ΕξουσιοδοΤημΕνοσ συνΕργαΤησ rEhAu · ΕξασΦαΛιση...

of 4/4
Τεχνολογία Oικοδομής Εξαρτήματα Aυτοκινήτων Βιομηχανία www.rehau.gr ΕξουσιοδοΤημΕνοσ συνΕργαΤησ REHAU ΕμπισΤΕυΤΕιΤΕ Την αρισΤη ποιοΤηΤα Ενοσ πισΤοποιημΕνου συνΕργαΤη REHAU
 • date post

  11-Sep-2019
 • Category

  Documents

 • view

  10
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of ΕξουσιοδοΤημΕνοσ συνΕργαΤησ rEhAu · ΕξασΦαΛιση...

 • Τεχνολογία OικοδομήςΕξαρτήματα Aυτοκινήτων

  Βιομηχανία

  www.rehau.gr

  ΕξουσιοδοΤημΕνοσ συνΕργαΤησ rEhAu ΕμπισΤΕυΤΕιΤΕ Την αρισΤη ποιοΤηΤα Ενοσ πισΤοποιημΕνου συνΕργαΤη rEhAu

 • 2

  πρΩΤοπορια Και σιγουρια για Το μΕΛΛονΚουΦΩμαΤα απο προΦιΛ rEhAu παρΕΧουν αρισΤη ποιοΤηΤα

  αρισΤη ποιοΤηΤα απο Τον ΕξουσιοδοΤημΕνο συνΕργαΤη Τησ rEhAu. ΚαΛη συμΒουΛΕυΤιΚη Και ΕπαγγΕΛμαΤιΚη υποσΤηριξη.Το σήμα ποιότητας της rEhAu σας πιστοποιεί σημαντικά πλεονεκτήματα ποιότητας και αίσθηση ασφάλειας ενός εξειδικευμένου συμβούλου για λύσεις στα κουφώματά σας:- Ελεγχόμενη κατασκευή με ετήσιο έλεγχο ποιότητας

  εγγυάται την μακροζωία και την καλή λειτουργία - συνεχείς έλεγχοι παραγωγής, σύμφωνα με τις

  προδιαγραφές κατασκευής και τοποθέτησης της rEhAu, καθώς και διεθνείς προδιαγραφές, σας εξασφαλίζουν τέλεια τοποθέτηση και υψηλή ποιότητα.

  - συνεχιζόμενη εκπαίδευση στην ακαδημία rEhAu με τελικές εξετάσεις και βεβαίωση συμμετοχής, σας δίνουν την ασφάλεια μιας αποτελεσματικής συμβουλευτικής υποστήριξης, σε όλα τα θέματα, όπως εξοικονόμιση ενέργειας, ασφάλεια και άνεση.

  - ολοκληρωμένα συστήματα προφίλ, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε μόνο σε εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της rEhAu, σας δίνουν μοναδικές λύσεις για κάθε εφαρμογή.

  - η απολειστική χρήση προϊόντων rEhAu σας προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα 50 χρόνων

  know- how, έρευνας και ανάπτυξης.

  Έναν εξειδικευμένο συνεργάτη της rEhAu, ο οποίος επιτρέπεται να φέρει τον τίτλο „Εξουσιοδοτημένος συνεργάτης rEhAu“, τον αναγνωρίζετε από το σήμα ποιότητας rEhAu.

  Ότι καλύτερο για εσάς και τα κουφώματά σας.

  Εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της rEhAu είναι επιχειρήσεις κατασκευής κουφωμάτων με προσανατολισμό στην καινοτομία και το μέλλον και με εξαιρετικές δυνατότητες και προοπτικές. προσφέρουν στους πελάτες τους ένα σαφές και στοχευμένο πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών, του οποίου την υλοποίηση πετυχαίνουν συνδυάζοντας την άρτια εξειδικευμένη ομάδα ανθρώπινου δυναμικού, με την πολύ καλά σχεδιασμένη γραμμή παραγωγής. οι συνεργάτες της rEhAu βασίζονται σε εξαιρετική ποιότητα και μέγιστη ασφάλεια για το μέλλον τόσο στη κατασκευή, όσο και στην τοποθέτηση των προϊόντων τους.

  ΕξουσιοδοΤημΕνοι συνΕργαΤΕσ rEhAu (ArP)προσΦΕρουν ποΛΛα πΛΕονΕΚΤημαΤαοι ενέργειές τους χαρακτηρίζονται από συνέπεια και δεξιοτεχνία και πείθουν στην αγορά παρέχοντας ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Έχοντας πετύχει σωστή διάρθρωση της επιχείρησης, με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και ένα πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών που προσανατολίζεται στις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου, είναι πάντοτε δίπλα σας εξειδικευμένοι συνεργάτες, για να σας παρέχουν την κατάλληλη συμβουλευτική υποστήριξη.

  ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας, είναι ταυτόχρονα και ο προσωπικός σας σύμβουλος σε θέματα ενέργειας, με στόχο την μείωση των απωλειών στο ελάχιστο.

  προΐόντα ποιότητας έχουν rEhAu QuALITY „inside“. Το αναγνωρίζετε από το σήμα ποιότητας rEhAu.

 • 3

 • rEhAu συσΤημαΤα ΚουΦΩμαΤΩν ποιοΤηΤα σΕ υπΕρΤαΤο ΕπιπΕδο

  ΕξασΦαΛιση ποιοΤηΤασ μΕσΩ AudIT- ΚριΤηρια ΕΛΕγΧου Του ΤΕΧνιΚου ΤμημαΤοσ rEhAu.Το πιστοποιητικό „Ελεγμένη ποιότητα για συστήματα προφίλ κουφωμάτων“ εξασφαλίζει ότι τα κουφώματα με προφίλ συστημάτων rEhAu, ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις, ως προς την ποιότητα κατασκευής και τοποθέτησης. Τα κριτήρια, σύμφωνα με τα οποία ελέγχονται οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες rEhAu είναι, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω:

  αποκλειστική χρήση προϊόντων rEhAu στην •κατασκευή, όπως π.χ. λάστιχα και οπλισμοίμακροχρόνια ασφάλεια σωστής λειτουργίας, λόγω •τήρησης προδιαγραφών παραγωγής και κατασκευής Εξασφάλιση των παραμέτρων παραγωγής, όπως αντοχή •συγκόλλησης γωνιών, θερμοκρασία συγκόλλησης με ελεγμένα μηχανήματαΈλεγχος ορθής τοποθέτησης για την αποφυγή ζημιών •στην οικοδομή

  ΒασιζομασΤΕ σΤην ΕξΕιδιΚΕυσηη rEhAu συνεργάζεται μόνο με κατασκευαστικές εταιρίες, που διαθέτουν πείρα στον τομέα τους. Εδώ είστε σε καλά χέρια και θα λάβετε υποστήριξη από επιχειρηματίες: στην νέα οικοδομή, όπως και στην ανακαίνιση- από τον σχεδιασμό, τη θερμομόνωση και την ηχομόνωση, μέχρι και την αντιδιαρρηκτική προστασία. Τα παράθυρά σας θα κατασκευαστούν, θα παραδοθούν και θα τοποθετηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. ακόμη και μετά την τοποθέτηση, ο συνεργάτης της rEhAu είναι στη διάθεσή σας, για να σας εξυπηρετήσει. η γνΩμη σασ Ειναι σημανΤιΚη για ΕμασΕίναι πολύ σημαντικό για εμάς, οι πελάτες μας να μένουν ευχαριστημένοι. για το λόγο αυτό, ως πιστοποιημένοι συνεργάτες της rEhAu, προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση, σε συνδυασμό με προϊόντα άριστης ποιότητας. παράλληλα, αναζητούμε πάντα τη βελτίωση και την εξέλιξη. για να πετύχουμε αποτελεσματικά τις προθέσεις μας αυτές, χρειαζόμαστε τη συμβολή σας, γιατί η άποψή σας μετράει για εμάς. γράψτε μας πόσο ευχαριστημένοι είστε με τον δικό σας εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της rEhAu.

  η ΕμπΕιρια δημιουργΕι ποιοΤηΤαμε πρωτοποριακές σκέψεις, εφαρμογές και μέγιστη απαίτηση στην ποιότητα, η rEhAu σχεδιάζει και παράγει συστήματα προφίλ για παράθυρα, προσόψεις κτιρίων και πόρτες για πάνω από 40 χρόνια. στη διαδικασία αυτή οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της rEhAu χρησιμοποιούν πολύτιμες γνώσεις από τους τομείς των κτιριακών εγκαταστάσεων και υποδομών δικτύων, στους οποίους , επίσης, δραστηριοποιείται διεθνώς και για πολλά χρόνια, η εταιρία με μεγάλη επιτυχία. αυτές οι συνεργίες, καθώς επίσης και η στενή συνεργασία με τις κατασκευαστικές εταιρίες, οι οποίες εκπαιδεύουν συνεχώς το προσωπικό τους στην ακαδημία της rEhAu, κατέστησαν την rEhAu πρωτοπόρο εταιρία παραγωγής συστημάτων προφίλ για κουφώματα, προσόψεις κτιρίων και πορτών.

  www.rehau.gr (c) rEhAu 700512 Gr 04.2009