αρκαδικεσ ειδησεισ Pdf 15 7-2010

1
ÇÌÅÑÇÓÉÁ ÐÏËÉÔÉÊÇ ÊÁÉ ÏÉÊÏÍÏÌÉÊÇ ÅÖÇÌÅÑÉÄÁ ÔÇÓ ÁÑÊÁÄÉÁÓ * ÅÔÏÓ 10ï *ÁÑ. ÖÕË 2399 ÔÉÌÇ 0.30 Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010 ΤΡΙΠΟΛΗ Αρ.Α.2 ÅéäÞóåéò ÅéäÞóåéò Á Ñ Ê Á Ä É Ê Å Ó Σας ενημερώνουμε ότι λόγω θερινών διακοπών η Εφημερίδα μας , θα παραμείνει κλειστή από 09 έως 15 Αυγούστου 2010. Σας ευχαριστούμε Δημοπρατήθηκε η Πλατεία Πετρινού Στις 13/07/2010 στο κτίριο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τρίπολης, πραγ- ματοποιήθηκε δημοπρασία του έργου «Ανάπλαση Πλατείας Πετρινού» προ- ϋπολογισμού 1.424..000 Ευρώ. Ανάδο- χος αναδείχθηκε η «Χρονόπουλος ΑΤΚΕ», δίνοντας έκπτωση 8%. Οι εργα- σίες αφορούν την διαμόρφωση της πλα- τείας, τον αρχιτεκτονικό φωτισμό της με την τοποθέτηση δέκα φωτιστικών σωμά- των, την αποχέτευση όμβριων υδάτων και τέλος τις φυτεύσεις είκοσι ενός φυλλοβόλων δέντρων μεσαίου μεγέθους πε- ριμετρικά της πλατείας. Νέα ποδηλατοδρομία στις 21 Ιουλίου στην Τρίπολη! Η παρέα φίλων με το σύνθημα: «Έχεις ποδήλατο; Πάρε θέση!» διοργανώνει άλλη μία ποδηλατοδρομία στην Τρί- πολη, την Τετάρτη 21 Ιουλίου. Αυτή τη φορά, η πορεία θα είναι λίγο πιο έξω από το κέντρο της πόλης, έτσι ώστε να παραμείνει εύκολη για παιδιά και μη- τέρες που θέλουν να συμμετάσχουν. Σκοπός είναι η διάδοση της χρήσης του ποδηλάτου ως μεταφορικού μέσου και όχι μόνο. Την Παρασκευή το Πανηγύρι Αγίας Μαρίνας Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Φιλικών – Αμφιθέας «Η Αγία Αικατερίνη» και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα της περιοχής ανα- κοίνωσαν ότι την Παρασκευή 16 Ιου- λίου 2010 και ώρα 9 μ.μ στον υπαίθριο χώρο του ‘Country in“ θα εορτάσουν την Αγία Μαρίνα και να πανηγυρίσουν διαμαρτυρόμενοι για την συνεχιζόμενη αυθαίρετη ύπαρξη της παράνομης χωματερής. Το πανηγύρι θα συνοδεύεται από ζωντανή μουσική, γουρνοπούλες, μπύρα και χορό. Όλα αυτά θα γίνουν , μετά τον Εσπε- ρινό στην Κάρτσοβα όπου βρίσκεται η εικόνα της Αγίας. 213.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ Από το 2000 μέχρι και πέρυσι στην Αρκαδία… Διαβάστε στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Πυροσβεστική υπηρεσία Σ τοιχεία της Πυροσβεστικής υπηρεσίας αποκαλύπτουν ότι στο νομό Αρκαδίας έχουν προκληθεί σχεδόν 2.500 πυρκαγιές την τελευταία 12ετία (1998 – 2009), ενώ από το 2000 μέχρι και πέ- ρυσι έχει καταγραφεί επισήμως ότι κάηκαν 213.000 στρέμματα εντός του γεωγραφικών ορίων του νομού! Δείτε αποκαλυπτικούς πίνακες με στοι- χεία του πυροσβεστικού σώματος για όλους τους νομούς της περιφέ- ρειας Πελοποννήσου και χρήσιμες οδηγίες για την αποφυγή και αντιμετώπιση μιας πυρκαγιάς. Λεπτομέρειες στη σελίδα 8.

Transcript of αρκαδικεσ ειδησεισ Pdf 15 7-2010

Page 1: αρκαδικεσ ειδησεισ Pdf 15 7-2010

ÇÌÅÑÇÓÉÁ ÐÏËÉÔÉÊÇ

ÊÁÉ ÏÉÊÏÍÏÌÉÊÇ

ÅÖÇÌÅÑÉÄÁ

ÔÇÓ ÁÑÊÁÄÉÁÓ

* ÅÔÏÓ 10ï

*ÁÑ. ÖÕË 2399

ÔÉÌÇ € 0.30

Πέμπτη 15

Ιουλίου 2010

ΤΡΙΠΟΛΗ

Αρ.Α.2

ÅéäÞóåéòÅéäÞóåéòÁ Ñ Ê Á Ä É Ê Å Ó

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω θερινών διακοπών η Εφημερίδα μας , θα παραμείνεικλειστή από 09 έως 15 Αυγούστου 2010.

Σας ευχαριστούμε

Δημοπρατήθηκε η Πλατεία ΠετρινούΣτις 13/07/2010 στο κτίριο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τρίπολης, πραγ-

ματοποιήθηκε δημοπρασία του έργου«Ανάπλαση Πλατείας Πετρινού» προ-ϋπολογισμού 1.424..000 Ευρώ. Ανάδο-χος αναδείχθηκε η «ΧρονόπουλοςΑΤΚΕ», δίνοντας έκπτωση 8%. Οι εργα-σίες αφορούν την διαμόρφωση της πλα-τείας, τον αρχιτεκτονικό φωτισμό της μετην τοποθέτηση δέκα φωτιστικών σωμά-των, την αποχέτευση όμβριων υδάτων

και τέλος τις φυτεύσεις είκοσι ενός φυλλοβόλων δέντρων μεσαίου μεγέθους πε-ριμετρικά της πλατείας.

Νέα ποδηλατοδρομία στις 21 Ιουλίου στην Τρίπολη!Η παρέα φίλων με το σύνθημα: «Έχειςποδήλατο; Πάρε θέση!» διοργανώνειάλλη μία ποδηλατοδρομία στην Τρί-πολη, την Τετάρτη 21 Ιουλίου. Αυτή τηφορά, η πορεία θα είναι λίγο πιο έξωαπό το κέντρο της πόλης, έτσι ώστε ναπαραμείνει εύκολη για παιδιά και μη-τέρες που θέλουν να συμμετάσχουν.Σκοπός είναι η διάδοση της χρήσηςτου ποδηλάτου ως μεταφορικούμέσου και όχι μόνο.

Την Παρασκευή το Πανηγύρι Αγίας ΜαρίναςΟι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Φιλικών – Αμφιθέας «Η Αγία Αικατερίνη» και η ΣυντονιστικήΕπιτροπή Αγώνα της περιοχής ανα-κοίνωσαν ότι την Παρασκευή 16 Ιου-λίου 2010 και ώρα 9 μ.μ στονυπαίθριο χώρο του ‘Country in“ θαεορτάσουν την Αγία Μαρίνα και ναπανηγυρίσουν διαμαρτυρόμενοι γιατην συνεχιζόμενη αυθαίρετη ύπαρξητης παράνομης χωματερής.Το πανηγύρι θα συνοδεύεται απόζωντανή μουσική, γουρνοπούλες,μπύρα και χορό.Όλα αυτά θα γίνουν , μετά τον Εσπε-ρινό στην Κάρτσοβα όπου βρίσκεται η εικόνα της Αγίας.

213.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ

ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ

Από το 2000 μέχρι και πέρυσι στην Αρκαδία…

Διαβάστε στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Πυροσβεστική υπηρεσία

Σ τοιχεία της Πυροσβεστικής υπηρεσίας αποκαλύπτουν ότι στονομό Αρκαδίας έχουν προκληθεί σχεδόν 2.500 πυρκαγιές τηντελευταία 12ετία (1998 – 2009), ενώ από το 2000 μέχρι και πέ-

ρυσι έχει καταγραφεί επισήμως ότι κάηκαν 213.000 στρέμματα εντός τουγεωγραφικών ορίων του νομού! Δείτε αποκαλυπτικούς πίνακες με στοι-χεία του πυροσβεστικού σώματος για όλους τους νομούς της περιφέ-ρειας Πελοποννήσου και χρήσιμες οδηγίες για την αποφυγή καιαντιμετώπιση μιας πυρκαγιάς.

Λεπτομέρειες στη σελίδα 8.