-Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις...

of 130 /130
Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια †Ιερέως Αποστόλου Κ. Γάτσια * Οι Σαλονικιοί Ντονµέδες , 1

Embed Size (px)

description

Οι μισθωμένοι ψευτοϊστορικοί που κατεσκεύασε το διεθνές σύστημα της αποπληροφόρησης, δοκιμάζονται απλώς από την παράθεση στοιχείων και σκέψεων. Όποιος θέλει να βρή την ανεξάρτητη κι αδέσμευτη σκέψη, δεν έχει παρά να προσπαθήση. Θα δημοσιεύσω κι άλλα καμμιά 20ργιά έργα γιά το θέμα, +Απόστολος.

Transcript of -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις...

Page 1: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

†Ιερέως Αποστόλου Κ. Γάτσια

*

Οι Σαλονικιοί

Ντονµέδες, [οι ψυχοϊστορικές

συνδέσεις τουςκαι η γεωπολιτική

στόχευσή τους].1

Page 2: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

* Μέρος Πρώτο*-01-. Το µυστικό όνοµα

της Θεσσαλονίκης.

Η «Σαλονίκη» δεσπόζει στο επίκεντρο της πιο εύφλεκτης περιοχής του κόσμου που δικαίως έχει ονομασθεί ως η Πυριτιδαποθήκη των Βαλκανίων. Αυτό που λίγοι θυμούνται σήμερα είναι ότι για πολλούς αιώνες υπήρξε το διοικητικό κέντρο του σατανικού Σανχεντρίν απ’ όπου σχεδιάστηκαν και εκτελέστηκαν

2

Page 3: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

άπειρα συνωμοτικά σχέδια και κακουργίες που μόλις τώρα αρχίζουν να γίνονται γνωστά, αν και η μισάνθρωπη εβραϊκή μήτρα φαίνεται να καρπίζει ακόμα. Στον αγγλόφωνο χάρτη ήδη φαίνεται άλλη μια επιτυχία των εβραίων, στην άθλια ονοματοδοσία του “κράτους Macedonia”.

*Ο τόπος αυτός που ζούν εκτός από µένα, άλλοι

ενάµισυ εκατοµµύριο, άς πούµε, άνθρωποι, [αληθινά, µάλλον, δεν τους µέτρησε κανένας], έχει, όπως όλοι οι τόποι, πολλά µυστικά.

Μην ßιαστείτε να υποτιµήσετε την δήλωσή µου που ακολουθεί, ότι τα «µυστικά» αυτού του τόπου, είναι όχι µόνο περισσότερα, αλλά και πολύ πιο «τσουχτερά» από τα όποια άλλα µυστικά έχουν οι υπόλοιποι τόποι της Υδρογείου.

Για να καταδειχθεί κάτι τέτοιο, χρειάζεται απλώς να αναφερθούν λεπτοµερώς όλα τα «µυστικά» όλων των τόπων της Γης, ώστε συγκρητικά να διαπιστώσουµε την οξύτητα ποιοτικώς και τον όγκο ποσοτικώς των σαλονικιών µυστικών σε αντιπαραßολή µε τα όποια «άλλα».

Κάτι τέτοιο όµως δεν µπορεί εύκολα να γίνει, ούτε κι αποτελεί στόχο µου σ’ αυτό το άρθρο.

Το ότι το δηλώνω, ωστόσο, έχει την σκοπιµότητά του.

Σαλονικιός, είναι ο κάτοικος της Θεσσαλονίκης. Αµ δε! Αυτό είναι το πρώτο µυστήριο µε τους

«κοσµοπολίτες» σαλονικιούς που οι περισσότεροι ούτε ζωγραφιστή δεν την έχουν δεί ποτέ στην ζωή τους, αυτή την περίεργη «Δεύτερη Ιερουσαλήµ».

Λοιπόν, για να µην µακρυγορούµε, σαλονικιός δεν είναι µόνο ο «κάτοικος της Θεσσαλονίκης», ο

3

Page 4: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Θεσσαλονικεύς ή Θεσσαλονικιός. Ούτε το «Σαλονίκη» είναι λέξη ελληνική. Πρωτίστως είναι λέξη εßραϊκή, προερχόµενη από την κακοποιηµένη λέξη Θεσσαλονίκη, όπως και το σαλονικιός είναι εßραϊκή κακοποίηση της ελληνικής λέξης θεσσαλονικιός.

Εάν σήµερα δεν δίνουµε και πολύ προσοχή σ’ αυτό, ένεκα της γνωστής έκπτωσης και καταστροφής της γλώσσας «µας», αυτό δεν παίζει κανέναν ρόλο στο ψυχοϊστορικό φάκτουµ [= γεγονός], για την σκοπιµότητα εκείνων που πρωτοδηµιούργησαν την παραφθαρµένη λέξη Σαλανίκ, ή Σελόν, και τα παράγωγά τους σαλανιξή και σαλανικλέρ. Κι αυτοί ήταν αρχικά οι σεφαρδίτες ισπανοεßραίοι. Πάλι καλά δηλαδή που δεν µας την έκαναν Σαλάν ή Σαλάµ, κατά το Γιερού Σαλάµ [η Ιερουσαλήµ εκείνων, ή τα Ιερά Σόλυµα καθ’ ηµάς], εφόσον κατ’ αυτούς «ίρ» [= πόλις], και «σαλάµ» [= της Ειρήνης].

Τελικά ο σατανικός Σαμπετάϊ Τζβή, ο δαιμονικός εβραίος μεσσίας απ’ την Σμύρνη, 1626 – 1676, που τούρκεψε, επέλεξε την Θεσσαλονίκη για τις

4

Page 5: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

βρωμοδουλιές του. Υπήρχε λόγος φυσικά. Εδώ εγκαταβίωνε η κεφαλή του φιδιού. Προμελετημένο καλά το έγκλημα για την κατάληψη της παγκόσμιας εξουσίας πάση θυσία. Για τους Καμπαλιστές ο Σαμπετάϊ ήταν ο αληθινός μεσσίας!

*Η «Δεύτερη Ιερουσαλήµ» των εßραίων λοιπόν,

ονοµάστηκε χαϊδευτικά απ’ τους ίδιους και: «Μάννα του Ισραήλ».

Κι επειδή σαν πρωτόρθαν ή πρωτοκουßαλήθηκαν απ’ τον οθωµανό Σουλτάνο οι διωγµένοι πρόσφυγες εßραίοι, ήσαν ντίπ φτωχοί και εξαθλιωµένοι [τότε], η Θεσσαλονίκη πήρε την προσωνυµία «Φτωχοµάννα». Κι όπως το θέλει το γνωστο λαϊκό ασµάτιον, η Φτωχοµάννα Θεσσαλονίκη, ßγάζει «τα καλλίτερα παιδιά»!

-02- Τα «παιδιά» της «Σαλονίκης».Επαναλαµßάνω ότι δεν πρόκειται για

«ελληνόπουλα». Διότι παιδιά «µπενί» της «Σελόν», οι Μπενισελόν ή Μπενζελόν ή Βενι-ζελόν, είναι αποκλειστικώς και µόνον εßραίοι και τίποτε άλλο. Εßραιόπουλα µιας εßραϊκής, δεύτερης Ιερουσαλήµ, «φτωχής» και Μάννας του Ισραήλ, πόλεως. Μιας πόλης δηλαδή που «πολλοί» την θεωρούν δικιά «τους».

Υπενθυµίζω απλώς τους κακούς γείτονες, που αµέτι µουχαµέτι «θεωρούν» [= ßλέπουν] στην Θεσσαλονίκη «µας», το [ψεύτικο] «σπίτι» του ντονµέ [= εßραίου], «Πατέρα των… Τούρκων», [Μουστάφα Κεµάλ Πασά Ατά Τούρκ] και τους ανοίγεται η όρεξη. Αλλά είναι κι άλλοι ενδιαφερόµενοι: π.χ. οι αλßανοί, επειδή λέει, ο Μεγαλέξανδρος είχε «ιλλυρική» καταγωγή, και οι Νότιοι Σλαύοι [Γιουγκοσλαύοι, Σέρßοι], οι οποίοι την χρειάζονται «γιατί δεν έχουν … λιµάνι»! ή επί Δουσσάν την «είχαν» κτλ. Ενδιαφέρονται και οι Βούλγαροι και

5

Page 6: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

είναι γνωστές οι εθνικές µας περιπέτειες µε τους άθλιους αυτούς «Πρώσσους των Βαλκανίων».

Το έτερον δαιμονικόν κάθαρμα, ο σιχαμένος Τζάκωμπ Φράνκ, 1717-1797, η «μετενσάρκωση» του Σαμπετάϊ, έδωσε νέα πνοή στα σιωνιστικά κοσμοκρατορικά σχέδια υπό την υψηλή προστασία των καταχθόνιων Ρότσιλντς. Οι Κρυπτοεβραίοι μέσω αυτού έλαβαν την μέγιστη ανάπτυξή τους και πέτυχαν την διείσδυση στον λεγόμενο «χριστιανικό» κόσμο σε

6

Page 7: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Ευρώπη και Αμερική. Μια μεγάλη λαίλαπα επαναστάσεων ξεκινούσε σε ΗΠΑ, Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Τουρκία, Ρωσσία κλπ, με όργανο τους ιλλουμινάτους που οργάνωσε καλά το όργανο του Φράνκ, ο κρυπτοεβραίος ιησουίτης Αντάμ Βαϊσχάουπτ…

*Ιδιαίτερα ωστόσο την Σαλονίκη, την «ποθεί» το

µόρφωµα των αµερικανοεßραίων, το λοµπροζικό προτεκτοράτο της διακίνησης ναρκωτικών και ßάση αποσταθεροποίησης της Ευρώπης, που «επίσηµα» δεν έχει «όνοµα» ακόµα, και αποτελεί «παγκόσµια πρώτη» στα διεθνή χρονικά, ένα «νύν» κράτος [;], όσο ξεφτιλισµένο κι αν είναι, να ονοµάζεται «πρώην»! Διότι επισήµως αυτό [!] είναι το «όνοµα» της Φύροµ [= Φόρµερ Γιουγκοσλάßιαν ριπάµπλικ όß Ματσιντόνια, αγγλιστί, ή «Πρώην Γιουγκοσλαυϊκή Δηµοκρατία της Μακεδονίας», όπως κάκιστα έσπευσαν ηµέτεροι κρεττίνοι να µεταφράσουν. Άλλο Ματσιντόνια, όµως, άλλο Μακεδονία. Σε καµµιά περίπτωση το Ματσιντόνια δεν ταυτίζεται µε το Μακεδονία, αλλά ασφαλώς τούτη δεν είναι η µόνη ßλακεία των ηµετέρων διπλωµατών και πωλητικών].

Προσοχή να µην στάξη η ουρά του Μικυµάους. Διότι εκείνο το µυστικό που δεν ξέρουν οι ηµέτεροι ελληνολάτρεις είναι ακριßώς τούτο: ότι δηλαδή δεν υφίσταται καµµιά «προδοσία». Οι εξωνηµένοι «ηγέτες» µας, εδώ και δυό αιώνες, δεν είναι πλέον ρωµηοί. Πρόκειται για µασκαρεµένους [φύσει ή θέσει] ντονµέδες, που κάνουν απλώς την δουλειά τους, όσο καλλίτερα µπορούν. Γι’ αυτό και θα αποκαλύψουµε τους συνδετικούς ψυχοϊστορικούς κρίκους στην αλυσσίδα των συνεχόµενων «εθνικών» καταστροφών µας από τα ßάθη

7

Page 8: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

του χρόνου, καθώς και τα τεκταινόµενα σχέδια που τρέχουν ή, όπως πιο «κοµψά» λέγεται, αποτελούν την στόχευση των ιθυνόντων.

-03- Μια µατιά στους Σαλονικιούς του… Ισραήλ.

Στο Ισραήλ µαθαίνουµε ότι σήµερα οι κάτοικοί του, µιλάνε ιßρίτ [= εßραϊκά]. Λέγεται ότι νεκρανάστησαν µια γλώσσα δυό χιλιάδων χρόνων. Μεγάλη απάτη. Σχεδόν κανείς εßραίος δεν µιλούσε «εßραϊκά», ούτε πριν δυό και δυόµισυ, αν θέλετε, χιλιάδες χρόνια.

Οι εßραίοι εκείνων των εποχών, µιλούσαν αιγυπτιακά, ßαßυλωνιακά, ελληνικά, λατινικά, ό,τι άλλο, εκτός από «εßραϊκά». Η γλώσσα της Βίßλου δεν είναι τα εßραϊκά, αλλά τα αραµαϊκά. Δικαίως οι επιστήµονες µαρτυρούν ότι ελάχιστα απολιθώµατα της λεγόµενης «εßραϊκής», τεκµηριώνονται στο ßιßλικό λεξιλόγιο.

8

Page 9: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

1860: Ο ουγγρο-εβραίος σιωνιστής Arminius Vambery κατάφερε να ανελιχθεί ως σύμβουλος [!] του πολυχρονεμένου σουλτάνου Abdül Mecit ενώ μυστικά ήταν ένας κατάσκοπος του βρώμικου λόρδου Palmerston, όργανο του Foreign Office. Ο Vambery προσπάθησε να επιτευχθεί μια συνάντηση ανάμεσα στον αρχισιωνιστή Theodore Herzl και τον σουλτάνο Abdül Mecit ως προς την δημιουργία του Ισραήλ, αλλά απέτυχε. Γι’ αυτό κι ο Σουλτάνος θα πλήρωνε ακριβά την «ξεροκεφαλιά» του…

Εάν υποθέσουµε ότι πριν δυό χιλιετίες, αυτό που µιλούσαν οι εßραίοι ήταν «εßραϊκά», πάλι οι ίδιοι οι εßραίοι απέρριψαν ήδη αυτή την απάτη, µε την έκδοση από το γνωστό παγκοσµίως Πανεπιστήµιο της Οξφόρδης, το 1982, του διάσηµου πονήµατος του εßραίου Γιώζεφ Γιεχούντα «Χήµπριου ίζ γκρήκ» [= Τα

9

Page 10: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

εßραϊκά είναι ελληνικά] που προλογίζει ο σοφός γλωσσολόγος Σαούλ Λεßίν.

Εßραϊκά ή αραµαϊκά, πέστε το όπως θέλετε, όταν πάνω στο σταυρό, µια απ’ τις σπάνιες φορές, ο Χριστός, είπε τα γνωστά λειτουργικά λόγια του ψαλµού, «Ηλί Ηλί λαµά σαßαχθανί» [Θεέ µου, Θεέ µου, γιατί µ’ εγκατέλειψες;], οι εßραίοι δεν κατάλαßαν εßραϊστί, ούτε την λέξη Θεός [= ελ]! και σχολίασαν ότι «τον Ηλία φωνάζει αυτός…». Γιατί;

Αυτό συνέßη διότι τρείς αιώνες πριν τον Χριστό, ελάχιστοι ήταν οι εßραίοι που µπορούσαν ήδη να προσεγγίσουν ακόµα κι αυτά τα λειτουργικά τους κείµενα και γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε ο έλληνας Φαραώ της Αιγύπτου Πτολεµαίος, πραγµατοποίησε για χατήρι των εßραίων τον µεγάλο άθλο που είναι γνωστός ως Μετάφραση των Εßδοµήκοντα [Ο΄].

Δεν υπάρχει «εßραϊκή» γλώσσα και ποτέ δεν υπήρξε. Πρόκειται για µια θλιßερή αυταπάτη των όποιων «ερευνητών» και µια εξοργιστική εξαπάτηση εκ µέρους των όποιων «ενδιαφεροµένων» και τούτο το ζήτηµα λήγει εδώ, για να πάµε παρακάτω.

Τίθεται ζήτηµα µεταγραφής ή απόδοσης ελληνιστί των διαφόρων «εßραϊκών» ονοµάτων, προσωπικοτήτων και τόπων, είτε της ßιßλικής είτε της µεταγενέστερης, ακόµα και της σύγχρονης ηµών, «εßραϊκής» παράδοσης. Τούτο έχει να κάνει τόσο µε τις εγγενείς δυσκολίες που έχουν µεταγραφές ή αποδόσεις ονοµάτων οποιασδήποτε άλλης «γλώσσας» σε ετέρα γλώσσα, όσο και µε το φαινόµενο της συχνής αλλαξονυµίας των εßραίων ειδικώς, εις τρόπον ώστε πολλοί εξ αυτών να καταγράφονται ακόµα κι επισήµως µε πλήθος ονοµασιών, ή να διατηρούν ταυτοχρόνως άλλη ονοµασία «εντός» της φυλετικής τους κοινότητας κι εντελώς άλλη

10

Page 11: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

στις δηµόσιες σχέσεις τους µε τις κοινωνίες των γκοείµ [= των µη-εßραίων] µε τους οποίους συνεργάζονται. Κι επειδή οι κοινωνίες των γκοείµ είναι «πολλές» και εξ επόψεως γλωσσικής, διεσπασµένες σε πλήθος γλωσσών, ο κοσµοπολίτης εßραίος, είναι εξαναγκασµένος να προσαρµόζει το όνοµά του, αντίστοιχα, στις γλωσσικές οµάδες µε τις οποίες συνυπάρχει.

Αρκετές φορές, για λόγους «ασφαλείας» ο εßραίος κρίνει σκόπιµο να µην αποκαλύψει τα πραγµατικά στοιχεία της ταυτότητάς του και ιδιαίτερα το «κανονικό» του εßραϊκό όνοµα, καθότι αισθάνεται ότι «κινδυνεύει» και σ’ ορισµένες περιπτώσεις αυτό δεν ßοηθά καθόλου τα επιχειρηµατικά του σχέδια, ιδιαίτερα όσα εξ αυτών ενέχονται συνωµοτικού χαρακτήρος.

Το θέµα τούτο είναι τεράστιο και δεν προτίθεµαι εδώ να το εξαντλήσω. Απλώς θεωρώ απαραίτητη τούτη την µικρή εισαγωγή για την προσέγγιση του ονόµατος του πρώτου και σπουδαιότερου εßραίου ντονµέ [τουρκιστί: αλλαξοπιστήσαντα] που από «εßραίος» έγινε «τούρκος», για την ακρίßεια, επί οθωµανοκρατίας µετεστράφη από καµπαλιστής ιουδαίος µεσσίας, σε τυπικό σουνίτη καπουτζήµπαση [= θυρωρό] του Σουλτάνου, διατηρώντας ωστόσο µυστικά την παραδοξολογία του, την οποία διετήρησαν και κάποιες χιλιάδες οπαδών του ντονµέδων, οι οποίοι ηκολούθησαν το παράδειγµά του.

11

Page 12: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

1891: Οι Σιωνιστές Ντονμέδες στελεχώνουν το επαναστατικό Κομιτάτο Ένωσις και Πρόοδος που αργότερα πήρε την παραπλανητική ονομασία Νεότουρκοι. Η αιμοχαρής αυτή γιάφκα καθοδηγούνταν στα εγκλήματά της από τον εβραιομασσώνο Emmanuel Carraso ο οποίος τους πρωτοίδρυσε στην Γενεύη με την συμπαράσταση των Rothschilds. Τούτο το φίδι χρημάτισε και δήμαρχος Θεσσαλονίκης! Σε στενή συνεργασία με ιταλικές μασονικές στοές ήταν ο άνθρωπος «κλειδί» για την επιτυχία των σιχαμένων ντονμέδων.

12

Page 13: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Οι ντονµέδες, επέσυραν φυσικά, το µίσος των τέως οµοθρήσκων τους εßραίων, οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ τους θεώρησαν προδότες και απόßλητους από την πατρώα τους πίστη. Αλλά κι ως ένα µεγάλον ßαθµό τράßηξαν επάνω τους το µίσος και την δυσπιστία των µουσουλµάνων, οι οποίοι αντελήφθηκαν σε ικανοποιητικό ßαθµό ότι αυτοί οι µεταστραφέντες εßραίοι, δεν έγιναν ποτέ αληθινοί µουσουλµάνοι. Λοιπόν, υποκρίνονται, για να πετύχουν επιτυχέστερα την διείσδυσή τους στις ισλαµικές κοινότητες, και ως δούρειος ίππος, να τις ανατρέψουν ενδεχοµένως, ή να τις χειραγωγήσουν εκ των έσω.

Οι µουσουλµάνοι γενικώς εχθρεύονται τους ντονµέδες, που έχουν ιδιαίτερα, δικά τους τζαµιά, θαύουν τους νεκρούς τους µόνο σε αποκλειστικά δικά τους κοιµητήρια, και παντρεύονται µόνο µέλη της ξεχωριστής τους κοινότητας. Από κοινωνική, οικονοµική και πολιτική άποψη επίσης, οι ντονµέδες έχουν έναν πανίσχυρο και ηγετικό ρόλο, στην σηµερινή κεµαλική Τουρκία, κι όχι µόνον.

Ενταγµένοι δηλαδή οι ντονµέδες, µέσα σε πανίσχυρες και διεθνείς απόκρυφες οργανώσεις, είναι φυσικό να διαθέτουν άριστο δίκτυο πληροφοριών, ικανότητα αναρρίχησης στον κοινωνικό ιστό και δυνατότητα προφανώς ελέγχου των όποιων αντιδράσεων εναντίον τους, εφ’όσον ένα από τα ακαταµάχητα ατού που διατηρούν στην κεµαλική Τουρκία, είναι ο πλήρης έλεγχος του Τύπου, αρχής γενοµένης από την επανάσταση των Νεοτούρκων, η οποία ήταν αποκλειστικά δικό τους κατόρθωµα.

13

Page 14: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Αγχόνες δουλεύουν καλά στην Κωνσταντινούπολη τα χρόνια 1895 - 1896 σύμφωνα με τα σχέδια των σεφαρδοεβραίων της Σαλονίκης που έχοντας θλιβερούς συμπαραστάτες στα έργα τους τους βρωμότουρκους, αρχίζουν με το ξεπάστρεμμα των Αρμενίων για ν’ ακολουθήσουν τελικά και οι άλλες εθνότητες, με την μέθοδο του σαλαμιού. Μετά είχαν σειρά οι ρωμηοί, οι ασσύριοι, πάμπολες άλλες εθνικές ομάδες και τελικώς σήμερα, οι κούρδοι.

Ο «πατέρας» των τούρκων, ο Κεµάλ Ατατούρκ, ήταν ένας τέτοιος ντονµές και σήµερα, πλήθος ερευνητών έχει αρχίσει «να κελαηδάει» γι’ αυτήν την πονεµένη ιστορία, και το περιτύλιγµα στο καλά τυλιγµένο «µυστικό», έχει ξετυλιχτεί για τα καλά. Και µαθαίνουµε ότι όλο και περισσότερα, αξιόλογα και

14

Page 15: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

ηγετικά στελέχη, του νεοτουρκικού κοµιτάτου, της κεµαλικής και της σηµερινής Τουρκίας, είναι τέτοιοι ντονµέδες.

Ντονµέδες µε άριστες διεθνείς σχέσεις στα ηγετικά σηµερινά πλανηταρχικά κέντρα, στις ΗΠΑ, στο Σίτυ, στο Βατικανό κι όπου αλλού φτάνει ο νους του ανθρώπου. Μάλιστα, γίνεται ευρέως λόγος για τους ντονµέδες «της Δύσης», το πανίσχυρο τουρκοεßραϊκό «λόµπυ», που δεν ελέγχει απλώς τις ΗΠΑ, είναι οι… ΗΠΑ, καθόσον οι ντονµέ οφ δη γουέστ, ελέγχουν απόλυτα τα κέντρα των αποφάσεων της Υπερδύναµης, που επιδεικνύει ιδιαιτέρα «αδυναµία» µόνον απέναντί τους.

Ντονµέδες ελέγχουν κι άλλα «κρατικά» µορφώµατα σε διαφορετικό ßαθµό, ή επηρρεάζουν σηµαντικά την πολιτική τους.

Το Ισραήλ, οι «µπανανίες» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που εκουσίως απεκδύθηκαν των εθνικών τους δικαιωµάτων, και µεταξύ τούτων, το πρωτοστατούν σε τουρκοφυλοφιλία ελλαδικό προτεκτοράτο, αλλά και τριτοκοσµικά µορφώµατα σ’ όλες τις ηπείρους της γης, π.χ. η Ανατολασία [του προφήτη Όργουελλ], συνυπολογισµένης της Κίνας, Ιαπωνίας κτλ, ή και η Κοινοπολιτία «Ανεξαρτήτων» [;] Κρατών, όπως λέγεται κατ’ ευφηµισµόν η Ρωσσία, και τα εναποµείναντα σ’ αυτήν κατεχόµενα ξένα εδάφη, της άλλοτε κραταιάς δουλοκτητικής της αυτοκρατορίας, µ’ έναν λόγο όλα µά όλα τα «έθνη» της Υφηλίου, «σέßονται» ή «φοßούνται» υπερßολικά τους ντονµέδες.

Γιατί;Το πρώτο δεκαήµερο του Φεßρουαρίου 2007, ήρθε

να επισκεφθεί το σπίτι των παπούδων του στην Θεσσαλονίκη ο υποψήφιος της Γαλλικής Προεδρίας

15

Page 16: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Σαρκοζύ. Οι παππούδες του ήταν ντονµέδες. Λίγες µέρες πρίν, ο Τζέµ, υπουργός εξωτερικών της σύγχρονης Τουρκίας, µας αφήνει γειά. Στα οχτάστηλα των ΜΜΕ, διεθνώς, γίνεται λόγος επίσης για την ντονµέδικη προέλευσή του και για πολλούς πολλούς άλλους, πολλοί των οποίων το «παίζουν» ακόµα και …χριστιανοί!

Το 1902 και το 1907, έγιναν τα δυό συνέδρεια των Νεότουρκων στο Παρίσι όπου σχεδιάστηκε και ετοιμάστηκε με την συνεργασία της μασονικής Μεγάλης Ανατολής, η διείσδυση στον σουλτανικό στρατό των κρυπτοεβραίων και μασόνων σαλονικιών Ντονμέδων που πέτυχαν το πραξικόπημά τους τελικά, το 1908. Στην εικόνα ένα από τα σπάνια σήμερα τεκμήρια.

-04- Χριστιανοί ντονµέδες ;!Φαίνεται παράδοξο, αντιφατικό και άσχετο. Εκ

πρώτης όψεως δεν µπορεί µε τον «χριστιανισµό», οι Σαλονικιοί ντονµέδες να έχουν κάποια σχέση! Κι όµως,

16

Page 17: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

έλα ντέ που εκατό χρόνια µετά τον Σαµπετάϊ, εµφανίστηκε κάποιος παλαßός στην Πολωνία ονόµατι Γιάκοµπ Φράνκ ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, ισχυρίστηκε ότι είναι ενσάρκωση του ξεχασµένου για έναν ολόκληρον αιώνα «µεσσία» της Σαλονίκης, στα αζήτητα.

Ο δυστυχισμένος Αβδούλ Χαμίτ ο 2ος, ύστερα από το επιτυχές πραξικόπημα των εβραίων στον στρατό του το 1908 γίνεται ένα σκουπίδι στα χέρια τους και

17

Page 18: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγήν σε όλους τους ηγεμόνες που μαζεύουν γύρω τους αυτά τά σιχάματα τους εβραίους και μασσώνους. Οι εβραίοι δεν ανέχονται «ξένους» ηγεμόνες. Ο στόχος τους είναι να αντικαταστήσουν όλους τους ηγεμόνες του κόσμου με καθαρόαιμους εβραίους. Γι’ αυτό και τσάρους και σουλτάνους και κάϊζερ τους πήρε ο διάολος. Είναι και το γεγονός ότι οι «Πρόεδροι» είναι πιο βολικοί, πιο υπάκουοι, άσε και το γεγονός ότι αντικαθίστανται εύκολα!

Ό,τι κόλπο έκανε ο παμπόνηρος Σαµπετάϊ Τζßή µε τους «µουσουλµάνους», το ίδιο κόλπο γκρόσσο, επεχείρησε έναν αιώνα µετά, η ενσάρκωσίς του, ο οµοϊδεάτης του, καµπαλιστής Φράνκ. Οι φρανκιστές, είναι ακριßώς το αντίστοιχο των τούρκων ντονµέδων, οι χριστιανοί ντονµέδες, οι οποίοι µε την σχετική «ßοήθεια» των Ρότσιλντς, διείσδυσαν στα τέως χριστιανικά έθνη της Δύσης και τα ποδηγετούν.

Σύγχρονος του Φράνκ, συνεργάτης του στο Μέγα Έργον, στην επιδίωξη της κοσµοκρατορίας, οργανωτής και διάδοχός του, υπήρξε ο κρυπτοεßραίος ιησουίτης Αντάµ Βαϊσχάουπτ ο οποίος δηµιούργησε τους λεγόµενους «ßαυαρούς» ιλλουµινάτους οι οποίοι µε την σειρά τους γέννησαν όλες τις γνωστές και άγνωστες επαναστάσεις και αναταραχές των τριών τελευταίων αιώνων. Αυτοί κλιµάκωσαν ßάσει σχεδιασµού τις παγκόσµιες και διεθνείς ανθρωποσφαγές, αυτοί ίδρυσαν τα απάνθρωπα και εγκληµατικά καθεστώτα είτε ολοκληρωτικής µορφής [φασισµός, κοµµουνισµός], είτε ψευτο-«δηµοκρατικής» κατάντιας.

-05- Να δούµε τι λένε και οι «ίδιοι».Κρίνω ßασικό να ερευνήσουµε στις δικές «τους»

πηγές για να δούµε τι ισχυρίζονται οι ίδιοι: Μανιχαίοι,

18

Page 19: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Βογόµηλοι, Καθαροί, Παυλικιανοί, Παταρένοι, Αλλουµπράντος, Τισσεράντες, Μοµόνοι, Ναίτες, Ροδόσταυροι, Καµπαλιστές, Μασσώνοι, Θεοσοφιστές, Ανθρωποσοφιστές, Ταλµουδιστές, Σατανιστές, Αναρχιστές, Κοµµουνιστές, Μεσσιανιστές, Σιωνιστές, Σαßßατιανοί, Φρανκιστές, Ρωσσελιστές, Τροτσκυστές, Ιλλουµινάτοι, Ιησουήτες, Γιακωßίνοι, Ντονµέδες, Σαλονικιοί –όλοι οι Κρυπτοεßραίοι δηλαδή οι οποίοι διά µέσου των αιώνων «συνδέονται» µε σταθερά σηµεία επαφής και διαδοχής, καθώς παραδίδουν η µια συµµορία την σκυτάλη στην άλλη, στον δρόµο που οδηγεί στην επικράτηση του Εωσφορισµού επί γής.

Και η δολοφονία του Αρχιδούκα Φερδινάνδου διαδόχου του αυστρουγγρικού θρόνου το 1914 που

19

Page 20: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

οδήγησε στον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο, σχεδιάστηκε από τους ίδιους, τους σαλονικιούς εβραίους που όπλισαν το χέρι του εβραιομασσώνου Γκαβρήλο Πρίντζεπ. Σύμφωνα με τα σχέδια του Σανχεντρίν όλοι οι ξένοι ηγεμόνες έπρεπε να ξεκληριστούν και να αντικαταστούν. Η δολοφονία του Πρίγκηπα και της συζύγου του είχε σχεδιαστεί μέσα στα σκοτεινά άντρα των μασονικών στοών ένα χρόνο πρίν.

Το µόνο ερώτηµα που έχω είναι από ποιούς να πρωταρχίσω. Να δούµε το θέµα «χρονολογικά»; Κάτι τέτοιο µπορεί να ενδιαφέρει την «ιστορία», αλλά αφήνει παντελώς αδιάφορη την Ψυχοϊστορία. Να δούµε το θέµα «ποσοτικά», δηλαδή ως προς το µέγεθος του κακού ή της κλιµάκωσης που είχε εκάστη των κρυπτοεßραϊκών οργανώσεων; ή «ποιοτικά», δηλαδή κατά ßαθµίδα εσωτερικής σπουδαιότητος εκάστης των οργανώσεων τούτων;

Κάτι τέτοιο θα ενδιέφερε οπωσδήποτε τις ψυχρές και άψυχες εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, αλλά θα χάναµε εµείς την εικόνα που αναζητούµε µιάς σταθεράς Γεωπολιτικής του Κακού διά µέσου των αιώνων, καταναλωνόµενοι σε λεπτοµέρειες και απλώς θα συσσωρεύαµε γνώσεις για «περίεργα» και ασύνδετα συµßάντα. Επιλέγω λοιπόν ως κύρια µέθοδο, της ενασχόλησής µου µε το πρόßληµα της έκθεσης των κρυπτοεßραϊκών οργανώσεων, την ίδια ακριßώς τακτική, που ακολουθούν και οι ίδιες: τον Χαοτισµό.

Εξηγώ: οι δίχως αµφιßολία, επιµεληµµένες και άριστα σχεδιασµένες συνοµωτικές κινήσεις, στρατηγικές και επί µέρους τακτικές των κρυπτοεßραίων, από ψυχοϊστορική άποψη, ερµηνεύονται χαοτικά, ακριßώς το ίδιο που συµßαίνει δηλαδή µε την επίλυση της διατροφής σήµερα της Νέας Υόρκης, µιάς

20

Page 21: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

µεγαλούπολης 20 εκατοµµυρίων στοµάτων που πρέπει οληµερίς κι ολονυκτίς να «τρώνε». Πώς διατρέφονται οι άνθρωποι αυτοί; πώς επιλύεται επιτυχώς, επιτυχέστατα µάλλον, µέχρι σήµερα το µεγάλο πρόßληµα της διατροφής τους;

Βάσει «προγραµµατισµού»; Τούτο θα ήταν καταστροφικό και αµέσως θα εµφανίζονταν τα δυό κύρια και ανεπιθύµητα δεδοµένα: απ’ την µια η Φρίκη για «ελλείψεις» κι από την άλλη ο Τρόµος για τα «υπερπλεονάζοντα» τρόφιµα, το οικονοµικό κόστος της ζηµιάς, οι χωµατερές που πρέπει να πεταχτούν κτλ. Γι’ αυτό συνειδητά και πολύ σωστά οι αµερικανικές κυßερνήσεις άφησαν την επίλυση του προßλήµατος της διατροφής της Νέας Υόρκης στον Χαοτισµό και µέχρι σήµερα κανένα πρόßληµα δεν υπήρξε, κι όλα λειτουργούν «ρολόϊ».

Ο οποιοσδήποτε «προγραµµατισµός» στο θέµα αυτο θα οδηγούσε σε ßεßαία καταστροφή, όπως διαπιστώσαµε εξ άλλου στους συνεχείς προγραµµατισµούς των Μπολσεßίκων επί 70 χρόνια, µε τα πενταετή «πλάνα» τους, που τους «πλανέψαν» και κατά δεκάδες εκατοµµύρια πεθαίναν οι άνθρωποι από πείνα, κι η κραταιά Ρωσσία που ήταν κάποτε ο σιτοßολώνας της Ευρώπης, µετετράπη σε ένα τεράστιο δεσµωτήριο εξαθλιωµένων και πεινασµένων µονίµως, προλεταρίων «ίσων» µεταξύ τους, καθότι υπήρχαν και οι νοµενκλατουρίστες εßραίοι, περισσότερο «ίσοι» από τους άλλους. Μήπως έτσι δεν επιζεί και το σηµερινό κακοφτιαγµένο προτεκτοράτο της Ελλάδας; Ο προγραµµατισµός ή ο χαοτισµός διέπουν την εθνική µας ζωή, σε όλους, µα όλους! τους «τοµείς»;

Και επιζούµε. Είναι ένα θαύµα που «εθνικά» επιζούµε, σε πείσµα των δυνάµεων που επιζητούν

21

Page 22: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

οπωσδήποτε «κάτι άλλο». Ακόµα κι αυτός ο «µάγος» των σχεδιασµών, ο ντονµές Αµπραχάµ Μπενελάζαρ [= Χένρυ Κίσσινγκερ], το φέρει ßαρέως που «εκεί στην ανατολική Μεσόγειο οι έλληνες µας παρενοχλούν και πρέπει να ξεµπερδεύουµε µαζί τους, τσακίζοντάς τους την γλώσσα, την θρησκεία, κτλ».

Το 1918 έρχεται στο προσκήνιο ο ανώμαλος παιδεραστής εβραίος Μουσταφάς Κεμάλ που χάλκευσε το ψευδώνυμο Ατατούρκ [Πατέρας των Τούρκων!]; Ήδη το 1915 είχαν ξεπαστρευτεί πάνω από 1,5 εκατομμύρια αρμένιοι κι έπρεπε ν’ ακολουθήσουν άλλοι τόσοι ρωμηοί. Και οι ίδιοι οι τούρκοι τελικά, πλήρωσαν

22

Page 23: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

φριχτά το μεγάλο κόλπο των δόλιων εβραίων οι οποίοι κυβερνούν τους λαούς με τα δήθεν απελευθερωτικά «κινήματα» τους! Όλα τούτα τα τσογλάναι, οι εθνάρχες και «πατέρες» δεν είναι τίποτε άλλο από δόλιοι εβραίοι πράκτορες. Έτσι για παράδειγμα νεώτεροι ιστορικοί δεν προσφωνούν τον ανώμαλο ‘Ατατούρκ’, αλλά ‘Ατατζού’, δηλαδή ‘πατέρα των …εβραίων’!

-06- ΟΑδάµ Weishaupt κι οι Πεφωτισµένοι του.

Να ξεκινήσουµε λοιπόν, ßλέποντας τι λένε οι ίδιοι. Σύµφωνα µε την Μασονική Εγκυκλοπαίδεια λοιπόν, [του Α. Mackey, Βιρτζίνια, 1966, σελ. 474], ο Αδάµ Weishaupt, ίδρυσε τους Πεφωτισµένους [Illuminati] της Βαυαρίας την 1η Μαΐου του 1776, στις αρχές της σταδιοδροµίας του ως ιησουΐτης. Αρχικά ονόµασε την οργάνωσή του «Αδελφότητα των Τελείων» [= Perfectibilists], της οποίας οργανώσεως ο «φανερός σκοπός ήταν, µέσω της αµοιßαίας αλληλοßοήθειας των µελών της, να επιτύχει τον υψηλότερο πιθανό ßαθµό ηθικής και αρετής, ώστε να θέσει τα θεµέλια για τον ανασχηµατισµό του κόσµου, που θα προκύψει από την ένωση των καλών ατόµων, τα οποία θα αντιτάξουν στο κακό, την ηθική πρόοδο».

Αλλά ποιος ήταν ο Βαϊσχάουπτ; Σύµφωνα µε την Μασονική Εγκυκλοπαίδεια [του Α. Mackey, σελ. 1099], ο Αδαµ Weishaupt γεννήθηκε στις 6 Φεßρουαρίου του 1748 στο Ingoldstadt και εκπαιδεύθηκε από τους ιησουίτες. Ο διορισµός του ως καθηγητού του Φυσικού και του Κανονικού Δικαίου στο πανεπιστήµιο Ingoldstadt το 1775, σε µια θέση δηλαδή που κατέχονταν ως τότε µόνον από κάποιον κληρικό, προσέßαλε καίρια την εκκλησιαστική παράδοση.

23

Page 24: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Στην συνέχεια «οι κοσµοπολίτικες απόψεις του, και η καταδίκη εκ µέρους του της θρησκοληψίας και της δεισιδαιµονίας των ιερέων, δηµιούργησε ένα αντιτιθέµενο κίνηµα στον πανεπιστηµιακό χώρο. Αυτό το κίνηµα ακριßώς µπορούµε να πούµε ότι ήταν η αρχή της οργάνωσης των Πεφωτισµένων [Illuminati]».

Το 1920 οι εβραιομπολσεβίκοι ρέμπελοι υποτάσσουν την δύστυχη Ρωσία και πρώτο μέλημά τους να ενισχύσουν τον σιχαμένο Κεμάλ με 10 εκατομμύρια χρυσά ρούβλια, 45.000 ντουφέκια, and 300 πολυβόλα. Το 1921 ο Attaturk καταλαμβάνει το λιμάνι του Batu για να το παραδώσει στους ομοφύλους του. Αυτοί οι σχεδιασμοί τελούν υπό την υψηλή εποπτεία των αρχισατανάδων Ρότσιλδ. Τα ίδια άτομα που σχεδίασαν

24

Page 25: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

την ανατροπή των τσάρων, σχεδίασαν και την ανατροπή των σουλτάνων!

Λαλίστατη η Μασονική Εγκυκλοπαίδεια [του Α. Mackey, σελ. 475], όπως ßλέπουµε, µας παρέχει ένα σωρό ενδιαφέρουσες αλλά άχρηστες λεπτοµέρειες. Την εποχή εκείνη, [λέει], ο Weishaupt δεν ήταν µασόνος, αλλά κατοπινά υπέστη την µασονική µύηση στο Μόναχο, στην Στοά Theodor zum Rath, το 1777. Η µασονική ιδιότητα δεν ήταν προϋπόθεση για να γίνει κάποιος µέλος των ιλλουµινάτων, αλλά, στην ιεραρχία του συστήµατός τους, ο 4ος, ο 5ος και ο 6ος ßαθµός µύησης αντιστοιχούσαν ουσιαστικά στους τρείς πρώτους ßαθµούς του Συµßολικού Ελευθεροτεκτονισµού. Αν και το δεξί χέρι του Βαϊσχάουπτ, ο Κνίγγε, [Baron Von Knigge], υποστήριξε ότι το ιεραρχικό σύστηµα των ιλλουµινάτων έχει συνολικά δέκα ßαθµούς, φαίνεται ότι οι τελευταίοι δύο ßαθµοί, [ο 9ος κι ο 10ος], δεν εµφανίστηκαν ποτέ στα πεπραγµένα της οργάνωσης.

Το Τάγµα των ιλλουµινάτων αρχικώς υπήρξε πολύ δηµοφιλές, και ενέγραψε τουλάχιστον δύο χιλιάδες µέλη στους καταλόγους του. Στοές Πεφωτισµένων εγκαθιδρύθηκαν στην Γαλλία, στο Βέλγιο, στην Ολλανδία, στην Δανία, στην Σουηδία, στην Πολωνία, στην Ουγγαρία, και στην Ιταλία. Ο Knigge, που ήταν ένα από τα πιό προεξέχοντα επιτελικά µέλη, και συντάκτης των περισσότερων ßαθµών της οργάνωσης, ήταν θρησκεύον άτοµο, και δεν θα είχε συνεργήσει ποτέ, όπως έχει κατηγορηθεί, στην «κατάργηση του χριστιανισµού». Αλλά δεν µπορεί να αµφισßητηθεί, ότι στο πέρασµα του χρόνου οι καταχρήσεις είχαν κορυφωθεί στους κόλπους της οργάνωσης και ότι από την επιρροή κάποιων ανάξιων ατόµων, συνέßη τέτοια αλλοίωση, ώστε να δοθεί τροφή στις κατηγορίες του

25

Page 26: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Barruel και του Robison, [= σύγχρονοι των ßαυαρέζων ιλλουµινάτων ερευνητές που απεκάλυψαν την σατανική δράση των Πεφωτισµένων].

Τέλος, οι µασσώνοι ισχυρίζονται πως, τα Κυßερνητικά διατάγµατα ενάντια στους Ιλλουµινάτους, στις 22 Ιουνίου 1784, που καταδίκαζαν σε καταστολή το Τάγµα, εκ µέρους του Εκλέκτορα της Βαυαρίας, επανελήφθησαν τον Μάρτιο και τον Αύγουστο του 1785, και το Τάγµα άρχισε να φθείνει, ώστε µέχρι το τέλος του δέκατου όγδοου αιώνα είχε πάψει εντελώς να υπάρχει. Δεν φαίνεται να άσκησε καµµιά ευνοϊκή επιρροή στην µασονία, ούτε δυσµενή επίδραση για τον Τεκτονισµό γενικώς είχε η διάλυσίς του. Το 1785, ο Weishaupt στερήθηκε την καθηγητική του έδρα και διώχτηκε από την χώρα. Κινήθηκε προς Gotha όπου πέθανε το 1811, [δές: Albert G. Mackey, Encyclopedia of Freemasonry, Richmond, Virginia: Macoy Publishing, 1966, σελ. 1099].

26

Page 27: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

1922 Συγκομοιδή κομμένων κεφαλιών ρωμηών κι αρμενίων στην καταστροφή της Σμύρνης που σχεδίασαν όλες οι εβραιομασσωνικές φατρίες συνεργαζόμενες. Η εθνοκάθαρση ήταν επιθυμητή κι απ’ τους αμερικανοεβραίους κι απ’ τους Ντονμέδες εβραιότουρκους και τους εβραιομπολσεβίκους. Αυτό που ακούγεται, όχι για πρώτη φορά, αλλά σπάνια διότι συστηματικά αποκρύπτεται είναι το φριχτό γεγονός ότι ο κύριος εγκέφαλος που εμπνεύστηκε τούτο το απαίσιο έγκλημα, δεν ήταν άλλος από τον κρυπτοεβραίο «εθνάρχη» των νεοελλήνων, τον αποκαλούμενο Βενιζέλο. Ποιο το πρόβλημα; Αυτός κι ο Κεμάλης στην ίδια σκατοφυλή ανήκαν!

27

Page 28: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Να δούµε κι αλλού. Θα διαπιστώσουµε ωστόσο µια φοßερή πενία πληροφοριών στα «επίσηµα» κείµενα για τον «πολύ» κόσµο. Με το σταγονόµετρο, λοιπόν, η εγκυκλοπαίδεια Britannica αναφέρεται στην υπόθεση. Ελάχιστος λόγος γίνεται για τους ιλλουµινάτους, αφού, όλο κι όλο ßρήκα µόνον δυό αναφορές, σε εντελώς άσχετα άρθρα.

Στην πρώτη περίπτωση γίνεται λόγος για την ύπαρξη κάποιων "πυρήνων Πεφωτισµένων", σε ένα άρθρο, σχετικό µε την Ιταλία του 18ου αιώνα, ότι δηλαδή οι ιλλουµινάτοι στην Ιταλία, ήσαν δηµοκρατικά ελεύθερα πνεύµατα [freethinkers], «επηρεασµένοι από την οργάνωση που ίδρυσε στην Βαυαρία ο Adam Weishaupt», [δές: Encyclopedia Britannica, 15η έκδοση, τόµος 22, σελ. 223, στήλη 2b].

Στην δεύτερη περίπτωση, σε ένα άλλο άρθρο, σχετικά µε το ρωµαιοκαθολικισµό, οι ιλλουµινάτοι χαρακτηρίζονται ως "ορθολογιστική µυστική κοινωνία", [δές: έ.α., τόµος 26, σελ. 937, στήλη 2b]. Γιατί άραγε τόση φτώχεια πληροφοριών; Μήπως οι συντάκτες της Μπριτάνικας θεωρούν ότι πρόκειται για µια ασήµαντη οργάνωση µε µηδαµινό ρόλο στην ροή της ιστορίας και της κοινωνικής ανάπτυξης; Ή µήπως είναι τόσο ισχυρή η δύναµη σήµερα των Πεφωτισµένων ώστε να αποτρέπουν την διαρροή οποιασδήποτε σηµαντικής πληροφορίας γι’ αυτούς;

28

Page 29: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Ο βρεττανός πρέσβυς σε επίσημη επιστολή του στο Home Office, τα απεκάλυψε όλα: — “Shortly after the revolution in July 1908, it soon became known that many of the Young Turks’ leading members were Freemasons. It was noticed that Jews of all colours, native and foreign, were enthusiastic supporters of the new dispensation, till, as many Turks expressed it, every Hebrew became a potential spy of the Young Turks. Turks began to remark that the movement was rather a Jewish than a Turkish Revolution.” —

Τι απ’ τα δυό ισχύει; Μάλλον το δεύτερο, αφού ο ερευνητής John M. Roberts µας πληροφορεί ότι "οι Illuminati ήταν η πρώτη οργάνωση που χρησιµοποίησε

29

Page 30: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

τους προϋπάρχοντες µηχανισµούς, της διαßρωθείσης και χειραγωγούµενης απ’ αυτούς, µυστικής οργάνωσης των ελευθεροτεκτόνων, µε ßάση τα σχέδια που είχαν καταστρώσει, για να επιτύχει διάφορες πολιτικές ανατροπές», [δές: J. M. Roberts, The Mythology of Secret Societies, New York: Charles Scribner's Sons, 1972, σελ. 123-4].

Με την γνώµη αυτή συντάσσεται κι ο καταξιωµένος ερευνητής Christopher McIntosh, στο έργο του «Ο Ροδοσταυρισµός και η εποχή της Λογικής», [The Rose Cross and the Age of Reason, Leiden, E. J. Brill, 1992], που επισηµαίνει, µε ακαταµάχητα στοιχεία, την διεθνή ανατρεπτική δύναµη που απέκτησαν οι Πεφωτισµένοι και γι’ αυτόν τον λόγο την τεράστια επίδρασή τους στην διαµόρφωση της νεότερης ιστορίας. Αλλά κι εδώ, υπάρχουν «αντιρρήσεις».

Έτσι, έγινε προσπάθεια αµέσως! [το 1993], να υποτιµηθούν οι αποκαλύψεις του C. McIntosh από κάποιον αρχιµασσώνο, µιας αποκλειστικά «ερευνητικής» Στοάς, [της Quatuor Coronati , Lodge No. 2076], και ένθερµο «συνήγορο» των ιλλουµινάτων, τον Robert Gilbert, ο οποίος, έκανε «κριτική» από µασσωνική σκοπιά στο έργο του C. McIntosh και θεωρεί ότι: «ο Christopher McIntosh στις µελέτες του, υπερεκτιµά την δύναµη και την σηµασία των Ιλλουµινάτων», χωρίς ßέßαια να µπαίνει στον κόπο να υποδείξει µε ανάλογα επιχειρήµατα γιατί το ισχυρίζεται αυτό, [δές: Christopher McIntosh, The Rose Cross and the Age of Reason Leiden, E.J. Brill, 1992, reviewed by Robert Gilbert in the Transactions of Quatuor Coronati Lodge No. 2076, London: Butler & Tanner Ltd. 1993 σελ. 188, κεφ. Illuminati].

30

Page 31: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Κοντολογίς, περί Ιλλουµινάτων υπάρχουν δυό εκ διαµέτρου αντίθετες απόψεις. Οι µασσώνοι συγγραφείς κάνουν από καθόλου µέχρι ελάχιστα λόγο για τους Πεφωτισµένους. Κι όταν µιλάνε γι’ αυτούς, έχουν την τάση να υποßαθµίζουν το ζήτηµα και να προσφέρουν ορισµένες φορές, «τεκµηριωµένα στοιχεία» ότι τάχα οι ßαυαροί Illuminati δεν ήταν τίποτα περισσότερο από «µια περίεργη ιστορική υποσηµείωση» και ότι «δεν υπάρχουν καθόλου στοιχεία ότι οι Illuminati επέζησαν των ιδρυτών τους», δηλαδή µας λένε, ούτε λίγο ούτε πολύ πως µόλις εξαφανίστηκε ο Βαϊσχάουπτ, εξαφανίστηκε και η οργάνωσή του!

Η φάτσα του Emmanuel Carraso ξανά για να κρατηθεί άληστη η μνήμη του στα θύματά του: Υπήρξε αξιωματούχος πράκτορας της Αλιάνς Ιζραελίτ Γιουνιβερζέλ, δηλαδή της σημερινής διεθνούς εβραιομασονικής B’nai B’rith, διοικητής του

31

Page 32: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

«ιταλικού» της τμήματος. Ταυτόχρονα ήταν ο Μέγας Διδάσκαλος [Grand Master] στην Στοά Macedonia Ressurected της Θεσσαλονίκης και τελικά, αυτό το μούτρο ίδρυσε την «μυστική» Επιτροπή, το νεοτουρκικό κομιτάτο Ένωσις και Πρόοδος το 1890, που με πραξικόπημα στον στρατό το 1908, ύστερα από 18 μόνο χρόνια, ανέτρεψε τον Σουλτάνο.

Βεßαίως, αυτή είναι η άποψη των µασόνων «συγγραφέων», που ακολουθούν µια κοινή γραµµή στο θέµα αυτό, τουλάχιστον σε κείνα τα έργα τους που προορίζονται για τους χαµηλόßαθµους «αδελφούς», ή τους ßεßήλους, [= εµάς όλους, όσοι δεν είµαστε …µασσώνοι!], και προφανώς, «άλλα» πράγµατα ισχυρίζονται σε «ειδικά», φωτισµένα, και «διαφωτιστικά» κείµενά τους, που αφορούν και προορίζονται για τους ηγετικούς τους κύκλους.

Οι µη-µασόνοι, ανεξάρτητοι θεωρητικοί µελετητές, της Παγκόσµιας συνωµοσίας σήµερα, εν τούτοις, δεν «µασάνε» το κουτόχορτο των µασόνων και µε σταθερότητα και επιµονή, δηµοσιεύουν τα πορίσµατα των ερευνών τους, σ’ όλες σχεδόν τις χώρες της Υφηλίου, όπου καταδεικνύεται τις περισσότερες φορές, αναµφισßήτητη και άριστα τεκµηριωµένη σύνδεση µεταξύ των Ιλλουµινάτων, των Φραγκοµασόνων [= Freemasons], της Τριµερούς Επιτροπής, του διεθνούς Σιωνισµού [= zionism], του Κοµµουνισµού, του Βατικανού κτλ, µε στόχευση όλων αυτων να «προσφέρουν» στα Πεφωτισµένα αφεντικά τους, την παγκόσµια κυριαρχία.

-07- Οι απόψεις του Δρα Henry Makow.Με ßάση τις µαρτυρίες ενός σύγχρονου

ιλλουµινάτου αποστάτη, ο ερευνητής Δρ Henry Makow, έκανε µια πολύ καλή δουλιά σχετικά µε την περίεργη

32

Page 33: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

αυτή συνωµοσία που σφυριλατεί τα σατανικά σχέδια ορισµένων κυρίαρχων κύκλων µε στόχο την κατασκευή ενός παγκόσµιου "τέταρτου Ράιχ". Προφανώς αξίζει να δούµε µερικές από τις αποκαλύψεις αυτές.

Ο Tallaat Pasha 1874-1921 που πολλοί βλάκες τον θεωρούν «τούρκο» αλλά στην πραγματικότητα ήταν ένας εβραίος ντονμές. Στην διάρκεια του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου ήταν Υπουργός των Εσωτερικών της Τουρκίας! Υπήρξε σημαίνον στέλεχος στην μασονική στοά του Carasso αρχικώς και εν συνεχεία διετέλεσε ο ίδιος Μέγας Διδάσκαλος της σκοτζέζικης μασονίας στην Τουρκία. Σχεδίασε το αρμενικό ολοκαύτωμα και

33

Page 34: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

εμπνεύστηκε τις ξεπαγιαστικές εξορίες, όπως ομολόγησε, ως έναν «ανέξοδο τρόπο να ξεπαστρεφτούν από το κρύο»!

Οι Πεφωτισµένοι στις ΗΠΑ σήµερα, δεν είναι περισσότεροι από το 1% του πληθυσµού και έχουν διεισδύσει σε όλα τα κοινωνικά ιδρύµατα, προετοιµαζόµενοι συγκεκαλυµµένα για ένα στρατιωτικό πραξικόπηµα. Πρόκειται για µια σαδιστική σατανική λατρεία που «προστατεύεται» µάλιστα από τους πλουσιότερους και ισχυρότερους ανθρώπους στον κόσµο.

Οι άνθρωποι αυτοί, που κατά ένα µεγάλο µέρος τους, είναι οµοφυλόφιλοι και παιδόφιλοι, τελούν συχνά θυσίες ζώων και εκτελούν πρακτικές στις οποίες συγκαταλέγονται και τελετουργικές δολοφονίες ανθρώπων. Ελέγχουν την περιßόητη CIA και την Μασονία. Ιδεολογικά διέπονται από τις αρχές της άριας «υπεροχής» [supremacist] και η ηγεσία τους µιλά την γερµανική γλώσσα. Συµπαθούν ιδιαίτερα τους εßραίους προδότες [= apostates] που συνεργάζονται µαζί τους. Ελέγχουν την παγκόσµια κυκλοφορία φαρµάκων, το επίσηµο και ανεπίσηµο εµπόριο όπλων, την πορνογραφία και την πορνεία. Ισχυρές ενδείξεις υπάρχουν επίσης ότι δικά τους κατορθώµατα είναι πολλές πολιτικές δολοφονίες, και η «τροµοκρατία», συµπεριλαµßανοµένων των γεγονότων της 11ης

Σεπτεµßρίου 2001 κτλ. Έχουν διεισδύσει στην κυßέρνηση, και στο κράτος

σε εθνικό επίπεδο, στην εκπαίδευση, στους χρηµατοδοτικούς οργανισµούς, στην θρησκεία και τα ΜΜΕ. Με ßάση την Ευρώπη, προγραµµατίζουν µια "παγκόσµια τάξη" που θα κάνει τις προηγούµενες

34

Page 35: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

προσπάθειές τους, ναζισµό και κοµµουνισµό, να µοιάσουν µε παιδική χαρά [picnics].

Μια άλλη λεπτοµέρεια για τους Ιλλουµινάτους είναι ότι «αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι πολύ ευτυχείς » .

Οι αποκαλύψεις αυτές εξηγούν προφανώς γιατί τα παιδιά µας δεν διδάσκονται πλέον τις πολιτικές αξίες, γιατί εθίζονται στην οµοφυλοφυλία και στην ßία, και γιατί "ο πολιτισµός µας" οδεύει στο νιχιλισµό [= µηδενισµό] και στην σεξουαλική διαστροφή. Δίχως καµµιά αµφιßολία, ο George W. Bush και η κυßέρνησή του είναι Ιλλουµινιστές, µαζί µε ένα µεγάλο µέρος της παγκόσµιας "ελίτ" που συµµετέχουν σ’ αυτή την εγκληµατική συνωµοσία. Εκείνο που εντυπωσιάζει ιδιαίτερα είναι η µύηση στα σχέδια των ιλλουµινάτων, από την παιδική ηλικία, ορισµένων µελλοντικών στελεχών τους, που από τα παιδικά τους χρόνια ενθαρρύνονται να πάνε στίς νοµικές σχολές και τις ιατρικές επιστήµες, ενώ άλλοι ενθαρρύνονται να σπουδάσουν δηµοσιογραφία, µε εξασφαλισµένες υποτροφίες.

Οι σηµερινές «πεποιθήσεις» των ιλλουµινιστών θα µπορούσαν να χαρακτηριστούν γενικώς, ότι κινούνται στα πλαίσια του «Διαφωτισµού». Αλλά είναι ßασικά εωσφοριστές [Luciferian], και διδάσκουν τους οπαδούς τους ότι οι ρίζες της οργάνωσής τους, ανάγονται στις αρχαίες µυστηριακές θρησκείες της Βαßυλώνος, της Αιγύπτου, και του κελτικού Δρυϊδισµού [druidism]. Διατηρούν µια έντονα µυστική και απόκρυφη πειθαρχία. Ορισµένες οµάδες τους µάλιστα, κατά τόπους λατρεύουν φανερά, διάφορες αρχαίες θεότητες όπως τον EL, ή "Baal", και την "Ashtarte", ή την Ίσιδα και τον Όσιρι, ενώ άλλες διδάσκονται την Μαγεία.

35

Page 36: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Στους ανώτερους κύκλους οι Πεφωτισµένοι µαθαίνουν ότι ο Weishaupt δεν είναι ο δηµιουργός τους, αλλά τον άνθρωπο αυτόν τον επέλεξαν αυτοί, ως ßιτρίνα [= figurehead], και του υπέδειξαν τι ακριßώς έπρεπε να κάνει! Κορυφαία στελέχη του Τάγµατος µάλιστα, εντοπίζονται ήδη ανάµεσα στους Τραπεζίτες κατά την διάρκεια των Σταυροφοριών, δηλαδή τους Ναίτες ιππότες [=Templa rs ], που χρηµατοδοτούσαν τους ßασιλείς της Ευρώπης.

Ο καταχθόνιος Djavid Bey, άλλος ένας απ’ τους εβραιοντονμέδες που υπηρέτησε ως Υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση του ομοφύλου του Talaat. Συνέδεσε επιτυχώς τα οικονομικά δρώμενα των

36

Page 37: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

νεοτούρκων με εκείνα των πατρώνων τους Rothschilds. Βρήκε το βρώμικο τέλος που του άξιζε από τον ομόφυλό του Attaturk ο οποίος τον δολοφόνησε για λόγους που μέχρι σήμερα αποτελούν πεδείο έρευνας, σχετικά με εσωτερικές διενέξεις και αλληλοφάγωμα της ντονμέδικης γιάφκας.

Ειδικότερα, στην σηµερινή εποχή, οι Ηνωµένες Πολιτείες είναι κατανεµηµένες σε επτά γεωγραφικές περιοχές. Κάθε περιοχή έχει µυστικές τοποθεσίες όπου έχουν οργανωθεί στρατιωτικές οµάδες και κρυφές ßάσεις, [στρατόπεδα] που είναι κρυµµένα σε αποµακρυσµένες, και αποµονωµένες περιοχές ή στα µεγάλα ιδιωτικά κτήµατα.

Αυτές οι ßάσεις χρησιµοποιούνται περιοδικά για να διδάσκεται και να εκπαιδεύεται η νέα γενιά των ιλλουµινάτων σε στρατιωτικές τεχνικές, σε πάλη σώµα µε σώµα, στον έλεγχο του πλήθους, στην χρήση των όπλων, και όλες τις µορφές του πολέµου. Γιατί;

Είναι φανερό ότι οι ιλλουµινάτοι γνωρίζουν καλά ότι τόσο η κυßέρνηση των ΗΠΑ, καθώς και οι υπόλοιπες κυßερνήσεις των εθνών της γής, κάποια δεδοµένη στιγµή, προορίζονται να καταρρεύσουν. Μάλιστα αυτές οι «προγραµµατισµένες καταρρεύσεις», θα εµφανιστούν µε διαφόρους τρόπους, που θα αναλύσουµε στην συνέχεια.

-08- Η οικονοµική φρίκη.Οι Illuminati έχουν προγραµµατίσει πρώτα απ’ όλα,

µια οικονοµική κατάρρευση µπροστά στην οποία οποιαδήποτε άλλη «µεγάλη οικονοµική κρίση» θα µοιάζει µε πικνίκ. Αυτό θα εµφανιστεί µέσω πολλών αλλαγών τακτικής των µεγάλων τραπεζών και των χρηµατοδοτικών οργανισµών του κόσµου, µέσω του χειρισµού των αποθεµάτων, και µέσω των αλλαγών του

37

Page 38: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

«κυµµαινόµενου» σηµερινού επιτοκίου. Οι περισσότεροι άνθρωποι έτσι, θα εµφανιστούν χρεωµένοι στις κυßερνήσεις, δέσµιοι χρεών στις τράπεζες, στις πιστωτικές κάρτες, κ.λπ.

Οι κυßερνήσεις µε την σειρά τους, θα εξαναγκαστούν να απαιτήσουν όλα τα χρέη «αµέσως», αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι θα είναι ανίκανοι να πληρώσουν και εξ αιτίας αυτού, θα οδηγηθούν σε πτώχευση. Αυτό θα προκαλέσει τον γενικευµένο οικονοµικό πανικό, ο οποίος θα εµφανιστεί ταυτόχρονα παγκοσµίως, αλλά οι ιλλουµινιστές θα ενισχύονται σταθερά από εκείνους που θα ελέγχουν όλο το χρήµα.

38

Page 39: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Ο Messim Russo, άλλο ένα καθήκι, «βοηθός» του Djavid Bey. Κατάγονταν, όπως δείχνει και το όνομά του από την πιο φαρμακερή φάρα των ντονμέδων οι οποίοι είχαν 7 υποδιαιρέσεις. Τούτος ήταν απόγονος του αρχηγέτη ψευτομεσσία Μπαρουχία Ρούσσο ο οποίος φιλοδόξησε να διαδεχθεί τον μπατζιανάκη του Σαμπετάϊ Τζβή. Ωστόσο, εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, δεν πήγε καλά τούτη η «ομάδα».

Δεν φαίνεται πιθανό κάτι τέτοιο; Οπωσδήποτε είναι οφθαλµοφανές ότι θα συµßεί αν και δεν γνωρίζουµε επακριßώς το χρονικό πλαίσιο των κλιµακούµενων γεγονότων. Υποτίθεται ωστόσο ότι εάν κάποιος είναι ελεύθερος από χρέη, και δεν οφείλει τίποτα στην κυßέρνηση ή σε πιστωτές, θα ßρίσκεται τότε σε πλεονεκτική θέση. Οι µόνες επενδύσεις που θα έχουν αξία τότε, θα είναι σε χρυσό, ο οποίος για άλλη µια φορά θα αποτελέσει µια παγκόσµια σταθερή οικονοµική ßάση, ενώ τα ευρώ και τα δολάρια, κι οποιοδήποτε άλλο νόµισµα, θα είναι εντελώς άχρηστο, όπως συνέßη ήδη στις διάφορες εθνικές οικονοµίες σε πολεµικές περιόδους.

39

Page 40: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Ο ντονμές Refik Bey, ή Refik Saydam. Υπήρξε ο κύριος εκδότης διάφορων επαναστατικών νεοτουρκικών εφημερίδων. Τελικά ανέβηκε στο αξίωμα του Πρωθυπουργού της Κεμαλικής Τουρκίας το 1939, όταν οι ντονμέδες διεμοίρασαν την εξουσία μεταξύ τους. Πάγια τακτική των εβραίων κάθε είδους, αφού σκυλεύσουν την εξουσία, να μοιράζονται τα αξιώματα οι ίδιοι, πέφτοντας με τά μούτρα να πιούν το αίμα του βλάκα λαού πού άφησε ανενόχλητα τα βαμπίρ να κανιβαλίζουν.

Στην συνέχεια θα επακολουθήσουν στρατιωτικά πραξικοπήµατα, κατά τόπους, δεδοµένου ότι οι

40

Page 41: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

κυßερνήσεις θα ßρεθούν µπροστά σε µια κατάσταση έκτακτης ανάγκης και αναγκαστικά θα προσφύγουν στην κήρυξη στρατιωτικού νόµου.

Οι άνθρωποι, στα περισσότερα κράτη, θα ßρεθούν σε ένα πρωτοφανές καθεστώς αναρχίας, και οι κυßερνήσεις θα δικαιολογούν τα έκτακτα µέτρα που λαµßάνουν, ως απαραίτητα για να ελεγχθεί η κοινωνική κρίση και να προστατευτούν οι πολίτες.

Για τον λόγο αυτόν λοιπόν, οι Πεφωτισµένοι εκπαίδευσαν ειδικά, διάφορους στρατιωτικούς ηγέτες, ώστε οι άνθρωποί τους, κάτω από κατάλληλη καθοδήγηση, να χρησιµοποιήσουν όπλα και τεχνικές ελέγχου του πλήθους, για να εφαρµόσουν εκείνη την δεδοµένη στιγµή, τα σχέδιά τους.

Οι στρατιωτικές «πεφωτισµένες οργανώσεις», που σήµερα υπάρχουν µάλλον κρυφά, προϊόντος του χρόνου, θα οργανωθούν ακόµη καλλίτερα και φανερά, σε κάθε τόπο, µε τους επικεφαλής «ηγέτες» για την διαχείρηση της επερχόµενης κρίσης, εις τρόπον ώστε η «φανερή ιεραρχία» θα απεικονίζει σε λίγον καιρό αρκετά, την υφιστάµενη ήδη σήµερα, «συγκεκαλυµµένη ιεραρχία».

Στις ΗΠΑ, το 1% του πληθυσµού λοιπόν, είτε ανήκει στους ιλλουµινάτους, είτε είναι ενταγµένο σε ελεγχόµενες απ’ αυτούς οργανώσεις, ειδικευµένες στην χρήση, πολεµικών, ψυχολογικών κτλ τεχνικών, που εφαρµόζουν οι διάφορες «παραστρατιωτικές» οµάδες.

Στην κορυφή της «Πεφωτισµένης ηγεσίας» σήµερα, διακρίνουµε αρκετούς τραπεζίτες, όπως: οι Rockefellers, οι Mellon, οι Carnegie, οι Rothschilds, κλπ. Ήδη υφίσταται στο παρόν, ένα "Ανώτατο Παγκόσµιο Συµßούλιο", ως πρωτότυπο αυτού που θα κυßερνήσει στο άµεσο µέλλον, όταν η Νέα Παγκόσµια Τάξη [NWO: νιού γουώρλντ όρντερ] εδραιωθεί.

41

Page 42: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Τα µέλη του «Διευθυντηρίου» τούτου, συναντιόνται σε κανονική ßάση για να συζητήσουν σχετικά µε χρηµατοδοτήσεις, κατευθύνσεις, πολιτικές, κλπ, και για να επιλύσουν προßλήµατα και διάφορες επιπλοκές που εµφανίζονται.

Η οικογένεια των Rothschild στην Αγγλία, και ο «κλάδος» της στην Γαλλία, έχουν µια πολύ καλή θέση, στο Διευθυντήριο αυτό, όπως κι ένας απόγονος της δυναστείας των Αψßούργων, [ο Όττο Φόν Hapsburg], προεδρεύων, µεταξύ εκλεκτών γόνων παλιών φεουδαρχικών οικογενειών «ευγενών» της Αγγλίας και της Γαλλίας. Η οικογένεια των Rockefeller, υπεύθυνη για «ζητήµατα των ΗΠΑ», κρατά ένα καλό κάθισµα επίσης, σ’ αυτό το πεφωτισµένο «Διευθυντήριο».

Τα µέλη του λοιπόν, είναι πάρα πολύ, πλούσια και ισχυρά. Επίσης, κάθε τέκνο των ηγετών ιλλουµινάτων, λαµßάνει ειδική εκπαίδευση «προετοιµασίας», εννοείται, κατάλληλη, για τον ρόλο που θα αναλάßει στο µέλλον, και «µυείται» αρµοδίως µε σειρά όρκων, αναγνωρίσεις συνθηµάτων, διάκριση εξουσιών κτλ, σε πλαίσια τυφλής υποταγής στους στόχους του Τάγµατος.

42

Page 43: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Ο απεχθής εβραίος αλήτης Emanuel Qrasow, χρημάτισε επιτυχέστατος προπαγανδιστής για λογαριασμό των ομοφύλων του νεοτούρκων. Ήταν επικεφαλής της εβραϊκής τρόϊκας που πληροφόρησε τον κακομοίρη σουλτάνο Abdül Hamid II ότι: ”The nation has removed you from your office”. Άκου! Το έθνος! [-Ποιο έθνος βρέ αλήτες, εβραίοι είστε όχι τούρκοι], σε πέταξε απ’ το «γραφείο» σου! Κύττα πόση αλητεία κρύβεται εδώ. Ο θρόνος του Πατισάχ, του Χαλίφη του Ισλάμ, γίνεται ένα «γραφείο»…

43

Page 44: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Η ηγεσία των Ιλλουµινάτων πληροφορεί παιδιόθεν τα µέλη τους ότι κατάγονται τάχα από «ßασιλικές γραµµές αίµατος» [bloodlines], αλλά και πέραν τούτου είναι κάτοχοι µιας συνεχούς «απόκρυφης» κληρονοµιάς. Συνεπώς, έχουµε να κάνουµε δύο «δικαιώµατα» εξουσίας: ένα «Ανοικτό δικαίωµα» που φαίνεται σε διάφορους «τίτλους» ευγενείας ή τιµητικές δηµόσιες «διακρίσεις», και ένα "Κρυµµένο δικαίωµα» που αφορά την εωσφορική πριγκηπική καταγωγή και την ακραία απόκρυφη δύναµη. Κάποιες φορές και τα δύο «δικαιώµατα» είναι δυνατόν να συνυπάρχουν ταυτόχρονα, όπως στην περίπτωση του πρίγκηπα της Ουαλίας.

Δεν τίθεται ωστόσο «µπέρδεµα» στην αυστηρή τήρηση της ιεραρχίας ως προς το ποιάς εθνικότητος ή ποιάς οικογένειας τα µέλη ßρίσκονται υψηλότερα στην πυραµιδοειδή ιεράρχηση. Πέρα απ’ τα απλά «πιόνια», µέσα στην «αδελφότητα» [= Bruderheist] των ιλλουµινάτων, που είναι για να «υπακούν» και να εκτελούν τις αποφάσεις, αυτοί που «λαµßάνουν» τις αποφάσεις π.χ. στην Γερµανία, είναι οι απόγονοι τόσο της ανοßεργιανής όσο και της αψßουργιανής δυναστείας. Τούτοι, γενικώς θεωρούνται ως µια από τις ισχυρότερες φάρες στα πλαίσια του αποκρυφισµού.

Η αντίστοιχη ßρετανική ιεράρχιση ξεκινά από την σειρά διαδοχής της νύν ßασιλικής οικογένειας. Όµως, είναι ßέßαιον ότι η ßρετανική ßασιλική οικογένεια ßρίσκεται «υπό» τους Rothschilds οι οποίοι είναι τα αληθινά αφεντικά και κυßερνούν ολόκληρο τον ßρετανικό «κλάδο» στην απόκρυφη σφαίρα της Πυραµιδοειδούς Ιεραρχίας, ακόµα κι αν φαινοµενικά, το «Κοινοßούλιο», τύποις, κυßερνά τη χώρα «ανοιχτά». Στην Γαλλία, πάλι, οι απόγονοι των ßασιλικών

44

Page 45: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

οικογενειών είναι µε παρόµοιο τρόπο, επικεφαλής της απόκρυφης Ιεραρχίας, αλλά ο γαλλικός κλάδος των Rothschilds, «ßασιλεύει» πάνω κι απ’ αυτούς κι από οποιουσδήποτε «άλλους», στην χώρα.

-09- Οι Ιλλουµινάτοι στις ΗΠΑΟι ιλλουµινάτοι των ΗΠΑ γενικώς, θεωρούνται

«κατώτεροι», και νεώτεροι, από τους ιλλουµινάτους των ευρωπαϊκών κλάδων. Θα λέγαµε ότι η Γερµανία, η Γαλλία, και το Ηνωµένο Βασίλειο, διαµορφώνουν µια «τριανδρία» που κυßερνά τον ευρωπαϊκό ιλλουµινισµό.

45

Page 46: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Αυτή την σκατόφατσα μελετήστε την καλά. Ανήκει στον φρικτό ρωσοεβραίο σιωνιστή Vladimir Jabotinsky που ροβόλησε προς Τουρκία μεργιά, το 1908 υποστηριζόμενος απ’ το κλιμάκιο της λονδρέζικης B’nai Brith και τον ολλανδοεβραίο δισεκατομμυριούχο σιωνιστή Jacob Kann. Αρχικά εξέδωσε την εφημερίδα Young Turk κι αργότερα μπλέχτηκε στα γρανάζια της παγκόσμιας επαναστατικής και τρομοκρατικής μηχανής του διεθνούς εβραϊσμού. Τελικά, είναι τούτος ο ιδρυτής τρομοκρατικής πολιτικής φράξιας Irgun στο Ισραήλ, που δολοφονούσε κατά συρροήν αθώους παλαιστινίους για να εδραιωθούν εκεί οι αλήτες.

Η «νέα» Ρωσσία, [όπως και η τέως ΕΣΣΔ], θεωρείται σηµαντικός εταίρος, και έχει τις ισχυρότερες στρατιωτικές οµάδες. Εικάζεται ότι στην Ρωσσία έχει χορηγηθεί η «τέταρτη» θέση, στα πλαίσια της Νέας Παγκόσµιας Τάξης, δηλαδή µια θέση «ανώτερη» απ’ ό,τι δόθηκε στις ΗΠΑ που «καταλαµßάνουν» την 9η ή 10η

θέση της Παγκόσµιας ιλλουµινισµένης ιεραρχίας. Γενικώς, οι απόγονοι των προηγούµενων κυßερνουσών οικογενειών [= η Παλιά Τάξη, οι ευγενείς, οι γαλαζοαίµατοι], συµπεριλαµßάνονται στην απόκρυφη ηγεσία, µαζί µε τις νεώτερες, [οικονοµικά ισχυρές δυναστείες των Ντονµέδων ή Σαßßατιανών, τραπεζιτών και καπιταληστών].

Δεν υπάρχει κανένας «µαρξισµός» στην φιλοσοφία των Πεφωτισµένων. Η Κίνα ταξινοµείται στην ιεράρχηση, µετά από την Ρωσσία, κατόπιν το Βατικανό, η Τουρκία και το Ισραήλ, κι ακολουθούν οι ΗΠΑ. Βεßαίως, ένα σηµαντικό µέρος της σηµερινής Αµερικανικής ηγεσίας θα «ßρεθεί» στην Ευρώπη, όταν θα εµφανισθεί η αλλαγή του παγκόσµιου στάτους κßό κατά τα σχέδια των ιλλουµινάτων, και είναι όντως

46

Page 47: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

πολλοί σήµερα οι µυηµένοι «αµερικανοί» που έχουν τα σπίτια τους σε ευρωπαϊκά εδάφη.

Είναι από κείνους που εθίστηκαν στις «µεταßαλλόµενες υπηκοότητες ολονυκτίς», όπως λέγεται ήδη στις ΗΠΑ για άτοµα π.χ. σαν τον Αµπραχάµ Μπενελάζαρ ή Χένρυ Κίσσινγκερ κλπ εξπέρ του είδους.

Ο ειδεχθέστερος ίσως των εβραίων κακούργων επί γής, ο γνωστός πολυπράκτωρ Alexander Helphand, ή Ιζραέλ Parvus.

Τούτος υπήρξε ο βασικός οικονομικός σύνδεσμος για όλες τις βρωμοδουλιές των Rothschilds όπου γής. Φυσικά διεδραμάτισε σημαντικό ρόλο και στην επανάσταση των νεοτούρκων, εκδίδοντας το ανατρεπτικό έντυπο Βατάν [= η Πατρίδα]. Προσέξτε με

47

Page 48: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

τι αναισχυντία εκμεταλλεύονται οι εβραίοι για να πετύχουν τους άνομους σκοπούς τους έννοιες και σύμβολα ιερά.

Η Ρωσία θα είναι η στρατιωτική ßάση και η «καρδιά» των σπουδαιότερων εκτελεστικών µέτρων, δεδοµένου ότι οι στρατιωτικοί διοικητές των εκεί δρώντων ιλλουµινιστών, θεωρούνται οι καλύτεροι στον κόσµο, και πολύ πειθαρχηµένοι. Η εξιλλουµινισµένη Κίνα, λόγω των ριζών της στον ασιατικό αποκρυφισµό, και εξαιτίας του µεγάλου πληθυσµού της, θεωρείται επίσης «υψηλότερη» δύναµη από τις ΗΠΑ. Αλλά πάλι, η πραγµατική «δύναµη», θα κατοικοεδρεύει στην Ευρώπη, όπου ανέκαθεν ßρίσκονταν κι εξακολουθεί να σέρνεται ο εγκέφαλος του Πεφωτισµένου Φιδιού.

-10- Τα Ηνωµένα Έθνη.Τα λεγόµενα Ηνωµένα Εθνη, δηµιουργήθηκαν από

τους ιλλουµινάτους, όπως και η προκάτοχός τους ΚΤΕ [= Κοινωνία Των Εθνών], στο πρώτο µισό του περασµένου [20ού] αιώνα, προκειµένου να χρησιµεύσουν να υπερνικηθεί ένα από τα µεγαλύτερα εµπόδια σε µια «παγκόσµια» κυßέρνηση. Πρόκειται για το εµπόδιο που αφορά στον εθνικισµό, ή την «υπερηφάνεια» που έχουν οι λαοί για την χώρα τους. Κι αυτό δεν ήταν µια «δηµοφιλής» αντίληψη όταν πρωτοεισήχθη και χρειάστηκαν πολλά χρόνια, πόλεµοι και καταστροφές, για να τσακισθεί η αίσθηση της «εθνικής υπερηφάνειας», ßοηθούντων φυσικά στον σκοπό αυτό των λεγόµενων ΜΜΕ ή ΜΜΑ [µέσων µαζικής αποßλάκωσης], που πιπίλιζαν στον νού των ανθρώπων αυτή την «ιδέα» µε τον πιο χοντροκοµένο τρόπο. Τα σηµερινά Ηνωµένα Εθνη, ωστόσο, είναι µια «προετοιµασία», αλλά δεν είναι η πραγµατική «πεφωτισµένη» δύναµη στον κόσµο, και θα

48

Page 49: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

καταντήσουν σχεδόν «ασήµαντα» [ως οργανισµός], όταν θα δηµιουργηθεί η Νέα Κοσµική Τάξις [αγγλιστί: NWO, νιού γουώρλντ όρντερ]. Τότε θα αποκαλυφθούν οι «πραγµατικές» [= απόλυτα εξιλλουµινισµένες] αντιπροσωπείες των εθνών.

Ως τότε ο ΟΗΕ θα επιτελεί τον ρόλο του ως «µέσον» για το ευρύ κοινό, να γίνει αποδεκτή η ιδέα µιας "παγκόσµιας κοινότητας" και συγκεκριµένα «µιας» προκαθορισµένης παγκόσµιας κοινότητας. Η ΚΤΕ κι ο ΟΗΕ λοιπόν είναι τα προστάδια του ιλλουµινισµένου NWO.

-11- Οι ντονµέδες και το Ισραήλ.

49

Page 50: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Ξανά μανά ο άθλιος σαλονικιός ντονμές Mustafa Kemal ο λεγόμενος ‘Attaturk’ (1881-1938): εβραίος σεφαρδίτικης (ισπανικής) καταγωγής. Μαθήτευσε από τα νεανικά του χρόνια στο βασικής εκπαίδευσης εβραιοσχολείο [Jewish elementary school] της Θεσσαλονίκης, που ήταν γνωστό ως Σχολή του Semsi Effendi και το διηύθυνε ο μπασμένος εβραίος Simon Zvi. Πάνω από 12. 000 εβραίοι στην Τουρκία του Ατατούρκ πανηγύρισαν όταν το 1933 ανήλθε ο Hitler στην εξουσία. Για κύττα κάτι πράγματα που συμβαίνουν! Υπάρχει εξήγηση γι’ αυτά;

Η σύγκρουση στην Μέση Ανατολή είναι µόνο προς όφελος των ιλλουµινιστών. ΜΙΣΟΥΝ το Ισραήλ, και ελπίζουν ότι µια ηµέρα θα καταστραφεί ολοκληρωτικά. Περιµένουν τον πρόσφορο χρόνο τους. Ένα από τα κλαδιά της ελιάς που προσφέρονται από τα Ηνωµένα Εθνη συχνά, είναι και οι προσπάθειές τους να «αποτρέπουν» τον πόλεµο στη Μέση Ανατολή, και αυτό όντως, συγκινεί πολλούς. Συγχρόνως, όµως, οι ιλλουµινάτοι, παρέχουν συγκεκαλυµµένα και το οπλοστάσιο και τα κεφάλαια και στις ΔΥΟ πλευρές, για να κρατήσουν την σύγκρουση τροφοδοτηµένη µε καύσιµα. Είναι πολύ διπρόσωποι [duplicitous] «άνθρωποι». Χρησιµοποιούν π.χ. την Ρωσσία, [ή παλιότερα την ΕΣΣΔ], για να διοχετεύουν όπλα στην Παλαιστίνη, και ταυτόχρονα οι ιλλουµινιστές των ΗΠΑ, διοχετεύουν όπλα στο Ισραήλ, για τον ίδιο λόγο: λεφτεργιά, ανεξαρτησία, εθνική κυριαρχία και τρίχες κατσαρές.

Αυτοί οι άνθρωποι αγαπούν το παιχνίδι του σκακιού, και θεωρούν την εχθροπραξία µεταξύ των εθνών, ως «ευκαιρία» δηµιουργίας µιας «Τάξης απ’ το Χάος» καθώς το σπουδαιότερο µασόνικο δόγµα ορίζει:

50

Page 51: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Ordo ab Chao. Η Ρωσσία, πρόκειται να «ισχυροποιηθεί» και πάλι. Ολοι οι στρατιωτικοί εκπαιδευτές των ιλλουµινάτων άλλωστε, επισκέπτονται την Ρωσία για περαιτέρω «εξειδίκευση».

Ο καινούριος ναζιστής φιλοορθόδοξος και φιλοεβραίος «Πάπας» φέρει το απαίσιο και αντίχριστο «όνομα» Βενέδικτος του οποίου ο λεξάριθμος είναι 666, καθότι β=2, ε=5, ν=50, ε=5, δ=4, ι=10, κ=20, τα=300, ο=70 και ς=200, σύνολον 666. Και κάτι λέει η Αποκάλυψις γι’ αυτό. Ο Πάπας το γνωρίζει; Γνωρίζει τίποτα για την εβραϊκή καταγωγή του [Φρανκιστές];

Στο ερώτηµα εάν είναι οι Illuminati µια καθαρά ΕΒΡΑΪΚΗ συνωµοσία , όπως διατείνονται αρκετοί ερευνητές, πρέπει, για πολλούς λόγους, να απαντήσουµε, «απολύτως όχι». Στην πραγµατικότητα, ο Χίτλερ και οι άνθρωποί του, ειδικά οι Himmler και Goebbels, ήταν κορυφαίοι ιλλουµινιστές και ακραίοι ρατσιστές όπως οι υπόλοιποι αποκρυφιστές «Πεφωτισµένοι».

Οι Εßραίοι πάλεψαν, ιστορικά, ενάντια στον αποκρυφισµό, όπως επιτάσσει ειδικά το Δευτερονόµιο

51

Page 52: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

και γενικώς, το σύνολο της Παλαιάς Διαθήκης, όπου µπορούµε να µελετήσουµε πώς ο Θεός, µέσω του εßραϊκού λαού, προσπάθησε να ξεßρωµίσει τον τόπο, από τίς απόκρυφες οµάδες, που λειτουργούσαν στους Άγιους Τόπους, όπως ήταν εκείνοι που λάτρευαν τον Baal, την Ashtarte, και άλλους «Θεούς», των χαναανιτών και των ßαßυλωνίων. Ωστόσο, είναι αληθές ότι σήµερα, υπάρχουν αρκετοί «πανίσχυροι» εßραίοι στην συµµορία των ιλλουµινάτων, π.χ. η οικογένεια Rothschild, «διοικεί» κατ’ ουσίαν µε την οικονοµική αυτοκρατορία της, την Ευρώπη και έµµεσα όλα τα κράτη της γης, και είναι µια γνωστή «εßραϊκή» οικογένεια.

Υπάρχουν επίσης εßραίοι «έµποροι διαµαντιών», καπιταληστές κλπ προεξέχοντες ανάµεσα στους Πεφωτισµένους σε όλα τα διαßαθµισµένα επίπεδα εξουσίας. Αλλά για να ανέλθει στην κορυφή της Πυραµίδας των Πεφωτισµένων, ένας εßραίος, κρυφά, οφείλει να αρνηθεί την πίστη του, να δώσει πρωτίστως, τους καθιερωµένους όρκους υποταγής του στον Lucifer και να αποδεχθεί πλήρως τις πεποιθήσεις των ιλλουµινάτων. Σε αντάλλαγµα γι’ αυτήν την προδοσία, αποκτούν την δεδοµένη οικονοµική δύναµη και διάφορες ανταµοιßές στον δαιµονισµένο «κόσµο».

Υποστηρίζεται από κάποιους ερευνητές ότι οι Χίτλερ, Χίµλερ, Γκέµπελς κτλ, ήταν υψηλόßαθµα µέλη της γερµανικής οµάδας των πεφωτισµένων, εκ των οποίων ο Himmler κατείχε «υψηλότερο» πόστο στην απόκρυφη ιεραρχία, από τους άλλους δύο, και µεταξύ τούτων συγκαταλέγεται ο Mengele, µια «µαριονέτα» τους, που χρησίµευσε αργότερα ως σπεσιαλίστας «εκπαιδευτής» του αµερικανικού κλάδου των ιλλουµινάτων κατά την περίοδο του «κρυψίµατός» του

52

Page 53: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

στην Νότια Αµερική. Τούτοι, οι ναζιστές ιλλουµινάτοι, Τούτοι θεώρησαν ότι ενεργούσαν ως πράκτορες «των Θεών τους», για να εξολοθρεύσουν την εßραϊκή φυλή. Εν τούτοις, ο [εßραίος] ßαρώνος Rothschild [της Γαλλίας], είναι ένας από τους 13 ευρωπαίους Λόρδους, ή "ßασιλιάδες" που διαφεντεύουν τους δυό τελευταίους αιώνες τουλάχιστον τα πεπραγµένα των ιλλουµινάτων, στην Ευρώπη, και πιθανόν «προεδρεύει» στο Παγκόσµιο Συµßούλιό τους. Είναι προφανώς το ίδιο Συµßούλιο που κατά καιρούς απεφάσισε και προγραµµάτισε τα διάφορα εßραϊκά «ολοκαυτώµατα»!

Μπρέ μπρέ! Κι ο άλλος σαλονικιός που ήρθς το 2007 στην Σαλονίκη να δει το σπίτι του εβραίου ντονμέ παπού του. Είναι ο σεξουαλιάρης χριστιανός εβραίος πρεζιντάντ της Γαλλίας που εικονίζεται ασμένως να κρατά το τρελό σύμβολο της ράτσας του, όχι εφτάφωτη, αλλά εννιάφωτη [!] «λυχνία» και μάλιστα ΧΩΡΙΣ κεριά!!!

-12- Είναι ρατσιστές;

53

Page 54: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Οι ιλλουµινιστές εργάζονται για τον ερχοµό του «τέταρτου», [αποκρυφιστικού] Ράιχ. Το δόγµα της «Άριας» φυλής, αποτελεί την κεντρική προοπτική όλων των φιλοδοξιών τους. Πιστεύουν απόλυτα στους κανόνες της φυλετικής "καθαρότητας" και της δεδοµένης ανώτερης "ευφυίας" που την συνοδεύει. Στις «τελετές» τους, υπάρχουν περιστασιακά, άτοµα ή «µειονότητες» που σκοτώνονται στα πλαίσια ακραίων παγανιστικών τελετουργιών οι οποίες «ελκύουν» τις εωσφορικές «δυνάµεις» να συνεργήσουν στους στόχους τους.

Προσπαθούν µε κάθε τρόπο, θεµιτό κι αθέµιτο, να αναπαραγάγουν µια "γενετικά ανώτερη" φυλή, στοχεύοντας κατά κανόνα, στα δικά τους σαρκικά παιδιά και στους απογόνους τους. Είναι επίσης οπαδοί της «Δηµοκρατίας» του… Πλάτωνα, και θεωρούν ότι θα είναι αυτοί εκείνοι που θα εµφανίσουν στην ανθρωπότητα αυτή την "ουτοπία", µε το NWO. Στην ουτοπία τους, η intelligentsia θα κυßερνά, και σαν τα πρόßατα οι µάζες θα ακολουθούν τους ηγέτες τους, δηλαδή αυτούς!, πρßλ. την πλατωνική µπούρδα: «οι ßασιλείς να φιλοσοφήσουν ή οι φιλόσοφοι να ßασιλεύσουν». Τι ωραία που «ßολεύει» αυτό, εάν µάλιστα κάποιος ßάλει στην θέση των ßασιλέων τον εαυτό του! Βούτυρο στο ψωµί, µε άλλα λόγια για τους αποκρυφιστές όλων των εποχών και τους ρατσιστές που µ’ αυτόν τον τρόπο δικαιολογούν τα αίσχη τους.

-13- Φραγκοµασονία και Ιλλουµινάτοι.Οι µασόνοι και οι πεφωτισµένοι είναι όπως δυό

οµόκεντροι κύκλοι µε τους ιλλουµινάτους «πιο κοντά» στο επίκεντρο, [= ο «µέσα» µικρός κύκλος], και οι µασόνοι στον εξωτερικό, µεγαλλίτερο και πιο αποµακρυσµένο από το επίκεντρο, κύκλο. Καταφανώς, υπάρχουν ακόµα και ίδιοι «χώροι» που µοιράζονται

54

Page 55: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

αρµονικά µεταξύ τους. Ο µασονικός ναός π.χ. στην Αλεξάνδρεια, της Βιρτζίνια, είναι ένα από τα σηµαντικότερα «κέντρα» της δραστηριότητας των ιλλουµινάτων.

Σε πάµπολλες µασονικές οµάδες, ακόµα κι ένας ερευνητής µε «λίγες» γνώσεις, θα µπορούσε αρκετά άνετα να διακρίνει την εξιλλουµινισµένη ηγεσία τους, µέσα από τα «σύµßολα» και τις πρακτικές τους, και πολύ περισσότερο από την «φιλοσοφία» τους ως προς την παγκόσµια στόχευση [Παγκοσµιοποίηση] και την ρατσιστική διάθεση να θεωρούν εµάς όλους που δεν είµαστε του συναφιού τους, ως «ßεßήλους».

Η Συναγωγή του Σατανά, [The Synagogue of Satan], ένα από τα χιλιάδες βιβλία τα οποία σ’ όλο τον κόσμο σήμερα εκδίδονται και πληροφορούν τους

55

Page 56: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

δυστυχείς λαούς για τις εβραϊκές κακουργίες δια μέσου των αιώνων. Σύμφωνα μ’ αυτές τις αποκαλύψεις οι εβραίοι Ιλλουμινάτοι, είναι υπεύθυνοι για τις αιμοσταγείς επαναστάσεις και τα οικονομικά εγκλήματα όλων των εποχών κι όλων των χωρών. Ειδικότερα, το εικονιζόμενο δοκίμιο όπως γράφει το ίδιο μεταξύ άλλων στην περίληψή του, είναι… [αφήνω αγγλιστί το κείμενο], «It is a virtual encyclopedia of fresh new information and facts unmasking the Jewish Illuminati elite and their sinister goals and hidden influence. Here is just a part of the secrets you will discover in this eye-opening 320 page book».

Πολλοί από τους κορυφαίους µασόνους είναι συχνά, κορυφαίοι ιλλουµινιστές. Για παράδειγµα, δυό χούφταλα στις ΗΠΑ, ένας γέρος και µια γρηά που και οι δυό τους ήταν πρό ετών, υψηλόßαθµοι µασόνοι στην πόλη του Πίτσµπουργκ, [ο είς εξ αυτών µάλιστα, «Πρόεδρος» του Ανατολικού Αστέρος και 33 ος ], αλλά, και οι δύο ταυτόχρονα, πιστώνονταν ως «ηγέτες» στους κύκλους των Πεφωτισµένων σε εκείνη την περιοχή.

Αρκετές φορές ταυτίζονται τόσο πολύ ιλλουµινάτοι και τέκτονες ώστε υπάρχουν πολλοί ερευνητές που δικαίως αναρωτιούνται, εάν είναι πεφωτισµένοι όλοι οι µασόνοι.

Η απάντηση σ’ αυτό, είναι αρνητική, διότι, ειδικά στα χαµηλότερα επίπεδα, οι µασόνοι δεν φαίνεται να ξέρουν τίποτα για τις πρακτικές που διαδραµατίζονται τα µεσάνυχτα στις εργασίες των µεγαλύτερων ßαθµών εντός των Στοών.

Πολλοί εκ των µασόνων, προφανώς, είναι τίµιοι επιχειρηµατίες και Χριστιανοί. Αλλά εγώ τουλάχιστον δεν γνώρισα ποτέ κάποιον µασόνο, οποιουδήποτε

56

Page 57: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

δόγµατος, από τον 32ο ßαθµό του Σκωτικού ή αντίστοιχό του, και πάνω, που δεν ήταν ιλλουµινάτος.

Οι Στοές, τα Περιστύλια, οι Αψίδες κτλ «µετωπικά» µορφώµατα του Τεκτονισµού, ελέγχονται και χειραγωγούνται κατάλληλα για την προώθηση των σκοπών των πεφωτισµένων.

Η CIA, το FBI, το ΝΑΤΟ, όλα τα σιχαµένα και φασιστοειδή κέντρα «δύναµης» χαρακτηρίζονται από τούτη την σιαµαία διείσδυση εξιλλουµινισµένων µασσώνων. Το ίδιο ισχύει και σε περίεργες θρησκευτικές γιάφκες, όπως οι Μορµόνοι, οι Γιαχωßάδες κλπ.

Όλοι οι γελοίοι ηγετίσκοι των εβραιόδουλων προτεκτοράτων πηγαίνουν στο τείχος των δακρύων και προσεύχονται φορώντας τα εβραϊκά καλπάκια. Ανάμεσά τους κι ο φαιδρός πλανητάρχης Μπούς τζούνιορ ο οποίος για όσους το αγνοούν, είναι ένας ντονμές φρανκιστής εβραιοτσεχικής καταγωγής.

Η ηγεσία του FBI είναι αποκλειστικά στα χέρια ιλλουµινιστών και η CIA ουσιαστικά «φιλοξένησε» τους ναζιστές γερµανικούς επιστήµονες µετά τον 2ο

57

Page 58: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Παγκόσµιο Πόλεµο, αφού πολλοί απ’ αυτούς ήταν επίσης ηγέτες των ιλλουµινάτων στην χώρα τους, και καλωσορίστηκαν µε ανοικτές αγκάλες από τους αµερικανούς οµοϊδεάτες τους, στους οποίους φυσικά, «διοχέτευσαν» όλες τις προχωρηµένες γνώσεις τους.

Οι Μορµόνοι συνδέθηκαν πολλά έτη πριν, σε µια σύσκεψή τους µε την ηγεσία των Ιλλουµινάτων, που έγινε για τον σκοπό αυτό, στην δεκαετία του 1950. Το ίδιο πράγµα πολύ πιο µπροστά συνέßη και µε τους «µάρτυρες» του Jehovah.

Θυμάστε που ο Σαρκοζύ, ο ντονμές πρόεδρος της Γαλλίας, κράταγε μια λυχνία με 9 θέσεις χωρίς κεράκια;

58

Page 59: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Ιδού εδώ και μια απ’ αυτές με 8 κεράκια και στην μέση ο χρυσός σιωνιστικός γύπας με τ’ αστέρι του Σολομώντος, που ανάβει και τοποθετεί «φωτιές» επ’ αυτής, γελαστός, ο γνωστός καντηλανάφτης του πλανηταρχισμού, κρυπτοεβραίος ντονμές και φρανκιστής, αρνισίχριστος και σατανιστής Τζώρτζ Μπούς ο 2ος. Δεν είναι καθόλου για γέλια το θέαμα. Είναι για κλάμματα έτσι που πάει το πράμα ώστε σχεδόν όλοι οι ηγέτες της Υφηλίου να είναι είτε εβραίοι καθαρόαιμοι ή κρυπτοεβραίοι ή εβραίοι μπασταρδεμένοι ή εβραιόδουλοι σε βαθμό εμετικό.

-14- Ο ψυχρός πόλεµοςΗ Ρωσία δεν ήταν ποτέ πραγµατικά µια «απειλή»

για τους ιλλουµινάτους των ΗΠΑ. Ο µαρξισµός χρηµατοδοτήθηκε απ’ αυτούς και χρησίµευσε ως ένα αντιστάθµισµα στην κεφαλαιοκρατία, καθότι οι ιλλουµινάτοι πιστεύουν έντονα στην εξισορρόπηση «των αντιτιθέµενων δυνάµεων».

Θεωρούν την ιστορία ως σύνθετο παιχνίδι σκακιού, και χρηµατοδοτούν την µια πλευρά εναντίον της άλλης, και κατόπιν την άλλη εναντίον της προηγούµενης, ενώ τελικά από το χάος και την καταστροφή, γελούν και τρίßουν τα χέρια τους επειδή τα πραγµατικά τους συµφέροντα, είναι πέρα και πάνω από εθνικά ζητήµατα ή πολιτικά κόµµατα.

Έτσι κορυφαίοι δυτικοί «χρηµατοδότες» συναντιούνταν κρυφά µε κάποιους ανατολικούς ή ρώσσους "αντιπάλους" κατά τη διάρκεια εκείνων των ετών, και ταυτόχρονα χασκογελούσαν που τα "πρόßατα" [=εµείς οι ßέßηλοι κι αµύητοι], εξαπατιόνταν. Οι ιλλουµινάτοι, είναι λοιπόν µια αληθινά «διεθνής οµάδα», και στην καθηµερινή συµπεριφορά τους, εκτοπίζονται οποιεσδήποτε εθνικιστικές και

59

Page 60: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

συναισθηµατικές αδυναµίες. Υπάρχουν επίσης πολλές εµπορικές συναλλαγές πέρα - δώθε των µελών σε αυτές τις οµάδες, σε όλες τις εποχές.

-15- Κατάρτιση δολοφόνων.Δηµοσιεύθηκε πρόσφατα, σε µορφή σαµιζντάτ [=

έντυπα παράνοµων εκδόσεων], και κυκλοφόρησε ευραίως µεταξύ των ερευνητών του ιλλουµινισµού, ένα «Μυστικό Εγχειρίδιο Οδηγιών» µε ßάση το οποίο οι ιλλουµινάτοι εκπαιδεύουν τα παιδιά τους. Από κεί, αντιγράφω κάποια πράγµατα.

[1] όταν το παιδί είναι 2 ετών, το ßάζετε σε ένα µεταλικό κλουßί µε ηλεκτρόδια στο σώµα του συνδεδεµένα. Το παιδί κλονίζεται σοßαρά.

[2] ßγάλτε το παιδί έξω, και τοποθετήστε ένα γατάκι στα χέρια του. Πέστε στο παιδί να συστρέψει το λαιµό του γατιού. Το παιδί θα φωνάξει και θα αρνηθεί.

[3] ßάλτε το παιδί στο κλουßί, και συγκλονίστε το έως ότου ζαλιστεί και δεν µπορεί να κραυγάσει άλλο.

[4] πάρτε το παιδί έξω, και πέστε του πάλι να συστρέψει το λαιµό του γατιού. Αυτή τη φορά το παιδί θα κραυγάσει, αλλά θα το κάνει, από φόßο για τα ßασανιστήρια. Το παιδί θα πάει έπειτα στη γωνία και θα κάνει εµετό. Κατόπιν, εγκωµιάστε το γιατί έκανε µια πολύ καλή δουλιά.

Αυτό είναι το πρώτο ßήµα. Όλο και µεγαλύτερα ζώα χρησιµοποιούνται στην «εκπαίδευση», καθώς το παιδί µεγαλώνει. Θα αναγκαστούν να σκοτώσουν ένα νήπιο σε κάποιο σηµείο, είτε σε καθεστώς «VR», [ßίρτσουαλ ρηάλιτυ, = εικονικής πραγµατικότητας], είτε στην πραγµατικότητα. Θα διδαχθούν σε ηλικία 9 ετών να χρησιµοποιούν πυροßόλο όπλο, να στοχεύσουν, κτλ. ασκούµενα σε ρεαλιστικά ανδρείκελα αρχικώς και έπειτα σε ζώα.

60

Page 61: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Συµµορφούµενα στις υποδείξεις θα εγκωµιάζονται και θα επιßραßεύονται ενώ θα ßασανίζονται εάν δεν συµµορφώνονται.

Όσο µεγαλώνει το παιδί ή ο έφηßος, τόσο πιό προηγµένη γίνεται η κατάρτισή του. Κατά την ηλικία των 15, τα περισσότερα παιδιά εκπαιδεύονται σε «σωµατική πάλη» µε αγώνες µπροστά σε «επιφανείς» θεατές που έρχονται να προσέξουν τα "παιχνίδια" ως επίσηµοι προσκαλεσµένοι. Αυτές οι µάχες σπάνια διεξάγονται µέχρι θανάτου, αν και σε ορισµένες περιπτώσεις συµßαίνει κι αυτό.

Κι άλλος μαλάκας που το παίζει καντηλανάφτης των εβραίων, ο ίδιος ο Πάπας! Προσέξτε ότι ενώ του Σαρκοζύ η λυχνία είχε 9 θέσεις και του Μπούς η λυχνία 8, εδώ, πιο σωστά η λυχνία που ανάβει ο Πάπας έχει το «Επτάφωτον». Πρέπει να γίνει ειδική μελέτη για να εξηγώ τις διαφοροποιήσεις των εβραϊκών συμμοριών 7, 8, 9.

Χρησιµοποιείται γενικώς κάθε τύπος όπλου, και τα παιδιά µαθαίνουν να παλεύουν για τις ζωές τους. Εάν

61

Page 62: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

ένα παιδί χάσει έναν αγώνα, τιµωρείται ßαριά από τον εκπαιδευτή του, ο οποίος «θρηνεί» ότι τάχα ντροπιάστηκε το πρόσωπό του. Εάν κερδίσει, εγκωµιάζεται αντιστοίχως κτλ. Ώσπου να γίνει 21 έτους, καθίσταται ένας πολύ καλά εκπαιδευµένος µαχητής, µια φονική µηχανή που έχει δώσει εξετάσεις επανειληµµένως για να αποδείξει ότι θα υπακούσει τυφλά σε όποια εντολή, ακόµα δηλαδή και να σκοτώσει. Τούτο το «πρόγραµµα» χρησιµοποιείται µε τέλειο τρόπο, ιδιαίτερα για την εκπαίδευση των παιδιών του γερµανικού κλάδου των ιλλουµινάτων.

62

Page 63: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Η φωτογραφία είναι τυχαία. Εικονίζεται ένας γνωστός ανώμαλος παιδεραστής και σατανιστής τραγουδιστής, αμερικανός κρυπτοεβραίος που μου διαφεύγει το όνομά του. Την βάζω επίτηδες για να προσέξετε το σχήμα των δακτύλων του. Διαθέτω χιλιάδες τέτοιες φωτογραφίες όπου σημαίνοντα πρόσωπα της διεθνούς συμμοριοκρατίας κάνουν τούτο το σήμα. Είναι το σήμα του σατανά κι αυτό δεν είναι καθόλου

63

Page 64: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

μυστικό. Στην συνέχεια θα ιδούμε αρκετές τέτοιες περιπτώσεις που πιστοποιούν ακριβώς το γεγονός ότι κάτι συνδέει βαθειά όλους αυτούς τους αλήτες. Δεν είναι σύμπτωση ότι το ίδιο σήμα έχουν και οι Γκρίζοι Λύκοι!

-16- Εµπιστοσύνη στην οικογένειαΥπάρχουν µαρτυρίες και πρόσφατα σε υψηλής

ακροαµατικότητας εκποµπή της ελληνικής τηλεόρασης, ζωντανά, παρουσιάστηκε µια τέτοια συγκλονιστική µαρτυρία, µιας κόρης, επιστήµονος, που αναφέρονταν στους ίδιους τους γονείς της, υψηλής «µορφώσεως» και ανώτερης «τάξης», που οι εωσφοριστές ιλλουµινάτοι την ώρα που κάνουν αποτρόπαια πράγµατα στα παιδιά τους, δεδοµένου ότι τα ßασανίζουν, λένε, «αυτό στο κάνω επειδή σ’ αγαπώ!»

Στους γονείς αυτούς φαίνεται ότι η µέγιστη αγάπη εκδηλώνεται µε την προσπάθειά τους να καταστήσουν ένα παιδί «ισχυρό», ώστε να διακριθεί αργότερα στην ιλλουµινισµένη οµάδα, µε οποιονδήποτε τρόπο. Μπορούµε να φαντασθούµε λοιπόν τι συµßαίνει στην περίπτωση που κάποιος υψηλόßαθµος ιλλουµινάτος, ßλέπει ένα παιδί, και το «θέλει» για ηδονιστικούς σκοπούς. Οι αγαπώντες το τέκνο τους, ευτυχείς «γονείς», δίχως άλλο, το «δίνουνε», αφού έτσι το παιδί τους θα αναριχηθεί στην ιεραρχεία.

Σε άλλες περιπτώσεις, τα παιδιά διδάσκονται να ßλέπουν την προδοσία ως µέγιστο αγαθό και να έχουν έλλειψη εµπιστοσύνης προς οποιονδήποτε «άλλον» άνθρωπο, ιδιαίτερα στην εκµυστήρευση πραγµάτων που αφορούν την «εκπαίδευσή» τους.

Είναι σηµαντικό να αναφερθεί ότι εάν κάποιοι γονείς δεν ακολουθήσουν την «πρακτική» αυτή της συµµόρφωσης των τέκνων τους µε ßάση τα θέσφατα των ιλλουµινάτων, θα χαρακτηριστούν από το Τάγµα

64

Page 65: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

«αδύνατοι» και «ακατάλληλοι» για να διδάξουν το παιδί τους!

Μπορούµε να φαντασθούµε επίσης ότι η πλειονότητα των παιδιών των ιλλουµινάτων, εξαιτίας όσων εκθέσαµε και άλλων χειρότερων, είναι πληγωµένα και κακοµεταχειρισµένα θύµατα. Γενικώς, υπάρχει πολλή δυσαρέσκεια στις «τάξεις», και θα παρατηρούνταν µια µαζική έξοδος εάν τα µέλη πίστευαν ότι πραγµατικά µπορούσαν να ßγούν από την φρικτή αυτή οργάνωση [και να επιζήσουν].

Σύµφωνα µε µαρτυρίες παιδιών που υπέστησαν τέτοια «εκπαίδευση», πολλοί από τους εκπαιδευτές τους ήσαν ιδιαίτερα κακοί, σαδιστές παιδόφιλοι, ενώ άλλοι δεν ήταν καθόλου ευχαριστηµένοι από αυτό που έκαναν, στα πλαίσια µιας άρρωστης σκοπιµότητας.

Σ’ αυτό το άρθρο, ωστόσο, ενώ έχω συγκεντρώσει πολλά στοιχεία για τα θέµατα «εκπαίδευσης» των ιλλουµινάτων, δεν είναι αυτός ο κύριος σκοπός µου, να αναφερθώ ειδικά σ’ αυτά, κάτι που µπορεί να γίνει σε ιδιαίτερο άρθρο. Εδώ, µας απασχολούν οι «σαλονικιοί» ντονµέδες κι εκτός από τους ßενιζέλους που προαναφέραµε, άς καταπιαστούµε µ’ άλλον έναν, τον… Πατέρα [;] των Τούρκων, όπως το άλλο ßαρύ πεπόνι υπήρξε, καλλίτερα: λογίζεται «Εθνάρχης»! των… ελλήνων.

-17- Ο σαλονικιός ντονµές Κεµάλ Ατατούρκ.

Βρίσκεται στην διάθεσή µου ένας ογκώδης φάκελος µε στοιχεία που συνέλεξα ο ίδιος επί χρόνια, ταξειδεύοντας στην ίδια την Τουρκία κι όπου αλλού χρειάστηκε για να συγκεντρώσω µαρτυρίες και να διασταυρώσω πληροφορίες για το ότι οι πιο φαρµακεροί σαλονικιοί ντονµέδες, υπήρξαν δυό

65

Page 66: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

«πρόσωπα» που ο είς εξ αυτών το’παιξε «εθνάρχης» των ελλήνων κι ο άλλος «πατέρας» των τούρκων, οδηγώντας τους δυστυχείς αντιστοίχως λαούς σε µια ατέρµονη σειρά εθνικών καταστροφών και γενοκτονιών. Οι αποκαλύψεις µου για τον πρόστυχο «ρόλο» τους, φυσικά, δεν πρόκειται να εξαντληθούν στα πλαίσια ενός άρθρου, το οποίο εδώ, είναι µια απλή αφόρµιση.

Ο Pat Robertson. Ποιος είναι; Μια από τις διεθνείς κουραδομηχανές των εβραίων λωποδυτών που παίζουν με τις τύχες ολόκληρων λαών. Αυτοί οι σατανάδες αποφασίζουν για το ποιος από μας θα βομβαρδιστεί και ποιος θα πάρει σύνταξη! Κυττάξτε το σχήμα «του Σατανά» πού κάνουν τα δάχτυλά του.

Αρχίζω λοιπόν όσο πιο ήρεµα γίνεται, να παρουσιάζω κάποια πράγµατα για τον σαλονικιό ντονµέ, τον κρυπτοεßραίο κακούργο Μουστάφα Κεµάλ Πασά, Ατατούρκ, Γενοκτόνο και σφαγέα των ελλήνων, και άλλα τινά. Έχοντας µάλιστα «αίσθηση του χιούµορ», ξεκινώ µε ένα δηµοσίευµα που σύγχρονοί µας εßραίοι,

66

Page 67: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

ισραηλινοί, ιουδαίοι, όπως θέλετε πέστε τους, κάνουν τον «κουτό» ή τάχαµου «δεν ξέρουν» τα περί καταγωγής των εν λόγω ντονµέδων πραχτόρων. Σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται πως «κάτι» ξέρουν!, αλλά τους συµφέρει να ποιούν την νύσσα [= να κάνουν την πάπχια] γιατί τα «συµφέροντά» τους έτσι επιττάσσουν.

Μάλιστα. Τα δικά τους συµφέροντα. Τα δικά µας; Τι λόγους έχουµε εµείς να πνίγουµε την αλήθεια;

Απολαύστε λοιπόν στην συνέχεια, το λεπτοµερές και αποκαλυπτικό δηµοσίευµα της εßραϊκής νεοϋορκέζικης εφηµερίδας «FORWARD», στις 28 Ιανουαρίου 1994, όπου γίνεται λόγος για την εßραϊκή καταγωγή του ντονµέ κακούργου Κεµάλ Ατατούρκ, [δές: www. forward.com ] , άρθρο του Hillel Halkin, µε τίτλο «When Kemal Ataturk Recited Shema Yisrael», [= Όταν ο Κεµάλ Ατατούρκ απήγγειλε το «Άκουσε ώ Ισραήλ»], και οµολόγησε ότι είναι και η δική του «µυστική προσευχή»!, επίσης, [= "It's My Secret Prayer, Too," He Confessed].

Ο δηµοσιογράφος Ζιχρών Γιαακόß, αποκαλύπτει: «-Έχω δύο ερωτήσεις που θέλω να Σας υποßάλω», είπα τηλεφωνικά, στην κ. Batya Keinan, εκπρόσωπο τύπου του ισραηλινού Προέδρου Ezer Weizman, ο οποίος ήταν έτοιµος να αναχωρήσει την επόµενη ηµέρα, Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, για την επίσηµη επίσκεψη που θα έκανε στην Τουρκία για πρώτη φορά ένας εßραίος αρχηγός κράτους.

Ρώτησα λοιπόν, εάν ο κ. Weizman θα συµµετείχε σε µια επίσηµη τελετή τιµώντας την µνήµη του Kemal Ataturk.

67

Page 68: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Δυό-δυό, τα κορίτσχια δυό δυό! Δεξιά νομίζω είναι ο ψυχανώμαλος νεοφασίστας πρωθυπουργός της Ιταλίας ο Μπερλουσκόνης που παρέα με τον δικό μας τον ηλίθιο, γίναν «κουμπάροι» στον γάμο του ισλαμιστή ντονμέ Ερντογκάν και δεξιά του ο σκατόφατσας είναι μάλλον ο γνωστός για τα σαβουροφάγια του εβραίος κροίσος Mc Donald που χαμογελαστοί ! οι δυό τους αυτοί κρεττίνοι κάνουν το γνωστό σήμα του σατανά. Εξακολουθείτε να πιστεύετε στο «τυχαίον»;

Η κ. Kenan τσέκαρε το επίσηµο πρόγραµµα του Προέδρου, και µε ενηµέρωσε ότι σύµφωνα µ’ αυτό, ο Πρόεδρος και η σύζυγός του, θα κατέθεταν ένα στεφάνι στον τάφο του Ataturk, το πρωί της αφίξεώς τους, και

68

Page 69: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

στην συνέχεια µε ρώτησε ποια ήταν η δεύτερη ερώτησή µου.

«-Γνωρίζει ο Πρόεδρος Weizman ότι ο Ataturk είχε εßραίους προγόνους και ότι διδάχθηκε τις εßραϊκές προσευχές σε νεαρά ηλικία;»

«-Φυσικά, φυσικά», απάντησε η κ. Κέναν, δίχως καµµιά έκπληξη [= unsurprisedly], σαν να είχα ρωτήσει εάν ο Πρόεδρος γνώρισε ότι ο Ataturk ήταν ο εθνικός ήρωας της Τουρκίας.

-18- Συγκινηµένη και στενοχωρηµένη.Την ευχαρίστησα και έκλεισα το τηλέφωνο. Λίγα

λεπτά αργότερα επικοινώνησα ξανά τηλεφωνικά µαζί της για να την ρωτήσω εάν ο Πρόεδρος Weizman σκόπευε να κάνει οποιαδήποτε αναφορά, ενόσω διαρκούσε το επίσηµο ταξείδι του στην Τουρκία, στο εßραϊκό παρελθόν του Ατατούρκ.

«-Είµαι τόσο ευτυχής που τηλεφωνήσατε πάλι», είπε η κ. Kenan, και η φωνή της ακουγόταν τώρα συγκινηµένη και λίγο στενοχωρηµένη.

Από πού ακριßώς πήρατε αυτές τις πληροφορίες σας;»

«-Μα γιατί µε ρωτάτε», της είπα µε απορία, «εάν το Γραφείο του Προέδρου κατέχει επίσης τις ίδιες πληροφορίες;»

«Επειδή όχι, δεν έχουµε καµµιά τέτοια πληροφόρηση», µου οµολόγησε. «Μόνο που είχα υποθέσει ότι έτσι πρέπει να είναι, επειδή εσείς µού φανήκατε πολύ ßέßαιος ο ίδιος, από τον τόνο της φωνής σας, για το γεγονός [matter-of-fact].

Αφότου κλείσατε το τηλέφωνο», είπε, «ανέφερα ό,τι µου είπατε και κανένας δεν ξέρει εδώ, τίποτα για το θέµα αυτό. Θα µπορούσατε παρακαλώ να µας στείλετε µε φαξ ό,τι ξέρετε;»

69

Page 70: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Πόσο τυχαία είναι αυτά; Στην φωτογραφία εικονίζεται το δεξί κωλομέρι ενός εβραίου που φέρει στην κωλότσεπη του Λέβυ’ς τζήν του το γνωστό σήμα περί ού ο λόγος. Πλέον δεν το κρύβουν οι σατανιστές καθόλου. Αισθάνονται πανίσχυροι, αφού πλανητάρχες και αρχηγοί κρατών, επιχειρηματίες και άλλα κνώδαλλα βαδίζουν στον δρόμο που χάραξαν ο Σαμπετάης, ο Φράνκ κι ο Βαϊσχάουπτ.

Της έστειλα µε φαξ λοιπόν, διάφορα ντοκουµέντα, ένα µέρος των οποίων, εκθέτω στην συνέχεια. Οι ιστορίες για την εßραιοσύνη [Jewishness] του Ataturk, του οποίου τα αγάλµατα και τα πορτραίτα κοσµούν όλα τα δηµόσια κτήρια, και τις πλατείες κάθε κωµόπολης και πόλεως στην Τουρκία, κυκλοφόρησαν ήδη στη διάρκεια ζωής του, αλλά αµφισßητήθηκαν από τον ίδιο και την οικογένειά του και δεν αντιµετωπίστηκαν ποτέ σοßαρά από τους ßιογράφους του. Από έξι ßιογραφίες του που

70

Page 71: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

συµßουλεύθηκα αυτήν την εßδοµάδα, κανένας δεν αναφέρει ούτε το ελάχιστον γύρω από το θέµα αυτό. Η µόνη έγκυρη αναφορά στο ζήτηµα, σε έντυπη µορφή, που µπόρεσα να ßρώ ήταν, σε όσα λέει για τον Ataturk, η ισραηλινή «Entsiklopedya», στο εδάφιο «ivrit», το οποίο αναφέρει: «Mustafa Kemal Ataturk, (1881-1938), τούρκος στρατηγός και πολιτικός, ιδρυτής του σύγχρονου τουρκικού κράτους.

Ο Mustafa Kemal γεννήθηκε σε µια οικογένεια ενός δευτερεύοντος τελωνειακού υπαλλήλου στην Θεσσαλονίκη και έχασε τον πατέρα του όταν ήταν νέος. Δεν υπάρχει καµία απόδειξη της πεποίθησης, που ήταν πολύ διαδεδοµένη µεταξύ των Εßραίων και των Μουσουλµάνων στην Τουρκία, ότι η οικογένειά του προέρχονταν από τους Ντονµέδες [Doenme]. Ως έφηßος, επαναστάτησε ενάντια στην επιθυµία της µητέρας του να του δώσει µια παραδοσιακή θρησκευτική εκπαίδευση, και στην ηλικία των 12 ετών, µε δικιά του απόφαση, εστάλη να φοιτήσει σε µια στρατιωτική ακαδηµία».

-19- Ο «κοσµικός» πατέρας του Κεµάλ.Οι Ντονµέδες ήσαν ένα «υπόγειο» τµήµα των

Σαßßατχιανών [Sabbetaians], δηλαδή των θεσσαλονικιών τουρκοεßραίων, που πήραν µουσουλµανικά ονόµατα και συµπεριφέρονταν φαινοµενικώς ως µουσουλµάνοι αλλά κρυφά πίστευαν στον Sabbetai Zevi, τον ψευτοµεσσία του 17ου αιώνα, και απηύθυναν τις προσεκτικά φυλαγµένες µυστικές προσευχές τους και τα διάφορα άλλα τελετουργικά δρώµενα, στο όνοµά του. Η εκδοχή της εγκυκλοπαίδειας σχετικά µε την εκπαίδευση του Ataturk, εντούτοις, ßρίσκεται σε αντίθεση µε όσα παραδεχόταν ο ίδιος ο Ατατούρκ.

71

Page 72: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Συγκεκριµένα οι ßιογράφοι του αναφέρουν τα λόγια του ιδίου: «Ο πατέρας µου ήταν ένα άτοµο φιλελεύθερων απόψεων, µάλλον εχθρικός στην θρησκεία, και ένας παρτιζάνος, οπαδός των δυτικών ιδεών. Θα προτιµούσε να µε δει να πάω …* [ßάζει το όνοµα του σχολείου, που δεν στήριζε την διδασκαλία του στο Κοράνι, αλλά στην σύγχρονη επιστήµη].

Νοικοκυροκόριτσο. Μόλις τώρα έπλυνε τα πιάτα η πλανητάρχιδα του πλανηταρχίδη όστις το μόνο που ξέρει να κάνει καλώς είναι το σήμα του σατανά! Άλλη δουλειά δεν έχει να κάνει ο άνθρωπος; Έχει μυήσει καθώς φαίνεται και την πλανηταρχέσσα του στο δακτυλικό. Κι όντως, εάν δεν ήσαν τραγικά όλ’ αυτά, θα ήσαν φαιδρά ως εκεί που δεν παίρνει. Ιδού οι ηγεμόνες που ευλογούν

72

Page 73: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

τα πλήθη. Βρέ τι ποδίτσες τους βάλαν οι εβραίοι, σε τι φέρετρα τους ξάπλωσαν, τι σήματα τους διδάξαν!

Σ’ αυτή την συνειδησιακή µάχη, ο πατέρας µου κατόρθωσε να κερδίσει τη νίκη µετά από έναν µικρό ελιγµό, όταν προσποιήθηκε ότι θα ενδώσει στις επιθυµίες της µητέρας µου, και κανόνισε να µπώ στο [ισλαµικό] σχολείο Fatma Molla Kadin µε την παραδοσιακή τελετή... Έξι µήνες περίπου αργότερα, ο πατέρας µου µε απέσυρε αθόρυßα από το σχολείο και µε πήγε στο σχολείο του Shemsi Effendi ο οποίος διηύθυνε ένα ελεύθερο προπαρασκευαστικό σχολείο, σύµφωνα µε τις ευρωπαϊκές µεθόδους. Η µητέρα µου δεν έφερε καµία ένσταση, δεδοµένου ότι είχαµε στοιχειωδώς ενδώσει στις επιθυµίες της και φαινοµενικά είχαµε συµµορφωθεί µε τις τυπικές συµßάσεις που τηρήθηκαν. Ήταν η τελετή [του σουνίµ, περιτοµής], προπάντων, που την είχε ικανοποιήσει».

Ποιος ήταν λοιπόν, ο πατέρας του Mustafa Kemal, ο οποίος συµπεριφέρθηκε εδώ έτσι όπως ήταν τότε η χαρακτηριστική µόδα στους Ντονµέδες, να ασκούν δηλαδή φαινοµενικώς τις µουσουλµανικές τελετές ενώ µεταξύ τους, ενδόµυχα τις χλευάζαν [inwardly scoffing]; Η µητέρα του Ατατούρκ, Zubeyde, κατάγονταν από τα ßουνά, δυτικά της Θεσσαλονίκης, προς τα σηµερινά αλßανικά σύνορα, ενώ για την προέλευση του πατέρα του, Ali Riza, πολύ λίγα είναι γνωστά. Οι διάφοροι συγγραφείς έχουν παρουσιάσει τους προγόνους του ως αλßανούς, ή προερχόµενους από την Ανατολία και ως θεσσαλονικείς [Salonikan] ακόµα, ενώ στο επίτοµο έργο του Λόρδου Kinross, «Ataturk», [έκδοσις 1964], ο Αλή Ριζά, αναφέρεται ως µια «σκοτεινή προσωπικότητα» και υπογραµµίζεται σχετικά η µυστηριώδης απροθυµία του Ataturk να αποκαλυφθούν περισσότερα για το

73

Page 74: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

οικογενειακό υπόßαθρό του: «Στο παιδί ασφαλώς θα αποφεύγονταν αρχικώς, να φανερωθεί ένα τόσο µπερδεµένο οικογενειακό περιßάλλον, [η ντονµέδικη καταγωγή του], µε τις ιδιαίτερες φυλετικές «υποχρεώσεις», ώστε να µην προκληθεί ανησυχία στο ίδιο γι’ αυτόν τον λόγο».

-20- Μαθαίνοντας «εßραϊκά»!Άραγε ο Kinross υποψιάζονταν πολύ περισσότερα

πράγµατα απ’ ό,τι έδειχναν τα φαινόµενα; Δεν θα είχα ρωτήσει ποτέ όσα ρώτησα, εάν δεν είχα πρόσφατα συναντήσει ένα αξιοπρόσεκτο έγγραφο, κοιτάζοντας ßιαστικά την ανέκδοτη [out-of-print], εßραϊκή αυτοßιογραφία του Itamar Ben-Avi, γυιού του Eliezer Ben-Yehuda, του κυριότερου υποστηρικτή της αναγέννησης ως ζωντανής γλώσσας των εßραϊκών στον 19ο αιώνα, στην Παλαιστίνη.

74

Page 75: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Κι όταν ο ίδιος ο Μπούς έχει τα χέρια του απασχολημένα, βρίσκεται κάποιος άλλος τσουτσές του να κάνει το γνωστόν σήμα του Εξαποδώ, μπάς κι ο πρόεδρος της ξεφτίλας στερηθεί του «αγιασμού» του ή ό,τι άλλο είναι τούτο που οι εβραίοι τους υποχρεώσαν να το κάνουν συνεχώς! Κι η γυναίκα του δηλαδή και τα παιδιά του κι οι οπαδοί του κι οι στρατηγοί του, όλοι μυημένοι για τα καλά στην εβραϊκή συνωμοσία.

Ο Ben-Avi, το πρώτο παιδί που ανετράφη µε τα αρχαία εßραϊκά ως µητρική του γλώσσα και έγινε αργότερα ένας αξιόλογος εßραίος δηµοσιογράφος και εκδότης εφηµερίδας, γράφει σ’ αυτό το ßιßλίο, ότι περπατούσε µια φθινοπωρινή νύχτα του 1911 κοντά στο ξενοδοχείο Kamenitz, στην Ιερουσαλήµ και τον ρώτησε ο ιδιοκτήτης του:

«-Βλέπετε εκείνη την συντροφιά των ανώτερων τούρκων υπαλλήλων εκεί στη γωνία, αυτή µε το µπουκάλι arrack;»

«-Ναι».«-Τούτος είναι ένας από τους σηµαντικότερους

ανώτερους υπαλλήλους στον τουρκικό στρατό».«-Ποιο είναι το όνοµά του;»«-Mustafa Kemal».«Θα επιθυµούσα να τον συναντήσω», είπα, επειδή

στον λίγο χρόνο που τον κύτταξα, γοητεύτηκα από τα πράσινα διαπεραστικά µάτια του. Ο Ben-Avi περιγράφει δύο συναντήσεις του µε τον Mustafa Kemal, που δεν είχε πάρει ακόµα το όνοµα Ataturk, [= πατέρας των Τούρκων]. Και οι δύο συνοµιλίες, διεξήχθησαν στα γαλλικά, και αφορούσαν κατά ένα µεγάλο µέρος την οθωµανική πολιτική, ενώ καταναλώθηκαν πολλά ποτήρια µε arrack.

75

Page 76: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Στην πρώτη συνάντησή τους, ο Kemal του εµπιστεύτηκε: «-Είµαι απόγονος του Sabbetai Zevi, στην πραγµατικότητα, όχι ένας Εßραίος σαν τους άλλους, αλλά ένθερµος θαυµαστής αυτού του δικού σας [εßραίου] προφήτη. Η άποψή µου είναι ότι κάθε Εßραίος σ’ αυτήν την χώρα, καλά θα έκανε να αγωνίζεται για την ανασύσταση της πατρίδας του».

Ειδικές καρικατούρες κι αυτοκόλλητα για διδασκαλία του ανιέρου σήματος κυκλοφορούν παντού σήμερα κι ο λαός εθίζεται και μυείται στην σατανολατρεία ενώ την ίδια στιγμή τα σύμβολα του Χριστού αποσσύρρονται ή λοιδωρούνται. Ο Σταυρός χλευάζεται και βλασφημείται, αφαιρείται απ’ όπου είναι δυνατόν. Η συχνότητα θέασης σατανικών σχημάτων, απίστευτη!

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης συνάντησής τους, δέκα µέρες αργότερα, στο ίδιο ξενοδοχείο, ο Mustafa

76

Page 77: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Kemal είπε σε κάποια στιγµή: «-Έχω στο σπίτι µου, µια εßραϊκή Βίßλο τυπωµένη στη Βενετία. Είναι µάλλον παλιά, και θυµάµαι τον πατέρα µου να µε πηγαίνει σ’ έναν δάσκαλο καραίτη [Karaite] που µε δίδαξε πως να την διαßάζω. Μπορώ ακόµα να θυµηθώ µερικές εßραϊκές λέξεις από την Τωρά, όπως…». Και ο Ben-Avi συνεχίζει: «Σταµάτησε για µια στιγµή, σαν τα µάτια του να έψαχναν για κάτι στο διάστηµα. Κατόπιν θυµήθηκε: Shema Yisra’el, Adonai Elohenu, Adonai Ehad!», [Άκου ώ Ισραήλ, ο Κύριος ο Θεός µας είναι ένας].

«Αυτή είναι η σηµαντικότερη προσευχή µας, κάπτεν».

«-Και η δική µου µυστική προσευχή επίσης, cher monsieur», απάντησε, ξαναγεµίζοντας τα ποτήρια µας.

Αν και ο Itamar Ben-Avi δεν θα µπορούσε να το γνωρίζει, ο ίδιος ο Ataturk καµία αµφιßολία δεν πρέπει να είχε για το ότι τα λόγια του περί "µυστικής προσευχής", σήµαιναν δηλαδή κάτι, αρκετά κυριολεκτικά. Μεταξύ των εσωτερικών προσευχών των Ντονµέδων, που για πρώτη φορά γνωστοποιήθηκαν στους διανοουµένους, όταν έφθασε ένα ßιßλίο τους στην εθνική ßιßλιοθήκη της Ιερουσαλήµ το 1935, είναι και κάποια προσευχή που περιέχει την οµολογία της πίστης τους: «ο Sabbetai Zevi και κανείς άλλος δεν είναι ο αληθινός Messiah. Άκουσέ το αυτό, ώ Ισραήλ, ο Κύριος ο Θεός µας, ο Κύριος είναι ένας».

Ήταν αναµφισßήτητα από αυτό το «Πιστεύω», παρά από τη Βίßλο, που ο Ataturk θυµήθηκε τις λέξεις του Shema, κι όπως πολύ καλά γνωρίζω, τούτη την φορά στην ζωή του, οµολόγησε την πίστη του, ως ενήλικας πλέον, σε έναν νεαρό εßραίο δηµοσιογράφο που συµµετείχε σε δύο µεθύσια [tipsily] µαζί του, σε ζωντανή συζήτηση στην Ιερουσαλήµ, σχεδόν µια

77

Page 78: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

δεκαετία προτού να πάρει τον έλεγχο του τουρκικού στρατού µετά από την καταστρεπτική ήττα του στον Πρώτο Παγκόσµιο Πόλεµο, και να αντιµετωπήσει τους έλληνες εισßολείς, ιδρύοντας τελικά µια κοσµική τουρκική δηµοκρατία στην οποία το Ισλάµ ήταν - µια για πάντα, όπως επιθυµούσε ο ίδιος, στα µουσουλµανικά τεµένη, και µόνον.

Ο Ataturk είχε προφανώς πολύ σπουδαίους λόγους για να αποκρύπτει την καταγωγή του από τους Ντονµέδες. Όχι µόνο επειδή ήταν ένας ντονµές, [Doenmes, που παντρεύονταν µόνο µεταξύ τους και αριθµούσαν περίπου 15.000, κατά το µεγαλλίτερο µέρος τους, συγκεντρωµένοι στην Θεσσαλονίκη, κατά τις παραµονές του Πρώτου Παγκόσµιου Πολέµου], αλλά επειδή οι ντονµέδες γεννούσαν την αποστροφή ως «αιρετικοί» τόσο στους µουσουλµάνους όσο και στους εßραίους, καθότι είχαν µια κακιά φήµη για σεξουαλική διαφθορά [profligacy], και τούτο θα µπορούσε να δηµιουργήσει µεγάλο πρόßληµα σε όποιον ανήκε στην αίρεσή τους.

78

Page 79: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Ο Πρόεδρος της Ιταλίας ή πρωθυπουργός νομίζω, ο Μπερλουσκόνης. Δεν θυμάμαι ακριβώς σε ποια τρέχουσα αργομοισθία τον έχουν τοποθετήσει οι εβραίοι. Καλά, δεν τον βλέπει ο Πάπας; Ή μήπως κατάντησε και δαύτος μια παπαργιά των εβραίων; Θεός φοιλάξοι! Σοβαροί άνθρωποι, άλλη δουλειά δεν έχουν απ’ το να κάνουνε με τα κωλοδάχτυλά τους τις εβραιοπαπαργιές;

Αυτή η σεξουαλική πρακτική των ντονµέδων, δικαιολογήθηκε θεολογικά, από την πίστη τους, ότι απεικόνισε την απόλυτη ελευθερία από τις ßιßλικές εντολές, σύµφωνα µε τη νέα διακήρυξη του ψευτοµεσσία Sabbetai Zevi, και περιγράφεται από τον Ezer Weizman ο οποίος στο παρελθόν ήταν ο δεύτερος Πρόεδρος του Ισραήλ, σύµφωνα µε όσα παρουσιάζει ο Yitzchak Ben-Zvi, στο ßιßλίο του για τις χαµένες εßραϊκές κοινότητες, «The Exiled and the Redeemed », [Οι εξορισµένοι και οι εξαγορασµένοι]: «Μία φορά τον χρόνο, [κατά την διάρκεια των ετήσιων «εορτών του προßάτου» των ντονµέδων], τα κεριά σßύννουν κατά τη

79

Page 80: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

διάρκεια ενός γεύµατος που το διαδέχονται σεξουαλικά όργια και η τελετή της ανταλλαγής των συζύγων... Η ιεροτελεστία ασκείται τη νύχτα των παραδοσιακών γεννεθλίων του Sabbetai Zevi. Μάλιστα θεωρείται ότι τα παιδιά που γεννιούνται στην διάρκεια τέτοιων ενώσεων, είναι άγια».

Αν και ο Ben-Zvi, που τα γράφει αυτά, στην δεκαετία του 1950, συµπεραίνει πως «υπάρχει λόγος να θεωρείται ότι αυτή η τελετή δεν έχει εγκαταλειφθεί εξ ολοκλήρου και συνεχίζεται σήµερα», ελάχιστα πράγµατα είναι γνωστά για το εάν οποιαδήποτε από τις κοινωνικές δοµές ή τις παραδοσιακές πρακτικές των ντονµέδων, επιζούν ακόµα στην σύγχρονη Τουρκία. Η κοινότητα των ντονµέδων, εγκατέλειψε την Θεσσαλονίκη µαζί µε τους άλλους τούρκους κατοίκους της πόλης κατά την διάρκεια του ελληνοτουρκικού πολέµου του 1920-1921, και οι απόγονοί τους, πολλοί από τους οποίους είναι οι πλουσιότεροι επιχειρηµατίες και έµποροι στην Κωνσταντινούπολη, θεωρούνται γενικά ότι έχουν αφοµοιωθεί συνολικά στην τουρκική ζωή.

Μετά την αποστολή του fax µου στην κ. Batya Keinan, τηλεφώνησα για να ελέγξω ότι το είχε λάßει. Είχε πράγµατι λάßει το φάξ, όπως µου είπε, και θα κανόνιζε να το δώσει στον Πρόεδρο να το διαßάσει κατά την πτήση του προς την Άγκυρα.

80

Page 81: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Κι αυτό! Είναι απ’ τ’ …Άγραφα «του Ιράν». Ο αντισιωνιστής Αχμαντινετζάντ κάμνει κι αυτός το σατανικό σχήμα των ντονμέδων και μάλιστα και με τα δυό του τα κουλά! Βρέ τι κούναγε η μαμάκα του και δεν κύτταγε να ιδή. Μα υποτίθεται ότι τούτος κατασκευάζει ατομικές βόμβες να ξαφανίσει απ’ τη γής την εβραίλα. Μπάς και μας δουλεύουνε ψιλό γαζί; Ιδού λοιπόν η φωτογραφία και σκεφτείτε ό,τι θέλετε.

Είναι αµφισßητήσιµο, εντούτοις, εάν ο κ. Weizman θα υπαινιχτεί κάτι απ’ όλα αυτά κατά την διάρκεια της επίσκεψής του: Η τουρκική κυßέρνηση, που για χρόνια έχει µάθει να προστατεύεται από τις µουσουλµανικές φονταµενταλιστικές επιθέσεις ως προς την νοµιµότητά της και σχετικά µε τις κοσµικές µεταρρυθµίσεις του Ataturk, δεν έχει κανέναν λόγο να χαίρεται µε τις πληροφορίες ότι ο πατέρας του «Πατέρα των Τούρκων»

81

Page 82: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

ήταν κρυπτοεßραίος που µετέδωσε τα αντιµουσουλµανικά συναισθήµατά του στον γυιο του. Το µυστικό λοιπόν του Kemal Mustafa, είναι αναµφισßήτητα κάτι που η κεµαλιστική τουρκία θα προτιµούσε να συνεχίσει να κρατιέται.

Κυττάξτε [επάνω φωτό] τον σκατχιάρη! Άλλο σήμα δεν ξέρει να κάνει; Ακόμα και στον Οργανισμό των Ηλίθιων Εθνών [ΟΗΕ], και στις όποιες επίσημες ομιλίες του ο φαυλεπίφαυλος βλάξ του πιο λομπροζικού μπασταρδομαζώματος που ελέγχουν οι πιο άξεστοι του τσιφουταργιού, τη Γιούζα, ανοίγει το στόμα χαζμοχαρούμενος και τεντώνει το κουλό του μηχανικά [;] με το σχήμα του σατανά. Κάτω πάλι ο φέρελπις νέος Τσάρος πασών των Ρωσιών, ο Πούτιν. Βεβαίως, δεν κάμνει ο ίδιος το σχήμα, αλλά κάποιος άλλος σημαντικός

82

Page 83: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

παράγων ασφαλώς, γεμάτος υπονοούμενα του το επιδεικνύει επίτηδες. Ό,τι καταλαβαίνετε και σείς καταλαβαίνω κι εγώ.

Ο λομπροζικός σαλονικιός Σαρκοζής σαρκάζει. Με το μέν δεξί του κουλόν κάμνει το σήμα το σατανικόν με το δε αριστερόν του, βγάζει μάτι ή κατ’ άλλους προπονείται δεόντως δια κωλοδακτυλισμόν. Τι άλλο δυνάμεθα να υποθέσωμεν; Πιθανόν να πρόκειται για κάποιο άλλο ειδικό «σινιάλο» της δυσσωνύμου σέκτας που είναι καιρός να της πη η ανθρωπότης το άει σικτίρ.

83

Page 84: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Κι ο Αραφάτ; Υποτίθεται ότι αυτή η ξεφωνημένη γρηά πούστρα ηγωνίζετο δια το συμφέρον και τα δίκαια του σακατεμένου Παλαιστινιακού λαού! Κι όμως. Αδιάψευστος μάρτυς ο φακός τον τσάκωσε να κάμνει και τούτος το σήμα το γνωστό των απανταχού σατανιστών. Το πράμα δεν είναι πλέον καθόλου αστείο. Πρέπει ν’ αγριέψουμε όσοι διατηρούμε ίχνη στοιχειώδους λογικής.

Μπροστά στην καρακάξα κρυπτοεβραία βασίλισσα της Αγγλίας, κι εκεί [!] ο γλοιώδης Μπούς, κάμνει το σήμα του. Μπας κι έχει ο άνθρωπος κάποια αγκύλωση στο κουλό του και μείς τον έχουμε απλώς

84

Page 85: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

παρεξηγήσει; Μπάς και κάποιοι χάλκευσαν τις φωτογραφίες; Ή το μυαλό μας «φαντάζεται»;

-21- Ο ντονµές Βενιζέλος υµνεί τον ντονµέ Κεµάλ!

Γλέντι πάνω στα πτώματα των μικρασιατών από τους δυό κωλοεβραίους. Τι είχαν να μοιράσουν; Ο ένας τους λάτρευε τον άλλον και είχαν έρωτα μεγάλον!

Ιδού τι πρότεινε στην Νορßηγική Ακαδηµία ο ελληνοεßραίος «εθνάρχης των ελλήνων» Ντονµές, «Λεφτέρης» Μπεν Σελόν για τον συνάδελφό του και «θανάσιµον οχτρό», τον τουρκοεßραίο και «πατέρα των τούρκων» ντονµέ «Ξεφτέρη» Μουστάφα. Έτσι, για να δείτε «πώς» σκέπτονται και δρούν, µασόνοι, ιλλουµινάτοι και σαλονικιοί ντονµέδες.

Προς τον πρόεδρο της επιτροπής του Bραßείου Nόµπελ Eιρήνης - Όσλο, Nορßηγία,Kύριε πρόεδρε,

85

Page 86: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Eπί επτά σχεδόν αιώνες όλη η Eγγύς Aνατολή και ένα µεγάλο τµήµα της Eυρώπης υπήρξαν το θέατρο αιµατηρών πολέµων, των οποίων η αντήχηση υπήρξε τεράστια. H οθωµανική αυτοκρατορία και το απολυταρχικό καθεστώς των σουλτάνων υπήρξε το ßασικό αίτιο. H υποταγή χριστιανικών λαών σε έναν ζυγό αφόρητης καταπίεσης, οι θρησκευτικοί πόλεµοι του Σταυρού εναντίον της Hµισελήνου, µε µοιραία κατάληξη και οι αλλεπάλληλες εξεγέρσεις όλων αυτών των λαών, που ήλπιζαν στη χειραφέτησή τους, δηµιούργησαν µια κατάσταση πραγµάτων που θα παρέµενε µόνιµη πηγή κινδύνων όσο η οθωµανική αυτοκρατορία διατηρούσε την πορεία που είχαν χαράξει οι σουλτάνοι.

H εγκαθίδρυση της Tουρκικής Δηµοκρατίας το 1922, όταν το εθνικό κίνηµα του Mουσταφά Kεµάλ Πασά θριάµßευσε επί των αντιπάλων του, έθεσε οριστικώς τέρµα σ' αυτή την κατάσταση αστάθειας και έλλειψης ανεκτικότητας, της οποίας η διατήρηση δεν θα γεννούσε παρά µόνον νέους και σοßαρούς κινδύνους για την ειρήνη στο µέλλον. Σπανίως πραγµατοποιείται σε τόσο µικρό χρονικό διάστηµα µια τόσο ριζική αλλαγή στη ζωή µιας χώρας. Tη θέση µιας φθίνουσας αυτοκρατορίας, η οποία ζει υπό ένα θεοκρατικό καθεστώς, όπου η έννοια του δικαίου και της θρησκείας συγχέονται, παίρνει ένα εθνικό και σύγχρονο κράτος, γεµάτο ζωντάνια.

Mε την προτροπή του µεγάλου µεταρρυθµιστή Mουσταφά Kεµάλ Πασά, το απολυταρχικό καθεστώς των σουλτάνων καταργήθηκε και το κράτος έγινε απολύτως λαϊκό. Ολόκληρο το έθνος κινητοποιήθηκε προς τη φιλόδοξη, δίκαιη προσπάθεια να συµπεριληφθεί στην εµπροσθοφυλακή των πολιτισµένων λαών. Οµως,

86

Page 87: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

το κίνηµα για την εδραίωση της ειρήνης συµßάδισε µε όλες τις εσωτερικές µεταρρυθµίσεις που έδωσαν στο νέο, εντόνως εθνικό, κράτος της Tουρκίας τη σηµερινή του µορφή.

H Tουρκία ρύθµισε πράγµατι όλα τα εδαφικά θέµατα µε τους γείτονές της και, απολύτως ικανοποιηµένη από τα εθνικά και πολιτικά της σύνορα, κατέστη πραγµατικός πυλώνας της ειρήνης στην Eγγύς Aνατολή.

Eµείς οι Eλληνες, τους οποίους οι αιµατηροί αγώνες κράτησαν επί πολλούς αιώνες σε µια κατάσταση συνεχούς αντιπαράθεσης µε την Tουρκία, είµαστε οι πρώτοι που είχαµε την ευκαιρία να αισθανθούµε τα αποτελέσµατα της ßαθειάς αλλαγής που συνετελέσθη στη χώρα αυτή, τη διάδοχο της παλαιάς οθωµανικής αυτοκρατορίας. Eχοντας, από την επαύριο της καταστροφής στη Mικρά Aσία, διακρίνει την πιθανότητα µιας συνεννόησης µε την αναγεννηµένη Tουρκία, η οποία ßγήκε από τον πόλεµο ως εθνικό κράτος, της τείναµε το χέρι το οποίο εκείνη δέχθηκε και έσφιξε µε ειλικρίνεια.

Aπό την προσέγγιση αυτή, η οποία µπορεί να χρησιµεύσει ως παράδειγµα των δυνατοτήτων συνεννόησης ανάµεσα σε δύο λαούς τους οποίους έχουν διαιρέσει οι πλέον σοßαρές διαφορές, εφ' όσον αφεθούν να διαποτιστούν από την ειλικρινή επιθυµία της ειρήνης, δεν προέκυψαν παρά µόνο ευεργετήµατα, τόσο για τις δύο χώρες, όσο και για την ειρηνική τάξη στην Eγγύς Aνατολή.

Ο άνθρωπος στον οποίο οφείλεται η πολύτιµη αυτή συµßολή στην υπόθεση της ειρήνης είναι ο πρόεδρος της Tουρκικής Δηµοκρατίας Mουσταφά Kεµάλ Πασά. Eχω λοιπόν την τιµή, µε την ιδιότητά µου ως αρχηγού της

87

Page 88: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

ελληνικής κυßέρνησης το 1930, όταν η υπογραφή του ελληνο-τουρκικού συµφώνου σηµάδεψε µια νέα εποχή στην πορεία της Eγγύς Aνατολής προς την ειρήνη, να θέσω προ των εξεχόντων µελών της επιτροπής του ßραßείου Nόµπελ για την ειρήνη την υποψηφιότητα του Mουσταφά Kεµάλ Πασά, ως άξιου αυτής της επιφανούς τιµής.

Δεχθείτε, κύριε πρόεδρε, την έκφραση της µέγιστης εκτίµησής µου.

Υπογραφή, Ελ. Βενιζέλος, Πρωθυπουργός της Ελλάδος.

Ιδού! Νεοκεμαλιστές σήμερα. Φωτογραφία παρμένη από διαδήλωσή τους μπροστά στο Φανάρι [2007] που απαιτούν να διωχτεί ο Ρωμηός Πατριάρχης. Είναι οι Γκρίζοι Λύκοι και τούτο το Σήμα του Σατανά, είναι το καθιερωθέν Έμβλημά τους! Και είναι επίσης το σήμα των Ντονμέδων κι όλων των οβρηών.

Επισήµανση: Αγαπητοί αναγνώστες, προσέξτε ιδιαίτερα την αναφορά του Βενιζέλου στην «Νέα Εποχή». Με οποιαδήποτε «πρόφαση» και για οποιονδήποτε λόγο, ειδικά τούτος ο όρος, [αγγλιστί New Age], αναφέρεται σε επίσηµα κείµενα ή οµιλίες

88

Page 89: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

επισήµων, ßιßλία, έγγραφα κτλ, να γνωρίζετε ότι δεν συµßαίνει «τυχαία». Λειτουργεί ως διαχρονικό σύνθηµα αναγνώρισης στους «Πεφωτισµένους» όλων των εποχών, όλων των τόπων και των «εθνικοτήτων». Το θέµα τούτο θα αναλυθεί λεπτοµερώς σε επόµενες μελέτες.

Αυτή η απεικόνιση τα λέει όλα. Πίσω απ’ την σκηνή ο εβραίος διάολος, με «αόρατα» νήματα εξουσιάζει και χειραγωγεί την βιτρίνα της εξουσίας, τους τζεντήλες λομπρόζους πωλητικούς και επιχειρηματίες, τους μασσωνίσκους που παριστάνουν τις εκλεγμένες «ηγεσίες» στις διάφορες δειμοκρατίες της πλάκας.

89

Page 90: -Οι Σαλονικιοί Ντονμέδες οι ψυχοϊστορικές συνδέσεις τους και η γεωπολιτική στόχευσή τους Μέρος Πρώτο

Οι σαλονικιοί ντονμέδες, η ψυχοϊστορία και η γεωπολιτική τους, τ.1 +Απ. Γάτσια

Μήπως είστε κι εσείς κάποιος απ’ αυτους ή φιλοδοξείτε να γίνετε «τέτοιος»; Η συνταγή είναι απλή, αρχίστε με την υιοθέτηση των εβραϊκών σημάτων. Ή πάρτε σβάρνα τις συναγωγές κι ανάφτε τις λυχνίες.

90