Λόγια Ζωής Μαί-Ιουν 10

Post on 18-Mar-2016

236 views 1 download

description

Λόγια Ζωής, Πνευματικές Εκδόσεις "Λόγια Ζωής", τεύχος Μαίου-Ιουνίου 2010

Transcript of Λόγια Ζωής Μαί-Ιουν 10

2 Λόγια Ζωής2

Μήπως Αμφιβάλλεις;

Δεν υπάρχει φίλε μου αμφιβολία πως οι μέρες μας που περνάμε είναι μέρες δύσκο-λες και επικίνδυνες.

Δεν υπάρχει αμφιβολία νομίζω πως το κακό γύρω μας, αντί να υποχωρεί ή έστω κάπως να ελαττώνεται, θεριεύει σαν αγρίμι καλοταϊσμένο.

Δεν υπάρχει πιστεύω αμφιβολία πως όχι μόνον οι άλλοι, αλλά κι εμείς οι ίδιοι, εσύ, εγώ, τα παιδιά μας, κινδυνεύουμε καθημερινά από το φούντωμα της κακίας, της αγριάδας στις μέρες μας. Οι άνθρωποι, το μάτι τους, οι αντιδράσεις τους, οι ενέργειές τους…

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως προσπάθει-ες γίνονται από πολλές κατευθύνσεις. Όλοι μας το θέλουμε κάτι ν’ αλλάξει, κάπως να φωτιστεί η ζωή μας, μια ανάσα χαράς, λίγο χαμόγελο ελπίδας, να πάμε λίγο καλύτερα… όμως ελπίδα δεν φαίνεται στον ορίζοντα να μας χαμογελάει.

Δεν υπάρχει ίχνος αμφιβο-

λίας ότι μας αγαπάει ο

Θεός. Συλλογί-σου μόνον τού-

το: Πλήρωσε και ξόφλησε το τεράστιο

ηθικό χρέος των πολλών

αμαρτιών μας με το θάνατο

του Ιησού Χρι-στού, του Γιου Του, στη θέση τη δική μας.

Μάιος - Ιούνιος 2010 33

Μήπως Αμφιβάλεις;

Δεν υπάρ-χει καμία αμφιβολία πως αν το θελήσεις ειλι-κρινά, εάν το ζητήσεις με πίστη, θα σω-θείς, θα ελευ-θερωθείς, θα αποκτήσεις την αιώνια ζωή, τον ζω-ντανό Ιησού Χριστό.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως και οι δι-άφοροι «σωτήρες» με τις υποσχέσεις τους, με τις προσφορές τους κατάντησαν στις μέ-ρες μας μεγαλύτερος κίνδυνος, μεγαλύτερη απειλή. Απογοητεύουν, εκμεταλλεύονται, γεμίζουν με πίκρα και παράπονο την ψυχή όσων τους εμπιστεύτηκαν, τους στήριξαν, τους πίστεψαν…

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως μία είναι η μοναδική δύναμη, που μπορεί να σώσει το βασανισμένο άνθρωπο της εποχής μας, κι αυτή είναι η αγάπη του Θεού! Μόνον Αυτός μπορεί και, το πιο σπουδαίο, μόνον Αυτός θέλει να σε βοηθήσει, να σου χαρίσει την αληθινή ζωή. Οι άλλοι γύρω ούτε θέλουν, ούτε μπορούν.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η αγάπη αυτή του Θεού είναι ολόκληρη δική σου, ολό-κληρη στη διάθεσή σου να την αγκαλιάσεις με πίστη, να την αξιοποιήσεις με πίστη, να την απολαύσεις με πίστη, γιατί ναι, δεν μπο-ρεί να υπάρξει καμία αμφιβολία γύρω από την αγάπη του Θεού. Εάν κοιτάξεις με πίστη στο Σταυρό του Γολγοθά, θα διαλυθούν όλες οι αμφιβολίες σου και θα πεισθείς γι’ αυτή την ασύλληπτη αγάπη Του για σένα.

Δεν υπάρχει ίχνος αμφιβολίας ότι μας αγαπάει ο Θεός. Συλλογίσου μόνον τούτο:

4 Λόγια Ζωής4

- Πλήρωσε και ξόφλησε το τεράστιο ηθικό χρέος των πολλών αμαρτιών μας με το θάνα-το του Ιησού Χριστού, του Γιου Του, στη θέση τη δική μας.

- Μας προσφέρει μια σωτηρία, που μπο-ρείς να την αποκτήσεις εντελώς δωρεάν και χωρίς να το αξίζεις – κατά χάριν! – χωρίς να καταφύγεις στο κοπιαστικό ανηφόρι των προσπαθειών και των καλών έργων, που δεν οδηγεί πουθενά. Το λέει ο Ίδιος στο Λόγο Του: «Διότι κατά χάριν είσθε σεσωσμένοι διά της πίστεως και τούτο δεν είναι από σας, Θεού το δώρον, ουχί εξ έργων, διά να μη καυχηθή κάποιος» (Εφεσίους β΄4-10)

- Αυτή η σωτηρία είναι η αναγεννημένη ζωή, που θα αποκτήσεις από τώρα, από σή-μερα, εάν το θελήσεις, ζωή ελεύθερη, ζωή γεμάτη με χαρά, με δύναμη, ζωή αιώνια, πραγματική ζωή.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως γι’ αυτήν την όμορφη λυτρωμένη ζωή πλαστήκαμε. Ξε-πέσαμε όμως και χανόμαστε, εκφυλιζόμαστε κάθε μέρα εξαιτίας της αμαρτίας μας, της απομάκρυνσής μας από τον Θεό.

Δεν θέλεις να δοκιμάσεις;

Δεν θέλεις να διαβάσεις την Καινή Διαθή-κη, να μάθεις όλη την αλήθεια γύρω από το Πρόσωπο και το έργο του Ιησού Χριστού;

Δεν υπάρχει ίχνος αμφι-βολίας ότι

μας αγαπάει ο Θεός. Μας

προσφέρει μια σωτηρία, που

μπορείς να την αποκτήσεις

εντελώς δωρε-άν και χωρίς να το αξίζεις.

Κατά χάριν!

Μάιος - Ιούνιος 2010 55

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως αν το θελήσεις ειλικρινά, εάν το ζητήσεις με πίστη, εάν κάνεις το βήμα αυτό τώρα,- σήμερα! - θα σωθείς, θα ελευθερωθείς, θα αποκτήσεις την αιώνια ζωή, τον ζωντανό Ιησού Χριστό, θα γίνει ο Κύριός σου και ο Θεός σου, ο Βα-σιλιάς σου, θα γίνει ο Σωτήρας σου από την αιώνια απώλεια.

Σ’ αγαπάει, δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία. Στο έδειξε τόσο καθαρά, στο δεί-χνει κάθε μέρα, αλλά και μέσα από το Λόγο Του στο βεβαιώνει ο Ίδιος: «Διότι τόσο πολύ αγάπησε ο Θεός τον κόσμο, ώστε έδωσε το Γιο Του το Μονογενή, για να μην απολεσθεί κάθε ένας που πιστεύει σ’ Αυτόν, αλλά να έχει ζωή αιώνια» (Ιωάννης γ΄16).

Δοκίμασε να αγκαλιάσεις με πίστη και τα-πείνωση την αγάπη Του και θα αλλάξει η ζωή σου ολόκληρη, δεν υπάρχει καμία αμφιβο-λία, φίλε μας.

Μήπως Αμφιβάλεις;

Tο νέο μας e-mail! Eπικοινωνήστε μαζί μας με e-mail:

ofragopoulos@gmail.com

6 Λόγια Ζωής6

Το έγκλημά σου

Πολλοί νομίζουν πως το Ευαγγέλιο είναι κάτι που μοιάζει με τον ποινικό κώδικα, όπου αναφέρει τις διάφορες παραβάσεις από το ένα μέρος και από το άλλο τις αντίστοιχες ποινές. Άλλοι πάλι το θεωρούν σαν ένα καταθλιπτικό βιβλίο, που περιορίζει τη ζωή στο ελάχι-στο, αφαιρώντας όλα τα όμορφα και τα ευχάριστα, καταδικάζοντας τον άνθρω-πο σε μια στενόχωρη και απόκοσμη δι-αβίωση.

Δεν θα τελειώναμε αναφέροντας τις δι-άφορες, σκόπιμα διαστρεβλωμένες από-ψεις, γύρω από το θαυμαστό αυτό βιβλίο της αγάπης και της χαράς, που ο Θεός μας χάρισε.

Και όμως, το βιβλίο αυτό, το πάντοτε επίκαιρο και βαθύτατα ρεαλιστικό, γνωρί-ζει καλύτερα από κάθε έναν τον άνθρωπο

Κάποια μέρα όλοι θα αντα-μώσουμε τον

Θεό. Το μεγά-λο σου έγκλη-μα είναι πως αδιαφόρησες

για την αγάπη και τη ματω-

μένη Σωτηρία του Θεού, επά-νω στο Σταυρό

του Γολγοθά, το τεράστιο

αυτό έργο, που έγινε ακριβώς

για σένα.

Μάιος - Ιούνιος 2010 77

Το έγκλημά σου

και τον παρουσιάζει τόσο ζωντανά. Αναφέ-ρει λοιπόν μια κατηγορία ανθρώπων, που ταιριάζει τόσο πολύ στον άνθρωπο της επο-χής μας. «Θεόν δεν εφοβείτο και άνθρωπον δεν εντρέπετο» (Λουκάς ιη΄2). Δύο στοιχεία είναι εκείνα που συγκρατούν τον άνθρω-πο στη διαγωγή του. Ο φόβος της κρίσης του Θεού και σε δεύτερη μοίρα η ντροπή από τη γνώμη των άλλων ανθρώπων. Καλέ μου φίλε, μην παίζεις με τη μεγάλη υπόθε-ση του Θεού. Άφησε τα «νομίζω», τα «έχω ακούσει», τα «δεν φαντάζομαι». Δεν έχουν πέραση όλα αυτά ούτε βαρύτητα. Κάποια μέρα όλοι θα ανταμώσουμε τον Θεό. Το με-γάλο σου έγκλημα είναι πως αδιαφόρησες για την αγάπη και τη ματωμένη Σωτηρία του Θεού, επάνω στο Σταυρό του Γολγοθά, το τεράστιο αυτό έργο, που έγινε ακριβώς για σένα.

Μην προσπαθείς να ξεγελάσεις τον εαυ-τό σου με τέτοιες κουβέντες.

Συντροφιά Αλήθειας και Αγάπης Θεού από το τηλέφωνο(210) 57 58 928

Λιγόλεπτα τηλεφωνικά μηνύματα παρηγοριάς, ενίσχυσης, αλήθειας Θεού. Κάθε μέρα - 24 ώρες το 24ωρο!

8 Λόγια Ζωής8

Αναπολόγητος

Όσοι έχουν περάσει από κάποιο δικαστή-ριο, είτε σαν κατηγορούμενοι είτε σαν μάρτυ-ρες, θα γνωρίζουν τη διαδικασία. Μετά από την αναγγελία του κατηγορητηρίου από τον δημόσιο κατήγορο, πάντοτε ο πρόεδρος δίνει το λόγο στον κατηγορούμενο να απολογηθεί, να δικαιολογήσει τον εαυτό του για την κατη-γορία που του αποδίδουν. Αυτή η απολογία είναι απαραίτητο στοιχείο κάθε δίκης. Φα-νταστείτε λοιπόν κάποιον κατηγορούμενο, που σαν ο πρόεδρος διαβάσει το κατηγορη-τήριο και ο εισαγγελέας ζητήσει την τιμωρία του, αυτός σκύβει το κεφάλι και δεν βγάζει λέξη από το στόμα του.

Είναι πασίγνωστο και φυσικό επακόλουθο της ελευθερίας από τη μια μεριά και της δικαιοσύνης του Θεού από την άλλη, πως κάποια μέρα ο Θεός θα μας φέρει σε κρίση. Αντικείμενο κρίσης δεν θα είναι, όπως πολλοί νομίζουν, οι καλές και οι κακές πράξεις, γιατί καλές δεν υπάρχουν και η ζωή μας ολόκληρη

Μάιος - Ιούνιος 2010 99

Αναπολόγητος

Ο Κύριος κρίνοντάς σε θα έχει επά-νω Του και τα σημάδια του Σταυ-ρού, από τα καρφιά και τη λόγχη, τεκμήρια της αγάπης Του και της θυ-σίας Του για σένα. Και τότε, αλή-θεια, τι θα έχεις να προ-βάλεις σαν δικαιολογία για τη στάση σου αυτή;

είναι βουτηγμένη μέσα στην αμαρτία, όσο ζούμε μακριά από τον Χριστό. Το θέμα θα είναι άλλο. Γιατί δεν δέχθηκες την πρόσκληση του Χριστού, που άφησε τον ουρανό και ήρθε κάτω εδώ στον κόσμο για να σε σώσει, και μάλιστα πληρώνοντας ακριβό τίμημα πάνω στο Σταυρό του Γολγοθά για τη δική σου αμαρτία. Γιατί δεν δέχθηκες την πρόσκληση, να βγεις από αυτή την τραγική κατάσταση, αλλά έστρεψες τη ράχη σου στην αγάπη Του και περιφρόνησες τα όσα Εκείνος έκανε για σένα. Όπως μας φανερώνεται μέσα από το Λόγο του Θεού, ο Κύριος κρίνοντάς σε θα έχει επάνω Του και τα σημάδια του Σταυρού, από τα καρφιά και τη λόγχη, τεκμήρια της αγάπης Του και της θυσίας Του για σένα. Και τότε, αλήθεια, τι θα έχεις να προβάλεις σαν δικαιολογία για τη στάση σου αυτή; Ο Λόγος του Θεού μας πληροφορεί, ότι θα είσαι αναπολόγητος εκείνη την ημέρα (Ρωμαίους β’ 1, 20). Και, αλήθεια, τι θα μπορούσες να πεις; Με σκυμμένο το κεφάλι θα πάρεις το δρόμο, που μόνος σου διάλεξες. Δεν θα ‘θελα να σ’ έβλεπα σ’ αυτή την κατάσταση. Η αγάπη του Θεού ανοιχτή σε περιμένει.

Αποστέλλουμε μια Καινή Διαθήκη δωρεάν στη Νεοελληνική γλώσσα,

σε όποιον μας την ζητήσει με γράμμα του.

10 Λόγια Ζωής10

Ναι. Είμαστε όλοι μολυσμέ-

νοι, ακάθαρτοι ή, όπως λέει

το Ευαγγέλιο, αμαρτωλοί.

Όταν το ανα-γνωρίσεις

αυτό, έκανες το πρώτο μεγάλο βήμα. Γιατί ο Χριστός ήρθε ακριβώς για

σένα.

Αγανάκτηση

Ίσως μερικές φορές να αγανάκτη-σες με όλη σου την ψυχή για κάποια αδικία που είδες, για ένα περιστα-τικό διαφθοράς, για κάποιο κακό, από τα πολλά που συμβαίνουν γύρω μας.

Ίσως, μέσα στην αγανάκτησή σου, να τα έβαλες και λίγο με τον Θεό, που ενώ λέει πως είναι δίκαιος, δε φαίνεται και τόσο δίκαιος, αφού αφήνει και υπάρχουν άνθρωποι τέτοιου τύπου. Κακοί, άδικοι, διεφθαρμένοι.

Στο σημείο αυτό είναι κάτι, που πρέπει να το προσέξεις πολύ. Δεν είναι μερικοί άνθρωποι κακοί. Όλοι είμαστε κακοί. Όλοι έχουμε μέσα μας σπόρους, σπέρματα δι-

Μάιος - Ιούνιος 2010 1111

Αγανάκτηση

αφθοράς. Έτσι λέει το Ευαγγέλιο, ο Λόγος του Θεού.

Και συ, αν κοιτάξεις τα βάθη σου, με ειλικρίνεια και αμεροληψία, θα δεις πως δεν υπάρχει διαφορά μεγάλη, παρά μόνο, ίσως, στο βαθμό, στην ποσότητα ή ακόμη και στο θάρρος. Μάλιστα, αυτά που εσύ μονάχα τα σκέφτηκες, ο άλλος τα έκανε πράξη.

Ναι. Είμαστε όλοι μολυσμένοι, ακάθαρ-τοι ή, όπως λέει το Ευαγγέλιο, αμαρτωλοί. Όταν το αναγνωρίσεις αυτό, έκανες το πρώτο μεγάλο βήμα. Γιατί ο Χριστός ήρθε ακριβώς για σένα.

Είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολήσει.

Στην υπηρεσία της Αλήθειας.Η σελίδα μας στο INTERNET:

http://www.logiazois.grΠολλά και ενδιαφέροντα! Επισκεφθείτε την!

Συστήστε την και σε άλλους.

12 Λόγια Ζωής12

“...Πόσω μάλλον το αίμα του Χριστού, όστις διά του Πνεύματος του αιωνίου προσέφερεν εαυτόν άμωμον εις τον Θεόν, θέλει καθα-ρίσει την συνείδησίν σας από νε-κρών έργων, εις το να λατρεύητε τον ζώντα Θεόν;”

Εβραίους θ' 14

Είχε ήδη δύο παιδιά και έμεινε έγκυ-ος στο τρίτο. Όταν το έμαθε, ήρθαν ένα σωρό δυσάρεστες σκέψεις μέσα της. «Τώρα θα έχω ένα ακόμη στόμα να τα-ΐζω. Δυο επιπλέον πόδια που θα χρειάζο-νται παπούτσια. Περισσότερες άγρυπνες νύχτες. Περισσότερο πολυάσχολες κου-

Άλλος τρόπος σκέψης

Μάιος - Ιούνιος 2010 1313

Κύριέ μου, μάθε με να μετράω το χρόνο μου και τις δυ-νάμεις μου με τον δικό Σου τρόπο σκέψης, να βάζω στη ζωή μου τις προτεραι-ότητες που Εσύ θέλεις και καθό-λου να μην φείδομαι κόπους και κούραση για να κάνω το θέλημά Σου.

Άλλος τρόπος σκέψης

ραστικές μέρες. Λιγότερο ακόμη ελεύ-θερο χρόνο να διαβάσω, να ασχοληθώ με τη μουσική και τη ζωγραφική μου, να κάνω επισκέψεις...»

Όλα αυτά μαύρισαν την ψυχή της. Μα ήταν άνθρωπος αφιερωμένος στον Ιησού Χριστό και σύντομα ο Θεός έστειλε με το Πνεύμα Του άλλες σκέψεις μέσα της, που έδιωξαν τη σκιά της συννεφιάς από την καρδιά της: «Θα έχω ένα ακόμη γλυκό μυρωδάτο στοματάκι, να μου ψελλίζει τα λογάκια του. Άλλο ένα τρυφερό προσω-πάκι να φιλάω. Δύο ακόμη ποδαράκια να αντηχούν με τα βηματάκια τους στο σπίτι μας. Μια ψυχή ακόμη να οδηγήσω στο Χριστό.Και το σώμα που μέσα του κατοικεί αυτή η ψυχούλα, αξίζει όλους τους κόπους και τα ξενύχτια, αφού αυτό το παιδί θα γί-νει βασιλόπουλο του Ουρανού. Μπορεί να βλέπω λιγότερο τις φίλες μου, αλλά θα έχω κερδίσει έναν φίλο πιο αγαπητό από όλους τους άλλους, το παιδί μου, και σ' αυτό θυσιάζω με τη θέλησή μου όση ελεύθερη ώρα για ξεκούραση μου είχαν

14 Λόγια Ζωής14

ΔΙΜΗΝΙΑΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ•ΜΑΪΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2010 - Αρ. 590•ΚΩΔ.: 2437

•ΣΥΜΒ. ΤΙΜΗ ΤΕΥΧ. 0,03 ευρώ – ΕΚΔΟΤΗΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΟΡ. ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ•ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΘΗΝΩΝ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ 3 – 10439 ΑΘΗΝΑ – ΤΗΛ: 210 8210159 – 210 2825126

•e-mail: ofragopoulos@gmail.com• internet: http://www.logiazois.grΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ, Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΓΑΠΗΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ – ΕΚΤΥΠΩΣΗ: ALTA GRAFICO Α.Ε., ΡΑΒΕΝΙΩΝ 9, 136 71 Κ. ΑΧΑΡΝΕΣ, ΤΗΛ.: 210 2314359

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ ΄Η ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ – ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ:Με ταχυδρομική επιταγή στη διεύθυνση του περιοδικού:

ΟΡ. ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ, Ταχ. Θυρ. 50438 Τ.Κ. 141 10 Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ - HELLAS

αφήσει τα άλλα μου παιδιά. Πόθος μου, να δει στη ζωή μου το Χριστό. Ναι, πολύ-τιμο μωρό μου, καλωσόρισες στην καρ-διά της μητέρας σου, στο χρόνο της, στη δύναμη, στην υγεία της, στις πιο αγαπη-τές της φροντίδες, στην προσευχή της! Ω, πόσο πλούσια και πόσο αληθινά και θαυμαστά ευλογημένη είμαι!»

Κύριέ μου, μάθε με να μετράω το χρόνο μου και τις δυνάμεις μου με τον δικό Σου τρόπο σκέψης, να βάζω στη ζωή μου τις προτεραιότητες που Εσύ θέλεις και καθόλου να μην φείδομαι κόπους και κούραση για να κάνω το θέ-λημά Σου.

Μάιος - Ιούνιος 2010 1515

e-mail: ofragopoulos@gmail.com

• ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ (Ποιητική Συλλογή)• ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΑΣΜΟΙ• ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ• ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ• ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΟΥ• ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ• ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑ• ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ (στην προσευχή)• ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΟΣ• Η ΦΤΩΧΕΙΑ, Η ΠΕΙΝΑ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ• ΕΓΙΝΑΝ - ΓΙΝΟΝΤΑΙ - ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ• Η ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ• ΙΗΣΟΥΣ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, Η ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ, ΤΟ ΘΑΥΜΑ• ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΔΙΗΓΟΥΝΤΑΙ (Απολογητικό)• ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!• ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΟ ΘΑΥΜΑ! • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΖΩΗ• ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ• ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ• ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ• Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ• Η ΑΛΛΗ ΖΩΗ• Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ• Η ΒΙΒΛΟΣ – ΤΟ ΘΑΥΜΑ• Η ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΖΩΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ• ΒΙΒΛΟΣ, ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ• Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ• ΜΗ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ• ΣΤΟ ΠΑΛΚΟΣΕΝΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ• ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ• ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑΤΡΕΥΟΥΝ• ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ• Η ΝΥΧΤΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η ΜΕΡΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕ (Εσχατολογία)

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΛΟΓΙΑ ΖΩΗΣ»:ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΘΥΡΙΔΑ 50438/14110 Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΕΛΛΑΣ

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ