γυναικεία αρώματα LR

of 17 /17
Πολύ Θηλυκή Ρομαντική Στιλάτη Κομψή Λουλουδάτο Πράσινο Κομψό Lovingly Karolina by Karolina Kurkova Sensual Grace Karolina Kurkova Όλες οι περιστάσεις Επίσημες εμφανίσεις Δραστήρια με Αυτοπεποίθηση Φυσική Εμπνευστική Φρέσκο Λουλουδάτο Εμπνευστικό LR Classics VALENCIA LR Classics LOS ANGELES The Collection Eau de Beauté Rockin˙ Romance LR Classics MARBELLA Καθημερινότητα Ανεπίσημες εμφανίσεις Καλοκαίρι Άθληση Πολύ Αισθησιακή Εκδηλωτική Πληθωρική Σαγηνευτική Ανατολίτικο Πουδρένιο Σαγηνευτικό The Collection Eau de Glamour LR Classics HAWAII MEU by Cristina Ferreira LR Classics Antiqua Femme Noblesse Harem Κατά προτίμηση το βράδυ Πάρτι Χειμώνας 1. ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΏΜΑΤΑ ΤΥΠΟΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΉ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΉ Πρόσχαρη Παρορμητική Ευθύς, Αισθησιακή και ταυτόχρονα Απλή Λουλουδάτο Φρουτώδες Αισθησιακό LR Classics SANTORINI Beautyqueen The Collection Eau de Style Heart & Soul Guido Maria Kretschmer for Women Pseudonym ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ LR έντονο ελαφρύ έντονο ελαφρύ έντονο ελαφρύ έντονο ελαφρύ Όλες οι περιστάσεις Επαγγελματική ζωή Καθημερινότητα ΠΕΡΙΣΤΑΣΉ

Embed Size (px)

Transcript of γυναικεία αρώματα LR

Page 1: γυναικεία αρώματα LR

Πολύ Θηλυκή Ρομαντική

Στιλάτη

Κομψή

Λουλουδάτο

Πράσινο

Κομψό

Lovingly

Karolina by Karolina Kurkova

Sensual Grace

Karolina Kurkova

Όλες οι περιστάσεις

Επίσημες εμφανίσεις

Δραστήρια με Αυτοπεποίθηση

Φυσική

Εμπνευστική

Φρέσκο

Λουλουδάτο

Εμπνευστικό

LR Classics VALENCIA

LR Classics LOS ANGELES

The Collection Eau de Beauté

Rockin˙ Romance

LR Classics MARBELLA

Καθημερινότητα

Ανεπίσημες εμφανίσεις

Καλοκαίρι

Άθληση

Πολύ Αισθησιακή

Εκδηλωτική

Πληθωρική

Σαγηνευτική

Ανατολίτικο

Πουδρένιο

Σαγηνευτικό

The Collection Eau de Glamour LR Classics HAWAII MEU by Cristina FerreiraLR Classics AntiquaFemme NoblesseHarem

Κατά προτίμηση το βράδυ

Πάρτι

Χειμώνας

1. ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΏΜΑΤΑ

ΤΥΠΟΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΉ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΉ

Πρόσχαρη

Παρορμητική

Ευθύς, Αισθησιακή και ταυτόχρονα Απλή

Λουλουδάτο

Φρουτώδες

Αισθησιακό

LR Classics SANTORINI

Beautyqueen

The Collection Eau de Style Heart & Soul

Guido Maria Kretschmer for Women

Pseudonym

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ LR

έντο

νο ε

λαφ

ρύέν

τονο

ελα

φρύ

έντο

νο ε

λαφ

ρύέν

τονο

ελα

φρύ

Όλες οι περιστάσεις

Επαγγελματική ζωή

Καθημερινότητα

ΠΕΡΙΣΤΑΣΉ

Page 2: γυναικεία αρώματα LR

ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΡΟ σχεδιαστής μόδας Guido Maria Kretschmer είναι διάσημος στο χώρο της γυναικείας και ανδρικής μόδας εδώ και πολλά χρόνια.

Οι δημιουργίες του έχουν ως γνώμο-να τους ανθρώπους που τις φορούν. Όμως, σημαντικό για μια ολοκληρω-μένη εμφάνιση είναι και ένα άρωμα που να υπογραμμίζει την προσωπι-κότητα.

Με τα λόγια του σχεδιαστή:„Πρέπει να αγαπά κανείς τους ανθρώ-πους, να έρχεται στη θέση τους και να τους συγκινεί με τις σχεδιαστικές δημιουργίες του. Το ίδιο ισχύει και με ένα καλό άρωμα. Δεν θέλω μόνο να σαγηνεύω, θέλω να συγκινώ.“

Το άρωμα είναι ένα απόλυτα αισθη-τηριακό γεγονός. Αγγίζει την ψυχή, ξυπνά μνήμες, συναρπάζει και αναδί-δει χαρά για τη ζωή, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί στιλιστικό μέσο έκφρασης. Όπως και το ρούχο, αναδεικνύει την προσωπικότητα. Ως σχεδιαστής μό-δας, ο Guido Maria Kretschmer ονει-ρευόταν για χρόνια την προσωπική του αρωματική δημιουργία. Τώρα το όνειρό του πραγματοποιήθηκε. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣΌπως και οι κολεξιόν μόδας του Guido, έτσι και τα δυο αρώματά του έχουν τη δική του προσωπική σφρα-γίδα: στιλάτη και διαχρονική κομψό-τητα, αγάπη για τη λεπτομέρεια και μια ανάσα διεθνούς κλάσης.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉΤο γυναικείο του άρωμα είναι μια ξεχωριστή σύνθεση. Η διακριτική γο-ητεία συναντά τη διαχρονική κομψό-τητα - από την κορυφή ως τη βάση. Ένα μπουκέτο αρωμάτων μανταρι-νιού, τριαντάφυλλου και βανίλιας χαρίζει στο άρωμα σαγηνευτικούς και ζεστούς τόνους.

ΣΥΝΑΦΉ ΠΡΟΪΟΝΤΑGuido Maria Kretschmer for Women Αρωματική Λοσιόν Σώματος (200 ml)

Guido Maria Kretschmer for Women Αρωματικό Gel για το Ντους (200 ml)

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΉΣ ΙΔΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΉΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣLR Classics SANTORINIBeautyqueenThe Collection Eau de Style Heart & SoulPseudonym

1.1 ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΏΜΑΤΑ - STARS

ΟΝΟΜΑ Guido Maria Kretschmer for WomenΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ 50 mlΑΡΩΜΑΤΙΚΉ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Λουλουδάτο - Φρουτώδες - Αισθησιακό

Ingredients (Eau de Parfum) Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Linalool, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limone-ne, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydiben-zoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Citral, Farnesol, CI 17200 (Red 33)

Νότες κορυφής Περγαμόντο, Μανταρίνι, Δαμάσκηνο, ΑχλάδιΜεσαίες νότες Τριαντάφυλλο, Γιασεμί, Ανθός Πορτοκαλιού, ΛωτόςΝότες βάσης Κεχριμπάρι, Σανδαλόξυλο, Βανίλια, Μόσχος

Page 3: γυναικεία αρώματα LR

ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΉΣ ΣΤΑΡΗ Κριστίνα Φερέιρα είναι δημοφι-λής τηλεοπτική παρουσιάστρια στην Πορτογαλία εδώ και πολλά χρόνια. Ως παρουσιάστρια και εκπρόσωπος του χώρου του θεάματος συναρ-πάζει και μαγεύει καθημερινά τους θαυμαστές της με το συμπαθητικό και φυσικό της στιλ. Το „MEU“ - „Δικό μου“ είναι το πρώτο της άρωμα, το δικό της προσωπικό δώρο στους θαυμαστές της.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣΤο ζωηρό ροζ χρώμα της φιάλης εκφράζει θηλυκή κομψότητα, πολύ-πλευρη προσωπικότητα, αξιαγάπητο χαρακτήρα και χαρά για τη ζωή.

Το χρυσό „U“ προσδίδει στο σχέδιο έναν τόνο σκανδαλιάρικο και μο-ντέρνο. Το όνομα „MEU“ που σημαί-νει «Δικό μου» παραπέμπει στις πορ-τογαλικές ρίζες της σταρ.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉΤο πρώτο άρωμα της Κριστίνα έχει τη δική της προσωπική πινελιά και αντανακλά την πολύπλευρη προ-σωπικότητά της. Είναι μια μαγευτι-κή αρωματική σύνθεση με ελαφρές γλυκές και φρουτώδεις νότες περ-γαμόντου, κομψού τριαντάφυλλου, ζεστής βανίλιας και σαγηνευτικού πατσουλί - ένα άρωμα που αιχμα-λωτίζει και εκπέμπει ακαταμάχητη γοητεία με την προσωπική σφραγί-δα της πορτογαλίδας τηλεοπτικής σταρ. Το άρωμα ακτινοβολεί απόλυ-τη κομψότητα και θηλυκή γοητεία, γνησιότητα, αξιαγάπητο χαρακτήρα και πολύπλευρη προσωπικότητα και συνδυάζει άψογα τις πορτογαλικές ρίζες της Κριστίνα με το μοντέρνο, διεθνές λαϊφστάιλ της.

ΣΥΝΑΦΉ ΠΡΟΪΟΝΤΑMEU Αρωματική Λοσιόν Σώματος (200 ml) MEU Αρωματικό Gel για το Ντους (200 ml)

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΉΣ ΙΔΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΉΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣThe Collection Eau de Glamour LR Classics HAWAII LR Classics ANTIGUA Femme NoblesseHarem

Ingredients (Eau de Parfum) Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Benzyl Salicylate, Benzyl Benzoate, Citronellol, Citral, Coumarin, Geraniol, Linalool, Limonene

ΟΝΟΜΑ MEU by Cristina FerreiraΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ 50 mlΑΡΩΜΑΤΙΚΉ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Ανατολίτικο - Πουδρένιο - Σαγηνευτικό

Νότες κορυφής Μοσχολίβανο, Λάβδανο, Περγαμόντο Μεσαίες νότες Τριαντάφυλλο, Γιασεμί, Ανθός ΠορτοκαλιούΝότες βάσης Πατσουλί, Βανίλια, Κεχριμπάρι

1.1 ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΏΜΑΤΑ - STARS

Page 4: γυναικεία αρώματα LR

ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΉΣ ΣΤΑΡΤο δεύτερο άρωμα της Karolina Kurkova αντικατοπτρίζει κυρίως την πολύπλευρη, πολύ προσωπική πλευρά του top model. Μια καθη-μερινότητα γεμάτη ενέργεια, αυτο-πεποίθηση, θετική ακτινοβολία και πραγματική λαχτάρα για ζωή. Αυτή είναι η Karolina! Συναρπαστική και δυναμική.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣΟ σχεδιασμός της φιάλης είναι λιτός και κομψός στη μπροστινή πλευρά, με έντονα χρώματα στην πίσω πλευ-ρά, εμπνευσμένα από τις ethno chic τάσεις της μόδας.

Τα χρώματα και η σημασία τους: Tο τυρκουάζ συμβολίζει τη φρεσκά-δα, την ελαφρότητα και την έμπνευ-ση. Το χρυσό συμβολίζει τη θερμότη-τα και τη λάμψη, ενώ το εκτυφλωτικό ροζ ακτινοβολεί συμπάθεια και θη-λυκότητα.

Κεντρικό σχεδιαστικό μοτίβο απο-τελεί το σύμβολο του ήλιου που έχει πολιτισμικές προεκτάσεις και ταιριάζει άψογα στον χαρακτήρα της Karolina. Ο ήλιος συμβολίζει τον παλμό της ζωής. Μας χαρίζει φως, έμπνευση, ενέργεια και θερμό-τητα. Όπως ο ήλιος, έτσι και το κο-ρυφαίο μοντέλο περιβάλλεται από μια συναρπαστική αύρα αέρινης ανεπαίσθητης έμπνευσης και ζω-ντανής ενέργειας. Η διάφανη φιάλη αντικατοπτρίζει την ελαφρότητα του αρώματος και διαφοροποιείται έτσι σημαντικά από το πρώτο της άρωμα.

Η διακόσμηση της φιάλης συμπλη-ρώνεται από μια επίχρυση αλυσίδα 18 καρατίων που φέρει το μονόγραμ-μα της Karolina (KK). Η πολύτιμη αλυ-σίδα αποτελεί το σύνδεσμο με την προσωπικότητα της Karolina και τον κόσμο της μόδας.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉΤο Karolina by Karolina Kurkova είναι ένα παρακινητικό, λουλουδάτο άρω-μα - μια κομψή, φινετσάτη σύνθεση που ερμηνεύει με μοντέρνο τρόπο την αυτοπεποίθηση και τη δημιουρ-γική ενεργητικότητα της δημιουργού της. Ένα άρωμα τόσο φορτισμένο με ενέργεια όσο και οι πρώτες αχτίδες του πρωινού ήλιου.

ΣΥΝΑΦΉ ΠΡΟΪΟΝΤΑKarolina by Karolina Kurkova Αρωματική Λοσιόν Σώματος(200 ml)

Karolina by Karolina Kurkova Αρωματικό Gel για το Ντους(200 ml)

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΉΣ ΙΔΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΉΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣLovingly by Bruce Willis Sensual GraceKarolina Kurkova

ΟΝΟΜΑ Karolina by Karolina KurkovaΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ 50 mlΑΡΩΜΑΤΙΚΉ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Λουλουδάτο - Πράσινο - Κομψό

Ingredients (Eau de Parfum) Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Benzyl Salicylate, Linalool, Alpha-Isomethyl Iono-ne, Limonene, Geraniol, Citronellol, Citral, Benzyl Benzoate

1.1 ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΏΜΑΤΑ - STARS

Νότες κορυφής Πράσινο, Ροζ πιπέρι, ΒενζόηΜεσαίες νότες Τριαντάφυλλο, ΒιολέταΝότες βάσης Βανίλια, Σανδαλόξυλο, Κασμίρι

Page 5: γυναικεία αρώματα LR

ΟΝΟΜΑ Karolina KurkovaΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ 50 mlΑΡΩΜΑΤΙΚΉ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Λουλουδάτο - Πράσινο - Κομψό

Ingredients (Eau de Parfum) Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Isoeugenol, Farnesol, Citral, Eugenol, Benzyl Alcohol

ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΉΣ ΣΤΑΡΕίναι ένα από τα πιο επιτυχημένα Supermodel στον κόσμο. Ήταν πα-ρουσιάστρια τηλεοπτικών σόου όπως το „The Face“ και „The perfect model“. Ενσαρκώνει με μοναδικό τρόπο τη λάμψη, την πολύπλευρη φύση και τη δύναμη. Αποκλειστικά στην LR η Karolina Kurkova παρουσιάζει τώρα το πρώτο της άρωμα. Ο χαρακτήρας του αρώματος συνδυάζει τη λάμψη και το γκλάμουρ από τις διεθνείς πασαρέλες, αποτίοντας ταυτόχρονα φόρο τιμής στην πατρίδα της, την Τσεχία.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣΤο άρωμα της Karolina Kurkova ενθου-σίασε την κριτική επιτροπή των βρα-βείων „DUFT STARS“ 2013! Η LR ήταν η μοναδική εταιρία άμεσων πωλήσεων που προτάθηκε με το άρωμά της για το φημισμένο βραβείο αρωματοποι-ίας. Σε αυτό σίγουρα συνέβαλε και η διαχρονική κομψότητα της φιάλης που κοσμεί ένα επιβλητικό οικόσημο σχεδιασμένο αποκλειστικά για τη διά-σημη σταρ.

Το κομψό λευκό γυαλιστερό φινίρι-σμα παραπέμπει στις διεθνείς πα-σαρέλες στις οποίες η Karolina αι-σθάνεται σαν στο σπίτι της, ενώ τα χρυσά στοιχεία χαρίζουν στην πολυ-τελή φιάλη μια υπαινικτική λάμψη.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉΤο ασυνήθιστο αυτό άρωμα σας οδηγεί στον κόσμο του Top Model Karolina Kurkova. Σαγηνευτικοί αν-θοί γιασεμιού και τουμπερόζας με ζεστούς τόνους βανίλιας και μια ανεπαίσθητη γλυκιά νότα μελιού δη-μιουργούν μια αξέχαστη εντύπωση. Ένα άρωμα γεμάτο λάμψη και γκλά-μουρ που διεκδικεί τη θέση του στις διεθνείς πασαρέλες. Είναι το απόλυ-το bohemian glamour!

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣΥποψήφιο για τα γερμανικά βραβεία αρωματοποιίας DUFT STARS 2013

ΣΥΝΑΦΉ ΠΡΟΪΟΝΤΑKarolina KurkovaΑρωματικό Kρεμοντούς (200 ml)Karolina KurkovaΛοσιόν Σώματος με Λάμψη (200 ml) Karolina Kurkova Σπρέι Σώματος (100 ml) Karolina Kurkova Άρωμα Absolu (10 ml)

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΉΣ ΙΔΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΉΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣLovingly by Bruce WillisKarolina by Karolina Kurkova Sensual Grace

1.1 ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΏΜΑΤΑ - STARS

Νότες κορυφής Μανταρίνι, Πορτοκάλι, ΠράσινοΜεσαίες νότες Τουμπερόζα, Γιασεμί, πλούσιες γλυκές και φρουτώδεις νότες ΤριαντάφυλλουΝότες βάσης Μέλι, Βανίλια, Μόσχος

Page 6: γυναικεία αρώματα LR

ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΡΑπό το φθινόπωρο του 2011, εκτός από τον κινηματογραφικό αστέρα Bruce Willis με την επιτυχημένη σει-ρά αρωμάτων και προϊόντων περι-ποίησης, εντάχθηκε στην οικογένεια της LR και η πανέμορφη σύζυγός του και πρώην μοντέλο Emma Heming Willis ως πρέσβειρα της εταιρίας.

Η αληθινή αγάπη ενέπνευσε τον διε-θνούς φήμης σταρ Bruce Willis και τον παρακίνησε να χαρίσει στη γυναίκα του Emma Heming Willis ένα άρωμα ως ένδειξη των συναισθημάτων του προς αυτή. Το Lovingly είναι ένα άρω-μα με πάθος, μια ερωτική εξομολόγη-ση. Αρχικά μαγεύουν οι δροσερές νό-τες εσπεριδοειδών για να δώσουν τη θέση τους στο κυρίως σώμα του αρώ-ματος που αποτελείται από επιλεγ-μένα άνθη. Μια απαλή αίσθηση σαν-δαλόξυλου και μόσχου προσδίδουν, τέλος, στο άρωμα έναν αισθησιακό χαρακτήρα. Lovingly - αφιερωμένο από τον Bruce Willis στην αγαπημένη του Emma Heming Willis.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣΟ σχεδιασμός της φιάλης μαγνητίζει το βλέμμα με την κλασική της κομ-ψότητα. Η χειροποίητη σατινένια κορδέλα συμβολίζει το στενό δεσμό, την αιώνια αγάπη μεταξύ του Bruce και της Emma. Το τοξωτά σχεδιασμέ-νο λογότυπο, τονίζει επιπρόσθετα τη χαρά της ζωής και το ρομαντικό χα-ρακτήρα του αρώματος.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉΜε ένα μπουκέτο λευκών ανθών και μια ανάσα δροσερών εσπεριδοειδών, το άρωμα αυτό θα σας τυλίξει σε μια αισθησιακή αύρα γεμάτη γοητεία και χαρά για τη ζωή. Το σανδαλόξυλο και ο μόσχος χαρίζουν επιπλέον ζεστα-σιά και απόλυτο ρομαντισμό.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣΥποψήφιο για το γερμανικό βραβείο αρωματοποιίας DUFT STARS 2012

ΣΥΝΑΦΉ ΠΡΟΪΟΝΤΑLovingly by Bruce Willis Αρωματικό Gel για το Ντούς (200 ml)Lovingly by Bruce Willis Αρωματική Λοσιόν Σώματος (200 ml)

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΉΣ ΙΔΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΉΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣKarolina by Karolina Kurkova Karolina KurkovaSensual Grace

ΟΝΟΜΑ Lovingly by Bruce Willis ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ50 mlΑΡΩΜΑΤΙΚΉ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Λουλουδάτο - Πράσινο - Κομψό

Ingredients (Eau de Parfum) Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Benzyl Salicylate, Ethylhexylglycerin, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, Geraniol, Eugenol, Coumarin, Citral

Νότες κορυφής Εσπεριδοειδή, Αχλάδι, ΠικάντικοΜεσαίες νότες Γιασεμί, Κρίνο, Παιώνια, ΤουμπερόζαΝότες βάσης Λευκό Ξύλο Κέδρου, Σανδαλόξυλο, Μόσχος

1.1 ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΏΜΑΤΑ - STARS

Page 7: γυναικεία αρώματα LR

ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΉΣ ΣΤΑΡΩς μοντέλο αλλά και ως εκθαμβωτι-κή μητέρα και σύζυγος του χολιγου-ντιανού σταρ Bruce Willis, η Emma Heming Willis αποτελεί την τέλεια εκ-πρόσωπο μιας κυριολεκτικά αστρα-φτερής συλλογής αρωμάτων.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣLightning Collection - τρεις αρωματι-κές συνθέσεις γεμάτες σπινθηροβόλο λάμψη, πολύπλευρα συναισθήματα και μαγική ενέργεια. Οι τρεις αρωμα-τικές δημιουργίες εμπλουτίζονται με κρυστάλλους Swarowski® που με τη μοναδική τους ποικιλία σε τρόπους κοπής, χρώματα, αντανακλάσεις, σχήματα και μεγέθη αποτελούν μια φανταστική πηγή έμπνευσης.Ο οίκος Swarowski® φημίζεται για την κατασκευή εξαιρετικών κρυστάλλων με μεθόδους κοπής ακριβείας από το 1895.Οι εξαιρετικοί κρύσταλλοι φέρουν το σήμα πιστοποίησης „Crystals from Swarowski®“, το μοναδικό που αποτελεί εγγύηση για την αυθεντι-κότητα των κρυστάλλων Swarowski®. Επιπλέον, με τον αριθμό εντοπισμού που αναγράφεται πάνω στο σήμα πιστοποίησης Swarowski® μπορεί να επιβεβαιωθεί η γνησιότητα των κρυ-στάλλων.Το μοναδικό πώμα της φιάλης σε σχήμα κρυστάλλου χαρίζει στο άρω-μα μια συσκευασία που μαγνητίζει το βλέμμα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ Εssence of MarineΜια σπινθηροβόλα αντανάκλαση φωτός στην επιφάνεια κρυστάλλι-νων νερών - αυτό το δροσερό άρω-μα παραπέμπει στη μαγική διαύγεια και στο βάθος του νερού. Οι υδάτι-νοι τόνοι συναντούν τα απαλά νού-φαρα και το ζεστό ξύλο κέδρου.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΉΣ ΙΔΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΉΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣLR Classics VALENCIALR Classics LOS ANGELES The Collection Eau de Beauté Rockin’ RomanceLR Classics MARBELLA

ΟΝΟΜΑLightning Collectionπαρουσιάζει η Emma Heming WillisEssence of marineΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ50 mlΑΡΩΜΑΤΙΚΉ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Δροσερό - Διάφανο - Υδάτινο

Ingredients (Eau de Parfum) Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Benzyl Salicylate, Limonene, Alpha-Isomethyl Io-none, Citronellol, Citral, Linalool, Geraniol, Benzyl Benzoate, Farnesol

Νότες κορυφής Περγαμόντο, Λεμόνι, Υδάτινο Μεσαίες νότες Πικάντικο, Βανίλια, Ylang YlangΝότες βάσης Κέδρος, Μόσχος, Σανδαλόξυλο

1.1 ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΏΜΑΤΑ - STARS

Page 8: γυναικεία αρώματα LR

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ Εssence of RoseΤριαντάφυλλο - πανέμορφο σύμβολο πολύπλευρων συναισθημάτων, αιχμαλωτισμένων μέσα σε ένα αισθη-σιακό άρωμα σαγηνευτικού γιασεμιού, ρομαντικού τρι-αντάφυλλου με μια νότα μόσχου.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΉΣ ΙΔΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΉΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣLovingly by Bruce Willis, Karolina by Karolina Kurkova, Sensual Grace, Karolina Kurkova

ΟΝΟΜΑLightning Collectionπαρουσιάζει η Emma Heming WillisEssence of RoseΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ50 mlΑΡΩΜΑΤΙΚΉ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Ρομαντικό - Ελαφρύ - Λουλουδάτο

Ingredients (Eau de Parfum) Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Benzyl Salicylate, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Limonene, Ethylhexyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Eugenol, CI 17200 (Red 33)

Νότες κορυφής Πράσινο, Φρουτώδες, ΓιασεμίΜεσαίες νότες Τριαντάφυλλο, Πικάντικο, ΠουδρένιοΝότες βάσης Μόσχος, Γλυκάδα, Ανατολίτικο

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ Εssence of AmberΤο άρωμα αντικατοπτρίζει την ενέργεια της ζωής με όλη τη ζεστασιά και το δυναμισμό που τη χαρακτηρίζει. Ένα άρωμα που ενσωματώνει υπέροχα το φρουτώδες περγαμόντο, τη σπιρτάδα του πορτοκαλιού και το σα-γηνευτικά ζεστό πατσουλί.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΉΣ ΙΔΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΉΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣThe Collection Eau de Glamour, LR Classics HAWAII, MEU by Cristina Ferreira, LR Classics ANTIGUA, Femme Noblesse, Harem

ΟΝΟΜΑLightning Collectionπαρουσιάζει η Emma Heming WillisEssence of AmberΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ50 mlΑΡΩΜΑΤΙΚΉ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Ζεστό - Αισθησιακό

Νότες κορυφής Περγαμόντο, Κεράσι, ΜανταρίνιΜεσαίες νότες Ανθός Πορτοκαλιού, Τριαντάφυλλο, ΊριςΝότες βάσης Σπόροι Tonka, Πατσουλί, Βανίλια

Ingredients (Eau de Parfum) Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Limonene, Benzyl Sali-cylate, Linalool, Coumarin, Geraniol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Citral, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol

1.1 ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΏΜΑΤΑ - STARS

Page 9: γυναικεία αρώματα LR

1.2 ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΏΜΑΤΑ - DESIGN

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ Ο κόσμος σου, η πασαρέλα σουΜε την εμφάνισή σου και αυτό το άρωμα μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο. Δεν πρέπει ποτέ να λείπει από την τσάντα σου. Ένα μείγμα φρουτώδους - φρέσκου μα-νταρινιού, ρομαντικού τριαντάφυλλου, σαγηνευτικού γιασεμιού και μόσχου.

ΣΥΝΑΦΉ ΠΡΟΪΟΝΤΑBeautyqueen Aρωματική Λοσιόν Σώματος(200 ml)

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΉΣ ΙΔΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΉΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣLR Classics SANTORINI, Eau de Style Heart & Soul, Pseudonym, Guido Maria Kretschmer for Women

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉΟμορφιά, Στιλ ή Γκλάμουρ - διάλεξε το άρωμά σου!Το άρωμα της γυναίκας με αυτοπεποίθηση που αγα-πά το κλασικό. Μια κομψή δημιουργία από πρά-σινο μήλο, κεχριμπάρι και βανίλια που εκφράζει αποφασιστικότητα, στιλ και αισθησιακή θέρμη.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΉΣ ΙΔΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΉΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣLR Classics SANTORINI, Beautyqueen, Heart & Soul, Pseudonym, Guido Maria Kretschmer for Women

ΟΝΟΜΑ BeautyqueenΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ 50 mlΑΡΩΜΑΤΙΚΉ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Λουλουδάτο - Φρουτώδες - Αισθησιακό

ΟΝΟΜΑ The Collection Eau de StyleΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ 50 mlΑΡΩΜΑΤΙΚΉ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Λουλουδάτο - Φρουτώδες - Αισθησιακό

Ingredients (Eau de Parfum) Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Butylphenyl Methylpropi-onal, Linalool, Limonene, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Gera-niol, Evernia Prunastri (Oakmoss) Extract, Citral, Ethylhexyl Methoxycinnama-te, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, CI 19140 (Yellow 5), CI 60730 (Ext. Violet 2), CI 61570 (Green 5)

Ingredients (Eau de Parfum) Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Isoeugenol, Coumarin, Linalool, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, CI 61570 (Green 5), CI 15985 (Yellow 6), CI 19140 (Yellow 5)

Νότες κορυφής Περγαμόντο, Μανταρίνι, Ανανάς, ΦραγκοστάφυλοΜεσαίες νότες Τριαντάφυλλο, Γιασεμί, ΒιολέταΝότες βάσης Κεχριμπάρι, Μόσχος, Βανίλια, Βρύα

Νότες κορυφής Σμέουρο, Μήλο, ΡοδάκινοΜεσαίες νότες Κέδρος, Γιασεμί, ΚρινάκιΝότες βάσης Κεχριμπάρι, Βανίλια, Μόσχος

Page 10: γυναικεία αρώματα LR

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉΟμορφιά, Στιλ ή Γκλάμουρ - διάλεξε το άρωμά σου! Ένα σπινθηροβόλο άρωμα γεμάτο ταμπεραμέντο και χαρά για τη ζωή. Γλυκοί ανθοί πορτοκαλιού, γιασεμί και κεχριμπάρι χαρίζουν θηλυκή γοητεία και σαγηνευτικό αισθησιασμό.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΉΣ ΙΔΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΉΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣLR Classics VALENCIA, LR Classics LOS ANGELES, Rockin´ Romance, LR Classics MARBELLA

ΟΝΟΜΑ The Collection Eau de BeautéΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ 50 mlΑΡΩΜΑΤΙΚΉ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Δροσερό - Λουλουδάτο - Εμπνευστικό

Ingredients (Eau de Parfum) Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Limonene, Benzyl Salicyla-te, Butylphenyl Methylpropional, Tris(tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Geraniol, Benzyl Benzoate, Citral, Citronellol, Coumarin, Farnesol, Linalool, CI 14700 (Red 4), CI 17200 (Red 33), CI 19140 (Yellow 5)

Νότες κορυφής Γλυκολέμονο, ΣαγκουίνιΜεσαίες νότες Γιασεμί, Ανθός Πορτοκαλιού, Ylang Ylang, ΤριαντάφυλλοΝότες βάσης Σανδαλόξυλο, Κέδρος, Βανίλια, Κεχριμπάρι, Μόσχος

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉΟμορφιά, Στιλ ή Γκλάμουρ - διάλεξε το άρωμά σου! Ένα ακαταμάχητο άρωμα για λαμπερές γυναίκες με μια δόση εκκεντρικότητας. Σαγηνευτικό κοκτέιλ με άγριο σμέουρο, αραβικό γιασεμί και πατσουλί.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΉΣ ΙΔΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΉΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣLR Classics HAWAII, MEU by Cristina Ferreira, LR Classics ANTIGUA, Femme Noblesse

ΟΝΟΜΑ The Collection Eau de GlamourΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ 50 mlΑΡΩΜΑΤΙΚΉ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Ανατολίτικο - Πουδρένιο - Σαγηνευτικό

Ingredients (Eau de Parfum) Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycin-namate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, CI 17200 (Red 33), CI 60730 (Ext. Violet 2)

Νότες κορυφής Λεμόνι, Ανανάς, ΣμέουροΜεσαίες νότες Τριαντάφυλλο, Γιασεμί, Κόκκινο ΜούροΝότες βάσης Πατσουλί, Σανδαλόξυλο, Βατόμουρο

1.2 ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΏΜΑΤΑ - DESIGN

Page 11: γυναικεία αρώματα LR

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉΜεθυστικά φρουτώδεςΤο Heart & Soul ενσωματώνει τη θηλυκότητα και την αυτοπεποίθηση, την έμπνευση και το πάθος. Το φρου-τώδες-αισθησιακό αυτό αρωματικό κοκτέιλ με φραγκο-στάφυλο, κόκκινο δαμάσκηνο, γαρύφαλλο και βανίλια χαρίζει μοναδική αύρα.

ΣΥΝΑΦΉ ΠΡΟΪΟΝΤΑHeart & Soul Αρωματική Λοσιόν Σώματος (200 ml)

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΉΣ ΙΔΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΉΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣLR Classics SANTORINI, Beautyqueen, The Collection Eau de Style, Pseudonym, Guido Maria Kretschmer for Women

ΟΝΟΜΑ Heart & SoulΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ50 mlΑΡΩΜΑΤΙΚΉ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Λουλουδάτο - Φρουτώδες - Αισθησιακό

Ingredients (Eau de Parfum) Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Limonene, Citronellol, Linalool

Νότες κορυφής Σαγκουίνι, Ανανάς, ΦρέζιαΜεσαίες νότες Φραγκοστάφυλο, Παιώνια, Αχλάδι, ΔαμάσκηνοΝότες βάσης Μόσχος, Σανδαλόξυλο, Λευκός Κέδρος, διακριτική Κρέμα Βανίλιας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉΈμπνευση φρεσκάδαςΤο πάθος της ανοίγει όλες τις πόρτες σε αυτή τη μονα-δική, γεμάτη ενέργεια δημιουργία από αναζωογονητικά εσπεριδοειδή και αισθησιακό, ρομαντικό τριαντάφυλ-λο, ανεκτίμητο Ylang Ylang και ζεστό ξύλο κέδρου.

ΣΥΝΑΦΉ ΠΡΟΪΟΝΤΑRockin´ Romance Αρωματική Λοσιόν Σώματος (200 ml)

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΉΣ ΙΔΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΉΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣLR Classics VALENCIA, LR Classics LOS ANGELES, The Collection Eau de Beauté,LR Classics MARBELLA

ΟΝΟΜΑ Rockin´ RomanceΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ 50 mlΑΡΩΜΑΤΙΚΉ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Φρέσκο - Λουλουδάτο - Εμπνευστικό

Ingredients (Eau de Parfum) Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Limonene, Citral, Linalool, Cinnamal, Citronellol

Νότες κορυφής Πορτοκάλι, Λεμόνι, Έλαιο από Φλούδα Κανέλλας Μεσαίες νότες Γαρδένια, Τριαντάφυλλο, Γιασεμί, Ylang YlangΝότες βάσης Εξαιρετική ποιότητα Μόσχου με απαλούς τόνους Κεχριμπάρι, Ξύλο Κέδρου

1.2 ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΏΜΑΤΑ - DESIGN

Page 12: γυναικεία αρώματα LR

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ Ακαταμάχητη ανατολίτικη αύραΗ ακαταμάχητη γοητεία της Ανατολής. Το Harem πε-ρικλείει μια εξαίσια σύνθεση από φρουτώδεις νότες μανταρινιού, γλυκιάς σοκολάτας και καραμέλας. Το σαγηνευτικό γιασεμί και το δυναμικό πατσουλί ολο-κληρώνουν την gourmet δημιουργία.

ΣΥΝΑΦΉ ΠΡΟΪΟΝΤΑHarem Αρωματική Λοσιόν Σώματος (200 ml)

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΉΣ ΙΔΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΉΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣThe Collection Eau de Glamour, LR Classics HAWAII, MEU by Cristina Ferreira, LR Classics ANTIGUA, Femme Noblesse

ΟΝΟΜΑ HaremΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ50 mlΑΡΩΜΑΤΙΚΉ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Ανατολίτικο - Πουδρένιο - Σαγηνευτικό

Ingredients (Eau de Parfum) Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Hexyl Cinnamal, Butyl-phenyl Methylpropional, Coumarin, Linalool, Benzyl Alcohol, Limonene, Benzyl Benzoate, Cinnamyl Alcohol, Hydroxycitronellal, Citronellol, Eugenol, Benzyl Salicylate, Geraniol, Isoeugenol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, CI 14700 (Red 4), CI 17200 (Red 33), CI 19140 (Yellow 5), CI 60730 (Ext. Violet 2)

Νότες κορυφής Περγαμόντο, Μανταρίνι, Σοκολατένιες και Καραμελένιες ΝότεςΜεσαίες νότες Γιασεμί, διάφορες Φρουτώδεις Νότες: Φρούτα του πάθους, Ροδάκινο, ΒερίκοκοΝότες βάσης Πατσουλί, Βανίλια, Μπαχαρικά

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ Απαλό αλλά αισθησιακόΗ γοητευτική εσωτερικότητα μεταμορφώνεται σε αι-σθησιακή αυτοπεποίθηση. Το Pseudonym μαγεύει με τη μυστηριώδη θηλυκή αρωματική του σύνθεση με ροδάκινο, διάφανο νούφαρο, σαγηνευτική βιολέτα και σανδαλόξυλο.

ΣΥΝΑΦΉ ΠΡΟΪΟΝΤΑPseudonym Αρωματική Κρέμα Σώματος (200 ml)

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΉΣ ΙΔΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΉΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣLR Classics SANTORINI, Beautyqueen,The Collection Eau de Style, Heart & Soul, Guido Maria Kretschmer for Women

ΟΝΟΜΑ PseudonymΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ50 mlΑΡΩΜΑΤΙΚΉ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Λουλουδάτο - Φρουτώδες - Αισθησιακό

Ingredients (Eau de Parfum) Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Benzyl Salicylate, Butyl-phenyl Methylpropional, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Benzyl Benzoate, Citronellol, Limonene, Linalool, Isoeugenol, Benzyl Alcohol, Tris(tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, CI 17200 (Red 33), CI 19140 (Yellow 5)

Νότες κορυφής Φραγκοστάφυλο, Πεπόνι, Λίτσι, ΡοδάκινοΜεσαίες νότες Νούφαρο, Γιασεμί, Τριαντάφυλλο και ΒιολέταΝότες βάσης Ζεστές Νότες Σανδαλόξυλου και Βετιβέριας, μια απαλή ανάσα Βανίλιας

TOP-SELLER

1.2 ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΏΜΑΤΑ - DESIGN

Page 13: γυναικεία αρώματα LR

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ Κλασικός πειρασμόςΜια γυναίκα που συναρπάζει με κομψές λεπτομέρειες. Ένα άρωμα στιλάτο και σαγηνευτικό με έναν ασυνήθι-στο συνδυασμό ανθών πορτοκαλιού, γαρύφαλλου και βανίλιας.

ΣΥΝΑΦΉ ΠΡΟΪΟΝΤΑFemme Noblesse Αρωματική Κρέμα Σώματος (200 ml)

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΉΣ ΙΔΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΉΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣThe Collection Eau de Glamour, LR Classics HAWAII, Harem, MEU by Cristina Ferreira, LR Classics ANTIGUA

ΟΝΟΜΑ Femme NoblesseΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ50 mlΑΡΩΜΑΤΙΚΉ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Ανατολίτικο - Πουδρένιο - Σαγηνευτικό

Ingredients (Eau de Parfum) Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Eugenol, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Benzoate, Citronellol, Coumarin, Cinnamal, Citral, Isoeugenol, Farnesol, Benzyl Alcohol

Νότες κορυφής Ανθός Πορτοκαλιού, Γεράνι, Βασιλικός, ΠεργαμόντοΜεσαίες νότες Ylang Ylang, Βιολέτα, Γιασεμί, Τουμπερόζα, Κανέλλα, Κάρδαμο, ΓαρύφαλλοΝότες βάσης Βανίλια, Μέλι, Μόσχος, Σανδαλόξυλο, Βρύα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ Χάρη και αισθησιασμόςΜια ερμηνεία της μοντέρνας θηλυκότητας - κομψή χάρη, απαλή ελαφρότητα και μυστηριώδης αισθησιασμός. Το Sensual Grace είναι ένα συναρπαστικό άρωμα τριαντά-φυλλου, βανίλιας, αισθησιακού κεχριμπαριού με μια ανεκτίμητη γλυκιά gourmet νότα. Ένα άρωμα σαγηνευ-τικό, ονειρικό που τονίζει κομψά την αισθησιακή θηλυκή αύρα.

ΣΥΝΑΦΉ ΠΡΟΪΟΝΤΑSensual Grace Aρωματική Kρέμα Σώματος (200 ml)

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΉΣ ΙΔΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΉΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣLovingly by Bruce Willis, Karolina by Karolina Kurkova, Karolina Kurkova

ΟΝΟΜΑ Sensual GraceΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ50 mlΑΡΩΜΑΤΙΚΉ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Λουλουδάτο - Πράσινο - Σοφιστικέ

Ingredients (Eau de Parfum) Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Tris(tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Benzyl Benzoate, Citronellol, Limonene, Geraniol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, CI 17200 (Red 33)

Νότες κορυφής Αγριοδαμάσκηνο, ΚράταιγοςΜεσαίες νότες Τριαντάφυλλο, Ηλιοτρόπιο, Γιασεμί, Φρέζια, Ίρις, Κρινάκι, gourmet Νότες Νότες βάσης Σανδαλόξυλο, Λευκός Μόσχος, Βανίλια, Βετιβέρια, Κέδρος, Κεχριμπάρι

1.2 ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΏΜΑΤΑ - DESIGN

Page 14: γυναικεία αρώματα LR

Νότες κορυφής Περγαμόντο, Αχλάδι, ΦρέζιαΜεσαίες νότες Γιασεμί, Ίρις, Ανθός ΠορτοκαλιούΝότες βάσης Καραμέλα, Πατσουλί, Βανίλια

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉΈνα άρωμα γεμάτο σπιρτάδα - προκλητικό, εμπνευστικό και ακτινοβόλοΑιχμαλωτίζει τη ζωντάνια της μοντέρνας, γεμάτης αυτο-πεποίθηση γυναίκας. Το Brilliant Look είναι ένα άρωμα με πολύπλευρο χαρακτήρα. Η φρέζια, η ίριδα, τα άνθη πορ-τοκαλιού και η βανίλια δημιουργούν μια συναρπαστική έκρηξη ευωδιών για μια λαμπερή εμφάνιση. Η τέλεια πι-νελιά για τη δική σας προσωπική εμφάνιση!

ΣΥΝΑΦΉ ΠΡΟΪΟΝΤΑBrilliant Look Αρωματική Λοσιόν Σώματος (200 ml)

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΉΣ ΙΔΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΉΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣLR Classics HAWAII, LR Classics ANTIGUA, Femme Noblesse

ΟΝΟΜΑBrilliant LookΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ50 mlΑΡΩΜΑΤΙΚΉ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Λουλουδάτο - Ανατολίτικο

Ingredients (Eau de Parfum) Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Butyl Methoxydibenzoyl-methane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Linalool, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Limonene, Citronellol, Citral, Coumarin, CI 19140 (Yellow 5), CI 17200 (Red 33)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ Ελκυστικά θηλυκόΈνα συναρπαστικό παιχνίδι ευωδιών για τολμηρές, αποφασιστικές γυναίκες που υπαινίσσεται αποπλάνη-ση, παιχνίδι και θηλυκότητα. Η δελεαστική σπιρτάδα της φρέζιας, των ανθών πορτοκαλιού, της γαρδένιας και του πατσουλί υπογραμμίζουν τη λαμπερή αύρα κάθε γυναίκας.

ΣΥΝΑΦΉ ΠΡΟΪΟΝΤΑAffair Luxe Αρωματική Λοσιών Σώματος (200 ml)

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΉΣ ΙΔΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΉΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣThe Collection Eau de Glamour, MEU by Cristina Ferreira, Harem

ΟΝΟΜΑ Affair Luxe for WomenΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ50 mlΑΡΩΜΑΤΙΚΉ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Λουλουδάτο - Φρουτώδες - Ανατολίτικο

Ingredients (Eau de Parfum) Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Limonene, Benzyl Salicyla-te, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Citronellol, Geraniol, Benzyl Alcohol, Linalool

Νότες κορυφής Κίτρο, ΦρέζιαΜεσαίες νότες Ανθός Πορτοκαλιού, Γιασεμί, ΓαρδένιαΝότες βάσης Μέλι, Πατσουλί, Μόσχος, Βανίλια

1.2 ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΏΜΑΤΑ - DESIGN

Page 15: γυναικεία αρώματα LR

1.3 ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΏΜΑΤΑ - LR CLASSICS

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉΜια συμφωνία λουλουδιών από τριαντάφυλλο, ίριδα, βιολέτα και γιασεμί. Η LR Classics Antigua είναι μια μα-γευτικά λουλουδάτη δημιουργία που αρχικά σαγηνεύει με μια συγχορδία τριαντάφυλλου και ίριδας, για να σμί-ξει έπειτα αρμονικά με τα αρώματα του γιασεμιού και της βιολέτας. Ένα άρωμα ξενοιασιάς που ταξιδεύει τις αισθήσεις στον παράδεισο.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΉΣ ΙΔΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΉΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣThe Collection Eau de Glamour, LR Classics HAWAII, MEU by Cristina Ferreira, Femme Noblesse

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉΕξωτικό μίγμα από ευωδιές κανέλλας, ηλιοτροπίου, βα-νίλιας και σπόρων τόνκα. Το LR Classics Hawaii σας μετα-φέρει σε μακρινούς εξωτικούς νησιωτικούς κόσμους, με ατέλειωτες αμμουδιές, καταγάλανα νερά και ρομαντικά ηλιοβασιλέματα. Το LR Classics Hawaii περικλείει τον αέρα ενός νησιωτικού παραδείσου, τον αιχμαλωτίζει σε ένα μοναδικό άρωμα. Μια εξωτική δημιουργία που μα-γεύει με τις νότες κανέλλας, ηλιοτροπίου, βανίλιας και σπόρων τόνκα.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΉΣ ΙΔΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΉΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣThe Collection Eau de Glamour, MEU by Cristina Ferreira, Harem, LR Classics ANTIGUA, Femme Noblesse

ΟΝΟΜΑLR Classics ANTIGUAΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ50 mlΑΡΩΜΑΤΙΚΉ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Ανατολίτικο - Πουδρένιο - Σαγηνευτικό

ΟΝΟΜΑLR Classics HAWAIIΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ50 mlΑΡΩΜΑΤΙΚΉ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Ανατολίτικο - Πουδρένιο - Σαγηνευτικό

Ingredients (Eau de Parfum)Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Hydroxycitronellal, Cinnamyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Citronellol, Benzyl Salicylate, Geraniol, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamal, Ethylhexyl Methoxy-cinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, CI 14700 (Red 4), CI 17200 (Red 33), CI 19140 (Yellow 5), CI 60730 (Ext. Violet 2)

Ingredients (Eau de Parfum) Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Coumarin, Citronellol, Benzyl Benzoate, Geraniol, Limonene, Benzyl Cinnamate, Linalool, Citral, Eugenol, Benzyl Alcohol

Νότες κορυφής Ροδάκινο, Βερίκοκο, Βιολέτα, ΠεργαμόντοΜεσαίες νότες Ίρις και Ηλιοτρόπιο, Τριαντάφυλλο, ΓιασεμίΝότες βάσης Σανδαλόξυλο, Βανίλια, Μόσχος

Νότες κορυφής Περγαμόντο, Κανέλλα, ΓαρίφαλοΜεσαίες νότες Γιασεμί, Τριαντάφυλλο, Ηλιοτρόπιο, Κρινάκι, ΣανδαλόξυλοΝότες βάσης Βανίλια, Μόσχος, Σπόροι Tonka

Page 16: γυναικεία αρώματα LR

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉΕσπεριδοειδή, λουλουδάτες νότες και σαγηνευτικός μόσχος. Την πρώτη εντύπωση στο LR Classics Valencia δίνει το καθαρό άρωμα φρέσκων εσπεριδοειδών σε αντιδιαστολή με τη γλυκύτητα μιας πανδαισίας ανθών, για να περάσει στη συνέχεια σε μια ζεστή, σαγηνευτική νότα μόσχου. Μια σπιρτόζικη αρωματική εμπειρία γε-μάτη ανέμελη χαρά της ζωής και μεσογειακό αέρα - ένας φόρος τιμής στη μεσογειακή μητρόπολη της Βαλένσια.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΉΣ ΙΔΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΉΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣLR Classics LOS ANGELES, Eau de Beauté, Rockin‘ Romance, LR Classics MARBELLA

ΟΝΟΜΑLR Classics VALENCIAΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ50 mlΑΡΩΜΑΤΙΚΉ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Φρέσκο - Λουλουδάτο - Εμπνευστικό

Ingredients (Eau de Parfum)Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Butylphenyl Methylpropi-onal, Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Geraniol, Citro-nellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Citral, Benzyl Alcohol, Tris(tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, CI 17200 (Red 33)

Νότες κορυφής Λεμόνι, ΓκρέιπφρουτΜεσαίες νότες Κάρδαμο, Σχίνο, ΓιασεμίΝότες βάσης Κεχριμπάρι, Κέδρος, Μόσχος

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉΤο πορτοκάλι, το τριαντάφυλλο και το γιασεμί ερωτο-τροπούν με το ανεκτίμητο πατσουλί. Τα δροσερά πορ-τοκάλια ενώνονται με εκλεκτά άνθη τριαντάφυλλου και σαγηνευτικό γιασεμί σε ένα ζωηρό άρωμα που παραπέ-μπει στην καλοκαιρινή μεσογειακή Μαρμπέλα. Στο βά-θος διακρίνεται ένα γήινο, έντονο άρωμα από πατσου-λί. Μια δυνατή εκφραστική σύνθεση για ασυνήθιστες γυναίκες.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΉΣ ΙΔΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΉΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣLR Classics VALENCIA, LR Classics LOS ANGELES, Rockin´ Romance, Eau de Beauté

ΟΝΟΜΑLR Classics MARBELLAΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ50 mlΑΡΩΜΑΤΙΚΉ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Φρέσκο - Λουλουδάτο - Εμπνευστικό

Ingredients (Eau de Parfum) Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Butylphenyl Methylpropi-onal, Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Geraniol, Citro-nellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Citral, Benzyl Alcohol, Tris(tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, CI 17200 (Red 33)

Νότες κορυφής Περγαμόντο, Πορτοκάλι, Αέρινες ΝότεςΜεσαίες νότες Τριαντάφυλλο, ΓιασεμίΝότες βάσης Πατσουλί, Βετιβέρια, Μόσχος, Βανίλια

1.3 ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΏΜΑΤΑ - LR CLASSICS

Page 17: γυναικεία αρώματα LR

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉΚαθαρή μαγεία από φρέζια, γιασεμί και μόσχο. Το μα-γευτικό νησί της Σαντορίνης χάρισε το όνομά του σε ένα άρωμα που με τη ζεστή λουλουδάτη έντασή του, παραπέμπει σε μια ελληνική καλοκαιρινή μέρα με κα-ταγάλανο ουρανό και κρυστάλλινα νερά. Σαγηνευτικές νότες φρέζιας οδηγούν στην πληθωρική αρωματική καρδιά από γιασεμί που ολοκληρώνεται αρμονικά με τόνους μόσχου.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΉΣ ΙΔΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΉΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣBeautyqueen, Eau de Style, Heart & Soul, Pseudonym, Guido Maria Kretschmer for Women

ΟΝΟΜΑLR Classics SANTORINIΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ50 mlΑΡΩΜΑΤΙΚΉ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Λουλουδάτο - Φρουτώδες - Αισθησιακό

Ingredients (Eau de Parfum)Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Benzyl Benzoate, Linalool, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxalde-hyde, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Limonene, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Citral, CI 17200 (Red 33), CI 60730 (Ext. Violet 2)

Νότες κορυφής Φρέζια, ΛίτσιΜεσαίες νότες Μανόλια, Γιασεμί, Πιπερόριζα, ΠιπέριΝότες βάσης Κεχριμπάρι, Μόσχος

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉΓεμάτο λάμψη, παλμό και ζωή. Ένα αναζωογονητικό και γαργαλιστικό αρωματικό κοκτέιλ με φραγκοστάφυλο, κρίνο της κοιλάδας και βανίλια που συμπληρώνεται με μια ανάσα από ροζ πιπέρι.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΉΣ ΙΔΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΉΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣLR Classics VALENCIA, LR Classics MARBELLA, Eau de Beauté, Rockin´ Romance

ΟΝΟΜΑLR Classics LOS ANGELESΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ50 mlΑΡΩΜΑΤΙΚΉ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Λουλουδάτο - Φρουτώδες - Αισθησιακό

Ingredients (Eau de Parfum)Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Butylphenyl Methylpropi-onal, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Butyl Methoxydibenzoyl-methane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, CI 60730 (Ext. Violet 2), CI 17200 (Red 33)

Νότες κορυφής Πεπόνι, Μήλο, Φραγκοστάφυλο, Βιολέτα, Κορίανδρος, Ροζ πιπέρι, ΝούφαροΜεσαίες νότες Γιασεμί, Άνθος λωτού, Κρινάκι, Ροδέλαιο, Πιπερόριζα, Δαμάσκηνο, ΊριςΝότες βάσης Ξύλο Τικ, Σανδαλόξυλο, Παλίσανδρος, Κεχριμπάρι, βανίλια, Λευκός Μόσχος

1.3 ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΏΜΑΤΑ - LR CLASSICS