Η Λήμνος Αργύριου Μοσχίδη σελ 1 132 150dpi

Post on 21-Jul-2016

232 views 1 download

description

Οι σελίδες 1-132 απο το βιβλίο "Η Λήμνος" του Αργύριου Μοσχίδη.

Transcript of Η Λήμνος Αργύριου Μοσχίδη σελ 1 132 150dpi

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:Μέρος πρώτο, σελίδες 1-132, καλύπτεται όλο το βιβλίο Α' του Αργύριου Μοσχίδη.

ΣΑΡΩΣΗ Η σάρωση και η έκδοση στο ίντερνετ του βιβλίου του Αργύριου Μοσχίδη “Η ΛΗΜΝΟΣ”, έγινε από τον Μωράκη Ευάγγελο με την χρήση αντιτύπου της πρώτης έκδοσης του 1907.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΓια το περιεχόμενο του βιβλίου δεν διατηρούνται περιουσιακά δικαιώματα σύμφωνα με τον νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων 2121/1993 άρθρο 29, που ορίζει ότι 70 χρόνια μετά τον θάνατο του δημιουργού δεν διατηρούνται τα περιουσιακά δικαιώματα (οικονομική εκμετάλλευση) για κανέναν, αλλά διατηρούνται τα ηθικά (πχ. πατρότητα έργου). Έτσι όποιος αναδημοσιεύσει αποσπάσματα του παρόντος έργου οφείλει να αναφέρει τον συγγραφέα.

ΔΙΑΘΕΣΗΗ παρούσα ψηφιακή έκδοση διατίθεται δωρεάν σε κάθε ενδιαφερόμενογια οποιαδήποτε νόμιμη και θεμιτή χρήση. Η δωρεάν διάθεση της παρούσας έκδοσης από οποιονδήποτε επιτρέπεται, όπως και η δημοσίευση συνδέσμων πρόσβασης στο έργο. Κανείς δεν έχει δικαίωμα πώλησης της παρούσας ψηφιακής έκδοσης.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣΠιθανές τροποποιήσεις του υλικού που περιέχεται στην παρούσα έκδοση οφείλουν εφόσον εκδοθούν στο διαδίκτυο να διατίθενται δωρεάν στο κοινό.

ΕΚΔΟΣΕΙΣΕπειδή κρίνω ότι στο ψηφιοποιημένο υλικό επιτρέπονται βελτιώσεις ποιότητας ίσως υπάρξει αριθμός βελτιωμένων εκδόσεων με την παρούσα έκδοση να έχει τον αριθμό 0.9

Στον αδελφό μου Δημήτριο Μωράκη.