AIKATEPINEIA 2008

2

Click here to load reader

description

Το πρόγραμμα των Αικατερινειων 2008

Transcript of AIKATEPINEIA 2008

Page 1: AIKATEPINEIA 2008

κής. Είναι μεγάλη η τιμή που μας γίνεται από-ψε, να φιλοξενούμε την γνωστότατη και κα-ταξιωμένη 40μελή χορωδία και ορχήστρα «ΙΩΝΙΑ ΑΗΔΩΝ », η οποία και θα μας πα-ρουσιάσει ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα τουτεράστιου έργου του Νίκου Γκάτσου, με τρα-γούδια που όλοι αγαπήσαμε και όλοι τρα-γουδήσαμε.

Την Δ/ση της χορωδίας έχει η ΜαέστροςΛΕΝΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

Την ορχήστρα αποτελούν οι μουσικοί:Μανώλης Κανακάκης (Πιάνο, Αρμόνιο, Κανονάκι), Χαράλαμπος,Λασηθιωτάκης (Βιολί), Ηρακλής Βαβουράκης (Μαντολίνο), Μανώ-λης Ανδρουλάκης (Μαντολίνο), Βασίλης Βλαχάκης (Μαντολα) καιΓιώργος Ζερβός (Κιθάρα)

Την χορωδία αποτελούν οι χορωδοί: Ζεάκη Κατερίνα, Δρίτσα Κάλλια,Γιακατού Μαίρη, Καλογρίδη Σούλα, Μιγάδη Αγγέλα, Στρατάκη Μα-ρία, Φλυτζανή Σωσώ, Χαραλαμπίδου Μαριάνθη, Παναγιωτάκη Ελευθε-ρία, Δατσέρη Χρυσούλα, Ζαχαριουδάκη Ελένη, Ζεάκη Καδιανή, Μαγρι-πλή Εύα, Ξενικάκη Καλιόπη, Πανταζή Σοφία, Παπανδρουλιδάκη Ζωή,Τρομαροπούλου Ανδρονίκη, Φωτάκη Ελένη, Ζαχαριουδάκης Αλέξαν-δρος, Ζερβός Μάνος, Δεμερτζής Μιχάλης, Μιγάδης Ευάγγελος Σταυρα-κάκης Χαράλαμπος, Χατζηγεωργίου Μιχάλης, Αγγουρίδης Γιάννης,Αντωνακάκη Μαργαρίτα, Βερδιάκη Βάλια, Λαμπράκη Γαλάτια, Πα-πανδρουλιδάκης Νίκος, Σιουμπάρας Παρασκευάς και ΤρομαρόπουλοςΜιχάλης

08.00 Πανηγυρική Θεία Λειτουργίαμετά αρτοκλασίας στην εκ-κλησία Αγίας Αικατερίνης,υπέρ υγείας και ευημερίαςτων Mελών του Συλλόγουμας και στην συνέχεια επι-μνημόσυνη δέηση στα τεθνεότα μέλη.

* * *21.00 Ο πολύ γνωστός καλλιτέ-

χνης του θεάτρου σκιών Κυ-ριάκος Μίγκλης, θα προσφέ-ρει χαρά και πλούσιο γέλιοστους μικρούς φίλους μας, μεξεκαρδιστικές ιστορίες τουπολυαγαπημένου μας καρα-γκιόζη.

20.45 Προσέλευση προσκεκλημένων.21.00 Χαιρετισμός του Προέδρου του Δ.Σ. του Πο-

λιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης κουΜηνά Μαυροειδή.

* Χαιρετισμός του Δημάρχου Ηρακλείου καιΕπίτιμου Μέλους του Π. Σ. Αγίας Αικατερί-νης κου Γιάννη Κουράκη.

21.00 Μια μοναδική συναυλία στα δεδομένα του θεσμού των ΑΙΚΑΤΕ-ΡΙΝΕΙΩΝ μας.

Η μεγάλη μουσική Συνά-ντηση του φετινού καλο-καιριού. Ο πασίγνωστοςΓΙΩΡΓΟΣ ΧΥΝΤΗΡΑ-ΚΗΣ σε μια συνεργασίαέκπληξη, με δύο πολύ τα-λαντούχους και πολύ γνω-

στούς νέους τραγουδιστές, τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΣΣΩΤΑΚΗ καιτον ΜΑΝΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, τιμούν ιδιαίτερα τις εκδηλώσεις μαςκαι παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα από τις καλλίτερες στιγμέςτου Ελληνικού πενταγράμμου. Από τον Τσιτσάνη στον Χατζι-δάκη, από το «νέο κύμα» στο Ελληνικό Ροκ και από τον Θεοδω-ράκη στον Μαρκόπουλο και στον Μ. Λοίζο.Συνοδεύουν οι μουσικοί: Γιώργος Τζωρτάκης, Δημ. Νεονάκης,Αντ. Τσικανδυλάκης, Ευθύμης Φασουλάκης. Στο μπουζούκι οΜιχ. Γιατράκης. Φιλική συμμετοχή ο Νίκος Αβατάγγελος.

20.45 Προσέλευση προσκεκλημένων.21.00 Θεατρική παράσταση από την πολύ γνωστή σε όλους μας

«ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ», με μια χειμαρρώδη

ηθογραφική κρητική κωμωδία. Πρόκειται για το έργο ΄΄Βρο-ντάκηδες και Φουρτουνάκηδες’’ σε πρωτότυπο σενάριο ΛάκηΜιχαηλίδη και θεατρική διασκευή – επεξεργασία Μάνου Μα-νιά που σφύζει από ζωντάνια, κέφι , χορό , τραγούδι και αστεί-ρευτο γέλιο. Οι ήρωες απλοί, καθημερινοί άνθρωποι. Μισούν,αγαπούν , θυμώνουν, γλεντάνε και ζούνε την κάθε τους στιγ-μή. Η παράσταση υποστηρίζεται με τα τελειότερα μηχανήματατελευταίας τεχνολογίας, διευκολύνοντας τον θεατή στην άνε-τη παρακολούθηση της.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣΣκηνικά: Κώστας Κουρου-νιώτης Κοστούμια: Βεστιά-ριο Θεατρικής ΣκηνήςΜουσική επιμέλεια: ΜάνοςΜανιάς - Μαρία Κοπανά-κη, Φωτισμοί – Ηχητικά –Videos Γιάννης Μανιάς,Ηχογράφηση: Studio Alpha(Γιάννης Ζαμπουλάκης),Τραγούδι: Μαρία Κοπανά-κη, Βοηθός σκηνοθέτη: Βα-λεντίνα Ζερβού, Σκηνοθε-σία: Μάνος Μανιάς.

Τους ρόλους ερμηνεύουν με σειρά εμφάνισης:Κωστάς Λιοδάκης (ιερέας), Κωνσταντίνα Σαρρή (Νοματάρ-χης), Χρυσούλα Δοξαστάκη (Κατερινιό), Σοφία Τριαντα-φυλλίδου (θεία Δεσποινιώ), Κώστας Κουρουνιώτης (Φουρ-τουνάκης-Κωνσταντογιωργάκης), Κώστας Γιαπιτζάκης(Βροντάκης), Νίκος Μανιάς (Μανολιό), Μάνος Μανιάς(Σκανταλάκης), Σταύρος Λαζαρίδης (Μανούσος), ΜαρίαΚοπανάκη (Λενιό).

20.45 Προσέλευση προσκεκλημένων

21.00 Χαιρετισμός του Γενικού Γραμματέα Πε-ριφέρειας Κρήτης, κου Σερ. Τσόκα

** Χαιρετισμός του Μεγάλου ευεργέτη της συνοι-κίας μας, Βουλευτή Ηρακλείου και Επίτιμου μέ-λους του Π.Σ. Α γίας Αικατερίνης κου ΚώσταΜπαντουβά.* Τα μικρά παιδιά του χορευτικού τμήματος πα-ρουσιάζουν τις χορευτικές ικανότητές τους με τηνδασκάλα τους κ. Μαρίνα Τζανίδη.** Μια εξαιρετική βραδιά αφιερωμένη στον ΝίκοΓκάτσο, σε ένα από τους κορυφαίους χαρισματικούς συγγραφείς- μετα-φραστές, ποιητές και στιχουργούς της ελληνικής έντεχνης μουσικής. Συνεργάστηκε στενά με κορυφαίους Έλληνες συνθέτες. Στίχους του με-λοποίησαν οι Μ. Χατζιδάκις, Μ. Θεοδωράκης, Στ. Ξαρχάκος, Δ. Μού-τσης, Λ. Κελαηδόνης, Χ. Χάλαρης κ.α. σε κορυφαίες δημιουργίες καιεπιτυχίες. Με τη υψηλή ποιότητα και μεστή ποίησή του, ο Ν Γκάτσοςκαθιερώθηκε σαν κορυφαίος στιχουργός της ελληνικής έντεχνης μουσι-

20.45 Προσέλευση προ-σκεκλημένων

21.00 Πραγματοποίησημεγάλης συναυλίαςέντεχνου και λαϊ-κού Ελληνικούτραγουδιού, με τοσυγκρότημα τουεξαίρετου καλλιτέχνη Γιάννη Παξιμαδάκη, ενός από τους κα-λύτερους ντόπιους μουσικούς, που θα ενθουσιάσει και θαπροσφέρει μια πολύ όμορφη κα λοκαιρινή μουσική βραδιά, σεδύο μέρη και με έργα των:Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Λοίζου, Μάνου Χατζηδάκη, Δή-μου Μούτση, Βασ. Τσιτσάνη, Μάρκου Βαμβακάρη, Μαν.Χιώτη, Γ. Μητσάκη, Γιάννη Παπαιωάννου και άλλων σύγ-χρονων συνθετών του έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣΠαίζουν και τραγουδούν οι: Γιάννης Παξιμαδάκης, ΓιώργοςΣταυράκης, Μαρία Φασουλάκη, και Γιάννης Κρητικός

20.45 Προσέλευση προσκεκλημένων

21.00 Θεατρική παράσταση από το πολύ γνωστό σε όλους μας«ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΡΦΕΣ», με το έργο του Δημ Ψαθά «ΦΩ -ΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ». Πανανθρώπινο και πάντα εφήμεροτο ¨βούτηγμα¨ ή ¨σούφρωμα¨ ή ¨ξάφρισμα¨ από το ταμείο,που από αρχαιοτάτων χρόνων, δεν μας είναι άγνωστο στον Τό-πο μας. Ο τίμιος αλλά δειλός φουκαρατζίκος Τιμολέων, πουχρειάζεται να τα ¨κοπανήσει¨ για να πάρει θάρρος και να κα-ταγγείλει τις κλεψιές του αδελφού της γυναίκας του προϊστα-μένου του, τελικά κατηγορείται ο ίδιος για συκοφαντία καιπροδοσία. Περίπτωση παμπάλαια και πασίγνωστη και όπωςλέει ο θυμόσοφος λαός μας: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φύγειο νοικοκύρης».Παίζουν οι ηθοποιοί: Τάσος Καισαρλής (Τιμολέων), ΣίμοςΧριστοδούλου (Σόλων), Γιάννα Κεφάλα (Λία), Κ. Μεταξά-κης (Αντώνης), Κατ. Βέρου (Λέλα), Ιωάννα Σταμούλη (Τα-σία), Μαν. Κουκιαδάκης(Διοικητής) και ΤίτοςΣπινθουράκης (Αρχιφύλα-κας).Σκηνοθεσία: Σίμος Χρι-στοδούλου, Μουσική Επι-μέλεια: Γιάννης Παραου-λάκης, Κουστούμια: Για-σμίν Τιμοτίγιεβιτς, Φώτα-Ηχος: Ν. Αεράκης, Φρο-ντιστής: Ι. Πανταγιάς.

KKYYPPIIAAKKHH 2200 IIOOYYΛΛIIOOYY

ΔΕΥΤΕΡΑ 21 IOYΛIOY

ΤΡΙΤΗ 22 IOYΛIOY

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 IOYΛ IOY

ΠΠΕΕΜΜΠΠΤΤΗΗ 2244 IIOOYYΛΛ IIOOYY

Κατά την διάρκεια της συναυλίας, όπως έχει καθιερωθεί 23 χρό-νια τώρα, θα επιδοθούν οι έπαινοι στους φοιτητές και στις φοι-τήτριες που εισήχθησαν πέρσι στα Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι., στους μα-θητές και στις μαθήτριες της Β΄θμιας Εκπ/σης που αρίστευσανκατά την φετινή σχολική χρονιά, καθώς επίσης και σε όλα ταπαιδιά που διακρίθηκαν σε διάφορους άλλους τομείς (μουσι-κούς – αθλητικούς – κοινωνικούς – μαθητικούς – εργασιακούςκ.α ) και που κατοικούν στη Συνοικία Αγίας ΑικατερίνηςΕπίσης θα επιδοθούν από τον κον Κ. Μπαντουβά, χρηματικάβραβεία στους πρωτεύσαντες μαθητές και μαθήτριες τηςΒ΄θμιας Εκπ/σης που κατοικούν στη Συνοικία Αγίας Αικατερί-νης, στη μνήμη του αρχηγού της Εθνικής Αντίστασης καπετάνΜανώλη Μπαντουβά, όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία 14χρόνια.

Η ΑΠΟΨΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ !!!

ΠΠΑΑΡΡΑΑΣΣΚΚΕΕΥΥΗΗ 2255 IIOOYYΛΛ IIOOYY

AIKATERINIA 2008:AIKATERINIA 2007 7/14/08 11:37 AM Page 1

Page 2: AIKATEPINEIA 2008

20.45 Προσέλευση επισκεπτών21.00 Χαιρετισμός της Νομάρχη Ηρακλείου κας

Ευαγγελίας Σχοιναράκη – Ηλιάκη.* Ο πασίγνωστος ο καθηγητής του Εργατι-

κού Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθη νών,κος Αλέξης Μητρόπουλος, τιμά με τηνσυμμετοχή και την παρουσία του, τα φετι-νά ΑΙΚΑ ΤΕΡΙΝΕΙΑ, με ομιλία του που αφορά το μέλλοντων ασφαλιστικών ταμείων στη Χώρα μας, εργασιακών θεμά-

των και θεμάτων ανεργίας.Θα επακολουθήσει συζήτηση με τουςπαρευρισκόμενους. Την συζήτηση συ-ντονίζουν ο Πρόεδρος του ΕργατικούΚέντρου Ηρακλείου κος Γιώργος Σκου-λατάκης και ο Πρόεδρος του Πολιτιστι-κού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης κος

Μηνάς Μαυροειδής. * Στη συνέχεια και εφόσον το επιτρέψει ο χρόνος, θα προβλη-

θεί η συναρπαστική ταινία «ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ», του πολυ-βραβευμένου και καταξιωμένου Έλληνα σκηνοθέτη ΚώσταΓαβρά, ενός πασίγνωστου στο διεθνές κινηματογραφικό στε-ρέωμα και από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του πο-λιτικού σινεμά. Η υπόθεση του έργου έχει άμεση σχέση με τηνσυζήτηση που θα προηγηθεί. Έχει να κάνει με ένα οικογενει-άρχη, υψηλόβαθμο στέλεχος μιας με-γάλης εταιρείας, που χάνει την δου-λειά του, μετά από 15 χρόνια εργα-σίας λόγω περικοπών και προκειμέ-νου η εταιρεία να αλλάξει έδρα. Προ-σπαθεί να βρει εργασία αλλά περνά οκαιρός χωρίς αποτέλεσμα. Ύστερααπό 2 χρόνια άκαρπων προσπαθειών,καταστρώνει το τέλειο σχέδιο. Ναεξοντώσει όσους έχουν τα καταλλη-λότερα προσόντα για να του πάρουν τη θέση.Μια ταινία που κανείς δεν εύχεται να επαληθευθεί αλλά ναπρολάβει και να διορθώσει τα κακώς κείμενα του φαινομένουτης παγκοσμιοποίησης, της καταδυνάστευσης των εργαζόμε-νων που δυστυχώς μας περικυκλώνει ασφυκτικά, με ανεπα-νόρθωτες συνέπειες στη δομή και λειτουργία της κοινωνίαςμας. Είναι μια σπάνια βραδιά που κανείς εργαζόμενος πουανησυχεί για το μέλλον του δεν πρέπει να λείψει. Παρόμοιεςευκαιρίες, τέτοιου επιπέδου ενημέρωσης, δεν μας δίνονται συ-χνά.

Εικοσιτρία χρόνια δυναμικής - δημιουργικής παρουσίας και δράσης.

Kτίζουμε το παρόν και προετοιμάζουμε το μέλλον των παιδιών μας

και της Συνοικίας μας.

1985-2008

ΕΝΩΜΕΝΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ - ΔΥΝΑΤΟΙOργανωτής Eκδηλώσεων:

ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣΣYNOIKIAΣ AΓIAΣ AIKATEPINHΣ

ΔHMOY HPAKΛEIOYOΔOΣ: E. MAPKOΓIANNAKH 49 - THΛ.-FAX: 2810-210968

6974/579794

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

“AIKATEPINΕΙΑ” 2008AΠO 20 MEXPI 26 IOYΛIOY

ΠPOΣKΛHΣHTο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Aγίας Aι-

κατερίνης Δήμου Hρακλείου, σας προσκαλεί να τι-μήσετε τις θερινές πολιτιστικές εκδηλώσεις,“AIKA TE PI NEIA 2008”, οι οποίες φέτος συμ -πλη ρώ νουν αισίως 23 συνεχή χρόνια παρουσίαςστα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, του Νομούκαι της Κρήτης γενικότερα.

Η παρουσία σας θα δώσει σε όλους εμάς, πουεργαζόμασθε για την πολιτιστική-πνευματική-πε-ριβαλλοντική και κοινωνική αναβάθμιση της Συ-νοικίας μας, κουράγιο και δύναμη για να συνεχί-σουμε το επίπονο αλλά και δημιουργικό έργο μας.

Mε σεβασμό και εκτίμησηΓια το Διοικητικό Συμβούλιο

O Πρόεδροςς

Mηνάς Γρηγ. Mαυροειδής

H EIΣOΔOΣ EINAI EΛEYΘEPH ΣE OΛEΣ TIΣ EKΔHΛΩΣEIΣΕναρξη Εκδηλώσεων: Καθημερινά 9 το βράδυ

Eυχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας, τους παρακάτω τοπικούς φορείς,

τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και φίλους επιχειρηματίες, που με την ηθική και υλική βοήθειά τους,

πραγματοποιούνται και φέτος οι εκδηλώσεις μας“AIKATEPINEIA 2008”

� Tην NOMAPXIAKH AYTOΔIOIKHΣH HPAKΛEIOY� Tον ΔHMO HPAKΛEIOY - 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ� Tο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ� ΠΛAΣTIKA KPHTHΣ - I. ΛEMΠIΔAKHΣ - BI.ΠE.H.

� ΦAPΣAPHΣ ABEE (ZΩOTPOΦIKH KPHTHΣ) - BI.ΠE.H.

� ΚΛAΔHΣ ΠANAΓIΩTHΣ - Τεχνική Εταιρεία

� ΦΩTEINAKHΣ BAΓΓEΛHΣ Oικοδομικές Eπιχειρήσεις

� A/ΦOI KAΛOΓEPAKH - Tυροκομικά προϊόντα - BI.ΠE.H.

� MAPMAPAΣ Π. - Kρεατοεμπορική - Γερωνυμάκη - Πατέλλες

� Tα Super Markets ΧAΛKIAΔAKH� TPAXANATZHΣ ΓIΩPΓOΣ Φωτογραφικά - Λιοντάρια

� ΠΛATAKHΣ IΩANNHΣ - Zαχαροπλαστική - ΑρτοποιϊαΚ. Μ. Μπαντουβά - Πατέλλες

� ΔHM. KOYNAΛAKHΣ Bιβλιοπωλείο - Έβανς 83

� KOΣMOΣ ΣΠOP A.E. - Aθλητικά Eίδη - Aβέρωφ 23, Hράκλειο

� ΡΩΣΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ - ΕΠΙΠΛΑ - Φοινικιά

� EURALUMIN - Γ. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣΚατασκευές Αλουμινίου - ΒΙ.ΠΕ.Η.

� ΓENIKH MAPMAPΩN - KANΔEMYΛHΣ XAP. - BI.ΠE.H.

� ΜΑΛΤΕΖΑΚΗΣ Ν. - Φωτογράφος 6934 580371

� TON TOΠIKO TYΠO KAI TA M.M.E.

TO ΠPOΓPAMMA EINAI ΠPOΣΦOPA THΣ “TYΠOKPETA” ΓPAΦIKEΣ TEXNEΣ

Γ. KAZANAKHΣ Δ/XOI ABEE

ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

(ΝΕΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΚΤΙΡΙΟ)

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΚΤΙΡΙΟ)

ΣΣΑΑΒΒΒΒΑΑΤΤΟΟ 2266 IIOOYYΛΛ IIOOYY

✤ ✤

✤ ✤

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ 2008 ΑΠΟ ΤΙΣ 6-9 μ.μ., ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ

ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΑΣ, ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

AIKATERINIA 2008:AIKATERINIA 2007 7/14/08 11:37 AM Page 2