HP Pavilion Notebook 15-bc507nv Φύλλο...

Click here to load reader

 • date post

  19-Jun-2020
 • Category

  Documents

 • view

  1
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of HP Pavilion Notebook 15-bc507nv Φύλλο...

 • Φύλλο δεδομένων

  HP Pavilion Notebook 15-bc507nv

  Ένας ισχυρός φορητός υπολογιστής που έχει σχεδιαστεί για τις πιο απαιτητικές εργασίες

  Απελευθερώστε το δημιουργικό σας ταλέντο, το πάθος σας για τα πολυμέσα και την έντονη επιθυμία για παιχνίδι που κρύβετε μέσα σας, καθώς αυτός ο φορητός υπολογιστής Pavilion έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει όλες τις επιθυμίες σας. Χάρη στην ταχύτατη απόδοση, μπορείτε να απολαμβάνετε ατελείωτες ώρες αναπαραγωγής περιεχομένου από το Internet ή να επεξεργάζεστε φωτογραφίες χωρίς καθυστερήσεις, και όλα αυτά από όπου κι αν βρίσκεστε.

  Δημιουργία. παιχνίδια... Πάμε!Δημιουργία. παιχνίδια... Πάμε! Δώστε ζωή στις πιο μεγάλες και πιο τολμηρές ιδέες σας ή εκτελέστε πολλές εργασίες ταυτόχρονα χωρίς πρόβλημα με διακριτή κάρτα γραφικών NVIDIA® GTX™ και ισχυρό επεξεργαστή Intel® Core™.

  Απολαύστε εικόναΑπολαύστε εικόνα Είτε επεξεργάζεστε βίντεο, είτε βλέπετε την αγαπημένη σας ταινία, ρετουσάρετε φωτογραφίες ή απλά παίζετε παιχνίδια, κάθε λεπτομέρεια ξεπηδά με ολοζώντανα χρώματα από την οθόνη FHD.

  Επεκτείνετε την ψηφιακή συλλογή σαςΕπεκτείνετε την ψηφιακή συλλογή σας Χάρη στον άφθονο αποθηκευτικό χώρο, τώρα μπορείτε να κατεβάζετε ό,τι περιεχόμενο θέλετε απευθείας στο φορητό υπολογιστή σας. Πάρτε μαζί σας τα αγαπημένα σας προγράμματα λογισμικού, ταινίες, μουσική και φωτογραφίες, όπου κι αν πάτε.

  Η τεχνολογία πολλαπλών πυρήνων έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την απόδοση ορισμένων εφαρμογών λογισμικού. Δεν επωφελούνται απαραίτητα όλοι οι πελάτες ή οι εφαρμογές λογισμικού από αυτή την τεχνολογία. Η απόδοση και η συχνότητα του ρολογιού διαφέρουν ανάλογα με το φόρτο εργασίας των εφαρμογών και τη διαμόρφωση του υλικού και του λογισμικού. Για την προβολή εικόνων FHD απαιτείται περιεχόμενο FHD.

  1 2

  1

  2

 • Φύλλο δεδομένων

  HP Pavilion Notebook 15-bc507nv

  ΧαρακτηριστικάΧαρακτηριστικά

  25 GB δωρεάν online αποθήκευση για ένα έτος από την ημερομηνία εγγραφής. Για λεπτομέρειες και τους όρους χρήσης, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών ακύρωσης, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.dropbox.com. Απαιτείται υπηρεσία Internet, η οποία δεν περιλαμβάνεται. Βάσει εσωτερικών δοκιμών της HP, με το λογισμικό αξιολόγησης CrystalDiskMark. Η απόδοση είναι διαδοχικά ταχύτερη (μόνο για ανάγνωση) συγκριτικά με τις παραδοσιακές μονάδες σκληρού δίσκου 5.400 rpm Οι λειτουργίες μπορεί να απαιτούν λογισμικό ή άλλες εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών για να παρέχουν τη λειτουργικότητα που περιγράφεται. Η διαθεσιμότητα των δημόσιων σημείων ασύρματης πρόσβασης είναι περιορισμένη. Οι προδιαγραφές του 802.11ac WLAN δεν έχουν οριστικοποιηθεί. Εάν οι τελικές προδιαγραφές διαφέρουν από τις προσχεδιασμένες, ενδέχεται

  να επηρεαστεί η δυνατότητα του φορητού υπολογιστή να επικοινωνεί με άλλες συσκευές 802.11ac WLAN. Η ονομασία Bluetooth® είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από την HP Inc. κατόπιν άδειας.

  Τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα/περιοχή. Απαιτείται πρόσβαση στο Internet που δεν περιλαμβάνεται.

  Διάρκεια μπαταρίας που σας απελευθερώνειΔιάρκεια μπαταρίας που σας απελευθερώνει Με την πιο δημοφιλή σύνδεση USB στον κόσμο, μπορείτε να συνδέεστε εύκολα σε οποιαδήποτε συσκευή USB έχετε και να απολαμβάνετε ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων δέκα φορές μεγαλύτερες από το USB 2.0.

  Αποθήκευση σε SSD PCIeΑποθήκευση σε SSD PCIe Διαθέσιμος σε χωρητικότητες έως και 512 GB, ο χώρος αποθήκευσης flash PCIe είναι έως 17 φορές ταχύτερος από έναν τυπικό σκληρό δίσκο φορητού υπολογιστή 5.400 rpm.

  Κάρτα γραφικών NVIDIA® GeForce® GTX 1650Κάρτα γραφικών NVIDIA® GeForce® GTX 1650 Χάρη στην ολοκαίνουρια αρχιτεκτονική NVIDIA Turing™, το παιχνίδι και το streaming μέσω ροής δεν θα είναι ποτέ ίδια. Εξασφαλίστε όλη την ισχύ που χρειάζεστε για γρήγορη και ομαλή απόδοση με εξοικονόμηση ενέργειας από την NVIDIA® GeForce® GTX 1650.

  USB 3.1 connectorUSB 3.1 connector Με την πιο δημοφιλή σύνδεση USB στον κόσμο, μπορείτε να συνδέεστε εύκολα σε οποιαδήποτε συσκευή USB έχετε και να απολαμβάνετε ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων δέκα φορές μεγαλύτερες από το USB 2.0.

  Κάμερα HP Wide Vision HDΚάμερα HP Wide Vision HD Χάρη στο οπτικό πεδίο ευρείας γωνίας 88 μοιρών, μπορείτε να συνομιλείτε μέσω βίντεο με όλη την οικογένεια ή τους φίλους σας και να απολαμβάνετε πεντακάθαρη εικόνα.

  Απόλυτα σταθερές συνδέσειςΑπόλυτα σταθερές συνδέσεις Δεν χρειάζεται να ανησυχήσετε ποτέ ξανά για διακοπές στη σύνδεση στο Internet. Παραμείνετε συνδεδεμένοι με τις Wi-Fi και Bluetooth® συσκευές σας, χάρη στον πιο πρόσφατο προσαρμογέα 802.11a/c (2x2) WLAN και Bluetooth® 4.2.

  Αποθήκευση cloud στο DropboxΑποθήκευση cloud στο Dropbox Αποθηκεύστε και συγχρονίστε το περιεχόμενό σας online με το Dropbox. Εξασφαλίστε 25 GB χώρου αποθήκευσης για έναν χρόνο για να έχετε πρόσβαση, να διαχειρίζεστε και να μοιράζεστε τις φωτογραφίες, τη μουσική και τα αρχεία σας από οπουδήποτε υπάρχει πρόσβαση στο Internet.

  Επιλέξτε το χρώμα σαςΕπιλέξτε το χρώμα σας Εξατομικεύστε τον υπολογιστή σας με το χρώμα της επιλογή σας, για ξεχωριστό στυλ.

  Μικρόφωνο διπλής συστοιχίαςΜικρόφωνο διπλής συστοιχίας Με δύο μικρόφωνα και το προηγμένο λογισμικό μείωσης θορύβου, απολαμβάνετε πάντα κρυστάλλινο ήχο κατά τις βιντεοκλήσεις ή τις εγγραφές.

  Μια πραγματικά δυνατή εμπειρία ήχουΜια πραγματικά δυνατή εμπειρία ήχου Με την τεχνολογία HP Audio Boost και ήχο προσαρμοσμένο από τους ειδικούς του B&O, απολαμβάνετε πλούσιο, αυθεντικό ήχο. Αφήστε τον ήχο να σας συναρπάσει.

  3

  4

  5

  6

  2

  13

  14

  2

  4

  5

  6

  13

  14

 • Φύλλο δεδομένων

  HP Pavilion Notebook 15-bc507nv

  Προδιαγραφές

  απόδοσηαπόδοση ΕπεξεργαστήςΕπεξεργαστής Intel® Core™ i7-9750H (βασική συχνότητα 2,6 GHz, βα