ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΩΝ της 9ης και 10ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ...

Post on 29-Oct-2020

10 views 0 download

Transcript of ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΩΝ της 9ης και 10ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ...

1

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΩΝ της 9ης και 10ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

του Σωματείου «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ»

Στην Αθήνα, 9 Απριλίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 8η πρωινή, στο δεύτερο όροφο

του κτιρίου που βρίσκεται στην οδό Στουρνάρη αρ. 73-75, συνήλθε υπό την Προεδρία της ορισθείσας με την υπ’ αριθ. 4996/8.4.2019, επιστολής του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κας Δόσχορη Χριστιάνας, τακτικής δικαστικής αντιπροσώπου η εκλεγείσα από τη Γενική Συνέλευση της 22ης Ιανουαρίου 2019 των μελών του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Ομίλου ΔΕΗ Εφορευτική Επιτροπή, αποτελούμενη από την κα Παναγιώτα Πιτσούνη Αντιπρόεδρο, την κα Ευφροσύνη Κόρκα Γενική Γραμματέα, τους κ.κ Ιωάννη Μανιάτη και Νικόλαο Τσιαμίτα τακτικά μέλη, για τη διεξαγωγή των εκλογών του πιο πάνω Συλλόγου. Παρευρέθησαν επίσης: α. η κα Στουραϊτη Σταματίνα, ως αναπληρωματική δικαστική αντιπρόσωπος, β. οι κ.κ. Παπαδημητρίου Νικόλαος και Χαϊδόγιαννος Γεώργιος ως αναπληρωματικά μέλη της ΚΕΦΕ.

Σύμφωνα με το άρθρο 30 του Καταστατικού του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Ομίλου ΔΕΗ, η Εφορευτική Επιτροπή παραλαμβάνει από το Διοικητικό Συμβούλιο το μητρώο που περιέχει με αλφαβητική σειρά τα γραμμένα και ταμειακά εντάξει μέλη, δηλαδή τα μέλη που έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν. Η Εφορευτική Επιτροπή παρέλαβε το εκλογικό υλικό και ένα αντίγραφο του μητρώου των μελών του Συλλόγου, υπογεγραμμένο από τον Πρόεδρο και το Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου.

Η Εφορευτική Επιτροπή έλεγξε τις τέσσερεις κάλπες εκλογής αντιπροσώπων που έφεραν τις ενδείξεις αντίστοιχα «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ – ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ», «ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ», «ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΚΑ», «ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ» και αφού βεβαιώθηκε ότι ήταν άδειες, με την παρουσία και των αντιπροσώπων των συνδυασμών, τις σφράγισε και κήρυξε την έναρξη της ψηφοφορίας την ήδη ορισμένη 8η πρωινή ώρα.

Στη συνέχεια όποιος ψηφοφόρος προσερχόταν για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, επιδείκνυε και κατέθετε το βιβλιάριο υγείας ή Υ.Δ., σύμφωνα με απόφαση της ΚΕΦΕ θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής, για να συμπληρώσουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι τα προβλεπόμενα στοιχεία από τα άρθρα 13 και 28 του Ν. 1264/1982. Μετά τη διαπίστωση ότι ο ψηφοφόρος ήταν γραμμένος και ταμειακά τακτοποιημένος στο μητρώο μελών, διαγραφόταν από το αλφαβητικό μητρώο, έπαιρνε από ένα ψηφοδέλτιο όλων των συνδυασμών χωριστά για το «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ - ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ», «ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ», «ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΚΑ» και «ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ» στην οποία ανήκε, καθώς και τέσσερεις φακέλους και αποσυρόταν σε έναν από τους 3 διαμορφωμένους χώρους (παραβάν), όπου επέλεγε το ψηφοδέλτιο της προτίμησης του και σημείωνε σ’ αυτό τους σταυρούς προτίμησής του.

Μετά την έξοδο από το χώρο αυτό έριχνε κλειστούς τους τέσσερεις πιο πάνω φακέλους, από ένα στην αντίστοιχη κάλπη, υπέγραφε στο πρωτόκολλο ψηφοφορίας και στο μητρώο μελών και αποχωρούσε. Η ψηφοφορία έγινε κανονικά μέχρι την 6η

απογευματινή ώρα (18:00), οπότε η Εφορευτική Επιτροπή, αφού κλείδωσε και σφράγισε τις τέσσερεις κάλπες εκλογής αντιπροσώπων και τη θύρα εισόδου με την ταυτόχρονη παρουσία και των εκπροσώπων των συνδυασμών, απεχώρησε.

2

Την επόμενη ημέρα 10.4.2019 την 8η πρωινή ώρα, επανήλθαν η Εφορευτική Επιτροπή και οι εκπρόσωποι των συνδυασμών και ελέγχθηκε το απαραβίαστο της θύρας εισόδου της αίθουσας ψηφοφορίας και των τεσσάρων καλπών εκλογής αντιπροσώπων, αφού οι ταινίες που είχαν τοποθετηθεί βρέθηκαν απείρακτες στις θέσεις τους.

Κατόπιν αποσφραγίστηκαν οι κάλπες και συνεχίστηκε η ψηφοφορία της δεύτερης ημέρας των εκλογών με τον ίδιο ως άνω τρόπο.

Η ψηφοφορία έγινε κανονικά μέχρι την 16:00 απογευματινή ώρα και συνεχίστηκε για δύο ώρες ακόμη, δηλαδή μέχρι την 18:00 απογευματινή, λόγω παράτασης που δόθηκε με απόφαση της ΚΕΦΕ η οποία αποδέχτηκε ομόφωνο αίτημα όλων των παρατάξεων που συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες.

Περί την 10.00πμ ώρα της 10.4.2019 παρελήφθη δέμα σφραγισμένο από την Τοπική Εφορευτική Επιτροπή Μεγαλόπολης, η οποία διενήργησε παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου στις 9.4.2019, ψηφοφορία σε αίθουσα του ΑΗΣ Μεγαλόπολης στην οποία έλαβαν μέρος τα μέλη της Τοπικής Επιτροπής αρ. 11.

Περί την 11.30πμ ώρα της 10.4.2019 παρελήφθη δέμα σφραγισμένο από την Τοπική Εφορευτική Επιτροπή Κοζάνης, η οποία διενήργησε παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου στις 9.4.2019, ψηφοφορία στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΕΕ Κοζάνης στην οποία έλαβαν μέρος τα μέλη της Τοπικής Επιτροπής αρ. 12.

Περί την 18.00 ώρα της 10.4.2019 παρελήφθη δέμα σφραγισμένο από την Τοπική Εφορευτική Επιτροπή Θεσσαλονίκης, η οποία διενήργησε παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου στις 9.4.2019 και στην αίθουσα συγκεντρώσεων προσωπικού της Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης (ΔΠΜ-Θ) στην οδό Εθν. Αμύνης 9, ψηφοφορία στην οποία έλαβαν μέρος τα μέλη της Τοπικής Επιτροπής αρ. 15.

Σημειώνεται ότι ως καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων υποψηφιοτήτων είχε οριστεί με απόφαση της ΚΕΦΕ, κατόπιν διήμερης παράτασης, η 22η Φεβρουαρίου 2019. Μετά από αυτό η ΚΕΦΕ με την ανακοίνωση Νο3 στις 28.2.2019, σύμφωνα με το άρθρο 31 του καταστατικού του Συλλόγου που ορίζει την προκήρυξη των εκλογών εντός το πολύ 20 ημερών από την κατάθεση των υποψηφιοτήτων, επιβεβαίωσε τις 9 και 10.4.2019 ως ημερομηνίες των αρχαιρεσιών και ανακήρυξε τις υποψηφιότητες.

Μετά το τέλος της ψηφοφορίας και περί την ώρα 18.30μμ τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής, η κα Πιτσούνη Παναγιώτα και η κα Ευφροσύνη Κόρκα και δύο αναπληρωματικά μέλη οι κκ Νικόλαος Παπαδημητρίου και Γεώργιος Χαϊδόγιαννος μετέβησαν στο Κεντρικό Ταχυδρομείο των ΕΛΤΑ της Ομόνοιας, Αιόλου 100, για να παραλάβουν τους φακέλους που στάλθηκαν στο όνομα της Αντιπροέδρου στη διεύθυνση POSTE RESTANTE, από τους ψηφοφόρους που δεν ψήφισαν σε εκλογικό τμήμα.

Μετά έγινε η αποσφράγιση των δεμάτων, των Τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών, όπου βρέθηκε το αλφαβητικό μητρώο των μελών των Τ.Ε., πρακτικό ψηφοφορίας και οι σφραγισμένοι φάκελοι ψηφοφορίας. Από τα πρακτικά και τον έλεγχο προέκυψε ότι επί συνόλου 1023 εγγεγραμμένων μελών και εχόντων δικαίωμα ψήφου, ψήφισαν και ευρέθησαν φάκελοι όπως ακριβώς ο αριθμός αυτός αναφέρεται στα αντίστοιχα πρακτικά των Τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών που επισυνάπτονται.

3

Ειδικότερα αναφέρεται ότι στην ΤΕ 11 (Μεγαλόπολη) ψήφισαν 36 από 52 εγγεγραμμένα μέλη, στην ΤΕ 12 (Κοζάνη) ψήφισαν 109 από 164 εγγεγραμμένα μέλη και στην ΤΕ 15 (Θεσσαλονίκη) ψήφισαν, 50 από 105 εγγεγραμμένα μέλη, δύο μέλη της ΤΕ12 και ένα μέλος της ΤΕ19 που βρέθηκαν την ημέρα των εκλογών στην ΤΕ15, συνολικά λοιπόν στην ΤΕ 15 ψήφισαν 53 μέλη.

Αφού ανοίχθηκαν οι φάκελοι των Τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών (Τ.Ε. 11, 12 και 15), οι φάκελοι ψηφοφορίας των μελών ρίχθηκαν κλεισμένοι στις αντίστοιχες τέσσερις κάλπες.

Επίσης ψήφισαν δια αλληλογραφίας 153 μέλη των οποίων οι φάκελοι ψηφοφορίας παραλήφθηκαν από το Κεντρικό Ταχυδρομείο των ΕΛΤΑ της Ομόνοιας.

Τα ονόματα των μελών που ψήφισαν με αλληλογραφία γράφτηκαν στο ίδιο πρωτόκολλο που είχε τηρηθεί από την αρχή της ψηφοφορίας, καταμετρήθηκαν και ελέγχθηκαν οι Υ.Δ., σφραγίστηκαν τα βιβλιάρια υγείας και οι φάκελοι ψηφοφορίας τους ρίχτηκαν κλεισμένοι στις αντίστοιχες κάλπες.

Στη συνέχεια και μετά το πέρας της όλης ψηφοφορίας, η Δικαστική Αντιπρόσωπος προέβει σε αποσφράγιση της κάλπης του Διοικητικού Συμβουλίου - Εξελεγκτικής Επιτροπής - Πειθαρχικού Συμβουλίου και μετά την αρίθμηση των φακέλων βρέθηκαν 714, όσοι και οι συνολικά ψηφίσαντες, δεδομένου ότι στην Αθήνα ψήφισαν συνολικά 363 μέλη.

Στη συνέχεια, η Δικαστική Αντιπρόσωπος προέβει σε αποσφράγιση της κάλπης της ΓΕΝΟΠ και μετά την αρίθμηση των φακέλων βρέθηκαν 714 όσοι και οι συνολικά ψηφίσαντες, δεδομένου ότι στην Αθήνα ψήφισαν συνολικά 363 μέλη.

Στη συνέχεια, η Δικαστική Αντιπρόσωπος προέβει σε αποσφράγιση της κάλπης του ΕΚΑ και μετά την αρίθμηση των φακέλων βρέθηκαν 561 όσοι και οι συνολικά ψηφίσαντες, δεδομένου ότι στα τέσσερα εκλογικά τμήματα ψήφισαν συνολικά 561 μέλη και δεν ψήφισαν για το ΕΚΑ τα μέλη που ψήφισαν δια αλληλογραφίας.

Τέλος, η Δικαστική Αντιπρόσωπος προέβει σε αποσφράγιση της κάλπης των Τοπικών Επιτροπών και μετά την αρίθμηση των φακέλων ανά Τοπική Επιτροπή (20 συνολικά) βρέθηκαν 714 φάκελοι συνολικά για τις 20 Τοπικές Επιτροπές.

Ακολούθως η Δικαστική Αντιπρόσωπος και η ΚΕΦΕ προέβησαν στην αποσφράγιση των φακέλων και στη διαλογή των ψηφοδελτίων από την οποία προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

4

1. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2. ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 3. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Α. 1. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ψήφισαν: 714 Άκυρα: 5 Λευκά: 13 Έγκυρα: 696 ΕΔΡΕΣ: 11 ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΡΟ: 63 (Έγκυρα/11) Έλαβαν: 1. ΔΑΚΕ 383 2. ΔΗ.ΣΥ.Μ. 121 3. ΣΥΝ - Εργεια 85 4. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 88 5. ΕΣΚ 19

Με βάση τα πιο πάνω αποτελέσματα, με το σύνολο των εδρών που είναι 11 και με το εκλογικό μέτρο που είναι 63 προέκυψε η ακόλουθη κατανομή των εδρών: 1. ΔΑΚΕ 6 2. ΔΗ.ΣΥ.Μ. 2 3. ΣΥΝ- Εργεια 1 4. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 2 5. ΕΣΚ 0 Σύμφωνα με το εκλογικό μέτρο κατά την πρώτη κατανομή των εδρών έλαβαν:

1. ΔΑΚΕ 6 2. ΔΗ.ΣΥ.Μ. 1 3. ΣΥΝ- Εργεια 1 4. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 5. ΕΣΚ 0 Στη δεύτερη κατανομή η ΔΗΣΥΜ έλαβε 1 έδρα καθώς είχε υπόλοιπο 58 και η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ έλαβε 1 έδρα καθώς είχε υπόλοιπο 25. Η ΔΑΚΕ με υπόλοιπο 5, η ΣΥΝ-Εργεια με υπόλοιπο 22 και η ΕΣΚ με υπόλοιπο 19 δεν έλαβαν έδρα στη δεύτερη κατανομή.

Α. 2. ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΜΕΛΗ: 3 ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΡΟ: 232 (Έγκυρα/3) Με βάση τα πιο πάνω αποτελέσματα, με το σύνολο των μελών που είναι 3 και με το εκλογικό μέτρο που είναι 232 προέκυψε η ακόλουθη κατανομή των θέσεων: 1. ΔΑΚΕ 2 2. ΔΗ.ΣΥ.Μ. 1 Σύμφωνα με το εκλογικό μέτρο κατά την πρώτη κατανομή των θέσεων έλαβαν:

1. ΔΑΚΕ 1

Στη δεύτερη κατανομή η ΔΑΚΕ έλαβε 1 θέση καθώς είχε υπόλοιπο 151 και η ΔΗΣΥΜ έλαβε 1 θέση καθώς είχε υπόλοιπο 121.

Α. 3. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (Ομοίως με Α.2.)

5

Από την καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης έλαβε κάθε υποψήφιος για το αντίστοιχο όργανο τους παρακάτω σταυρούς προτίμησης:

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ»

(ΔΑΚΕ-ΔΙΠΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ: ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ - ΑΔΜΗΕ - ΑΡΙΑΔΝΗ - ΔΑΠΕΕΠ - ΕΧΕ)

1. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΣΕΙΡ Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡ ΣΕΙΡ

1 ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Β. του Γ. 10 49ος 26 ΜΠΡΙΛΗΣ Ν. του Π. 127 3ος

2 ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Β. του Α. 19 37ος 27 ΝΑΚΟΥ Κ. 39 19η

3 ΒΑΡΣΑΜΙΔΗΣ Ι. του Θ. 19 38ος 28 ΝΙΑΡΟΠΕΤΡΟΣ Κ. του Ι. 52 15ος

4 ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΚΥΡ. του Ν. 23 31ος 29 ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ Κ. του Ι. 26 28ος

5 ΒΛΑΧΟΣ ΑΝ. του Π. 33 23ος 30 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Μ. του Π. 99 8η

6 ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ Ι. του Π. 20 36ος 31 ΞΑΝΘΟΣ Γ. του Β. 32 26ος

7 ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ Κ. του Ε. 11 48ος 32 ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ. 55 14ος

8 ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ Δ. του Κ. 100 7η 33 ΞΗΡΟΥ ΑΝ. του Α. 23 32ος

9 ΓΟΥΛΙΩΤΗ Ε. του Γ. 89 10η 34 ΠΑΛΑΖΗΣ Α. του Β. 36 21ος

10 ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Ν του Ι. 28 27ος 35 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Γ. του Π. 16 43ος

11 ΔΗΜΟΥ ΧΡ. του Κ. 17 41ος 36 ΠΑΝΤΕΚΙΔΗΣ Π. του Φ. 95 9ος

12 ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ Ν. του Ι. 18 39ος 37 ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ Κ. του Ν. 25 29ος

13 ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ Γ. του Π. 116 5ος 38 ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΓΡ. του Χ. 17 42ος

14 ΚΑΚΑΛΗΣ ΑΘ. του Ν. 134 2ος 39 ΠΛΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Π. του Γ. 13 47ος

15 ΚΑΛΔΙΡΗΣ Γ. του Δ. 59 12ος 40 ΣΙΑ - ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ Μ. του Δ. 102 6η

16 ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ Δ. του Γ. 32 25ος 41 ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Λ. του Ι. 24 30ος

17 ΚΑΟΥΣΙΑΣ Κ. του Α. 123 4ος 42 ΤΑΜΠΟΥΡΑΣ Χ. του Ζ. 20 35ος

18 ΚΑΠΠΗΣ Χ. του Θ. 14 46ος 43 ΤΣΑΛΙΑΝΗΣ ΑΘ. του Γ. 41 18ος

19 ΚΑΡΝΑΡΗΣ Ι. του Γ. 55 13ος 44 ΤΣΙΑΚΟΣ ΕΥΘ. του Ν. 21 34ος

20 ΚΟΥΚΟΣ Κ. του Ν. 35 22ος 45 ΤΣΙΡΕΚΑΣ Κ. του Α. 50 16ος

21 ΛΟΥΚΟΣ ΤΡ. του Α. 17 40ος 46 ΦΛΩΡΙΔΗΣ Β. του Δ. 16 44ος

22 ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ Ι. του Β. 39 20ος 47 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ. του Γ. 15 45ος

23 ΜΙΧΑΣ Ν. του Ο. 22 33ος 48 ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ Φ. του Κ. 74 11ος

24 ΜΠΑΚΑΒΟΣ Χ. του Ι. 46 17ος 49 ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ Γ. του Π. 33 24ος

25 ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Γ. του Ν. 296 1ος

2. ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΣΕΙΡ Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡ ΣΕΙΡ

1 ΑΝΔΡΕΟΥ Γ. του Π. 101 1η 5 ΜΑΝΔΑΝΑΣ Φ. του Α. 56 5ος

2 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΛ. του Θ. 45 7ος 6 ΝΙΚΟΥ ΑΝ. του Γ. 67 2ος

3 ΚΕΡΙΔΗΣ Κ. του Ι. 59 3ος 7 ΤΟΛΙΑΣ Ι. του Σ. 58 4ος

4 ΛΕΚΚΑΣ Σ. του Ι. 50 6ος

3. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΣΕΙΡ Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡ ΣΕΙΡ

1 ΑΡΓΙΤΗ Π. του Γ. 78 4η 5 ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Κ. του Π. 80 3ος

2 ΛΙΑΝΑΣ Δ. του Κ. 84 1ος 6 ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΑΘ. του Ε. 84 2ος

3 ΜΠΟΥΧΩΡΗΣ Π. του Α. 35 7ος 7 ΦΟΥΡΛΑΡΗΣ Δ. του Κ. 63 5ος

4 ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Κ. του Γ. 36 6ος

6

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: « ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΕΗ (ΔΗ. ΣΥ.Μ./ΔΕΗ)»

1. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΣΕΙΡ Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡ ΣΕΙΡ

1 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ι. του Γ. 8 23ος 14 ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ Μ. του Π. 17 12ος

2 ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Σ. του Κ. 19 10ος 15 ΜΠΟΤΟΣ Σ. του Γ. 12 19ος

3 ΑΙΜΟΝΙΩΤΗΣ Μ. του Β. 3 25ος 16 ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΡΑΚΗΣ Π. του Ι. 58 1ος

4 ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Δ. του Μ. 13 16ος 17 ΞΗΡΟΣΤΥΛΙΔΗΣ Κ. του Ν. 32 4ος

5 ΓΑΡΔΕΡΗΣ Α. του Γ. 11 20ος 18 ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Ι. του Γ. 44 2ος

6 ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ Μ. του Λ. 12 17ος 19 ΠΑΤΣΙΑΝΤΑΣ Α. του Ι. 7 24ος

7 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Ι. του Α. 13 15ος 20 ΣΑΪΤΗΣ Δ. του Α. 22 8ος

8 ΚΑΠΟΝΑΣ Ι. του Δ. 29 5ος 21 ΣΒΩΛΟΣ Γ. του Α. 12 18ος

9 ΚΑΡΑΜΠΕΚΟΣ Θ. του Λ. 16 13ος 22 ΤΖΕΠΡΑΗΛΙΔΗΣ Κ. του Γ. 34 3ος

10 ΚΑΡΣΑΚΟΣ Α. του Γ. 11 21ος 23 ΤΖΙΤΖΗ Σ. του Π. 21 9η

11 ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ Κ. του Η. 28 6ος 24 ΤΣΑΝΤΙΚΙΔΗΣ Ι. του Γ. 25 7ος

12 ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗΣ Γ. του Ι. 18 11ος 25 ΤΣΑΟΥΣΗΣ Π. του Π. 14 14ος

13 ΚΩΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Ι. του Ν. 9 22ος

2. ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΣΕΙΡ Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡ ΣΕΙΡ

1 ΙΩΑΚΕΙΜ Ι. του Ε. 40 2ος 5 ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Κ. του Λ. 10 6η

2 ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Σ. του Β. 3 7ος 6 ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ Π. του Ι. 66 1ος

3 ΜΩΡΑΪΤΗΣ Α. του Κ. 14 5ος 7 ΤΣΕΡΕΚΛΑΣ Μ. του Ε. 28 4ος

4 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ε. του Ι. 39 3ος

3. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΣΕΙΡ Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡ ΣΕΙΡ

1 ΙΩΑΚΕΙΜ Ι. του Ε. 36 3ος 6 ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΟΥ Ο. του Ε. 37 2η

2 ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Σ. του Β. 4 9ος 7 ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Κ. του Λ. 10 7η

3 ΜΩΡΑΪΤΗΣ Α. του Κ. 14 6ος 8 ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ Π. του Ι. 63 1ος

4 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ε. του Ι. 32 4ος 9 ΤΣΕΡΕΚΛΑΣ Μ. του Ε. 25 5ος

5 ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Δ. του Β. 6 8ος

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: « ΣΥΝ – Εργεια – Συνεργασία Ενεργών Μηχανικών»

1. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΣΕΙΡ Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡ ΣΕΙΡ

1 ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗΣ Π. του Κ. 19 3ος 8 ΜΠΕΗΣ Σ. του Π. 15 8ος

2 ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ. του Ε. 13 11ος 9 ΠΑΝΤΑΖΗΣ Ι. του Η. 26 1ος

3 ΔΡΟΣΟΣ Γ. του Ε. 10 12ος 10 ΠΑΥΛΟΥΔΑΚΗΣ Φ. του Φ. 17 5ος

4 ΚΑΒΟΥΡΑΣ Ε. του Κ. 19 4ος 11 ΣΑΚΑΛΗΣ Ε. του Δ. 15 9ος

5 ΚΑΒΟΥΡΙΝΟΣ Χ. του Π. 20 2ος 12 ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ι. του Ε. 16 6ος

6 ΚΟΛΕΛΗ Σ. του Γ. 9 13η 13 ΤΣΑΛΠΑΤΟΥΡΟΣ Α. του Κ. 13 10ος

7 ΚΟΝΤΟΥ Μ. του Α. 16 7η

2. ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΣΕΙΡ Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡ ΣΕΙΡ

1 ΚΟΥΒΟΠΟΥΛΟΣ Ι. του Σ. 15 4ος 3 ΜΠΟΥΖΙΝΗΣ Σ. του Γ. 32 1ος

2 ΜΑΥΡΟΜΑΤΟΣ Κ. του Α. 19 3ος 4 ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Γ. του Χ. 20 2ος

3. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΣΕΙΡ Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡ ΣΕΙΡ

1 ΔΟΥΖΙΝΑΣ Ν. του Ε. 23 2ος 5 ΜΠΟΥΖΙΝΗΣ Σ. του Γ. 26 1ος

2 ΚΟΥΒΟΠΟΥΛΟΣ Ι. του Σ. 9 7ος 6 ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Γ. του Χ. 18 3ος

3 ΜΑΥΡΟΜΑΤΟΣ Κ. του Α. 12 6ος 7 ΣΟΥΛΗΣ Ο. του Α. 15 5ος

4 ΜΠΟΥΖΑΣ Σ. του Δ. 17 4ος

7

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ - ΑΔΜΗΕ»

1. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥ

ΡΟΙ ΣΕΙΡ Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡ ΣΕΙΡ

1 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Ι. του Δ. 11 12ος 9 ΜΑΚΡΙΔΟΥ Δ. του Ν. 23 5η

2 ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ι. του Σ. 10 13ος 10 ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Ι. του Κ. 21 6ος

3 ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Ε. του Ν. 9 14ος 11 ΝΟΜΙΚΟΣ Β. του Μ. 11 11ος

4 ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗΣ Θ. του Ι. 16 9ος 12 ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ Ν. του Γ. 21 7ος

5 ΚΑΡΩΝΗΣ Θ. του Α. 19 8ος 13 ΣΤΑΘΑ Π. του Ε. 66 1η

6 ΚΑΣΜΑΣ Ν. του Α. 28 3ος 14 ΣΤΟΜΗ Π. του Π. 12 10η

7 ΚΟΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Μ. του Ι. 30 2ος 15 ΤΕΤΡΑΔΗΣ – ΜΑΙΡΗΣ Γ. του Π. 7 15ος

8 ΚΥΡΙΤΣΗΣ Γ. του Μ. 24 4ος

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: « ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΕΣΚ) – ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΔΕΗ»

1. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΣΕΙΡ

1 ΠΑΠΠΑΣ Χ. του Γ. 6 2ος

2 ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ Χ. του Ι. 5 3ος

3 ΣΤΡΟΥΖΑΣ Ι. του Α. 16 1ος

ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ»

(ΔΑΚΕ-ΔΙΠΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ: ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ - ΑΔΜΗΕ - ΑΡΙΑΔΝΗ - ΔΑΠΕΕΠ - ΕΧΕ)

ΤΑΚΤΙΚΟΙ

1. ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Γ. 296

2. ΚΑΚΑΛΗΣ Α. 134

3. ΜΠΡΙΛΗΣ Ν 127

4. ΚΑΟΥΣΙΑΣ Κ. 123

5. ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ Γ. 116

6. ΣΙΑ - ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ Μ. 102

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Τα μη εκλεγέντα ως τακτικά μέλη είναι αναπληρωματικά μέλη

(Καταστατικό, Άρθρο 15), σύμφωνα με την σειρά σταυροδοσίας, μετά και τις αναγκαίες

κληρώσεις όπως αναφέρεται παραπάνω.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΕΗ

(ΔΗ.ΣΥ.Μ./ΔΕΗ)

ΤΑΚΤΙΚΟΙ

1. ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΡΑΚΗΣ Π. 58

2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Ι. 44

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Τα μη εκλεγέντα ως τακτικά μέλη είναι αναπληρωματικά μέλη

(Καταστατικό, Άρθρο 15), σύμφωνα με την σειρά σταυροδοσίας, μετά και τις αναγκαίες

κληρώσεις όπως αναφέρεται παραπάνω.

8

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΣΥΝ-Εργεια – Συνεργασία Ενεργών Μηχανικών

ΤΑΚΤΙΚΟΙ

1. ΠΑΝΤΑΖΗΣ Ι. 26

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Τα μη εκλεγέντα ως τακτικά μέλη είναι αναπληρωματικά μέλη

(Καταστατικό, Άρθρο 15), σύμφωνα με την σειρά σταυροδοσίας, μετά και τις αναγκαίες

κληρώσεις όπως αναφέρεται παραπάνω.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ - ΑΔΜΗΕ»

ΤΑΚΤΙΚΟΙ

1. ΣΤΑΘΑ Π. 66

2. ΚΟΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Μ. 30

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Τα μη εκλεγέντα ως τακτικά μέλη είναι αναπληρωματικά μέλη

(Καταστατικό, Άρθρο 15), σύμφωνα με την σειρά σταυροδοσίας, μετά και τις αναγκαίες

κληρώσεις όπως αναφέρεται παραπάνω.

ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ»

(ΔΑΚΕ-ΔΙΠΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ: ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ - ΑΔΜΗΕ - ΑΡΙΑΔΝΗ - ΔΑΠΕΕΠ - ΕΧΕ)

ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

1. ΑΝΔΡΕΟΥ Γ. 101 1. ΚΕΡΙΔΗΣ Κ. 59

2. ΝΙΚΟΥ ΑΝ. 67 2. ΤΟΛΙΑΣ Ι. 58

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΕΗ

(ΔΗ.ΣΥ.Μ./ΔΕΗ)»

ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ

1. ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ Π. 66 1. ΙΩΑΚΕΙΜ Ι. 40

ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ»

(ΔΑΚΕ-ΔΙΠΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ: ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ - ΑΔΜΗΕ - ΑΡΙΑΔΝΗ - ΔΑΠΕΕΠ - ΕΧΕ)

ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

1. ΛΙΑΝΑΣ Δ. (με κλήρωση) 84 1. ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Κ. 80

2. ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ Α. (με κλήρωση) 84 2. ΑΡΓΙΤΗ Π. 78

9

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΕΗ

(ΔΗ.ΣΥ.Μ./ΔΕΗ)»

ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ

1. ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ Π. 66 1. ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΟΥ Ο. 37

Β. ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ-ΚΗΕ

Ψήφισαν: 714 Άκυρα: 9 Λευκά: 19 Έγκυρα: 686 Μέτρο αντιπροσώπευσης βάσει καταστατικού ΓΕΝΟΠ: 75 Αριθμός αντιπροσώπων (άρθ. 9, παρ. 3, Ν1264/82): 10 (Ψηφίσαντες/75)

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΡΟ: 68 (Έγκυρα/10) Έλαβαν: 1. ΔΑΚΕ 352 2. ΔΗ.ΣΥ.Μ. 134 3. ΣΥΝ - Εργεια 75 4. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 96 5. ΕΣΚ 29 Με βάση τα πιο πάνω αποτελέσματα, με το σύνολο των εδρών που είναι 10 και με το εκλογικό μέτρο που είναι 68 προέκυψε η ακόλουθη κατανομή των εδρών: 1. ΔΑΚΕ 5 2. ΔΗ.ΣΥ.Μ. 2 3. ΣΥΝ- Εργεια 1 4. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 2 5. ΕΣΚ 0 Σύμφωνα με το εκλογικό μέτρο κατά την πρώτη κατανομή των εδρών έλαβαν:

1. ΔΑΚΕ 5 2. ΔΗ.ΣΥ.Μ. 1 3. ΣΥΝ- Εργεια 1 4. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 5. ΕΣΚ 0 Στη δεύτερη κατανομή η ΔΗΣΥΜ έλαβε 1 έδρα καθώς είχε υπόλοιπο 66 και η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ έλαβε 1 έδρα καθώς είχε υπόλοιπο 28. Η ΔΑΚΕ με υπόλοιπο 12 και η ΣΥΝ-Εργεια με υπόλοιπο 7 δεν έλαβαν έδρα στη δεύτερη κατανομή. Η ΕΣΚ με υπόλοιπο 29 δεν έλαβε έδρα στη δεύτερη κατανομή γιατί δεν έλαβε έδρα στην πρώτη κατανομή (άρθ. 12, παρ. 5, Ν1264/82). Από την καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης έλαβε κάθε υποψήφιος για τη ΓΕΝΟΠ τους παρακάτω σταυρούς προτίμησης, μετά και τις αναγκαίες κληρώσεις:

10

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ»

(ΔΑΚΕ-ΔΙΠΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ: ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ - ΑΔΜΗΕ - ΑΡΙΑΔΝΗ - ΔΑΠΕΕΠ - ΕΧΕ)

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ

Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΣΕΙΡ Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡ ΣΕΙΡ

1 ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Β. του Γ. 14 47ος 26 ΜΠΡΙΛΗΣ Ν. του Π. 102 5ος

2 ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Β. του Α. 20 40ος 27 ΝΑΚΟΥ Κ. 49 16η

3 ΒΑΡΣΑΜΙΔΗΣ Ι. του Θ. 21 38ος 28 ΝΙΑΡΟΠΕΤΡΟΣ Κ. του Ι. 57 14ος

4 ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΚΥΡ. του Ν. 27 32ος 29 ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ Κ. του Ι. 31 27ος

5 ΒΛΑΧΟΣ ΑΝ. του Π. 37 22ος 30 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Μ. 81 9η

6 ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ Ι. του Π. 24 35ος 31 ΞΑΝΘΟΣ Γ. του Β. 34 25ος

7 ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ Κ. του Ε. 8 49ος 32 ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ. 48 17ος

8 ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ Δ. του Κ. 95 7η 33 ΞΗΡΟΥ ΑΝ. του Α. 28 30η

9 ΓΟΥΛΙΩΤΗ Ε. του Γ. 72 10η 34 ΠΑΛΑΖΗΣ Α. του Β. 37 23ος

10 ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Ν του Ι. 29 29ος 35 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Γ. του Π. 21 37ος

11 ΔΗΜΟΥ ΧΡ. του Κ. 20 39ος 36 ΠΑΝΤΕΚΙΔΗΣ Π. του Φ. 95 6ος

12 ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ Ν. του Ι. 17 43ος 37 ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ Κ. του Ν. 28 31ος

13 ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ Γ. του Π. 106 4ος 38 ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΓΡ. του Χ. 20 41ος

14 ΚΑΚΑΛΗΣ ΑΘ. του Ν. 112 3ος 39 ΠΛΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Π. του Γ. 15 46ος

15 ΚΑΛΔΙΡΗΣ Γ. του Δ. 57 13ος 40 ΣΙΑ – ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ Μ. του Δ. 89 8η

16 ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ Δ. του Γ. 40 21ος 41 ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Λ. του Ι. 22 36ος

17 ΚΑΟΥΣΙΑΣ Κ. του Α. 120 2ος 42 ΤΑΜΠΟΥΡΑΣ Χ. του Ζ. 30 28ος

18 ΚΑΠΠΗΣ Χ. του Θ. 18 42ος 43 ΤΣΑΛΙΑΝΗΣ ΑΘ. του Γ. 46 18ος

19 ΚΑΡΝΑΡΗΣ Ι. του Γ. 58 12ος 44 ΤΣΙΑΚΟΣ ΕΥΘ. του Ν. 31 26ος

20 ΚΟΥΚΟΣ Κ. του Ν. 26 34ος 45 ΤΣΙΡΕΚΑΣ Κ. του Α. 56 15ος

21 ΛΟΥΚΟΣ ΤΡ. του Α. 12 48ος 46 ΦΛΩΡΙΔΗΣ Β. του Δ. 17 44ος

22 ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ Ι. του Β. 40 20ος 47 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ. του Γ. 16 45ος

23 ΜΙΧΑΣ Ν. του Ο. 26 33ος 48 ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ Φ. του Κ. 70 11ος

24 ΜΠΑΚΑΒΟΣ Χ. του Ι. 41 19ος 49 ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ Γ. του Π. 35 24ος

25 ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Γ. του Ν. 281 1ος

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΕΗ

(ΔΗ.ΣΥ.Μ./ΔΕΗ)»

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ

Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΣΕΙΡ Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡ ΣΕΙΡ

1 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ι. του Γ. 8 27ος 17 ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΡΑΚΗΣ Π. του Ι. 55 2ος

2 ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Σ. του Κ. 13 19ος 18 ΜΩΡΑΪΤΗΣ Α. του Κ. 31 9ος

3 ΑΙΜΟΝΙΩΤΗΣ Μ. του Β. 5 31ος 19 ΞΗΡΟΣΤΥΛΙΔΗΣ Κ. του Ν. 32 8ος

4 ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Δ. του Μ. 11 25ος 20 ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Ι. του Γ. 40 6ος

5 ΓΑΡΔΕΡΗΣ Α. του Γ. 8 26ος 21 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ε. του Ι. 38 7ος

6 ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ Μ. του Λ. 13 20ος 22 ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΟΥ Ο. του Ε. 48 3η

7 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Ι. του Α. 13 22ος 23 ΠΑΤΣΙΑΝΤΑΣ Α. του Ι. 7 29ος

8 ΙΩΑΚΕΙΜ Ι. του Ε. 42 4ος 24 ΣΑΪΤΗΣ Δ. του Α. 19 16ος

9 ΚΑΠΟΝΑΣ Ι. του Δ. 26 12ος 25 ΣΒΩΛΟΣ Γ. του Α. 6 30ος

10 ΚΑΡΑΜΠΕΚΟΣ Θ. του Λ. 15 17ος 26 ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Κ. του Λ. 13 21η

11 ΚΑΡΣΑΚΟΣ Α. του Γ. 14 18ος 27 ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ Π. του Ι. 61 1ος

12 ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ Κ. του Η. 30 10ος 28 ΤΖΕΠΡΑΗΛΙΔΗΣ Κ. του Γ. 28 11ος

13 ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗΣ Γ. του Ι. 12 23ος 29 ΤΖΙΤΖΗ Σ. του Π. 19 15η

14 ΚΩΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Ι. του Ν. 7 28ος 30 ΤΣΑΝΤΙΚΙΔΗΣ Ι. του Γ. 23 14ος

15 ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ Μ. του Π. 23 13ος 31 ΤΣΑΟΥΣΗΣ Π. του Π. 12 24ος

16 ΜΠΟΤΟΣ Σ. του Γ. 5 32ος 32 ΤΣΕΡΕΚΛΑΣ Μ. του Ε. 40 5ος

11

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: « ΣΥΝ- Εργεια – Συνεργασία Ενεργών Μηχανικών»

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ

Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΣΕΙΡ Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡ ΣΕΙΡ

1 ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗΣ Π. του Κ. 20 3ος 7 ΜΠΕΗΣ Σ. του Π. 19 5ος

2 ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ. του Ε. 16 8ος 8 ΠΑΥΛΟΥΔΑΚΗΣ Φ. του Φ. 19 4ος

3 ΚΑΒΟΥΡΑΣ Ε. του Κ. 16 7ος 9 ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ι. του Ε. 15 9ος

4 ΚΑΒΟΥΡΙΝΟΣ Χ. του Π. 23 2ος 10 ΤΣΑΛΠΑΤΟΥΡΟΣ Α. του κ. 13 10ος

5 ΚΟΛΕΛΗ Σ. του Γ. 11 11η 11 ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Π. του Ν. 25 1ος

6 ΚΟΝΤΟΥ Μ. του Α. 18 6η

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ - ΑΔΜΗΕ»

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ

Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΣΕΙΡ Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡ ΣΕΙΡ

1 ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ι. του Σ. 16 9ος 7 ΚΥΡΙΤΣΗΣ Γ. του Μ. 23 5ος

2 ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Ε.

του Ν. 13 10ος 8 ΜΑΚΡΙΔΟΥ Δ. του Ν. 20 7η

3 ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗΣ Θ. του Ι. 17 8ος 9 ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Ι. του Κ. 20 6ος

4 ΚΑΡΩΝΗΣ Θ. του Α. 23 4ος 10 ΣΤΑΘΑ Π. του Ε. 74 1η

5 ΚΑΣΜΑΣ Ν. του Α. 32 2ος 11 ΣΤΟΜΗ Π. του Π. 13 11η

6 ΚΟΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Μ. του Ι. 30 3ος 12 ΤΕΤΡΑΔΗΣ – ΜΑΙΡΗΣ Γ.

του Π. 9 12ος

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: « ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΕΣΚ) – ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΕΗ»

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ

Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΣΕΙΡ

1 ΠΑΠΠΑΣ Χ. του Γ. 7 3ος

2 ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ Χ. του Ι. 7 2ος

3 ΣΤΡΟΥΖΑΣ Ι. του Α. 24 1ος

ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ»

(ΔΑΚΕ-ΔΙΠΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ: ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ - ΑΔΜΗΕ - ΑΡΙΑΔΝΗ - ΔΑΠΕΕΠ - ΕΧΕ)

ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

1. ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Γ. 281 1. ΠΑΝΤΕΚΙΔΗΣ Π. (με κλήρωση) 95

2. ΚΑΟΥΣΙΑΣ Κ. 120 2. ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ Δ. (με κλήρωση) 95

3. ΚΑΚΑΛΗΣ Α 112 3. ΣΙΑ - ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ Μ. 89

4. ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ Γ. 106 4. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Μ. 81

5. ΜΠΡΙΛΗΣ Ν. 102 5. ΓΟΥΛΙΩΤΗ Ε. 72

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΕΗ (ΔΗ.ΣΥ.Μ./ΔΕΗ)

ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

1. ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ Π. 61 1. ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΟΥ Ο. 48

2. ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΡΑΚΗΣ Π. 55 2. ΙΩΑΚΕΙΜ Ι. 42

12

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΣΥΝ-Εργεια - Συνεργασία Ενεργών Μηχανικών

ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

1. ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Π. 25 1. ΚΑΒΟΥΡΙΝΟΣ Χ. 23

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ - ΑΔΜΗΕ»

ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

1. ΣΤΑΘΑ Π. 74 1. ΚΟΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Μ. 30

2. ΚΑΣΜΑΣ Ν. 32 2. ΚΑΡΩΝΗΣ Θ. (με κλήρωση) 23

Γ. ΕΚΑ

Ψήφισαν: 561 Άκυρα: 14 Λευκά: 14 Έγκυρα: 533 Μέτρο αντιπροσώπευσης βάσει καταστατικού ΕΚΑ: 75 Αριθμός αντιπροσώπων: 7 (Ψηφίσαντες/75)

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΡΟ: 76 (Έγκυρα/7) Έλαβαν: 1. ΔΑΚΕ 278 2. ΔΗ.ΣΥ.Μ. 93 3. ΣΥΝ - Εργεια 66 4. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 78 5. ΕΣΚ 18 Με βάση τα πιο πάνω αποτελέσματα, με το σύνολο των εδρών που είναι 11 και με το εκλογικό μέτρο που είναι 48 προέκυψε η ακόλουθη κατανομή των εδρών: 1. ΔΑΚΕ 4 2. ΔΗ.ΣΥ.Μ. 1 3. ΣΥΝ- Εργεια 1 4. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 5. ΕΣΚ 0 Σύμφωνα με το εκλογικό μέτρο κατά την πρώτη κατανομή των εδρών έλαβαν:

1. ΔΑΚΕ 3 2. ΔΗ.ΣΥ.Μ. 1 3. ΣΥΝ-Εργεια 0 4. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 5. ΕΣΚ 0

13

Στη δεύτερη κατανομή, η ΔΑΚΕ έλαβε 1 έδρα καθώς είχε υπόλοιπο 50, η ΔΗΣΥΜ δεν έλαβε έδρα καθώς είχε υπόλοιπο 17<1/3*76, η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ δεν έλαβε έδρα καθώς είχε υπόλοιπο 2<1/3*76. Η ΣΥΝ-Εργεια με υπόλοιπο 66 δεν έλαβε έδρα γιατί δεν έλαβε έδρα στην πρώτη κατανομή των εδρών. Η ΕΣΚ με υπόλοιπο 18 δεν έλαβε έδρα γιατί δεν έλαβε έδρα στην πρώτη κατανομή των εδρών και επιπλέον 18<1/3*76. Στην τρίτη κατανομή η ΣΥΝ-Εργεια έλαβε την αδιάθετη 1 έδρα καθώς είχε το μεγαλύτερο υπόλοιπο (66). Από την καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης έλαβε κάθε υποψήφιος για το ΕΚΑ τους παρακάτω σταυρούς προτίμησης και τη σειρά κατάταξης, κατόπιν και της αναγκαίας κληρώσεως στις περιπτώσεις ισοψηφίας:

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ»

(ΔΑΚΕ-ΔΙΠΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ: ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ - ΑΔΜΗΕ - ΑΡΙΑΔΝΗ - ΔΑΠΕΕΠ - ΕΧΕ)

ΕΚΑ

Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡ ΣΕΙΡ Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡ ΣΕΙΡ

1. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Β. του Γ. 11 39ος 21. ΝΙΑΡΟΠΕΤΡΟΣ Κ. του Ι. 40 11ος

2. ΒΛΑΧΟΣ ΑΝ. του Π. 18 32ος 22. ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ Κ. του Ι. 27 25ος

3. ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ Ι. του Π. 18 34ος 23. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Μ. 36 16η

4. ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ Δ. του Κ. 68 4η 24. ΞΑΝΘΟΣ Γ. του Β. 28 24ος

5. ΓΟΥΛΙΩΤΗ ΕΛ. του Γ. 41 10η 25. ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ. 32 18ος

6. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Ν. του Ι. 26 26ος 26. ΞΗΡΟΥ ΑΝ. του Α. 25 27η

7. ΔΗΜΟΥ ΧΡ. του Κ. 18 33ος 27. ΠΑΛΑΖΗΣ Α. του Β. 28 23ος

8. ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ Γ. του Π. 55 6ος 28. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Γ. του Π. 12 38ος

9. ΚΑΚΑΛΗΣ ΑΘ. του Ν. 74 3ος 29. ΠΑΝΤΕΚΙΔΗΣ Π. του Φ. 56 5ος

10. ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ Δ. του Γ. 32 17ος 30. ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ Κ. του Ν. 21 28ος

11. ΚΑΟΥΣΙΑΣ Κ. του Α. 75 2ος 31. ΠΛΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Π. του Γ. 8 40ος

12. ΚΑΡΝΑΡΗΣ Ι. του Γ. 40 12ος 32. ΣΙΑ-ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ Μ. του Δ. 49 7η

13. ΚΟΥΚΟΣ Κ. του Ν. 20 29ος 33. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Λ. του Ι. 20 30ος

14. ΛΟΥΚΟΣ ΤΡ. του Α. 18 35ος 34. ΤΣΑΛΙΑΝΗΣ ΑΘ. του Γ. 38 14ος

15. ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ Ι. του Β. 31 21ος 35. ΤΣΙΑΚΟΣ ΕΥΘ. του Ν. 29 22ος

16. ΜΙΧΑΣ Ν. του Ο. 20 31ος 36. ΤΣΙΡΕΚΑΣ Κ. του Α. 31 20ος

17. ΜΠΑΓΚΑΒΟΣ ΧΡ. του Ι. 40 13ος 37. ΦΛΩΡΙΔΗΣ Β. του Δ. 17 37ος

18. ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡ. του

Ν. 202 1ος 38. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ. του Γ. 17 36ος

19. ΜΠΡΙΛΗΣ Ν. του Π. 46 9ος 39. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ Φ. του Κ. 48 8ος

20. ΝΑΚΟΥ Κ. του Α. 36 15η 40. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ Γ. του Π. 32 19ος

14

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΕΗ (ΔΗ.ΣΥ.Μ./ΔΕΗ)»

ΕΚΑ

Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΣΕΙΡ Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΣΕΙΡ

1. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ι. του Γ. 10 21ος 13. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Ι. του Γ. 30 4ος

2. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Σ. του Κ. 14 15ος 14. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ε. του Ι. 30 3ος

3. ΑΙΜΟΝΙΩΤΗΣ Μ. του Β. 4 24ος 15. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Δ.

του Β. 10 20ος

4. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Δ. του Μ. 15 14ος 16. ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΟΥ Ο. του Ε. 36 2η

5. ΓΑΡΔΕΡΗΣ Α. του Γ. 11 19ος 17. ΠΑΤΣΙΑΝΤΑΣ Α. του Ι. 12 16ος

6. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Ι. του Α. 15 12ος 18. ΣΒΩΛΟΣ Γ. του Α. 12 18ος

7. ΚΑΠΟΝΑΣ Ι. του Δ. 25 7ος 19. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Κ. του

Λ. 7 23η

8. ΚΑΡΣΑΚΟΣ Α. του Γ. 15 13ος 20. ΤΖΕΠΡΑΗΛΙΔΗΣ Κ. του Γ. 26 6ος

9. ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ Κ. του Η. 23 8ος 21. ΤΖΙΤΖΗ Σ. του Π. 21 9η

10. ΚΩΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Ι. του Ν. 8 22ος 22. ΤΣΑΝΤΙΚΙΔΗΣ Ι. του Γ. 20 10ος

11. ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΡΑΚΗΣ Π. του Ι. 37 1ος 23. ΤΣΑΟΥΣΗΣ Π. του Π. 12 17ος

12. ΜΩΡΑΪΤΗΣ Α. του Κ. 17 11ος 24. ΤΣΕΡΕΚΛΑΣ Μ. του Ε. 29 5ος

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: « ΣΥΝ - Εργεια - Συνεργασία Ενεργών Μηχανικών»

ΕΚΑ

Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΣΕΙΡ Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡ ΣΕΙΡ

1. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ. του Ε. 10 9ος 6. ΚΟΥΒΟΠΟΥΛΟΣ Ι. του Σ. 11 8ος

2. ΚΑΒΟΥΡΑΣ Ε. του Κ. 15 5ος 7. ΜΑΥΡΟΜΑΤΟΣ Κ. του Α. 12 7ος

3. ΚΑΒΟΥΡΙΝΟΣ Χ. του Π 18 2ος 8. ΜΠΟΥΖΑΣ Σ. του Δ. 18 1ος

4. ΚΟΛΕΛΗ Σ. του Γ. 9 10η 9. ΠΑΥΛΟΥΔΑΚΗΣ Φ. του Φ. 18 4ος

5. ΚΟΝΤΟΥ Μ. του Α. 13 6η 10. ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Π. του Ν. 18 3ος

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ - ΑΔΜΗΕ»

ΕΚΑ

Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡ ΣΕΙΡ Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡ ΣΕΙΡ

1 ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ι.του Σ. 12 9ος 7 ΜΑΚΡΙΔΟΥ Δ. του Ν. 18 4η

2 ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Ε. του

Ν. 12 8ος

8 ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Ι. του Κ. 17 6ος

3 ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗΣ Θ. του Ι. 13 7ος 9 ΣΤΑΘΑ Π. του Ε. 60 1η

4 ΚΑΡΩΝΗΣ Θ.του Α. 22 3ος 10 ΣΤΟΜΗ Π. του Π. 11 10η

5 ΚΑΣΜΑΣ Ν. του Α. 26 2ος 11 ΤΕΤΡΑΔΗΣ-ΜΑΙΡΗΣ Γ. του Π 7 11ος

6 ΚΥΡΙΤΣΗΣ Γ. του Μ. 17 5ος

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: « ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΕΣΚ) – ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΕΗ»

15

ΕΚΑ

Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑΥΡ ΣΕΙΡ

1 ΠΑΠΠΑΣ Χ. του Γ. 3 3ος 2 ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ Χ. του Ι. 3 2ος 3 ΣΤΡΟΥΖΑΣ Ι. του Α. 16 1ος

ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΚΑ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ»

(ΔΑΚΕ-ΔΙΠΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ: ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ - ΑΔΜΗΕ - ΑΡΙΑΔΝΗ - ΔΑΠΕΕΠ - ΕΧΕ)

ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

1. ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡ. 202 5. ΠΑΝΤΕΚΙΔΗΣ Π 56

2. ΚΑΟΥΣΙΑΣ Κ. 75 6. ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ Γ. 55

3. ΚΑΚΑΛΗΣ ΑΘ. 74 1. ΣΙΑ-ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ Μ. 49

4. ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ Δ. 68 2. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ Φ. 48

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΕΗ (ΔΗ.ΣΥ.Μ./ΔΕΗ)

ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ

1. ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΡΑΚΗΣ Π. 37 2. ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΟΥ Ο. 36

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΣΥΝ-Εργεια – Συνεργασία Ενεργών Μηχανικών

ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ

1. ΜΠΟΥΖΑΣ Σ. (με κλήρωση) 18 1. ΚΑΒΟΥΡΙΝΟΣ Χ. (με κλήρωση) 18

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ - ΑΔΜΗΕ»

ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ

1. ΣΤΑΘΑ Π. 60 2. ΚΑΣΜΑΣ Ν. 26

16

ΤΕ 1 (ψήφισαν 43)

1 ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ Δ. του Κ. 20 2η

2 ΚΑΨΑΛΗΣ Γ. του Κ. 16 3ος

3 ΚΟΛΕΛΗ Σ. του Γ. 7 1η Αναπληρ.

4 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Μ. του

Π. 21

5 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Π. του

Γ. 14

(με κλήρωση)

6 ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΡΑΚΗΣ Π.

του Ι. 14

4ος

(με κλήρωση)

7 ΤΕΤΡΑΔΗΣ-ΜΑΙΡΗΣ Γ. του

Π. - Α. 6

2ος Αναπληρ.

ΤΕ 2 (ψήφισαν 67)

1 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Ι. του Δ. 18 1ος Αναπληρ.

(με κλήρωση)

2 ΓΚΑΤΣΗ Π. του Δ. 23 3η

3 ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ. του

Ε. 16

2ος Αναπληρ.

4 ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Ι. του Κ. 14 3ος Αναπληρ.

5 ΜΠΡΙΛΗΣ Ν. του Π. 34 1ος

6 ΝΑΚΟΥ Κ. του Α. 26 2η

7 ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ Α. του Ε. 18 5ος

(με κλήρωση)

8 ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ Μ.

του Α. 10

4η Αναπληρ.

9 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Χ. του Α. 21 4ος

ΤΕ 3 (ψήφισαν 65)

1 ΚΑΡΣΑΚΟΣ Α. του Γ. 15 1ος Αναπληρ.

2 ΚΑΣΜΑΣ Ν. του Α. 24 4ος

3 ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΑΙΚ. του Σ. 25 3η

4 ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ Κ. του

Η. 19

5ος

5 ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ Κ. του Ι. 32 2ος

6 ΣΤΑΘΑ Π. του Ε. 39 1η

7 ΤΣΙΑΚΟΣ Ε. του Ν. 12 2ος Αναπληρ.

ΤΕ 4 (ψήφισαν 13)

1 ΒΡΕΤΑΚΟΣ Ι. του Π. 10 1ος

(με κλήρωση)

2 ΜΙΧΑΣ Ν. του Ο. 10 2ος

(με κλήρωση)

ΤΕ 5 (ψήφισαν 16)

1 ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ε. του Ν. 9

1ος

2 ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ Γ. του Γ. 8 2η

(με κλήρωση)

3 ΧΑΣΙΩΤΗ Ε. του Χ. 8 3η

(με κλήρωση)

ΤΕ 6 (ψήφισαν 33)

1 ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Β. του Γ. 9 1ος Αναπληρ.

(με κλήρωση)

2 ΔΗΜΟΥ Χ. του Κ. 18 1ος

3 ΛΟΥΚΟΣ Τ. του Α. 9 2ος Αναπληρ.

(με κλήρωση)

4 ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ Φ. του Κ. 13 2ος

5 ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Π. του

Ν. 12 3ος

ΤΕ 7 (ψήφισαν 42)

1 ΚΟΥΚΟΥΝΙΑΣ Δ. του Σ. 22 2ος

2 ΜΑΚΡΙΔΟΥ Δ. του Ν. 14 4η

3 ΣΙΑ-ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ Μ. του

Δ. 26 1η

4 ΣΤΡΟΥΖΑΣ Ι. του Α. 21 3ος

ΤΕ 8 (ψήφισαν 41)

1 ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Σ. του

Κ. 15 4ος

2 ΛΑΖΟΣ Σ. του Κ. 18 1ος

(με κλήρωση)

3 ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ Κ. του Ν. 16 3ος

4 ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Λ. του Ι. 18 2ος

(με κλήρωση)

ΤΕ 9 (ψήφισαν 13)

1 ΚΟΥΚΟΣ Κ. του Ν. 9 1ος

2 ΣΤΟΜΗ Π. του Π. 6 3η

3 ΦΛΩΡΙΔΗΣ Β. του Δ. 8 2ος

4 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ Α.

του Γ. 4 1ος Αναπληρ.

ΤΕ 10 (ψήφισαν 5)

1 ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ Ν. του Ι.

5 2ος

(με κλήρωση)

2 ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ν. του Ι.

5 1ος

(με κλήρωση)

ΤΕ 11 (ψήφισαν 37)

1 ΑΝΑΓΝΟΥ Α. του Δ. 15 5η

(με κλήρωση)

2 ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ Χ. του Ε. 1 6ος Αναπληρ.

3 ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Δ. του Μ. 8 3ος Αναπληρ.

4 ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Ν. του Ι. 19 1ος

5 ΚΑΒΟΥΡΙΝΟΣ Χ. του Π. 14 1ος Αναπληρ.

6 ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ Δ. του Γ. 16 3ος

7 ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Κ. του

Α. 9 2ος Αναπληρ.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

17

ΤΕ 11 (συνέχεια) (ψήφισαν 37)

8 ΚΟΝΤΟΥ Μ. του Α. 17 2η

9 ΚΩΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Ι. του

Ν. 5

5ος Αναπληρ.

(με κλήρωση)

10 ΠΛΙΑΚΑ Μ. του Δ. 15 4η

(με κλήρωση)

11 ΣΒΩΛΟΣ Γ. του Α. 5 4ος Αναπληρ.

(με κλήρωση)

ΤΕ 12 (ψήφισαν 115)

1 ΒΕΛΙΟΠΟΥΛΟΥ Δ. του Ε. 60 2η

2 ΚΑΒΟΥΡΑΣ Ε. του Κ. 37 4ος

3 ΚΑΡΝΑΡΗΣ Ι. του Γ. 54 3ος

4 ΣΑΚΑΛΗΣ Ε. του Δ. 36 5ος

5 ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ Α. του Θ. 33 1η Αναπληρ.

6 ΤΣΑΛΙΑΝΗΣ Α. του Γ. 72 1ος

ΤΕ 13 (ψήφισαν 15)

1 ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Β.

του Α. 3 1ος Αναπληρ.

2 ΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Β. του

Χ. 9 2η

3 ΚΑΠΠΗΣ Χ. του Θ. 8 3ος

4 ΠΕΡΔΙΚΗΣ Γ. του Χ. 11 1ος

ΤΕ 14 (ψήφισαν 16)

1 ΓΚΟΥΒΑΤΣΟΥ Α. του Γ. 12 1η

2 ΓΟΥΛΙΩΤΗ Ε. του Γ. 8 1η Αναπληρ. (με κλήρωση)

3 ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ Κ.

του Δ. 0 -

4 ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ι.

του Κ. 8 3ος με κλήρωση

5 ΤΣΑΟΥΣΗΣ Π. του Π. 9 2ος

ΤΕ 15 (ψήφισαν 78)

1 ΒΛΑΧΟΣ Α. του Π. 18 2ος Αναπληρ.

2 ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ι. του Σ. 30 5ος

3 ΔΡΟΣΟΣ Γ. του Ε. 13 3ος Αναπληρ.

4 ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ Γ. του Π. 31 4ος

5 ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗΣ Θ. του Ι. 21 1ος Αναπληρ.

6 ΝΙΑΡΟΠΕΤΡΟΣ Κ. του Ι. 41 2ος

7 ΠΑΛΑΖΗΣ Α. του Β. 34 3ος

ΤΕ 15 (συνέχεια) (ψήφισαν 78)

8 ΠΑΝΤΑΖΗΣ Ι. του Η. 12 4ος Αναπληρ.

9 ΠΑΝΤΕΚΙΔΗΣ Π. του Φ. 57 1ος

10 ΠΑΠΠΑΣ Χ. του Γ. 5 6ος Αναπληρ.

11 ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ Χ. του Ι. 6 5ος Αναπληρ.

ΤΕ 16 (ψήφισαν 28)

1 ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ Κ. του Ε. 6 1ος Αναπληρ.

2 ΠΑΡΑΣΧΟΥΔΗΣ Π. του Π. 22 1ος

3 ΣΑΙΤΗΣ Δ. του Α. 15 2ος

4 ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ι. του Ε. 12 3ος

ΤΕ 17 (ψήφισαν 8)

1 ΜΠΕΗΣ Σ. του Π. 6 1ος

2 ΤΣΑΛΠΑΤΟΥΡΟΣ Α. του

Κ. 0 -

ΤΕ 18 (ψήφισαν 23)

1 ΓΑΡΔΕΡΗΣ Α. του Γ. 10 1ος

2 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ Σ. του Γ. 8 3ος

3 ΤΑΜΠΟΥΡΑΣ Χ. του Ζ. 9 2ος

ΤΕ 19 (ψήφισαν 40)

1 ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗΣ Π. του Κ. 13 1ος Αναπληρ.

2 ΒΑΡΣΑΜΙΔΗΣ Ι. του Θ. 9 2ος Αναπληρ.

(με κλήρωση)

3 ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ Μ. του Λ. 14 1ος

(με κλήρωση)

4 ΚΑΛΔΙΡΗΣ Γ. του Δ. 14 3ος

(με κλήρωση)

5 ΚΟΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Μ. του

Ι. 14

2ος

(με κλήρωση)

6 ΚΟΥΛΑΞΟΥΖΙΔΗΣ Α. του

Β. 8 4ος Αναπληρ.

7 ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗΣ Γ. του Ι. 6 5ος Αναπληρ.

8 ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ Μ. του Π. 9 3ος Αναπληρ.

(με κλήρωση)

ΤΕ 20 (ψήφισαν 12)

1 ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Κ. του Ν. 9 1ος

(με κλήρωση)

2 ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ Σ. του Ε. 8 3ος

3 ΣΤΑΤΗΣ Ε. του A. 9 2ος

(με κλήρωση)

Όπου υπήρξε ισοψηφία, η σειρά των υποψηφίων καθορίστηκε με κλήρωση.

18

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΩΝ της 9ης και 10ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

του Σωματείου «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ»

ΑΘΗΝΑ, 17.4.2019

Η Κ.ΕΦ.Ε

Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΟΣΧΟΡΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΠΙΤΣΟΥΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΡΚΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

ΤΑ ΜΕΛΗ

ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΑΜΙΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ