ΣΑ ΜΑΓΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΗ...

of 16/16
3 Ο ΝΗΠΙΑΓΨΓΕΙΟ ΑΡΦΑΓΓΕΛΟΤ ΣΑ ΜΑΓΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΗ ΔΙΑΜΑΝΣΕΝΙΑ ΕΚΔΟΕΙ 3 Ο ΝΗΠΙΑΓΨΓΕΙΟ ΑΡΦΑΓΓΕΛΟΤ
 • date post

  30-May-2021
 • Category

  Documents

 • view

  2
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of ΣΑ ΜΑΓΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΗ...

ΤΓΓΡΑΥΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΓΙΑΚΟΤΜΑΚΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗ
ΓΑΝΣΑΡΗ ΒΑΙΛΙΚΗ
μια βιβλιοθκη υπρχε να
βιβλο μαγικ! ποιος το
φανταστικ! Ση χρα των
Διαμαντιν!
Εκε ζοσε μια πανμορφη βασλισσα που λαμπε ολκληρη μσα στα διαμντια της. τη Διαμαντνια μως δεν ρεσαν τσο τα διαμντια. Αντθετα αγαποσε πολ τα βιβλα. Εχε πθος με αυτ!
Μσα στο κστρο της εχε μια μεγλη βιβλιοθκη με πολλ - πολλ βιβλα. Κθε φορ που διβαζε να βιβλο, μπαινε μσα σε αυτ και ζοσε την ιστορα του. Σαξδευε μαζ του κι ακολουθοσε τους ρωες του στις περιπτειες τους.
Μια μρα σε μια γωνι της βιβλιοθκης της η Διαμαντνια βρκε να βιβλο μισοκρυμμνο πσω απ λλα βιβλα, που δεν το εχε δει ποτ ξαν.
Η Διαμαντνια ρχισε να το ξεφυλλζει και να διαβζει την ιστορα του! Και με να τρπο μαγικ βρθηκε δπλα στον ρωα του βιβλου αυτο. ναν μοναχικ πργκιπα που ζοσε λυπημνος στο κστρο του!
Η στενοχρια του ταν πολ μεγλη γιατ η κακι μγισσα εχε μεταμορφσει τους υπηκους του σε αγλματα, επειδ αυτς δε δχτηκε να την παντρευτε.
Μλις εδε τη Διαμαντνια χαμογλασε και η καρδι του γμισε χαρ! Επιτλους εχε κποιον να μιλσει!
Ο πργκιπας της αφηγθηκε την ιστορα του και την παρακλεσε να προσπαθσουν να βρουν μαζ ναν τρπο για να λσουν τα μγια της κακις μγισσας και να ελευθερσουν τους κατοκους της χρας του.
Η Διαμαντνια με χαρ δχτηκε να τον βοηθσει. Και ξαφνικ της ρθε στο μυαλ μια ιδα! κφτηκε να φωνξει την καλ νεριδα που εχε γνωρσει σε να λλο βιβλο, για να τους βοηθσει να λσουν τα μγια.
Η καλ νεριδα δχτηκε με χαρ να βοηθσει. Κι τσι με το μαγικ ραβδ της ζωντνεψε ξαν τους κατοκους της μαγεμνης χρας.
λοι ταν χαρομενοι κι ευτυχισμνοι! καναν να μεγλο γλντι και χρευαν μχρι το πρω!
Ο πργκιπας παντρετηκε τη Διαμαντνια και μοιρστηκε μαζ της την αγπη της για τα βιβλα. Μαζ ταξδευαν και ζοσαν κθε ιστορα, ποτε πγαιναν στη βιβλιοθκη τους και διβαζαν να βιβλο!
Κι ζησαν αυτο καλ κι εμες
καλτερα!
Εκδσεις