Δελτίο Τύπου ΣΑΔΙΙ (9!12!2015)

2
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ 09/12/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Σύνδεσμος Αναβατών μετά από έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί 9/12/2015 στα γραφεία του αποφάσισε να απέχει από τις πρωινές προπονήσεις διότι τα επίπεδα ασφαλείας δεν πληρούνται. Συγκεκριμένα οι μόνιμοι υπάλληλοι της ΟΔΙΕ Α.Ε. παρέχουν ένα ασθενοφόρο μόνο για τις ώρες 7ης και 8ης πρωινής ενώ δεν συντηρούν τον στίβο όντας απολυμένοι από τον οργανισμό. Η Φίλιππος Ένωση σαν Ανώτατη Ιπποδρομιακή Αρχή παίζει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου και νίπτει τα χείρας της ενώ από το άρθρο 38 του Κ.Ι. στο σύνολο του θα έπρεπε να έχει πάρει σαφή θέση για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και να έχει βρει λύση. Είναι αδιανόητο κατά την άποψή μας να μπορεί η Φίλιππος Ένωση βάση του άρθρου 2 παράγραφος (α) να χορηγεί και να αποσύρει εξ ολοκλήρου άδειες λειτουργίας ιπποδρόμων στην Ελληνική επικράτεια αλλά να μη μπορεί να επιλύσει ένα τόσο απλό θέμα. Θεωρούμε δε επιβεβλημένη την παρέμβαση της Φιλίππου Ενώσεως μετά την επιστολή της 4/12/2015 που έχουν αποστείλει οι εργατοϋπάλληλοι της ΟΔΙΕ Α.Ε. στην οποία επισημαίνουν και προειδοποιούν την Φίλιππο Ένωση ότι ο στίβος δεν έχει συντηρηθεί και δεν είναι κατάλληλος για να πραγματοποιηθούν προπονήσεις και δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη σε περίπτωση που συμβεί κάποιο ατύχημα συνεχίζοντας μάλιστα θέτοντας υπεύθυνη την Φίλιππο Ένωση. Για τους παραπάνω λόγους η έκτακτη Γενική Συνέλευση αποφάσισε να απέχει από τις πρωινές προπονήσεις δίνοντας όμως τη δυνατότητα έστω και την ύστατη στιγμή για να εξευρεθεί λύσει για πραγματοποίηση με συγκεκριμένο τρόπο των πρωινών προπονήσεων που θα παρέχει την ασφάλεια που επιβάλετε περιμένοντας επίσημη ανακοίνωση από αρμόδιο φορέα (ΦΕΕ ΟΔΙΕ ) μέχρι την 20:00μμ της 09/12/2015. Σε περίπτωση μη εξεύρεσης λύσης θα ισχύσει η απόφαση της έκτακτης Γενικής Συνελεύσεως

Transcript of Δελτίο Τύπου ΣΑΔΙΙ (9!12!2015)

Page 1: Δελτίο Τύπου ΣΑΔΙΙ (9!12!2015)

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ 09/12/2015

ΑΡ.ΠΡΩΤ.2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Αναβατών μετά από έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί 9/12/2015 στα γραφεία του αποφάσισε να απέχει από τις πρωινές προπονήσεις διότι τα επίπεδα ασφαλείας δεν πληρούνται. Συγκεκριμένα οι μόνιμοι υπάλληλοι της ΟΔΙΕ Α.Ε. παρέχουν ένα ασθενοφόρο μόνο για τις ώρες 7ης και 8ης πρωινής ενώ δεν συντηρούν τον στίβο όντας απολυμένοι από τον οργανισμό. Η Φίλιππος Ένωση σαν Ανώτατη Ιπποδρομιακή Αρχή παίζει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου και νίπτει τα χείρας της ενώ από το άρθρο 38 του Κ.Ι. στο σύνολο του θα έπρεπε να έχει πάρει σαφή θέση για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και να έχει βρει λύση. Είναι αδιανόητο κατά την άποψή μας να μπορεί η Φίλιππος Ένωση βάση του άρθρου 2 παράγραφος (α) να χορηγεί και να αποσύρει εξ ολοκλήρου άδειες λειτουργίας ιπποδρόμων στην Ελληνική επικράτεια αλλά να μη μπορεί να επιλύσει ένα τόσο απλό θέμα. Θεωρούμε δε επιβεβλημένη την παρέμβαση της Φιλίππου Ενώσεως μετά την επιστολή της 4/12/2015 που έχουν αποστείλει οι εργατοϋπάλληλοι της ΟΔΙΕ Α.Ε. στην οποία επισημαίνουν και προειδοποιούν την Φίλιππο Ένωση ότι ο στίβος δεν έχει συντηρηθεί και δεν είναι κατάλληλος για να πραγματοποιηθούν προπονήσεις και δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη σε περίπτωση που συμβεί κάποιο ατύχημα συνεχίζοντας μάλιστα θέτοντας υπεύθυνη την Φίλιππο Ένωση.

Για τους παραπάνω λόγους η έκτακτη Γενική Συνέλευση αποφάσισε να απέχει από τις πρωινές προπονήσεις δίνοντας όμως τη δυνατότητα έστω και την ύστατη στιγμή για να εξευρεθεί λύσει για πραγματοποίηση με συγκεκριμένο τρόπο των πρωινών προπονήσεων που θα παρέχει την ασφάλεια που επιβάλετε περιμένοντας επίσημη ανακοίνωση από αρμόδιο φορέα (ΦΕΕ ΟΔΙΕ ) μέχρι την 20:00μμ της 09/12/2015. Σε περίπτωση μη εξεύρεσης λύσης θα ισχύσει η απόφαση της έκτακτης Γενικής Συνελεύσεως και τα μέλη του Συνδέσμου Αναβατών θα απέχουν από τις πρωινές προπονήσεις.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

ΑΝΑΒΑΤΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΤΣΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ