AIKATEPINEIA 2012

2

Click here to load reader

description

AIKATEPINEIA 2012 - PROGRAMMA

Transcript of AIKATEPINEIA 2012

Page 1: AIKATEPINEIA 2012

έξυπνη σκηνοθεσία που εκμεταλλεύ-εται και την τελευταία ατάκα τουεντυπωσιακού κειμένου. Ζωντανάακούγονται τραγούδια σε όλη τηνδιάρκεια της παράστασης που ερμη-νεύουν η Μιχαέλα Βρυθιά και οΓιώργος Παπαδάκης.ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΧΟΡΟ -ΓΡΑ ΦΙΕΣ: ΜΑΝΟΣ ΜΑΝΙΑΣ, ΚΟΣΤΟΥ -ΜΙΑ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΗΛΑΘΙΑΝΑΚΗ, ΜΟΥ -ΣΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑ ΚΑ ΛΑ -ΚΗΣ, ΣΚΗΝΙΚΑ: ΜΑ ΝΩΛΗΣ ΖΕΡΒΑΚΗΣ, ΗΧΗΤΙΚΑ-ΦΩΤΙ ΣΜΟΙ:ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑ ΝΙΑΣ, ΛΑΟΥΤΟ: ΖΑΧΑΡΗΣ ΑΡΜΟΥ ΤΑΚΗΣ. ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΟΙ: ΜΑΡΙΑ ΣΒΩΛΟΥ, ΔΗ ΜΗ -ΤΡΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΑΝΟΣ ΜΑΝΙΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑ ΠΑ -ΔΑ ΚΗΣ, ΜΙΧΑΕΛΑ ΒΡΥΘΙΑ, ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝ ΝΑ ΚΗ, ΝΑ ΤΑ -ΣΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΙΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΒΡΑΧΑ ΣΩΤΑΚΗΣ.

20.45 Προσέλευση κοινού.21.00 Απόψε φιλοξε νού με ένα νέο μουσικό συγκρότημα, τους

«ΑΛ ΜΑ», οι οποίοι υπόσχονται πάρα πολλά στα καλλιτε-χνικά δρώμενα της πόλης μας κι όχι μόνο. Η μουσική τους πρόταση, είναι ένας κύκλος τραγουδιώναπό την σύγχρονη έντεχνη ελληνική μουσική σκηνή, γνω-στών τραγουδοποιών στο ευρύ κοινό όπως Σ. Μάλαμα,Χ&Π Κατσιμίχα, Α. Ιωαννίδη, Θ. Παπακωνσταντίνου, Ν.Πορτοκάλογλου κ.α. αλλά και συνθετών που άφησαν τη δι-κή σφραγίδα τους στο χώρο του ελληνικού τραγουδιούόπως Μ. Χατζιδάκις, Μ Λοΐζος κ.α. Αντλούν στοιχεία απότην λαϊκή και παραδοσιακή μας μουσική, γι’ αυτό στο πρό-γραμμά τους συμπεριλαμβάνονται τραγούδια και από τονΜ. Ρασούλη και Ν. Παπάζογλου, Μ. Χιώτη, Α.Πάνου, Χ.Νικολόπουλο αλλά και από τον αείμνηστο Ν. Ξυλούρη,Χαΐνηδες, Φουσταλιέρη αλλά και μια μικρή αναφορά στηννησιώτικη μας μουσική. Το συγκρότημα Alma (Άλμα) έχεισυμμετάσχει σε διάφορες μουσικές εκδηλώσεις με μεγάληεπιτυχία. Σήμερα συνεχί-ζει τις μουσικές του εμφα-νίσεις σε διάφορα μέρητης Κρήτης, αλλά και στοεξωτερικό και συγκεκρι-μένα σε Βέλγιο και Γαλ-λία. Το μουσικό σχήμα

08.00 Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίαςστην εκκλησία Αγίας Αικατερίνης,υπέρ υγείας, προόδου και ευημερίας,των Τακτικών και Επίτιμων Μελώντου Συλλόγου μας, καθώς επίσης επι-μνημόσυνη δέηση για τα αποβιώσα-ντα Τακτικά και Επίτιμα Μέλη μας. Χοροστατεί ο ΠανοσιολογιότατοςΑρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου π. ΜακάριοςΓρινιεζάκης, μετά των ιερέων της Ενορίας μας, ο οποίοςθα κηρύξει τον Θείο Λόγο και θα ευλογήσει τον Πολιτι-στικό Σύλλογό μας και τα φετινά «ΑΙΚΑΤΕ ΡΙΝΕΙΑ» μας.

10.00 Εγκαίνια έκθεσης, με πρωτότυπα και πολύ ενδιαφέρονταέργα, εκείνων που συμ μετείχαν στα φετινά επιμορφωτικάτου Συλλόγου μας: ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΚΟ -ΣΜΗ ΜΑΤΟΣ, ΠΑΡΑ ΔΟ -ΣΙΑ ΚΟΥ ΚΕΝΤΗΜΑΤΟΣ,ΚΟΠΤΙ ΚΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ,ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟ -ΛΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙ ΔΩΤΟΥ.

20.45 Προσέλευση κοινού.21.00 Χαιρετισμός του Προέδρου του Δ.Σ. του Πο λιτιστικού Συλ-

λόγου Αγίας Αικατερίνης κου Μηνά Μαυροειδή.✽ Χαιρετισμός του Δημάρχου Ηρακλείου και

Επίτιμου Μέλους του Π.Σ. Αγίας Αικατερί-νης κου Γιάννη Κουράκη.

✽ Xαιρετισμός του Μεγάλου Ευεργέτη τηςΣυνοικίας μας, Επίτιμου Μέλους του Π.Σ.Αγίας Αικατερίνης, κου Κ. Μπαντουβά.

✽ Θεωρούμε μεγάλη τιμή, να φιλοξενούμεστα φετινά ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ, ένα από τοπιο ποιοτικά μουσικά σχήματα της Πόληςμας, το πολύ γνωστό στη Πόλη μας μου-σικό σχήμα, «Νόστιμον ήμαρ», το οποίοθα μας παρουσιάσει απόψε μια βραδιάμουσικής και ποίησης «Νέο Κύμα 1964 –1974: μια βαθιά ανάσα πολιτισμού».Το μουσικό σχήμα «Νόστιμον Ήμαρ» ιδ -ρύ θηκε το 1985 με πρωτοβουλία του Μί-νωα Σωμαράκη και τα πρώτα του μέλη ήταν ο ίδιος (κιθάρα,

διεύθυνση Κι τραγούδι ), ο Τάκης Δασκαλάκης (φυ-σαρμόνικα), η Γιάννα Μεταξάκη (πιάνο) και η ΕιρήνηΝεραντζή (τραγούδι). Έκτοτε συμμετέχει ανελλιπώςστις εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου, υπηρετώνταςκαι συνδυάζοντας ποίηση και έντεχνο λαϊκό τραγού-δι, έχοντας αποκτήσει ένα αξιόλογο κοινό και έχο-ντας δώσει συναυλίες σε όλη την Κρήτη. Τα μέλη τουανανεώνονται με τα χρόνια, υπηρετώντας πάντα τον

ίδιο σκοπό. Την εμμονή στις αξίες της πολιτιστικής έκρηξηςπου δίδαξε η ανεπανάληπτη δεκαετία του 60. Την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει ο Μίνως Σωμαράκης.

20.45 Προσέλευση κοινού21.00 Χαιρετισμός από τον Περιφερειάρχη Κρήτης κον Σταύρο

Αρναουτάκη.21.00 Θεατρική παράσταση από την πολύ γνωστή Θεατρική

Σκηνή Ηρακλείου με το έργο του Αλέ-ξανδρου Ραγκαβή, «ΤΟΥ ΚΟΥ ΤΡΟΥ -ΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ». Η πολιτική αυτή σάτιρα εκθέτει όλα τακακώς κείμενα της ελληνικής πραγμα-τικότητας, που συνοδεύουν τη νοοτρο-πία και το κράτος μας από την ίδρυσήτου μέχρι σήμερα. Μέσα από απίστευτο γέλιο κάνουν τηνεμφάνιση τους η αναξιοκρατία, ξενομανία, μιμητισμός, δια-πλοκή, διαφθορά και εξαγορά συνειδήσεων. Ο ράφτης Μα νώ λης Κου τρού λης, ερωτεύεται την Άννα, κό-ρη μεσοαστικής οικογένειας, που, με την σειρά της, είναιερωτευμένη με το Μάριο, έναν νεαρό αστυνόμο. Για να απο-φύγει τον επίδοξο γαμπρό χωρίς να εναντιωθεί στη θέλησητου πατέρα της, η Άννα βάζει ως όρο για το γάμο να γίνει οαγράμματος Κουτρούλης υπουργός. Ο Κουτρούλης αρχίζειτην προεκλογική του εκστρατεία, χρησιμοποιεί όλα τα μέσαπου του προτείνονται και φαίνεται να κατορθώνει αυτό πουαρχικά έμοιαζε ακατόρθωτο. Έτσι, η φιλόδοξη Άννα τον πα-ντρεύεται.Απίστευτο γέλιο μέσα από κωμικές καταστάσεις οδηγούντο κοινό στην ψυχικήανάταση ενώ οι χοροί καιτα τραγούδια δημιουρ-γούν διάθεση χορού καιπαραζάλης. Η όλη παρά-σταση διακατέχεται απόένα ευρύ φάσμα δημιουρ-γικότητας με μια τρομερά

ΑΛΜΑ αποτελείται από σοβαρούς επαγγελματίες μουσι-κούς, με σπουδές και εμπειρία σαν σχήμα αλλά και ο καθέ-νας ξεχωριστά στον τομέα του. Το συγκρότημα το στελε-χώνουν οι: Χουρδάκης Δημήτρης (ακουστική κιθάρα, τρα-γούδι) Φαζός Μάνος (Ηλεκτρική κιθάρα), Ζιούτης Χρή-στος (Bιολί), Τερζάκης Άρης (Hλεκ τρικό μπάσο) και Νικο-λακόπουλος Βασίλης (Tύ μπανα - κρουστά).

20.45 Προσέλευση κοινού21.00 Σε ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης για το τεράστιο έργο

που μας άφησε ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος, ο Πολιτιστι-κός Σύλλογος μας, με την συνεργασία και στήριξη του κουΜαν. Τσελεντάκη, θα κάνουν μια μικρή μα προκλητικήπροσπάθεια ανίχνευσης του κινηματογραφικού βλέμματοςτου Θόδωρου Αγγελόπουλου. Ένας σκηνοθέτης που χαρα-κτηρίστηκε ο τελευταίος μοντερνιστής, μέγας ποιητής τωνεικόνων, που κατέκτησε πλήθος βραβείων στην Ελ λάδακαι τον κόσμο, που ταινίες του ανή-κουν στις 100 καλύτερες του πα γκό -σμιου κιν/φου, μα και που αμφι σβη τή -θηκε για το «αργό», «δια νοου μενί στι -κο» ή «δύσκολο» σινεμά του. Σίγουραά φησε τη σφρα γίδα του στο παγκό-σμιο σινεμά, σίγουρα αποτελεί μιαολό κληρη νήσο στην πνευματική γεωγραφία της Ελλάδας,πώς όμως μπορούμε να ξεκλειδώσουμε τις εικόνες του καινα συναντηθούμε με το νόημά τους; Μια μικρή προσπάθειαθα κάνουμε απόψε ώστε να ανακαλύψουν το έργο του, ναδουν με το βλέμμα του και άνθρωποι που δεν το γνωρίζουν.Μέσα από αποσπάσματα ταινιών του και κυρίως από «ΤοΒλέμμα του Οδυσσέα». Αξίζει τον κόπο να γνωρίσουμε α -πό ψε τον μεγάλο απόντα του 2012, που μας νότισε για πά-ντα με τη συγκίνηση και το υγρό γκρίζο των εικόνων του.Ο παρουσιαστής της αποψινής εκδήλωσης κος ΜανώληςΤσελεντάκης, γεννήθηκε στο Ηράκλειο. Είναι δάσκαλοςκαι σκηνοθέτης. Έχει βραβευθεί στην Ελλάδα και έχει δια-κριθεί στο εξωτερικό με ταινίες μικρού μήκους, ντοκιμα-ντέρ και θεατρικά. Έχει συνεργαστεί με τον Αλέξη Δαμια-νό και είναι ο βασικός συνεργάτης του Γιάννη Σμαραγδή.Έχει Μάστερ, ως υπότροφος, στο Θέατρο και τον Κινημα-τογράφο από το Παν/μιο του Ρέντινγκτης Μεγ. Βρετανίας, ενώ ασχολείται ιδι-αίτερα με την Κειμενική Ανάλυση τωνέρ γων και με τη Διδασκαλία της Οπτικο-ακουστικής Γλώσσας στην εκπαίδευση,που αποτελεί και το αντικείμενό του ως

KYPIAKH 2 2 IOYΛIOY

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 3 IOYΛIOY

ΤΡΙΤΗ 2 4 IOYΛIOY

ΤΕΤΑΡΤΗ 2 5 IOYΛIOY

ΠΕΜΠΤΗ 2 6 IOYΛIOY

Κατά την διάρκεια της αποψινής βραδιάς, θα τιμη-θεί με τον τίτλο του Επίτιμου Μέλους του Πολιτι-στικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης, η κα ΚυριακήΤσικαλάκη, προϊσταμένη της Δ/νσης Α΄θμιαςΕκπαίδευσης και τέως Διευθύντριας του 48ου Δημ.Σχολ. της περιοχής μας, για την προσφορά της σταπαιδιά μας και στη Συνοικία της Αγίας Αικατερίνης.

Κατά την διάρκεια της απο ψινής βραδιάς, όπως έχει καθιερωθεί27 χρόνια τώρα, θα επιδοθούν οι έπαινοι στους μαθητές και μα -θήτριες της Β΄θμιας Εκπ/σης που αρίστευσαν κατά την φετινήσχο λική χρονιά και έλαβαν τελική βαθμολογία πάνω από 18,καθώς επίσης και σε όλα τα παιδιά που διακρίθηκαν σε διάφο-ρους άλλους τομείς (μουσικούς-αθλητικούς-κοινωνικούς-μαθη-τικούς-εργασιακούς κ.α.) και που κατοικούν στην ΣυνοικίαΑγίας Αικατερίνης. Επίσης θα επιδοθούν από τον κον Κ. Μπα-ντουβά, χρηματικά βραβεία στους 10 πρώτους πρωτεύσαντεςτου Γυμνασίου και του Λυκείου, στη μνήμη του αρχηγού τηςΕθνικής Αντίστασης καπετάν Μαν. Μπαντουβά, όπως έχει κα-θιερωθεί τα τελευταία 18 χρόνια.

Κατά την διάρκεια της αποψινής βραδιάς, θα γίνει και η παραλαβήτων βεβαιώσεων παρακολούθησης των 31 επιμορφωτικών προ-γραμμάτων, που αυτόνομα οργάνωσε και λειτούργησε ο Πολιτιστι-κός Σύλλογός μας την περίοδο 2011-2012.

Page 2: AIKATEPINEIA 2012

υποψήφιου διδάκτορα. Προσφέρει συχνά σχετικά μαθήμα-τα και σεμινάρια στο ΙΕΚ Ηρακλείου, στην Ε.Φ.Ε. Ηρα-κλείου, σε εκπαιδευτικούς και στο Διδασκαλείο τουΠαν/μίου Κρήτης.

20.45 Προσέλευση κοινού.21.00 Φιλοξενούμε απόψε με ιδιαίτερη τιμή, την θεατρική ομά-

δα του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης ΚΕΘΕΑΑΡΙΑΔΝΗ, η οποία θα μας παρουσιάσει το έργο «Ένακαλοκαίρι σ’ εκείνο το πλατάνι» βασισμένο στο ομώνυμοβιβλίο της Μελίνας Χριστοδουλάκη.Η Θεατρική αυτή Ομάδα δημιουργήθηκε το 2007 από γο-νείς, αδέλφια και συντρόφους των μελών του Προγράμ-ματος. Σήμερα έχει εμπλουτιστεί με απόφοιτους του Προ-γράμματος και εθελοντές. Στόχος της είναι η αλληλεπί-δραση με την κοινωνία και η ευαισθητοποίηση των αν-θρώπων απέναντι στο πρόβλημα των εξαρτήσεων μέσααπό την καλλιτεχνική δημιουργία.Η πρώτη παρουσία της έγινε με την παράσταση «Το κου-τί της Πανδώρας», «Ο ιππότης με τη σκουριασμένη πανο-πλία», «Τα δώρα της παπλωματούς», «Η Αγέλαστη Πολι-τεία» και «Το πνεύμα των Χριστουγέννων», που παρου-σιάστηκαν με εξαιρετική επιτυχία σε πολλούς θεατρικούςχώρους σε όλους τους νομούς της Κρήτης.

Λίγα λόγια για το έργοΥπάρχουν ανάμεσα μας κάποιοι που αρνούνται να υπα-κούσουν αβασάνιστα στις επιταγές της κοινωνίας, πουαναρωτιούνται, που δυσφορούν με τις συνήθειες της, πουαμφισβητούν. Υπάρ χουν ανάμεσα μας κάποιοι που ονει-

ρεύονται, που τολμούν. Ο Άκης είναιένα μικρό έφηβο μυρμήγκι, αθώο ακό-μα, ονειροπαρμένο και ανήσυχο σανκάθε έφηβο και λαχταρά να γυρίσειτον κόσμο. Γίνεται φίλος με ένα τζίτζι-κα το Χάρη, καλοσυνάτο, σοφό και φύ-σει ελεύθερο που καταλήγει να γίνει ομέντοράς του. Ο Άκης είναι ο αμφι-σβητίας που υπήρξε κάποτε μες στον

καθένα και που ίσως ακόμα εξακολουθεί να κρύβεται καινα στοιχειώνει κάποιες καρδιές. Πόσο περιπετειώδεις θαείναι οι βόλτες του μες το τεράστιο δάσος μέχρι να ανακα-λύψει τ’ όνειρό του; Και μετά; Θα το ακολουθήσει τελικά;Θα το κυνηγήσει; Πόσο δύσκολο, ίσως και τρομερό μπορείνα είναι; Την σκηνοθεσία έκανε ο Δημήτρης Φλουρής.

Εικοεπτά χρόνια δυναμικής - δημιουργικής παρουσίας και δράσης.

Kτίζουμε το παρόν και προετοιμάζουμε το μέλλον των παιδιών μας

και της Συνοικίας μας.

1985-2012ΕΝΩΜΕΝΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ - δυΝΑτΟΙ

Oργανωτής Eκδηλώσεων:

ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣΣYNOIKIAΣ AΓIAΣ AIKATEPINHΣ

ΔHMOY HPAKΛEIOYOΔOΣ: E. MAPKOΓIANNAKH 49 - THΛ.-FAX: 2810-210968

6974/579794e-mail: [email protected]

ιστοσελίδα: www.psaa.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

“AIKATEPINΕΙΑ”­2012AΠO 22 MEXPI 27 IOYΛIOY

ΠPOΣKΛHΣH

Tο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Aγίας Aι-κατερίνης Δήμου Hρακλείου, σας προσκαλεί να τι-μήσετε τις θερινές πολιτιστικές εκδηλώσεις,“AIKA­TE­PI­NEIA­2012”, οι οποίες φέτος συμ -πλη ρώ νουν αισίως 27 συνεχή χρόνια παρουσίαςστα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, του Νομούκαι της Κρήτης γενικότερα.

Η παρουσία σας θα δώσει σε όλους εμάς, πουεργαζόμασθε για την πολιτιστική-πνευματική-πε-ριβαλλοντική και κοινωνική αναβάθμιση της Συ-νοικίας μας, κουράγιο και δύναμη για να συνεχί-σουμε το επίπονο αλλά δημιουργικό έργο μας.

Mε σεβασμό και εκτίμησηΓια το Διοικητικό Συμβούλιο

O Πρόεδρος

Mηνάς­Γρηγ.­Mαυροειδής

H EIΣOΔOΣ EINAI EΛEYΘEPH ΣE OΛEΣ TIΣ EKΔHΛΩΣEIΣΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Έναρξη Εκδηλώσεων: Καθημερινά 9 το βράδυ

Eυχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας, τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους φίλους

επιχειρηματίες, που με την ηθική και υλική βοήθειά τους, πραγματοποιούνται και φέτος οι εκδηλώσεις μας

“AIKATEPINEIA 2012”

✽ Τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ του κου Γιάννη Λεμπιδάκη στηνΒΙ.ΠΕ.Η.

✽ Την ΖΩΟΤΡΟΦΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ του κου Μιλτ. Φαρσάρη στηνΒΙ.ΠΕ.Η

✽ Τον Ν. ΠΛΑΤΑΚΗ - Είδη υγιεινής - Ψύξη - Θέρμανση. Οδός Λα-γκαδά.

✽ Τα ΤυΡΟΚΟμΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ και τον κον Βαγγ. Καλογεράκηστην ΒΙ.ΠΕ.Η

✽ Την ΚΡεΑΤΟεμΠΟΡΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ και τον κον ΠολυδάμωναΜαρμαρά στις Πατέλλες

✽ Τα S.M. ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ

✽ Το ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤεΙΟ του κου ΓΙΑννΗ ΠΛΑΤΑΚΗ στηνοδό Εμμ. Μπαντουβά στις Πατέλλες

✽ Το ΒΙΒΛΙΟΠωΛΕΙΟ του κου Δ. ΚΟΥΝΑΛΑΚΗ στην οδό Εβανς

✽ Το κατ/μα ηλεκτρ/κού υλικού νΙΚ. ΠΑνΤΑΛΟΣ και μΑΡΓ.ΖΑΧΑΡΑΚΗ Ο.ε. στην οδό Π. Φούμη 35 Πατέλλες

✽ Την EURALUMIN-Βιομηχανία αλουμινοκατασκευών-ΒΙΠΕΗ

✽ Τον φωτορεπόρτερ κον ν. μΑΛΤεΖΑΚΗ

TO ΠPOΓPAMMA EINAI ΠPOΣΦOPA THΣ “TYΠOKPETA” ΓPAΦIKEΣ TEXNEΣ

Γ. KAZANAKHΣ Δ/XOI ABEE

ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

(ΝΕΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΚΤΙΡΙΟ)

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΚΤΙΡΙΟ)

✥ ✥

✥ ✥

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/7/2012 ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ ΑΠΟΤΙΣ 6.30-9μ.μ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΛΕΙ -ΤΟΥΡ ΓΕΙ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΕΡΓΑ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΚΟΠΤΙΚΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ, ΠΑ ΡΑ ΔΟ ΣΙΑ -ΚΟΥ ΚΕΝ ΤΗΜΑΤΟΣ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΨΗ ΦΙΔΩΤΟΥ,ΤΩΝ ΣΥΜ ΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΦΕΤΙΝΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑΤΟΥ ΣΥΛ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΚΟΥΝΑΛΑΚΗ.ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΡΟ -ΦΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΨΥΓΕΙΟ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟ ΣΦΕΡΟΥΝΣΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ, ΠΟΥ ΧΡΙΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 7 IOYΛIOY

✥ ✥

✥ ✥

Κατά την διάρκεια της αποψινής βραδιάς, όπως έχει καθιερωθεί 27χρόνια τώρα, θα επιδοθούν οι έπαινοι και αναμνηστικά δώρα, στουςφοιτητές και τις φοιτήτριες που εισήχθησαν πέρσι στα Α.Ε.Ι καιΑ.Τ.Ε.Ι..

Πριν την έναρξη της θεατρικής παράστασης, θα δίνονται πλη-ροφορίες και θα διανέμεται στους ενδιαφερόμενους έντυποενημερωτικό υλικό, για το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ-ΑΡΙΑΔΝΗ.