Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016

32
2016 24 /03 30 /03 Κρατήσεις facebook.com/SterCinemasGreece

description

Ξεφυλλίστε online το πρόγραμμα των Ster Cinemas. Το συγκεκριμένο αφορά την εβδομάδα 24-30, με την μεγάλη έξοδο της ταινίας BATMAN VS SUPERMAN, η Αυγή της Δικαιοσύνης.

Transcript of Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016

Page 1: Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016

2016

24/03

30/03

801 801 7837210 80 92 690

Κρατήσειςfacebook.com/SterCinemasGreece

STER VESO MARESTER PANTHEON PLAZA

STER MAKEΔΟΝΙΑSTER ESCAPE IΛΙΟΝ

Page 2: Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016
Page 3: Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016

Ο ∆ΕΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ STER CINEMAS!Έλα στα Ster Cinemas &ζήτα το εισιτήριο ∆ΕΣΜΟΣ!Με κάθε εισιτήριο Ster/ ∆ΕΣΜΟΣ προσφέρετε 0.10€ για καλό σκοπό!Συνδυάστε την διασκέδαση σας µε µια πράξη αγάπης, στήριξης και φροντίδας.*Η ενέργεια ισχύει από 03/03 έως 06/04 για τις ηµέρες: ∆ευτέρα έως Πέµπτη στην τιµή του εισιτηρίου 7€. Και δεν µπορεί να συνδυαστεί µε άλλες ενέργειες ή προσφορές των Ster Cinemas (πχ. Ladies Night, 3D & Vodafone 1+1 κτλ)

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.desmos.org ή

το www.facebook.com/desmos.org

Page 4: Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016

44

Φοβούμενος ότι αν αφήσει ανεξέλεγκτο τον υπερήρωα με τις θεϊκές δυνάμεις, οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές, ο πανίσχυρος τιμωρός του Γκόθαμ Σίτι αποφασίσει να αντιμετωπίσει τον δημοφιλή, σύγχρονο σωτήρα της Μετρόπολις, τη στιγμή που ο κόσμος αναρωτιέται τι είδους ήρωα έχει πραγ-ματικά ανάγκη. Με τον Μπάτμαν και τον Σούπερμαν σε πόλεμο μεταξύ τους, μια νέα απειλή κάνει την εμφάνισή της, θέτοντας την ανθρωπότητα σε τεράστιο κίνδυνο.

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙPANTHEON PLAZAESCAPE IΛΙΟΝ MAKEΔΟΝΙΑ VESO MARE

Π Ε Ρ Ι Π Ε Τ Ε Ι Α Φ Α Ν Τ Α Σ Ι Α Σ

BATMAN V SUPERMAN: Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ / BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE

Πρωταγωνιστούν:

ΧΈΝΡΙ ΚΑΒΙΛ,

ΜΠΈΝ ΑΦΛΈΚ,

ΓΚΑΛ ΓΚΑΝΤΟ,

ΤΖΈΣΙ ΑΙΖΈΝΜΠΈΡΓΚ,

ΈΙΜΙ ΑΝΤΑΜΣ,

ΤΖΈΙΣΟΝ ΜΟΜΟΑ,

ΧΟΛΙ ΧΑΝΤΈΡ,

ΛΟΡΈΝΣ ΦΙΣΜΠΈΡΝ,

ΝΤΑΙΑΝ ΛΈΙΝ

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

Σκηνοθεσία:

ΖΑΚ ΣΝΑΙΝΤΈΡ

Διάρκεια: 152’ K 12

ΚΑΙ ΣΈ

Page 5: Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016

Η προσφορά ισχύει για όλες τις µέρες & προβολές,και συνδυάζεται µε άλλες ενέργειες

ή προσφορές των Ster Cinemas.(Ladies Night, Ster Familia, Vodafone 1+1 κ.α.)

3d 8 euroSTER-A5.indd 1 13/1/2014 12:18:46 µµ

Page 6: Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016

66

EIN ATEM

Η Έλενα, μια νεαρή Ελληνίδα, αποφασίζει να μεταναστεύσει στη Γερμανία για να ζήσει μια καλύτερη ζωή εν μέσω της οικο-νομικής κρίσης. Πιάνει δουλειά ως παιδαγωγός ενός μικρού κοριτσιού, της Λόττε. Όμως μια μέρα, ενώ η μικρή είναι υπό την επίβλεψη της Έλενας, εξαφανίζεται. Από εκείνη την στιγμή ξεκινά ο Γολγοθάς της Έλενας, η οποία επιστρέφει στην Ελ-λάδα, ενώ στην Γερμανία θεωρείται ύποπτη για απαγωγή και καταζητείται από την αστυνομία. Η απεγνωσμένη μητέρα της Λόττε, αψηφώντας τις προειδοποιήσεις της αστυνομίας και του συζύγου της, αποφασίζει και εκείνη να ταξιδέψει στην Ελλάδα προκειμένου να εντοπίσει την Έλενα. Θα καταφέρει όμως να φτάσει στα ίχνη της χαμένης της κόρης;

Διάρ: 110’

Δ Ρ Α Μ Α Τ Ι Κ Η

Σκηνοθεσία: Κρίστιαν Τσούμπερτ

Πρωταγωνιστούν: Γιόρντις Τρίμπερ, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Μπένγιανμιν Σάντλερ, Απόστολος Τότσικας

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙK 12

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙPANTHEON PLAZAESCAPE IΛΙΟΝ MAKEΔΟΝΙΑ VESO MARE

CHOCOLAT

Ο Σοκολά ήταν ο πρώτος διάσημος μαύρος καλλιτέχνης στη Γαλλία και η σύμπραξή του με τον κλόουν Φουτίτ τούς έκανε ένα ακαταμάχητο δίδυμο που άφησε εποχή, μεταμορφώνοντάς τους σε σταρ και δημοφιλείς θαμώνες στους καλλιτεχνικούς κύκλους της Μπελ Επόκ. Όμως, ο πειρασμός του εύκολου χρήματος, ο τζόγος και ο ρατσισμός της εποχής πληγώνουν βαριά την φιλία των δύο περφόρμερ και τελικά την καριέρα του Σοκολά. Αποκαθιστώντας δύο αδίκως ξεχασμένους πρω-τοπόρους της τέχνης στη θέση που τους αξίζει στη συλλογική μνήμη, η ταινία αφηγείται την απίστευτη αληθινή ιστορία του μαύρου καλλιτέχνη που έκανε όλο το Παρίσι να υποκλιθεί μπροστά του.

Διάρ: 110’

Δ Ρ Α Μ Α Τ Ι Κ Η

Σκηνοθεσία: Ροσντί Ζεμ

Πρωταγωνιστούν: Ομάρ Σι, Τζέιμς Τεριέ, Κλοτίλντ Εσμέ, Ολιβιέ Γκουρμέ

ΜΕΣΙΕ ΣΟΚΟΛΑ

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙK 12

Page 7: Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016

ΔΩΡΕΑΝ PARKINGΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 801 801 7837 & 210 80 92 690

Η προσφορά ισχύει για την τιµή κανονικού εισιτηρίου και δεν ισχύει σε εθνικές εορτές και επίσηµες αργίες καθώς και ειδικές προβολές και κατά την πρώτη έξοδο της ταινίας στους κινηµατογράφους ή σε περίπτωση σχετικού περιορισµού από την εταιρεία διανοµής. Η προσφορά δεν µπορεί να συνδυαστεί µε καµία άλλη έκπτωση ή παροχή των Ster Cinemas (π.χ. προσφορά εισιτηρίου Δευ - Πεµ 7€, Vodafone 1+1, κλπ). Για 3D προβολές, επιπλέον 1,5€.

www.stercinemas.gr

ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ

SterCinemasGreece

ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ

Page 8: Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016

88

PRIDE AND PREJUDICE AND ZOMBIES

Η Λίζι ζει με τους γονείς της και τις αδερφές της. Όλα τα κο-ρίτσια της οικογένειας χειρίζονται άψογα το σπαθί τους και μαθαίνουν πολεμικές τέχνες. Καθώς η μητέρα της οικογένειας προσπαθεί να βρει γαμπρούς για τα κορίτσια, ένας περίεργος λοιμός πανούκλας σαρώνει την πόλη. Οι πεθαμένοι επιστρέ-φουν στην ζωή και επιτίθενται στου ζωντανούς. Ένας νέος άν-δρας, ο κύριος Ντάρσι έρχεται να μείνει στο χωριό και μία δυ-νατή έλξη φουντώνει ανάμεσα σε αυτόν και την Λίζι, όμως οι προκαταλήψεις και τα ζόμπι τους εμποδίζουν να γνωριστούν καλύτερα.

Διάρ: 107’

Δ Ρ Α Σ Η Σ

Σκηνοθεσία: Μπέρ Στίρς

Πρωταγωνιστούν: Λίλι Τζεϊμς, Σαμ Ραϊλι, Τζακ Χιούστον, Μπέλα Χιθκοουτ, Ντάγκλας Μπουθ, Ματ Σμιθ, Τσαρλς Ντανς, Λένα Χιντεϊ

ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΖΟΜΠΙ

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙPANTHEON PLAZAESCAPE IΛΙΟΝ MAKEΔΟΝΙΑ VESO MARE

THE FINEST HOURS

Φεβρουάριος του 1952. Η.Π.Α., Νέα Αγγλία. Μια από τις πιο σφοδρές καταιγίδες θα χτυπήσει τις ανατολικές ακτές της περιοχής. Ένα τάνκερ κόβεται στην κυριολεξία στα δύο, αφή-νοντας στο έλεος του θεού το πλήρωμα. Ένα μικρό πλοίο της ακτοφυλακής σπεύδει για βοήθεια έχοντας να αντιμετωπίσει ακραίες καιρικές συνθήκες και γιγάντια κύματα που καταπί-νουν τα πάντα στο διάβα τους. Τέσσερα μέλη της ακτοφυλακής, αψηφώντας τη θεομηνία, θα ρισκάρουν τις ίδιες του τις ζωές στην προσπάθειά τους να σώσουν περισσότερους από τριάντα αβοήθητους ναύτες που είναι παγιδευμένοι και ανήμποροι να αντιδράσουν.

Διάρ: 117’

Π Ε Ρ Ι Π Ε Τ Ε Ι Α

Σκηνοθεσία: Κρεγκ Γκιλέσπι

Πρωταγωνιστούν: Κρις Πάιν, Μπεν Φόστερ, Έρικ Μπάνα, Κέισι Άφλεκ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΣΩΣΗ

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙΚ

K 15

Page 9: Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016

LONDON HAS FALLEN

Η ιστορία ξεκινά μετά τον θάνατο του Βρετανού πρωθυπουρ-γού, ο οποίος πέθανε υπό μυστηριώδεις συνθήκες. Στην κηδεία του θα παραβρεθούν οι σημαντικότεροι ηγέτες του δυτικού κόσμου. Αυτό, όμως, που ξεκινά ως το πιο καλά προ-στατευμένο γεγονός στην Γη μετατρέπεται σε ένα θανάσιμο σχέδιο εναντίον των πιο δυνατών ανθρώπων του πλανήτη, καταστρέφει όλα τα μνημεία της βρετανικής πρωτεύουσας, και αποκαλύπτει ένα τρομακτικό όραμα για το μέλλον. Μόνο τρεις άνθρωποι μπορούν να το σταματήσουν: ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. (Άαρον Έκχαρτ), ο επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας (Τζέ-ραρντ Μπάτλερ) και μία πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, που δικαίως δεν εμπιστεύεται κανέναν.

Διάρ: 99’

Π Ε Ρ Ι Π Ε Τ Ε Ι Α

Σκηνοθεσία: Μπάμπακ Νατζάφι

Πρωταγωνιστούν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Άαρον Έκχαρτ, Μόργκαν Φρίμαν, Άντζελα Μπάσετ, Μελίσα Λίο, Τζάκι Ερλ Χέιλι, Σάρλοτ Ράιλι, Έντουαρντ Κλεγκ

ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΠΕΣΕ

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙK 12

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙPANTHEON PLAZAESCAPE IΛΙΟΝ MAKEΔΟΝΙΑ VESO MARE

Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ: ΑΦΟΣΙΩΣΗ

Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις στην «Ανταρσία», η Τρις πρέπει να αποδράσει με τον Φορ και να βγει εκτός του τείχους που περικλείει το Σικάγο. Για πρώτη φορά θα αφήσουν πίσω τη μόνη πόλη και οικογένεια που γνώρισαν ποτέ. Όταν βρε-θούν έξω, οι παλιές ανακαλύψεις χάνουν το νόημά τους με την αποκάλυψη νέων μυστικών. Η Τρις και ο Φορ πρέπει να απο-φασίσουν γρήγορα ποιον μπορούν να εμπιστευθούν καθώς μια ανελέητη μάχη ξεσπά, απειλώντας όλη την ανθρωπότητα. Για να επιβιώσει, η Τρις θα έρθει αντιμέτωπη με απίστευτες απο-φάσεις θάρρους, αφοσίωσης, θυσίας και αγάπης.

Διάρ: 121’

Π Ε Ρ Ι Π Ε Τ Ε Ι Α Φ Α Ν Τ Α Σ Ι Α Σ

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Σβέντκε

Πρωταγωνιστούν: Σεϊλίν Γούντλεϊ, Τέο Τζέιμς, Οκτάβια Σπένσερ, Μάιλς Τέλερ, Ναόμι Ουότς, Ζόι Κράιβιτς, Ρέι Στίβενσον, Άνσελ Έλγκορτ, Τζεφ Ντάνιελς

THE DIVERGENT SERIES: ALLEGIANT

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙK 12

Page 10: Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016

10

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙPANTHEON PLAZAESCAPE IΛΙΟΝ MAKEΔΟΝΙΑ VESO MARE

SPOTLIGHT: ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

H ταινία μάς αφηγείται την πραγματική ιστορία της βραβευμένης με Pulitzer μάχιμης δημοσιογραφικής ομάδας με το όνομα Spotlight, της εφημερίδας Boston Globe. Το 2002 σόκαρε την κοινή γνώμη αποκαλύπτοντας ένα σκάν-δαλο παιδεραστίας στους κόλπους της καθολικής εκκλησίας στο οποίο εμπλέκονταν πάνω από 70 ιερείς. Δεκάδες παιδιά φέρεται να είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά για περισσότερες από τρεις δεκαετίες. Τα μέλη του Spotlight, είχαν το θάρρος να ξεσκεπάσουν το σκάνδαλο και να έρθουν αντιμέτωποι με το νο-σηρό κομμάτι της παντοδύναμης καθολικής εκκλησίας.

Διάρ: 128’

Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Η

Σκηνοθεσία: Τόμας ΜακΚάρθι

Πρωταγωνιστούν: Μάρκ Ράφαλο, Μάικλ Κίτον, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Λιβ Σράιμπερ, Τζον Σλάτερι, Στάνλεϊ Τούτσι, Μπράιαν Ντάρσυ Τζέιμς

SPOTLIGHT

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙK 15

ΚΑΛΥΤΈΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ ΣΈΝΑΡΙΟΥ

Η ΈΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, «Η Επιστροφή» είναι μια καθηλωτική και έντονη κινηματογραφική εμπειρία που αποτυπώνει την επική περιπέτεια επιβίωσης ενός άντρα. Σε μια αποστολή στην αχαρτογράφητη, άγρια φύση της Αμερικής, ο θρυλικός εξερευ-νητής Χιου Γκλας (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) δέχεται επίθεση από μια αρκούδα και εγκαταλείπεται από την ομάδα του, γιατί τον θεωρούν νεκρό. Προσπαθώντας να επιβιώσει, ο Γκλας υπο-μένει τις αφάνταστες δυσκολίες, καθώς και την προδοσία του έμπιστου ανθρώπου του, Τζον Φιτζέραλντ (Τομ Χάρντι). Με οδη-γό την δύναμη της θέλησης και την αγάπη για την οικογένειά του, ο Γκλας πρέπει να αντέξει τον βαρύ χειμώνα σε μια ανελέ-ητη προσπάθεια να ζήσει και να βρει λύτρωση.

Διάρ: 156’

Π Ε Ρ Ι Π Ε Τ Ε Ι Α

Σκηνοθεσία: Αλεχάντρο Γκ. Ινιαρίτου

Πρωταγωνιστούν: Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Τομ Χάρντι, Ντόμναλ Γκλίσον, Ουίλ Πούλτερ, Λούκας Χάας

THE REVENANT

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙK 15

Α’ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥΣΚΗΝΟΘΈΣΙΑΣΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Page 11: Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016

Το 2016, ένα από τα πιο επιτυχημένα franchises κινουμένων σχεδίων στον κόσμο επιστρέφει με την μεγαλύτερη κωμική περιπέτεια, το «Kung Fu Panda 3»! Όταν ο για χρόνια χαμένος πατέρας του Πο ξαφνικά επανεμφανίζεται, οι δυο τους ταξιδεύουν σε έναν μυστικό παράδεισο όπου κατοικούν πάντα, για να συναντήσουν δεκάδες ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες. Όμως, όταν ο υπερφυσικός κακός Κάι αρχίζει να σαρώνει την Κίνα νικώντας όλους τους πολεμιστές κουνγκ-φου, ο Πο πρέπει να κάνει το αδύνατο - να εκπαιδεύσει όλους τους αδέξιους και αραχτούς συντρόφους του για να γίνουν η απόλυτη συμμορία Kung Fu Panda!

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙPANTHEON PLAZAESCAPE IΛΙΟΝ MAKEΔΟΝΙΑ VESO MARE

A N I M A T I O N

KUNG FU PANDA 3 / KUNG FU PANDA 3

Ακούγονται οι: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ,

ΈΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΙΟΥΡΓΟΣ, ΥΡΩ ΛΟΥΠΗ,

ΝΈΣΤΩΡΑΣ ΚΟΨΙΔΑΣ, ΛΈΩΝΙΔΑΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ,

ΜΑΡΙΑ ΖΈΡΒΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,

ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ,

ΤΗΛΈΜΑΧΟΣ ΠΑΤΤΑΣ, ΑΝΝΑ ΚΟΥΤΣΑΦΤΙΚΗ, ΠΈΤΡΟΣ ΔΑΜΟΥΛΗΣ

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

Σκηνοθεσία:

ΤΖΈΝΙΦΈΡ ΓΙΟΥ ΝΈΛΣΟΝ, ΑΛΈΣΑΝΤΡΟ ΚΑΡΛΟΝΙ

Διάρκεια: 95’ K

ΚΑΙ ΣΈ

ΜΈΤΑΓΛΩΤΙΣΜΈΝΟ

Page 12: Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016

12

Η μοντέρνα μητρόπολη της Ζωούπολης δεν μοιάζει με καμία άλλη πόλη. Είναι ένα χωνευτήριο όπου κάθε είδους ζώο συνυπάρχει με το άλλο. Παρ’ όλα αυτά, η πόλη είναι χωρισμένη σε κοινωνικές τάξεις βασισμένες σε συνήθειες και στερεότυπα. Όταν η αισιόδοξη και πανέξυπνη Τζούντι Χοπς κα-ταφθάνει, ανακαλύπτει ότι το να είσαι το πρώτο λαγουδάκι αστυνομικός ανάμεσα σε μεγαλόσωμα και σκληρά ζώα δεν είναι καθόλου εύκολο. Αποφασισμένη να αποδείξει την αξία της, θα συνεργα-στεί ακόμα και με μια κυνική και παμπόνηρη αλεπού, για να βρουν ένα εξαφανισμένο θηλαστικό.

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙPANTHEON PLAZAESCAPE IΛΙΟΝ MAKEΔΟΝΙΑ VESO MARE

A N I M A T I O N

ΖΩΟΥΠΟΛΗ / ZOOTROPOLIS

Aκούγονται οι: ΙΩΑΝΝΑ ΜΙΧΑΛΑ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΈΝΑΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΈΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΑΔΑΜΟΥ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΛΟΣ, ΙΦΙΓΈΝΈΙΑ ΣΤΑΙΚΟΥ, ΒΑΓΓΈΛΗΣ ΡΟΚΚΟΣ, ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ,

ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗ,

ΠΈΤΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΈΛΈΝΑ ΔΈΛΑΚΟΥΡΑ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΝΔΥΛΗΣ

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

Σκηνοθεσία: ΜΠΑΙΡΟΝ ΧΑΟΥΑΡΝΤ

ΡΙΤΣ ΜΟΥΡ ΤΖΑΡΈΝΤ ΜΠΟΥΣ

Διάρκεια: 108’ KΜΈΤΑΓΛΩΤΙΣΜΈΝΟ

Page 13: Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016

5,5€

ΤΟ ΑΤΟΜΟ

ΔΩΡΕΑΝ PARKINGΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 801 801 7837 & 210 80 92 690Η προσφορά ισχύει για οικογένειες µε παιδιά µέχρι 13 ετών, για όλες τις µέρες και προβολές και σε ταινίες παιδικού ενδιαφέροντος. Δεν συνδυάζεται µε οποιαδήποτε άλλη έκπτωση ή παροχή και δεν ισχύει σε περίπτωση που έχει τεθεί σχετικός περιορισµός από την εκάστοτε εταιρεία διανοµής.Για 3D προβολές επιπλέον 1,5€. *Ελάχιστος αριθµός ατόµων: 3

www.stercinemas.gr

ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ

SterCinemasGreece

ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ

Page 14: Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016
Page 15: Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016
Page 16: Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Π Ρ Ο Β Ο Λ Ώ Ν

16

STER ESCAPE ΙΛΙΟΝΛ . Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ί Α Σ 6 7 A - Ί Λ Ί Ο Ν - Α Θ Η Ν Α

STER ESCAPE ΙΛΙΟΝΛ . Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ί Α Σ 6 7 A - Ί Λ Ί Ο Ν - Α Θ Η Ν Α

BATMAN V SUPERMAN: Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ / BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE

ΑΙΘ.3

ΠΕΜ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 20:00, 23:00 ΠΑΡ: 14:00, 20:00, 23:00 ΣΑΒ - ΚΥΡ: 14:00, 17:00, 20:00, 23:00 ΑΙΘ.4

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 19:30, 22:30

ΑΙΘ.2 ΠΕΜ & ΚΥΡ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 18:30, 21:30 ΠΑΡ - ΣΑΒ: 18:30, 21:30, 00:30

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 21:15ΑΙΘ.6

ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΈΠΈΣΈ / LONDON HAS FALLEN

ΚΥΡ - ΤΕΤ: 20:20ΑΙΘ.7

ΠΕΜ - ΠΑΡ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 17:20ΑΙΘ.4

SPOTLIGHT: ΌΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ / SPOTLIGHT

ΑΙΘ.1 ΠΕΜ - ΚΥΡ: 18:00, 21:00, 00:00 ΔΕΥ - ΤΕΤ: 18:00, 21:00

ΠΕΜ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 16:00, 19:00, 22:00 ΠΑΡ - ΚΥΡ: 19:00, 22:00ΑΙΘ.5

ΠΕΜ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 16:00 ΠΑΡ - ΚΥΡ: 13:30, 16:00ΑΙΘ.1

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ / EIN ATEM

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 23:30ΑΙΘ.6

ΠΈΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΖΟΜΠΙ / PRIDE AND PREJUDICE AND ZOMBIES

KUNG FU PANDA 3

ΑΙΘ.6

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΠΕΜ: 16:10, 18:10, 20:20 ΠΑΡ: 14:10, 16:10, 18:10, 20:20 ΣΑΒ: 12:00, 14:10, 16:10, 18:10, 20:20 ΔΕΥ - ΤΕΤ: 16:10, 18:10 ΚΥΡ: 12:00, 14:10, 16:10, 18:10ΑΙΘ.7

ΠΕΜ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 17:10, 19:10 ΠΑΡ - ΚΥΡ: 13:00, 15:00, 17:10, 19:10

ΑΙΘ.3 ΠΕΜ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 17:40 ΠΑΡ - ΚΥΡ: 13:40, 15:40, 17:40

ΑΙΘ.2 ΠΕΜ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 16:30 ΠΑΡ: 14:30, 16:30 ΣΑΒ - ΚΥΡ: 12:30, 14:30, 16:30

Page 17: Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016

w w w . s t e r c i n e m a s . g r

ΠΑΡ: 14:40, 16:50 ΣΑΒ - ΚΥΡ: 12:20, 14:40, 16:50ΑΙΘ.5

ΖΩΟΥΠΟΛΗ / ZOOTROPOLIS ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ: ΑΦΟΣΙΩΣΗ / THE DIVERGENT SERIES: ALLEGIANT

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 22:20ΑΙΘ.7

Page 18: Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Π Ρ Ο Β Ο Λ Ώ Ν

18

STER MAKEΔONIAΤ Ο Μ Π Α Ζ Η 1 5 , Π Υ Λ Α Ί Α - Θ Ε Σ Σ Α Λ Ο Ν Ί Κ Η

ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΈΠΈΣΈ / LONDON HAS FALLEN

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 21:10ΑΙΘ.9

SPOTLIGHT: ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ / SPOTLIGHT

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 20:15, 22:45ΑΙΘ.4

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 19:50, 22:15ΑΙΘ.6

ΜΈΣΙΈ ΣΟΚΟΛΑ / CHOCOLAT

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 23:20ΑΙΘ.9

ΠΈΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΖΟΜΠΙ / PRIDE AND PREJUDICE AND ZOMBIES

ΠΕΜ - ΣΑΒ: 21:45, 00:15 ΚΥΡ - ΔΕΥ: 21:45ΑΙΘ.5

Η ΜΈΓΑΛΗ ΔΙΑΣΩΣΗ / THE FINEST HOURS

ΠΑΡ - ΚΥΡ: 17:30, 20:30, 23:30 ΠΕΜ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 17:30, 20:30ΑΙΘ.7

BATMAN V SUPERMAN: Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ / BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE

ΠΕΜ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 17:00, 20:00, 23:00 ΠΑΡ - ΚΥΡ: 14:00, 17:00, 20:00, 23:00 ΑΙΘ.2

ΠΕΜ: 18:00, 21:00, 00:00 ΠΑΡ: 15:00, 18:00, 21:00, 00:00 ΣΑΒ: 12:00, 15:00, 18:00, 21:00, 00:00ΔΕΥ - ΤΕΤ: 18:00, 21:00 ΚΥΡ: 12:00, 15:00, 18:00, 21:00

ΑΙΘ.1

ΠΑΡ - ΚΥΡ: 19:30, 22:30 ΠΕΜ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 16:30, 19:30, 22:30ΑΙΘ.10

ΠΕΜ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 23:30 ΠΑΡ - ΚΥΡ: 15:20 ΑΙΘ.7

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ / EIN ATEM

ΠΑΡ - ΚΥΡ: 13:00, 16:00, 19:00, 22:00 ΠΕΜ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 16:00, 19:00, 22:00ΑΙΘ.11

ΠΕΜ - ΣΑΒ: 18:30, 21:30, 00:30 ΚΥΡ - ΤΕΤ: 18:30, 21:30ΑΙΘ.3

Page 19: Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016

w w w . s t e r c i n e m a s . g r

Από Παρασκευή έως Κυριακή, µε κάθε εισιτήριο των €8 ή €9.5, δικαιούνται ένα εκπτωτικό κουπόνι για εισιτήριο των €5 (+1.5 για 3D) και διάρκειας 12 ηµερών.Ισχύει από την επόµενη µέρα έκδοσης του εισιτηρίου. Το κουπόνι δεν συνδυάζεται µε τις ενέργειες Ster Familia, Vodafone 1+1, Ladies Night, Άνεργοι.

Η ΈΠΙΣΤΡΟΦΗ / THE REVENANT

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 21:20ΑΙΘ.8

ΖΩΟΥΠΟΛΗ / ZOOTROPOLIS

ΠΕΜ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 16:40, 18:50 ΠΑΡ: 14:10, 16:40, 18:50 ΣΑΒ - ΚΥΡ: 12:00, 14:10, 16:40, 18:50ΑΙΘ.9

ΠΑΡ: 14:40, 17:20 ΣΑΒ - ΚΥΡ: 12:30, 14:40, 17:20ΑΙΘ.10

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΠΕΜ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 16:50 ΠΑΡ: 14:50, 16:50 ΣΑΒ - ΚΥΡ: 12:50, 14:50, 16:50ΑΙΘ.6

KUNG FU PANDA 3

ΠΕΜ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 16:20, 18:20 ΠΑΡ: 14:20, 16:20, 18:20 ΣΑΒ - ΚΥΡ: 12:20, 14:20, 16:20, 18:20ΑΙΘ.4

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΠΕΜ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 16:30 ΠΑΡ: 14:30, 16:30 ΣΑΒ - ΚΥΡ: 12:10, 14:30, 16:30ΑΙΘ.3

ΠΕΜ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 17:10, 19:10 ΠΑΡ - ΚΥΡ: 13:10, 15:10, 17:10, 19:10ΑΙΘ.8

ΠΕΜ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 17:40, 19:40 ΠΑΡ - ΚΥΡ: 13:40, 15:40, 17:40, 19:40ΑΙΘ.5

Page 20: Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Π Ρ Ο Β Ο Λ Ώ Ν

204 0 Χ Λ Μ Λ Ε Ω Φ . Κ . Κ Α Ρ Α Μ Α Ν Λ Ή ( Π A Λ Α Ί Α Ε Θ Ν Ί Κ Ή Ο Δ Ο Σ Λ Α Ρ Ί Σ Ή Σ – Α Θ Ή Ν Ω Ν )

STER PANTHEON PLAZA

ΤΩΡΑ στα

BATMAN V SUPERMAN: Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ / BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE

ΑΙΘ. 1 ΠΕΜ: 20:00, 23:00 ΔΕΥ - ΤΕΤ: 20:00 ΠΑΡ - ΚΥΡ: 17:00, 20:00, 23:00

ΑΙΘ. 1 ΔΕΥ - ΤΕΤ: 23:00

ΑΙΘ. 3 ΠEM - ΤΕΤ: 19:00, 22:00

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ / EIN ATEM

ΑΙΘ. 2 ΠEM: 21:00 ΠΑΡ - ΤΕΤ: 18:00, 21:00

ΑΙΘ. 2 ΠEM: 18:30 ΠΑΡ - ΚΥΡ: 14:00

KUNG FU PANDA 3 ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΑΙΘ. 1 ΠEM & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 17:00 ΠΑΡ - ΚΥΡ: 15:00

ΑΙΘ. 3 ΠEM & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 17:10 ΠΑΡ - ΚΥΡ: 15:20, 17:10

ΑΙΘ. 2 ΠEM - ΤΕΤ: 16:00

8-14_decem_mag -ster_32.indd 32 12/8/11 12:19:15 PM

Page 21: Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016

8-14_decem_mag -ster_32.indd 32 12/8/11 12:19:15 PM

Page 22: Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Π Ρ Ο Β Ο Λ Ώ Ν

22

STER VESO MAREΑ Κ Τ Η Δ Υ Μ Α Ί Ω Ν - Π Α Τ Ρ Α

Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ: ΑΦΟΣΙΩΣΗ / THE DIVERGENT SERIES: ALLEGIANT

ΠΕΜ - ΚΥΡ & ΤΡΊ - ΤΕΤ: 21:10ΑΙΘ.1

BATMAN V SUPERMAN: Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ / BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE

ΔΕΥ: 19:30, 22:30ΑΙΘ.2

ΠΕΜ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 17:00, 20:00, 23:00 ΠΑΡ - ΚΥΡ: 14:00, 17:00, 20:00, 23:00 ΑΙΘ.3

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ / EIN ATEM

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 16:00ΑΙΘ.5

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 16:00, 19:00, 22:00ΑΙΘ.4

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 18:00, 21:00, 00:00ΑΙΘ.5

ΠΕΜ - ΚΥΡ & ΤΡΊ - ΤΕΤ: 19:30, 22:30ΑΙΘ.6

ΠΕΜ - ΣΑΒ: 18:30, 21:30, 00:30 ΚΥΡ - ΤΕΤ: 18:30, 21:30ΑΙΘ.7

ΜΈΣΙΈ ΣΟΚΟΛΑ / CHOCOLAT

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 20:10, 22:20ΑΙΘ.8

ΠΈΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΖΟΜΠΙ / PRIDE AND PREJUDICE AND ZOMBIES

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 23:30ΑΙΘ.1

KUNG FU PANDA 3

ΠΕΜ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 17:10, 19:10 ΠΑΡ - ΚΥΡ: 15:00, 17:10, 19:10 ΑΙΘ.1

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΔΕΥ: 17:30ΑΙΘ.2

ΠΕΜ & ΤΡΊ - ΤΕΤ: 17:30 ΠΑΡ - ΚΥΡ: 15:30, 17:30 ΑΙΘ.6

ΠΕΜ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 16:30 ΠΑΡ - ΚΥΡ: 14:30, 16:30 ΑΙΘ.7

ΠΕΜ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 16:15, 18:15 ΠΑΡ - ΚΥΡ: 14:15, 16:15, 18:15 ΑΙΘ.8

Page 23: Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016

w w w . s t e r c i n e m a s . g r

Η προσφορά ισχύει για το επικυρωµένο εισιτήριο και για τις συνδροµητικές κάρτες!∆ιάνοιξη νέας εισόδου (στάση Άγιος Ανδρέας) στα STERΗ προσφορά δεν συνδυάζεται µε άλλες ενέργειες ή προσφορές (πχ. Ladies Night, Vodafone 1+ 1, Ster Familia)

Για 3D προβολές επιπλέον 1,5 €.

ΖΩΟΥΠΟΛΗ / ZOOTROPOLIS ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΠΑΡ - ΚΥΡ: 15:20, 17:40 ΠΕΜ & ΤΡΊ - ΤΕΤ: 17:40ΑΙΘ.2

ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΈΠΈΣΈ / LONDON HAS FALLEN

ΔΕΥ: 21:10ΑΙΘ.1

ΠΕΜ - ΣΑΒ: 19:50, 22:10, 00:20 ΚΥΡ & ΤΡΊ - ΤΕΤ: 19:50, 22:10ΑΙΘ.2

Page 24: Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016
Page 25: Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016
Page 26: Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016

BOX OFFICE

$125.000.000ΤΟ ‘’SICARIO’’ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ,

ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ!!!

K Y K Λ Ο Φ Ο Ρ Ε Ι Σ Ε Ο Λ Α Τ Α Ε Π Ι Λ Ε Γ Μ Ε Ν Α VIDEO CLUB

Page 27: Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016

BOX OFFICE

$125.000.000ΤΟ ‘’SICARIO’’ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ,

ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ!!!

K Y K Λ Ο Φ Ο Ρ Ε Ι Σ Ε Ο Λ Α Τ Α Ε Π Ι Λ Ε Γ Μ Ε Ν Α VIDEO CLUB

Page 28: Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016

Τα Ster, ολοκλήρωσαν την ψηφιοποίηση όλων των αιθουσών τους.

Η απόλυτη digital εποχή έφτασε! Τα Ster Cinemas σε Αθήνα,

Θεσσαλονίκη, Πάτρα & Λάρισα πραγματοποίησαν μια

πολύ σημαντική επένδυση στο Ultra HD.

To Ultra HD προσφέρει επιπλέον βάθος και ευκρίνεια, με

λεπτομέρεια 4 φορές μεγαλύτερη από το Full HD και ανάλυση

8 εκατομμυρίων pixels, παρέχοντας έτσι, εικόνα απαράμιλλης

αισθητικής και ποιότητας στους θεατές.

Ο εξοπλισμός προβολής τελευταίας τεχνολογίας, προσφέρει ακόμα

ποιοτικότερες υπηρεσίες στους φίλους των Ster Cinemas.

Η μοναδική ποιότητα εικόνας και ήχου, σε συνδυασμό με τις

καλύτερες τιμές της αγοράς, οδηγούν τα Ster ακόμα πιο ψηλά στις

προτιμήσεις του κινηματογραφικού κοινού.

Νέα εποχή στα Ster Cinemas!

ΤΩΡΑ στα

Page 29: Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016

Τα Ster, ολοκλήρωσαν την ψηφιοποίηση όλων των αιθουσών τους.

Η απόλυτη digital εποχή έφτασε! Τα Ster Cinemas σε Αθήνα,

Θεσσαλονίκη, Πάτρα & Λάρισα πραγματοποίησαν μια

πολύ σημαντική επένδυση στο Ultra HD.

To Ultra HD προσφέρει επιπλέον βάθος και ευκρίνεια, με

λεπτομέρεια 4 φορές μεγαλύτερη από το Full HD και ανάλυση

8 εκατομμυρίων pixels, παρέχοντας έτσι, εικόνα απαράμιλλης

αισθητικής και ποιότητας στους θεατές.

Ο εξοπλισμός προβολής τελευταίας τεχνολογίας, προσφέρει ακόμα

ποιοτικότερες υπηρεσίες στους φίλους των Ster Cinemas.

Η μοναδική ποιότητα εικόνας και ήχου, σε συνδυασμό με τις

καλύτερες τιμές της αγοράς, οδηγούν τα Ster ακόμα πιο ψηλά στις

προτιμήσεις του κινηματογραφικού κοινού.

Νέα εποχή στα Ster Cinemas!

ΤΩΡΑ στα

Page 30: Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016

Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΠΟΥ ΕΓΙΝΕΕΙΔΩΛΟ!

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:ΑΝΤΟΝ ΚΟΡΜΠΙΝ

(Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ, CONTROL,Ο ΝΟ 1 ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ)

K Y K Λ Ο Φ Ο Ρ Ε Ι Σ Ε Ο Λ Α Τ Α Ε Π Ι Λ Ε Γ Μ Ε Ν Α V I D E O C LU B

Page 31: Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016

Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΠΟΥ ΕΓΙΝΕΕΙΔΩΛΟ!

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:ΑΝΤΟΝ ΚΟΡΜΠΙΝ

(Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ, CONTROL,Ο ΝΟ 1 ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ)

K Y K Λ Ο Φ Ο Ρ Ε Ι Σ Ε Ο Λ Α Τ Α Ε Π Ι Λ Ε Γ Μ Ε Ν Α V I D E O C LU B

HARDCORE HENRY

Π Ε Ρ Ι Π Ε Τ Ε Ι Α

Σκέψου μια ασύλληπτη, ανατρεπτική περιπέτεια με πρω-ταγωνιστή εσένα: Δεν θυμάσαι τίποτα. Η γυναίκα σου (Χέιλι Μπένετ) σε έσωσε τελευταία στιγμή από τον θάνατο, ενώ πρα-κτικά ήσουν ήδη νεκρός! Σου είπε ότι το όνομά σου είναι Χένρι και μόλις πέντε λεπτά αργότερα σε πυροβόλησαν και την απή-γαγαν, οπότε εσύ τώρα θα πρέπει να τη βρεις και να την πάρεις πίσω. Αν καταφέρεις να επιβιώσεις και να λύσεις το μυστήριο, τότε ίσως καταφέρεις να αποκαλύψεις και την αλήθεια που κρύβεται πίσω από την άγνωστη ταυτότητά σου.Καλή τύχη, Χένρι. Απ’ ό,τι φαίνεται, θα σου χρειαστεί!

HARDCORE HENRY

Σκηνοθεσία: Ίλια Ναϊσούλερ

Πρωταγωνιστούν: Χέιλι Μπένετ, Τιμ Ροθ, Σάρλτο Κόπλι, Ίλια Ναϊσούλερ

ΑΤΑΚΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ

Κ Ώ Μ Ώ Δ Ι Α

Ο θρυλικός Robert De Niro υποδύεται έναν παππού πιο αντι-συμβατικό από τον ίδιο του τον εγγονό τον οποίο ενσαρκώνει ο ανερχόμενος Zac Efron. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο πα-ραγωγός και σεναριογράφος του Borat, Dan Mazer, με σκοπό να στήσει μια πιπεράτη κωμωδία-οδοιπορικό με απρόβλεπτες συνέπειες και ξεκαρδιστικές καταστάσεις. Στις παραμονές του γάμου του, ο μετρημένος Jason δέχεται να κάνει ένα οδικό τα-ξίδι με τον παππού του, έναν ακόλαστο πρώην αξιωματικό του στρατού με κρυφή ατζέντα. Προορισμός τους η Φλόριντα. Για την κατάληξη, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

DIRTY GRANDPA

Σκηνοθεσία: Νταν Μαζερ

Πρωταγωνιστούν: Ζακ Έφρον, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Όμπρεϊ Πλάζα, Τζούλιαν Χιού

Page 32: Ster Cinemas Newsweek 24-30 March 2016