Ster Cinemas Newsweek 21-27 April 2016

16
2016 21 /04 27 /04 Κρατήσεις facebook.com/SterCinemasGreece

description

Ξεφυλλίστε Online το πρόγραμμα των Ster Cinemas

Transcript of Ster Cinemas Newsweek 21-27 April 2016

Page 1: Ster Cinemas Newsweek  21-27 April 2016

2016

21/0427/04

801 801 7837210 80 92 690

Κρατήσειςfacebook.com/SterCinemasGreece

STER VESO MARESTER PANTHEON PLAZA

STER MAKEΔΟΝΙΑSTER ESCAPE IΛΙΟΝ

Page 2: Ster Cinemas Newsweek  21-27 April 2016

«Το Βιβλίο της Ζούγκλας» διηγείται την ιστορία του Μόγλη, ενός μικρού αγοριού που μεγάλω-σε στη ζούγκλα από μια οικογένεια λύκων. Ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι πλέον καλο-δεχούμενος στη ζούγκλα, όταν ο θηριώδης τίγρης Σιρ Χαν, θέλει να τον εξοντώσει. Ο Μόγλης αναγκάζεται να εγκαταλείψει το μοναδικό μέρος που θεωρεί πατρίδα του. Έτσι, ξεκινάει ένα συναρπαστικό ταξίδι αυτογνωσίας στο οποίο θα έχει ως καθοδηγητές τον Μπαγκίρα, έναν βλοσυρό πάνθηρα και τον Μπαλού, μια πολύ συμπαθητική αρκούδα.

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙPANTHEON PLAZAESCAPE IΛΙΟΝ MAKEΔΟΝΙΑ VESO MARE

Ο Ι Κ Ο Γ ε Ν ε Ι Α Κ Η

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ / THE JUNGLE BOOK

Πρωταγωνιστούν: ΝΙΛ Σεθ

Ακούγονται οι: ΜΠΙΛ ΜΑρεϊ, ΜΠεΝ ΚΙΝΓΚΣΛεϊ,

ΙΝΤρΙΣ εΛΜΠΑ, ΛΟΥΠΙΤΑ ΝΙΟΝΓΚΟ, ΣΚΑρΛεΤ ΓΙΟχΑΝΣΟΝ,

ΤΖΙΑΝΚΑρΛΟ εΣΠΟΣΙΤΟ, ΚρΙΣΤΟφερ ΓΟΥΟΚεΝΑκούγονται οι:

ΝΤΙΝΟΣ ΠΙΚρΟδΗΜΗΤρΗΣ, δΗΜΗΤρΗΣ ΠΑΚΣΟΓΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤεφΟΠΟΥΛΟΣ, ΝεΣΤωρ ΚΟψΙδΑΣ, ΓΙωΤΑ ΜΗΛΙΤΣΗ, ΙΝω ΣΤεφΑΝΗ,

ΑΚΙΝδΥΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΑΛΚΗΣ ΖερΒΟΣ

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

Σκηνοθεσία: ΤΖΟΝ φΑΒρΟ

διάρκεια: 105 ’ K YΠΟΤ/ΜεΝΟ & ΜεΤΑΓ/ΜεΝΟ

ΚΑΙ Σε

22

Page 3: Ster Cinemas Newsweek  21-27 April 2016

www.facebook.com/SterCinemasGreece

Page 4: Ster Cinemas Newsweek  21-27 April 2016

44

SHORT FUSE

Ο Άρης είναι ένας νέος, πρώην ασκούμενος δικηγόρος, ο οποίος προσπαθεί να επανέλθει στο χώρο της νομικής ύστερα από μια μεγάλη αποτυχία. Αναγκάζεται να εργαστεί ως κούριερ και μια μέρα, κατά τη μεταφορά ενός δέματος, δέχεται επίθεση από έναν άγνωστο. Όταν συνέρχεται, βρίσκεται ζωσμένος με εκρηκτικά, έναν μηχανισμό που μετράει αντίστροφα και ένα ακουστικό από το οποίο του μιλάει ένας μυστηριώδης άντρας. Αναγκασμένος να ακολουθήσει τις οδηγίες του, ο Άρης προσπαθεί να σώσει τη ζωή του. Μέσα όμως από αυτές τις δοκιμασίες θα αναθεωρήσει όσα γνωρίζει για το παρελθόν και τις επιλογές του και θα βρεθεί σε ένα μαραθώνιο επιβίωσης.

διάρ: 85’

Π ε Ρ Ι Π ε Τ ε Ι Α

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Λαμπρόπουλος, Κώστας Σκυφτάς

SHORT FUSE

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙK 15

ρΟΒΙΝΣωΝΑΣ ΚρΟΥΣΟΣ

Το πολυαγαπημένο μυθιστόρημα, ένα από τα κλασικότερα όλων των εποχών, μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη σε μια χορταστική, ξεκαρδιστική και σε 3D ταινία κινουμένων σχε-δίων για όλη την οικογένεια. Και μπορεί να ξέρετε την ιστορία αλλά δεν την ξέρετε όλη – και η νέα αυτή ταινία μάς δείχνει το πώς ο Ροβινσώνας Κρούσος επιβίωσε χάρη στη βοήθεια μιας υπέροχης ομάδας που αποτελείται από ετερόκλητα φιλικά ζω-άκια, όπως τουλάχιστον το διηγείται ο αγαπημένος παπαγάλος του πιο διάσημου ναυαγού της ιστορίας!

διάρ: 90’

Κ Ι Ν Ο ύ Μ ε Ν Α Σ χ ε δ Ι Α

Σκηνοθεσία: Μπεν Στάσεν, Βίνσεντ Κέστελουτ

Ακούγονται οι: Φοίβος Ριμένας, Δημήτρης Μακαλιάς, Λουκάς Φραγκούλης, Μαρία Ζερβού, Τζίνη Παπαδοπούλου, Αφροδίτη Αντωνάκη, Ηλίας Ζερβός, Βασίλης Μηλιός

ROBINSON CRUSOE

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙK

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙPANTHEON PLAZAESCAPE IΛΙΟΝ MAKEΔΟΝΙΑ VESO MARE

ΚΑΙ Σε ΜεΤΑΓΛωΤΙΣΜεΝΟ

Πρωταγωνιστούν: Απόστολος Τότσικας, Ευγενία Δημητροπούλου, Τάσος Νούσιας, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Θοδωρής Αθερίδης, Νίκος Ορφανός, Μάνος Γαβράς, Νίκος Κουρής, Ειρήνη Μπαλτά, Γιώργος Ρουστέμης, Γιώργος Καραμίχος

Page 5: Ster Cinemas Newsweek  21-27 April 2016

Ο εΚΛεΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΥχΤΑΣ

Ο ΑΝθρωΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑΠεΙΝωΣε ΤΟΝ χΙΤΛερ

ΖΗΣε Με ρΥθΜΟ

Το 1936 οι Ολυμπιακοί Αγώνες διοργανώθηκαν στο Βερολίνο. Στόχος της να-ζιστικής κυβέρνησης της Γερμανίας ήταν να χρησιμοποιηθούν οι Αγώνες ως ευκαιρία ανάδειξης των απόψεων του Χίτλερ σχετικά με την ανωτερότητα της Άριας φυλής. Αυτό το όνειρο γκρεμίστηκε από έναν μαύρο Αμερικανό αθλητή – τον σπουδαίο Τζέσι Όουενς. Βασισμένο στην απίστευτη πραγματική ιστορία ενός θρύλου των Ολυμπιακών Αγώνων, το «Race» είναι μία συγκλονιστική ταινία για το κουράγιο, την αποφασιστικότητα και τη φιλία, και ένα συγκινητικό δράμα για το πώς ένας άνδρας πολέμησε ενάντια στην Ιστορία και κέρδισε.

δ Ρ Α Μ Α Τ Ι Κ Η

Σκηνοθεσία: Στίβεν Χόπκινς

Πρωταγωνιστούν: Στέφαν Τζέιμς, Τζέισον Σουντέικις, Τζέρεμι Άιρονς, Ουίλιαμ Χερτ, Καρίς Βαν Άουτεν

διάρ: 134’ Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

Σκηνοθεσία: Μάικλ Ντέμιαν

Πρωταγωνιστούν: Κίναν Κάμπα, Νίκολας Γκαλιτζάιν, Τζέιν Σέιμουρ, Σονόγια Μιζούνο, Ρίτσαρντ Σαουθγκέιτ

διάρ: 96’ Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

R A C E

Ρ Ο Μ Α Ν Τ Ι Κ Η Κ Ο Μ ε Ν Τ ΙH I G H S T R U N G

Η Ρούμπι μόλις ξεκίνησε τις σπουδές της ως μπαλαρίνα σε μια περίφημη σχολή χορού της Νέας Υόρκης. Σχεδόν αμέσως, η Ρούμπι συγκρούεται με τον Βρετανό βιολιστή Τζόνι, που παίζει σε διαδρόμους του μετρό για να βγάλει χαρτζιλίκι. Ενώ σιγά-σιγά η αρχική αντιπάθεια εξελίσσεται σε δυνατό έρωτα, το ζευγάρι πρέπει να αντιμετωπίσει το οικονομικό πρόβλημα του Τζόνι, ο οποίος χρειάζεται επίσης και άδεια παραμονής. Όταν η Ρούμπι μαθαίνει για έναν διαγωνισμό με έπαθλο 25 χιλιάδες δολάρια και πράσινη κάρτα παραμονής στη χώρα, οι δυο τους αρχίζουν να προετοιμάζονται για τη μεγάλη βραδιά, που μπορεί να τους αλλάξει τη ζωή.

Ένας πατέρας (Μάικλ Σάνον), αναγκάζεται να ζήσει σαν φυγάς, προκειμένου να προστατέψει τον γιο του, Άλτον (Τζέιντεν Λίμπερερ) και να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τις ειδικές δυνάμεις του μικρού. Αυτό που θα ξεκινήσει σαν δίωξη, με τους θρησκόληπτους από την μια πλευρά και την τοπική αστυνομία από την άλλη, θα κλιμακωθεί σε ανθρωποκυνηγητό με την εμπλοκή των ανώτα-των κυβερνητικών κλιμάκιων. Τελικά όμως, ο πατέρας ρισκάροντας τα πάντα, θα προστατέψει τον Άλτον και θα τον βοηθήσει να εκπληρώσει το πεπρωμένο του. Ένα πεπρωμένο που θα αλλάξει τον κόσμο για πάντα.

ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ο Ν Ι Κ Η Σ Φ Α Ν Τ Α Σ Ι Α Σ

Σκηνοθεσία: Τζεφ Νίκολς

Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Σάνον, Τζόελ Έτζερτον, Κίρστεν Ντανστ, Άνταμ Ντράιβερ, Τζέιντεν Λίμπερερ, Σαμ Σέπαρντ

διάρ: 112’ Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

M I D N I G H T S P E C I A L

K

K 12

K

Page 6: Ster Cinemas Newsweek  21-27 April 2016

66

CRIMINAL

ΑΤΑΚΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ

ΓΑΜΟΣ ΑΛΑ εΛΛΗΝΙΚΑ 2

Ο θρυλικός Robert De Niro υποδύεται έναν παππού πιο αντισυμβατικό από τον ίδιο του τον εγγονό τον οποίο ενσαρκώνει ο ανερχόμενος Zac Efron. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο παραγωγός και σεναριογράφος του Borat, Dan Mazer, με σκοπό να στήσει μια πιπεράτη κωμωδία-οδοιπορικό με απρόβλεπτες συνέπειες και ξεκαρ-διστικές καταστάσεις. Στις παραμονές του γάμου του, ο μετρημένος Jason δέχεται να κάνει ένα οδικό ταξίδι με τον παππού του, έναν ακόλαστο πρώην αξιωματικό του στρατού με κρυφή ατζέντα. Προορισμός τους η Φλόριντα. Για την κατάληξη, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Κ ω Μ ω δ Ι Α

Σκηνοθεσία: Νταν Μαζερ

Πρωταγωνιστούν: Ζακ Έφρον, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Όμπρεϊ Πλάζα, Τζούλιαν Χιού

διάρ: 102’ Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

Σκηνοθεσία: Κερκ Τζόουνς

Πρωταγωνιστούν: Νία Βαρντάλος, Τζον Κόρμπετ, Μάικλ Κονσταντάιν, Λέινι Καζάν,Έλενα Καμπούρις, Τζία Καρίντις, Λούις Μάντιλορ

διάρ: 94’ Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

D I R T Y G R A N D PA

Κ ω Μ ω δ Ι Α M Y B I G F AT G R E E K W E D D I N G 2

Ποιος δε θυμάται τη φασαριόζικη οικογένεια Πορτοκάλος και τον «Γάμο αλά Ελ-ληνικά» του 2002 που σάρωσε εισπρακτικά χαρίζοντας άπειρες στιγμές γέλιου; Η πολυαναμενόμενη συνέχειά της έρχεται, με τους ίδιους πρωταγωνιστές και μία προσθήκη- έκπληξη, που ακούει στο όνομα Έλενα Καμπούρις κι ενσαρκώνει την έφηβη κόρη της Τούλας και του Ίαν, η οποία ετοιμάζεται να φύγει για σπουδές στο Κολέγιο! Όπως, όμως, σε κάθε ελληνική οικογένεια ανά τον κόσμο, ο απογαλα-κτισμός των παιδιών είναι μια δύσκολη υπόθεση… Ιδίως όταν, την ίδια στιγμή, μαθαίνεις πως πρέπει να οργανώσεις άλλον ένα γάμο αλά ελληνικά για κάποιους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Αντί μιας παρατεταμένης ποινής φυλάκισης, ένας αδίστακτος δολοφόνος προτιμά να υποβληθεί σε ένα πρωτοποριακό επιστημονικό πείραμα. Σύμφωνα με το σκε-πτικό του πειράματος, οι αναμνήσεις και δεξιότητες ενός ικανότατου πράκτορα της CIA θα μεταφυτευτούν στον δολοφόνο έτσι ώστε εκείνος να ολοκληρώσει το έργο του πράκτορα και να σταματήσει τα σχέδια άλλων εγκληματιών. Το πειραματόζωο, όμως, έχει τα δικά του σχέδια, ενώ η τελευταία ελπίδα της CIA είναι στο μυαλό ενός εγκληματία…

δ Ρ Α Σ Η Σ

Σκηνοθεσία: Άριελ Βρόμεν

Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Ρέινολντς, Κέβιν Κόστνερ, Γκάρι Όλντμαν, Άλις Ιβ, Τόμι Λι Τζόουνς, Γκαλ Γκαντό

διάρ: 113’ Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

C R I M I N A L

K 18

K 12

K

Page 7: Ster Cinemas Newsweek  21-27 April 2016

BATMAN V SUPERMAN: Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ δΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

KUNG FU PANDA 3

ΖωΟΥΠΟΛΗ

Το 2016, ένα από τα πιο επιτυχημένα franchises κινουμένων σχεδίων στον κόσμο επιστρέφει με την μεγαλύτερη κωμική περιπέτεια, το «Kung Fu Panda 3»! Όταν ο για χρόνια χαμένος πατέρας του Πο ξαφνικά επανεμφανίζεται, οι δυο τους ταξι-δεύουν σε έναν μυστικό παράδεισο όπου κατοικούν πάντα, για να συναντήσουν δεκάδες ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες. Όμως, όταν ο υπερφυσικός κακός Κάι αρ-χίζει να σαρώνει την Κίνα νικώντας όλους τους πολεμιστές κουνγκ-φου, ο Πο πρέπει να κάνει το αδύνατο – να εκπαιδεύσει όλους τους αδέξιους και αραχτούς συντρόφους του για να γίνουν η απόλυτη συμμορία Kung Fu Panda!

A n i m A t i o n

Σκηνοθεσία: Τζένιφερ Γιου Νέλσον, Αλεσάντρο Καρλόνι

Ακούγονται οι: Χρήστος Θάνος, Εμμανουήλ Γιούργος, Υρώ Λούπη, Νέστωρας Κοψι-δάς, Λεωνίδας Κακούρης, Μαρία Ζερβού, Γιώργος Παπαδόπουλος, Σπύρος Μπιμπί-λας, Κώστας Δαρλάσης, Τηλέμαχος Παττάς, Άννα Κουτσαφτίκη, Πέτρος Δαμουλής

διάρ: 95’ Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

Σκηνοθεσία: Μπάιρον Χάουαρντ, Ριτς Μουρ, Τζάρεντ Μπους

Ακούγονται οι: Ιωάννα Μιχαλά, Φοίβος Ριμένας, Γιάννης Στεφόπουλος, Μαρία Αδάμου, Δημήτρης Σάρλος, Ιφιγένεια Στάικου, Βαγγέλης Ρόκκος, Ακίνδυνος Γκίκας, Ντίνος Σούτης, Κωνσταντίνα Κουτουλάκη, Πέτρος Σπυρόπουλος, Έλενα Δελακούρα, Αργύρης Κανδύλης

διάρ: 108’ Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

K U N G F U PA N D A 3

A n i m A t i o nZ O O T R O P O L I S

Η μοντέρνα μητρόπολη της Ζωούπολης δεν μοιάζει με καμία άλλη πόλη. Είναι ένα χωνευτήριο όπου κάθε είδους ζώο συνυπάρχει με το άλλο. Παρ’ όλα αυτά, η πόλη είναι χωρισμένη σε κοινωνικές τάξεις βασισμένες σε συνήθειες και στερεότυπα. Όταν η αισιόδοξη και πανέξυπνη Τζούντι Χοπς καταφθάνει, ανακαλύπτει ότι το να είσαι το πρώτο λαγουδάκι αστυνομικός ανάμεσα σε μεγαλόσωμα και σκλη-ρά ζώα δεν είναι καθόλου εύκολο. Αποφασισμένη να αποδείξει την αξία της, θα συνεργαστεί ακόμα και με μια κυνική και παμπόνηρη αλεπού, για να βρουν ένα εξαφανισμένο θηλαστικό.

Φοβούμενος ότι αν αφήσει ανεξέλεγκτο τον υπερήρωα με τις θεϊκές δυνάμεις, οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές, ο πανίσχυρος τιμωρός του Γκόθαμ Σίτι απο-φασίσει να αντιμετωπίσει τον δημοφιλή, σύγχρονο σωτήρα της Μετρόπολις, τη στιγμή που ο κόσμος αναρωτιέται τι είδους ήρωα έχει πραγματικά ανάγκη. Με τον Μπάτμαν και τον Σούπερμαν σε πόλεμο μεταξύ τους, μια νέα απειλή κάνει την εμ-φάνισή της, θέτοντας την ανθρωπότητα σε τεράστιο κίνδυνο.

Π ε Ρ Ι Π ε Τ ε Ι Α Φ Α Ν Τ Α Σ Ι Α Σ

Σκηνοθεσία: Ζακ Σνάιντερ

Πρωταγωνιστούν: Χένρι Καβίλ, Μπεν Άφλεκ, Γκαλ Γκαντό, Τζέσι Άιζενμπεργκ, Έιμι Άνταμς, Τζέισον Μομόα, Χόλι Χάντερ, Λόρενς Φίσμπερν, Νταιάν Λέιν

διάρ: 152’ Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

B AT M A N V S U P E R M A N : D AW N O F J U S T I C E

ΜεΤΑΓ/ΜεΝΟ

ΜεΤΑΓ/ΜεΝΟ

K 12

K

K

Page 8: Ster Cinemas Newsweek  21-27 April 2016

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Π Ρ Ο β Ο λ ω Ν

Λ . Δ η μ ο κ ρ α τ ί α ς 6 7 A - ί Λ ί ο ν - α Θ η ν α

STER ESCAPE ΙΛΙΟΝ8

SHORT FUSE

Πεμ - Παρ & κυρ - τετ: 19:10, 21:10, 23:00 ςαΒ: 21:10, 23:00 ΑΙθ.7

Ο εΚΛεΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΥχΤΑΣ / MIDNIGHT SPECIAL

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 16:45, 19:30, 22:10 ςαΒ - κυρ: 19:30, 22:10ΑΙθ.6

Ο ΑΝθρωΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑΠεΙΝωΣε ΤΟΝ χΙΤΛερ / RACE

Πεμ - Παρ & Δευ - τρί: 20:30, 23:10 τετ & ςαΒ - κυρ: 22:20ΑΙθ.2

ΑΤΑΚΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ / DIRTY GRANDPA

Πεμ: 21:00, 23:20 Παρ & Δευ-τετ: 18:50, 21:00, 23:20 ςαΒ - κυρ: 21:00, 23:20ΑΙθ.5

CRIMINAL

Πεμ - τετ: 22:30ΑΙθ.3Πεμ - τετ: 23:30ΑΙθ.1

Παρ & Δευ - τετ: 17:00 Πεμ: 17:00, 18:50 ςαΒ - κυρ: 13:20, 15:10, 17:00, 18:50ΑΙθ.5

Πεμ - Παρ & Δευ - τρί: 16:10, 18:00 τετ: 16:10 ςαΒ - κυρ: 12:30, 14:20, 16:10, 18:00 ΑΙθ.4

ρΟΒΙΝΣωΝΑΣ ΚρΟΥΣΟΣ / ROBINSON CRUSOE ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 17:20 ςαΒ: 13:40, 15:30, 17:20, 19:10 κυρ: 13:40, 15:30, 17:20ΑΙθ.7

ΖΗΣε Με ρΥθΜΟ / HIGH STRUNG

Πεμ - Tρί: 20:00, 22:00, 00:00 τετ: 18:00, 20:00, 22:00, 00:00 ΑΙθ.4

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ / THE JUNGLE BOOK

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 16:15, 18:20 ςαΒ - κυρ: 12:00, 14:10, 16:15, 18:20ΑΙθ.2

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 16:00, 18:10, 20:20 ςαΒ - κυρ: 13:50, 16:00, 18:10, 20:20ΑΙθ.3

Πεμ - TET: 21:30ΑΙθ.1 ΥΠΟΤ/ΜΕΝΟ

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 17:10, 19:20 ςαΒ - κυρ: 12:50, 15:00, 17:10, 19:20ΑΙθ.1 ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

Page 9: Ster Cinemas Newsweek  21-27 April 2016

ΓΑΜΟΣ ΑΛΑ εΛΛΗΝΙΚΑ 2 / MY BIG FAT GREEK WEDDING 2

τετ & ςαΒ - κυρ: 20:30ΑΙθ.2

BATMAN V SUPERMAN: Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ δΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ / BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE

ςαΒ - κυρ: 13:30, 16:45ΑΙθ.6

w w w . s t e r c i n e m a s . g r

Page 10: Ster Cinemas Newsweek  21-27 April 2016

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Π Ρ Ο β Ο λ ω Ν

10

STER MAKEΔONIAτ ο μ Π α ζ η 1 5 , Π υ Λ α ί α - Θ ε ς ς α Λ ο ν ί κ η

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ / THE JUNGLE BOOK

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 17:10, 19:20 ςαΒ - κυρ: 12:50, 15:00, 17:10, 19:20ΑΙθ.1

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 16:40, 18:50 ςαΒ - κυρ: 12:20, 14:30, 16:40, 18:50ΑΙθ. 7

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 16:00, 18:10, 20:20 ςαΒ - κυρ: 13:50, 16:00, 18:10, 20:20ΑΙθ.10

Πεμ - τετ: 21:30, 23:40ΑΙθ.1

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΥΠΟΤ/ΜΕΝΟ

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 16:15, 18:20 ςαΒ - κυρ: 12:00, 14:10, 16:15, 18:20ΑΙθ. 3 ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

SHORT FUSE

Πεμ - Παρ & κυρ - τετ: 19:30, 21:20, 23:15 ςαΒ: 21:20, 23:15 ΑΙθ.8

Ο ΑΝθρωΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑΠεΙΝωΣε ΤΟΝ χΙΤΛερ / RACE

Πεμ - τετ: 19:45, 22:20ΑΙθ.9

ΖΗΣε Με ρΥθΜΟ / HIGH STRUNG

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 17:50, 20:00, 22:10 ςαΒ - κυρ: 15:50, 17:50, 20:00, 22:10 ΑΙθ.11

Ο εΚΛεΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΥχΤΑΣ / MIDNIGHT SPECIAL

Πεμ - τετ: 17:20, 19:40, 22:00ΑΙθ.5

CRIMINAL

Πεμ - τετ: 21:10, 23:30ΑΙθ.4 Πεμ - τετ: 22:30ΑΙθ.10

ΑΤΑΚΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ / DIRTY GRANDPA

Πεμ - τετ: 21:45, 23:50ΑΙθ.5

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 18:30, 20:40, 22:45 ςαΒ - κυρ: 20:40, 22:45ΑΙθ.6

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 17:00, 19:10 ςαΒ - κυρ: 13:20, 15:10, 17:00, 19:10ΑΙθ.4

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 16:10, 18:00 ςαΒ - κυρ: 12:30, 14:20, 16:10, 18:00ΑΙθ. 9

ρΟΒΙΝΣωΝΑΣ ΚρΟΥΣΟΣ / ROBINSON CRUSOE ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 17:30 ςαΒ: 13:30, 15:30, 17:30, 19:30 κυρ: 13:30, 15:30, 17:30ΑΙθ. 8

Page 11: Ster Cinemas Newsweek  21-27 April 2016

w w w . s t e r c i n e m a s . g r

ΓΑΜΟΣ ΑΛΑ εΛΛΗΝΙΚΑ 2 / MY BIG FAT GREEK WEDDING 2

Πεμ - τετ: 21:00, 23:00ΑΙθ.7

BATMAN V SUPERMAN: Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ δΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ / BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE

Πεμ - τετ: 20:30ΑΙθ.3

KUNG FU PANDA 3

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 16:30 ςαΒ - κυρ: 12:10, 14:00, 16:30, 18:30ΑΙθ.6

ΖωΟΥΠΟΛΗ / ZOOTROPOLIS

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 16:50, 19:00 ςαΒ - κυρ: 12:10, 14:40, 16:50, 19:00ΑΙθ.5

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

Page 12: Ster Cinemas Newsweek  21-27 April 2016

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Π Ρ Ο β Ο λ ω Ν

4 0 χ Λ μ Λ ε ω φ . κ . κ α ρ α μ α ν Λ η ( Π A Λ α ί α ε Θ ν ί κ η ο Δ ο ς Λ α ρ ί ς η ς – α Θ η ν ω ν )

STER PANTHEON PLAZA12

CRIMINAL

Πεμ - Παρ & Δευ -τετ: 20:00 ςαΒ - κυρ: 15:30ΑΙθ.1

ΑΤΑΚΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ / DIRTY GRANDPA

Πεμ - τετ: 18:00ΑΙθ.1

Ο ΑΝθρωΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑΠεΙΝωΣε ΤΟΝ χΙΤΛερ / RACE

Πεμ - τετ: 22:00ΑΙθ.3

ΤΩΡΑ στα

ρΟΒΙΝΣωΝΑΣ ΚρΟΥΣΟΣ / ROBINSON CRUSOE ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

Πεμ - Παρ & Δευ -τετ: 16:00, 18:30 ςαΒ - κυρ: 14:00, 16:00, 18:30 ΑΙθ.2

ΖΗΣε Με ρΥθΜΟ / HIGH STRUNG

Πεμ - τετ: 20:30, 22:30ΑΙθ.2

Πεμ - Παρ & Δευ -τετ: 22:15 ςαΒ - κυρ: 20:00, 22:15ΑΙθ.1

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ / THE JUNGLE BOOK

Πεμ - Παρ & Δευ -τετ: 17:20, 19:30 ςαΒ - κυρ: 15:00, 17:20, 19:30 ΑΙθ.3 ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΥΠΟΤ/ΜΕΝΟ

Page 13: Ster Cinemas Newsweek  21-27 April 2016

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 16:30, 18:40 ςαΒ - κυρ: 14:20, 16:30, 18:40ΑΙθ.4 ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Π Ρ Ο β Ο λ ω Ν

STER VESO MAREα κ τ η Δ υ μ α ί ω ν - Π α τ ρ α

13

SHORT FUSE

Πεμ - Παρ & κυρ - τετ : 19:40, 21:45, 23:50 ςαΒ: 21:45, 23:50ΑΙθ.7

ΑΤΑΚΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ / DIRTY GRANDPA

Πεμ - τετ: 21:15, 23:20ΑΙθ.3

ΓΑΜΟΣ ΑΛΑ εΛΛΗΝΙΚΑ 2 / MY BIG FAT GREEK WEDDING 2

Πεμ - Παρ & Δευ -τετ: 19:30, 21:30 ςαΒ - κυρ: 21:30ΑΙθ.8

KUNG FU PANDA 3

Πεμ - Παρ & Δευ -τετ: 16:20 ςαΒ - κυρ: 14:30, 16:20ΑΙθ.1

Ο ΑΝθρωΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑΠεΙΝωΣε ΤΟΝ χΙΤΛερ / RACE

Πεμ - τετ: 18:20, 21:00, 23:40ΑΙθ.1

ΖΗΣε Με ρΥθΜΟ / HIGH STRUNG

Πεμ - τρί: 20:00, 22:00, 00:00 τετ: 18:00, 20:00, 22:00, 00:00ΑΙθ.6

CRIMINAL

Πεμ - τετ: 22:30ΑΙθ.5 Πεμ - τετ: 23:30ΑΙθ.8

Ο εΚΛεΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΥχΤΑΣ / MIDNIGHT SPECIAL

Πεμ - Παρ & Δευ -τετ: 17:20, 19:50, 22:15 ςαΒ - κυρ: 15:00, 17:20, 19:50, 22:15ΑΙθ.2

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ / THE JUNGLE BOOK

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 17:00, 19:10 ςαΒ - κυρ: 14:50, 17:00, 19:10ΑΙθ.3

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 16:10, 18:15, 20:20 ςαΒ - κυρ: 14:00, 16:10, 18:15, 20:20ΑΙθ.5

ρΟΒΙΝΣωΝΑΣ ΚρΟΥΣΟΣ / ROBINSON CRUSOE

Πεμ - Παρ & Δευ - τρί: 16:00, 18:00 τετ: 16:00 ςαΒ - κυρ: 14:00, 16:00, 18:00ΑΙθ.6

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 17:40 ςαΒ: 15:40, 17:40, 19:40 κυρ: 15:40, 17:40ΑΙθ.7

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 17:30 ςαΒ - κυρ: 15:30, 17:30, 19:30ΑΙθ.8

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

Πεμ - τετ: 20:50, 23:00ΑΙθ.4 ΥΠΟΤ /MΕΝΟ

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

Page 14: Ster Cinemas Newsweek  21-27 April 2016
Page 15: Ster Cinemas Newsweek  21-27 April 2016

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε την ιστορία πριν τη Χιονάτη. Πολλά χρόνια προτού πεθάνει από το ξίφος της Χιονάτης, η κακιά βασίλισσα Ραβένα είχε προδώσει, ύπουλα, την καλόκαρ-δη αδερφή της Φρέια, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί η δύναμη του πάγου μέσα της. Η Φρέια, η νεαρή βασίλισσα του πάγου, αποσύρεται σε ένα βασίλειο στο Βορρά όπου εκπαι-δεύει έναν επίλεκτο στρατό κυνηγών, μεταξύ των οποίων τον Έρικ και την Σάρα, για να την προστατεύει κι από τον οποίο ζητά ένα μονάχα πράγμα: να μην αγαπήσει ποτέ. Όταν ξεσπά πόλεμος ανάμεσα στις δύο βασίλισσες, ο Έρικ βρίσκει εαυτόν στη μέση και προσπαθεί με τη βοήθεια της αγαπημένης του Σάρα να βοηθήσουν τη Φρέια να αφανίσει την κακιά βασίλισ-σα, αλλιώς εκείνη και το Κακό θα κυριαρχήσουν στον κόσμο.

Ο ΚΥΝΗΓΟΣ: Η ΜΑχΗ ΤΟΥ χεΙΜωΝΑ / THE HUNTSMAN: WINTER’S WAR

ΣΚΗΝΟθεΣΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚ

ΝΙΚΟΛΑΣ-ΤΡΟιΑΝ

ΠρωΤΑΓωΝΙΣΤΟΥΝ:

ΚΡΙΣ ΧΕΜΣΓΟΥΟΡθ,

ΣΑΡΛΙΖ θΕΡΟΝ,

ΕΜΙΛΙ ΜΠΛΑΝΤ,

ΤΖΕΣΙΚΑ ΤΣΑΣΤΕιΝ

Π ε Ρ Ι Π ε Τ ε Ι Α

ΚΑΙ Σε

Page 16: Ster Cinemas Newsweek  21-27 April 2016