ΨΗΦΙΣΜΑ-ΠΑΜΕ

Post on 04-Dec-2015

213 views 1 download

description

ΨΗΦΙΣΜΑ-ΠΑΜΕ

Transcript of ΨΗΦΙΣΜΑ-ΠΑΜΕ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 6.30µ.µ.

Συνάδελφε είναι ώρα οργάνωσης και αγώνα, δεν υπάρχει χώρος ούτε χρόνος γιααπογοήτευση και µοιρολατρία.

Οργανώνουµε την εργατική λαϊκή απάντηση στο νέο κύµα επίθεσης! Μπορούµε ναανατρέψουµε τις αρνητικές εξελίξεις, να µην συνθηκολογήσουµε στο γκρέµισµα σε ότι έχειαποµείνει. Να γίνουµε εµείς πρωταγωνιστές των εξελίξεων!

Το ΠΑΜΕ απευθύνει κάλεσµα αγωνιστικού ξεσηκωµού σε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις.Να συζητήσουµε και να αποφασίσουµε την εργατική λαϊκή απάντηση µε στόχο την παρεµπόδισητης νέας επίθεσης σφαγιασµού των δικαιωµάτων µας.

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ στις 22 Οκτώβρη, σε κάθε πόλη.

Να προετοιµαστούµε ταυτόχρονα για ΑΠΕΡΓΙΑ στις 12 Νοέµβρη!

Εµείς έχουµε τη δύναµη!

Μέσα στον Οκτώβρη η κυβέρνηση θα φέρει το πρώτο πακέτο µέτρων. Μέσα σε αυτόβρίσκεται το νέο ασφαλιστικό! Νέες µειώσεις και εξισώσεις προς τα κάτω σε συντάξεις καιδικαιώµατα, σε χτύπηµα της Υγείας και της πρόνοιας, της προστασίας από τον επαγγελµατικόκίνδυνο, σε απαλλαγή του κράτους και της εργοδοσίας από τα δήθεν βάρη του ασφαλιστικού. Τοζήτηµα της Κοινωνικής Ασφάλισης αφορά τους εργαζόµενους, κάθε εργατική-λαϊκή οικογένεια,όλες τις ηλικίες. Αφορά τους ΕΒΕ, τους αυτοαπασχολούµενους, τους φτωχούς αγρότες. Πλήττειβάναυσα τις γυναίκες. Καµιά κατηγορία, κανένας κλάδος δεν θα διασωθεί µόνος του.

Κανένας να µην ξεγελαστεί από την προσπάθεια διαχωρισµού των εργαζοµένων, τωνεπαγγελµατικών κλάδων! Το «διαίρει και βασίλευε» είναι η δοκιµασµένη τους τακτικήαπέναντι στο λαό!

Οργανώσου, πάρε µέρος στους αγώνες για να αποτρέψουµε το νέο έγκληµα.

Μπορούµε να ζήσουµε χωρίς µνηµόνια, φτώχεια και ανεργία.

Ο Συλλογός µας διεκδικεί:

• Γενναία αύξηση των δηµόσιων δαπανών για την έρευνα.

• Απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής ΦΠΑ όλων όσων εργάζονται µε συµβάσειςέργου σε προγράµµατα (εθνικά ή ευρωπαϊκά). Όλοι οι υ/δ να αµείβονται µέσω κρατικώνυποτροφιών. Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη των υ/δ µε ευθύνη του κράτους. Τα χρόνια τουδιδακτορικού να θεωρούνται συντάξιµα και να προσµετρούνται στην προϋπηρεσία.

• Εξασφάλιση όλων των απαραίτητων συνθηκών για την απρόσκοπτη φοίτηση τωνµεταπτυχιακών φοιτητών. Αυτό σηµαίνει δωρεάν συγγράµµατα, πλήρης πρόσβαση σεεργαστηριακές υποδοµές, πρόσβαση στην απαραίτητη βιβλιογραφία.

• Επιστροφή άµεσα των αποθεµατικών σε ΑΕΙ-ΤΕΙ που κουρεύτηκαν.

Συνάδελφοι, δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να ακουστεί η φωνή του λαού, η δική µας φωνή.Προσθέτουµε και τη δική µας παρουσία στον αγώνα για τη διεκδίκηση µιας καλύτερης ζωής.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ & ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ