Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

68
αλόη, η έμπνευσή μας Κατάλογος Προϊόντων 2016

description

Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Transcript of Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Page 1: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

αλόη, η έμπνευσή μας

Κατάλογος Προϊόντων 2016

Page 2: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

+ ισορροπία 08

+ αισθήσεις 36

αλόη, η έμπνευσή μαςπε

ριεχ

όμεν

α

Page 3: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

+ φυσική κατάσταση & έλεγχος βάρους 24

+ flawless by Sonya 64

+ πακέτα συλλογής 35

αλόη, η έμπνευσή μας

+ ομορφιά & ευεξία 40

Page 4: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

“Αν ονειρεύεσαι μόνος σου τότε θα παραμείνει όνειρο. Όμως, αν ονειρευόμαστε όλοι μαζί, θα γίνει πραγματικότητα.”

Rex Maughan, Ιδρυτής και CEO της Forever Living Products

Το προσωπικό του όνειρο άρχισε με ένα όραμα: Να κάνει τη δύναμη της ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ προσβάσιμη σε όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται. Από προσωπική του εμπειρία είχε πολλές φορές εντυπωσιαστεί από τις ιδιότητες αυτού του φυτού. “Σκοπός μου είναι να βοηθήσω τους ανθρώπους να έχουν μια υγιή ζωή και να νιώθουν καλύτερα”.

Ο ιδρυτής, Rex Maughan και το όραμά του για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής για όλους.

04

αλόη, η έμπνευσή μας

Page 5: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Με περισσότερα από 50 εκατομμύρια φυτά αλόης βέρα, οι φυτείες αλόης της Forever βοηθούν τη γη να καθαρίσει από δύο εκατομμύρια τόνους CO2 κάθε χρόνο.

Το υψηλής περιεκτικότητας ζελέ της αλόης διαχωρίζεται προσεκτικά από το φύλλο και σταθεροποιείται με μια ειδική πατενταρισμένη διαδικασία.

Το κλειδί για την επιτυχία της Forever είναι η δέσμευση στην ποιότητα και την αγνότητα. Από την καλλιέργεια και τη φροντίδα μέχρι τη συγκομιδή τα φυτά αλόης της Forever καλλιεργούνται προσεκτικά με τα ίδια επίπεδα φροντίδας και τα πρότυπα που θέτει και για κάθε ένα από τα προϊόντα της. Οι άνθρωποι που εργάζονται στις καλλιέργειες αλόης της Forever συλλέγουν την αλόη με το χέρι, με πολλή προσοχή και φροντίδα. Τα φύλλα επεξεργάζονται μέσα σε λίγες ώρες, προκειμένου να προσφέρουν το πιο αγνό και φρέσκο ζελέ αλόης, περικλείοντας όλες τις εγγενείς ιδιότητές του. Από το φυτό στο προϊόν, σ’ εσάς.

προϊόντα για όλες τις ανάγκεςΗ αλόη βέρα της Forever είναι η πιο αγνή και με την περισσότερη περιεκτικότητα σε αλόη βέρα στην αγορά. Η δική μας αλόη δεν βράζεται. Χρησιμοποιούμε μόνο θερμοκρασίες χαμηλότερες από αυτή της παστερίωσης για να εξασφαλίσουμε ότι η δραστικότητα των ενζύμων διατηρείται

Προκειμένου να διασφαλίσει την καλύτερη ποιότητα, η Forever καλλιεργεί την αλόη βέρα σε ιδιόκτητες φυτείες, ώστε να είναι σίγουρη ότι δεν γίνεται χρήση ζιζανιοκτόνων ή παρασιτοκτόνων.

αναλλοίωτη. Η ψυχρή επεξεργασία κλειδώνει τα θρεπτικά συστατικά αμέσως μετά τη συγκομιδή και βοηθά το προϊόν να διατηρήσει την πλήρη δραστικότητά του, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Αυτό διασφαλίζεται μέσω τακτικών, εξονυχιστικών ελέγχων από την Forever που ξεκινούν από το στάδιο της καλλιέργειας και της παραγωγής μέχρι να γίνει η τελική διανομή. Το αγνό ζελέ αλόης είναι η βάση για όλα τα προϊόντα της Forever.

Η Forever ξεκινά με το 100% εσωτερικό ζελέ του φύλλου, προσθέτοντας προσεκτικά άλλα συστατικά προκειμένου να παράγει εκπληκτικά προϊόντα. Τα συστατικά σταθεροποίησης προέρχονται από φρούτα και καρπούς της φύσης. Η πολλαπλή χρήση της αλόης βέρα σημαίνει ότι μπορεί να ληφθεί είτε σε πόσιμη μορφή είτε να εφαρμοστεί στην επιδερμίδα. Τα προϊόντα της Forever, για την παραγωγή των οποίων δεν γίνονται δοκιμές σε ζώα, είναι η απόδειξη της ικανότητας της φύσης να μας βοηθά να δείχνουμε και να νιώθουμε υπέροχα.

εγγύηση επιστροφής χρημάτωνΗ Forever είναι τόσο σίγουρη για την ποιότητα των προϊόντων της που προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων μέσα σε 30 ημέρες από την αγορά αν οι πελάτες δεν μείνουν ικανοποιημένοι.

Αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι με οποιοδήποτε προϊόν απλώς επιστρέψτε το χρησιμοποιημένο προϊόν, μαζί με την απόδειξη, στον FBO από τον οποίο το προμηθευτήκατε και εκείνος θα σας επιστρέψει τα χρήματα.

05

ποιότητα

Page 6: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Η Forever διανέμει προϊόντα αλόης βέρα σε όλο τον κόσμο. Παρασκευάζει και διανέμει μια ευρεία γκάμα από ωφέλιμα προϊόντα για την υγεία και την ευεξία, που καθένα από αυτά έχει σαν βάση ένα από τα μεγαλύτερα δώρα της φύσης – την αλόη βέρα.

Η αλόη βέρα μπορεί είτε να καταναλωθεί είτε να εφαρμοστεί προκειμένου να προάγει την καλή υγεία και την ευεξία.

Ο στόχος της Forever είναι να παρέχει σε όλους έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής!

Τα προϊόντα από αλόη βέρα της Forever ήταν τα πρώτα που πήραν έγκριση από το Διεθνές Επιστημονικό Συμβούλιο της Αλόης.

το μυστικό των προϊόντων της Forever Living ProductsΟ Rex Maughan στήριξε την επιτυχία της Forever στο γεγονός ότι η αλόη βέρα έχει πολλές χρήσεις. Από το να διασφαλίσει καθημερινά σε εσάς περισσότερη ενέργεια έως την απόκτηση μιας λαμπερής επιδερμίδας ή την ενυδάτωση του οργανισμού και την παροχή των απαραίτητων βιταμινών για ευεξία. Τα αγνά συστατικά που περιέχονται στην αλόη βέρα προωθούν αυτά τα σπουδαία οφέλη για τον οργανισμό.

“Δεν είναι τυχαίο που εδώ και χρόνια η αλόη βέρα έχει θεωρηθεί ως ένα σύμβολο μακροζωίας, ομορφιάς, καλής υγείας και ευεξίας”.

“Η ιδέα είναι απλή. Όταν το προϊόν είναι το σωστό και άτομα με πεποίθηση μοιράζονται την ιδέα αυτή, τότε η επιτυχία θα έρθει αναπόφευκτα”.

Rex Maughan Ιδρυτής και CEO

www.foreverliving.com

06

με μια ματιά

η Forever παγκοσμίως

Πατέντα Σταθεροποίησης

US Patent - Since 1978

No. 6713095 & 6869624

Πριν από 37 χρόνια ο Ιδρυτής της Forever, Rex Maughan, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Το όραμά του ήταν να κάνει την αλόη βέρα προσβάσιμη σε όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται και να βοηθήσει όποιον ονειρευόταν ένα καλύτερο μέλλον για τον εαυτό του και για τους ανθρώπους που αγαπά. Αναφέρει: “Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους ανθρώπους να οδηγηθούν σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και να τους κάνω να νιώσουν καλύτερα”.

Έτσι, το 1978 ιδρύθηκε η Forever Living Products, η Νο 1 εταιρεία σε αλόη βέρα στον κόσμο εδώ και 37 χρόνια.

Page 7: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

07

Η Forever σας παρέχει 100% σταθεροποιημένο ζελέ. Έρευνες έχουν δείξει ότι χάρη στην αποκλειστική πατενταρισμένη διαδικασία σταθεροποίησης της αλόης βέρα της Forever, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το ζελέ αλόης που χρησιμοποιεί η εταιρεία έρχε-ται ζωντανό στα χέρια σας από τη φύση.

H Forever Living Products είναι η πρώτη εταιρεία παγκο-σμίως που έλαβε τη Σφραγίδα Έγκρισης του Διεθνούς Επιστημονικού Συμβουλίου της Αλόης (IASC) για τα υψηλά πρότυπα που πληρούν τα προϊόντα αλόης της.

Έχουμε έγκριση Kosher που δίνεται σε προϊόντα που πληρούν ιδιαίτερα αυστηρά πρότυπα αγνότητας και ποιότητας για την Ιουδαϊκή Κοινότητα.

Το Leaping Bunny και η Forever Living Products μοι-ράζονται έναν κοινό σκοπό: Να περιοριστεί η βάναυση μεταχείριση των ζώων και να παρέχουν στους κατανα-λωτές τη δυνατότητα να αναγνωρίζουν ότι ένα προϊόν πραγματικά δεν είναι αποτέλεσμα δοκιμών σε ζώα.

Πιστοποιήσεις Διεθνών Προτύπων ISO που εγγυώνται την ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιδράσεων στο περιβάλλον και τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

Η διάκριση της Ισλαμικής Κοινότητας της Καλιφόρνια πιστοποιεί την αποδοχή των προϊόντων μας και την πλή-ρωση όλων των απαιτήσεων της, αντικατοπτρίζοντας τα υψηλά πρότυπα της Forever και την προσοχή που δίνει στην καθαρότητα και στην αγνότητα, σε όλα τα στάδια παραγωγής και συσκευασίας.

Τα προϊόντα μας έχουν την πιστοποίηση της Halal, σύμφωνα με την οποία, για να είναι αποδεκτά με τις κατευθυντήριες γραμμές της IFANCA (Ισλαμική Επιτρο-πή για τα Τρόφιμα και τη Διατροφή στην Αμερική) δεν πρέπει να περιέχουν αλκοόλ ή αμφισβητήσιμα συστατικά ζωικής προέλευσης, ώστε να θεωρούνται πιστοποιημένα για κατανάλωση από τη Μουσουλμανική Κοινότητα.

Η έγκριση από τον Γερμανικό Οργανισμό Kolner δίνεται σε όσα προϊόντα έχουν ελεγχθεί και έχουν βρεθεί αρνητικά σε παράνομες ή άλλες αναβολικές ουσίες και είναι ασφαλή για χρήση από επαγγελματίες αθλητές.

Το ιδιόκτητο εργοστάσιο Forever Nutraceutical όπου παρασκευάζονται τα συμπληρώματα διατροφής μας έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τις προϋποθέσεις του προγράμ-ματος πιστοποίησης NSF (National Sanitary Foundation), ενός οργανισμού πιστοποίησης με τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας ανά τον κόσμο. Η πιστοποίηση επιβεβαιώνει πως το εργοστάσιο ακολουθεί τις σωστές πρακτικές για την παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων των ΗΠΑ. Για την πιστοποίηση αυτή ελέγχονται όλα τα στάδια της παραγωγής, από το πρώτο έως και το τελευταίο, μέχρι και το τελικό προϊόν της παραγωγής.

Με την πιστοποίηση NSF for Sport, μια ακόμη προσθήκη που υποδεικνύει τη δέσμευση της Forever για άριστη ποιότητα, επιβεβαιώνεται ότι το εργοστάσιο Forever Nutraceutical ακολουθεί σωστές πρακτικές για την παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής και προϊόντων για αθλητές σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων των ΗΠΑ και επιπλέον πως στο εργοστάσιο δεν παρασκευάζονται, αποθηκεύονται, διανέμονται ή επεξεργάζονται ουσίες απαγορευμένες από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Anti –doping (WADA).

Όλα τα διατροφικά προϊόντα της Forever φέρουν τον αριθ-μό πρωτοκόλλου γνωστοποίησης ΕΟΦ στις ετικέτες τους.

Όλα μας τα προϊόντα διαθέτουν 30 ημέρες εγγύηση ικανοποίησης και επιστροφής χρημάτων άνευ όρων για τους πελάτες μας.

Τα προϊόντα που αναφέρονται δεν προορίζονται να κατευνάσουν, θεραπεύσουν ή αναστείλουν μια συγκεκριμένη ασθένεια ή μια κατηγορία ασθενειών. Θα πρέπει να συμβουλεύεστε τον οικογενειακό σας γιατρό, εάν αντιμετωπίζετε κάποιο ιατρικό πρόβλημα.

ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΚατσίκες και μικρά πρόβατα αντί χημικά & ζιζανιοκτόνα καθαρίζουν τα φυτά μας από τα παράσιτα, ώστε να αναπτυχθεί μια εξαιρετική σοδειά χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την υγεία της αλόης ή του περιβάλλοντος.

ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ FOREVER BUSINESS OWNER ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ.

Page 8: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

08

ΙσορροπίαClean 9 Forever F.I.T. Vital5 Τα εικονίδια υποδεικνύουν ότι το προϊόν

συμπεριλαμβάνεται σε κάποιο από τα πακέτα μας.

Page 9: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Η Forever με τη δέσμευση στην ποιότητα και την αγνότητα ξεκινά με το 100% σταθεροποιημένο ζελέ από το εσωτερικό του φύλλου, συνδυάζοντας υψηλής ποιότητας συστατικά σε μια τέλεια ισορροπία για να παράγει εξαιρετικά και αποτελεσματικά προϊόντα. Η σειρά προϊόντων της Forever είναι η απόδειξη της ικανότητας της φύσης να μας βοηθά να δείχνουμε και να νιώθουμε υπέροχα.

Νιώστε τα οφέλη από τις πιο καινοτόμες συνθέσεις και τα υψηλής ποιότητας συστατικά που υπάρχουν διαθέσιμα στη σειρά προϊόντων της Forever για έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής.

+ ισ

ορρο

πία

09

Είναι δύσκολο να βρείτε την ισορροπία με τόσο γρήγορους ρυθμούς στην καθημερινότητά σας. Τα αγνά προϊόντα αλόης βέρα της Forever θα σας χαρίσουν μια απόλυτη αίσθηση ευεξίας.

Page 10: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Τα συμπληρώματα διατροφής και οι χυμοί της Forever αποτελούν οδηγό άριστης υγείας και ευεξίας, όταν συνδυάζονται με μια υγιεινή

και ισορροπημένη διατροφή. Καθώς κάθε συστατικό έχει ελεγχθεί διεξοδικά στα καινοτόμα εργαστήρια μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι

λαμβάνετε τα πιο αγνά, φρέσκα, άριστης ποιότητας προϊόντα.

10

+ ισ

ορρο

πία

/ χυ

μοί

Forever Aloe Vera Gel™

Αγνό σταθεροποιημένο ζελέ αλόης βέρα, πανομοιότυπο με το ζελέ του

φυτού, που περιέχει περισσότερους από 200 διαφορετικούς θρεπτικούς

συνδυασμούς. Αυτή η πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών αποτελεί έναν

από τους ωφελιμότερους φυσικούς χυμούς, που προάγει την ευεξία και

έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής. Κωδ. 015

015

Forever Aloe Vera Gel™ 1 λίτρο | GR: 31,33€ | CYP: 26,74€

Δημοφιλές προϊόν

χυμοί

Page 11: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

11

Forever Aloe Bitsn’Peaches®Αγνά θρεπτικά κομμάτια αλόης βέρα βουτηγμένα μέσα σε χυμό ροδάκινων που τα ωρίμασε ο ήλιος. Ανακαλύψτε ένα μοναδικό γευστικό θησαυρό, πλούσιο σε καροτινοειδή, που είναι πολύτιμα ως αντιοξειδωτικά και ως πηγές βιταμίνης A. Ένας φυσικός και φρουτώδης χυμός, ιδανικός για τα παιδιά. Κωδ. 077

Forever Aloe Berry Nectar™Όλα τα οφέλη του Forever Aloe Vera Gel συνδυασμένα με ένα γλυκό μείγμα από χυμό μήλου και cranberry – που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτική βιταμίνη C, κάλιο και πηκτίνη που συμβάλλουν στην αποτοξίνωση του πεπτικού συστήματος. Έχει φρουτώδη γεύση και συμβάλλει στην ευεξία του οργανισμού σας. Κωδ. 034

034

Forever Aloe Berry Nectar™ 1 λίτρο | GR: 31,33€ | CYP: 26,74€

Forever Aloe Bits n’ Peaches® 1 λίτρο | GR: 32,98€ | CYP: 28,15€

077

Forever Freedom®

Με όλα τα θρεπτικά συστατικά του Forever Aloe Vera Gel συνδυασμένα με θειική γλυκοζαμίνη, θειική χονδροϊτίνη και MSM, αυτός ο υπέροχος χυμός με γεύση πορτοκάλι είναι ιδανικός για την κινητικότητα των αρθρώσεων. Περιέχει βιταμίνη C που συνεισφέρει στη μείωση του αισθήματος κόπωσης και παρέχει εξαιρετικά θρεπτικά συστατικά για την υποστήριξη των αθλητών, αλλά και εκείνων που έχουν έναν δραστήριο τρόπο ζωής. Κωδ. 196

Περιέχει οστρακοειδή: Γαρίδες, καβούρι, αστακό.

Forever Freedom®1 λίτρο | GR: 43,16€ | CYP: 36,84€

196

Page 12: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Aloe Blossom Herbal Tea® 25 ατομικά φακελάκια | GR: 17,31€ | CYP: 14,77€

Aloe Blossom Herbal Tea®

Ένα καταπραϋντικό και αναζωογονητικό τσάι, χωρίς καφεΐνη, για να σας προσφέρει ηρεμία και ευεξία. Με

άνθη αλόης βέρα, εξασφαλίζει το λεπτό άρωμά του με κανέλα και ginger, αρωματικά γαρύφαλλα,

αρωματική φλούδα πορτοκαλιού, κάρδαμο, μάραθο και χαμομήλι. Είναι χαμηλό σε θερμίδες και υπέροχο

είτε ζεστό, είτε παγωμένο. Για να αισθάνεστε ανανεωμένοι, χαλαροί και αναζωογονημένοι.

Κωδ. 200

Νιώστε τη δύναμη των αντιοξειδωτικών που σας επιτρέπουν να μένετε ενυδατωμένοι και αναζωογονημένοι όταν βρίσκεστε στον δρόμο.

Συνδυάζουν άριστης ποιότητας αλόη βέρα με φυσικά θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων του ροδιού, του μάνγκο και βοτάνων.

200

+ ισ

ορρο

πία

/ ρο

φήμ

ατα

12

ανάσα φρεσκάδας

Page 13: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Forever Freedom2Go™ 30 συσκευασίες (88,7ml/

ατομική συσκευασία)GR: 104,07€ | CYP: 88,84€

Forever Aloe2Go™ 30 συσκευασίες (88,7ml/

ατομική συσκευασία)GR: 81,49€ | CYP: 69,56€

262 270 306

Forever Pomesteen Power®473ml | GR: 30,65€ | CYP: 26,17€

13

Forever Freedom2Go™

Απολαύστε όλα τα οφέλη του Forever Freedom συνδυασμένα με χυμό από ρόδι, σε μια εύχρηστη συσκευασία για να την έχετε μαζί σας οποιαδήποτε στιγμή είτε βρίσκεστε στο γραφείο, στον δρόμο, στο αυτοκίνητο είτε ταξιδεύετε ή κάνετε κάποιο άθλημα. Συνδυασμός αγνού ζελέ αλόης βέρα με τα πλεονεκτήματα της γλυκοζαμίνης, της χονδροϊτίνης και του MSM με πολύτιμα αντιοξειδωτικά στοιχεία του ροδιού. Κωδ. 306

Forever Aloe2Go™

Συνδυάζει όλα τα οφέλη του Forever Aloe Vera Gel και του Forever Pomesteen Power σε μια εύχρηστη συσκευασία για να σας προσφέρει ενέργεια όπου και αν βρίσκεστε. Η δροσιστική, γλυκιά γεύση του Mangosteen με τον χυμό αλόης σε ένα αντιοξειδωτικό κοκτέιλ.Το Aloe2Go μπορεί να σας αναζωογονήσει με έναν νόστιμο και αποτελεσματικό τρόπο στηρίζοντας τον οργανισμό σας. Κωδ. 270

Forever Pomesteen Power®

Ένας χυμός με υπέροχη, εξωτική γεύση πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, ενώ έχουν προστεθεί ρόδι και ένα γευστικό μείγμα καρπών, όπως αχλάδι, βατόμουρο, μύρτιλλο, φραμπουάζ και εκχύλισμα από κουκούτσια σταφυλιού. Όλα τα συστατικά του βρίσκονται σχεδόν στην κορυφή της λίστας ORAC (δείκτης ικανότητας ενός αντιοξειδωτικού να αποτρέπει τις βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες). Κωδ. 262

Page 14: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

048 439

Ένας ισορροπημένος τρόπος ζωής είναι σημαντικός, αλλά κάποιες φορές δύσκολο να επιτευχθεί. Ανακαλύψτε μερικά από τα αγαπημένα μας προϊόντα και νιώστε τα οφέλη από τις πιο καινοτόμες συνθέσεις και

υψηλής ποιότητας συστατικά που θα σας βοηθήσουν στην αναζήτηση της ισορροπίας και της ευεξίας στη ζωή σας.

Absorbent-C® 100 δισκία | GR: 17,31€

CYP: 14,77€

Forever Daily™ 60 δισκία | GR: 21,92€

CYP: 18,71€

065

Forever Garlic-Thyme® 100 κάψουλες | GR: 23,07€

CYP: 19,70€14

+ ισ

ορρο

πία

/ συ

μπλη

ρώμα

τα ισορροπία

Forever Daily™

Ένα συμπλήρωμα διατροφής σχεδιασμένο για να προσφέρει το

100% της συνιστώμενης ημερήσιας δοσολογίας των απαραίτητων

βιταμινών και βιοδιαθέσιμων μεταλλικών στοιχείων και θρεπτικών

συστατικών. Το Forever Daily συνδυάζει ένα τέλεια ισορροπημένο μείγμα από 55 θρεπτικά συστατικά,

συμπεριλαμβανομένων βιταμινών A, C, D και B12, σιδήρου, ασβεστίου και ψευδαργύρου για να υποστηρίξει τη

βέλτιστη υγεία και τη ζωτικότητα καθημερινά. Λαμβάνεται με το

Forever Aloe Vera Gel για εξαιρετικά αποτελέσματα. Κωδ. 439

Absorbent-C®

Η καθημερινή λήψη βιταμίνης C έχει συνδεθεί με την καλή υγεία. Η

Absorbent-C της Forever συνδυάζεται με πίτουρο βρώμης,

μια ιδιαίτερα διαλυτή φυτική ίνα, για σταδιακή απορρόφηση και παρέχει

το 100% της συνιστώμενης ημερήσιας δοσολογίας σε βιταμίνη C.

Η σημαντική συνεισφορά της βιταμίνης C στον φυσιολογικό

σχηματισμό του κολλαγόνου, στη λάμψη της επιδερμίδας και στη

μείωση της πνευματικής και σωματικής κόπωσης την καθιστούν

απαραίτητη στην καθημερινή διατροφή. Κωδ.048

Forever Garlic-Thyme®

Το σκόρδο και το θυμάρι είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά που

προάγουν την καλή υγεία και έχουν εντοπιστεί εδώ και

χιλιάδες χρόνια πριν για τη σημασία τους στη διατροφή. Αυτές οι άοσμες ταμπλέτες

περιέχουν αλισίνη, μια ισχυρή αντιβακτηριδιακή ένωση. Έχει

αποδειχθεί από μελέτες ότι κάποια συστατικά του σκόρδου

προστατεύουν τον οργανισμό από τη δράση των ελεύθερων

ριζών. Κωδ. 065

Page 15: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

222271

374375

Forever Nature’s 18®120 ταμπλέτες | GR: 46,72€ | CYP: 39,88€

Vitolize™ for MenVitolize™ for Women

Forever Active Probiotic® 30 κάψουλες | GR: 30,22€ | CYP: 25,80€

15

for Women Ένα φυσικό μείγμα βοτάνων, βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων σχεδιασμένο έχοντας τη γυναίκα στο μυαλό μας. Υψηλή περιεκτικότητα σε φυλλικό οξύ σε συνδυασμό με ασβέστιο, βιταμίνη D και B12, το Vitolize for Women περιέχει βιταμίνη B6, που υποστηρίζει την ισορροπία των ορμονών. Τα θρεπτικά συστατικά έχουν ισορροπηθεί κατάλληλα, ώστε να παρέχουν συνολική υποστήριξη εστιάζοντας στις γυναικείες ανάγκες. Κωδ. 375

for Men Ένα μείγμα από τα καλύτερης ποιότητας βότανα, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία που υποστηρίζει τη βέλτιστη ζωτικότητα των ανδρών. Με φυσικά συστατικά, όπως ψευδάργυρο, σελήνιο και αντιοξειδωτικά, το Vitolize for Men συνδυασμένο με υγιεινή διατροφή και άσκηση, προσφέρει μια φυσική λύση για την προστασία της υγείας του προστάτη. Κωδ. 374

Περιέχει 18 φρούτα &

λαχανικά

Περιέχει σόγια

60 κάψουλες | GR: 32,72€ CYP: 27,93€

120 δισκία | GR: 34,64€ CYP: 29,57€

Forever Active Probiotic® Η υγεία της χλωρίδας του εντέρου και η φυσιολογική λειτουργία του πεπτικού συστήματος αποτελούν τη βάση για την ευεξία του οργανισμού. Αυτές οι εύκολες στην κατάποση κάψουλες περιέχουν έναν μοναδικό συνδυασμό έξι χρήσιμων στελεχών μικροβίων. Δεν απαιτείται η διατήρηση σε ψυγείο κάτι που το καθιστά ιδανικό για να το έχετε πάντα μαζί σας. Κωδ. 222

Forever Nature’s 18® Λαμβάνετε τις συνιστώμενες πέντε μερίδες φρούτων και λαχανικών καθημερινά; Το Forever Nature’s 18 περιέχει 18 διαφορετικά φρούτα και λαχανικά σε μια μασώμενη ταμπλέτα, ενώ με τέσσερις ταμπλέτες ημερησίως λαμβάνετε την ποσότητα των αντιοξειδωτικών που χρειάζεστε καθημερινά. Ένας εύκολος τρόπος για να λάβετε τις βιταμίνες που χρειάζεστε για βέλτιστη υγεία. Έχει υπέροχη γεύση και είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια. Κωδ. 271

Page 16: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Τα συμπληρώματα διατροφής της Forever περικλείουν τις πιο ευεργετικές βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία για να

υποστηρίξουν μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Τα συστατικά μας είναι προσεκτικά επιλεγμένα από τη φύση

με στόχο την υγεία και την ευεξία.

16

Forever Echinacea Supreme® 60 ταμπλέτες | GR: 24,43€ | CYP: 20,85€

214

+ ισ

ορρο

πία

/ συ

μπλη

ρώμα

τα

Forever Echinacea Supreme®

Η εχινάκεια είναι ένα ποώδες μωβ-ροζ άνθος που μοιάζει με μαργαρίτα με πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό. Το Forever Echinacea Supreme περιέχει και τις δύο, υψηλής δραστικότητας, μορφές του Εχίειου (purpurea και angustifolia), καθώς και goldenseal (hydrastis canadensis) και εκχύλισμα κουκουτσιού από σταφύλι για καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας και της ανοσοποιητικής λειτουργίας. Κωδ. 214

συμπληρώματα

Page 17: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

17

Forever Lycium Plus® 100 ταμπλέτες | GR: 41,68€

CYP: 35,59 €

Fields of Greens® 80 ταμπλέτες | GR: 15,39€

CYP: 13,14€

Forever Calcium™ 90 ταμπλέτες | GR: 28,34€

CYP: 24,19 €

Nature-Min® 180 ταμπλέτες | GR: 23,07€

CYP: 19,70 €

Nature-Min®

Ένας εξαιρετικός τρόπος να εξασφαλίσετε ότι ο οργανισμός σας λαμβάνει τα μεταλλικά στοιχεία και τα ιχνοστοιχεία που χρειάζεται, όπως ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, σίδηρο, σελήνιο, ψευδάργυρο, για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Ο μεταλλικός πλούτος προέρχεται από τη φυτική και θαλάσσια ζωή και διαθέτει προηγμένη σύνθεση για μέγιστη απορρόφηση. Κωδ. 037

Forever Calcium™

Το ασβέστιο αποτελεί σημαντικό μεταλλικό στοιχείο για γερά οστά και δόντια, ενώ συνεισφέρει στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας και τη λειτουργία των μυών. Τέσσερις ταμπλέτες από το Forever Calcium σας παρέχουν το 100% της ΣΗΠ ασβεστίου, σε συνδυασμό με βιταμίνες C και D και υψηλής επίδοσης μεταλλικά στοιχεία όπως ψευδάργυρο, μαγγάνιο, χαλκό. Αυτό το μικρό και εύκολο στην κατάποση δισκίο θα σας κάνει να νιώσετε γεροί ως το κόκκαλο! Κωδ. 206

Fields of Greens®

Μια ματιά στον κατάλογο με τα συστατικά του Fields of Greens, αποκαλύπτει μια αφθονία θρεπτικών στοιχείων, ειδικά συνδυασμένων για να καταπολεμήσουν τις διατροφικές ελλείψεις. Φύλλα πράσινου χόρτου, σιταριού και κριθαριού, τριφύλλι άλφαλφα, κόκκινη πιπεριά, αλλά και μέλι που περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, ένζυμα και αντιοξειδωτικά. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Κωδ. 068

Forever Lycium Plus®

Ο καρπός του lycium, που χρησιμοποιούνταν εδώ και αιώνες στην Κίνα, θεωρούνταν αρκετά φημισμένος. Στο Lycium Plus, συνδυάζεται και με εκχύλισμα φλαβονοειδούς γλυκόριζας, που είναι πλούσιο σε αμινοξέα και βιταμίνες. Ένα διατροφικό συμπλήρωμα που λειτουργεί ως πηγή αντιοξειδωτικών και χαρίζει ευεξία. Κωδ. 072

072

206

068

037

Page 18: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Forever B12 Plus® 60 ταμπλέτες | GR: 19,54€

CYP: 16,68€

Gin-Chia® 100 ταμπλέτες | GR: 23,07€

CYP: 19,70€

Gin-Chia®

Αντιοξειδωτικές ταμπλέτες που περιέχουν δύο αρχαία βότανα: Το χρυσό chia από τη Δύση και το τζίνσενγκ από την Ανατολή, με

βιταμίνες Α, Β1, Β2, C και D μαζί με ασβέστιο, σίδηρο, νάτριο, κάλιο, χαλκό, ψευδάργυρο,

μαγνήσιο και μαγγάνιο. Αποκτήστε ξανά ζωντάνια και αντοχή στο μάξιμουμ! Κωδ. 047

Forever B12 Plus®

Η βιταμίνη Β12 μπορεί να συνεισφέρει στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας, στην

ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και στον σχηματισμό των ερυθρών

αιμοσφαιρίων. Στο Forever B12, η Β12 συνδυάζεται με φυλλικό οξύ, που συνεισφέρει

στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης και στην ομαλή σύνθεση των αμινοξέων, σε μια φόρμουλα ελεγχόμενης αποδέσμευσης για να εκμεταλλευτείτε τα πλήρη οφέλη και των

δύο συστατικών. Κωδ. 188

18

Forever Kids™ 120 ταμπλέτες | GR: 13,71€

CYP: 11,71€

354

188047

+ ισ

ορρο

πία

/ συ

μπλη

ρώμα

τα

Forever Kids™

Μασώμενες πολυβιταμίνες που παρέχουν στα παιδιά τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται καθημερινά, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών A, C, D, B12, ασβέστιο, σίδηρο και ψευδάργυρο. Διασκεδαστικές και γευστικές, με γεύση σταφύλι, έχουν σχεδιαστεί χωρίς προσθήκη ζάχαρης, ασπαρτάμη, τεχνητά χρώματα ή συντηρητικά. Θα τις λατρέψουν ακόμα και οι ενήλικες. Κωδ. 354

Forever Fiber™

Οι φυτικές ίνες είναι απαραίτητες στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής. Το Forever Fiber παρέχει 5 γραμμάρια υδατοδιαλυτών φυτικών ινών σε ένα εύχρηστο φακελάκι για να υποστηρίξει την υγιεινή διατροφή. Διαλύεται άμεσα στο νερό, στο Forever Aloe Vera Gel ή σε άλλο ρόφημα. Παρέχει μείγμα τεσσάρων ειδών φυτικών ινών για υποστήριξη του πεπτικού συστήματος. Έχει ήπια γεύση και δεν περιέχει γλουτένη. Κωδ. 464

Forever Fiber™ 30 φακελάκια στικ | GR: 24,62€

CYP: 21,02€

464

Page 19: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Forever ImmuΒlend™ 60 ταμπλέτες | GR: 21,27€

CYP: 18,15€

Forever Multi-Maca® 60 ταμπλέτες | GR: 30,93€

CYP: 26,41€

Forever NutraQ10™

Ένα μοναδικό διατροφικό συμπλήρωμα, που λαμβάνεται μαζί με τον χυμό Forever Aloe Vera Gel. Το κύριο συστατικό είναι το συνένζυμο Q10 που συμβάλλει σε ένα υγιές καρδιαγγειακό σύστημα, ενώ είναι ενισχυμένο με υψηλά επίπεδα βιταμινών B6, B12 και φυλλικό οξύ που συνεισφέρουν στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης και στον φυσιολογικό σχηματισμό των ερυθρών αιμοφόρων αγγείων.Κωδ. 312

Forever Multi-Maca®

Το Forever Multi-Maca συνδυάζει το θρυλικό περουβιανό maca με άλλα ισχυρά βότανα και επιλεγμένα συστατικά, προκειμένου να αποτελέσει ένα από τα καλύτερα συμπληρώματα του είδους του. Το φυτό maca χαίρει μεγάλης εκτίμησης λόγω των ιδιοτήτων που του έχουν αποδοθεί στην αύξηση της λίμπιντο, της σεξουαλικής ικανότητας, της αντοχής και της ενέργειας. Κωδ. 215

Forever ImmuΒlend™

Υποστηρίζει την υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος. Το Forever ImmuBlend είναι πλούσιο σε βιταμίνες C, D και ψευδάργυρο, που συμβάλλουν στην υγιή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος υποστηρίζοντάς το από την πρώτη έως την τελευταία γραμμή άμυνάς του. Κωδ. 355

19

355215

Forever NutraQ10™ 30 φακελάκια στικ | GR: 30,41€ | CYP: 25,96€

312

Page 20: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

20

Forever Arctic Sea® 120 μαλακές κάψουλες | GR: 34,64€ | CYP: 29,57€

Forever Garcinia Plus® 70 μαλακές κάψουλες | GR: 41,68€ | CYP: 35,59€

376071

+ ισ

ορρο

πία

/ συ

μπλη

ρώμα

τα

ποιότηταΧρησιμοποιούμε μόνο εκλεκτά συστατικά από τη φύση για να

δημιουργήσουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των φημισμένων συστατικών που χρησιμοποιούνται για αιώνες για την υγεία

και τις θρεπτικές τους ιδιότητες.

Forever Arctic Sea®

Τα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό και καθώς δεν

μπορεί να τα παράγει από μόνος του, είναι σημαντικό να τα λαμβάνει από τη διατροφή

του. Το Forever Arctic Sea περιέχει ένα αποκλειστικό μείγμα από έλαιο καλαμαριού πλούσιο σε DHA, εξαιρετικά αγνό ιχθυέλαιο

με Ωμέγα-3 και ελαιόλαδο που συνεισφέρουν στην καλή υγεία και την ευεξία. Κωδ. 376

Περιέχει ιχθυέλαιο από σολομούς, γαύρους, μπακαλιάρους.

Forever Garcinia Plus®

Επίσης γνωστό και ως ταμάρινθος malabar, το garcinia cambogia, προέρχεται από τον καρπό ενός δέντρου στη Νότια Ασία. Αυτός ο καρπός περιέχει υδροξυκιτρικό οξύ, ένα συστατικό που μπορεί να συμβάλλει στη μείωση της μετατροπής των υδατανθράκων σε λίπη από τον οργανισμό. Στο Forever Garcinia Plus συνδυάζεται με χρώμιο που συμβάλλει στον μεταβολισμό των μικροθρεπτικών συστατικών και τη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα. Κωδ. 071

Page 21: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

21

Forever Active HA® 60 μαλακές κάψουλες

GR: 34,94€ | CYP: 29,83€

Forever Ginkgo Plus® 60 ταμπλέτες | GR: 38,46€

CYP: 32,84€

Forever Vision® 60 ταμπλέτες | GR: 22,88€

CYP: 19,53€

A-Beta-CarE®100 μαλακές κάψουλες

GR: 36,56€ | CYP: 31,20€

Forever Active HA®

Το Υαλουρονικό Oξύ (HA) είναι μία ειδική πρωτεΐνη που παράγει το σώμα μας για να λιπαίνει και να ανακουφίζει τις αρθρώσεις και τους μυς μας και να διασφαλίσει την επάρκεια της ενυδάτωσης της επιδερμίδας μας. Δεσμεύει 1000 φορές το βάρος του σε νερό, ενώ καθώς μεγαλώνουμε παράγουμε λιγότερο HA. Το Forever Active HA παρέχει μια μοναδική μορφή υαλουρονικού οξέος χαμηλού μοριακού βάρους, με ενυδατικές και λιπαντικές ιδιότητες με ginger και κουρκουμά. Κωδ. 264

Forever Ginkgo Plus®

Για χρόνια, το Ginkgo Biloba θεωρούνταν από τους βοτανολόγους το παλαιότερο είδος δέντρου. Τα φύλλα Ginkgo, τα οποία περιέχουν φλαβονοειδή και τερπενοειδή συνδυάζονται με γανόδερμα από τα μανιτάρια reishi, τα μούρα schisandra και το ευεργετικό βότανο fo-ti που βοηθούν τη μνήμη, αναπτερώνουν τη διάθεση και αυξάνουν τον βαθμό συγκέντρωσης. Κωδ. 073

Forever Vision®

Το μύρτιλλο, η λουτεΐνη, η ασταξανθίνη, η ζεαξανθίνη, καθώς και άλλα υπερ- αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά που περιέχονται στο Forever Vision μπορούν να υποστηρίξουν τη φυσιολογική λειτουργία της όρασης, μια από τις πολυτιμότερες αισθήσεις μας. Κωδ. 235

A-Beta-CarE®

Το A-Beta-CarE εφοδιάζει τον οργανισμό με τις βιταμίνες Α και Ε και σελήνιο, πανίσχυρα θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στη διατήρηση της υγείας του δέρματος, της όρασης και του ανοσοποιητικού συστήματος. Αποτελεί ισχυρή πηγή αντιοξειδωτικών για λαμπερή και σφριγηλή επιδερμίδα και υγιή μαλλιά. Κωδ. 054

264

235

073

054

Page 22: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Οι μέλισσες είναι πραγματικά ο χρυσός της φύσης. Όχι μόνο μας εφοδιάζουν με γλυκό, χρυσαφένιο μέλι, αλλά επίσης μας

προσφέρουν μια συστοιχία από πολύτιμα ενεργά συστατικά. Απόλυτα φυσικά προϊόντα μέλισσας είναι το ιδανικό συμπλήρωμα στην αλόη βέρα και παίζουν σημαντικό ρόλο για την ευεξία και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Forever Bee Propolis® 60 ταμπλέτες | GR: 32,98€

CYP: 28,15€

Η πρόπολη είναι η προστατευτική ουσία που συλλέγεται και χρησιμοποιείται από τις

μέλισσες για να απολυμάνουν και να προστατεύσουν τις κυψέλες τους. Το Forever Bee Propolis συλλέγεται από μη ρυπογόνες,

απόλυτα έρημες περιοχές προκειμένου να εξασφαλιστεί όλη η αγνότητα. Περιέχει 22

αμινοξέα, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και είναι ενισχυμένη με βασιλικό πολτό. Είναι

100% φυσικό, χωρίς πρόσθετα συντηρητικά ή τεχνητά χρώματα. Κωδ. 027

Περιέχει σόγια, αμύγδαλο.

Forever Bee Pollen® 100 ταμπλέτες | GR: 17,31€

CYP: 14,77€

Forever Bee Pollen®

Η γύρη των μελισσών της Forever συλλέγεται σε ειδικά σχεδιασμένους,

ανοξείδωτους συλλέκτες, από τα άνθη που φυτρώνουν σε

απομακρυσμένες, έρημες περιοχές. Αυτό εξασφαλίζει την πιο φρέσκια και ισχυρή φυσική τροφή. Το Forever Bee Pollen είναι απολύτως φυσικό προϊόν,

πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, συνένζυμα, λιπαρά οξέα φυτικής

προέλευσης, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και 22 αμινοξέα. Δεν

περιέχει συντηρητικά, τεχνητά χρώματα ή αρώματα, ενώ είναι

ιδανικό να λαμβάνεται τους καλοκαιρινούς μήνες που η ποσότητα

γύρης είναι αυξημένη. Κωδ. 026

026 027

+ ισ

ορρο

πία

/ π

ροϊό

ντα

μέλι

σσας

22

καθαρός χρυσός

Αγαπημένο

Page 23: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Forever® Bee Honey

Το μέλι της Forever περιέχει όλα τα οφέλη της φύσης και συλλέγεται από τα βουνά της Ισπανίας από μελισσοκόμους που περιποιούνται αυτές τις κυψέλες για γενιές ολόκληρες. Είναι εύκολο στην πέψη και περιέχει έναν μεγάλο αριθμό μικροθρεπτικών συστατικών. Είναι ιδανικό για να αντικαταστήσετε τη ζάχαρη στη διατροφή σας. Κωδ. 207

Forever® Bee Honey 500g | GR: 19,22€ | CYP: 16,41€

Forever Royal Jelly® 60 ταμπλέτες | GR: 36,56€

CYP: 31,20€

Ο βασιλικός πολτός είναι μια κολλώδης έκκριση από τους

φαρυγγικούς αδένες της μέλισσας. Περιέχει αμινοξέα, ένα σύμπλεγμα

ενζύμων, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Η βασίλισσα μέλισσα τρέφεται

αποκλειστικά με αυτή την “υπερτροφή” και λέγεται πως από

εκεί οφείλεται και η μακροζωία της. Κωδ. 036

207

036

23

Page 24: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

24

φυσική κατάσταση & έλεγχος βάρους

Page 25: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Στην Forever γνωρίζουμε ότι η ενέργεια, η αντοχή και η απόδοση είναι σημαντικά για τους λάτρεις της γυμναστικής και τους αθλητές. Παρέχουμε μια ποικιλία προϊόντων που ικανοποιούν μεμονωμένες ανάγκες του οργανισμού προωθώντας την καλή υγεία και μια εξαιρετική φυσική κατάσταση.

Το Forever F.I.T. θα σας βοηθήσει να φτάσετε το ιδανικό βάρος και να ενδυναμώσετε τους μυς σας μεταμορφώνοντας το σώμα σας σε μόλις 69 ημέρες! Ήρθε η στιγμή να φτάσετε στο υψηλότερο επίπεδο των δυνατοτήτων σας!

+ φ

υσικ

ή κα

τάστ

αση

& έ

λεγχ

ος β

άρου

ς

Η καλή φυσική κατάσταση και ο έλεγχος βάρους αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του σύγχρονου τρόπου ζωής. Οι άνθρωποι ολοένα και περισσότερο συνειδητοποιούν τη σημασία της διατροφής, της άσκησης και ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής.

25

Page 26: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Η ενέργεια, η αντοχή και η απόδοση είναι σημαντικά για τους λάτρεις των σπορ και τους αθλητές.

Τα προϊόντα της Forever είναι ό,τι ακριβώς σας ταιριάζει στις αυξημένες απαιτήσεις της καθημερινότητας και της

προπόνησης.

ARGI+™30 φακελάκια στικ | GR: 69,29€ | CYP: 59,14€

473

Forever NutraQ10™

Το Forever Nutra Q10 περιέχει Q10 σε συνδυασμό με βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Περιέχει βιταμίνη B6 που συνεισφέρει στον φυσιολογικό μεταβολισμό των πρωτεϊνών και του γλυκογόνου. Σε όλα τα παραπάνω, προσθέσαμε μέταλλα που συμβάλλουν στην καλή υγεία της καρδιάς, μαγνήσιο, χρώμιο και τις πολύ ισχυρές αντιοξειδωτικές βιταμίνες C και Ε. Αναμείξτε το με το Forever Aloe Vera Gel και η καρδιά σας θα σας ευχαριστήσει γι’ αυτό! Κωδ. 312

312

+ φ

υσικ

ή κα

τάστ

αση

& έ

λεγχ

ος β

άρου

ς, ε

νέργ

εια

26

ενέργεια

ARGI+™

Συνεχίστε όλη την ημέρα να έχετε βέλτιστη απόδοση με το ARGI+, που παρέχει πέντε

γραμμάρια L-Αργινίνης ανά δόση, καθώς και βιταμίνες που δρουν συνεργικά. Περιέχει

βιταμίνη C που συνεισφέρει στη μείωση της κόπωσης και της νωθρότητας και βιταμίνη D που υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία των μυών. Είναι ένα γευστικό και θρεπτικό

ρόφημα που γρήγορα γεμίζει τις αποθήκες ενέργειας και είναι ιδανικό για υψηλής

έντασης σπορ. Αναμείξτε το με το Forever Aloe Vera Gel και λατρέψτε την υπέροχη

γεύση του! Κωδ. 473

Δημοφιλές προϊόν

Forever NutraQ10™ 30 φακελάκια στικ | GR: 30,41€ | CYP: 25,96€

Page 27: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

321 440

FAB X Forever Active Boost™ 250ml | GR: 3,15€ | CYP: 2,69€

FAB Forever Active Boost™ 250ml | GR: 3,15€ | CYP: 2,69€

026207

Forever Bee Pollen® 100 ταμπλέτες | GR: 17,31€

CYP: 14,77€

Forever® Bee Honey 500g | GR: 19,22€ | CYP: 16,41€ FAB Forever Active Boost™

Ενεργειακό ποτό με υπέροχη γεύση με ένα αποκλειστικό μείγμα βοτάνων και θρεπτικών συστατικών, μαζί με βιταμίνες B6 και B12, που βοηθούν στη μείωση του αισθήματος κόπωσης. Ένας γρήγορος και απλός τρόπος να έχετε μια άμεση έκρηξη ενέργειας, αλλά και να συμπληρώσετε τα επίπεδα ενέργειάς σας. Κωδ. 321

Περιέχει καφεΐνη.

FAB X Forever Active Boost™

Ενεργειακό ποτό, που προσφέρει άμεση ενέργεια με διάρκεια, χωρίς θερμίδες, υδατάνθρακες ή ζάχαρη. Ένας γρήγορος και αναζωογονητικός τρόπος για να μείνετε σε εγρήγορση όλη μέρα, προσφέροντάς σας την αντοχή και τη συγκέντρωση για να ανταπεξέλθετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Ιδανικό για αθλητές. Κωδ. 440

Περιέχει καφεΐνη.

Forever® Bee Honey

Το μέλι της Forever περιέχει όλα τα οφέλη της φύσης. Είναι ιδανικό για μια έκρηξη ενέργειας κατά τη διάρκεια της προπόνησης και για να αντικαταστήσετε τη ζάχαρη στη διατροφή σας. Κωδ. 207

Forever Bee Pollen®

Το Forever Bee Pollen είναι απολύτως φυσικό προϊόν, πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, συνένζυμα, λιπαρά οξέα φυτικής προέλευσης, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και 22 αμινοξέα. Δεν περιέχει συντηρητικά, τεχνητά χρώματα ή αρώματα, ενώ είναι ιδανικό να λαμβάνεται τους καλοκαιρινούς μήνες που η ποσότητα γύρης είναι αυξημένη. Κωδ. 026

27

Αγαπημένο

Page 28: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Forever Lite Ultra™ Σοκολάτα 390 g / Βανίλια 375 g | GR: 27,43€ CYP: 23,42€

470 471

Forever Lean® 120 κάψουλες | GR: 38,19€

CYP: 32,60€

289

+ φ

υσικ

ή κα

τάστ

αση

& έ

λεγχ

ος β

άρου

ς / δ

ύναμ

η &

απ

οκατ

άστα

ση

28

δύναμηΔημοφιλές

προϊόν

Forever Lean®

Για τους ανθρώπους που αγαπούν τα σπορ και θέλουν να διασφαλίσουν ότι

ακολουθούν μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Αυτές οι καλά

ισορροπημένες κάψουλες περιέχουν πολύτιμες φυτικές ίνες από φραγκόσυκο,

πρωτεΐνες που προέρχονται από μια ποικιλία άσπρων φασολιών και χρώμιο, το

οποίο είναι βασικό ιχνοστοιχείο. Τα συστατικά αυτά συμβάλλουν στη μείωση

της απορρόφησης των θερμίδων που προσλαμβάνει ο οργανισμός από τα λίπη και τους υδατάνθρακες και σας βοηθούν να φτάσετε στο ιδανικό βάρος. Κωδ. 289

Forever Lite Ultra™ Ένα γευστικό ρόφημα ως υποκατάστατο γεύματος. Είναι διαθέσιμο σε δύο υπέροχες γεύσεις και είναι ιδανικό για έναν τρόπο ζωής με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες. Το Forever Lite Ultra Βανίλια και το Forever Lite Ultra Σοκολάτα συνθέτουν ένα πλήρες διατροφικό πρόγραμμα και περιέχουν άριστης ποιότητας φυτικής προέλευσης πρωτεΐνη. Περιέχει αμινοτεΐνη που είναι ένα μοναδικό μείγμα ενζύμων ειδικά σχεδιασμένων για να διασπάσουν την πρωτεΐνη στη διατροφή σας. Κατάλληλο, επίσης, ως συνοδευτικό γεύμα ή σνακ ως μέρος μιας διατροφής χαμηλής σε θερμίδες. Περιέχει 15 μερίδες ανά συσκευασία.

Κωδ. 470 Βανίλια / Κωδ. 471 Σοκολάτα

Περιέχει σόγια.

Page 29: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Aloe MSM Gel 118ml | GR: 21,63€ | CYP: 20,93€

Αυτό το καθαρό ζελέ που δεν λεκιάζει περιέχει έναν συνδυασμό από αλόη βέρα και μεθύλιο-σουλφονίλιο-μεθάνιο (MSM) καταπραΰνει τις αρθρώσεις, τους μυς και τους συνδετικούς ιστούς. Ένα εξαιρετικό προϊόν που δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την τσάντα του γυμναστηρίου σας. Κωδ. 205

Aloe Vera Gelly 118ml | GR: 17,61€ | CYP: 17,03€

Aloe Heat Lotion 118ml | GR: 17,61€ | CYP: 17,03€

Αυτή η πλούσια μαλακτική λοσιόν, που περιέχει θερμαντικούς παράγοντες και αλόη, προσφέρει ανακούφιση από την καθημερινή ένταση και το στρες. Υπέροχη για ζέσταμα πριν την άσκηση ή για ανακούφιση των καταπονημένων μυών μετά την άσκηση. Επίσης ιδανικό για ένα βαθύ μασάζ που θα σας ανανεώσει. Κωδ. 064

Aloe Vera Gelly

Καθαρό ζελέ αλόης, για τοπική εφαρμογή που καταπραΰνει τους ερεθισμούς του δέρματος και τις εκδορές, ενώ είναι ιδανικό ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα. Πανομοιότυπο με το εσωτερικό ζελέ του φύλλου της αλόης, αυτό το 100% σταθεροποιημένο ζελέ αλόης βέρα λιπαίνει τους ευαίσθητους ιστούς. Για ανακούφιση, καταπράυνση, ενυδάτωση, ανάπλαση, περιποίηση. Κωδ. 061

061 205064

Forever Pomesteen Power®

Μοναδικό αντιοξειδωτικό μείγμα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά με εξωτική γεύση. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, ενώ έχουν προστεθεί ρόδι και ένα γευστικό μείγμα καρπών, όπως αχλάδι, βατόμουρο, μύρτιλλο, φραμπουάζ και εκχύλισμα από κουκούτσια σταφυλιού. Κωδ. 262

262

Forever Pomesteen Power® 473ml | GR: 30,65€ | CYP: 26,17€

29

αποκατάσταση

Page 30: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Forever Freedom® 1 λίτρο | GR: 43,16€ | CYP: 36,84€

196

+ φ

υσικ

ή κα

τάστ

αση

& έ

λεγχ

ος β

άρου

ς / κ

ινητ

ικότ

ητα

30

κινητικότητα

Forever Freedom®

Με όλα τα θρεπτικά συστατικά του Forever Aloe Vera Gel συνδυασμένα

με θειική γλυκοζαμίνη, θειική χονδροϊτίνη και MSM, αυτός ο

υπέροχος χυμός με γεύση πορτοκάλι είναι ιδανικός για την κινητικότητα

των αρθρώσεων. Περιέχει βιταμίνη C που συνεισφέρει στη μείωση του

αισθήματος κόπωσης και παρέχει εξαιρετικά θρεπτικά συστατικά για την υποστήριξη των αθλητών αλλά

και εκείνων που έχουν έναν δραστήριο τρόπο ζωής. Κωδ.196

Περιέχει οστρακοειδή: Γαρίδες, καβούρι, αστακό.

Δημοφιλές προϊόν

Page 31: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Forever Active HA® Το Υαλουρονικό Oξύ (HA) είναι μία ειδική πρωτεΐνη που παράγει το σώμα μας για να λιπαίνει και να ανακουφίζει τις αρθρώσεις και τους μυς μας και να διασφαλίσει την επάρκεια της ενυδάτωσης της επιδερμίδας μας. Δεσμεύει 1000 φορές το βάρος του σε νερό, ενώ καθώς μεγαλώνουμε παράγουμε λιγότερο HA. Το Forever Active HA παρέχει μια μοναδική μορφή υαλουρονικού οξέος χαμηλού μοριακού βάρους, με ενυδατικές και λιπαντικές ιδιότητες με ginger και κουρκουμά. Κωδ. 264

Forever Arctic Sea®

Τα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό και καθώς δεν μπορεί να τα παράγει από μόνος του, είναι σημαντικό να τα λαμβάνει από τη διατροφή. Το Forever Arctic Sea περιέχει ένα αποκλειστικό μείγμα από έλαιο καλαμαριού πλούσιο σε DHA, εξαιρετικά αγνό ιχθυέλαιο με Ωμέγα-3 και ελαιόλαδο που συνεισφέρουν στην καλή υγεία και την ευεξία. Κωδ. 376

Forever Freedom2Go™ 30 συσκευασίες (88,7ml/

ατομική συσκευασία)GR: 104,07€ | CYP: 88,84€

Forever Active HA® 60 μαλακές κάψουλες

GR: 34,94€ | CYP: 29,83€

Forever Aloe2Go™ 30 συσκευασίες (88,7ml/

ατομική συσκευασία)GR: 81,49€ | CYP: 69,56€

270

264

Forever Arctic Sea® 120 μαλακές κάψουλες

GR: 34,64€ | CYP: 29,57€ 31

Forever Aloe2Go™ Συνδυάζει όλα τα οφέλη του Forever Aloe Vera Gel και του Forever Pomesteen Power σε μια εύχρηστη συσκευασία για να σας προσφέρει ενέργεια όπου και αν βρίσκεστε. Κωδ. 270

Forever Freedom2Go™

Απολαύστε όλα τα οφέλη του Forever Freedom συνδυασμένα με χυμό από ρόδι, σε μια εύχρηστη συσκευασία για να το έχετε μαζί σας οποιαδήποτε στιγμή είτε βρίσκεστε στο γραφείο, στον δρόμο, στο αυτοκίνητο είτε ταξιδεύετε ή κάνετε κάποιο άθλημα. Συνδυασμός αγνού ζελέ αλόης βέρα με τα πλεονεκτήματα της γλυκοζαμίνης, της χονδροϊτίνης και του MSM με πολύτιμα αντιοξειδωτικά στοιχεία του ροδιού. Κωδ. 306

Περιέχει ιχθυέλαιο από

σολομούς, γαύρους,

μπακαλιάρους

376

306

Page 32: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Είτε επιθυμείτε να μπείτε σε φόρμα, να υιοθετήσετε υγιεινές διατροφικές συνήθειες, να χάσετε μερικά κιλά είτε να χτίσετε μυς, η Forever

αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σας για διατήρηση του ιδανικού βάρους. Η δέσμευσή σας για απώλεια βάρους σε συνδυασμό με καθημερινή φυσική

δραστηριότητα και καινοτόμα προϊόντα θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Forever Fast Break® Energy Bar 57g | GR: 4,12€ | CYP: 3,51€

267+ φ

υσικ

ή κα

τάστ

αση

& έ

λεγχ

ος β

άρου

ς / έ

λεγχ

ος β

άρου

ς

32

έλεγχος βάρους

Forever Lite Ultra™ Σοκολάτα 390 g / Βανίλια 375 g | GR: 27,43€ CYP: 23,42€

470 471

Forever Fast Break® Energy Bar

Η ενεργειακή μπάρα Fast Break περιέχει πλήθος βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων. Προσφέρει σημαντικές πρωτεΐνες, πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και ικανοποιητική ποσότητα φυτικών ινών. Ιδανικό μετά από

σωματική άσκηση ή για να το λάβετε μέσα στην ημέρα. Κωδ. 267

Περιέχει φυστίκια, γάλα και σόγια.

Forever PRO X2™ 45g | GR: 4,22€ | CYP: 3,60€

465 466

Forever PRO X2™

Ενεργειακές μπάρες πρωτεΐνης που βοηθούν στο χτίσιμο των μυών και στην επίτευξη του στόχου σας

για το επιθυμητό βάρος. Περιέχουν απομονωμένη πρωτεΐνη σόγιας και απομονωμένη και

συμπυκνωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος μαζί με φυτικές ίνες. Βοηθούν στο αίσθημα πληρότητας και

μπορούν να καταναλωθούν ως σνακ ανάμεσα στα γεύματα. Παρέχουν 15g πρωτεΐνης ανά μπάρα.

Κωδ. 465 Σοκολάτα / Κωδ. 466 Κανέλα

Δημοφιλές προϊόν

Forever Lite Ultra™ Περιέχει αμινοτεΐνη που είναι ένα μοναδικό μείγμα ενζύμων ειδικά σχεδιασμένων για να διασπάσουν την πρωτεΐνη στη διατροφή σας. Κατάλληλο, επίσης, ως συνοδευτικό γεύμα ή σνακ ως μέρος μιας διατροφής χαμηλής σε θερμίδες. Περιέχει 15 μερίδες ανά συσκευασία.

Κωδ. 470 Βανίλια / Κωδ. 471 Σοκολάτα

Περιέχει σόγια.

Page 33: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Forever Lean® Για τους ανθρώπους που αγαπούν τα σπορ και θέλουν να διασφαλίσουν ότι ακολουθούν μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Αυτές οι καλά ισορροπημένες κάψουλες περιέχουν πολύτιμες φυτικές ίνες από φραγκόσυκο, πρωτεΐνες που προέρχονται από μια ποικιλία άσπρων φασολιών και χρώμιο, το οποίο είναι βασικό ιχνοστοιχείο. Τα συστατικά αυτά συμβάλλουν στη μείωση της απορρόφησης των θερμίδων που προσλαμβάνει ο οργανισμός από τα λίπη και τους υδατάνθρακες και σας βοηθούν να φτάσετε στο ιδανικό βάρος. Κωδ. 289

Forever Garcinia Plus®Επίσης γνωστό και ως ταμάρινθος malabar, το garcinia cambogia, προέρχεται από τον καρπό ενός δέντρου στη Νότια Ασία. Αυτός ο καρπός περιέχει υδροξυκιτρικό οξύ, ένα συστατικό που μπορεί να συμβάλλει στη μείωση της μετατροπής των υδατανθράκων σε λίπη από τον οργανισμό. Στο Forever Garcinia Plus συνδυάζεται με χρώμιο που συμβάλλει στον μεταβολισμό των μικροθρεπτικών συστατικών και τη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα. Κωδ. 071

Forever Therm™

Μια ισχυρή υποστηρικτική φόρμουλα που θα προσφέρει ώθηση στα επίπεδα ενέργειάς σας και θα ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό σας. Περιέχει εκχύλισμα φύλλων πράσινου τσαγιού, φυσική καφεΐνη από εκχύλισμα σπόρων γκουαρανά, φυσικούς καρπούς ακατέργαστου πράσινου καφέ και κετόνες βατόμουρου. Ο μοναδικός συνδυασμός από φυτικά εκχυλίσματα έχει αντιοξειδωτική δράση και υποστηρίζει τη θερμογένεση, δηλαδή την καύση του λίπους για την παραγωγή ενέργειας στα κύτταρα του οργανισμού. Κωδ. 463

Forever Fiber™

Οι φυτικές ίνες είναι ιδιαίτερα ευεργετικές τόσο για τη σιλουέτα όσο και την υγεία μας προσφέροντας σημαντικά οφέλη στο πεπτικό σύστημα. Είναι πολύτιμες για τον οργανισμό για όσους βρίσκονται σε πρόγραμμα ελέγχου βάρους. Το Forever Fiber παρέχει 5 γραμμάρια υδατοδιαλυτών φυτικών ινών σε ένα εύχρηστο φακελάκι. Ένας εύκολος τρόπος για να αυξήσετε τη συνολική καθημερινή λήψη φυτικών ινών και να αποκτήσετε βέλτιστη υγεία. Κωδ. 464

33

Forever Lean® 120 κάψουλες

GR: 38,19€ | CYP: 32,60€

289

Forever Garcinia Plus® 70 μαλακές κάψουλες

GR: 41,68€ | CYP: 35,59€

071

Forever Therm™ 60 ταμπλέτες | GR: 37,99€

CYP: 32,43€

463

Forever Fiber™ 30 φακελάκια στικ| GR: 24,62€

CYP: 21,02€

464

Page 34: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Clean 9™

Το Clean 9 έχει σχεδιασθεί για ένα γρήγορο ξεκίνημα στο ταξίδι σας για τον πιο καλλίγραμμο και υγιή εαυτό σας. Ένα αποτελεσματικό και εύκολο στην εφαρμογή πρόγραμμα 9 ημερών που σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να μεταμορφώσετε το σώμα σας σήμερα!

Το Clean 9 περιλαμβάνει:2 Forever Aloe Vera Gel

1 συσκευασία Forever Lite Ultra

18 δισκία Forever Therm

54 μαλακές κάψουλες Forever Garcinia Plus

9 ατομικά φακελάκια Forever Fiber

Μεζούρα για μετρήσεις και σέικερ

Κωδ. 475 Βανίλια Κωδ. 476 Σοκολάτα

475 476

+ φ

υσικ

ή κα

τάστ

αση

& έ

λεγχ

ος β

άρου

ς / F

orev

er F

.I.T.

34

F.I.T. 1™

Αλλάξτε τον τρόπο που σκέφτεστε για το φαγητό και την άσκηση με το δεύτερο στάδιο του προγράμματος, το F.I.T.1. Σας παρέχει όλη τη γνώση που χρειάζεστε για να εμπνευστείτε και να αλλάξετε το σώμα σας. ΜΠΟΡΕΙΤΕ:

• Να χάσετε βάρος

• Να δείχνετε και να αισθάνεστε καλύτερα από ποτέ

• Να κάνετε μια μόνιμη αλλαγή προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Το F.I.T. 1 περιλαμβάνει:4 Forever Aloe Vera Gel

2 συσκευασίες Forever Lite Ultra (Σοκολάτα ή Βανίλια)

60 ταμπλέτες Forever Therm

70 μαλακές κάψουλες Forever Garcinia Plus

30 ατομικά φακελάκια Forever Fiber

10 μπάρες Forever Pro X2 (Κανέλα ή Σοκολάτα)

Κωδ. 479 Βανίλια &

PROX2 Κανέλα

Κωδ. 480 Σοκολάτα &

PROX2 Κανέλα

Κωδ. 485 Βανίλια &

PROX2 Σοκολάτα

Κωδ. 486 Σοκολάτα & PROX2 Σοκολάτα

F.I.T. 2™

Το F.I.T.2 θα σας οδηγήσει στο επόμενο επίπεδο ενδυναμώνοντας και τονώνοντας το σώμα σας. Κάψτε περισσότερες θερμίδες και μεταμορφώστε το σώμα σας. Το χτίσιμο σφιχτών μυών είναι απαραίτητο στη διαδικασία απώλειας βάρους τόσο για τους άντρες, όσο και για τις γυναίκες και το Forever F.I.T.2 θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς να τους χτίσετε και να τους διατηρήσετε! Τονωθείτε, μείνετε σε φόρμα και μεταμορφωθείτε με το Forever F.I.T.2!

Το F.I.T. 2 περιλαμβάνει:4 Forever Aloe Vera Gel

2 συσκευασίες Forever Lite Ultra (Σοκολάτα ή Βανίλια)

60 ταμπλέτες Forever Therm

70 μαλακές κάψουλες Forever Garcinia Plus

30 ατομικά φακελάκια Forever Fiber

10 μπάρες Forever Pro X2 (Κανέλα ή Σοκολάτα)

Κωδ. 491 Βανίλια &

PROX2 Κανέλα

Κωδ. 492 Σοκολάτα &

PROX2 Κανέλα

Κωδ. 497 Βανίλια &

PROX2 Σοκολάτα

Κωδ. 498 Σοκολάτα & PROX2 Σοκολάτα

F.I.T. 2™ GR: 326,70€ | CYP: 278,89€

491 492 497 498

F.I.T. 1™ GR: 326,70€ | CYP: 278,89€

479 480 485 486

Clean 9™ GR: 132,31€ | CYP: 112,94€

Forever F.I.T.

ΠρώτοΒήμα

ΔεύτεροΒήμα

ΤρίτοΒήμα

Με περίπου 10€ την ημέρα δείχνετε και αισθάνεστε υπέροχα!

Page 35: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

35

Vital5™

Το Vital5 περιλαμβάνει πέντε βασικά προϊόντα που παρέχουν ζωτικής σημασίας θρεπτικά συστατικά για τον οργανισμό σας, τα οποία είναι απαραίτητα για να πετύχουμε βέλτιστα επίπεδα υγείας και ευεξία. Αυτός ο συνδυασμός προϊόντων βοηθά στη δημιουργία ενός σούπερ μεταφορέα θρεπτικών συστατικών, που θέτει τα θεμέλια μιας ισορροπημένης διατροφής από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα προσαρμοσμένης διατροφής.

Vital5™ GR: 276,04€ | CYP: 235,65€

456 457 458

Το Vital5 περιλαμβάνει:4 Forever Aloe Vera Gel

1 Forever Daily

1 Forever Active Probiotic

1 Forever Arctic Sea

1 ARGI+

5 κάρτες για δημιουργία ενδιαφέροντος

Έντυπο οδηγιών

Κωδ. 456 Forever Aloe Vera Gel Κωδ. 457 Forever Aloe Berry Nectar

Κωδ. 458 Forever Aloe Bits n’ Peaches

Novus Customer Pack

Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε την εξαιρετική σειρά προϊόντων της Forever! Ένα πακέτο ειδικά σχεδιασμένο για τα νέα μέλη (Novus Customer) που επιθυμούν να κάνουν ένα δυναμικό ξεκίνημα στην επιχείρησή τους. Περιλαμβάνει τα αγαπημένα μας προϊόντα για όλες τις ανάγκες, καθώς και πολλά άλλα για να τα μοιραστείτε με τους πελάτες. Στο πακέτο περιέχεται δωρεάν έντυπο υλικό και επιχειρηματικά εργαλεία για να γνωρίσετε και σε άλλους αυτή την ευκαιρία. (Μόνο για Novus Customer) Το Πακέτο NCP περιλαμβάνει: Forever Aloe Vera Gel x 2, Forever Aloe Berry Nectar x 2, Aloe Vera Gelly x 2, Aloe Jojoba Shampoo x 2 , Aloe Jojoba Conditioner x 2, Aloe Lips x 3, Forever Bright Toothgel x 2, Aloe Hand & Face Soap x 2, Aloe Propolis Creme x 2, Relaxation Massage Lotion x 2, Aloe Ever-Shield x 2, Aloe First, Aloe Bath Gelée x 2, Aloe Purifying Cleanser, Aloe Exfoliator, Forever Royal Jelly, Forever Kids, Gentleman’s Pride, Aloe Lotion, Aloe Moisturizing Lotion, Aloe Heat Lotion, Aloe Sunscreen, Forever Lite Ultra Chocolate.

017

Novus Customer Pack GR: 465,12€ | CYP: 450€

Κερδίστε αμέσως το

δικαίωμα της χονδρικής

πακέτα συλλογής

+ π

ακέτ

α συ

λλογ

ής

Page 36: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Τα αιθέρια έλαια της Forever έχουν προσεχτικά επιλεγεί, συγκομιστεί και παρασκευαστεί με την υψηλότερη ποιότητα. Η περιεκτικότητα του εδάφους σε ανόργανες ουσίες, οι κλιματολογικές συνθήκες και η βιωσιμότητα λαμβάνονται υπόψη για την επιλογή της περιοχής που θα συλλέξουμε τα βότανα, τους καρπούς και τα φυτά που θα χρησιμοποιηθούν στην παραγωγή τους.

+ α

ισθή

σεις

/ αι

θέρι

α έλ

αια

αισθήσειςForever™ Essential Oils

ΛεμόνιΤο λεμόνι είναι ένα από τα πιο

γνωστά έλαια και χρησιμοποιείται σε ολόκληρο τον κόσμο εδώ και αιώνες για τις αντισηπτικές του ιδιότητες

και το αναζωογονητικό του άρωμα. Η συγκομιδή των

λεμονιών της Forever γίνεται όταν ολοκληρωθεί η ωρίμανσή

τους για να παραχθεί το υψηλότερης ποιότητας αιθέριο

έλαιο για αναζωογόνηση και ενέργεια. Κωδ. 507

Forever™ Essential Oils Λεβάντα

Η λεβάντα της Forever καλλιεργείται στη Βουλγαρία για τις

ιδανικές κλιματολογικές και εδαφικές συνθήκες που διαθέτει. Τα υψηλά

επίπεδα οξικού λιναλυλεστέρα δίνουν στη

λεβάντα αυτό το φρουτώδες, γλυκό

άρωμα. Η Forever Living παρέχει το πιο αγνό,

φυσικό έλαιο λεβάντας για χαλάρωση και ηρεμία.

Κωδ. 506

Forever™ Essential Oils ΜένταΤο Forever™ Εssential Oils Μέντα αποστάζεται από φυτά που έχουν καλλιεργηθεί από τις ίδιες εκτάσεις για περισσότερα από 85 χρόνια. Αυτά τα φυτά αναγνωρίζονται για την υψηλότερη περιεκτικότητά τους σε μενθόλη προσδίδοντας ένα μοναδικό δροσερό αποτέλεσμα. Κωδ. 508

36

508

Forever™ Essential Oils Μέντα 15ml | GR: 26,43€ | CYP: 25,59€

507

Forever™ Essential Oils Λεμόνι15ml | GR: 18,81€ | CYP: 18,20€

506

Forever™ Essential Oils Λεβάντα15ml | GR: 35,71€ | CYP: 34,55€

Page 37: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Forever™ Essential Oils Tri–Pak Το Forever Tri–Pak είναι μια συλλογή της

Forever από τις μεμονωμένες νότες αιθέριων ελαίων μέντας, λεμονιού και

λεβάντας των 5 ml το κάθε ένα. Όλες οι μονές νότες της Forever σε μια έξυπνη,

πρακτική συσκευασία που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Κωδ. 512

37

512

Forever™ Essential Oils Tri–Pak GR: 39,52€ | CYP: 38,23€

Page 38: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

+ α

ισθή

σεις

/ αι

θέρι

α έλ

αια Forever™ Essential Oils

At EaseΤο Forever™ Essential Oils At Ease, συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες της πιο αγνής Πυραλίδος, Λεβαντίνης, Ευκάλυπτου, Κολίανδρου, Λιβανιού, Δεντρολίβανου, Ρωμαϊκού Χαμομηλιού, Μέντας, Βασιλικού και Ρίγανης. Το άρωμά του βοηθάει να αποκτήσουμε αίσθημα ηρεμίας και χαλάρωσης. Κωδ. 509

38

Forever™ Essential Oils ΣυλλογήΗ Forever™ Essential Oils Συλλογή περιλαμβάνει κάθε μοναδική νότα από τα αγαπημένα σας έλαια σε λεβάντα, λεμόνι και μέντα, καθώς και τα αγαπημένα σας Μείγματα Αιθέριων Ελαίων για μια απόλυτη εμπειρία αρωματοθεραπείας.

Κωδ. 513

509 511 510

Forever™ Essential Oils At Ease 10ml | GR: 31,62€ | CYP: 30,59€

Forever™ Essential Oils Soothe 10ml | GR: 52,61€ | CYP: 50,90€

Forever™ Essential Oils Defense 10ml | GR: 36,80€ | CYP: 35,60€

513

Forever™ Essential Oils Συλλογή GR: 201,98€ | CYP: 195,41€

Forever™ Essential Oils SootheΤο Forever™ Essential Oils Soothe είναι ένα τέλεια ισορροπημένο μείγμα από Άγρια Μέντα, Πυραλίδα, Καμφορόδεντρο, Ylang Ylang και Χαμομήλι. Η μοναδική σύνθεσή του διεισδύει στο δέρμα προσφέροντας χαλάρωση στο σώμα σας. Κωδ. 511

Forever™ Essential Oils Defense Το Forever™ Essential Oils Defense αποτελείται από επιλεγμένα αγνά έλαια Γαρυφαλέλαιου, Πορτοκαλιού, Κανέλας, Δεντρολίβανου, Λιβανιού, Ευκάλυπτου και καρπών Αρκεύθου, ειδικά σχεδιασμένο για δύναμη και ζωτικότητα. Κωδ. 510

Page 39: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

39

505

Forever™ Essential Oils Έλαιο Βάσης118ml | GR: 22,35€ | CYP: 21,62€

Forever™ Essential Oils Έλαιο Βάσης Ένα αποκλειστικό

μείγμα από Αλόη Βέρα, βιταμίνες Ε, Α, C και

φυσικών άοσμων ελαίων. Το έλαιο βάσης αναζωογονεί το δέρμα

και παράλληλα προσφέρει όλα τα

προτερήματα από τα Forever™ Essential Oils

όταν πρόκειται να τα εφαρμόσετε στην

επιδερμίδα σας. Κωδ. 505

Page 40: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

40

ομορφιά & ευεξία

Page 41: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

41

Τα προϊόντα της Forever για ομορφιά και ευεξία εφαρμόζουν τέλεια στην επιδερμίδα τόσο του προσώπου όσο και του σώματος χαρίζοντάς της μια φυσική λάμψη.

Δοκιμάστε τα προϊόντα ομορφιάς και ευεξίας της Forever για μια υπέροχη εμπειρία σώματος, μαλλιών και επιδερμίδας.

+ ο

μορφ

ιά &

ευε

ξία

Αγνότητα για την επιδερμίδα και το σώμα. Τα πολυτελή προϊόντα ομορφιάς και ευεξίας της Forever περιέχουν τα καλύτερα φυσικά συστατικά για να κάνουν την επιδερμίδα σας να ακτινοβολεί. Η πιο αγνής μορφής αλόη βέρα ενισχύει την ομορφιά σας και σας κάνει να δείχνετε και να νιώθετε υπέροχα.

Page 42: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Νιώστε ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι με τη μοναδική εμπειρία που θα σας προσφέρει το Aroma Spa Collection. Αυτός ο απολαυστικός

συνδυασμός σας παρέχει την απόλυτη εμπειρία spa στο σπίτι.

286

287 288

Relaxation Bath Salts

Απολαύστε μια χαλαρωτική εμπειρία μπάνιου με αυτό το αρωματικό μείγμα από άλατα της Νεκράς Θάλασσας, λεβάντα και τα απαραίτητα έλαια για να κρατήσουν μακριά τις έγνοιες σας. Για αιώνες, τα άλατα της Νεκράς Θάλασσας ήταν γνωστά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, καθώς και για την καταπραϋντική και ενυδατική τους δράση. Η λεβάντα είναι ένα γνωστό βότανο χάρη στις καταπραϋντικές της ιδιότητες. Κωδ. 286

Relaxation Bath Salts 350g | GR: 25,15€ | CYP: 24,33€

Relaxation Shower Gel 192ml | GR: 20,81€ | CYP: 20,13€

Relaxation Massage Lotion192ml | GR: 23,55€ | CYP: 22,79€

Relaxation Massage Lotion

Ενυδατική μη λιπαρή κρέμα που συνδυάζει την ανακουφιστική και ενυδατική δράση της αλόης βέρα, του λευκού τσαγιού με αιθέρια έλαια λεβάντας, περγαμόντου και ηλιοτρόπιου. Το Relaxation Massage Lotion είναι ο τέλειος τρόπος για να ολοκληρώσετε μια εμπειρία spa στο σπίτι. Κωδ. 288

+ ο

μορφ

ιά &

ευε

ξία

/ περ

ιποί

ηση

δέρμ

ατος

42

χαλάρωση

Relaxation Shower Gel

Για επιδερμίδα με μεταξένια απαλότητα! Οι καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες του Relaxation Shower Gel αφήνουν το δέρμα σας δροσερό και αναζωογονημένο. Το χαλαρωτικό αυτό αφρόλουτρο έχει μια θρεπτική σύνθεση με αλόη βέρα, αιθέρια ελαία σε συνδυασμό με το λεπτό άρωμα λεβάντας και εκχύλισμα λεμονιού, περγαμόντου και αγγουριού. Κωδ. 287

Page 43: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

284

285

067

Avocado Face & Body Soap

Ήπιο σαπούνι με απαλό κιτρώδες άρωμα από 100% αγνό αβοκάντο. Απολαύστε τις περιποιητικές ιδιότητες του αβοκάντο, που θα αφήσει το πρόσωπο και το σώμα σας απαλό, καθαρό και ενυδατωμένο. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, καθώς αποτελεί πλούσια πηγή βιταμινών. Κωδ. 284

Avocado Face & Body Soap 142g | GR: 6,17€ | CYP: 5,97€

Aloe Ever-Shield®92,1g | GR: 8,81€ | CYP: 8.53€

Aroma Spa Collection GR: 69,28€ | CYP: 67,03€

Aloe Ever-Shield®

Το αποσμητικό Aloe Ever-Shield παρέχει αποτελεσματική

προστασία όλη μέρα. Η απαλή, αλλά και ισχυρή σύνθεσή του με

αλόη βέρα δεν προκαλεί ερεθισμούς και δεν περιέχει

οινόπνευμα ή βλαβερά άλατα αλουμινίου. Είναι τόσο ήπιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά

το ξύρισμα ή την αποτρίχωση με κερί. Κωδ. 067

Aroma Spa Collection

Μια πολυτελή συλλογή που αποτελείται από τρία προϊόντα και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια εμπειρία spa στο σπίτι. Ικανοποιήστε τις αισθήσεις με υψηλής ποιότητας προϊόντα συμπεριλαμβανομένης της αλόης βέρα, της λεβάντας, του λευκού τσαγιού και των αιθέριων ελαίων που θα βρείτε στo Relaxation Bath Salts, στο Relaxation Shower Gel και το Relaxation Massage Lotion. Κωδ.285

Κωδ. 286 Relaxation Bath SaltsΚωδ. 287 Relaxation Shower Gel Κωδ. 288 Relaxation Massage Lotion

43

Page 44: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

349

Sonya® Hydrate Shampoo

Πλούσιο σαμπουάν με μοναδική ενυδατική φόρμουλα που θρέφει το τριχωτό της

κεφαλής και αναζωογονεί τα θαμπά μαλλιά. Η εμπλουτισμένη σύνθεσή του με αλόη βέρα και

βασιλικό πολτό εξαλείφει την ξηρότητα και προσφέρει στα μαλλιά σας την ενυδάτωση που

χρειάζονται για μεταξένιο άγγιγμα. Κωδ. 349

Sonya® Hydrate Conditioner

Περιποιείται, ξεμπλέκει και μαλακώνει τα ξηρά μαλλιά αφήνοντάς τα λαμπερά. Με μοναδική

σύνθεση που συγκρατεί την υγρασία και θρέφει το τριχωτό της κεφαλής, ενώ παράλληλα ελέγχει το

φριζάρισμα. Ο τέλειος σύντροφος για το Sonya Hydrate Shampoo. Κωδ. 350

Sonya® Hydrate Shampoo 355ml | GR: 21,96€ | CYP: 21,24€

Sonya® Volume Shampoo 355ml | GR: 21,96€ | CYP: 21,24€

350

Sonya® Hydrate Conditioner 355ml | GR: 21,96€ | CYP: 21,24€

351 352

Sonya® Volume Conditioner 355ml | GR: 21,96€ | CYP: 21,24€

+ ο

μορφ

ιά &

ευε

ξία

/ περ

ιποί

ηση

δέρμ

ατος

44

Αγαπημένο

Sonya® Volume Shampoo Χαρίστε όγκο και λάμψη στα μαλλιά σας με τον

μοναδικό συνδυασμό της αλόης βέρα και του βασιλικού πολτού. Το Sonya Volume Shampoo ενυδατώνει και θρέφει το τριχωτό της κεφαλής

καταπολεμώντας τα άτονα μαλλιά. Κωδ. 351

Sonya® Volume Conditioner Ολοκληρώστε την περιποίηση με το Sonya Volume

Conditioner για μαλλιά με όγκο. Αφήνει στα μαλλιά σας μια αξεπέραστη αίσθηση

απαλότητας, λάμψης και είναι εύκολο να τα διαχειριστείτε. Το

Sonya Volume Conditioner περιέχει αλόη βέρα και βασιλικό

πολτό και προσφέρει όγκο και θρέψη. Κωδ. 352

Page 45: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

260

261

Aloe-Jojoba Shampoo

Αποκτήστε όμορφα, λαμπερά μαλλιά, εύκολα να τα διαχειριστείτε με αυτό το σαμπουάν με αλόη βέρα και έλαιο jojoba. Με ισορροπημένο pH, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών και επαναφέρει τη φυσική τους υγρασία. Κωδ. 260

Aloe-Jojoba Shampoo 296ml | GR: 15,58€ | CYP: 15,08€

Aloe-Jojoba Conditioning Rinse

Περιέχει έλαιο jojoba και βιταμίνη Β που θρέφουν, προστατεύουν και δυναμώνουν τα μαλλιά. Με ισορροπημένο pH χαρίζει στα μαλλιά ένα μεταξένιο αποτέλεσμα σαν να έχετε βγει μόλις από το κομμωτήριο. Εμπλουτισμένο με θρεπτικά έλαια και βιταμίνες, αυτό το προϊόν σας παρέχει ένα τέλειο αποτέλεσμα όταν χρησιμοποιείται συνδυαστικά με το Aloe Jojoba Shampoo. Κωδ. 261

Aloe-Jojoba Conditioning Rinse 296ml | GR: 15,85€ | CYP: 15,33€

038

Aloe Hand & Face Soap

Υπερσυμπυκνωμένο σαπούνι ιδανικό για όλη την οικογένεια και απαλό ακόμα και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Πλούσια και κρεμώδης υφή που ενυδατώνει. Η απαλή σύνθεσή του που δεν ερεθίζει αφήνει πλούσιο αφρό για καθημερινό καθαρισμό του προσώπου, των χεριών και του σώματος. Κωδ. 038

Aloe Hand & Face Soap 473ml | GR: 15,09€ | CYP: 14,60€

45

Αγαπημένο

Page 46: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

062

Aloe Lotion 118ml | GR: 17,61€ | CYP: 17,03€

Aloe First® 473ml | GR: 23,13€ | CYP: 22,38€

040

+ ο

μορφ

ιά &

ευε

ξία

/ περ

ιποί

ηση

δέρμ

ατος

4646

Δημοφιλές προϊόν

Aloe First®

Συνδυάσαμε σταθεροποιημένο ζελέ αλόης βέρα με πρόπολη μελισσών σε ένα

προϊόν πολλαπλών χρήσεων. Περιέχει έντεκα μοναδικά φυτικά εκχυλίσματα

γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες που συμπληρώνουν αυτή την ίδιαίτερα

προστατευτική φόρμουλα. Καταπραΰνει και προστατεύει το δέρμα και τα μαλλιά

από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου και μικροερεθισμούς. Ιδανικό και ως

after sun.Κωδ. 040

Aloe Lotion

Ενυδατική κρέμα με λεπτή υφή που περιποιείται το πρόσωπο και το σώμα.

Περιέχει συστατικά που θρέφουν την επιδερμίδα

όπως έλαιο jojoba, βιταμίνη E, κολλαγόνο και ελαστίνη

διατηρώντας το δέρμα απαλό. Η Aloe Lotion είναι ιδανική για

να καταπραΰνει το ξηρό και ερεθισμένο δέρμα, ενώ είναι

ιδανική για after sun. Κωδ. 062

Page 47: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Gentleman’s Pride®

Μια καταπραϋντική λοσιόν για μετά το ξύρισμα χωρίς οινόπνευμα που

καταπραΰνει και περιποιείται το ερεθισμένο δέρμα του άνδρα. Ένα μείγμα μαλακτικών και ενυδατικών

συστατικών με αγνό ζελέ αλόης βέρα, δενδρολίβανο και χαμομήλι. Μπορεί να

χρησιμοποιηθεί και καθημερινά σαν ενυδατική λοσιόν για αναζωογόνηση

της επιδερμίδας και εντατική περιποίηση από ερεθισμούς

από το ξυράφι ή την έκθεση στον ήλιο.

Κωδ. 070

028

Forever Hand Sanitizer® 59ml | GR: 3,89€ | CYP: 3,76€

318

Forever Hand Sanitizer® Αντισηπτικό υγρό για τα χέρια εμπλουτισμένο με καταπραϋντικό ζελέ αλόης βέρα και τα ενυδατικά οφέλη του μελιού. Μια μικρή ποσότητα από αυτό μπορεί να σκοτώσει το 99,99% των μικροβίων. Με αναζωογονητικό άρωμα λεμονιού και λεβάντας, το Forever Hand Sanitizer αφήνει τα χέρια σας μαλακά και ενυδατωμένα. Είναι τέλειο για να σας ακολουθεί παντού! Κωδ. 318

Forever Bright® Toothgel Οδοντόκρεμα για υγιή δόντια και δροσερή αναπνοή με φυσικό τρόπο ιδανική για όλη την οικογένεια! Η απαλή σύνθεσή της χωρίς φθόριο περιέχει υψηλής ποιότητας συστατικά συμπεριλαμβανομένης αλόης βέρα και πρόπολης μελισσών. Τα φυσικά αρώματα μέντας και δυόσμου αφήνουν στο στόμα σας μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Χωρίς λευκαντικούς παράγοντες, τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες θα τη λατρέψουν! Κωδ. 028

Forever Bright® Toothgel 130g | GR: 8,55€ | CYP: 8,27€

47

070

Gentleman‘s Pride® 118ml | GR: 17,60€ | CYP: 17,03€

Αγαπημένο

Page 48: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

199

319

Aloe Sunscreen Spray 178ml | GR: 19,21€ | CYP: 18,58€

Aloe Sunscreen

Με δείκτη προστασίας SPF 30 και αδιάβροχη σύνθεση, η αντηλιακή κρέμα αλόης βέρα της

Forever προστατεύει το δέρμα σας από τις βλαβερές ακτίνες UVA και UVB. Αυτή η

μεταξένια, απαλή και εύκολη στην εφαρμογή φόρμουλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως

after sun. Κωδ. 199

Aloe Sunscreen 118ml | GR: 17,61€ | CYP: 17,03€

Aloe Sunscreen Spray

Η μεταξένια, απαλή και αδιάβροχη σύνθεση του Aloe Sunscreen Spray παρέχει υψηλή προστασία από τις επιδράσεις του ήλιου. Εύκολο στην εφαρμογή, με δείκτη προστασίας SPF 30 προστατεύει την επιδερμίδα από την πρόωρη γήρανση και τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου. Κωδ. 319

+ ο

μορφ

ιά &

ευε

ξία

/ περ

ιποί

ηση

δέρμ

ατος

48

Δημοφιλές προϊόν

462

Forever Sun Lips™4,25g | GR: 4,92€ | CYP: 4,76€

Forever Sun Lips™

Όλα τα οφέλη του Aloe Lips συν έξτρα προστασία! Ενυδατικό lip balm με SPF30 που προστατεύει τα χείλη σας. Η αλόη βέρα προσφέρει φυσική καταπράυνση και ενυδάτωση, ενώ το έλαιο από σπόρο jojoba βοηθάει τους ιστούς των χειλιών να μαλακώσουν. Είναι αδιάβροχο έως και για 80 λεπτά και χαρίζει μοναδική αίσθηση δροσιάς από μέντα, γεγονός που το καθιστούν τον καλύτερο σύντροφο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες! Και εάν το κρύο ταλαιπωρεί τα χείλη σας τον χειμώνα, τα καταπραϋντικά συστατικά του Forever Sun Lips αποτελούν μια εξαιρετική προσθήκη στην καθημερινή φροντίδα σας! Kωδ. 462

Page 49: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Forever Aloe Styling Gel®

Ένα ζελέ styling μαλλιών, ανθεκτικό στην υγρασία, χωρίς οινόπνευμα που προσφέρει εξαιρετικό κράτημα. Δίνει στυλ στα μαλλιά σας, ενώ φαίνονται λαμπερά,

δυνατά και υγιή. Χρησιμοποιήστε σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά για όγκο και λάμψη. Κωδ. 194

25th Edition® for Women

Το 25th Edition for Women αναμειγνύει το δροσερό άρωμα από πέταλα με ζεστό ξύλο μόσχου αναδεικνύοντας τη θηλυκότητά σας. Μοιάζει σαν ένα δροσερό μπουκέτο

με λευκά λουλούδια! Κωδ. 208

25th Edition® for Men

Ένα δροσερό και αισθησιακό άρωμα για τον άντρα με αναζωογονητικό μείγμα από φρουτένιες, ποώδεις και ξυλώδεις νότες μαζί με νότες από λεβάντα της Μεσογείου, παγωμένο ανανά και περγαμόντο. Κωδ. 209

Aloe Lips™

Το Aloe Lips αποτελεί ένα πλούσιο και θρεπτικό lip balm για χείλη για φίλημα. Η αλόη βέρα, το jojoba και το κερί μελισσών περιποιούνται και ενυδατώνουν τα χείλη σας. Ιδανικό για όλες τις εποχές! Κωδ. 022

Aloe Vera Gelly

Το Aloe Vera Gelly προσφέρει ανακούφιση από μικροερεθισμούς του δέρματος. Ιδανικό για ενυδάτωση, ανάπλαση και περιποίηση ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα. Είναι παρασκευασμένο από 100% σταθεροποιημένο ζελέ αλόης βέρα, σαν να χαράζατε ένα φύλλο αλόης και να παίρνατε από το εσωτερικό του το αγνό και ζωντανό ζελέ. Ιδανικό ως προϊόν after sun. Κωδ. 061

194

Forever Aloe Styling Gel® 227g | GR: 17,60€ | CYP: 17,03€

208

25th Edition® for Women50ml | GR: 47,11€ | CYP: 45,58€

49

022

Aloe Lips™4,25g | GR: 4,27€ | CYP: 4,14€

25th Edition® for Men50ml | GR: 47,11€ | CYP: 45,58€

209

061

Aloe Vera Gelly118ml | GR: 17,61€ | CYP: 17,03€

Page 50: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

056 057014

Aloe Body Toner 113g | GR: 35,21€ | CYP: 34,07€

Aloe Body Conditioning Crème

113g | GR: 42,25€ | CYP: 40,87€

Aloe Bath Gelée 251ml | GR: 19,37€ | CYP: 18,74€

Aloe Body Conditioning Crème

Συσφιγκτική κρέμα σώματος από αλόη βέρα και

εκχυλίσματα βοτάνων για να επιτύχετε σφιχτή και μεταξένια αίσθηση στην επιδερμίδα σας.

Χρησιμοποιήστε τη σε συνδυασμό με το Aloe Body

Toner για μια ολοκληρωμένη περιποίηση σώματος.

Κωδ. 057

Aloe Body Toner Μια πλούσια τονωτική κρέμα

σώματος με αλόη βέρα και συνδυασμό βοτάνων ιδανική για ενυδάτωση, τόνωση και σύσφιξη

της επιδερμίδας. Τυλίξτε τη μεμβράνη γύρω από την περιοχή

που έχετε εφαρμόσει το Toner για μέγιστα αποτελέσματα. Η ειδική

της σύνθεση επιτρέπει στην επιδερμίδα να καθαρίζει και να

απελευθερώνει τα υγρά που κατακρατούνται και δημιουργούν

την κυτταρίτιδα. Κωδ. 056

Αποκτήστε ένα σφριγηλό και καλλίγραμμο σώμα με το Aloe Body Toning Kit. Αυτό το τονωτικό σετ σώματος με αλόη βέρα περιέχει

μοναδικά συστατικά ειδικά σχεδιασμένα για να βελτιώσουν την υφή του δέρματός σας και να σας εξασφαλίσουν μια λεία και απαλή επιδερμίδα.

+ ο

μορφ

ιά &

ευε

ξία

/ περ

ιποί

ηση

δέρμ

ατος

50

τόνωση

Aloe Bath Gelée Αναζωογονητικό αφρόλουτρο με

υπέροχο άρωμα, πλούσιο σε αγνό ζελέ αλόης βέρα που θα

σας χαλαρώσει. Ενυδατώνει το σώμα και αφήνει μια μεταξένια

απαλότητα στο δέρμα. Σε συνδυασμό με τη λούφα, σας

βοηθάει να απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, αποκαλύπτοντας μια τέλεια όψη.

Κωδ. 014

Page 51: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

055

Aloe Body Toning Kit GR: 100,61€ | CYP: 97,34€

Ειδικά σχεδιασμένο για να περιποιηθείτε, να τονώσετε και να συσφίξετε το σώμα

σας, μειώνοντας την όψη της κυτταρίτιδας. Το πακέτο περιλαμβάνει το

Aloe Body Toner, την Aloe Body Conditioning Crème, το Aloe Bath Gelée,

λούφα και μεμβράνη. Κωδ. 055

Aloe Body Toner Κωδ. 056 Aloe Body Conditioning Crème Κωδ. 057

Aloe Bath Gelée Kωδ. 014

51

Αγαπημένο

Page 52: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Δημοφιλές προϊόν

051

063

Η άψογη επιδερμίδα σας βοηθάει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Εντάξτε στην καθημερινή σας ρουτίνα προϊόντα που θα επαναφέρουν τη λάμψη

στο πρόσωπό σας. Όλη η απαλότητα της φύσης για το πρόσωπό σας!

Aloe Propolis Crème

Μια πλούσια κρέμα για πρόσωπο και σώμα που συνδυάζει το υψηλής περιεκτικότητας σταθεροποιημένο ζελέ αλόης βέρα με πρόπολη μελισσών και χαμομήλι που προσφέρει θρέψη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα σας. Η ιδανική επιλογή σας για καθημερινή ενυδάτωση, ενώ καταπραΰνει από τυχόν ερεθισμούς. Κωδ. 051

Aloe Moisturizing Lotion

Μεταξένια ενυδατική κρέμα αλόης βέρα για το πρόσωπο και το σώμα. Οι

καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες της αλλαντοΐνης, του βερυκοκέλαιου, του

έλαιου jojoba, της ελαστίνης και του κολλαγόνου αφήνουν μια απαλή αίσθηση

στην επιδερμίδα σας. Οι ενυδατικοί παράγοντες περιποιούνται το πρόσωπο,

τα χέρια και το σώμα σας επαναφέροντας την ισορροπία του pH. Εύκολη στην

εφαρμογή, ενώ αποτελεί την ιδανική βάση για το make up. Κωδ. 063

Aloe Moisturizing Lotion 118ml | GR: 17,61€ | CYP: 17,03€

Aloe Propolis Crème113g | GR: 21,63€ | CYP: 20,93€

+ ο

μορφ

ιά &

ευε

ξία

/ περ

ιποί

ηση

δέρμ

ατος

52

λάμψη

Page 53: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

236 233

Forever Epiblanc®

Κρέμα λεύκανσης με 100% σταθεροποιημένη αλόη βέρα και φυσικά αποστάγματα από βότανα όπως το αγριοκέρασο. Μια ειδική φόρμουλα με λευκαντικές ιδιότητες, ειδικά σχεδιασμένη για να δώσει ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα σας και να ελαττώσει την εμφάνιση μαύρων κηλίδων και λεκέδων. Κωδ. 236

Forever Alluring Eyes®

Αναζωογονητική κρέμα ματιών που βοηθά στην πρόληψη και την καταπολέμηση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια. Πλούσια σε ζελέ αλόης, φυσική βιταμίνη E, έλαιο καρύδας και jojoba, ενισχύει την ελαστικότητα στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών και αποτελεί την ιδανική λύση για να αποκτήσετε ένα ξεκούραστο βλέμμα. Κωδ. 233

Forever Epiblanc®28,3g | GR: 15,79€

CYP: 15,28€

Forever Alluring Eyes® 28,3g | GR: 19,10€

CYP: 18,48€ 53

aloe BB crème

Ενυδατική κρέμα, primer και κάλυψη makeup σε ένα προϊόν. Η aloe BB crème έχει πλούσια

και απαλή υφή ώστε να απλώνεται εύκολα, απορροφάται αμέσως και χαρίζει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα. Οι ενυδατικές ιδιότητες της αλόης βέρα συνδυάζονται μοναδικά με το

εκχύλισμα φύλλου ελιάς για τέλειο αποτέλεσμα. Τα φυσικά φίλτρα και ο δείκτης

προστασίας SPF 20 για την Nude και την Sandy, προσφέρουν προστασία από τις

βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας. Αξεπέραστη λάμψη που διαρκεί!

Κωδ. 371 Nude Κωδ. 372 Sandy

aloe BB crème - Nude45g | GR: 37,60€ | CYP: 36,38€

aloe BB crème - Sandy45g | GR: 37,60€ | CYP: 36,38€

371 372

Page 54: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

+ ο

μορφ

ιά &

ευε

ξία

/ περ

ιποί

ηση

δέρμ

ατος

238 069234

Forever Aloe Scrub® 99g | GR: 19,37€ | CYP: 18,74€

R3 Factor® 56,7g | GR: 37,73€ | CYP: 36,50€

Forever Marine Mask®113g | GR: 17,73€ | CYP: 17,15€

Forever Aloe Scrub®

Ένα πήλινγκ προσώπου και σώματος που καθαρίζει τους

πόρους διεισδύοντας βαθιά και αποκαλύπτοντας μια φυσικά ανανεωμένη επιδερμίδα που

ακτινοβολεί. Αρκετά απαλό για καθημερινή χρήση. Τα φυσικά συστατικά από αλόη βέρα και

έλαιο jojoba απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα αποκαλύπτοντας

μια ροδαλή όψη στην επιδερμίδα σας. Κωδ. 238

R3 Factor®

Διατηρήστε, αποκαταστήστε και ανανεώστε την επιδερμίδα σας με αυτή την πλούσια ενυδατική κρέμα

προσώπου. Συνδυάζει αγνό ζελέ αλόης βέρα, διαλυτό κολλαγόνο και

οξέα φρούτων για υγιή και ανανεωμένη υφή της επιδερμίδας

σας. Περιέχει AHA’s που δρουν απολεπιστικά και απομακρύνουν τα

νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, ώστε να δείχνει φρέσκια όλη μέρα.

Χρησιμοποιήστε την πριν από την αγαπημένη σας κρέμα καθημερινής

ενυδάτωσης. Κωδ. 069

Forever Marine Mask®

Μάσκα με θαλάσσια εκχυλίσματα για βαθύ

καθαρισμό, ανανέωση και εξισορρόπηση της

επιδερμίδας. Οι ενυδατικές ιδιότητες της αλόης βέρα, του

μελιού και του εκχυλίσματος αγγουριού διεισδύουν βαθιά στην επιδερμίδα χαρίζοντας

φρεσκάδα και λάμψη που διαρκεί. Kωδ. 234

Καθημερινά το δέρμα μας ταλαιπωρείται από εξωτερικούς παράγοντες του περιβάλλοντος, τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, αφυδάτωση και

ερεθισμούς εμφανίζοντας σημάδια πρόωρης γήρανσης. Η Forever σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων για βαθύ καθαρισμό του δέρματος

αφήνοντας μια υγιή και λαμπερή όψη στην επιδερμίδα.

54

καθαρισμός

Αγαπημένο

Page 55: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Νέο & Βελτιωμένο

186 187

Sonya® Aloe Eye Makeup Remover

Απαλή, ελαφριά σύνθεση ντεμακιγιάζ ματιών που περιποιείται επιμελώς την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και αφαιρεί το πιο δύσκολο μακιγιάζ χάρη στην απαλή του σύνθεση χωρίς λάδι. Δεν αφήνει υπολείμματα στην επιδερμίδα, ενώ φροντίζει απαλά τις βλεφαρίδες σας. Κωδ. 186

Forever Alpha-E Factor®

Αντιοξειδωτικό λάδι και πραγματική τροφή για το δέρμα σας. Εξαιρετικό μείγμα από βιταμίνες και πλούσια συστατικά που ενισχύουν την ελαστικότητα, ομαλοποιούν και ισορροπούν το ξηρό δέρμα. Με αντιρυτιδική και συσφιγκτική δράση, το Forever Alpha – E Factor απορροφάται εύκολα χαρίζοντας λάμψη στην επιδερμίδα. Εξαιρετικό για τα ευαίσθητα δέρματα και για χρήση μετά το ξύρισμα. Κωδ. 187

Forever Alpha-E Factor® 30ml | GR: 24,15€ | CYP: 23,36€

Sonya® Aloe Eye Makeup Remover

118ml | GR: 15,09€ | CYP: 14,60€ 55

Page 56: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Sonya® Skin Care Collection

Πέντε μοναδικά προϊόντα που συνδυάζουν τη σημασία του καθαρισμού, της απολέπισης, της τόνωσης και της ενυδάτωσης για ένα όμορφο και υγιές δέρμα. Η συλλογή περιλαμβάνει τα εξής: Aloe Purifying Cleanser, Aloe Deep – Cleansing Exfoliator, Aloe Refreshing Toner, Aloe Balancing Cream και Aloe Nourishing Serum. Κωδ. 282

Κωδ. 277 Sonya® Aloe Purifying Cleanser

Κωδ. 278 Sonya® Aloe Deep-Cleansing Exfoliator

Κωδ. 279 Sonya® Aloe Refreshing Toner

Κωδ. 280 Sonya® Aloe Balancing Cream

Κωδ. 281 Sonya® Aloe Nourishing Serum

282

Sonya® Skin Care Collection GR: 168,57€ | CYP: 163,09€

Επαναστατική αντιγηραντική τεχνολογία με τη Sonya Skin Care Collection. Περιέχει πέντε βασικά συστατικά για καθαρισμό, ενυδάτωση,

νεανική όψη της επιδερμίδας και αξεπέραστη λάμψη.

+ ο

μορφ

ιά &

ευε

ξία

/ περ

ιποί

ηση

προ

σώπ

ου

56

αντιγήρανση

Page 57: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Sonya® Aloe Balancing CreamΗ 24ωρη κρέμα εξισορρόπησης Sonya Aloe Balancing Cream είναι εμπλουτισμένη με αλόη, βιταμίνη E και λευκό τσάι και βοηθά στην αποκατάσταση και την εξισορρόπηση της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας αφήνοντάς τη καλά ενυδατωμένη. Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το Sonya Aloe Nourishing Serum για τέλεια ενυδάτωση και ισορροπία. Κωδ. 280

Sonya® Aloe Deep Moisturizing Cream 71g | GR: 30,45€ | CYP: 29,46€

311 278 277

Sonya® Aloe Balancing Cream71g | GR: 34,37€ | CYP: 33,25€

280 279 281

Sonya® Aloe Nourishing Serum 118 ml | GR: 44,78€ | CYP: 43,33€

Sonya® Aloe Refreshing Toner Η τονωτική λοσιόν Sonya Aloe Refreshing Toner περιέχει αλόη, λευκό τσάι και εκχύλισμα αγγουριού που αναζωογονεί, ενυδατώνει την επιδερμίδα και βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας της. Χρησιμοποιήστε την πρωί-βράδυ μετά τον καθαρισμό και την απολέπιση. Κωδ. 279

Sonya® Aloe Nourishing Serum Ο υπέροχος ορός Sonya Aloe Nourishing Serum συντηρεί και αποκαθιστά την ενυδάτωση της επιδερμίδας σας προκειμένου να σας βοηθήσει να διατηρήσετε μια νεανική όψη. Περιέχει αλόη, λευκό τσάι και εκχύλισμα φλοιού μιμόζας. Κωδ. 281

Sonya® Aloe Deep-Cleansing Exfoliator118ml | GR: 27,05€ | CYP: 26,17€

Sonya® Aloe Refreshing Toner 177ml | GR: 36,06€ | CYP: 34,88€

Sonya® Aloe Purifying Cleanser 177ml | GR: 36,06€ | CYP: 34,88€

57

Δεν περιλαμβάνεται

στο σετ περιποίησης

Sonya Skin Care Collection

Sonya® Aloe Purifying Cleanser Το αναζωογονητικό γαλάκτωμα καθαρισμού Sonya Aloe Purifying Cleanser με αλόη, λεμόνι και εκχυλίσματα αγγουριού είναι σχεδιασμένο για να αφαιρεί απαλά το μακιγιάζ χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα. Εκπληκτική αίσθηση απαλότητας, φρεσκάδας και καθαριότητας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Κωδ. 277

Sonya® Aloe Deep-Cleansing ExfoliatorΤο πήλινγκ Sonya Aloe Deep-Cleansing Exfoliator αποτελείται από μια απαλή φόρμουλα με αλόη και κόκκους φυσικής jojoba προσφέροντας απολέπιση σε συνδυασμό με καθαρισμό και ενυδάτωση. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, αφήνοντας το πρόσωπό σας φρέσκο, μαλακό και λείο. Κωδ. 278

Sonya® Aloe Deep Moisturizing Cream Βελούδινη κρέμα για το πρόσωπο που προσφέρει ενυδάτωση ακόμα και στα βαθιά στρώματα της επιδερμίδας. Μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, ενώ ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος διατηρώντας τη νεανική του όψη. Περιέχει εκχύλισμα από φλοιό πεύκου. Κωδ. 311

Page 58: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

341 343 338

Ακτινοβολήστε μια άψογη επιδερμίδα με τη συλλογή Aloe Fleur de Jouvence. Αυτή η υπέροχη συλλογή για την περιποίηση της

επιδερμίδας προσφέρει τα καλύτερης ποιότητας προϊόντα περιποίησης δέρματος, εμπλουτισμένα με το βασικό συστατικό της Forever την

αλόη βέρα, για να προσφέρει νεανική όψη στην επιδερμίδα σας.

Aloe Activator 118ml | GR: 13,51€ | CYP: 13,05€

Rehydrating Toner 118ml | GR: 13,51€ | CYP: 13,05€

Mask Powder 29g | GR: 19,21€ | CYP: 18,58€

+ ο

μορφ

ιά &

ευε

ξία

/ περ

ιποί

ηση

προ

σώπ

ου

58

γοητεία

Aloe Activator Εξαιρετικός ενυδατικός και

καθαριστικός παράγοντας που περιέχει ένζυμα και αμινοξέα.

Αναμείξτε το με τη Mask Powder για να δημιουργήσετε μια

αναζωογονητική μάσκα προσώπου προκειμένου να βοηθήσει στην

αποκάλυψη μιας λαμπερής επιδερμίδας. Χρησιμοποιείται και

μόνο του ως μέσο καθαρισμού και τόνωσης της επιδερμίδας του

προσώπου. Κωδ. 343

Rehydrating Toner Αυτή η λοσιόν, χωρίς

οινόπνευμα, βοηθά στην τόνωση, τη ρύθμιση, την ενυδάτωση και

την εξισορρόπηση της επιδερμίδας χωρίς να χάνει

καθόλου την υγρασία της. Αυτή η φόρμουλα που δεν ξηραίνει την επιδερμίδα περιέχει αλόη βέρα, αμαμέλιδα και κολλαγόνο για να απομακρύνει τα κατάλοιπα από

τον καθαρισμό και τη λιπαρότητα. Κωδ. 338

Mask Powder Αυτή η εξαιρετικά λεπτή μάσκα σε

σκόνη περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό από πλούσια συστατικά

προκειμένου να απαλύνει, να ρυθμίσει και να καθαρίσει την

επιδερμίδα, ενώ ανανεώνει τα κύτταρά της. Περιέχει χαμομήλι

που είναι εξαιρετικό για ευαίσθητα δέρματα. Αναμείξτε τη με το Aloe

Activator για να δημιουργήσετε μια αναζωογονητική μάσκα προσώπου.

Κωδ. 341

Page 59: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

339 340 342

337

Aloe Fleur de Jouvence® GR: 104,03€ | CYP: 100,66€

Firming Day Lotion 59ml | GR: 21,03€ | CYP: 20,35€

Recovering Night Creme 57g | GR: 29,50€ | CYP: 28,54€

Aloe Cleanser 118ml | GR: 13,51€ | CYP: 13,05€

59

Aloe Fleur de Jouvence® Μια ολοκληρωμένη συλλογή για την περιποίηση της επιδερμίδας σας. Αυτά τα εξαιρετικά συνδυασμένα προϊόντα, που παρουσιάζονται σε μια υπέροχη συσκευασία, περιέχουν αγνό ζελέ αλόης βέρα, ειδικά φυτικά εκχυλίσματα, οξέα φρούτων με ισορροπημένο pH με jojoba και έλαιο από πυρήνες βερύκοκου, καθώς και λιποδιαλυτές βιταμίνες. Το όνομα που έχει δοθεί σε αυτή την αποκλειστική συλλογή περιποίησης προσώπου με κολλαγόνο και ελαστίνη μιλάει από μόνο του, “Η δύναμη της Νεότητας”. Προσφέρει ό,τι χρειάζεται η επιδερμίδα σας για να έχει μια υγιή εμφάνιση και να ακτινοβολεί, από βαθύ καθαρισμό των πόρων μέχρι ενυδάτωση με πλούσια θρεπτικά συστατικά. Κωδ. 337

Κωδ. 337 Aloe Fleur de Jouvence®Κωδ. 338 Rehydrating Toner Κωδ. 339 Aloe CleanserΚωδ. 340 Firming Day LotionΚωδ. 341 Mask PowderΚωδ. 342 Recovering Night Creme Κωδ. 343 Aloe Activator

Recovering Night CremeΠλούσια, βελούδινη κρέμα νυκτός για αναπλήρωση και διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας. Η προσθήκη κολλαγόνου βοηθά στην καταπολέμηση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και επαναφέρει την επιδερμίδα στη νεανική της όψη. Κωδ. 342

Firming Day Lotion Η κρέμα ημέρας σύσφιξης είναι πλούσια σε βιταμίνες και χαρίζει στο πρόσωπό σας μια αξεπέραστη αίσθηση αναδόμησης και υγείας. Αυτό το προϊόν βοηθά στη διατήρηση της νεανικής όψης χάρη στο μείγμα από αλόη βέρα, ελαστίνη και ειδικά ενυδατικά στοιχεία για σύσφιξη των πόρων. Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί, σαν βάση, για το μακιγιάζ. Κωδ. .340

Aloe CleanserΜη λιπαρό γαλάκτωμα καθαρισμού με ισορροπημένο pH ιδανικό για την αφαίρεση του μακιγιάζ και άλλων καταλοίπων του δέρματος. Η λεπτή φόρμουλα που δεν προκαλεί ερεθισμούς περιέχει βιταμίνη C και έλαιο jojoba. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί και βράδυ για τον καθαρισμό της επιδερμίδας αφήνοντας μια αίσθηση αναζωογόνησης. Κωδ. 339

Περιέχει κουτάλι ανάμειξης, πινέλο

εφαρμογής και μπολ ανάμειξης.

Page 60: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

60

ζώα & σπίτι

Page 61: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Χρησιμοποιούμε την αγνότερη μορφή αλόης βέρα στα προϊόντα μας, πανομοιότυπη με το ζελέ του φυτού. Τα προϊόντα μας και τα συστατικά τους δεν είναι αποτελέσματα δοκιμών σε ζώα. Ανακαλύψτε τα οφέλη της αλόης στην περιποίηση των ζώων.

+ ζ

ώα

& σ

πίτ

ι

61

Από τα προϊόντα για τα ζώα μέχρι τα προϊόντα για το σπίτι, οι απαλές συνθέσεις των προϊόντων της Forever σας επιτρέπουν να φροντίζετε αυτά που έχουν σημασία για εσάς.

Page 62: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

+ ζ

ώα

& σ

πίτ

ι

Το περιβάλλον μας είναι εξίσου σημαντικό με τους ανθρώπους μέσα σε αυτό. Καταπολεμήστε τα μικρόβια και προστατέψτε το σπίτι σας με

προϊόντα πολλαπλών χρήσεων για τον καθαρισμό του σπιτιού.

62

307

Forever Aloe MPD® 2x Ultra

946ml | GR: 29,16€ | CYP: 28,21€

Ένα φιλικό προς το περιβάλλον, βιοδιασπώμενο, απορρυπαντικό για πολλές

χρήσεις το οποίο απομακρύνει τη βρωμιά, τα λίπη και τους λεκέδες. Αυτό το οικονομικό,

προϊόν, χωρίς φώσφορο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως απορρυπαντικό

πλυντηρίου ή για εξωτερική χρήση για να καθαρίσετε την αυλή ή το αυτοκίνητό σας.

Το Forever MPD είναι φιλικό για τα χέρια και τα ρούχα, λόγω της απαλής σύνθεσής του.

Από το πλύσιμο των πιάτων, μέχρι τις επιφάνειες της κουζίνας και τα πλακάκια του

μπάνιου το Forever Aloe MPD μπορεί να καθαρίσει σχεδόν τα πάντα! Κωδ. 307

καθαριότητα

Page 63: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Περιποιηθείτε τα ζώα σας με τα οφέλη της αλόης για την υγεία και την ευεξία τους. Η φροντίδα των ζώων σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη με το Aloe Veterinary Formula της Forever. Γάτες; Σκύλοι; Άλογα; Η Forever φροντίζει για όλα.

63

030

Aloe Veterinary Formula 473ml | GR: 18,79€ | CYP: 18,17€

Aloe Vera Gelly 118ml | GR: 17,61€ | CYP: 17,03€

061

015

028

Forever Bright® Toothgel 130g | GR: 8,55€ | CYP: 8,27€

Aloe Veterinary Formula

Το κτηνιατρικό προϊόν με αλόη βέρα είναι εύκολο στη χρήση και ιδανικό για να προσφέρει ανακούφιση από μικροερε-θισμούς του δέρματος ή για ένα λαμπερό και ενυδατωμένο τρίχωμα μετά το μπάνιο.Το ήπιο Aloe Veterinary Formula μπορεί να αραιωθεί για τον καθαρισμό των ερεθισμένων ματιών ή των αυτιών. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί στα πόδια των ζώων για να προσφέρει ανακούφιση μετά την άσκηση. Κωδ. 030

φροντίδα

Forever Aloe Vera Gel™ 1 λίτρο | GR: 31,33€ | CYP: 26,74€

Αγνό, σταθεροποιημένο ζελέ αλόης βέρα πανομοιότυπο με το ζελέ του φυτού, που περιέχει περισσότερους από 200 θρεπτικούς συνδυασμούς. Αυτή η πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών παρέχει ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα για μια ισορροπημένη διατροφή. Ιδανικό για όλα τα ζώα, απορροφάται εύκολα σε κανονικές τροφές. Το Forever Aloe Berry Nectar μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναλλακτικά. Κωδ. 015

Aloe Vera GellyΚαθαρό ζελέ αλόης για τοπική χρήση που προσφέρει ανακούφιση από μικροερεθισμούς του δέρματος. Ιδανικό για ενυδάτωση, ανάπλαση και περιποίηση ακόμα για το πιο ευαίσθητο δέρμα. Παρασκευασμένο από 100% σταθεροποιημένο ζελέ αλόης βέρα, σαν να χαράζατε ένα φύλλο αλόης και να παίρνατε από το εσωτερικό του το αγνό και ζωντανό ζελέ. Λιπαίνει τους ευαίσθητους ιστούς. Κωδ.061

Forever Bright® Toothgel Αναζωογονητική οδοντόκρεμα με ήπια σύνθεση χωρίς φθόριο ιδανική για τα ζωάκια σας.Περιέχει αλόη βέρα και πρόπολη μελισσών που βοηθούν στην ενδυνάμωση και την προστασία των δοντιών και των ούλων. Κωδ. 028

Δημοφιλές προϊόν

Page 64: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

64

Εμπνευσμένη από τις ευεργετικές ιδιότητες της αλόης και την καινοτομία της φύσης και της επιστήμης, η σειρά flawless by Sonya ενθαρρύνει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να εξερευνήσουν και να εκφράσουν την πραγματική δύναμη της ανεξάντλητης ομορφιάς που κρύβουν μέσα τους. Eξαιρετικές συνθέσεις που δίνουν μια υπόσχεση τελειότητας.

410 411 412 413

Mineral Makeup 6g | GR: 29,55€ | CYP: 28,59€

Οι τέσσερις αποχρώσεις makeup σε σκόνη είναι διαθέσιμες σε μια πρωτοποριακή, πλούσια, βελούδινη σύνθεση εμπλουτισμένη με αλόη. Μοναδική 3 σε 1 σύνθεση σε απαλή σκόνη που συνδυάζει πούδρα, makeup και κάλυψη concealer σε ένα βαζάκι. Κωδ. 410-413

414 415

Flawless Lengthening Mascara 8g | GR: 24,62€ | CYP: 23,82€

Flawless Volumizing Mascara8g | GR: 24,62€ | CYP: 23,82€

Flawless Lengthening Mascara Η flawless by Sonya Lengthening Mascara χαρίζει μαγικό αποτέλεσμα διαχωρισμού και μήκους στις βλεφαρίδες σας. Φυσικό αποτέλεσμα, βλεφαρίδες μεγάλου μήκους, εύκαμπτες που δεν κολλάνε μεταξύ τους για ένταση στο βλέμμα. Κωδ. 414

Flawless Volumizing MascaraΜοναδικός όγκος που συναρπάζει για εντυπωσιακό και δραματικό αποτέλεσμα. H flawless by Sonya Volumizing Mascara προσφέρει πλούσιο όγκο και έντονες καμπύλες για σαγηνευτικές βλεφαρίδες αφήνοντας ένα βελούδινο τελείωμα για όμορφο και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Κωδ. 415

410 | Light

411 | Natural

412 | Amber

413 | Caramel

Page 65: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

65

419

Precision Liquid Eyeliner1ml | GR: 21,81€ | CYP: 21,10€

aloe BB crème

Ενυδατική κρέμα, κάλυψη makeup και αντηλιακή προστασία σε ένα προϊόν. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν primer-βάση για μεγαλύτερη διάρκεια του makeup. Συνδυάζει τον πλούτο της αλόης με φυτικά εκχυλίσματα χαρίζοντας απαλή και λαμπερή επιδερμίδα. Χαρίζει ματ όψη και μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ατελειών. Τα φυσικά φίλτρα και ο δείκτης προστασίας SPF 20 προσφέρουν προστασία από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας. Αξεπέραστη λάμψη που διαρκεί! Κωδ. 371-372

371 372

aloe BB crème 45g | GR: 37,60€ | CYP: 36,38€

Precision Liquid Eyeliner

Υπογραμμίστε την ομορφιά σας και δώστε διαφορετικόχαρακτήρα σε όλες σας τις εμφανίσεις. Η προηγμένησύνθεση του Precision Liquid Eyeliner εμπλουτισμένη με αλόη, σας αφήνει να ελέγξετε και την παραμικρή λεπτομέρεια στο μακιγιάζ σας.

• Διαθέτει εξαιρετικό πινέλο ακριβείας.

• Το ιδιαίτερα λεπτό απλικατέρ με την ελαστική μύτη απελευθερώνει τη σωστή ποσότητα προϊόντος για να ελέγξετε το πάχος της γραμμής που θέλετε να πετύχετε.

• Βαθύ έντονο χρώμα που στεγνώνει γρήγορα και διαρκεί για ώρες.

Κωδ. 419

Page 66: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

377 | Porcelain

383 | Natural Beige

378 | Rose Beige

384 | Vanilla Bisque

385 | Sandy

379 | Sunset Beige

380| Golden Sun

66

Delicate Finishing Powder

Επιλέξτε την Delicate Finishing Powder για να τελειοποιήσετε το makeup. Μεταξένια πούδρα που βοηθάει στη ρύθμιση της γυαλάδας, ενώ δημιουργεί ένα απαλό, φυσικό και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Κωδ. 386-387

388 | Aanya

389 | Layla

390 | Bella

391 | Olivia

392 | Mia

393 | Sofia

387 | Dark

Cream to Powder Foundation 7g | GR: 32,51€ | CYP: 31,45€

Επτά κλασικές αποχρώσεις makeup που θα λατρέψετε εμπλουτισμένες με αλόη βέρα αποτελούν την ιδανική αφετηρία για να δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ. Με πολυτελή, κρεμώδη υφή που μετατρέπεται σε βελούδινο άγγιγμα μεταξένιας πούδρας, για επιδερμίδα απαλή με φυσική λάμψη και όψη υγείας. Κωδ. 377-380, 383-385

Brilliant Blush 3.2g | GR: 20,93€ | CYP: 20,25€

Τα μεταξένια ρουζ εμπλουτισμένα με αλόη βέρα είναι διαθέσιμα σε έξι υπέροχες αποχρώσεις και τονίζουν με τον πιο φυσικό τρόπο τα μάγουλα χαρίζοντας ροδαλή όψη. Η τέλεια πινελιά στο πρόσωπό σας! Κωδ. 388-393

386 387

Delicate Finishing Powder10g | GR: 25,12€ | CYP: 24,30€

386 | Light Medium

Perfect Pair Eyeshadow 3g | GR: 22,65€ | CYP: 21,92€

Έξι μοναδικοί συνδυασμοί σκιών για απεριόριστους συνδυασμούς και εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα μάτια. Μοναδική μεταξένια υφή εμπλουτισμένη με αλόη βέρα για απεριόριστες μίξεις για ακαταμάχητο αποτέλεσμα στα μάτια. Τέλεια εφαρμογή! Κωδ. 394-399

399 | Forest

398 | Waterfall

396 | Ocean

395 | Night Sky

397 | Sand Dune

394 | Beach

Page 67: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

67

Luscious Lip Colour 6.5g | GR: 25,36€ | CYP: 24,54€

Πολυτελή και θρεπτικά gloss εμπλουτισμένα με αλόη βέρα. Πέντε ζωηρά χρώματα για εκτυφλωτική λάμψη στα χείλη σας. Κωδ. 424-427

424 Orange Glow425 Party Purple426 Perfect Pink427 Cappuccino

Defining Eye Pencil

Απαλό μαύρο μολύβι μεγάλης διάρκειας για τέλειο περίγραμμα στα μάτια. Για σαγηνευτικό βλέμμα. Κωδ. 418

Defining Lip Pencil

Υπέροχα μολύβια χειλιών με κρεμώδη σύνθεση εμπλουτισμένη με αλόη βέρα για να αναδείξετε το φυσικό σχήμα των χειλιών σας.

Κωδ. 420 NudeΚωδ. 421 AllureΚωδ. 422 Berry

403 401 408 406

435

407 405 400 434 409

402 404

424 425 426 427

416420418 417421 436422

Concealer Duet2.9g | GR: 21,67€ | CYP: 20,96€

Concealer Duet

Τρεις μοναδικοί συνδυασμοί αποχρώσεων concealer για να λειάνετε και να καλύψετε κάθε ατέλεια ή σημάδι. Είναι εύκολο στην εφαρμογή και χαρίζει εκτυφλωτική φωτεινότητα στην περιοχή των ματιών.

Κωδ. 416 LightΚωδ. 417 MediumΚωδ. 436 Dark

Defining Eye Pencil1g | GR: 13,05€ | CYP: 12,63€

Defining Lip Pencil1.2g | GR: 16,75€ | CYP: 16,20€

Delicious Lipstick 3.5g | GR: 19,95€ | CYP: 19,29€

Δοκιμάστε τα εξαιρετικά ενυδατικά κραγιόν εμπλουτισμένα με τη δική μας αγνή αλόη βέρα, για πλούσια, λαμπερά και ελκυστικά χείλη. Κωδ. 400-409, 434-435

400 Pomegranate / 401 Amethyst / 402 Chocolate / 403 Cherry Red / 404 Bronze / 405 Peach / 406 Watermelon / 407 Guava / 408 Copper / 409 Rose Gold / 434 Almond / 435 Plum

*Αναζητήστε τον πλήρη κατάλογο μακιγιάζ flawless by Sonya.

Page 68: Κατάλογος Προϊόντων FOREVER 2016

Η Forever είναι μια σταθερή οικονομικά εταιρεία, πλούσια σε μετρητά, χωρίς χρέη, με παρουσία σε περισσότερες από 158 χώρες σε όλο τον κόσμο. Είναι μέλος του ΕΣΕΑΠ – Ελληνικός Σύνδεσμος Εταιρειών Απευθείας Πωλήσεων, που σημαίνει σεβασμός και ασφάλεια στις προσωπικές επιχειρήσεις των Forever Business Owners και σεβασμός και ποιότητα παροχής υπηρεσιών στους πελάτες.

Οι Forever Business Owners απολαμβάνουν μεγάλα εισοδήματα, γενναιόδωρα κίνητρα, εκτεταμένες

Για περισσότερα από τριάντα επτά χρόνια, η Forever προσφέρει σε απλούς καθημερινούς ανθρώπους μια εκπληκτική επιχείρηση: Με πραγματικές δυνατότητες, εισόδημα χωρίς όριο και αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

εκπαιδεύσεις, υποστήριξη και φυσικά, εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.

Αν θα θέλατε ευέλικτο ωράριο, έξτρα εισόδημα, να είστε αφεντικό του εαυτού σας και να βελτιώσετε τη ζωή σας, τότε τι περιμένετε; Ανακαλύψτε πόσο υπέροχη είναι η επιχείρηση στην Forever, επικοινωνώντας με το άτομο που σας έδωσε αυτόν τον κατάλογο και ξεκινήστε ένα εκπληκτικό ταξίδι που θα μεταμορφώσει τη ζωή σας. www.foreverliving.com

Γιατί Forever;

ΚΩ

Δ. Ε

ΝΤΥ

ΠΟ

Υ: 9

000

foreverliving.com

facebook.com/ForeverGreeceHQfacebook.com/ForeverCyprusHQ

youtube.com/ForeverGreeceHQ

flawlessbysonya.com

Forever Business Owner:

Το παρόν έντυπο διατίθεται και στα αγγλικά.

Η Ελλάδα καλωσορίζει όλους τους Eagle Managers του 2016 τον Σεπτέμβριο στο Costa Navarino!

Greece welcomes all Eagle Managers

of 2016 in September

at Costa Navarino!

#EMR16

Η Forever είναι υπερήφανο μέλος του ΕΣΕΑΠ (Ελληνικός Σύνδεσμος Εταιρειών Απευθείας Πωλήσεων) πληρώντας όλα τα κριτήρια προς όφελος των επιχειρήσεων των μελών της και παρέχοντας την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών στους πελάτες της.