SE_PI_Fronius_assumes_leading_position_Brazil_EL/downloads/Solar Energy/Press... · Web...

of 4 /4
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ H Fronius λαμβάνει ηγετική θέση στην ανάπτυξη ανανεώσιμων μορφών ενέργειας στη Βραζιλία Το νούμερο ένα της αγοράς (Wels, 14.12.2017) Ο κλάδος φωτοβολταϊκών στη Βραζιλία παρουσιάζει ανοδική τάση. Πέρα από ηλιακά πάρκα, τα τελευταία χρόνια δημιουργούνται ολοένα και περισσότερες αποκεντρωμένες εγκαταστάσεις. Ειδικοί επιβεβαιώνουν ανάπτυξη πάνω από 300 τοις εκατό για το 2017. Ως ειδικός στην ηλιακή τεχνολογία, η Fronius Solar Energy επικροτεί την ανάπτυξη αυτή και υποστηρίζει ιδιοκτήτες και εμπόρους συστημάτων με μετατροπείς υψηλής ποιότητας και απλής εγκατάστασης. Η Fronius εκπροσωπείται από το 2003 στη Βραζιλία με ένα υποκατάστημα στο Σάο Πάολο, με τις επιχειρηματικές δραστηριότητές της στον τομέα της τεχνολογίας συγκόλλησης και της τεχνολογίας φόρτισης συσσωρευτών και από το 2013 με τον κλάδο Solar Energy. Η Βραζιλία παράγει περίπου τα τρία τέταρτα των ενεργειακών αναγκών της από υδροηλεκτρική ενέργεια, όμως τα τελευταία χρόνια οι μεγάλες περίοδοι ξηρασίας δημιούργησαν εκτεταμένα προβλήματα τροφοδοσίας. Έτσι, η αγορά και η ζήτηση για κατάλληλες φωτοβολταϊκές λύσεις σταθερά αυξάνεται. Εκτός από έναν μεγάλο αριθμό εκπαιδευμένων συνεργατών πωλήσεων και σέρβις σε ολόκληρη τη χώρα, η θυγατρική εταιρεία Fronius do Brasil διαθέτει επίσης υποκαταστήματα στις ομόσπονδες πολιτείες Μίνας Ζεράις, Παρανά, Αμαζόνας, Σάο Πάολο και Ρίου Γκράντι ντου Σουλ. «Για εμάς ήταν από νωρίς ξεκάθαρο ότι θέλαμε να υποστηρίξουμε τις νέες αγορές, όπως αυτή της Βραζιλίας. Έτσι άλλωστε στηρίζουμε και το όραμά μας για 24 ώρες ήλιο, για έναν κόσμο, του οποίου οι ανάγκες θα καλύπτονται στο 100 τοις εκατό από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας », δηλώνει ο Martin Schwarzlmüller Area Sales Manager, Solar Energy, Fronius International GmbH. «Γι’ αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό να είμαστε επί τόπου παρόντες. Η ομάδα μας στη Βραζιλία μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τον σχεδιασμό των εγκαταστάσεων ή τη διαδικασία εγγύησης. Πρόσφατα επενδύσαμε και σε ένα σύγχρονο σύστημα δοκιμής για μετατροπείς », εξηγεί ο Schwarzlmüller. Η Fronius προσφέρει επιπλέον ένα ευρύ εκπαιδευτικό πρόγραμμα και διοργανώνει πολυάριθμες εκδηλώσεις για τους συνεργάτες διανομής και σέρβις. Οι πελάτες δίνουν έμφαση στην αξιοπιστία και στο σέρβις Η Fronius, κατέχοντας μερίδιο αγοράς πάνω από 50 τοις εκατό, είναι στη Βραζιλία ηγέτης της αγοράς στην ηλιακή τεχνολογία. Η επιτυχία οφείλεται μεταξύ άλλων στο πολύπλευρο φάσμα προϊόντων της Fronius, το οποίο παρέχει λύσεις για νοικοκυριά, αλλά διαθέτει παράλληλα και μετατροπείς για επαγγελματική και βιομηχανική χρήση. Ορισμένες συσκευές προσαρμόστηκαν ειδικά για τα κοινά δίκτυα ηλεκτροδότησης της 12/2017 1/4

Embed Size (px)

Transcript of SE_PI_Fronius_assumes_leading_position_Brazil_EL/downloads/Solar Energy/Press... · Web...

SE_PI_Fronius_assumes_leading_position_Brazil_EL12/2017 1/4
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
H Fronius λαμβνει ηγετικ θση στην ανπτυξη ανανεσιμων μορφν ενργειας στη Βραζιλα
Το νομερο να της αγορς
(Wels, 14.12.2017) Ο κλδος φωτοβολτακν στη Βραζιλα παρουσιζει ανοδικ τση. Πρα απ ηλιακ πρκα, τα τελευταα χρνια δημιουργονται ολονα και περισστερες αποκεντρωμνες εγκαταστσεις. Ειδικο επιβεβαινουν ανπτυξη πνω απ 300 τοις εκατ για το 2017. Ως ειδικς στην ηλιακ τεχνολογα, η Fronius Solar Energy επικροτε την ανπτυξη αυτ και υποστηρζει ιδιοκττες και εμπρους συστημτων με μετατροπες υψηλς ποιτητας και απλς εγκατστασης.
Η Fronius εκπροσωπεται απ το 2003 στη Βραζιλα με να υποκατστημα στο Σο Πολο, με τις επιχειρηματικς δραστηριτητς της στον τομα της τεχνολογας συγκλλησης και της τεχνολογας φρτισης συσσωρευτν και απ το 2013 με τον κλδο Solar Energy. Η Βραζιλα παργει περπου τα τρα τταρτα των ενεργειακν αναγκν της απ υδροηλεκτρικ ενργεια, μως τα τελευταα χρνια οι μεγλες περοδοι ξηρασας δημιοργησαν εκτεταμνα προβλματα τροφοδοσας. τσι, η αγορ και η ζτηση για κατλληλες φωτοβολτακς λσεις σταθερ αυξνεται. Εκτς απ ναν μεγλο αριθμ εκπαιδευμνων συνεργατν πωλσεων και σρβις σε ολκληρη τη χρα, η θυγατρικ εταιρεα Fronius do Brasil διαθτει επσης υποκαταστματα στις ομσπονδες πολιτεες Μνας Ζερις, Παραν, Αμαζνας, Σο Πολο και Ρου Γκρντι ντου Σουλ. «Για εμς ταν απ νωρς ξεκθαρο τι θλαμε να υποστηρξουμε τις νες αγορς, πως αυτ της Βραζιλας. τσι λλωστε στηρζουμε και το ραμ μας για 24 ρες λιο, για ναν κσμο, του οποου οι ανγκες θα καλπτονται στο 100 τοις εκατ απ ανανεσιμες πηγς ενργειας», δηλνει ο Martin Schwarzlmüller Area Sales Manager, Solar Energy, Fronius International GmbH. «Γι’ αυτ εναι ιδιατερα σημαντικ να εμαστε επ τπου παρντες. Η ομδα μας στη Βραζιλα μπορε να βοηθσει αποτελεσματικ απαντντας σε ερωτσεις σχετικ με τον σχεδιασμ των εγκαταστσεων τη διαδικασα εγγησης. Πρσφατα επενδσαμε και σε να σγχρονο σστημα δοκιμς για μετατροπες», εξηγε ο Schwarzlmüller. Η Fronius προσφρει επιπλον να ευρ εκπαιδευτικ πργραμμα και διοργαννει πολυριθμες εκδηλσεις για τους συνεργτες διανομς και σρβις.
Οι πελτες δνουν μφαση στην αξιοπιστα και στο σρβις
Η Fronius, κατχοντας μερδιο αγορς πνω απ 50 τοις εκατ, εναι στη Βραζιλα ηγτης της αγορς στην ηλιακ τεχνολογα. Η επιτυχα οφελεται μεταξ λλων στο πολπλευρο φσμα προντων της Fronius, το οποο παρχει λσεις για νοικοκυρι, αλλ διαθτει παρλληλα και μετατροπες για επαγγελματικ και βιομηχανικ χρση. Ορισμνες συσκευς προσαρμστηκαν ειδικ για τα κοιν δκτυα ηλεκτροδτησης της Βραζιλας. Μσω του Fronius Smart Meter και του online portal Fronius Solar.web, η Fronius προσφρει στους Βραζιλινους πελτες της σφαιρικς λσεις για την αξηση της ανεξαρτησας και για τη μεωση του ενεργειακο κστους. «Με την πρτασ μας μπορομε να παρχουμε στους πελτες τη λση που χρειζονται, προσαρμοσμνη στις δικς τους ανγκες», εξηγε ο Anaibel Novas, Sales Manager, Solar Energy, Fronius do Brasil LTDA. Απ την πρσφατη δημοσκπηση της Greener, στην οποα λαβαν μρος εκατοντδες εγκατασττες φωτοβολτακν απ λη τη Βραζιλα, προκπτει τι οι πελτες προσχουν κατ την απφαση αγορς τους κυρως την αξιοπιστα του προμηθευτ. πειτα ακολουθον οι παργοντες της τεχνολογας και της τεχνικς υποστριξης και, βεβαως, η τιμ. «Αυτ αποδεικνει πως, με την προσανατολιζµενη στους πελτες στρατηγικ μας, τα αποτελεσματικ προντα μας και η δημιουργα μιας τοπικς οργνωσης στη Βραζιλα βρσκονται σε πολ καλ δρμο», λει ο Anaibel Novas. Το Business Unit Solar Energy γιορτζει φτος τα 25 χρνια παρουσας του στον χρο.
Λξεις: 529
Χαρακτρες: 3.684
Σνοψη φωτογραφικο υλικο:
H Fronius λαμβνει ηγετικ θση στην ανπτυξη ανανεσιμων μορφν ενργειας στη Βραζιλα
Η Fronius, κατχοντας μερδιο αγορς πνω απ 50 τοις εκατ, εναι στη Βραζιλα ηγτης της αγορς στην ηλιακ τεχνολογα.
Απ την πρσφατη δημοσκπηση της Greener προκπτει τι οι πελτες προσχουν κατ την απφαση αγορς τους κυρως την αξιοπιστα του προμηθευτ.
Martin Schwarzlmüller, Area Sales Manager, Solar Energy, Fronius International GmbH
Anaibel Novas, Sales Manager, Solar Energy, Fronius do Brasil LTDA
Πνευματικ δικαιματα φωτογραφιν: Fronius International GmbH, αναδημοσευση δωρεν
Σχετικ με την Fronius International GmbH
Η Fronius International εναι μια αυστριακ επιχερηση με δρα το Pettenbach και υποκαταστματα στις πλεις Wels, Thalheim, Steinhaus και Sattledt. Η επιχερηση απασχολε 3.817 συνεργτες και δραστηριοποιεται στους τομες τεχνολογας συγκλλησης, φωτοβολτακν και φρτισης συσσωρευτν. Το ποσοστ εξαγωγν, περπου 89%, επιτυγχνεται με 28 διεθνες εταιρεες Fronius και συνεργτες διανομς/αντιπροσπους σε περισστερες απ 60 χρες. Με καινοτμα προντα και υπηρεσες και με 1.242 διπλματα ευρεσιτεχνας, η Fronius εναι ο παγκσμιος ηγτης στις καινοτομες.
Πληροφορες:
Ανττυπο υποδεγματος:
a1kommunikation Schweizer GmbH, Rüdiger KEMPA, [email protected]