TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

48
Del 7 al 14 de novembre de '14 · www.eltotdigital.com · Número 1660

description

Revista d'informació local i comercial de les poblacions de Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660.

Transcript of TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

Page 1: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

Del 7 al 14 de novembre de '14 · www.eltotdigital.com · Número 1660

Portada.indd 1 04/11/2014 16:54:59

Page 2: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

2 |

313328 - 292732-37-

4 - 1214 - 1516 - 1718 - 204722 - 262425

Actualitat PersonesEsportsOpinióLectorsEspai CAgendaCinemes

La Llar SalutGastronomiaTendènciesMotorAmb empentaConsultori LegalAnimàlia

38 - 39-34 - 35343540 - 4446

ImmobiliàriaGuia Comercial PassatempsHoròscopsTempsClassificatsTecnologia

La redacció no es fa necessàriament responsable del contingut dels articles, opinions, i missatges comercials en l'edició. Queda termi-nantment prohibida la reproducció total o parcial d'aquesta publicació. L'empresa editora no actua com a mitjancera en les transaccions que puguin derivar-se d'aquesta publicació, ni es responsabilitza de la vericitat de les dades facilitades pels anunciants.

Soledat, 20 1er. 3a. 08911 Badalona

93 464 69 7993 464 69 83

www.eltotdigital.com Consulta l'última horaa www.eltotdigital.com

DIPÒSIT LEGAL: B-3737-83 Distribució gratuïta a: Les poblacions de Badalona, Montgat i Tiana.

Alumnes de l’escola Cultural, l’any 1945. Director, Josep Roig. Foto: Lluís Masdevall.

Page 3: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660
Page 4: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

4 |

Actualitat

Per suplir la campanya insti-tucional pel procés de partici-pació ciutadana que la majoria d’ajuntaments catalans estan impulsant conjuntament amb el Govern de la Generalitat a Badalona ha estat la socie-tat civi l a través del Pacte Loca l pe l D re t a Dec id i r qui ha impulsat la campan-ya del nou 9 de novembre. L’enganxada del primer cartell va tenir lloc dimecres a la Via Augusta, amb la presència de la presidenta del Pacte, l ’exa l ca ldessa soc ia l i s ta Maite Arqué. L’acompanyaven una cinquantena de perso-nes representants dels teixit associatiu i polític badaloní. El dia abans de la votació, aquest dissabte 8 de novembre, es clouran les accions conjuntes amb l’acte final de campanya a la plaça de la Vila. L’acte començarà a les 18h i inclourà parlaments de representants polítics a favor del 9N i del Pacte Local pel Dret a Decidir. La cloenda servirà per fer una darrera crida a la participació.

Els instituts de Badalona obriran a les 9h del matíEl dispositiu del 9N ha previst l’obertura de dotze instituts de Badalona. Els centres obriran a les 9h del matí i tancaran a les 20h, tot i que la Genera-litat podria ampliar l ’horari si encara quedés gent per a votar. Per participar-hi s’haurà de ser major de 16 anys i portar el DNI, amb domicili

a Catalunya, el passaport o un certificat de registre on hi consti l’adreça de residència de Catalunya. També podran votar les persones que portin el NIE i el passaport vigent d’un tercer estat. A Badalo-na obriran un total de 182 meses. En total, a les meses, hi hauran repar t i ts un 728 voluntaris. A més, durant tota la jornada, Òmnium i l’ANC ha previst un centenar més de persones repar tits pels inst i tuts de Badalona. De cara a garantir l’accessibilitat e l mate ix 9 de novembre s’impulsaran mesures per garantir la mobilitat cap als punts de par t ic ipació com la instal·lac ió de senyal i t-zació orientativa i un servei d’autobús gratuït per accedir als instituts. El bus circular sortirà cada 30 minuts, des de la plaça Josep Cortinas, i arribarà als instituts Albéniz, Pompeu Fabra i La Pineda. El bus circular funcionarà de 9h a 20h, menys de 15h a 16h. Les persones interessades en utilitzar el servei de bus gratuït podran demanar informació al telèfon 628.62.12.38

El 9N es podrà seguir al local de l’Ara és l’horaDurant tot el dia, les portes del local de l’Ara és l’hora, situat al carrer de Mar 89 restarà obert. Al vespre, el local funcionarà com a centre neuràlgic de la jornada on es podrà fer un seguiment. Els resultat provi-sionals no es coneixeran fins dilluns 10 de novembre.

| Carles Carvajal9N

La guia del 9N

On és podrà votar a Badalona? Hi hauran 12 instituts de secun-daria oberts, de 9h a 20h

Com participar-hi?Les persones majors de 16 anys el dia 9 de novembre de 2014 que disposin d’un document nacional d’identitat (DNI) on consti l’adreça de residència en un municipi de Catalunya. Per participar-hi han de presentar el DNI vigent (no és vàlid el resguard del DNI en tràmit, atès que no hi apareix la fotografia).

On trobaré la butlleta? Es pot descarregar i imprimir al web http://www.participa2014.cat o recollir al mateix institut

Si tinc dificultat per accedir al centre per participar-hi? Hi haurà un autobús circular, amb sortida des de la plaça Josep Cortinas, que unirà el Centre amb els instituts Albéniz, Pompeu Fabra i La Pineda. Més informació al telèfon: 628.62.12.38

Actualitat-4.indd 1 04/11/2014 16:13:38

Page 5: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

4 |

Venta recuperable con todos los objetos

Page 6: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

Actualitat-6-7(AMB).indd 2 04/11/2014 11:34:40

Page 7: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

Actualitat-6-7(AMB).indd 3 04/11/2014 11:34:42

Page 8: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

8 |

Acord de la FEB i la PIMEC per reactivar l’economia local

La Federació d'Empresaris de Badalona i PIMEC Maresme- Barcelonès Nord formalitzen un acord per treballar plegats i defensar els interessos de les empreses del territori. Es tracta d'un conveni històric a Catalunya en el qual s'uneixen aquestes dues patronals per crear sinèrgies i coordinar iniciatives per tal de reactivar l'activitat empresarial a la ciutat. Els empresaris han reclamat al govern local millores als polígons industrials.

L’aigua tornarà a pujar a Badalona, Montgat i Tiana

L'aigua serà un 2'47 per cent més cara a partir de 2015. El plenari de l'Àrea Metropolitana ha aprovat apujar la tarifa, amb els vots a favor de CiU i el PSC. L'augment es farà efectiu a 23 municipis que són subministrats per Aigües de Barcelona, entre ells Badalona, Montgat i Tiana. En la votació, Esquerra Republi-cana de Catalunya s'ha abstingut i el PP i Iniciativa Esquerra Unida han votat en contra.

Les obres de remodelació de la piscina del Centre comença-ran l’1 de desembre

El proper 1 de desembre començaran les obres de remodelació de la piscina del Centre de Badalona. Per aquest motiu, l'equipament esportiu romandrà tancat al públic durant poc més d'un mes. L'ajuntament ha explicat que compensarà als usuaris aquest temps sense servei en el rebut del primer trimestre de 2015. Les obres perme-tran millorar l’equipament i la temperatura de l’aigua.

Tiana només disposarà d’un punt de votació en el procés par t i c ipat iu . Aquest serà l’Institut Tiana que restarà obert de 9h a 20h. Així doncs, totes les persones que tinguin algun carrer del poble com a adreça al seu DNI, podran votar en aquest centre. La comissió de seguiment de la consulta, a

Tiana, serà la de Barcelona. D’altra banda, el poble s’ha anat vestit de groc durant els darrers dies. A Tiana hem trobat alguns carrers, fanals i parets amb l laços d’aquest color. És una feina que estan fent l’Assemblea Nacional Catala-na, Òmnium Cultural i El Pacte Local pel Dret a Decidir i ha format part de la campanya “Vestim Tiana de groc”.

el 9N| Carles CarvajalRedacció

Un jove està ferit greu després que dilluns un grup de nois li van tal lar dos dits amb un matxet a la plaça Sant Elies, al Congrés. També el van colpejar amb un martell i li van fer més talls per tot el cos. Els

mossos ja han detingut dues persones i no es descar ta que pertanyin a una banda llatina.De fet, la zona esta freqüentada per membres de bandes llatines. Per això els mossos indaguen si l'agressió pot tenir a veure amb alguna revenja entre aquests grups.

Li tallen dos dits amb un matxet| Carles CarvajalRedacció

El 9-N es votarà a l'Institut Thalassa, en total hi haurà 10 meses. Cinquanta-quatre volun-taris a Montgat seran els que facilitaran la informació sobre el procés participatiu de i faran possible les votacions aquest diumenge. El dia abans les entitats ANC, Òmnium Cultural i Montgat Decideix i els partits pro-consulta, CIU, ERC i IC-V amb el voluntariat han garantit

cinc punts d'informació al munici-pi: Les Mallorquines, el Turó, Sant Joan, el Pla i al Parc del Tramvia. A nivell de seguretat el Cap de Policia, Adrià Martí-nez, ha explicat que el dispositiu serà com el d'unes eleccions municipals, amb la presència de Policies Locals i Agents dels Mossos d'Esquadra. Tot i així, s'acabarà de concretar entre avui i demà en la reunió prevista de tots els Caps de Policia Local i Mossos del Maresme Sud.

Thalassa| Esther MartínezMontgat

Diseño gráfico

Diseño de:Logotipos, catálogos, folletos,

revistas, imagen corporativa, flyers, trípticos, carteles,

anuncios para prensa, tarjetas, señalética, etc.

627 18 18 [email protected]

Actualitat-8-9.indd 2 04/11/2014 18:15:32

Page 9: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

| 9

Un estudi demostra que una part dels badalonins reben més soroll del permès El 30% de la població de Badalo-na rep nivells de soroll superiors als 65 decibels durant la nit, el límit establert en horari nocturn. Durant el dia, el 22% dels ciuta-dans suporta soroll per damunt dels nivells de tolerància, que en aquest cas se situen en 55 decibels. Són dades del nou mapa estratègic de soroll de l'Aglomeració de la ciutat, que ha de sevir per planificar actua-cions per a la millora de la qualitat acústica.

Detingut un dels presumptes autors de la mort del cantant Monkey Black

Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres passat un dels presumptes autors de l’assassinat del cantant de rap dominicà Monkey Black, mort a finals del passat mes d’abril al límit dels termes municipals de Sant Adrià i Badalona. L’individu és veí de Badalona, però la inves-tigació continua oberta per tal de trobar el segon possible autor de l’incident.

Les obres de remodelació de la piscina del Centre comença-ran l’1 de desembre

El col·lectiu de vigilància solidària del Centre Comarcal d'Atenció als Animals de Companyia del Barcelonés Nord continuarà les guàrdies nocturnes tot i les mesures de seguretat anuncia-des aquesta setmana pel centre. Els voluntaris consideren que les càmeres de seguretat de visió nocturna no seran efectives ja que no estan connectades direc-tament amb la Guàrdia Urbana. Ara per ara ja porten més de 65 nits de guàrdia.

| Imatge de la nau on s’hi volia instal·lar el macroprostíbul

L'Ajuntament de Badalona treba-lla en una nova normativa per congelar el nombre de llicències de bars musicals, discoteques i prostíbuls al polígon de Can Ribó, segons ha avançat, l'alcalde, Xavier García Albiol. La mesura arriba després que el mes d'abril transcendís que un empresari havia sol·licitat una llicència per obrir un bordell de grans dimen-sions a Can Ribó. El consistori li va denegar i va suspendre durant un any l'atorgament de llicències per a activitats recreatives amb la intenció que quan s'aixequi aquesta suspensió temporal ja hi hagi un nou marc normatiu que impedeixi l'obertura del macro-prostíbul.Una comissió formada pels grups polítics del consistori i representants veïnals treballa des de fa mesos per definir els usos dels terrenys al barri de Canya-dó. El barri, explica l'alcalde, Xavier García Albiol, ja està prou "saturat" i el govern municipal vol que les noves obertures de bars o discoteques es concen-trin als polígons i "no en nuclis d'habitatges"."Regularem els usos en aquella zona i aquest tipus d'activitats quedaran congelades" al barri de Canyadó, ha detallat l'alcalde. També es veuran afecta-des per aquest veto les activitats de naturalesa sexual, evitant així l'obertura del prostíbul de més de 2.000 metres quadrats que un empresari havia projectat a la zona de Can Ribó.

El promotor del macropros-tíbul porta al consistori als jutjatsTot i això, el propietari tant de la nau com el promotor del negoci han presentat fins a tres contenciosos administratius a

l'Ajuntament. "Les respondrem i arribarem fins on calgui perquè el prostíbul no obri a Badalona", afirma l'alcalde, que insisteix que "el nou planejament no permetrà que obri cap prostíbul per mes denuncies que ens posin".La resta de la ciutat no es veurà afectada per aquesta mesura, però García Albiol assegura que "dins la legalitat farem tot el que sigui possible perquè no obri cap prostíbul al terme munici-pal de Badalona". En relació als bars musicals i discoteques, el consistori justifica la congelació de llicències a Canyadó per la sobresaturació existent en aquest barri, tot i el tancament dels locals de la carretera de Mataró.

Més de 2.000 metres quadrats i 22 habitacionsEl projecte que havia entrat a l'Ajuntament preveia convertir una nau industrial del polígon de Can Ribó en un prostíbul de grans dimensions, amb més de 2.000 metres quadrats, 22 habitacions i cabines de ball privades sota el nom de Calígula Star Club. El local on s'ha projectat es troba a menys de 200 metres d'una instal·lació esportiva, la discote-ca Titus on es permet l'entrada a partir dels 16 anys i la platja de Badalona, tots tres espais freqüentats per menors d'edat.

El govern de Badalona vol congelar les llicències

Can Ribó| Carles CarvajalSocietat

Actualitat-8-9.indd 3 04/11/2014 18:15:32

Page 10: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

La Guàrdia Urbana de Badalo-na va detenir, la setmana passada, el propietar i de vuit gossos que es trobaven abandonats i en una situació d'extrema desnutrició en un espai molt reduït situat en una zona forestal de Pomar de Dalt. De fet, un dels animals ja estava mort quan la Guàrdia Urbana va arribar al terreny on es trobaven aquests gossos després de rebre la truca-da d'un ciutadà que els va alertar sobre aquesta situa-ció.Els agents que es van desplaçar f ins al l loc dels fets van observar que els animals estaven abandonats i tancats en un espai reduït cobert per reixes i tanques, brut i ple d'excrements, amb dues casetes per als gossos i amb dos plats sense menjar i també sense aigua. Els gossos es trobaven en un evident estat de desnutrició. Tenint en compte aquesta situació

d'abandonament extrem, la Guàrdia Urbana va iniciar les gestions per poder recoll ir i traslladar els animals. Va ser en el moment en què els agents van tornar al lloc dels fets per procedir al trasllat dels animals acompanyats d'una empresa especialitzada, quan van trobar al mateix lloc el propietari dels animals al qual van detenir com a presumpte autor d'un delicte relatiu a la protecció de la flora, fauna i animals domèstics. Es tracta d'un home de 41 anys, veí de Sant Boi de Llobregat.

| Carles CarvajalSeguretat

-

Aquest diumenge, 9 de novem-bre, el port de Badalona serà l’escenari de la segona Kustom Matinal Badalona, una troba-da protagonitzada pel món de les motos i on es preveu que hi assisteixin més de 500 motocicletes.L’acte inclourà un esmorzar,balls country, discjòquei i un concert a càrrec del grup Smoking Stones. L’acte s’havia de celebrar el 5 d’octubre però es va suspendre per la pluja.

Una vintena de comerciants del carrer Pérez Galdós, al barri de Llefià celebraran aquest dissabte, 8 de novembre, la Fira de Tardor. Durant la jorna-da, els comerciants trauran els seus productes al carrer i oferiran ofertes especials. A més, durant la jornada s’han programat activitats lúdiques, tallers i animació infantil. Com es habitual, la fira tindrà un espai solidari.

El parc de les Muntanyetes, al barri de Puigfred, acollirà el diumenge 30 de novem-bre, la 17a edició del Mercat del Trasto. Es tracta d'una f ira que té com a object iu donar valor als objectes usats que est iguin en bon estat per tal que no es convertei-xin en residus i donin servei a alguna persona que els ne c ess i t i . Les pe r sones interessades en muntar una parada poden fer-ho a www.badalona.cat

La campanya Esquerres pel Sí-Sí es va desenvo-lupar dissabte pels carrers de Sant Adr ià, Ar t igues, La Salut i L lef ià. Esque-rres pel Sí Sí, d 'aquesta

manera, va apostar pe l c o n t a c t e d i r e c t e a m b la gen t de l s bar r i s pe r transmetre la campanya favorable al doble SÍ en la Consulta del proper 9N.

La Masia de Can Coll de Canyet va presentar dissa-bte, 1 de novembre, els nous vins en una festa a la mateixa masia. Un rosat

i un blanc que, enguany, p e r p r i m e r a v e g a d a , compten amb la distinció de Denominació d'Origen Alella.

| Imatge de l’espai on es trobaven els gossos

Actualitat-10-11.indd 2 04/11/2014 16:44:09

Page 11: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

i 11

U n p l e ex t r a o r d i n a r i d e l ' a j u n t a m e n t h a a p r ova t in ic ia lment , amb e ls vots del govern i CIU, la propos-ta del govern de transfor-mar els usos d 'uns solars propietat del Club Joven-tut de Badalona i Grogasa SL, per poder implantar una zona comercial i un equipa-ment municipal, a l 'entorn de Pomar i, d 'altra banda, un equipament comunitar i i una zona verda púb l i ca al centre del barri del Mas Ram. Amb aquesta opera-ció està previst que el Club

| Carles CarvajalPle municipal verd - i -negre, que ac tua l -ment es troba en una situa-c i ó econòmica de l i cada , obtingui capital de la venda dels terrenys. Aquesta era la tercera vegada que es porta-va a aprovació un projecte que ha de permetre al Club Joventut vendre part del seu patr imoni per tal d 'obtenir u n s b e n e f i c i s q u e f a c i n possible sanejar els comptes de l 'ent i ta t espor t i va . En concret, tot fa indicar que part del solar situat al barri de Pomar passaria a mans de la firma comercial Mercado-na que s'encarregaria de la construcció d'un nou super-

mercat. De dur-se a terme la modificació del Pla General Met ropo l i tà , l 'a juntament rebria gratuïtament una zona per a usos esportius també al barri de Pomar. A la zona del Mas Ram es conserva-rien 6.000 metres quadrats de zona verda proteg ida, a b a n d a d ' u b i c a r - h i u n equipament comunitari. De moment el govern ja ha rebut el vist-i-plau de la Comissió d 'Urban isme de Barce lo -na qui, segons l'alcalde, ha considerat d' interès públic l'operació. El PSC va abste-nir-se i dos regidors d’ICV-EUiA van votar en contra.

Actualitat-10-11.indd 3 04/11/2014 16:44:10

Page 12: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

L'Ajuntament de Badalona ha creat una comissió per investi-gar presumptes irregularitats en el procés de selecció d'agents de la Guàrdia Urbana, denun-ciades per un grup d'aspirants. Asseguren que les millors notes les van obtenir persones amb alguna relació familiar amb agents del cos o escortes de

l'alcalde i destaquen que al baix nombre d'aprovats és "anormal". Sospiten que es tracti d'un cas de tràfic d'influències. La comis-sió la formen quatre regidors de l'oposició i tres del PP. En el darrer ple la discussió va ser en qui recau la presidència. PSC, CiU i IVC-EUiA volen que sigui un representant de l'oposició qui ho lideri, mentre que el PP manté que aquesta tasca li correspon a

| Carles CarvajalCiutat l'alcalde, Xavier Garcia Albiol.El cas de les proves d’accés a la Guàrdia Urbana ja és en mans de la fiscalia, però a petició del grup municipal d'ICV-EUiA, la investigació es trasllada també a l'Ajuntament. Els aspirants denuncien que de les més de 500 persones que es van presen-tar a les proves, només una vinte-na van aprovar, una xifra que, asseguren, "no és gens normal".

Ja s’ha inaugurat la Jugate-ca Ambiental del Parc de Can Solei i Ca l'Arnús, amb el manteniment de l 'hotel d ' insectes al jardí de les papallones. Cada diumenge hi haurà una nova activitat lúdica i educativa per tots els interessats en el medi ambient i en conèixer la vida del parc.

Segons dades del Gremi de Constructors de Badalona, aquest any es tancarà amb prop de 400 habitatges nous a la ciutat, una xifra quatre vegades superior a la dels últims anys. I és que en aquests moments hi ha actives 13 promocions d'obra nova a la ciutat, un fet que no passava des de l’any 2006. La reactivació del sector de la construcció a la ciutat ha propiciat que la Federació d'Empresaris treballi de nou amb l'àrea de promoció econòmica de l'ajuntament en una nova edició

de la Fira Immobiliària que tindrà lloc el mes d'abril de l'any vinent, després de dues temporades sense celebrar-se per manca d'oferta al municipi. En aquests moments hi ha 13 grans promo-cions d'obra nova a la ciutat, cinc d'elles edificades per constructo-res locals.Segons dades facilita-des pel Gremi de Constructors de Badalona, durant la dècada dels 90 es van edificar més de 8MIL habitatges, uns 680 a l'any. Només entre 2004 i 2007 es van edificar més de 4.000 habitat-ges, coincidint amb la bombolla immobiliària. Amb l'esclat de la crisi, la xifra va davallar fins als

| Carles CarvajalCiutat 1.400 pisos construïts entre el 2008 i el 2013; un any, aquest últim, durant el qual tan sols es van edificar 84 habitatges nous. La tendència s'inverteix aquest 2014, amb prop de 400 habitatges construïts en només un any.El sector reclama ara més estabilitat pel que fa a les normatives fiscals que afecten les operacions immobiliàries. En el cas de Badalona, més que habitatges de nova construcció, les promotores veuen com un filó la rehabilitació d'immobles i és que a la ciutat existeix un parc d'habitatges molt envellit i en males condicions.

12 i

Actualitat-12-13.indd 2 04/11/2014 18:43:21

Page 13: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

i 13

Fa uns mesos han aparegut diverses pintades de caràcter feixista al municipi. Concre-tament, el major nombre de manifestacions s'han donat al barri del Turó. A més a més, en aquesta zona hi ha dos veïns que tenen banderes amb simbologia feixista als seus balcons. Segons fonts veïnals fa vui t mesos que onejen aquestes banderes al mateix temps que han apare-gut les pintades en façanes del poble. Totes són signa-des amb les sigles F.H.N.S

| Esther MartínezMontgat

Montgat · Tiana

(Fuerza Hispánica Nacional-socialista) i contenen comen-taris feixistes i xenòfobs. En el perfil de Twitter d'aquest grup no s'amaguen de ser els responsables de les pintades al municipi. Diferents veïns del barri ho han comunicat a l 'A juntament mi t jançant instàncies, inclús han assis-t i t a l darrer Ple Munic ipal per explicar-ho. Un jove veí del barri va expressar en la sessió ordinària del passat dijous la seva preocupació i la d 'a l t res veïns davant l a p r e s è n c i a d ' a q u e s t s escr i ts i de les amenaces

directes que han rebut. Va aludir al mateix Ajuntament i a la Polic ia per no haver actuat encara. El Regidor de Seguretat, Tomàs Cabrejas, va explicar que el què s'ha de fer en aquests casos, quan hi ha algun enfrontament direc-te o amenaça és avisar a la policia i denunciar-ho. Des de la Regidoria de Via Pública ja s'ha actuat per procedir a la retirada de les pintades com s'ha fet en altres ocasions. I es p reveu que aques ta setmana s'enviïn les diligèn-cies pertinents al Jutjat de Guàrdia de Badalona.

Aquest divendres es celebra per desè any consecutiu la "Nit de l'Esport" a Montgat.

En l'acte es fa un reconeixe-ment als esportistes i entitats esportives del Municipi més destacades d'enguany. La gala tindrà lloc al Polisportiu

Municipal a partir de les nou del vespre. I el preu de l'entrada és de sis euros per els aduls i 4 per els nens.

| Esther MartínezMontgat

Actualitat-12-13.indd 3 04/11/2014 18:43:21

Page 14: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

Parlem amb Josep Maria Puente, President de la FEB

“L’acord de la FEB i PIMEC impulsarà una campanya per captar talent i empreses a Badalona”14 |

Persones-14-15.indd 2 04/11/2014 13:04:47

Page 15: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

| 15

Tan de bo tots els polítics fossin com vostè?Gràcies. Per què ho diu?

No s’ha guanyat a molts amics impulsant aquest acord entre la FEB i PIMEC però vostè ho va prometre quan es va presentar com a president de la Federació d’Empresaris i ho ha parat fins a aconseguir-ho....Quan jo vaig accedir a la presidència de la FEB creia que aques t hav ia de ser e l camí. No potser que hi hagués dues pat rona ls a Badalona baral lant-se pel mateix espai. Cal ia sumar esforços i, davant d’aquesta pos tu ra , e l p res id en t d e PIMEC de Barcelonès Nord i Maresme Sud, el meu amic, Ambrós Mar tínez, m’ho va posar molt fàcil. Vam conve-nir que havíem de buscar un marc on hi capigués tothom. Li reconec que no ha estat una feina fàcil. Pens i que e l que no s ’ha aconseguit des de la cúpula pa t rona l ho hem fe t d es d ’una de les bases. Ja fa mo l t temps que es par la d ’una acord entre PIMEC i FOMENT però a Badalo-na tenim pressa per treba-llar tots a la una perquè el teixit empresarial de la ciutat està malmès i cal enfor t ir-lo. Jo només tinc paraules d ’agraïment per Foment i també per PIMEC, de debò.

N’estic segur que farem una gran feina plegats...

Per on passa aquest acord? Els socis de PIMEC seran socis de la FEB de facto i viceversa?Exacte. La FEB passa a ser un soci col·lectiu de PIMEC i totes les empreses afiliades a la FEB al territori passen a estar-ho a PIMEC i també a l’inrevés. Nosaltres tenim un enorme c o ne i xemen t d e l te r r i t o -r i , de les necess i ta ts de l ’e m p r e s a r i a t b ad a l o n í i PIMEC té un gran know-how amb la gestió de polígons i amb la formació. Era absurd que trebal léssim separats quan ho podem fer conjun-tament.

Quines accions pensen tirar endavant conjunta-ment?Com li deia, tenim un gran problema amb els polígons indus t r i a l s de Bada lona . Estant descuidats, a molts d’ells encara no hi arriba la fibra òptica i creiem, sincera-ment, que som poc competi-tius per captar noves empre-ses, per captar talent que és el que volem a Badalona. Cal impulsar e ls polígons i n d u s t r i a l s d e B a d a l o n a perquè vo lem crear l locs de treball, crear r iquesa i, sobretot, que els badalonins no hagin d’anar a treballar als vallesos o a Barcelona

quan aquí ten im e l marc idoni perquè puguin fer-ho. Badalona cont inua ten int mala fama...

En quin sentit ho diu?Doncs molt fàc i l .... que hi ha massa traves burocràti-ques per instal·lar aquí una empresa. Hem millorat però continuem sent lents. També a nivel l de normativa crec que s ’haur ia de ser més f lex ib le. Jo no est ic d ient que es renunciï a cap de les mesures de seguretat que exigeixi l’administració, sinó que estiguem més alineats amb a l t res g rans c iu ta ts com Barcelona o Sabadell o Mataró, on posar un negoci és molt més fàcil, més àgil...

Com ho pensen fer?Estem t reba l lan t amb un decà leg de mesures pe r presentar a l’alcalde, Xavier Garcia Albiol. Volem fer una campanya institucional amb l ’A juntament per promou-re Badalona com una ciutat atractiva perquè els empre-sar i s i ns ta l · l i n l es seves empreses.

Què me’n diu de tot l’entorn de Can Ruti.Seguim treballant-hi. Hi un enorme potencial per crear un c lús ter b iomèd ic i les administracions hi creuen i estan per la labor, que això és molt. Serà una feina lenta però de ben segur que exito-sa.

Jordi Alcover

Puente es va presentar com a president de la Federació Empresarial de Badalona amb la idea d’impulsar un nou model patronal a la ciutat de Badalona i, malgrat, la llarga odissea que ha passat ho ha aconseguit. Finalment, la FEB ha signat un conveni de col·laboració amb PIMEC amb el qual passarà a ser-ne el representant a la mateixa a la demarcació de Badalona, Tiana i Montgat. Amb aquest acord, la FEB es converteix en la primera organització empresarial afiliada a les dues patronals de Catalunya – Foment del Treball i PIMEC. Malgrat alguns disgustos i una clàusula que ho impedia l’acord tira endavant en benefici, diu, de l’empresariat badaloní.

Persones-14-15.indd 3 04/11/2014 13:04:49

Page 16: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

16 |

Setmana del número 4 pel Badalona

La setmana passada el Badalo-na va acabar tenint una estreta relació amb el número 4. Amb els dos partits que va disputar a casa, l'ajornat contra el Villarreal B i el del cap de setmana contra el Lleida, va sumar 4 punts, amb els que va escalar fons la quarta posició a la classifica-ció, a només dos punts del líder, l'equip lleidetà. La setmana va començar molt bé pel Badalo-na, ja que els escapulats van retrobar-se amb el camí del gol i van aconseguir els tres punts en el partit que tenien pendent de recuperar de la sisena jornada davant del Villarreal B guanyant per 2 a 1. Després de jugar els 13 minuts que quedaven pendents de la primera part, en els que els valencians van estar a punt de donar un disgust al homes de Manolo González, el Badalona es va avançar només començar la segona part. Al minut 53 Oscar Sierra va aprofi-tar un refús dins l'àrea visitant

per avançar al Badalona. Amb aquest gol els escapulats van guanyar confiança i van controlar el partit sense problemes, i va gaudir d'una segona part molt tranquil·la. No obstant, als temps de descompte el partit es va animar de cop; primer Abraham va aconseguir el segon gol pels locals en una jugada personal i, abans que l'àrbitre xiulés el final, Cubillas va escurçar diferències, tot i que els tres punts es van quedar definitivament a Badalo-na. Diumenge, va rebre al líder del grup, contra el que va empatar a 1 en un partit en el que l'equip va aconseguir que les absèn-cies importants d'Abraham i Toni Lao no es notessin. Ben aviat, al minut 4, els escapulats es van avançar al marcador gràcies a una recuperació de la pilota de Raúl Torres a la frontal de l'àrea que va convertir en el primer gol del partit. Després d'avançar-se al marcador els Badalona va tenir una altra oportunitat clara de gol, però ràpidament el Lleida va aconseguir el domini del partit,

que el Badalona va contrares-tar amb molta consistència. Després de diverses accions de perill dels visitants, el gol de l'empat va arribar a la mitja hora de joc gràcies a un penal que va transformar Fuster. Amb l'empat a 1 es va arribar al descans i a la segona part els dos equips van comptar amb oportunitats per avançar-se al marcador però els pals van evitar que el marcador es tornés a moure. El Badalona viatja diumenge a Olot per jugar a les 16:30 hores un nou partit que ha de servir per reafirmar aquestes bones sensacions i seguir lluitant per estar a la part alta de la classificació.

Ja està obert el període d'inscripcions per la 61a Caminada de la Regularitat

El Centre Excursionista de Badalona va obrir la setmana passada el període d’inscripcions per la 61a Caminada de Regula-ritat, que un any més organit-za l'entitat badalonina. La data fixada per la cita anual obliga-da per tots els badalonins és el proper 16 de novembre i, fins tres dies abans de la celebració de la prova, el preu de les inscripcions és de 11 euros, un euro menys pels socis, amb un suplement de 3 euros més per les persones que

necessitin l’assegurança tempo-ral obligatòria per fer la prova. A partir del 13 de novembre el preu de la inscripció augmentarà fins els 15 euros. Enguany la Camina-da de Regularitat està inclosa dins la 16a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regula-ritat de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. Les inscripcions es poden fer per internet, a través de la pàgina web del Centre Excurcionista (www.cebadalona.org), i a la seva seu social, al carrer de la Costa, 13, cada dimarts i dijous entre les 20h

i les 22h. D'altra banda, també hi ha un telèfon per contactar amb el centre en cas de necessitar més informació, que és el 93 389 43 97.

| RedaccióCaminada

| RedaccióFutbol

Esports-16-17(H12).indd 2 04/11/2014 11:50:01

Page 17: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

| 17

| Artur PiquetBasquet

El Fiatc Joventut assalta el Palau (82-83)

Nou temporades després els Fiatc Joventut va aconseguir marxar del Palau Blaugrana amb una victòria. L’equip de Salva Maldonado va oferir una exhibició de fe i de joc coral i va aconseguir el triomf número 700 en la seva història ACB. Després d'aconseguir la primera cistella del partit, la Penya va veure com durant bona part del partit va anar a remolc al marcador. El primer quart va acabar amb un 25 a 18 a favor dels blaugrana, i al segon període l'avantatge va arribar fins el 10 punts (34-24). No obstant, els verd-i-negres van reaccionar i amb un gran Ventura anul·lant

els joc exterior blaugrana, i Vidal i Hannah molt encertats en atac, van poder remuntar fins arribar a la mitja part 4 punts per sobre al marcador (43-47).EL tercer quart va començar molt igualat, fins que un triple d'Oleson va tornar a avançar al Barça al marcador. En aquest moment va tornar a entrar a la pista Hannah i el partit va tornar a fer un tomb, permetent acabar el quart un altre cop amb 4 punts d'avantatge pel Fiatc Joventut. Només començar el darrer parcial els badalonins van aconseguir el màxim avantatge del partit, de 9 punts, gràcies a una tècnica xiulada sobre l’entrenador Xavi Pascual i, després, els triples de

Hannah i Suárez i la lluita de la Penya per contrarestar la potèn-cia física local, feien aguantar als badalonins al capdavant del marcador. Quan faltaven menys de 2 minuts pel final el Barça es va tornar a avançar perè, a diferència dels partits contra el Madrid o l'Obradoiro, els homes de Maldonado van saber aguan-tar el cap fred i, liderats per Suton, van aconseguir la victòria final per només un punt, 82 a 83.

Esports-16-17(H12).indd 3 04/11/2014 11:50:04

Page 18: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

18 |

Diumenge, a les urnes

Marcel MauriPeriodista

Aquest diumenge aniré a votar. Des del moment en què vaig tenir dret a vot, no he desaprofitat cap de les (escasses) ocasions que el nostre sistema democràtic ens posa al davant per decidir, com a ciutadans, algunes de les qüestions que ens afecten. I aquest diumenge 9 de novembre, el Govern de la Generalitat de Catalunya ens ha convocat per decidir sobre el futur polític del nostre país. Hi acudiré, sí. Com ho he fet sempre. Aniré a votar encara que aquest nou 9N no tingui res a veure amb el referèndum vinculant que havíem de celebrar però que el Congrés dels Diputats espanyols (amb els vots del PP i del PSOE) ens va negar. Acudiré al meu

9N tampoc sigui la consulta que el govern i la majoria parlamentària catalana van acordar però que la sentència del Tribunal Constitucional del mes passat va prohibir. I sí, aniré a votar encara que, de nou, aquest Tribunal deslegitimat hagi tornat a prohibir el procés participatiu en què hem hagut de convertir aquest 9 de novembre. Però les idees i la dignitat

no es poden impugnar. Aniré a votar perquè les urnes mai poden fer por en una democràcia. Perquè qualsevol societat (i la catalana o la badalonina en són bons exemples) són plurals i és a través de votacions que els ciuta-dans podem dirimir els diversos punts de vista i escollir el camí que decideix la majoria. Perquè cap tribunal ni cap govern espanyol pot decidir sobre el futur col·lectiu d’un país que se sap nació més enllà del que diguin lleis i sentències injustes. I votaré esperant que d’aquí pocs mesos el president del meu país em torni a convocar a unes eleccions de les quals en surtin un mandat democràtic clar. Aniré a votar perquè les urnes mai fracturen ni són elements de divisió, com sí que ho és la pobresa, l’atur, les desigual-tats socials o l’exclusió que pateixen molts badalonins i badalonines a causa d’unes polítiques públiques que els governs del Partit Popular han desenvolupat aquí i allà. Hi aniré perquè després d’ocupar pacíficament i de forma reiterada els carrers, ara és l’hora de demostrar a les urnes que els catalans volem decidir el nostre futur. Perquè és normal que un país voti com pot viure millor. Per tot això aniré a votar, i votaré sí a un estat per a Catalunya i sí a la independència. I ho faré conscient que la indepen-dència en sí no és una solució de res, però sí que és una oportunitat. La oportunitat de fer un país més just; de repensar les estructures polítiques i les institucions que ara bona part de la ciutadania se senten tan llunyanes; de fer una democràcia més propera, on la gent senti que la seva opinió

Dolors Sabaterblocs.mesvilaweb.cat/miozz

compta; de crear un sistema judicial independent, àgil i que respongui a les necessitats dels ciutadans. Votaré sí i sí perquè amb la independència tenim la oportunitat de crear un règim polític que sigui transparent i acabi amb la xacra de la corrupció, que no només ha afectat la classe política espanyola sinó que també, i molt, la catalana. Sísí per fer un país socialment just, que cregui de debò en l’estat del benestar i en una justícia social redistributiva. Un país que aposti per la recerca, per la innovació, per la creació d’empreses amb vocació internacional i socialment responsables. Votaré sí i sí des del convenciment que només amb un estat independent podrem seguir promocionant la llengua catalana en un país que respectarà i protegirà els drets dels castellanoparlants i de la resta de parlants. Només amb un estat lliure podrem mantenir el model educatiu català, eix vertebrador de la cohesió social. Per tot això aquest diumenge aniré a votar. I votaré sí i sí. Sabent que la independència no comporta que automàticament es compleixin cap d’aquests desitjos però sí que és una oportunitat única per tal de fer un país que sigui millor. I votaré amb un somriure. Perquè malgrat les impugnacions i les prohibi-cions, la nostra no és una lluita contra ningú sinó a favor d’un projecte de nou país més just, més democràtic i lliure. I votaré amb la il·lusió de tants que m’han precedit en la defensa de la democràcia. I amb el convenciment que aquest és el millor present que podem viure i el millor futur que podem deixar als que vindran.

No és cap novetat que la desobe-diència és una eina de lluita no violen-ta molt poderosa, perquè ha estat a cops de desobediència i altres accions de resistència que s’han aconseguit moltes de les conques-tes socials que ara gaudim, i és de tots conegut que sense aquestes lluites que han fet canviar lleis la nostra societat no hauria pogut abolir l’esclavitud, aconseguir el dret a vot de les dones, la desaparició de la mili obligatòria o uns horaris laborals dignes (per citar alguns exemples evidents). Durant un període del procés desobeir pot ser il·legal, sí, però és legítim. I passa a ser legal un

cop s’ha assumit el canvi, amb tota normalitat. Aquests dies la desobe-diència és actualitat. En un moment en què la necessitat econòmica de moltes famílies, per una banda, i l’afany d’alguns personatges per enriquir-se abusant del poder, per l’altra banda, són a l’ordre del dia, un prestigiós músic, Jordi Savall, se sacrifica i renuncia a cobrar 30.000 euros per un motiu ideològic. De principis. No pas perquè no neces-siti els diners, sinó perquè vol fer un gest de desobediència, (en aquest cas, de no col·laboració) un acte de denúncia contra la política d’asfíxia a la cultura que practica el ministre Wert. Lloable, i amb conseqüències mediàtiques remarcables. Fa pocs dies un altre músic va desobeir a Badalona contra l’atac a la llibertat d’expressió que perpetrava el gerent de Badalona Comunicació Albert Fernández Saltiveri, prohibint que es toqués l’Estaca en la cloenda del Festival Filmets. Martí Serra es va adreçar al públic del Zorrilla per explicar-ho, i va interpretar igualment la peça, amb la col·laboració espon-

La desobediència tània del públic. L’atac a la llibertat d’expressió s’ha difós amplament i tindrà conseqüències polítiques. Desobeir comporta un cert risc, sí, però quan el motiu és legítim i l’acció s’emmarca en un gest de lluita públi-ca, és útil i noble. És com el que passa cada vegada que s’atura un desno-nament (aquest mateix dilluns, a 9barris, s’en van aturar mitja dotzena): són desobediències legítimes i útils. En aquest cas dels desnonaments, clama que la magnitud dels robato-ris perpetrats per polítics corruptes i directius bancaris afectin a una població cada cop més empobrida,i que el diner públic del rescat bancari no hagi servit per protegir als seus clients-víctimes. Desobeir doncs és legítim quan la causa és justa i s’ampara amb drets fonamentals. No ho oblidem aquest diumenge 9 de novembre. Tenim dret a participar, a opinar, a decidir. Hi tenim dret, i és democràtic. I també és legal. Si l’Estat Espanyol busca una estratègia per il·legalitzar-ho nosaltres tenim el dret, amparats per la legitimitat, de desobeir-lo.

Opinio-18-19.indd 2 04/11/2014 17:09:33

Page 19: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660
Page 20: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

20 |

Votaré a La Llauna, el meu estimat institut que ara és símbol de moltes lluites i mogudes a #Badalona #lamevaurna #9N@laiasabater

L'octubre més càlid i sec des que tenim dades (2005): 20.1ºC (+2.2ºC) i 17mm (79.8mm)! #Badalona #Méteo #BaixMaresme @Totbadalona@Meteobdn

Recordo de petit que la tieta Quimeta torrava les castanyes amb el fogonet ben abrigada, al badiu de casa, amb un fred que pelava #Badalona@Gerhardss

@ccmontigala #Badalona 1 de noviembre y ya estan colgados los adornos de navidad!? Por favor... a este paso al final los pondran en agosto! @DavidVargasMo

Presentació dels vins d'Origens a can Coll #Badalona #agricul-turaperiurbana@Soirik1974

Pel #9N2014 #Badalona pateix les conseqüències de la nul·la planificació del mapa educatiu de secundària aplaudida pels nostres polítics!@Rogermelcior

Badalona en tweets

Jo pensava que els "testigos de jehova" s'havien extingit i ja no passaven per les cases. Veig que no #Badalona@albertgrowl

@chusversiochus alonso

Imatge de la setmana:

Etiqueta a les teves imatges de Badalona, Montgat i Tiana amb el hashtag: #totbadalona Cada setmana triarem una per a publicar-la a la revista. L'usuari de la imatge guanyadora podrà veure qualsevol pel·licula en qualse-vol sessió de dilluns a dijous. (1 mes des de la data de publicació)

Vols veure cinema xLAKARA al Megacine Màgic Badalona?

Concurso

CINExLAKRA

Opinio-20.indd 1 04/11/2014 17:16:11

Page 21: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

E l c o n c u r s “ P a s s a t g e s metropolitans” organitzat per l ’AMB (Àrea Metropoli tana de Barcelona) va ser presen-tat en un acte celebrat a l COAC (Col·legi d’Arquitectes d e Ca t a l u nya) e l p a s s a t dimarts 21.L’ o b j e c t i u d e l c o n c u r s “Passatges metropol i tans” és l a d e p l an te j a r i d e es d ’actuac ió en e l terr i tor i i l’espai públic, en actuacions a una escala pet i ta , però que mi l lo r in subs tan t iva-ment les opcions tant dels usuaris de bicicleta com dels vianants, presentant projec-tes per millorar la convivèn-cia entre el trànsit rodat i els vianants, o l’impacte negatiu d’alguna gran infraestructura. El concurs està obert per ser una via de difusió per a nous talents i professionals joves.

Badalona i Montcada, els dos primers punts d’actuacióEl primer punt situat a Badalo-na, es troba a l’encreuament de la C-31 amb el Torrent de la Font, entre l’avinguda del Presi-dent Companys i la passera del carrer de Sant Felip i de Rosés. Els projectes presentats hauran de proposar opcions per a la integració urbana de la C-31, millorant la continuïtat entre els espais fragmentats dels barris de la Morera, Bufalà, Casage-mes i Dalt de la Vila, així com d'un corredor verd perpendicu-lar entre la Serralada de Marina i el mar.

E l s e g o n p u n t e s t r o b a a M o n t c a d a i R e i x a c . O n s ’h au r a n d e p r e s e n -tar pro jec tes que mi l lor in l 'accessibil i tat i la recupe-ració d’itineraris del marge esquer ra de l r iu R ipo l l , i l’ordenació dels sòls lliures entorn al “sota-viaducte” de la C-33.

A l ’a c t e d e p r e s e n t a c i ó del concurs es van revelar aquests dos primers punts per a què els par t ic ipants p r e s e n t i n e l s p r o j e c te s . D u r a n t e l s p r o p e r s d o s m e s o s e s p r e s e n t a r a n e l s a l t r e s q u a t r e à m b i t s d’actuació i el proper mes de març tindrà lloc el lliurament de premis. El guanyador entre els 10 f i na l i s tes d e c ad a àm b i t d’actuació s’endurà un premi

Idees per a millorar la mobilitat metropolitana

d e 3 .0 0 0 € en me t à l · l i c , i t a m b é s ’ e n t r e g a r a n mencions a dos projectes més.

El concurs “Passatges metropolitans” premiarà

les solucions de mobilitat en els punts negres del

territori metropolità

| Imatge de la presentació celebrada al COAC

El concurs “Passatges metro-politans” és part del progra-ma “Passages” organitzat per l’Institute pour la Ville en Mouvement (IVM), organit-zació situada a París i que és l’encarregada d’impulsar solucions innovadores en la mobilitat urbana. Aquest p rog rama in te rnac iona l compta amb diferents repre-sentants estatals, en el cas de Barcelona, el referent del comitè és l’urbanista Carles Llop.

[+] www.amb.cat/passatges www.ville-en-mouvement.com

Actualitat-4.indd 1 04/11/2014 16:01:43

Page 22: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

| Imatge de l’obra “Pulmons”

22 |

| Carles CarvajalTeatre

Aquest divendres, a les 21h, el Teatre Principal serà l’escenari de l’obra “Pulmons”. Una història que, a través de dos personat-ges imperfectes però profun-dament humans, dóna vida a una generació per a la qual la incertesa és una forma de vida. En un moment d’ansietat global, terrorisme, canvi climàtic i inestabilitat política, una jove parella contempla la possibilitat de tenir un fill. Si s’ho pensen massa, no ho faran mai. Però si no s’ho pensen bé, podria ser un desastre. Volen tenir un fill basant-se en les raons correc-

El Principal acull la representació de l’obra “Pulmons”de Duncan Macmilan

tes però… quines són les raons correctes? I què serà el primer que es destruirà, el planeta o la relació?Pulmons és la història d'una conversa. Un dia, tot comprant mobles, una parella es troba inesperadament discutint si haurien de començar a tenir fills o no. Sóc una bona persona? Seré un bon pare? Quina mena de món heretaran els nostres fills? És intel·ligent o necessari dur al món encara una altra perso-na? Com més intel·ligents som, més difícils són de contestar aquestes preguntes i més ridículs semblem per intentar bregar-hi.L'obra de Macmillan és una acte a

la corda fluixa per als dos actors protagonistes: Pau Roca i Carlota Olcina. No hi ha res més que ells. Una oportunitat per veure dos intèrprets extraordinaris sense la maquinària escènica habitual. El preu de l’entrada és de 18 euros.

[+] Teatre Principal, divendres 7 de novembre, a les 21h.

Els Micacos van començar el darrer mes d'actuacions d'aquesta temporada desplaçant-se fins a Cornellà per partici-par en la 24a Diada de la colla local, els Castellers de Cornellà, acompanyats també de la Colla Jove Xiquets de Vilafranca. Els badalonins van poder descarre-gar dos castells de 7.

Dos castells de 7 bàsics pels Castellers de Badalona a Cornellà

| Carles CarvajalMúsica

El c ic le de concer ts, Ni ts d’Estrelles, continua aquest dissabte amb l’actuació del compositor i pianista Ismael Dueñas. El bada loní ens presenta en un concert doble l'artista nord-americana Leslie

Ismael Dueñas actua aquest dissabte al Teatre Principal

Helpert, i el retorn, d'un dels trios més espectaculars del jazz català "Ismael Dueñas Trio" amb l'energia del rock, el so del jazz i la subtilesa de la música clàssica. Leslie Helpert i Ismael Dueñas, enfants terri-bles del segell independent Whatabout Music, han confluït

per interpretar temes origi-nals dels seus últims discs. El concert d’Ismael Dueñas tindrà lloc aquest dissabte, a les 21h, al Teatre Principal i el preu de l’entrada és de 16 euros. El proper 13 de desembre, i dins del mateix cicle, actuaran Els Amics de les Arts.

Page 23: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

! 23

Convocat el sorteig públic dirigit a nens i nenes perparticipar a la Cavalcada de Reis

L'Ajuntament, a través de l'Àrea de Cultura i Ciutadania, ha convo-cat un sorteig públic dirigit a nens i nenes d'entre 8 i 11 anys que vulguin formar part de la Caval-cada de Reis de Badalona 2015. Els nens i les nenes, un total de 24, aniran a dalt de les carrosses dels Reis i llançaran caramels al públic assistent. Per presentar una sol·licitud caldrà omplir el formulari publicat fins al dia 23 de novembre al portal web www.badalona.cat, on hi ha les bases d'aquest sorteig.[+] www.badalona.cat

El productor i músic

Ritmes

El productor i músic Daniel Lanois és un dels primers confirmats per al festival Blues & Ritmes de Badalona. El músic canadenc presentarà dimecres 22 d'abril de 2015, al Teatre Principal de Badalona, i en exclusiva per a tot l'Estat espanyol, el seu nou disc Flesh and Machine. Les entrades per al concert ja estan a la venda a través de www.zorrilla.cat i de les taquilles del Teatre Zorrilla. La resta del cartell del festival Blues & Ritmes s'anunciarà durant el mes de desembre.[+] www.zorrilla.cat

La Tertúlia Flamecade Badalona fa 30 anys i ho celebra amb una exposició

La Biblioteca de Sant Roc acollirà a par tir del proper dijous una exposició sobre els 30 anys de la Ter túl ia F l am e n c a d e B ad a l o na . La mostra recull imatges i objectes molt representatius d'aquests 30 anys de flamenc a la ciutat. A més a més a l'acte d'inauguració comptarà amb l 'ac tuac ió de l 'au la d'alumnes del Centro Andaluz Tertúlia Flamenca i a la sala d’audiovisuals es podrà veure documentals sobre aquestes tres dècades.

Page 24: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

Dijous 6 Cicle Butxaques

'CARTRÓ, CONSTRUCCIÓ D'UNA CIUTAT', a les 17:30h, a la nau 3 de l’Escorxador de la Salut.

Els Dijous d'en Biblius'EL CALENDARI D'ADVENT', a les 18h, a la Biblioteca de Can Casacuberta.

L'hora del conte'MARATÓ DE CONTES 2' a cà-rrec de M. Carmen Argüelles, a les 18h, a la Biblioteca de Lloreda.

L'hora del conte'CONTES DEL 1714' a càrrec de Roger Cònsul,a les 18h, a la Biblioteca de Sant Roc.

PresentacióPRESENTACIÓ DE LA REVISTA de poesia en llengües peninsulars "Caravansari",a les 19:30h, a l’Espai Betúlia

Divendres 7 ExposicióINAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ “TEMES DE BADALONA”, expo-

pel Grup de Belles Arts Del Museu de Badalona, a on totes les obres representen diferents indrets de la ciutat. Fins el 21 de novembre, al Centre Cívic Dalt la Vila. Presentació PRESENTACIÓ DEL LLIBRE CATALUÑA: GOLPE A LA VIOLENCIA DE GÉNERO (12 narradores en clave de cuento).Presentat per Jordi Matamoros, autor d’un dels relats del llibre,a les 19h, a l’Espai Betúlia.

Teatre“PULMONS” de Duncan Mac-millan, a les 21h, al Teatre Principal. Preu: 18 euros

Dissabte 8 Fira de tardorAL C ARRER PÉREZ GALDÓS,

-sociació de comerciants. Visita guiadaDE BAETULO A BARCINO, el Mu-seu de Badalona, a les 10:30h, farà una visita guiada a la ciutat romana de Baetulo les Termes i el Decumanus.

ConcertD’ISMAEL DUEÑAS, dins del ci-cle Nits d’Estrelles, a les 21h, al Teatre Principal. Preu: 16 euros. Diumenge 9

Kustom popularDURANT EL MATÍ,al voltant del port de Badalona. Boletada popularA PARTIR DE LES 13H, a la pista Sol-Iris Casagemes.

concurs de Poemes 13È CONCURS DE POEMES DEL BARRI DE CANYET, a les 14h, al restaurant Cal Dimoni. Dilluns 10

Racó de paresXERRADA INFORMATIVA PER A PARES I MARES sobre : ‘Com puc ajudar al meu fill a millorar la seva atenció i concentració’ a càrrec de Maria Canals, psicòloga, a les 18h, a la Biblioteca de Can Casacuberta.

Dimarts 11 Cicle Clàssics de la

CONFERÈNCIA DEL PROFESSOR MAURICIO ZABALGOITIA (UAB) sobre el gran escriptor colom-

recentment desaparegut, a les 19:30h, a l’Espai Betúlia.

Dimercres 12

DonaA LES 16,30 HORES SORTIDA CULTURAL LA PLAÇA DE CATALUNYA “ Història d´una Plaça” cal inscripció prèvia més infor-mació 93 387 54 88

Dijous 13 Exposició INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ “30 ANYS DE LA TERTÚLIA FLAMENCA DE BADALONA” a la Bi-blioteca de Sant Roc, a les 18h, amb l’actuació del Centre An-dalús de la Tertúlia Flamenca.

de la DonaSORTIDA CULTURAL MACBA Museu d´art contemporani de barcelona Exposició “ Carol Rama” Inscripció prèvia tel 93 387 54 88

Xerrada GratuïtaDISSABTE 15 DE NOVEMBRE, Xerrada Gratuïta: ¿Què és la Antigimnasia? a les 11h a la Dietètica Colomer, c/ Mar 66. Badalona. Reserva plaça, 640 537 341

Dijous 6 Conferència“ELS BOLETS DE CATALUNYA”, a

18:30h, a la Sala Pau Casals.

Divendres 7

Taller de teatreELS DIVENDRES A LA TARDA, a l’Espai Jove de Montgat.

Acte de proclamació de la Pubilla de la SardanaA LES 19H, al Saló de plens.

24 |

Pròxims actes

agenda

badalona

montgat

Page 25: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

| 25

Informació i reserves 93 224 56 11Horaris Cartellera

93 464 13 13 - 93 464 65 65Des del 7 de novembre al 13 de novembre del 2014

09.11.14

Film Pase 1 Pase 2 Pase 3 Pase 4 Matinal Golfa

LOS BOXTROLLS 16:15 18:20 12:15ANNABELLE 20:20 22:20REC 4: APOCALIPSIS 16:25 20:35 12:30CAMINANDO ENTRE TUMBAS 18:20 22:30DRACULA: LA LEYENDA JAMÁS CONTADA 16:35 18:35 20:35 22:30 12:15ALEXANDER Y EL DÍA TERRIBLE, HORRIBLE,... 18:30 22:15EL CORREDOR DEL LABERINTO 20:10SÁBADO Y DOMINGOALEXANDER Y EL DÍA TERRIBLE, HORRIBLE,... 18:30 22:15EL CORREDOR DEL LABERINTO 16:15 20:10 12:30EQUALIZER 18:00 22:15ALEXANDER Y EL DÍA TERRIBLE, HORRIBLE,... 16:15 20:35 12:30INTERSTELLAR 17:00 20:25OPERACIÓN CACAHUETE 12:30INTERSTELLAR 18:20 21:30AVIONS (cicle català) 12:15VIERNES 07-11-2014INTERSTELLAR 18:20 22:00SÁBADO 08-11-2014INTERSTELLAR 18:20 22:00AVIONS (cicle català) 16:15INTERSTELLAR 16:15 19:35 11:45VAMOS DE POLIS 22:40CAMINANDO ENTRE TUMBAS 16:15 20:25 12:00REC 4: APOCALIPSIS 18:30 22:40LOS NIÑOS DEL CURA 16:15 20:15 22:15 12:20ANNABELLE 18:10DIXIE Y LA REBELIÓN ZOMBIE 16:15 18:00 12:30SERENA 19:45 22:00NINJA TURTLES 16:15 18:10 20:05 12:25PERDIDA 22:00TORRENTE V : MISION EUROVEGAS 18:10 22:10EL JUEZ 22:10SÁBADO Y DOMINGOTORRENTE V : MISION EUROVEGAS 16:15 18:10 20:10 12:20EL JUEZ 22:10

Nuevos precios: miércoles 3,90 € y jueves 4,90 €

PORTADA ESTRENOS

EVENTOS

Page 26: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

26 |

Canonge Baranera, 78 08911, Badalona

93.384.00.71www.saltamarti.com

saltamarti@saltamartí.com

músicaDavid Ramón

llibres Per Saltamartí Llibres Llista d'àlbums

Llista de cançons

Amb quinze anys i desitjosa d’una vida millor,el 1923 la Hattie Shepherd va fu-gir de l’horror del sud amb un tren a l’albada amb

destinació a Filadèlfia. Aquesta és la història de la seva família les sis dècades següents, re-partida en dotze fils narratius. Les dotze tribus de Hattie és

única sobre la culpa, el sacrifi-

que són una part intrínseca de l’amor incondicional.

«Calla, que de ti no quiero ni que me cierres los ojos.»Con esta sentencia dispara-da contra su mu-jer, el octogenario José Molina rompe

en su lecho de muerte un silen-cio al que se ha aferrado durante décadas. Esta frase se instala en la mente de su nieto de diecisiete años, que por primera vez intuye que detrás de ese abuelo adus-to, seco y bronco se esconde un pasado de cicatrices y miedos. Años más tarde, el nieto adulto intentará encontrar las palabras que nunca se dijeron y descubrir de qué están hechos sus propios silencios.

LES DOTZE TRIBUS DE LA HATTIE Ayana Mathis RBA

LO QUE A NADIE LE IMPORTASergio del MolinoLITERATURA RANDOM HOUSE

Llistes facilitades per Promusicae

1

2

3

1

2

3

música

Es l’hora dels adéus

Sala i Martín

Asi empieza lo malo

Javier Marias

Les dones de la principal

Lluís Llach

Els més venuts

Llista facilitada per Saltamartí Llibres

1

2

3

llibres

novetats

Juan Magan

Si no te quisiera

Meghan Trainor

All About That Bass

Robin Schulz, Lilly…

Prayer in C (Robin Schulz…

El barrio

Hijo del levante

India Martinez

Dual

Mago de Oz

Ilussia

ARIEL SANTAMARIA I LA BANDA DEL DR. JUANTXIPolíticament Juantxi

A r i e l S a n t a -m a r i a é s c a n t a n t , m ú s i c i t a m b é po lí t ic de la CORI a

Reus. En el seu darrer disc, Ariel fa una repassada de forma satírica al món de la política, a la corrupció, als afers interns, i tot allò que envolta l'esfera política, en total són dotze temes de música rock, on també hi ha lloc per a un bonus track on hi trobem el tema “Jo vull ser alcalde”, i el tema “Tots som de Reus” per a Karaoke.

VIA LÍMITSuperherois

U n a n y i m i g d e s p r é s d e s e r f i na l i s tes el 2013 al c o n c u r s de música S o n a

9, aquest 2014 el grup de Vilafranca del Penedès ens presenten el seu primer disc.

sota la producció Marcelo Frajmowicz, ens presenten cançons fresques, pensa-des per a un públic adoles-cent, que te com a referents grups americans com Simple Plan, o All Time Low, el seu pr imer s ingle ha estat “Et faré feliç”.

Page 27: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

| 27

Posa't guapa, posa't blauPERRUQUERIA I ESTÈTICA

OBERT TOT EL DIAEl nostre equip us aconsellarà les noves tendències de color i tall

Mar, 32 - 35 - 93 389 41 54 - 93 384 09 09

Jonathan Serra

Tendències en extensions

Les extensions s'han convertit en una manera ràpida i senzilla de canviar d'imatge, ja sigui donant-li més densitat i volum als cabells o per convertir la teva melena en una "súper-melena".A q u e s t s n o u s s i s t e m e s d'extensions et fan canviar de look, d'imatge, d'una manera senzilla, ràpida i radical.Un d'aquests sistemes és el d 'apl icar Keratina. S'aplica d'unitat en unitat, individual-ment, i en general es calcula que per a realitzar el tracta-ment a tota la cabellera s'han de fer entre 80 i 100 d'aquestes aplicacions. Aquest mètode, d'aspecte final molt natural, és potser el més car però també és el que més temps dura ( entre 3 i 4 mesos).Un a l t re mètode és e l de "cortina", que es pot fixar de dues maneres: amb micro-clips o micro-anelles o amb un sistema alternatiu, el "glue",

que enganxa les extensions. Aques t s i s tema dura dos mesos i es poden re-utilitzar. El preu és econòmic i el siste-ma és ràpid.El tercer mètode que anome-narem és l'adhesiu, que resulta el sistema més còmode de portar. Va enganxat al cabell i no cosit. Tot el procediment dura uns 15 o 20 minuts i dura

uns 2 mesos.Fina lment , e l s is tema de "posar i treure" o amb clips, ideal per ocasions especials. En pocs minuts pots tenir una cabellera amb un serrell nou o una metxa de fantasia o podeu gaudir-ne d'entre 6 a 8 mesos.Espero haver-vos ajudat a escollir les vostres extensions ideals per estar a l'última moda.

Esther Fustéwww.estrass.com

Page 28: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

Gastronomia

28 |

VENGA A COMER UNA PIZZA A NUESTRO RESTAURANTE Y LE REGALAMOS OTRA, PARA USTED O SU ACOMPAÑANTE

Válido todos los días. No para llevar. Caduca 30/11/2014

www.restaurantecambalache.com

WIFI y Patio fumadores

El iogurt és un producte de consistència semisòlida, que procedeix de la llet, habitual-ment de vaca, que ha estat sotmesa a un procés de fermen-tació. A través d’aquest procés, la lactosa (sucre propi de la llet) passa a ser àcid làctic per la qual cosa les proteïnes de la llet es coagulen i els greixos i les proteïnes es predigereixen, transformant-se en components més fàcilment digeribles pel nostre organisme.

De gust lleugerament àcid, el iougurt conté proteïnes d’alt nivell biològic. D’entre els seus components cal resaltar, però, el calci, les vitamines del grup B i les vitamines liposolubles A i D. Quant al contingut greixós, aquest dependrà de si es tracta d’un iogurt sencer, desnatat, enriquit amb nata, etc.

Precisament, les calories contin-gudes en el iogurt dependran no tan sols de la quantitat de greix, sinó també dels ingredients addicionals que s’hi afegeixin:

sucre, edulcorants no calòrics, melmelades, fruites fresques o dessecades, fruits secs, etc. Un iogurt natural sense sucre aportaria unes 91 calories. Si fos desnatat, el nivell calòric pot baixar fins a la meitat.El iogurt és, doncs, un aliment naturalment sa i contribueix a equilibrar la flora bacteriana del nostre intestí i a potenciar el nostre sistema de defenses contra les infeccions i altres malalties. El iogurt és un produc-

te que forma part de la nostra dieta diària i que està especial-ment indicat en processos de diarrea, ingesta d’antibiòtics i per a persones amb dificultats en la digestió.Per contra, el iogurt és total-ment desaconsellat de prendre en persones amb al·lèrgia a la proteïna de la vaca. Tret d’aquesta contraindicació, es tracta d’un producte recomanat pels experts en nutrició, tant per petits com per grans.

Page 29: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

| 29

Restaurant Típic

Carns a la Brasa amb llenya d'alzina

CARGOLS ESTIL DE LLEIDA

De dimarts a divendres,menú de la carta excepte festius i vigílies

Dues hores gratis Parking El Viver

PC/ Francesc Planas i Casals, 26

Per a reserves 93 384 52 35

www.elrebostdenmanel.com

Migdies

Laborables per

10,80 € IVA inclòs!!

RESERVES: 93 399 86 93 - [email protected]/Baldomer Solà, 3 08912 BADALONA

Cuina Indo PaquistanesaCansat de sempre el mateix...

Vine i prova la nostra "cuina"

Solament al nostre país ens gastem uns 2 milions d’euros a l’any en productes i/o dietes mi rac le. No obs tant a ixò contínuament es publiquen estudis que assenyalen que per aconseguir i mantenir una pèrdua de pes sostinguda en el temps són necessaris canvis duradors en el nostre estil de vida. Un estudi molt recent publicat en la revista Nutrition indica que l’ús de suplements per afavorir la pèrdua de pes genera justament l ’efecte contrari. El motiu? L’anomenat “efecte alliberador”, que fa que ens relaxem en el control de la nostra ingesta, doncs, diposi-tem la confiança en l’efecte

del fàrmac o del suplement. Es tracta d’una conseqüència psicològica no intencionada, però que sumat a la baixa eficàcia d’aquests productes per produir una baixada de pes i de greix clínicament rellevant i sense riscos, té com a resultat un augment del pes perllon-gat en el temps. Els autors de l’estudi destaquen l’irònic que resulta que el percentatge de població amb obesitat hagi augmentat al mateix temps que la venda i l’ús de suplements per perdre pes s’hagi disparat. Llavors, és possible perdre pes sense “miracles”? Per descomptat que sí. Per a això hem de desaprendre les falses

creences sobre el que és saludable i el que no, canviant el “xip” del nostre concepte d’alimentació i sobre la nostra imatge, i aconseguint canvis en el nostre estil de vida que siguin durables. Només així mil lorarem la nostra salut, ens sentirem molt millor amb nosaltres mateixos i cada dia tindrem més ganes de cuidar-nos i mimar-nos.

Page 30: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660
Page 31: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

| 31

ATENCION

¡¡ATENCIÓN!!APROVECHE LA SUBVENCIÓN DE LA

GENERALITAT DE CATALUNYA DE HASTA

50%PARA OBRAS DE REFORMA, MEJORA o

ADECUACIÓN DE SU PISO O COMUNIDADES:

*REFORMA Ó ADECUACIÓN DE COCINAS Y BAÑOS*SANEADO DE HUMEDADES Y PINTADOs*IMPERMEABILIZACIÓN DE TERRADOS

*INSTALACIÓN DE CARPINTERIA DE ALUMINIO*ADECUACIÓN DE INSTALACIÓN ELECTRICA

*ADECUACIÓN DE INSTALACIÓN DE AGUA*REPARACIÓN DE BARANDILLAS METÁLICAS

*CONSTRUCCIÓN DE RAMPA EN VESTIBULOS, …NOS ENCARGAMOS DE TODOS LOS TRAMITES, gratis

EL MANETESCAMBIO BAÑERA POR PLATO DE DUCHA 550€

PINTO PISO POR 400 EUROSTrabajos de paleta y lampista 11 €/hora Limpieza y seriedad

Presupuestos sin compromiso

664 14 43 38(Juan Manuel)

DINERO YA, AGRUPACIÓN DE DEUDAS, CASOS DIFÍCILES CON ASNEF, SOLUCIONAMOS EMBARGOS,MICROCRÉDITOS 24H.

ACEPTACIONES DE HERENCIAS. EMPEÑO VEHÍCULOS. ASESORIA LEGAL Y FINANCIERA. CAPITAL PRIVADO A CUOTAS. RESPUESTA INMEDIATA.MÁXIMA SERIEDAD 93 142 62 27 ó 687 74 53 06

Connectar diferents espais

El fet de connectar diferents espais i e l iminar barreres entre estances pot ajudar-vos a guanyar metres i sensació d’amplitud. El més habitual és tirar un envà, sempre que no sigui un mur de càrrega o una paret estructural. Però també es pot crear un passaplats entre el menjador i la cuina, per guanyar en funcionalitat i que cada estança mantingui la seva independència.Si prescindiu de les zones de pas guanyareu metres i podeu ajudar-vos dels

mobles sense part posterior per marcar la separació dels espais. Podeu, a més, intentar prescin-dir d’alguna estança massa petita per aconseguir una sala més ampla. Al bany, un mur baix pot ajudar-vos a independitzar zones, i al dormitori us pot servir com a capçal per un costat i com a separador entre la zona de nit i el vestidor per l’altre.Els envans que són mòbils rendibilitzen al màxim l’espai, ja que permeten jugar amb els metres segons cada necessitat puntual. Les

portes corredisses vistes són les que necessiten menys obres i resulten més econòmiques. Però tenen l’inconvenient que les seves guies són visibles i, a més, es mengen part de la paret.

ANUNCIA'T EN AQUEST DIRECTORI

AMB MIG RECUADRE PER 7,50 €

[email protected]/ Santiago Rusiñol, 75

08911 BadalonaINSTAL.LACIONS S.C.P.

EFICÀCIA I RAPIDESATels. 620 53 45 28

93 464 18 28

Electricitat - Aigua Instal.lacions - Avaries

Page 32: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

Renault Espace

El nou Renault Espace renova imatge, amb una exterior que presenta una marca persona-litat i major dinamisme. També destaca d’aquesta nova versió la gran superfície envidriada de més de 7 m2. L’ampli espai interior i la modularitat són altres de les característiques definitòries del Renault Espace. Això és degut a l’ampli habitacle però també a la configuració dels seients, que són correders i de fixació automàtica. En aquest sentit, l’Espace permet la configuració de 2, 5 o 7 places, en funció de les necessitats de càrrega. A més a més, a la part posterior cada passatger pot escollir la situació del seu seient.A nivell tecnològic el nou Espace compta amb la targeta de mans lliures, el fre de mà assistit, l’assistència a l’estacionament al davant i al darrere, amb càmera de retrocés... A més a més, la ràdio és interactiva i s’integra en el navegador central en un sistema

de navegació intuïtiu i eficient. El Renault Espace compta amb dos propulsors dièsel, de 130 i de 160 cavalls i un a benzina de 200 cavalls. En els casos del motor de 160 i de 200 cavalls poden anar acoblats a una caixa automàtica de doble embragatge i de sis velocitats. El motor de 130 cavalls va associat a una caixa de canvis manual i també de sis velocitats.

Un ampli desplegament de dispo-sitius de seguretat activa i passi-va permeten al Renault Espace, d’una banda, evitar situacions de risc i, de l’altra, minimitzar-ne els efectes. El sistema d’il·luminació inclou tecnologia LED en els fars davanters, que incorporen el siste-ma Day Running Light, que els manté permanentment encesos durant el dia.

32 |

Desguaces

Estalvia fins a un 75% en els teus recanvis Venda de recanvis i pneumàtics nous i d'ocasióCompra de vehicles per desballastamentServei de grua i tramitació de baixa GRATUÏT

Tel. 93.387.43.55Fax. 93.387.43.50www.elrecanvi.com

Pge. Rodó 1 i 3Rambla San Juan 254

089 BADALONA

Page 33: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

| 33

MªDOLORS MAS DELBLANCHPSICÓLOGA

Niños y adolescentes Terapia de

Pareja

Horas convenidas. Tel. 687 81 40 56e: [email protected]

C/Coll i Pujol, 95 3r 3a · Badalona

Impor tant avenç per l luitar contra la tuberculosi. L'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalo-na l’ha presentat en la Conferèn-cia Mundial sobre Salut Pulmonar que s’ha fet a Barcelona. Els investigadors, en un assaig clínic fet amb un centenar de volunta-ris, han trobat un probiòtic, un suplement alimentari, que ajuda a prevenir el desenvolupament de la tuberculosi.El probiòtic és, de fet, un bacte-ri -micobacteri-, inactivat per la

calor, de la mateixa família que el de la tuberculosi. S'anomena "Mycobacterium manresensis", va ser descobert a l'aigua del riu Cardener i identificat per primera vegada pels investigadors de la Unitat de Tuberculosi Experimen-tal (UTE) de Can Ruti.És una manera diferent d'abordar la malaltia i s'ha fet així perquè els investigadors van consta-tar que les persones infectades emmalalteixen per una reacció inflamatòria exagerada contra el

bacil de la tuberculosi. Es basa en la necessitat que el cos toleri el bacteri en lloc de voler-lo eradicar.El probiòtic, fa que el cos apren-gui a tolerar de forma natural el micobacteri de la tuberculosi.

Page 34: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

34 |

horòscopsBALANÇA (24/9 al 23/10)

Us preocupa-ran força els diners i és que

pot molt ben ser que tingueu forces despe-ses extres que us facin trontollar l’economia d’una manera força imprevista, no us hi atabaleu que tampoc n ’ h i h a p e r t a n t , única cosa que heu de tenir amb compte és que el tema dels diners sempre es pot arreglar amb temps i una canya.

SAGITARI (23/11 al 21/12)Teniu mol tes g a n e s d e marxar a voltar

i a veure llocs diferents i sembla com si ningú us hi volgués acompanyar, si cal mireu d’espavilar-vos i anar-hi pel vostre compte, si no ho feu estaràs de mala lluna i no hi haurà qui us aguanti, la veritat és que potser aniríeu més bé anant una mica més al vostre aire sense buscar tant qui us acompanya i qui no.

ESCORPÍ (24/10 al 22/11)La cosa no està malament però hi ha un petit

atenuant, el fet que podeu tenir una discus-sió aferrissada amb algun lloc d’esbarjo, potser que el millor que podeu fer és mirar de no sortir massa, de marxa i mirar d’endreçar casa vostra o la vostra habita-ció tan sols. Pot ser si sortiu i us deixeu anar acabeu arribant a casa amb un ull de vellut, i és que teniu les de rebre.

CAPRICORN (22/12 al 20/1)P o t s e r q u e us vingui com una sensació

d’enyorança envers la figura del vostre pare, si encara els teniu amb vosaltres no desapro-fiteu l’ocasió i mireu de parlar-hi i d’arreglar algun malentès que temps enrera potser us va afectar negati-vament en la vostra relació. Per altra banda la relació amb la figura de la mare es presenta molt bé.

AQUARI (21/1 al 19/2)Us aconsello que al llarg d’aquests dies no jugueu

amb res, mireu de fer-ho tot sobre segur, perquè és que teniu totes les de perdre i si us arris-queu amb el que sigui teniu un tant per cent molt alt de que us sigui negatiu. Si hem voleu creure feu que siguin uns dies d’allò més rutinaris, us estalviareu problemes i maldecaps, és el moment d’abaixar el cap i no dir gaire res.

PEIXOS (20/2 al 20/3)H e u d ’ a n a r una mica amb compte, teniu

un risc es pecial per tenir alguna entreban-cada amb resultat de trencament o entre-girada de turmells o peus, casi que el que us diria és que vigileu per on passeu i mireu on poseu els peus, o podeu evitar si esteu per el que feu. Per altra banda teniu una propo-sició bona relacionada amb la feina.

ÀRIES (21/3 al 20/4)E l t e m a q u e t e n i u m é s a sobre és el de

la feina, pot ser que jugui un paper bastant important una decisió que heu de prendre i que pot fer canviar molt i per bé la vostra vida laboral. Si en aquests mom ents no teniu feina cal que us espavileu per trobar-ne ara que és un bon moment. Per una altra banda tingueu en compte que estareu en un bon moment de salut.

TAURE (21/4 al 20/5)Teniu molts de pardalets al cap, només feu que

pensar en fer canvis a la vostra vida i el que feu és imaginar-vos com o que podríeu fer, però tan sols ho imagi-neu i no feu res perquè els canvis es produei-xin, la veritat és que l’única cosa que fa falta ara mateix és viure una

gaire cas a la realitat, de fet també és una mica bo somiar truites.

BESSONS (22/5 al 21/6)Teniu un bon a s p e c te p e r fer algun tipus

d’inversió, o sigui que si teniu l’oportunitat no la deixeu passar. A part d’això és possible que algun malestar de salut us vagi marxant i us sentiu molt més a gust i bé. L’únic amb el que haureu d’anar amb comp te serà amb que tindreu tendèn-cia a contestar d’una m a n e r a u n a m i c a massa airosa i crítica.

CRANC (22/6 al 21/7)Teniu un repte a seguir, us heu proposat fer una

cosa i heu de ser ferms per arribar fins al final, podeu fer-ho, tan sols cal que us hi esforceu una mica i senzillament que intenteu no canviar de pensament mentre aneu fent. Últimament la vostra idea és anar establint una mica de regularitat a la vostra vida i si us ho proposeu amb totes les ganes ho podeu aconseguir.

LLEÓ (23/7 al 23/8)És possible que t i ngueu mo l t bon rotllo amb

els amics de la feina i també del cole si és que encara estudieu, és clar, però amb els amics o amigues amb qui aneu de festa pot ser que la cosa es compliqui una mica i que hi hagi algun conflicte en principi de tipus verbal, teniu les de guanyar però us aconsello que mireu de pacificar l a cosa i no hi doneu més importància.

VERGE (24/8 al 23/9)Tot i que tindreu algun moment una mica carre-

gós al llarg d’aquests dies, podeu estar la mar de contents ja que les solucions us vindran soles com aquell que diu i se us posaran les coses bé sense tenir de lluitar-hi massa, millor que millor, no trobeu? Per altra banda us senti-reu força bé que ja us convé, això us pot donar més confiança amb el que feu a diari.

i è a

t s u s

s o a a

s e s l

r s u u

-u s e

a o i i

s s a

e r a r

e t s

a e a r

Page 35: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

| 35

Veus aquest anunci?Doncs els teus clients també!

Truca i informa't93 464 69 79 · 93 464 69 [email protected]

ANUNCIA'T EN AQUEST DIRECTORI

AMB MIG RECUADRE PER 7,50 €

Nivell fàcil Nivell difícil

el teu tarot aquí

La méteo de la setmana del 27 d’octubre al 2 de novembre

Hem tancat el mes d’octubre i arriba l’hora de fer-ne balanç. Aquest ha estat un dels octubres més càlids de les últimes dècades pel que fa al global del país. En el cas de Badalona també és així, malgrat que l’octubre de l’any passat ja va estar marcat per unes temperatures anormalment altes. La temperatura mitjana mensual ha estat de 20.1ºC, essent 2.2ºC superior a la mitjana climàtica mensual (17.9ºC). No hem tingut cap dia amb una temperatura mitjana que fos igual o inferior a aquests 17.9ºC, un fet del tot insòlit. A més, les màximes de més de 20ºC han sovintejat durant les últimes setmanes. Però l’octubre de 2014 no només el recordarem per la calor, també per la manca de pluges. Només ha arribat a ploure un sol dia (el 5), en el que van caure 17mm. Des de

L’escassetat de pluges s’està notant arreu del país. El pantà de Santa Fe (al Montseny) ja fa setmanes que es va buidant. Encara hi queda força aigua emmagatzemada, tal i com es veu a la fotografia, però convé que plogui aviat. La tardor de mica en mica va avançant, i els colors de la fageda han començat a canviar, tot i la poca fresca d’aquest octubre. Fotografia de Jordi Rodoreda.Envia’ns les teves fotografies a [email protected], les hi esperem!

Temp màx 21.1ºC el dia 29

Temp mín 14.6ºC el dia 2

Hr màx 89% el dia 31

Hr mín 68% dies 28 i 29

Press atm màx 1025.4hPa dia 31

Press atm mín 1016.3hPa dia 29

Vent màx 29.0km/h (sud) el dia 2

Precip màx 24h 0.0 l/m2

Precip anual 395.8 l/m2

*Dades de l’estació meteorològicaBadalona - Centre

llavors i fins al 2 de novembre no ha tornat a caure ni una sola gota del cel, i això que l’octubre és el mes més plujós de l’any, a casa nostra. Hem recollit el 21% de la precipitació que tocaria.Meteorològicament parlant ha estat un mes d’allò més ensopit. A veure com encarem el novembre i la recta final de l’any.

| Oriol RodríguezMeteorologia

Mirant al cel

PROMOCIÓN ÚNICATAROT MARIOLA Informa quedurante este mes de noviembre:

consultas detarot por muy poco.----------la voluntad--------horas concer-tadas TEL. 665 376 801 Conoce su videncia,astrología y cartoman-

cia. Llama y te sorprenderá!!!!!

Page 36: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

/BadalonaRecuerdos @BdnRecuerdos ionotice.com

Badalona Recuerdos

Anys 70, Paseo Cristo Rey i cine Salud, avui Passeig de la Salut i cine desaparegut.Foto antiga de l’Associació Amics de la Salut , foto actual de Facu-Badalona Recuerdos

Per col·laborar pots enviar la teva foto antiga a: [email protected]

36 |

Page 37: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

| 37

Legal

La separació judicial contenciosa és aquell tipus de separació a la que s’arriba quan els cònjuges no estan d’acord en separar-se i, per tant, la demanda només serà instada per un d’ells.

En aquest cas no hi haurà conveni regulador, però el cònjuge deman-dant sí haurà de posar a la deman-da el que cregui convenient respec-te la guarda i custòdia dels fills, el règim de visites, les pensions que pertoquin i l’atribució de l’habitatge familiar, per tal que el jutge ho tingui en compte i pugui pronunciar-se al respecte.

La separació judicial contenciosa

És un procediment molt més llarg, complicat i car respecte la separa-ció judicial amistosa. En aquest cas hi haurà vista a judici i cada part haurà de portar el seu advocat i procurador, essent impossible compartir-los. Un cop presentada la demanda el jutge donarà trasllat a l’altre part per que contesti. Darrere la contestació vindrà la vista, on cada part compa-reixerà amb el seu advocat i procu-rador. Si hi ha fills menors d’edat podrà anar a la vista el Ministeri Fiscal. A la vista es practicaran les proves que calguin (documental, declaració de les parts o testimonis,

etc). En cas que hi hagi fills menors o incapacitats, se’ls pot escoltar si tenen suficient judici i, en tot cas, si fossin majors de dotze anys. Un cop celebrada la vista el Jutge dictarà sentència on es decre-ti la separació dels cònjuges i s’establiran les mesures que regiran a partir de llavors la relació entre ells i també respecte els fills. Cal destacar que, en qualsevol moment, si els cònjuges arriben a un acord el procediment contenciós es pot transformar en amistós. També pot finalitzar el procediment si hi ha reconciliació per part dels cònjuges.

“En qualsevol moment, si els cònjuges arriben a un acord el procedi-

ment contenciós es pot transformar en amistós”

c/ Coll i Pujol, 101 08912 BadalonaTel 93 399 54 96Fax 93 460 77 84

[email protected]

Advocats

Accidents de trànsit · Laborals

20è Aniversari1994 - 2014

lt

Page 38: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

38 |

La convocatòria d’ajuts per a la rehabilitació del 2014 preveu subvencionar a fons perdut un percentatge del cost subvencio-nable de l’obra de rehabilitació que es vol fer per a edificis d’ús residencial, o bé habitat-ges particulars. El programa està destinat a la millora de la

qualitat de vida, les condicions d’habitabilitat i el paisatge urbà. Segons el tipus d’intervenció que es vulgui fer, com ara actuacions de conservació, actuacions de millora i qualitat i sostenibilitat (amb reducció de la demanda energètica com a mínim del 30%), actuacions per a la millora d’accessibilitat o actuacions d’habitabilitat, el percentatge variarà d’entre el 35 i el 50% del cost subvencio-nable. Aquest cost consta del cost de les obres, els honora-

r is facul tat ius, la redacció d’informes, i el cost de l’Informe d’Idoneïtat Tècnica, neces-sari per sol·licitar els ajuts. Per a cada tipus d’actuació serà necessari preparar una documentació o una altra. El termini per a sol·licitar els ajuts de la rehabilitació és fins al dia 31 de desembre de 2014, però el pressupost és limitat, així que si es té pensat realitzar algun tipus de millora a l’edifici, el millor és gestionar-ho quant abans.

www.abile.cat

C/ Guifré, 211 BadalonaTel. 93 383 28 06 - 93 383 04 68

www.promocat.es

PISOS EN LLOGUERAMBULATORI:75m²,2hab,balcó,

moblat, a/c i calor.Asc.690€LOCAL-PEP VENT: 225 m², 2 entrades

amb persiana, ideal per adespatxos. 800 €

LOCAL-ROGER DE FLOR: 30 m², wc, terra parquet. Ideal per aqualsevol activitat. 275€

CENTRE: 75m ², 3 hab. ext.,bany compl, balcó gran. Calefacc., a.cond, asc. 680 €

CENTRE: 75 m², 2 hab dobles, bany i cuina ref., balcó gran. 750 €

MONTGAT-CASC ANTIC: Finca seminova,70 m ², 3hab., parquet, asc.

2ª línia de mar. 700 €MERCAT TORNER-LOCAL: 60 m ²,

diàfan, parquet, 2 persianes. Local comercial. 600 €

CENTRE: 90 m ², 4 hab, bany compl, cuina office, galeria, asc. 690 €

LLOREDA: 3hab, bany i cuina ref, balcó, asc. Moblat.750 € Sense moblar 700 €

PEP VENTURA: 80 m ², 2 hab + despatx, tot reformat, calefacc. Tercer

sense asc. 650 €

ÀTIC ZONA CARRER DEL

MAR Ref B-2542: 130 m ²+ 2

TERRASSES de 50 m ² i 15 m ², 4 hab.( 3 dobles) 2

banys, cale-facc., asc. TOT

EXTERIOR, ÚNIC A LA ZONA!!!.

360.000€

OPORTUNITAT! BARRI MAN-RESÀ Ref B

- 2263: Pis de 60 m², 3hab., bany i cuina conservats. TOT EXTERIOR,

VISTESAL MAR! 89.000 €

GORG-CONGRÉS Ref B-2506:

70 m ², 3 hab., bany i cuina en molt bon estat, menjador 18 m

², alumini. Pis alt amb asc, TOT EXTERIOR!!

110.000 €

GORG Ref B-2564: Pis de 55 m ², 3 hab.,

bany i cuina conservats, 2 balcons,

lluminós. A dos minuts Metro

Gorg. 96.000 €

PEP VENTURA Ref B-2504: Pis de 3 hab., bany i cuina conservats, menjador de 15 m ², balcó, gres, altell. Finca amb ascensor, a dos min Metro Pep

ventura. 70.000 €

CASAGEMES-CASA Ref B-2554

: 130 m ², 3 hab dobles + golfes de

30 m ², 2 banys compl+ aseo,

menjador de 35 m ² ext a pati de 35

m ², 2 terrasses de 15 m ². Totalment reformada, única a

la zona! 520.000 €

CASAGEMES Ref B-2555: 95 m ²,

4 hab ( 2 dobles), bany compl +

aseo, menjador de 25 m ² ext a

balcó gran, terra gres,calefacc, a.cond. Pis alt

amb asc,lluminós!! 250.000€

NOU PREU! METRO DE GORG Ref

B-2540: 2hab, cuina i bany en molt bon estat,

menjador ext. de 20 m ². 90.000€

(ha baixat 8.000 €)

MONTIGALÀ Ref B-2541: Fantàstic pis de 116 m ² + TERRASSA de 90 m ², 4

hab., 2 banys compl., cuina

office amb galeria, par-

quet, asc. TOT EXTERIOR.250.000 €

CASAGE-MES-PLANTA

BAIXA Ref B-2561: 115

m ² + PATI de 25 m ², 4 hab ( 3 dobles),

per actualitzar. Zona immillo-rable, oportu-nitat única!! 196.000 €

BUFALÀ Ref B-2566: Pis de 65 m ², 3 hab,

bany com-plert i cuina comservats, menajdor de

16 m ² exterior, galeria oberta,

calefacc. Ascensor. 106.000 €

PEP VEN-TURA Ref B-2559:

OPORTUNI-TAT ÚNI-

CA!!!!! 85 m ², 3 hab + traster,

cuina office, galeria, men-jador de 22 m ² ext a balcó, calefacc, a. cond. Asc. 180.000 €

Page 39: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

Telèfon: 93 384 00 00 C/. Laietania, 17 - 21 - BADALONA

AGENT DE LA PROPIETAT IMMOBILIÀRIACOL.LEGIAT NÚMERO 1851

ADMINISTRADOR DE FINQUES COL.LEGIAT NÚMERO 3534 F I N Q U E S B A D A L O N A

VENDESPIS C/ TÀNGER (BUFALÀ) Obra nova, 90m2, 2 hab., 1 bany complet, hab. suitte amb bany, sala menjador, cuina equipada, pati privat, zona comunitària amb piscina................................................................................................................................................................... 300.000 €PIS C/LAIETÀNIA, 114 m2, 4 dormitoris (1 suite amb bany), 2on. bany, gran saló menjador, cuina-office, AA, calefacció, obra seminova ... 430.000 €PIS TIANA CENTRE 100m2, 3 hab., 2 banys, menjador ,gran, cuina, balcó, tot exterior, garatge, traster i zona comunitària amb piscina 300.000 €PIS C. DE LA CIÈNCIA (BUFALÀ) Pis nou, 80 m2, 2 hab. dobles, 1 individual, cuina equipada total, menjador de 20m2, carp. exterior aluminio vidre blindat, galeria amb safareig, calef. + aire cond., en perfecte estat, amb plaça de pàrquing ................................................................... 175.000 €PIS C. GUIFRÉ (CENTRE) 58 m2, 3 hab., menjador, cuina i bany reformats, bones vistes ....................................................................... 110.000 €TORRE MAS RAM 620 m2 en parcela i 350 m2 construits, 5 dormitoris amb terrassa, 3 banys, menjador a 3 nivells, cuina, cuarto de planxa, garatge 4 cotxes, calef., A/A. Tot ajardinat amb piscina .................................................................................................................... 725.000 €TORRE MAS RAM nova, molt ben situada, 6 hab. dobles-suittes, saló menjador gran, cuina equipada total, garatge gran, bodega, zona de màquines, acabats 1ª qualitat, ajardinat i piscina ........................................................................................................................... 1.200.000 €TORRE MAS RAM 280 mts. construïts, parcel.la 600 mts2. nova, 4 dorm. (2 suittes), saló-menjador, cuina gran, sala, garatge, jocs, bodega, fantàstiques vistes 871.468 €TORRE (MAS RAM) 1062 m2., vivenda 360 m2., 4 plantes, saló-menj. amb xemeneia, 1 bany, 5 hab., 2 hab. suitte, golfes de 25 m2 ... 901.500 €TORRE MAS RAM sup. parcel.la 620m2, 325 m2 edificats, té 2 vivendes indep., amplies, garatge, bodega, en perf. estat, calef., bones vistes . 960.000 €TORRE MAS RAM parcela 590 m2, 300 m de construcció, amb 2 plantes, 5 habitacions, 2 banys, 1 aseo, molt bon estat.................................. 685.000 €CASA AVDA.M. PUJOL,(BUFALÀ)a 50 mts autopista, consta de local en pl. baixa de 125 mt.2. i pis de 80 mts 2. De 3 habi. amb accés independent .250.000 €CASA S. ROSSINYOL per reformar baixos i dalts .......................................................................................................................................235.000 €CASA C. MUSEU (CENTRE) totalment reformada, garatge, 3 habitacions, 2 banys, 1 aseo, ascensor, acabats de qualitat .............................278.000 €PARCELA MAS RAM. 1.500m2, ben ubicada, amb vistes úniques ........................................................................................................... 400.000 €PARCELA MAS RAM. superfície 1.050 mts., molt bones vistes ................................................................................................................ 200.000 €PARCELA CANYET magnífica parcel.la de 2.503m2, plana i bones vistes, s'hi poden edificar dues cases. Façana a carretera Canyet i C/ lloret de MarLOCAL C/. SAN MARCOS (CONGRÉS) 40m2, fa cantonada, 2 portes, molt comercial ............................................................................... 36.000 €LOCAL AVDA. MARTÍ PUJOL (ZONA BUFALÀ, MOLT COMERCIAL) 240m2, qualsevol tipus de comerç, oficines, etc...molta façana ....... 220.000 €LOCAL COMERCIAL C/I.IGLESIAS 400 mts.2. amb dues plantes (planta baixa i semisotan) molt ben acondiconat per oficines, consultori etc. (posible lloguer amb opció de compra) .................................................................................................................................................. 300.000 €LOCAL C/ ALACANT (MORERA) local de 50 m2, en planta baixa, es pot convertir en vivenda-loft, amb permisos ajuntament ................. 110.000 €PÀRQUING FRANCESC LAYRET cotxe gran, tot terreny............................................................................................................................33.000 €

LLOGUERSPIS TIANA 3 hab., 2 banys, sala menjador, cuina, zona comunitària amb piscina, moblat i electrodomèstics, amb pàrquing ...................... 900 €/MESPIS C/ GUIFRÉ 60m2, 3 hab.,bany complet, cuina reformada, menjador, balcó gran, moblat ....................................................................550 €PIS C/ GIRONA (BUFALÀ) 90 m2, 2 hab. dobles, 1 individual, sala menjador gran (22m2) amb balcó, bany complet, galeria, tot exterior, POSSI-BILITAT OPCIÓ DE COMPRA ....................................................................................................................................................................600 €PIS C/ STA. MARIA (CENTRE) 70 m2, 2 hab. grans, 1 individual, sala menjador amb balcó, cuina i bany complet amb dutxa, moblat total i elec-trodomèstics. Perfecte estat i molt de sol .................................................................................................................................................850 €PIS C/ LLUIS MILLET 130 m2, semi moblat, 4 habitacions, 2 banys, sala menjador, cuina, balcó, calefacció .............................................900 €PIS R. MATAMOROS (CENTRE) reformat total, 3 hab., bany complet, cuina, menjador, petita terrassa 10m2 ............................................650 €ESTUDI (AV. LLOREDA) un sol ambient, moblat, electrodomèstics ...........................................................................................................400 €PÀRQUING DOBLE (2 COTXES) Riera Matamoros ....................................................................................................................................130 €LOCAL C/LLEIDA 420m2 amb 2 plantes ........................................................................................................................................ 1.500 €/MESLOCAL C/TORTOSA diáfan 150m2, bomba alor i fred....................................................................................................................... 900 €/MESLOCAL MOLT COMERCIAL AVDA. SAN SALVADOR (ARTIGAS) Ideal super, bazar, etc...360 m2, 3 puertas calle, en buen estado .. 1.750 € /MESLOCAL C/XALOC (BUFALÀ) 55m2 qualsevol activitat comercial, en perfecte estat ........................................................................... 425€ /MESLOCAL C/ ALFONS XIII 233 comercial, 150m2, porta automàtica, interessant, aire calent i fred .......................................................700 €/MESLOCAL C/ E. MARQUINA (CANYADÓ) molt comercial, 80m2, 4 portes al carrer ................................................................................ 700 €/MESLOCAL PL. JOAN MIRÓ 90m2, comercial ......................................................................................................................................... 500 €/MESDESPATX C/ FRANCESC LAYRET 80m2, amb divisions, aire condicionat .......................................................................................... 650 €/MESNAU INDUSTRIAL GUIXERES 370m2, planta + 95 oficines, amb serveis, instal.lacions, etc.. ......................................................... 2.300 €/MES

COL.LEGIAT

NAUS INDUSTRIALS NOVES A MONTGAT 350 M2 PLANTA BAIXA I 120 M2 D'ALTELL, TOCANT A SORTIDA B-20. PREU DE VENDA 295.000 €

Page 40: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

PISO EN VENTA EN BADALO-NA CENTRO Finca con ascen-sor, piso en Av. President Companys Sup. 140 m2, 4 habitaciones totalmente refor-mado Balcón en el comedor. PRECIO 275.000 € TEL. 93 399 54 96 Sonia

PARKING EN VENDA ZONA GORG Parking de 14 m2 c/ Tortosa 57 cantonada Marqués de Montroig. Amb vigilancia per circuit tancat tv, porta amb comandament, escala i ascen-sor PREU VENTA 20.000 € TEL. 636 48 60 32 David

GRAN CASA SENYORIAL A LA PLANA REF B-2327:Terreny de 400m² amb 750m² edificats en PB+1er+GOLFES+SÒTAN i JARDÍ de 250m², terrat de 50m² i terrassa de 50m², 12hab, 4 banys, pk per diversos cotxes. Consultar preu TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

CANYADÒ REF B-2521: Pis de 75m², 3hab, bany arreglat i cuina conservada, menjador de 18m² ext a balcó de 8m² coberta.185.000€ TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

CENTRE-CASAGEMES REF B-2535: 105 m², 4 hab., 2 banys compl., menjador de 25 m ² ext a balcó,parquet. TOT REFORMAT, asc. 290.000 € ( Pk inclòs) TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

PEP VENTURA-GUIFRÉ REF B-2520: 80 m ², 4 hab., cocina y baño en buen estado, comedor de 22 m ² ext a balcón, calefacc, asc. 185.000 € TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

CANYADÓ REF B-2307: 80 m ², 3 hab., bany compl+aseo, menja-dor de 23 m ², calefacc., a.cond. Reformat. Pis alt amb asc.Pk opcional. 186.000 € TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

PEP VENTURA SALESIANS REF B-2318:75m² amb 3hab, cuina i bany arreglats, menjador de 20m² ext, parquet, alumini, a/c i calor, per entrar a viure, ascensor.162.000€ TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

PEP VENTURA-GUIFRÉ REF B-2326: Obra seminova, 75 m ², 2 hab.ext, bany complrt, cuina office, menjador 24 m ² ext a balcó gran, a.cond., calefacc. TOT EXTERIOR.191.000 € TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

LLOREDA MERCAT REF B-2533: 95 m ², 3 hab., bany compl+aseo, menjador de 25 m ² ext a balcó grandet, galería, calefacc. Pis tot exterior, asc. 183.000 € TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

CENTRE LA PLANA REF B-2347: 95m², 4hab, bany i aseo, calef i a/c, menjador de 18m² ext, alumini, asc, per entrar a viure.246.000€ TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

LLOREDA ZONA AMBULA-TORI REF B-2516: 75m², 3hab,menjador de 22m² ext a balcó, a/c amb bomba de ca lo r, asc . Pk O pc iona l .TOT EXTERIOR,oportunitat única!!!160.000€ TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

CENTRE-ESTACIÓ TREN REF B-2545: Pis obra nova, 60 m ², 2 hab., cuina americana, menja-dor de 25 m ²,parquet,calefacc. Zona comunitària. 236.000 € TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

BUFALÀ-OBRA SEMINOVA REF B-2405: Fantàstic pis de 101 m ²+terrassa de 40 m², 4 hab, bany compl+aseo, menja-dor 28 m ², balcó gran.calefacc. 210.000 € TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

PEP VENTURA REF. B-2547: 110 m ² + traster de 100 m ², 4 hab., bany compl., menja-dor de 25 m ², balcó gran, terra gres, alumini. 165.000 € TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

BUFALÀ-CASA PER EDIFI-CAR REF B-2557: Actualment només pb. Es pot edificar pb+3. Solar 170 m ², façana de 7, 20 m ample x 34,50 m de fondària. Permuta160.000 € + local TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

PEP VENTURA REF B-2544: 50 m ², 2 hab.,bany i cuina ref, balcó, a.cond, parquet. Pis alt amb asc, exterior. Ideal parelles. Foto nova 96.000 € TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

O B R A S E M I N O VA P E P VENTURA REF B-2292: Pis de 80m²+ TERRASSA de 60 m ², 2hab, 2 banys, cuina office, a.cond, asc. Exterior. Pk opcio-nal. 206.000€ TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

CENTRE PRIM REF B-2473: 95 m ², 3 hab,bany compl+ aseo, menjador 24 m ² ext a balcó, calefacc., a.cond. Finca amb asc. 246.000 € TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

PEP VENTURA PART ALTA REF B-2505: Pis de 50m², 2hab, cuina i bany conservats, menjador ext a balcó.Asc. 83.000€ TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

40 |

Immobiliaris Treball Motor Varis Amistats Classes

ImmobiliarisCompra - Venta

Page 41: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

ES LLOGA LOCAL COMER-CIAL al carrer Prim de Badalo-na, 45m2, aseo, aire acondicio-nat, parket, ideal per a qualse-vol tipus de negoci. 850 euros al mes. TEL. 605 80 13 81

ES LLOGA PIS al carrer Conquis-ta 65m2, 3 habitacions, cuina office, menjador, bany i aseo 600 euros al mes. TEL. 605 80 13 81

ES LLOGA LOCAL al carrer de les Corts de Badalona, 35m2, ideal per oficina,taller, estudi o magatzem. 300 euros al mes.TEL. 605 80 13 81

ES LLOGA PIS al carrer Torres i Bages de Badalona, 65m2, cuina, menjador, 3 habitacions, bany, tot reformat, aire acondicio-nat, parket, ascensor. 650 euros al mes. TEL. 605 80 13 81

ES LLOGA PIS a Bufalà carrer Roncesvalles, 110m2, cuina, menjador, 4 habitacions grans, bany, balco gran i terrassa 8m2, amoblat, un sol vei. 750 euros al mes. TEL. 605 80 13 81

PISO EN ALQUILER SANTO CRISTO Piso en calle Agueda Monpel de 85 m2, 3 habitaciones, 1 trastero, 1 balcón, cocina y baño reformado, con electrodomésti-cos. Finca con ascensor. Gastos mantenimiento escalera inclui-dos. PRECIO ALQUILER 550,00€ TEL. 93 399 54 96 Sonia

PISO EN ALQUILER SANTO CRISTO Piso en calle Coll i Pujol de 80 m2, 3 habitaciones, balcón. Muy soleado. Precio negocia-ble. Finca con ascensor. Gastos mantenimiento escalera inclui-dos. PRECIO ALQUILER 530,00€ TEL. 93 399 54 96 Sonia

| 41

Com insertar un anunci classificat?· A través d'Internet: Inserteixi els seus anuncis a través del nostre web www.eltotdigital.com/classificats· A les nostres oficines: C/ Soledat - 20 3r 1a 08911 Badalona · Tel. 93 464 69 79 · 93 464 69 83

No es poden vendre o regalar animals si no es disposa i es fa constar a l'anunci el número de Nucli Zoològic. DOGC NÚM. 3926 de 16/7/2003No es publicaran aquells anuncis que tinguin contingut inapropiat, ni de contactes · Les abreviatures seran comptabilitzades com una paraula.Tots aquells anuncis rebuts abans de diumenge al vespre es publicaran a l'edició del dijous següent, en cas de dies festius les dates poden variar.

ImmobiliarisLloguer

Líders gràcies a tu!A Badalona, Montgat i Tiana som el setmanari gratuït més llegit i, des de fa més 30 anys, t’apropem tot allò que t’interessa.

Som líders en paper i també a internet amb descàrregues al web, amics al Facebook i segui-dors al Twitter.

Perquè entre tots fem que el TOT sigui més que una revista!

*Dades de la darrera onada del Baròmetre de la Comunicació.

PUBLIQUE SUS ANUNCIOS

DIRECTAMENTE DESDE LA WEB:

www.eltotdigital.com

À T I C P E P V E N T U R A METRO REF B-2438: 100 m², 55 m² de Terrassa, 3/4 hab 2 banys, vistes al mar, ex te r i o r i amb ascensor. 225.000€ TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

PLANTA BAIXA PEP VENTU-RA REF B-2513: 80 m², 3 hab, bany complet, per actualitzar. Entrada independent. 99.000 € TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

CENTRE-OBRA SEMINOVA REF B-2553: Dúplex de 90 m ², 3 hab+ golfes de 25 m ², 2 banys compl., TERRASSA de 25 m ², balcó, calefacc.,a cond.. TOT EXTERIOR. 320.000 € (inclou traster) TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

ÀTIC SISTRELLS REF B-2551: 85 m²+ TERRASSA de 25 m ², 3 hab., cuina office, menjador de 20 m ²,parquet, calefacc. Acabat de reformar, impecable!! 157.500 € TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

Page 42: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

42 |

Números PremiatsOctubre - Novembre 2014

Dilluns 27/10 ....................................................................... 30.398Dimarts 28/10 .................................................................... 08.651Dimecres 29/10 .................................................................. 17.565Dijous 30/10 ....................................................................... 01.137Divendres 31/10 ...........................40.009 (sèrie 004)Dissabte 1/11 ....................................... 97.441 (sèrie 046)Diumenge 2/11 ..................................... 70.041 (sèrie 029)

P I S O E N A L Q U I L E R BONAVISTA Piso en calle Ros i Güell de 80m2, total-mente reformado, 3 habita-c i o n e s , c o c i n a y b a ñ o equipados, galería cubierta de 20m2, ventanas climalit y persianas de aluminio a estrenar. Recién pintado Listo para entrar a vivir. Zona muy tranquila. PRECIO ALQUI-LER 500,00€ TEL. 93 399 54 96 Sonia

L O C A L E N A L Q U I L E R BADALONA Local en C/ Coll i Pujol, 143, 90 m2 apto para tienda o negocio, suelo gres, recién reformado todo. Insta-lación luz nueva. Listo para entrar. PRECIO ALQUILER 500,00 € TEL. 93 399 54 96 Sonia

L O C A L E N A L Q U I L E R BADALONA Local en zona Santo Cristo C/ Selva 300 m2 apto para supermercado, bazar, almacén, taller,… tiene vado, en buen estado. PRECIO ALQUI-LER 750,00 € TEL. 93 399 54 96 Sonia

L O C A L E N A L Q U I L E R BADALONA Local en zona Santo Cristo, de aprox. 35 m², escaparate con carpintería de aluminio, puerta metálica exterior, suelo de gres, aseo reformado. Ideal para tienda de moda. PRECIO ALQUILER 400,00 € TEL. 93 399 54 96 Sonia

PISO EN ALQUILER SANTO CRISTO Piso en calle Cuba de 80 m2, 2 habitaciones, galería, armarios empotrados, con electrodomésticos. Finca con ascensor. No se admiten animales. Gastos mantenimien-to escalera incluidos. PRECIO ALQUILER 450,00€ TEL. 93 399 54 96 Sonia

PISO EN ALQUILER SANTO CRISTO Piso en calle Coll i Pujol 95 m2, finca con ascen-sor, muy soleado, 3 habitacio-nes, pequeño balcón, baño y cocina reformados. Semi-amueblado. Tiene todos los electrodomésticos Dos apara-tos de aire acondicionado. Gastos mantenimiento escalera incluidos. PRECIO ALQUILER 550,00€ TEL. 93 399 54 96 Sonia

PISO EN ALQUILER ARENYS DE MUNT Piso de 40 m2, en calle Joan XXIII , finca de obra nueva con ascensor, terraza de 20m2, habitación doble, cocina office y el baño en perfecto estado. Comunidad con pocos vecinos y piscina comunitaria. En el precio incluye plaza de parking acceso desde ascen-sor. Gastos mantenimiento comunidad incluidos. PRECIO ALQUILER 400,00€ TEL. 93 399 54 96 Sonia

ES LLOGUEN 4 loca l C/ Arnus 36,38 TEL. 93 240 24 24

AMBULATORI: 75m², 2hab, balcó, moblat, a /c i calor.Asc.690€ TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

LOCAL-PEP VENT: 225 m², 2 entrades amb persiana, ideal per despatxos. 800 € TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

LOCAL-ROGER DE FLOR: 30 m², wc, terra parquet. Ideal per qualsevol activitat. 275€ TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

CENTRE: 75m ² , 3 hab. ext.,bany compl, balcó gran. Calefacc., a.cond, asc. 680 € TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

CENTRE: 75 m², 2 hab dobles, bany i cuina ref., balcó gran. 750 € TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

MONTGAT- CASC ANTIC: Finca seminova,70 m ², 3hab., parquet, asc.2ª línia de mar. 700 € TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

MERCAT TORNER-LOCAL: 60 m ², diàfan, parquet, 2 persianes. Local comercial. 600 € TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

CENTRE: 90 m ², 4 hab, bany compl, cuina office,galeria, asc. 690 € TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

Page 43: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

SE OFRECE SEÑORA para cuidar personas mayores, noches, fines de semana TEL. 627 16 71 87

SEÑORA BUSCA TRABAJO por horas de limpieza o cuidar personas mayores TEL. 653 47 31 54

B A R R E S T U R A N T E e n traspaso centro de Badalona c/ Merced 16.000e, 780 alqui-ler/ más iva incluido excepto modelo 30 comensales, 10 años de contrato TEL. 676 55 14 54

| 43

TreballPUBLIQUE SUS ANUNCIOS

DIRECTAMENTE DESDE LA WEB:

www.eltotdigital.com

AURUMQU4ATROcomprem el seu Badalona

Paguem en efectiu a l'instantTaxació gratuita

i PLATA, JOIES,MONEDES,DIAMANTSRELLOTGES...

Possibilitat de recuperació

Tel. 93 464 21 92Arnús,17 - Badalona

ImmobiliarisTraspassos

LLOREDA: 3hab, bany i cuina ref, balcó, asc. Moblat.750 € Sense moblar 700 € TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

PEP VENTURA: 80 m ², 2 hab + despatx, tot reformat, calefacc. Tercer sense asc. 650 € TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

ES LLOGUEN 4 local C/ Arnus 36,38 TEL. 93 240 24 24

A L Q U I L O P L A Z A D E GARAJE, Av. Martí Pujol, zona centro, 55 al/mes. TEL. 639 64 21 85

PREJUBILADO se ofrece para acompañar personas mayores o chófer, muy mañosillo, econó-mico TEL. 664 14 43 38

SOFEREIX sra. catalana exper-ta en cuina per fer un dia els menjars setmanals de tota una familia i petits arreglos de costu-ra i planxa TEL 630 83 79 83

CHICA RESPONSABLE busca trabajo se a interina, externa, cuidando personas mayores, limpie-za, canguro TEL. 688 38 50 20

CHICA RESPONSABLE de38 años, se ofrece para trabajar de limpieza como interna, lnoche TEL. 636 78 44 00

CHICA RESPONSABLE de 29 años se ofrece para trabajar de limpieza, como interina, interna, , noches . Con experienciaTEL. 693 98 06 66

SEÑORA se ofrece para limpieza, cuidado personas mayores, fija o por horas . TEL. 617 95 35 78

fàcil difícil

solu

cio

ns

pa

ssa

tem

ps

SEÑORA se ofrece para limpie-za, cuidado personas mayores, con experiencia TEL. 659 28 44 03

Page 44: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

44 |

PUBLIQUE SUS ANUNCIOS DIRECTAMENTE DESDE LA WEB:

www.eltotdigital.com

Motor

PROFESORA TITULADA da clases particulares y grupo, primaria, secundaria, bachille-rato, módulos, francés, selec-tividad, formación, hábitos de estudio TEL. 93 461 09 24

GRADUADA UNIVERSITÀRIA dóna classes de Primària, ESO i Batxillerat i Tècniques d'estudi. TEL. 627 87 11 02

Classes

S I T E G U S T A L A N AT U R A L E Z A , s a l i d a s c u l t u r a l e s , c i n e , t e a t r o , v i a j e s 1 - 2 d í a s , y o g a r e l a j a c i ó n , e t c . . Pu e d e s a p u n t a r t e o l l a m a r a n u e s t r o g r u p o m i x t o d e 4 5 - 5 7 a ñ o s a p r o x , q u e e s t a m o s c r e a n d o , l a s ideas los ponemos ent re todos TEL . 645 41 98 86

Amistats

Infórmate aquí o en/Informa't aquí o a:

www.africanosmira.com93 415 88 69

col·l

ab

ora

Quieres colaborar?Vols col·laborar?

Page 45: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

L’actualitat de Badalona, Montgat i Tiana canvia, minut a minut, hora a hora, dia a dia i el TOT digitalt’ho explica al moment!

www.eltotdigital.com

Actualitat-4.indd 1 30/09/2014 17:30:13

Page 46: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

46 |

C/Coll i Pujol, 192 Badalona

www.lekkernet.es Tel. 93 460 17 09

VENTA Y REPARACIÓN

SERVICIO A DOMICILIO

- Assistència a domicili- Pressupost sense compromís

SERVEI TÈCNICINFORMÀTIC

Tel. 93 460 31 10www.integer.cat

Veus aquest anunci?

Doncs els teus clients també!

Truca i informa't

93 464 69 7993 464 69 83

[email protected]

Els fundador s de C l i k ka , pioners en noves tecnologies aplicades al màrqueting, han desenvolupat aquesta nova aplicació amb la que pretenen reactivar el teixit comercial, vinculant a usuaris i locals comercials.L'objectiu de la innovadora app, disponible a App Store i Google Play, és ajudar els comerços a guanyar en popula-ritat i visites alhora que rendi-bilitzen el seu temps coneixent les necessitats i gustos dels usuaris. Igualment, segons expliquen des de la compan-yia, els usuaris poden trobar ofertes de locals a prop de la seva zona."Creiem que el desenvolupa-ment d'aquesta innovadora aplicació contribuirà a més a la reactivació econòmica del sector de l'hostaleria, ja que dóna supor t a l comerç de proximitat i possiblement a la llarga això acabi per fomentar sinergies amb altres sectors relacionats amb el consum

recurrent en proximitat, com el cura personal, l'educació i l'oci familiar entre d'altres."Són més de 400 comerços que ja han apostat per Clikka per la seva geolocalització en proxi-mitat i canal de comunicació i màrqueting. Això es deu al fet que la nova app, moderna i útil informa als usuaris de les seves possibilitats en proximi-tat afavorint que els comerços guanyin en popularitat a més de veure incrementades les seves vendes i el nombre de clients.Així mateix, aquesta nova eina suposarà un estalvi de temps i treball important a l'hora de conèixer els gustos i necessi-tats dels usuaris, gràcies a la seva senzilla funcionalitat. En l'app, l'usuari troba un siste-ma de geolocal i tzació que el guiarà fins al local. A més d'estar sempre informat de les novetats per mitjà dels clikks generats pels comerços. Són aquests clikks els que fan de Clikka una eina de màrqueting gratuïta.

Photo Sphere - És ara, l'any 2014 quan Goog le ha dec id i t publ icar l 'ap l icac ió

Photo Sphere, permetent a ls usuar is de l ' iPhone o d'Android realitzar fotogra-f ies esfèriques de manera r e l a t i v a m e n t s e n z i l l a i gratuïta per després i si així ho desitgem publicar-les en Google Maps.

Page 47: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660

| 47

CARTES DELS LECTORSVols comunicar quelcom? Escriu-nos i ho publicarem a la secció Cartes dels Lectors

[email protected]

No hi ha dret, no senyors, ja està be! És indignant! Ho dic des de la més gran repulsa vers uns Srs. pocavergon-yes que no sols estafen si no que escandalitzen. Sr. Pujol, Sr. Granados, Sr. Rato, Sr, Matas etc, etc cada dia ens despartem en noms nous de corruptes, farsants i indignes representants de la Llei, Quina llei? La de la seva butxaca!Soc una voluntària de Càritas,

Montserrat Illa fa vint- i - tres anys que em dedico a pidolar per els altres, si senyors a pidolar, tenim en l’actualitat 150 famílies que ho pasen malament al Barri de Bufalà, a la Badalona alta. Som Càritas Parroquial St. Francesc d ’Assís que tenim els di ts pelats, les esquenes doblega-des i el cap calent d’anar dia a dia demanant i procurant que 540 persones – 120 d’elles menor d’edat- puguin tenir el dinar a taula cada dia.No hi ha dret Srs! que mentre

No hi ha dret!!!

uns no poden pagar ni e l rebut de la llum o no poden donar l’alimentació adecua-da als seus menors, altres s’enbotxaquin mils i mililions d’euros per la cara, mentre uns demanem unes ampolles d’oli, o unes caixes de llet, altres tinguin cotxes, cases, capri-cis... Venga ja!!! Aixó clama al cel. No hi ha dret Srs. No hi ha dret!!! No em vingueu dient-me que estem en crisi económica, el que estem es en plena crisi de valors morals.

Soy vecina de Alfonso XIII, hace meses escribí para comentar el problema que estamos teniendo por una obra que lleva parada 8 años .La calle esta asquerosa e inaccesible para personas que van en sillas de ruedas o carritos de bebe. Ya no solo la calle, detrás tenemos una grúa de una obra que desde hace 8 años no pasa ninguna revisión, es un peligro para los vecinos, poniendo en peligro nuestras vidas. Le escrito varias veces al Sr. alcalde y no hace caso, no es por estética si no por seguridad de los vecinos del barrio.

Vanesa

Lectors-20.indd 2 03/11/2014 13:24:02

Page 48: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1660