Η Λήμνος Αργύριου Μοσχίδη v 1 0

Post on 21-Jul-2016

217 views 2 download

description

 

Transcript of Η Λήμνος Αργύριου Μοσχίδη v 1 0

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:Kαλύπτεται όλο το πρώτο βιβλίο “Η ΛΗΜΝΟΣ” του ΑργύριουΜοσχίδη. Το δεύτερο βιβλίο που είχε προγραμματίσει ο Μοσχίδης, δενκυκλοφόρησε ποτέ. Η ανάλυση σελίδων αυτής της έκδοσης είναι 180dpi και η συμπίεση απωλεστική μορφής jpeg.

ΣΑΡΩΣΗ Η σάρωση και η έκδοση στο ίντερνετ του βιβλίου του ΑργύριουΜοσχίδη “Η ΛΗΜΝΟΣ”, έγινε από τον Μωράκη Ευάγγελο με τηνχρήση αντιτύπου της πρώτης έκδοσης του 1907.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΓια το περιεχόμενο του βιβλίου δεν διατηρούνται περιουσιακάδικαιώματα σύμφωνα με τον νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων2121/1993 άρθρο 29, που ορίζει ότι 70 χρόνια μετά τον θάνατο τουδημιουργού δεν διατηρούνται τα περιουσιακά δικαιώματα (οικονομικήεκμετάλλευση) για κανέναν, αλλά διατηρούνται τα ηθικά (πχ.πατρότητα έργου). Έτσι όποιος αναδημοσιεύσει αποσπάσματα τουπαρόντος έργου οφείλει να αναφέρει τον συγγραφέα.

ΔΙΑΘΕΣΗΗ παρούσα ψηφιακή έκδοση διατίθεται δωρεάν σε κάθε ενδιαφερόμενογια οποιαδήποτε νόμιμη και θεμιτή χρήση. Η δωρεάν διάθεση τηςπαρούσας έκδοσης από οποιονδήποτε επιτρέπεται, όπως και ηδημοσίευση συνδέσμων πρόσβασης στο έργο. Κανείς δεν έχει δικαίωμαπώλησης της παρούσας ψηφιακής έκδοσης.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣΠιθανές τροποποιήσεις του υλικού που περιέχεται στην παρούσαέκδοση οφείλουν εφόσον εκδοθούν στο διαδίκτυο να διατίθενταιδωρεάν στο κοινό.

ΕΚΔΟΣΕΙΣΕπειδή κρίνω ότι στο ψηφιοποιημένο υλικό επιτρέπονται βελτιώσειςποιότητας, ίσως υπάρξει αριθμός βελτιωμένων εκδόσεων με τηνπαρούσα έκδοση να έχει τον αριθμό 1.0

Στην μνήμη του αδελφού μου Δημήτριου Μωράκη.