Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες,...

88
1 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Transcript of Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες,...

Page 1: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

1Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Page 2: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

2 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Page 3: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

3

ΓΡΗΓΟΡΗ Γ. ΒΑΡΕΛΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Κι αν έπεσαν δεν πέθαναν

Μάιος 2010

Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Page 4: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

4 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Αυτοέκδοση Γρηγόρη Γ. ΒαρελάΦλωρίνης 36 Θρακομακεδόνες -

Τ.Κ. 13676http://varelas.wordpress.comemail: [email protected]Τηλ. & Fax: 210 2431485

Τηλ.: 22910 36147

1η Έκδοση σε 5.000 αντίτυπαΔιάθεση χωρίς αντικαταβολή

Page 5: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

5Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΧαιρετισμόςΣεβ. Μητροπολίτου Ναυπάκτου καί Ἁγίου Βλασίου Ἱεροθέου

στο βιβλίο «Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας»

Ὁ ἀτομοκεντρισμός ἤ ὅπως κατά τήν θεολογική γλώσσα χαρακτηρίζε-ται, φιλαυτία, ἤτοι ἡ ἄλογος φιλία τοῦ σώματος, εἶναι ἓνα γνώρισμα τοῦἀνθρώπου πού ζῆ στήν σημερινή κοινωνία. Ἐνῶ ἡ λέξη κοινωνία δείχνειτήν σχέση μεταξύ τῶν ἀνθρώπων, ἐν τούτοις ὁ ἀτομισμός - φιλαυτία εἶναιμιά ἀντικοινωνική ἀρχή.

Σε μια ἐποχή, πού ὁ καθένας φροντίζει γιά τήν ἐπικράτηση τοῦ ἐγώ καίτήν ἱκανοποίηση τῶν ἀτομικῶν του ἐπιλογῶν, εἶναι σημαντική ἠ ἒκδοσητοῦ βιβλίου τοῦ κ. Γρηγόρη Βαρελᾶ μέ τίτλο «Προσκλητήριο ΠεσόντωνΝαυπακτίας», πού ἀναφέρεται σέ ἀγωνιστές καί πεσόντες στήν Ἐπανά-σταση τοῦ ’21 καί σέ ὅλους τούς ἐθνικούς ἀγῶνες μέχρι σήμερα, γνωστούςκαί ἀγνώστους, που θυσιάσθηκαν γιά τό κοινό ἀγαθό.

Κυρίως θά ἤθελα να σημειώσω τούς ἀγωνιστές ἐκείνους πού δένἔγραψε τίποτε ἡ ἱστορία γι’ αὐτούς, παρά μόνον τό ὄνομά τους. Κάτω ὅμωςἀπό τό ὄνομα κρύβεται μιά ἡρωϊκή πράξη ἀπό ἀγάπη γιά τήν Πατρίδα.

Ὅταν ἀναπέμπουμε ἐπιμνημόσυνες δεήσεις στά μνημεῖα τῶν ἀγωνι-στῶν, ἀναγινώσκουμε μιά συγκεκριμένη εὐχή, στήν ὁποία ὑπάρχουν δύοἀξιοπρόσεκτα σημεῖα.

Τό πρὠτο ἀναφέρεται στήν θυσία τῶν πεσόντων, τῶν ὁποίων «τῶνὀστέων αὐτῶν οἱ τύμβοι τά ὅρια τῆς πατρίδος γῆς φυλάττουσι, τά δέαὐτῶν τίμια αἵματα τῆς ἐλευθερίας ἡμῶν τό δένδρον ἀρδεύουσιν».

Πράγματι τά ὀστᾶ τῶν πεσόντων φυλάττουν τά ὅρια τής πατρίδος καί τάτίμια αἵματά τους ποτίζουν τό δένδρο τῆς ἐλευθερίας. Οἱ θυσίες τους συ-ντελοῦν στήν δική μας ἐλευθερία.

Τό δεύτερο σημεῖο ἀναφέρεται στήν δική μας στάση ἀπέναντι στήνθυσία τους: «ἡμῖν δέ, τοῖς τῶ ἐκείνων θανάτῳ ἐλευθέροις νῦν ζῶσι, παρά-σχου, ὁ Θεός, ἀεί μνημονεύειν τῆς ὑπερόχου αὐτῶν θυσίας, καί ἀναθεω-ροῦντας τήν ἔκβασιν αύτῶν τῆς ἀναστροφῆς, μιμεῖσθαι τήν ἀνδρείαν».

Ἀπολαμβάνουμε τήν κοινωνική καί ἐθνική ἐλευθερία χάρη στήν δικήτους θυσία, γι’ αὐτό καί θά πρέπει νά ἐνθυμούμαστε τήν θυσία τους, νάμελετοῦμε τήν ὅλη προσφορά τους καί νά μιμούμαστε τήν ἀνδρεία τους.

Αὐτόν τόν σκοπό ἔχει τό βιβλίο πού μᾶς παρουσιάζει ὅλα τά ὀνόματατῶν ἀγωνιστῶν τῆς Ναυπακτίας, πού ἕπεσαν γιά τήν ἐλευθερία τῆς πατρί-δος καί θέλω νά συγχαρῶ τόν κ. Γρηγόριο Βαρελᾶ, τόσο γιά τήν ἀξιέπαινηπρωτοβουλία του, ὅσο καί γιά τόν κόπο πού κατέβαλε γιά τήν ἔκδοσή του.

Μακάρι νά ἀποδειχθοῦμε ἄξιοι ἐνδόξων προγόνων ἀγωνιστῶν.

+ Ὁ Μητροπολίτης Ναυπάκτου καί Ἁγίου Βλασίου Ἱερόθεος

Page 6: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

6 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Χαιρετισμοί Δημάρχων Ναυπακτίας και Προέδρου Ο.ΣΥ.Ν.

1. Δημάρχου ΝαυπάκτουΤο «Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας» αποτελεί ένα ελάχιστο δείγμα

φόρου τιμής και αναγνώρισης στους συμπατριώτες μας, που γεννήθηκαν στηΝαυπακτία, και που ηρωικά έδωσαν τη ζωή τους, υπηρετώντας τις αρχές τηςΔημοκρατίας και της Ελευθερίας.

Οι γενναίοι συμπατριώτες μας δε δίστασαν ούτε στιγμή να επιτελέσουν τοκαθήκον τους προς τη μητέρα Πατρίδα, υπηρετώντας αξίες και αρχές, που γα-λούχησαν και εξακολουθούν να εμπνέουν ολόκληρες γενιές Ελλήνων.

Επιτελώντας το καθήκον τους με περισσή ανδρεία και θάρρος μας γεμίζουνμε υπερηφάνεια και τιμή, γιατί με τη θυσία τους απέδειξαν έμπρακτα ότι ο ιερόςαυτός τόπος που γεννηθήκαμε και μεγαλώνουμε, εμείς και τα παιδιά μας, γέν-νησε ανδρείους και άξιους μαχητές.

Αποτελεί η γενναιότητα και η αυτοθυσία τους ένα περίλαμπρο παράδειγμαανδρείας για όλους μας και κυρίως για τις επερχόμενες γενεές.

Η προσήλωση τους στην υπεράσπιση της Πατρίδας νοηματοδοτεί αλλά καιπαραδειγματίζει όλους μας, υπενθυμίζοντάς μας, ότι η Ελευθερία και η Δημο-κρατία δε χαρίζονται, αλλά απαιτούν κόπους, αγώνες και προπάντων θυσίες.

Ο Δήμος Ναυπάκτου κάνοντας πράξη ένα αίτημα χρόνων πραγματοποίησε,χάρη στην πολύτιμη προσφορά του αγαπητού μας συμπατριώτη Γρηγόρη Βα-ρελά, τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Πεσόντων Αεροπόρων Ναυπακτίας, ανα-γνωρίζοντας εμπράκτως τη μεγάλη θυσία των αδελφών μας.

Η παρούσα έκδοση αναμφίβολα αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη της κα-ταγραφής των ηρώων μας, που δε δείλιασαν μπροστά στο χρέος για την Πα-τρίδα.

Είναι υπόθεση όλων μας να ενισχύσουμε την προσπάθεια για την πλήρη καιτεκμηριωμένη καταγραφή των ηρώων της Ναυπακτίας, σε συνεργασία με τιςεπίσημες αρχές και κυρίως με τους ανθρώπους που στη μνήμη τους παραμένειζωντανή η εικόνα της αυτοθυσίας των ηρώων, των δικών τους συγγενών.

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, γιατί όσοι λαοί και έθνη ξέχα-σαν τους ήρωές τους, ξεχάστηκαν και οι ίδιοι.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στη νέα συγγραφική προσπάθεια του αγαπητού φίλουΓρηγόρη Βαρελά.

Θανάσης Παπαθανάσης

2. Δημάρχου ΑντιρρίουΗ μελέτη του Γρηγόρη Βαρελά που καταγράφει τους Ναυπάκτιους αγωνι-

στές, που θυσιάστηκαν στα πεδία των μαχών διαχρονικά για την αξία της ελευ-θερίας σε αυτόν τον τόπο, δεν αποτελεί απλά την αναγνώριση του οφειλόμενουχρέους και τον ελάχιστο φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης προς τους πεσόντεςήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία όαση αξιών, είναι μια πα-ρακαταθήκη για τις επερχόμενες γενιές των Ναυπακτίων. Έρχεται δε να προ-στεθεί σε μια σειρά δράσεων και παρεμβάσεων του ίδιου στη γενέθλια Γη του,που δικαίως τον καθιστούν ως τον μεγάλο ευεργέτη και ευπατρίδη της εποχήςμας.

Εμείς εδώ στο Αντίρριο, και εγώ ως Δήμαρχος, εκφράζοντας τα συναισθή-ματα του συνόλου των συμπολιτών μου, θέλουμε για μια ακόμα φορά να τουαπευθύνουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας και τα συγχαρητήριά μας, για τηδωρεά σειράς έργων γλυπτικής στην πόλη μας και για το συνολικό του έργο

Page 7: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

7Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

στον ιστορικό - εθνικό - καλλιτεχνικό - πολιτιστικό τομέα. Είναι έργο μεγάληςπροσφοράς που τιμά τον τόπο μας, ένα έργο υψηλής παιδευτικής αξίας, που θακαρπίσει και θα φέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα στο μέλλον.

Λαός, χωρίς ιστορική μνήμη, δεν έχει μέλλον. Και εδώ έχει αποδειχθεί πωςοι Ναυπακτίτες στο σύνολό τους προσβλέπουν στο μέλλον, τη δε ιστορική μαςμνήμη και συνέχεια έρχεται να μας την θυμίσει, μέσα από το έργο του, ο ευπα-τρίδης Γρηγόρης Βαρελάς. Το παράδειγμά του αξίζει να το ακολουθήσουν καιάλλοι.

Γεώργιος Κολοβός

3. Δημάρχου ΑποδοτίαςΤο χρέος τιμής και αναγνώρισης, που έχουμε ως Ναυπακτία στους πεσόντες

διαχρονικά συμπατριώτες μας κατά τους Εθνικούς μας αγώνες, βρήκε στο πρό-σωπο του κ. Γρηγόρη Βαρελά, τον άνθρωπο που με το παρόν βιβλίο σήκωσε αυτότο βάρος της ιστορίας, γιατί θέλουμε να αναγνωρισθεί, να τιμηθεί και να προ-βληθεί η θυσία τους, όπως αρμόζει στους ήρωες.

Είναι γνωστοί οι αγώνες του και από άλλες ενέργειες, με δικές του δαπάνες,να αναδείξει το βαρύ τίμημα που πλήρωσε ο τόπος για την πατρίδα. Έχουμεχρέος πλέον και εμείς, με πυξίδα το βιβλίο «Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπα-κτίας», να αναζητήσουμε, να αναδείξουμε και να τιμήσουμε τους ήρωες των χω-ριών μας.

Με συγκίνηση και υπερηφάνεια χαιρετίζουμε την παρούσα έκδοση, που ζω-ντανεύει τη μνήμη μας και διατηρεί την ιστορία μας, και ευχαριστούμε τον συγ-γραφέα για την πολύτιμη και ανεκτίμητη αυτή προσφορά του.

Θωμάς Κοτρωνιάς

4. Δημάρχου ΠλατάνουΗ θεάρεστη πρωτοβουλία του κ. Γρηγόρη Γ. Βαρελά για την έκδοση των βι-

βλίων, με θέμα - τίτλο «Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας» και «Ηρωική Ναυ-πακτία - Πεσόντες 1821 και Αγωνιστές του ’21», αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η επαρχία μας έχει προσφέρει για την Ελευθερία σε όλους τους ΕθνικούςΑγώνες τους περισσότερους Πεσόντες, συγκριτικά με άλλες επαρχίες και είναιζήτημα τιμής η αναζήτησή τους και η καταγραφή τους. Η αναφορά μάλισταστους Εθνικούς Αγώνες έχει ξεχωριστή σημασία, καθώς αποτυπώνονται οι σχέ-σεις, οι ιδιοσυγκρασίες και το όραμα των Πεσόντων Αγωνιστών, οι θυσίες τωνοποίων σημάδεψαν σε μεγάλο βαθμό την πορεία της χώρας μέχρι σήμερα.

Με την πρωτοβουλία τού κ. Βαρελά γίνεται προσπάθεια για συστηματική καιεπιμελημένη αναζήτηση και καταγραφή στοιχείων για τους Πεσόντες μας απότα στρατολογικά αρχεία και από αρχεία, παραδόσεις και ιστορικά κειμήλια ιδιω-τών.

Ευαισθητοποιούνται και κινητοποιούνται φορείς, ιδιώτες και Μέσα ΜαζικήςΕνημέρωσης. Όλοι παρόντες σ’ αυτό το Προσκλητήριο για να ξεδιπλωθεί, σεόλο της το μεγαλείο, η προσφορά της Ναυπακτίας στους Απελευθερωτικούςμας Αγώνες.

Ανδρέας Δρόσος

5. Δημάρχου ΠυλήνηςΗ ιστορία αποτελεί πηγή γνώσης, θύλακα αξιών και ιδανικών, θεμέλιο για το

οικοδόμημα κάθε κοινωνίας. Η μελέτη της διδάσκει, καθοδηγεί και προβάλλειαρχές και πρότυπα.

Η κριτική προσέγγιση των γεγονότων αποτελεί προϋπόθεση για τη βαθύτερη

Page 8: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

8 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

κατανόηση και ερμηνεία των κοινωνικών συνθηκών, μέσα στις οποίες εκτυλί-χθηκαν και, όχι μόνο εμπνέει το σεβασμό προς αυτούς που συμμετείχαν σε αυτάτα γεγονότα, αλλά αποτελεί και πυξίδα για την παραπέρα πορεία της κοινωνίας.

Η Ναυπακτία έδωσε πολλούς επώνυμους, αλλά και χιλιάδες ανώνυμουςήρωες στους αγώνες της φυλής μας. Η καταγραφή τους είναι αναγκαία, ιδιαί-τερα στην εποχή μας, που εκλείπουν πρότυπα, αρχές και αξίες. Η μνημόνευσητης θυσίας για την πατρίδα είναι ο καλύτερος τρόπος προάσπισης της ειρήνηςκαι της δημοκρατίας.

Η παρούσα έκδοση αποτελεί μία ακόμα πρωτοβουλία του κ. Γρηγόρη Βαρελάστη συντονισμένη, εδώ και χρόνια, προσπάθεια που καταβάλλει για την προ-βολή της ταυτότητάς μας και της τοπικής μας ιστορίας.

Πέρα από τις εκδόσεις, η Ναυπακτία χάρη στον Γρηγόρη Βαρελά κοσμείταιαπό αγάλματα και προτομές, που αποτυπώνουν πρόσωπα και πτυχές της ιστο-ρίας και του πολιτισμού μας.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, παράλληλα με την έκφραση ευγνωμοσύνης, οφείλεινα στηρίζει ποικιλότροπα τέτοιες πρωτοβουλίες.

Γιάννης Μπουλές

6. Δημάρχου ΧάλκειαςΣτους δύσκολους καιρούς που ζούμε και στην ιδιαίτερη περίσταση που διέρ-

χεται η χώρα μας, οι προσπάθειες καταγραφής ντοκουμέντων από τη νεότερηιστορία της πατρίδας μας είναι, το λιγότερο, αξιέπαινες.

Στο προλογιζόμενο βιβλίο, με ζήλο και κατάθεση ψυχής του συγγραφέα, δί-νεται η δυνατότητα να αναδειχθούν άγνωστες για το ευρύ κοινό μορφές, οιοποίες έδωσαν τη ζωή τους, προκειμένου όλοι εμείς, να απολαμβάνουμε ένααπό τα ύψιστα αγαθά, την ελευθερία.

Η λέξη συγχαρητήρια είναι το λιγότερο που μπορώ να αποδώσω στον κ. Γρη-γόρη Βαρελά, ως επιστέγασμα της πρωτοβουλίας του για την καταγραφή τωνπεσόντων της Ναυπακτίας. Εύχομαι να ολοκληρώσει την προσπάθειά του, με το«Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας», για να θυμούνται οι παλαιότεροι και ναμαθαίνουν οι νεότεροι.

Νικόλαος Σταμπουλόπουλος

7. Προέδρου Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας (Ο.ΣΥ.Ν.)Πολλές φορές μέχρι σήμερα έχουν έμπρακτα εκδηλωθεί τα ευγενικά πα-

τριωτικά αισθήματα του κ. Γρηγόρη Βαρελά για την επαρχία Ναυπακτίας. Είναιαυτό ευτύχημα για τον τόπο μας, το οποίο έχουμε χρέος να ομολογούμε όλοι οιπατριώτες.

Η τωρινή του προσπάθεια είναι ένα ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ - ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ γιαόσους Ναυπάκτιους «κι αν έπεσαν δεν πέθαναν», το οποίο ήταν ασφαλώς ηθικήυποχρέωση της επίσημης πολιτείας, αν οι μέχρι τώρα οργανωτικές της αδυνα-μίες δεν την εμπόδιζαν να το εκπληρώσει.

Γι’ αυτό το λόγο αποκτά ιδιαίτερη αξία η εν λόγω προσπάθειά του να υλοποι-ήσει μόνος αυτή την συλλογική υποχρέωση, σε μια χρονική περίοδο κατά τηνοποία είναι ιδιαίτερα απαραίτητες ατομικές και συλλογικές ενέργειες, σχετικέςμε την ιστορική διαδρομή του έθνους μας.

Μαζί με τις ευχαριστίες μου, για την όλη προσφορά του κ. Βαρελά στηνεπαρχία Ναυπακτίας, εκφράζω τις ειλικρινείς ευχές μου για επιτυχία του ομο-λογουμένως δύσκολου στόχου του, να ολοκληρωθεί το «Προσκλητήριο Πεσό-ντων Ναυπακτίας».

Ιωάννης Τσώτας

Page 9: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

9Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Χαιρετισμοί για την Έκδοση 5

Προλεγόμενα 10

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ 13Α. Συγκριτικά Στοιχεία Πεσόντων Ναυπακτίας 14

Β. Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας 17

Γ. Πεσόντες Ναυπακτίας το 1821 18

Δ. Πεσόντες Στρατού από Ναυπακτία 20

Ε. Πεσόντες Ναυτικού και Αεροπορίας από Ναυπακτία 39

ΣΤ. Αναζήτηση Αγνώστων Πεσόντων 40

ΠΙΝΑΚΕΣ 411. Πεσόντες Ελληνικού Στρατού 41

2. Πληθυσμός Αιτωλ/νίας, κατά επαρχία 41

3. Πληθυσμός Αιτωλ/νίας - Ναυπακτίας - Ναυπάκτου 42

4. Πληθυσμός Ναυπακτίας το 2001 42

5. Πληθυσμός Ναυπάκτου και χωριών Ναυπακτίας 43

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ 45Α. Μνημεία Πεσόντων 46

Β. Αγωνιστές Ναυπακτίας το 1821 47

Γ. Λιποτάκτης 56

ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ 57A. Πεσόντες Στρατού από «Αιτωλοακαρνανία», 1830 - 1922 58

B. Ο Σαλπιγκτής 87

Γ. Γνωμικά περί πολέμου 88

Page 10: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

10 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Προλεγόμενα

1. Οι χώρες και οι λαοί, που συγκροτούν τον σημερινό κόσμο, μπόρεσαν ναεπικρατήσουν και να επιζήσουν στο πέρασμα του χρόνου, μετά από συνεχείς καιαιματηρές αναμετρήσεις.

Οι πολεμικές αυτές συγκρούσεις γίνονταν στην αρχαιότητα μεταξύ γειτονι-κών ομάδων - φύλων - φυλών - πόλεων - συμπολιτειών. Μετέπειτα δε, μεταξύκρατών - εθνών, γειτονικών και μη, τόσο σε τοπικό επίπεδο, όσο και ευρύτερα,μέχρι και το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Κατά τους ιστορικούς του πολέμου, από το 3600 π.Χ. μέχρι σήμερα έγινανπάνω από 14.000 πόλεμοι, εκ των οποίων οι 3.500 είχαν μεγάλη διάρκεια καιέκταση. Πάνω από 1.250 πόλεμοι έλαβαν χώρα στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχει γωνιά της γης, που να μην έχει γίνει πολεμική σύρραξη.Κατά τους τελευταίους 36 αιώνες, πάνω από 1.000.000.000 ανθρώπινες

υπάρξεις έχασαν τη ζωή τους σε πολεμικές συγκρούσεις.Σε όλη την γνωστή ιστορία της ανθρωπότητας ειρήνη υπήρξε μόνο 292 χρό-

νια! Πρόκειται μάλιστα για ασταθή ειρήνη, παροδική μεταξύ δύο πολέμων, πουχρησίμευε πάντα, είτε για την αποκατάσταση ερειπίων προηγουμένου, είτε γιατην προπαρασκευή νέου πολέμου.

Αιώνιο το δόγμα, Si vis pacem para bellum. Αν θέλεις ειρήνη, ετοίμασε πό-λεμο!

Ευτυχώς, τις τελευταίες δεκαετίες, με τη διεθνοποίηση της οικονομίας καιτην συνεχώς αναπτυσσόμενη και εδραιούμενη παγκοσμιοποίηση, οι παγκόσμιοιπόλεμοι ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Ταυτόχρονα, περιορίζονται και οι τοπικοίπόλεμοι.

Στην Ευρώπη, ειδικότερα, δημιουργήθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία δι-ευρύνεται συνεχώς με την ένταξη νέων χωρών - μελών. Έτσι, εξασφαλίζεται ηειρηνική συμβίωσή τους, εις όφελος της οικονομικής ανάπτυξης, του επιπέδουζωής και της φιλίας των χωρών - μελών της και των πολιτών τους.

2. Η μακραίωνη ιστορία της Ελλάδας, εκτός λίγων σχετικά ειρηνικών περιό-δων, βρίθει πολεμικών συγκρούσεων με τις γειτονικές χώρες. Τόσο κατά την αρ-χαιότητα, όσο και μετέπειτα και μέχρι των ημερών μας.

Ασυγκρίτως χειρότεροι ήταν πάντοτε οι εμφύλιοι πόλεμοι μεταξύ των Ελλή-νων, κατά τον Πελοποννησιακό Πόλεμο (431 - 404 π.Χ.) και μετά την Επανά-σταση του 1821. Ακόμη καταστρεπτικότερες ήταν οι αδελφοκτόνες συγκρούσειςκατά την κατοχική περίοδο, προπάντων δε μετά τη λήξη του δευτέρου παγκο-σμίου πολέμου.

Οι Έλληνες οφείλουμε την ύπαρξή μας και την ελευθερία μας, ως έθνος καιως άτομα, στους ηρωικούς αγώνες και τις θυσίες των προγόνων μας. Η Ναυπα-κτία, ειδικότερα, έχει πρωτοστατήσει σε ηρωισμό και θυσίες, σε όλους τουςεθνικούς μας αγώνες.

Ο αριθμός των πεσόντων της Ναυπακτίας είναι κατά 82% ανώτερος εκείνου,που τής αντιστοιχεί, βάσει συγκριτικών στοιχείων πληθυσμού, Ναυπακτίας καιχώρας, κατά τις αντίστοιχες πολεμικές περιόδους στο διάστημα 1830 - 1941.

3. Στην παρούσα εργασία, μεταξύ άλλων, παρέχονται: α. Αριθμητικά στοιχεία πεσόντων της χώρας, της Αιτωλοακαρνανίας και της

Ναυπακτίας, από το 1830 μέχρι σήμερα.β. Τα ονοματεπώνυμα, χωριστά για τη Ναύπακτο και κατά χωριό, 90 πεσό-

ντων από την Ναυπακτία κατά την Επανάσταση του 1821. γ. Τα ονοματεπώνυμα, κατά τόπο γέννησης, 704 πεσόντων των Ενόπλων Δυ-

νάμεων από την Ναυπακτία, με χρονολογία και τόπο θανάτου.

Page 11: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

11Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

δ. Τα ονοματεπώνυμα, ομοίως για τη Ναύπακτο και κατά χωριό, 682 αγωνι-στών συμπατριωτών μας (πέρα των πεσόντων), κατά την Επανάσταση του 1821.

ε. Τα ονοματεπώνυμα, 2.894 πεσόντων του Στρατού, την περίοδο 1830 -1922, που φέρονται στα αρχεία του Γ.Ε.Σ. με τόπο γέννησης «Αιτωλοακαρνα-νία». Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται περίπου 724 άγνωστοι πεσόντες του Στρα-τού από τη Ναυπακτία, των οποίων δεν γνωρίζουμε ούτε τα ονοματεπώνυμα.

Αυτούς τους άγνωστους Πεσόντες μας έχουμε χρέος να τους αναζητήσουμεκαι να τους τιμήσουμε για τη θυσία τους.

4. Τα παρεχόμενα στοιχεία για την Επανάσταση του 1821, πεσόντων και αγω-νιστών, αντλήθηκαν από το τρίτομο έργο του συμπατριώτη μας Γεωργίου Τσα-τσάνη, «Δυτικορουμελιώτες Αγωνιστές του 1821», στο οποίο έχουν καταγραφεί(αλφαβητικώς) περίπου 5.000 αγωνιστές του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Τα στοιχεία και οι πληροφορίες για τους πεσόντες Στρατού (691), Ναυτικού(1) και Αεροπορίας (12), κατά την χρονική περίοδο από το 1830 μέχρι σήμερα,προέρχονται από τα τηρούμενα αρχεία στις αρμόδιες Υπηρεσίες των τριών Γε-νικών Επιτελείων τους.

Ως πεσόντες θεωρούνται όσοι έχασαν τη ζωή τους σε διαταγμένη κατά νόμουπηρεσία, δηλαδή «ἐν ὑπηρεσία καί διά τήν ὑπηρεσίαν». Συγκεκριμένα δε, όσοιφονεύθηκαν σε πολεμικές επιχειρήσεις ή πέθαναν στα χειρουργεία και τα νο-σοκομεία, συνεπεία των τραυμάτων και των κακουχιών του πολέμου ή εξαφανί-σθηκαν στη διάρκεια των πολεμικών επιχειρήσεων. Δεν περιλαμβάνονται μεταξύτων πεσόντων οι αγνοούμενοι και τυχόν λιποτάκτες.

Τα σχετικά αρχεία των Γενικών Επιτελείων τηρούνται, βάσει στοιχείων - εκ-θέσεων - αναφορών των διαφόρων στρατιωτικών μονάδων τους, για τους μονί-μους - εφέδρους - εθελοντές - στρατευσίμους, αξιωματικούς - υπαξιωματικούςκαι στρατιώτες - ναύτες - σμηνίτες.

Παράλληλα, στοιχεία στρατολογίας, πληρέστερα και για περισσότερους πε-σόντες, τηρούνται κατά κλάσεις στα Στρατολογικά Γραφεία, εν προκειμένω δεστο Στρατολογικό Γραφείο Μεσολογγίου.

Όμως, τα εν λόγω στοιχεία δεν παρέχονται σε τρίτους, μη συγγενείς - απο-γόνους των πεσόντων, γιατί αποτελούν «προσωπικά δεδομένα».

5. Οι καταγραμμένοι στην παρούσα εργασία 691 πεσόντες του Στρατού κα-τατάσσονται, κατά χωριό και για τη Ναύπακτο, με βάση τον τόπο γέννησής τους,ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους (εντός ή εκτός Ναυπακτίας).

Δεν περιλαμβάνονται μεταξύ των πεσόντων του Στρατού από τη Ναυπακτία:α. Οι πεσόντες Ναυπακτιακής καταγωγής, οι οποίοι γεννήθηκαν και δηλώθη-

καν σε Δήμους και Κοινότητες εκτός Ναυπακτίας, όπου κατοικούσαν - διέμενανοι γονείς τους (ποιμένες στα χειμαδιά, απόδημοι, στρατιωτικοί κ.λπ.), έστω καιαν οι εν λόγω πεσόντες κατοικούσαν, κατά τη στράτευσή τους, στη Ναυπακτία.

β. Οι κατοικούντες, πριν στρατευθούν, στη Ναυπακτία, (φυγάδες από Ήπειρο,νυμφευθέντες γυναίκες από τη Ναυπακτία, εργαζόμενοι στη Ναυπακτία κ.λπ.),που είχαν γεννηθεί σε άλλες περιοχές της χώρας.

Αντίθετα, περιλαμβάνονται μεταξύ των πεσόντων της Ναυπακτίας οι κατα-γόμενοι από άλλες περιοχές τής χώρας, που όμως γεννήθηκαν και δηλώθηκανσε Δήμους και Κοινότητες της Ναυπακτίας, (όπου π.χ. κατοικούσαν - εργάζο-νταν οι γονείς τους), ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας κατά το χρόνο στρά-τευσής τους.

6. Καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια, τόσο για την ορθότερη και πλη-ρέστερη καταγραφή των πεσόντων, κατά την Επανάσταση και σε όλους τους με-τέπειτα αγώνες, όσο και για την καλύτερη επεξεργασία των διαθεσίμωνστοιχείων της μακράς χρονικής περιόδου, στην οποία επεκτάθηκε η έρευνα

Page 12: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

12 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

(περίπου 15.000 ονοματεπώνυμα).Χρειάσθηκαν δε και οι απαραίτητες γλωσσικές και φραστικές εξομαλύνσεις,

με σκοπό την ενιαία εμφάνιση και παρουσίαση των συγκεντρωθέντων στοιχείων.Στα αρχεία του Γενικού Επιτελείου Στρατού, (ατομικές καρτέλες, καταστά-

σεις κλπ.), υπάρχουν διαφορές, κατά πολεμικές περιόδους, ως προς τον τρόποτήρησής τους και την έκταση των επιμέρους πληροφοριών και στοιχείων. Επίσης,συνήθως παρατηρούνται ασάφειες - ατέλειες, προπάντων παλαιότερα, λόγω καιτης αγραμματοσύνης και των ιδιωμάτων - ατελειών της τοπικής διαλέκτου, ωςπρος τα επώνυμα - παρατσούκλια - ονόματα, τόπους γέννησης, τόπους θανάτουκλπ.

Εξάλλου, στις αρχικές καρτέλες των πεσόντων παρατηρούνται κακογραφίεςκαι ελλείψεις, ιδίως αναφορικά με τον τόπο και την ημεροχρονολογία θανάτου,αλλά και διπλές εγγραφές, σπανιότερα (π.χ. διπλή δήλωση θανάτου, από το νο-σοκομείο και από τη μονάδα που υπηρετούσε ο θανών).

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Γ.Ε.Σ. συμπληρώνουν και βελτιώνουν συνεχώς ταστοιχεία των αρχείων τους, βάσει πιστοποιητικών των Στρατολογικών Γραφείων,συγκεκριμένα δε του Στρατολογικού Γραφείου Μεσολογγίου, αναφορικά με τηΝαυπακτία.

7. Η παρούσα έκδοση αποτελεί αναγνώριση οφειλόμενου χρέους και ελά-χιστο φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης προς τους ηρωικούς συμπατριώτες μας, οιοποίοι αγωνίστηκαν, τραυματίσθηκαν, έμειναν ανάπηροι και, κυρίως, πρόσφεραντη ζωή τους στην εκτέλεση του καθήκοντος για την Πατρίδα.

Με αυτό το πνεύμα, όλα τα έθνη τιμούν τη μνήμη και τη θυσία των αφανώνηρώων τους, με μνημεία Αγνώστου Στρατιώτη, που αποτελούν αιώνια σύμβολαανδρείας και ηρωικής αυτοθυσίας.

Οι πόλεμοι τελείωσαν. Η ζωή συνεχίζεται, γιατί μας τη χάρισαν οι πρόγονοίμας από καταβολής κόσμου. Και γιατί μας τη διασφάλισαν οι Πεσόντες για τηνελευθερία μας. Πρέπει να τιμήσουμε τη θυσία τους!

Θερμές ευχαριστίες οφείλονται στις αρμόδιες Υπηρεσίες των τριών ΓενικώνΕπιτελείων, του Στρατού (Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού, 6ο Γραφείο), του Ναυτι-κού (Τμήμα Ιστορίας) και της Αεροπορίας - Μουσείο Ιστορίας Π.Α., για την πα-ροχή των διαθέσιμων στοιχείων και την αμέριστη συνεργασία τους.

Page 13: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

13Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

Page 14: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

14 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Α. Συγκριτικά Στοιχεία Πεσόντων

1. Πεσόντες Ελληνικού Στρατού 1830 - 1974Κατωτέρω παρέχονται συγκεντρωτικά στοιχεία των καταγραμμένων πεσό-

ντων του Στρατού, κατά την περίοδο 1830 - 1974:Ελλάδα 1 Αιτωλ/νία Ναυπακτία

Από 1830 μέχρι 1909 2.142 60 7Βαλκανικοί πόλεμοι (1912-1913) 8.308 2.266 64Α’ Παγκόσμιος πόλεμος (1914-1918) 24.000 1.609 191Μικρ/κή εκστρατεία - Ουκρανία (1919-22) 40.584 1.115 190

75.034 5.050 452Β’ Παγκόσμιος πόλεμος (1940-1941) 15.796 517 129Από 1944 μέχρι 1974 23.302 675 110Σύνολο 114.132 6.242 691

2. Πεσόντες Στρατού, από Αιτωλοακαρνανία, 1830 - 1922Μεταξύ των καταγραμμένων, όπως ανωτέρω, 5.050 πεσόντων από το νομό Αι-

τωλοακαρνανίας, την περίοδο 1830 - 1922, περιλαμβάνονται:• 2.156 πεσόντες, για τους οποίους αναφέρεται συγκεκριμένος τόπος γέν-

νησής τους, πόλη ή χωριό, και • 2.894 πεσόντες, για τους οποίους στις Καταστάσεις του Γ.Ε.Σ. αναφέρε-

ται, ως τόπος γέννησης, αορίστως, «Αιτωλοακαρνανία». Αναλυτικότερα, με βάση τον τόπο γέννησης:

Πόλη - Χωριό «Αιτωλ/νία» Σύνολο1830 - 1909 32 28 601912 - 1913 359 1.907 2.2661914 - 1918 899 710 1.6091919 - 1922 866 249 1.115

2.156 2.894 5.050Σημειώνεται σχετικά ότι, παλαιότερα, η οργάνωση των συνταγμάτων του

Στρατού, με εθελοντές και στρατεύσιμους, γινόταν βασικά κατά νομούς. Αυτόςείναι προφανώς ο λόγος της καταχώρησης, ως τόπου γέννησης, «Αιτωλοακαρ-νανία».

3. Πεσόντες Στρατού, από Ναυπακτία, 1830 - 1974α. Οι πεσόντες από τη Ναυπακτία κατά την περίοδο 1830 - 1922, για τους

οποίους αναφέρεται συγκεκριμένος τόπος γέννησης, ανέρχονται σε 452 (βλέπ.ανωτέρω παρ. 1).

Όμως, από τους ανωτέρω 2.894 πεσόντες του νομού, με τόπο γέννησης «Αι-τωλοακαρνανία», αντιστοιχούν - αναλογούν στη Ναυπακτία περίπου 555 πεσό-ντες συμπατριώτες μας, των οποίων δεν γνωρίζουμε ούτε τα ονοματεπώνυμα.

Ο αριθμός αυτός προκύπτει με βάση συγκριτικά στοιχεία πεσόντων, Ναυπα-κτίας και νομού Αιτωλοακαρνανίας, κατά πολεμικές περιόδους, για τους οποίουςαναφέρεται συγκεκριμένος τόπος γέννησης. Τονίζεται πάντως ότι, ούτε οι ενλόγω Καταστάσεις είναι πλήρεις.

Πλήρη στοιχεία, όλων των πεσόντων, τηρούνται μόνο στα αρχεία του Στρα-τολογικού Γραφείου Μεσολογγίου.

1. Βλπ. Πίνακα 1.

Page 15: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

15Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

β. Κατά τα ανωτέρω, οι καταγραμμένοι πεσόντες του Στρατού από τη Ναυ-πακτία, από 1830 μέχρι 1922, ανέρχονται σε 1.007 και κατανέμονται, κατά χρο-νικές περιόδους, με βάση τον αναφερόμενο τόπο γέννησής τους, ως εξής:

Πόλη - Χωριό «Αιτωλ/νία» Σύνολο1830 - 1909 7 6 131912 - 1913 64 342 4061914 - 1918 191 151 3421919 - 1922 190 56 246

452 555 1.007

γ. Κατά τα εκτεθέντα, οι συνολικώς καταγραμμένοι πεσόντες του Στρατούαπό τη Ναυπακρία, από 1830 μέχρι 1974, ανέρχονται περίπου σε 1.246, δηλαδή:

1830 - 1922 1.0071940 - 1941 1291944 - 1974 110

1.246

δ. Οι μη καταγραμμένοι παντελώς πεσόντες, δηλαδή ούτε στις εν λόγω Κα-ταστάσεις με τόπο γέννησης «Αιτωλοακαρνανία», (λόγω των αντίξοων συνθη-κών κατά τις πολεμικές περιόδους, της αγραμματοσύνης παλαιότερα,παραλείψεων, απωλειών στοιχείων κλπ.), και οι αγνοούμενοι - εξαφανισθέντεςπιθανολογούνται σε ποσοστό 15 - 20% των εν γένει καταγραμμένων πεσόντων.

ε. Ανακεφαλαιωτικά, οι πράγματι πεσόντες του Στρατού, από τη Ναυπακτία,την περίοδο 1830 - 1974, ανέρχονται περίπου σε 1.415. Αναλυτικότερα:

• 691 καταγραμμένοι ονομαστικώς, όπως ανωτέρω (452 + 129 + 110), μεσυγκεκριμένο τόπο γέννησης (Ναύπακτος, χωριό κλπ.), περίπου

• 555 πεσόντες, που φέρονται μεν καταγραμμένοι, μέχρι το 1922, αλλά μετόπο γέννησης «Αιτωλοακαρνανία» και περίπου

• 169 πεσόντες, μη καταγραμμένοι παντελώς, μέχρι το 1922, ως ποσοστό17% των εν γένει καταγραμμένων.

Οι πεσόντες συμπατριώτες μας υπηρετούσαν, κατά 80 - 90%, ως εύζωνοι,εθελοντές ή στρατεύσιμοι. Ενδεικτικά, κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο, μεταξύτων 129 πεσόντων από τη Ναυπακτία οι 77 υπηρετούσαν στο 39ο Σύνταγμα Ευ-ζώνων (Μεσολογγίου).

4. Πρώτη η Ναυπακτία σε Πεσόντες Στρατούα. Στοιχεία πληθυσμού, βάσει απογραφών Ε.Σ.Υ.Ε. (σε 000):

1889 1907 1920 1940Ελλάδα 2.187,2 2.631,9 5.016,9 7.344,9Ναυπακτία 28,7 34,8 26,3 34,9

β. Με βάση τα αμέσως ανωτέρω στοιχεία πληθυσμού και τα προαναφερθέ-ντα στοιχεία πεσόντων Στρατού της χώρας, οι πεσόντες που αναλογούν, στηνΝαυπακτία, κατά την περίοδο 1830 - 1941, υπολογίζονται σε 716.

Όμως, οι πράγματι πεσόντες του Στρατού από τη Ναυπακτία, κατά την ανω-τέρω περίοδο, καταγραμμένοι εν γένει, με συγκεκριμένο τόπο γέννησης, (452από 1830 - 1922 και 129 το 1940 - 1941), ή με την ένδειξη «Αιτωλοακαρνανία»(555), πλέον 17% μη καταγραμμένοι παντελώς (169), ανέρχονται σε 1.305, κατάτα προαναφερθέντα.

Page 16: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

16 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Αναλυτικότερα:Αναλογούντες Πεσόντες Διαφορά

1830 - 1909 28 15 -25%1912 - 1913 103 475 +360%1914 - 1918 297 400 +35%1919 - 1922 213 286 +35%1940 - 1941 75 129 +68%Σύνολο 716 1.305 +82%

5. Πεσόντες ΝαυτικούΚατά την περίοδο 1940 - 1974 το Ναυτικό μας είχε 810 θύματα, εκ των

οποίων ένας από τη Ναύπακτο και πέντε από την Αιτωλοακαρνανία.

6. Πρώτη η Ναυπακτία σε Πεσόντες της ΑεροπορίαςΟι πεσόντες σε διαταγμένη υπηρεσία, την περίοδο 1912 - 2007, ανέρχονται

σε 744. Εξ αυτών οι 397 έπεσαν την περίοδο 1950 - 2007. Μεταξύ των πεσόντων περιλαμβάνονται 442 αξιωματικοί.Η Αιτωλοακαρνανία έχει 38 πεσόντες αεροπόρους, μεταξύ των οποίων 12

από την Ναυπακτία.

7. ΑνακεφαλαίωσηΟι πεσόντες συμπατριώτες μας των ενόπλων δυνάμεων, από 1830 μέχρι σή-

μερα, υπολογίζονται βάσιμα σε 1.428, ήτοι:• 1.415 του Στρατού, από 1830 - 1974 (βλπ. παρ. 3ε).• 1 του Ναυτικού, το 1943 (βλπ. παρ. 5).• 12 της Αεροπορίας, από 1941 - 2000 (βλπ. παρ. 6).Μεταξύ των ανωτέρω πεσόντων περιλαμβάνονται:• 704 με συγκεκριμένο τόπο γέννησης (691 του Στρατού, ένας του Ναυτι-

κού κια 12 της Αεροπορίας) και• 724 άγνωστοι - αναζητούμενοι συμπατριώτες μας του Στρατού, από 1830

- 1922, των οποίων δεν γνωρίζουμε ούτε τα ονοματεπώνυμα!

Εις τον Ιερόν ΛόχονὮ γνήσια τῆς Ἑλλάδος τέκνα, ψυχαὶ πού ἐπέσατε εἰς τὸν ἀγῶνα ἀνδρείως, τάγμα ἐκλεκτῶν Ἡρώων, καύχημα νέον.

Ανδρέας Κάλβος

Τούρκοι διαβήκαν. Χαλασμός.Θάνατος πέρα ως πέρα, η Χίος, τ’ όμορφο νησί, μαύρη απομένει ξέρα.

Β. Ουγκό

Page 17: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

17Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Β. Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας

α. Κατά τα εκτεθέντα, οι γνωστοί (452 καταγραμμένοι με συγκεκριμένο τόπογέννησης) και οι άγνωστοι - αναζητούμενοι συμπατριώτες μας του Στρατού (555+ 169), που έπεσαν για την πατρίδα, κατά την περίοδο 1830 - 1922, ανέρχονταισε 1.176. Αναλυτικότερα:

Γνωστοί Αναζητούμενοι Σύνολο1830 - 1909 7 6 131912 - 1913 64 411 4751914 - 1918 191 209 4001919 - 1922 190 98 288Σύνολο 452 724 1.176β. Οι καταγόμενοι από τη Ναυπακτία έχουμε καθήκον και χρέος να αναζη-

τήσουμε και να εντοπίσουμε όσο το δυνατό περισσότερους από τους 724 αφα-νείς - αγνώστους πεσόντες συμπατριώτες μας, των οποίων δεν γνωρίζουμεμέχρι σήμερα ονοματεπώνυμα και τόπο γέννησής τους (Ναύπακτος ή χωριόΝαυπακτίας), με σκοπό να καταγραφούν και αυτοί στα επίσημα στοιχεία του Γε-νικού Επιτελείου Στρατού.

Έτσι θα αναγνωρισθεί η θυσία τους και θα τιμηθεί η μνήμη τους, όπως πράγ-ματι τους αξίζει!

Χρέος για την αναγνώριση των εν λόγω αφανών πεσόντων συμπατριωτώνμας έχουν, πρωτίστως και κυρίως, οι συγγενείς τους, οι οποίοι και μόνο νομι-μοποιούνται για να ενεργήσουν τα δέοντα.

Επίσης, σε αυτή την προσπάθεια έχουν χρέος να συμπαρασταθούν, η ΙεράΜητρόπολη Ναυπακτίας και Αγίου Βλασίου, τα Μ.Μ.Ε. Ναυπακτιακού περιεχο-μένου, οι Δήμοι και τα Δημοτικά Διαμερίσματα, τα Κ.Ε.Π. των Δήμων, η Ο.ΣΥ.Ν.,η Ε.ΝΑ.Μ., οι πατριδοτοπικοί Σύλλογοι και γενικότερα οι Συλλογικοί φορείς τηςΝαυπακτίας, η Βιβλιοθήκη Ναυπάκτου, οι εκπαιδευτικοί κ.λπ.

γ. Η προτεινόμενη αναζήτηση - αναγνώριση των 724 αγνώστων πεσόντωνμας του Στρατού διευκολύνεται τα μέγιστα, με βάση τα στοιχεία που παρέχονταιστην παρούσα εργασία, δηλαδή:

• Τα ονοματεπώνυμα των 691 καταγραμμένων πεσόντων του Στρατού από τηΝαυπακτία, κατά τόπο γέννησής τους (βλπ. κατωτέρω κεφ. Δ), την περίοδο 1830- 1974, και

• Τα ονοματεπώνυμα των 2.894 πεσόντων του νομού Αιτωλοακαρνανίας,χωρίς συγκεκριμένο τόπο γέννησης, αλλά με την ένδειξη «Αιτωλοακαρνανία»(βλπ. Μέρος Τρίτο).

Σημειώνεται ότι, για ορισμένους πεσόντες του Στρατού, αναφέρεται, ωςτόπος γέννησης, «Αποδοτία», «Πρόσχιο», «Ναυπακτία».

Οι ενδιαφερόμενοι συγγενείς των αναζητούμενων πεσόντων, Στρατού - Ναυ-τικού - Αεροπορίας, μπορούν να ζητήσουν Πιστοποιητικό τύπου Α΄ από το Στρα-τολογικό Γραφείο Μεσολογγίου και να το αποστείλουν στην αρμόδια ΥπηρεσίαΙστορίας του Γενικού Επιτελείου Στρατού, για καταχώριση στα αρχεία τους, όπωςεκθέτω κατωτέρω (βλπ. Κεφ. ΣΤ σελ. 40)

δ. Εφόσον, όπως ελπίζω, επιδειχθεί το αναμενόμενο ενδιαφέρον και υπάρ-ξουν ικανοποιητικά αποτελέσματα μέχρι 30.6.2011, θα δημοσιευθούν τα υπάρ-χοντα στοιχεία και όσα άλλα συγκεντρωθούν, μέχρι 30.9.2011, σε νέα,πληρέστερη έκδοση, με τίτλο «ΗΡΩΙΚΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ - Πεσόντες 1821 - 2007και Αγωνιστές τού ’21».

Το Βιβλίο αυτό, εάν υπάρξει η αναμενόμενη ανταπόκριση, θα κυκλοφορήσεισε τουλάχιστον 10.000 αντίτυπα και θα περιλαμβάνει όλους τούς πεσόντες απότην Ναυπακτία που θα καταγραφούν, με όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για τον κα-θένα. Θα διατεθεί δε στους ενδιαφερόμενους, χωρίς αντικαταβολή, με προτί-μηση τους συγγενείς των.

Page 18: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

18 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Αμπελακιώτισσα (Κοζίτσα)Αγαθάγγελος, Μοναχός Δαμιανού ή Τρίτσας ΑθανάσιοςΠαναγιώτου ΜήτροςΠιλάλας ΓιώργοςΠολύκαρπος, ΜοναχόςΠριμηκύρης Ανδρέας

Αναβρυτή (Βετοψίστα)ΒλαχοθανάσηςΣκούφος Αθανάσιος

Άνω Χώρα (Μεγ. Λαμποτινά)Διαβολής ή Καλιαμβάκος ΓεώργιοςΚαναβός ΑντώνιοςΚαναβός ΓιώργοςΜιχαλόπουλος ΖαχαρίαςΣωτηρόπουλος ή Κραβαρίτης Παναγ.Χρυσοβέργης Ι. ΑθανάσιοςΧρυσοβέργης Ι. ΑναστάσιοςΧρυσοβέργης Ι. Αντώνιος

ΑσπριάςΑλτάνης Κωνσταντίνος

Γάβρος (Δέλγα)Μαρκαντώνης ή Μάρκου Αντώνης

Γαλατάς Αλεξόπουλος ΑθανάσιοςΑλεξόπουλος ή Φραγκούλης Χρήστ.Ιωνάς Φραγκούλης

Γολέμι (Γουλέμι)Αδάμ Γεώργιος ή Γεωργίου Αδάμης

Γραμμένη Οξυά (;)Βουτυρόπουλος Βασίλειος

ΔορβιτσάΚραβαρίτης ή Παμούχιος Αν. Γεώργ.

Ελατόβρυση (Βοϊτσά)Μπαρλαφέτζας Αναγν. Χρήστος

Μπούσγος ΑναγνώστηςΜπούσγος ΗλίαςΠαπανικολάου Καραγιάννης

Καταφύγιο (Αμόρανη)Μανωλόπουλος Αθανάσιος

ΚλεπάΚαρατζούνος Αγγελής

Κόνισκα Τσαρούχης ή Τζαρούχης Χρ. Διονύσ.Τσαρούχης ή Τζαρούχης Χρήστος

ΚράβαραΝτερτεμεζής Γιώργος

Κρυονέρια (Κουτουλίστια)Δαμιανός Ηγούμενος

(Τσουνόπουλος Μήτρος)

Κυδωνιά (Ζελίστα, Ζελίτσα)Ζελίστας ή Κωνσταντίνου

ΓεωργούλαςΖελίστας ή Κωνσταντίνου Χαράλ.

ΛιμνίσταΔημητρόπουλος Ηλίας

Μολύκρειο (Μούι)Πλατής Αθανάσιος

ΝαυπακτίαΖούκας ΓουσάκηςΖούκας ή Σουλιώτης ΚώσταςΧορμόβας Διαμαντής 2

ΝαύπακτοςΑγγέλου ΆγγελοςΑναγνωστόπουλος ΑναγνώστηςΑναγνωστόπουλος Αν. ΛουκάςΚατσαρός ΣτάθηςΚομισάλης ή Κουμουσάλης Κ. Σωτ.Κομισάλης ή Κουμουσάλης Ν. Κων.

Γ. Πεσόντες Ναυπακτίας το 1821 (90)

2. Από το Χόρμοβο Β. Ηπείρου. Πιθανολογείται ότι εγκαταστάθηκε στη Σκάλα Ναυ-πακτίας, όπου υπάρχει και τοποθεσία «Χορμοβέικα».

Page 19: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

19Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Κομισάλης ή Κουμουσάλης Νικόλ.Κομισάλης ή Κουμουσάλης Ν. Σωτ.Κουρμαντώνης ΑντώνηςΚραβαρίτης ΚώσταςΜανόπουλος ΠολύκαρποςΝικολάου ΒασίλειοςΠενιάς ΓιώργοςΣκαμπαρδώνης ΓιώργηςΣτεφανόπουλος ΦίλιπποςΤρουμπέτας ή Κωτούλας

ή Κουτούλας Γεώργιος

Νεόκαστρο (Νιόκαστρο)Γραβάνης ή Κοντονίκος Τριαντάφ.Κολοβός ή Σαπλαούρας Ηλίας

Νεοχώρι (Νιοχώρι)Λάππας Παναγιώτης

Παλαιόπυργος (Βελβίτσαινα)Αδραχτάς ΚώσταςΚώτσος ή Τζιότζιος ΙωάννηςΠερδίκης Αθανάσιος

ΠερδικόβρυσηΒουτυρόπουλος ΑντώνιοςΒουτυρόπουλος Βασίλειος

ΠερίσταΚεφαλιακός Κώστας

ΠλάτανοςΓρηγόρης ή Γρηγορίου ΔημήτριοςΔημητρακόπουλος ή Κραβαρίτης

ΚωνσταντίνοςΚαραγιώργος Παν. ΓιωργούλαςΚεχαγιάς Χρήστος

Λεονάρδος ή Ληνάρδος ΑθανάσιοςΠαναγιώτου ή Λάμπος ΓιώργοςΠαπαντώνης ΔημήτριοςΡοντήρης Σωτ. ΑναγνώστηςΡοντήρης Σωτ. ΓεώργιοςΡοντήρης Ιωάν. ΖήσιμοςΡοντήρης ΜήτσοςΣαΐνης Δ. ΓιώργοςΣτανήμερος Γιώργος

Ριγάνι (Βρώστιανη)Αλεξίου ή Μουρκογιώργος Γεώργιος

ΣίμουΞύδης Θύμιος ή ΑναγνώστηςΞύδης Κωνσταντίνος

ΣτύλιαΜεϊμάρης ή Φωτεινός ΠαναγιώτηςΤεμπλονίκος Κων/νος

Τερψιθέα (Βετολίστα)Μπάσιος Απόστολος

ΤρίκορφοΣαλούρος Χρήστος

ΦαμίλαΣακαρέλος Θανάσης 3

Χόμορη (Χώμορη)Κοντογιαννόπουλος Λόης

ΧρύσοβοΤσαγκανός ΓιάννηςΤσαγκανός Δημήτριος

3. Πρώτος πεσών Ναυπακτίας.

Αυτό το λόγο θα σας πω, δεν έχω άλλο κανένα: Μεθύστε με τ’ αθάνατο κρασί του Εικοσιέννα!

Κ. Παλαμάς

Page 20: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

20 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Δ. Πεσόντες Στρατού από Ναυπακτία 1830 - 1974 4 (691)

Άγιος Δημήτριος (17)α. Βλάχος Χρήστου Μιχαήλ 1920-1922 Μ. ΑΣΙΑ Γούλας Β. Κων/νος 16.8.1921 ΧΙΙγ ΟΡ. ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟ Μ. ΑΣΙΑΓούλας Ιωάννου Κωνσταντίνος 1.1.1922 Μ. ΑΣΙΑΖαμπάρας Γ. Χαράλαμπος 12.8.1921 ΓΙΛΝΤΙΖΚονδύλης Δ. Παναγιώτης 20.7.1919 Σ. Ν. ΚΑΒΑΛΑΣΠαρίσης Γεώργιος 26.2.1917 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΠαρίσης Αντωνίου Γεώργιος 19.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΦαβίνος Αθ. Γεώργιος 5.9.1916 Α’ Σ. Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

β. Αναγνωστός Αθανασίου Νικόλ. 4.12.1940 ΠΛΑΤΟΒΟΥΝΙ ΧΕΙΜΑΡΑΣΖωργιός Ιωάννου Χρήστος 24.11.1940 ΦΑΡΑΓΓΙΚακονίκος Αθανασίου Χρήστος 20.2.1941 ΓΚΟΛΙΚΟΚατσίφης Δημητρίου Ιωάννης 11.3.1941 ΤΕΠΕΛΕΝΙΡετσίνας Γεωργίου Κων/νος 17.2.1941 ΓΚΟΛΙΚΟΣκύλαρης Αντωνίου Βασίλειος 6.6.1941 Νοσ. ΣΩΤΗΡΙΑ

γ. Ζώης Γεωργίου Χαράλαμπος 10.11.1948 ΚΟΥΡΙΤΙΑ ΠΟΔΟΥ ΝΑΥΠ.Ρετσίνας Γεωργίου Νικόλαος 13.1.1948 ΑΡΑΧΟΒΑΣκύλαρης Γρηγορίου Ευάγγελος 10.1.1948 ΓΡΟΥΣΑ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ

Αμπελακιώτισσα (14)α. Δούρας Αθανάσιος 2.7.1921 Μ. ΑΣΙΑΚανέλλος Κων/νου Αντώνιος 13.8.1921 Μ. ΑΣΙΑΚανέλλος Κων/νου Δημήτριος 1.12.1921 Μ. ΑΣΙΑΛυμπέρης Νικόλαος 8.3.1919 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΠαπαγεωργίου Δημ. Νικόλαος 4.12.1921 Β’ Σ. Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣΠαπαγεωργίου Δημ. Νικόλαος 18.8.1921 Μ. ΑΣΙΑΠαπακωνσταντίνου Δημ. Νικόλαος 1920-1922 Μ. ΑΣΙΑΠλούμης Λάμπρου Σωτήριος 1920-1922 Μ. ΑΣΙΑΤζουμέρκας Σπυρίδων 22.8.1922 ΝΤΕΡΕΚΙΟΙ

β. Πασχάλης Δημητρίου Νικόλαος 4.1.1941 ΧΟΡΜΟΒΑ

γ. Ζαγκανάς Χρήστου Ανδρέας 22.4.1948 ΚΡΟΚΥΛΙ ΔΩΡΙΔΑΣΚανέλλος Λάμπρου Κων/νος 13.1.1948 ΑΡΑΧΟΒΑ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣΚωστός Κων/νου Νικόλαος 14.1.1949 425 ΣΤΡΑΤ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΤζουμέρκας Λάμπρου Γεώργιος 14.3.1948 401 ΣΤΡΑΤ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Αναβρυτή (5)β. Γκέκας Χρήστου Γεώργιος 3.12.1940 ΠΛΑΤΟΒΟΥΝΙ ΧΕΙΜΑΡΑΣ

4. Οι πεσόντες του Στρατού από την Ναυπακτία, την περίοδο 1830 - 1974, κατατάσσονται κατωτέρω σε τρεις ευρύτερες πολεμικές περιόδους, με τις ενδεί-ξεις:

α: Περίοδος 1830 - 1922β: Περίοδος 1940 - 1941γ: Περίοδος 1944 - 1974

Page 21: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

21Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Καλογέρης Νικολάου Ευάγγελος 8.3.1941 Σ1 ΠΕΔΙΝΟ ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟΣιαμαντάς Γεωργίου Χρήστος 8.4.1941 ΣΤΡ. ΝΟΣ. ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥΣταυρόπουλος Λουκά Λουκάς 1.4.1941 ΥΨΩΜΑ 613 ΧΕΙΜΑΡΑΤούμπανος Κων/νου Οδυσσέας 6.12.1940 ΔΕΛΒΙΝΟ

Ανθόφυτο (33)α. Αλεξόπουλος Ιωάν. Δημήτριος 14.11.1913Αλέστος Ευστ. Νικόλαος 7.12.1918 Σ. Ν. ΠΡΕΒΕΖΗΣΓούλας Χαρίλαος 21.3.1918 Σ. Ν. ΠΡΕΒΕΖΗΣΓρανίτσας Ιωάν. Ηλίας 1920-1922 Μ. ΑΣΙΑΔιαμάντης Ιωάννης 2.7.1921 Μ. ΑΣΙΑΖαχαράκης Βασίλειος 19.9.1918 Β’ Σ. Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣΖαχαριάς Γεωργ. Βασίλειος 16.10.1918 Σ. Ν. ΕΚΠ/ΣΕΩΣ Μ. ΑΣΙΑΖήκας Δημήτριος 24.4.1913 Σ. Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝΚαγκάρας Γεωργ. Αλκιβιάδης 16.10.1918 Σ. Ν. ΠΡΕΒΕΖΗΣΚαγκάρας Δημ. Ηλίας 14.10.1918 Σ. Ν. ΠΡΕΒΕΖΗΣΚαγκάρας Γεωργ. Ιωάννης 14.10.1918 Σ. Ν. ΠΡΕΒΕΖΗΣΚαγκάρης Νικολάου Αθανάσιος 12.8.1921 Μ. ΑΣΙΑΚοφίνης Νικόλαος 25.1.1918 Σ. Ν. ΠΡΕΒΕΖΗΣΛάγιος Γεωργ. Παντολέων 24.9.1918 Β’ Σ. Ν. ΔΙΑΚΟΜΙΔΗΣΛιανός Δημ. Κων/νος 14.10.1918 Σ. Ν. ΠΡΕΒΕΖΗΣΜπαστάνης Λάμπρου Βασίλειος 1.11.1912 ΠΕΣΤΑΠαπαζέκος Ανδρέα Νικόλαος 18.10.1918 Σ. Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝΠαπανδρέου Χαρ. 22.3.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΠαπάς Αθαν. Γεώργιος 21.2.1922 Μ. ΑΣΙΑΠέγγας Κων/νου Αθανάσιος 14.12.1920 ΠΡΟΣΚ. Ν. ΠΡΟΥΣΗΣΠολιτόπουλος Χαραλ. Νικόλαος 18.4.1922 Μ. ΑΣΙΑΣτασινός Βασίλειος 1.10.1917 Σ. Ν. ΠΡΕΒΕΖΗΣΤάτσης Αθαν. Νικόλαος 20.10.1918 Σ. Ν. ΠΡΕΒΕΖΗΣΤσιούμας Κων/νου Αντώνιος 1.1.1919 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΤσιούμας Παναγ. Μιλτιάδης 1.11.1918Τσούμαρης Δημ. Βασίλειος 7.6.1922 ΠΡΟΣΚ. Σ. Ν. ΕΣΚΗ-ΣΕΧΗΡΤσούμης Μελέτιος 9.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΦούντζουλας Γεώργιος 17.5.1917 ΠΑΤΡΑΧρυσανθακόπουλος Βασ. Θωμάς 20.10.1918 ΙΙΙα ΟΡ. ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΧρυσανθακόπουλος Βασ. Κοσμάς 19.10.1918 Σ. Ν. ΠΡΕΒΕΖΗΣ

β. Τσιλιγιάννης Ανδρέα Ευθύμιος 14.4.1941 ΜΠΟΛΕΝΑΤσιούμας Κων/νος 17.3.1941 ΛΕΚΝΤΟΥΣΙΦούντζουλας Ευάγγελου Αθανάσιος 11.12.40 ΑΝΩ ΛΑΜΠΟΒΟ

Αντίρριο (8)α. Κωνσταντόπουλος Β. Δημήτριος 16.8.1921 ΣΑΠΑΝΤΖΑΜούχας Νικ. Λεωνίδας 24.10.1918 Ν. ΝΥΣΣΗΣΝτούνης Νικόλαος 13.3.1921 Μ. ΑΣΙΑΠαπαμιχαήλ Ιωάν. Χρήστος 1920-1922 Μ. ΑΣΙΑΡήγας Ανδρέα Δημήτριος 1.1.1918 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

β. Κούκας Γεωργίου Δημήτριος 14.11.1940 ΤΖΟΥΦΑ ΡΑΧΗΣύψας Δημητρίου Ιωάννης 23.11.1940 ΚΟΝΙΤΣΑ

Page 22: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

22 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

γ. Ασημακόπουλος Γεωρ. Σταύρος 13.1.1948 ΑΡΑΧΟΒΑ

Άνω Χώρα (14)α. Καρράς Ιωάν. Νικόλαος 9.9.1918 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΚατράμπας Δημ. Νικόλαος 11.4.1922 Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣΞυλωμένος Αθαν. Ευθύμιος 18.8.1921 ΚΑΡΑΚΟΥΓΙΟΥΠατούχας Κων/νος 1920-1922 Μ. ΑΣΙΑΣμπούκης Ιωάν. Σταύρος 15.11.1922 ΜΕΓΚΟΒΑΤριάντης Ιωάν. Παναγιώτης 13.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΧατζηανδρέου Χαρ. Μελέτιος 25.8.1921 Β. ΚΑΛΕ ΓΚΡΟΤΟ

β. Νικολόπουλος Κων. Ιωάννης 3.2.1941 ΠΗΛΙΟΥΡΙ ΧΕΙΜΑΡΡΑΣΠανουργιάς Όθωνα Σταύρος 8.3.1941 ΤΕΠΕΛΕΝΙ

γ. Λυκογιάννης Γεωρ. Νικόλαος 3.7.1948 ΥΨ. ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑ ΓΡΕΒΕΝ.Μανδέλος Παναγ. Γεώργιος 12.12.1948 ΚΑΡΔΙΤΣΑΡέππας Ιωάννη Κων/νος 13.1.1948 ΑΡΑΧΟΒΑΤσουκαλάς Αθανασ. Παναγιώτης 14.9.1948 ΒΑΡΝΟΥΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣΧατζής Σπυρίδ. Νικόλαος 25.8.1949 401 ΣΤΡΑΤ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Αποδοτία (1)α. Κολοκύθας Κων/νος 2.4.1897 ΓΡΙΜΠΟΒΟ

Αράχοβα (38)α. Ανδρήλος Δημ. Αθανάσιος 11.11.1918 Γ. Σ. Ν. ΑΘΗΝΩΝΑνδρώνης Κων/νου Βασίλειος 11.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΑνδρώνης Γεωργ. Δημήτριος 7.7.1919 Δ. Σ. Ν. ΑΘΗΝΩΝ Γιαλομάτης Γεωργ. Ηλίας 12.3.1913 Α’ Σ. Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣΔάσκαλος Γεωργ. Αθανάσιος 1.1.1922 Μ. ΑΣΙΑΔάσκαλος Γεωργ. Αθανάσιος 9.10.1918 Σ. Ν. ΧΑΛΚΙΔΟΣΖήμας Θεοδ. Δημήτριος 10.10.1918 Α’ Σ. Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣΘέμελης Ευάγ. Ιωάννης 26.12.1922 Δ. Ν. ΛΟΙΜ. Ν. ΑΘΗΝΩΝΚαλογερογιάννης Δημ. Νικόλαος 9.10.1918 21 ΜΟΝ. Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣΚαμάρας Ευστ. Γεώργιος 15.10.1918 Σ. Ν. ΣΚΟΠΙΩΝΚαμάρας Ευστ. Δημήτριος 8.10.1918 ΓΑΛ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΚαραγιώργος Βασίλειος 12.9.1918 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΚαραγιώργος Γεώργιος 12.9.1918Κατσαντώνης Αθ. Νικόλαος 8.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΚούκουνας Νικ. Παναγιώτης 6.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΚριαράς Δημήτριος 1.11.1918Μπίλιας Θεοδ. Μιχαήλ 22.6.1919 Σ. Ν. ΔΡΑΜΑΣΜπούρζος Χρ. Κων/νος 18.3.1918 Ιγ ΟΡ. ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΜπουσνάκος Κων/νου Δημήτριος 1.1.1921 Μ. ΑΣΙΑΠαπαδημητρίου Σπυρίδ. Μιχαήλ 12.9.1918Παπανδρέου Γεώργιος 22.3.1918 Σ. Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣΠαπαντώνης Αθαν. Κων/νος 11.11.1918 ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΠλάκας Αθαν. Σπύρος 19.3.1921 Μ. ΑΣΙΑΡήγας Βασ. Δημήτριος 8.10.1918 Γ. Σ. Ν. ΑΘΗΝΩΝΡήγας Γεωργ. Παναγιώτης 20.11.1918 Σ. Ν. ΠΙΡΟΤΡήγας Κων/νου Χαράλαμπος 6.4.1919 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΣαράντης Ι. Νικόλαος 15.11.1918 Σ. Ν. ΝΥΣΣΗΣ

Page 23: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

23Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Στόκας Γεωργ. Θωμάς 12.1.1918 Σ. Ν. ΛΑΡΙΣΗΣΤσιούνης Βασ. Ευθύμιος 17.9.1918 Σ. Ν. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣΦαρμάκης Νικ. Αθανάσιος 11.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΧαραλαμπόπουλος Βασιλ. Χρ. 4.2.1921 Μ. ΑΣΙΑ

β. Καρύδας Γεωργ. Κων/νος 11.4.41 ΥΨΩΜΑ 869Πλάκας Αθανασίου Νικόλαος 11.3.1941 ΥΨΩΜΑ προ ΤΕΠΕΛΕΝΙΟΥ

γ. Μπράζας Ελευθερίου Ιωάννης 21.3.1947 ΔΕΝΔΡΟΥΛΙ ΔΟΜΝΙΤΣΑΣΠαπακώστας Δημητρίου Βασίλειος 16.5.1947 ΚΑΡΑΒΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣΡήγας Αθανασίου Δημήτριος 13.7.1948 403 ΣΤΡΑΤ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΣισμάνης Αριστ. Γεώργιος 13.11.1946 ΣΚΟΡΚΑ ΝΤΙ ΛΕΓΚΕΝ Σκαρλάτος Δημ. Μιχαήλ 27.4.1949 ΠΥΡΓΟΣ ΣΤΡΑΤΣΙΑΝΗΣ

Ασπριάς (6)α. Πολυζώης Νικολ. Κων/νος 1.10.1918Τσαγκάνας Στ. Χρήστος 10.5.1918

β. Αλτανόπουλος Νικολ. 5.3.1941 ΤΕΠΕΛΕΝΙΦούκας Γεωργίου Δημήτριος 21.5.1941 ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Μάχη Κρήτης)γ. Σωτηρόπουλος Μιχαήλ Θωμάς 18.7.1948 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΤΑΣΤηλιγάδας Λάμπρου Τρύφων 14.2.1949 ΒΑΨΩΡΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Αφροξυλιά (4)α. Κυρίτσης Γεωργ. Ανδρέας 20.3.1919 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΚυρίτσης Ιωάννης 25.2.1913 Σ. Ν. ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΟΣΚυρίτσης Νικ. Κων/νος 29.10.1918 Σ. Ν. ΑΘΗΝΩΝ

γ. Κυρίτσης Βασιλ. Λάμπρος 4.4.1949 ΚΑΝΤΖΙΚΟ ΓΡΑΜΜΟΥ

Αχλαδόκαστρο (8)α. Κουρελής Αλεξ. Επαμεινώνδας 1.10.1918Φωσίστας Παναγ. Ηλίας 19.7.1922 ΠΡΟΣΚ. Σ. Ν. ΕΣΚΗ-ΣΕΧΗΡ

β. Αγγελάκης Ιωάννου Λεωνίδας 13.1.41 ΧΟΡΜΟΒΑΚουρελής Επαμεινώνδα Δημήτριος 12.3.1941 2ο ΣΤΡ. ΝΟΣ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝΜαυρέλης Ιωάννου Θεόδωρος 3.12.1940 ΥΨΩΜΑ 1160 ΠΛΑΤΟΒ.Τριανταφυλλάκης Κων/νου Ιωάννης 7.4.41 ΟΧΥΡΟ ΠΟΠΟΤΛΙΒΙΤΣΑΧάσκαρης Γεωργ. Νικόλαος 4.12.1940 ΔΟΣΚΑΤΗ - ΛΑΜΠΟΒΟ

γ. Μαυρέλης Γεωργ. Κωνσταντίνος 23.11.1948 ΚΟΥΡΟΥΝΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛ.

Βασιλική (4)α. Κοντοχρήστος Αναστ. Νικόλαος 5.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΠαγανιάς Ι. Βασίλειος 2.8.1921 Σ. Ν. ΠΡΟΥΣΗΣ

β. Κοντοχρήστος Δημητρ. Ιωάννης 4.12.1940 ΥΨΩΜΑ 1160 ΠΛΑΤΟΒ.Παναγιωτόπουλος Αριστ. Χρήστος 2.1.1941 4ο ΣΤΡ. ΝΟΣ. ΑΙΔΗΨΟΥ

Βλαχομάνδρα (7)α. Κούγιας Σ. Φώτιος 25.3.1919 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝ

Page 24: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

24 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Κρεμίδας Γ. Ν. 15.9.1918 Σ. Ν. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣΜπανιάς Λάμπρου Γεώργιος 8.12.1918 ΜΕΡ. Ν. ΠΙΡΟΤΜπανιάς Δημ. Γεώργιος 15.8.1922 ΣΑΠΑΝΤΖΑΜπανιάς Φωτίου Κων/νος 13.11.1918 ΙΙΙγ ΠΕΔ. ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΜπανιάς Λάμπρου Παναγιώτης 6.12.1918 ΙΙΙγ ΠΕΔ. ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΣπεράντζος Θεοδώρου Μιχαήλ 10.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝ

Βομβοκού (9)α. Κυριαζής Νικολάου Βασίλειος 13.8.1922 Μ. ΑΣΙΑΤριανταφυλλίδης Τ. Ιωάννης 18.5.1918 ΞΗΡΟΛΙΘΙΑΤριανταφύλλου Σ. Μάρκος 18.5.1918 ΣΚΡΑΤρουμπούκης Παναγ. Ανδρέας 11.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΤρουμπούκης Αντώνης 25.7.1920 ΠΥΘΕΙΟ - ΜΟΥΡΓΚΑΣΤσαμάνης Γεωργ. Αντώνιος 27.3.1919 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝ

β. Λαγαρός Ηλία Ιωάννης 19.4.1941 ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΤσούμαρης Παναγ. Δημήτριος 14.11.1940 ΚΑΛΠΑΚΙ

γ. Κωστίνας Ιωάν. Ανδρέας 13.1.1948 ΑΡΑΧΩΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Γαβρολίμνη (2)β. Γαρμπής Ιωάν. Γεράσιμος 4.12.1940 ΣΟΥΧΑΠατογιάννης Αθαν. Ιωάννης 4.12.1940 ΥΨΩΜΑ 1160 ΠΛΑΤΟΒ.

Γάβρος (5)α. Βωβός Θεοδώρου Σταμάτιος 8.12.1916 Σ. Ν. ΤΡΙΠΟΛΕΩΣΘωμόπουλος Κων/νου Θωμάς 17.3.1919 Α’ Σ. Ν. ΑΘΗΝΩΝΜαστραγγέλης Π. Ανδρέας 26.11.1918 Α’ Σ. Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

β. Αθανασόπουλος Βασιλ. Σπυρίδων 3.1.1941 ΥΨΩΜΑ 1410 ΜΑΛΙ ΣΠΑΤ.

γ. Καραλής Ανδρ. Ιωάννης 22.10.1947 ΧΑΒΑΡΟΒΡΥΣΗ ΑΜΑΛΙΑΔ.

Γολέμι (1)α. Καραγιάννης Βασιλ. Ανδρέας 18.8.1921 ΣΑΠΑΝΤΖΑ

Γραμμένη Οξυά (11)α. Δρόσος Ιωάννου Κων/νος 1.1.1922 Μ. ΑΣΙΑΔρόσος Ιωάννου Νικόλαος 1.1.1922 Μ. ΑΣΙΑ

β. Αναστασίου Γεωργ. Νικόλαος 8.4.1941 ΟΧΥΡΟ ΑΡΠΑΛΟΥΚΙΓεωργίου Ευάγ. Ευστάθιος 17.12.1940 ΥΨΩΜΑ 613 ΧΕΙΜΑΡΑΣΜήτσου ή Μητσόπουλος Βασ. Δημήτ. 3.3.1941 ΤΕΠΕΛΕΝΙ

γ. Αντωνίου Γεώργιος 2.5.1948 410 ΣΤΡΑΤ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΒήτας Παναγ. Ιωάννης 23.11.1948 ΜΑΡΙΤΣΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣΒλάχος Παντελή Φώτιος 5.9.1948 428 ΣΤΡΑΤ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΔάβoλος Βασιλ. Νικόλαος 13.1.1948 ΑΡΑΧΟΒΑΔρόσος Κων/νου Χρήστος 3.2.1949 404 ΣΤΡΑΤ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΜητσόπουλος Επαμ. Ιωάννης 3.5.1947 ΛΕΥΚΑ

Page 25: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

25Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Γρηγόρι (7)α. Αμπελάς Νικ. Αθανάσιος 8.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΒίτσας Ζ. Αθανάσιος 28.5.1919 Σ. Ν. ΔΡΑΜΑΣΛυμπερόπουλος Γεωργ. Ιωάννης 6.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΧορμόβας Χαραλάμ. Νικόλαος 13.10.1918

β. Χορμόβας Δημ. Νικόλαος 14.11.1940 ΤΖΟΥΦΑ ΡΑΧΗ

γ. Αδρασκέλας Αντων. Ιωάννης 20.3.1947 ΜΑΥΡΟΛΙΘΑΡΙ ΦΩΚΙΔΑΣΔημητρέλλος Κω/νου Δημήτριος 11.8.1949 ΑΝΩΝΥΜΟ ΡΟΤΟ ΒΙΤΣΙΟΥ

Δάφνη (6)α. Αλεξόπουλος Αντώνιος 9.9.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΑποστολόπουλος Ιωάννης 10.9.1919 Σ. Ν. ΔΡΑΜΑΣΓαντογιάννης Γεωργ. Ανδρέας 1.1.1922 Μ. ΑΣΙΑΚουτσοκλής Δημ. Παντελής 5.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΤριανταφύλλου Γεώργιος 21.7.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝ

γ. Λιανός Ιωάν. Δημήτριος 13.1.1948 ΑΡΑΧΟΒΑ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Δενδροχώρι (6)α. Ευθυμίου Ευθυμίου Κων/νος 1920-1922 Μ. ΑΣΙΑΝικογεώργος Ελευθερ. Γεώργιος 1.1.1918 ΠΑΤΡΑΧρηστογιάννης Φωτίου Νικόλαος 16.8.1922 ΚΑΡΑ-ΚΙΟΙΚατσώνης Γεώργιος 1.1.1912 ΚΟΡΥΤΣΑΚατσώνης Δημ. Ιωάννης 1.1.1912 ΜΠΑΪΡΑΚΛΗ

β. Πανούσος Χαραλάμ. Χαρίλαος 25.4.1941 ΣΤΡΑΤ. ΝΟΣ. ΑΙΓΙΟΥ

Διασελάκι 5 (4)α. Καραγιάννης Κων/νου Αθανάσιος 7.9.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΛάμπρος Κων/νου Γεώργιος 1.12.1913 ΑΕΤΟΡΑΧΗΧολέβας Μιχαήλ Θωμάς 10.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝ

β. Καραγιάννης Αθ. Αριστομένης 16.11.1940 ΒΙΓΛΑ

Δορβιτσά (8)α. Γουρίδης Αντωνίου Βασίλειος 12.8.1918 Σ. Ν. ΑΘΗΝΩΝΜανίκας Δημ. Νικ. 18.10.1918 Σ. Ν. ΧΑΛΚΙΔΟΣΠαντελής Νικολάου Ιωάννης 19.8.1921 Μ. ΑΣΙΑΣάχος Δημ. Δημήτριος 9.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝ

β. Μακρής Αθαν. Ιωάννης 8.3.1941 ΥΨΩΜΑ ΔΟΝΤΙ - ΤΕΠΕΛ.Μακρής Αθαν. Χαράλαμπος 13.1.1941 ΧΟΡΜΟΒΑ

γ. Δότσικας Διον. Γεράσιμος 5.3.1947Παπαχρήστου Χρήστ. Διονύσιος 17.8.1948 ΥΨ. ΚΑΡΑΟΥΛΙ ΓΡΑΜΜΟΥ

5. Στο Δήμο Θέρμου από το 1997.

Page 26: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

26 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Ελατόβρυση (11)α. Κολοκύθας Βασ. Ιωάννης 15.3.1921 ΑΒΓΚΙΠατσαούρας Γεώργιος 5.7.1921 ΟΥΤΣ-ΣΕΡΑΪΣπηλιώτης Ιωάν. Κων/νος 23.8.1921 Σ. Ν. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣ. Μ. ΑΣΙΑΣταυρόπουλος Δημήτριος 10.12.1918 ΜΕΡ. Ν. ΠΙΡΟΤΤριάντης Νικ. Κων/νος 2.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝ

β. Λάμπος Βασιλ. Γεώργιος 28.2.1941 ΥΨ. ΔΟΝΤΙ - ΧΟΡΜΟΒΑΜπίμπας Γεωργ. Κων/νος 23.3.1941 ΕΛΑΤΟΒΡΥΣΗΠιάς Νικολ. Γεώργιος 9.1.1941 ΣΚΟΥΤΑΡΑ (ΒΔ ΧΕΙΜΑΡΑΣ)Χασάνης Κων/νου Δημήτριος 30.11.1940 1ο ΣΤΡ. ΝΟΣ/ΜΕΙΟ

γ. Μοσχανδρέου Κων/νου Αθανάσιος 3.1.1949 249 Χ.Μ.Ε.Πιάς Γεωργ. Αθανάσιος 13.5.1947 ΕΛΑΤΟΒΡΥΣΗ

Ελατού (3)α. Μαγκλάρης Ξενοφ. Λύσανδρος 16.3.1921 Μ. ΑΣΙΑ

β. Παπαδόπουλος Ιωάν. Χαράλαμπος 4.1.1941 ΧΟΡΜΟΒΑ

γ. Σπηλιώτης Δημητ. Βασίλειος 30.5.1949 406 ΣΤΡΑΤ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Ελευθέριανη (7)α. Παίξος Γεώργιος 14.4.1897 ΒΟΡΔΩ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥΠαναγιωτόπουλος Δημήτ. 1920-1922 Μ. ΑΣΙΑΠαναγιωτόπουλος Παναγ. Χαράλ. 9.12.1913 ΑΕΤΟΡΑΧΗ

β. Ζωιτός Ζωιτάκη Δημήτριος 2.12.1940 ΔΡΟΒΙΑΝΗΝικολόπουλος Γεωργ. Κων/νος 12.2.1941 2ο ΣΤΡ. ΝΟΣ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

γ. Σιαμάς Σωτηρ. Δημοσθένης 26.12.1947 ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΞΑΝΘΗΣιαμάς Θεοδώρ. Πολύκαρπος 2.7.1947 201 ΚΔΤ

Καλαβρούζα (3)α. Αλεξόπουλος Κων/νου Ιωάννης 11.12.1921 Β’ Σ. Ν. ΣΜΥΡΝΗΣΚαλαβριζιώτης Ευαγ. Νικόλαος 11.2.1921 ΟΡ. ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ

γ. Καλαβρουζιώτης Ιωάν. Ζαχαρίας 27.8.1949 ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ ΓΡΑΜΜΟΥ

Καλλονή (3)α. Ψυχογιός Θεόδωρος 16.8.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝ

β. Διαμαντόπουλος Νικολ. Ιωάννης 14.4.1941 ΛΕΚΛΙ - ΤΕΠΕΛΕΝΙΣφυρής Κων/νου Γεώργιος 9.3.1941 ΜΠΟΥΜΠΕΣΙ - ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ

Καστανιά (14)α. Δαλακώστας Αθ. Αλεξ. 15.8.1921 Μ. ΑΣΙΑΔεληκωστόπουλος Γεωρ. Κων/νος 20.10.1918 ΓΑΛ. Ν. ΠΕΡΛΕΠΕΖαχαρόπουλος Γ. Βασίλειος 3.1.1919 ΧΙVβ ΠΕΔ. ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΚαλλιμάνης Λάμπρου Κων/νος 8.1.1919 ΧΙVβ ΠΕΔ. ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ

Page 27: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

27Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Κουτρούμπας Α. Απόστολος 24.7.1918 Σ. Ν. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣΚουτρούμπας Κων/νου Βασίλειος 15.3.1921 Μ. ΑΣΙΑΛάιος Ιωάννου Γεώργιος 12.9.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΛωρίδας Κων/νου Ιωάννης 28.3.1921 ΤΟΥΜΛΟΥ-ΜΠΟΥΝΑΡΜανώλης Χαραλάμπους Ιωάννης 24.6.1913 ΔΟΪΡΑΝΗΠαπαχριστοδούλου Δημ. Γεώργιος 17.11.1918 Σ. Ν. ΠΙΡΟΤΣτάικος Βασιλ. Χρήστος 8.7.1920 ΚΑΡΑΓΑΤΣβ. Καγιάν Παναγιώτης 9.3.1941 ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟΛέλος Κων/νου Βασίλειος 18.12.1940 ΧΟΡΜΟΒΑ

γ. Στάικος Φωτίου Γεώργιος 30.7.1948 ΔΕΝΔΡΟΥΛΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Καταφύγιο (1)β. Μανωλόπουλος Φιλίπ. Σπυρίδων 25.1.1941 ΧΕΙΜΑΡΡΑ

Κάτω Χώρα (5)α. Αναστασάκος Χρήστος 4.4.1915 Σ. Ν. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝΛόης Κων/νου Γρηγόριος 4.12.1922 Μ. ΑΣΙΑ

γ. Λυκογιάννης Θεοδώρ. Κων/νος 23.11.1948 ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΩ ΧΩΡΑΣΠετρόπουλος Μιχαήλ Βασίλειου 21.2.1949 ΚΡΕΑΤΣΙΟ ΔΩΡΙΔΑΣΠετρόπουλος Μιχαήλ Γεώργιος 21.2.1949 ΚΡΕΑΤΣΙΟ ΔΩΡΙΔΑΣ

Κάτω Πλάτανος (2)α. Γιαννακόπουλος Αθανάσιος 24.1.1913 ΜΠΙΖΑΚωσταράς Δημ. Κων/νος 3.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝ

Κλεπά (29)α. Αναγνωστόπουλος Γεωργ. Αντών. 5.6.1919 Σ. Ν. ΔΡΑΜΑΣΒλάχος Αβραάμ Βασίλειος 15.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΔημητρόπουλος Γεωργ. Κων/νος 17.7.1913 ΜΠΑΪΡΑΚΛΗ (ΗΡΑΚΛΕΙΑ)Δημούσης Γεώργιος 1.1.1921 ΣΑΓΓΑΡΙΟΣΔημούσης Γ. Κων/νος 20.9.1921 ΙΙΙβ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Μ. ΑΣΙΑΔημούσης Χ. Κων/νος 16.8.1921 ΙΙΙα ΟΡ. ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟ Μ. ΑΣΙΑΖαχόπουλος Αν. Ιωάννης 24.11.1919 Β’ Σ. Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣΘεοδοσόπουλος Ευαγ. Ευθύμιος 12.9.1919 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΘεολόγος Κων/νου Βασίλειος 8.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΚαραγκούνης Παναγ. Νικόλαος 18.9.1918 Σ. Ν. ΦΛΩΡΙΝΗΣΚοτίνης Ιωάννου Αντώνιος 17.7.1913 ΠΡΕΝΤΕΛ-ΧΑΝΚοτρώτσος Γεωργ. Χαράλαμπος 15.3.1921 Μ. ΑΣΙΑΚουτίκος Κων/νου Ευάγγελος 11.10.1918 ΠΡΟΣΚ. Σ. Ν. ΛΑΡΙΣΗΣΛαϊνάς Λεωνίδας 3.2.1913 ΜΠΕΖΑΪΝΤΕΛαΐνης Ιωάννου Δημήτριος 27.3.1919 ΚΟΠΑΝΙΣΤΑΛελούδας Ιωάννου Βασίλειος 20.2.1913 ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Β3Μαστροκώστας Νικ. Κων/νος 21.1.1921 Σ. Ν. ΚΟΜΟΤΙΝΗΣΜόσχος Ιωάννης 29.11.1918 Σ. Ν. ΛΑΡΙΣΗΣΜούγιας Ιωάννου Ζήσιμος 1920-1922 Μ. ΑΣΙΑΜούγιας Γεωργ. Κων/νος 5.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΜουρτζούνης Ιωάν. Χαράλαμπος 17.11.1918 ΔΡΑΜΑΠαυλέτσης Γεωργίου Αθανάσιος 4.2.1919 Α’ Σ. Ν. ΔΙΑΚΟΜΙΔΗΣ

Page 28: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

28 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Σαλούρος Γεωργ. Ευθύμιος 25.11.1918 ΙΙΙγ ΠΕΔ. ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΣημανίκας Γεώργιος 28.6.1921 ΙΙΙα ΟΡ. ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟ Μ. ΑΣΙΑΦωτόπουλος Χαρ. Φώτιος 1.11.1918 Σ. Ν. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣΨεματίκας Κων/νου Γεώργιος 28.6.1921 Μ. ΑΣΙΑ

β. Αναγνωστόπουλος Κων. Ταξιάρχης 4.12.1940 ΚΡΑ - ΓΕΩΡΓΟΥΤΣΑΤΙΚΑΖαβέρδας Σπυρ. Δημήτριος 2.12.1940 ΣΙΑΣΤΗ ΔΕΛΒΙΝΟΥ

γ. Μπέλλος Ζησίμου Αλκαίος 8.8.1949 ΦΛΩΡΙΝΑ

Κοκκινοχώρι (1)α. Ζησιμόπουλος Θεοδ. Αντώνιος 1.12.1912 ΜΠΙΖΑ

Κρυονέρια (12)α. Κόκνης Γεωργ. Γεώργιος 16.8.1921 ΙΙΙα ΟΡ. ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟ Μ. ΑΣΙΑΚοσμάς Σταυρ. Χρ. 30.4.1913 Α’ Σ. Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣΚουτσοστάθης Ευστ. Δημήτριος 31.7.1921 Α’ Σ. Ν. ΑΘΗΝΩΝΜάνος Δημ. Αθανάσιος 1920-1922 Μ. ΑΣΙΑΜπίμπας Ιωάνν. Παναγιώτης 13.12.1918 ΜΕΡ. Ν. ΠΙΡΟΤΣιγούρης Κων/νος 14.12.1917 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝ

β. Πελέκης Χριστοφ. Βασίλειος 22.1.1941 ΥΨΩΜΑ 1630 ΧΟΡΜΟΒΑΠέτρου Νικολ. Χρήστος 22.2.1941 ΥΨΩΜΑ προ ΤΕΠΕΛΕΝΙΟΥΣτραβοδήμος Περικλή Αλέξανδρος 16.11.1940 ΜΑΧΗ ΒΙΓΛΑΣΤσαγκρινός Νικολ. Ιωάννης 11.3.1941 ΥΨΩΜΑ προ ΤΕΠΕΛΕΝΙΟΥ

γ. ΖΜπίμπας Νικολ. Ιωάννης 25.7.1947 ΑΛΩΝΙΑ ΜΕΛΙΣΙΟΥ ΓΡΕΒ.Τσαγκρινός Σπυρίδ. Ηρακλής 14.4.1948 ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ ΛΕΚΑΝΗΣ

Κυδωνιά (4)α. Μαστροδημητρίου Κων. Νικόλαος 2.11.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΠαναγιώτης Νικολάου Γεώργιος 1920-1922 Μ. ΑΣΙΑ

β. Μακρής Ιωάν. Νικόλαος 17.2.1941 ΓΚΟΛΙΚΟ - ΤΕΠΕΛΕΝΙ

γ. Τρίφτης Κων/νου Ιωάννης 13.1.1948 ΑΡΑΧΟΒΑ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Λεπτοκαρυά (6)α. Βενέτης Νικολάου Δονάτος 1920-1922 Μ. ΑΣΙΑΕυθυμιόπουλος Νικολ. Κων/νος 18.10.1918Λαουρδέκης Γεώργιος 13.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΣύψας Αθαν. Κων/νος 26.8.1921 Β Ν. ΔΙΑΚΟΜΙΔΗΣ Μ. ΑΣΙΑΣύψας ή Τσίκερης Γεωργ. Χαράλ. 7.12.1918 Σ. Ν. ΠΙΡΟΤ

γ. Ρήγας Θεοδώρ. Κωνσταντίνος 13.1.1948 ΑΡΑΧΟΒΑ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣΛεύκα (3)α. Δημόπουλος Γεωργίου Βασίλειος 1920-1922 M. ΑΣΙΑΛαβίδας Χρ. Δημήτριος 19.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝ

β. Χαλαζίκος (Χαλαζίας) Γεωρ. Κων. 11.12.1940 ΑΝΩ ΛΑΜΠΟΒΟ

Page 29: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

29Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Λιβαδάκι (7)α. Γιαννούλας Απόστολος Ιωάννης 1.1.1912 Γ’ Σ. Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣΚατσακιώρας Γρηγ. Μιχαήλ 30.11.1919 Σ. Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝΚιλιάφης Δημ. Νικόλαος 15.9.1922 Α’ Σ. Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣΦιλίππου Γεώργιος 27.6.1917 Β’ Σ. Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

β. Μώκος Βασιλ. Κων/νος 3.3.1941 ΤΕΠΕΛΕΝΙ

γ. Ζαμπάρας Αθαν. Κων/νος 30.4.1948 242 ΧΕΙΡΟΥΡΓ. ΜΟΝΑΔΑΣμάνης Λάμπρου Σπυρίδων 2.7.1947 ΚΥΔΩΝΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Λιμνίστα (4)α. Ζωγράφος Γεωργ. Παναγιώτης 18.12.1919 Σ. Ν. ΔΡΑΜΑΣΘεοδωρόπουλος Αθαν. Θεόδωρος 4.2.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝ

β. Ασημακόπουλος Δημητ. Ασημ. 27.2.1941 ΓΚΟΛΙΚΟ

γ. Λιακώνης Χαραλ. Κων/νος 31.7.1949 420 ΣΤΡΑΤ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Μακύνεια (3)α. Μπισμπίκης Σπυρ. 1.11.1912 Σ. Ν. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥΧαλατζούκας Νικολάου Ιωάννης 17.10.1916 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

γ. Αδαμόπουλος Θεμιστ. Νικόλαος 13.7.1947 ΛΥΚΟΜΟΡΟ ΒΑΡΒΑΣΙΛΩΝ

Μαμουλάδα (4)α. Στάμου Ιωάν. Νικόλαος 8.8.1921 ΤΟΥΜΛΟΥ-ΜΠΟΥΝΑΡ

β. Χοχτούλας Γεωργ. Δημήτριος 21.2.1941 ΓΚΟΛΙΚΟΧοχτούλας Ευαγγ. Ιωάννης 2.12.1940 ΜΠΟΥΡΑΤΟ - ΚΑΚΑΒΙΑ

γ. Παπακωστόπουλος Χρήσ. Δημήτρ. 9.1.1948 ΜΕΝΟΙΚΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

Μανδρινή (11)α. Βάγγος - Σπανός Δημ. Χρήστος 7.5.1897 ΛΑΜΙΑΒίτσας Αναστάσιος 2.5.1897 ΑΝΩΓΙΒλαχογιάννης Ταξ. Θεοφ. 14.3.1921 Μ. ΑΣΙΑΚαρβέλης Θεοδ. Αθανάσιος 25.8.1914 ΔΕΛΒΙΝΟΛέρος Αναγν. Δημ. 1.12.1913 ΛΑΧΑΝΑΠαναγιωτόπουλος Παν. Νικόλαος 13.8.1921 ΚΙΡΕΖ-ΟΓΛΟΥ-ΝΤΑΓΠανούσος ΧρήστουΠαναγιώτης 19.3.1915 ΜΟΣΧΟΠΟΛΗΣμάνης Μιχ. Νίκος 16.3.1921 Μ. ΑΣΙΑΧονδρός Ιωάν. Νικόλαος 21.5.1920 Μ. ΑΣΙΑ

β. Λέλος Γεωργ. Σπυρίδων 14.11.1940 ΤΖΟΥΦΑ ΡΑΧΗΡήγας Θεοδώρ. Δημήτριος 22.2.1941 ΥΨΩΜΑ προ ΤΕΠΕΛΕΝΙΟΥ

Μανδρινή - Λεύκα (2)α. Αντωνόπουλος Σπυρ. Γεώργιος 12.9.1918 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΤσόλης Δημήτριος 23.3.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝ

Page 30: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

30 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Μηλιά (13)α. Ανδριόπουλος Αντωνίου Αδάμ 12.10.1918 ΙΙΙα ΟΡ. ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΖαμπάρας Νικ. Κων/νος 12.9.1918 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΖαμπάρας Αντωνίου Γεώργιος 17.9.1921 ΙΙΙβ ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟ Μ. ΑΣΙΑΖιαμπάρης Αντωνίου Γεώργιος 15.9.1921 ΙΙΙα ΟΡ. ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟ Μ. ΑΣΙΑΚατσιγιάννης Αριστ. Γεώργιος 12.9.1918 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΚατσιγιάννης Γρηγ. Κων/νος 11.6.1920 ΥΨ. ΚΙΟΥΚοτοπούλης Νικ. Χρήστος 28.2.1921 ΣΥΡΑΚΟΚοτόπουλος Νικ. Βασίλειος 9.2.1921 ΠΡΟΣΚ. Σ. Ν. ΠΡΟΥΣΗΣΜαυραγάνης Κων. Σεραφείμ 4.11.1918 Σ. Ν. ΧΑΛΚΙΔΟΣΜέρκος Φωτ. Κων/νος 15.12.1912 ΑΕΤΟΡΡΑΧΗΠανόπουλος Ιωάν. Ευάγγελος 19.12.1918 Γ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΡΑΤΙΑΣΠαπάς Ανδρ. Γεώργιος 16.8.1921 ΚΑΛΕ-ΓΚΡΟΤΟ

γ. Χριστόπουλος Ανδρ. Αθανάσιος 22.7.1974 ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑ ΚΥΠΡΟΥ

Μολύκρειο (2)γ. Ασημακόπουλος Σπυρ. Δημήτριος 19.10.1948 ΧΑΝΙ ΣΙΣΜΑΝΙΕυθυμιόπουλος Κων/νου Νικόλαος 10.9.1949 401 ΣΤΡΑΤ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Ναυπακτία (13)α. Αναγνωστόπουλος Ιωάν. Χρήστος 1920-1922 Μ. ΑΣΙΑΖαρνογιώργος Κων. Δημήτριος 1920-1922 Μ. ΑΣΙΑΚαλιαμβάκης Ιωάννου Δημήτριος 1920-1922 Μ. ΑΣΙΑΚατσιγιάννης Αριστ. Θεόδωρος 1920-1922 Μ. ΑΣΙΑΚυριαζής Κων/νου Γεώργιος 6.9.1918 ΔΟΪΡΑΝΗΜάλλιος Χρ. Κων/νος 1920-1922 Μ. ΑΣΙΑΜπάλλας Χαραλ. Γρηγόριος 1920-1922 Μ. ΑΣΙΑΣαββόπουλος Ματθ. Θεόδωρος 1920-1922 Μ. ΑΣΙΑΤσαντίλης Δημ. Νικόλαος 1920-1922 Μ. ΑΣΙΑ

β. Δημόπουλος Απόστολος 22.2.1941 ΤΕΠΕΛΕΝΙ

γ. Κοτσώτας Κων/νου Χαράλαμπος 19.4.1949 ΥΨΩΜΑ ΜΗΛΙΑ ΡΟΔ.Σπηλιώτης Δημητ. Βασίλειος 30.5.1949 406 ΣΤΡ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΦωτόπουλος Συμεών Κων/νος 13.8.1949 ΥΨΩΜΑ 1130

Ναύπακτος (126)α. Αδαμόπουλος Βασ. Γεώργιος 10.10.1919 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΑθανασόπουλος Αντώνιος 11.10.1912 15ο ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΑϊφαντής Χρήστος 2.12.1913 Α’ Σ. Ν. ΑΘΗΝΩΝΑνδρέλλος Δημ. Αθανάσιος 11.11.1918 Ε’ Σ. Ν. ΑΘΗΝΩΝΑνδριόπουλος Ιωάννης 2.11.1913 Σ. Ν. ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥΑποστολόπουλος Γεώργ. Μιλτιάδης 4.1.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΑρβαλάς Νικ. Αθανάσιος 25.4.1918 Σ. Ν. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣΒασιλόπουλος Νικόλαος 27.8.1913 Δ’ Σ. Ν. ΑΘΗΝΩΝΒέικος Γεωργ. Κων/νος 1.6.1917Βλαχογιάννης Γεώργιος 27.8.1913 Σ. Ν. ΑΘΗΝΩΝΓεωργακόπουλος Ιωάννης 7.7.1913 ΑΝΤΙΧ. ΣΥΝ. ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥΓεωργακόπουλος Ιωάννης 7.1.1913 Σ. Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣΓεωργακόπουλος Κων/νος 4.8.1918 Σ. Ν. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ

Page 31: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

31Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Γιαννίκας Γεώργιος 14.1.1913 Σ. Ν. ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥΓιαννίκος Κων/νος 12.12.1912 Σ. Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣΓιαννόπουλος Ασημάκης 5.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΓιαννόπουλος Κων. Σπυρίδων 26.10.1918Γούλας Ιωάν. Κων/νος 1.1.1922 Μ. ΑΣΙΑΓούπιος Λεωνίδα Χρήστος 1920-1922 Μ. ΑΣΙΑΔελημάρας Ιωάν. Κων/νος 10.9.1921 Α’ Σ.Ν. ΕΛ. ΕΡ. Σ. Μ. ΑΣΙΑΣΔενδραμής Γεώργ. Αντώνιος 29.4.1920 Σ.Ν. ΑΘΗΝΩΝΔημόπουλος Θεόδωρος 8.4.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΕυθυμίου Αθανάσιος 19.8.1913 Γ’ Σ. Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣΖωργιός Γεώργιος 11.10.1912 ΓΡΙΜΠΟΒΟΖυγουρέτσας Βασίλειος 14.8.1913 Γ. Ν. Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣΘεοδοσόπουλος Γεωργ. Χαρ. 7.1.1913 ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Α14Κάβουρας Χαραλ. Κων/νος 8.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΚακούσης Σπυρ. Λεωνίδας 5.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΚαλαβρυζιώτης Αλεξ. Νικόλαος 21.3.1919 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΚαλόγηρος Δημ. Φίλιππος 10.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΚαλφούζος Θεοδ. 28.5.1913 Α’ Σ. Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣΚαρακουλάκης Νικ. Λεωνίδας 1.5.1917 ΡΑΒΙΝΕΚατσαντώνης Βασ. Τρύφων 19.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΚατσώνης Αντωνίου Ανδρέας 17.8.1921 ΙΙΙγ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Μ. ΑΣΙΑΚερασιάς Αθαν. Χρήστος 25.8.1921 ΑΜΠΕΛΙΚ-ΑΧΑΡΚλεφτογιάννης Κων/νου Δημ. 1.8.1922 ΤΟΥΜΛΟΥ-ΜΠΟΥΝΑΡΚλεφτογιάννης Κ. Λουκάς 30.5.1919 Σ. Ν. ΧΑΛΚΙΔΟΣΚρητικός Μιχ. Ιωάννης 15.7.1921 ΠΡΟΣΚ. Ν. ΟΥΣΑΚΚοντογιάννης Ιωάν. Αθανάσιος 10.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΚοτίνης Δημοσθένης 12.10.1918 Σ. Ν. ΚΟΡΙΝΘΟΥΚουρουμούσης Ανδρ. Κων/νος 20.1.1922 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΛαδιάς Αθανάσιος 9.8.1913 Γ’ Σ. Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣΛαλιώτης Θωμά Αθανάσιος 16.3.1921 Μ. ΑΣΙΑΛιόνης Νικόλαος 3.4.1913 Σ. Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝΛύτρας Αλεξίου Ιωάννης 26.6.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΛόης Νικόλαος 1.4.1913Λουκόπουλος Δημ. Ιωάννης 13.3.1913 Σ. Ν. ΦΛΩΡΙΝΗΣΛυμπεράκος Κ. 14.12.1912 Ν. ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΟΣΜασσιάς Ευσταθίου Γεώργιος 5.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΜατσούκας Νικ. Κων/νος 10.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΜαυρέλης Γεώργιος 23.3.1919 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΜόλας Ανδρ. Θεόδωρος 20.8.1918 Α’ Σ. Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣΜοντόπουλος Γεώργιος 12.2.1913 ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Α13Μπαλωμένος Θεοδ. Άγγελος 20.12.1918 Α ΑΓΓΛΙΚΟ ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟΜπέκος Γεώργιος 3.3.1919 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΜπέκος Αντωνίου Θεόδωρος 12.10.1918 Ν. ΠΑΤΡΩΝΜπήλιας Βασιλείου Κων/νος 4.7.1913 ΑΝΤ. ΣΥΝ. ΣΤΡΩΜΝΙΤΣΗΣΜυλωνάς Γεώργιος 25.2.1913 ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Α13Νακόπουλος Ανδρέα Αντώνιος 24.7.1920 Σ. Ν. ΑΘΗΝΩΝΝτελής ή Ντιλής Γεώργιος 24.1.1913 Β’ Σ. Ν. ΑΘΗΝΩΝΝτζούνης Ανδρέας 24.3.1919 Σ. Ν. ΔΡΑΜΑΣΝτιλής Γεώργιος 24.1.1912 Β’ Σ. Ν. ΑΤΤΙΚΗΣΠαπαγεωργακόπουλος Δημήτρης 13.8.1922 ΚΑΜΕΛΑΡΠαπαθανασίου Κων. Γεώργιος 1.7.1913 ΠΕΤΣΟΒΟ

Page 32: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

32 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Παπακωνσταντίνου Κ. 28.11.1912 Β’ Σ. Ν. ΑΘΗΝΩΝΠατούχας Δημήτριος 11.4.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΠετρόπουλος Πέτρου Δημ. 1920-1922 Μ. ΑΣΙΑΠλάντζας Κων/νος 5.11.1917 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΠλαστήρας Γεώργιος 13.12.1912 Σ. Ν. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥΠλημάρης Κων/νος 10.9.1921 40 ΕΚΚΛΗΣΙΕΣΠολυδωρόπουλος Αθαν. Ιωάννης 5.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΠούλος Νικολάου Κωνσταντίνος 9.10.1912 ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΣιαμάς Παν. Αντώνιος 4.1.1919 ΙΙΙγ ΠΕΔ. ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΣκαμύτας Γεωργ. Απόστολος 14.3.1920 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΣούρλας Δημ. Βασίλειος 20.10.1918 Ζ Σ. Ν. ΑΘΗΝΩΝΣύψας Σ. Βασίλειος 16.6.1913 Β’ Σ. Ν. ΑΤΤΙΚΗΣΤασσόπουλος Ιωάν. Αθαν. 19.6.1913 ΚΙΛΚΙΣΤόλιας Γεώργιος 2.5.1897 ΓΡΙΜΠΟΒΟΤουρνάρας Σταμάτιος 7.3.1913 Σ. Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝΤριανταφυλλάκης Λεων. Ιωάννης 16.3.1921 ΑΒΓΚΙΝΤροπάνος Μάρκου Γρηγόριος 7.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΤσαγγρινός Ν. 20.12.1912 Α’ Σ. Ν. ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΟΣΤσακανιάς Σταύρου Χριστ. 10.5.1917 Σ2 ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΤσαμπούκος Γεωργ. Θεοδ. 15.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΤσαριόνας Βασίλειος 4.2.1913 Α’ Σ. Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣΤσαρούχας Βασίλειος 4.11.1913 Α’ Σ. Ν. ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΟΣΤσέντος Κ. Απόστολος 12.7.1919 Β’ Σ. Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣΤσίπουρας Δημ. Κωνσταντίνος 22.9.1918 Σ. Ν. ΚΟΖΑΝΗΣΤσόλακας Νικ. Κωνσταντίνος 1.9.1918Τσότσος Γεωργ. Νικόλαος 7.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΤσουκαλάς Αθανάσιος 17.6.1913 Α’ Σ. Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣΤσώνης Αλέξανδρος 26.2.1917 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΤσώτας Βασίλειος 3.7.1921 Μ. ΑΣΙΑΤύμπας Χρήστος 21.5.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΦουσέκης Θεοφ. 28.4.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΧαϊδόπουλος Θεοδ. Δημήτριος 5.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΨυχαλινός Θ. Κων/νος 5.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝ

β. Γιακουμής Χρήστ. Ιωάννης 17.12.1940 ΥΨΩΜΑ 613 ΧΕΙΜΑΡΑΣΔροσόπουλος Γεωργ. Αθανάσιος 20.4.1941 ΝΟΣ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝΖουλούμης Αλέξ. Ιωάννης 2.3.1941 2ο ΣΤΡ. ΝΟΣ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝΚατσώνης Αντων. Απόστολος 19.3.1941 ΝΟΣ. ΔΕΛΒΙΝΙΟΥΚορομπίλης Νικολ. Κων/νος 21.12.1940 ΜΠΟΥΡΑΤΟ - ΚΑΚΑΒΙΑΚορομπίλης Χρίστ. Κων/νος 8.3.1941 ΓΚΟΛΙΚΟ - ΤΕΠΕΛΕΝΙΚόττας Πέτρου Νικόλαος 4.1.1941 ΣΚΟΥΤΑΡΑ, ΒΔ ΧΕΙΜΑΡΑΣΜπλέρης Νικολ. Σπυρίδων 2.1.1941 ΥΨ. 257 ΡΙΜΠΑ ΚΛΕΙΣΟΥΡ.Παπαϊωάννου Γεωργ. Βασίλειος 31.12.1940 ΑΥΧΕΝΑΣ ΣΙΡΑΚΟΥΤΠαπανδρέου Δημητρ. Γεώργιος 14.11.1940 ΓΚΡΑΜΠΑΛΑΠετσίνης Ιωάν. Κων/νος 2.3.1941 ΥΨΩΜΑ 1410 ΜΑΛΙ ΣΠΑΤ.Πολυμερόπουλος Κων/νου Βενιζ. 11.3.1941 ΝΟΣ. ΔΙΑΚ. ΕΕ ΣΤΑΥΡΟΥΦούντας Αθαν. Στέφανος 27.2.41 ΤΕΠΕΛΕΝΙ

γ. Αντωνόπουλος Κων/νου Γεώργιος 13.1.1948 ΑΡΑΧΟΒΑ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣΔεληγιώργης Αλεξάν. Παναγιώτης 13.1.1948 ΑΡΑΧΟΒΑΔέμτσας Βασιλ. Σπυρίδων 24.12.1944

Page 33: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

33Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Καλατζόπουλος Νικ. Ιωάννης 24.12.1944 ΑΘΗΝΑΚολοβός Αλεξ. Δημήτριος 11.11.1948 ΓΚΛΑΒΑΤΑ ΒΙΤΣΙΟΥΛάμπου Μιχαήλ Βασίλειος 5.2.1945 ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤ.Μανίκας Κων/νου Νικόλαος 25.12.1947 ΠΑΛΑΙΟΞΑΡΙ ΔΩΡΙΔΑΣΜπερπιλάγκας Νικολ. Ανδρόνικος 25.12.1947 ΠΑΛΑΙΟΞΑΡΙ ΔΩΡΙΔΑΣΟικονόμου Περικλ. Δημοσθένης 29.12.1948 ΥΨ. ΦΑΛΑΚΡΟ ΒΙΤΣΙΟΥΠελέκης Αλεξάν. Δημήτριος 24.7.1946 ΑΓΥΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣΠλαστήρας Δημητρ. Ευθύμιος 27.4.1949 ΠΥΡΓΟΣ ΣΤΡΑΤΣΙΑΝΗΣΣκαμνιάς Βασιλ. Ιωάννης 13.1.1948Σταυρόπουλος Αντων. Νικόλαος 16.11.1948 ΚΑΣΤΡΟ ΣΕΡΡΩΝΣταυρόπουλος Γεωργ. Βασίλειος 22.4.1948 ΚΡΟΚΥΛΙΟ ΔΩΡΙΔΑΣΣταυρόπουλος Αντων. Σταύρος 3.7.1948 413 ΣΤΡΑΤ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΧρηστιάς Λεων. Νικόλαος 30.5.1947 ΣΚΟΥΡΜΠΟΣ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΥ

Νεόκαστρο (3)α. Βασιλόπουλος Ανδρέα Κων/νος 1920-1922 Μ. ΑΣΙΑΡαυτόπουλος Νικ. Διονύσιος 23.3.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΡαυτόπουλος Γεωργ. Σπυρίδων 18.4.1922 Μ. ΑΣΙΑ

Νεοχώρι (6)α. Λειβαδίτης Νικ. Κων/νος 16.8.1921 ΙΙΙγ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Μ. ΑΣΙΑΜπούρας Γεωργ. Κων/νος 27.12.1920 ΚΑΡΑΓΑΤΣΜπούρος Γεωργ. Κων/νος 28.12.1920 ΑΚ-ΜΠΟΥΝΑΡ

β. Κότσαλος Ιωάν. Γεώργιος 6.6.1949 ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΑΤΤΙΚΗΣΜαζιάς Θωμά Κων/νος 19.7.1948 ΓΕΩΡΓΟ-ΓΚΛΑΒΑ ΦΛΩΡΙΝ.Πατερέκας Κων/νου Βασίλειος 21.3.1947 ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΔΟΜΝΙΤΣΑΣ

Ξηροπήγαδο (2)α. Καϊνάρης Ιωάννη Δημήτριος 17.11.1918 ΙΙΙγ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΣκέντος Διον. Μιχαήλ 20.9.1919 Α’ Σ. Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Παλαιόπυργος (18)α. Βίτσας Ηρακλέους Ανδρέας 22.7.1921 ΠΡΟΣΚ. Ν. ΟΥΣΑΚΖαχαράκης Ιωάννη Χρήστος 26.2.1920 Σ. Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝΚαραγεωργόπουλος Χ. Αθανάσιος 16.8.1922 Μ. ΑΣΙΑΚαυκιάς Βασίλειος 20.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΚαυκιάς Φωτ. Θεόδωρος 15.1.1920 Α’ Σ.Ν. ΔΙΑΚΟΜΙΔ. Μ. ΑΣΙΑΜαρισόπουλος Χ. Αντώνιος 9.9.1918Σωτηρόπουλος Σ. Αθανάσιος 1920-1922 Μ. ΑΣΙΑ

β. Αποστολάκης Νικολ. Ανδρέας 25.4.1941 ΚΟΡΙΝΘΟΣ Κωτσόπουλος Λάμπρου Χρήστος 23.11.1940 ΡΟΔΟΤΟΠΙ ΔΩΔΩΝΗΣΜίχος Διον. Χρήστος 21.3.1941 ΥΨΩΜΑ προ ΤΕΠΕΛΕΝΙΟΥΠαπασούλης Κων/νου Γεώργιος 8.3.1941 ΤΕΠΕΛΕΝΙΣωτηρόπουλος Κων/νου Χρήστος 16.2.1941 ΥΨΩΜΑ ΤΕΠΕΛΕΝΙ

γ. Αδαμόπουλος Δημητ. Λεωνίδας 13.1.1948Ζαρμακούπης Αθανασ. Γεώργιος 31.8.1948 ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΟΥΡΑΜατσούκας Χαραλ. Ανδρέας 10.8.1948 ΥΨ. ΓΕΡΑΚΟΦΩΛΙΑΣ Παπαδόπουλος Δημητρ. Λάμπρος 8.12.1947 ΣΟΥΦΛΙ ΕΒΡΟΥ

Page 34: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

34 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Πράππας Γεωργ. Ευθύμιος 11.10.1948 ΥΨ. 1199 ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝΠράππας Αναστ. Νικόλαος 5.8.1947 ΑΡΑΧΩΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Παλαιοχωράκι (5)α. Ζώης Νικόλαος 26.3.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΚαψάλης Κων/νου Σπυρίδων 17.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΤυρογιάννης Αδάμ 14.4.1919 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΤυροπάνης Γεώργιος 1.1.1922 ΤΟΥΜΛΟΥ-ΜΠΟΥΝΑΡ

β. Ζώης Παναγ. Ιωάννης 22.1.1941 ΥΨΩΜΑ 1630 ΧΟΡΜΟΒΑ

Περδικόβρυση (9)α. Λουκόπουλος Βασιλ. Επαμειν. 13.11.1922 Ν. ΞΑΝΘΗΣΛουκόπουλος Αθαν. Παντελής 1920-1922 Μ. ΑΣΙΑΠαπαλόης Λάμπ. Κωνσταντίνος 14.3.1921 ΑΒΓΚΙΝ Μ. ΑΣΙΑ

β. Ανδρεόπουλος Νικολ. Παναγιώτης 2.4.1941 ΜΑΛΙ-ΣΠΑΝΤΑΡΙΤ ΚΛΕΙΣ.Ασημάκης Ντούλα Αλέξανδρος 16.11.1940 ΒΙΓΛΑΧριστόπουλος Δημητρ. Αθανάσιος 15.2.1941 2ο ΣΤΡ. ΝΟΣ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

γ. Ανδριόπουλος Νικολ. Ιωάννης 31.7.1948 ΠΡΟΦΗΤ. ΗΛΙΑΣ ΦΟΥΡΚΑΣΔούλος Βασιλ. Ηρακλής Μάιος 1947 ΛΙΒΑΔΑΚΙΜαραβίτσας Βασιλ. Παναγιώτης 20.7.1948 ΡΟΝΙΤΣΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

Περίστα (12)α. Καγκάνης Αντώνιος 4.5.1897 ΣΥΡΑΚΟΚανάκης Κων/νου Κων/νος (;) 10.10.1918Μανιάτης Αντωνίου Ανδρέας 8.1.1921 Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣΜπακάλης Γεώργιος (;) 3.12.1918 ΜΕΡ. Ν. ΠΙΡΟΤ

β. Μαυρίκης Τριαντ. Βασίλειος 9.12.1940 3ο ΣΤΡ. ΝΟΣ. ΑΓΡΙΝΙΟΥΜαυρίκης Γεωργ. Κων/νος 17.2.1941 ΓΚΟΛΙΚΟΧατζηνικολάου Γεωργ. Αλέξιος 20.12.1940 ΧΟΡΜΟΒΑΧατζηνικολάου Γεωργ. Κωνσταντίνος 19.2.1941 ΧΟΡΜΟΒΑ

γ. Βελαώρας Ιωάν. Χρήστος 19.8.1948 ΠΕΥΚΟ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ ΚΑΣΤ.Καγκάνης Ιωάν. Αναστάσιος 17.1.1948 ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣΧαντζής Ανδρέας 15.9.1948 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣΧαντζής Αθανασ. Μιχαήλ 2.12.1948 ΓΚΛΑΒΑΤΑ ΒΙΤΣΙΟΥ ΚΑΣΤ.

Πέρκος 6 (9)α. Βίτσας Γεωργίου Νικόλαος 8.12.1912 ΑΕΤΟΡΑΧΗΚοντός Ιωάννης 23.9.1920 Μ. ΑΣΙΑΝείλας Δημ. Απόστολος 8.7.1920 ΚΑΡΑΓΑΤΣΠαπαθανασίου Ιωάν. Χρήστος 13.8.1921 ΚΑΛΤΑΚΛΗΠαπανδρέου Νικ. Χρήστος 24.9.1917 Σ. Ν. ΠΥΡΓΟΥΣπανός Σωτηρίου Βασίλειος 16.3.1921 Μ. ΑΣΙΑ

6. Στο Δήμο Θέρμου από το 1997.

Page 35: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

35Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

β. Καραγιάννης Αθαν. Νικόλαος 16.11.1940 ΒΙΓΛΑΜπουρτσαλάς Γεωργ. Δημήτριος 16.11.1940 ΒΙΓΛΑ

γ. Θανασούλας Χαραλ. Βασίλειος 13.1.1948 ΑΡΑΧΟΒΑ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Πιτσινέικα (1)α. Πετσίνης Γεώργιος 21.1.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝ

Πλάτανος (11)α. Δημητρακόπουλος Αριστ. Κων. 10.2.1913 ΜΠΙΖΑΔημητρακόπουλος Δημ. Κων/νος 15.1.1913 ΜΠΙΖΑΖήσιμος Αθαν. Βασίλειος 15.7.1913Καλτσάς Βασ. Δημήτριος 18.8.1921 ΚΑΡΑΚΟΥΓΙΟΥΚαραγιάννης Αθαν. Κων/νος 7.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΚαραγιώργος Γεωργ. Αθανάσιος 15.8.1921 ΣΑΠΑΝΤΖΑΜπανιάς Νικόλαος 16.8.1921 ΙΙΙα ΟΡ. ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟ Μ. ΑΣΙΑΠολύχρονος Κων/νου Αθανάσιος 15.3.1921 Μ. ΑΣΙΑ

β. Κοριντζέλης Νικολ. Κων/νος 4.12.1940 ΥΨ. 1160 ΠΛΑΤΟΒ. ΧΕΙΜ.Τσίπουρας Αθαν. Μιχαήλ 18.12.40 ΧΟΡΜΟΒΑΧολέβας Νικολ. Γεώργιος 15.11.1940 ΠΡΟΦΗΤ. ΗΛΙΑΣ ΚΟΝΙΤΣΗΣ

Πόδος (1)γ. Χωραφάς Αναστ. Χρήστος 4.10.1949 ΑΧΙΝΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Ποκίστα (8)α. Καπατσώρας Γεωργ. Κων/νος 18.8.1921 Μ. ΑΣΙΑΚαραθανάσης Γεώργιος 1.6.1914 Β. Σ. Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣΜπαλαμάσης Νικόλαος 24.11.1918 ΙΙΙα ΟΡ. ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΜπαλαμπάσης Αθανάσιος 14.6.1919 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΝικολάου Γεωργίου Κων/νος 20.10.1921 Ν. ΔΟΡΥΛΑΙΟΥΝικολάου Γεωργίου Κων/νος 4.10.1921 ΠΡ. Ν. ΜΠΙΛΕΤΖΙΚΣπυρογιάννης Σπύρου Ανδρέας 18.10.1918

γ. Μαυρέλης Αποστόλ. Αντώνιος 29.12.1947 ΣΤΡ. ΝΟΣ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Πρόσχιο (2)α. Βλάντης Κων/νου Ηλίας 15.9.1918 ΑΡΓΟΛΙΔΑΛάμπος Ιωάννη Γρηγόριος 18.6.1918 Σ. Ν. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ

Ριγάνι (16)α. Γραμμένος Ιωάννη Γρηγόριος 3.12.1912 ΑΕΤΟΡΑΧΗΠαπαδόπουλος Χρ. Δημ. 1.9.1913 Σ. Ν. ΣΕΡΡΩΝΠολύδωρος Δημ. Σπύρος 12.3.1921 Μ. ΑΣΙΑΣακκουλής Γεωργ. Παναγιώτης 27.11.1918 Σ. Ν. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣΣταυρόπουλος Αλέξανδρος 16.1.1914 Σ. Ν. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

β. Γούπιος Λεων. Κων/νος 15.4.1941 ΜΑΛΙ ΣΠΑΤ ΤΕΠΕΛΕΝΙΟΥΚαλογερής Κων/νου Βασίλειος 25.1.1941 ΧΟΡΜΟΒΑΜεσίρης Νικολ. Βασίλειος 17.4.1941 1ο ΣΤΡ. ΝΟΣ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝΠολύδωρος Κων/νου Αγησίλαος 19.4.1941 ΔΕΛΒΙΝΑΚΙ

Page 36: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

36 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Σακκούλης Ιωάν. Κων/νος 27.2.1941 ΥΨΩΜΑ ΤΕΠΕΛΕΝΙΣακούλης Λάμπρου Παναγιώτης 27.2.1941 ΓΚΟΛΙΚΟΣταυρόπουλος Σταύρου Χρήστος 25.1.1941 ΧΟΡΜΟΒΑΤαμπάκης Αθαν. Δημήτριος 18.1.1941 ΜΑΛΙ ΣΠΑΤ ΤΕΠΕΛΕΝΙΟΥ

γ. Πολύδωρος Λάμπρου Λουκάς 18.2.1949 ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣΣακούλας ή Σακούλης Ιωάν. Ευάγγ. 20.4.1948 ΤΣΟΥΚΑ ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ ΦΘ.Σούρλας Κων/νου Δημήτριος 10.1.1948 ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΡΑΧΟΒ.

Ρίζα (1)β. Γίδας Ιωάν. Κων/νος 3.3.1941 2ο ΣΤΡ. ΝΟΣ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Σίμου (12)α. Βλαχογιάννης Α. Αθανάσιος 2.3.1920 Α’ Σ. Ν. ΔΙΑΚΟΜΙΔ. Μ. ΑΣΙΑΔενδραμής Ιωάν. Γρηγόριος 30.1.1920 Δ’ Σ. Ν. ΕΣΚΗ-ΣΕΧΗΡΖησιμόπουλος Βασιλ. Δημήτριος 21.3.1919 Ζ Σ. Ν. ΑΘΗΝΩΝΚαρανικόλας Κων/νος 23.1.1919 Α’ Σ. Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣΠολύδωρος Θωμά Κων/νος 15.8.1921 Μ. ΑΣΙΑΣάλας Βασιλ. Κων/νος 23.9.1920 Σ. Ν. ΜΠΑΛΟΥ-ΚΕΣΕΡΣκαφίδας Αθαν. Κων/νος 1.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝ

β. Ζωητάκης Αντων. Γεώργιος 28.12.1940 ΤΕΠΕΛΕΝΙΤσούμαρης Κων/νου Λεωνίδας 13.3.1941 ΓΡΑΨΑ

γ. Βλαχογιάννης Δημητρ. Νικόλαος 23.11.1948 ΣΥΝΙΑΤΣΙΚΟΒλαχογιάννης Σπυρίδ. Μιχαήλ 11.8.1948Μπακάλης Κων/νου Νικόλαος 27.6.1948

Σκάλα (9)α. Γούλας Ιωάν. Αθανάσιος 8.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΔημητρόπουλος Κων/νος 6.10.1918 Σ. Ν. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣΚότσαλος Κ. Δημήτριος 14.8.1921 ΙΙΙ ΟΡ. ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟ Μ. ΑΣΙΑΡήγας Γεωργ. Νικόλαος 18.4.1922 Μ. ΑΣΙΑΣταυρόπουλος Χρ. Κων/νος 30.9.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΣωτηρόπουλος Β. Νικόλαος 2.4.1918 Σ. Ν. ΛΑΡΙΣΗΣΧοχτούλας Ιωάννου Δημ. 15.3.1921 Μ. ΑΣΙΑ

β. Ρήγας Παντελ. Παναγιώτης 10.4.1941 ΥΨΩΜΑ προ ΤΕΠΕΛΕΝΙΟΥ

γ. Κονίδας Θεοδώρ. Αθανάσιος 18.7.1948 ΓΚΡΟΥΣΑ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ

Στράνωμα (7)α. Ξεθάλης Γεωργ. Ιωάννης 11.10.1918 Σ. Ν. ΧΑΛΚΙΔΟΣΠαπαδόπουλος Ιωάννης 21.6.1913 ΚΙΛΚΙΣ

β. Κουρελής Κων/νου Νικόλαος 21.12.1940 ΙΙΙβ. ΟΡΕΙΝΟ ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟΛάμπος Κων/νου Αθανάσιος 16.11.1940 ΒΙΓΛΑΠασπάλας Ιωάν. Αθανάσιος 15.3.1941 ΛΕΚΛΙ ΤΕΠΕΛΕΝΙΟΥΤσιορτσής Βασιλ. Κων/νος 3.12.1940 ΥΨ. 1160 ΠΛΑΤ. ΧΕΙΜΑΡΑΣ

γ. Σωτηρόπουλος Σπυρίδ. Γεώργιος 11.2.1949 405 ΣΤΡ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Page 37: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

37Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Στύλια (6)α. Αποστολόπουλος Ι. Νικόλαος 18.6.1918 Ν. ΚΟΖΑΝΗΣΚολοβελώνης Ιωάννου Κων/νος 7.5.1921 Μ. ΑΣΙΑΚουκούτσης Κων/νος 2.4.1918 Σ. Ν. ΛΑΡΙΣΗΣ

β. Ζησιμόπουλος Σπυρ. Αθανάσιος 19.4.1941 ΧΑΝΙ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ

γ. Αλεξόπουλος Αθαν. Γεώργιος 13.1.1948 ΑΡΑΧΟΒΑ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣΚουφογιάννης Νικολ. Δημήτριος 22.10.1947 ΧΑΒΑΡΟΒΡΥΣΗ ΑΜΑΛΙΑΔ.

Τερψιθέα (16)α. Θεοδωρόπουλος Θεοδ. Χρήστος 9.9.1918 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΚοκοτάκης Αθανάσιος 4.5.1897 ΓΡΙΜΠΟΒΟΚοντογιάννης Ιωάν. Νικόλαος 8.12.1917 ΙΩΑΝΝΙΝΑΚοτρονιάς Χρ. Γεώργιος 29.11.1918 ΙΙΙγ ΠΕΔ. ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΛαζαρόπουλος Φ. Κων/νος 7.11.1918 Σ. Ν. ΛΑΡΙΣΗΣΛουκόπουλος Κων/νου Χρήστος 6.9.1919 Σ. Ν. ΔΡΑΜΑΣΜαχάς Ιωάννη Κων/νος 19.8.1921 ΚΑΡΑΚΟΥΓΙΟΥΤούμπανος Οδυσ. Κων/νος 5.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΤσαντήλας Δημ. Γεώργιος 19.10.1918 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΧριστόπουλος Κων/νου Παν. 16.8.1921 ΣΑΠΑΝΤΖΑ

β. Τσαντίλης Χρήστ. Βασίλειος 1.12.1940 ΜΠΟΥΛΑΡΑΤ - ΧΕΙΜΑΡΑΣΤσελένης Χρήστ. Βασίλειος 1.12.1940 ΜΠΟΥΛΑΡΑΤ - ΧΕΙΜΑΡΑΣΦινινής Αριστοτ. Ηλίας 15.11.1940 ΙΒΑΝγ. Μαραγδούλης Δημητ. Περικλής 25.8.1947 ΤΕΡΨΙΘΕΑΜαχάς Ιωάν. Χρήστος 11.4.1949 ΤΕΡΨΙΘΕΑΣπηλιώτης Βασιλ. Γεώργιος 24.5.1948 ΚΡΟΥΣΙΑ ΟΡΗ

Τρίκορφο (8)α. Γιαβρούτας Μιχαήλ Ευάγγελος 1920-1922 Μ. ΑΣΙΑΓιαβρούτας Ανδρ. Νικόλαος 5.4.1919 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΔανιήλ Νικ. Παναγιώτης 1.1.1917Δανιήλ Σ. Παναγιώτης 12.9.1918Δελημάρας Ιωάν. Νικόλαος 19.4.1921 ΙΙΙγ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Μ.ΑΣΙΑΚυρίτσης Τριαντ. Γεώργιος 15.3.1921 Μ. ΑΣΙΑΠιερράκος Δημ. Στυλιανός 1.1.1918 Σ. Ν. ΝΑΥΠΛΙΟΥΤύμπας Ανδρέα Γεώργιος 31.12.1918 ΠΙΡΟΤ

Φαμίλα (7)α. Γαλάνης Γεωργ. Μιχαήλ 28.10.1918 Ν. ΝΥΣΣΗΣΠαγωμένος Αθ. Νικόλαος 28.12.1918 Σ. Ν. ΝΥΣΣΗΣΣταμάτης Κων/νος 25.3.1918 Σ. Ν. ΛΑΡΙΣΗΣ

β. Ζάκας Αριστ. Σωτήριος 16.11.1940 ΒΙΓΛΑΠαπαδημητρίου Κων/νου Ανδρέας 7.1.1941 ΠΡΟΓΟΝΑΤΙ ΤΕΠΕΛΕΝΙΟΥΣίνης Δημητρ. Χαράλαμπος 17.2.1941 ΥΨΩΜΑ ΤΕΠΕΛΕΝΙ

γ. Σίνης Θεοδώρ. Σπυρίδων 26.2.1949 ΚΙΡΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛ.

Page 38: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

38 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Χόμορη (5)α. Αυγέρης Γεώργιος 1.11.1917 Σ. Ν. ΠΑΤΡΩΝΤσούλος Δημ. Γεώργιος 1.1.1921 Μ. ΑΣΙΑ

γ. Ζιαμπάρας Περικλή Οδυσσέας 28.1.1949 ΧΟΜΟΡΗΘεοφάνης Νικολ. Κων/νος 28.1.1949 ΧΟΜΟΡΗΤσιαμπάς Δημητρ. Νικόλαος 18.1.1948 ΑΓ. ΣΩΤΗΡΑ ΑΓ. ΓΕΩΡ. ΠΛ.

Χρύσοβο (10)α. Ζαγκότσης Γεωργ. Χρήστος 24.6.1918 Σ. Ν. ΛΑΡΙΣΗΣΖαγκούτσης Σεραφείμ Γεώργιος 16.6.1918 Ν. ΛΑΡΙΣΗΣΚαρανίκας Κων/νου Χρήστος 9.6.1919 Σ. Ν. ΛΑΡΙΣΗΣΜούτσελος Λουκά Κων/νος 28.5.1921 Σ. ΦΛΩΡΙΝΗΣΡάμμος Ιωάννου Σεραφείμ 21.4.1919 Σ. Ν. ΒΟΛΟΥΤάκης Νικολάου Ιωάννης 25.10.1920 ΧΙΙΙβ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Μ. ΑΣΙΑΤσιλιγιάννης Δημ. 18.8.1921 ΑΡΝΤΙΖΧάλας Γεωργίου Κων/νος 16.8.1921 ΣΑΠΑΝΤΖΑ

β. Σάκος Χαράλαμπος 25.11.1940 ΚΤΙΣΜΑΤΑΣταμογιάννης Ιωάννης 18.3.1941 ΠΕΣΤΙΑΝΗ

Εἷς οἰωνὸς ἄριστος, ἀμύνεσθαι περὶ πάτρης.Όμηρος

Απάντων αγιώτερον, σεμνότερον και τιμιώτερον η Πατρίς.Πλάτων

Η πατρίδα στους νεκρούς της:Παιδιά μου, όσοι, προφήτες μου στρατιώτες, αρχηγοί, σαν τα λιοντάρια στήσατε κορμιά και σαν τα κάστρα. Πνοές κι αν πλανάστε σ’ άλλη ζωή, λείψανα κι αν κοιμάστε,σάς λειτουργώ στη δόξα μου. Μακαρισμένοι να ’στε.

Κ. Παλαμάς

Ο πόλεμος είναι αγαπητός για όσους δεν τον γνωρίζουν. Οσοι όμως τον δοκίμασαν, τρέμει η καρδιά τους δυνατά μπροστά στον ερχομό του.

Πίνδαρος

Page 39: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

39Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Ε. Πεσόντες Ναυτικού και Αεροπορίας από Ναυπακτία

α. Ναυτικού (1)• Χριστόπουλος Ιωάννης του Γεωργίου. Πυροβολητής. Έπεσε 26.9.1943

στη Λαγούσα Σαρωνικού.

β. Αεροπορίας (12) 7

• Πλαστήρας Φίλιππος του Δημητρίου. Ιπτάμενος Υποσμηναγός. Έπεσε 10.12.1941 στη Χάιφα Παλαιστίνης.

• Βαρελάς Παναγιώτης του Γεωργίου. Ιπτάμενος Υποσμηναγός. 14.12.1947. Καστανιά Καλαμπάκας.

• Φινινής Φώτιος του Νικολάου. Ιπτάμενος Υποσμηναγός. 14.1.1949. Νάουσα - Βερμίου.

• Αθανασόπουλος Γεώργιος του Ιωάννου. Ιπτάμενος Ανθυποσμηναγός. 20.9.1957. Αεροδρόμιο Αγρινίου.

• Πορφύρης Παναγιώτης του Αναστασίου. Ιπτάμενος Υποσμηναγός. 22.3.1960. Τερψιθέα Λάρισας.

• Λαουρδέκης Σωτήριος του Παναγιώτη. Ιπτάμενος Σμηναγός. 15.4.1980. Ζάκυνθος.

• Σαλβαράς Λάμπρος του Βασιλείου. Ιπτάμενος Ανθυποσμηναγός. 15.12.1982. Άγιος Ιωάννης Απιδέας Λακωνίας.

• Βαρελάς Βασίλειος του Νικολάου. Ανθυπασπιστής (Ναυτίλος). 5.2.1991. Όθρυς Μαγνησίας.

• Παναγόπουλος Βασίλειος του Σπυρίδωνα. Σμηνίτης πυροβολητής. 5.2.1991. Όθρυς Μαγνησίας.

• Παπακωστόπουλος Αλέξιος του Βασιλείου. Σμηνίτης πυροβολητής. 5.2.1991. Όθρυς Μαγνησίας.

• Παπαμιχαήλ Κωνσταντίνος του Δημητρίου. Ανθυπασπιστής (Ιπτάμενος Μηχανικός). 23.1.1992. Ελευσίνα.

• Μουχτούρης Πολύκαρπος του Χρήστου. Ιπτάμενος Υποσμηναγός. 18.5.2000. Αντίκυρα Βοιωτίας.

7. Με τόπο γέννησης ή καταγωγής την Ναυπακτία.

Θέλει ἀρετὴν καὶ τόλμην ἡ ἐλευθερία. Αὐτὴ … ἐπτέρωσε τὸν Ἴκαρον …Ἀφ᾿ ὑψηλὰ ὅμως ἔπεσε,καὶ ἀπέθανεν ἐλεύθερος.

Α. Κάλβος

Page 40: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

40 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΣΤ. Αναζήτηση Αγνώστων Πεσόντων

Συγγενείς - Απόγονοι των Πεσόντων!Οι αφανείς - άγνωστοι συμπατριώτες μας, που έπεσαν στο καθήκον την πε-

ρίοδο 1830 - 1922, υπολογίζονται βάσιμα σε περίπου 724, όπως έχω εκθέσειανωτέρω.

Επισημαίνω ότι, από της πλευράς μου έχει εξαντληθεί σχετικώς κάθε δυνα-τότητα για τα εν λόγω στοιχεία, χωρίς θετικό αποτέλεσμα.

Υπολογίζεται ότι οι γεννηθέντες ή καταγόμενοι από τη Ναυπακτία συμπα-τριώτες μας ανέρχονται σήμερα περίπου σε 120.000 και είναι διασπαρμένοι,σχεδόν κατά το ένα τρίτο, στη Ναυπακτία, σε άλλες περιοχές της χώρας (κυρίωςΑθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη) και στο εξωτερικό (κυρίως Η.Π.Α., Καναδάς, Αυ-στραλία).

Κατά συνέπεια, λόγω και της παρόδου πολλών δεκαετιών από τη διεξαγωγήτων διαφόρων πολέμων, για να πετύχει η εν λόγω συλλογική προσπάθεια απαι-τείται συστηματική συστράτευση, με σκοπό την ευρύτερη δυνατή ενημέρωσηκαι κινητοποίηση των συμπατριωτών μας, συγγενών - απογόντων των πεσόντων.

Αναζητείστε τους συγγενείς - προγόνους σας στους Πίνακες ΠεσόντωνΣτρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας ή στην ιστοσελίδα http://varelas.word-press.com, όπου οι πεσόντες καταχωρούνται με τόπο γέννησης τη Ναύπακτο ήχωριό της Ναυπακτίας (βλπ. και «Αποδοτία», «Ναυπακτία», «Πρόσχιο»).

Προσέξτε ιδιαίτερα τις τοπικές γλωσσικές ιδιομορφίες, αναφορικά με τηνπροφορά, συνακόλουθα δε και τη γραφή των ονοματεπωνύμων.

Για τους πεσόντες του Στρατού, ειδικότερα, αν οι αναζητούμενοι δεν έχουνκαταγραφεί στους ανωτέρω Πίνακες, εξετάστε αν περιλαμβάνονται στον αλφα-βητικό πίνακα Πεσόντων Στρατού από «Αιτωλοακαρνανία» (βλ. Μέρος Τρίτο).

Εν πάση περιπτώσει, είτε οι πεσόντες συγγενείς - πρόγονοί σας περιλαμβά-νονται, είτε όχι, στις ανωτέρω αναλυτικές Καταστάσεις Πεσόντων:

α. Ζητείστε με επιστολή σας, απευθείας ή μέσω Κ.Ε.Π., πιστοποιητικό τύπουΑ από το Στρατολογικό Γραφείο Μεσολογγίου (Ελεύθερων Πολιορκημένων 52,Μεσολόγγι, Τ.Κ. 302.00, τηλ. 26313 - 60.000, fax 26310 - 26431), αναφέροντεςόσα στοιχεία γνωρίζετε για τον πεσόντα συγγενή - πρόγονό σας (ονοματεπώ-νυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, τόπο γέννησης, έτος γέννησης κ.λπ.).

Εάν έχει μεσολαβήσει αλλαγή επιθέτου των συγγενών - απογόνων, (λόγωγάμου κ.λπ.), πρέπει να γίνει σχετική αναφορά στην ανωτέρω επιστολή σας.

β. Στείλτε το ανωτέρω Πιστοποιητικό στο Γενικό Επιτελείο Στρατού, Διεύ-θυνση Ιστορίας Στρατού, 6ο Γραφείο (Θαλού και Πιττακού 10, Αθήνα, Τ.Κ.105.58), για να καταχωρηθεί στα αρχεία του.

γ. Στείλτε το ανωτέρω Πιστοποιητικό στο απόρρητο [email protected] ή με συστημένη επιστολή στον Γρηγόρη Βαρελά (Φλωρίνης36, Θρακομακεδόνες, Τ.Κ. 136.76), για να περιληφθεί ο πεσών στη νέα έκδοση«Ηρωική Ναυπακτία, Πεσόντες 1821 - 2007 και Αγωνιστές του ’21».

Επίσης, θα ληφθούν υπόψη παρατηρήσεις σας για παραλείψεις και τυχόνλάθη στα δημοσιευθέντα ανωτέρω ονομαστικά στοιχεία των πεσόντων και θαεξεταστούν υποδείξεις και προτάσεις σας για την πληρέστερη δυνατή εκπλή-ρωση του επιδιωκόμενου σκοπού.

Είναι χρέος μας, προς τις επερχόμενες γενιές, την Πατρίδα και την Ιστορία, να καταγράψουμε και να τιμήσουμε τους αγνώστους πεσόντες συμπατριώτες μας!

Page 41: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

41Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΠΙΝΑΚΕΣ1. Πεσόντες Ελληνικού Στρατού, 1830 - 1974

Από 1830 μέχρι 1898 (εκτός πολέμου 1897) 5Κρητικές Επαναστάσεις 574Ελληνοτουρκικός πόλεμος 1897 1.323Μακεδονικός αγώνας 240Βαλκανικοί πόλεμοι (1912 - 1913) 8.308Α’ Παγκόσμιος πόλεμος (1914 - 1916) 1.305Α’ Παγκόσμιος πόλεμος (1917 - 1918) 22.695Εκστρατεία στην Ουκρανία (1919) 651Μικρασιατική εκστρατεία (1919 - 1922) 39.933Β’ Παγκόσμιος πόλεμος 8 15.796Εθνική Αντίσταση (1941 - 1944) 1.102Εμφύλιες συγκρούσεις (1941 - 1944) 3.225Δεκεμβριανά (Δεκ. 1944 - Φεβρ. 1945) 574Εμφύλιος πόλεμος (1946 - 1949) 18.058Κορέα 177Κύπρος 166Σύνολο 114.132

2. Πληθυσμός Αιτωλ/νίας, κατά επαρχία, 1821 - 2001

1821-28 1850 1907 1920 1940 2001 9

Βάλτου 7.888 12.037 19.006 18.401 10 10

Βόνιτσας - Ξηρ/ρου 10.839 15.001 30.562 33.531 39.598Μεσολογγίου 13.673 12.789 27.791 35.013 42.763Τριχωνίας 13.935 10.183 27.344 34.661 56.481Ναυπακτίας 17.754 20.350 34.788 26.338 34.877 29.842Αιτωλοακαρνανίας 64.089 70.360 139.491 147.944 173.719 224.429

Παρατηρήσειςα. Μικρότερος πληθυσμός της Αιτωλοακαρνίας και όλων των επαρχιών της,

το 1832 (Αιτωλοακαρνανία κάτοικοι 39.388, Ναυπακτία κάτ. 12.521).β. Μεγαλύτερος πληθυσμός Αιτωλοακαρνανίας το 1961 (κάτ. 237.738) και

Ναυπακτίας το 1840 (κάτ. 34.877).

8. Ελληνοϊταλικός, Ελληνογερμανικός, Μάχη της Κρήτης, Μέση Ανατολή.

9. Οι επαρχίες καταργήθηκαν με το Σχέδιο Καποδίστρια (N. 2539/97).

10. Στο νομό Άρτας από 1925.

Page 42: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

42 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

3. Πληθυσμός Αιτωλ/νίας - Ναυπακτίας - Ναυπάκτου 1821 - 2001

Αιτωλ/νία Ναυπακτία Ναύπακτος

1821 81.015 21.216 (1.500)1828 47.163 14.293 (1.050)1835 42.203 13.416 1.1391844 66.011 15.833 1.2571850 70.360 20.350 1.3741861 82.899 20.743 1.4001879 103.649 25.556 1.6581889 125.982 28.683 2.2961896 126.898 30.258 2.5701907 139.491 32.622 3.3991920 147.944 26.338 3.1701928 175.838 29.639 4.2081940 173.719 34.877 5.5861951 220.138 30.179 6.5611961 237.738 28.250 7.2771971 228.989 22.931 8.4211981 219.764 33.136 9.0351991 228.180 25.984 10.8542001 224.429 29.842 12.924

4. Πληθυσμός Ναυπακτίας το 2001

Δήμος Ναυπάκτου 18.231Δήμος Αντιρρίου 2.375Δήμος Αποδοτίας 2.598Δήμος Πλατάνου 1.775Δήμος Πυλήνης 2.000Δήμος Χάλκειας 2.863Σύνολο 29.842

Όταν φθάσει ο πόλεμος στου λαού την κρίση,κανείς το θάνατό του δε λογιάζει, αυτή τη συμφορά ο καθένας τη ρίχνει σ’ άλλον.Μ’ αν στην ψήφο δίπλα βλέπαν και τό θάνατο μαζί,δεν θα ρήμαζε η Ελλάδα φαγωμένη απ’ τους πολέμους.

Ευριπίδης

Page 43: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

43Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

5. Πληθυσμός Ναυπάκτου και Χωριών 1907 - 2001

1907 1920 1940 2001Άγιος Δημήτριος 506 484 565 137Αμπελακιώτισσα (Κοζίτσα) 603 604 536 231Αναβρυτή (Βετοψίστα) 420 268 342 95Ανθόφυτο (Γρανίτσα) 409 403 458 170Αντίρριο 543 260 442 1.108Άνω Χώρα (Μεγάλη Λαμποτινά) 820 634 920 404Αράχοβα 909 574 813 242Ασπριάς 313 339 424 136Αφροξυλιά (Φροξυλιά) 218 313 243 451Αχλαδόκαστρο (Αρτοτίβα) 199 326 281 126Βασιλική (Άνω και Κάτω) 207 424 343 329Βελβίνα 108 149 173 124Βλαχομάνδρα 170 214 261 260Βομβοκού 274 269 374 320Γάβρος (Δέλγα) 319 330 350 87Γαλατάς 11 (669) (805) (1.262) 1.212Γαυρολίμνη (Γαβρολίμνη) 297 358 465 363Γολέμι (Γουλέμι) 123 - - 61Γραμμένη Οξυά (Σιτίστα) 857 261 585 138Γρηγόρι 288 100 420 74Δάφνη 188 308 383 779Δενδροχώρι (Τέρνοβα) 158 78 228 28Δορβιτσά (Τιροβιτσά) 375 391 425 130Ελατόβρυση (Βοϊτσά) 840 344 558 108Ελατού (Ελετσού) 561 490 458 153Ελευθέριανη (Λευτέριανη) 492 409 634 212Καλαβρούζα 324 435 387 138Καλλονή (Στρώμνιανη) 240 66 262 30Καστανιά 210 170 253 77Καταφύγιο (Αμόρανη) 555 613 757 195Κάτω Χώρα (Μικρή Λαμποτινά) 449 324 337 41Κεντρική (Ανδροβίστα) 231 264 291 78Κλεπά 1.121 1.143 1.010 301Κοκκινοχώρι (Νίσβαρη) 164 159 367 44Κρυονέρια (Κουτουλίστια) 613 78 647 122Κυδωνιά (Ζηλίστα) 438 160 243 44Λεπτοκαρυά (Λευτοκαρυά) 69 - 72 28Λεύκα (Μικρή Παλούκοβα) 337 72 395 95Λιβαδάκι (Αβόρανη) 106 22 515 52Λιμνίστα 247 274 309 90Μακύνεια (Μαμάκου) 154 217 162 310Μαμουλάδα 270 283 373 435Μανδρινή (Μεγάλη Παλούκοβα) 434 22 281 73Μηλιά (Κολοσύρτης) 228 184 303 80

11. Στο Δήμο Μεσολογγίου από 1841 μέχρι 1997.

Page 44: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

44 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Μολύκρειο (Μούι) 12 226 422 231Ναύπακτος 3.399 3.170 5.586 12.924Ξηροπήγαδο 77 156 342 477Νεόκαστρο (Νιόκαστρο) 183 237 306 117Νεοχώρι (Νιοχώρι) 827 543 686 128Παλαιόπυργος (Βελβίτσαινα) 721 652 856 361Παλαιοχωράκι (Παλιοχωράκι) 221 245 352 87Περδικόβρυση (Συνίστα) 390 107 659 27Περίστα 723 652 693 117Πέρκος 641 347 313 13

Πιτσινέικα 73 - 167 1310Πλάτανος 14 1.555 754 1.193 404Πόδος 199 116 198 8Ποκίστα (Μποκίστα) 271 249 341 144Ριγάνι (Βρώστιανη) 637 676 595 335Ρίζα 120 140 123 162Σίμου 599 493 640 246Σκάλα 310 322 409 536Στράνωμα 325 328 503 220Στύλια 444 393 422 130Τερψιθέα (Βετολίστα) 591 579 702 333Τρίκορφο (Μπεζαϊδέ) 278 376 445 440Φαμίλα 388 345 421 220Χόμορη 395 407 530 77Χρύσοβο 154 156 - 45

12. Περιλαμβάνεται στο Αντίρριο.13. Στο Δήμο Θέρμου από 1997.14. Περιλαμβάνεται και ο Κάτω Πλάτανος - Βονόρτα (1907 κάτοικοι 347, 1920 κάτ.237, 2001 κάτ. 80).

Στην Ελλάδα…η δόξα το καμάρι της, η αλήθεια είναι δική της.Κι’ αν είναι και στον πόλεμομέση, η ζωή θυσία,ο Τάφος είναι πέρασμαπρος την Αθανασία.

Κ. Παλαμάς

Page 45: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

45Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

Page 46: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

46 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Α. Μνημεία Πεσόντων

α. Στην ελληνική αρχαιότητα οι ήρωες θεωρούνταν «ημίθεοι» και ήταν ιερόκαθήκον η απόδοση ταφικών τιμών. Ιδιαίτερα δε, για τους πεσόντες για την πα-τρίδα, «εξ έθους νόμων πανελλήνων».

Ο Σοφοκλής αναφέρεται στη θυσία της Αντιγόνης για την ταφή του αδελφούτης Πολυνείκη. Είναι επίσης γνωστή η εκτέλεση Αθηναίων στρατηγών, και μάλι-στα νικητών στη Ναυμαχία των Αργινουσών το 406 π.Χ., κυρίως επειδή, παρά τηνεπικρατούσα θαλασσοταραχή, δεν περισυνέλλεξαν τους νεκρούς από τη θά-λασσα.

Χαρακτηριστικός είναι και ο Επιτάφιος λόγος του Περικλέους προς τιμή τωνπεσόντων κατά τις αρχές του Πελοποννησιακού πολέμου.

β. Στη νεότερη Ελλάδα, πρώτος ο Δήμος Ερμουπόλεως Σύρου ανήγειρε, το1889, Μνημείο προς τιμή των πεσόντων κατά την Επανάσταση του 1821. Η σχε-τική απόφαση, που πάρθηκε το 1858, φέρεται ως πρωτοποριακή σε παγκόσμιοεπίπεδο!

Eίναι λυπηρό ότι, επτά δεκαετίες μετά από την εποποιία του 1940 - 1941, ταοστά περίπου 8.000 πεσόντων του ένδοξου Ελληνικού Στρατού μένουν ακόμηδιάσπαρτα, θαμμένα ή άταφα, στα πεδία μαχών της Αλβανίας!

γ. Στη Ναυπακτία, το Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη, ο θρυλικός Εύζωνας -Τσολιάς, δωρεά του θείου μου Επαμεινώνδα Αρβανίτη από την Ελευθέριανη, φι-λοτεχνήθηκε το 1945, μετά από πρότασή μου, γιατί δεν είχαμε που να καταθέ-σουμε στεφάνια κατά τις τελετές.

Το μαρμάρινο αυτό άγαλμα έχει μετακινηθεί τέσσερις φορές, εντός της πλα-τείας Φαρμάκη. Πάντα δε σε χειρότερη θέση, και, εκτός από την πρόσφατη με-τακίνησή του, πλησιέστερα προς τον τεράστιο πλάτανο, από τον οποίο και έχειυποστεί ανεπανόρθωτες για το μέλλον του φθορές (λόγω οξειδώσεων από ταπεριττώματα των πουλιών, χρωματικών ινών των φύλλων κλπ.).

Μνημεία πεσόντων και αναμνηστικές πλάκες υπάρχουν και σε πολλά χωριάτης Ναυπακτίας.

Την τελευταία διετία τοποθετήθηκαν σύνθετο Μνημείο Πεσόντων Αεροπό-ρων στη Ναύπακτο, προτομή του Διαμαντή Χορμόβα στο Αντίρριο και Ηρώο Λε-πτοκαρυάς στην Αγία Κυριακή.

«…μία δὲ κλίνη κενὴ φέρεται ἐστρωμένη τῶν ἀφανῶν, οἳ ἂν μὴεὑρεθῶσιν ἐς ἀναίρεσιν...».

Περικλής

Να μνήμα εδώ παλληκαριού,που από τα παλιά τα χρόνιααπό το φονικό σπαθίτού Έκτορα είχε πέσει.

Όμηρος

Page 47: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

47Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Άγιος Δημήτριος Αναγνωστόπουλος ΑθανάσιοςΓιάννηςΜπουζούκης ΓιάννηςΜπουζούκης Ι. ΚώσταςΜπρουζούκης ΔημήτριοςΜπρουζούκης Δ. Νικόλαος

Αμπελακιώτισσα (Κοζίτσα) Δαμιανού ή Τρίτσας ΙωάννηςΖαφειρόπουλος ΑθανάσιοςΚανέλλος ΑντώνηςΚώσταςΛιβερόπουλος ΛιβέριοςΛιβερόπουλος ΜήτροςΛυμπέρης Αναγν. ΚαραγιώργοςΛυμπέρης ή Λυμπερόπουλος Κων.Λυμπερόπουλος ΓιαννάκηςΠαναγιώτου Αθανάσ. ή ΘανασούλαςΠαπαγεωργίου ΑναγνώστηςΠαπαδημητρίου ΗλίαςΠερδίκας ΓεώργιοςΠιλάλας ΠαναγιώτηςΠριμηκύρης ΝικόλαοςΠριμηκύρης ΠαναγιώτηςΡάπτης ΔημήτριοςΡάπτης Ηλίας

Αναβρυτή (Βετοψίστα) Γιαννόπουλος ΤριαντάφυλλοςΓκέκας ΓεώργιοςΓραμμάτης ΔημήτριοςΘεοδωρόπουλος ΓιάννηςΘεοδωρόπουλος ΓιώργοςΘωμόπουλος Κ. ΒασίλειοςΘωμόπουλος ΓιώργοςΚαρβούνης ΓιώτηςΚολοπάνης ΑθανάσιοςΚωτσονόπουλος ή Καρβούνης

ΔημήτριοςΛαούρδας ΔημήτριοςΛουκόπουλος ΓιάννηςΠαπαχριστόπουλος ΓεώργιοςΣκούφος Αθαν. ΓιάννηςΣταυρόπουλος ΑναστάσιοςΤζελβές ΓεώργιοςΤουμπανόπουλος ΓεώργιοςΤριανταφυλλόπουλος Ιωάννης

Αναβρυτή (;) Λουκόπουλος Δημήτριος

Ανθόφυτος (Γρανίτσα) ΑκρίδαςΑναστασόπουλος ΑντώνιοςΚοτρότζοςΠαπαδόπουλος ΓιωργάκηςΠατούχας ΑθανάσιοςΠολιτόπουλος ΔημήτριοςΠολιτόπουλος ΝικόλαοςΣιαμογιάννης ΙωάννηςΤσιλιγιαννόπουλος ΣπύροςΦούντζηλας ή Αράπης Γιώργος

Αντίρριο Μπολάσης Λάμπρος

Άνω Χώρα (Μεγ. Λαμποτινά) Αντωνίου Γιαννούλα Αρμάζος Π. ΓεώργιοςΑσημακόπουλος ΔημήτριοςΑυγεράκης ΣπύροςΑυγερακόπουλος ή Αυγεράκης Γεώρ.Ζωσιμάς, ΜοναχόςΚαλιαμπάκος ή Διαβολής

Παπα-ΑνδρέαςΚαναβός Αναγνώστης ή ΑνδρέαςΚαπουρδέλης ΑναγνώστηςΚαραδήμας ή Ζαχαρής ΑθανάσιοςΜήτροςΝικολακόπουλος ΚώσταςΝικόπουλος Κων/νοςΠετσίνης ΑντώνηςΠετσίνης ΓιώργοςΣακελλαρόπουλος ή Μουστάκας

ΓιάννηςΣούλος ΓιάννηςΣωτηροπούλου Βασ. (σύζ. Γιώργου)Σωτηροπούλου Αικ. (κόρη Γιώργου)Σωτηροπούλου Μαρία

(κόρη Γιώργου)Τζαμπέικος ΜήτροςΤσατσάνης ή Τζατζάνης ΚωνσταντήςΤσώλης ΧρήστοςΦαλίδου Παράσχω (σύζ. Γεωργίου)Χαντζόπουλος ΓιαννάκηςΧατζής Αθανάσιος

Β. Αγωνιστές Ναυπακτίας το 1821 (682)

Page 48: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

48 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Χρυσοβέργης Ι. ΒασίλειοςΧρυσοβέργης Ι. ΝικόλαοςΧρυσοβέργης Ι. Παντολέων

Άνω Χώρα 15

Σωτηρόπουλος ΓιώργοςΣωτηρόπουλος Γ. ΔημητράκηςΣωτηρόπουλος Γ. Κολιός

Αποδοτία Αναγνωστόπουλος ΑναγνώστηςΑναγνωστόπουλος ΘεόδωροςΑποστολόπουλος ΑντώνιοςΗλιόπουλος ΓεώργιοςΚαραχρήστος ΓεώργιοςΚυριτζόπουλος ΔημήτριοςΚωνσταντίνου ΑντώνιοςΚωτσόπουλος ΓεώργιοςΚωτσόπουλος ΠαναγιώτηςΠερδίκης Σπύρος

Αποδοτία (;) Πασχούλης Δημήτριος

Αράχοβα Λαναράς ή Νικολάου ΚώσταςΝαυπακτίτης ΛουκάςΝικολάου ή Καρακώλης ΓεώργιοςΝίκου ΓεώργιοςΣισμάνης ΝικόλαοςΣφυρής ΓεώργιοςΦούρλας Δ. Φώτης

Ασπριάς Αθανασίου ΝικόλαοςΑνδρουτσοκώστας Κων/νοςΑσημακόπουλος ή Τηλιγάδας

ΔημήτριοςΓεωργούσης ΝικόλαοςΧριστόπουλος Γεώργιος

Αφροξυλιά (Φροξυλιά) Μπάκος ή Μπακοδήμος Δήμος

Αχλαδόκαστρο (Αρτοτίβα) Πυλαρινός Κ. ΓεώργιοςΠυλαρινός Κ. Γιάννης

Βενέτικο Αλεξοσωτηρόπουλος ΓεώργιοςΑλεξοσωτηρόπουλος ΛουκάςΑνυφαντόπουλος ΓαλάνηςΔελημάκοςΔημητρίου ΣτεφανήςΙωάννου ΚαρανάσοςΚαλογερόπουλος ΝίκοςΚορδάτος ΚώσταςΚρομμίδης ΓιάννηςΛίγκας ΓιάννηςΛίγκας ΚώσταςΜπαλάσκας ΑθανάσιοςΠρένζας ΜήτροςΣκαλιωτάκης ΓιώργοςΣούρλος ΑντώνηςΤζακαλόπουλος ΓιάννηςΨαροδημητρόπουλος Κώστας

Βομβοκού Τζουμάνης Πέτρος

Γάβρος (Δέλγα) Μακαρόπουλος ΑθανάσιοςΠλούμης Ν. ΣπύροςΓαυρολίμνη (Γαβρολίμνη) Αντωνόπουλος ΠαναγιώτηςΚαρβουνοχωρίτης ΣωτήριοςΚοτρότσος ΚωνσταντίνοςΚούγιας ΚωνσταντίνοςΣκουπίτσας ΑνδρέαςΦυσέκης ή Φουσέκης ΓιάννηςΦυσέκης ή Φουσέκης Κωνσταντίνος

Γαλατάς Αλεξόπουλος ΝίκοςΒαλανδρέας ΓεώργιοςΒαλαντώνης ΓεώργιοςΒεργίνης ΔημήτριοςΒεργίνης ΤάσοςΓεωργόπουλος ΙωάννηςΓεωργόπουλος ΧαράλαμποςΕυσταθίου ΓεώργιοςΜακρυκώστας ή Κλαμπανιστής Κώσ.Μουτόπουλος ΑνδρέαςΜουτόπουλος ΔημήτριοςΜπουγάτζης Αθανάσιος

15. Πεσόντες σε εμφύλιες μάχες.

Page 49: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

49Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Παπαδόπουλος ΓιάννηςΠαπαχριστόπουλος ΓιάννηςΠρεβεζάνος ΓεώργιοςΤζοπανάκης ΝάστοςΤσοπανάκης Γρηγόριος

Γολέμι (Γουλέμι) Αδάμ Γ. KωνσταντίνοςΑδάμ Γ. ΧαράλαμποςΚατραούρας Γιάννης

Γραμμένη Οξυά (Σιτίστα) Βήτας ή ΖουμπόπουλοςΒήτας ή Ζουμπόπουλος ΑνδρέαςΔάβλος ΜήτροςΔροσόπουλος ΓιάννοςΚαραμπέτσος ΓιάννηςΚαράτζαλος Α. ΓεώργιοςΛιφαντάκης ΝικόλαοςΜανίκας ΘανάσηςΣκουφόπουλος ΛιάσκοςΧαλμούκηςΧανόπουλος ΓιάννηςΓρηγόρι Γιωργακέλος ΧριστάκηςΚαραδήμας ΧαράλαμποςΚολοκυνθόπουλος ΧρήστοςΠαλούκης ΑναγνώστηςΠαλούκης ΙωάννηςΣκελιώτης ΝικόλαοςΤζελβές ΙωάννηςΤζέτος

Δάφνη Κονταξής Αθ. Κων/νος

Δενδροχώρι (Τέρνοβα) Λαρόπουλος ΝικόλαοςΜαργώνης Νικόλαος

Διπλάτανος (Τερπίτσα, Τρυπίτσα) Βελιόπουλος ΚώσταςΒελιόπουλος ΝικόλαοςΤρυπίτζας ή Τερπίτσας

ή Σκούρας Ι. Γεώργιος

Δορβιτσά (Τιροβιτσά) Αγραφίτης Κ. ΓεώργιοςΓιάννηςΠαπαχρήστου ΓιάννηςΣιάχος Γεώργιος

Χαράλαμπος Τιροβιτζιώτης

Ελατόβρυση (Βοϊτσά) Αλαφογιάννης ΓιάννηςΑλαφογιάννης ΓιώργοςΑναγνώστηςΑναγνωστόπουλος ΧρηστάκηςΓεωργάκης ΠαπαγιωργάκηςΚάντζος ΕυστάθιοςΚάντζος Στάθη ΚωνσταντήςΚαρανικόλας ΑνδρέαςΚοκομήτρου ΓιώργοςΚοκομήτρου Μαρία (σύζ. Γιώργου)Λάμαρης ΓιώργοςΜάρκου ΙωάννηςΜασούρας ΓιώργοςΜασούρας ΔημήτριοςΜαστραπάς ΒασίλειοςΜπαρλαφέτζας Χρ. ΝικόλαοςΜπούσγος Βασίλης Παϊσόπουλος ΧρήστοςΠαπαδημητρίου ΓεώργιοςΠαπανικολάου ΑναγνώστηςΠασίσης Παν. ΔημήτριοςΣπανοδήμος ΠαναγιώτηςΣταυρόπουλος ΜήτροςΦαρμάκης ΓιάννηςΧασκόπουλος ΚώσταςΧριστάκης

Ελατόβρυση (;) Κάντζος ΑθανάσιοςΚάτζος Σπύρος

Ελατού (Ελετσού)Βήτας ΚώσταςΒήτοςΓιώργοςΔήμοςΚαλαντζόπουλος ΓιάννηςΚουτσοκώσταςΜαγκλάρας ΓιώτηςΜαγκλάρας ΚωνσταντίνοςΠανόπουλος ΧρήστοςΠαπαμήτσοςΠαπα-Παναγιώτης ΣπύροςΤζέτος Γεώργιος

Ελευθέριανη (Λευτέριανη) ΓκέκαςΝικολάου Κώστας

Page 50: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

50 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Παντελόπουλος ΚωνσταντήςΠαντελόπουλος ΠολύμεροςΠολυμερόπουλος ΓεώργιοςΠολυμερόπουλος Πάνου ΠάνοςΠολυμερόπουλος Παντελής

Καλαβρούζα Λυκοκάπης ΠαναγιώτηςΧριστόπουλος Κωνσταντίνος

Καλλονή (Στρωμήνιανη, Στρώμνιανη)Δροσογιαννόπουλος ΜήτροςΝικολόπουλος ΦώτηςΤσονόπουλος Γιώργος

Καταφύγιο (Αμόρανη) Αμορανίτης ΤριαντάφυλλοςΑναγνώστηςΒλαχόπουλος ΛάμπροςΓεροπαναγιωτόπουλος ΠαπαχρήστοςΓλαρόπουλος ΔημήτριοςΔενδραμής ΔημήτριοςΔενδραμής ΚωνσταντίνοςΔημητρίου ή Πλουμόπουλος ΙωάννηςΕυθυμίου ΑθανάσιοςΚαούλας Δ. ΝικόλαοςΚοντογιώργος ΑμορανίτηςΚωνσταντίνου ΠαναγιώτηςΜανώλης ή Πλατής

ή Κουβέλης Κων/νοςΜανωλοδημητρόπουλος

ή Μπάλας Κων/νοςΜαράγκας ή Κωνσταντόπουλος

Γεώργιος

Κάτω Πλάτανος (Βονόρτα) Κασίμης ή Καψάλης ΝικόλαοςΚοτζήςΚυριαζής Παπαγιάννη ΚώσταςΜπερτζουλής ΔημήτριοςΠαπαμήτροςΠαπατριανταφύλλου ΑνδρέαςΠαπατριανταφύλλου Δημήτριος

ή ΜήτροςΠαπατριανταφύλλου ΚίτσοςΣακελλαρίου ή Κυριαζής Γ. ΜιχαήλΣταύρου Αθ. ΣπύροςΤζήρος ή Τσήρος Δ. Κίτσος

Κεντρική (Ανδροβίστα) Γιάννης

Χορτογιάννης Ιωάννης

Κλεπά Δημούσης ΑναγνώστηςΔημούσης Αναγ. ΛεωνίδαςΖησιμόπουλος ΔημήτριοςΚοτινόπουλος ΓιαννούληςΞύδης Γ. ΑναγνώστηςΟικονόμου ΠαπακανέλλοςΠαπαχρήστου ΧαράλαμποςΠρωτόπαπας ή Κικίτσας ΓιώργοςΠρωτόπαπας ή Κοτίνης Κωνστ/νος

Κοκκινοχώρι (Νίσβαρι) Ασημάκης ΔημήτριοςΘανάσηςΠαπαδόπουλος ΓιωργάκηςΣτεφανόπουλος Νικόλαος

ΚόνισκαΒασιλείου ΚώσταςΒασιλείου ΧρήστοςΒασιλογεωργόπουλος ή Καρβούνης

ΔημήτριοςΓεωργίου ή Παπαρίζος ΙωάννηςΖαρκαδούλας ΓιώργοςΖάχος ή Κατζής Ι. ΑναγνώστηςΚαμάρας ΤριαντάφυλλοςΜεσημέρης ΓιάννηςΝίκου ΤριαντάφυλλοςΠάνου ή Σουφλής ΝικόλαοςΠαπανικολάου ή Κοκώνης Γ. Κων/νοςΠρωτόπαπας ή Κόνισκας

ΚαραγιώργοςΣαμαράς ΤριαντάφυλλοςΤζωρτζής ΙωάννηςΦράγκος Γεώργιος

Κόνισκα (;) Παναγιώτου Γιώργος

Κράβαρα Αναστασόπουλος Καραγιώργος

(Πόδος;)Γιώτης ΓιαννάκηςΓιώτης ΣωτήρηςΚραβαρίτης ή Βασιλόπουλος

Ν. ΑθανάσιοςΚραβαρίτης ή Βασιλόπουλος

Ν. ΔημήτριοςΜαρκόπουλος Αθανάσιος

Page 51: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

51Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Μητσόπουλος ΓιάννηςΜπερτζάς ΦώτηςΝικολάου ΘανάσηςΠαναγιώτου ΜάρκοςΠανόπουλος ΠαναγιώτηςΤσόγκας ή Τσούγκας Αναστάσιος

Κρυονέρια (Κουτουλίστια) Ζαμπάρας ΠαναγιώτηςΖαμπάρας ή Τράκας ΑντώνιοςΚαραθανασόπουλος ΓιάννηςΚαραθανασόπουλος ΧρήστοςΛυμπέρης ΑναστάσιοςΛυμπέρης Αναστ. ΜήτροςΝικολόςΠαπακωνσταντής ΑλέξηςΣάμος Χρήστος

Κυδωνιά (Ζελίστα, Ζηλίστα)Γάτος ΑνδρέαςΖελίστας ή Κωνσταντίνου ΑντώνιοςΘεοδώρου ή Αϊβαλιώτης ΝίκοςΚατζάκος ΑναγνώστηςΚολομπόπουλος ΑθανάσιοςΚουρτελόπουλος ΜήτροςΚρίκος ΚακογιώργοςΚωνσταντόπουλος ΘανάσηςΚωστόπουλος ή Κρίνος ΠαναγιώτηςΠαπατράμπας ΓιάννηςΣταυρόπουλος ΚαραγιώργηςΣταυρόπουλος ΜήτροςΣταυρόπουλος Νικόλαος

Λιβαδάκι (Αβόρανη) ΑντώνηςΒελινικόπουλος ή Καλαντζής ΜήτσοςΖαφειρόπουλος ΓιαννάκηςΚαπογιάννηςΚοσκινάς ΓιάννηςΛιοκαμένος ΘανάσηςΛιοκαμένος ΠάνοςΜπέσας ΓιάννοςΣαρδήλης ΑναγνώστηςΣαρδήλης ΧρήστοςΧριστογιαννόπουλος Παναγιώτης

Λεπτοκαρυά (Λεφτοκαρυά) ΑδάμΑναστασόπουλος ΙωάννηςΓιαννόπουλος ΕυστάθιοςΡήγας Δημήτριος

ΣτέφανοςΣφήκαςΣωτηρόπουλος Γιώργος

Λιμνίστα Ηλίας Γιώργος ή ΓιωργούλαςΛιγερόπουλος ΑθανάσιοςΜηλιώνης ή Μηλιωνίκος Νικόλαος

Μανδρινή - Λεύκα (Μεγάλη - Μικρή Παλούκοβα) Κατσαβός ΧαράλαμποςΚατσαβοχρήστος ΔημήτριοςΚερβελόπουλος ΓιαννάκηςΚούστας ΒασίλειοςΛαμπρόπουλος ΜήτροςΜπαλαφούτης ΘανάσηςΝτούνης ΔημήτριοςΠαναγιωτόπουλος ΓιάννηςΡαφτόπουλος ΒασίληςΤζιγάννηςΤζόλος ΜήτροςΤρέουλος ΓεώργιοςΦράγκος Γεώργιος

Μολύκρειο (Μούι) Κατσαντώνης ΑντώνιοςΚουμπουρλής ΓεώργιοςΚουτσαντώνης ΑντώνιοςΠατζαντζής ΓεώργιοςΠατζαντζής Γ. ΑθανάσιοςΣπανός ή Μούχας Κωνσταντίνος

Ναυπακτία Βλαχόπουλος ΛεωνίδαςΓκιώνης ΓιώτηςΚαινούργιος ΚώσταςΚαλτσάς Ι. ΔημήτριοςΚαρλής ΘωμάςΚαρλής ΠαρασκευάςΚορίζας ΓιώργοςΚουφογιάννης Ι. ΔημήτριοςΚωτζής ΣπύροςΜουστακλής Δ. ΒασίλειοςΜπακογιάννης ΝάστοςΜπακοδήμος ΧρήστοςΠαλαιομήτρου ΚώσταςΠαπαθανασόπουλος ΓιάννηςΠαπακωνσταντίνου ΑναγνώστηςΠαπακωνσταντίνου ΓεώργιοςΠαπακωνσταντίνου Πάνος

Page 52: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

52 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Πασχάλης ΔημήτριοςΤζόκας ΚίτσοςΤρεμοκέφαλος ΒασίλειοςΤσόλκας Νικολάου Γιώργος Χαβλόπουλος Γιάννης

Ναυπακτία (;) Γουναρόπουλος ΤριαντάφυλλοςΣμπόνιας Δ. ΚωνσταντίνοςΣμπόνιας Δ. Σπύρος

Ναύπακτος Αγγελής ή Σμυρναίος ΚυριάκοςΑγγέλου Αγγέλου Πάνος Αθανασιάδης ΓεώργιοςΑθανασίου ΝικόλαοςΑναγνωστόπουλος Αν. ΣτάθηςΑνδρεόπουλος ή Βλάχος ΣτάθηςΑντωνέλος Κων/νου ΙωάννηςΑποστολόπουλος ΓεώργιοςΒενέτικος Αλεξίου ΠάνοςΒούλγαρης ΑθανάσιοςΓάτος ΑθανάσιοςΓεωργίου ή Ταράτσας ΑσημάκηςΓεωργίου ΤριαντάφυλλοςΓιαννάκης ή Καρβουνιάρης Παναγ.Γκέλης ΙωάννηςΓκέλης ΝαστούληςΓκόλφης ΙωάννηςΓούναρης ΑθανάσιοςΓούργαρης ή Βούλγαρης Ι. ΧρήστοςΔημογιάννης ΙωάννηςΔήμος ΑσημάκηςΔράκας ΜανώληςΕυαγγέλου ΒλάσηςΖαφείρης ΓιάννηςΘεοχάρης ΕλευθέριοςΘύμιος ΜιχάληςΙωάννου ΠαναγήςΚαντήλας ΚωνσταντίνοςΚαποτόπουλος ή Λελούδας Αθανάσ.Καρύτζης ή Κοριζής ή Λιόλιος Γεώργ.Καρύτζης ή Κοριζής ή Λιόλιος ΓιώτηςΚατσαρός ΧαράλαμποςΚικίρης Σ. ΘεοδόσιοςΚοτζής ΣπύροςΚοτρότσος ΚωνσταντήςΚοτρότσου, αδελφή ΚωνσταντήΚοτρότσου, σύζυγος ΚώνσταντήΚούμπιος ΓιάννηςΚουσαντιανός Γιάννης

Κωνσταντίνου ή Βεκιάρης ΑνδρέαςΚωνσταντίνου ΓεώργιοςΚωτζής ΧρήστοςΛέθης ΑθανάσιοςΜαντζούκος ΑναστάσιοςΜελιγγιώτης Ζώη ΓεώργιοςΜιμίκος ΔημήτριοςΜπαντούνας ΠάνοςΝαστούλης ή Πανομάρας ΝικόλαοςΝεπαχτίτης Ι. ΚώσταςΝικολάου ΓεώργιοςΝικολάου ΓιάννηςΝικολάου ΚωνσταντίνοςΝικολάου ΛάμπροςΝόβας ΠαναγιώτηςΝτέγκας Ναστ. ΓιώργοςΝτέγκας ΝαστούληςΝτελτσίνης Λουκάς Ντόκος ΚώνσταςΟικονόμου Γερμανού ΠαπαντώνηςΠαπα-ΑγγελήςΠαπάς Ζαφείρης του ΘεοδώρουΠαρακαβίστας ΓεώργιοςΠασχάλης Ν. ΙωάννηςΠασχάλης ΝικόλαοςΠενιάς Γ. ΑθανάσιοςΠολίτης Δ. ΙωάννηςΠρωτογέρου ΔιαμαντήςΡούτσος ΛάμπροςΣουλιώτης ή Κόκκαλης ΝάστοςΣουλιώτης Ν. ΦώτηςΣπύρου ΓιάννηςΤασόπουλος ΙωάννηςΤρουμπέτα ΧρύσωΤζαμαλής ΚώσταςΤρουμπέτας ή Κωτούλας

ή Κουτούλας ΓιάννηςΤσούγκας ή Τζούγκας ΜήτσοςΦαρμακόπουλος ή Σμυρναίος ΗλίαςΦέκας ΙωάννηςΦιλιππόπουλος ΓιώργοςΦλώρος ΜιχαήλΦραγκογιαννόπουλος ΧαράλαμποςΦωτόπουλος ΓιάννηςΧάνης ΔημήτριοςΧαστούκης ΓιάννηςΧρυσαΐτης Ιωάννου ΕυθύμιοςΧρυσανθόπουλος Σταμάτης

Νεόκαστρο (Νιόκαστρο) Αδάμης ή Σαλαμούρας Νάσος

Page 53: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

53Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Αδαμοχρηστόπουλος ή Αδαμοχρήστος Σπύρος

Γραβάνης Τρ. ΑθανάσιοςΘεοφάνης Ανδρέας Θεοφάνης ή Παλαβογιάννης ΙωάννηςΘεοχάρης ΓιάννηςΚολοβός ΑθανάσιοςΠασαπόρτης ΕυθύμιοςΠασαπόρτης ή Σκαμπαρδώνης Σπύρ.Ράπτης ή Ραπτογιώργος ΓεώργιοςΣαλαμούρας Αδάμ ΔημήτριοςΦαρμάκης ή Παπούλιας ΓιάννηςΦαρμάκης ή Παπούλιας ΚώσταςΧοντρογιάννης Δ. Κων/νος

Νεοχώρι (Νιοχώρι) Γεωργαντάς ΑντώνιοςΓεωργαντάς ΙωάννηςΓεωργίου ή Βλάχος ΑθανάσιοςΓεωργίου ή Γεωργαντάς Κων/νοςΔημητρίου ή Χολέβας ΙωάννηςΚατσαούνης Αθ. ΔημήτριοςΚατσαούνης Αθ. ΧρήστοςΚουβελάς ΘεόδωροςΚουβελάς ΝικόλαοςΛάππας ΙωάννηςΜάλιας ή Μάλιος ΙωάννηςΜπέλλος ή Δημητρίου ΠαναγιώτηςΡίζος ή Ρήγος ή Μάρος Δημήτριος

Παλαιόπυργος (Βελβίτσαινα) Αδραχτάς ΓιάννηςΚαρανίκας ΓιάννηςΚαρανικόλας Ι. ΓεώργιοςΚαρανικόλας Ν. Κων/νοςΚαρανικόλας Ι. ΝικόλαοςΚαρανικόλας Κ. ΝικόλαοςΚυρίτσης ΙωάννηςΚυρίτσης Ι. ΚώσταςΚυρίτσης Ι. ΣπύροςΜπάμπαλος ΣπύροςΜπεγόπουλος ΧρήστοςΠραπογιαννόπουλος ΔημήτριοςΣταθόπουλος ΓεώργιοςΣταθόπουλος ΔημήτριοςΣταμούτσος ΑντώνιοςΤζούτζης ή Τσούτσης Κίτσος

Παλαιόπυργος (;) Ματσούκας Αναστ. Μήτρος

Παλαιοχωράκι (Παλιοχωράκι) Ζώης ΔημήτριοςΚαλπακιώρης ή Βασιλείου Απόστ.

Περδικόβρυση (Σινίστα) Δημητρόπουλος Μάρκου ΙωάννηςΚουκόπουλος Ν. ΕυθύμιοςΜάρκου ΠαναγιώτηςΜήτσοςΜιχαλόπουλος ΓιάννηςΜιχαλόπουλος Ι. ΚώσταςΡεβιθόπουλος Δ. Γεώργιος

Πέρκος Ζησιμόπουλος ΑναγνώστηςΚυρίτσης Τριαντάφυλλος

Πλάτανος Αθανασίου ή Γιαβρούτας ΓιάννηςΑθανασίου ή Γιαβρούτας ΝικόλαοςΑμίλης ΚώσταςΑνδρέου ή Εξάρχου ΝικόλαοςΓενάτος Δ. ΑναγνώστηςΓιωργούλης ΠαναγιώτηςΓρηγοράκης ή Γρηγορόπουλος Αθαν.Γρηγορόπουλος ΑνδρέαςΓρηγορόπουλος Κίτσος ή ΧρίστοςΓρηγορόπουλος Κων/νος ή ΚώτσοςΔημητρίου ή Σαΐνης ΑθανάσιοςΙωάννου ή Κολοτούρος ΑνδρέαςΚαραγιάννης Ν.Καραγιώργος ή Κοτρότζος

Παν. ΘεόδωροςΚαραγιώργος ή Τσέλιγγας

Παν. Κων/νοςΚαραγιώργος Παν. ΝικόλαοςΚαραγιώργος Παν. ΠανάγοςΚαρμανίδης ΚωνσταντίνοςΚολοκυθάς ΚώσταςΚολοτούρος ΝίκοςΚόμνας Γ. ΒασίλειοςΚράλιος ΚώσταςΚώσταςΛάμαρης ΔημήτριοςΛογοθετόπουλος Γ. ΜιχαήλΜαυρέλης ή Κραβαρίτης ΑθανάσιοςΜαχαίρας ΑθανάσιοςΜοναχός Γ. ΙωάννηςΜπήλιος ΝικόλαοςΜπισμπιρούλης

Page 54: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

54 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Νικολάου ή Μπαλατζούρας ΚώσταςΠαναγιώτου ή Λάμπος ΓιώτηςΠαναγιώτου Δημήτριος ή ΜήτροςΠαπαβιέρου Γ. Αικατερίνη Παπαγεωργίου ή Κολοκύθας Κων/νοςΠαπαγεωργίου ΧρήστοςΠαπαζησίμου Α. ΔημήτριοςΠαπαπάνος ΔημήτριοςΠαπαπάνου ΙωάννηςΠαπαπάνου Ιωάν. ΘεόδωροςΠολυχρόνης Χρ. ΑθανάσιοςΠολυχρόνης Χρ. ΝικόλαοςΠρωτόπαπας ή Πλατανιώτης Γεώργ.Πρωτόπαπας ΚωτζήςΠρωτόπαπας ΜήτροςΠρωτόπαπας ΝικόλαοςΡήγας ΙωάννηςΡοντήρης Σωτ. ΓιάννηςΡοντήρης Σωτ. Κίτσος ή ΧρίστοςΡοντήρης Ιωάν. ΚώσταςΡοντήρης ΣωτήρηςΣαΐνης Δ. ΑντώνιοςΣκουφής Παπαθανασίου ΑνδρέαςΣκουφής Παπαθανασίου ΓιώργοςΣουμπασάκος Γ. ΑθανάσιοςΣτάικος ΓιάννηςΤζότζος ή Τσότσος ή Ντάλας Γ. Αθαν.Τσάμης ΓιώργοςΤσέλιος ή Τζέλιος ΑντώνιοςΦούκας ΝικόλαοςΧρυσικόπουλος Δ. Γεώργιος

Πλάτανος (;) Γρηγορόπουλος Κ. Λεωνίδας

Πόδος Βελής ή Παναγιώτου ΝικόλαοςΒελής ή Παναγιωτόπουλος

ή Μαγγαντζής ΧρήστοςΠαναγιώτου ΔημήτριοςΠαναγιώτου ή Μαγκαντώνης Χρήσ.Σταύρου Χαράλαμπος

Ποκίστα (Μποκίστα) Μαυρέλης ΑθανάσιοςΤζοβάνης ή Μελεσόνης Αλέξιος

Πρόσχιο Κολοτούρος ΑθανάσιοςΚολοτούρος ΑνδρέαςΚολοτούρος Λάμπρος

Κοτρότζος ΘεόδωροςΚουκόπουλος ΑλέξανδροςΜπακατσέλος Γ. Κων/νοςΜπίλιας ΝικόλαοςΠαπαθανασίου ΓεώργιοςΠετσαβάς ΓιώργοςΣαΐνης Δ. ΑθανάσιοςΣτέλιος ΑντώνιοςΧολέβας Δ. Ιωάννης

Πρόσχιο (;) Δερβίσης Κ. του Θ. Δερδεμέζης Γ.Μπασάρας Σταύρος

Ριγάνι (Βρώστιανη) Αλεξίου ή Μπαρμπαγιάννης ΓιάννηςΓενάρης Μήτρος

Σκάλα Αναστασίου ΛουκάςΚοτρότζος Νικόλαος

ΣίμουΑποστολόπουλος ΝικόλαοςΓαλάνης ή Καραβιάς ΓιώργοςΘανασόπουλος ΝικολόςΚολοβελώνης ΠάνοςΚουτσογιαννόπουλος ΣπύροςΜπαλαούρας ΑναγνώστηςΜπαλαούρας ΑναστάσιοςΞύδης Σπύρος ή ΣπήλιοςΣίνης Γεώργιος

Σίμου (;) Σταματόπουλος ΓεώργιοςΣτούμπας

Στράνωμα Κακανάτσας ΖήσιμοςΚακανάτσος Αθανάσιος

Στύλια Ανδρεόπουλος ΓιάννηςΓεωργουλόπουλος

ή Γεωργατζόπουλος Κων.Δημητρόπουλος ή Δημητρίου Αλέξ.Ικας ΒασίλειοςΙκας ΧρήστοςΙωάννου ή Κουφογιάννης ΔημήτριοςΚαρβούνης Θωμάς

Page 55: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

55Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Κροκίδας ΓιάννηςΚροκίδας ΣπύροςΜακρυγιάννης ή Κραβαρίτης

Νικ. ΓιάννηςΜακρυγιάννης ή Κολοφωτιάς Δημήτ.Τσαρακοβίστας ή Κουμπούρας Γεώρ.

Τερψιθέα (Βετολίστα) Αντωνόπουλος ΑναγνώστηςΖαφείρης ΑθανάσιοςΘωμόπουλος Κων/νοςΚοκοτάκης Π. ΧρήστοςΚωνσταντινόπουλος ΓεώργιοςΜπατζάκηςΟικονομόπουλος ΑναγνώστηςΠαπαδογιάννης Αθ. ΙωάννηςΠαπαθεοδωρόπουλος ΑθανάσιοςΠαπαχρήστου ΚωνσταντίνοςΦαρμάκης

Τρίκορφο (Μπεζαϊδέ) Πρέντζας ΓεώργιοςΣαλούρος Κωνσταντίνος

Χόμορη (Χώμορη) Ανδρεόπουλος ΣπύροςΓιωργάκηςΔεσποτόπουλος ή Δεσποταίος Γιώργ.Δεσποτόπουλος ΔιονύσιοςΔεσποτόπουλος ΘανάσηςΙγγλέζος Κων/νοςΚαπαρός Αθ. ΒασίλειοςΚαρύπης ΖαχαρίαςΚραβαρίτης ή Θεοφάνης

Αναγνώστης ή ΑναστάσιοςΜήτροςΜήτσος Παπαθανασίου ΔημήτριοςΧαντζόπουλος ΖήσιμοςΧαντζόπουλος ή Χατζηνικολάου Κων.Χαντζόπουλος ΧαράλαμποςΧομορίτης Χρήστος

Χρύσοβο Παπαδόπουλος ΒλάχοςΧριστόπουλος Αθανάσιος

Μια σημαία που ψηλά κυματίζειείναι πάντα και είναι παντούτου Έθνους η ψυχή που ψιθυρίζει, είναι δική σου και του Θεού.

Β. Ουγκό

Page 56: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

56 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Γ. Λιποτάκτης

Λόγγο σε λόγγο περπατεί κι’ αναπαμό δεν έχει.Σπηλιά να μπει δε βρίσκεται στο δρόμο του όταν βρέχει.

*Καινούργι’ αγκάθια βγάζουνε τα βάτα να του στρώσουν.Σαπίζουνε τα μούρα τους παρά να του τα δώσουν!

*Τ’ ανεμοσάλευτα κλαριά του λόγγου χαμηλώνουν,του δίνουν κατακέφαλα και με χαρά ψηλώνουν!

*Στο χιονισμένο διάσελο λύκοι τον απαντάνε.Και φεύγουν! Τον σιχαίνονται κ’ οι λύκοι να τον φάνε!

*Στου λόγγου τις κακοτοπιές ψάχνει να βρει συρίμια .Να πέσει στα κατσάβραχα, να ζήσει με τ’ αγρίμια.

*Φράκτης του φράζει το χωριό, τον άγριο λόγγο φράκτης. Ούτε για τάφο χούφτα γης δε βρίσκει ο λιποτάκτης.

*Θάμα και πως τον δέχτηκε το ταπεινό εξωκλήσι, Πως τόδωκε μια σπιθαμή μεριά να γονατίσει:

*- Θέ μου! και συ μην αρνηθείς απολογιά να δώσω:Δεν ήθελα να σκοτωθώ! Δε θέλω να σκοτώσω!

Γ. Αθάνας

Page 57: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

57Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ

Page 58: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

58 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΑΒΔΕΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΑΒΡΑΜΕΑΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ 1913ΑΓΑΘΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΤΕΛΛΟΣ 1907ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 1913ΑΓΓΕΛΟΓΕΡΑΣΙΜΟΣ - ΣΤΙΒΑΣ 1913ΑΓΓΕΛΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ. 1921ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1919ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1912ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 1916ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1913ΑΔΑΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1916ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ. 1913ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ 1912ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1912ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣ. 1912ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣ. 1919ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. 1913ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 1913ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΑΡΧΟΣ 1912ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 1913ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1913ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1916ΑΙΓΙΝΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1916ΑΙΝΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΑΚΡΙΒΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ 1913ΑΚΡΙΒΟΥΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1912ΑΚΤΙΔΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 1913ΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΑΛΑΜΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΑΛΕΒΙΖΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1912ΑΛΕΒΙΖΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 1912ΑΛΕΒΙΖΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 1912ΑΛΕΖΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1912ΑΛΕΞΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1912ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝ. 1913ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1916ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1918ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΣΜΑΣ 1913ΑΛΕΦΑΝΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1919ΑΛΗΜΑΝΤΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΑΛΜΕΪΔΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1913ΑΛΜΠΑΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1913ΑΛΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΚΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ 1913ΑΜΒΡΑΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΑΜΟΥΣΑΦΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1913ΑΜΥΓΔΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1913ΑΝΑΓΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1912ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 1913ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΑΒΒΑΣ 1913ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕ. 1913ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓ. 1913ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣ. 1913ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Π. 1913ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓ. 1913ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΗΛΙΑΣ 1913ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1913ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1913ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1914ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1912ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 1913ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΝ. 1922ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1913ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Λ. 1919ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ 1912ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΛΟΥΚΑΣ 1913ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣ. 1916ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤ. 1913ΑΝΑΤΖΟΥΤΖΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓ. 1918ΑΝΔΡΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 1913ΑΝΔΡΑΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 1912ΑΝΔΡΕΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1913ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓ. 1913ΑΝΔΡΕΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 1919ΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1918ΑΝΔΡΕΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΑΝΔΡΕΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912

Α. Πεσόντες Στρατού από «Αιτωλοακαρνανία» 1830 - 1922 (2.894)

Page 59: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

59Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1913ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓ. 1912ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡ. 1912ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛ. 1912ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ 1918ΑΝΕΣΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1915ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1914ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 1912ΑΝΕΥΛΑΒΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1912ΑΝΤΖΑΚΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡ. 1913ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1913ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1913ΑΝΤΩΝΙΟΥ ή ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝ. 1913ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1919ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1912ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 1913ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1919ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1912ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1913ΑΞΙOΜΑΚΑΡΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ 1914ΑΠΙΘΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1912ΑΠΟΣΠΟΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 1913ΑΠΟΣΤΑΛΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1913ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝ. 1913ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣ. 1912ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤ. 1913ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ. 1913ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛ. 1913ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓ. 1913ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 1916ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1922ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 1913ΑΡΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1918ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡ. 1922ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1913ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1913ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 1912ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 1913ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝ. 1912

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 1918ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1912ΑΡΓΥΡΟΣ ΘΡΑΣΥΒ. 1922ΑΡΕΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΑΡΚΑΔΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1912ΑΡΚΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΑΡΜΟΤΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 1913ΑΡΤΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΑΡΤΣΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΑΡΩΝΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1919ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 1913ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 1913ΑΤΣΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1916ΑΦΕΝΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΑΦΕΝΤΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913

ΒΑΒΑΓΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1912ΒΑΒΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ 1913ΒΑΒΟΛΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΒΑΒΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΒΑΒΟΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Π. 1912ΒΑΒΟΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓ. 1912ΒΑΓΕΝΑΣ ΔΗΜ. 1913ΒΑΓΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1916ΒΑΔΑΣΗΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ 1913ΒΑΪΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΒΑΚΩΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΒΑΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΒΑΛΑΜΟΥΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΒΑΛΑΟΥΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΒΑΛΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ 1912ΒΑΛΑΩΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1918ΒΑΛΕΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΒΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1919ΒΑΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1912ΒΑΛΚΑΝΟΣ Α. 1912ΒΑΛΜΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 1913ΒΑΛΣΑΜΗΣ ΑΝΤ. 1919ΒΑΛΤΑΔΩΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΒΑΡΑΚΩΤΗΣ ΑΔΑΜ 1913ΒΑΡΓΙΑΝΙΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1916ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1914ΒΑΡΔΩΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΒΑΡΕΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1922ΒΑΡΕΛΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 1913ΒΑΡΚΑΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 1916ΒΑΡΚΑΝΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913

Page 60: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

60 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΒΑΡΚΕΛΑΣ ΑΔΑΜ 1913ΒΑΡΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1912ΒΑΡΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1919ΒΑΡΣΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1912ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1912ΒΑΡΣΟΥ/ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ. 1914ΒΑΣΑΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ 1913ΒΑΣΑΜΗΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ 1913ΒΑΣΑΡΑΝΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1912ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΒΑΣΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 1914ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Α. 1913ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ 1912ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1922ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1919ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Π. 1915ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1913ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΒΑΣΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1912ΒΑΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1912ΒΑΧΛΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 1913ΒΑΧΛΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1912ΒΕΛΗΓΚΕΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1912ΒΕΛΗΓΚΕΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1921ΒΕΛΗΣΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1914ΒΕΛΗΣΑΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1914ΒΕΛΙΣΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΒΕΛΙΣΑΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1914ΒΕΛΙΣΑΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1912ΒΕΛΙΣΑΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1912ΒΕΛΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1912ΒΕΜΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 1912ΒΕΝΙΖΕΛΕΑΣ - ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ 1913ΒΕΡΒΕΡΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΒΕΡΓΗΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΒΕΡΓΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 1916ΒΕΡΝΑΡΔΟΣ ΝΙΚ. 1919ΒΕΡΣΑΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ 1919ΒΕΤΖΙΤΖΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΒΙΔΙΝΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1913ΒΙΛΑΕΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1916ΒΙΛΑΕΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 1914ΒΙΛΑΩΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1918ΒΙΛΒΙΣΗΣ ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ 1913ΒΙΛΙΩΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 1912ΒΙΟΛΕΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913

ΒΙΣΕΝΤΖΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΒΙΤΣΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1897ΒΛΑΒΕΤΑΣ 1912ΒΛΑΓΙΑΝΝΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΒΛΑΜΗΣ Χ. 1912ΒΛΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΒΛΑΣΤΑΡΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 1913ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1912ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1920ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 1913ΒΛΑΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1913ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΒΛΑΧΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1913ΒΛΑΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1912ΒΛΑΧΩΡΙΤΗΣ ΜΑΡ. 1918ΒΟΪΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΒΟΛΙΔΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 1912ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 1916ΒΟΡΕΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΒΟΡΕΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΒΟΡΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΒΟΥΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1916ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 1915ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 1912ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΔΡΟΣΟΣ 1921ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1915ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 1912ΒΟΥΡΝΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΒΟΥΤΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 1913ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΒΟΥΤΣΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1916ΒΡΑΖΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1922ΒΡΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΒΡΑΝΑΣ ΚΥΤΑΡΙΟΛΟΣ 1919ΒΡΑΝΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1915ΒΡΑΣΤΕΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΒΥΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1919ΒΩΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912

ΓΑΓΙΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1912ΓΑΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΓΑΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1912ΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1912ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1920ΓΑΛΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΓΑΛΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΓΑΛΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913

Page 61: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

61Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΓΑΛΑΝΗΣ ΣΤΡ. 1912ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1912ΓΑΛΑΡΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 1913ΓΑΛΗΝΕΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 1913ΓΑΛΗΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1912ΓΑΛΙΓΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1886ΓΑΛΛΗΣ ΗΛΙΑΣ 1912ΓΑΛΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1912ΓΑΜΑΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 1913ΓΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΓΑΡΓΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΓΑΡΙΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 1913ΓΑΡΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1918ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1919ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΓΑΡΟΥΦΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ. 1913ΓΑΡΟΥΦΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1912ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1912ΓΑΣΠΑΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 1913ΓΑΤΑΤΖΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 1913ΓΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΓΑΥΡΙΑΛΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΓΕΚΟΥΛΕΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΓΕΛΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1912ΓΕΝΗΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΓΕΡΓΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 1913ΓΕΡΟΔΗΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1918ΓΕΡΟΝΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 1912ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤ. 1921ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓ. 1915ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1912ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ ΧΑΡ. 1913ΓΕΩΡΓΑΝΤΙΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΓΕΩΡΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΓΕΩΡΓΙΛΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 1912ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1913ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1912ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ 1912ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1915ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 1914ΓΕΩΡΓΟΒΑΣΙΛΗΣ Δ. 1913ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤ. 1913ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 1913ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Θ. 1913ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1916ΓΕΩΡΓΟΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913

ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 1913ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 1912ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜ. 1913ΓΕΩΡΓΟΥΤΣΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 1913ΓΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1913ΓΙΑΛΕΡΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1913ΓΙΑΜΟΡΤΣΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1912ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ 1913ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α. 1913ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Κ. 1913ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝ. 1913ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 1913ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1912ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 1913ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 1913ΓΙΑΝΝΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1916ΓΙΑΝΝΕΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 1913ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΓΙΑΝΝΟΠΟΛΙΤΗΣ Γ. 1913ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1915ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1912ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1912ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΓΙΑΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1912ΓΙΝΟΥΓΚΟΥΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔ. 1913ΓΙΟΥΛΙΜΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 1913ΓΙΟΥΜΠΑΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1913ΓΙΟΥΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1916ΓΙΟΥΡΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΓΙΟΥΡΟΥΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1915ΓΙΩΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1912ΓΙΩΡΓΟΥΔΗΣ Δ. 1913ΓΚΑΒΕΡΑΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ 1886ΓΚΑΛΟΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1916ΓΚΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΓΚΑΤΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΓΚΕΝΕΡΑΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1913ΓΚΙΚΑΣ ΑΛΕΞ. 1913ΓΚΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΓΚΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΓΚΙΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1912ΓΚΙΟΖΕΣ ΙΩΣΗΦ 1913ΓΚΙΟΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1912ΓΚΙΟΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913

Page 62: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

62 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΓΚΙΟΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΓΚΙΟΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1912ΓΚΙΡΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1916ΓΚΙΩΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 1913ΓΚΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΓΚΟΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΓΚΟΝΤΙΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΓΚΟΡΒΑΛΙΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1912ΓΚΟΤΣΑΛΙΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ 1913ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1916ΓΚΟΥΖΕΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 1913ΓΚΟΥΖΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΓΚΟΥΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΓΚΟΥΛΕΤΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΓΚΟΥΛΗΣ ΦΩΚΑΣ 1913ΓΚΟΥΛΙΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΓΚΟΥΡΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1921ΓΚΟΥΡΤΖΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ 1912ΓΚΟΥΣΛΙΩΤΗΣ ΦΩΤΙΟΣ 1915ΓΚΟΥΤΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΓΚΟΥΤΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ 1913ΓΚΟΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΓΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 1913ΓΚΡΑΒΟΣ ΒΑΪΟΣ 1913ΓΚΡΙΤΖΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΓΚΡΙΤΖΕΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 1912ΓΚΡΟΥΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1912ΓΛΗΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 1913ΓΟΥΛΑΣ Α. 1913ΓΟΥΛΕΜΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 1913ΓΟΥΜΕΛΑΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ 1913ΓΟΥΡΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1919ΓΡΑΜΠΑΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1913ΓΡΑΨΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1918ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΓΡΙΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΓΡΙΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΓΡΙΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1918ΓΡΙΒΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 1912ΓΡΙΒΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΓΡΙΤΖΑΛΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΓΡΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΓΡΟΓΚΟΔΑΚΗΣ Μ. 1912ΓΥΡΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1922

ΔΑΒΟΣ ΘΩΜΑΣ 1913ΔΑΔΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ 1916ΔΑΚΑΣΑΡΗΣ ΝΙΚ. 1913ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΔΑΛΑΜΑΡΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913

ΔΑΛΕΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1915ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1913ΔΑΜΙΓΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1912ΔΑΜΙΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΔΑΜΝΙΑΝΙΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΔΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1913ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΔΑΣΚΑΡΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΔΑΦΑΡΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1912ΔΑΦΝΙΑΣ ΤΡΥΦΩΝ 1913ΔΕΒΕΛΕΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΔΕΔΕΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1912ΔΕΔΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΔΕΔΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΔΕΔΕΣ ΝΙΚ. 1913ΔΕΔΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΔΕΚΑΒΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΔΕΛΑΚΟΥΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1913ΔΕΛΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΔΕΛΛΗΣ Π. 1912ΔΕΛΦΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΔΕΛΦΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΔΕΛΩΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 1912ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1914ΔΕΜΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1920ΔΕΝΑΞΑΣ ΜΑΡΚΟΣ 1913ΔΕΝΕΡΟΥΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1913ΔΕΝΤΙΑΣ ΓΡΗΡ. 1913ΔΕΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1912ΔΕΡΛΕΡΕΣ Μ. 1912ΔΕΡΜΑΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΔΕΡΜΑΤΑΣ ΝΙΚ. 1913ΔΕΡΟΛΟΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 1912ΔΕΣΤΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΔΕΣΥΠΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΔΕΤΟΥΝΙΔΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ 1913ΔΕΥΤΑΙΡΕΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1913ΔΗΜΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΔΗΜΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΔΗΜΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΔΗΜΑΣ ΔΗΜ. 1913ΔΗΜΑΣ ΜΙΧΑΗΛ 1913ΔΗΜΑΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1913ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡ. 1913ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝ. 1913ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. 1913ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓ. 1913ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓ. 1886

Page 63: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

63Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤ. 1913ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝ. 1913ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Π. 1913ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΔΗΜΗΤΡΕΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1886ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1916ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΕΟΔ. 1912ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1912ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΑΒΒΑΣ 1913ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣ. 1913ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤ. 1912ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚ. 1912ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΗΣ ΧΑΡ. 1913ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. 1913ΔΗΜΗΤΡΟΥΣΗΣ ΧΑΡΑΛ. 1918ΔΗΜΗΤΣΑΝΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ 1912ΔΗΜΗΤΣΟΥΛΑΣ ΔΗΜ. 1913ΔΗΜΟΛΙΑΓΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ 1913ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΙΑΣ 1913ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ 1913ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Γ. 1913ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣ 1913ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1920ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛ. 1922ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1912ΔΗΜΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1913ΔΗΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1912ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΥΡΗΣ 1913ΔΗΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΔΗΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΔΗΜΟΥΛΙΤΣΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 1913ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1913ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 1913ΔΙΑΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ 1913ΔΙΑΛΕΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 1913ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣ. 1918ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤ. 1912ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Θ. 1913ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ. 1913ΔΙΑΝΕΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1919ΔΙΑΝΙΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1919ΔΙΒΑΝΗΣ ΜΑΡΚΟΣ 1913ΔΙΔΙΒΗΣ ΝΙΚ. 1913ΔΙΚΟΒΑΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 1913ΔΙΟΛΕΤΑΣ Η. 1912

ΔΙΟΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1912ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟ ΦΩΤΙΟΣ 1912ΔΙΟΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1912ΔΟΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΔΟΥΒΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1867ΔΟΥΛΚΑΡΗΣ Γ. 1912ΔΟΥΜΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1913ΔΟΥΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΔΟΥΝΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1912ΔΟΥΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1922ΔΡΑΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΔΡΑΚΑΤΟΣ ΑΡΙΣΤ. 1913ΔΡΑΚΑΤΟΣ ΝΙΚ. 1913ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΔΡΕΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1915ΔΡΙΒΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 1912ΔΡΟΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1912ΔΡΟΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΔΡΟΣΟΣ ΦΩΤΙΟΣ 1918ΔΡΟΥΓΚΑΣ ΑΠΟΣ. 1913ΔΡΟΥΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΔΡΟΥΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913

ΕΔΙΠΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1912ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 1913ΕΛΑΦΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ ΚΩΣΤΑΚΟΣ 1912ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓ. 1913ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1912ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΓΕΩΡΓ. 1912ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΖΗΣΗΣ 1914ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΘΕΟΔ. 1912ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1912

ΖΑΓΚΑΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΖΑΓΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΖΑΓΚΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 1913ΖΑΜΒΡΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΖΑΜΠΕΛΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ 1915ΖΑΜΠΟΥΡΛΗΣ ΘΩΜΑΣ 1913ΖΑΜΠΡΑΪΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΖΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΖΑΠΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΖΑΠΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1912ΖΑΡΑΦΕΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1917ΖΑΡΓΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΖΑΡΚΑΔΕΛΗΣ ΘΕΟΔ. 1913ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1913ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1913

Page 64: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

64 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗΣ ΔΗΜΟΣΘ. 1913ΖΑΡΝΑΒΕΛΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ 1913ΖΑΡΝΑΒΕΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 1913ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΘΕΟΔ. 1913ΖΑΦΕΙΡΙΔΗΣ ΔΗΜ. 1913ΖΑΦΕΙΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1867ΖΑΦΕΙΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΖΑΦΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 1912ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ 1912ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣ 1918ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1913ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΖΑΧΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΖΑΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1913ΖΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1920ΖΕΡΒΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΖΕΡΒΟΥΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΖΕΥΓΩΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1913ΖΗΒΙΤΣΟΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΖΗΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΖΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ 1913ΖΗΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1919ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1918ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 1913ΖΗΣΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 1916ΖΟΥΓΡΟΣ ΗΛΙΑΣ 1913ΖΟΥΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1913ΖΟΥΜΠΟΣ ΝΙΚ. 1912ΖΟΥΠΟΥΡΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΖΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΖΟΥΡΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΖΟΥΡΤΣΑΝΟΣ Γ. 1913ΖΥΓΟΓΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΖΩΓΑΣ ή ΜΗΤΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1912ΖΩΓΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ 1912ΖΩΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΖΩΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1913ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΖΩΙΤΟΣ ΘΕΟΔ. 1913ΖΩΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΖΩΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1919ΖΩΤΟΣ ΧΡ. 1913

ΗΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1915ΗΛΙΑΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913

ΗΛΙΟΠΕΡΕΑΣ ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ ΚΥΡ.1913ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1915ΗΣΥΧΟΣ Ζ. 1912

ΘΑΜΠΟΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 1913ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 1914ΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1912ΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΔΗΜ. 1913ΘΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1921ΘΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1916ΘΕΜΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΘΕΜΕΛΗΣ ΧΡ. 1913ΘΕΜΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1915ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΦΩΚΑΣ 1913ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΘΕΟΔ. 1913ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣ. 1912ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. 1913ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 1913ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡ. 1913ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1918ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣ. 1913ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛ. 1913ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ. 1913ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓ. 1913ΘΕΟΔΩΡΕΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1912ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ 1913ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. 1913ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔ. 1912ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΘΕΟΔΩΡΟΥΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1912ΘΕΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΘΕΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1912ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΧΡ. 1913ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 1913ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1913ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ ΘΕΟΔ. 1913ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1912ΘΕΡΜΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 1913ΘΩΜΑΚΟΣ ΒΡΑΣΙΔΑΣ 1913ΘΩΜΑΣ ή ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜ. 1913ΘΩΜΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1914ΘΩΜΟΓΛΟΥΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1913ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. 1913ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913

ΙΑΤΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912

Page 65: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

65Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΙΣΑΝΑΡΙΟΣ ΝΙΚ. 1912ΙΣΑΡΗΣ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ 1912ΙΣΥΡΟΣ ΘΕΟΔ. 1913ΙΩΑΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΙΩΑΝΝΑΤΟΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 1913ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Χ. 1913ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 1913ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 1913ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΙΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913

ΚΑΒΑΛΙΑΡΑΚΗΣ ΔΗΜ. 1912ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 1913ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1913ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 1913ΚΑΓΙΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΚΑΓΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΚΑΓΙΑΣ ΦΩΤΙΟΣ 1913ΚΑΓΙΑΦΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΚΑΔΟΥΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 1913ΚΑΖΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑ. 1913ΚΑΖΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1912ΚΑΖΙΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΚΑΖΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΚΑΪΚΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΑΚΑΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1921ΚΑΚΑΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1916ΚΑΚΑΚΗΣ ΔΗΜ. 1913ΚΑΚΑΡΑΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ 1913ΚΑΚΑΡΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1916ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΟΘΩΝ 1886ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1913ΚΑΚΟΥΡΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 1913ΚΑΚΟΥΤΣΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 1913ΚΑΛΑΔΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΚΑΛΑΘΑΣ Ν. 1913ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΚΑΛΑΛΑΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ 1913ΚΑΛΑΜΑΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 1915ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΚΑΛΑΜΙΔΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 1913ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1921ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΚΑΛΑΠΟΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΚΑΛΑΡΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΚΑΛΑΤΖΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Δ. 1912ΚΑΛΑΤΖΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΘΕΟΦ. 1912

ΚΑΛΕΝΤΗΣ Π. 1913ΚΑΛΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1916ΚΑΛΙΑΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ 1915ΚΑΛΙΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1913ΚΑΛΙΠΑΝΙΔΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 1913ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 1916ΚΑΛΚΑΤΖΑΚΟΣ ΚΥΡ. 1913ΚΑΛΚΟΥΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 1912ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1912ΚΑΛΛΗΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΚΑΛΛΙΟΤΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ 1913ΚΑΛΛΟΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1912ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΣ Δ. 1912ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛ. 1912ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛ. 1913ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓ. 1912ΚΑΛΟΓΝΩΜΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 1913ΚΑΛΟΖΟΥΜΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 1913ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 1913ΚΑΛΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ 1913ΚΑΛΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΚΑΛΤΣΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 1919ΚΑΛΥΒΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1912ΚΑΛΥΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1918ΚΑΛΦΩΝΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1913ΚΑΜΙΤΣΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ 1913ΚΑΜΠΑΝΙΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 1913ΚΑΜΠΕΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1916ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1913ΚΑΜΠΥΛΗΣ ΔΗΜ. 1913ΚΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1912ΚΑΝΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 1913ΚΑΝΑΡΙΑΣ ΔΗΜ. 1912ΚΑΝΑΧΩΡΙΤΗΣ ΔΗΜ. 1913ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1912ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1913ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓ. 1912ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛ. 1915ΚΑΝΕΞΑΡΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ 1913ΚΑΝΕΣ ΗΛΙΑΣ 1912ΚΑΝΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1922ΚΑΝΝΑΒΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1916ΚΑΝΤΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1913ΚΑΝΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΚΑΝΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΚΑΟΥΛΕΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1913

Page 66: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

66 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΚΑΠΑΝΙΑΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 1912ΚΑΠΑΝΤΩΝΙΑΣ Δ. 1913ΚΑΠΑΤΟΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ 1913ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ 1913ΚΑΠΙΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1912ΚΑΠΟΞΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΑΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΚΑΠΟΥΡΑΛΑΤΟΣ ΠΑΝ. 1912ΚΑΠΟΥΡΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1913ΚΑΠΟΥΤΗΣ Α. 1913ΚΑΠΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΚΑΠΡΑΛΟΣ ΑΛΕΞ. 1913ΚΑΠΡΑΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ 1913ΚΑΠΡΑΤΖΗΣ ΘΕΟΔ. 1913ΚΑΠΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1914ΚΑΡΑΒΑΣ ΧΡ. 1913ΚΑΡΑΒΑΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΚΑΡΑΒΑΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΚΑΡΑΒΕΡΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1912ΚΑΡΑΒΟΥΣΑΝΟΣ Α. 1913ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1915ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1919ΚΑΡΑΓΙΑΛΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ 1913ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1913ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1914ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓ. 1918ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1912ΚΑΡΑΖΗΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1921ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΔΗΜ. 1912ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1921ΚΑΡΑΚΑΣΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ 1913ΚΑΡΑΚΟΥΣΙΟΣ ΘΕΟΔ. 1913ΚΑΡΑΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΚΗΣ ΕΜ. 1913ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1913ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1912ΚΑΡΑΛΕΞΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΗΛΙΑΣ 1913ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1916ΚΑΡΑΜΗΤΣΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓ. 1912ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ ΑΛΕΞ. 1912ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913

ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΔΗΜ. 1913ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΚΑΡΑΜΠΛΙΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΚΑΡΑΝΤΑΓΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1912ΚΑΡΑΝΤΖΑΣ ΗΛΙΑΣ 1913ΚΑΡΑΝΤΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΚΑΡΑΝΤΖΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΚΑΡΑΝΤΡΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1913ΚΑΡΑΣ ΔΗΜ. 1913ΚΑΡΑΣΟΖΟΓΛΟΥΣ ΔΗΜΗΤ. 1913ΚΑΡΑΣΤΕΛΙΟΣ ΧΡ. 1912ΚΑΡΑΤΑΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 1913ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1915ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΗΛΙΑΣ 1913ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΚΑΡΑΤΙΔΗΣ ΣΩΤ. 1912ΚΑΡΑΤΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΚΑΡΑΤΣΙΚΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1914ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1921ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 1913ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΙΑΣ 1912ΚΑΡΒΕΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΚΑΡΒΟΥΝΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 1913ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1916ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΚΑΡΒΟΥΣΗΣ ΕΥΑΓΓ. 1913ΚΑΡΔΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ 1912ΚΑΡΔΑΜΑΤΗΣ Μ. 1913ΚΑΡΔΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1912ΚΑΡΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΔΗΜ. 1913ΚΑΡΕΚΛΑΣ Θ. 1913ΚΑΡΙΩΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΚΑΡΚΑΛΗΣ ΔΗΜ. 1913ΚΑΡΛΑΤΗΡΑΣ ΔΗΜ. 1913ΚΑΡΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΚΑΡΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΚΑΡΜΑΚΟΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΚΑΡΜΑΝΙΩΛΗΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1914ΚΑΡΜΗΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΑΡΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΚΑΡΟΠΛΙΣΙΝΗΣ Κ. 1918ΚΑΡΟΥΜΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1912ΚΑΡΟΥΤΣΟΣ ΔΗΜ. 1912ΚΑΡΟΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔ. 1913ΚΑΡΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗΣ 1913ΚΑΡΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 1913

Page 67: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

67Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΚΑΡΥΔΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ 1913ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1918ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 1913ΚΑΡΦΗΣ ΣΩΤ. 1913ΚΑΣΕΡΙΣΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ 1912ΚΑΣΕΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΑΡΙΣΤ. 1912ΚΑΣΙΜΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 1913ΚΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1918ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1912ΚΑΣΣΑΠΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 1913ΚΑΣΤΑΝΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ 1913ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ Ε. 1912ΚΑΣΤΡΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞ. 1913ΚΑΣΤΡΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1913ΚΑΤΑΦΙΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΑΤΖΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΚΑΤΖΟΝΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1913ΚΑΤΟΥΛΑΣ 1913ΚΑΤΟΥΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1912ΚΑΤΣΑΒΙΔΑΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ 1912ΚΑΤΣΑΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΚΑΤΣΑΜΠΗΣ ΔΗΜ. 1913ΚΑΤΣΑΝΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1913ΚΑΤΣΑΡΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1918ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ 1913ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ 1913ΚΑΤΣΕΝΕΒΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1913ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1912ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1912ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΡΓΙΟΣ 1913ΚΑΤΣΙΚΑΔΗΣ ΑΝΔΡ. 1913ΚΑΤΣΙΚΑΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜ. 1913ΚΑΤΣΙΚΑΠΡΙΔΗΣ ΔΗΜ. 1913ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΠΑΪΚΟΣ 1913ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 1913ΚΑΤΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1919ΚΑΤΣΙΜΕΡΗΣ 1913ΚΑΤΣΙΝΑΣ ΔΗΜ. 1913ΚΑΤΣΙΟΥΡΑΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝ. 1913ΚΑΤΣΙΡΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΚΑΤΣΙΦΑΡΕΑΣ ΠΑΥΛΟΣ 1912ΚΑΤΣΙΧΤΗΣ ΘΕΟΔ. 1913ΚΑΤΣΙΩΤΗΣ ΔΗΜ. 1913ΚΑΤΣΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913

ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Π. 1912ΚΑΤΣΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1918ΚΑΤΣΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ 1913ΚΑΤΣΟΥΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1912ΚΑΤΣΟΥΛΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΔΗΜ. 1913ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΚΑΤΣΟΥΛΑΤΟΣ ΝΙΚ. 1913ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1915ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ 1912ΚΑΤΣΟΥΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΚΑΤΣΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΚΑΥΚΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1913ΚΑΨΑΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 1913ΚΑΨΑΛΗΣ/ΚΑΤΣΕΛΟΣ ΙΩΑΝ. 1915ΚΑΨΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΑΨΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 1912ΚΕΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1913ΚΕΡΑΓΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1912ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1913ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1912ΚΕΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 1913ΚΕΡΖΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1912ΚΕΦΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΚΕΦΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΗΣ ΔΗΜ. 1913ΚΙΑΜΟΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ 1913ΚΙΓΙΑΦΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΚΙΔΑΣ 1913ΚΙΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΚΙΡΚΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΚΙΣΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΚΙΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1915ΚΙΤΣΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ 1916ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1912ΚΙΤΣΟΣ Α. 1913ΚΙΤΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΚΛΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1912ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 1913ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 1913ΚΛΑΨΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1912ΚΛΕΙΑΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΛΕΙΔΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΛΕΙΔΩΝΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 1912ΚΛΕΙΟΝΤΕΣ ΘΕΟΔ. 1913ΚΛΗΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1913ΚΛΗΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913

Page 68: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

68 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΚΛΙΑΦΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1914ΚΛΟΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΚΛΩΣΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΚΟΒΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 1913ΚΟΖΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΚΟΖΑΝΙΔΗΣ ΙΩΝΝΗΣ 1913ΚΟΖΟΜΠΟΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 1913ΚΟΖΟΝΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΘΕΟΔ. 1913ΚΟΚΚΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1919ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1919ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΑΝΔΡ. 1913ΚΟΚΚΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΚΟΚΚΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1912ΚΟΚΟΛΙΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 1913ΚΟΚΟΛΟΓΟΣ ΗΛΙΑΣ 1913ΚΟΚΟΝΩΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1916ΚΟΚΟΡΗΣ ΑΝΔΡ. 1913ΚΟΛΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1912ΚΟΛΒΕΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΚΟΛΒΕΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 1913ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜ. 1912ΚΟΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1912ΚΟΛΙΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 1913ΚΟΛΙΟΓΕΩΡΓΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΟΛΙΟΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΚΟΛΙΟΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 1913ΚΟΛΟΒΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΚΟΛΟΒΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΚΟΛΟΓΡΗΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΚΟΛΟΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΟΛΟΚΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1915ΚΟΛΟΚΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1912ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΚΟΛΟΜΒΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΚΟΛΟΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1915ΚΟΛΥΒΑΣ ΘΕΟΔ. 1918ΚΟΛΥΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΚΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. 1913ΚΟΜΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1913ΚΟΜΝΗΝΑΚΟΣ ΔΗΜ. 1913ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1912ΚΟΜΠΑΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 1916ΚΟΜΠΟΔΙΤΑΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1913ΚΟΜΠΟΤΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1912ΚΟΝΙΑΚΤΖΗΣ ΔΗΜ. 1913ΚΟΝΙΑΡΗΣ ΔΗΜ. 1913ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 1913

ΚΟΝΙΡΕΛΟΣ Ι. 1913ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 1913ΚΟΝΟΦΑΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΚΟΝΟΦΑΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 1913ΚΟΝΤΑΒΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1912ΚΟΝΤΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ 1913ΚΟΝΤΑΛΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 1913ΚΟΝΤΑΡΑΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΚΟΝΤΑΡΑΤΟΣ Μ. 1913ΚΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΣΩΤ. 1912ΚΟΝΤΑΡΙΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1913ΚΟΝΤΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΚΟΝΤΖΙΛΕΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 1912ΚΟΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝ. 1922ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΣ Λ. 1913ΚΟΝΤΟΝΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1912ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ ΑΡΙΣΤ. 1913ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ ΔΗΜ. 1912ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1912ΚΟΝΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΟΝΤΟΣΘΕΝΟΣ ΦΩΤΙΟΣ 1912ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΑΤΟΣ ΧΑΡ. 1913ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1916ΚΟΝΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1915ΚΟΠΙΛΙΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 1913ΚΟΡΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΚΟΡΑΚΗΣ 1912ΚΟΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1921ΚΟΡΔΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1916ΚΟΡΔΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΚΟΡΔΗΣ Κ. 1913ΚΟΡΔΟΠΙΤΟΥΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 1913ΚΟΡΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΚΟΡΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1912ΚΟΡΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΚΟΡΙΤΣΗΣ ΔΗΜ. 1913ΚΟΡΝΕΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 1913ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΔΗΜ. 1912ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ή ΜΠΟΝΟΣ ΝΙΚ. 1912ΚΟΡΟΔΗΜΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1913ΚΟΡΟΜΕΤΑΛΙΑΣ ΔΗΜ. 1913ΚΟΡΥΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1915ΚΟΡΩΝΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΚΟΡΩΣΗΣ ΔΗΜ. 1913ΚΟΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΟΣΤΡΟΥΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1912ΚΟΤΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913

Page 69: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

69Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΚΟΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1916ΚΟΤΕΛΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1912ΚΟΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΚΟΤΗΣ Ν. 1913ΚΟΤΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΚΟΤΟΠΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1913ΚΟΤΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1921ΚΟΤΡΕΣΟΣ ΣΩΤ. 1913ΚΟΤΡΟΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1914ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΟΤΣΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜ. 1913ΚΟΤΣΙΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 1914ΚΟΤΣΙΦΑΣ ΑΡΙΣΤ. 1913ΚΟΤΣΙΦΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 1913ΚΟΤΣΙΦΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΟΤΤΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 1916ΚΟΥΒΑΝΗΣ ΔΗΜ. 1913ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΚΟΥΒΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 1913ΚΟΥΒΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΕΥΣΤΡ. 1912ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ 1913ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΓΕΩΡΙΟΣ 1913ΚΟΥΒΟΥΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Ν. 1915ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΚΟΥΖΟΥΝΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝ. 1912ΚΟΥΚΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ 1912ΚΟΥΚΟΣ ΔΗΜ. 1912ΚΟΥΚΟΥΛΑΡΗΣ Π. 1913ΚΟΥΚΟΥΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΚΟΥΚΟΥΜΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΚΟΥΚΟΥΜΟΥΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝ. 1913ΚΟΥΚΟΥΤΣΑΜΟΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1913ΚΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1912ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ ΘΕΟΔ. 1913ΚΟΥΛΟΥΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗΣ ΗΛΙΑΣ 1912ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΚΟΥΜΑΝΤΑΣ ΛΟΥΚΑΣ 1913ΚΟΥΜΑΝΤΟΣ ΛΟΥΚΑΣ 1913ΚΟΥΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΚΟΥΜΕΣΙΟΣ ΧΡ. 1913ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣ. 1913ΚΟΥΜΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΚΟΥΜΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΟΥΝΑΒΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ 1912ΚΟΥΝΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1916

ΚΟΥΝΕΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1913ΚΟΥΝΕΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1912ΚΟΥΝΙΑΒΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΚΟΥΝΟΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1912ΚΟΥΝΤΑΣ Γ. 1913ΚΟΥΠΑΣ ΔΗΜ. 1913ΚΟΥΡΑΝΗΣ Ν. 1913ΚΟΥΡΓΙΑΜΠΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΚΟΥΡΕΒΕΣΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1916ΚΟΥΡΕΛΕΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΚΟΥΡΕΛΟΣ Κ. 1913ΚΟΥΡΕΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ 1913ΚΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΚΟΥΡΚΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗΣ ΗΛΙΑΣ 1913ΚΟΥΡΝΟΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΚΟΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΟΥΡΟΣ Σ. 1913ΚΟΥΡΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1912ΚΟΥΡΟΥΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΚΟΥΡΤΗΣ Κ. 1913ΚΟΥΡΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΚΟΥΣΑΛΑΚΗΣ ΚΙΜΩΝ 1913ΚΟΥΤΑΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 1913ΚΟΥΤΑΡΙΔΗΣ ΣΩΤ. 1912ΚΟΥΤΕΛΙΩΤΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 1913ΚΟΥΤΙΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1912ΚΟΥΤΜΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 1913ΚΟΥΤΟΜΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΚΟΥΤΟΠΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1913ΚΟΥΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΚΟΥΤΟΣΠΥΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1916ΚΟΥΤΟΦΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΟΥΤΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΚΟΥΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΚΟΥΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΚΟΥΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1912ΚΟΥΤΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1913ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓ. 1918ΚΟΥΤΣΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜ. 1913ΚΟΥΤΣΑΦΙΑΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ 1913ΚΟΥΤΣΗΣ ΚΟΣΜΑΣ 1912ΚΟΥΤΣΙΓΚΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΟΥΤΣΙΚΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 1913ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1922ΚΟΥΤΣΟΒΕΛΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 1913ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ Γ. 1912ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝ. 1922

Page 70: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

70 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 1912ΚΟΥΤΣΟΡΕΤΙΔΗΣ Θ. 1913ΚΟΥΤΣΟΡΟΒΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ Π. 1918ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1912ΚΟΥΤΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1921ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1912ΚΟΥΦΑΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 1913ΚΟΥΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΚΟΥΦΟΓΑΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΚΟΥΦΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1919ΚΡΑΒΑΡΙΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 1913ΚΡΑΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1914ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΡΗΓΑΣ 1913ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΚΡΕΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. 1913ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜ. 1913ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΜΑΡΚΟΣ 1912ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 1912ΚΡΙΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1914ΚΡΙΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1919ΚΡΙΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1913ΚΡΟΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1915ΚΡΥΠΗΤΟΣ ΓΕΩΡΓ. 1913ΚΤΙΤΟΥΛΑΣ ΧΡ. 1912ΚΥΜΠΡΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 1913ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΚΥΡΙΑΚΟΣ Κ. 1913ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΔΗΜ. 1913ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑΚΟΣ Λ. 1913ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ 1913ΚΥΡΙΑΜΠΑΠΟΣ Β. 1912ΚΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1919ΚΥΡΟΥΜΠΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1912ΚΥΡΤΑΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1915ΚΥΡΤΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΚΩΒΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1916ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓ. 1913ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ ΠΙΕΡΟΣ 1912ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1916ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 1916ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ Δ. 1912ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ. 1913ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Θ. 1912

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ. 1913ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝ. 1913ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Λ. 1913ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1918ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ 1916ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. 1913ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ. 1912ΚΩΝΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1913ΚΩΝΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΚΩΝΣΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ 1913ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΘΕΟΦ. 1913ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 1912ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 1913ΚΩΣΤΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΚΩΣΤΑΛΗΣ ΔΗΜ. 1913ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΩΣΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 1912ΚΩΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΚΩΣΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1912ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1912ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ 1918ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 1913ΚΩΣΤΡΕΑΣ ΔΗΜ. 1913ΚΩΤΟΥΛΑΣ Γ. 1913ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΚΩΤΣΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 1913ΚΩΤΤΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913

ΛΑΒΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΛΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΛΑΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΛΑΓΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ 1913ΛΑΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1912ΛΑΓΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1912ΛΑΔΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 1916ΛΑΔΟΥΛΗΣ ΣΤΑΥΡ. 1912ΛΑΖΑΡΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1913ΛΑΖΑΡΙΝΗΣ ΛΟΥΚΑΣ 1921ΛΑΖΑΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1913ΛΑΪΒΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΛΑΪΓΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 1912ΛΑΚΑΦΩΤΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΛΑΛΟΥΣΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 1913ΛΑΛΩΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΛΑΛΩΣΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ 1912

Page 71: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

71Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΛΑΜΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΛΑΜΙΦΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟΣ ΔΗΜ. 1912ΛΑΜΠΑΡΔΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ 1915ΛΑΜΠΑΡΤΣΙΩΤΗΣ ΣΤΟΪΚΟΣ 1915ΛΑΜΠΕΡΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 1912ΛΑΜΠΕΣΗΣ ΗΛΙΑΣ 1913ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1921ΛΑΜΠΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΛΑΜΠΡΙΝΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠ. 1922ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ. 1912ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 1913ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ Π. 1913ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΛΑΜΠΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1912ΛΑΜΠΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1912ΛΑΝΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΛΑΝΤΖΑΡΗΣ ΘΕΟΔ. 1913ΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΛΑΟΥΝΑΡΗΣ ΦΙΛΙΟΣ 1913ΛΑΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1922ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1913ΛΑΣΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΛΑΣΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΛΑΣΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΛΑΧΑΝΑΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ 1912ΛΕΒΑΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 1913ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΛΕΓΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 1916ΛΕΙΒΑΔΑΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1912ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ 1916ΛΕΚΑΣ ΔΗΜ. 1912ΛΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1912ΛΕΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1913ΛΕΚΑΤΣΟΣ Κ. 1912ΛΕΚΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1913ΛΕΚΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΔΗΜ. 1913ΛΕΝΤΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1914ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ 1913ΛΕΟΝΤΗΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΛΕΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛ. 1913ΛΕΟΥΝΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ 1913ΛΕΠΑΤΟ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΛΕΡΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1914

ΛΕΡΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΛΕΣΘΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΛΕΧΩΝΙΔΗΣ ΔΗΜ. 1913ΛΕΩΒΑΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 1913ΛΗΡΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 1921ΛΗΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΛΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΛΙΑΚΕΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 1913ΛΙΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 1915ΛΙΑΚΟΥΝΑΚΟΣ ΘΩΜΑΣ 1912ΛΙΑΚΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΛΙΑΚΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΛΙΑΛΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ 1914ΛΙΑΝΕΡΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1912ΛΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΛΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΛΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1912ΛΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΛΙΑΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΛΙΑΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1922ΛΙΑΠΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ 1913ΛΙΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΛΙΑΣΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 1913ΛΙΑΤΖΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 1913ΛΙΓΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΛΙΖΕΚΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ 1921ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1921ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1921ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΛΙΟΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 1913ΛΙΟΛΟΣ ΘΕΟΔ. 1913ΛΙΟΝΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 1912ΛΙΟΤΖΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 1915ΛΟΓΟΥΤΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΛΟΔΑΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΛΟΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1921ΛΟΥΒΑΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ 1913ΛΟΥΒΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΛΟΥΒΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΛΟΥΒΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1912ΛΟΥΔΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1913ΛΟΥΖΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΛΟΥΚΑΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 1913ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝ 1913ΛΟΥΚΙΣΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ 1916ΛΟΥΛΕΑΣ ΗΛΙΑΣ 1913ΛΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΛΟΥΛΟΥΔΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 1913ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ ΦΙΛΟΚΛΗΣ 1921

Page 72: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

72 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΛΟΥΜΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΛΟΥΜΠΑΡΔΕΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΛΟΥΡΑΝΤΑΚΗΣ ΔΗΜ. 1913ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1913ΛΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΛΟΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΛΟΥΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1916ΛΟΥΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜ. 1913ΛΥΓΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ. 1912ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 1913ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Γ. 1913ΛΥΚΟΡΔΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΛΥΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1912ΛΥΚΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΛΥΚΟΥΡΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 1913ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 1913ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ 1913ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 1913ΛΥΜΠΟΒΑΣΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1921ΛΥΠΟΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1912ΛΥΡΑΣ ΔΗΜ. 1913ΛΥΡΟΦΩΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1912ΛΥΤΡΑΣ Δ. 1913ΛΥΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΛΥΤΡΟΚΑΠΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1913ΛΩΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1921ΛΩΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1886

ΜOIΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΜΑΒΛΕΚΟΣ Σ. 1913ΜΑΒΡΟΥΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΜΑΓΓΑΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΜΑΓΓΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1912ΜΑΓΓΟΥΡΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 1912ΜΑΓΓΟΥΡΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 1913ΜΑΓΔΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ 1913ΜΑΓΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΜΑΓΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 1912ΜΑΓΕΙΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1912ΜΑΓΚΛΙΒΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΜΑΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1912ΜΑΓΚΟΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΜΑΖΑΡΑΚΑΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1913ΜΑΘΙΑΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΜΑΘΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1912ΜΑΪΜΑΝΤΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ 1918ΜΑΙΡΙΑΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1913ΜΑΪΣΧΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1913ΜΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913

ΜΑΚΡΗΣ ΗΛΙΑΣ 1912ΜΑΚΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1912ΜΑΚΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1912ΜΑΚΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1912ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1915ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΡ. 1913ΜΑΚΡΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1914ΜΑΚΡΥΣΙΜΟΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1914ΜΑΛΑΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΜΑΛΑΜΠΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΜΑΛΕΣΤΑΔΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΜΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛ. 1919ΜΑΛΙΝΔΡΕΤΟΣ ΝΙΚ. 1913ΜΑΛΙΧΟΒΑΣ ΔΗΜ. 1913ΜΑΛΙΩΡΟΣ Β. 1913ΜΑΛΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Κ. 1913ΜΑΛΛΙΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 1913ΜΑΜΗΣ ΑΛΕΞ. 1913ΜΑΜΟΥΡΗΣ ΓΚΟΥΡΑΣ 1912ΜΑΝΔΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1921ΜΑΝΙΑΝΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Π. 1913ΜΑΝΙΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 1912ΜΑΝΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΜΑΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1913ΜΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ EΜΜ. 1913ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΠΑΝ. 1913ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ 1913ΜΑΝΣΟΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΜΑΝΤΑΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΜΑΝΤΑΛΟΣ Γ. 1913ΜΑΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΜΑΝΤΑΣ ΠΑΥΛΟΣ 1912ΜΑΝΤΖΑΒΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1913ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΜΑΝΤΖΕΒΕΛΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣ. 1913ΜΑΝΩΛΑΚΕΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 1913ΜΑΝΩΛΑΚΕΡΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ 1914ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1912ΜΑΝΩΛΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 1912ΜΑΝΩΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 1913ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1913ΜΑΡΑΓΚΟΣ Π. 1912ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΠΑΝΤ. 1913ΜΑΡΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ 1913

Page 73: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

73Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΜΑΡΓΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1912ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1914ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 1913ΜΑΡΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΜΑΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1916ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 1916ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΔΗΜ. 1912ΜΑΡΚΑΚΟΣ ΜΑΡ. 1913ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝ. 1913ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΜΑΡ. 1913ΜΑΡΚΕΣΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1915ΜΑΡΚΕΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1916ΜΑΡΚΙΤΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1913ΜΑΡΚΟΓΛΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 1913ΜΑΡΚΟΖΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΜΑΡΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1919ΜΑΡΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΜΑΡΚΟΥΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΜΑΡΟΥΔΑΣ Α. 1913ΜΑΡΟΥΔΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1912ΜΑΡΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1912ΜΑΡΟΥΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1912ΜΑΡΟΥΛΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ 1912ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1912ΜΑΡΤΣΟΥΚΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 1912ΜΑΣΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1913ΜΑΣΑΣ ΔΗΜ. 1913ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1913ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΜΑΣΟΥΡΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ 1912ΜΑΣΣΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ 1913ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΜΑΣΤΡΙΣΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 1912ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤ. 1913ΜΑΣΧΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1913ΜΑΤΑΘΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1913ΜΑΤΖΩΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1913ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΜΑΥΡΑΙΝΟΣ Α. 1913ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ 1914ΜΑΥΡΙΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1913ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓ. 1912ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Κ. 1913ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ Μ. 1913ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913

ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1912ΜΑΥΡΟΜΥΤΗΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1913ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1913ΜΑΥΡΟΣ ΜΑΡΚΟΣ 1912ΜΑΥΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 1913ΜΑΥΡΩΝΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ 1913ΜΑΦΑΙΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΜΑΧΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΜΕΓΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ Δ. 1912ΜΕΪΝΤΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΜΕΪΝΤΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1919ΜΕΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ Κ. 1913ΜΕΛΕΓΓΟΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1918ΜΕΛΕΚΟΣ ΚΟΥΖΕΛΗΣ 1912ΜΕΛΕΝΙΚΟΛΑΟΣ Π. 1913ΜΕΛΕΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ 1913ΜΕΛΙΓΑΛΙΩΤΗΣ Κ. 1913ΜΕΛΙΣΣΙΟΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1921ΜΕΜΣΤΙΑΣ ΞΕΝΟΦΩΝ 1913ΜΕΝΕΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1912ΜΕΝΟΥΡΔΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΜΕΝΤΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ 1916ΜΕΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΜΕΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΜΕΝΥΧΤΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 1913ΜΕΝΥΧΤΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 1913ΜΕΠΙΤΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1912ΜΕΠΟΥΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 1912ΜΕΡΙΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΜΕΡΚΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ ΘΩΜΑΣ 1913ΜΕΡΜΙΓΚΑΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ 1912ΜΕΤΑΝΙΔΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ 1913ΜΕΤΑΞΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΜΗΚΟΔΗΜΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 1913ΜΗΛΙΑΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1913ΜΗΤΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1912ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1912ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1912ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 1912ΜΗΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 1913ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ 1912ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΤΡΥΦΩΝ 1913ΜΗΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1912ΜΗΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913

Page 74: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

74 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΜΗΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΜΗΤΣΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΜΗΤΣΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1912ΜΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1912ΜΙΛΑΜΠΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1913ΜΙΣΤΡΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΜΙΧΑΛΑΚΑΚHΣ ΠΕΤΡΟΣ 1913ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1916ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1913ΜΙΧΑΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1918ΜΙΧΑΛΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1916ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 1913ΜΙΧΑΛΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΜΙΧΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 1912ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΜΙΧΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1913ΜΙΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΜΙΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΜΟYΤΖΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΜΟΓΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1912ΜΟΖΙΑΦΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΜΟΚΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1912ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1913ΜΟΡΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΜΟΣΧΟΝΑΣ ΜΙΧΑΗΛ 1913ΜΟΣΧΩΡΙΚΟΣ Δ. 1912ΜΟΥΓΑΤΙΩΤΗΣ Τ. 1913ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1912ΜΟΥΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΜΟΥΚΟΥΡΟΥΦΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1912ΜΟΥΛΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1913ΜΟΥΛΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1916ΜΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΜΟΥΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 1912ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΜΟΥΜΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΜΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΝΙΚΟΛ. 1913ΜΟΥΡΓΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1912ΜΟΥΡΛΟΣ Γ. 1913ΜΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΔΗΜ. 1913ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΜΟΥΤΡΟΥΦΗΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1913ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1921ΜΟΥΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1919ΜΟΧΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΜΠΑΓΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 1913ΜΠΑΓΙΟΥΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΜΠΑΔΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1918

ΜΠΑΪΖΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1915ΜΠΑΪΡΑΧΤΑΡΗΣ 1912ΜΠΑΚΑΛΑΚΟΣ Δ. 1913ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΘΕΟΔ. 1913ΜΠΑΚΑΛΟΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 1912ΜΠΑΚΑΟΥΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ 1913ΜΠΑΚΑΡΕΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1913ΜΠΑΚΑΡΕΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1913ΜΠΑΚΑΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1918ΜΠΑΚΟΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1921ΜΠΑΚΟΜΗΤΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 1913ΜΠΑΚΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΜΠΑΚΟΥΣΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 1922ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤ. 1915ΜΠΑΛΑΣΙΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 1913ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΜΠΑΛΑΤΣΑΚΑΣ ΔΗΜ. 1913ΜΠΑΛΑΤΣΟΣ ΒΑΪΟΣ 1915ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 1913ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗΣ ΑΔΑΜ 1922ΜΠΑΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 1913ΜΠΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1912ΜΠΑΛΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 1912ΜΠΑΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1922ΜΠΑΛΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΜΠΑΛΟΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΜΠΑΛΤΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ 1916ΜΠΑΜΖΕΛΗΣ Κ. 1913ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 1913ΜΠΑΝΔΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1914ΜΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΜΠΑΝΤΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΜΠΑΝΤΖΟΣ Ν. 1913ΜΠΑΝΤΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ 1916ΜΠΑΝΤΙΔΗΣ ΑΛΕΞ. 1912ΜΠΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1915ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΜΠΑΡΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΜΠΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. 1913ΜΠΑΡΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1913ΜΠΑΡΜΠΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΜΠΑΡΜΠΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1912ΜΠΑΣΙΑΝΟΣ ΣΤΑΪΚΟΣ 1913ΜΠΑΤΑΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 1913ΜΠΑΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913

Page 75: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

75Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΜΠΑΤΖΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΜΠΑΤΡΟΥΧΑΣ ΜΙΧΑΗΛ 1915ΜΠΑΤΩΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΜΠΑΦΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1912ΜΠΕΘΙΜΕΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ 1913ΜΠΕΚΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ 1912ΜΠΕΚΟΣ ΔΗΜ. 1913ΜΠΕΚΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ 1912ΜΠΕΛΕΚΑΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1913ΜΠΕΛΕΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΜΠΕΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 1912ΜΠΕΛΚΙΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1913ΜΠΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΜΠΕΝΟΣ ΔΗΜ. 1913ΜΠΕΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΜΠΕΡΙΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 1916ΜΠΕΡΠΑΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 1913ΜΠΕΤΧΑΒΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1913ΜΠΙΖΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 1913ΜΠΙΘΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ 1913ΜΠΙΛΙΓΚΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 1913ΜΠΙΣΤΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΜΠΙΣΤΟΛΗΣ ΜΑΡΚΟΣ 1918ΜΠΙΤΖΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΜΠΙΤΖΑΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1915ΜΠΙΦΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΜΠΛΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1912ΜΠΛΕΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1921ΜΠΛΕΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1914ΜΠΛΙΟΡΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1921ΜΠΟΓΔΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ 1913ΜΠΟΓΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΜΠΟΓΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1913ΜΠΟΛΜΑΤΖΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 1914ΜΠΟΜΠΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 1916ΜΠΟΜΠΟΚΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ 1913ΜΠΟΜΠΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 1912ΜΠΟΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1916ΜΠΟΣΟΥΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΜΠΟΤΖΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1913ΜΠΟΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1912ΜΠΟΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΜΠΟΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1912ΜΠΟΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1912ΜΠΟΤΟΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1913ΜΠΟΥΓΑΔΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1915ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1912ΜΠΟΥΚΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΜΠΟΥΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1912ΜΠΟΥΚΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1912ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΔΗΜΗΤ. 1922

ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1918ΜΠΟΥΛΑΣΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1916ΜΠΟΥΛΕΤΑΚΗΣ ΔΗΜ. 1913ΜΠΟΥΜΠΟΡΑΣ Γ. 1913ΜΠΟΥΝΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΜΠΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ ΕΥΣΤΡ. 1914ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΗΣ Κ. 1913ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΓ. 1913ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ 1913ΜΠΟΥΡΚΙΑΣ ΗΛΙΑΣ 1913ΜΠΟΥΡΝΑΖΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ 1913ΜΠΟΥΡΝΕΛΗΣ ΠΑΡ. 1912ΜΠΟΥΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 1912ΜΠΟΦΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1912ΜΠΟΦΙΛΑΣ ΤΖΑΚ 1913ΜΠΟΦΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 1913ΜΠΟΧΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1918ΜΠΡΑΒΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΜΠΡΙΤΖΟΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ 1912ΜΠΡΟΥΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΜΥΛΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1919ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΜΥΛΩΝΑΣ ΔΗΜ. 1913ΜΥΛΩΝΑΣ Ρ. 1913ΜΥΡΙΔΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΜΥΡΙΣΣΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ 1913ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1913ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1918ΜΩΡΕΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΜΩΡΙΔΑΚΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ 1913ΜΩΡΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1922ΜΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΜΩΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913

ΝΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΝΑΝΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1913ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΝΑΤΣΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 1913ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ Ν. 1913ΝΕΤΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1912ΝΙΚΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 1918ΝΙΚΗΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΝΙΚΗΤΕΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΝΙΚΟΒΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΝΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 1912ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜ. 1913ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1912

Page 76: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

76 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΝΙΚΟΛΑΟΥΣ ΜΙΧΑΗΛ 1913ΝΙΚΟΛΑΟΥΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΝΙΚΟΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞ. 1913ΝΙΚΟΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 1916ΝΙΚΟΛΙΝΑΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 1913ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Κ. 1921ΝΙΚΟΛΟΔΗΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1913ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1921ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤ. 1912ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ ΘΕΟΦ. 1913ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1912ΝΙΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΝΙΣΙΩΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 1912ΝΙΣΤΑΖΟΣ ΘΩΜΑΣ 1912ΝΙΤΣΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 1912ΝΙΩΤΗΣ Α. 1912ΝΟΘΗΤΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 1912ΝΟΜΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 1913ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1912ΝΟΜΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΝΟΤΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΝΟΤΑΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1915ΝΟΥΛΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ 1916ΝΟΥΛΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 1912ΝΟΥΜΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΝΟΥΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1914ΝΟΥΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1914ΝΤΑΒΛΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΝΤΑΒΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΝΤΑΛΑΜΠΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΝΤΑΛΑΝΤΖΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1921ΝΤΑΛΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ 1918ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 1918ΝΤΑΜΠΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΝΤΑΡΑΣ ΑΛΕΞ. 1912ΝΤΑΤΣΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1920ΝΤΕΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΝΤΕΡΕΚΑΣ Α. 1913ΝΤΙΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΝΤΙΝΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1912ΝΤΟΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΝΤΟΒΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 1912

ΝΤΟΓΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1912ΝΤΟΚΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 1912ΝΤΟΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΝΤΟΣΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1918ΝΤΟΥΛΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1915ΝΤΟΥΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1922ΝΤΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΝΤΟΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΝΤΟΥΡΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΝΤΡΕΣΤΙΛΙΑΡΗΣ Δ. 1913ΝΤΡΙΒΕΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΝΤΡΟΥΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΝΤΡΟΥΠΕΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913

ΞΑΝΘΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΞΑΡΧΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1916ΞΕΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΞΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΞΕΡΟΒΑΣΙΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΞΕΣΦΙΓΓΗΣ ΘΕΟΔ. 1912ΞΗΝΤΑΡΑΣ ΜΙΧΑΗΛ 1912ΞΗΡΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΞΗΡΟΧΕΙΜΩΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΞΟΘΟΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΞΥΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1916ΞΥΛΩΜΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1920ΞΥΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1916ΞΥΡΑΦΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ 1913ΞΥΡΟΤΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1916

ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1915ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛ. 1912ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1912ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΟΡΦΑΝΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΟΡΦΑΝΟΣ Γ. 1913

ΠΑΓΓΙΤΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ 1913ΠΑΓΙΑΔΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 1913ΠΑΓΙΔΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 1913ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1913ΠΑΓΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΠΑΪΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΠΑΪΚΟΠΟΥΛΟΣ Κ. 1912ΠΑΪΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΠΑΛΑΙΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΠΑΛΑΙΟΓΕΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓ. 1912ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1912

Page 77: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

77Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΠΑΛΑΜΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 1913ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ Χ. 1913ΠΑΛΑΝΤΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΠΑΛΑΝΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΠΑΛΑΠΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤ. 1922ΠΑΛΗΚΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1916ΠΑΛΙΑΤΣΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ 1913ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ Μ. 1913ΠΑΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΠΑΛΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΠΑΜΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1913ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 1912ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΠΑΝΑΓΕΑΣ ΝΙΚ. 1913ΠΑΝΑΓΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΠΑΝΑΓΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΑΓΑΠΙΟΣ 1913ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛ. 1918ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓ. 1912ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝ. 1912ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ. 1913ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤ. 1918ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Σ. 1912ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΠΑΝΑΓΟΥ Γ. 1913ΠΑΝΑΓΟΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΠΑΝΑΓΟΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ 1913ΠΑΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1912ΠΑΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1913ΠΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1914ΠΑΝΙΤΣΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 1913ΠΑΝΟΓΕΩΡΓΟΣ ΚΩΝ. 1922ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1913ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1912ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. 1913ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1912ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1912ΠΑΝΟΥΣΗΣ Θ. 1912ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1916

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 1912ΠΑΝΤΑΖΗΣ Ζ. 1913ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛ. 1913ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΕΥΘΥΜ. 1913ΠΑΝΤΕΛΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1913ΠΑΝΤΕΛΕΑΚΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ 1913ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1913ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Κ. 1913ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤ. 1912ΠΑΝΤΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΠΑΞΙΜΑΔΗΣ ΑΛΕΞ. 1912ΠΑΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ι. 1913ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1912ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ 1912ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 1918ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ 1913ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Α. 1913ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1912ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Β. 1913ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤ. 1912ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ 1912ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 1913ΠΑΠΑΔΕΛΗΣ ΚΩΝ. 1922ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ 1918ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡ. 1907ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ 1913ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ 1913ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΑΡ. 1913ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥΣ ΑΝΑΣΤ. 1912ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥΣ ΓΕΩΡΓ. 1913ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓ.1913ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ 1915ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1913ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛ. 1913ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1913ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Π. 1913ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓ. 1913

Page 78: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

78 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΠΑΠΑΖΙΚΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ 1912ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Α. 1913ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 1913ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Κ. 1913ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Α. 1913ΠΑΠΑΘΕΟΦΙΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 1913ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1912ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1913ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΥΛ. 1913ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 1913ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. 1913ΠΑΠΑΜΑΡΙΝΟΥ ΚΩΝ. 1907ΠΑΠΑΜΕΡΜΗΓΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 1913ΠΑΠΑΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΔΗΜ. 1913ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧΑΗΛ 1912ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Ι. 1913ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΧΑΡΑΛ. 1913ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ 1913ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ 1912ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1912ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΝ. 1913ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1912ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ 1918ΠΑΠΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. 1912ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΣ ΔΗΜ. 1913ΠΑΠΑΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ ΝΙΚΟΛ. 1913ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ. 1913ΠΑΠΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΠΑΠΑΡΣΕΝΗΣ Ε. 1913ΠΑΠΑΣ ΣΠΥΡΟΣ 1912ΠΑΠΑΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΑΘΑΝ. 1913ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1913ΠΑΠΑΣΤΟΪΤΣΗΣ 1905ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 1912ΠΑΠΑΥΛΟΥ Ν. 1913ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΣΜΑΣ 1915ΠΑΠΟΥΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1914ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1913ΠΑΡΑΒΟΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΠΑΡΑΜΠΑΤΣΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΚΟΣ ΝΙΚ. 1912

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Ν. 1913ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1916ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 1913ΠΑΡΑΣΧΑΚΗΣ Π. 1913ΠΑΡΔΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 1916ΠΑΡΔΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1915ΠΑΡΙΣΗΣ ΗΛΙΑΣ 1912ΠΑΡΙΣΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1913ΠΑΡΙΣΗΣ ΠΑΡΙΣΗΣ 1912ΠΑΡΛΑΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1913ΠΑΡΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1913ΠΑΡΟΥΦΗΣ Σ. 1913ΠΑΡΤΕΛΗΣ Κ. 1913ΠΑΣΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1922ΠΑΣΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΠΑΣΧΑΛΑΡΗΣ Σ. 1913ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΘΕΟΔ. 1913ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 1916ΠΑΣΧΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1913ΠΑΤΑΚΑΚΗΣ ΜΥΡΩΝ 1913ΠΑΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΠΑΤΑΤΟΝΗΣ ΔΗΜ. 1913ΠΑΤΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1912ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟΣ Π. 1912ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 1913ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΠΑΥΛΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 1913ΠΑΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 1913ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΠΑΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΠΑΧΤΙΣΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ 1912ΠΑΧΥΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ 1913ΠΑΧΥΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1912ΠΕΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1913ΠΕΖΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤ. 1922ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΠΕΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1912ΠΕΠΕΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1915ΠΕΠΟΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΠΕΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1916ΠΕΠΩΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΠΕΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΠΕΡΑΤΖΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1913ΠΕΡΕΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 1912ΠΕΡΕΝΤΕΣ ΜΑΡΚΟΣ 1913ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΠΕΡΟΥΤΣΑΣ ΘΕΟΔ. 1913ΠΕΡΡΕΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 1913ΠΕΤΕΙΝΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1915

Page 79: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

79Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1919ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1912ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 1913ΠΕΤΡΙΤΗΣ ΑΛΕΞ. 1913ΠΕΤΡΙΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ 1912ΠΕΤΡΟΒΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1914ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ε. 1912ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1913ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ 1913ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ 1913ΠΕΤΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 1912ΠΕΤΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΠΕΤΡΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΠΕΤΡΟΥΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1913ΠΕΤΡΩΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΠΕΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΠΕΤΣΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 1913ΠΕΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΠΗΛΙΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΠΗΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΠΗΧΕΩΝ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ 1913ΠΙΕΡΡΑΚΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΠΙΕΡΡΟΥΤΣΕΑΣ ΤΖΑΝΕΤΟΣ 1913ΠΙΚΟΥΛΑΣ Κ. 1913ΠΙΚΟΥΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 1913ΠΙΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1913ΠΙΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1913ΠΙΠΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΠΙΠΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΠΙΡΠΙΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1916ΠΙΣΤΟΛΗΣ ΘΕΟΔ. 1913ΠΙΣΤΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 1913ΠΙΤΣΑΝΟΣ ΣΤ. 1912ΠΙΤΣΙΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΠΙΤΣΟΥΛΗΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ 1913ΠΙΤΤΑΙΟΣ ΧΡ. 1913ΠΙΤΤΑΚΟΣ Δ. 1912ΠΙΤΤΑΚΟΣ Σ. 1912ΠΙΤΤΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΠΙΤΤΑΣ Κ. 1913ΠΙΤΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΠΛΑΓΙΑΝΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1912ΠΛΑΓΙΑΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 1913ΠΛΑΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1916ΠΛΑΝΤΡΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ 1913ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1915

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΠΛΑΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1913ΠΛΑΤΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΠΛΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1918ΠΛΕΙΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΠΛΕΣΣΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 1913ΠΛΙΑΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1913ΠΛΟΥΜΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ 1912ΠΛΟΥΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΠΛΟΥΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΠΛΥΘΑΚΗΣ ΒΛΑΣΗΣ 1912ΠΟΔΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΠΟΛΕΜΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1912ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1913ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1912ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ 1912ΠΟΛΥΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1922ΠΟΛΥΖΩΗΣ Ι. 1912ΠΟΛΥΘΡΩΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1913ΠΟΛΥΚΑΔΡΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝ. 1913ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1916ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1913ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ. 1913ΠΟΜΟΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΠΟΜΠΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 1913ΠΟΝΤΙΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 1913ΠΟΠΟΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1922ΠΟΡΤΙΔΗΣ Σ. 1912ΠΟΡΤΟΚΑΛΗΣ Μ. 1912ΠΟΡΦΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΠΟΥΖΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 1913ΠΟΥΛΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΠΟΥΛΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1912ΠΟΥΛΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 1912ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Β. 1913ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1913ΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1913ΠΟΥΣΣΟΛΗΣ Γ. 1913ΠΡΑΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΠΡΑΣΙΝΟΣ Α. 1913ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΟΥΚΑΣ 1913ΠΡΑΧΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1913ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΠΡΙΝΕΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΠΡΙΦΤΑΚΗΣ Π. 1912ΠΡΙΦΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΠΡΟΒΙΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1918ΠΤΩΧΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ ΝΙΚ. 1913

Page 80: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

80 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΠΥΡΓΙΟΒΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Π. 1913

ΡΑΒΔΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 1913ΡΑΒΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1918ΡΑΖΗΣ ΔΗΜ. 1913ΡΑΜΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΡΑΝΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1916ΡΑΠΛΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 1922ΡΑΠΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1915ΡΕΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1921ΡΕΡΕΣ ΗΛΙΑΣ 1915ΡΗΓΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1921ΡΙΖΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1918ΡΟΔΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1915ΡΟΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1914ΡΟΥΣΟΔΗΜΟΣ Α. 1916ΡΟΥΣΟΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ 1916ΡΟΥΦΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1920

ΣΑΚΚΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΣΑΚΚΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1912ΣΑΝΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΣΑΡΑΝΤΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1916ΣΑΡΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΣΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1916ΣΑΡΡΗΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1914ΣΕΡΕΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1904ΣΕΡΕΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1906ΣΕΡΕΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1919ΣΗΣΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 1916ΣΙΑΦΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΣΙΓΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1907ΣΙΔΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1914ΣΚΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1907ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ ΡΩΣΣΕΤΗΣ 1913ΣΚΙΑΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1915ΣΚΟΔΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1913ΣΚΟΥΛΑΞΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1916ΣΚΟΥΦΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 1915ΣΟΥΡΜΑΪΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 1915ΣΟΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1916ΣΟΥΦΡΑΣ ΛΟΥΚΑΣ 1912ΣΟΥΧΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1915ΣΠΑΘΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1916ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1915ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΛΕΟΜ. 1913ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ 1913ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΣ 1912ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓ. 1922ΣΠΥΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1914ΣΤΑΘΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1915

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1915ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1920ΣΤΑΜΠΟΥΖΟΣ/ΠΑΠΑΜΑΡΗΣ Λ. 1915ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1916ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1921ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1914ΣΤΕΡΦΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1921ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1919ΣΤΡΑΓΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1917ΣΤΡΑΓΚΑΡΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ 1917ΣΤΡΑΤΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1918ΣΤΡΑΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1918ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1918ΣΤΡΕΝΤΕΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1918ΣΤΡΙΜΜΕΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ 1918ΣΤΡΙΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΣΤΡΙΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1916ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ 1918ΣΤΡΟΥΒΑΛΗΣ ΜΑΡΚΟΣ 1916ΣΤΡΟΥΓΚΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1919ΣΤΡΥΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Π. 1918ΣΥΓΚΙΟΥΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1918ΣΥΓΚΛΙΦΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1917ΣΥΚΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1918ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 1919ΣΥΝΑΘΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 1918ΣΧΙΖΟΔΗΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1914ΣΧΟΡΤΣΑΝΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΣΩΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1919ΣΩΖΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ 1912ΣΩΠΑΣΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1918ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1917ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1919ΣΩΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1915ΣΩΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1907

ΤΑΒΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1918ΤΑΒΛΟΜΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1918ΤΑΛΑΤΖΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1921ΤΑΜΕΛΙΩΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 1919ΤΑΜΠΑΚΙΔΗΣ/ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝ. 1916ΤΑΜΠΟΥΡΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 1918ΤΑΝΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1918ΤΑΞΙΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣ. 1916ΤΑΠΕΙΝΑΚΗΣ ΝΙΚ. 1918ΤΑΣΑΚΛΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 1918ΤΑΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1915ΤΑΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1918ΤΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 1918

Page 81: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

81Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΤΑΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1907ΤΑΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1917ΤΑΣΟΦΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1916ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1918ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 1918ΤΑΤΣΗΣ ΦΩΤΙΟΣ 1918ΤΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1918ΤΑΧΑΚΤΗΣ 1918ΤΕΛΙΔΗΣ ΜΑΡΚΟΣ 1918ΤΕΛΩΝΙΑΤΗΣ Π. 1919ΤΕΜΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1907ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΝΙΚ. 1918ΤΕΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1919ΤΕΝΙΖΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 1918ΤΕΠΕΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1918ΤΖΑΒΑΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1920ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1917ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1918ΤΖΑΝΑΒΑΡΑΣ ΜΙΧΑΗΛ 1918ΤΖΑΝΑΒΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ ΝΙΚ. 1918ΤΖΑΝΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 1918ΤΖΑΝΕΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1917ΤΖΑΝΝΕΤΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1918ΤΖΑΝΝΕΤΑΚΟΣ ΣΑΒΒΑΣ 1919ΤΖΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1917ΤΖΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1917ΤΖΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1918ΤΖΑΟΥΠΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΤΖΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1918ΤΖΕΓΓΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1918ΤΖΕΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1919ΤΖΗΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 1918ΤΖΗΡΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 1918ΤΖΙΒΑΣ ΗΛΙΑΣ 1919ΤΖΙΚΑΣ ΝΙΚ. 1918ΤΖΙΜΑΛΗΣ ΝΙΚ. 1918ΤΖΙΜΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1918ΤΖΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1918ΤΖΙΝΤΖΙΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1918ΤΖΙΝΤΖΟΥΡΗΣ ΝΙΚ. 1919ΤΖΙΟΒΑΡΑΣ ΔΗΜ. 1918ΤΖΙΟΝΤΖΟΥΡΑΣ ΘΕΟΔ. 1918ΤΖΙΟΡΤΖΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 1916ΤΖΙΟΥΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1918ΤΖΙΤΖΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1919ΤΖΙΤΖΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 1918ΤΖΙΤΖΙΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1918ΤΖΟΒΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚ. 1918ΤΖΟΒΑΡΑΣ ΧΡ. 1917ΤΖΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1918

ΤΖΟΥΛΟΥΦΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1917ΤΖΟΥΜΑΣ ΝΙΚ. 1918ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1919ΤΖΟΥΝΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1918ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1918ΤΖΩΡΤΖΙΔΗΣ ΑΡΧΟΝΤΗΣ 1919ΤΗΓΑΝΗΣ ΘΩΜΑΣ 1918ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1917ΤΟΓΚΑΣ ΝΙΚ. 1918ΤΟΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1918ΤΟΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1918ΤΟΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1918ΤΟΛΙΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1919ΤΟΜΠΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1918ΤΟΠΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1907ΤΟΡΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1918ΤΟΣΚΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1919ΤΟΣΤΙΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 1918ΤΟΤΟΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1912ΤΟΥΛΑΜΙΔΗΣ Α. 1919ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 1918ΤΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1918ΤΟΥΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 1918ΤΟΥΤΑΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1919ΤΡΑΓΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΤΡΑΓΑΝΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1918ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΤΡΑΪΦΟΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1919ΤΡΑΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 1919ΤΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1918ΤΡΑΜΠΑΣ ΗΛΙΑΣ 1918ΤΡΑΠΑΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1918ΤΡΑΠΕΤΣΗΣ ΚΩΝ 1918ΤΡΑΧΑΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 1918ΤΡΑΧΙΛΗΣ ΝΙΚ. 1918ΤΡΕΔΗΣ ΙΩΣΗΦ 1918ΤΡΕΚΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1918ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 1918ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ. 1913ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 1918ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1916ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΘΩΜΑΣ 1918ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 1912ΤΡΙΑΝΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1918ΤΡΙΑΝΤΗΣ ΘΩΜΑΣ 1916ΤΡΙΑΝΤΗΣ Χ. 1917ΤΡΙΑΝΤΟΥΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 1918ΤΡΙΓΓΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ 1918ΤΡΙΓΟΥΝΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΤΡΙΓΩΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 1914ΤΡΙΤΑΡΗΣ ΘΕΟΔ. 1918

Page 82: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

82 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΤΡΙΤΣΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 1917ΤΡΙΧΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΤΡΙΧΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1917ΤΡΟΥΛΙΝΟΣ ΝΙΚ. 1918ΤΡΟΥΜΠΟΥΚΑΣ Α. 1917ΤΡΟΥΤΣΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 1918ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ 1918ΤΣΑΓΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 1916ΤΣΑΓΚΑΡΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΤΣΑΓΚΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1918ΤΣΑΓΚΟΥΡΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ 1918ΤΣΑΓΚΟΥΡΝΑΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1918ΤΣΑΓΚΩΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1919ΤΣΑΪΡΟΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1918ΤΣΑΚΑΛΑΚΗΣ Μ. 1917ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 1918ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1913ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 1918ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 1918ΤΣΑΚΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1918ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1918ΤΣΑΚΟΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1919ΤΣΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1918ΤΣΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1922ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1917ΤΣΑΛΙΑΚΟΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ 1918ΤΣΑΛΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΤΣΑΜΑΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΤΣΑΜΑΛΤΟΥΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1918ΤΣΑΜΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1917ΤΣΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1919ΤΣΑΜΗΣ ΘΕΟΔ. 1918ΤΣΑΜΠΑΖΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 1919ΤΣΑΜΠΑΡΗΣ ΧΡΙΣΤ. 1918ΤΣΑΜΠΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1919ΤΣΑΜΠΟΥΚΟΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1918ΤΣΑΜΠΟΥΚΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ 1918ΤΣΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ ΚΟΥΜ. 1918ΤΣΑΜΤΑΣ Ι. 1918ΤΣΑΝΑΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1918ΤΣΑΝΑΚΑΣ ΝΙΚ. 1918ΤΣΑΝΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1918ΤΣΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1918ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ Δ. 1918ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1919ΤΣΑΟΥΣΗΣ Δ. 1918ΤΣΑΠΑΡΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ 1918ΤΣΑΠΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 1919ΤΣΑΡΑΚΗΣ Α. 1918ΤΣΑΡΑΝΤΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1916ΤΣΑΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣ. 1918

ΤΣΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1922ΤΣΑΡΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1918ΤΣΑΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΤΣΑΡΙΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1919ΤΣΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ 1919ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1919ΤΣΑΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1918ΤΣΑΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1918ΤΣΑΤΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1918ΤΣΑΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1919ΤΣΑΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1918ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞ. 1918ΤΣΕΒΑΣ ΔΑΥΙΒ 1918ΤΣΕΓΑΣ ΠΑΡ. 1918ΤΣΕΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1918ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1918ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1918ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤ. 1922ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1918ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1918ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1907ΤΣΕΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1919ΤΣΕΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1917ΤΣΕΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1919ΤΣΕΡΕΓΚΑΝΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 1918ΤΣΕΡΕΜΗΣ ΗΛΙΑΣ 1917ΤΣΕΡΕΣ Κ. 1918ΤΣΕΡΕΤΙΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1918ΤΣΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 1918ΤΣΙΑΒΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - ΑΠΟΣΤ. 1919ΤΣΙΑΛΙΦΗΣ Ν. 1919ΤΣΙΑΜΠΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1918ΤΣΙΑΡΑΣ - ΚΟΦΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΤΣΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1918ΤΣΙΓΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1918ΤΣΙΓΑΡΑΣ ΝΙΚ. 1918ΤΣΙΓΑΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 1918ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1921ΤΣΙΓΚΛΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 1918ΤΣΙΓΚΟΣ ΝΙΚ. 1919ΤΣΙΓΚΟΥΛΗΣ ΝΙΚ. 1918ΤΣΙΓΚΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1918ΤΣΙΓΛΙΦΙΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1918ΤΣΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΤΣΙΛΑΝΤ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1918ΤΣΙΛΩΝΗΣ ΝΙΚ. 1917ΤΣΙΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1918ΤΣΙΜΕΝΤΑΚΗΣ ΝΙΚ. 1918ΤΣΙΜΙΝΕΝΗΣ ΛΟΥΚΑΣ 1914ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1919

Page 83: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

83Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1919ΤΣΙΜΠΛΟΚΟΥΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔ. 1918ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1919ΤΣΙΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1918ΤΣΙΝΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 1907ΤΣΙΝΙΑΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1917ΤΣΙΟΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1919ΤΣΙΟΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΤΣΙΟΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 1918ΤΣΙΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ 1919ΤΣΙΟΥΚΙΑΣ ΔΗΜ. 1918ΤΣΙΟΥΜΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΤΣΙΟΥΜΗΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ 1917ΤΣΙΟΥΣΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1919ΤΣΙΟΥΤΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1918ΤΣΙΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1912ΤΣΙΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1913ΤΣΙΠΟΛΙΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1918ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1918ΤΣΙΡΙΜΠΑΣΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 1917ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1918ΤΣΙΡΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 1918ΤΣΙΡΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1917ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΤΣΙΡΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1918ΤΣΙΣΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1917ΤΣΙΤΑΚΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1919ΤΣΙΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 1918ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΤΣΙΤΣΑΚΗΣ Ν. 1918ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ ΝΙΚ. 1918ΤΣΙΤΣΙΛΑΣ ΘΩΜΑΣ 1918ΤΣΙΤΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1916ΤΣΙΤΣΩΝΗΣ ΘΩΜΑΣ 1918ΤΣΙΦΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1918ΤΣΙΦΟΥΛΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1915ΤΣΙΩΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1918ΤΣΟΒΟΛΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ 1912ΤΣΟΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1913ΤΣΟΚΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1918ΤΣΟΚΑΤΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΤΣΟΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ 1918ΤΣΟΚΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1918ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1918ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1919ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ 1918ΤΣΟΛΙΑΚΟΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ 1918ΤΣΟΛΙΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1919ΤΣΟΛΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1922ΤΣΟΛΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1918

ΤΣΟΛΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1919ΤΣΟΛΟΒΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1921ΤΣΟΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1917ΤΣΟΝΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 1918ΤΣΟΡΜΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1918ΤΣΟΡΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1913ΤΣΟΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΤΣΟΤΣΙΚΑΣ ΝΙΚ. 1918ΤΣΟΥΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞ. 1918ΤΣΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1914ΤΣΟΥΚΛΑΔΗΣ Μ. 1918ΤΣΟΥΛΟΥΧΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 1917ΤΣΟΥΜΑΝΙΚΑΣ ΘΩΜΑΣ 1918ΤΣΟΥΜΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1918ΤΣΟΥΜΠΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 1918ΤΣΟΥΜΠΕΛΗΣ ΚΥΡ. 1918ΤΣΟΥΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1918ΤΣΟΥΤΣΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΤΣΟΥΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1918ΤΣΟΥΧΑΝΤΑΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 1918ΤΣΩΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1918ΤΣΩΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1917ΤΣΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 1918ΤΣΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1918

ΥΦΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1918

ΦΑΚΙΡΑΣ ΜΙΧΑΗΛ 1918ΦΑΛΑΚΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1918ΦΑΛΑΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1914ΦΑΛΑΚΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1919ΦΑΛΑΚΡΟΣ Κ. 1919ΦΑΝΑΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 1917ΦΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΦΑΝΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ 1918ΦΑΝΤΕΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 1919ΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ. 1919ΦΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΦΑΡΔΟΜΕΝΑΚΗΣ Π. 1919ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1918ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1918ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1918ΦΑΡΣΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΦΑΣΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1918ΦΑΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 1919ΦΑΤΟΥΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1918ΦΑΤΟΥΡΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 1918ΦΑΤΟΥΡΟΣ Κ. 1919

Page 84: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

84 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΦΑΦΟΥΤΗΣ ΘΩΜΑΣ 1918ΦΕΓΓΑΡΗΣ ΦΩΤΙΟΣ 1913ΦΕΛΕΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΦΕΛΜΠΗΣ ΗΛΙΑΣ 1918ΦΕΡΓΑΔΗΣ ΔΗΜ. 1919ΦΕΡΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1922ΦΙΛΔΙΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1918ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ Ι. 1919ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 1918ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΝΙΚ. 1919ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤ. 1918ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1919ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1918ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΛΟΪΖΟΣ 1916ΦΙΛΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 1919ΦΙΛΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1918ΦΙΛΤΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1918ΦΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1918ΦΙΩΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1909ΦΛΑΜΠΟΥΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1919ΦΛΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1918ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1918ΦΛΕΡΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 1919ΦΛΟΥΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΦΛΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΦΛΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΦΟΝΙΑΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ 1919ΦΟΝΤΑΣ ΝΙΚ. 1918ΦΟΡΤΟΤΗΡΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ 1921ΦΟΡΤΟΤΗΡΑΣ ΝΙΚ. 1917ΦΟΥΚΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1918ΦΟΥΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1916ΦΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1918ΦΟΥΚΛΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1919ΦΟΥΝΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1919ΦΟΥΝΤΑΣ ΝΙΚ. 1918ΦΟΥΝΤΕΔΑΚΗΣ ΝΙΚ. 1918ΦΟΥΝΤΖΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1917ΦΟΥΝΤΟΣ ΗΛΙΑΣ 1918ΦΟΥΡΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1918ΦΟΥΡΛΑΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1918ΦΟΥΡΛΑΡΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 1918ΦΟΥΡΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1914ΦΟΥΡΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1918ΦΟΥΡΦΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ Ν. 1919ΦΟΥΣΤΙΝΑΚΗΣ Γ. 1918ΦΟΥΣΤΟΛΑΚΗΣ Μ. 1917ΦΟΥΤΡΗΣ ΕΥΣΤΡ. 1919ΦΡΑΓΓΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 1918ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1920

ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝ. 1915ΦΡΑΓΚΙΑΔΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡ. 1917ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1919ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ Δ. 1917ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ 1906ΦΡΑΓΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΦΡΑΓΚΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗΣ 1918ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Ν. 1919ΦΡΕΣΚΑΣ ΝΙΚ. 1919ΦΡΟΝΙΚΟΛΑΟΣ Ν. 1919ΦΡΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 1866ΦΡΟΥΤΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ 1917ΦΥΤΡΟΣ ΠΑΝ. 1919ΦΩΚΑΣ ΝΙΚ. 1918ΦΩΚΑΣ/ΚΟΣΟΝΑΚΟΣ ΓΕΩΡ. 1867ΦΩΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΦΩΣΚΕΡΗΣ Γ. 1918ΦΩΣΤΕΡΗΣ Ν. 1919ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1918ΦΩΤΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1918ΦΩΤΟΜΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1919ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚ. 1918ΦΩΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1917ΦΩΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1918

ΧΑΖΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1918ΧΑΖΙΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1918ΧΑΪΡΕΤΗΣ ΑΘ. 1919ΧΑΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1918ΧΑΛΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1919ΧΑΛΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 1918ΧΑΛΑΣΤΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ 1921ΧΑΛΑΣΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 1918ΧΑΛΑΤΣΗΣ Ι. 1919ΧΑΛΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ Σ. 1919ΧΑΛΙΜΠΟΥΡΔΑΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1918ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Γ. 1917ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1918ΧΑΛΚΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1918ΧΑΛΚΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1918ΧΑΛΚΙΑΣ ΗΛΙΑΣ 1917ΧΑΛΚΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1921ΧΑΛΚΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1916ΧΑΜΠΕΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1918ΧΑΝΔΡΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1918ΧΑΝΙΩΤΗΣ Μ. 1919ΧΑΝΤΖΗΚΕΪΡΛΑΟΥ ΕΛΕΥΘ. 1918ΧΑΝΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1918

Page 85: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

85Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΧΑΝΤΖΗΣ Ι. 1919ΧΑΡΑΓΚΙΟΥΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1919ΧΑΡΑΚΙΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΧΑΡΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚ. 1918ΧΑΡΑΚΛΟΣ Ι. 1919ΧΑΡΑΛΑΜΠΗΣ Χ. 1919ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΝΙΚ. 1918ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ Α. 1919ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞ. 1919ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝ. 1918ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝ. 1919ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡ 1918ΧΑΡΒΑΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1917ΧΑΡΙΤΑΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 1918ΧΑΡΙΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΧΑΡΙΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1918ΧΑΡΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1918ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1915ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1918ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1918ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΥΡ. 1917ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1918ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ Κ. 1919ΧΑΤΖΗΑΥΓΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1918ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤ. 1918ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Μ. 1919ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1917ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1915ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1919ΧΑΤΖΗΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ Ε. 1919ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1918ΧΑΤΖΗΜΗΤΑΚΗΣ ΝΙΚ. 1917ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ ΓΕΩΡ. 1904-1907ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΡΑΚΟΣ 1918ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ 1918ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 1918ΧΑΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1917ΧΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1915ΧΑΤΖΗΣ ΗΡ. 1919ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ 1917ΧΑΤΖΗΣΑΛΑΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1918ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1918ΧΑΤΖΙΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 1918ΧΑΤΖΙΛΑΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΧΑΤΖΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΧΑΤΖΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΧΑΥΔΑΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ 1919ΧΕΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1917

ΧΕΛΙΔΩΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1918ΧΕΛΙΔΩΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1918ΧΕΛΙΩΤΗΣ ΑΘ. 1919ΧΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΧΗΝΙΑΔΗΣ ΒΥΡΩΝ 1921ΧΗΤΑΣ ΘΩΜΑΣ 1918ΧΙΟΥΤΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1918ΧΙΤΑΣ ΗΛΙΑΣ 1917ΧΙΩΝΗΣ ΖΗΣΙΜΟΣ 1919ΧΙΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1918ΧΙΩΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 1917ΧΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 1918ΧΙΩΤΗΣ ΒΑΛΣΑΜ. 1918ΧΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΧΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 1918ΧΛΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΧΟΛΕΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1915ΧΟΛΕΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΧΟΝΔΡΟΖΟΥΜΑΚΗΣ Ι. 1919ΧΟΝΔΡΟΜΗΤΡΟΣ ΠΑΝΑΓ. 1919ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1918ΧΟΝΔΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1919ΧΟΠΕΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΧΟΠΛΗΣ Ι. 1918ΧΟΡΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1918ΧΟΡΤΑΡΙΟΣ Κ. 1918ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1919ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 1918ΧΟΥΡΔΑΚΗΣ Μ. 1917ΧΟΥΡΟΥΚΑΝΗΣ - ΚΟΜΝΗΝΟΣ Ι.1918ΧΟΥΧΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1916ΧΟΧΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1918ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1914ΧΡΗΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤ. 1918ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1918ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1919ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΧΡΗΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1919ΧΡΗΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1919ΧΡΗΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1918ΧΡΗΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 1918ΧΡΗΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1917ΧΡΗΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1918ΧΡΗΣΤΟΣ Σ. 1918ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 1918ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1918ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΥΛΟΣ 1918ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΕΤΡΟΣ 1918ΧΡΗΣΤΟΥ Σ. 1918ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ 1919

Page 86: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

86 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

ΧΡΗΣΤΟΥΛΕΑΣ ΑΡΙΣΤ. 1918ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡ. 1919ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1918ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Ι. 1919ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1913ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΝΙΚ. 1919ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ 1917ΧΡΙΣΤΟΛΙΚΑΣ ΗΛΙΑΣ 1918ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΧΡ. 1919ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ Ν. 1919ΧΡΟΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1915ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1918ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1919ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ 1919ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1917ΧΡΥΣΑΪΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛ. 1918ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣ. 1919ΧΡΥΣΟΛΙΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 1918ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 1918ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ 1918

ΧΡΥΣΟΥΔΗΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ 1918ΧΥΤΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 1918ΧΩΡΑΦΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1921

ΨΑΘΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1915ΨΑΛΙΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΨΑΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1918ΨΑΡΔΟΜΕΝΑΚΗΣ Ν. 1919ΨΑΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1917ΨΑΡΙΑΝΟΣ Ι. 1919ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 1919ΨΗΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1918ΨΥΡΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1918ΨΥΡΡΟΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΨΥΧΑΛΟΣ ΝΙΚ. 1918ΨΥΧΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1919ΨΥΧΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 1919ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ Κ. 1919ΨΩΜΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1918ΨΩΜΑΔΕΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 1917ΨΩΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1918ΨΩΡΟΜΗΤΑΣ Γ. 1919

«Η ιστορική δικαιοσύνη μού επιβάλλει να διαπιστώσω ότι, μεταξύ τωνεχθρών που ευρίσκοντο απέναντι ημών, ο Έλλην στρατιώτης επολέμησε με τομεγαλείτερο θάρρος. Παρεδόθη μόνον όταν η παράτασις της αντιστάσεως δενήτο πλέον δυνατή και ουδένα είχε λόγον…

Το σύνολο των Ελλήνων αιχμαλώτων (8.000 αξιωματικοί και 210.000 στρα-τιώται) δεν είναι δυνατόν να κριθούν με το ίδιον μέτρον προς τους αιχμαλώ-τους πολέμου άλλων χωρών, δεδομένου ότι πρόκειται περί τού εν Μακεδονίακαι Ηπείρω Ελληνικού στρατού, τού κυκλωθέντος και υποχρεωθέντος να κα-ταθέση τα όπλα συνεπεία των Γερμανο - Ιταλικών επιχειρήσεων. Ούτως, οι Έλ-ληνες αιχμάλωτοι απελύθησαν ή θα απολυθούν αμέσως, λαμβανομένης υπ’όψιν και τής ηρωϊκής στάσεώς των».

Αδόλφος Χίτλερ: Απόσπασμα λόγου του, στο Ράιχστακ (Βουλή), στις4.5.1941.

Page 87: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

87Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Β. Ο Σαλπιγκτής

Στερνός απ’ όλους δούπησε κι ο σαλπιγκτής στο χώμα,της σάλπιγγάς του ο αντίλαλος δεν είχε σβήσει ακόμα.Της Μικρασίας ξετρέχοντας τα πλάτη, πέρα ως πέρα,πότε αντηχούσε σα λυγμός και πότε σα φοβέρα.

Αθαφτος λιώνει ο σαλπιγκτής μες στις βροχές. Παρέκει,η σκουριασμένη σάλπιγγα πιστά του παραστέκει.Με του χιονιού το σάβανο τους σκέπασε ο χειμώνας,κ’ ήταν βαρύς σαν κόλαση, μεγάλος σαν αιώνας.

Μα τι κι’ αν ήρθε η άνοιξη; Μέσα στο νέο χορτάριδε φαίνεται ούτε σάλπιγγα, ούτε σκεβρό κουφάρι.Μόνο από νύχτα σε νυχτιά βγαίνει το φάντασμά του ...Και ψάχνει στα χαμόκλαδα να βρει τη σάλπιγγά του ...

- Μην αποκάμεις, Σαλπιγκτή, και μη λιγοπιστήσεις!Χιλιάδες νύχτες θα διαβούν, νύχτες σιγής και φρίκης.Μα θα ’ρθει, θα ’ρθει ένα πρωί που εσύ θα τους χτυπήσεις,με την παλιά σου σάλπιγγα, τους νέους σκοπούς της Νίκης!

Γ. Αθάνας

Page 88: Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010 1...ήρωες, που παύουν πλέον να είναι ανώνυμοι. Είναι μία

88 Προσκλητήριο Πεσόντων Ναυπακτίας / Μάιος 2010

Γ. Γνωμικά περί πατρίδας

Έρημος, άνομος, άνεστος είναι όποιος χαίρεται,σαν ξεσπάσει φρικτός εμφύλιος πόλεμος στην πόλη.

Όμηρος

Μα ο Οδυσσέας, φτάνει και τον καπνό να δειαπό την πατρίδα ν’ ανεβαίνει, κι’ ας πεθάνει.

Όμηρος

Οι γενναίοι ακλόνητοι στη μάχη προμαχούνκαι λίγοι πέφτουν, ενώ σώζουν το λαό που είναι πίσω.Κι είναι ντροπή να πληγωθείς στα νώτα,φεύγοντας τη φοβερή τη μάχη.

Τυρταίος

Για την πατρίδα σου είναι φυσικό να δώσεις και τη ζωή σου.Ηρόδοτος

Είναι τιμή για το θνητό αν πεθάνει δοξασμένος.Αισχύλος

Στην άμυνα για τη σωτηρία της πατρίδας οφείλεται κάθε μόχθος, κίνδυνος, αγώνας και θυσία.

Δημοσθένης

Ευτυχία είναι η ελευθερία και ελευθερία είναι η ανδρεία.Περικλής

Ο εμφύλιος πόλεμος είναι κακό και για τα δύο μέρη. Γιατί το ίδιο είναι η καταστροφή και για τους νικητές και για τους νικημένους.

Δημόκριτος

Εργαζόμαστε για να έχουμε ελεύθερη ζωή και πολεμάμε για να ζούμε ειρηνικά.

Αριστοτέλης

Πάσα Γή πατρίς των γενναίων.Ευριπίδης

Παλαιότερα λέγαμε, «οι Έλληνες μάχονται σαν ήρωες». Εις το μέλλον θα λέμε, «οι ήρωες μάχονται σαν Έλληνες».

Τσώρτσιλ

Δεν ζει χωρίς πατρίδα η ανθρώπινη ψυχή.Κ. Παλαμάς