Download - μακιγιαζ LR

Transcript
Page 1: μακιγιαζ LR

II. ΜΑΚΙΓΙΑΖ

1. Deluxe1.1 Χείλη

1.2 Μάτια1.3 Επιδερμίδα

2. Πληροφορίες προϊόντων

Page 2: μακιγιαζ LR

ΓΛΩΣΣΑΡΙ

ΤΟΞΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ (ΧΕΙΛΉ) Το Τόξο του Έρωτα είναι η γραμμή σε σχήμα τόξου που βρίσκεται στο κέντρο του άνω χείλους. Ένα συμμετρικό Τόξο του Έρωτα με έντονο περίγραμμα θεωρείται σύμβολο αισθησιασμού.

ΒΑΣΉ / PRIMER Το Primer δημιουργεί την τέλεια βάση με σκοπό να αναδείξει και να τελειοποιήσει το μακιγιάζ του προσώπου, φροντίζει για την χρωματική εξισορρόπηση της επιδερμίδας, για την ομοιόμορφή υφή της και προετοιμάζει το πρόσωπο για τα επόμενα στάδια του μακιγιάζ. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι για τα διαφορετικά μέρη του προσώπου: Πρόσωπο: Face Base Χείλη: Lip Base Βλέφαρα: Eye Base Βλεφαρίδες: Mascara Base

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΉ ΠΩΛΉΣΉ Η πώληση πρόσθετων προϊόντων, τα οποία στοχεύουν στο να συμπληρώσουν τη λειτουργία του κύριου προϊόντος. Για παράδειγμα: Η πούδρα Hollywood Powder Multicolour και το πινέλο πούδρας LR by da Vinci.

ΦΩΤΟΣΚΙΑΣΕΙΣ (CONTOURING) Οπτική μέθοδος γλυπτικής προσώπου, κατά την οποία επιλεγμένα μέρη του προσώπου τονίζονται μέσω της χρήσης σκιάσεων, ενώ άλλα μέρη εμφανίζονται λιγότερο τονισμένα.

ΤΕΛΕΙΩΜΑ (FINISH) Το τελείωμα (finish) ενός προϊόντος καθορίζει το πώς φαίνεται το make-up στην επιδερμίδα. Υπάρχουν προϊόντα με φυσικό, με ματ και με μεταξένιο αποτέλεσμα. Το φυσικό τελείωμα υποστηρίζει το υπάρχον χρώμα επιδερμίδας. Το ματ τελείωμα δεν αντανακλά το φως, ενώ το μεταξένιο τελείωμα αντανακλά ελαφρά το φως και προσδίδει λάμψη στο χρώμα της επιδερμίδας.

«ΨΉΜΕΝΉ» ΣΚΙΑ ΜΑΤΙΩΝ Με αυτή τη μέθοδο παραγωγής η πυκνής σύνθεσης κρέμα της σκιάς ματιών ψήνεται για 48 ώρες σε

έναν ειδικό φούρνο. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας το νερό της κρέμας εξατμίζεται και μετατρέπει τη σκιά ματιών σε σκόνη, με πολλούς διαφορετικούς ιριδισμούς. Η εξειδικευμένη σύνθεση προσφέρει τη δυνατότητα στεγνής αλλά και υγρής εφαρμογής. Με την υγρή εφαρμογή επιτυγχάνεται ένα πολύ έντονο χρωματικό αποτέλεσμα.

ΤΟΝΟΣ ΤΉΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ Με τον ορισμό «τόνος της επιδερμίδας» ή «χρωματικός τόνος», εννοούμε την ποσότητα μελανίνης που υπάρχει στην επιδερμίδα. Η μεγάλη ποσότητα μελανίνης δίνει ένα ζεστό τόνο στην επιδερμίδα, σε χρώματα που κυμαίνονται από πιο κίτρινα έως λαδί. Τέτοιοι τύποι δέρματος είναι συνήθως ελαφρώς καστανοί και δύσκολα καίγονται από τον ήλιο. Μια ακόμη ένδειξη αποτελεί το πρασινωπό χρώμα των φλεβών που βρίσκονται στον καρπό. Εάν η επιδερμίδα καίγεται εύκολα από τον ήλιο και μαυρίζει ελάχιστα έως καθόλου, τότε έχουμε την περίπτωση μιας ψυχρής ροζ / κοκκινωπής απόχρωσης. Σ’ αυτή την περίπτωση, οι φλέβες στον καρπό φαίνονται γαλαζωπές.

HIGHLIGHTING Με το Highlighting φωτίζουμε διαφορετικά τις περιοχές του προσώπου (βλ. Contouring) εφαρμόζοντας πιο ανοιχτόχρωμο Foundation, Concealer, Highlighter ή πιο ανοιχτόχρωμη πούδρα.

PRIMER Ο όρος «Primer» μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν συνώνυμο για τον όρο «βάση».

QR-CODE Ο κωδικός QR είναι ένας γραμμωτός κώδικας δύο διαστάσεων και περιλαμβάνει πληροφορίες, τις οποίες μπορούν να σαρώσουν και να «διαβάσουν» smartphones και tablets. Αφού κάνετε λήψη μιας απλής εφαρμογής σάρωσης κωδικών QR, σαρώστε τον κωδικό και θα πλοηγηθείτε αμέσως σε χρήσιμα make-up tutorials.

SMUDGER (Αγγλ.: to smudge = μουτζουρώνω, σβήνω)

BLENDING Η ανάμειξη διαφορετικών αποχρώσεων στο δέρμα, για να επιτύχουμε πετύχουμε ένα διακριτικό χρωματικό σβήσιμο και ένα ομοιόμορφο τελείωμα.

Στενό Γωνιώδες Στρογγυλό Πρόσωπο σε πρόσωπο πρόσωπο πρόσωπο σχήμα καρδιάς

Page 3: μακιγιαζ LR

ΧΕΙΛΉΠοικιλία χρωμάτων και Συμβουλές

ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΧΡΩΜΑ ΚΡΑΓΙΟΝ Ανοιχτόχρωμοι τύποι δέρματος συνιστάται να καταφεύγουν σε ροζ, καφέ ή nude αποχρώσεις. Για βραδινό μακιγιάζ μπορούν όμως να φορεθούν και εντονότερα χρώματα. Αν έχετε ψυχρό τόνο επιδερμίδας προτείνεται να επιλέγετε κόκκινη απόχρωση με μπλε υποτόνους. Οι γυναίκες με ουδέτερη ή λαδί απόχρωση επιδερμίδας, ακόμη και για το πρωινό μακιγιάζ τους μπορούν να επιλέγουν ακόμα και βαθιές αποχρώσεις του κόκκινου, του βιολετί και του βατόμουρου, καθώς και κοκκινωπές αποχρώσεις του καφέ.

TIPSΆτομα με λεπτά χείλη, συστήνεται να αποφεύγουν τις σκουρόχρωμες αποχρώσεις κραγιόν. Θα τα κάνουν να φαίνονται ακόμα μικρότερα. Επίσης, οι ζεστές κόκκινες αποχρώσεις τονίζουν τα κιτρινισμένα δόντια.Οι αποχρώσεις του μπλε κάνουν την επιδερμίδα να φαίνεται φωτεινότερη. Δώστε προσοχή στο εξής: εναρμονίστε το μακιγιάζ των ματιών και την απόχρωση του ρουζ σας με το χρώμα του κραγιόν σας. Τονίζετε πάντα μόνο μια περιοχή του προσώπου.

Signature Red Επιδερμίδα με λαδί αποχρώσεις, πράσινα μάτια, καστανά μαλλιά

Sensual Rosewood πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, γαλανά μάτια, ξανθά μαλλιά

Light Chocolateμεσαία απόχρωση επιδερμίδας, καστανά μάτια, ανοιχτά καστανά μαλλιά

Peppy Tomatoανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, καστανά μάτια, σκούρα καστανά μαλλιά

Camney Red σκουρόχρωμη επιδερμίδα, καστανά μάτια, σκούρα καστανά μαλλιά

Soft Beigeανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, γαλανά μάτια, καστανόξανθα – ανοιχτά καστανά μαλλιά

Page 4: μακιγιαζ LR

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙΕπιλέξτε την απόχρωση ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας σας και το look που θέλετε να πετύχετε.. Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας. Για ομορφότερο αποτέλεσμα, πριν την εφαρμογή του κραγιόν απολεπίστε τα ξηρά χείλη σας.

ΙΔΙΟΤΉΤΕΣΤο κραγιόν High Impact κυκλοφορεί σε 6 διαφορετικές αποχρώσεις. Οι τρεις αποχρώσεις Signature Red, Camney Red και Peppy Tomato είναι δυνατά χρώματα, ιδανικά για ένα έντονο look. Οι αποχρώσεις Sensual Rosewood, Soft Beige και Light Chocolate με τους ροζ και καφετί χρωματισμούς ταιριάζουν σε ένα διακριτικό, φυσικό look.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣΞεκινήστε την εφαρμογή από το άνω χείλος. Απλώστε το χρώμα από τη μέση των χειλιών προς την άκρη και ακολουθήστε το φυσικό τους σχήμα. Στη συνέχεια επαναλάβετε τη διαδικασία στο κάτω χείλος.

ΔΥΝΑΤΟΤΉΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΉΣ ΠΩΛΉΣΉΣΠριν απλώσετε το κραγιόν, εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα Deluxe Βάση για Μάτια & Χείλη που λειαίνει τα χείλη και τα κάνει να φαίνονται περιποιημένα.Για εφαρμογή του κραγιόν με αποτέλεσμα ακριβείας, χρησιμοποιήστε το πινέλο χειλιών LR by da Vinci. Για να διορθώσετε ή να σχεδιάσετε εκ νέου το περίγραμμα, χρησιμοποιήστε το Bright Highlighter σε απόχρωση Ginger. Για να κάνετε τα χείλη να φαίνονται μεγαλύτερα, εφαρμόστε απλώς το Brilliant Lipgloss αντίστοιχου χρώματος στη μέση των χειλιών.

Ή ΣΥΜΒΟΥΛΉ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥΓια να επιτύχετε μια εντονότερη χρωματική αντίθεση, τονίστε προηγουμένως το περίγραμμα των χειλιών με το Deluxe Bright High-lighter.Σε περίπτωση που «βγείτε» από το περίγραμμα των χειλιών, μπορείτε απλώς να το διορθώσετε με το Bright Highlighter. Μετά την εφαρμογή, πιέστε απαλά τα χείλη πάνω σε ένα χαρτομάντηλο. Με αυτόν τον τρόπο, το κραγιόν έχει μεγαλύτερη διάρκεια και αποφεύγονται οι ανεπιθύμητοι λεκέδες στα μπροστινά δόντια.

ΟΝΟΜΑHigh Impact LipstickΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ 3,5 g

Αποχρώσεις του κόκκινου:

Signature Red Camney Red Peppy Tomato

Soft Beige Light Chocolate

Sensual Rosewood

Απόχρωση του ροζ:

Αποχρώσεις του μπεζ / του καφέ:

Ingredients Pentaerythrityl Tetraisostearate, Octyldodecanol, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Po-lyethylene, Mica, Diisostearyl Malate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Polybutene, Cera Microcristal-lina (Microcrystalline Wax), Synthetic Beeswax, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax), Parfum (Fra-grance), Tocopheryl Acetate, Irvingia Gabonensis Kernel Butter, Hydrogenated Coco-Glycerides, Silica, Tin Oxide

May Contain:CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 15985 (Yellow 6), CI 15850 (Red 7), CI 77491 (Iron Oxides), CI 15850 (Red 6), CI 77492 (Iron Oxides), CI 42090 (Blue 1), CI 77499 (Iron Oxides), CI 15850 (Red 6)

Πλεονεκτήματα προϊόντος• Ομοιόμορφο χρωματικό

αποτέλεσμα• Κρεμώδης υφή και έντονο

αποτέλεσμα • Από ματ έως λαμπερό

τελείωμα

1.1 DELUXEΧΕΙΛΗ

Page 5: μακιγιαζ LR

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙΚατάλληλο για όλους τους επιδερμίδας. Για ομορφότερο αποτέλεσμα, πριν την εφαρμογή του Brilliant Lipgloss, απολεπίστε τα ξηρά χείλη σας.

ΙΔΙΟΤΉΤΕΣΤο Brilliant Lipgloss κυκλοφορεί στις εξής 6 αποχρώσεις: Nude Shine, Dramatic Rosewood, Pink Brilliance, Berry Glam, Orange Flash και Rose Temptation.Η κρεμώδης υφή περιποιείται και απλώνεται απαλά πάνω στα χείλη χωρίς να τα κάνει να κολλούν μεταξύ τους. Tο glitter αντανακλά το φως, χαρίζει λάμψη στα χείλη και τα κάνει να φαίνονται πιο γεμάτα.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣΕφαρμόστε το Brilliant Lipgloss πάνω από το κραγιόν ή απευθείας πάνω στα χείλη. Ξεκινήστε με το εσωτερικό των χειλιών και κινήστε το βουρτσάκι με μικρές ταμποναριστές κινήσεις προς το εξωτερικό μέρος των χειλιών.

ΔΥΝΑΤΟΤΉΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΉΣ ΠΩΛΉΣΉΣ Για να επιτύχετε ένα εντονότερο αποτέλεσμα, απλώς εφαρμόστε πριν από το Lipgloss το αντίστοιχο χρωματικά κραγιόν High Impact. Εάν δεν σας καλύπτει κάποια από τις διαθέσιμες αποχρώσεις, επιλέξτε έναν από τους δυο nude χρωματισμούς Nude Shine ή Dra-matic Rosewood.

ΟΝΟΜΑBrilliant LipglossΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ 4 ml

Πλεονεκτήματα προϊόντος• Το glitter κάνει τα χείλη να

φαίνονται πιο σαρκώδη• Το ενσωματωμένο

βουρτσάκι διευκολύνει την εφαρμογή και προσφέρει ακρίβεια

1.1 DELUXEΧΕΙΛΗ

Με glitter σε ουδέτερους τόνους:

Nude Shine Dramatic Rosewood

Rose Temptation

Pink Brilliance Berry Glam Orange Flash

Με glitter και έντονο χρώμα:

Με απαλή λάμψη και χρώμα:

Ingredients Polybutene, Octyldodecanol, Silica, VP/Hexydecene Copolymer, Calcium Aluminum Borosilicate, Calcium Sodium Borosilicate, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Lecithin, To-copherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Synthetic Fluorphlogopite, Alumina, Tin Oxide, Mica

May Contain:CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 15850 (Red 7), CI 42090 (Blue 1), CI 15985 (Yellow 6), CI 15850 (Red 6)

Page 6: μακιγιαζ LR

Χρώμα ματιών Χρώμα σκιάς Προτάσεις σκιών Artistic Quattro Eyeshadow

Μπλε Χρυσό, Καφέ Velvet Vintage, Secret Dawn, Delighted Nude

Καφέ Μπλε, Βιολετί, Γκρι Sublime Marine, Velvet Vintage, Secret Dawn, Delighted Nude

Πράσινο Ροζ, Κίτρινο, Καφέ Delighted Nude, Velvet Vintage

ΜΑΤΙΑΤρόπος εφαρμογής, συμβουλές και χρωματική ποικιλία

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ Βήμα 1ο: Εφαρμόστε αρχικά τη Βάση για Μάτια και Χείλη πάνω στο βλέφαρο.Βήμα 2ο: Στη συνέχεια, εφαρμόστε στην περιοχή των ματιών τις σκιές που αντιστοιχούν στο look που επιθυμείτε και «σβήστε» τα χρώματα όσο χρειάζεται.Βήμα 3ο: Αν θέλετε, μπορείτε να τραβήξετε μια γραμμή με το Eyeliner στις ρίζες των πάνω βλεφαρίδων. Βήμα 4ο: Εφαρμόστε τη Μascara στις πάνω και στις κάτω βλεφαρίδες. Δώστε προσοχή στις εσωτερικές, κοντές βλεφαρίδες και σιγουρευτείτε ότι το προϊόν έχει φτάσει σ’ αυτές.Βήμα 5ο: Τα καλοσχηματισμένα φρύδια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην έκφραση του προσώπου. Σχηματίστε τα με το Perfect Browstyler.Βήμα 6ο: Μην ξεχάσετε το ντεμακιγιάζ πριν πέσετε για ύπνο! Χρησιμοποιήστε γι’ αυτό Ξεβαφτικό Ματιών.

Βήμα 7ο: Για να διεγείρετε την ανάπτυξη των

βλεφαρίδων και να αποκτήσετε μακρύτερες και πιο παχιές βλεφαρίδες, εφαρμόστε τον ορό Activating Lash Serum.

TIPSΑν έχετε κόκκινα μάτια, αποφύγετε τις σκιές σε κόκκινους ή λιλά τόνους, διότι θα κάνουν τα μάτια να φαίνονται κουρασμένα και δακρυσμένα. Σ’ αυτή την περίπτωση προτιμήστε αποχρώσεις του καφέ ή του γκρι χωρίς κόκκινα στοιχεία. Μην ξεχάσετε να εφαρμόσετε μια ανοιχτόχρωμη σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού. Μ’ αυτό τον τρόπο, το βλέμμα σας θα φανεί πιο ανοιχτό και ξεκούραστο. Εκτός αυτού, προσέξτε το εξής: όταν αναμειγνύετε τις σκιές με το πινέλο για blending της σειράς LR by da Vinci, προσπαθήστε να επιτύχετε μια ομαλή χρωματική μετάβαση. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ των ματιών εφαρμόζοντας πάντα μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.

Η απόχρωση „Night Rock“ είναι κατάλληλη για κάθε χρώμα ματιών για ένα κλασικό Smokey Eyes Look.

Σαρώστε απλά τον κωδικό QR και δείτε πως θα πετύχετε το μοντέρνο Smokey Eyes Look.

Σαρώστε απλά τον κωδικό QR και δείτε πως θα πετύχετε το κλασικό Smokey Eyes Look.

Page 7: μακιγιαζ LR

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙΚατάλληλο και για χρήστες φακών επαφής.

ΙΔΙΟΤΉΤΕΣΗ αδιάβροχη σύνθεση εμποδίζει τη Mascara να τρέξει και τις μικρές τριχούλες των βλεφαρίδων να κολλήσουν και να μπερδευτούν μεταξύ τους. Το βουρτσάκι ακριβείας απορροφά την σωστή ποσότητα προϊόντος, διαχωρίζει και επιμηκύνει τις βλεφαρίδες.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣΚρατήστε το βουρτσάκι οριζόντια στη βάση των βλεφαρίδων και εφαρμόστε τη Mascara με ελαφρές κινήσεις ζιγκ-ζαγκ από τη βάση προς τις άκρες. Για περισσότερο όγκο εφαρμόστε και δεύτερη στρώση. Φροντίστε να εφαρμόσετε τη δεύτερη στρώση, πριν στεγνώσει το προϊόν. Για να αφαιρέσετε τη Μascara, χρησιμοποιήστε το Ξεβαφτικό Ματιών.

ΔΥΝΑΤΟΤΉΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΉΣ ΠΩΛΉΣΉΣ Για να αποκτήσετε μακρύτερες και πιο πυκνές βλεφαρίδες, χρησιμοποιείτε τακτικά το Acti-vating Lash Serum.

Ή ΣΥΜΒΟΥΛΉ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥΓια εντυπωσιακή ένταση στο βλέμμα, χρησιμοποιήστε πριν την εφαρμογή της Μascara ένα ψαλίδι βλεφαρίδων για να δώσετε στις βλεφαρίδες τέλεια καμπύλη.

ΟΝΟΜΑMultivision Polymer-MascaraΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ 5 ml

Ingredients Aqua (Water), PPG-17/IPDI/DMPA Copolymer, Kaolin, CI 77499 (Iron Oxides), Cera Alba, Polyurethane-35, Jojoba Wax PEG-120 Esters, Methylpropanediol, Mica, Caprylyl Glycol, Sorbitol, Cellulose, Hectorite, Xanthan Gum, Citric Acid, Panthenol, Tocopherol, Caprylhydroxamic Acid, Glycerin, Tropolone, Phenoxyethanol, Potas-sium Sorbate

Πλεονεκτήματα προϊόντος• Ευκολία στο χειρισμό με

το βουρτσάκι ακριβείας: το προϊόν φτάνει ακόμα και στις πιο μικρές βλεφαρίδες

• Αδιάβροχη, ανθεκτική υφή περικλείει κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά

1.2 DELUXEΜΑΤΙΑ

Page 8: μακιγιαζ LR

1.2 DELUXEΜΑΤΙΑ

Ingredients Aqua (Water), Montan Cera (Montan Wax), Glyceryl Stearate, Ri-cinus Communis/Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, CI 77499 (Iron Oxides), Polyvinyl Alcohol, Propylene Glycol, Triethanolamine, Stearic Acid, Palmitic Acid, Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), CI 77266 (Black 2), Glycerin, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Sodium Dehydroacetate, Methylpara-ben, Ethylparaben, Propylparaben, Disodium Cetyl Phenyl Ether Disulfonate, Lecithin, Butylparaben, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid

ΟΝΟΜΑFantastic MascaraΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ 10 ml

Πλεονεκτήματα προϊόντος• Χαρίζει εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων• Ειδικό βουρτσάκι για μέγιστο μήκος,

διαχωρισμό και όγκο

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙΚατάλληλο και για χρήστες φακών επαφής.

ΙΔΙΟΤΉΤΕΣΗ Fantastic Mascara επιμηκύνει, τονίζει και διαχωρίζει τις βλεφαρίδες. Το κυματοειδές βουρτσάκι χρωματίζει κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά και χαρίζει όγκο και βαθύ μαύρο χρωματικό αποτέλεσμα. Μπορείτε να «χτίσετε» το αποτέλεσμα, χωρίς να μουτζουρώνεστε ή να μπερδεύονται οι βλεφαρίδες μεταξύ τους.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣΚρατήστε το βουρτσάκι οριζόντια και εφαρμόστε τη Mascara με ελαφρές κινήσεις ζιγκ-ζαγκ από τη βάση προς τις άκρες, για να επιτύχετε τον επιθυμητό όγκο και το επιθυμητό μήκος. Στη συνέχεια, γυρίστε το βουρτσάκι κάθετα και κινήστε το προς τα πάνω για να διαχωρίσετε και να λυγίσετε τις βλεφαρίδες. Επαναλάβετε απαλά, καθώς η Fantastic Mascara με κάθε εφαρμογή χαρίζει περισσότερο χρώμα, όγκο και διαχωρισμό στις βλεφαρίδες. Αφού σιγουρευτείτε ότι η Mascara έχει στεγνώσει στις επάνω βλεφαρίδες, εφαρμόστε τη και στις κάτω.

ΔΥΝΑΤΟΤΉΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΉΣ ΠΩΛΉΣΉΣ Για να επιτύχετε το μεγαλύτερο δυνατό μήκος, χρησιμοποιήστε το Lash Booster πριν από τη Fantastic Mas-cara. Επίσης, ο ορός Activating Lash Serum φροντίζει, ώστε να ενεργοποιηθεί μακροπρόθεσμα η ανάπτυξη των βλεφαρίδων.

Ή ΣΥΜΒΟΥΛΉ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥΕφαρμόστε περισσότερο προϊόν στο υψηλότερο σημείο του φρυδιού. Και παρακαλούμε μην βάζετε και βγάζετε έντονα το βουρτσάκι στο σωληνάριο! Η κίνηση αυτή οδηγεί στην είσοδο περισσότερου αέρα στο σωληνάριο, με αποτέλεσμα η Mascara να στεγνώνει γρηγορότερα.

Ingredients Aqua (Water), Oryza Sativa Cera (Rice) Bran Wax, Sucrose Stearate, Synthetic Beeswax, C18-36 Acid Triglyceride, Pentylene Glycol, Cetearyl Alcohol, CI 77891 (Titanium Dioxide), Polybutene, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Nylon-66, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer, Panthenol, Butylene Glycol, Hydrolyzed Coix Lacryma-Jobi Ma-Yuen Seed, Hydrated Silica

ΟΝΟΜΑLash BoosterΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ 9 ml

Πλεονεκτήματα προϊόντος• Προσφέρει περιποίηση που προετοιμάζει

για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα• Χρησιμοποιήστε το σαν Primer πριν από τη

Fantastic Mascara

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙΚατάλληλο και για χρήστες φακών επαφής.

ΙΔΙΟΤΉΤΕΣΗ λευκή σύνθεση εφαρμόζεται σαν μάσκαρα πάνω στις βλεφαρίδες και τις διαχωρίζει. Το Lash Booster διαμορφώνει και φροντίζει για περισσότερο όγκο, μήκος και διαχωρισμό. Οι λεπτές ίνες της βούρτσας εφαρμόζουν το προϊόν σε όλες τις βλεφαρίδες και τις προετοιμάζουν ιδανικά για την εφαρμογή της Fantas-tic Mascara.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣΕφαρμόστε το προϊόν σαν μια μάσκαρα από τη βάση μέχρι την άκρη των πάνω και των κάτω βλεφαρίδων. Περιμένετε για λίγο και εφαρμόστε μαύρη μάσκαρα.

ΔΥΝΑΤΟΤΉΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΉΣ ΠΩΛΉΣΉΣ Χρησιμοποιήστε τη Fantastic Mascara μετά το Lash Booster.

Page 9: μακιγιαζ LR

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙΓια άτομα με λεπτές και κοντές βλεφαρίδες που επιθυμούν να αποκτήσουν μακριές και πυκνές βλεφαρίδες.

ΙΔΙΟΤΉΤΕΣΤο Deluxe Activating Lash Se-rum διεγείρει την ανάπτυξη και χαρίζει μακρύτερες και πυκνότερες βλεφαρίδες. Η υφή gel απορροφάται γρήγορα, χωρίς να ταλαιπωρεί την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣΕφαρμόστε το προϊόν στις πάνω και στις κάτω βλεφαρίδες πρωί και βράδυ μετά τον προσεκτικό καθαρισμό. Μια πινελιά είναι αρκετή, καθώς το λεπτό πινέλο επιτρέπει ακρίβεια στην εφαρμογή.

ΠΛΉΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑΗ σύνθεση περιέχει τις εξής δραστικές ουσίες:

• Ο συνδυασμός από εκχύλισμα κόκκινου τριφυλλιού και ένα νέο πεπτίδιο χαρίζει μακρύτερες και δυνατότερες βλεφαρίδες*

• Η προβιταμίνη Β5 και το πεπτίδιο βιοτίνης έχουν θρεπτική δράση και μεγιστοποιούν το πάχος των βλεφαρίδων *

• Η καφεΐνη και τα απαραίτητα αμινοξέα ενεργοποιούν επίσης την ανάπτυξη των βλεφαρίδων

* Σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Dermatest σε 20 γυναίκες σε διάστημα 12 εβδομάδων ** Η σύνθεση έχει δοκιμαστεί δερματολογικά και οφθαλμολογικά από το Ινστιτούτο DermaConsult.

ΔΥΝΑΤΟΤΉΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΉΣ ΠΩΛΉΣΉΣ Χρησιμοποιήστε το Activating Lash Serum μετά το ντεμακιγιάζ με Ξεβαφτικό Ματιών. Για να επιτύχετε άμεσα εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων, εφαρμόστε πρώτα το Lash Booster και μετά τη Fantastic Mascara πάνω στις βλεφαρίδες.

ΟΝΟΜΑActivating Lash SerumΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ 5,5 ml

Ingredients Aqua (Water), Glycerin, Butylene Gly-col, Polyacrylate Crosspolymer-6, Phenoxyethanol, Tetrasodium Cystinyl Disuccinate, Panthenol, Ar-ginine, Acetyl Tetrapeptide-3, Dextran, Tocopheryl Acetate, Caffeine, Biotinoyl Tripeptide, Trifolium Pratense (Clover) Flower Extract, Lecithin, Alcohol, Biotin, Citric Acid, Ethylhexylglycerin

Πλεονεκτήματα προϊόντος• Μικρότερη απώλεια και

μέγιστη πυκνότητα στις βλεφαρίδες*

• Ως και 35% μακρύτερες βλεφαρίδες μετά από μόνο 6 εβδομάδες*

• Δυναμώνει αποδεδειγμένα τις βλεφαρίδες *

• Ορός βλεφαρίδων φιλικός προς το δέρμα με ένα σύμπλεγμα συστατικών που ενεργοποιεί την ανάπτυξή τους**

1.2 DELUXEΜΑΤΙΑ

16

14

12

10

8

6

4

2

01 2 3 4 5 6

Χρονική περίοδος(σε εβδομάδες)

Μήκος βλεφαρίδων (σε mm)

Page 10: μακιγιαζ LR

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙΚατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας.

ΙΔΙΟΤΉΤΕΣΓια μια όμορφη επιδερμίδα δεν αρκεί μόνο η εντατική της φροντίδα, χρειάζεται και προσεκτικό καθαρισμό. Η περιοχή των ματιών πρέπει να ελευθερώνεται από το μακιγιάζ πριν τον ύπνο, έτσι ώστε να είναι δυνατή η ανάπλαση της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας και οι βλεφαρίδες να μην σπάνε. Το Ξεβαφτικό Ματιών 2 φάσεων συνδυάζει την υδάτινη και την ελαιώδη φάση και αφαιρεί ακόμη και το αδιάβροχο μακιγιάζ, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣΑνακινήστε καλά πριν τη χρήση. Ρίξτε μερικές σταγόνες πάνω σε ένα δίσκο ντεμακιγιάζ από βαμβάκι, σε ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ ή σε μια μπατονέτα από βαμβάκι. Η σκιά ματιών μπορεί να αφαιρεθεί σκουπίζοντας προσεκτικά από την εξωτερική προς την εσωτερική άκρη του ματιού, ενώ κρατάτε το μάτι σας κλειστό. Για να αφαιρέσετε τη μάσκαρα, τοποθετήστε το δίσκο ντεμακιγιάζ στη βάση των βλεφαρίδων και πιέστε ελαφρά, έτσι ώστε οι βλεφαρίδες να πιεστούν πάνω στο δίσκο. Με αυτό τον τρόπο διαλύεται η μάσκαρα. Στη συνέχεια κινήστε το δίσκο κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων. Για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα μακιγιάζ, βρέξτε μια μπατονέτα με το προϊόν και τρίψτε απαλά τη βάση των βλεφαρίδων.

ΔΥΝΑΤΟΤΉΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΉΣ ΠΩΛΉΣΉΣ Μετά τον καθαρισμό και την περιποίηση της περιοχής των ματιών, μπορείτε να εφαρμόσετε τον ορό Activating Lash Serum στις άνω και στις κάτω βλεφαρίδες.

1.2 DELUXEΜΑΤΙΑ

ΟΝΟΜΑΞεβαφτικό ΜατιώνΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ125 ml

Ingredients Aqua (Water), Ethylhexyl Stearate, Cyclopentasiloxane, Octyldodecanol, Propylene Glycol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Panthenol, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, Glycerin, Tocopherol, Parfum (Fra-grance), Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Tris (tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylme-thane, Ethylhexyl Salicylate, Methylisothiazoli-none, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Triethylene Glycol, Benzyl Salicylate, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool, CI 60730 (Ext. Violet 2), CI 60725 (Violet 2)

Πλεονεκτήματα προϊόντος• Αφαιρεί το αδιάβροχο και

επίμονο μακιγιάζ ματιών χωρίς να χρειάζεται τρίψιμο

• Δεν αφήνει λιπαρότητα στην επιδερμίδα

• Τα ενεργά συστατικά που περιέχει περιποιούνται την ευαίσθητη περιοχή των ματιών

Page 11: μακιγιαζ LR

Secret Dawn

Night Rock

Sublime Marine

Delighted Nude

Velvet Vintage

ΟΝΟΜΑArtistic Quattro Eyesha-dowΤετραπλή Παλέτα με Σκιές ΜατιώνΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ4 x 0,5 g

Ingredients Mica, Talc, Calcium Aluminum Borosilicate, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Dimethicone, Silica, Polysorbate 20, Synthetic Fluorphlogopite, Glyceryl Ethylhexanoate/Stea-rate/Adipate, Magnesium Aluminum Silicate, Polyacrylamide, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, C13-14 Isoparaffin, Phenoxyethanol, Sodium Dehydroacetate, Methylparaben, Tocopheryl Ace-tate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Ethylparaben, Lau-reth-7, Sorbitan Stearate, Zea Mays (Corn) Starch, Lauroyl Lysine, Propylparaben, Imidazolidinyl Urea, Butylparaben, BHT

May contain:CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77007 (Ultrama-rines), CI 77510 (Ferric Ferrocyanide), CI 75470 (Carmine), CI 77400 (Bronzer Powder), CI 77000 (Aluminum Powder), CI 42090 (Blue 1), CI 77288 (Chromium Oxide Greens), CI 77289 (Chromium Hydroxide Green), CI 19140 (Yellow 5), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides)

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙΚατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας.

ΙΔΙΟΤΉΤΕΣΟι σκιές Artistic Quattro Eyesha-dows κυκλοφορούν σε 5 σετ που περιλαμβάνουν 4 σατινέ σκιές ματιών το καθένα. Σε κάθε ένα από τα σετ Night Rock, Velvet Vintage, Secret Dawn, Delighted Nude και Sublime Marine βρίσκονται 4 «ψημένες» χρωματικές αποχρώσεις που συνδυάζονται μεταξύ τους, καθώς και ένα βουρτσάκι διπλής όψης. Με κάθε σετ μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικά look.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣΟι σκιές μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους, ανάλογα με το look και τον τρόπο εφαρμογής: Οι ανοιχτόχρωμες και οι μεσαίες αποχρώσεις τονίζουν τα εσώφθαλμα (βαθουλωμένα) μάτια με σκούρα χρώματα που δίνουν την ψευδαίσθηση του βάθους στο μάτι. Η χρήση σκούρων αποχρώσεων στην εσωτερική γωνία του ματιού κάνει τα μάτια που έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους να φαίνονται πιο κοντά. Σε περίπτωση που έχετε σκεπασμένα-κουκουλωτά μάτια, εφαρμόστε τη σκούρα σκιά σε σχήμα ημικύκλιου στο ακίνητο τμήμα του βλεφάρου. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε μόνο μια απόχρωση για ολόκληρο το βλέφαρο, είτε να «χτίσετε» περισσότερες στρώσεις και να τις αναμείξετε ελαφρά. Εφαρμόστε το φωτεινότερο χρώμα στην εσωτερική γωνία του ματιού και κάτω από το τόξο του φρυδιού και χρησιμοποιήστε τα σκούρα χρώματα στη βλεφαρική πτυχή και στην εξωτερική γωνία του ματιού. Για να επιτύχετε ακόμα πιο έντονο χρωματικό αποτέλεσμα, μουσκέψτε το πινελάκι ή το μάτι με λίγο νερό πριν τη χρήση.

ΔΥΝΑΤΟΤΉΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΉΣ ΠΩΛΉΣΉΣΓια να επιτύχετε τη μεγαλύτερη διάρκεια της σκιάς των ματιών σας, εφαρμόστε λίγη από τη Βάση για Μάτια & Χείλη στο κινητό βλέφαρο. Για ακρίβεια στην εφαρμογή των σκιών, χρησιμοποιήστε το πινέλο LR by da Vinci. Για να έχετε ένα πετυχημένο σβήσιμο από το ένα χρώμα στο άλλο, αναμείξτε τα χρώματα με το πινέλο για blending LR by da Vinci Blender.

Ή ΣΥΜΒΟΥΛΉ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥΣτα Deluxe Make-up Studio Tutorials «Σας δείχνουμε το κλασικό Smokey-Eyes Look» και «Σας δείχνουμε το μοντέρνο Smokey-Eyes Look», σας εξηγούμε ξεχωριστά κάθε βήμα του μακιγιάζ.

Πλεονεκτήματα προϊόντος• Σκιές με ομοιόμορφο

αποτέλεσμα και απλές στην ανάμειξη

• Με χρωστικές ουσίες για έντονο χρωματικό αποτέλεσμα

• Με σύνθεση Wet & Dry για στεγνή ή υγρή εφαρμογή.

1.2 DELUXEΜΑΤΙΑ

Sublime MarineDelighted Nude

Page 12: μακιγιαζ LR

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙΚατάλληλο για ευαίσθητα μάτια και για χρήστες φακών επαφής.

ΙΔΙΟΤΉΤΕΣΗ υγρή σύνθεση που στεγνώνει γρήγορα, χαρίζει αποτέλεσμα μακράς διάρκειας,, χωρίς να τρέχει ή να θρυμματίζεται. Η ιδιαίτερα λεπτή μύτη επιτρέπει τη λεπτομερή εφαρμογή της κατάλληλης δόσης προϊόντος.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣΕφαρμόστε το στο κινητό βλέφαρο, κατά μήκος της βάσης των βλεφαρίδων, πάνω σε επιδερμίδα απαλλαγμένη από λιπαρότητα ή πούδρα. Το πλάτος, το μήκος και το σχήμα της γραμμής ποικίλουν ανάλογα με το look που επιθυμείτε. Αν θέλετε, τραβήξτε γραμμή και στη βάση του κάτω βλεφάρου.

ΔΥΝΑΤΟΤΉΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΉΣ ΠΩΛΉΣΉΣ Μετά τη χρήση του Eyeliner, εφαρμόστε στις βλεφαρίδες το Lash Booster και τη Fantastic Mascara. Για να αφαιρέσετε το Eyeliner ή να κάνετε διορθώσεις, χρησιμοποιήστε το Ξεβαφτικό Ματιών.

ΟΝΟΜΑFull Colour SuperlinerΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ 1,1 ml

Ingredients Aqua (Water), Polysorbate 80, Acrylates Copolymer, Cocamidopropyl Betaine, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Caprylyl Glycol, Sodium Laureth Sulfate, Potassium Sorbate, Gly-cerin, Coconut Acid, Sodium Carbonate, Hexylene Glycol, Laureth-30, Simethicone, Benzoic Acid, Disodium EDTA, Dehydroacetic Acid, Sorbitan Stearate, PEG-40 Stearate, Ethylhexylglycerin, Cellulose Gum, CI 77510 (Ferric Ferrocyanide), CI 77491 (Iron Oxides), CI 75470 (Carmine)

Πλεονεκτήματα προϊόντος• Η ιδιαίτερα λεπτή μύτη

επιτρέπει την λεπτομερή εφαρμογή πολύ κοντά στη βάση των βλεφαρίδων

• Η αδιάβροχη, έντονα μαύρη σύνθεση χαρίζει εκφραστικότητα στα μάτια

1.2 DELUXEΜΑΤΙΑ

Deep Black

Page 13: μακιγιαζ LR

ΟΝΟΜΑPerfect BrowstylerΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ 6 ml

Ingredients Bright Liquid:Aqua (Water), Alcohol denat., Mica, Acrylates Copolymer, VP/VA Copolymer, Aminomethyl Propanol, Phenoxyethanol, PPG-26-Buteth-26, Caprylyl Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Talc, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Tin Oxide, CI 77499 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77492 (Iron Oxides)

Dark Liquid:Aqua (Water), Alcohol denat., Acrylates Copo-lymer, VP/VA Copolymer, Mica, Aminomethyl Propanol, Phenoxyethanol, PPG-26-Buteth-26, Caprylyl Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Tin Oxide, CI 77499 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide)

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙΚατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας και για κάθε χρώμα φρυδιών.

ΙΔΙΟΤΉΤΕΣΤο υγρό σε μορφή gel μπορεί να καλύψει τις μικρές ανομοιομορφίες και να χαρίσει πυκνότητα στα φρύδια. Η απόχρωση Bright Liquid ταιριάζει σε ξανθά έως καστανόξανθα και κοκκινωπά μαλλιά. Η απόχρωση Dark Liquid ταιριάζει ιδανικά σε καστανά έως μαύρα μαλλιά.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣΧτενίστε τα φρύδια με το Per-fect Browstyler, ξεκινώντας από τη βάση της τρίχας, με σύντομες κινήσεις προς τα πάνω. Συνεχίστε διορθώνοντας το σχήμα στο εξωτερικό μέρος του τόξου του φρυδιού.

ΔΥΝΑΤΟΤΉΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΉΣ ΠΩΛΉΣΉΣ Για να διαχωρίσετε και να σηκώσετε πιο αποτελεσματικά τα φρύδια, εφαρμόστε το Bright Highlighter κάτω από το φρύδι κατά μήκος του τόξου και αναμείξτε το. Για ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα απλώστε λίγο Bright Highlighter και πάνω από το τόξο του φρυδιού.

Ή ΣΥΜΒΟΥΛΉ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥΠριν χρησιμοποιήσετε το Perfect Browstyler για να σταθεροποιήσετε και να χρωματίσετε τα φρύδια σας, δώστε το σωστό σχήμα, είτε αυτά είναι ασχημάτιστα, λεπτά, πυκνά είτε αραιά. Γι’ αυτό χρειάζεται να προσδιορίσετε την αρχή, την κορυφή και το τέλος του φρυδιού και να αφαιρέσετε όλες τις μικρές τρίχες που ξεφεύγουν από το επιθυμητό σχήμα. Τοποθετήστε ένα λεπτό πινέλο παράλληλα με τη μύτη σας, έτσι ώστε να περνάει από το πτερύγιο της μύτης και την εσωτερική γωνία του ματιού. Ακριβώς πάνω από την εσωτερική γωνία του ματιού, το πινέλο σας υποδεικνύει το σημείο που ξεκινά το φρύδι. Η κορυφή του φρυδιού σηματοδοτείται από το πινέλο, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε έτσι, ώστε, κοιτάζοντας ευθεία, να ξεκινά από το πτερύγιο της μύτης και να περνά διαγώνια πάνω από τη μέση της κόρης του ματιού, καταλήγοντας στο φρύδι. Ως αυτό το σημείο σηκώνεται το φρύδι και μετά την κορυφή στρέφεται πάλι προς τα κάτω, μέχρι το τελικό του σημείο. Το πινέλο σηματοδοτεί επακριβώς το τέλος του φρυδιού, αφού τοποθετηθεί έτσι, ώστε να ξεκινά από το πτερύγιο της μύτης και να περνά από την εξωτερική γωνία του ματιού.

Πλεονεκτήματα προϊόντος• Gel για περισσότερο όγκο

και διαχωρισμό βλεφαρίδων• Φυσικό, σταθερό τελείωμα• Χρωματίζει μόνο τα φρύδια,

όχι την επιδερμίδα

1.2 DELUXEΜΑΤΙΑ

Dark Liquid

Bright Liquid

Page 14: μακιγιαζ LR

ΟΝΟΜΑMetallic EyelinerΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ 0,37 g

Ingredients Cyclopentasiloxane, Synthetic Beeswax, Mica, Cera Microcristallina (Microcrys-talline Wax), Trimethylsiloxysilicate, VP/Hexade-cene Copolymer, Myristyl Lactate, C30-45 Alkyl Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Myristyl Alcohol, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Magnesium Silicate, Glyceryl Oleate, Citric Acid May contain: Silica, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides), CI 75470 (Carmine), CI 77000 (Aluminum Powder), CI 77288 (Chromium Oxide Greens), CI 77510 (Ferric Ferrocyanide), CI 42090 (Blue 1)

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙΚατάλληλο για ευαίσθητα μάτια και χρήστες φακών επαφής.

ΙΔΙΟΤΉΤΕΣΗ απαλή υφή του Metallic Eyeli-ner αναδεικνύει και σχεδιάζει το περίγραμμα του ματιού με έντονα χρώματα. Η λεπτή μύτη προσφέρει ακρίβεια στην εφαρμογή, ενώ το ενσωματωμένο σφουγγαράκι σβήνει τη γραμμή και δημιουργεί ομαλές εναλλαγές χρωμάτων. Για εγγυημένη ακρίβεια στην εφαρμογή, με την αφαιρούμενη ξύστρα διατηρείστε τη μύτη λεπτή.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣΤοποθετήστε τη μύτη του Me-tallic Eyeliner στην εσωτερική γωνία του ματιού και τραβήξτε μια γραμμή προς την εξωτερική γωνία, ακολουθώντας το σχήμα του ματιού, όσο πιο κοντά μπορείτε στις ρίζες των βλεφαρίδων. Ανάλογα με το look που επιθυμείτε, τραβήξτε μια γραμμή και στο κάτω βλέφαρο και χρησιμοποιήστε το ενσωματωμένο ειδικό σφουγγαράκι για να τις «σβήσετε».

ΔΥΝΑΤΟΤΉΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΉΣ ΠΩΛΉΣΉΣ Για να τονίσετε ακόμα περισσότερο το σχήμα, το χρώμα και το περίγραμμα των ματιών, εφαρμόστε προηγουμένως στην περιοχή του ματιού τις αποχρώσεις της αντίστοιχης Παλέτας Artistic Quat-tro Eyeshadows. Για να αφαιρέσετε ή να διορθώσετε το μακιγιάζ σας, χρησιμοποιήστε το Ξεβαφτικό Ματιών.

Ή ΣΥΜΒΟΥΛΉ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥΕάν σας είναι δύσκολο να τραβήξετε την τέλεια γραμμή, μπορείτε να σχεδιάσετε μικρές τελείες κατά μήκος της γραμμής του ματιού. Στη συνέχεια, συνδέστε τις τελείες σε μια ενιαία γραμμή. Μπορείτε να καλύψετε εύκολα τις μικρές ανομοιομορφίες «σβήνοντας» ελαφρά τη γραμμή.

Πλεονεκτήματα προϊόντος• Αδιάβροχη, μεταλλική, απαλή σύνθεση• Αφαιρούμενη ξύστρα και ενσωματωμένο ειδικό σφουγγαράκι που «σβήνει» τη γραμμή

1.2 DELUXEΜΑΤΙΑ

Σφουγγαράκι Για «Σβήσιμο»

Λεπτή Μύτη

Αφαιρούμενη Ξύστρα

Περιστρεφόμενος Μηχανισμός

Gorgeous Grey

Satin Brown

Moonlight Silver

Velvet Violet

Page 15: μακιγιαζ LR

ΟΔΉΓΟΣ ΓΙΑ ΤΉ ΧΡΉΣΉ ΤΩΝ ΠΙΝΕΛΩΝΕπιλέξτε το κατάλληλο πινέλο για κάθε χρήση

Περ

ιοχή

εφ

αρμο

γής

Χρήσ

ηΧρ

ήση

μεΊν

ες

Πινέλο γιαfoundation

Πινέλο γιαπούδρα

Πινέλο γιαρουζ

Πινέλο γιασκιά

ματιών

Πινέλο γιαblending

Πινέλο για φρύδια και

eyeliner

Βουρτσάκιγια φρύδια και βλεφαρίδες

Πινέλο χειλιών

Μάγουλα •

Μάτια • • •

Πρόσωπο • •

Βλεφαρίδες •

Φρύδια • •

Χείλη •

Εφαρμογή • • • •

Ανάμειξη • • •

Περίγραμμα • •

Γραμμή •

Σκίαση •

Σχηματισμός •

Πούδρα • • • • •

Υγρό • •

Κρέμα • • •

Φυσικές • • • •

Συνθετικές • • • •

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΠΙΝΕΛΩΝ Τα πινέλα πρέπει να πλένονται κάθε 2-3 εβδομάδες, ώστε οι τρίχες τους να επανέρχονται στην αρχική κατάσταση και να απομακρύνονται τα υπολείμματα του μακιγιάζ. Για τον καθαρισμό τους χρησιμοποιήστε είτε κάποιο ειδικό καθαριστικό προϊόν είτε το ήπιο Aloe Vera Κρεμοσάπουνο. Τοποθετήστε το Κρεμοσάπουνο στην παλάμη σας, βρέξτε το πινέλο με νερό και γυρίστε το με κυκλικές κινήσεις πάνω στο χέρι σας, έτσι ώστε το Κρεμοσάπουνο να περάσει στις τρίχες του πινέλου.

Ξεπλύνετε επιμελώς το πινέλο σας, μέχρι να αφαιρέσετε όλα τα υπολείμματα του Κρεμοσάπουνου.Μην αφήνετε ποτέ το πινέλο να στεγνώσει ανάποδα – μ’ αυτό τον τρόπο μπορεί να διαλυθεί η κόλλα που συγκρατεί τις τρίχες στο στέλεχος του πινέλου. Χρησιμοποιήστε μια πετσέτα για να αφαιρέσετε την υγρασία και χτενίστε τις τρίχες του πινέλου σας για να επανέλθουν στο σωστό σχήμα. Αφήστε το για 24 ώρες να στεγνώσει μόνο του στην άκρη ενός τραπεζιού.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Page 16: μακιγιαζ LR

Κάλυ

ψη

Τελε

ίωμα

Χρησ

ιμότ

ητα

Radiant Skin Primer

Perfect Wear Foundation

Perfect Smooth Compact

Foundation

Hollywood Powder

Multicolour

Hollywood Powder

Duocolour

Velvet Touch Micro Powder

Διαφανής • • • •

Μεσαία • • •

Υψηλή •

Ματ •

Μεταξένιο • • • •

Φυσικό • • •

SPF 37 30

Καθ’ οδόν • • •

Διορθώνει Ανομοιομορφίες

• • •

Αντανακλά το Χρώμα

• • •

Για Κάθε Τύπο Επιδερμίδας

• 6 αποχρώσεις 6 αποχρώσεις • •

Πολλαπλής Λειτουργίας

• •

Πινέλο που αντιστοιχεί

Πινέλο για foundation LR

by Da Vinci

Πινέλο για foundation LR

by Da Vinci

Ενσωματωμένο σφουγγαράκι

Πινέλο για ρουζ / πούδρα LR by

Da Vinci

Πινέλο για ρουζ / πούδρα LR by

Da Vinci

Πινέλο για πούδρα LR by

Da Vinci

ΠΟΥΔΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΑΣΉΣΠληροφορίες για την κάλυψη, το τελείωμα και τη χρησιμότητα

Page 17: μακιγιαζ LR

ΠΟΥΔΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΑΣΉΣΒρείτε το ιδανικό προϊόν βάσης για εσάς

ΒΉΜΑ 1Ο Προσδιορίστε τον τύπο επιδερμίδας σας. Τα προϊόντα βάσης με ματ τελείωμα ταιριάζουν περισσότερο σε λιπαρές και πιο νεανικές επιδερμίδες. Τα προϊόντα βάσης με μεταξένιο και φυσικό τελείωμα είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Οι πούδρες δεν ταιριάζουν σε επιδερμίδες με τάσεις ξηρότητας, καθώς τα σωματίδια πούδρας δεν μπορούν να συνδεθούν με την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να την ξηραίνουν ακόμα περισσότερο.

ΒΉΜΑ 2Ο Ανακαλύψτε την απόχρωση βάσης που ταιριάζει

περισσότερο στο χρώμα της επιδερμίδας σας, εφαρμόζοντας τις πιθανές αποχρώσεις στο πιγούνι σας. Η απόχρωση που εναρμονίζεται με την επιδερμίδα είναι η κατάλληλη.

ΒΉΜΑ 3Ο Λάβετε υπόψη σας ότι το χρώμα της επιδερμίδας σας μεταβάλλεται κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Μπορείτε είτε να δημιουργήσετε την κατάλληλη απόχρωση αναμειγνύοντας δύο προϊόντα σε διαφορετικές αποχρώσεις, είτε να χρησιμοποιήσετε έναν σκουρότερο τόνο βάσης τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το τέλειο προϊόν βάσης αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για όλα τα υπόλοιπα βήματα του μακιγιάζ. Στα Tutorials θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για μια άψογη επιδερμίδα. Σαρώστε τους κωδικούς QR και μάθετε περισσότερα.

Στο Deluxe Make-up-Studio σας αποκαλύπτουμε επαγγελματικές συμβουλές για τις φωτοσκιάσεις (Contouring). To Tutorial σας καθοδηγεί βήμα-βήμα, εξηγώντας διεξοδικά κάθε στάδιο του μακιγιάζ. Σαρώστε απλά τον κωδικό QR και ξεκινήστε.

Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδαPorcelain

Light Beige

Μεσαία επιδερμίδαBeige

Dark Beige

Σκουρόχρωμη επιδερμίδαBeige Noisette

Hazelnut

Page 18: μακιγιαζ LR

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙΚατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας. Η απόχρωση Porcelain ταιριάζει σε κοκκινωπούς τύπους επιδερμίδας και χαρίζει μια ελαφριά λάμψη. Η κιτρινωπή απόχρωση Ginger ταιριάζει εξαιρετικά σε λαδί ή κιτρινωπές επιδερμίδες.

ΙΔΙΟΤΉΤΕΣΤο λαμπερό και ιριδίζον προϊόν εφαρμόζεται στα σημεία του προσώπου, στα οποία πέφτει το φως. Αυτές οι περιοχές του προσώπου τονίζονται οπτικά επιτείνοντας τη φωτεινότητά τους. Μ’ αυτό τον τρόπο, το Bright Highlighter κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο σαρκώδη, τα μάτια πιο ζωντανά και τα ζυγωματικά ανασηκωμένα. Το ενσωματωμένο σύστημα αυτόματης δοσολογίας επιτρέπει την εύκολη δοσομέτρηση, ενώ η λεπτή μύτη του πινέλου επιτρέπει για παράδειγμα τη σχεδίαση λεπτών γραμμών χωρίς πρόβλημα. Οι δυο αποχρώσεις Porcelain και Ginger μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν concealer. Χάρη σε συστατικά όπως το έλαιο Αμαράνθου, το bisabolol και το Έλαιο Μυρτιάς Αυστραλίας, η υφή του είναι ιδιαίτερα πλούσια.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣΤο Bright Highlighter εφαρμόζεται μετά το make-up στα εξής σημεία του προσώπου: Κάτω από τα φρύδια: Για να τονίσετε τη γραμμή του φρυδιού, τραβήξτε με το Bright Highlighter μια λεπτή γραμμή κάτω από το φρύδι. Ξεκινήστε από το ψηλότερο σημείο και «σβήστε» τη σταδιακά προς τον κρόταφο.Στο κόκκαλο της μύτης: Μια ίσια γραμμή με το Bright Highlighter πάνω στο κόκκαλο της μύτης την κάνει να φαίνεται λεπτότερη και κομψότερη. Για ακόμα εντονότερο αποτέλεσμα, σκιάστε το πτερύγιο της μύτης με ένα σκουρότερο χρώμα.Γύρω από τα χείλη: Τα λεπτά χείλη φαίνονται πιο σαρκώδη, αν τοποθετήσετε μικρή ποσότητα Bright Highlighter πάνω από το κέντρο του άνω χείλους (Τόξο του Έρωτα). Το περίγραμμα των χειλιών τονίζεται ιδιαίτερα, όταν σχεδιάζετε με το Bright Highlighter μια λεπτή γραμμή γύρω από τα χείλη.Πάνω στα ζυγωματικά: Η εφαρμογή του highlighter πάνω στα ζυγωματικά μπορεί να κάνει ένα στρογγυλό πρόσωπο να φαίνεται λεπτότερο. Εφαρμόστε επίσης μικρή ποσότητα από το Sun Dream Bronzer κάτω από τα ζυγωματικά, για να τα κάνετε να φαίνονται μακρύτερα και ψηλότερα.Στην περιοχή των ματιών: Για φωτεινό βλέμμα, εφαρμόστε μικρή ποσότητα από το Bright Highlighter στην εσωτερική γωνία του ματιού. Μπορείτε επίσης να καλύψετε τους ενοχλητικούς μαύρους κύκλους.

ΔΥΝΑΤΟΤΉΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΉΣ ΠΩΛΉΣΉΣΕφαρμόστε το Bright Highlighter πάνω από τη βάση Perfect Wear Foundation, για να επιτύχετε ένα λαμπερό τελείωμα. Επίσης, εφαρμόστε το Sun Dream Bron-zer πάνω σε εκείνα τα μέρη του προσώπου, τα οποία θέλετε να σκιάσετε, ώστε να είναι λιγότερο εμφανή. Ή ΣΥΜΒΟΥΛΉ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥΓια να αποφύγετε τον κακό φωτισμό που θα σας οδηγήσει σε λάθη, επιλέξτε μια πηγή φωτός, η οποία αφήνει το φως να πέφτει στο πρόσωπό σας από μπροστά.

ΟΝΟΜΑBright HighlighterΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ2,5 ml

Ingredients Aqua (Water), Cyclopentasiloxane, CI 77891 (Titanium Dioxide), Glycerin, Amaranthus Caudatus Extract, Caprylyl Dimethicone Ethoxy Glucoside, Hydrogenated Castor Oil, Titanium Dioxide, Silica, Polyglyceryl-2 Sesquiisostearate, Methylpropanediol, Sodium Chloride, Dimethico-ne, Dimethicone Crosspolymer, Alcohol, Bisabolol, Dimethiconol, Tocopherol, Backhousta Citriodora Oil, Lecithin, Carnosine, Silybum Marianum Fruit Extract, Phenoxyethanol, Citral, Linalool, CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides)

Πλεονεκτήματα προϊόντος• Μπορεί να εφαρμοστεί σε 5

περιοχές του προσώπου• Εύκολη δοσομέτρηση με

το συστήμα αυτόματης δοσολογίας

• Καλύπτει ανομοιομορφίες και μαύρους κύκλους

Ginger

Porcelain

1.3 DELUXEΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Page 19: μακιγιαζ LR

ΟΝΟΜΑFast Wrinkle-FillerΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ3,6 g

Ingredients Octyldodecanol, Dicaprylyl Carbo-nate, Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Boron Nitride, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Nylon-12, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetyl Palmitate, C30-45 Alkyl Methicone, C30-45 Olefin, Silica, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Squalane, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Pentaerythrityl Tetra-DI-t-Butyl Hydro-xyhydrocinnamate, Ubiquinone

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙΓια ώριμες επιδερμίδες που παρουσιάζουν ρυτίδες και επιδερμίδες με ανομοιομορφίες.

ΙΔΙΟΤΉΤΕΣΚαλύπτει οπτικά ρυτίδες και ανομοιομορφίες και εξασφαλίζει στην επιδερμίδα ομοιόμορφη και πιο σφριγηλή όψη.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣΑπλώς εφαρμόστε το Fast Wrinkle Filler πάνω στις ρυτίδες και τις ανομοιομορφίες που θέλετε να καλύψετε, δουλέψτε το προσεκτικά και αφήστε το να δράσει για λίγο. Όταν η μύτη του μολυβιού γίνει παχύτερη από τη χρήση, ξύστε το με μια απλή ξύστρα.

ΔΥΝΑΤΟΤΉΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΉΣ ΠΩΛΉΣΉΣ Μετά την εφαρμογή, απλώστε ομοιόμορφα τη βάση Perfect Wear Foundation με το πινέλο βάσης LR by da Vinci σε όλο το πρόσωπο.

Πλεονεκτήματα προϊόντος• Καλύπτει οπτικά ρυτίδες και ανομοιομορφίες • Ομοιόμορφο αποτέλεσμα μακράς διαρκείας

1.3 DELUXEΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

οριζόντιες ρυτίδες στο μέτωπο

ρυτίδα του μεσόφρυου / του λιονταριού

ρυτίδες μύτης

πόδι της χήνας

Ρινοπαρειακές πτυχώσεις/πτυχές άνω γνάθουκάθετες ρυτίδες άνω χείλους/ρυτίδες του καπνιστήπεριστοματικές ρυτίδεςγενειοχειλικές πτυχές / γραμμές μαριονέταςπτυχώσεις πιγουνιού

Page 20: μακιγιαζ LR

1.3 DELUXEΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Ingredients Isododecane, Hydrogenated Coco-Glycerides, Cera Alba (Bees-wax), Silica, Boron Nitride, Talc, Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Quaternium-18 Bentonite, Propylene Carbonate, Mica, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77742 (Manganese Violet), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides)

Ingredients Aqua (Water), Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Propylnene Glycol, Cetyl Dimethicone, Talc, Phen-oxyethanol, Sodium Chloride, Magnesium Sulfate, Sodium Dehydroacetate, Parfum (Fragrance), Disteardimonium Hectorite, Methylparaben, Benzimida-zole Diamond Amidoethyl Urea Carbamoyl Propyl, Polymethylsilsesquioxane, Tetrasodium EDTA, Hydrogenated Dimethicone, Ethylparaben, Butylparaben, BHT, Propylene Carbonate, Aluminium Hydroxide, Propylparaben, Dime-thicone/Methicone Copolymer, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides)

ΟΝΟΜΑΒάση για Μάτια & ΧείληΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ2,2 g

ΟΝΟΜΑRadiant Skin-PrimerΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ30 ml

Πλεονεκτήματα προϊόντος• Με ενσωματωμένο πινέλο εφαρμογής για

ευκολία και ακρίβεια στην εφαρμογή• Ιδανική δοσομέτρηση με σύστημα

αυτόματης δοσολογίας• Χρησιμοποιήστε το σαν βάση κάτω από το

μακιγιάζ των χειλιών και των ματιών

Πλεονεκτήματα προϊόντος• Διορθώνει τις ανομοιομορφίες και τους

διεσταλμένους πόρους• Αποτελεί βάση για την περαιτέρω εφαρμογή

προϊόντων βάσης• Η ροδακινί υφή και οι βιολογικές χρωστικές

ουσίες αντανακλούν το φως και προσδίδουν μια φυσική λάμψη στην επιδερμίδα

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙΚατάλληλο για κάθε χρώμα και τύπο επιδερμίδας.

ΙΔΙΟΤΉΤΕΣΤο Radiant Skin Primer διορθώνει αποτελεσματικά τις ανομοιομορφίες και τους διεσταλμένους πόρους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μόνο του είτε πριν από κάποιο προϊόν βάσης για κάλυψη μακράς διάρκειας. Απλώνεται εύκολα και ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣΜετά τον καθαρισμό και την περιποίηση του προσώπου απλώστε ένα λεπτό και ομοιόμορφο στρώμα από το Radiant Skin Primer πάνω στην επιδερμίδα. Πριν συνεχίσετε με την εφαρμογή του make-up, αφήστε το να στεγνώσει για λίγο.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙΚατάλληλο για κάθε τόνο και τύπο επιδερμίδας. Αν έχετε ξηρά χείλη, περιποιηθείτε και ενυδατώστε τα πριν τη χρήση.

ΙΔΙΟΤΉΤΕΣΗ Βάση για Μάτια & Χείλη κάνει το χρώμα του κραγιόν και της σκιάς να φαίνονται εντονότερα, καθώς καλύπτει το φυσικό χρώμα των χειλιών ή της επιδερμίδας.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣΠεριστρέψτε το κάτω μέρος του στυλό μέχρι να εμφανιστεί μια μικρή ποσότητα της Βάσης για Μάτια & Χείλη στη μύτη του πινέλου. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα λεπτό και ομοιόμορφο στρώμα από το κρεμώδες προϊόν πάνω σε ολόκληρη την περιοχή των χειλιών ή πάνω στο κινητό βλέφαρο και τη γωνία του βλεφάρου. Αφήστε το να στεγνώσει για ένα με δύο λεπτά.

ΔΥΝΑΤΟΤΉΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΉΣ ΠΩΛΉΣΉΣ Εφαρμόστε το κραγιόν High Impact Lipstick πάνω στα χείλη με το πινέλο χειλιών LR by da Vinci. Εφαρμόστε τις σκιές ματιών Artistic Quattro Eyesha-dow πάνω στην περιοχή των ματιών.

Page 21: μακιγιαζ LR

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙΚατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας. Η υφή του προϊόντος δεν συσσωρεύεται στις ρυτίδες, γι’ αυτό και το κάνει ιδανικό για χρήση και σε ώριμες επιδερμίδες. Αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, επιλέξτε τις αποχρώσεις 1 και 2, αν έχετε μεσαία επιδερμίδα, επιλέξτε την απόχρωση 3, ενώ αν έχετε σκουρόχρωμη επιδερμίδα, οι αποχρώσεις 4, 5 και 6 ταιριάζουν απόλυτα. Για να επιτύχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα, δοκιμάστε διαφορετικές αποχρώσεις του προϊόντος στο πιγούνι σας, πριν το απλώσετε σε μεγάλη επιφάνεια. Αν δεν ταιριάζει καμία από τις διαθέσιμες αποχρώσεις στο χρώμα της επιδερμίδας σας, αναμείξτε πάνω στο χέρι σας δυο χρώματα μεταξύ τους. Δώστε προσοχή στις ομαλές εναλλαγές χρωμάτων κατά την εφαρμογή.

ΙΔΙΟΤΉΤΕΣΗ μεταξένια υφή του Perfect Wear Foundation προσφέρει μεσαία κάλυψη και χαρίζει ομοιόμορφη όψη στο δέρμα. Αυτό το Make-up διατίθεται στις 6 φυσικές αποχρώσεις Porcelain, Light Beige, Beige, Dark Beige, Beige Noisette και Hazelnut, ενώ προσφέρει αντηλιακή προστασία με δείκτη SPF 37. Το μεταξένιο τελείωμα που αντανακλά το φως χαρίζει μια φυσική λάμψη στο δέρμα.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣΚαθαρίστε προσεκτικά το πρόσωπο πριν τη χρήση και εφαρμόστε την κρέμα περιποίησης που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας. Τοποθετήστε στο χέρι σας μικρή ποσότητα προϊόντος και απλώστε το από το εσωτερικό προς το εξωτερικό μέρος του προσώπου, χρησιμοποιώντας το πινέλο βάσης LR by da Vin-ci. Φροντίστε να μην φαίνεται διαφορά χρώματος στη γραμμή του πιγουνιού ή στις ρίζες των μαλλιών.

ΔΥΝΑΤΟΤΉΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΉΣ ΠΩΛΉΣΉΣ Προετοιμάστε την επιδερμίδα σας εφαρμόζοντας μια λεπτή στρώση από το Radiant Skin Primer με το πινέλο βάσης LR by da Vinci.

Ή ΣΥΜΒΟΥΛΉ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥΣτο Tutorial του Deluxe Make-up Studio «Η Τέλεια Βάση», μπορείτε να δείτε ότι απαιτούνται ακόμα κι άλλα προϊόντα εκτός από τη βάση Perfect Wear Foundation, για να επιτύχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

ΟΝΟΜΑPerfect Wear FoundationΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ30 ml

Ingredients Aqua (Water), Cyclopentasiloxane, Isohexadecane, Titanium Dioxide (nano), Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Trimethylsiloxysilicate, Pentylene Glycol, Glyceryl Ethylhexanoate/Stearate/Adipate, Disteardimo-nium Hectorite, Benzyl PCA, Glycerin, Stearic Acid, Aluminum Hydroxide, Methicone, Sodium Levulinate, PPG-15 Stearyl Ether, Sodium Anisate, Disodium EDTA, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Tocopherol, Retinyl Palmitate, Talc, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Steareth-20, Chlor-hexidine Digluconate, N-Hydroxysuccinimide, BHT, Palmitoyl Tripeptide-1, Chrysin, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Potassium Sorbate

May Contain:CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77947 (Zinc Oxide)

Πλεονεκτήματα προϊόντος• Μake-up που προσφέρει

μεσαία κάλυψη και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία με δείκτη SPF 37

• Χαρίζει ομοιόμορφο και φυσικό λαμπερό χρώμα με μεταξένιο τελείωμα

• Προσαρμόζεται αρμονικά με την επιδερμίδα

1.3 DELUXEΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα:

Porcelain Light Beige

Beige Noisette Hazelnut

Beige Dark Beige

Μεσαία επιδερμίδα:

Σκουρόχρωμη επιδερμίδα:

Page 22: μακιγιαζ LR

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙΚατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας. Χάρη στην ποσότητα πούδρας που περιέχει, το προϊόν βάσης Perfect Smooth Compact Foundation προσφέρει υψηλότερη κάλυψη σε σχέση με την Perfect Wear Foundation. Η υψηλή περιεκτικότητα σε χρωστικές βοηθά ιδιαίτερα την ανομοιόμορφη επιδερμίδα να αποκτήσει ομαλή και λεία όψη. Για να βρείτε την κατάλληλη απόχρωση, δοκιμάστε διαφορετικές αποχρώσεις, απλώνοντας μικρή ποσότητα στο πιγούνι. Η απόχρωση που εναρμονίζεται με την επιδερμίδα είναι η κατάλληλη. Σε αντίθεση με την Perfect Wear Foundation, η compact μορφή του κάνει το Perfect Smooth Compact Foundation ακατάλληλο για ανάμειξη.

ΙΔΙΟΤΉΤΕΣΗ απαλή και καλυπτική υφή της Perfect Smooth Compact Foun-dation την κάνει ιδανική για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ, αλλά και για να ανανεώσετε το make-up σας εύκολα όταν βρίσκεστε καθ’ οδόν.. Διορθώνει τις ανομοιομορφίες και

τα σημάδια, χαρίζει ματ αποτέλεσμα και προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία με δείκτη προστασίας SPF 30.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣΕφαρμόστε ομοιόμορφα το Per-fect Smooth Compact Foundation πάνω σε καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα, χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο σφουγγαράκι ή το πινέλο βάσης LR by da Vinci.

Μέθοδος Contouring:Για να αναδείξετε το σχήμα του προσώπου σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μπορείτε να υπογραμμίσετε οπτικά κάποια μέρη του προσώπου και να σκιάσετε αντίστοιχα κάποια άλλα που θέλετε να είναι λιγότερο εμφανή. Για τα μέρη του προσώπου που θέλετε να φωτίσετε, επιλέξτε μια απόχρωση βάσης, η οποία να φαίνεται δυο τόνους ανοιχτότερη από την απόχρωση της επιδερμίδας σας. Για να προσδώσετε βάθος σε άλλα μέρη του προσώπου, επιλέξτε μια απόχρωση βάσης που να είναι 1 με 2 τόνους σκουρότερη από την απόχρωση της επιδερμίδας. Στη συνέχεια, αναμείξτε τις δύο αποχρώσεις με φορά από την εσωτερική προς την εξωτερική πλευρά του προσώπου.

ΔΥΝΑΤΟΤΉΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΉΣ ΠΩΛΉΣΉΣ Πριν τη χρήση, εφαρμόστε μια λεπτή στρώση από το Radiant Skin Primer με το πινέλο βάσης LR by da Vinci, για να αναζωογονήσετε την επιδερμίδα και να χαρίσετε περισσότερη διάρκεια στο μακιγιάζ σας.Μετά την εφαρμογή, χρησιμοποιήστε την πούδρα Hollywood Powder Duo Colour για να σταθεροποιήσετε το μακιγιάζ σας.

Ή ΣΥΜΒΟΥΛΉ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥΤο Tutorial του Deluxe Make-up Stu-dio «Σας δείχνουμε τις φωτοσκιάσεις» εξηγεί βήμα-βήμα τη μέθοδο των φωτοσκιάσεων.

ΟΝΟΜΑPerfect Smooth Compact FoundationΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ8,5 g

Ingredients Dicaprylyl Carbonate, Phenyl Trime-thicone, Titanium Dioxide (nano), Hydrogenated Polydecene, Zinc Oxide, Polyethylene, Mica, Hydrogenated Coconut Oil, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Nylon-12, Glyceryl Dibehenate, Tribehenin, Alumina, Dimethicone, Glyceryl Be-henate, Parfum (Fragrance), Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid

May contain:CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides)

Πλεονεκτήματα προϊόντος• Διατίθεται σε 6 φυσικές

αποχρώσεις• Με μεσαία κάλυψη που

«χτίζεται» σε στρώσεις για τέλεια όψη της επιδερμίδας

• Ιδανικό για να ανανεώσετε γρήγορα το μακιγιάζ σας όταν βρίσκεστε καθ’ οδόν

1.3 DELUXEΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα:

Porcelain Light Beige

Beige Noisette Hazelnut

Μέση επιδερμίδα:

Σκουρόχρωμη επιδερμίδα:

Beige Dark Beige

Page 23: μακιγιαζ LR

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙΚαι οι δύο χρωματικοί συνδυασμοί (Ruddy Rose και Petal Peach) είναι κατάλληλοι για κάθε τύπο και τόνο επιδερμίδας.

ΙΔΙΟΤΉΤΕΣΗ διπλή απόχρωση του Ruddy Rose συνδυάζει έναν ανοιχτό και έναν πιο σκούρο τόνο του ροζ. Οι δυο αυτές αποχρώσεις είναι κατάλληλες ειδικά για να προσδώσουν φρεσκάδα και λάμψη στην επιδερμίδα. Η διπλή απόχρωση του Petal Peach συνδυάζει μια φωτεινή βερικοκί απόχρωση με ένα Bronzer και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για φωτοσκιάσεις.

Το Ruddy Rose μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ρουζ πάνω από τη γραμμή του περιγράμματος ή στο μπροστινό μέρος των ζυγωματικών, για να χαρίσει χρώμα στα μάγουλα και να κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται νεανική και υγιής.

ΔΥΝΑΤΟΤΉΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΉΣ ΠΩΛΉΣΉΣ Εφαρμόστε το Perfect Powder Blush με το πινέλο για ρουζ LR by da Vinci, αφού απλώσετε στο πρόσωπο ένα από make-up Perfect Wear Foundation ή Perfect Smooth Compact Foundation.

ΟΝΟΜΑPerfect Powder BlushΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ11,8 g

Ingredients Ruddy Rose:Talc, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Mica, Phenyl Trimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Sorbic Acid, Sodium Dehydroacetate, Parfum (Fragrance), CI 77491 (Iron Oxides), CI 75470 (Carmine), CI 15850 (Red 7), CI 19140 (Yellow 5), CI 77007 (Ultramarines), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides)

Petal Peach:Talc, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Pentae-rythrityl Tetraisostearate, Mica, Phenyl Trimethi-cone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Sorbic Acid, Sodium Dehydroacetate, Parfum (Fragrance), CI 16035 (Red 40), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), CI 15850 (Red 7), CI 77007 (Ultramarines), CI 15985 (Yellow 6), CI 19140 (Yellow 5)

Πλεονεκτήματα προϊόντος• Διατίθεται στις αποχρώσεις

Ruddy Rose και Petal Peach• Οι ματ αποχρώσεις

χαρίζουν φρεσκάδα και λάμψη στο πρόσωπο

• Οι δύο αποχρώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή συνδυαστικά.

1.3 DELUXEΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Petal Peach Ruddy Rose

Petal Peach Ruddy Rose

Page 24: μακιγιαζ LR

Ingredients Talc, Caprylic/Capric Triglyceride, Silica, Isodecyl Neopentanoa-te, Zinc Stearate, Parfum (Fragrance), Sorbic Acid, CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide)

Ingredients Talc, Zea Mays (Corn) Starch, Zinc Stearate, Dimethicone, Pen-taerythrityl Tetraisostearate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Silica, Nylon-12, Diisostearyl Malate, Argania Spinosa Kernel Oil, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Potassium Sorbate, Chlorophenesin, Parfum (Fragrance)

May containCI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide)

Πλεονεκτήματα προϊόντος• Πούδρα που τονίζει τα χαρακτηριστικά του

προσώπου και χαρίζει ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα

• Προσφέρει στο πρόσωπο ένα υγιές, ηλιοκαμένο look

Πλεονεκτήματα προϊόντος• Απαλή υφή για ένα μεταξένιο και διάφανο

τελείωμα• Σταθεροποιεί το make-up χωρίς να δίνει

όψη μάσκας

ΟΝΟΜΑSun Dream BronzerΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ11 g

ΟΝΟΜΑVelvet Touch Micro PowderΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ10 g

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙΔεν είναι κατάλληλο για πολύ ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Αν έχετε ξηρή επιδερμίδα, συνιστάται να το χρησιμοποιείτε πάντα μετά από το Perfect Wear Foundation

ΙΔΙΟΤΉΤΕΣΙδανικό για να σταθεροποιεί το μακιγιάζ, να εξισορροπεί τον τόνο της επιδερμίδας και να μειώνει τη γυαλάδα.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣΕφαρμόστε το Velvet Touch Micropowder πάνω από το make-up σας, για να το σταθεροποιήσετε.

ΔΥΝΑΤΟΤΉΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΉΣ ΠΩΛΉΣΉΣ Εφαρμόστε με το πινέλο πούδρας LR by da Vinci.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙΚατάλληλο για ανοιχτόχρωμες αλλά και πιο σκούρες επιδερμίδες. Αν έχετε ξηρή επιδερμίδα, συνιστάται να το χρησιμοποιείτε πάντα μετά απο το Perfect Wear Foundation

ΙΔΙΟΤΉΤΕΣΕίτε θέλετε να τονίσετε κάποια χαρακτηριστικά του προσώπου, είτε επιθυμείτε να προσδώσετε ένα ομοιόμορφο τελείωμα στο make-up σας, το Sun Dream Bronzer χαρίζει στο πρόσωπο ένα καλοκαιρινό μπρούτζινο χρώμα χωρίς glitter και κόκκινες χρωστικές. Το Sun Dream Bronzer είναι επίσης ιδανικό για να προσαρμόσετε χρωματικά έναν ανοιχτόχρωμο λαιμό με ένα πιο μαυρισμένο πρόσωπο και ντεκολτέ.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣΤινάξτε την περίσσια ποσότητα πούδρας, ώστε το χρώμα να μη φαίνεται υπερβολικά έντονο και αφύσικο. Εφαρμόστε με ένα πινέλο πούδρας στο πηγούνι, στα μάγουλα και στο μέτωπο. Για να τονίσετε τα ζυγωματικά, χρησιμοποιήστε το πινέλο για ρουζ LR by da Vinci για να κάνετε φωτοσκιάσεις.

ΔΥΝΑΤΟΤΉΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΉΣ ΠΩΛΉΣΉΣ Ανάλογα με τον τρόπο εφαρμογής, χρησιμοποιήστε το πινέλο πούδρας ή το πινέλο ρουζ LR by da Vinci. Για να επιτύχετε ένα ομοιόμορφο τελείωμα, πριν την εφαρμογή πουδράρετε ελαφρά το πρόσωπο με τη Hol-lywood Powder Multicolour.

1.3 DELUXEΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Page 25: μακιγιαζ LR

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙΚατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας. Αν έχετε ξηρή επιδερμίδα συνιστάται να το χρησιμοποιείτε πάντα μετά από το Perfect Wear Foundation

ΙΔΙΟΤΉΤΕΣΗ Πολύχρωμη Πούδρα είναι κατάλληλη για να σταθεροποιείτε το make-up και να ανανεώνετε το μακιγιάζ σας όταν βρίσκεστε καθ’ οδόν. Η κίτρινη απόχρωση καλύπτει τις σκιές σε αποχρώσεις του μπλε και τις ανομοιομορφίες. Η πράσινη εξουδετερώνει τις κοκκινίλες και η μπεζ ενισχύει το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας και εξισορροπεί τις διχρωμίες.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣΕφαρμόστε το Hollywood Powder Multicolour πάνω από το make-up, χρησιμοποιώντας το πινέλο πούδρας LR by da Vinci. Αναμείξτε τα τρία χρώματα μεταξύ τους και απλώστε σε όλο το πρόσωπο. Για να καλύψετε πιο συγκεκριμένα τις γαλαζωπές φλέβες ή τους μαύρους κύκλους, εφαρμόστε το κίτρινο χρώμα της πούδρας πάνω στα αντίστοιχα μέρη του προσώπου. Εφαρμόζοντας την πράσινη απόχρωση μπορείτε να εξουδετερώσετε κοκκινίλες, όπως σπυράκια, φλέβες και σημάδια. Η μπεζ απόχρωση εξισορροπεί τις διχρωμίες, τα σημεία δηλαδή που είναι πιο σκούρα ή πιο ανοιχτά από το κανονικό. Μ’ αυτό τον τρόπο ενισχύεται το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας και το δέρμα φαίνεται πιο ομοιόμορφο.

Αντισταθμίζει τις κοκκινίλες

Εξισορροπεί τις διχρωμίες

Καλύπτει τις γαλαζωπές φλέβες και τους μαύρους κύκλους

ΔΥΝΑΤΟΤΉΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΉΣ ΠΩΛΉΣΉΣ Εφαρμόστε αρχικά το Perfect Wear Foundation, χρησιμοποιώντας το πινέλο βάσης LR by da Vinci. Για την εφαρμογή σε ολόκληρο ή σε ορισμένα σημεία του προσώπου, χρησιμοποιήστε το πινέλο πούδρας LR by da Vinci.

Ή ΣΥΜΒΟΥΛΉ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥΣιγουρευτείτε ότι η επιδερμίδα σας δεν είναι υπερβολικά αφυδατωμένη. Σ’ αυτή την περίπτωση δημιουργούνται κηλίδες και ένα εύθρυπτο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα. Σε περίπτωση που έχετε εφαρμόσει υπερβολική ποσότητα προϊόντων ενυδάτωσης ή το προϊόν βάσης δεν ταιριάζει με την ενυδατική κρέμα σας, η πούδρα μπορεί να σβολιάσει. Πριν εφαρμόσετε το ρουζ ή το Bron-zer πάνω από το προϊόν βάσης, πουδράρετε το πρόσωπο με το Hollywood Powder Multicolour. Μ’ αυτό τον τρόπο δημιουργείται ένα αποτέλεσμα «πούδρας πάνω σε πούδρα», το οποίο κάνει το ρουζ ή το bronzer να απλώνεται ομοιόμορφα στην επιδερμίδα.

ΟΝΟΜΑHollywood Powder MulticolourΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ12 g

Ingredients Talc, Mica, Nylon-12, Zinc Stearate, Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Diisostearyl Malate, Dehydroacetic Acid, Phen-oxyethanol, Sorbic Acid, Benzoic Acid, Lauroyl Lysine, Tocopheryl Acetate, Sorbitan Sesquioleate, Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Alpha-Iso-methyl Ionone, Citronellol, Eugenol, Hydroxycitro-nellal, Benzyl Benzoate,

May contain: CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77289 (Chromium Hydroxide Green), CI 19140 (Yellow 5), CI 77007 (Ultramarines), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides)

Πλεονεκτήματα προϊόντος• Με 3 αποχρώσεις, για

να διορθώσετε τις ανομοιομορφίες τις επιδερμίδας

• Σταθεροποιεί το make-up• Χαρίζει στο δέρμα το

δροσερή και ομοιόμορφη εμφάνιση

1.3 DELUXEΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Page 26: μακιγιαζ LR

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙΚατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας. Αν έχετε ξηρή επιδερμίδα, συνιστάται να το χρησιμοποιείτε πάντα μετά απο το Perfect Wear Foundation

ΙΔΙΟΤΉΤΕΣΗ πούδρα Hollywood Powder Duo-colour συνδυάζει μια λιλά και μια κίτρινη απόχρωση πούδρας.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣΕφαρμόστε την κίτρινη πούδρα κάτω από τα μάτια, χρησιμοποιώντας είτε το ειδικό βουρτσάκι, είτε το πινέλο πούδρας LR by da Vinci. Απλώστε τη λιλά απόχρωση σε όλο το πρόσωπο με το πινέλο πούδρας. Επίσης, μπορείτε να αναμείξετε τις δύο αποχρώσεις και να τις εφαρμόσετε πάνω από το μακιγιάζ, για να επιτύχετε ομαλότερες εναλλαγές χρωμάτων και να σταθεροποιήσετε το μακιγιάζ.

Η λιλά απόχρωση κάνει το ωχρό δέρμα να φαίνεται πιο ζωηρό και νεανικό

Η κίτρινη απόχρωση διορθώνει τους μαύρους κύκλους

ΔΥΝΑΤΟΤΉΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΉΣ ΠΩΛΉΣΉΣ Για ομοιόμορφη εφαρμογή, χρησιμοποιήστε το πινέλο πούδρας LR by da Vinci.

Ή ΣΥΜΒΟΥΛΉ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥΧρησιμοποιήστε την κίτρινη απόχρωση, για να χαρίσετε πρωινή φρεσκάδα στο δέρμα σας. Για ζωηρό χρώμα στο βραδινό σας μακιγιάζ, εφαρμόστε τη λιλά απόχρωση.

ΟΝΟΜΑHollywood Powder DuocolourΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ10 g

Πλεονεκτήματα προϊόντος• Συμπεριλαμβάνει

σφουγγαράκι για να ανανεώνετε το μακιγιάζ σας γρήγορα

• Πολυλειτουργικό εφέ απαλής εστίασης

• Σταθεροποιεί το μακιγιάζ

1.3 DELUXEΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Ingredients Talc, Mica, Nylon-12, Zinc Stearate, Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Diisostearyl Malate, Dehydroacetic Acid, Phen-oxyethanol, Lauroyl Lysine, Sorbic Acid, Benzoic Acid, Tocopheryl Acetate, Sorbitan Sesquioleate, Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Alpha-Iso-methyl Ionone, Citronellol, Eugenol, Hydroxycitro-nellal, Benzyl Benzoate

May contain: CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 19140 (Yellow 5), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77007 (Ultramarines), CI 77742 (Manganese Violet), CI 45410 (Red 27)