VOLOSCUP 2011

8
1ο ΔΙΕΘΝEΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ 23-26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

description

VOLOSCUP 2011

Transcript of VOLOSCUP 2011

Page 1: VOLOSCUP 2011

1ο ΔΙΕΘΝEΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ

23-26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

Page 2: VOLOSCUP 2011

Αγαπητοί Φίλοι,Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ διοργανώνει το 1ου Διεθνές Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου «VOLOS CUP 2011», υπό την Αιγίδα του Δήμου Βόλου.Το «VOLOS CUP 2011»-Against Violence, είναι τουρνουά αφιερωμένο στον αγώνα κατά της

βίας και θα διεξαχθεί στο Βόλο και στα περίχωρα, δηλαδή σε μία από τις ομορφότερες γωνιές της Ελλάδας.Πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός στο οποίο θα συμμετέχουν ομάδες από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό και θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να απολαύσουν το ποδοσφαιρικό παιχνίδι, να συναγωνιστούν και να γνωρίσουν παιδιά από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό, να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να γνωρίσουν την άριστη φιλοξενία και τις ομορφιές της πόλης μας και του πανέμορφου Πηλίου.Οι συνοδοί των ομάδων (παράγοντες – προπονητές) και οι γονείς των παιδιών θα έχουν την ευκαιρία αφ’ ενός να παρακολουθήσουν τους αγώνες των παιδιών τους και αφετέρου να περάσουν 4 ξένοιαστες μέρες στην πιο όμορφη Πόλη της Ελλάδας, το ΒΟΛΟ.Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ φιλοδοξεί, το 1o ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «VOLOS CUP 2011»-Against Violence να γίνει θεσμός, να αναδείξει τις διαχρονικές αξίες του Αθλητικού πνεύματος, της ευγενούς άμιλλας και της φιλίας.

Page 3: VOLOSCUP 2011

To τουρνουά έχει επίσης ως στόχο να αναπτύξει τη στενότερη συνεργασία μεταξύ των ομάδων που θα συμμετέχουν και να βοηθήσει στην Τουριστική προβολή και την οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας, μέσω του Αθλητικού Τουρισμού.Για την αρτιότερη οργάνωση του Τουρνουά συστήθηκε η Επιτροπή Διοργάνωσης που θα έχει την ευθύνη της φιλοξενίας των ομάδων, της ομαλής διεξαγωγής των αγώνων και της οργάνωσης των τελετών έναρξης και λήξης. Η Επιτροπή θα αποφασίζει για τη λύση τυχόν προβλημάτων που θα προκύπτουν.

Η σύνθεση της Επιτροπής Διοργάνωσης του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου «VOLOS CUP 2011» είναι η εξής:• ΠΡΟΕΔΡΟΣ:ΧΑΤΖΗΣΙΑΣΩΝ, Μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΒΟΛΟΥ - Υπεύθυνος τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου.• ΠΡΟΕΔΡΟΣΤΕΧΝΙΚΗΣΕΠΙΤΡΟΠΗΣ:ΤΣΕΚΟΥΡΑΣΝΙΚΟΣ, Υπεύθυνος

προπονητής των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ.

• ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ-ΔΗΜΟΣΙΕΣΣΧΕΣΕΙΣ:ΘΕΟΔΩΡΟΥΜΕΝΗ, Υπεύθυνη Τύπου & Marketing της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ.

• ΜΕΛΗ:ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣ,ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣΑΡΗΣ, ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΙΚΑΙΩΜΑΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΔικαίωμα συμμετοχής στο Τουρνουά έχουν οι Αθλητικοί Σύλλογοι και οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου που διατηρούν τμήματα υποδομής από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, αρκεί να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.Η κάθε ομάδα οφείλει να προσκομίσει κατάσταση συμμετεχόντων ποδοσφαιριστών που θα αναφέρει το ονοματεπώνυμο και το έτος γεννήσεως τους, καθως και ομαδική ή ατομική ιατρική βεβαίωση. Έχουν επίσης υποχρέωση να αποδείξουν, εάν ζητηθεί από την Επιτροπή, την ηλικία των ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στο Τουρνουά, με επίσημο έγγραφο (Δελτίο ΕΠΟ ή Αστυνομική Ταυτότητα η Πιστοποιητικό Γεννήσεως με φωτογραφία).

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΚΑΙΤΟΠΟΣΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣΤΟΥΤΟΥΡΝΟΥΑΤο1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «VOLOS CUP 2011» θα πραγματοποιηθεί από ΠΕΜΠΤΗ 23 έως ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011, στο ΒΟΛΟ και την ευρύτερη περιοχή. Η άφιξη των αποστολών θα γίνει την ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 έως 13.00 (ώρα Ελλάδος) και η αναχώρηση την ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 έως 14.00.

Page 4: VOLOSCUP 2011

ΤΑΓΗΠΕΔΑΤΟΥΤΟΥΡΝΟΥΑΓια τους αγώνες θα χρησιμοποιηθούν (ανάλογα με τις συμμετοχές), 8 γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα 11Χ11, τα οποία πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για την ασφαλή τέλεση των αγώνων. Βρίσκονται μέσα στην πόλη του Βόλου και σε πολύ κοντινά προάστια.Τα γήπεδα όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες είναι τα εξής:• ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ • ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ• ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΒΟΛΟΥ• ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΛΟΥ (ΕΑΚ)• ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΜΗΝΙΟΥ• ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ ΠΗΛΙΟΥ• ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ• ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΟΜΑΔΩΝΤο 1o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «VOLOS CUP 2011» - AGAINST VIOLENCE θα διεξαχθεί σε 3 κατηγορίες:1) Παιδιά γεννημένα το 1997 2) Παιδιά γεννημένα το 19983) Παιδιά γεννημένα το 2000Για τις κατηγορίες 1997 και 1998 οι αγώνες θα γίνουν σε γήπεδο 11Χ11 με διάρκεια 30 λεπτά για κάθε ημίχρονο, με 10 λεπτά ανάπαυλα.

Page 5: VOLOSCUP 2011

Στους αγώνες θα ισχύουν οι κανονισμοί του Κ ΑΠ και θα διευθύνονται από επίσημο Διαιτητή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας (ΕΠΣΘ), ενώ θα υπάρχει και γιατρός. Αλλαγές θα γίνονται χωρίς περιορισμούς προκειμένου να παίξουν και να χαρούν όλα τα παιδιά.Για την κατηγορία 2000, οι αγώνες θα γίνουν σε γήπεδο 8Χ8 (σύνολο παικτών για κάθε ομάδα 8), με εστίες 5Χ2 και θα έχουν διάρκεια 25 λεπτά για κάθε ημίχρονο με 10 λεπτά ανάπαυλα.Στους αγώνες θα ισχύουν οι κανονισμοί του ΚΑΠ, εκτός από το οφσάιντ. Οι αγώνες θα διευθύνονται από επίσημο Διαιτητή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας (ΕΠΣΘ), με την παρουσία γιατρού.

ΤΕΣΣΕΡΙΣΌΜΙΛΟΙΟι ομάδες σε όλες τις κατηγορίες θα χωριστούν σε ομίλους και θα

πραγματοποιήσουν 5 παιχνίδια για την τελική κατάταξη του τουρνουά. Το τελικό πρόγραμμα των αγώνων θα δοθεί στα Σωματεία που θα συμμετέχουν στο Τουρνουά, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της αίτησης συμμετοχής και αφού γίνει γνωστός ο αριθμός των ομάδων που θα συμμετέχουν, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής.

EΙΔΙΚΕΣΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣΙσοβαθμίαΣε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ή περισσότερων ομάδων στο τέλος της 1ης φάσης ισχύουν τα μεταξύ τους παιχνίδια, σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας ισχύει η διαφορά των γκολ μεταξύ άμυνας και επίθεσης, σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας ισχύει η καλύτερη επίθεση. Αν πάλι έχουμε ισοβαθμία γίνεται κλήρωση για την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά.Σε περίπτωση ισοβαθμίας στην τελική φάση, θα ακολουθηθεί η διαδικασία των πέναλτι (5 ανά ομάδα).

ΑναβολήλόγωκακοκαιρίαςΣε περίπτωση που αναβάλλεται κάποιο παιχνίδι λόγω κακοκαιρίας τότε ορίζεται σε άλλη χρονική στιγμή. Αν είναι αδύνατο να διεξαχθεί στο νέο ορισμό τότε θα υπάρξει κλήρωση για το αποτέλεσμα, ώστε να συνεχιστεί η ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά.

Page 6: VOLOSCUP 2011

Ποινές• Ποινή αποβολής μόνο για συγκεκριμένο αγώνα (περίπτωση δύο κίτρινων καρτών).• Ποινή αποβολής για το επόμενο παιχνίδι (περίπτωση κόκκινης κάρτας).• Οριστική αποβολή από τη διοργάνωση (περίπτωση βιαιοπραγίας ή ανταπόδοσης, εξύβριση θεατών ή διακωμώδηση του αθλήματος).

ΔΙΑΜΟΝΗΑΠΟΣΤΟΛΩΝΚΑΙΣΥΝΟΔΩΝΗ διαμονή των αποστολών και των συνοδών τους θα γίνει σε ξενοδοχεία της πόλης του Βόλου και της γύρω περιοχής τριών, τεσσάρων και πέντε

αστέρων και η οικονομική συμμετοχή στο Τουρνουά θα εξαρτηθεί από το ξενοδοχείο διαμονής, που θα αποτελεί επιλογή των συμμετεχόντων.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙΟΡΟΙΤο κόστος συμμετοχής στο Τουρνουά ανά άτομο είναι 160 ευρώ για ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων και 135 ευρώ για ξενοδοχεία 3 αστέρων (με πλήρη διατροφή).Τιμή συμμετοχής για κάθε ομάδα στο Τουρνουά 200 ευρώ (χωρίς διανυκτέρευση και διατροφή).

Στηντιμήσυμμετοχήςσυμπεριλαμβάνονται:• Τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3,4 η 5 αστέρων.• Πλήρης διατροφή και συγκεκριμένα γεύμα και δείπνο την ημέρα άφιξης των αποστολών, πρωινό, γεύμα και δείπνο τη δεύτερη και τρίτη ημέρα και πρωϊνό την ημέρα αναχώρησης των ομάδων (δεν συμπεριλαμβάνονται αναψυκτικά και ποτά).• Οι μετακινήσεις των ομάδων από τα ξενοδοχεία και προς τα γήπεδα (με επιστροφή) τέλεσης των αγώνων.• Λοιπά έξοδα των αγώνων (Διαιτησία- Γιατρός αγώνα-νερά).Δωρεάν διαμονή για προπονητή και συνοδό της ομάδας.ΗΕπιτροπήδιαργάνωσηςτουΤουρνουάθαπροσφέρειεπίσης:* Κύπελλα στις ομάδες που θα κατακτήσουν την 1η, την 2η και την 3η θέση της τελικής κατάταξης, σε κάθε κατηγορία.* Ένα αναμνηστικό δώρο για τον πρώτο σκόρερ κάθε κατηγορίας.* Ένα ζευγάρι γάντια για τον καλύτερο τερματοφύλακα κάθε κατηγορίας.* Διπλώματα συμμετοχής και αναμνηστικά δώρα σε όλα τα παιδιά.* Ένα αναμνηστικό δώρο στον Προπονητή της ομάδας που θα καταλάβει την πρώτη θέση σε κάθε κατηγορία.

Θα πραγματοποιηθεί τελετή έναρξης και λήξης στο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ, με παρέλαση ομάδων, χορευτικά και πολλές εκπλήξεις.

Page 7: VOLOSCUP 2011

ΑΙΤΗΣΗΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΟΜΑΔΑΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΜΑΔΑΣ:ΤΗΛΕΦΩΝΑ:FAX:EMAIL:

XΡΩΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ: Φανέλα 1 Φανέλα 2 Σορτς 1 Σορτς 2 Κάλτσες 1 Κάλτσες 2

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝΑ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Παιδιά γεννηθέντα το 1997: Αριθμός: Συνοδοί Αριθμός: 2Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Παιδιά γεννηθέντα το 1998 Αριθμός: Συνοδοί Αριθμός: 2Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Παιδιά γεννηθέντα το 2000 Αριθμός: Συνοδοί Αριθμός: 2

Δηλώνω με το παρόν τη συμμετοχή όλων των αναγραφόμενων αθλητών –συνοδών στο τουρνουά ποδοσφαίρου “Volos Cup 2011” – Against Violence, που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο, όπως αυτό προβλέπεται από την προκήρυξη της διοργάνωσης. Αποδέχομαι τους όρους – κανονισμούς συμμετοχής στη διοργάνωση και απαλλάσσω τη διοργανώτρια αρχή από οποιαδήποτε ευθύνη τραυματισμών που μπορεί να προκύψουν στους επισυναπτόμενους δηλωθέντες κατά τη συμμετοχή τους στο τουρνουά. Επίσης αναλαμβάνω προσωπικά την υποχρέωση αποζημίωσης, πριν την αναχώρηση από τον τόπο διαμονής – ξενοδοχείο- οποιεσδήποτε ζημιές ή φθοράς υλικού, που τυχόν προκληθούν από τους δηλωθέντες αθλητές, στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου ή του ξενοδοχείου.

Τρόπος πληρωμής Προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού μέχρι τις 21 Μαΐου μαζί με τη δήλωση συμμετοχής και το υπόλοιπο ποσό εξόφληση με την άφιξη της ομάδας.

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΜΑΔΑΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Η αίτηση συμπληρώνεται και αποστέλλεται στο fax: 2421034509 μέχρι 21 ΜΑΙΟΥ 2011, μαζί με αντίγραφο καταθετηρίου προκαταβολής στο λογαριασμό ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA 310-002101-207260

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΤα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ βρίσκονται στο Βόλο, Π. Μελά 3.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 24210 34507 ΦΑΞ: 24210 34509ΕΜΑΙL: [email protected]

* ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:ΜΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, Τηλ.: 24210 34507, 6936004912, [email protected]

* ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Τηλ.: 6979002709

* ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ:ΧΑΤΖΗΣ ΙΑΣΩΝ, Τηλ.: 24210 33041

Page 8: VOLOSCUP 2011

23-26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

1ο ΔΙΕΘΝEΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ