Ster Cinemas Newsweek 12-18 May 2016

16
2016 12 /05 18 /05 Κρατήσεις facebook.com/SterCinemasGreece ©2016 ROVIO ANIMATION LTD. AND ROVIO ENTERTAINMENT LTD. ANGRY BIRDS AND ALL RELATED PROPERTIES, TITLES, LOGOS AND CHARACTERS ARE TRADEMARKS OF ROVIO ENTERTAINMENT LTD. AND ROVIO ANIMATION LTD. AND ARE USED WITH PERMISSION. ALL RIGHTS RESERVED.

description

Online έκδοση του προγράμματος των Ster Cinemas

Transcript of Ster Cinemas Newsweek 12-18 May 2016

Page 1: Ster Cinemas Newsweek 12-18 May 2016

2016

12/0518/05

801 801 7837210 80 92 690

Κρατήσειςfacebook.com/SterCinemasGreece

STER VESO MARESTER PANTHEON PLAZA

STER MAKEΔΟΝΙΑSTER ESCAPE IΛΙΟΝ

©2016 ROVIO ANIMATION LTD. AND ROVIO ENTERTAINMENT LTD. ANGRY BIRDS AND ALL RELATED PROPERTIES, TITLES, LOGOS AND CHARACTERS ARE TRADEMARKS OF ROVIO ENTERTAINMENT LTD. AND ROVIO ANIMATION LTD. AND ARE USED WITH PERMISSION. ALL RIGHTS RESERVED.

Page 2: Ster Cinemas Newsweek 12-18 May 2016

22

Ο Red / Ρεντ (το κόκκινο πουλί του παιχνιδιού), αφού χαλάει σε καθημερινή βάση τη διάθεση και το κέφι των πάντων, εισάγεται εσπευσμένα σε μια ειδική κλινική, ώστε να καταφέρει να διαχει-ριστεί το οξύθυμο του χαρακτήρα του. Εκεί θα γνωριστεί με διάφορα άλλα, επίσης «προβλημα-τικά», πουλιά και θα αναπτύξουν μία ιδιαίτερη συμπάθεια. Τα πράγματα κυλάνε αρκετά ήρεμα, ώσπου εμφανίζονται τα γουρούνια και οι ισορροπίες ανατρέπονται. Όταν τα πράγματα σκουραί-νουν, θα χρειαστεί να καταφύγουν σε έναν αετό-γκουρού, για να τους προσφέρει καθοδήγηση.

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙPANTHEON PLAZAESCAPE IΛΙΟΝ MAKEΔΟΝΙΑ VESO MARE

A n i m A t i o n

ANGRY BIRDS: Η ΤΑΙΝΙΑ / THE ANGRY BIRDS MOVIE

Ακούγονται οι: ΠΙΤερ ΝΤΙΝκλΑΤζ,

κειΤ ΜΑκκΙΝοΝ,

ΜΠΙλ ΧειΝΤερ,

ΝΤΑΝΙελ ΜΠρουκς,

ΤζειςοΝ ςουΝΤεικΙς,

Τζος ΓκΑΝΤ

Ακούγονται οι: ΓΙώρΓος ΠυρΠΑςοΠουλος,

ΜΑΙρΗ ςυΝΑΤςΑκΗ,

ςΠυρος ΜΑρΓΑρΙΤΗς,

ΓΙΑΝΝΗς ζουΓΑΝελΗς,

ΑρΗς (REC) λουΜΑκΗς

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

ςκηνοθεσία: κλει κειΤΙς, ΦερΓκΑλ ρΑιλΙ

Διάρκεια: 97’

YΠοΤ/ΜεΝο & ΜεΤΑΓ/ΜεΝο

κΑΙ ςε

K

Page 3: Ster Cinemas Newsweek 12-18 May 2016

www.facebook.com/SterCinemasGreece

Page 4: Ster Cinemas Newsweek 12-18 May 2016

44

CAPTAIN AMERICA: εΜΦυλΙος ΠολεΜος

Μετά το τέλος της ταινίας Οι Εκδικητές: Η Εποχή του Ultron o Steve Rogers (Captain America) και οι υπόλοιποι Εκδικητές προσπαθούν να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους. Σε αυτό ακρι-βώς το σημείο ξεκινάει η ιστορία του Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος. Μετά από ένα διεθνές επεισόδιο στη Νιγηρία, όπου χρειάστηκε η καταλυτική επέμβαση των Εκδικητών, ξεκίνησαν κάποιες πολιτικές διεργασίες, ώστε να δημιουργηθεί ένα κυ-βερνητικό σώμα αρμόδιο να εγκρίνει σε ποιες περιπτώσεις θα πρέπει να επεμβαίνει το επίλεκτο σώμα των super ηρώων. Η νέα αυτή γραφειοκρατική αντιμετώπιση αδρανοποιεί, κατά κάποιο τρόπο, τους Εκδικητές, καθώς αυτοί πρέπει να στρέψουν όλη την προσοχή τους, για να αντιμετωπίσουν έναν νέο καταχθόνιο κακό που εμφανίζεται και απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο.

Διάρ: 147’

Π ε Ρ Ι Π ε Τ ε Ι Α Φ Α Ν Τ Α σ Ι Α σ

ςκηνοθεσία: Άντονι Ρούσο & Τζο Ρούσο

CAPTAIN AMERICA: C IVIL WAR

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙK 12

ο ΑΝΘρώΠος Που ΓΝώρΙζε Το ΑΠεΙρο

Βασισμένη στην άγνωστη μέχρι σήμερα ιστορία ενός από τα σπου-δαιότερα μυαλά της γενιάς του, το «The Man who Knew Infinity» καταγράφει την απίστευτη ζωή του Σρινιβάσα Ραμανούτζαν, η μα-θηματική ιδιοφυία του οποίου τον φέρνει από τις παραγκουπόλεις της Ινδίας στο Trinity College του πανεπιστημίου Κέιμπριτζ στις αρ-χές του 20ου αιώνα. Ωθούμενος από τον μέντορά του Τζ.Χ. Χάρντι, ο Ραμανούτζαν ξεπερνά τον ρατσισμό της άκαμπτης ακαδημαϊκής κοινότητας και φέρνει επανάσταση στο πεδίο των μαθηματικών με τα εντυπωσιακά πρωτότυπα θεωρήματά του, τα οποία αποδίδει σε θεία έμπνευση. Έχοντας στην καρδιά της την συνεργασία ανάμεσα σε δύο πολύ διαφορετικούς άνδρες που συναντώνται στον κόσμο των αριθμών, η ταινία είναι μια συναρπαστική ματιά στον τρόπο με τον οποίο με μια απίθανη, διαπολιτισμική φιλία άλλαξε τον κόσμο.

Διάρ: 108’

Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Η

ςκηνοθεσία: Ματ Μπράουν

Πρωταγωνιστούν: Ντεβ Πατέλ, Τζέρεμι Άιρονς, Στίβεν Φράι, Τόμπι Τζόουνς, Τζέρεμι Νόρθαμ

THE MAN WHO KNEW INFINITY

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙPANTHEON PLAZAESCAPE IΛΙΟΝ MAKEΔΟΝΙΑ VESO MARE

Πρωταγωνιστούν: Κρις Έβανς, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Σεμπάστιαν Σταν, Πολ Μπέτανι, Άντονι Μακί, Τζέρεμι Ρένερ, Ντον Τσιντλ, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Πολ Ραντ, Φρανκ Γκρίλο, Γουίλιαμ Χερτ, Μάρτιν Φρίμαν

κΑΙ ςε

Page 5: Ster Cinemas Newsweek 12-18 May 2016

FRIEND REQUEST

ο κυΝΗΓος: Η ΜΑΧΗ Του ΧεΙΜώΝΑ

ΓΙορΤΗ ΤΗς ΜΗΤερΑς

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε την ιστορία πριν τη Χιονάτη. Πολλά χρόνια προτού πεθάνει από το ξίφος της Χιονάτης, η κακιά βασίλισσα Ραβένα είχε προδώσει, ύπουλα, την καλόκαρδη αδερφή της Φρέια, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί η δύναμη του πάγου μέσα της. Η Φρέια, η νεαρή βασίλισσα του πάγου, αποσύρεται σε ένα βασίλειο στο Βορρά όπου εκπαιδεύει έναν επίλεκτο στρατό κυνηγών, με-ταξύ των οποίων τον Έρικ και την Σάρα, για να την προστατεύει κι από τον οποίο ζητά ένα μονάχα πράγμα: να μην αγαπήσει ποτέ. Όταν ξεσπά πόλεμος ανάμεσα στις δύο βασίλισσες, ο Έρικ βρίσκει εαυτόν στη μέση και προσπαθεί με τη βοήθεια της αγαπημένης του Σάρα να βοηθήσουν τη Φρέια να αφανίσει την κακιά βασί-λισσα, αλλιώς εκείνη και το Κακό θα κυριαρχήσουν στον κόσμο.

Π ε Ρ Ι Π ε Τ ε Ι Α Φ Α Ν Τ Α σ Ι Α σ

ςκηνοθεσία: Κέντρικ Νίκολας-Τρόιαν

Πρωταγωνιστούν: Κρις Χέμσγουορθ, Σαρλίζ Θέρον, Έμιλι Μπλαντ, Τζέσικα Τσαστέιν

Διάρ: 114’

ςκηνοθεσία: Γκάρι Μάρσαλ

Πρωταγωνιστούν: Τζούλια Ρόμπερτς, Τζένιφερ Άνιστον, Κέιτ Χαντσον, Τζέισον Σουντέικις, Τίμοθι Όλιφαντ

Διάρ: 118’ Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

T H E H U N T S M A N : W I N T E R ’ S WA R

Κ ω Μ ω δ Ι Α M O T H E R ’ S D AY

Τη Γιορτή της Μητέρας δεν είναι λίγες οι οικογένειες που θα πρέπει να συμβι-βαστούν με τον τρόπο που θα γιορτάσουν αυτή τη μέρα. Είτε πρόκειται για ένα καινούργιο αίσθημα, είτε για έναν χαμένο έρωτα, είτε για την πλήρη απου-σία της αγάπης. Γλυκιά, περίπλοκη, αστεία αλλά και γεμάτη συναίσθημα, όπως άλλωστε τόσες και τόσες μανούλες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η ταινία υπόσχεται γέλιο και δάκρυα σε μια ξεκαρδιστική και συγκινητική ιστορία, για διαφορετικές μαμάδες που η κάθε μια έχει να αντιμετωπίσει τις δικές τις δυσκολίες.

Η Λόρα είναι μια δημοφιλής φοιτήτρια που ζει μια συνηθισμένη φοιτητική ζωή, μοιράζοντας την με τους φίλους της στο Facebook. Όταν θα αποδεχθεί ένα αίτημα φιλίας από μια μοναχική κοπέλα στην τάξη της, την Μαρίνα, χωρίς να το θέλει, θα θέσει σε κίνηση μια τρομακτική κατάρα. Η Μαρίνα πεθαίνει ξαφνικά, αλλά η σελίδα της στο Facebook συνεχίζει να παρενοχλεί την Λόρα και τους φίλους της. Πολύ σύ-ντομα, η online παρενόχληση τους γίνεται πραγματικός κίνδυνος για τις ζωές τους. Όταν ένας μετά τον άλλο, οι φίλοι της αρχίζουν να παθαίνουν φρικιαστικά ατυχή-ματα, η Λόρα αποφασίζει να λύσει το μυστήριο της κατάρας, πριν το κακό που την καταδιώκει, σκοτώσει εκείνη και όλους τους αγαπημένους της ανθρώπους.

ςκηνοθεσία: Σάιμον Βερχόφεν

Πρωταγωνιστούν: Αλίσια Ντέμπναμ Κερ, Μπριτ Μόργκαν, Κόνορ Πάολο, Γουίλιαμ Μόουζλι

Διάρ: 92’ Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

K 12

K 15

K

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

Θ Ρ Ι λ ε Ρ FRIEND REQUEST

Page 6: Ster Cinemas Newsweek 12-18 May 2016

66

AΝΑςΤΑςΗ

ΠΑΜε ΓΙΑ εΠΑΝΑςΤΑςΗ;

ΜΙΑ ΘΑλΑςςΑ ΑΠο ΔεΝΤρΑ

Εγκλωβισμένοι κάπου στους μακριούς διαδρόμους της Ιστορίας, σ’ ένα ταξίδι στον χρόνο, ο Godefroy de Montmirail και ο πιστός υπηρέτης του, Jaquoille, ξεβράζονται σε μια περίοδο συγκλονιστικών πολιτικών εξελίξεων και κοι-νωνικών ανακατατάξεων: τη Γαλλική Επανάσταση… Και πιο συγκεκριμένα, κατά την φοβερά επικίνδυνη περίοδο της Μεγάλης Τρομοκρατίας (La Terreur), κατά τη διάρκεια της οποίας οι απόγονοι του Jaquoille La Fripouile, φανατικοί επαναστάτες, καταλαμβάνουν το κάστρο και όλα τα περιουσιακά στοιχεία των απογόνων του Godefroy de Montmirail, που τρέπονται σε φυγή με τη ζωή τους να κρέμεται από μία κλωστή.

Κ ω Μ ω δ Ι Α

ςκηνοθεσία: Ζαν-Μαρί Πουαρέ

Πρωταγωνιστούν: Ζαν Ρενό, Κριστιάν Κλαβιέ, Μαρί-Αν Σαζέλ

Διάρ: 110’ Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

ςκηνοθεσία: Γκας Βαν Σαντ

Πρωταγωνιστούν: Μάθιου ΜακΚόναχι, Κεν Ουατανάμπε, Ναόμι Ουότς

Διάρ: 110’ Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

L E S V I S I T E U R S 3 : L A R E V O L U T I O N

δ Ρ Α Μ Α Τ Ι Κ Η T H E S E A O F T R E E S

Η αγάπη και η απώλεια οδηγούν τον Αμερικανό Άρθουρ Μπρέναν στην άλλη μεριά του κόσμου, σε ένα πυκνό δάσος στους πρόποδες του Όρους Φίτζι της Ιαπωνίας, το οποίο έχει περιγραφεί ως το τέλειο μέρος για να πεθάνεις. Εκεί, συναντά τον Ιάπωνα Τακούμι, ο οποίος δεν επιθυμεί πια να πεθάνει αλλά έχει χάσει τον δρόμο του. Μη μπορώντας να τον αφήσει πίσω, ο Άρθουρ επενδύει όση ενέργεια τού έχει απομείνει για να σώσει τον Τακούμι. Η μάχη τους να επιβιώσουν και να αποδράσουν από το δάσος θα φέρει πίσω επώδυνες ανα-μνήσεις της πεθαμένης του γυναίκας, αλλά ο Άρθουρ θα συνειδητοποιήσει ότι η δοκιμασία αυτή δεν είναι παρά ένα δώρο που θα αλλάξει τα πάντα.

Ο Κλάβιος, ενός πανίσχυρος Ρωμαίος στρατιωτικός (Joseph Fiennes) και ο Λούκιος (Tom Felton), ο υπασπιστής του, έχουν επιφορτιστεί από τον Πόντιο Πιλάτο με το καθήκον να ανακαλύψουν τι απέγινε το σώμα του Χριστού (Cliff Curtis) μετά τη σταύρωση και ταφή του. Το σώμα πρέπει να βρεθεί επειγόντως, ώστε να σταματήσουν οι φήμες περί Ανάστασης και επικείμενου ερχομού του Μεσσία που θα μπορούσαν να αποτελέσουν αιτία για αιματηρές εξεγέρσεις στην Ιερουσαλήμ.

Π ε Ρ Ι Π ε Τ ε Ι Α

ςκηνοθεσία: Κέβιν Ρέινολντς

Πρωταγωνιστούν: Τζόζεφ Φάινς, Τομ Φέλτον, Κλιφ Κέρτις, Μαρία Μπότο, Πίτερ Φιρθ, Λεονόρ Γουάτλινγκ

Διάρ: 107’ Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

R I S E N K 15

K 12

K 12

Page 7: Ster Cinemas Newsweek 12-18 May 2016

ρΑΤςεΤ κΑΙ κλΑΝκ

Το ΒΙΒλΙο ΤΗς ζουΓκλΑς

ροΒΙΝςώΝΑς κρουςος

«Το Βιβλίο της Ζούγκλας» διηγείται την ιστορία του Μόγλη, ενός μικρού αγοριού που μεγάλωσε στη ζούγκλα από μια οικογένεια λύκων. Ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι πλέον καλοδεχούμενος στη ζούγκλα, όταν ο θηριώδης τίγρης Σιρ Χαν, θέλει να τον εξοντώσει. Ο Μόγλης αναγκάζεται να εγκαταλείψει το μοναδικό μέρος που θεωρεί πατρίδα του. Έτσι, ξεκινάει ένα συναρπαστικό ταξίδι αυτογνω-σίας στο οποίο θα έχει ως καθοδηγητές τον Μπαγκίρα, έναν βλοσυρό πάνθηρα και τον Μπαλού, μια πολύ συμπαθητική αρκούδα.

Ο Ι Κ Ο Γ ε Ν ε Ι Α Κ Η

ςκηνοθεσία: Τζον Φαβρό

Πρωταγωνιστούν: Νιλ Σεθ. Ακούγονται οι: Ντίνος Πικροδημήτρης, Δημήτρης Πακσόγλου, Γιάννης Στεφόπουλος, Νέστωρ Κοψιδάς, Γιώτα Μηλίτση, Ινώ Στεφανή, Ακίνδυνος Γκίκας, Άλκης Ζερβός

Διάρ: 105’

ςκηνοθεσία: Μπεν Στάσεν, Βίνσεντ Κέστελουτ

Ακούγονται οι: Φοίβος Ριμένας, Δημήτρης Μακαλιάς, Λουκάς Φραγκούλης, Μαρία Ζερβού, Τζίνη Παπαδοπούλου, Αφροδίτη Αντωνάκη, Ηλίας Ζερβός, Βασίλης Μηλιός

Διάρ: 90’ Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

T H E J U N G L E B O O K

Κ Ι Ν Ο ύ Μ ε Ν Α σ χ ε δ Ι Α R O B I N S O N C R U S O E

Το πολυαγαπημένο μυθιστόρημα, ένα από τα κλασικότερα όλων των εποχών, με-ταφέρεται στην μεγάλη οθόνη σε μια χορταστική, ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια. Και μπορεί να ξέρετε την ιστορία αλλά δεν την ξέρετε όλη – και η νέα αυτή ταινία μάς δείχνει το πώς ο Ροβινσώνας Κρούσος επι-βίωσε χάρη στη βοήθεια μιας υπέροχης ομάδας που αποτελείται από ετερόκλητα φιλικά ζωάκια, όπως τουλάχιστον το διηγείται ο αγαπημένος παπαγάλος του πιο διάσημου ναυαγού της ιστορίας!

Ο Ράτσετ και ο Κλανκ, δύο απίθανοι ήρωες, πρέπει να σταματήσουν έναν μοχθηρό εξωγήινο, τον Πρόεδρο Ντρεκ, πριν καταστρέψει όλους τους πλανήτες του γαλα-ξία Σολάνα. Ο Ράτσετ είναι ο τελευταίος του είδους του - ένας αθώος ‘Λόμπαξ’ που μεγάλωσε μόνος του χωρίς οικογένεια. Ο Κλανκ είναι ένα μικροσκοπικό, αλλά πανέξυπνο ρομπότ. Όταν οι δυο φίλοι θα ανακαλύψουν ένα επικίνδυνο όπλο ικα-νό να καταστρέψει ολόκληρους πλανήτες, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους Ρέιντζερς του Γαλαξία για να σώσουν τον κόσμο. Στην πορεία θα μάθουν τι σημαίνει ηρωισμός, φιλία αλλά και τη σημασία της αυτοθυσίας.

A n i m A t i o n

ςκηνοθεσία: Τζέρικα Κλίλαντ, Κέβιν Μουνρό

Ακούγονται οι: Νίκος Παπαδόπουλος, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Στέλιος Ψαρουδάκης, Νίκος Νίκας, Γιώργος Ματαράγκας, Ινώ Στεφανή, Στεφανία Φιλιάδη, Γιώργος Σκού-φης, Ειρήνη Τσίγκα, Χάρης Βεραμόν, Δημήτρης Σάρλος, Θανάσης Ζερίτης

Διάρ: 94’ Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

R AT C H E T A N D C L A N K

ΜεΤΑΓ/ΜεΝο

ΜεΤΑΓ/ΜεΝο

ΜεΤΑΓ/ΜεΝο

K

K

K

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

Page 8: Ster Cinemas Newsweek 12-18 May 2016

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Π Ρ Ο Β Ο λ ω Ν

Λ . Δ η μ ο κ ρ α τ ί α ς 6 7 A - ί Λ ί ο ν - α Θ η ν α

STER ESCAPE ΙΛΙΟΝ8

Πεμ - τετ: 21:30, 23:40ΑΙΘ.2

FRIEND REQUEST

Πεμ - τετ: 20:20, 22:30ΑΙΘ.6

ο ΑΝΘρώΠος Που ΓΝώρΙζε Το ΑΠεΙρο / THE MAN WHO KNEW INFINITY

Πεμ - τετ: 23:20ΑΙΘ.3

AΝΑςΤΑςΗ / RISEN

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 16:00, 19:00, 22:00 ςαβ - κυρ: 13:00, 16:00, 19:00, 22:00ΑΙΘ.5

CAPTAIN AMERICA: εΜΦυλΙος ΠολεΜος / CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 18:00 ςαβ - κυρ: 12:00, 15:00, 18:00ΑΙΘ.3

Πεμ & κυρ - τετ: 21:00 Παρ - ςαβ: 21:00, 00:00ΑΙΘ.1

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 17:00, 20:00, 23:00 ςαβ - κυρ: 14:00, 17:00, 20:00, 23:00ΑΙΘ.7

Πεμ - τετ: 21:15ΑΙΘ.3

ANGRY BIRDS: Η ΤΑΙΝΙΑ / THE ANGRY BIRDS MOVIE

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 17:30, 19:30 ςαβ - κυρ: 13:30, 15:30, 17:30, 19:30ΑΙΘ.2

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 16:50, 18:50 ςαβ - κυρ: 12:50, 14:50, 16:50, 18:50ΑΙΘ.1

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 16:10, 18:10, 20:10 ςαβ - κυρ: 12:10, 14:10, 16:10, 18:10, 20:10ΑΙΘ.4

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 16:20, 18:20 ςαβ - κυρ: 12:20, 14:20, 16:20, 18:20ΑΙΘ.6

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΥΠΟΤ/ΜΕΝΟ

Πεμ - τετ: 22:20ΑΙΘ.4

ΓΙορΤΗ ΤΗς ΜΗΤερΑς / MOTHER’S DAY

Page 9: Ster Cinemas Newsweek 12-18 May 2016
Page 10: Ster Cinemas Newsweek 12-18 May 2016

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Π Ρ Ο Β Ο λ ω Ν

10

STER MAKEΔONIAτ ο μ Π α ζ η 1 5 , Π υ Λ α ί α - Θ ε ς ς α Λ ο ν ί κ η

ο ΑΝΘρώΠος Που ΓΝώρΙζε Το ΑΠεΙρο / THE MAN WHO KNEW INFINITY

Πεμ - τετ: 20:30, 22:50ΑΙΘ.8

FRIEND REQUEST

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 18:40, 20:40, 22:40 ςαβ - κυρ: 20:40, 22:40ΑΙΘ.4

ο κυΝΗΓος: Η ΜΑΧΗ Του ΧεΙΜώΝΑ / THE HUNTSMAN: WINTER’S WAR

Πεμ - τετ: 22:10ΑΙΘ.9

ANGRY BIRDS: Η ΤΑΙΝΙΑ / THE ANGRY BIRDS MOVIE

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 16:50, 18:50 ςαβ - κυρ: 12:50, 14:50, 16:50, 18:50

Πεμ - τετ: 21:10, 23:20

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 16:30, 18:30 ςαβ - κυρ: 12:30, 14:30, 16:30, 18:30

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 16:10, 18:10, 20:10 ςαβ - κυρ: 12:10, 14:10, 16:10, 18:10, 20:10

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 17:30, 19:30 ςαβ - κυρ: 13:30, 15:30, 17:30, 19:30

ΑΙΘ.1

ΑΙΘ.1

ΑΙΘ.8

ΑΙΘ.9

ΑΙΘ.10

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΥΠΟΤ/ΜΕΝΟ

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

Πεμ & Δευ - τετ: 18:00, 21:00 ςαβ: 12:00, 15:00, 18:00, 21:00, 00:00Παρ: 18:00, 21:00, 00:00 κυρ: 12:00, 15:00, 18:00, 21:00 ΑΙΘ.2

CAPTAIN AMERICA: εΜΦυλΙος ΠολεΜος / CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR

Πεμ - τετ: 23:00

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 17:00, 20:00 ςαβ - κυρ: 14:00, 17:00, 20:00

ΑΙΘ.3

ΑΙΘ.3

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 16:00, 19:00, 22:00 ςαβ - κυρ: 13:00, 16:00, 19:00, 22:00ΑΙΘ.11

ΓΙορΤΗ ΤΗς ΜΗΤερΑς / MOTHER’S DAY

Πεμ - τετ: 21:20, 23:50

Πεμ - τετ: 19:50, 22:20

ΑΙΘ.5

ΑΙΘ.6

Page 11: Ster Cinemas Newsweek 12-18 May 2016

w w w . s t e r c i n e m a s . g r

AΝΑςΤΑςΗ / RISEN

Πεμ - τετ: 22:30

Πεμ - τετ: 21:30, 23:40

ΑΙΘ.7

ΑΙΘ.10

ΠΑΜε ΓΙΑ εΠΑΝΑςΤΑςΗ; / LES VISITEURS 3: LA REVOLUTION

Πεμ - τετ: 19:10ΑΙΘ.5

ΜΙΑ ΘΑλΑςςΑ ΑΠο ΔεΝΤρΑ / THE SEA OF TREES

Πεμ - τετ: 20:20ΑΙΘ.7

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 16:20 ςαβ - κυρ: 12:20, 14:20, 16:20, 18:40ΑΙΘ.4

ρΑΤςεΤ κΑΙ κλΑΝκ / RATCHET AND CLANK ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 17:50 ςαβ - κυρ: 13:40, 15:40, 17:50ΑΙΘ.6

ροΒΙΝςώΝΑς κρουςος / ROBINSON CRUSOE ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

Το ΒΙΒλΙο ΤΗς ζουΓκλΑς / THE JUNGLE BOOK

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 18:20 ςαβ - κυρ: 13:20, 15:50, 18:20ΑΙΘ.7

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

Page 12: Ster Cinemas Newsweek 12-18 May 2016

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Π Ρ Ο Β Ο λ ω Ν

4 0 χ Λ μ Λ ε ω φ . κ . κ α ρ α μ α ν Λ η ( Π A Λ α ί α ε Θ ν ί κ η ο Δ ο ς Λ α ρ ί ς η ς – α Θ η ν ω ν )

STER PANTHEON PLAZA12

ΤΩΡΑ στα

ΓΙορΤΗ ΤΗς ΜΗΤερΑς / MOTHER’S DAY

Πεμ - τετ: 20:00 ΑΙΘ.2

AΝΑςΤΑςΗ / RISEN

Πεμ - τετ: 22:30 ΑΙΘ.2

Πεμ - Παρ & Δευ -τετ: 16:30 ςαβ - κυρ: 14:30, 16:30ΑΙΘ.1

ςαβ - κυρ: 19:00ΑΙΘ.1

ANGRY BIRDS: Η ΤΑΙΝΙΑ / THE ANGRY BIRDS MOVIE

Πεμ - Παρ & Δευ -τετ: 17:00 ςαβ - κυρ: 15:00, 17:00ΑΙΘ.3

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

Πεμ - Παρ & Δευ -τετ: 16:00, 18:00 ςαβ - κυρ: 14:00, 16:00, 18:00ΑΙΘ.2

Πεμ - Παρ & Δευ -τετ: 18:15, 21:00 ςαβ - κυρ: 21:00ΑΙΘ.1

CAPTAIN AMERICA: εΜΦυλΙος ΠολεΜος / CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR

Πεμ - τετ: 19:00, 22:00ΑΙΘ.3

Page 13: Ster Cinemas Newsweek 12-18 May 2016

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Π Ρ Ο Β Ο λ ω Ν

STER VESO MAREα κ τ η Δ υ μ α ί ω ν - Π α τ ρ α

13

FRIEND REQUEST

Πεμ - τετ: 21:30, 23:40ΑΙΘ.6

ο ΑΝΘρώΠος Που ΓΝώρΙζε Το ΑΠεΙρο / THE MAN WHO KNEW INFINITY

Πεμ - τετ: 20:10, 22:20ΑΙΘ.8

AΝΑςΤΑςΗ / RISEN

Πεμ - τετ: 22:30ΑΙΘ.2

ΓΙορΤΗ ΤΗς ΜΗΤερΑς / MOTHER’S DAY

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 19:50, 22:10 ςαβ - κυρ: 15:00, 19:50, 22:10ΑΙΘ.1

ΠΑΜε ΓΙΑ εΠΑΝΑςΤΑςΗ; / LES VISITEURS 3: LA REVOLUTION

Πεμ - τετ: 16:00ΑΙΘ.3

ΜΙΑ ΘΑλΑςςΑ ΑΠο ΔεΝΤρΑ / THE SEA OF TREES

Πεμ - τετ: 17:20ΑΙΘ.1

Το ΒΙΒλΙο ΤΗς ζουΓκλΑς / THE JUNGLE BOOK

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 17:40 ςαβ - κυρ: 15:20, 17:40ΑΙΘ.8

CAPTAIN AMERICA: εΜΦυλΙος ΠολεΜος / CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR

Πεμ & κυρ - τετ: 18:00, 21:00 Παρ - ςαβ: 18:00, 21:00, 00:00 ΑΙΘ.3

Πεμ - τετ: 16:00, 19:00, 22:00ΑΙΘ.5 Πεμ - τετ: 20:00, 23:00ΑΙΘ.7

ANGRY BIRDS: Η ΤΑΙΝΙΑ / THE ANGRY BIRDS MOVIE

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 16:20, 18:20, 20:20 ςαβ - κυρ: 14:00, 16:20, 18:20, 20:20ΑΙΘ.2

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 16:50, 18:50 ςαβ - κυρ: 14:30, 16:50, 18:50ΑΙΘ.4

Πεμ - τετ: 21:15, 23:20ΑΙΘ.4

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 17:30, 19:30 ςαβ - κυρ: 15:30, 17:30, 19:30ΑΙΘ.6

Πεμ - Παρ & Δευ - τετ: 17:50 ςαβ - κυρ: 15:50, 17:50ΑΙΘ.7

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΥΠΟΤ/MΕΝΟ

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

Page 14: Ster Cinemas Newsweek 12-18 May 2016

C

M

Y

CM

MY

CY

CMY

K

familyday_ster_14_5x20_5 copy.pdf 1 09/05/16 17:03

Page 15: Ster Cinemas Newsweek 12-18 May 2016

Η ΑλΙκΗ ΜεςΑ ΑΠο ΤοΝ κΑΘρεΦΤΗ

Φ Α Ν Τ Α σ Ι Α σ

Η ιστορία συνεχίζεται από το σημείο που την είχαμε αφήσει στο

τέλος της ταινίας Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων. Θα παρακο-

λουθήσουμε ακόμη ένα ταξίδι της Αλίκης, αυτή τη φορά μέσα από

έναν καθρέφτη. Η ηρωίδα μας θα μεταφερθεί -παραδοσιακά- σε

μια άλλη διάσταση, θα συναντήσει καινούργιους, αλλά και γνώρι-

μους χαρακτήρες. Θα κάνει νέους φίλους, αλλά και εχθρούς που

θα της στήσουν πολλές και επικίνδυνες παγίδες. Σκοπός τους να

την εγκλωβίσουν σε ένα άλλο χωροχρονικό σύμπαν.

ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS

ςκηνοθεσία: Τζέιμς Μπόμπιν

Πρωταγωνιστούν: Τζόνι Ντεπ, Μία Ουασίκοβσκα, Αν Χάθαγουεϊ, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Σάσα Μπάρον Κοεν, Ρις Αϊφανς, Άντριου Σκοτ, Τίμοθι Σπαλ, Άλαν Ρίκμαν

X-MEN: ΑΠοκΑλΙΨ

Π ε Ρ Ι Π ε Τ ε Ι Α Φ Α Ν Τ Α σ Ι Α σ

Από την αυγή του πολιτισμού, λατρευόταν σαν θεός. Ο Apocalypse, ο πρώτος και ισχυρότερος μεταλλαγμένος από το σύμπαν των X-Men της Marvel, έχει συγκεντρώσει τις δυνάμεις πολλών άλλων μεταλλαγμένων, καταλήγοντας αθάνατος και ανίκητος. Ξυπνώντας μετά από χιλιάδες χρόνια, απογοητεύεται από τον κόσμο που βρί-σκει και σχηματίζει μια ομάδα παντοδύναμων μεταλλαγμένων, συμπεριλαμβανομένου και του αποκαρδιωμένου Μαγκνέτο (Μάικλ Φασμπέντερ), για να «καθαρίσει» την ανθρωπότητα και να δημιουρ-γήσει έναν νέο κόσμο, στον οποίο θα κυριαρχεί. Καθώς η μοίρα της Γης κρέμεται από μια κλωστή, η Ρέιβεν (Τζένιφερ Λόρενς), μαζί με την βοήθεια του Καθηγητή Χ (Τζέιμς ΜακΑβόι), πρέπει να ηγηθεί μιας ομάδας νέων X-Men για να σταματήσουν τον μεγαλύτερο εχθρό τους και να σώσουν την ανθρωπότητα από την απόλυτη καταστροφή.

X-MEN: APOCALYPSE

ςκηνοθεσία: Μπράιαν Σίνγκερ

Πρωταγωνιστούν: Τζέιμς ΜακΑβόι, Μάικλ Φασμπέντερ, Τζένιφερ Λόρενς, Όσκαρ Άιζακ, Νίκολας Χουλτ, Ρόουζ Μπερν, Ολίβια Μαν, Έβαν Πίτερς, Κόντι Σμιτ-Μακφί, Σόφι Τέρνερ, Τάι Σέρινταν, Αλεξάντρα Σιπ, Λούκας Τιλ, Τζος Χέλμαν, Λάνα Κόντορ, Μπεν Χάρντι

κΑΙ ςε

κΑΙ ςε

YΠοΤ/ΜεΝο & ΜεΤΑΓ/ΜεΝο

C

M

Y

CM

MY

CY

CMY

K

familyday_ster_14_5x20_5 copy.pdf 1 09/05/16 17:03

Page 16: Ster Cinemas Newsweek 12-18 May 2016