LR MAGAZINE

of 62 /62
e-Magazine 2011 1 by LR MAGAZINE e - Ηλεκτρονική Έκδοση 2011

Embed Size (px)

description

News and everything about LR!!

Transcript of LR MAGAZINE

Page 1: LR MAGAZINE

e-Magazine 2011 1

by LRMAGAZINEe -Ηλεκτρονική Έκδοση 2011

Page 2: LR MAGAZINE

e-Magazine 20112

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ

e-Magazine by LR 2011

Εκδότης: LR Health & Beauty Systems Ε.Π.ΕΕρμού 50, 14452 Μεταμόρφωση, Αθήνα

Ευχαριστούμε όλους όσους έστειλαν φωτογραφίες και κείμενα. Επιφυλασσόμεθα για τη δημοσίευση.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα της επιλογής κειμένων ή μέρους κειμένων & φωτογραφιών προς δημοσίευση. Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.LRworld.com.gr

Περιεχόμενα

• 2nd S.E. European Leader Convention - Romania ................................. 04 Ralf Moeller ................................................. 10 2nd Day.......................................................... 16 The Future Starts Now! ................................ 18 Nέοι Τίτλοι.................................................... 22 Double Bonus............................................... 24 Η 1η Παράδοση LR Polo................................. 26 • 2nd Global Leader Convention Frankfurt...................................................... 28

• Ρωσία : Η Χώρα LR: Η Εταιρία των Ευκαιριών......................... 32

• Ταξίδι στο Bodrum........................................ 34

• Παραδόσεις LR Polo ..................................... 38• Παραδόσεις LR Mercedes.............................. 46

• Bruce Willis................................................... 48

• Νέοι Τίτλοι Καριέρας.................................... 50

Page 3: LR MAGAZINE

e-Magazine 2011 3

WELCOME ON BOARD

FLY TO SUCCESS

Page 4: LR MAGAZINE

e-Magazine 20114

01

2nd S.E. European Leader Convention

2nd S.E. European Leader Convention

Success

LR/2011 Business/24.6 Now

Romania

Romania

01

01 01 NO-

O N B O A R DW E LC O M E

H LR στο ταξίδι του 2ου South East European Leader Convention μάς απογείωσε για άλλη μια φορά μέχρι την Κορυφή.Από την πρώτη στιγμή που επιβιβαστήκαμε στο αεροσκάφος της Επιτυχίας γνωρίζαμε όλοι ότι θα πετάξουμε ακόμη πιο ψηλά με τις Αξίες που μας χαρακτηρίζουν: το Πάθος,

την Εμπιστοσύνη, την Υπευθυνότητα.

Κάθε όνομα στην κάρτα Επιβίβασης συμβόλιζε την επαγγελματική καταξίωση.

Η πρωτοποριακή Επιχειρηματική ιδέα είχε εξασφαλίσει θέση Business σε όλους τους επιβάτες του αεροσκάφους που είχαν επιλέξει ως προορισμό την κορυφή του κόσμου. Οι αεροσυνοδοί της LR καλωσόρισαν τα Στελέχη στο 2nd Convention Νοτιοανατολικής Ευρώπης και αμέσως μετά έλεγξαν τα Board-ing Pass για να επιβιβαστούν.

Τα φώτα χαμήλωσαν για να ξεκινήσει η απογείωση. Η θέα από τα παράθυρα

Page 5: LR MAGAZINE

e-Magazine 2011 5

του αεροσκάφους ήταν μαγευτική όσο ανέβαινε πόδια, ενώ το αεροσκάφος της LR βρέθηκε γρήγορα ανάμεσα στα σύννεφα του πεντακάθαρου ουρανού πάνω από το Βουκουρέστι της Ρουμανίας που σχημάτιζαν τη λέξη Επιτυχία.

Αφού είδαμε όλοι στις οθόνες του αεροπλάνου τις οδηγίες από την αεροσυνοδό, ακούσαμε από το πιλοτήριο τον πιλότο του αεροσκάφους, S.E. European Director Δημήτριο Μπελίτσο να μας καλωσορίζει με την σειρά του σε ένα μοναδικό ταξίδι που θα μας οδηγούσε με ασφάλεια στην κορυφή της καριέρας μας.

Μόλις ο πιλότος Δημήτριος Μπελίτσος εμφανίστηκε πάνω στη σκηνή, οι επιβάτες του αεροσκάφους τον αποθέωσαν με τον ενθουσιασμό τους. Όλοι σηκώθηκαν όρθιοι για να αποθανατίσουν μία στιγμή που έγραψε ιστορία στο τιμόνι της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Ο κάθε ηγέτης της LR που καλείται καθημερινά να οδηγήσει το δικό του αεροπλάνο και να πάει πιο ψηλά στη σκάλα καριέρας, βρέθηκε άλλη μία φορά αντιμέτωπος με μία ακόμη πιο σημαντική πρόκληση: να οδηγήσει το αεροπλάνο με όλες τις δυνάμεις του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης ανάμεσα στις εταιρίες άμεσης προώθησης.

“Η συνάντηση αυτή τη φορά των 6 χωρών ήταν μία συνάντηση ηγετών. “

Ταξίδι στην Επιτυχία

e-Magazine 2011 5

Page 6: LR MAGAZINE

e-Magazine 20116

Γιατί το ταξίδι με την κορυφαία εταιρία εδώ και 26 χρόνια ακολουθεί συνεχή ανοδική πορεία.

Κάθε πτήση με την εταιρία που εκφράζει όλο και περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο είναι μία πτήση στην Πρωτοπορία, την Καινοτομία, την Υψηλή Ποιότητα.

Οι ουρανοί άνοιξαν μπροστά στη δυναμική του λόγου του S.E. European Director, ο οποίος καλωσόρισε τους ηγέτες του 21ου αιώνα στο Convention της Προοπτικής, της Ανάπτυξης.

Η αίσθηση μέσα στο αεροπλάνο δημιουργούσε μόνο συναισθήματα ευφορίας και ψυχικής ανάτασης. Κάποιοι που επέλεξαν λίγα χρόνια πριν να χρησιμοποιήσουν την έξοδο κινδύνου για να βρεθούν σε εταιρία του ανταγωνισμού αντιλήφθηκαν αργά ότι δεν εξασφαλίζουν όλα τα αεροπλάνα σίγουρο δρόμο προς την Επιτυχία.

Γι’ αυτό πρόσφατα είδαν να καταστρέφονται τόσο η καριέρα τους, όσο και η ζωή τους. Γιατί απ’ ότι φαίνεται ορισμένοι δεν είχαν καταλάβει ότι ένα ταξίδι Επιτυχίας στο διηνεκές θα πρέπει να έχει ως όχημα σημαντικές αξίες που μας κρατάνε δεμένους όπως συμβαίνει σε μία μεγάλη οικογένεια.

Έτσι νιώθαμε όλοι όσοι παρακολουθούσαμε τον Πιλότο-οδηγητή μας όταν μας ανακοίνωνε το νέο πλάνο της σημαντικής χρονιάς που έρχεται.

“Οι αιθέρες της Επιτυχίας μας ανήκουν και το έχουμε

αποδείξει.”

Η Manuela Cornelius, Εκπαιδεύτρια (trainer) Πωλήσεων και Προϊόντων της LR Health & Beauty Systems, προέβη σε Αναλυτική Παρουσίαση των νέων προϊόντων Nova Pure, προέβαλε τα σημαντικά πλεονεκτήματα της σειράς Beauty Diamonds, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο επανα-λανσάρισμα της ανανεωμένης σειράς Microsilver PLUS.O Απόστολος Ελευθερίου, S.E. Sales Development Director, ανέλυσε διεξοδικά τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα και τις στρατηγικές ενδεδειγμένης επιχειρηματικής ανάπτυξης και επέκτασης δικτύων στην Ν.Α. Ευρώπη.

e- Magazine 20116

Page 7: LR MAGAZINE

e-Magazine 2011 7

“ Ένα ταξίδι Επιτυχίας στο διηνεκές θα πρέπει να έχει ως

όχημα σημαντικές αξίες.”

Στην σημαντική αυτή πτήση επιβαίνοντες ήταν και οι νέοι Country Managers της Τουρκίας και της Αλβανίας, τους οποίους κάλεσε πάνω στη σκηνή ο S.E. European Direc-tor για να παρουσιάσουν τη νέα δυναμική ανάπτυξης σε δύο σημαντικές χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Οι Leaders της Τουρκίας και της Αλβανίας μίλησαν με την καρδιά τους και υποσχέθηκαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην εταιρία των απεριόριστων προοπτικών. Μάλιστα η ζωντανή σύνδεση με τα νέα κτήρια της LR Αλβανίας και το προσωπικό εγκαινίασαν μία νέα εποχή Ανάπτυξης, την οποία επισφράγισαν οι Leaders της Αλβανίας που έδωσαν το δυναμικό παρόν τους σε μία πτήση με συνεχομένη ανοδική πορεία.

Αφού ο κ. Δημήτριος Μπελίτσος ανέλυσε διεξοδικά την πορεία των 6 χωρών, προχώρησε στην παρουσίαση σημαντικών Project που δημιούργησαν ακόμη περισσότερο ενθουσιασμό.

Ταξίδι στην Επιτυχία

e-Magazine 2011 7

Η Ιωάννα Βλαχογιάννη, Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος MSc, παρουσίασε εκτενώς τα υποκατάστατα γεύματος καθώς και τον ρόλο τους στην προσπάθεια απώλειας βάρους. Επίσης, μίλησε για τα προϊόντα Figuactiv και τους πιθανούς λόγους στους οποίους οφείλονται τα ευεργετικά τους αποτελέσματα. Ο Ιωάννης Κωτσής, Διατροφολόγος και συγγραφέας του βιβλίου Figuactiv, ανέλυσε διεξοδικά το σκεπτικό με το οποίο δημιούργησε το Figuactiv book και παρουσίασε τους τρόπους για την ορθή χρήση του. Αμέσως μετά προέβη σε ενδελεχή ανάλυση των ωφελειών που προκύπτουν στην υγεία του ανθρώπου από τη χρήση του πρωτογάλατος (colostrum).Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία μετά τις ομιλίες να διατυπώσουν απορίες και σκέψεις και να λάβουν σημαντικές απαντήσεις από τους ομιλητές, που ήταν πλήρως διαφωτιστικές για την LR δραστηριότητά τους.

Page 8: LR MAGAZINE

e-Magazine 20118

Το πρόγραμμα Στήριξης Ανέργων στην Ελλάδα και την Κύπρο μία δύσκολη στιγμή για τις γειτονικές χώρες υπογράμμισε την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της εταιρίας που έχει το πιο αγαπημένο brand στον κόσμο.

Ακολούθησε η ανακοίνωση της δημιουργίας του Power-Club, του Club των Πετυχημένων για ακόμη περισσότερα κίνητρα σε όσους επιτυγχάνουν τους υψηλούς στόχους που θέτει η εταιρία είτε σε επίπεδο PW είτε σε Σπονσαρίσματα.

Η αναφορά του S.E. European Director στο σημαντικό Πρόγραμμα Αρωγής για παιδιά της LR, το LR Global Kids Fund, συνοδευόταν αυτή τη φορά από μία σημαντική καμπάνια που έλαβε χώρα από 1η Ιουλίου με ένα ρολόι LR Branded σε 7 διαφορετικά χρώματα, από την πώληση των οποίων τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα

διατεθούν αποκλειστικά στο LR Global Kids Fund. Η καμπάνια θα διαρκέσει έως το τέλος του Αυγούστου και το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί σε στοχευμένες ενέργειες που στηρίζουν τα παιδιά που το έχουν πραγματική ανάγκη. Η συγκίνηση του κόσμου ήταν διάχυτη όταν ο Δημήτριος Μπελίτσος ανακοίνωσε την σημαντική βοήθεια που προσέφερε η εταιρία στη μικρή Ιωάννα από τη Ρουμανία, όταν η τελευταία είχε την ατυχία να γεννηθεί με την ανάγκη ενός πρόσθετου τεχνητού μέλους. Σήμερα η Ιωάννα από η Ρουμανία που ζει το μισό χρόνο στην Ελλάδα και τον άλλο μισό στη γενέτειρά της Ρουμανία έχει φθάσει αισίως στα 6 της χρόνια και έχει ανάγκη από την αντικατάσταση του πρόσθετου μέλους της λόγω της ανάπτυξης της.

Η LR βρίσκεται δίπλα της την στιγμή αυτή, προσφέροντας τη δυνατότητα να αντικαταστήσει το τεχνητό μέλος που της είναι πλέον μικρό με ένα ολοκαίνουριο σε άριστες προδιαγραφές.

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ. Ένα ειδικό Pre-education πρόγραμμα για εκπαίδευση της νέας γενιάς που έρχεται την τελευταία τάξη του λυκείου σε συγκεκριμένα σχολεία με την Πρωτοποριακή Επιχειρηματική Ιδέα είναι πλέον γεγονός.

e- Magazine 20118

Page 9: LR MAGAZINE

e-Magazine 2011 9

… Ένας νέος διαγωνισμός για την επιβεβαίωση του τίτλου Αρχηγού Οργάνωσης μας πήγε ακόμη πιο ψηλά για την κατάκτηση του τίτλου του Αρχηγού Οργάνωσης με προϋποθέσεις μόνο για τρεις μήνες για όσους επιβεβαιώσουν τα κριτήρια τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβρη.

Το χειροκρότημα συνηθίζεται να δίνεται στην ομαλή προσγείωση, αλλά αυτή τη φορά δόθηκε απ’ όλους και στη σημαντική απογείωση με την ανακοίνωση ενός τόσο σημαντικού Διαγωνισμού που επιφυλάσσει γρήγορη άνοδο στη σκάλα καριέρας για ένα πολύ μεγάλο αριθμό Συνεργατών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

O λόγος του μας ταξίδεψε σε νέους δρόμους Επιτυχίας και ολοκληρώθηκε με μία εντυπωσιακή άνοδο του αεροσκάφους στον αέρα…

Ο πιλότος παρέδωσε την σκυτάλη στο σημαντικό

πλήρωμα της πτήσης για να συνεχίσει η πτήση στο

2ο S.E. European Leader Convention.

Ταξίδι στην Επιτυχία

e-Magazine 2011 9

Page 10: LR MAGAZINE

e-Magazine 201110

MoellerRalf

01

2nd S.E. European Leader Co

nvention

2nd S.E. European

Leader Convention

Success

LR/2011 Business/24.6Now

Romania

Ralf Moeller

01

01 01 NO-

Page 11: LR MAGAZINE

e-Magazine 2011 11

Ο Ralf Moeller μπήκε στην αίθουσα, η οποία γέμισε με

ενθουσιασμό από τον ερχομό του.

Όλοι αποβιβαστήκαμε από το αεροσκάφος, αλλά η διαίσθηση ότι θα απογειωθούμε πάλι σύντομα ήταν διάχυτη στα βλέμματα όλων.

Ο 13ος όροφος αποδείχθηκε πολύ τυχερός με το πολυτελές γεύμα που ετοίμασε για όλους η εταιρία που εκπληρώνει όλες τις επιθυμίες μας.

Για άλλη μια φορά είχε αποδειχτεί ότι γνωρίζαμε πολύ καλά να συνδυάζουμε τη δουλειά με τη διασκέδαση, γιατί η LR είναι πάνω απ’ όλα τρόπος ζωής.

Με καλή διάθεση ξεκινήσαμε να βγάζουμε φωτογραφίες για να αποτυπώσουμε τις γεμάτες στιγμές που ζούμε όλοι με την κορυφαία εταιρία.

Ταξίδι στην Επιτυχία

e-Magazine 2011 11

Page 12: LR MAGAZINE

e-Magazine 201112

Μέχρι που ακούσαμε ένα τραγούδι γνώριμο για τους περισσότερους. Η δυναμική μουσική από την ταινία “The Gladiator” σε συνδυασμό με ένα εντυπωσιακό video που προβαλλόταν στις οθόνες μας τράβηξε την προσοχή όλων που ξαφνικά παρακολουθούσαν live στον προτζέκτορα της αίθουσας τον ερχομό του S.E. European Director Δημήτριου Μπελίτσου που συνοδευόταν από τον Ralf Moeller, ενεργό μέλος της Κοινωνίας της LR για να εισβάλλουν μαζί στην αίθουσα.

Ο διάδρομος μπορεί να ήταν σύντομος, αλλά η ανυπομονησία να αντικρίσουμε από κοντά τον Ralf Moeller μας έκανε να νομίζουμε ότι ήταν ιδιαίτερα μακρύς.

To ενεργό μέλος της Κοινωνίας της LR σήκωσε τα χέρια του ψηλά για να μας χαιρετήσει με τον ιδιαίτερο τρόπο του με αποτέλεσμα να μη μείνει κανείς καθιστός.

Η σκηνή τον περίμενε για να μας δηλώσει ότι ήταν ευτυχισμένος και περήφανος που βρισκόταν για άλλη μια φορά ανάμεσά μας, ενώ δήλωσε ότι η σχέση με τους ανθρώπους της LR είναι πιο πραγματική από ποτέ.

Το δέσιμο γίνεται καθημερινά πιο δυνατό μέσα από σημαντικές στιγμές που μοιραζόμαστε που μας φέρνουν ολοένα και πιο κοντά.

“H σχέση με τους ανθρώπους της LR

είναι πιο πραγματική από ποτέ.”

MoellerRalf

e- Magazine 201112

Page 13: LR MAGAZINE

e-Magazine 2011 13

Ταξίδι στη Συνεργασία

O Ralf Moeller, ο δικός μας Ralf Moeller, βρέθηκε αγκαλιά με τα Στελέχη σε όλα τα τραπέζια για μία φωτογραφία που επιβεβαιώνει ότι η LR κάνει πράξη τις υποσχέσεις της.

e-Magazine 2011 13

Page 14: LR MAGAZINE

e-Magazine 201114

“O δικός μας Ralf Moeller, βρέθηκε αγκαλιά με τα Στελέχη”

“Αποτελούμε μία Κοινωνία που

ξεχωρίζει όπου και αν βρεθεί.”

MoellerRalf

e- Magazine 201114

Page 15: LR MAGAZINE

e-Magazine 2011 15

Ταξίδι στη Συνεργασία

Το παραδοσιακό χορευτικό συγκρότημα από τη Ρουμανία έκανε την εντυπωσιακή είσοδό του λίγο μετά για να μας θυμίσει ότι στην LR έχουμε κάνει παράδοση την Επιτυχία.

Όσο χορεύαμε με το Focklor συγκρότημα ευγνωμονούσαμε την ίδια τη ζωή που μας έφερε κοντά στην εταιρία που μας κάνει να νιώθουμε πραγματικά ευτυχισμένοι.

Την είσοδό του έκανε στην αίθουσα και ο CEO της εταιρίας Jens Abend, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του που βρισκόταν και πάλι ανάμεσα στον κόσμο που θεωρεί οικογένειά του, με την οποία μοιράζεται το πιο σημαντικό: τις αξίες

που δείχνουν το δρόμο στη ζωή και την καρδιά του.

Ο χορός και το τραγούδι συνεχίστηκαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όπου η αίθουσα άδειασε από τους ανθρώπους, αφήνοντας την όμως γεμάτη από πολύτιμες στιγμές που υπογράφουν ότι αποτελούμε μία Κοινωνία που ξεχωρίζει όπου και αν βρεθεί.

e-Magazine 2011 15

Page 16: LR MAGAZINE

e-Magazine 201116

Γι’ άλλη μια φορά αποδείξαμε ότι παράγουμε πραγματικό επαγγελματικό πολιτισμό που προάγει τις ζωές καθημερινών ανθρώπων που αναζητούν την ευκαιρία που απλόχερα παραδίδει η εταιρία που δεν κάνει εξαιρέσεις σε όσους κοιτάζουν το μέλλον με όραμα.

2nd DAY

Η επόμενη μέρα ήταν καθοριστική

για την πολιτιστική κληρονομιά μας.

01

2nd S.E. European Leader Convention

2nd S.E. European Leader Convention

Success

LR/2011 Business/24.6 Now

Romania

2nd Day

01

01 01 NO-

e- Magazine 201116

Page 17: LR MAGAZINE

e-Magazine 2011 17

Ο λόγος του CEO Jens Abend αμέσως μετά την παρουσία του Ralf Moeller ανέδειξε το πιο σημαντικό: τον άνθρωπο και μία πολιτική που υπηρετεί με τον ιδανικό τρόπο τις ανάγκες του.

Μαζί μας μοιράστηκε λόγια που απεδείκνυαν ότι στην LR βρήκε μία πραγματική οικογένεια.

Γι’ αυτό και αποκάλυψε τα σχέδια της εταιρίας για το μέλλον πριν ανακοινωθούν σε ολόκληρο τον κόσμο, γιατί η Εμπιστοσύνη είναι η πρωταρχική αξία που μας κάνει να επιλέγουμε με κλειστά μάτια την πτήση με την LR Health & Beauty Sys-tems.

H Εμπιστοσύνη είναιη πρωταρχική αξία

Ταξίδι στην Επιτυχία

Νιώσαμε όλοι περήφανοι που ανήκουμε σε μία εταιρία που λαμβάνει αποφάσεις που υπηρετούν πρώτα τον άνθρωπο και μετά τους αριθμούς και γι’ αυτό αποθεώσαμε με το χειροκρότημά μας τον CEO Jens Abend.

e-Magazine 2011 17

Page 18: LR MAGAZINE

e-Magazine 201118

THE FUTURE STARTS NOW!

Γι’ αυτό κυριάρχησε για άλλη μια φορά το Ομαδικό Πνεύμα της Κορυφαίας Εταιρίας με έναν εντυπωσιακό τρόπο που έφερε 6 χώρες ακόμη πιο κοντά στην κοινή γλώσσα της ψυχής.

Ένα απλό A4 χαρτί στάθηκε αρκετό για να παρακινήσει όλους μας να σηκώσουμε μαζί το βάρος της ευθύνης που θα πρέπει να συναισθάνεται κάθε Συνεργάτης που βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής μας και αντιπροσωπεύει το όνομα-ορόσημο της Υψηλής Ποιότητας. Με τις πολύτιμες οδηγίες του Απόστολου Ελευθερίου δημιουργήσαμε όλοι την Σαΐτα μας για να την πετάξουμε μαζί στον αέρα, χωρίς να ξεχάσουμε ποτέ τα λόγια του S.E. European Director, ο οποίος ανέδειξε με την συμβολική κίνηση ότι το μέλλον της διαδρομής μας βρίσκεται στα δικά μας χέρια.

Όλοι είμαστε πιλότοι του δικού μας δικτύου και οφείλουμε να απογειώσουμε ο καθένας το αεροσκάφος του. Αυτό είναι και το νόημα της Ανεξαρτησίας της LR δραστηριότητας που προσφέρει η Πρωτοποριακή Επιχειρηματική Ιδέα που αλλάζει τις ζωές όλο και περισσότερων ανθρώπων καθημερινά.

Ο ενθουσιασμός έγινε εντονότερος.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που ξαναπέταξαν την σαΐτα τους, αντάλλαξαν τη δική τους με ανθρώπους από διαφορετική χώρα ή την παρέδωσαν στο κ. Δημήτριο Μπελίτσο για να βάλει την υπογραφή του. Μέσα από άλλη μία οργανωμένη δραστηριότητα συνειδητοποιήσαμε την ευθύνη μας απέναντι στη μακροχρόνια Ιστορία Επιτυχίας, τις απεριόριστες προοπτικές εξέλιξης, τις δυνατότητες απογείωσης της επαγγελματικής μας καριέρας, αλλά και κάτι που μόνο η LR μπορεί να μας το προσφέρει:

“ξανανιώσαμε και πάλι παιδιά”

Μία πτήση με την LR Health & Beauty Systems δεν θα μπορούσε να μην χαρακτηρίζεται από την Ύψιστη Αρετή της LR: την Συνεργασία.

“6 χώρες ακόμη πιο κοντά στην κοινή γλώσσα της ψυχής.”

e- Magazine 201118

Page 19: LR MAGAZINE

e-Magazine 2011 19

Ταξίδι στην Εκπαίδευση

“Το μέλλον της διαδρομής μαςβρίσκεται στα δικά μας χέρια.”

e-Magazine 2011 19

Page 20: LR MAGAZINE

e-Magazine 201120

Στο 2ο S.E. European Leader Convention ταξιδέψαμε όσο ποτέ στο συναίσθημα, το οποίο μας κυρίευε συνε-χώς. Ένα χαρακτηριστικό του ταξιδίου ήταν ότι νομίζα-με ότι είχαμε κατακτήσει όλες τις κορυφές.

Η ζωή όμως με την LR μας επιφύλασσε στο 2ο S.E. European Leader Convention συνεχώς και άλλα κορυ-φαία συναισθήματα.

Ο κ. Δημήτριος Μπελίτσος κάλεσε στη σκηνή απροει-δοποίητα Στελέχη από το δίκτυο των χωρών για να μοι-ραστούν μαζί μας την γρήγορη ανοδική πορεία που ση-μείωσαν σε εντυπωσιακά μικρό χρονικό διάστημα.

Στη σκηνή κάλεσε τον Κωνσταντίνου Κωνσταντίνο ο οποίος κατόρθωσε μέσα μόλις σε ένα χρόνο να αποκτή-σει το εισόδημα των 2.305€ από την Κύπρο

Αμέσως μετά κάλεσε στη σκηνή τους Τζίβα Ηλία και Σούφρα Μαρία από την Ελλάδα, οι οποίοι μέσα σε πε-ρίπου 2 χρόνια εξασφάλισαν το εκπληκτικό εισόδημα των 4.169,32€.

“ Ένα ταξίδι στην Επιτυχία, είναι κάθε φορά και

ένα ταξίδι στο δικό μας κόσμο Υγείας και Ομορφιάς,

όπου ζούμε κάθε στιγμή με όλες μας τις δυνάμεις.”

e- Magazine 201120

Page 21: LR MAGAZINE

e-Magazine 2011 21

Σειρά αμέσως μετά είχε ο Αλεξίου Κυριάκος από την Κύπρο με πρώτη ημερομηνία εγγραφής τον Ιούλιο του 2010. Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο κατόρθωσε να εξασφαλίσει μηνιαίο εισόδημα 1332€.

Η Dhima Renata από την Αλβανία καθήλωσε όλους με τον αποκαλυπτικό της λόγο και την προσπάθειά της που της απέφερε σημαντικά κέρδη της τάξεως των 1631,36€ μηνιαίως στην Αλβανία.

Τέλος, κάλεσε στη σκηνή ο S.E. European Director τον Anton Balkandzhiev από τη Βουλγαρία που σήμερα κερδίζει μηνιαίως 1.502,87€ για να μας περιγράψει τη μοναδική εμπειρία με την κορυφαία εταιρία που του άλλαξε τη ζωή.

Τα παραδείγματα ζωής έδωσαν σε όλους δύναμη και απέδειξαν εμπράκτως ότι είμαστε μία όλο και πιο ανερχόμενη Κοινωνία που σημειώνει καθημερινά όλο και μεγαλύτερες Επιτυχίες που μας κάνουν να αποκτούμε τη ζωή που ονειρευόμαστε.

Ταξίδι στην Επιτυχία

e-Magazine 2011 21

Page 22: LR MAGAZINE

e-Magazine 201122

01

2nd S.E. European Leader Convention

2nd S.E. European Leader Convention

Success

LR/2011 Business/24.6 Now

Romania

ΝΕΟΙ ΤΙΤΛΟΙ

01

01 01 NO-

Page 23: LR MAGAZINE

e-Magazine 2011 23

Ταξίδι στην Αναγνώριση

e-Magazine 2011 23

Page 24: LR MAGAZINE

e-Magazine 201124

H δεύτερη σημαντική ημέρα του 2ου Convention Νοτιοανατολικής Ευρώπης έφτανε προς το τέλος με την παράδοση των Double Bonus στους Συνεργάτες που σήκωσαν όλοι μαζί τις επιταγές ψηλά για να δηλώσουν ενθουσιασμένοι που απολαμβάνουν Lifestyle, Χρήματα και Αναγνωρισιμότητα.

DoubleBonus

e- Magazine 201124

Page 25: LR MAGAZINE

e-Magazine 2011 25

Ταξίδι στην Επιβράβευση

e-Magazine 2011 25

Page 26: LR MAGAZINE

e-Magazine 201126

LR Polo

The World Drives LR!

01

2nd S.E. European Leader Convention

2nd S.E. European Leader Convention

Success

LR/2011 Business/24.6 Now

Romania

Η 1η Παράδοση LR Polo στη Ρουμανία

01

01 01 NO-

e- Magazine 201126

Page 27: LR MAGAZINE

e-Magazine 2011 27

Με δυσκολία εγκαταλείψαμε την αίθουσα που ζήσαμε τόσο σημαντικές στιγμές. Υπήρχε όμως ένας πολύ σημαντικός λόγος: η πρώτη Παράδοση LR Polo στη Ρουμανία. Ο S.E. European Director Δημήτριος Μπελίτσος παρέδωσε μαζί με τον Country Manager της Ρουμανίας Adrian Cojocaru τα κλειδιά για τα δύο LR Polo με τις Ρουμανικές πινακίδες.

Η Margareta Alupoaie και η Dl Petru Hociung παρέλαβαν το κλειδί της Επιτυχίας και το σήκωσαν ψηλά για να παροτρύνουν και άλλους παρευρισκομένους που ήρθαν στο πολυτελές ξενοδοχείο ειδικά για την πρώτη παράδοση να αποκτήσουν το δικό τους αυτοκίνητο που θα σηματοδοτεί την Επιτυχία και την Καταξίωση με την Κορυφαία εταιρία.

Ταξίδι στην Πρωτοπορία

e-Magazine 2011 27

Page 28: LR MAGAZINE

e-Magazine 201128

2nd Global Leader Convention

in Frankfurt

01

2nd Global Leader Convention

2nd Global Leader Convention

Success

LR/2011 Business/24.6 Now

Frankfurt

Frankfurt

01

01 01 NO-

Πάνω από 2.000 διεθνή Στελέχη συγκεντρώθηκαν στο Global Leader Convention του 2011 για να γιορτάσουν την Επιτυχία άλλης μιας δυναμικής χρονιάς στο εκθεσιακό κέντρο της Φρανκφούρτης.

Οι παρατεταγμένες Porsche των προέδρων αναδείκνυαν

τόσο τη μεγάλη δυναμική της εταιρίας με το πιο πρωτοποριακό

Concept αυτοκινήτων, όσο και τις απεριόριστες προοπτικές

εξέλιξης.

e- Magazine 201128

Page 29: LR MAGAZINE

e-Magazine 2011 29

Ταξίδι στην Ιστορία

Η έναρξη του Global Leader Convention πραγματοποιήθηκε από τον CEO της εταιρίας Jens Abend που ξεσήκωσε τα πλήθη με μία σημαντική δήλωσή του: «Η LR είναι δυνατότερη από ποτέ, αντιμετωπίζει με Επιτυχία όλες τις προκλήσεις. Το ρεκόρ ανάπτυξης 11% μέσα στο 2010 βάζει ψηλά τον πήχη και για το 2011».

Αμέσως μετά παρουσίασε το πλάνο των επόμενων χρόνων με ορίζοντα δεκαετίας συνεχούς ανάπτυξης που δημιούργησε σε όλους τους παρευρισκομένους περισσότερες προσδοκίες.

Η παρουσίαση των προοπτικών από τον CEO Jens Abend για το ξεκίνημα στη Ρωσία, τη χώρα με τις αμέτρητες προοπτικές, το άνοιγμα σε μία νέα αγορά,

αυτή των κοσμημάτων, τα διατροφικά για τα ζώα, δημιούργησαν μέσα στο εκθεσιακό κέντρο στην Φρανκφούρτη ηγετικό κλίμα που ταιριάζει απόλυτα στην πιο φιλόδοξη εταιρία στον κόσμο.

Επιπλέον, ο Dr. Jens Abend αναφέρθηκε στον στρατηγικό προσανατολισμό της εταιρείας στο στόχο, στο όραμα μιας διεθνούς κορυφαίας εταιρίας Άμεσης Προώθησης και στη συνεχή βελτίωση των μοναδικών παραγόντων επιτυχίας της LR δραστηριότητας:

τις Γερμανικές Αξιώσεις Ποιότητας, το Διεθνές Star Concept, το Ασύγκριτο Marketing plan, το Μοναδικό Concept Αυτοκινήτων, η Άριστη Εκπαίδευση και Εξυπηρέτηση.

e-Magazine 2011 29

Page 30: LR MAGAZINE

e-Magazine 201130

Μόλις εμφανίστηκε στις γιγαντοοθόνες της αίθουσας το τεράστιο ποσό των 6,1 εκατομμυρίων ευρώ από τα ετήσια Bonus των Συνεργατών ο ενθουσιασμός σε όλη την αίθουσα ήταν διάχυτος.

Όλοι ζητωκραύγασαν, σήκωσαν τις επιταγές της Επιτυχίας στον αέρα “live on stage” και ένιωσαν έναν εκρηκτικό ενθουσιασμό που βρίσκονταν σε μία τόσο δυναμική εταιρία που τους προσφέρει τη ζωή που ονειρεύτηκαν.

Τη βάση για όλα αυτά θέτουν οι αξίες της LR: το Πάθος, η Εμπιστοσύνη, η Υπευθυνότητα. Αυτές αντικατοπτρίζονται και στο νέο και αποτελεσματικό Marketing - Plan που προσφέρει αρκετά εκατομμύρια επιπλέον απόδοση Bonus σε όλα τα επίπεδα καριέρας.

Ο Thomas Heursen, LR Global Sales Director στη συνέχεια ανέλυσε διεξοδικά το Πλάνο Προώθησης του 2011.

e- Magazine 201130

Page 31: LR MAGAZINE

e-Magazine 2011 31

Ταξίδι στην Ιστορία

Ακολούθησε η παρουσίαση του Παγκόσμιου Αρχηγού Οργάνωσης της χρονιάς Fabienne Andro και η παρουσίαση του νέου POL M. Kacirec.

Για το ελληνικό δίκτυο η αποκορύφωση έγινε με την παρουσίαση των 1ων Προέδρων εκτός Γερμανίας Χρήστου Βουλγαρίδη και Πέννυς Νικολοπούλου, τους οποίους ανέβασε στη σκηνή ο S.E. European Director Δημήτριος Μπελίτσος. Οι Πρόεδροι ξεσήκωσαν όλο το ελληνικό δίκτυο με το ήθος και την Συνέπεια στις Αξίες της Εταιρίας, αλλά και τα συγκινητικά λόγια για τον οραματιστή-καθοδηγητή τους στη μακροχρόνια πορεία τους Δημήτριο Μπελίτσο, ο οποίος βρέθηκε δίπλα τους από την πρώτη στιγμή και συνεχίζει να τους στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις.

Μπορεί οι Πρόεδροι Χρήστος Βουλγαρίδης και Πέννυ Νικολοπούλου να έχουν φθάσει στην Κορυφή της καριέρας τους, να έχουν το δικό τους αστέρι στο Walk of fame, αλλά στην LR η εξέλιξη δεν σταματάει ποτέ. Βρίσκονται σήμερα αντιμέτωποι με την πιο σημαντική πρόκληση της καριέρας τους ως Επαγγελματίες και ως άνθρωποι: να δημιουργήσουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να ανοίξουν και σε άλλους ανθρώπους του δικτύου τους το δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου του Προέδρου.

Ταξίδι στο Όνειρο

e-Magazine 2011 31

Page 32: LR MAGAZINE

e-Magazine 201132

Όσοι βρέθηκαν στη Μόσχα ήρθαν σε επαφή με τις απεριόριστες προοπτικές που επιφυλάσσει η LR Health & Beauty Systems για κάθε Συνεργάτη που αποφασίσει να δραστηριοποιηθεί στη χώρα των ευκαιριών: τη Ρωσία.

RUSSIA29/05/2011

Ρωσία: η Χώρα LR: η Εταιρία των Ευκαιριών

η LR το Μέλλον και στη Ρωσία!

Αρωγός στην προσπάθειά μας να κατακτήσουμε μία χώρα-πρόκληση είναι η σημαντική θέση των κεντρικών γραφείων μας στη Μόσχα μαζί με το νέο Κέντρο Διανομής (Distribution Center, DSC) στο Tulskaja Busi-ness Center, το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο ώστε να εξασφαλίζει άριστα την αποστολή και παραλαβή προϊόντων. Η εταιρία εκεί διατηρεί κεντρικά γραφεία, αίθουσα συνεδριάσεων και αποθήκη για να καλύπτει πλήρως και άμεσα όλες τις ανάγκες των Συνεργατών.

Σε αυτό το σημαντικό ταξίδι επιβεβαιώσαμε ότι το μέλλον ανήκει στον κόσμο της Υγείας και της Ομορφιάς που υπερασπίζεται στη μακροχρόνια πορεία Επιτυχίας της η LR.

Για άλλη μια φορά κατορθώσαμε να ξεχωρίσουμε με τη δυναμική ανάπτυξης που μας οδηγεί καθημερινά όλο και πιο κοντά στο στόχο ζωής μας: να δούμε την LR να κατακτά την πρώτη θέση στον κόσμο ανάμεσα στις εταιρίες Άμεσης Προώθησης.

01

LR New Opening

LR New Opening

Success

LR/2011 Business/24.6 Now

Russia

Russia

01

01 01 NO-

e- Magazine 201132

Page 33: LR MAGAZINE

e-Magazine 2011 33

Ταξίδι σε μια Νέα Χώρα

Η Πρωτοποριακή Επιχειρηματική Ιδέα έχει αρχίσει να διαδίδεται σημαντικά στη Ρωσία με ασταμάτητες εγγραφές νέων Ρώσων Συνεργατών που αναζητούν ένα μέλλον γεμάτο προοπτικές.

Το εκπαιδευτικό υλικό και το Marketing Plan είναι αντίστοιχο με της Ελλάδας, ενώ γίνονται ήδη σημαντικές κινήσεις για την εφαρμογή του πρωτοποριακού Con-cept Αυτοκινήτου της LR και στη Ρωσία. Η μόνη διαφορά είναι ότι εξετάζονται νέα μοντέλα που ταιριάζουν περισσότερο με τα κοινωνιολογικά χαρακτηριστικά της Ρωσικής Οικογένειας και του τρόπου ζωής της.

Για άλλη μια φορά δε θα υπάρξει ανταγωνισμός για την LR στη νέα χώρα δραστηριοποίησης, εφόσον οι εταιρίες που βρίσκονται εγκατεστημένες δεν είναι MLM αλλά Direct Sales.

Η διαφορά θα αποδειχθεί στη Ρωσία πολύ σημαντική από την στιγμή που η MLM φιλοσοφία συμβαδίζει με έναν όγκου εισόδου μικρότερο, αλλά μεγαλύτερο σε βάθος χρόνου.

Ένας από τους στόχους παραμένει η επιχειρηματική μας δραστηριότητα να φέρει στους Συνεργάτες ακόμη μεγαλύτερο εισόδημα. Μία χώρα σαν την Ρωσία απαιτεί από όλους μας μεγαλύτερη δραστηριοποίηση εάν θέλουμε να φέρουμε μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Ήδη μετά την επίσημη έναρξη της LR Ρωσίας αρκετοί Συνεργάτες πέτυχαν στο πρόγραμμα Γρήγορης

Επιβεβαίωσης ενώ σήμερα συγκαταλέγονται ανάμεσα στα Στελέχη 15 Junior Managers, 2 Managers, 5 Junior Teamleaders, 1 που θα επιβεβαιώσει τον τίτλο του Teamleader, 2 που θα επιβεβαιώσουν τον τίτλο του Orgaleader και 2 που θα επιβεβαιώσουν τον τίτλο του Bold Orgaleader.

Στο μέλλον προβλέπεται να ακολουθήσουν γραφεία της LR και σε άλλα στρατηγικά σημεία που θα διευκολύνουν την εξάπλωση της κορυφαίας εταιρίας σταδιακά στους πιο σημαντικούς κόμβους της Ρωσίας.

Η Ρωσία αποτελεί αναμφισβήτητα μία ιδιαίτερα σημαντική αγορά ανάπτυξης την οποία πρέπει να εκμεταλλευτούν όλοι οι Συνεργάτες.

Μπορεί η Ρωσία να είναι μακριά, αλλά όσοι βρέθηκαν στη Μόσχα αντιλήφθηκαν ότι σύντομα θα έχουμε κοινό κάτι πολύ σημαντικό: το όραμα να διαδώσουμε τις Αξίες μας, το Πάθος, την Εμπιστοσύνη και την Υπευθυνότητα που χαρακτηρίζουν τις πράξεις μας κάθε στιγμή.

e-Magazine 2011 33

Page 34: LR MAGAZINE

e-Magazine 201134

Ο ι Σ υ ν ε ρ γ ά τ ε ς μ α ς σ τ ο B o d r u m ,

τ ο S t . Tr o p e z τ η ς Το υ ρ κ ί α ς

5 ημέρες, 4 νύχτες, 1 αεροπλάνο LR brand-ed για τους Συνεργάτες που αναχώρησαν από Φρανκφούρτη, 202 Συνεργάτες από 16 χώρες, 2 διάσημες προσωπικότητες και πολύ Action & διασκέδαση – “on the road” με την LR.

Ο προορισμός του φετινού ταξιδιού των Αρχηγών Ορ-γάνωσης ήταν το Bodrum στo Αιγαίο της νοτιοδυτι-κής Τουρκίας, και συγκεκριμένα στο “Club Med”, ένα μαγευτικό Club-χωριό, μέσα σε ένα πευκόδασος. Ολό-κληρη η εγκατάσταση βρισκόταν στη διάθεση της LR από 11 έως 15 Μαΐου 2011.

Ταξίδι σ τ ο Bodrum

11/05/2011Ά λ λ ο ς έ ν α ς π ρ ο ο ρ ι σ μ ό ς μ ε τ η ν L R έ γ ι ν ε δ ι κ ό ς μ α ς .

Page 35: LR MAGAZINE

e-Magazine 2011 35

Ταξίδι στο Όνειρο

Ο Σταρ του Κινηματογράφου και της Τηλεόρα-σης Ralf Moeller όπως και το Top model Marcus Schenkenberg, ενεργά μέλη της Κοινωνίας της LR, βρίσκονταν μαζί με τους Συνεργάτες καθ’ όλη τη διάρ-κεια του μαγευτικού ταξιδίου. Oι Αρχηγοί Οργάνωσης όλων των χωρών είχαν τη δυνατότητα να κάνουν την πρωινή τους άσκηση με τον Marcus Schenkenberg και τον Ralf Moeller, να απολαύσουν ποικίλες επαγ-γελματικές και αθλητικές δραστηριότητες όπως το Mountainbike Tour.

e-Magazine 2011 35

Page 36: LR MAGAZINE

e-Magazine 201136

Τα ξίδι σ τ ο Bodrum

Τα βράδια το πρόγραμμα περιείχε τα πάντα – από Τουρκική βραδιά με παραδοσιακούς χορούς έως Hippie Show της δεκαετίες του ’70. Η γιορτή κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το αποκορύφωμα την τέταρτη και τελευταία βραδιά πριν επιστρέψουν όλοι την Κυριακή αποτέλεσε το αξέχαστο “White Night Farewell Dinner”.

Το φετινό ταξίδι πραγματοποιήθηκε με το σύνθημα “LR Club ”.

Άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι το ταξίδι με την LR δεν τελειώνει ποτέ!

e- Magazine 201136

Page 37: LR MAGAZINE

e-Magazine 2011 37

Γιατί είμαστε το Club της Υψηλής Ποιότητας, της Αξι-οπιστίας, των Διασημοτήτων, της Καινοτομίας, της Πρωτοπορίας, των κινήτρων.

Συμμετέχοντες στο ταξίδι στο Bodrum:Ελλάδα: Χρήστος Βουλγαρίδης & Πέννυ Νικολοπούλου, Γεώργιος Αργυράκης & Άρτεμις Μηνασίδου, Ευστάθιος Καντεράκης & Ευαγγελία Γιαννουλάκη, Αναστάσιος Θεοδωρίδης & Άννα Μαβινέ, Βιργινία Φωκά Συντηλά & Στυλιανή Συντηλά, Αναστασία Χατζηγεωργάκη, Αντώνης Μοσαλίδης & Μαρία Κωλέττα, Γρηγόρης Καλαμπάκας & Αναστασία Χατζημιχαήλ, Τζομπανάκη Παρασκευή & Δεληνικόλας Θεόδωρος, Άννα Μαρία Κοπανάκη, Δημήτριος Δουδούμης & Ευθυμία Δουδούμη, Νικόλαος Νήμας & Δέσποινα Πετράκη, Θεοδώρα Ζουμπά & Στέλιος Νύκτας, Θανάσης Μάλλιος & Φλωρεντία Μάλλιου.Κύπρος: Γιάννος & Μαρία Κωνσταντινίδου, Ανδρέας Ποταμίτης & Χρυσταλά Παναγιώτου.

Ταξίδι στο Όνειρο

e-Magazine 2011 37

Page 38: LR MAGAZINE

e-Magazine 201138

LR Polo

The World Drives LR!

Page 39: LR MAGAZINE

e-Magazine 2011 39

Η εταιρία που πριν λίγα χρόνια σχημάτισε το Logo της από LR Polo και κέρδισε μία θέση στο βιβλίο Guinness, συνεχίζει σήμερα απτόητη να παραδίδει αυτοκίνητα με το Πρωτοποριακό Concept Αυτοκινήτων σε χιλιάδες ανθρώπους καθημερινά. Τα χιλιόμετρα Επιτυχίας που γράφονται στους δρόμους μάς φέρουν ολοένα και πιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στον κόσμο ανάμεσα στις εταιρίες Άμεσης Προώθησης. Το LR Polo συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα σημαντικά εργαλεία δουλειάς που βοηθούν σημαντικά στην ανέλιξη της επαγγελματικής καριέρας.

Ταξίδι στην Πρωτοπορία

Δεκέμβριος 2010Σεπτέμβριος 2010

Ελλάδα

SOKRAT MALO (JM)ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (JM) ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (M)

Page 40: LR MAGAZINE

e-Magazine 201140

Μάϊος 2011

Ελλάδα

Ιανουάριος 2011

ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ (JM)

ΠΑΓΚΟΥΙΛΑ ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ & ΤΡΑΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ (M)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ (JM)

ΛΟΡΘΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (M)

ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (JM)

ΠΙΤΣΙΝΗ ΜΑΡΙΑ & ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (JM)

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΜΕΤΟΧΙΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ (JM)

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ & ΦΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (JTL)

ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΟΦΙΑ (M)

The World Drives LR!

e- Magazine 201140

Page 41: LR MAGAZINE

e-Magazine 2011 41

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ & ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΝΑ (JM)

ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (M)

ΠΑΥΛΙΩΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΙΑ (JM)

ΜΩΡΑΙΤΕΛΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (JM)

ΔΙΚΟΝΙΜΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ & ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΣΑΝΑΧΤΣΙΔΗΣ (JM)

ΚΟΝΣΟΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ (JM)

Ελλάδα

The World Drives LR!

ΜΠΑΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (JM) ΔΟΥΒΕΝΤΖΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (JM) ΜΠΙΖΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (M)

Μάϊος 2011

e-Magazine 2011 41

Page 42: LR MAGAZINE

e-Magazine 201142

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΚΥΒΑΛΑΚΗΣ (M)

ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΟΝΙΡΗ & ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ (M)

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΤΤΑΡΑΚΟΣ & ΜΑΡΙΑ ΠΑΛΑΙΟΘΟΔΩΡΟΥ (JM)

ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ & ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ (JM)

ΣΜΑΡΩ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΔΟΥ & ΠΕΤΡΟΣ ΑΔΑΜΑΚΗΣ ( JM)

ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ & ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΑΒΕΛΛΟΣ (TL)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΥΡΟΥ & ΜΑΡΙΑ ΞΑΝΘΟΓΙΩΡΓΗ (JM)

Ελλάδα

Ιούνιος 2011

Ιούλιος 2011

The World Drives LR!

e- Magazine 201142

Page 43: LR MAGAZINE

e-Magazine 2011 43

ΣΤΟΑΝΤΖΙΚΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ & ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (M)

ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΚΑΣΙΔΟΓΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (JTL)

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ & ΜΕΤΑΞΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (JM)

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ & ΜΕΤΑΞΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (JM)

Αύγουστος 2011

Αύγουστος 2011 Σεπτέμβριος 2011

ΣΑΡΑΝΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ & ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (JM)ΡΕΙΣΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ( JTL)

The World Drives LR!Ελλάδα

e-Magazine 2011 43

Page 44: LR MAGAZINE

e-Magazine 201144

Κύπρος

The World Drives LR!

Ιανουάριος 2011

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΞΕΝΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (JM)

ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ (JM)

ΝΗΣΙΦΟΡΟΥ ΣΟΥΛΑ & ΑΝΤΡΕΑΣ (M)

KΟΥΣΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΟΣ (M)

EΛENA ΑΝΔΡΕΟΥ & ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΝΔΡΕΟΥ (JM)

ΣΟΛΩΜΟΥ ΑΜΑΛΙΑ & AΝΔΡΕΑΣ (JM)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΑΓΓΕΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (TL)

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ & ΑΝΝΑ ΣΙΑΚΑΛΛΗ (JM)

e- Magazine 201144

Page 45: LR MAGAZINE

e-Magazine 2011 45

Κύπρος

Απρίλιος 2011

ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ & ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΟΣ (JM)

ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (TL)

ΧΑΤΖΗΡΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ (JM)

ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ & ΡΕΒΕΚΑ ΛΟΙΖΟΥ (JM)

ΠΕΠΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ & ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ (JM) 

ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΤΖΟΥΛΙΑΝΑ (JM)

ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ (TL)

The World Drives LR!

e-Magazine 2011 45

Page 46: LR MAGAZINE

e-Magazine 201146

Ιούνιος 2011

ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΛΕΝΟΥ & ΚΑΛΛΕΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (JM)

ΛΕΩΝΙΔΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΑ (JM)

ΜΟΝΙΚΑ ΤΟΥΡΣΙΑΔΟΥ (M)

Κύπρος

The World Drives LR!

e- Magazine 201146

Page 47: LR MAGAZINE

e-Magazine 2011 47

Ιούνιος 2011

ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ & ΣΟΦΙΑ (TL) ΛΕΟΒΟΥΛΟΥ ΚΛΕΙΤΟΣ& ΑΝΤΡΗ ΑΛΕΞΙΟΥ (JM)

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΥΔΙΑ & ΙΩΑΝΝΗΣ (TL)

ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ ΝΟΚΟΔΗΜΟΣ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (JM)

Κύπρος

The World Drives LR!

... χιλιόμετρα Επιτυχίας!

e-Magazine 2011 47

Page 48: LR MAGAZINE

e-Magazine 201148

LR Mercedes

Your Chance to Change!

The World Drives LR!

Αύγουστος 201148

Το Πρωτοποριακό Concept Αυτοκινήτων δεν σταματάει εδώ. Οι κάτοχοι των εντυπωσιακών LR Mercedes θέτουν τον επόμενο στόχο τους που δεν είναι άλλος από την απόκτηση μιας LR Porsche.

Το Δίκαιο και Διαφανές σύστημα της Κορυφαίας Εταιρίας επιβραβεύει τα Στελέχη όλο και περισσότερο, όσο ανεβαίνουν στη σκάλα καριέρας της LR.

Οι LR Mercedes γίνονται περισσότερες στους δρόμους όλου του κόσμου και προσφέρουν ξεχωριστό Lifestyle σε όσους έχουν επιλέξει να οδηγούν το τιμόνι της Επιτυχίας. Άλλη μία απόδειξη ότι στην LR τα όνειρα των ανθρώπων γίνονται πραγματικότητα.

e- Magazine 201148

Page 49: LR MAGAZINE

e-Magazine 2011 49

Ταξίδι στην Πρωτοπορία

Αύγουστος 2011 49

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΑΒΒΑΣ & ΡΙΤΣΑ (OL)

ΑΝΔΡΕΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ (BOL)

ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΑΚΗ ΕΥΘΥΜΙΑ (SOL) 

ΑΧΛΑΔΑΣ ΖΗΣΗΣ (SOL) 

e- Magazine 2011 49

Page 50: LR MAGAZINE

e-Magazine 201150

LR Mercedes

Αύγουστος 201150

Your Chance to Change!

The World Drives LR!

e- Magazine 201150

Page 51: LR MAGAZINE

e-Magazine 2011 51

Ταξίδι στην Πρωτοπορία

Αύγουστος 2011 51

ΤΖΙΒΑΣ ΗΛΙΑΣ & ΣΟΥΦΡΑ ΜΑΡΙΑ (ΒOL)

ΓΑΙΤΑΝΑΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ( OL )

ΚΑΣΣΑΠΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ( BOL) 

ΠΑΝΑΗΛΙΔΟΥ ΖΗΝΟΒΙΑ- ΡΑΠΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ (BOL) 

e- Magazine 2011 51

Page 52: LR MAGAZINE

e-Magazine 201152 e- Magazine 201152

Στις 27 Μαΐου 2011, μια ημερομηνία - ορόσημο στο Βερολίνο, στα πλαίσια ενός λαμπερού Gala, η Fragrance Foundation (Ίδρυμα Αρωμάτων) βράβευσε τους νικητές του Γερμανικού Βραβείου Αρώματος «Αρωματικοί Stars».

Η Emma Heming-Willis, μοντέλο και σύζυγος του Bruce Willis, διορίστηκε ως Αρωματική Πρέσβειρα του 2011 από τον Γερμανικό Σύλλογο Καλλυντικών VKE και έπλεξε ένα ιδιαίτερο εγκώμιο.

Είμαστε περήφανοι για την υποψηφιότητα και την υψηλή θέση του αντρικού Αρώματός μας “Bruce Willis” by LR, ανάμεσα σε αρώματα Dior, Hermes και Giorgio Armani.

Άλλο ένα γεγονός που πιστοποιεί ότι η LR είναι ένας από τους μεγαλύτερους αρωματοποιούς στον κόσμο.

Το άρωμα του Bruce Willis by LR στην κορυφή του κόσμου!

Page 53: LR MAGAZINE

e-Magazine 2011 53

Smart guys live forever

Το άρωμα του Bruce Willis που έκανε το γύρο του κόσμου έχει δημιουργηθεί χάρη στο μοναδικό concept Διάσημων προσωπικοτήτων, αλλά και στην ουσιαστική Συνεργασία με τον ίδιο τον Bruce Willis για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αυτό που επιβεβαιώνει ότι οι Διάσημες Προσωπικότητες αποτελούν ενεργά μέλη της Κοινωνίας της LR και συμμετέχουν σε κάθε στάδιο της παραγωγής του αρώματός τους για να αντιπροσωπεύουν πλήρως τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους.

Η επιλογή μιας τόσο σημαντικής Συνεργασίας όμως δεν χαρακτηρίζει μόνο την LR, αλλά και τον ίδιο τον Bruce Willis: η σύζυγός του Emma Heming-Willis, το πασίγνωστο μοντέλο, αποκάλυψε ξεκάθαρα σε συνέντευξη με Γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό ότι το Άρωμά του την έπεισε και γι’ αυτό κατέκτησε την καρδιά της.

Ταξίδι στην Κορυφή

e- Magazine 2011 53

Page 54: LR MAGAZINE

e-Magazine 201154

New LeadersNew LeadersNew Leaders

New Leaders

e- Magazine 201154

Page 55: LR MAGAZINE

e-Magazine 2011 55

New Silver OrgaleaderNew

LeadersΚΑΡΙΕΡΑ

Συνεργάτης από: 08 / 2007Junior Team Leader( JTM) από: 06 / 2008Team Leader (TM) από: 08 / 2008Orgaleader (OL) από: 07 / 2009Bronze Orgaleader (BOL) από: 06 / 2010Silver Orgaleader (SOL) από: 05 / 2011

ΜΑΛΛΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ & ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

H Συνεργασία μας με την LR ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2007 παρόλο που λόγω μιας αρνητικής εμπειρίας δεν είμαστε και οι δύο θετικοί στο να ξεκινήσουμε. Όμως τελικά μία πρώην λογίστρια και ένας καθηγητής γυμναστικής αποφάσισαν να αλλάξουν τη ζωή τους. Αυτό που μας έκανε εντύπωση από την πρώτη στιγμή ήταν το Μαrketing Plan της Εταιρίας, ενώ σύντομα αντιληφθήκαμε την τεράστια προοπτική που άνοιγε μπροστά μας. Έτσι αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε το δρόμο της LR, είχαμε θέσει έναν ξεκάθαρο στόχο ζωής: θα εξασκούσαμε την Πρωτοποριακή Επιχειρηματική Ιδέα της LR όχι απλά για ένα extra εισόδημα, αλλά ως μία ολοκληρωμένη επαγγελματική ευκαιρία πλήρως αφοσιωμένοι. Γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στα ελληνικά χωριά της Βορείου Ηπείρου στο Νότο της Αλβανίας . Τα τελευταία 14 χρόνια ζούμε στη Θεσσαλονίκη. Ανήκουμε σε μια γενιά που έπρεπε να αντιμετωπίσει πολλά. Πάντα όμως είχαμε όνειρα για μας, τα παιδιά μας και όχι μόνο. Πάντα θέλαμε να ζήσουμε καλύτερα και γι’ αυτό παλεύαμε.

Η δίψα για καλύτερη ζωή μάς έκανε να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι δικό μας. Έχουμε αρκετή πείρα πάνω στο κλασικό εμπόριο. Όμως γρήγορα αντιληφθήκαμε πως ο χώρος του ΜLM έχει πολύ μεγάλα περιθώρια Επιτυχίας και σου δίνει τη δυνατότητα να χτίσεις κάτι δικό σου, χωρίς το ατέλειωτο stress, την ανασφάλεια και το ρίσκο που μπορεί και να σε γονατίσει πραγματικά.

Οι εμπειρίες και οι επιτυχίες απλών ανθρώπων ήταν για μας το καλύτερο παράδειγμα και το πιο σημαντικό κίνητρο. Πιστέψαμε πως η LR ήρθε για να δώσει μια μεγάλη αλλαγή και άλλη προοπτική στη ζωή μας. Η LR, τα σεμινάρια, τα στελέχη του δικτύου ‘Way of Life’ μας οδήγησαν χωρίς να το καταλάβουμε στο δρόμο τον ονείρων μας. Τεράστια δύναμη ξύπνησε μέσα μας. Αρχίσαμε να το κάνουμε έτσι όπως είχαμε διδαχθεί. Γρήγορα και δυναμικά, ακολουθώντας τους ηγέτες του Δικτύου μας, τους ανθρώπους που ήξεραν να μας οδηγήσουν. Ξεκινήσαμε την πορεία μας από την αρχή με τη δική τους στήριξη και καθοδήγηση. Αναλάβαμε ευθύνες, βγήκαμε μπροστά και πολλές φορές για πράγματα που δεν ανήκαν στις αρμοδιότητες μας. Και για όλα τα εμπόδια βρίσκαμε λύσεις γιατί γνωρίζαμε ή προβλέπαμε πως θα εξελίσσονταν τα πράγματα. Είχαμε πίσω μας μια Εταιρία, πραγματικό γίγαντα και ηγέτες που φώτιζαν το δρόμο τον οποίο ανοίγαμε κάθε φορά.

Κάθε επιτυχία ήταν για μας πηγή χαράς, έμπνευσης, πηγή που παράγει αρκετή ενέργεια κάθε φορά για να θέσουμε ακόμη μεγαλύτερους στόχους στο άμεσο μέλλον.Ο τίτλος του SOL είναι ένα πολύ σημαντικό σκαλοπάτι προς τους στόχους και τα όνειρά μας. Κατακτώντας τον τίτλο αυτόν καταλάβαμε ότι για να ηγηθείς πρέπει να είσαι Αληθινός, Ειλικρινής και Συνεπής, να εξελίσσεσαι καθημερινά χτίζοντας το δικό σου προφίλ και άλλων ανθρώπων με υπομονή και πίστη, να δημιουργείς στη ζωή σου αυτό που λέμε σωστή Νοοτροπία. Μέσα σ’ αυτά τα χρόνια βιώσαμε πάρα πολλά όπως ταξίδια, Μπόνους, αυτοκίνητα, γνωριμίες με πολλούς ανθρώπους. Ξεχωρίζουμε σε όλα αυτά το γεγονός ότι ο Θεός έφερε στο δρόμο μας τους ηγέτες μας, τον κύριο Χρήστο Βουλγαρίδη και την κυρία Πέννυ Νικολοπούλου. Ο τίτλος του SOL ήρθε καθαρά με την δική τους καθοδήγηση και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό!Επιτυχία για μας σημαίνει να παίρνεις γρήγορα στροφές και αν χρειαστεί να αλλάξεις και πορεία, να πιστεύεις σε σένα και στους άλλους, να πορεύεσαι με πολλούς πετυχημένους γύρω σου, να πετυχαίνεις στόχους, όχι όμως μια φορά, αλλά συνέχεια στη ζωή σου. Σήμερα πολλοί Συνεργάτες μας καθημερινά εκπληρώνουν τα όνειρά τους με Ταξίδια, Χρήματα, Επιτυχίες.Στο 2ο S.E. European Leader Convention στη Ρουμανία ζήσαμε της πιο όμορφες στιγμές στα τελευταία χρόνια. Είδαμε πολλούς Συνεργάτες μας να βραβεύονται πάνω στη σκηνή.

Όμως πάντοτε ταπεινά, με σεμνότητα και διάθεση για περισσότερη εκπαίδευση. Ο τίτλος του SOL μας γεμίζει χαρά αλλά και μεγαλύτερες ευθύνες.

Η συνεχής δράση, με Στόχο, Όραμα και Πάθος για τη δημιουργία και την εξέλιξη τον Συνεργατών και τη δική μας είναι το δικό μας μυστικό.

Ευχόμαστε μεγαλύτερες Επιτυχίες στην Εταιρία μας και καλή συνέχεια σε όλους αυτούς που ακολουθούν το δρόμο της LR!

Με εκτίμηση, Μάλλιος Θανάσης & Φλωρεντία

Verkäufer

Verkäufer

Verkäufer

Verkäufer

Orgaleiter

Bronze-Orgaleiter

Silber-Orgaleiter

Gold-Orgaleiter

Platin-Orgaleiter

Vice-President

President

Senior-President

Junior Manager

Manager

Junior Teamleiter

Teamleiter

Junior Teamleiter

Manager

Junior Manager

Stufe 25

Stufe 12

Stufe 6

Stufe 3

Stufe 25

Stufe 12

Stufe 6

Stufe 3

Größen unterschiedlich?

17 mm x 17 mm

14 mm x 14 mme-Magazine 2011 55

Page 56: LR MAGAZINE

e-Magazine 201156

ΚΑΡΙΕΡΑ

Συνεργάτης από: 12 / 2008 Junior Team Leader( JTM) από: 11 / 2009Team Leader (TM) από: 12 / 2009Orgaleader (OL) από: 05 / 2010Bronze Orgaleader (BOL) από: 05 / 2011

ΚΑΣΣΑΠΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ & ΔΗΜΗΤΡΑ

Verkäufer

Verkäufer

Verkäufer

Verkäufer

Orgaleiter

Bronze-Orgaleiter

Silber-Orgaleiter

Gold-Orgaleiter

Platin-Orgaleiter

Vice-President

President

Senior-President

Junior Manager

Manager

Junior Teamleiter

Teamleiter

Junior Teamleiter

Manager

Junior Manager

Stufe 25

Stufe 12

Stufe 6

Stufe 3

Stufe 25

Stufe 12

Stufe 6

Stufe 3

Größen unterschiedlich?

17 mm x 17 mm

14 mm x 14 mm

New Bronze Orgaleader

Το Δεκέμβριο του 2008 κάποιος άγνωστος μου ζήτησε να τον ακούσω για μια καλή ιδέα που είχε να μου προτείνει κι εγώ , λόγω χαρακτήρα δέχτηκα αμέσως.Η Γενική αλλά και ειδική μου Μόρφωση (Σπουδές Μηχανολόγου Μηχανικού και Χορό) μου επέτρεψαν σε ενάμιση λεπτό να καταλάβω ότι με ενδιέφέρει και ζήτησα να υπογράψω αλλά τότε έπρεπε να τον πείσω ότι το εννοούσα , μιας και του φάνηκε πολύ εύκολο να κάνει συνεργάτη τόσο γρήγορα.

Τα πράγματα ήταν απλά.Σίγουρα με ενδιέφεραν τα προϊόντα και θα εξέταζα κ την επιχειρηματικότητα.Έτσι, περίπου ένα μήνα αργότερα παρακολούθησα Σεμινάριο και μόνος μου ζήτησα παραπέρα ανάλυση.

- Τρομερό για εμένα ήταν ότι δεν είχα κάποιον να με πιέζει, δεν κινδύνευα από κάτι και.... θα δούλευα σήμερα με σωστό τρόπο αλλά θα πληρωνόμουν για μία ζωή!! Πήρα την ιδέα και Μόνος ξεκίνησα να την υλοποιήσω. Τα πήγα πολύ καλά και σε 2,5 μήνες δουλειάς μπορούσα να ζητήσω και ένα αυτοκίνητο.

Για κάποιο λόγο για τους επόμενους 6 μήνες δεν έκανα κάτι σημαντικό αλλά έλαβα την 5η θέση Top Sponsor 2009 για την Ελλάδα. Είχα όμως καταλάβει πλέον ότι με ενδιέφερε, έψαξα μόνος να ενημερωθώ ακόμα καλύτερα, κατάλαβα λίγο περισσότερο το σύστημα και με πυγμή διέγραψα μία όμορφη πορεία ανάπτυξης. - Δεν κινδυνεύει κανένας από εμένα αλλά ούτε κι εγώ από κάποιον. Δεν κινδυνεύω ούτε καν από το Δικό μου κακό εαυτό, αν θελήσει να εμφανιστεί.. (όλοι έχουμε)- Πληρώνομαι Πάντα για ό,τι έχω δουλέψει και όποτε τα υπολογίζω πάντα τελικά παίρνω περισσότερα από αυτό το υπέροχο MLM της Δικής μας LR.- Με ευχαριστεί ότι όλα εξαρτώνται από εμένα, τις αποφάσεις και τις ενέργειές μου, άρα θα τα καταφέρω..!! Δεν υπάρχουν δικαιολογίες .. Η επιτυχία είναι προβλέψιμη κ προγραμματιζόμενη.!! - Έπραξα....Θα πετύχω...!! Έπραξα περισσότερα και με μεγαλύτερη Συνέπεια ;; Θα πετύχω περισσότερα και συντομότερα...!! Τώρα γεύομαι σιγά-σιγά και το Life Style που προσφέρει η LR επιχειρηματικότητα κι έτσι θα έχω ακόμα περισσότερα να πω από τα βιώματά μου ......στους πιο σημαντικούς αυτής της Επιχειρηματικότητας.....ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ.........!!!!!!Και αμέσως μετά να τρέξω να βοηθήσω εκείνον που θα μου ζητήσει βοήθεια ώστε να τα πετύχει κι εκείνος και μάλιστα να του μάθω ότι έχω ώστε να πετάξει στο ύψος που εκείνος επιθυμεί ! - Πληρώνομαι πολύ καλά και αυτό εξαρτάται από το πόσο βοήθησα άλλους σε θέματα Οικονομικά, Γνώσης, Υγείας, Οικιακής Οικονομίας , Σχεδιασμό Και Επιτυχία Και Χαρά !! Αυτό όμως είναι και ο Δικός μου Χαρακτήρας και τώρα μπορώ να κάνω Πραγματικά ό,τι μου αρέσει περισσότερο..!! Να εκπαιδεύω κόσμο να είναι καλά και ευτυχισμένος!!

Νιώθω πολύ έξυπνος και δυνατός, συνεργαζόμενος με ένα τόσο καλοστημένο, τίμιο, έξυπνο οικονομικό σχέδιο. Το σχέδιο της LR.Πάντα εκπαίδευα κόσμο...Τώρα όμως μόνο με χαμόγελα και Καθόλου Ρίσκο..!!

Με την LR Ζούμε και νιώθουμε.......... Fly High With This Idea…..

……………Shiny Happy People…!!!!

Με εκτίμηση, Μιχαήλ Κασσαπάκης

e- Magazine 201156

Page 57: LR MAGAZINE

e-Magazine 2011 57

New Bronze Orgaleader

ΚΑΡΙΕΡΑΣυνεργάτης από: 10 / 2005Junior Team Leader( JTM) από: 10 / 2006Team Leader (TM) από: 12 / 2006Orgaleader (OL) από: 07 / 2009Bronze Orgaleader (BOL) από: 03 / 2011

ΛΙΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Verkäufer

Verkäufer

Verkäufer

Verkäufer

Orgaleiter

Bronze-Orgaleiter

Silber-Orgaleiter

Gold-Orgaleiter

Platin-Orgaleiter

Vice-President

President

Senior-President

Junior Manager

Manager

Junior Teamleiter

Teamleiter

Junior Teamleiter

Manager

Junior Manager

Stufe 25

Stufe 12

Stufe 6

Stufe 3

Stufe 25

Stufe 12

Stufe 6

Stufe 3

Größen unterschiedlich?

17 mm x 17 mm

14 mm x 14 mm

Πολλές φορές μας συμβαίνουν πράγματα που περνούν απαρατήρητα. Έτσι εμφανίζονται και οι ευκαιρίες που μπορούν να αλλάξουν την ζωή σου, ή θα τις δεις και θα τις αρπάξεις ή θα τις αφήσεις να χαθούν. Συνεχώς σκεφτόμουν ότι δεν θα ήθελα να πεθάνω υπάλληλος, αλλά το οικονομικό ρίσκο μιας δικής μου επιχείρησης με απομάκρυνε από την επιλογή αυτή, έτσι συνέχιζα να βρίσκομαι στον ίδιο εργασιακό χώρο ως τεχνολόγος γεωπόνος.

Για εμένα αυτή η ευκαιρία ήρθε μέσα από ένα δώρο που έγινε στην μητέρα μου, ήταν η κατάλληλη στιγμή να γνωρίσω τα προϊόντα της LR, να εμπιστευτώ την εταιρεία και στην πορεία να δω τον τρόπο να τα προμηθεύομαι μέσα από την πηγή. Η αλλαγή όμως ήρθε μετά από ένα σεμινάριο, την γνωριμία μου με τον Ζήση Αχλαδά και την παρουσίαση του επιχειρηματικού πλάνου που δεν είχα δει ποτέ πριν.Αναρωτήθηκα αν αυτά γίνονται και με αρκετή δυσπιστία αποφάσισα να δώσω στον εαυτό μου την ευκαιρία και να ακολουθήσω τις «οδηγίες χρήσης», να δω αν υπάρχει πιθανότητα να αλλάξω τις καταστάσεις για το μέλλον μου. Εκεί κατάλαβα ότι υπήρχε η δυνατότητα να αναπτύξω μια επιχείρηση, αλλά με διαφορετικό τρόπο και με μεγαλύτερη προοπτική.

Τελικά υπάρχει κανείς άλλος πέρα από εμάς τους ίδιους που θα ορίσουν τον τρόπο που επιλέγουμε να ζήσουμε; Μέσα σε αυτή την εμπειρία των 5,5 χρόνων περίπου κατάλαβα ότι αυτό που έχει την σημασία είναι να αντιληφθείς ότι εσύ ο ίδιος βάζεις τον πήχη εκεί που θες ανάλογα με το τι επιζητάς για την ζωή σου. Το ταξίδι με την LR είναι ελεύθερο για όλους. Σίγουρα χρειάζεται να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να το ζήσεις και αυτό δεν είναι άλλο από το να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο που μπορείς να εμπιστευτείς για να σε καθοδηγήσει, να είναι το πρότυπό σου και να έχει περάσει από τα δικά σου στάδια, για εμένα αυτό έγινε και συνεχίζει μέσα από την συνεργασία μου με τους Ζήση Αχλαδά & Παρασκευή Κατσανάκη. Επίσης να ξεθάψεις τα όνειρα που είχες, να θυμηθείς πως ήθελες να είναι οι συνθήκες της ζωής σου, χωρίς κανένας να σε βάζει στα δικά του «πρέπει» και βέβαια να είσαι διατεθειμένος να εκπαιδευτείς γιατί κανείς δεν έχει γεννηθεί με τις γνώσεις του MLM. Να διακατέχεσαι από ομαδικό πνεύμα, να σου αρέσει η προσφορά και αυτό βέβαια σημαίνει ότι το «ισχύς εν τη ένωση» εδώ βρίσκει εφαρμογή, ποτέ το «εγώ» δεν οδήγησε κανένα ψηλά.

Επειδή όμως σε αυτή την διαδρομή το ζήτημα δεν είναι μόνο ποιος σε καθοδηγεί αλλά και το γεγονός ότι το ίδιο θα καλεστείς να το κάνεις και εσύ μετά. Έτσι έχοντας ως πρότυπο κορυφαία στελέχη (Χρ. Βουλγαρίδη – Ζ. Αχλαδά) ανέλαβα και εγώ την ευθύνη να καθοδηγήσω και να στηρίξω όσους με ακολουθούν, γιατί το όνομα προηγείται της παρουσίας και αυτό που με δίδαξαν απλά το μεταδίδω. Αυτό που μπορώ να πω είναι «I love my Company» γιατί μου προσφέρει την ευκαιρία να διεκδικώ την ζωή των ονείρων μου, να μην ρουτινιάζω ποτέ, να έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους και μέσα από όλη αυτή την δυνατότητα γνωρίζω πρώτα τον εαυτό μου και να προσπαθώ να γίνομαι συνεχώς καλύτερος άνθρωπος και να μεταδίδω χαρά και αισιοδοξία.

Και βέβαια να συνειδητοποιώ καθημερινά ότι κάθε άνθρωπος έχει 2 επιλογές, να παράγει αποτελέσματα ή δικαιολογίες. Βομβαρδιζόμαστε καθημερινά με αρνητικές πληροφορίες, αλλά αν δεν είναι αυτή η κατάλληλη στιγμή για αλλαγή πότε είναι; Αν δεν είναι αυτή η κατάλληλη εταιρεία με 25 χρόνια εμπειρία και αποδείξεων όσων λέει, τότε ποια είναι; Όλα εξαρτώνται από εμάς, την συνέπεια στα λόγια και στις πράξεις και την δέσμευση στα όνειρά μας.

Γιατί τελικά δεν είναι δυνατό να πετάξεις αν δεν έχεις την τόλμη να σηκώσεις τα πόδια από την γη.

Καλή πορεία σε όλους!

Με εκτίμηση, Ελευθερία Λιγίου

e-Magazine 2011 57

Page 58: LR MAGAZINE

e-Magazine 201158

New Bronze Orgaleader

ΚΑΡΙΕΡΑ

Συνεργάτης από: 05 / 2010Junior Team Leader( JTM) από: 09 / 2010Team Leader (TM) από: 10 / 2010Orgaleader (OL) από: 03 / 2011Bronze Orgaleader (BOL) από: 04 / 2011

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΓΓΕΛΑ & ΚΩΝΣ/ΝΟΣ

Verkäufer

Verkäufer

Verkäufer

Verkäufer

Orgaleiter

Bronze-Orgaleiter

Silber-Orgaleiter

Gold-Orgaleiter

Platin-Orgaleiter

Vice-President

President

Senior-President

Junior Manager

Manager

Junior Teamleiter

Teamleiter

Junior Teamleiter

Manager

Junior Manager

Stufe 25

Stufe 12

Stufe 6

Stufe 3

Stufe 25

Stufe 12

Stufe 6

Stufe 3

Größen unterschiedlich?

17 mm x 17 mm

14 mm x 14 mm

Ξεκινήσαμε ως συνεργάτες με την LR το Μάϊο του 2010.

Ξεκινήσαμε μετά από παρότρυνση των φίλων μας Γιάννου Ιωάννου και Μέλπως Αβραάμ και αφού μας έγινε πλήρης ενημέρωση σχετικά με το Marketing Plan της εταιρείας και αφού είχαμε καταλάβει ότι δεν θα είμασταν <Dealers> και να πουλούμε προϊόντα με ένα κατάλογο ,αλλά, να μεταφέρουμε την ιδέα σε όσο πιο πολύ κόσμο γνωρίζουμε.

Ιούνιο του 2010 είχαμε κλείσει στην κλίμακα 14% (Junior Manager), Ιούλιο 16% (Manager) και φτάσαμε τον Αύγουστο στο πολυπόθυτο αποτέλεσμα του 21% (Team Leader). Συνεχίσαμε εντατικά και από τον Νοέμβριο μέχρι και σήμερα είμαστε Χάλκινοι Αρχηγοί Οργάνωσης.

Για την επίτευξη του στόχου αυτού σημαντικός ήταν ο ρόλος των ακόλουθων παραγόντων :

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΟΝΣΟΡΑ – Ακολουθούσαμε και συνεχίζουμε να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες τους. Είναι οι άνθρωποι που έχουν τη γνώση και την επιτυχία . Εμπνεόμασταν από τις επιτυχίες τους και τις προβάλαμε στο Δίκτυο μας.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ –Παρακολουθούσαμε ανελλιπώς όλα τα σεμινάρια που έγιναν από την ημέρα που ξεκινήσαμε αυτή την διαδικασία και εφαρμόζαμε αυτά που μαθαίναμε.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ – Αφου είχαμε βάλει τους στόχους μας ξεκινήσαμε αμέσως δράση και δεν αφήσαμε μέρα να περάσει ανεκμετάλλευτη. Παρουσιάσεις ιδεας καθημερινά καθώς επίσης παρουσιάσεις προϊόντων τουλάχιστον δύο την εβδομάδα.

Επίσης θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι μέσα απο αυτή την διαδικασία γνωρίζεις και έρχεσαι σε επαφή με νέο κόσμο, κοινωνικοποιείσαι και γενικά νιώθεις πολύ ευχάριστα, γιατί έχεις την δυνατότητα να προσφέρεις στον κόσμο μία ευκαιρία που θα μπορεί να του αλλάξει τη ζωή.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΟΔΗΓΟ Κ. ΖΗΣΗ ΑΧΛΑΔΑ ΚΑΙ Κα. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΣΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.....

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όλους και να ξέρετε ότι όταν έχετε στοχους, θέληση και πάνω απ’ όλα αγάπη γι’ αυτό που κάνετε σίγουρα θα πετύχετε.

Με εκτίμηση,Κωνσταντίνος και Αγγέλα Κωνσταντίνου

e- Magazine 201158

Page 59: LR MAGAZINE

e-Magazine 2011 59

New Bronze Orgaleader

ΚΑΡΙΕΡΑ

Συνεργάτης από: 10 / 2008Junior Team Leader( JTM) από: 05 / 2009Team Leader (TM) από: 02 / 2010Orgaleader (OL) από: 06 / 2010Bronze Orgaleader (BOL) από: 03 / 2011

ΤΖΙΒΑΣ ΗΛΙΑΣ & ΣΟΥΦΡΑ ΜΑΡΙΑ

Verkäufer

Verkäufer

Verkäufer

Verkäufer

Orgaleiter

Bronze-Orgaleiter

Silber-Orgaleiter

Gold-Orgaleiter

Platin-Orgaleiter

Vice-President

President

Senior-President

Junior Manager

Manager

Junior Teamleiter

Teamleiter

Junior Teamleiter

Manager

Junior Manager

Stufe 25

Stufe 12

Stufe 6

Stufe 3

Stufe 25

Stufe 12

Stufe 6

Stufe 3

Größen unterschiedlich?

17 mm x 17 mm

14 mm x 14 mm

Είναι καλοκαίρι του 2011 και συνειδητοποιώ ότι έχουν περάσει σχεδόν 3 χρόνια από την ημέρα που συνάντησα τον άνθρωπο που έφερε στην ζωή μου την LR HEALTH AND BEAYTY SYSTEMS.Μία ερώτηση «κάπου σας γνωρίζω;» έμελε να με φέρει πάλι κοντά με τον κ. Κοπανάκη, τον άνθρωπο που πρωτογνώρισα το 1984 σαν συνάδελφο στις τάξεις της Πολεμικής Αεροπορίας.Και αυτός άδραξε την ευκαιρία να μου μιλήσει για την εταιρεία που αγαπούσε, για την Αλόη, το φυτό που θα με βοηθούσε στην υγεία μου, αλλά και για την επιχειρηματική πρόταση που θα άλλαζε την ζωή μου.Εμπιστεύτηκα τον άνθρωπο που εκτιμούσα από παλιά, αγγίξαμε οικογενειακώς τα προϊόντα, και μας άγγιξαν και αυτά. Το ταξίδι με την LR ήταν θέμα χρόνου πλέον και μόλις ξεκινούσε.Πήγα στα πρώτα σεμινάρια, όπου κατάλαβα ότι τούτη η καινούργια οικογένεια μ΄ αρέσει, γιατί είχε ανθρώπους φιλικούς, με ζεστασιά, που μιλούσαν μέσα απ΄ την καρδιά τους.Άνοιξα τα αυτιά μου και τα μάτια μου προκειμένου να γίνω εκπαιδεύσιμος , έμαθα για τα προϊόντα, κατανόησα το σύστημα αμοιβών, και άρχισα να γνωρίζω καλύτερα την εταιρεία.Στην αρχή χέρι-χέρι με τον σπόνσορα, αργότερα με τα δικά μου φτερά, άρχισα να μιλώ στους ανθρώπους με πάθος και αυτοπεποίθηση, για το πώς η φύση μπορεί να αγγίξει την υγεία τους, αλλά και για μια έξυπνη επιχειρηματική ιδέα, με προοπτική.Σωστές επιλογές στους πρώτους συνεργάτες, δημιουργία και υποστήριξη της πρώτης μικρής ομάδας, φέρνει μέσα σε οκτώ μήνες (06/2009) την επιβεβαίωση (J MANAGER-MANAGER) και έρχεται στη ζωή μας ένα POLO και 700€/μήνα.Εκείνο το φθινόπωρο τέθηκε ο στόχος: ‘’εισόδημα από την LR όσο και ο μισθός του δημοσίου σε 28 έτη’’. Μα καλά γίνονται αυτά; Όταν κανείς το θέλει ναι. Το κεφάλι κάτω, ραντεβού, υπομονή, επιμονή, πειθαρχία, πείσμα και τον 12/09 J. TEAM LEADER. Τον επόμενο μήνα TEAM LEADER και το πρώτο όνειρο γίνεται πραγματικότητα, όταν έρχεται η πρόσκληση να επισκεφθώ το εργοστάσιο στη Γερμανία. Η εμπειρία καταλυτική, με κάνει να συνειδητοποιήσω το μέγεθος της εταιρείας, την ποιότητα των ανθρώπων που την απαρτίζουν, καθώς και τις απίστευτες προοπτικές της LR επιχείρησης.Επιστρέφω άλλος άνθρωπος, είναι η ώρα για αποφάσεις ζωής, η σύζυγος και όλη η οικογένεια με στηρίζουν, η επιλογή συγκεκριμένη: από τούδε και στο εξής ‘’κάνουμε μόνο LR, όχι και LR’’Την άνοιξη του 2010 επιβεβαιώνεται ο στόχος: ‘’εισόδημα από την LR όσο και ο μισθός του δημοσίου σε 28 έτη’ ’ και η απόφαση ζωής υλοποιείται με την αποχώρηση μου από την υπηρεσία.2010 χρόνια σταθμός για την εταιρεία μας, γιορτάζει τα 25 χρόνια της και θέλει να το μοιραστεί με τους συνεργάτες της. Κρουαζιέρα με το ΑIDA και DOUBLE BONUS για τους νέους ORGALEADERS. H πρόκληση μεγάλη, ο στόχος εφικτός;Γιατί όχι, αν τα καταφέραμε ως εδώ τι μπορεί να μας σταματήσει; Μα η χώρα διέρχεται σοβαρή οικονομική κρίση ,έτσι λέει η τηλεόραση. Κανένα πρόβλημα, μιας και τέτοιες περίοδοι αποτελούν ευκαιρία για το MLM, αρκεί να μην βλέπεις τηλεόραση.Τον Σεπτέμβριο του 2010 ο τίτλος του Ο.L είναι γεγονός, δυο εισιτήρια μας περιμένουν πλέον στο AIDA. Είναι η εποχή που ενώ στο δημόσιο αρχίζουν οι περικοπές, στην LR το ΒΟΝUS αυξάνεται αντιστρόφως ανάλογα.Κόντρα στην κρίση, που μαστίζει πρώτα τις ψυχές και το νου των ανθρώπων στην χώρα μας και μετά την τσέπη τους, εμείς αγγίζουμε τον επόμενο μήνα τον τίτλο του Β.Ο.L και βάζουμε πλώρη για το DOUBLE BONUS το Μάρτιο του 2011.Ο Μάρτης φέτος μαζί με την άνοιξη στις καρδιές μας έφερε και την επιβεβαίωση του τίτλου του Β.Ο.L. Αυτό μεταξύ των άλλων σήμανε για μας ένα ταξίδι στην Ιορδανία το 2012, καθώς και την καταβολή του DOUBLE BONUS, αποδεικνύοντας περίτρανα, πως η συγκεκριμένη εταιρεία, ότι υπόσχεται το πραγματοποιεί.Και τα καλά νέα δεν έχουν τέλος μιας και μια καινούργια ΜΕRCEDES C200 σύντομα θα μας εξυπηρετεί στα επαγγελματικά και οικογενειακά μας ταξίδια.Όλα τούτα κάνουν τους γύρω μας να αναρωτιούνται καλά μήπως εσείς στην LR ζείτε σε άλλο κόσμο τέτοια εποχή; Όσοι από εμάς ανήκουμε στην κοινωνία LR απλά απαντούμε: ελατέ μαζί μας για να διαπιστώσετε, πως πορευόμαστε επαγγελματικά, αλλά και να γνωρίσετε την θέση της εταιρείας μας παγκοσμίως, τα οικονομικά μεγέθη της, την αξιοπιστία της, το όραμα της. Σε ότι μας αφορά το ταξίδι με την LR είναι μαγικό και μόλις ξεκίνησε. Παρέα με τους συνεργάτες μας, σαν μια οικογένεια, με πάθος, με αγάπη, με υπευθυνότητα, τηρώντας την δεοντολογία, αλλά κυρίως με ανθρωπιά ,θα συνεχίσουμε να διαδίδουμε την κουλτούρα της LR, προσφέροντας σε όλους την ευκαιρία να πετύχουν και να αλλάξουν την ζωή τους, όπως εμείς.

Με εκτίμηση,Τζίβας Ηλίας-Σούφρα Μαρία

e-Magazine 2011 59

Page 60: LR MAGAZINE

e-Magazine 201160

Λυσάνδρου Μυρώ & Πανίκος

Πορπόδα Ειρήνη & Δημήτριος

Αλεξίου Κυριάκος & Σοφία

Σταματίου Αποστολία & Τζαβέλλος Ιωάννης

Γεωργιάδη Παναγιώτα & Φώτης Βασίλειος

Χαρίτος ΚώσταςΚοκολάκης Μάρκος & Φραγκιαδουλάκη Μαρία

Σαρικάκη ΠαρασκευήΓεωργίου Λυδία & Γιάννης

Νέοι Χάλκινοι Αρχηγοί Οργάνωσης BOL

Νέοι Αρχηγοί Οργάνωσης OL

Νέοι Αρχηγοί Ομάδας TL

Zούρου Κασσιανή & Μηταλάκης Χρήστος

Γεωργαντά Φανή & Δημήτριος

Μαρκετάκης Ευάγγελος & Nικολάου Kαλλιόπη

Πιτσιλίδης Kυριάκος & Αικατερίνη Τσιμπίδη

Θωμά Αικατερίνη & Ανθούλα Μιχαήλ Κασσαπάκης

Μανώλη Σοφία & Μαντζίλας Ιωάννης

Κωστάρη Ιωάννου Γεωργία & Ανδρέου Στέφανος

Χριστοφή Πανίκος & Γεωργίου Γεωργία

Τσάτσιου Βασιλική & Μπάκας Αντώνιος

Κωνσταντίνου Αγγέλα & Κωνσταντίνος

Λιγίου Ελευθερία Τζίβας Ηλίας & Σουφρά Μαρία

Μέλλιος Κωνσταντίνος & Αλημπέρτη Θεοδώρα

Verkäufer

Verkäufer

Verkäufer

Verkäufer

Orgaleiter

Bronze-Orgaleiter

Silber-Orgaleiter

Gold-Orgaleiter

Platin-Orgaleiter

Vice-President

President

Senior-President

Junior Manager

Manager

Junior Teamleiter

Teamleiter

Junior Teamleiter

Manager

Junior Manager

Stufe 25

Stufe 12

Stufe 6

Stufe 3

Stufe 25

Stufe 12

Stufe 6

Stufe 3

Größen unterschiedlich?

17 mm x 17 mm

14 mm x 14 mm

Verkäufer

Verkäufer

Verkäufer

Verkäufer

Orgaleiter

Bronze-Orgaleiter

Silber-Orgaleiter

Gold-Orgaleiter

Platin-Orgaleiter

Vice-President

President

Senior-President

Junior Manager

Manager

Junior Teamleiter

Teamleiter

Junior Teamleiter

Manager

Junior Manager

Stufe 25

Stufe 12

Stufe 6

Stufe 3

Stufe 25

Stufe 12

Stufe 6

Stufe 3

Größen unterschiedlich?

17 mm x 17 mm

14 mm x 14 mm

Verkäufer

Verkäufer

Verkäufer

Verkäufer

Orgaleiter

Bronze-Orgaleiter

Silber-Orgaleiter

Gold-Orgaleiter

Platin-Orgaleiter

Vice-President

President

Senior-President

Junior Manager

Manager

Junior Teamleiter

Teamleiter

Junior Teamleiter

Manager

Junior Manager

Stufe 25

Stufe 12

Stufe 6

Stufe 3

Stufe 25

Stufe 12

Stufe 6

Stufe 3

Größen unterschiedlich?

17 mm x 17 mm

14 mm x 14 mm

e- Magazine 201160

Page 61: LR MAGAZINE

e-Magazine 2011 61

Νέοι Αρχηγοί Ομάδας ΤL

Τσακιρίδης Θεόδωρος & Παπαδόπουλος Ηλίας

Ευσταθίου ΚεράσωVerushe Kurtesi

Κουκούζη Τόνια & Τζέλλα Βασίλη

Βαρνάβα Δήμητρα Αϊβαλιώτη Ειρήνη & Ζούρος Γεώργιος

Φασουλάκη Κρυστάλλη Ανεστοπούλου Ανδρομάχη & Σπυρόπουλος Δημήτριος

Χρήστος Στεργίου & Όλγα Καρατζά

Γκέρτσου Ελένη

Καμασσά Γρηγορία & Μανώλης

Ράσπα Μαρία & Mιχάλης Παρπέρης

Πονίρη Μαρία & Χατζηνικολάου Ιωάννη

Κακάρης Κωνσταντίνος & Παπαδοπούλου Μαρία

Κακάρης Κωνσταντίνος & Παπαδημητρίου Ελένη

Γεωργοπούλου Κωνσταντίνα & Ψωνόπουλος Στυλιανός

Φιλίππου Κωνσταντίνος & Χριστίνα

Ρεΐση Καλλιόπη Λίλη Νίκη & ΝίκοςΘεοφίλου Βασιλική & Μαργαρίτης Αθανάσιος

Verkäufer

Verkäufer

Verkäufer

Verkäufer

Orgaleiter

Bronze-Orgaleiter

Silber-Orgaleiter

Gold-Orgaleiter

Platin-Orgaleiter

Vice-President

President

Senior-President

Junior Manager

Manager

Junior Teamleiter

Teamleiter

Junior Teamleiter

Manager

Junior Manager

Stufe 25

Stufe 12

Stufe 6

Stufe 3

Stufe 25

Stufe 12

Stufe 6

Stufe 3

Größen unterschiedlich?

17 mm x 17 mm

14 mm x 14 mm

e-Magazine 2011 61

Page 62: LR MAGAZINE

e-Magazine 201162

www.LRworld.com.gr

THE FUTURE STARTSNOW!