αρκαδικεσ ειδησεισ Pdf 31 7-2010

1
ÇÌÅÑÇÓÉÁ ÐÏËÉÔÉÊÇ ÊÁÉ ÏÉÊÏÍÏÌÉÊÇ ÅÖÇÌÅÑÉÄÁ ÔÇÓ ÁÑÊÁÄÉÁÓ * ÅÔÏÓ 10ï *ÁÑ. ÖÕË 2411 ÔÉÌÇ 0.30 Σάββατο 31 Ιουλίου 2010 ΤΡΙΠΟΛΗ Αρ.Α.2 ÅéäÞóåéò ÅéäÞóåéò Á Ñ Ê Á Ä É Ê Å Ó M ε επείγουσα εγκύκλιο του υφυπουργού Εσωτερικών Γιώργου Ντόλιου, γίνεται γνωστό ότι η αναστολή προσ- λήψεων επεκτάθηκε και στους ΟΤΑ α΄ βαθμού, δηλαδή σε δήμους και κοινότητες. Διευκρινίζεται δε ότι «σε περίπτωση που οι φορείς ήδη απασχολούν επιτυχόντες που περιλαμβάνονται σε προσωρινούς πίνακες αυτοί θα απασχοληθούν μέχρι την έκδοση των οριστικών πινάκων και ο διορισμός των περιλαμβανομένων στους οριστικούς πίνακες θα γίνει ανάλογα με την ημερομηνία έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων». Λεπτομέρειες στη σελίδα 8. «ΠΑΓΩΣΑΝ» ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Εξαιρετικά επείγουσα εντολή από το Υπουργείο Εσωτερικών Δεν επηρεάζει τους επιτυχόντες που έχει δημοσιευθεί σε ΦΕΚ η απόφαση διορισμού μέχρι τις 19 Μαΐου 2010 Νέο πλέγμα δρομολογίων στη γραμμή Κόρινθος - Άργος και Ναύπλιο - Τρίπολη Την έναρξη του νέου και ενισχυμένου πλέγματος δρομολογίων στη γραμμή Κόρινθος - Άργος και Ναύπλιο - Τρίπολη ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ. Το νέο πλέγμα δρομολογίων στο άνωθεν τμήμα θα τεθεί σε ισχύ από την Κυριακή 1 Αυγούστου 2010. Ειδικότερα, συνολικά το δρομολόγιο Αθήνα - Ναύπλιο (με μετεπιβίβαση από τον προ- αστιακό Αθήνας) από τις 2 ώρες και 43 λεπτά μειώνεται στις 2 ώρες και 7 λεπτά, ενώ το Αθήνα - Τρίπολη (επίσης, με μετεπιβίβαση από τον προαστιακό Αθήνας) από τις 3 ώρες και 44 λεπτά μειώνεται στις 2 ώρες και 57 λεπτά. Λεπτομέρειες στη σελίδα 7. Ενισχύονται 99 νέοι αγρότες στην Αρκαδία Με απόφαση του Γ.Γ. Πελοποννήσου κ. Φώτη Χατζημιχάλη εντάχθηκαν νέοι αγρότες, οι οποίοι ενισχύθηκαν με χρήματα που προέρ- χονται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυ- ξης 2007-2013 του Υπουργείου Γεωργικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Με τον τρόπο αυτόν ολοκληρώθηκε ο κύκλος ενίσχυσης νέων αγροτών από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στα πλαίσια της στήριξης νέων αγροτών με σκοπό την ανάπτυξη της γεωργικής τους εκμετάλλευσης. Λεπτομέρειες στη σελίδα 2. Σας ενημερώνουμε ότι λόγω θερινών διακοπών η Εφημερίδα μας, θα παραμεί- νει κλειστή από 09 έως 15 Αυγούστου 2010. Σας ευχαριστούμε Νέος διοικητής του ΙΚΑ ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος Ολοκληρώθηκε από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής με την ομόφωνη απόφαση που εκφρά- στηκε με την θετική ψήφο των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, ως νέος Διοικητής του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ ο κ. Ρο- βέρτος Σπυρόπουλος, ενώ υπήρξε μία λευκή ψήφος του ΣΥΡΙΖΑ και μια αρνητική ψήφος του ΚΚΕ. Κατά την ακρόασή του ο κ. Σπυρόπουλος έθεσε τους παρακάτω άξονες ως τις βασικές προτεραι- ότητες της νέας Διοίκησης του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ. Σελίδα 5.

Transcript of αρκαδικεσ ειδησεισ Pdf 31 7-2010

Page 1: αρκαδικεσ ειδησεισ Pdf 31 7-2010

ÇÌÅÑÇÓÉÁ ÐÏËÉÔÉÊÇ

ÊÁÉ ÏÉÊÏÍÏÌÉÊÇ

ÅÖÇÌÅÑÉÄÁ

ÔÇÓ ÁÑÊÁÄÉÁÓ

* ÅÔÏÓ 10ï

*ÁÑ. ÖÕË 2411

ÔÉÌÇ € 0.30

Σάββατο 31

Ιουλίου 2010

ΤΡΙΠΟΛΗ

Αρ.Α.2

ÅéäÞóåéòÅéäÞóåéòÁ Ñ Ê Á Ä É Ê Å Ó

M ε επείγουσα εγκύκλιο του υφυπουργού ΕσωτερικώνΓιώργου Ντόλιου, γίνεται γνωστό ότι η αναστολή προσ-λήψεων επεκτάθηκε και στους ΟΤΑ α΄ βαθμού, δηλαδή

σε δήμους και κοινότητες. Διευκρινίζεται δε ότι «σε περίπτωση πουοι φορείς ήδη απασχολούν επιτυχόντες που περιλαμβάνονται σεπροσωρινούς πίνακες αυτοί θα απασχοληθούν μέχρι την έκδοση τωνοριστικών πινάκων και ο διορισμός των περιλαμβανομένων στουςοριστικούς πίνακες θα γίνει ανάλογα με την ημερομηνία έκδοσηςτων οριστικών αποτελεσμάτων».

Λεπτομέρειες στη σελίδα 8.

«ΠΑΓΩΣΑΝ» ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Εξαιρετικά επείγουσα εντολή από το Υπουργείο Εσωτερικών

Δεν επηρεάζει τους επιτυχόντες που έχει δημοσιευθεί σε ΦΕΚ η απόφαση διορισμού μέχρι τις 19 Μαΐου 2010

Νέο πλέγμα δρομολογίων στη γραμμή Κόρινθος -Άργος και Ναύπλιο - Τρίπολη

Την έναρξη του νέου και ενισχυμένου πλέγματος δρομολογίων στη γραμμή Κόρινθος -Άργος και Ναύπλιο - Τρίπολη ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ. Το νέο πλέγμα δρομολογίωνστο άνωθεν τμήμα θα τεθεί σε ισχύ από την Κυριακή 1 Αυγούστου 2010.

Ειδικότερα, συνολικά το δρομολόγιο Αθήνα - Ναύπλιο (με μετεπιβίβαση από τον προ-αστιακό Αθήνας) από τις 2 ώρες και 43 λεπτά μειώνεται στις 2 ώρες και 7 λεπτά, ενώ τοΑθήνα - Τρίπολη (επίσης, με μετεπιβίβαση από τον προαστιακό Αθήνας) από τις 3 ώρες και44 λεπτά μειώνεται στις 2 ώρες και 57 λεπτά.

Λεπτομέρειες στη σελίδα 7.

Ενισχύονται 99 νέοι αγρότες στην ΑρκαδίαΜε απόφαση του Γ.Γ. Πελοποννήσου κ. Φώτη

Χατζημιχάλη εντάχθηκαν νέοι αγρότες, οιοποίοι ενισχύθηκαν με χρήματα που προέρ-χονται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυ-ξης 2007-2013 του Υπουργείου ΓεωργικήςΑνάπτυξης και Τροφίμων.Με τον τρόπο αυτόν ολοκληρώθηκε ο κύκλος

ενίσχυσης νέων αγροτών από την ΠεριφέρειαΠελοποννήσου, στα πλαίσια της στήριξης νέωναγροτών με σκοπό την ανάπτυξη της γεωργικήςτους εκμετάλλευσης.

Λεπτομέρειες στη σελίδα 2.

Σας ενημερώνουμε ότιλόγω θερινών διακοπών ηΕφημερίδα μας, θα παραμεί-νει κλειστή από 09 έως 15Αυγούστου 2010.

Σας ευχαριστούμε

Νέος διοικητής του ΙΚΑ ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος

Ολοκληρώθηκε από τηναρμόδια επιτροπή τηςΒουλής με την ομόφωνηαπόφαση που εκφρά-στηκε με την θετική ψήφοτων Βουλευτών τουΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και τουΛΑΟΣ, ως νέος Διοικητήςτου ΙΚΑ - ΕΤΑΜ ο κ. Ρο-βέρτος Σπυρόπουλος,ενώ υπήρξε μία λευκήψήφος του ΣΥΡΙΖΑ και μιααρνητική ψήφος του ΚΚΕ.

Κατά την ακρόασή τουο κ. Σπυρόπουλος έθεσε τους παρακάτω άξονες ως τις βασικές προτεραι-ότητες της νέας Διοίκησης του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ.

Σελίδα 5.