Ster cinemas programme 18 24feb 2016

32
18 /02 24 /02 Κρατήσεις facebook.com/SterCinemasGreece 2016

description

Ξεφυλλίστε Online το πρόγραμμα των Ster Cinemas

Transcript of Ster cinemas programme 18 24feb 2016

Page 1: Ster cinemas programme 18 24feb 2016

18/0224/02

801 801 7837210 80 92 690

Κρατήσειςfacebook.com/SterCinemasGreece

STER VESO MARESTER PANTHEON PLAZA

STER MAKEΔΟΝΙΑSTER ESCAPE IΛΙΟΝ

2016

Page 2: Ster cinemas programme 18 24feb 2016

8-14_decem_mag -ster_32.indd 32 12/8/11 12:19:15 PM

Page 3: Ster cinemas programme 18 24feb 2016

8-14_decem_mag -ster_32.indd 32 12/8/11 12:19:15 PM

Page 4: Ster cinemas programme 18 24feb 2016

44

Βασισμένο στον πιο αντισυμβατικό αντι-ήρωα των Marvel Comics, το «Deadpool» αφηγείται την ιστορία του Ουέιντ Ουίλσον, ενός πρώην πράκτορα των Ειδικών Δυνάμεων και νυν μισθοφόρου, ο οποίος, μετά από ένα μη-εγκεκριμένο πείραμα που του δίνει την ικανότητα να θεραπεύεται πολύ γρήγορα, υιοθετεί το alter ego Deadpool. Οπλισμένος με νέες ικανότητες και μία σκοτεινή, διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ, ο Deadpool κυνηγά τον άνδρα που σχεδόν κατέστρεψε τη ζωή του.

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙPANTHEON PLAZAESCAPE IΛΙΟΝ MAKEΔΟΝΙΑ VESO MARE

Π Ε Ρ Ι Π Ε Τ Ε Ι Α Φ Α Ν Τ Α Σ Ι Α Σ

DEADPOOL

Πρωταγωνιστούν:

ΡΆΙΆΝ ΡΈΙΝΟΛΝΤΣ,

ΜΟΡΈΝΆ ΜΠΆΚΆΡΙΝ,

ΈΝΤ ΣΚΡΙΝ, ΤΖΙΝΆ ΚΆΡΆΝΟ,

Τ.ΤΖ. ΜΙΛΈΡ, ΜΠΡΙΆΝΆ

ΧΙΛΝΤΈΜΠΡΆΝΤ

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

Σκηνοθεσία: ΤΙΜ ΜΙΛΈΡ

Διάρκεια: 108’ K 18

Page 5: Ster cinemas programme 18 24feb 2016

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙPANTHEON PLAZAESCAPE IΛΙΟΝ MAKEΔΟΝΙΑ VESO MARE

ΣΟΥΦΡΆΖΈΤΈΣ

Η ιστορία του κινήματος υπέρ του δικαιώματος ψήφου στις γυναίκες. Οι Σουφραζέτες δεν προέρχονταν από αρι-στοκρατικές τάξεις, ήταν εργαζόμενες γυναίκες που συ-νειδητοποίησαν ότι η ειρηνική διαμαρτυρία δεν έφερνε αποτελέσματα. Στραμμένες στη βία ως τη μόνη διέξοδο, ήταν έτοιμες να χάσουν τα πάντα στον αγώνα τους για ισό-τητα-τις δουλειές τους, τα σπίτια τους, τα παιδιά τους, τις ζωές τους. Η Μοντ είναι μία από αυτές. Ο αγώνας της για αξιοπρέπεια μοιάζει με θρίλερ, αλλά θα εμπνεύσει αμέτρη-τες γενιές γυναικών παγκοσμίως.

Διάρ: 106’

Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Η

Σκηνοθεσία: Σάρα Γκάβρον

Πρωταγωνιστούν: Κάρεϊ Μάλιγκαν, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Μέριλ Στριπ

SUFFRAGETTE

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

ΜΙΆ ΆΓΚΆΛΙΆ ΣΤΗΝ ΆΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ένας άνδρας, μια γυναίκα και μια εξωτική χώρα που μπο-ρεί να σου αλλάξει για πάντα τη ζωή, πρωταγωνιστούν στην υπέροχη ιστορία αγάπης, με υπογραφή του σπου-δαίου Κλοντ Λελούς! Ο Αντουάν μοιάζει στους ήρωες των ταινιών, για τις οποίες γράφει μουσική: είναι γοητευτικός, πετυχημένος και πορεύεται στη ζωή με χιούμορ όσο και με μια σχετική απάθεια. Όταν ταξιδεύει στην Ινδία για να δουλέψει σε μία ιδιαίτερα πρωτότυπη εκδοχή του «Ρωμαί-ος και Ιουλιέτα», γνωρίζει την Άννα, που δεν του μοιάζει σε τίποτα, αλλά τον ελκύει περισσότερο από όλες τις άλλες γυναίκες που έχει γνωρίσει. Μαζί, θα ζήσουν μια απίστευ-τη περιπέτεια και θα κοιτάξουν τη ζωή με άλλα μάτια.

Διάρ: 115’

Κ Ω Μ Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Π Ε Τ Ε Ι Α

Σκηνοθεσία: Κλοντ Λελούς

Πρωταγωνιστούν: Ζαν Ντιζαρντάν, Έλσα Ζιλμπερστάιν, Κριστόφ Λαμπέρ, Αλίς Πολ

U N + U N E

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

K 12

K 12

Page 6: Ster cinemas programme 18 24feb 2016

66

Η ΤΖΈΙΝ ΠΗΡΈ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ

Νέα, όμορφη και δυναμική, η Τζέιν βλέπει τον σύζυγό της να επιστρέφει χτυπημένος από 8 σφαίρες, μετά από μια σύ-γκρουση με τη συμμορία του. Η Τζέιν ζητά την βοήθεια του παλιού της αγαπημένου για να απωθήσει την νέα επίθεση της συμμορίας με επικεφαλής τον Κόλιν, που θέλει να απο-τελειώσει τον σύζυγο της Τζέιν. Όσο οι δυο τους οχυρώνουν το σπίτι με θανάσιμες παγίδες, τα παλιά τους συναισθήματα ξαναφουντώνουν εν μέσω της καταιγιστικής δράσης και η Τζέιν θα αναγκαστεί να διαλέξει ανάμεσα στον άνδρα της και τον παλιό της έρωτα.

Διάρ: 98’

Γ Ο Υ Ε Σ Τ Ε Ρ Ν

Σκηνοθεσία: Γκάβιν Ο’Κόνορ

Πρωταγωνιστούν: Νάταλι Πόρτμαν, Τζόελ Έτζερτον, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ

JANE GOT A GUN

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΆ SINGLES

Υπάρχει ο σωστός τρόπος να είσαι single, ο λάθος τρόπος, και έπειτα υπάρχει… η Άλις. Όπως και η Ρόμπιν. Η Λούσι. Η Μεγκ. Ο Τομ. Ο Ντέιβιντ. Η Νέα Υόρκη είναι γεμάτη μονα-χικές καρδιές που ψάχνουν το σωστό ταίρι, είτε πρόκειται για έρωτα, ραντεβού ή κάτι ενδιάμεσα. Και κάπου ανάμεσα στα ερωτικά μηνύματα και τα one-night stands, κοινό ση-μείο όλων των ανύπανδρων ανδρών και γυναικών, είναι η ανάγκη τους να μάθουν να είναι μόνοι σε ένα κόσμο που η έννοια της αγάπης αλλάζει διαρκώς. Τα νυχτοπερπατήματα σε μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ δεν ήταν ποτέ τόσο δι-ασκεδαστικά.

Διάρ: 110’

Κ Ω Μ Ω Δ Ι Α

Σκηνοθεσία: Κρίστιαν Ντίτερ

Πρωταγωνιστούν: Ντακότα Τζόνσον, Ρέμπελ Γουίλσον, Λέσλι Μαν, Άλισον Μπρι, Νίκολας Μπράουν, Ντέιμον Γουέιανς Τζ., Τζέισον Μαντζούκας, Άντερς Χολμ, Τζέικ Λέισι

H O W T O B E S I N G L E

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

K 12

K 15

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙPANTHEON PLAZAESCAPE IΛΙΟΝ MAKEΔΟΝΙΑ VESO MARE

Page 7: Ster cinemas programme 18 24feb 2016

ΤΟ ΔΩΜΆΤΙΟ

Ο Τζακ είναι ένα ζωηρό πεντάχρονο αγόρι που ζει με τη Μαμά του. Εκείνη τον φροντίζει, τον προστατεύει, παί-ζει μαζί του και του διηγείται ιστορίες. Κάθε άλλο παρά φυσιολογική είναι όμως η ζωή τους, καθώς ζουν σε ένα μικρό χώρο χωρίς παράθυρα – το Δωμάτιο. Η Μαμά έχει δημιουργήσει έναν ολόκληρο κόσμο μέσα σε αυτά τα δέκα τετραγωνικά για το Τζακ. Όσο η περιέργεια του μι-κρού αγοριού όμως μεγαλώνει, τόσο πιο εύθραυστη γί-νεται εκείνη. Μαζί θα προσπαθήσουν να αποδράσουν για να έρθουν αντιμέτωποι με κάτι ακόμη πιο τρομακτικό: τον αληθινό κόσμο.

Διάρ: 118’

Δ Ρ Α Μ Α Τ Ι Κ Η

Σκηνοθεσία: Λένι Άμπραμσον

Πρωταγωνιστούν: Μπρι Λάρσον, Τζέικομπ Τρέμπλεϊ

R O O M

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙK 15

4 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙPANTHEON PLAZAESCAPE IΛΙΟΝ MAKEΔΟΝΙΑ VESO MARE

TRUMBO Ο ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟΣ ΆΓΝΩΣΤΟΣ ΣΈΝΆΡΙΟΓΡΆΦΟΣ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ

Το 1940, o Dalton Trumbo (Bryan Cranston) είναι ένας από τους πιο καλοπληρωμένους σεναριογράφους του κόσμου. Θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνικής ζωής του Χόλιγουντ και είναι ένας ακτιβιστής που υποστηρίζει τα εργατικά συνδικάτα, την ισοτιμία στους μισθούς και τα πολιτικά δικαιώματα. Όταν κα-λείται στο δικαστήριο για να καταθέσει ενώπιον της Επιτροπής Αντιαμερικανικών Ενεργειών, ο Trumbo αρνείται, και καταλήγει σε μια ομοσπονδιακή φυλακή. Για τα επόμενα 13 χρόνια, όλα τα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ αρνούνται να τον προσλάβουν. Ο Trumbo όμως δεν πτοείται και συνεχίζει ακάθεκτος να γράφει σενάρια, είτε χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο είτε με την υπογρα-φή άλλων σεναριογράφων.

Διάρ: 124’

Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Η

Σκηνοθεσία: Τζέι Ρόουτς

Πρωταγωνιστούν: Μπράιαν Κράνστον, Έλεν Μίρεν, Νταϊάν Λέιν, Ελ Φάνινγκ, Τζον Γκούντμαν, Άλαν Τούντικ

T R U M B O

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙK 12

1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤA

Page 8: Ster cinemas programme 18 24feb 2016

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙPANTHEON PLAZAESCAPE IΛΙΟΝ MAKEΔΟΝΙΑ VESO MARE

88

THE BOY

Μία νεαρή Αμερικανίδα αναλαμβάνει μια δουλειά νταντάς σε ένα μικρό απομακρυσμένο αγγλικό χωριό. Όταν φτάνει, ανακαλύπτει ότι το οκτάχρονο αγόρι που θα πρέπει να φροντίσει είναι στην πραγ-ματικότητα μια μεγάλη πορσελάνινη κούκλα, στην οποία οι γονείς φέρονται σαν να είναι πραγματικό παιδί στην προσπάθειά τους να ξεπεράσουν τον χαμό του γιου τους. Έχοντας παραβιάσει μια σει-ρά αυστηρών κανόνων στην φροντίδα της κούκλας, ανησυχητικά γεγονότα κάνουν την Γκρέτα να υποψιαστεί ότι η κούκλα μπορεί να είναι ζωντανή…

Διάρ: 97’

Θ Ρ Ι Λ Ε Ρ

Σκηνοθεσία: Ουίλιαμ Μπρεντ Μπελ

Πρωταγωνιστούν: Λόρεν Κόαν, Τζιμ Νόρτον, Νταϊάνα Χαρντκάστλ, Μπεν Ρόμπσον

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

T H E B O Y

K 15

ΠΈΝΗΝΤΆ ΆΠΟΧΡΩΣΈΙΣ ΤΟΥ ΜΆΥΡΟΥ

Αν σας αναστάτωσε ο Κρίστιαν Γκρέι, ετοιμαστείτε να

γνωρίσετε τον Κρίστιαν Μπλακ! Οι συντελεστές των

«Scary Movie» και «White Chicks» παρουσιάζουν το

«Πενήντα Αποχρώσεις του Μαύρου», μια παρωδία

που θα σας μείνει αξέχαστη με τις καυτές, γαργαλιστι-

κές και ξεκαρδιστικές εκπλήξεις του μυστηριώδους

playroom του κύριου Μπλακ.

Διάρ: 92’

Κ Ω Μ Ω Δ Ι Α

Σκηνοθεσία: Μάικλ Τίντις

Πρωταγωνιστούν: Μάρλον Ουέιανς, Κάλι Χοκ, Τζέιν Σέιμουρ, Μάικ Επς, Άντριου Μπάτσελορ

F I F T Y S H A D E S O F B L A C K

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙK 18

Page 9: Ster cinemas programme 18 24feb 2016

ΝΟΤΙΆΣ

Από τη μέρα που εμφανίζονται στον Σταύρο οι πρώτες ερωτικές ανησυχίες φουντώνει και η επιθυμία του να λέει ιστορίες με ένα δικό του, ανατρεπτικό, τρόπο. Οι ταραχώδεις, αλλά και ταυτόχρο-να πολλά υποσχόμενες για την Ελλάδα, δεκαετίες του ‘60,’70 και ‘80 πυροδοτούν τη φαντασία του ασταμάτητα. Στο ταξίδι από την εφηβεία προς την ενηλικίωση, για να κατακτήσει αυτά που ποθεί, θα σκαρφιστεί ιστορίες για αρχαίους μύθους, μακρινά ταξίδια και όμορφες γυναίκες. Όταν έρθει αντιμέτωπος με την πραγματικότητα, θα κάνει τις ιστορίες του εικόνες, και θα ανακαλύψει τον εαυτό του.

Διάρ: 100’

Δ Ρ Α Μ Α Τ Ι Κ Η

Σκηνοθεσία: Τάσος Μπουλμέτης

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Νιάρρος, Θέμης Πάνου, Μαρία Καλλιμάνη, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Ταξιάρχης Χάνος, Αργύρης Ξάφης, Ερρίκος Λίτσης, Όμηρος Πουλάκης, Μελισσάνθη Μάχουτ, Xαρά Μάτα Γιαννάτου, Γιώργος Βουρδαμής, Δημήτρης Ήμελλος, Φοίβος Ταραμπίκος

Ν Ο Τ Ι Α Σ

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙK

Η ΈΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, «Η Επιστροφή» είναι μια κα-θηλωτική και έντονη κινηματογραφική εμπειρία που αποτυπώνει την επική περιπέτεια επιβίωσης ενός άντρα. Σε μια αποστολή στην αχαρτογράφητη, άγρια φύση της Αμερικής, ο θρυλικός εξερευνητής Χιου Γκλας (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) δέχεται επίθεση από μια αρκούδα και εγκαταλείπεται από την ομάδα του, γιατί τον θεωρούν νεκρό. Προ-σπαθώντας να επιβιώσει, ο Γκλας υπομένει τις αφάνταστες δυσκολίες, καθώς και την προδοσία του έμπιστου ανθρώπου του, Τζον Φιτζέραλντ (Τομ Χάρντι). Με οδηγό του την δύναμη της θέλησης και την αγάπη για την οικογένειά του, ο Γκλας πρέπει να αντέξει τον βαρύ χειμώνα σε μια ανελέητη προσπάθεια να ζήσει και να βρει λύτρωση.

Διάρ: 156’

Π Ε Ρ Ι Π Ε Τ Ε Ι Α

Σκηνοθεσία: Αλεχάντρο Γκ. Ινιαρίτου

Πρωταγωνιστούν: Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Τομ Χάρντι, Ντόμναλ Γκλίσον, Ουίλ Πούλτερ, Λούκας Χάας

T H E R E V E N A N T

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙK 15

12 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤEΣ

Page 10: Ster cinemas programme 18 24feb 2016

10

ΈΝΆΣ ΆΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε, η οποία ξε-διπλώνεται στην Ελλάδα του σήμερα. Τρεις ιστορίες που ενώνουν Έλληνες και ξένους πολίτες. Διαφορετικές οπτικές, από διαφο-ρετικές γενιές, πάνω σε θέματα όπως το μεταναστευτικό, το ερ-γασιακό αλλά και τη δεύτερη ευκαιρία που οι ήρωες επιζητούν, με όχημα τον έρωτα. Τρεις γενιές Ελλήνων που πολεμούν να αντέξουν μια σκληρή πραγματικότητα και ξεφεύγουν μέσα από έναν δυνατό έρωτα. Τρεις γενιές ξένων πολιτών που βρίσκονται στη χώρα μας και ερωτεύονται Έλληνες στη δυσκολότερη περίο-δο. Κάθε ιστορία έχει τη δική της ματιά, το δικό της δίλλημα και τη δική της ανατροπή έως ότου ενωθούν σε μια ενιαία πλοκή. Μία σύγχρονη ερωτική τριλογία σε μία Ελλάδα που αλλάζει.

Διάρ: 114’

Δ Ρ Α Μ Α Τ Ι Κ Η

Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Πρωταγωνιστούν: Μηνάς Χατζησάββας, Μαρία Καβογιάννη, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Νίκη Βακάλη, Τζέι Κέι Σίμονς, Αντρέα Οσβάρτ, Ταουφίκ Μπαρχόμ

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

W O R L D S A PA R T

K 12

Page 11: Ster cinemas programme 18 24feb 2016

ΚΟΚΟΡΟΚΙ: Ο ΗΡΩΆΣ ΤΗΣ ΦΆΡΜΆΣ

Όταν γεννήθηκε ο Ρόκι ήταν ένα αδύναμο κοτοπουλάκι. Αλλά όταν ο κακός μεγάλό-αγρότης της περιοχής απειλεί να κατα-στρέψει το σπίτι και την οικογένεια του, ο Ρόκι θα πρέπει να με-ταμορφωθεί από ένα συνεσταλμένο, νεαρό «κοτόπουλο» σε ένα γενναίο κόκορα. Ο Ρόκι και οι φίλοι του θα ξεκινήσουν για μια περιπέτεια που θα μας αποδείξει για μια ακόμη φορά, πως δεν πρέπει να κρίνουμε τίποτα από το μέγεθός του.

ΜΈΤΆΓΛΩΤΙΣMΈΝΟ

Διάρ: 99’

A N I M A T I O N

Σκηνοθεσία: Γκαμπριέλ & Ροντόλφο Ρίβα-Παλάθιο Αλατρίστε

Άκούγονται οι: Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Ντένης Μακρής, Σπύρος Περγαντάς, Ειρήνη Τσίγκα, Βασιλική Κατσικερού, Γιώργος Ματαράγκας, Αντρέας Ευαγγελάτος, Ιφιγένεια Στάικου, Ντίνος Σούτης

U N G A L L O C O N M U C H O S H U E V O S

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙK

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙPANTHEON PLAZAESCAPE IΛΙΟΝ MAKEΔΟΝΙΑ VESO MARE

ΆΛΆΝΤΙΝ: ΟΙ ΝΈΈΣ ΠΈΡΙΠΈΤΈΙΈΣ

Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Sam και ο καλύτερος του φίλος Khalid μεταμφιέζονται σε Άγιους Βασίληδες για να κλέψουν ό,τι μπορούν από ένα εμπορικό κέντρο. Ο Sam όμως πέφτει πάνω σε κάτι παιδιά που δεν τον αφήνουν ήσυχο και αναγκάζεται να τους πει την ιστορία του Aladin, τουλάχιστον τη δική του εκδοχή. Μπαίνοντας στο πετσί του ρόλου, ο Sam ξεκι-νάει ένα ταξίδι από τη Βαγδάτη, όπου ο λαός υποφέρει από την τυραννία του φοβερού Vizir. Θα μπορέσει ο νεαρός κλέφτης Aladin, με τη βοήθεια του τζίνι, να χαλάσει τα διαβολικά σχέδια του Vizir, να σώσει τον Khalid και να κερδίσει την καρδιά της πριγκίπισσας Shallia; Η απάντηση είναι φυσικά ναι. Αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο!

Διάρ: 107’

Ο Ι Κ Ο Γ Ε Ν Ε Ι Α Κ Η

Σκηνοθεσία: Αρτούρ Μπενζακέν

Πρωταγωνιστούν: Κεβ Άνταμς, Ζαν-Πολ Ρουβ, Ερίκ Τζουντόρ, Μισέλ Μπλαν, Βανέσα Γκάιντ, Οντρέ Λαμί, Ουιλιάμ Λεμπγκίλ

THE NEW ADVENTURES OF ALADIN

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙK

ΜΈΤΆΓΛΩΤΙΣΜΈΝΟ

Page 12: Ster cinemas programme 18 24feb 2016

12

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο ΙPANTHEON PLAZAESCAPE IΛΙΟΝ MAKEΔΟΝΙΑ VESO MARE

ΤΗΈ GOOD DINOSAUR

Σε ένα κόσμο όπου οι δεινόσαυροι δεν έχουν αφανιστεί, ένας νε-

αρός Απατόσαυρος με το όνομα Άρλο γίνεται φίλος με τον Σπόρο,

ένα μικρό αγόρι των σπηλαίων. Μαζί θα διασχίσουν έναν αφι-

λόξενο και μυστηριώδη κόσμο. Ο Άρλο θα μάθει να αντιμετωπίζει

τους φόβους του, καθώς ανακαλύπτει όλα αυτά για τα οποία είναι

ικανός.

Διάρ: 100’

A N I M A T I O N

Έπιμέλεια ελληνικής μεταγλώττισης: Μαρία Πλακίδη

Άκούγονται οι: Δημήτρης Σταρόβας, Γιάννης Στεφόπουλος, Μαρία Πλακίδη, Βαίτσα Πιερράκου, Άντρια Ράπτη, Νίκος Κατσάτσος, Σωτήρης Πιερράκος, Υακίνθη Παπαδοπούλου, Ντένης Μακρής, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σοφία Παναηλίδου, Γιώργος Ματαράγκας, Χρήστος Αμβραζής, Αργύρης Κανδύλης, Γιάννης Κατσαρός

Ο ΚΑΛΟΣΑΥΡΟΣ

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

ΜΈΤΆΓΛΩΤΙΣΜΈΝΟ

K

THE LITTLE PRINCE

Ανακαλύψτε ξανά μία από τις πιο αγαπημένες ιστορίες όλων των εποχών με πρωταγωνίστρια Το Μικρό Κορίτσι, που η αγχωτική μη-τέρα του το προορίζει για το καλύτερο κολλέγιο της πόλης. Μόνη του διέξοδος είναι ο εκκεντρικός και καλόκαρδος γείτονας, ο Αερο-πόρος, που την ξεναγεί σε έναν εκπληκτικό κόσμο όπου όλα είναι πιθανά. Έναν κόσμο που ο ίδιος γνώρισε πριν καιρό από τον Μικρό Πρίγκιπα. Εκεί ξεκινά το μαγικό και συναισθηματικό ταξίδι του στο σύμπαν του Μικρού Πρίγκιπα. Εκεί ανακαλύπτει ξανά την παιδικό-τητα του και μαθαίνει ότι δεν βλέπεις καθαρά παρά μόνο με την καρ-διά. Η ουσία είναι αόρατη στα μάτια.

Διάρ: 108’

A N I M A T I O N

Σκηνοθεσία: Μαρκ Όσμπορν

Άκούγονται οι: Κωνσταντής Μαυριάς, Άγγελος Λιάγκος, Κώστας Δαρλάσης, Αφροδίτη Αντωνάκη, Τζίνη Παπαδοπούλου, Νέστωρ Κοψιδάς, Βαγγέλης Μήλιος, Πέτρος Δαμουλής, Αργύρης Παυλίδης, Λουκάς Φραγκούλης, Φώτης Πετρίδης, Κώστας Αποστολίδης, Άννα Κουτσαφτίκη, Άρης (REC) Λουμάκης

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

Ο Μ Ι Κ Ρ Ο Σ Π Ρ Ι Γ Κ Ι Π Α Σ ΜΈΤΆΓΛΩΤΙΣΜΈΝΟ

K

Page 13: Ster cinemas programme 18 24feb 2016

ΞΈΝΟΔΟΧΈΙΟ ΓΙΆ ΤΈΡΆΤΆ 2

Όλα δείχνουν να αλλάζουν προς το καλύτερο στο Ξενοδοχείο του Κόμη Δράκουλα... Επιτέλους, οι πόρτες είναι ανοιχτές και για τους ανθρώπους. Αλλά ο Δράκουλας ανησυχεί για το αξιολάτρευτο εγγονάκι του, τον Ντένισεβιτς, που δεν δείχνει και ιδιαίτερα σημάδια βαμπιροσύνης. Η Μέιβις από την άλλη, αποφασίζει να εξετάσει το ενδεχόμενο μιας πιο φυσιολογι-κής ανατροφής του γιου της στον κόσμο των ανθρώπων και κάνει ένα διερευνητικό ταξίδι με τον Τζόνι στα πεθερικά της. Εν τω μεταξύ ο Δρακουλοπαππούς, δράττει την ευκαιρία για να ξυπνήσει το τερατάκι μέσα στον εγγονό του. Όλα θα κρι-θούν στο μεγάλο πάρτυ για τα γενέθλια του Ντένις...

Διάρ: 89’

A N I M A T I O N

Σκηνοθεσία: Γκέντυ Ταρτακόφσκυ

Άκούγονται οι: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωνσταντίνος Τζούμας, Στεφανία Φιλιάδη, Άγγελος Λιάγκος, Μελίνα Χατζηγεωργίου, Δημήτρης Παπαδάτος, Βασίλης Μήλιος, Ηλίας Ζερβός, Άρης (REC) Λουμάκης

Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι

H O T E L T R A N S Y LVA N I A 2 ΜΈΤΆΓΛΩΤΙΣΜΈΝΟ

K

5,5€

ΤΟ ΑΤΟΜΟ

ΔΩΡΕΑΝ PARKING ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 801 801 7837 & 210 80 92 690

www.stercinemas.gr SterCinemasGreece

ΆΠΟΛΆΥΣΈΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΆΣΤΈΡΩΝ

Η προσφορά ισχύει για οικογένειες με παιδιά μέχρι 13 ετών, για όλες τις μέρες και προβολές και σε ταινίες παιδικού ενδιαφέροντος. Δεν συνδυάζεται με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση ή παροχή και δεν ισχύει σε περίπτωση που έχει τεθεί σχετικός περιορισμός από την εκάστοτε εταιρεία διανομής. Για 3D προβολές επιπλέον 1,5€. *Έλάχιστος αριθμός ατόμων: 3

Page 14: Ster cinemas programme 18 24feb 2016

BROOKLYN

Ιρλανδία, δεκαετία του ’50. Το μόνο που έχει να περιμένει από τη ζωή της η Έιλι είναι τον ατέρμονο κακό καιρό, το κουτσομπολιό στο μαγαζί της γωνίας και έναν καλό γα-μπρό. Έτσι, με την πρώτη ευκαιρία αναχωρεί για να ζήσει το μεγάλο όνειρο στο Μπρούκλιν. Εκεί θα γνωρίσει έναν νέο λαμπερό κόσμο, αλλά και τον έρωτα, στο πρόσωπο του νεαρού Τόνι. Μια οικογενειακή τραγωδία θα την φέρει πίσω στην Ιρλανδία, όπου θα γνωρίσει τον Τζιμ, ο οποίος θα την ερωτευτεί. Η Έιλις θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε δύο χώρες και δύο άνδρες, ανάμεσα στο καθήκον και την πραγματική αγάπη.

Διάρ: 111’

Δ Ρ Α Μ Α Τ Ι Κ Η

Σκηνοθεσία: Τζον Κρόουλι

Πρωταγωνιστούν: Σέρσε Ρόναν, Ντόμναλ Γκλίσον, Έμορι Κοέν, Τζιμ Μπρόντμπεντ, Τζούλι Ουόλτερς

BROOKLYN

K

Η ΔΙΆΣΩΣΗ

Κατά τη διάρκεια μιας επανδρωμένης αποστολής στον Άρη, ο αστροναύτης Μαρκ Γουάτνι (Ματ Ντέιμον) θεωρεί-ται νεκρός και εγκαταλείπεται από το υπόλοιπο πλήρωμα. Αλλά ο Γουάτνι είναι ακόμη ζωντανός και μόνος σε έναν αφιλόξενο πλανήτη. Έχοντας ελάχιστες προμήθειες, πρέ-πει να επιστρατεύσει την εφευρετικότητα, την ευφυΐα και το κουράγιο του για να επιβιώσει και να βρει έναν τρόπο να ειδοποιήσει τη Γη ότι είναι ζωντανός. Εκατομμύρια χιλιόμε-τρα μακριά, η NASA και μία ομάδα διεθνών επιστημόνων δουλεύουν ακούραστα για να φέρουν πίσω τον «Αρειανό», ενώ ταυτόχρονα τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος σχεδι-άζουν μία τολμηρή, επιχείρηση διάσωσης.

Διάρ: 144’

Π Ε Ρ Ι Π Ε Τ Ε Ι Α Φ Α Ν Τ Α Σ Ι Α Σ

Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ

Πρωταγωνιστούν: Ματ Ντέιμον, Τζέσικα Τσαστέιν, Κρίστεν Ουίγκ, Κέιτ Μάρα, Μάικλ Πένια, Τζεφ Ντάνιελς, Τσιουέτελ Ετζίοφορ, Ντόναλντ Γκλόβερ

T H E M A R T I A N

K

STER ESCAPE ΙΛΙΟΝΛ . Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ί Α Σ 6 7 A - Ί Λ Ί Ο Ν - Α Θ Η Ν Α

@

Page 15: Ster cinemas programme 18 24feb 2016

MAD MAX: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

Διάρ: 140’

Π Ε Ρ Ι Π Ε Τ Ε Ι Α M A D M A X : F U R Y R O A D

Σκηνοθεσία: Τζορτζ Μίλερ

Πρωταγωνιστούν: Τομ Χάρντι, Σαρλίζ Θέρον, Νίκολας Χουλτ, Χιου Κέις-Μπερν

Στοιχειωμένος από το ταραχώδες παρελθόν του, ο Mad Max πιστεύει πως ο καλύτερος τρόπος να επιβιώσεις εί-ναι να περιπλανιέσαι μόνος. Παρόλα αυτά, θα ακολουθήσει μια ομάδα που προσπαθεί να δραπετεύσει στην Άγονη Γη, σε ένα Πολεμικό Καραβάνι που το οδηγεί η αρχηγός τους, Furiosa. Δραπετεύουν από ένα Οχυρό που το διοικεί ο τύραννος Immortan Joe, από τον οποίο και έκλεψαν κάτι αναντικατάστατο. Εξοργισμένος, o πολέμαρχος θα συ-γκεντρώσει όλη τη συμμορία του και θα κυνηγήσει τους αντάρτες στον Πόλεμο του Δρόμου που θα ακολουθήσει.

Η ΓΈΦΥΡΆ ΤΩΝ ΚΆΤΆΣΚΟΠΩΝ

Η νέα συνεργασία του τρις βραβευμένου με Όσκαρ Στίβεν Σπίλμπεργκ και του δις βραβευμένου με Όσκαρ Τομ Χανκς, εί-ναι ένα γεμάτο σασπένς δράμα, με φόντο μια σειρά ιστορικών γεγονότων. Πρόκειται για την ιστορία του Τζέιμς Ντόνοβαν (Χανκς), ενός δικηγόρου από το Μπρούκλιν που βρίσκεται στο επίκεντρο του Ψυχρού Πολέμου όταν η CIA τον στέλνει σε μια σχεδόν αδύνατη αποστολή για την διαπραγμάτευση της απελευθέρωσης ενός κρατούμενου Αμερικανού πιλότου. Οι σεναριογράφοι Ματ Σάρμαν και Ίθαν και Τζόελ Κοέν έχουν εντάξει την απίστευτη εμπειρία του Ντόνοβαν σε μια, βασι-σμένη σε πραγματικά γεγονότα, ιστορία για έναν άνδρα που ρίσκαρε τα πάντα.

Διάρ: 142’

Δ Ρ Α Μ Α Τ Ι Κ Η

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ

Πρωταγωνιστούν: Τομ Χανκς, Μαρκ Ράιλανς, Έιμι Ράιαν, Άλαν Άλντα, Σεμπάστιαν Κοχ, Όστιν Στόουελ, Ιβ Χιούσον

B R I D G E O F S P I E S

K 15

K

Page 16: Ster cinemas programme 18 24feb 2016

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Π Ρ Ο Β Ο Λ Ω Ν

16

STER ESCAPE ΙΛΙΟΝΛ . Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ί Α Σ 6 7 A - Ί Λ Ί Ο Ν - Α Θ Η Ν Α

THE BOY

ΠΕΜ - ΠΑΡ & ΚΥΡ - ΤΕΤ: 22:10 ΣΑΒ: 22:10, 00:10ΆΙΘ.2

ΤΟ ΔΩΜΆΤΙΟ / ROOM

ΠΕΜ - ΚΥΡ: 20:40ΆΙΘ.6

Η ΤΖΈΙΝ ΠΗΡΈ ΤΟ OΠΛΟ ΤΗΣ / JANE GOT A GUN

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 18:00ΆΙΘ.2

TRUMBO Ο ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟΣ ΆΓΝΩΣΤΟΣ ΣΈΝΆΡΙΟΓΡΆΦΟΣ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ / TRUMBO

ΔΕΥ - ΤΕΤ: 18:10 ΠΕΜ - ΚΥΡ: 23:00ΆΙΘ.6

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΆ SINGLES / HOW TO BE SINGLE

ΠΕΜ - ΠΑΡ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 20:00 ΣΑΒ - ΚΥΡ: 13:40, 15:50, 20:00ΆΙΘ.2

DEADPOOL

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 16:20, 18:40, 21:00, 23:20ΆΙΘ.1

ΣΟΥΦΡΆΖΈΤΈΣ / SUFFRAGETTE

ΔΕΥ - ΤΕΤ: 20:40, 23:00ΆΙΘ.6

ΠΕΜ - ΠΑΡ & ΚΥΡ - ΤΕΤ: 17:20, 19:40, 22:00 ΣΑΒ: 17:20, 19:40, 22:00, 00:20ΆΙΘ.3

ΠΕΜ - ΠΑΡ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 16:50, 19:10, 21:30, 23:50 ΣΑΒ - ΚΥΡ: 19:10, 21:30, 23:50ΆΙΘ.4

ΠΕΜ - ΚΥΡ: 20:10, 22:30ΆΙΘ.7

ΈΝΆΣ ΆΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ / WORLDS APART

ΠΕΜ - ΠΑΡ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 19:00ΆΙΘ.5

Η ΈΠΙΣΤΡΟΦΗ / THE REVENANT

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 21:20ΆΙΘ.5

ΠΕΜ - ΚΥΡ: 18:20ΆΙΘ.6

Page 17: Ster cinemas programme 18 24feb 2016

w w w . s t e r c i n e m a s . g r

ΆΛΆΝΤΙΝ: ΟΙ ΝΈΈΣ ΠΈΡΙΠΈΤΈΙΈΣ / THE NEW ADVENTURES OF ALADIN

ΠΕΜ - ΠΑΡ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 16:50 ΣΑΒ - ΚΥΡ: 12:30, 14:40, 16:50, 19:00ΆΙΘ.5

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΠΕΜ - ΠΑΡ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 17:50 ΣΑΒ - ΚΥΡ: 13:30, 15:40, 17:50ΆΙΘ.7

ΚΟΚΟΡΟΚΙ: Ο ΗΡΩΆΣ ΤΗΣ ΦΆΡΜΆΣ / UN GALLO CON MUCHOS HUEVOS

ΣΑΒ - ΚΥΡ: 13:00, 15:10, 17:10ΆΙΘ.4

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΆΣ / THE LITTLE PRINCE

ΠΕΜ - ΠΑΡ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 16:00 ΣΑΒ - ΚΥΡ: 13:50, 16:00ΆΙΘ.6

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

Ο ΚΆΛΟΣΆΥΡΟΣ / ΤΗΈ GOOD DINOSAUR ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΣΑΒ - ΚΥΡ: 12:00, 14:00ΆΙΘ.1

ΞΈΝΟΔΟΧΈΙΟ ΓΙΆ ΤΈΡΆΤΆ 2 / HOTEL TRANSYLVANIA 2

ΣΑΒ - ΚΥΡ: 13:20, 15:30ΆΙΘ.3

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

Η ΔΙΆΣΩΣΗ / THE MARTIAN

ΔΕΥ: 22:30ΆΙΘ.7

MAD MAX: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ / MAD MAX: FURY ROAD

Η ΓΈΦΥΡΆ ΤΩΝ ΚΆΤΆΣΚΟΠΩΝ / BRIDGE OF SPIES

TET: 19:50, 22:30ΆΙΘ.7

BROOKLYN

ΔΕΥ : 20:10ΆΙΘ.7

ΤΡΊ: 19:50, 22:30ΆΙΘ.7

Page 18: Ster cinemas programme 18 24feb 2016

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Π Ρ Ο Β Ο Λ Ω Ν

18

STER MAKEΔONIAΤ Ο Μ Π Α Ζ Η 1 5 , Π Υ Λ Α Ί Α - Θ Ε Σ Σ Α Λ Ο Ν Ί Κ Η

ΣΟΥΦΡΆΖΈΤΈΣ / SUFFRAGETTE

ΠΕΜ - ΠΑΡ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 16:30, 18:50, 21:10, 23:30 ΣΑΒ - ΚΥΡ: 14:10, 16:30, 18:50, 21:10, 23:30ΆΙΘ.9

DEADPOOL

ΠΕΜ - ΠΑΡ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 17:20, 19:40, 22:00 ΣΑΒ : 14:50, 17:20, 19:40, 22:00, 00:20 ΚΥΡ : 14:50, 17:20, 19:40, 22:00ΆΙΘ.1

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 19:10, 21:30, 23:50ΆΙΘ.10

ΠΕΜ - ΠΑΡ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 16:20, 18:40, 21:00, 23:20 ΣΑΒ - ΚΥΡ: 13:50, 16:20, 18:40, 21:00, 23:20ΆΙΘ.11

ΜΙΆ ΆΓΚΆΛΙΆ ΣΤΗΝ AΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ / UN + UNE

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 16:10, 18:30, 20:50ΆΙΘ.8

TRUMBO Ο ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟΣ ΆΓΝΩΣΤΟΣ ΣΈΝΆΡΙΟΓΡΆΦΟΣ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ / TRUMBO

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 22:30ΆΙΘ.5

ΤΟ ΔΩΜΆΤΙΟ / ROOM

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 20:10ΆΙΘ.5

ΠΈΝΗΝΤΆ ΆΠΟΧΡΩΣΈΙΣ ΤΟΥ ΜΆΥΡΟΥ / FIFTY SHADES OF BLACK

ΠΕΜ - ΠΑΡ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 18:20, 22:45 ΣΑΒ - ΚΥΡ: 13:20, 15:30, 18:20, 22:45ΆΙΘ.6

Η ΤΖΈΙΝ ΠΗΡΈ ΤΟ OΠΛΟ ΤΗΣ / JANE GOT A GUN

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 20:40ΆΙΘ.6

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 22:10ΆΙΘ.7

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΆ SINGLES / HOW TO BE SINGLE

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 20:00ΆΙΘ.7

Page 19: Ster cinemas programme 18 24feb 2016

w w w . s t e r c i n e m a s . g r

THE BOY

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 23:00ΆΙΘ.8

Η ΈΠΙΣΤΡΟΦΗ / THE REVENANT

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 21:20ΆΙΘ.2

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 22:20ΆΙΘ.3

ΝΟΤΙΆΣ

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 20:20ΆΙΘ.3

ΈΝΆΣ ΆΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ / WORLDS APART

ΠΕΜ - ΠΑΡ & ΚΥΡ - ΤΕΤ: 19:20, 21:45 ΣΑΒ: 19:20, 21:45, 00:10ΆΙΘ.4

ΆΛΆΝΤΙΝ: ΟΙ ΝΈΈΣ ΠΈΡΙΠΈΤΈΙΈΣ / THE NEW ADVENTURES OF ALADIN

ΠΕΜ - ΠΑΡ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 16:50, 19:00 ΣΑΒ - ΚΥΡ: 12:30, 14:40, 16:50, 19:00ΆΙΘ.2

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΠΕΜ - ΠΑΡ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 17:50 ΣΑΒ - ΚΥΡ: 13:30, 15:40, 17:50ΆΙΘ.7

ΚΟΚΟΡΟΚΙ: Ο ΗΡΩΆΣ ΤΗΣ ΦΆΡΜΆΣ / UN GALLO CON MUCHOS HUEVOS

ΠΕΜ - ΠΑΡ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 17:10 ΣΑΒ - ΚΥΡ: 13:10, 15:10, 17:10ΆΙΘ.4

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΆΣ / THE LITTLE PRINCE

ΠΕΜ - ΠΑΡ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 18:10 ΣΑΒ - ΚΥΡ: 13:40, 15:50, 18:10ΆΙΘ.3

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

Ο ΚΆΛΟΣΆΥΡΟΣ / THE GOOD DINOSAUR

ΠΕΜ - ΠΑΡ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 17:00 ΣΑΒ - ΚΥΡ: 13:00, 15:00, 17:00ΆΙΘ.10

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΞΈΝΟΔΟΧΈΙΟ ΓΙΆ ΤΈΡΆΤΆ 2 / HOTEL TRANSYLVANIA 2

ΠΕΜ - ΠΑΡ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 16:00, 18:00 ΣΑΒ - ΚΥΡ: 12:00, 14:00, 16:00, 18:00ΆΙΘ.4

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

Page 20: Ster cinemas programme 18 24feb 2016

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Π Ρ Ο Β Ο Λ Ω Ν

204 0 Χ Λ Μ Λ Ε Ω Φ . Κ . Κ Α Ρ Α Μ Α Ν Λ Ή ( Π A Λ Α Ί Α Ε Θ Ν Ί Κ Ή Ο Δ Ο Σ Λ Α Ρ Ί Σ Ή Σ – Α Θ Ή Ν Ω Ν )

STER PANTHEON PLAZA

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΆ SINGLES / HOW TO BE SINGLE

DEADPOOL

Η ΤΖΈΙΝ ΠΗΡΈ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ / JANE GOT A GUN

ΆΙΘ. 1 ΠΕΜ & ΣΑΒ - ΚΥΡ: 23:00 ΠΑΡ & ΔΕΥ - ΤΕΤ : 20:00, 22:15, 23:00

Η ΈΠΙΣΤΡΟΦΗ / THE REVENANT

ΆΙΘ. 1 ΠEM & ΣΑΒ - ΚΥΡ: 20:00

ΆΛΆΝΤΙΝ: ΟΙ ΝΈΈΣ ΠΈΡΙΠΈΤΈΙΈΣ / THE NEW ADVENTURES OF ALADIN

ΆΙΘ. 3 ΠΕΜ & ΣΑΒ - ΚΥΡ: 18:45, 21:00, 23:15 ΠΑΡ & ΔΕΥ - ΤΕΤ : 18:45, 21:00

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΆΙΘ. 2 ΠEM - ΠΑΡ & ΔΕΥ - ΤΕΤ : 17:30, 19:45, 22:00 ΣΑΒ - ΚΥΡ: 15:00, 17:30, 19:45, 22:00

ΆΙΘ. 1 ΠEM - ΠΑΡ & ΔΕΥ - ΤΕΤ : 17:45 ΣΑΒ - ΚΥΡ : 15:30, 17:45

ΆΙΘ. 3 ΠEM - ΠΑΡ & ΔΕΥ - ΤΕΤ : 16:30 ΣΑΒ - ΚΥΡ: 14:00, 16:30

ΤΩΡΑ στα

Page 21: Ster cinemas programme 18 24feb 2016
Page 22: Ster cinemas programme 18 24feb 2016

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Π Ρ Ο Β Ο Λ Ω Ν

22

STER VESO MAREΑ Κ Τ Η Δ Υ Μ Α Ί Ω Ν - Π Α Τ Ρ Α

THE BOY

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 21:20, 23:30ΆΙΘ.2

DEADPOOL

ΠΕΜ - ΠΑΡ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 16:50, 19:10, 21:30, 23:50 ΣΑΒ - ΚΥΡ: 19:10, 21:30, 23:50 ΆΙΘ.3

ΠΕΜ: 17:20, 19:40, 22:00, 00:20 ΣΑΒ : 14:40,17:20,19:40, 22:00, 00:20ΠΑΡ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 17:20, 19:40, 22:00 ΚΥΡ: 14:40,17:20,19:40, 22:00ΆΙΘ.4

ΣΟΥΦΡΆΖΈΤΈΣ / SUFFRAGETTE

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 20:20, 22:30ΆΙΘ.7

ΤΟ ΔΩΜΆΤΙΟ / ROOM

ΠΕΜ & ΣΑΒ: 21:45, 00:10 ΠΑΡ - ΚΥΡ & ΤΡΊ - ΤΕΤ: 21:45ΆΙΘ.1

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΆ SINGLES / HOW TO BE SINGLE

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 20:40ΆΙΘ.8

Η ΤΖΈΙΝ ΠΗΡΈ ΤΟ OΠΛΟ ΤΗΣ / JANE GOT A GUN

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 18:30ΆΙΘ.8

TRUMBO Ο ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟΣ ΆΓΝΩΣΤΟΣ ΣΈΝΆΡΙΟΓΡΆΦΟΣ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ / TRUMBO

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 23:00ΆΙΘ.8

ΠΕΜ - ΚΥΡ & ΤΡΊ - ΤΕΤ: 16:10, 18:40, 21:00, 23:20 ΆΙΘ.5

ΔΕΥ: 16:10, 18:40, 21:00, 23:20ΆΙΘ.6

ΠΈΝΗΝΤΆ ΆΠΟΧΡΩΣΈΙΣ ΤΟΥ ΜΆΥΡΟΥ / FIFTY SHADES OF BLACK

ΠΕΜ - ΚΥΡ & ΤΡΊ - ΤΕΤ: 19:50ΆΙΘ.1

Page 23: Ster cinemas programme 18 24feb 2016

w w w . s t e r c i n e m a s . g r

ΆΛΆΝΤΙΝ: ΟΙ ΝΈΈΣ ΠΈΡΙΠΈΤΈΙΈΣ / THE NEW ADVENTURES OF ALADIN

ΔΕΥ : 17:10ΆΙΘ.1

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΠΕΜ - ΤΕΤ: 16:00, 18:10ΆΙΘ.7

ΚΟΚΟΡΟΚΙ: Ο ΗΡΩΆΣ ΤΗΣ ΦΆΡΜΆΣ / UN GALLO CON MUCHOS HUEVOS

ΠΕΜ - ΠΑΡ & ΤΡΊ - ΤΕΤ: 17:50 ΣΑΒ - ΚΥΡ: 15:30, 17:50ΆΙΘ.1

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΈΝΆΣ ΆΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ / WORLDS APART

ΠΕΜ - ΠΑΡ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 16:40, 19:00 ΣΑΒ - ΚΥΡ: 14:20, 16:40, 19:00 ΆΙΘ.2

Η ΈΠΙΣΤΡΟΦΗ / THE REVENANT

ΔΕΥ: 19:20, 22:20ΆΙΘ.1

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΆΣ / THE LITTLE PRINCE

ΠΕΜ - ΠΑΡ & ΔΕΥ - ΤΕΤ: 16:20 ΣΑΒ - ΚΥΡ: 14:00, 16:20ΆΙΘ.8

ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

Ο ΚΆΛΟΣΆΥΡΟΣ / ΤΗΈ GOOD DINOSAUR ΜΕΤΑΓ/MΕΝΟ

ΣΑΒ - ΚΥΡ: 14:50, 17:00ΆΙΘ.3

ΠΕΜ - ΚΥΡ - & ΤΡΊ - ΤΕΤ: 19:20, 22:20ΆΙΘ.6

ΠΕΜ & ΤΡΊ - ΤΕΤ: 17:10 ΣΑΒ - ΚΥΡ: 15:00, 17:10 ΆΙΘ.6

Page 24: Ster cinemas programme 18 24feb 2016
Page 25: Ster cinemas programme 18 24feb 2016
Page 26: Ster cinemas programme 18 24feb 2016

C

M

Y

CM

MY

CY

CMY

K

salta montes ktx_ster cinemas_14_5x20_5.pdf 1 1/25/16 7:45 PM

Page 27: Ster cinemas programme 18 24feb 2016
Page 28: Ster cinemas programme 18 24feb 2016

ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ

ΣΤΟ

BEST-SELLER

ΤΟΥ

ΡΟΜΠΕΡΤ

Ο’ΜΠΡΑΪΑΝ

Η

ΑΝ

ΝΟΜΙΖΕ

ΟΤΙ ΗΤΑΝ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

ΕΠΙΖΗΣΑΣΑ.

ΕΚΑΝΕ

ΤΡΟΜΕΡΟ

ΛΑΘΟΣ!

K Y K Λ Ο Φ Ο Ρ Ε Ι Σ Ε Ο Λ Α Τ Α Ε Π Ι Λ Ε Γ Μ Ε Ν Α V I D E O C LU B

Page 29: Ster cinemas programme 18 24feb 2016
Page 30: Ster cinemas programme 18 24feb 2016
Page 31: Ster cinemas programme 18 24feb 2016

ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΠΕΣΕ

Π Ε Ρ Ι Π Ε Τ Ε Ι Α

Η ιστορία ξεκινά μετά τον θάνατο του Βρετανού πρωθυπουργού, ο οποίος πέθανε υπό μυστηριώδεις συνθήκες. Στην κηδεία του θα παραβρεθούν οι σημαντικότεροι ηγέτες του δυτικού κόσμου. Αυτό, όμως, που ξεκινά ως το πιο καλά προστατευμένο γεγονός στην Γη μετατρέπεται σε ένα θανάσιμο σχέδιο εναντίον των πιο δυνατών αν-θρώπων του πλανήτη, καταστρέφει όλα τα μνημεία της βρετανικής πρωτεύουσας, και αποκαλύπτει ένα τρομακτικό όραμα για το μέλλον. Μόνο τρεις άνθρωποι έχουν ελπίδες να το σταματήσουν: ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. (Άαρον Έκχαρτ), ο ικανότατος επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας (Τζέραρντ Μπάτλερ) και μία πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, που δικαίως δεν εμπιστεύεται κανέναν.

LONDON HAS FALLEN

Σκηνοθεσία: Μπάμπακ Νατζάφι

Πρωταγωνιστούν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Άαρον Έκχαρτ, Μόργκαν Φρίμαν, Άντζελα Μπάσετ, Μελίσα Λίο, Τζάκι Ερλ Χέιλι, Σάρλοτ Ράιλι, Έντουαρντ Κλεγκ

ΖΩΟΥΠΟΛΗ

A N I M A T I O N

Η μοντέρνα μητρόπολη της Ζωούπολης δεν μοιάζει με καμία άλλη πόλη. Είναι ένα χωνευτήριο όπου κάθε είδους ζώο συνυ-πάρχει με το άλλο. Παρ’ όλα αυτά, η πόλη είναι χωρισμένη σε κοι-νωνικές τάξεις βασισμένες σε συνήθειες και στερεότυπα. Όταν η αισιόδοξη και πανέξυπνη Τζούντι Χοπς καταφθάνει, ανακαλύπτει ότι το να είσαι το πρώτο λαγουδάκι αστυνομικός ανάμεσα σε με-γαλόσωμα και σκληρά ζώα δεν είναι καθόλου εύκολο. Αποφασι-σμένη να αποδείξει την αξία της, αρπάζει την ευκαιρία να λύσει μια υπόθεση, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα συνεργαστεί με μια κυνική και παμπόνηρη αλεπού. Έχουν λιγότερες από 48 ώρες στη διάθεση τους για να βρουν ένα εξαφανισμένο θηλαστικό.

ZOOTROPOLIS

Σκηνοθεσία: Μπάιρον Χάουαρντ, Ριτς Μουρ, Τζάρεντ Μπους

Άκούγονται οι: Ιωάννα Μιχαλά, Φοίβος Ριμένας, Γιάννης Στεφόπουλος, Μαρία Αδάμου, Δημήτρης Σάρλος, Ιφιγένεια Στάικου, Βαγγέλης Ρόκκος, Ακίνδυνος Γκίκας, Ντίνος Σούτης, Κωνσταντίνα Κουτουλάκη, Πέτρος Σπυρόπουλος, Έλενα Δελακούρα, Αργύρης Κανδύλης

ΜΈΤΆΓΛΩΤΙΣΜΈΝΟ

ΚΆΙ ΣΈ

Page 32: Ster cinemas programme 18 24feb 2016