MFP και εκτυπωτές HP Managed Ο έξυπνος, ασφαλής τρόπος να ... ·...

of 12 /12
MFP και εκτυπωτές HP Managed Ο έξυπνος, ασφαλής τρόπος να αναπτύξετε την επιχείρησή σας

Embed Size (px)

Transcript of MFP και εκτυπωτές HP Managed Ο έξυπνος, ασφαλής τρόπος να ... ·...

Page 1: MFP και εκτυπωτές HP Managed Ο έξυπνος, ασφαλής τρόπος να ... · δίκτυα μέσω συσκευών τελικού σημείου. ... της

MFP και εκτυπωτές HP Managed

Ο έξυπνος, ασφαλής τρόπος να αναπτύξετε

την επιχείρησή σας

Page 2: MFP και εκτυπωτές HP Managed Ο έξυπνος, ασφαλής τρόπος να ... · δίκτυα μέσω συσκευών τελικού σημείου. ... της

2

Page 3: MFP και εκτυπωτές HP Managed Ο έξυπνος, ασφαλής τρόπος να ... · δίκτυα μέσω συσκευών τελικού σημείου. ... της

3

Οι εργαζόμενοι, με τη σειρά τους, περιμένουν περισσότερα από τις συσκευές τους: εξυπνότερη συνδεσιμότητα, μεγαλύτερη ευελιξία, αποδεδειγμένη αξιοπιστία και ισχυρή ασφάλεια. Οι εκτυπωτές δεν αποτελούν εξαίρεση. Οι εργαζόμενοι έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν έξυπνες συσκευές και να απολαμβάνουν συνδεσιμότητα με ένα άγγιγμα. Επομένως, δεν πρόκειται –και δεν μπορούν– να συμβιβαστούν με παλιές τεχνολογίες εκτύπωσης.

Στις μέρες μας, όλοι απαιτούν τέλεια ποιότητα εκτύπωσης και ήδη όλοι οι εκτυπωτές είναι αρκετά γρήγοροι. Οι εργαζόμενοι, για να είναι παραγωγικοί, χρειάζονται επίσης εκτυπωτές πιο προσαρμόσιμους, πιο ευέλικτους, με μεγαλύτερη συνδεσιμότητα. Οι εκτυπωτές δεν αρκεί να είναι ασφαλείς ως μεμονωμένες συσκευές, αλλά πρέπει να λειτουργούν και ως μια αποτελεσματική γραμμή άμυνας ενάντια σε χάκερ και εισβολές στο δίκτυο. Δεν παρέχουν απλά εκτυπώσεις αλλά συμβάλλουν ενεργά στην παραγωγική διαδικασία.

Οι MFP και εκτυπωτές Managed της HP πρωτοπορούν σε αυτό τον τομέα.

Εξυπνότερη συνδεσιμότητα

Μεγαλύτερη ευελιξία

Αποδεδειγμένη αξιοπιστία

Ισχυρή ασφάλεια

Οι επιχειρήσεις χρειάζονται διαρκώς μεγαλύτερη

παραγωγικότητα σε λιγότερο χρόνο.

Ανακαλύψτε τον πιο έξυπνο και ασφαλή τρόπο εκτύπωσης.1

3

Page 4: MFP και εκτυπωτές HP Managed Ο έξυπνος, ασφαλής τρόπος να ... · δίκτυα μέσω συσκευών τελικού σημείου. ... της

Οι αναμενόμενοι κίνδυνοι αυξάνονται.

Η πλέον ασφαλής εκτύπωση στον κόσμο1

συσκευές στο δίκτυο, να εκμεταλλευτούν ρυθμίσεις και λειτουργίες των συσκευών από μη προστατευμένους πίνακες ελέγχου και να αποκτήσουν πρόσβαση στη συσκευή χρησιμοποιώντας μη προστατευμένες θύρες USB ή θύρες δικτύου.

Τα καλά νέα; Όλα τα παραπάνω είναι γνωστά και στην HP. Γι' αυτό αναπτύξαμε μια νέα γενιά MFP και εκτυπωτών Managed με ενσωματωμένες λειτουργίες ασφάλειας, οι οποίες καλύπτουν τους κινδύνους που αφορούν συσκευές, δεδομένα και έγγραφα. Αυτές οι λύσεις αλλάζουν την εξίσωση, μετατρέποντας τους δικτυωμένους εκτυπωτές από ευπαθή σε ισχυρά σημεία. Συνεχίστε τις εκτυπώσεις σας.

Αναγνωρίζοντας τους κινδύνους Αν διαβάζετε ειδήσεις, ξέρετε ότι η κατάσταση είναι σοβαρή: οι χάκερ έχουν στραμμένο το βλέμμα στις επιχειρήσεις. Παλαιότερα, οι ευπάθειες έμεναν μόνο σε επίπεδο διακομιστών. Σήμερα όμως οι πιο καταστροφικές επιθέσεις γίνονται σε δίκτυα μέσω συσκευών τελικού σημείου. Και δεν είναι μόνο οι Η/Υ, τα tablet και τα smartphone. Οι εκτυπωτές που είναι συνδεδεμένοι σε δίκτυο είναι από τα πιο αδύναμα σημεία των σύγχρονων δικτύων, κάτι που οι χάκερ γνωρίζουν καλά. Μπορούν να υποκλέψουν εργασίες εκτύπωσης και απεικόνισης που αποστέλλονται από/προς

22%των εταιρειώνπαρακολουθούν τα syslog των εκτυπωτών και 13% συνδέουν τους εκτυπωτές σε εργαλεία SIEM.2

Οι υπεύθυνοι IT περιμένουν και έχουν ήδη δεχτεί επιθέσεις στους εκτυπωτές τους, ωστόσο, μόνο το

ανέφεραν κάποιο περιστατικό απώλειας δεδομένων που σχετιζόταν με εκτυπωτές τον τελευταίο χρόνο.3

4

Το 59% των οργανισμών

11% των συμβάντων ασφαλείας που αναφέρθηκαν από οργανισμούς τον τελευταίο χρόνο σχετίζονταν με κάποιο τρόπο με την εκτύπωση.3

Page 5: MFP και εκτυπωτές HP Managed Ο έξυπνος, ασφαλής τρόπος να ... · δίκτυα μέσω συσκευών τελικού σημείου. ... της

5

5

Προστατεύουμε το έγγραφο.Έξυπνες λύσεις υλικού και λογισμικού όπως η εκτύπωση με pull ή με PIN και λύσεις που αποτρέπουν τις απάτες εμποδίζουν την αντιγραφή ή την τροποποίηση του εγγράφου σας.

• H Ιδιωτικότητα χώρου εργασίας διασφαλίζει την προστασία των εκτυπώσεων

• H Συμμόρφωση ασφαλίζει τις ροές εργασιών για τα έγγραφα

• H Προστασία από την απάτη προλαμβάνει την παραποίηση ή την πλαστογράφηση

• Οι λύσεις εκτύπωσης pull HP JetAdvantage περιορίζουν τις ξεχασμένες εκτυπώσεις, μειώνοντας έτσι το κόστος και τη σπατάλη (οι λύσεις συνεργατών της HP περιλαμβάνουν τα Nuance Safecom, Celiveo Enterprise, Pharos Uniprint, YSoft SafeQ και Genius Bytes)

• Το HP JetAdvantage Secure Print σάς βοηθάει να ασφαλίζετε και να παρακολουθείτε τις εργασίες εκτύπωσης για όλες τις συσκευές του δικτύου7

Προστατεύουμε τη συσκευή.Οι λύσεις παρακολούθησης και διαχείρισης ασφάλειας συμβάλλουν στη μείωση των κινδύνων, τη βελτίωση της συμμόρφωσης και την ολοκληρωμένη προστασία του δικτύου σας.

• Το HP Sure Start επικυρώνει την ακεραιότητα του κώδικα του BIOS4

• Η Δημιουργία "λευκών λιστών" διασφαλίζει τη φόρτωση μόνο αυθεντικού κώδικα στη μνήμη

• Η Ανίχνευση εισβολών κατά τον χρόνο εκτέλεσης αποκαλύπτει ανωμαλίες κατά την εκτέλεση περίπλοκων λειτουργιών

• Το HP Connection Inspector επιθεωρεί τις εξερχόμενες συνδέσεις δικτύου για την αποτροπή ύποπτων αιτημάτων, για παράδειγμα από κακόβουλο λογισμικό

• Το HP JetAdvantage Security Manager αξιολογεί αυτόματα και αποκαθιστά τις ρυθμίσεις ασφάλειας5

Προστατεύουμε τα δεδομένα.Η ενσωματωμένη κρυπτογράφηση δε-δομένων είτε είναι σε αδράνεια, είτε σε διαδικασία μεταφοράς, το τείχος προ-στασίας και ο εγγενής έλεγχος ταυτό-τητας χρήστη προστατεύουν ευάλωτα τελικά σημεία από επικίνδυνους χάκερ και κακόβουλο λογισμικό.

• Ο Έλεγχος ταυτότητας βοηθάει στην αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης

• Η Κρυπτογράφηση μέσω του προ-γράμματος οδήγησης καθιστά αδύ-νατη την ανάγνωση δεδομένων που έχουν υποκλαπεί

• Η Διαρκής παρακολούθηση ελέγχει για επιθέσεις και εκκινεί την αυτόμα-τη επιδιόρθωση

• Το HP Access Control συμβάλλει στην προστασία εμπιστευτικών πληροφο-ριών, βελτιώνει την ασφάλεια και τη διαχείριση των συσκευών και παρα-κολουθεί τις πρακτικές εκτύπωσης

• Οι συσκευές ανάγνωσης καρτών Proximity μπορούν να συνδεθούν εξωτερικά ή μέσω της υποδοχής εν-σωμάτωσης υλικού6 ή μέσω υποστη-ριζόμενων συσκευών

Page 6: MFP και εκτυπωτές HP Managed Ο έξυπνος, ασφαλής τρόπος να ... · δίκτυα μέσω συσκευών τελικού σημείου. ... της

Έξυπνες συσκευές για εξυπνότερη εκτύπωσηΤο γραφείο του μέλλοντος θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε και συνεργαζόμαστε.

Δεδομένου ότι οι εταιρείες περιμένουν περισσότερα από τους εργαζομένους τους –και δεδομένου

ότι οι εργαζόμενοι περιμένουν περισσότερα από τις συνδεδεμένες συσκευές και τον εξοπλισμό–

πλέον συνεργάζονται με συνδεδεμένες συσκευές προκειμένου να διεκπεραιώνουν τις εργασίες

τους. Οι MFP και οι εκτυπωτές Managed της HP είναι έξυπνες συσκευές υψηλής συνδεσιμότητας

που υπερβαίνουν τις προσδοκίες σε κάθε επίπεδο, ώστε να μπορείτε να υπερβείτε τις δικές σας.

6

Ροή εργασιώνΟι λύσεις HP JetAdvantage και οι λύσεις συνεργατών σάς επιτρέπουν να μετατρέπετε έγγραφα σε ψηφιακή μορφή και να αυτοματοποιείτε τις ροές εργασιών της επιχείρησής σας.

Το HP Capture and Route ελέγχει και παρακολουθεί το σαρωμένο περιεχόμενο αφού ψηφιοποιηθεί και το διανέμει με το άγγιγμα ενός κουμπιού σε εφαρμογές τμήματος υποστήριξης, γραμμές φαξ, online προορισμούς όπως το Microsoft® SharePoint®, καθώς και αποθετήρια στο cloud.

Το HP Digital Sending Software επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν έγγραφα σε διάφορους προορισμούς, όπως αποδέκτες email, φακέλους δικτύου, φαξ, FTP, συσκευές USB ή στο Microsoft SharePoint.

Οι λύσεις συνεργατών HP JetAdvantage προσφέρουν απλά προγράμματα απεικόνισης για εξελιγμένη αυτοματοποίηση της ροής εργασιών. Οι συνεργάτες που προσφέρουν λύσεις ροών εργασιών αυτή τη στιγμή είναι οι Ephesoft Transact, Fenestrae Udocx, Hyland OnBase και Nuance AutoStore.

ΔιαχείρισηΔιαχειριστείτε εύκολα και βελτιστοποιήστε τα περιβάλλοντα εκτύπωσης με συσκευές πολλών προμηθευτών και βελτιώστε τη διαχείριση των εφαρμογών εκτύπωσης.

Το HP Web Jetadmin σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε απομακρυσμένα μια σειρά ενεργειών: εγκαταστήστε, διαμορφώστε, επιλύστε προβλήματα, προστατέψτε και διαχειριστείτε ένα μεγάλο εύρος συσκευών συνδεδεμένων στο δίκτυο ή σε υπολογιστές.8

Το HP JetAdvantage Insights σάς παρέχει σημαντικά δεδομένα και σας βοηθάει να κατανοήσετε το περιβάλλον εκτύπωσης της εταιρείας σας.9 Παρακολουθήστε με ακρίβεια κάθε συσκευή του στόλου, συμπεριλαμβανομένων των εκτυπωτών άλλων κατασκευαστών και των εκτυπωτών που είναι συνδεδεμένοι σε υπολογιστές. Επηρεάστε τη συμπεριφορά σε θέματα εκτύπωσης και αξιοποιήστε με τον καλύτερο τρόπο τις συσκευές σας.

Page 7: MFP και εκτυπωτές HP Managed Ο έξυπνος, ασφαλής τρόπος να ... · δίκτυα μέσω συσκευών τελικού σημείου. ... της

7

ΦορητότηταΑπλοποιήστε την εμπειρία εκτύπωσης από φορητές συσκευές των εργαζομένων σας ενώ ταυτόχρονα προσφέρετε στους ειδικούς IT τον έλεγχο που χρειάζονται.

• Το HP Roam for Business προσφέρει ασφαλή, εγγενή εκτύπωση cloud σχεδόν από οποιαδήποτε φορητή συσκευή ή επιτραπέζιο υπολογιστή.10 Ανακαλύψτε αυτόματα κοντινούς εκτυπωτές με δυνατότητα HP Roam στο γραφείο, στο σπίτι ή σε ένα αναπτυσσόμενο δίκτυο δημόσιων σημείων εκτύπωσης.11

• Το PrinterOn Enterpriseκάνει την διαχειριζόμενη εκτύπωση enterprise από φορητές συσκευές εύκολη, αξιόπιστη και ασφαλή, με δυνατότητα ιδιωτικής εκτύπωσης από το cloud ή τοπικά. Υποστηρίζει σχεδόν όλες τις υποβολές εργασιών από οποιαδήποτε συσκευή σε οποιονδήποτε εκτυπωτή.

7

Μεγιστοποιήστε το χρόνο αδιάλειπτης λειτουργίαςΟι υπηρεσίες HP Smart Device Services (SDS) βοηθούν τις επιχειρήσεις να εξελίσσονται, αποτρέποντας τις

διακοπές στην παραγωγικότητα. Μειώστε το χρόνο που ξοδεύετε για την κλήση της υπηρεσίας υποστήριξης και για την αναμονή, με τεχνολογίες που επιτρέπουν στον υπεύθυνο σέρβις να εντοπίζει γρήγορα τυχόν θέματα πριν αυτά μετατραπούν σε πρόβλημα. Τα εργαλεία διαγνωστικού ελέγχου εξ αποτάσεως σας βοηθούν να παρέχετε πιο γρήγορες και αποτελεσματικές επιδιορθώσεις. Τα απλά προβλήματα μπορούν να επιλυθούν εξ αποστάσεως, ενώ οι κλήσεις για αποκατάσταση βλαβών είναι πιο αποτελεσματικές όταν οι τεχνικοί γνωρίζουν επακριβώς τι χρειάζονται για να διορθώσουν το πρόβλημα.

Μηχανική τηλεμετρίαΠαρακολουθεί διαρκώς την απόδοση και στέλνει ειδοποίηση για τις συσκευές που χρειάζονται την προσοχή σας

Βελτιστοποίηση συντήρησηςΗ έγκαιρη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και το έγκαιρο σέρβις ενισχύουν την βελτιστοποίηση

Εις βάθος γνώσηΒελτιστοποίηση της λειτουργίας των συσκευών και παράταση της διάρκειας ζωής των εξαρτημάτων

Ανάλυση πρόβλεψηςΠροβλέπει τα προβλήματα πριν προκύψουν

Page 8: MFP και εκτυπωτές HP Managed Ο έξυπνος, ασφαλής τρόπος να ... · δίκτυα μέσω συσκευών τελικού σημείου. ... της

Η επίδραση στην επιχείρησηΑπό το μεγάλο μας χαρτοφυλάκιο, τις οικονομικές επιλογές έγχρωμης

εκτύπωσης και τον ελαχιστοποιημένο χρόνο εκτός λειτουργίας, οι MFP και

οι εκτυπωτές Managed της HP βελτιώνουν τις καθημερινές επιχειρηματικές

σας λειτουργίες, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε σε αυτό που κάνετε

καλύτερα.

8

Εκτεταμένο χαρτοφυλάκιοΤο χαρτοφυλάκιό μας χαρακτηρίζεται μεταξύ άλλων από ευελιξία. Αναπτύξτε την επιχείρησή σας με το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο MFP και εκτυπωτών της HP που προσφέρει περισσότερες επιλογές συσκευών από μεγέθη A3 έως A4, καινοτόμες τεχνολογίες, κορυφαία στον κλάδο χαρακτηριστικά

ασφαλείας και καλύτερη συνολική εμπειρία χρήστη.

Οικονομική έγχρωμη εκτύπωσηΜε την τεχνολογία HP PageWide, η έγχρωμη εκτύπωση είναι προσιτή για τον προϋπολογισμό κάθε επιχείρησης. Εκτυπώστε περισσότερες σελίδες και αντικαταστήστε τα δοχεία λιγότερο συχνά, χρησιμοποιώντας τα αυθεντικά δοχεία μελάνης υψηλής

απόδοσης HP.12

Σύγχρονη εμπειρία χρήστηΗ επιχείρησή σας δεν θα σταματήσει να αλλάζει. Χρειάζεστε εκτυπωτές που μπορούν να προσαρμοστούν σε ό,τι ακολουθεί. Οι MFP και οι εκτυπωτές Managed της HP με υλικολογισμικό HP FutureSmart και HP Open Extensibility Platform (OXP) σας βοηθούν να ανταποκριθείτε στις νέες προκλήσεις και να θέσετε νέους στόχους:

• Απολαύστε μια απλή και σύγχρονη οθόνη που μοιάζει με οθόνη tablet, καθώς και βελτιωμένη προεπισκόπηση εικόνας.

• Εξασφαλίστε την προστασία της επένδυσής σας και ενημερώστε ολόκληρο το στόλο σας αμέσως–τόσο τις παλιές όσο και τις νέες συσκευές.

• Δημιουργήστε ένα ενοποιημένο περιβάλλον για τις συσκευές σας ώστε οι λύσεις λογισμικού, οι εκτυπωτές και τα εργαλεία διαχείρισης που χρησιμοποιείτε να μπορούν να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν άψογα.

Page 9: MFP και εκτυπωτές HP Managed Ο έξυπνος, ασφαλής τρόπος να ... · δίκτυα μέσω συσκευών τελικού σημείου. ... της

9

9

Page 10: MFP και εκτυπωτές HP Managed Ο έξυπνος, ασφαλής τρόπος να ... · δίκτυα μέσω συσκευών τελικού σημείου. ... της

10

Γνωρίστε το νέο στόλοΗ σειρά MFP και εκτυπωτών Managed της HP

16 νέες πλατφόρμες. Πάνω από 50 μοναδικά μοντέλα.Από εστιασμένες ομάδες σε γενικές λειτουργίες, το χαρτοφυλάκιο MFP και εκτυπωτών

PageWide και LaserJet Managed επόμενης γενιάς της HP προσφέρει την πρωτοποριακή

τεχνολογία, την αξιόπιστη ποιότητα και την ασφάλεια σε βάθος που χρειάζεται η

επιχείρησή σας.

Page 11: MFP και εκτυπωτές HP Managed Ο έξυπνος, ασφαλής τρόπος να ... · δίκτυα μέσω συσκευών τελικού σημείου. ... της

11

MFP και εκτυπωτές HP PageWide ManagedΗ διαφορά PageWide

Έγχρωμοι και μονόχρωμοι MFP και εκτυπωτές HP LaserJet ManagedΚορυφαία απόδοση laser

Πλήρης βοηθητικός εξοπλισμός διαχείρισης χαρτιούΟι MFP και εκτυπωτές Managed της HP έχουν αρθρωτή σχεδίαση με προαιρετικά εξαρτήματα εισόδου και εξόδου, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόζουν τις συσκευές τους στις ανάγκες της επιχείρησης.19

Οι πλέον ασφαλείς εκτυπωτές στον κόσμο1

με λύσεις υλικού και λογισμικού που προστατεύουν

τη συσκευή, τα δεδομένα και το έγγραφο

Χαμηλό κόστος λειτουργίας με αναλώσιμα μακράς

διαρκείας και απλή συντήρηση

Τα προαιρετικά μοντέλα Flow σας επιτρέπουν να

αποτυπώνετε το σωστό περιεχόμενο γρήγορα, εύκολα

και με ακρίβεια

Ελάχιστες διακοπές λειτουργίας

για να μπορείτε να βασίζεστε σε αξιόπιστα αποτελέσματα

κάθε μέρα

Η οικονομική έγχρωμη εκτύπωση

προσφέρει χαμηλό κόστος ανά έγχρωμη σελίδα που αλλάζει τους κανόνες του

παιχνιδιού

Οι απαράμιλλες ταχύτητες αυξάνουν την ταχύτητα της

παραγωγικότητας έως και κατά 50% σε σχέση με τον

ανταγωνισμό13

Μέγιστη αδιάλειπτη λειτουργία

σχεδιασμένη με τα λιγότερα εξαρτήματα στην κατηγορία

για την ελάχιστη δυνατή συντήρηση14

Σχεδίαση που λαμβάνει υπόψη το περιβάλλον

και μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και τα σχετικά

κόστη15

Ταχύτητες εκτύπωσης από 60 έως 80 σελίδες/λεπτό16

Μέγιστη χωρητικότητα εισόδου έως 5.200 σελίδες17

Συνιστώμενος μηνιαίος όγκος χαρτιού έως 50.000 σελίδες18

Ταχύτητες εκτύπωσης από 22 έως 71 σελίδες/λεπτό16

Μέγιστη χωρητικότητα εισόδου έως 6.140 σελίδες17

Συνιστώμενος μηνιαίος όγκος σελίδων έως 100.000 σελίδες18

Τροφοδότης 550 φύλλων

Βάση με δίσκο εισόδου

υψηλής χωρητικότητας 2.000 φύλλων

Ερμάριο HP LaserJet

Βάση με δύο δίσκους των

2.000 φύλλων Α4

Πλαϊνή βάση εισόδου υψηλής

χωρητικότητας 3.000 φύλλων

2 τροφοδότες των 520 φύλλων

Μονάδα τελικής

επεξεργασίας φυλλαδίων με

προαιρετική μονάδα

διάτρησης

Μονάδα συρραφής/

στοίβαξης με προαιρετική

μονάδα διάτρησης

Page 12: MFP και εκτυπωτές HP Managed Ο έξυπνος, ασφαλής τρόπος να ... · δίκτυα μέσω συσκευών τελικού σημείου. ... της

1. Βασίζεται σε αξιολόγηση από την HP των λειτουργιών ασφάλειας των ανταγωνιστικών εκτυπωτών της ίδιας κατηγορίας που δημοσιεύτηκαν το 2018. Μόνο η ΗΡ προσφέρει έναν συνδυασμό λειτουργιών ασφάλειας που υποστηρίζουν την παρακολούθηση, την ανίχνευση και την αυτόματη αντιμετώπιση επιθέσεων, και έπειτα την αυτόματη επικύρωση της ακεραιότητας του λογισμικού μέσω επανεκκίνησης. Για να δείτε τη λίστα με τους εκτυπωτές, επισκεφτείτε τη διεύθυνση hp.com/go/PrintersThatProtect. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση hp.com/go/printersecurityclaims. 2. Έρευνα της Spiceworks σε 501 υπεύθυνους λήψης αποφάσεων σε θέματα IT στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (EMEA) και την Ασία-Ειρηνικό και την Κίνα (APAC), για λογαριασμό της HP, τον Ιούνιο του 2018. 3. Quocirca Global Print Security Study, Louella Fernandes, Ιανουάριος 2019. 4. Περιλαμβάνεται σε επιλεγμένες συσκευές Enterprise. Δεν περιλαμβάνεται σε συσκευές PageWide Pro. 5. Απαιτείται ξεχωριστή αγορά. Για λεπτομέρειες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση hp.com/go/securitymanager. 6. Η συσκευή ανάγνωσης καρτών HP Proximity (CZ208A) πωλείται ξεχωριστά για επιλεγμένες συσκευές HP με υποδοχή ενσωμάτωσης υλικού (HIP) και οθόνη αφής. 7. Το HP JetAdvantage Secure Print λειτουργεί με οποιονδήποτε εκτυπωτή ή MFP συνδεδεμένο σε δίκτυο. Η λειτουργία ελέγχου ταυτότητας στη συσκευή διατίθεται για πολλές συσκευές HP LaserJet, PageWide και OfficeJet Pro, καθώς και για επιλεγμένες συσκευές άλλων κατασκευαστών. Ορισμένες συσκευές μπορεί να απαιτούν αναβάθμιση του υλικολογισμικού. Για την αποθήκευση εργασιών εκτύπωσης στο cloud και την ανάκτησή τους, απαιτείται σύνδεση στο Internet. Για τις εργασίες εκτύπωσης από φορητή συσκευή απαιτείται σύνδεση δικτύου και κωδικός QR. Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε μια λίστα με τους υποστηριζόμενους εκτυπωτές και MFP, επισκεφτείτε τη διεύθυνση hp.com/go/JetAdvantageSecurePrint. 8 Το HP Web Jetadmin παρέχεται δωρεάν και μπορείτε να το λάβετε από τη διεύθυνση hp.com/go/wja. 9. Το HP JetAdvantage Insights είναι μια εφαρμογή βάσει web που απαιτεί πρόσβαση στο Internet. Στα υποστηριζόμενα προγράμματα περιήγησης στο Internet περιλαμβάνονται οι πρόσφατες εκδόσεις των Microsoft® Internet Explorer®, Google Chrome™, Mozilla® Firefox® και Safari. 10. Μπορεί να απαιτείται συνδρομή ή λογισμικό. Για περισσότερες πληροφορίες,επισκεφτείτε τη διεύθυνση hp.com/go/roam. Για την ενεργοποίηση του HP Roam, σε ορισμένες συσκευές μπορεί να απαιτείται αναβάθμιση του υλικολογισμικού και η χρήση προαιρετικού εξαρτήματος για την προσθήκη των δυνατοτήτων ειδοποίησης Bluetooth® Low Energy (BLE). Ο πελάτης μπορεί να αγοράσει το εξάρτημα BLE/NFC/ασύρματης σύνδεσης HP Jetdirect 3100w ή το RadBeacon USB. 11. Η εκτύπωση σε ορισμένα δημόσια σημεία εκτύπωσης μπορεί να επιφέρει επιπλέον χρεώσεις. 12. Τα δοχεία υψηλής απόδοσης δεν περιλαμβάνονται στην αγορά του εκτυπωτή. Διατίθενται ξεχωριστά. Η σύγκριση βασίζεται στις αποδόσεις, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 24711, των αυθεντικών δοχείων PageWide υψηλής χωρητικότητας HP 990 series και των αυθεντικών δοχείων PageWide HP 990 series. Μάθετε περισσότερα στη διεύθυνση hp.com/go/learnaboutsupplies. 13. Σύγκριση των συσκευών HP PageWide A3 με την πλειονότητα των έγχρωμων MFP inkjet/laser (αξίας 3.000 $-10.299 $ και 2.820 €-10.199 €) και των έγχρωμων εκτυπωτών inkjet/laser μίας λειτουργίας (αξίας 1.500 $-4.299 $ και 1.410 €-4.099 €) της ίδιας κατηγορίας τον Απρίλιο του 2018, εξαιρουμένων των άλλων προϊόντων HP PageWide. Η σύγκριση βασίστηκε στο μερίδιο αγοράς που αναφέρει η IDC για το 4ο τρίμηνο του 2017. Τα δεδομένα για την προτεινόμενη λιανική τιμή προέρχονται από τη gap intelligence ή/και τη Buyers Lab. Οι ταχύτητες των εκτυπωτών HP PageWide υπολογίστηκαν με βάση τη γενική λειτουργία γραφείου, εξαιρουμένης της πρώτης σελίδας. Μάθετε περισσότερα στη διεύθυνση hp.com/go/printerspeeds. 14. O ισχυρισμός περί λιγότερων ανταλλακτικών βασίζεται στην ανάλυση της HP για τους κορυφαίους έγχρωμους εκτυπωτές laser και MFP Α3 της ίδιας κατηγορίας, τον Φεβρουάριο του 2018. Για τους υπολογισμούς έχουν χρησιμοποιηθεί οι δημόσια διαθέσιμες και/ή δημοσιευμένες από τους κατασκευαστές ονομαστικές αποδόσεις των αναλωσίμων μεγάλης διάρκειας, θεωρώντας 600.000 εκτυπωμένες σελίδες (με αναλογία 60% ασπρόμαυρες/40% έγχρωμες). Μάθετε περισσότερα στη διεύθυνση hp.com/go/pagewideclaims. 15. Ο ισχυρισμός περί ενεργειακής απόδοσης βασίζεται σε δεδομένα TEC που αναφέρονται στην τοποθεσίαenergystar.gov, τον Φεβρουάριο του 2018. Τα δεδομένα έχουν κανονικοποιηθεί για να καθοριστεί η ενεργειακή απόδοση έγχρωμων εκτυπωτών laser και MFP Α3 της ίδιας κατηγορίας με δημοσιευμένες ταχύτητες από 20 έως 80 σελίδες/λεπτό, εξαιρουμένων των άλλων προϊόντων HP PageWide. Εξαρτάται από τις ρυθμίσεις της συσκευής. Τα πραγματικά αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν. 16. Μετρήσεις με βάση το πρότυπο ISO/IEC 24734, με εξαίρεση του πρώτου σετ δοκιμαστικών εγγράφων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση hp.com/go/printerclaims. Η ακριβής ταχύτητα διαφέρει ανάλογα με τη διαμόρφωση του συστήματος, την εφαρμογή λογισμικού, το πρόγραμμα οδήγησης και την πολυπλοκότητα του εγγράφου. 17. Η μέγιστη χωρητικότητα εισόδου ενδέχεται να απαιτεί αγορά πρόσθετου προαιρετικού βοηθητικού εξοπλισμού εισόδου. 18. Η HP συνιστά ο αριθμός των εκτυπωμένων σελίδων ανά μήνα να εμπίπτει στο καθορισμένο εύρος βέλτιστης απόδοσης της συσκευής, βάσει παραγόντων που περιλαμβάνουν τα διαστήματα αντικατάστασης των αναλώσιμων και τη διάρκεια ζωής της συσκευής κατά την περίοδο επέκτασης της εγγύησης. 19. Δεν είναι διαθέσιμα όλα τα εξαρτήματα για όλες τις πλατφόρμες ή τα μοντέλα.

© Copyright 2016–2019 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της HP ορίζονται στις ρητές δηλώσεις εγγύησης που συνοδεύουν αυτά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες. Κανένα στοιχείο του παρόντος δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως πρόσθετη εγγύηση. Η HP δεν φέρει ευθύνη για τεχνικά ή συντακτικά σφάλματα ή παραλείψεις του παρόντος.

Η ονομασία Google Chrome είναι εμπορικό σήμα της Google Inc. Οι ονομασίες Microsoft, Internet Explorer και SharePoint είναι σήματα κατατεθέντα του ομίλου εταιρειών Microsoft στις ΗΠΑ. Η ονομασία Safari είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από την HP Inc. κατόπιν άδειας.

4AA7-0017ELE, Μάρτιος 2019, Αναθ. 2