ΔΥΣΝΟΗΤΑ...

7
Δυσνόητα........... Δυσνόητα........... πρωί στη λίμνη, ο σύζυγος επιστρέφει μετά από πολλές ώρες ψαρέματος πρωί στη λίμνη, ο σύζυγος επιστρέφει μετά από πολλές ώρες ψαρέματος παίρνει έναν υπνάκο στο φορτηγάκι. παίρνει έναν υπνάκο στο φορτηγάκι. ζυγος, αν και δεν γνωρίζει τη λίμνη, αποφασίζει να πάει μια μικρή β ζυγος, αν και δεν γνωρίζει τη λίμνη, αποφασίζει να πάει μια μικρή βό η βάρκα του. η βάρκα του. ς να απομακρυνθεί πολύ, διαλέγει ένα σημείο που της φαίνεται ωραίο, ς να απομακρυνθεί πολύ, διαλέγει ένα σημείο που της φαίνεται ωραίο, ει την άγκυρα και ξεκινάει να διαβάζει το βιβλίο της. ει την άγκυρα και ξεκινάει να διαβάζει το βιβλίο της. από λίγο έρχεται ένας αστυνομικός, σταματάει τη βάρκα του δίπλα από λίγο έρχεται ένας αστυνομικός, σταματάει τη βάρκα του δίπλα δική της και της λέει : δική της και της λέει : ημέρα κυρία. Τι κάνετε εδώ; ημέρα κυρία. Τι κάνετε εδώ; βάζω ένα βιβλίο", απαντάει "Δεν είναι εμφανές;" βάζω ένα βιβλίο", απαντάει "Δεν είναι εμφανές;" αστε σε περιοχή που απαγορεύεται το ψάρεμα", την πληροφορεί. αστε σε περιοχή που απαγορεύεται το ψάρεμα", την πληροφορεί.

description

http://anopetra-eleos.blogspot.com/

Transcript of ΔΥΣΝΟΗΤΑ...

Page 1: ΔΥΣΝΟΗΤΑ...

Δυσνόητα...........Δυσνόητα...........

Ένα πρωί στη λίμνη, ο σύζυγος επιστρέφει μετά από πολλές ώρες ψαρέματοςΈνα πρωί στη λίμνη, ο σύζυγος επιστρέφει μετά από πολλές ώρες ψαρέματοςκαι παίρνει έναν υπνάκο στο φορτηγάκι.και παίρνει έναν υπνάκο στο φορτηγάκι.Η σύζυγος, αν και δεν γνωρίζει τη λίμνη, αποφασίζει να πάει μια μικρή βόλτα Η σύζυγος, αν και δεν γνωρίζει τη λίμνη, αποφασίζει να πάει μια μικρή βόλτα με τη βάρκα του.με τη βάρκα του.Χωρίς να απομακρυνθεί πολύ, διαλέγει ένα σημείο που της φαίνεται ωραίο, Χωρίς να απομακρυνθεί πολύ, διαλέγει ένα σημείο που της φαίνεται ωραίο, ρίχνει την άγκυρα και ξεκινάει να διαβάζει το βιβλίο της.ρίχνει την άγκυρα και ξεκινάει να διαβάζει το βιβλίο της.Μετά από λίγο έρχεται ένας αστυνομικός, σταματάει τη βάρκα του δίπλα Μετά από λίγο έρχεται ένας αστυνομικός, σταματάει τη βάρκα του δίπλα στην δική της και της λέει :στην δική της και της λέει :"Καλημέρα κυρία. Τι κάνετε εδώ;"Καλημέρα κυρία. Τι κάνετε εδώ;"Διαβάζω ένα βιβλίο", απαντάει "Δεν είναι εμφανές;""Διαβάζω ένα βιβλίο", απαντάει "Δεν είναι εμφανές;""Είσαστε σε περιοχή που απαγορεύεται το ψάρεμα", την πληροφορεί."Είσαστε σε περιοχή που απαγορεύεται το ψάρεμα", την πληροφορεί.

Page 2: ΔΥΣΝΟΗΤΑ...

Δυσνόητα...........Δυσνόητα...........

"Με συγχωρείτε κύριε αστυνόμε, του απαντάει, αλλά όπως βλέπετε δεν "Με συγχωρείτε κύριε αστυνόμε, του απαντάει, αλλά όπως βλέπετε δεν ψαρεύω, ψαρεύω, αλλά διαβάζω ένα βιβλίο.αλλά διαβάζω ένα βιβλίο."Ναι, το βλέπω, αλλά είστε σε ψαράδικο σκάφος, οπότε έχετε όλον τον "Ναι, το βλέπω, αλλά είστε σε ψαράδικο σκάφος, οπότε έχετε όλον τον εξοπλισμό για να ξεκινήσετε οποιαδήποτε στιγμή. εξοπλισμό για να ξεκινήσετε οποιαδήποτε στιγμή. Με συγχωρείτε, αλλά πρέπει να με ακολουθήσετε στην ακτή και να σας Με συγχωρείτε, αλλά πρέπει να με ακολουθήσετε στην ακτή και να σας γράψω ένα πρόστιμο."γράψω ένα πρόστιμο.""Αν το κάνετε αυτό, θα πρέπει να σας μηνύσω για σεξουαλική "Αν το κάνετε αυτό, θα πρέπει να σας μηνύσω για σεξουαλική παρενόχληση"παρενόχληση""Μα, δεν σας έχω αγγίξει, δεν σας έχω καν πλησιάσει τόσο κοντά για κάτι "Μα, δεν σας έχω αγγίξει, δεν σας έχω καν πλησιάσει τόσο κοντά για κάτι τέτοιο!"τέτοιο!"Η γυναίκα απαντάει:" Ναι, το βλέπω ,Η γυναίκα απαντάει:" Ναι, το βλέπω ,αλλά έχετε όλο τον εξοπλισμό για να ξεκινήσετε οποιαδήποτε στιγμή."αλλά έχετε όλο τον εξοπλισμό για να ξεκινήσετε οποιαδήποτε στιγμή.""Καλή σας μέρα κυρία μου!" απαντάει ο αστυνομικός και φεύγει."Καλή σας μέρα κυρία μου!" απαντάει ο αστυνομικός και φεύγει.

Page 3: ΔΥΣΝΟΗΤΑ...

Δυσνόητα...........Δυσνόητα...........

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ

Μην διαφωνείς ποτέ με γυναίκα που διαβάζει βιβλία. Μην διαφωνείς ποτέ με γυναίκα που διαβάζει βιβλία. Είναι πολύ πιθανό να είναι έξυπνη! Είναι πολύ πιθανό να είναι έξυπνη!

Page 4: ΔΥΣΝΟΗΤΑ...

Δυσνόητα...........Δυσνόητα...........

Έντεκα άνθρωποι κρατούνταν από το ίδιο σκοινί που κρεμόταν από ένα ελικόπτερο, δέκα ήταν άντρες και μία γυναίκα . Το σκοινί δεν ήταν αρκετά δυνατό για να κρατήσει και τους έντεκα , γι ' αυτό και αποφάσισαν ότι ένας άνθρωπος θα έπρεπε να πέσει .Διαφορετικά θα έπεφταν όλοι .Δεν κατάφερναν να διαλέξουν τον άνθρωπο , αλλά ξαφνικά η γυναίκα, με δυνατή φωνή , ανακοίνωσε ότι προσφερόταν από μόνη της να πέσει .

Page 5: ΔΥΣΝΟΗΤΑ...

Δυσνόητα...........Δυσνόητα...........

Στο κάτω κάτω , είπε , ήταν συνηθισμένη να θυσιάζει τα συμφέροντά της , μιας και :

1.- Σαν μητέρα πάντα έδινε προτεραιότητα στα παιδιά2.- Σαν σύζυγος , παραμέριζε τα συμφέροντά της για αυτά του συζύγου της3.- Σαν κόρη υποτασσόταν στον πατέρα της4.- Σαν επαγγελματίας άφηνε τα αφεντικά της να παίρνουν τη δόξα για τις     δικές της επιτυχίες5.- Σαν γυναίκα , κοιτάζοντας ψηλά στο άπειρο και βάζοντας το χέρι στην     καρδιά , η αποστολή της ζωής της ήταν να θυσιάζεται για τους άλλους , χωρίς να     περιμένει τίποτα σε αντάλλαγμα !

Συγκινημένοι οι άντρες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα .και φυσικά έπεσαν .

Page 6: ΔΥΣΝΟΗΤΑ...

Δυσνόητα...........Δυσνόητα...........

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ

Ποτέ μην εμπιστεύεσαι την αυταπάρνηση μία γυναίκας, Ποτέ μην εμπιστεύεσαι την αυταπάρνηση μία γυναίκας, μπορεί να είναι γενναία αλλά δεν είναι ηλίθια !μπορεί να είναι γενναία αλλά δεν είναι ηλίθια !

Page 7: ΔΥΣΝΟΗΤΑ...

Δυσνόητα...........Δυσνόητα...........

Στείλε αυτή την ιστορία σε μία γυναίκα ΕΞΥΠΝΗ , Στείλε αυτή την ιστορία σε μία γυναίκα ΕΞΥΠΝΗ , για να έχει ένα κίνητρο να χαμογελάσει σήμερα ...για να έχει ένα κίνητρο να χαμογελάσει σήμερα ...Επίσης μπορείς να τη στείλεις και σε έναν άντρα , Επίσης μπορείς να τη στείλεις και σε έναν άντρα , κι αν δεν την καταλάβει ... θα του εξηγήσουμε ... κι αν δεν την καταλάβει ... θα του εξηγήσουμε ...