La vida en venecia

Post on 13-Jun-2015

74 views 1 download

Transcript of La vida en venecia

LA VIDA EN VENÈCIA

LA MONEDA DE VENÈCIA

• Exemples de monedes Venècianas• La moneda de Venècia es el euro i fa 10

anys era la lira.

MEDICINES DE VENÈCIA

• La triaca o teriaca (de l'àrab tiryāq, del llatí Theriaca i del grec θηριον) era un preparat polifármaco compost per diversos ingredients diferents (en ocasions més de 70) d'origen vegetal, mineral o animal, incloent opi i en ocasions carn d'escurçó. Es va usar des del segle III a. C., originalment com a antídot contra verins, incloent els derivats de mossegades d'animals, i posteriorment es va utilitzar també com a medicament contra nombroses malalties, sent considerat una panacea universal. Es va popularitzar en l'Edat Mitjana, i durant molts segles es va emprar amb variacions en la formulació, registrant-se en les principalesfarmacopeas de l'època fins que va perdre auge en els segles XVIII i XIX.

ON ES SITUA VENÈCIA?

• Venècia (en Venet Venesia, en italià Venécia) és una ciutat del nord d'Itàlia, capital de la Regió del Vèneto i de la província homònima. La Seva Població és de 266.181 habitants (els anomenats venecians), en un municipi de 421 km ² del qual Depèn la ciutat de Mestre, a terra ferma, i les illes de Murano, Burano I ALTRES de Menors. Limita con los Municipis de Campagna Lupia, Cavallino-Treporti, Chioggia, Jesolo, Marcon, Martellago, Mira, Mogliano Veneto (TV), Musile di Piave, Quarto d'Altino, Scorzè i Spinea.

FAMOSOS DE VENÈCIA

• Aquest són el famosos que han treballat a Venècia.

LA GÓNDOLA DE VENÈCIA

• les parelles enamorades passegen en góndoles pels carrers de Venècia.

PEL·LÍCULES FAMOSES DE VENÈCIA

EL CLIMA

• Venècia no té un clima mediterrani ja que els Hiverns són massa freds i la pluviometria no presenta un Mínim a l'estiu. La raó de no Tenir un clima mediterrani és per la Seva alta latitud 45 º la Més alta de les localitats de la ribera mediterrània i que l'Adriàtic és un mar poc profund i relativament de poca extensió per la qual cosa no tempera gaire el clima els mesos d'hivern (a Venècia el gener és Més fred que a París). D'acord amb la classificació de Köppen té un clima subtropical Humit Cfa, amb Hiverns frescos i estius calents. Les hores de sol Mitjanes anuals són 2.037.

Les escultures

ESCRIPTORS FAMOSOSDE VENÈCIA

• MARCO POLO• Va ser explorador i

mercader, el més famós dels viatgers de la ruta de la seda.

LA PESCA EN VENÈCIA• Sortir en vaixell amb els pescadors, escoltar els seus

relats, observar de prop mentre s'acomoden les xarxes i divideixen els peixos tot just peixos: tot això és la pescaturisme, que li permet pujar a bord dels vaixells de pesca i transformar-se, per un dia, en un expert pescador.La pescaturisme, unida al ititurismo, és indubtablement la manera més autèntic per aprendre a estimar i conèixer la cultura de la llacuna, de la mar i de la pesca, per descobrir en viu l'encant d'un ofici antic que ha sabut renovar-se en el temps; per transcórrer una jornada a l'aire lliure, deixant sorprendre i divertir, però també, òbviament, per menjar peix fresquíssim, cuinat segons les receptes de la millor tradició veneciana.

CARRER POPULAR DE VENÉCIA

• Carrer Pinares del port de venécia.

RESTAURANTS POPULARS DE VENÈCIA

• Trattoria da GIGIO

Moltes gràcies per veure aquest Power Point fet per: Kevin, Naomi, Alex Benavente i Mario.