Cens otomed full brochure 2014

20
CENS digital by Ψηφιακές Ωτοασπίδες Made in U.K. Ηλεκτρονικές ωτοασπίδες για κυνηγούς και σκοπευτές ‘‘Στα μέτρα των ακουστικών σας πόρων’’

description

Cens Digital 2014

Transcript of Cens otomed full brochure 2014

Page 1: Cens otomed full brochure 2014

CENSdigital by

Ψηφιακές Ωτοασπίδες

Made in U.K.

Ηλεκτρονικές ωτοασπίδες για κυνηγούς και σκοπευτές‘‘Στα μέτρα των ακουστικών σας πόρων’’

Page 2: Cens otomed full brochure 2014

2

Ποιοί είμαστεΗ OTOMED δημιουργήθηκε το 1963. Είναι το μοναδικό δίκτυο επιστημονικών κέντρων προστασίας και αποκατάστασης ακοής στην Ελλάδα, με κέ-ντρα στις περισσότερες μεγάλες πόλεις της επικράτειας. Αντιπροσωπεύει τα προϊόντα των μεγαλύτερων κατασκευαστών ακουστικών βαρηκοΐας και ωτοασπίδων και εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του ελληνικού κοινού. Στην OTOMED θα βρείτε προϊόντα και υπηρεσίες προσαρμοσμένα στις ανάγκες αλλά και την οικονομική σας δυνατότητα.

EισαγωγήΟι κορυφαίες ωτοασπίδες στα μέτρα σας

Αποτελεσματική εξέλιξη στη προστασία από τον ήχο του πυροβολισμου επιτυγχάνεται με τις ηλεκτρονικές ωτοασπίδες Cens Pro Flex των οποίων το τμήμα που εισάγεται στον ακουστικό πόρο προσφέρει εξαιρετική άνεση. Αυτός ο μοναδικός σχεδιασμός συνδυάζει την αξεπέραστη λειτουργι-κότητα με την κομψή εμφάνιση και προσφέρει πραγματική προστασία και άνεση στα μέτρα του σύγχρονου κυνηγού.Ο ήχος του πυροβολισμού σε κοντινή απόσταση είναι σχεδόν αποδεδειγμένο ότι θα βλάψει ανεπανόρθωτα την ακοή σας. Προστατευθείτε αποτε-λεσματικά από τον θόρυβο των πυροβολισμών με τις ωτοασπίδες Cens.

Οι ωτοασπίδες CENS ProFlex έχουν παρουσιαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά για κυνηγούς και σκοπευτές της Βρετανίας

Page 3: Cens otomed full brochure 2014

3

Σχόλια

Χαρακτηριστικά

CENS ProFlexCENS ProFlex+

CENS ProFlex HunterCENS ProFlex+ Hunter

CENS ProFlex CompetitionCENS ProFlex+ Competition

Χαρακτηριστικά

Συσκευασία

otοaspides.gr

Gallery

Επιλογές Χρωμάτων

Cens Ψηφιακές Ακρυλικές Ωτοασπίδες

Διάγραμμα Σύγκρισης Χαρακτηριστικών

από το 1963

4-5

6-8

9

10

11

12-13

18

19

17

16

14

15

Page 4: Cens otomed full brochure 2014

4

Μερικοί από τους επαγγελματίες σκοπευτές και αθλητές σκοποβολήςΓιώργοςΜαστροδημητρόπουλοςΜέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας Σκοποβολής.

Page 5: Cens otomed full brochure 2014

5

Σχόλια Διακεκριμένων Χρηστών

Mark StoneΔημοσιογράφος περιοδικών σκοποβολής.Έχοντας φορέσει τις ωτοασπίδες Cens για αρ-κετούς μήνες δεν υπάρχει περίπτωση να χρησι-μοποιήσω καμία άλλη ωτοασπίδα ποτέ ξανά. Η δυνατότητα να ακούς τόσο καλά το θήραμα που πλησιάζει είναι σχεδόν απίστευτη.

Ian ColeyΠροπονητής Ολυμπιακής Σκοποβολής. Διαπίστωσα ότι οι ψηφιακές ωτοασπίδες Cens μου προσφέρουν την καλύτερη προστασία από τον θόρυβο. Μου επιτρέπουν την συνομιλία με άλ-λους σκοπευτές χωρίς να χρειάζεται να τις βγάλω. Είναι πολύ άνετες στη χρήση για μακρές χρονικές περιόδους.

Mick NicholsonΠροπονητής Ολυμπιακής ομάδας Σκοποβολής της Αγγλίας.Ακούω το πιατάκι ακριβώς την στιγμή που φεύγει από την παγίδα, ακούω την στιγμή που ο φασια-νός πρωτοχτυπάει τα φτερά του και συγχρόνως είμαι σε θέση να έχω μια ανεμπόδιστη συνομιλία με τους διάφορους πελάτες και μαθητές μου.

John FawcettΑντιπρόσωπος της Cens. Έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν πολλών ει-δών ωτοασπίδες για κυνήγι τα τελευταία 15 χρό-νια.Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι αυτές είναι οι καλύτερες ωτοασπίδες που χρησιμοποίησα ποτέ.Έχουν εμφανώς πολλά πλεονεκτήματα έναντι των συμβατικών ηλεκτρονικών ωτοασπίδων.

Curtis WoolleyΑθλητής σκοποβολής.Σαν νέος και τακτικός αθλητής σκοποβολής πι-στεύω ότι είναι ουσιώδες να προστατεύσω την ακοή μου. Γι’ αυτό φορώ τις ψηφιακές ωτοασπί-δες Cens. Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει κα-λύτερη προστασία ακοής.

Nigel HirstFITASC Εκπαιδευτής Σκοποβολής.'Αποκάλυψη' είναι η μόνη περιγραφή που μπο-ρώ να δώσω για τις ψηφιακές ωτοασπίδες Cens. Τις φορώ άνετα για μεγάλα χρονικά διαστήματα.Μπορώ να κάνω λεπτομερείς συζητήσεις με τους πελάτες μου και να ακούω ευκρινώς ήχους οι οποίοι φυσιολογικά δεν ακούγονται.

Page 6: Cens otomed full brochure 2014

6

Χαρακτηριστικά

Cens ProFlex έχουν σχεδιαστεί με μοναδικό τρόπο και με τα καλύτερα υλικά, είναι εύκολες στον καθαρισμό και την χρήση. Είναι επίσης πολύ άνετες στο αυτί ακόμα και στη χρήση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σχεδιασμός Οι ωτοασπίδες ProFlex αποτελούνται από τους ηλεκτρονικούς μηχανισμούς (module) και τα εκμαγεία τα οποία κατασκευάζονται στα μέτρατων αυτιών σας. Ο μηχανισμός μπορεί να αφειρεθεί ώστε τα εκμαγεία να καθαριστούν απο την κυψελίδα (κερί) και την υγρασία

Cens ProFlex + Ηλεκτρονικός μηχανισμός (module)Cens ProFlex διατίθενται σε δύο μεγέθη μπαταριώνΩτοασπίδες ProFlex απλές (Μέγεθος μπαταρίας 312) διάρκεια μπαταρίας έως 220 ώρες.Ωτοασπίδες ProFlex +(Μέγεθος μπαταρίας 13) διάρκεια μπαταρίας έως 400 ώρες.

Οι ωτοασπίδες ProFlex + προεξέχουν λίγο περισσότερο από τις απλές και επιτρέπουν την ρύθμιση με μεγαλύτερη ευκολία και περισσότερη ασφάλεια κάνοντας τις πιο ανθεκτικές κατά την καθημερινή χρήση και σε συνδυασμό με την μεγαλύτερη μπαταρία τις καθιστά ευκολότερες στη χρήση τους. Υπάρχει επίσης δυνατότητα να μετατρέ-ψει κανείς το Cens με μπαταρία 312 σε Cens με μπαταρία 13 απλά αλλάζοντας το εξωτερικό περίβλημα.

Page 7: Cens otomed full brochure 2014

7

Χαρακτηριστικά

Εκμαγείο από υποαλλεργική μαλακή σιλικόνη.Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό των Cens ProFlex είναι η κατασκευή του εκμαγείου από ειδική υποαλλεργική σιλικόνη ιατρικής χρήσης.Τα εκμαγεία κατασκευάζονται βάσει μέτρων των ακουστικών πόρων με μεγάλη ακρίβεια για να εξασφαλιστεί η καλή εφαρμογή στο αυτί.

Καθυστέρηση ΕνεργοποίησηςΌταν ενεργοποιήτε την κάθε ωτοασπίδα υπάρχει μία καθυστερηση 5 δευτερολέπτων πρίν λειτουργήσει ο ενισχυτής.Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να προκαθορίσει την ένταση του ήχου πρίν να τοποθετηθούν οι ωτοασπίδες στα αυτιά.Κάποιοι το προτιμούν από το να κάνουν ρυθμίσεις όταν είνα τοποθετημένη η ωτοασπίδα στο αυτί.

Έντονα ΧρώματαΟι Cens ProFlex διατίθενται σε χρώματα νέον τα οποία είναι πολύ έντονα και φαίνονται περισσότερο.Υπάρχει πλήρης γκάμα χρωμάτων στην σελίδα 12.

Page 8: Cens otomed full brochure 2014

8

Χαρακτηριστικά

Μελωδία ενεργοποίησης

Όταν ο ψηφιακός ενισχυτής ενεργοποιείται μετά την καθυστέρηση ακούγεται μία μικρή μελωδία στο αυτί για να ειδοποιήσει τοχρήστη ότι είναι ενεργό και σε λειτουργία.

Νέες Cens ProFlex ωτοασπίδες με φίλτρο μόνιμης μείωσης θορύβου.

Οι Cens ProFlex διατίθενται επίσης και με φίλτρο μόνιμης μείωσης. Αυτές παρέχουν αποτελεσματικήπροστασία θορύβου για περιστάσεις όπου οι μπαταρίες στις ηλεκτρονικές συσκευές σας έχουν εξαντληθεί ή εάν τις έχετεαποστείλει για service.

Page 9: Cens otomed full brochure 2014

9

Cens ProFlexCens ProFlex+Cens ProFlex digital 1Cens ProFlex+ digital 1

Cens ProFlex digital 2Cens ProFlex+ digital 2

Η βασική σειρά ωτοασπίδων με ρυθμιστή έντασης και εκμαγεία σιλικόνης. Διατίθενται με ένα πρόγραμμα το οποίο μειώνει αυτόματα τον πυροβολισμό ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τους ήχους του περιβάλλοντος.

Ιδανικές για: Κυνήγι με καραμπίνες και πιστόλια σε όλες σχεδόν τις συνθήκες

Οι προηγμένες ψηφιακές ωτοασπίδες διαθέτουν ρυθμιστή έντασης και μαλακή εφαρμογή στο αυτίΈχουν επίσης δύο προγραμματισμένες ρυθμίσεις για χρήση είτε σε σκοπευτήριο είτε στο κυνήγι.Τα προγράμματα σας δίνουν τη δυνατότητα να ακούτε αλλά και να προστατεύεστε ιδανικά σε όλες τις συνθήκες και περιβάλλοντα.

Ιδανικές για : Σκοποβολή και κυνήγι.Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το πρόγραμμα που τους ικανοποιεί ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται.

Σημείωση:Σε περίπτωση που οι ακουστικοί πόροι είναι πολύ μικροί για Cens ProFlex/Cens ProFlex+ υπάρχουν οι ωτοασπίδες Cens Digital Acrylic σαν εναλλακτική λύση (σελίδα 12 &13)

Page 10: Cens otomed full brochure 2014

10

Cens ProFlex ΗunterCens ProFlex+ Hunter

H σειρά Hunter είναι κατασκευασμένη ειδικά για τον κυνηγό με καραμπίνα. Το ψηφιακό κύκλωμα των ωτοασπίδων Ηunter μειώνει τον δυνατό θόρυβο της εκπυρ-σοκρότησης της καραμπίνας και γενικά των πυροβόλων όπλων μεγάλου διαμετρήματος. Οι ωτoασπίδες Hunters είναι επίσης ιδανικές για σκοπευτές με περίστροφο.

Διατίθενται με 2 προγράμματα: To πρώτο (βασικό) πρόγραμμα και εκείνο που μειώνει περισσότερο το θόρυβο του ανέμου.Το δεύτερο, το οποίο ενεργοποιείται, με το πάτημα του κουμπιού με το οποίο επιτυγχάνεται μείωση του θορύβου από τον άνεμο χω-ρίς να χάνεται η δυνατότητα να ακούμε ήχους όπως το φτερούγισμα και τις κραυγές των ζώων. Κάθε ζευγάρι προσφέρεται με ειδικά κάλυπτρα που εφαρμόζονται πάνω από το αυτί μειώνοντας το θόρυβο του ανέμου ακόμα περισσότερο όταν κάθεστε σε βάθρο ή όταν πυροβολείτε σε δύσκολες συνθήκες.

Ιδανικές για : Κυνήγι και σκοποβολή.

Cens ProFlex HunterCens ProFlex+ Hunter

Σημείωση:Σε περίπτωση που οι ακουστικοί πόροι είναι πολύ μικροί για Cens ProFlex/Cens ProFlex+ υπάρχουν οι ωτοασπίδες Cens Digital Acrylic σαν εναλλακτική λύση (σελίδα 12 &13)

Page 11: Cens otomed full brochure 2014

11

Cens ProFlex CompetitionCens ProFlex+ Competition

Δημιουργήθηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες του αθλητή σκοποβολής. Αυτό το μοντέλο παρέχει άριστη και ανεμπόδιστη επικοινωνία του σκοπευτή ακούγοντας όλους του ήχους και τις ομιλίες εκτός από την κρίσιμη στιγμή της σκόπευσης κατά την οποία η συγκέντρωση και η απόλυτη ησυχία είναι τα εχέγγυα για υψηλά σκορ.

Σημείωση:Σε περίπτωση που οι ακουστικοί πόροι είναι πολύ μικροί για Cens ProFlex/Cens ProFlex+ υπάρχουν οι ωτοασπίδες Cens Digital Acrylic σαν εναλλακτική λύση (σελίδα 12 &13)

Κατά την σκόπευση, στο πρόγραμμα 2 απομονώνουν κάθε ήχο, για κάθε άλλη στιγμή το πρόγραμμα 1 επιτρέπει την άριστη επικοινωνία χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε τις ωτοασπίδες σας.

Ιδανικές για: Κάθε είδους σκοπευτές είτε σε αγωνιστικές ή σε κανονικές συνθήκες

Cens ProFlex CompetitionCens ProFlex+ Competition

Page 12: Cens otomed full brochure 2014

12

Proflex Filtered Passive Earplugs

ProFlex ωτοασπίδες με φίλτρο μόνιμης μείωσης θορύβου (όχι ηλεκτρονικές). Οι νέες ProFlex ωτοασπίδες συνδυάζουν την άνεση της προσωποποιημένης εφαρμογής με το φίλτρο μόνιμης μείωσης θορύβου σε μία οικονομική λύση.

Μπορούν να αναβαθμιστούν σε Cens Proflex Digital με την αγορά ψηφιακών μηχανισμών (modules) σε μεταγενέστερο χρόνο και έτσι να μοιραστεί το κόστος.

Page 13: Cens otomed full brochure 2014

13

Mino CENSΨηφιακές ωτοασπίδες universal Έτοιμες για χρήση κατευθείαν από το κουτί. Διαθέτουν την καταξιωμένη κορυφαία ψηφιακή τεχνολογία CENS προσφέροντας στους κυνηγούς και τους σκοπευτές μια προσιτή λύση για την προστασία της ακοής τους. Οι ψηφιακές ωτοασπίδες Mino CENS σχεδιάστηκαν για να εφαρμόζονται σε κάθε αυτί χωρίς την ανάγκη λήψης μέτρων του ακουστικού πόρου και ανάγκη κατασκευής εκμαγείων όπως απαιτείται για τις CENS Proflex. Προσφέρουν την δυνατότητα να ακούτε κανονικά τις ομιλίες και τους ήχους του περιβάλλοντος και όταν υπάρχει κρότος πυροβολισμού το ψηφιακό κύκλωμα τον απομονώνει αυτόματα προστατεύοντας την ακοή σας!Οι Mino CENS περιλαμβάνουν στην συσκευασία πέντε διαφορετικών μεγεθών σφουγγαράκια για την εφαρμογή τους σε κάθε αυτί. Η εφαρμογή μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο με την μετέπειτα κατασκευή εκμαγείων στα μέτρα των ακουστικών σας πόρων.

Οι συσκευασία των Mino CENS περιλαμβάνει :

2 x mino CENS (Δ+Α)2 x ανταλλακτικά φίλτρα για το κερί1 x βουρτσάκι με μαγνήτη6 x μπαταρίες 10 Α1 x θήκη για την ζώνη 5 ζευγάρια σφουγγαράκια 1 x οδηγίες χρήσης 1 x κουτί συσκευασίας

Page 14: Cens otomed full brochure 2014

14

CENSdigital

®CENSdigital

®

CENSdigital

®

CENS digital Acrylic

Cens digital acrylic προσφέρουν προστασία και παράλληλα επιτρέπουν την άριστη ακοή όλων των ήχων του περιβάλλοντος.Οι Cens digital acrylic οι πρώτες προσωποποιημένες ηλεκτρονικές ωτοασπίδες μείωσης θορύβου που σχεδιάστηκαν.Διαθέτουν σκληρό ακρυλικό κέλυφος και χρησιμοποιούν μπαταρία 312. Αυτές οι ωτοασπίδες είναι κατάλληλες όταν οι ακουστικοί πόροι του χρήστη είναι πολύ μικροί για να εφαρμοστούν Ψηφιακές Cens ProFlex Ωτοασπίδες.

Οι Cens digital 2 acrylic διαθέτουν 2 προγράμματα το πρώτο για κυνήγι όπου ενισχύονται οι χαμηλότερης έντασης ήχοι όπως αυτοί των πουλιών και άλλων

μικρών θηραμάτων και το δεύτερο για το σκοπευτήριο το οποίο προσφέρει επιπλέον προστασία μειώνοντας τον επιπλέον θόρυβο των όπλων που είναι γύρω.

Page 15: Cens otomed full brochure 2014

✓✓

✓✓

✓✓

✓✓ ✓✓✓✓

✓✓

✓✓ ✓✓ ✓✓ ✓✓ ✓✓ ✓✓

✓✓ ✓✓ ✓✓✓✓ ✓✓ ✓✓ ✓✓ ✓✓ ✓✓ ✓✓

✓✓ ✓✓ ✓✓ ✓✓

✘✘

✘✘

YΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

EXΩ ΒΡΕΙ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑΣΠΥΡΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΜΟΥ ΤΑ ΚΕΝΑ... οταν δεν υπάρχει σαν επιλογή θα βάλω παύλα ή το Ο ΠΑΛΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ

CENS digital 1 CENS digital 2ProFlex Passive

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

*19 διαθέσιµα χρώµατα εκµαγείων και 6 χρώµατα µηχανισµών εκτός των συνδυασµών µε 2 ή περισσότερα χρώµατα

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΙΓΑΣΗΣ

Mino CENSCENS Proflex digital 1

CENS Proflex+ digital 1CENS Proflex Competition

CENS Proflex Hunter

CENS Proflex digital 2CENS Proflex+ digital 2

KATAΣΚΕΥΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΙ

ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ / ΩΡΕΣ -

- - - -

- - - - - - -

- -- - - -

-- - -

-

- - -

50

Kόκκινο / Μπλέ Κέλυφος 3 χρώµατα Κέλυφος 3 χρώµατα ΚέλυφοςΠολλαπλά*

-

- - -

3 Θέσεων Μπουτόν Περιστροφικός Περιστροφικός Περιστροφικός Περιστροφικός Περιστροφικός Περιστροφικός

Πολύ Μαλακή Σιλικόνη Διαµορφούµενο Υλικό

Προαιρετικά

Πολύ Μαλακή Σιλικόνη Πολύ Μαλακή Σιλικόνη Πολύ Μαλακή Σιλικόνη Πολύ Μαλακή ΣιλικόνηAκρυλικό Aκρυλικό

Πολλαπλά* Πολλαπλά* Πολλαπλά* Πολλαπλά*

200 200 200/400 200/400 200/400 200/400

EΠΙΛΟΓΕΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

ΦΙΛΤΡΟ MONIMHΣ ΜΕΙΩΣΗΣ

ANABAΘΜΙΖΟΜΕΝΑ

ANTIΛΗΨΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

KOYMΠΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ

ANEΣΗ

✓✓ ✓✓ ✓✓ ✓✓ ✓✓ ✓✓ ✓✓-ΨΗΦΙΑΚO KYΚΛΩΜΑ

EΓXAΡΑΞΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΕ LASER

15

CENS Διάγραμμα Σύγκρισης Χαρακτηριστικών

Page 16: Cens otomed full brochure 2014

16

Επιλογές χρωμάτωνΟι Cens ProFlex διατίθενται σε μεγάλη γκάμα τύπων και χρωμάτων με πάνω από 1000 διαφορετικούς συνδυασμούς έτσι ώστε να εκφράζουν το προσωπικό σας γούστο. Διαλέξτε μεταξύ 18 χρωμάτων (Μπορεί επίσης να γίνει μίξη 2 χρωμάτων ή μπορεί να γίνουν διαφορετικά χρώματα για το δεξί και το αριστερό αυτί. Υπάρχουν 6 χρώματα για ηλεκτρονικά modules και 5 χρώματα για φίλτρα passive με μόνιμη μείωση θορύβου.

Μπλέ Μώβ Μagenta Ρόζ Neon Μπέζ Άσπρο Μαύρο Διαφανές 2 Είδη Μάρμαρου 3 Είδη Μάρμαρου

Kόκκινο Πορτοκαλί Πορτοκαλί Neon Κίτρινο Κίτρινο Neon Πράσινο Neon Πράσινο Lime Πράσινο Πράσινο Gamo Ανοιχτό Μπλέ

Ηλεκτρονική ΣυσκευήΚόκκινο

Ηλεκτρονική ΣυσκευήΠορτοκαλί

Ηλεκτρονική ΣυσκευήΚίτρινο

Ηλεκτρονική ΣυσκευήΜπλέ

Ηλεκτρονική ΣυσκευήΠράσινο

Ηλεκτρονική ΣυσκευήΜαύρο

Φίλτρο PassiveKόκκινο

Φίλτρο PassiveΜπλέ

Φίλτρο PassiveΆσπρο

Φίλτρο PassiveΜαύρο

Φίλτρο PassiveΔιάφανο

Page 17: Cens otomed full brochure 2014

17

.Eπιλογές Λογοτύπων

Προσωπικό Λογότυπο

Page 18: Cens otomed full brochure 2014

18

ΣυσκευασίαΚάθε ζευγάρι Cens ProFlex παραδίδεται σε αλουμινένια θήκη για να αποθηκεύονται και να μεταφέρονται με ασφάλεια

Συμπεριλαμβάνουν

• Θήκη αλουμινίου με εσωτερική επένδυση απο αφρολέξ

• Υφασμάτινη θήκη με φερμουάρ με δυνατότητα τοποθέτησης στη

ζώνη

• Μικρή θήκη από δερματίνη

• Φυσητήρι (πουάρ) για καθαρισμό

• 2 βουρτσάκια με μαγνήτη για καθαρισμό και αφαίρεση μπαταρίας

• Πορτοφόλι Cens για αποθήκευση των οδηγιών χρήσης και

της άδειας οπλοφορίας

• 30 μπαταρίες

• Κρέμα για εύκολη εισαγωγή στο αυτί

• Πανάκι Cens

• Εγγύηση

• Κυνηγετικό καπέλο Cens

Page 19: Cens otomed full brochure 2014

19

CENSdigital by

Ψηφιακές Ωτοασπίδες

Made in U.K.

www.otoaspides.gr δείτε επίσης: www.otomed.gr

Page 20: Cens otomed full brochure 2014

www.otoaspides.gr

Εισάγονται από την

Σ. ΔΟΥΡΑΚΟΣ Ε.Π.Ε.Κάνιγγος 19 ΑθήναΤηλ.: 210.38 38 151

από το 1963