10 Βήματα για να Θέσετε Εξωφρενικούς Στόχους για το 2015

1
10 Βήματα για να Θέσετε Εξωφρενικούς Στόχους για το 2015 http://www.slideshare.net/BillPanopoulos 1. Γράψτε τους 2. Κάντε τους όσο το δυνατόν πιο λεπτομερείς 3. Φανταστείτε τους ξεκάθαρα στο μυαλό σας ότι έχουν ήδη επιτευχθεί 4. Μετά διπλασιάστε τους 5. Μετά διπλασιάστε τους ξανά 6. Μετά διπλασιάστε τους άλλη μία φορά 7. Κάντε το ίδιο μέχρι να φτάσετε στο πιο μακρινό άκρο της φαντασίας σας 8. Αποφασίστε τι είδους άτομο χρειάζεται να γίνετε για να μπορέσετε να το κάνετε πράξη αυτό 9. Ξεκινήστε να κάνετε τα απαραίτητα βήματα για να γίνετε αυτό το άτομο 10. Μην επιτρέψετε τίποτα να σας σταματήσει Οι περισσότεροι κερδίζουν υπερβολικά λίγα χρήματα στο Δικτυακό Μάρκετινγκ γιατί ο τρόπος σκέψης τους είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ. Θέστε μερικούς εξωφρενικούς στόχους και κάντε τους πράξη το 2015. Το αξίζετε!

Transcript of 10 Βήματα για να Θέσετε Εξωφρενικούς Στόχους για το 2015

Page 1: 10 Βήματα για να Θέσετε Εξωφρενικούς Στόχους για το 2015

10 Βήματα για να Θέσετε Εξωφρενικούς Στόχους για το 2015

http://www.slideshare.net/BillPanopoulos

1. Γράψτε τους2. Κάντε τους όσο το δυνατόν πιο λεπτομερείς 3. Φανταστείτε τους ξεκάθαρα στο μυαλό σας ότι έχουν ήδη επιτευχθεί4. Μετά διπλασιάστε τους5. Μετά διπλασιάστε τους ξανά6. Μετά διπλασιάστε τους άλλη μία φορά7. Κάντε το ίδιο μέχρι να φτάσετε στο πιο μακρινό άκρο της φαντασίας σας8. Αποφασίστε τι είδους άτομο χρειάζεται να γίνετε για να μπορέσετε να το κάνετε πράξη αυτό9. Ξεκινήστε να κάνετε τα απαραίτητα βήματα για να γίνετε αυτό το άτομο10. Μην επιτρέψετε τίποτα να σας σταματήσει

Οι περισσότεροι κερδίζουν υπερβολικά λίγα χρήματα στο Δικτυακό Μάρκετινγκ γιατί ο τρόπος σκέψης τους είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ. Θέστε μερικούς εξωφρενικούς στόχους και κάντε τους πράξη το 2015. Το αξίζετε!