AIESEC Athens - Newsletter - October 2011

6
AIESEC Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Newsletter – Νο2 – Οκτώβριος 2011 In this Edition: A summer full of AIESEC Experiences Who’s next? Aiesecathens.wordpress.com Start your way in the AIESEC world Fall Recruitment 2011 An AIESECer next to you MyWorld Fall Edition 2011 Info Stand “Get2Know AIESEC Programmes” Seminars “Lead your walk” conference HeADCo 2011 Συμμετοχή σε events Γιορτή Εθελοντισμού Capital + Vision Wonder Festival Career Days Story of the month A summer full of AIESEC Experiences Το καλοκαίρι του 2011 αποτελεί πλέον παρελθόν και ανάμνηση για όλους μας. Κάποιοι επέλεξαν την ανάμνηση του ελληνικού ήλιου και θάλασσας, κάποιοι των εξοχικών τους ή πατρικών του κατοικιών, κάποιοι της ζεστής πόλης. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που επέλεξαν να αποκτήσουν αναμνήσεις των μοναδικών εμπειριών που έζησαν κατά τη διάρκεια του Internship τους με το Global Internship Programme και το Global Community Development Programme of AIESEC σε μια χώρα του εξωτερικού. 15 φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ταξίδεψαν και έζησαν μια αναπτυξιακή διαπολιτισμική εμπειρία δουλεύοντας και αποκτώντας πρακτική εμπειρία και αναπτύσσοντας τα προσωπικά τους χαρακτηριστικά. Μερικοί από αυτούς επέλεξαν Ευρωπαϊκούς προορισμούς, όπως η Μαρία (Ιρλανδία), ο Στέφανος (Ελβετία), η Κέλλυ (Πολωνία), η Ελπίδα (Αγγλία), η Κωνσταντίνα (Ρουμανία), ο Παναγιώτης (Ελβετία), η Σοφία (Ρουμανία), η Βενετία (Ρουμανία) και η Σταυρούλα (Σλοβακία), ενώ άλλοι επέλεξαν να βγουν από τα όρια της γηραιάς ηπείρου, όπως η Αλεξία και η Ειρήνη (Κένυα), η Σοφία και ο Γιάννης (Μαλαισία), ο Δημήτρης (Ταιβάν) και η Ελίνα (Αίγυπτο). Who’s next? Κι ενώ πολλοί από αυτούς έχουν ήδη επιστρέψει στην ελληνική πραγματικότητα, οι αναχωρήσεις συνεχίζονται και το φθινόπωρο! Ο Σπύρος και η Σοφία είναι ήδη στην Ουγγαρία, όπως και ο Λουκάς στην Κίνα. Σε λίγες μέρες θα τον ακολουθήσει η Άρτεμις, ενώ η Νάντια και η Ζέτα επέλεξαν να συμμετάσχουν στο project act.in.UA στην Ουκρανία και ετοιμάζουν βαλίτσες! Aiesecathens.wordpress.com Σίγουρα η εμπειρία της συμμετοχής στο πρόγραμμα της διεθνούς πρακτικής άσκησης σου αλλάζει κατά ένα βαθμό τη ζωή σου και σου προσφέρει πρωτόγνωρες εμπειρίες. Τις εμπειρίες αυτές μας τις περιγράφουν τα παιδιά που συμμετέχουν στα προγράμματα της AIESEC, μέσω του blog μας στο aiesecathens.wordpress.com . Εκεί μπορείς να διαβάσεις απίθανες ιστορίες από συμφοιτητές μας που ταξίδεψαν σε όλον τον κόσμο. Τι έτρωγε ο Δημήτρης στην Ταϊβάν; Τι έμαθε η Ουγκάντα στον Θανάση; Τι κέρδισε η Μυρσίνη από τον εθελοντισμό και την περιπέτειά της στη Σερβία; Πως τα πέρασε η Μαρία στην Ιρλανδία; Θέλεις να λαμβάνεις το Newsletter της AIESEC κάθε μήνα; ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΤΩΡΑ!

description

This is the 2nd Newsletter of AIESEC Athens

Transcript of AIESEC Athens - Newsletter - October 2011

Page 1: AIESEC Athens - Newsletter - October 2011

AIESEC Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Newsletter – Νο2 – Οκτώβριος 2011

In this Edition: A summer full of AIESEC Experiences

Who’s next?

Aiesecathens.wordpress.com

Start your way in the AIESEC world

Fall Recruitment 2011

An AIESECer next to you

MyWorld Fall Edition 2011

Info Stand

“Get2Know AIESEC Programmes” Seminars

“Lead your walk” conference

HeADCo 2011

Συμμετοχή σε events

Γιορτή Εθελοντισμού

Capital + Vision

Wonder Festival

Career Days

Story of the month

AA ssuumm mm eerr ffuu ll ll oo ff AAII EESSEECC EExxppeerr ii eennccee ss Το καλοκαίρι του 2011 αποτελεί πλέον παρελθόν και ανάμνηση για όλους μας. Κάποιοι επέλεξαν την ανάμνηση του ελληνικού ήλιου και θάλασσας, κάποιοι των εξοχικών τους ή πατρικών του κατοικιών, κάποιοι της ζεστής πόλης. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που επέλεξαν να αποκτήσουν αναμνήσεις των μοναδικών εμπειριών που έζησαν κατά τη διάρκεια του Internship τους με το Global Internship Programme και το Global Community Development Programme of AIESEC σε μια χώρα του εξωτερικού. 15 φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ταξίδεψαν και έζησαν μια αναπτυξιακή διαπολιτισμική εμπειρία δουλεύοντας και αποκτώντας πρακτική εμπειρία και αναπτύσσοντας τα προσωπικά τους χαρακτηριστικά. Μερικοί από αυτούς επέλεξαν Ευρωπαϊκούς προορισμούς, όπως η Μαρία (Ιρλανδία), ο Στέφανος (Ελβετία), η Κέλλυ (Πολωνία), η Ελπίδα (Αγγλία), η Κωνσταντίνα (Ρουμανία), ο Παναγιώτης (Ελβετία), η Σοφία (Ρουμανία), η Βενετία (Ρουμανία) και η Σταυρούλα (Σλοβακία), ενώ άλλοι επέλεξαν να βγουν από τα όρια της γηραιάς ηπείρου, όπως η Αλεξία και η Ειρήνη (Κένυα), η Σοφία και ο Γιάννης (Μαλαισία), ο Δημήτρης (Ταιβάν) και η Ελίνα (Αίγυπτο).

WW hhoo ’’ ss nneexxtt?? Κι ενώ πολλοί από αυτούς έχουν ήδη επιστρέψει στην ελληνική πραγματικότητα, οι αναχωρήσεις συνεχίζονται και το φθινόπωρο! Ο Σπύρος και η Σοφία είναι ήδη στην Ουγγαρία, όπως και ο Λουκάς στην Κίνα. Σε λίγες μέρες θα τον ακολουθήσει η Άρτεμις, ενώ η Νάντια και η Ζέτα επέλεξαν να συμμετάσχουν στο project act.in.UA στην Ουκρανία και ετοιμάζουν βαλίτσες!

AAii ee sseecc aatthheenn ss .. ww oorrddpprreessss .. cc oomm

Σίγουρα η εμπειρία της συμμετοχής στο πρόγραμμα της διεθνούς πρακτικής άσκησης σου αλλάζει κατά ένα βαθμό τη ζωή σου και σου προσφέρει πρωτόγνωρες εμπειρίες. Τις εμπειρίες αυτές μας τις περιγράφουν τα παιδιά που συμμετέχουν στα προγράμματα της AIESEC, μέσω του blog μας στο aiesecathens.wordpress.com. Εκεί μπορείς να διαβάσεις απίθανες ιστορίες από συμφοιτητές μας που ταξίδεψαν σε όλον τον κόσμο.

Τι έτρωγε ο Δημήτρης στην Ταϊβάν; Τι έμαθε η Ουγκάντα στον Θανάση; Τι κέρδισε η Μυρσίνη από τον εθελοντισμό και την περιπέτειά της στη Σερβία; Πως τα πέρασε η Μαρία στην Ιρλανδία;

Θέλεις να λαμβάνεις το Newsletter της AIESEC κάθε μήνα;

ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΤΩΡΑ!

Page 2: AIESEC Athens - Newsletter - October 2011

Για οποιαδήποτε απορία, πληροφορία,

παρατήρηση σχετικά με το περιεχόμενο του Newsletter και την

έκδοσή του, μη διστάσετε να

επικοινωνήσετε με την Υπεύθυνη

Επικοινωνίας της AIESEC ΟΠΑ,

Ελίνα Οικονόμου στο elina.oikonomou@aiesec.

net

Start your way in the AIESEC world

FF aa ll ll RR ee ccrr uu ii ttmm ee nn tt 22 0011 11 Ήρθε η περίοδος του χρόνου όπου η AIESEC ανοίγει τις πόρτες της σε όλους τους φοιτητές και τους καλεί να συμμετάσχουν στα 4 προγράμματά της, Team Member Programme, Team Leader Programme, Global Internship Programme, Global Community Development Programme, ζώντας ένα ταξίδι προσωπικής ανάπτυξης, όπως 60.000 φοιτητές σε όλον τον κόσμο. Γνώρισε την AIESEC, τα προγράμματά της, το όραμα και τις αξίες της και ξεκίνα κι εσύ τώρα το δρόμο σου στον κόσμο της AIESEC!

Ενημερωτικό υλικό για όλα τα προγράμματα που προσφέρουμε αυτήν την περίοδο στα οποία μπορείς να συμμετέχεις θα βρεις στο site μας (www.aiesec.org/greece/athens) αλλά και στο booklet του Fall Recruitment 2011.

AA nn AA IIEE SS EE CC eerr nn ee xx tt tt oo yyoo uu Ζούνε ανάμεσά μας, είναι συμφοιτητές μας και είναι AIESECers! Βρες τα άτομα με μπλουζάκια της AIESEC και ρώτα τους για τις εμπειρίες τους, τον οργανισμό, τι κερδίζουν μέσα σε αυτόν. Σε όποιο πρόγραμμα και να συμμετείχαν, είτε επέλεξαν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό με ένα από τα Outgoing Programmes (GIP GCDP), είτε δούλεψαν εδώ σε ομάδες και σε projects, είτε και τα δύο, έχουν πολλά να σου διηγηθούν. Γι’ αυτό μη χάνεις καιρό, μίλα τους!

MM yyWW oorr ll dd –– FF aa ll ll EE ddii tt ii oo nn 22 0011 11 Το περιοδικό MyWorld Fall Edition 2011 είναι εδώ! Μια έκδοση της AIESEC GREECE στην οποία συμμετείχαν πάνω από 50 φοιτητές για την σύνταξη και έκδοσή του. Διάβασε ευχάριστα άρθρα που αφορούν τη νεολαία, τον κόσμο, ευκαιρίες και προτάσεις που σίγουρα θα σε ενδιαφέρουν. Θα το βρεις σε πολλά μέρη στο πανεπιστήμιο, στο Info Stand , στο γραφείο μας και σε επιλεγμένα μέρη σε όλη την Αθήνα.

ΙΙnn ff oo SS tt aa nn dd:: NN OOWW ii nn AA UU EE BB Για όλο τον Οκτώβρη θα λειτουργήσει το Info Stand της AIESEC ATHENS, στο οποίο θα μπορείς να ενημερωθείς για τον οργανισμό, τις ευκαιρίες και τα προγράμματα μας και το πώς μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ σε αυτά. Εκεί θα υπάρχουν παιδιά να σε βοηθήσουν και να σου λύσουν όλες σου τις απορίες. Επίσης, μπορείς να συναντήσεις και να μιλήσεις με τη Yomna από την Αλεξάνδρεια, η οποία θα είναι κοντά μας τις δύο πρώτες εβδομάδες του Οκτωβρίου για να μας βοηθήσει στο Recruitment και να μοιραστεί μαζί σου τις εμπειρίες της από την AIESEC και πώς τη ζει στην Αίγυπτο. Αλλά δεν είναι μόνο η Yomna που μπορείς να συναντήσεις, καθώς θα γίνονται guest εμφανίσεις από παλιά μέλη του οργανισμού που είχαν κάποιο ηγετικό ρόλο μέσα σε αυτό ή συμμετείχαν στα προγράμματα πρακτικής άσκησης. Το πρόγραμμα των εμφανίσεων αυτών θα ανακοινώνονται στο stand, στο site μας, αλλά και στα social media (Facebook, Twitter). Τέλος, μπορείς να προμηθευτείς ενημερωτικό υλικό καθώς και αυτοκολητάκια με τον Εddie!

To Info Stand θα λειτουργεί στην Πτέρυγα Δεριγνύ, δίπλα στις σκάλες του υπογείου, Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη 11.00-14.00.

Θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στα

προγράμματα της AIESEC Athens;

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΕΔΩ!

Page 3: AIESEC Athens - Newsletter - October 2011

AIESEC Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Πατησίων 80, 1ος όροφος

+30 210 8203 739

[email protected]

www.aiesec.org/greece/athens

Follow us on

Θέλεις να λαμβάνεις

το Newsletter της AIESEC κάθε μήνα;

ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΤΩΡΑ!

AIESEC Events

““ GGeett22kknnooww AAII EESSEECC PPrrooggrraa mm mm eess”” SSeemm ii nnaarrss Μέσα στον Οκτώβριο θα πραγματοποιηθούν 3 σεμινάρια στα οποία θα γίνει επίσημη παρουσίαση του οργανισμού και των προγραμμάτων του. Η παρουσία σε ένα από αυτά τα σεμινάρια είναι υποχρεωτική σε όσους θέλουν να συμμετέχουν σε ένα ή περισσότερα από τα 4 προγράμματα της AIESEC.

Τα σεμινάρια αυτά θα διαρκέσουν το μέγιστο 2 ώρες και θα πραγματοποιηθούν

• Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στις 15:00, στη Δ12 • Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, στις 17:00 • Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, στις 18:00

Συμμετοχή μπορείς να δηλώσεις στην ηλεκτρονική φόρμα ΕΔΩ. Επίσης, μετά το πέρας κάθε σεμιναρίου θα μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στο τοπικό μας συνέδριο.

““ LLeeaadd yyoouurr ww aa ll kk”” CCoonnffeerr eenn ccee Για πρώτη φορά η AIESEC ATHENS διοργανώνει ένα 2ήμερο συνέδριο ανοιχτό για όλους τους φοιτητές και αποφοίτους του Οικονομικού Πανεπιστημίου που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην AIESEC και να γίνουν μέλη της. Θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις από μέλη του οργανισμού αλλά και από εξωτερικούς συνεργάτες, διαδραστικές δραστηριότητες και παιχνίδια που θα σε βοηθήσουν να εξερευνήσεις τον εαυτό σου μέσα από την AIESEC και την εξέλιξη της προσωπικότητάς σου μέσα από τις εμπειρίες που σου προσφέρονται. Στο τέλος του συνεδρίου, θα γίνουν οι επίσημες αιτήσεις για τα προγράμματα της AIESEC. Η agenda και ο τόπος διεξαγωγής του συνεδρίου θα ανακοινωθούν σύντομα. Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δωρεάν. Σε περιμένουμε!

HHee AADD CCoo 2200 1111 Πιστή στα εθνικά ραντεβού της, η AIESEC GREECE διοργανώνει το Hellenic AIESEC’s Development Conference 2011 (HeADCo 2011) στις 25-28 Νοεμβρίου. Πρόκειται για ένα συνέδριο που χαίρει παγκόσμιας αναγνώρισης από το δίκτυο της AIESEC για την ποιότητα και την ανάπτυξη που προσφέρει στα μέλη της AIESEC στην Ελλάδα. Trainings από Έλληνες και ξένους leaders του οργανισμού, sessions από ξένους συνεργάτες παγκοσμίας φήμης που θα σου μείνουν αξέχαστα, Youth2Business Forum με γνωστές ελληνικές επιχειρήσεις που συνεργάζονται με την AIESEC, προετοιμασία των υποψηφίων στα Outgoing προγράμματα της AIESEC (GIP, GCDP), δικτύωση με παιδιά από όλη την Ελλάδα, parties, και πολλά άλλα θα πραγματοποιηθούν σε ένα μοναδικό συνέδριο με άψογη οργάνωση από την AIESEC GREECE.

Σημείωση: το HeADCo 2011 μπορούν να το παρακολουθήσουν μόνο όσοι επιλεγούν να συμμετάσχουν στα 4 προγράμματα της AIESEC (Team Member Programme, Team Leader Programme, Global Internship Programme, Global Development Community Programme)

Page 4: AIESEC Athens - Newsletter - October 2011

Youth Events

ΓΓιι οορρττήή ΕΕθθεελλοοννττ ιι σσμμοούύ 22001111 Το Σάββατο, 17/09/2011 όσοι βρέθηκαν στον πεζόδρομο Αποστόλου Παύλου στο Θησείο είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια γιορτή αλλιώτικη από τις άλλες. Σε μια γιορτή αφιερωμένη στον εθελοντικό και την κοινωνική προσφορά. Είναι η 10η χρονιά που πραγματοποιείται αυτή η Ημερίδα Εθελοντισμού στην οποία συμμετέχουν πάνω από 50 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η AIESEC GREECE, η οποία έδωσε την ευκαιρία στο πλήθος του κόσμου που είχε μαζευτεί στο Θησείο να ενημερωθεί για τις δράσεις της.

CCaapp ii ttaa ll ++VV ii ss ii oonn Θα μπορούσε κανείς να φανταστεί συνέδριο με θέμα την Επιχειρηματικότητα χωρίς την AIESEC; Οχι! Γι’ αυτό και η AIESEC Athens έδωσε δυναμικό παρόν στο πολυσυνέδριο Capital+Vision που έλαβε χώρα 23-25/09/2011 στο ξενοδοχείο Athens Hilton με κεντρικό μήνυμα : «Μπροστά στην κρίση η επιχειρηματικότητα αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να δώσει όραμα στην κοινωνία.» Εκεί, εκπρόσωποι της AIESEC έκαναν παρουσίαση με θέμα «Leadership Development και η σημασία του για τους νέους σήμερα».

WW oonnddeerr FFeesstt ii vvaa ll Ένα φεστιβάλ «θαυμάτων» έδωσε τη δυνατότητα σε 50 εθελοντικές ομάδες να γνωριστούν μεταξύ τους αλλά και να γίνουν γνωστοί στους επισκέπτες της διοργάνωσης. Ανάμεσα στις ομάδες αυτές ήταν και εκπρόσωποι της AIESEC GREECE οι οποίοι δε σταμάτησαν στιγμή να ενημερώνουν το κοινό για τις δραστηριότητες του οργανισμού. Το Wonder Festival έλαβε χώρα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

CCaarree eerr DDaa yyss bb yy KKaa rr ii eerraa .. ggrr Οι «Ημέρες Καριέρας» είναι η μεγαλύτερη συνάντηση νέων, εργαζόμενων και στελεχών με επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς οργανισμούς που γίνεται στην Ελλάδα. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες που μπορεί να τους προσφέρει η AIESEC στα πλαίσια της Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης στο Εξωτερικό. Μη λείψει κανείς!

More Info: 8-9 Οκτωβρίου @ Helexpo Palace στο Μαρούσι

Θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στα

προγράμματα της AIESEC Athens;

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΕΔΩ!

Page 5: AIESEC Athens - Newsletter - October 2011

AIESEC Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Πατησίων 80, 1ος όροφος | +30 210 8203 739 | [email protected] | www.aiesec.org/greece/athens

SSttoorr yy oo ff tthhee mm oonntthh

Πρώτο πρωινό ξύπνημα στην Ελλάδα μετά από 2 μήνες

Η ώρα είναι 7:45 πμ και έχω μόλις ξυπνήσει μετά από 16 ώρες συνεχούς ύπνου! Το ταξίδι της επιστροφής διήρκησε

πάνω από 20 ώρες, οι περισσότερες εκ των οποίων ήταν μέσα στο αεροπλάνο, οπότε ελάχιστος χρόνος για

ξεκούραση.

Σήμερα είναι μια διαφορετική μέρα. Δεν θα χρειαστεί να πάω στο σχολείο, ο κύριος Τσεν δε θα μου έχει έτοιμο

πρωινό. Δεν θα χρειαστεί να βγω καν από το σπίτι για να πάω στην στάση του λεωφορείου. Δεν θα χρειαστεί να

δουλέψω ξανά στο γυμνάσιο της περιοχής Τούτσεν στην Ταϊπέι, και να κάτσω εκεί μέχρι της 4 το απόγευμα. Ούτε

είναι πλέον απαραίτητο να κοιμηθώ νωρίς το βράδυ έτσι ώστε να είμαι σε θέση να ξυπνήσω την επόμενη μέρα.

Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται κουραστικά και ανεπιθύμητα για τον οποιοδήποτε. Ακόμα και σ' εμένα. Μου ήταν

δύσκολο να φανταστώ ότι θα κατάφερνα να αντεπεξέλθω σε αυτό το ωράριο, χωρίς κανένα παράπονο. Παρολα αυτά

όμως, θέλω τόσο πολύ να συνεχίσω να κάνω τα ίδια πράγματα που έκανα πίσω στην Ταϊβαν. Πόσο θα ήθελα να

έβλεπα ξανά στο σχολείο τον Μάτι, την Έστερ, την Μισέλ, τους υπόλοιπους δασκάλους αλλά και όλους τους μαθητές

του Γυμνασίου και να βγω το βράδυ με τα παιδιά από την εκεί τοπική επιτροπή της AIESEC. Δυστυχώς όμως δεν

γίνεται να πραγματοποιηθούν όλα αυτά. Πρέπει να συνεχίσω να ζω μια διαφορετική ζωή, την ζωή πίσω στην Ελλάδα.

Τίποτα όμως δεν θα πάει χαμένο. Από εδώ και στο εξής τα πράγματα θα αλλάξουν. Οι άνθρωποι εκεί με δίδαξαν τόσα

πολλά και το μόνο που μένει είναι να τα εφαρμόσω. Αυτό που με βοηθάει να συνεχίσω όμως, είναι πως μέσα μου

ξέρω ότι κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον θα επιστρέψω σίγουρα πίσω, με οποιοδήποτε τρόπο. Θέλω τόσο πολύ να

τους συναντήσω ξανά όλους. Την οικογένεια που με τόση χαρά δέχτηκε να με φιλοξενήσει για τόσο μεγάλο διάστημα

και φυσικά όλους τους υπόλοιπους φίλους που έκανα σ' εκείνη τη μακρινή χώρα.

Θα ήθελα πάνω απ' όλα να ευχαριστήσω την AIESEC και την 劉澄真 που μαζί μου έδωσαν την ευκαιρία να ζήσω δύο

αξέχαστους μήνες. Rosalind, θα τα πούμε ξανά από κοντά σίγουρα κάποια στιγμή στο μέλλον :)

από τον Δημήτρη Μωραϊτίδη, 19, Ταϊβάν

Page 6: AIESEC Athens - Newsletter - October 2011

AIESEC Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Πατησίων 80, 1ος όροφος | +30 210 8203 739 | [email protected] | www.aiesec.org/greece/athens

Fall Recruitment 2011 Booklet powered by AIESEC ATHENS