HP Pavilion Gaming Laptop 17-cd0012nv Φύλλο...

Click here to load reader

 • date post

  24-Jul-2020
 • Category

  Documents

 • view

  0
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of HP Pavilion Gaming Laptop 17-cd0012nv Φύλλο...

 • Φύλλο δεδομένων

  HP Pavilion Gaming Laptop 17-cd0012nv

  Για δυνατούς παίκτες και εργαζόμενους

  Με τον λεπτό και ισχυρό φορητό υπολογιστή παιχνιδιών HP Pavilion, δεν χρειάζεται να κάνετε κανένα συμβιβασμό. Απολαύστε κορυφαία γραφικά και επεξεργαστική ισχύ για παιχνίδια και εκτέλεση πολλών εργασιών, και επιπλέον βελτιωμένη θερμική ψύξη για συνολική απόδοση και σταθερότητα. Βυθιστείτε στο παιχνίδι με μια οθόνη με στενό πλαίσιο και προσαρμοσμένο ήχο. Η απόλυτη ισορροπία μεταξύ της εργασίας και του παιχνιδιού για να μπορείτε να τα κάνετε όλα.

  Φτιάξτε την ημέρα σας. Τονώστε το παιχνίδι σας.Φτιάξτε την ημέρα σας. Τονώστε το παιχνίδι σας. Ανταποκριθείτε στα πάντα με έναν επεξεργαστή Intel® Core™ 9ης γενιάς και κάρτα γραφικών NVIDIA® GeForce®. Η οθόνη υψηλής ανάλυσης με γρήγορο ρυθμό ανανέωσης παρέχει ομαλά οπτικά εφέ παιχνιδιών ενώ παράλληλα προσφέρει διασκέδαση και δίνει πνοή στο περιεχόμενο.

  Παίξτε σκληρότερα για περισσότεροΠαίξτε σκληρότερα για περισσότερο Ο φορητός υπολογιστής για παιχνίδια HP Pavilion είναι εξοπλισμένος με σύστημα δύο ανεμιστήρων για βελτιωμένη θερμική ψύξη. Οι μεγάλοι αεραγωγοί στις πίσω γωνίες και οι πρόσθετες είσοδοι αέρα μεγιστοποιούν τη ροή αέρα ώστε να βελτιωθεί η συνολική απόδοση και σταθερότητα, διατηρώντας το μηχάνημα κρύο κατά την διάρκεια εκτεταμένης χρήσης.

  Καινοτόμα, καθηλωτική σχεδίασηΚαινοτόμα, καθηλωτική σχεδίαση Βυθιστείτε στο παιχνίδι. Η κομψή οθόνη με στενό πλαίσιο παρέχει μέγιστη εμπειρία προβολής ενώ τα μπροστινά ηχεία με ΗΧΟ Bang & Olufsen προσφέρουν ισχυρό, προσαρμοσμένο ήχο.

  Η τεχνολογία πολλαπλών πυρήνων έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την απόδοση συγκεκριμένων εφαρμογών λογισμικού. Δεν επωφελούνται απαραίτητα όλοι οι πελάτες ή όλες οι εφαρμογές λογισμικού από αυτή την τεχνολογία. Η απόδοση και η συχνότητα του ρολογιού διαφέρουν ανάλογα με το φόρτο εργασίας των εφαρμογών και τη διαμόρφωση του υλικού και του λογισμικού σας. Το σύστημα αρίθμησης και ονοματοθεσίας, καθώς και οι εμπορικές ονομασίες των προϊόντων της Intel δεν αποτελούν κριτήριο υψηλότερης απόδοσης.

  1

  1

 • Φύλλο δεδομένων

  HP Pavilion Gaming Laptop 17-cd0012nv

  ΧαρακτηριστικάΧαρακτηριστικά

  Οι ονομασίες USB Type-C™ και USB-C™ είναι εμπορικά σήματα της USB Implementers Forum. 25 GB δωρεάν online αποθήκευση για ένα έτος από την ημερομηνία εγγραφής. Για λεπτομέρειες και τους όρους χρήσης, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών ακύρωσης, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.dropbox.com.

  Απαιτείται υπηρεσία Internet, η οποία δεν περιλαμβάνεται. Απαιτείται σημείο ασύρματης πρόσβασης και υπηρεσία Internet. Η διαθεσιμότητα των δημόσιων σημείων ασύρματης πρόσβασης είναι περιορισμένη. Οι προδιαγραφές του 802.11ac WLAN είναι προσωρινές και δεν έχουν

  οριστικοποιηθεί. Εάν οι τελικές προδιαγραφές διαφέρουν από τις προσωρινές, ενδέχεται να επηρεαστεί η δυνατότητα του φορητού υπολογιστή να επικοινωνεί με άλλες συσκευές που υποστηρίζουν 802.11ac WLAN.

  USB-C™USB-C™ Τροφοδοτήστε τη συσκευή σας ή συνδεθείτε με μια εξωτερική οθόνη από την ίδια θύρα USB-C™ με ρυθμό μετάδοσης 5 Gb/s. Επιπλέον, είναι αντιστρεπτή για να μην ανησυχείτε μήπως συνδέσετε το βύσμα ανάποδα.

  Υποδοχή USB 3.0Υποδοχή USB 3.0 Με την πιο δημοφιλή σύνδεση USB στον κόσμο, μπορείτε να συνδέεστε εύκολα σε οποιαδήποτε συσκευή USB έχετε και να απολαμβάνετε ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων δέκα φορές μεγαλύτερες από το USB 2.0.

  Αποθήκευση cloud στο DropboxΑποθήκευση cloud στο Dropbox Αποθηκεύστε και συγχρονίστε το περιεχόμενό σας online με το Dropbox. Εξασφαλίστε 25 GB χώρου αποθήκευσης για έναν χρόνο για να έχετε πρόσβαση, να διαχειρίζεστε και να μοιράζεστε τις φωτογραφίες, τη μουσική και τα αρχεία σας από οπουδήποτε υπάρχει πρόσβαση στο Internet.

  Κομψή σχεδίασηΚομψή σχεδίαση Μεταφέρετε εύκολα αυτόν τον λεπτό και ελαφρύ υπολογιστή όπου θέλετε. Όταν ο υπολογιστή σας σάς ακολουθεί παντού, η παραγωγικότητα και η ψυχαγωγία σας γίνονται πιο απλές από ποτέ.

  Gigabit Wi-FiGigabit Wi-Fi Εξαιρετικά γρήγορο WiFi με υποστήριξη ταχυτήτων Gigabit.

  Υποστήριξη MU-MIMOΥποστήριξη MU-MIMO Εάν στο σπίτι σας έχετε πολλές συσκευές MU-MIMO, η υποστήριξη MU-MIMO λειτουργεί συνδυαστικά με έναν δρομολογητή MU-MIMO και μεγιστοποιεί την κυκλοφορία του δικτύου επιτυγχάνοντας ομαλότερη εμπειρία online χρήσης.

  2

  3

  13

  2

  3

  13

 • Φύλλο δεδομένων

  HP Pavilion Gaming Laptop 17-cd0012nv

  Προδιαγραφές

  Συνιστώμενα αξεσουάρ * Δεν περιλαμβάνεται.

  Σετ ακουστικών-Σετ ακουστικών- μικροφώνου Bluetooth®μικροφώνου Bluetooth® HP Pavilion 600HP Pavilion 600 1SH06AA

  Ακουστικά HP PavilionΑκουστικά HP Pavilion Gaming 600Gaming 600 4BX33AA

  Ενσύρματο πληκτρολόγιοΕνσύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι HP Pavilionκαι ποντίκι HP Pavilion 400400 4CE97AA

  Υπηρεσίες εγγύησης*

  Παραλαβή και επιστροφή για 3Παραλαβή και επιστροφή για 3 έτηέτη U4819E

  25 GB δωρεάν online αποθήκευση για ένα έτος από την ημερομηνία εγγραφής. Για λεπτομέρειες και τους όρους χρήσης, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών ακύρωσης, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.dropbox.com. Απαιτείται υπηρεσία Internet, η οποία δεν περιλαμβάνεται. Παρέχεται δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του McAfee LiveSafe για 30 ημέρες (απαιτείται πρόσβαση στο Internet. Οι πρώτες 30 ημέρες παρέχονται δωρεάν. Για ζωντανές ενημερώσεις μετά το διάστημα αυτό απαιτείται συνδρομή.) Η εκτιμώμενη διάρκεια της μπαταρίας στα Windows 10 υπολογίστηκε με βάση την αξιολόγηση Windows 10 / MobileMark® 2014. Η διάρκεια της μπαταρίας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το μοντέλο του προϊόντος, η διαμόρφωση, οι φορτωμένες εφαρμογές, οι λειτουργίες, η χρήση, η ασύρματη

  λειτουργία και οι ρυθμίσεις διαχείρισης ενέργειας. Η μέγιστη χωρητικότητα της μπαταρίας μειώνεται φυσιολογικά με το χρόνο και τη χρήση.