Download - Φύλλο 912

Transcript
Page 1: Φύλλο 912

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 1,50 € XAGR.NET #912

ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

ΣΤΙΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΙΣΤΕΥΩ - ΨΗΦΙΖΩΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ

o Μπήκε στη βουλή και είπε τους κλέφτες και τους απατεώνες με το όνομά τους. o Κατονόμασε όλα τα μεγάλα κοράκια της δια-πλοκής και τους νταβατζήδες της δημόσιας ζωής και κατήγγειλε με στοιχεία όσους κλέβουν εκα-τομμύρια από τον ιδρώτα του ελληνικού λαού. o Δεν της δίνουν βήμα ούτε για ένα δευτερόλε-πτο σε κανένα κανάλι, γιατί φοβούνται την φωνή της Αλήθειας που αφυπνίζει την κοιμισμένη συνεί-δηση των Ελλήνων.

o Είναι το μόνο κόμμα που ελέγχθηκε εξονυχι-στικά από το ΣΔΟΕ – το ίδιο και οι βουλευτές του – και απεδείχθη ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ. Είναι το μόνο κόμμα που δεν το κρατάνε από πουθενά οι ξένοι τοκογλύφοι και οι εγχώριοι νταβατζήδες.o Ακόμα και όταν οι κλέφτες και οι προδότες τους έβαλαν φυλακή, δεν έκαναν ούτε βήμα πίσω. Παρέμειναν πιστοί στις Ιδέες τους και συνε-χίζουν ακάθεκτοι τον δίκαιο Αγώνα εναντίον των εχθρών της Ελλάδος.

ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ:

Page 2: Φύλλο 912

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 20152 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΛαϊκή Εθνικιστική Εφημερίδα

Κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη

Έτος Ιδρύσεως 1993

Εκδότης / ΔιευθυντήςΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

ΑρχισυντάκτηςΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ιδιοκτησία: «ΚΟΡΟΓΟΝΑΣ»Επικοινωνία: Λ. Μεσογείων 131, Αθήνα - Τηλ. 210.6985121Αν δεν βρίσκετε την εφημερίδα μας επικοινωνήστε μαζί μας

Η Χρυσή Αυγή στο διαδίκτυο: www.xryshaygh.com

www.ethnikismos.netΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ!

u Πολιτικές εκπομπές χωρίς εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, δελτία ειδήσεων που προσπαθούν να εξαφανίσουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο. Για ποια δημοκρατία μιλάμε τελικά;

Μιλάμε για την «δημοκρατία» των χιλιάδων αυτοκτονιών, των εκατομμυρίων ανέργων, της φτώχειας, της εξαθλίωσης και της εθνικής προδοσίας. Εδώ και 20 χρόνια η Χρυσή Αυγή είναι αποκλεισμένη από τα κανάλια της διαπλοκής. Όσο περισσότερο μας πολεμούν καναλάρχες και εργολάβοι, Μπόμπολας και σία, τόσο πιο φανατικά μας υποστηρίζει ο αδικημένος και προδο-μένος ελληνικός λαός.

u Τι πιστεύεις ότι τρέμουν στην πραγματικότητα στην Χρυσή Αυγή;

Τρέμουν την φωνή της Αλήθειας, που για πρώτη φορά ακούστηκε μέσα στο άντρο της πολιτικής διαφθοράς. Μπήκαμε στη βουλή και είπαμε τους κλέφτες και τους απατεώνες με το όνομά τους. Αποκαλύψαμε τα σκάνδαλα της διεφθαρμένης εξουσίας τους. Γίναμε η φωνή του απλού Έλληνα ενάντια σε ένα σύστημα που προδίδει την Πατρίδα.

u Πώς βλέπεις τις καινούριες πολιτικές δυνάμεις του τόπου; Αναφέρομαι στο κόμμα του ΓΑΠ και στο Ποτάμι.

Τα κόμματα αυτά παρουσιάζονται ως «νέα», αλλά έχουν δημιουργηθεί από… μπάζα, από άχρηστα υλικά ενός διεφθαρ-μένου συστήματος. Ο ΓΑΠ είναι ο πατέρας του μνημονίου και ο Θεοδωράκης είναι εκλεκτό τέκνο του Μπόμπολα και της διαπλοκής. Θα υποστούν και οι δύο εκλογική πανωλεθρία και θα κοιτούν με τα… κυάλια τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου.

u Η Χρυσή Αυγή θα στηρίξει μια οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ αν είναι πραγματικά για το καλό του Έθνους;

Η Χρυσή Αυγή έχει δεσμευθεί από την πρώτη στιγμή που μπήκε στη βουλή ότι θα στηρίξει οποιοδήποτε νομοθέτημα υπερασπίζεται το συμφέρον της Πατρίδας και του Λαού. Δυστυχώς ο Σύριζα έχει ήδη συμφωνήσει με τους ξένους τοκο-γλύφους το νέο μνημόνιο, με τη μορφή της περίφημης ECCL γραμμής.

u Πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν να δουν την Χρυσή Αυγή να παίρνει την εντολή ως τρίτο κόμμα. Σε μια τέτοια περίπτωση πως θα αντιδράσει ο Λαϊκός Σύνδεσμος;

Ο Αρχηγός μας θα πάει το προεδρικό μέγαρο με χειροπέδες, περικυκλωμένος από πάνοπλους κουκουλοφόρους της αστυ-νομίας. Θα εκφράσει με τον τρόπο αυτό την ψυχή της Ελλάδος, που παραμένει σκλαβωμένη από ξένους δυνάστες, όμως ποτέ δεν σκύβει το κεφάλι. Την ημέρα εκείνη η Χρυσή Αυγή θα γράφει την νεότερη πολιτική Ιστορία της χώρας.

u 100.000 νέα παιδιά δεν θα έχουν τελικά δικαίωμα ψήφου. Ποιο είναι το δικό σου σχόλιο;

Η νέα γενιά Ελλήνων στηρίζει φανατικά τον Λαϊκό Σύνδεσμο, γι’ αυτό και απαγόρευσαν στους 18ρηδες να ψηφίσουν. Ό,τι και να κάνουν όμως οι υπάλληλοι της Μέρκελ, το μέλλον ανήκει στους Εθνικιστές, γιατί ο δίκαιος Αγώνας μας στηρίζεται στην μαχόμενη ελληνική νεολαία, το πιο υγιές και δυναμιό κύτταρο αυτού του Έθνους.

u Καταγγελία του μνημονίου ή διαπραγμάτευση; Ποια είναι η θέση του Λαϊκού Συνδέσμου και γιατί;

Άμεση καταγγελία του μνημονίου και έναρξη διαπραγμάτευ-σης με την τρόικα από μηδενική βάση. Λογιστικός έλεγχος και διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους. Κυβέρνηση εθνική για τους Έλληνες πολίτες και όχι για τα κέρδη των τοκο-γλύφων.

u Γιατί πιστεύεις ότι και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προ-σφέρει στον τόπο;

Γιατί ο Σύριζα είναι το νέο ΠΑΣΟΚ και ο Τσίπρας προσπα-θεί να μιμηθεί τον μέγα λαοπλάνο και πολιτικό απατεώνα της δεκαετίας του ’80 Ανδρέα Παπανδρέου. Μέσα στο βουλή είχα προτείνει να μετονομαστεί ο Σύριζα σε ΠΑΣΟΚ (ΠΑκιστανικό Σοσιαληστικό Κίνημα) για να εκφράσει τους πακιστανούς και τους ληστο-πασοκτζήδες που συρρέουν στις τάξεις του.

u Θα έχει και η Νέα Δημοκρατία την κατάληξη του Πασοκ αργά η γρήγορα; Ή πιστεύεις ότι η Δεξιά θα αντέξει;

Δεν υπάρχει πλέον Δεξιά και Αριστερά στην Ελλάδα, παρά μόνο υπηρέτες ξένων και εγχώριων οικονομικών συμφερόντων με διαφορετικές ταμπέλες. Αμέσως μετά τις εκλογές, που η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής θα καταπέσει σαν χάρτινος πύργος, το κόμμα μας θα απορροφήσει όλα τα υγιή στοιχεία που παραμένουν εγκλωβισμένα στο προδοτικό μόρφωμα της Συγγρού.

u H Χρυσή Αυγή έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για όλους του τομείς; Ή είναι απλά μια δύναμη αντίδρασης;

Η Χρυσή Αυγή είναι η πιο υγιής δύναμη αντίδρασης ενάντια στην κλεπτοκρατία και την ξενοκρατία. Παράλληλα διαθέτει το πιο ολοκληρωμένο και ρηξικέλευθο πρόγραμμα για διέξοδο από την κρίση και για την εθνική μας αποκατάσταση. Σας παραπέμπω στην ιστοσελίδα του Κινήματός μας XAgr.net όπου παρατίθεται το πλήρες κυβερνητικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου

u Ποιο είναι το δικό σου μήνυμα που θες να στείλεις σε αυτούς που ανήκουν στους αναποφάσιστους;

Δεν υπάρχουν διλήμματα μπροστά στην Αλήθεια. Λευτεριά στην Πατρίδα, ψήφο στην Χρυσή Αυγή.

Συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη στο πατριωτικό ιστολόγιο elnewsgr

«Τρέμουν την Φωνή της Αλήθειας»

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΔΩΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΧΗ

Προμηθεύσου σήμερα από τις Τοπικές Οργανώσεις του Λαϊκού Συνδέσμου, δωρεάν προεκλογικό υλικό ή τύπωσε από το σπίτι σου, μέσω της ιστοσελίδας Xagr.Net - Ενίσχυσε τον κοινό μας Αγώνα για τον Εθνικισμό!

Page 3: Φύλλο 912

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 3ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιστράτευσαν τους καθεστωτικούς συνταγματολόγους

Εφιάλτης στον δρόμογια την Τρίτη ΕντολήΤρόμος και πανικός έχει πέσει στο σάπιο σύστημα του αντισυ-νταγματικού τόξου, για την τρίτη εντολή που θα πάρει ο Αρχη-γός του κόμματος που θα αναδειχθεί τρίτο, δηλαδή ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής. Και ψάχνουν τρόπο να αποφύγουν το πικρό ποτήρι!

Έτσι, επιστρατεύθηκε κάποιος διεθνώς και επιτοπίως άγνωστος συνταγματολόγος, προφανώς καθεστωτικός με… πατέντα, ονόματι Ξενοφώντας Κοντιάδης, πρόεδρος του Ιδρύματος Τσάτσου, για να υποστηρίξει σε άρθρο του στη φυλλάδα των «Ιών», ότι άμα γουστάρει ο πρόεδρος της «δημοκρατίας» τους δε δίνει την τρίτη εντολή, με τον εξής τρόπο που σοφίστηκε ο συνταγματολόγος:

ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ;«…Ένα δεύτερο, ίσως ακόμη σοβαρότερο ζήτημα, είναι τι θα

συμβεί σε περίπτωση που η Χρυσή Αυγή αναδειχτεί τρίτο κόμμα. Θα πρέπει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σύμφωνα με το άρθρο 37 του Συντάγματος, να δώσει την τρίτη διερευνητική εντολή στον αρχηγό του τρίτου κόμματος;

…Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν είναι απλός διεκπεραιω-τής της παροχής διερευνητικών εντολών. Αξιολογεί ο ίδιος το ευρύτερο πολιτικό σκηνικό, όπως διαγράφεται μετά τις εκλογές. Ανήκει στις αρμοδιότητές του να αξιολογήσει εάν πράγματι υπάρ-χει σοβαρή πιθανολόγηση η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης να οδηγήσει σε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή.

Εάν δεν συντρέχει τέτοια σοβαρή πιθανολόγηση, τότε κατά το Σύνταγμα δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, ακόμη και αν δέχεται τις διαβεβαιώσεις αρχηγού κόμματος ότι μπορεί να επιτύχει την παροχή ψήφου εμπιστοσύ-νης προς την κυβέρνηση που θα σχηματίσει.

Άρα στο υποθετικό και απευκταίο σενάριο η Χρυσή Αυγή να αναδειχτεί τρίτο κόμμα στις εκλογές, γνωρίζοντας ότι κανένα από τα υπόλοιπα κόμματα δεν θα συνέπραττε ούτε θα στήριζε μια κυβέρνηση με συμμετοχή της Χρυσής Αυγής, όπως αυτό έχει παγίως διατυπωθεί στον δημόσιο λόγο, ο Πρόεδρος της Δημο-κρατίας όχι μόνο δεν πρέπει κατά το Σύνταγμα να δώσει εντολή

σχηματισμού κυβέρνησης στον κ. Μιχαλολιάκο, αλλά ανήκει στη διακριτική του ευχέρεια να μην του δώσει ούτε την τρίτη διερευ-νητική εντολή, αφού θα είναι πολιτικά προφανές ότι μια τέτοια εντολή δεν μπορεί να οδηγήσει σε ευόδωση της προσπάθειας σχηματισμού κυβέρνησης».

Συμφωνούμε απολύτως! Να μη δώσει ο πρόεδρος τους τίποτα στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, με το έτσι θέλω! Γιατί αν δώσει τη διερευνητική εντολή, το σύστημα θα ξεφτιλιστεί μία φορά. Ενώ άμα δεν τη δώσει –με οποιοδήποτε πρόσχημα- θα ξεφτιλι-στεί εκατόν μία!

ΑΠΟΨΕ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΤην Τετάρτη 21 Ιανουαρίου στις 18:00 στο Ξενοδοχείο Doriann Inn (Ομόνοια, Πειραιώς 15

- 19) θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου.

Κεντρικός ομιλητής ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.

Η Χρυσή Αυγή θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη παρά τις αντισυνταγματικές διώξεις και τις φυλακίσεις των βουλευτών της. Είναι η μόνη που αντιστέκεται στο διεφθαρμένο καθεστώς

του Μνημονίου, η μόνη δύναμη αντίστασης ενάντια σε όσους προδίδουν την Ελλάδα.

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, Ξενοδοχείο Doriann Inn (Ομόνοια, Πειραιώς 15-19), 18:00

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εικόνες από ένα προσχεδιασμένο έγκλημα εναντίον της Ελλάδας δείχνουν οι δηλώσεις του πρεσβευτή των ΗΠΑ στα Σκόπια Paul Wohlers, ο οποίος εκτός του ότι αποκάλεσε τα Σκόπια ως «Μακεδονία», μίλησε και για τις εκλογές στη Χώρα μας αφήνοντας ξεκάθαρα με τις δηλώσεις του να διαφανεί ότι όποια κι αν είναι η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει, θα βοηθήσει τους επόμενους μήνες τα Σκόπια να μπουν στο ΝΑΤΟ.

Με δεδομένη τη συνεχή υποχωρητικότητα της προδοτικής συγκυβέρνησης Σαμαρά (ο δήθεν «μακεδονομάχος») – Βενιζέλου, η οποία έχει ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ, καθώς και την ολοκάθαρη δέσμευση των αμε-ρικανοκομμουνιστών των ΣΥΡΙΖΑ στο άρμα των ΗΠΑ σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, είναι πασι-φανές ότι τα συγκεκριμένα κόμματα έχουν ξεπου-λήσει (και) το καυτό αυτό Εθνικό μας ζήτημα.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ο ΜΟΝΟΣ Πολιτικός Φορέας, ο οποίος αρνείται και την παραμικρή υποχώρηση στο ζήτημα της ονομασίας των Σκο-πίων. Ο τίτλος του πρώτου φύλλου (1993) της εβδομαδιαίας εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ «Κανέ-νας συμβιβασμός για τη Μακεδονία μας», απο-τελεί την πυξίδα με την οποία θα χαράξουμε την πορεία μας. Ισχυρή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σημαίνει φραγμό στα ύπουλα σχέδια των αντεθνικών κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» που θέλουν να ξεπουλήσουν την Μακεδονία στους σφετεριστές των Σκοπίων.

Από την φυλακήστην τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή

Πολιτική εκτίμηση από την έγκυρη ενημερωτική ιστοσελίδα bankingnews.gr

Η αντίστροφη μέτρηση της κρισιμότερης εκλογικής αναμέτρησης στις 25 Ιανουαρίου έχει ξεκινήσει. Με βάση όλες τις τελευταίες πληροφορίες από τα επιτελεία των κομμάτων εξάγονται ορισμένα συμπεράσματα:

1 Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι 100% πρώτο κόμμα αυτό πλέον πρέπει να θεωρείται οριστικό.

Παρά την τρομολαγνεία και το χάος ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής των εκλογών στις 25 Ιανου-αρίου με διαφορά που θα κινηθεί μεταξύ 4% με 6%. Με βάση κορυφαία πολιτική πηγή το εκλογικό αποτέλεσμα είναι μη αναστρέψιμο.

Η παράσταση νίκης που αγγίζει το 30% με 40% μεταξύ πρώτου ΣΥΡΙΖΑ και δεύτερου κόμματος ΝΔ αποδεικνύει όχι μόνο ότι η νίκη ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένη αλλά καταδεικνύει ότι θα έχει διαφορά. Δεν θα είναι 1 ή 2 ή 3% αλλά από 4% έως 6%. Η στρατηγική της καταστρο-φολογίας, της διασποράς πανικού και χάους που ακολουθείται από το Μέγαρο Μαξίμου

και ενίοτε από τον ΣΥΡΙΖΑ από ανευθυνότητα ρίχνοντας λάδι στην φωτιά δεν αποδίδει πρα-κτικά για την ΝΔ.

2 Η ΝΔ στόχευε σε μια στρατηγική διαχει-ρίσιμης ήττας όχι ανατροπής. Το εκλογικό

αποτέλεσμα δεν μπορεί να ανατραπεί. Όμως τα σενάρια καταστροφής που διακινούν ορισμέ-νοι ανεύθυνοι στο Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται ότι έχουν πλέον άλλο στόχο. Να αφήσουν τα ταμεία άδεια ανεξαρτήτως ποια ταμεία είναι αυτά (δημοσίου, τραπεζών, επιχειρήσεων) ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να αποτύχει.

3 Στην τρίτη θέση της αναμέτρησης βρίσκεται η Χρυσή Αυγή. Κατά ένα παράδοξο τρόπο

ενώ όλες οι εταιρίες δημοσκοπήσεων την υπο-εκτιμούσαν ξαφνικά άρχισαν να αυξάνονται τα δημοσκοπικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής.

Η μάχη μεταξύ των κομμάτων Ποτάμι και της Χρυσής Αυγής δεν υφίσταται. Η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα και τέταρτο κόμμα το Ποτάμι που όντως κρατάει δυνάμεις και δεν χάνει με τον ρυθμό που θα αναμενόταν ψήφους προς το Κόμμα Παπανδρέου.

Page 4: Φύλλο 912

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 20154 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοινοβουλευτική Δράση Λαϊκού Συνδέσμου

Αγαπητέ Συναγωνιστή και Συναγωνίστρια,

Σε καλώ την Κυριακή 25.1.2015 να σταθείς υπεράνω τεχνητών, ταξικών και κομματικών διαχωρισμών. Σε καλώ να πεις ΟΧΙ στη πόλωση. Να πεις ένα βροντερό ΟΧΙ στους προδότες και διεθνιστές Τοκογλύφους και στους αθέους διεθνιστές Μπολσεβίκους. Να πεις και πάλι τα ΜΕΓΑΛΑ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.Πράξε το Καθήκον σου ως υπερήφανος Έλληνας και Ελληνίδα. Συμπαρατάξου με την Δύναμη της Εθνικής Αντιστάσεως, την Δύναμη της Ελπίδας του Έθνους.ΨΗΦΙΣΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Δώσε προπάντων ελπίδα και προοπτική στον Έλληνα. ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Στείλε ισχυρή την φωνή σου στο ελληνικό κοινοβούλιο. ΨΗΦΙΣΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την ανυπότακτη, ανεξάρτητη και Ελεύθερη φωνή σου. Κάνε την Επανάστασή σου και στείλε στα σκουπίδια της ιστορίας τους πολιτικάντηδες που σε κοροϊδεύουν 40 χρόνια τώρα. Στείλε στα αζήτητα τους παλαιοκομματικούς προδότες κάθε αποχρώσεως που κατέστρεψαν την Πατρίδα μας. Δώσε δύναμη στη φωνή σου! Δώσε δύναμη στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα των Ελλήνων, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για να γίνεις και πάλι κυρίαρχος στην Πατρίδα σου.ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί όταν όλα γκρεμίζονται γύρω σου εσύ παραμένεις πιστός στις Παραδόσεις, πιστός στο Έθνος, πιστός στην Ορθοδοξία, πιστός στην Αλλη-λεγγύη και την Δικαιοσύνη. Πιστός στο Αθάνατο και Ένδοξο Γένος σου!Δώσε μαζί μας την Μάχη για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί πιστεύεις στην Πατρίδα.ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να φωτίσει και πάλι την Ελλάδα μας ο ήλιος της Ελευθε-ρίας και της Δικαιοσύνης.ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί πιστεύεις ότι Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

ΧΡΗΣΤΟΣ Η. ΠΑΠΠΑΣΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ

Προεκλογικό Προσκλητήριο του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗΗ Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν νόμιμο πολιτικό Αγώνα κόντρα στον ανορ-θόδοξο πόλεμο από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, την κατασυκοφάντηση, την φίμωση, τις παράνομες πολιτικές διώξεις, τις φυλακίσεις, την στοχοποίηση και τις τρομοκρατικές επιθέσεις του αριστερού παρακράτους.Απέναντι σε όλα αυτά αντιτάσσουμε την Πίστη, τον Αγώνα, την Θέληση, το Πείσμα, το Θάρρος και την Τόλμη για την τελική Νίκη!Το ύστατο σχέδιο της μνημονιακής χούντας για ανάσχεση της επερχόμενης Νίκης της Χρυσής Αυγής στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 είναι η αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων μέσω νοθείας.Απαντάμε και σε αυτό το τελευταίο «χαρτί» του καθεστώτος με μαζική συμ-μετοχή εκλογικών αντιπροσώπων της Χρυσής Αυγής σε όλα τα εκλογικά κέντρα της Επικράτειας.

ΟΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ! Καμία εθνικιστική ψήφος δεν θα πάει χαμένη.

Δηλώσεις συμμετοχών: 2106985121 (εσωτ. 301) - 6956608710

Όχι άλλα θύματα και ψευτοδιλήμματαΜια ζωή όταν πλησιάζουν οι εκλογές ακούω για πόλωση και συσπείρωση των ψηφοφό-ρων και ντέρμπι μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων λες και πρόκειται για ποδοσφαι-ρική αναμέτρηση, αν και δεν απέχει πολύ το ποδόσφαιρο από την πολιτική, καθότι βλέ-πουμε να γίνονται “ηχηρές μεταγραφές” από το ένα κόμμα στο άλλο, πολιτευτάδων χωρίς ήθος, χωρίς τσίπα και φυσικά χωρίς καμμία απολύτως ιδεολογία!

Από την μεταπολίτευση και μετά τα δύο κυρίως αντίπαλα κόμματα ήταν η Νέα Δημο-κρατία και το ΠΑΣΟΚ. Το μίσος αυτών των δύο, υποτίθεται, αβυσσαλέο… Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις δολοφονίες και τους σκοτωμούς ανάμεσα στους οπαδούς-ψηφοφόρους τους στις προεκλογικές αναμετρήσεις του παρελ-θόντος; Αυτά σε επίπεδο ψηφοφόρων, διότι οι βολευτάδες και των δύο κόμματων ευρι-σκόμενοι μια ζωή στην εξουσία, για τα μάτια του κόσμου τσακώνονται, αφού η κουτάλα είναι αυτή που τους ενώνει! Μπορώ να σας το επιβεβαιώσω αυτό από πρώτο χέρι, διότι είχα την ατυχία να ζήσω στιγμές απείρου κάλλους δημοσίου ξεφτιλίσματος όταν τα μικρόφωνα ήταν ανοιχτά, αλλά όταν έκλειναν οι κάμερες ήταν όλοι μέσα στο κοινοβούλιο μέλι-γάλα, σαν να μη έτρεχε τίποτε απολύτως μεταξύ τους! Σαν να γνωρίζουν ότι παίζουν θέατρο και ότι όσες βαριές κουβέντες κι αν ανταλλάξουν, όσο υπάρχουν κορόιδα να τους ψηφίζουν δεν τρέχει κάτι βρε αδερφέ!

Έφτασε όμως η εποχή όπου οι Έλληνες Εθνικιστές, το κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου,

μπήκε στη Βουλή και τους έκανε κυριολεκτικά άνω-κάτω! Οι μάσκες έπεσαν και αυτοί οι ορκισμένοι “εχθροί” φτάσανε έως το σημείο να συγκυβερνήσουν! Γιατί μία άλλη, διαφορε-τική δύναμη, τους απειλούσε την βόλεψη τους και τα προνόμιά τους. Γιατί η Χρυσή Αυγή δεν είναι σαν και του λόγου τους. Μας βλέπουν σαν μια παράξενη ράτσα, η οποία αγωνίζεται για τα δίκαια του λαού με γνώμονα το κοινό συμφέρον και όχι των ημετέρων. Και αυτό το φοβούνται, γιατί με την Χρυσή Αυγή να διαθέ-τει δημόσιο βήμα καταλαβαίνουν ότι η γλώσσα της Αλήθειας θα αφυπνίσει τους συμπατριώτες μας και σύντομα οι παλιάτσοι της πολιτικής σκηνής, θα πάνε στα αζήτητα.

Έτσι θα συμβεί και τώρα, στις επικείμενες εκλογές, με την Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί τώρα αυτά παρουσιάζονται σαν τα δύο κύρια κόμμα-τα, οι νέοι “αντίπαλοι”, οι οποίοι φανατίζουν τον κοσμάκη και τον τρομοκρατούν!

Οι απερίγραπτοι αυτοί τύποι και από τις δύο παρατάξεις, που φορώντας μία γραβάτα κι ένα κουστούμι νομίζουν ότι αυτόματα γίνονται και σοβαροί, βγαίνουν στα τηλεπαράθυρα και στις φυλλάδες και διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι είναι σφόδρα πολέμιοι ο ένας κατά του άλλου. Με ψέματα προσπαθούν να πείσουν τους συμπατριώτες μας ότι έχουν διαφορετικό πρόγραμμα. Αυτό όμως που τους κρύβουν είναι ότι έχουν το ίδιο αφεντικό και ότι το

πρόγραμμα, όποιου κι αν τελικά υπερισχύσει, θα εφαρμοστεί με τον ένα ή τον άλλο στην εξουσία…

Ας αναλογιστεί κάποιος το βίο και την πολι-τεία τους! Ας φροντίσει να ενημερωθεί για τις καταθέσεις τους… Εδώ συμβαίνει κάτι το οξύ-μωρο. Το ΣΥΡΙΖΑ πλασάρεται ως “αριστερό” κόμμα, ενώ στους κόλπους του ίσως έχει τους πιο πλούσιους Έλληνες! Μερικοί, λοιπόν, από αυτούς που παρουσιάζονται ως οι “σωτήρες” της εργατικής τάξης, άλλοι δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους διότι ήταν μια ζωή “εργατο-πατέρες” συνδικαλιστές (με το αζημίωτο φυσι-κά), ενώ άλλοι έχουν ομόλογα σε ξένους οίκους αξιολόγησης. Αναλογιστείτε, αυτοί μπορούν να πάνε ενάντια στον ξένο δυνάστη; Μπορούν να αφουγκραστούν την αγωνία του αγρότη ή του μικρομεσαίου επιχειρηματία, όταν ψηφίζουν τα εθνοκτόνα μνημόνια ελαφρά τη καρδία;

Κάποτε πρέπει ο ψηφοφόρος να ανοίξει τα μάτια του και να δει καθαρά το πολιτικό τοπίο. Θα τρομάξει σαν αντικρίσει την πανομοιότυπη χαβούζα να απλώνεται μπροστά του από όλα τα συστημικά κόμματα!

Ψηφόφορε ξύπνα! Για μια στιγμή δες την σκληρή πραγματικότητα! Σταμάτα να είσαι το άλλοθι των συστημικών κομμάτων. Βγες από τον λήθαργο ή την εικονική πραγματικότητα που σε έχουν εθίσει και πάρε στα χέρια σου την ζωή σου και το μέλλον των παιδιών σου!

Φτάνει πια! Όχι άλλα θύματα από τα ψευ-τοδιλήμματά τους! Ήρθε η στιγμή να γράψεις Ιστορία! Ήρθε η στιγμή να ψηφίσεις την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού.

ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ

ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ: “ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ”

Page 5: Φύλλο 912

Η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή. Στην πραγματικότητα ουδέποτε απελευθε-ρώθη πλήρως. Αυτό που κατάφεραν

οι αγωνιστές του 1821 ήταν να απελευθε-ρώσουν εδαφικώς την Ελλάδα και γι’ αυτό το Έθνος θα τους ευγνωμονεί ες αεί.

Για να απελευθερωθεί η Ελλάς από τους τούρκους απαιτήθηκαν θυσίες και μάχες πολ-λές. Απαιτήθηκε πρώτον απ’ όλα να πει ο Γέρος του Μοριά το «Τσεκούρι και Φωτιά στους προσκυνημένους» και δεύτερον - και κυριότερον - απαιτήθηκε οι Ήρωες να δώσουν την ζωή τους για να επιτευχθή η Ελευθερία.

ΥΠΟΘΗΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣΌμως, από την πρώτη στιγμή αυτή η Ελευ-

θερία υποθηκεύτηκε στους δανειστές, οι οποί-οι με μεθόδους δόλιες και ύπουλες έδωσαν δανεικά με τοκογλυφικά επιτόκια, τα οποία ουδέποτε παρέλαβε η Ελλάδα, αλλά τα πλήρω-νε μέχρι πρόσφατα. Ενδιαμέσως προστέθηκαν τόσα επίπεδα δανεικών όσοι και οι προδότες κυβερνώντες. Αμίμητη, άλλωστε, η δήλωση Χρυσοχοΐδη ότι «μας έφαγε η ψευδαίσθηση των αειφόρων δανεικών».

Οι τοκογλύφοι δεν έδωσαν τα λεφτά αυτά, με σκοπό απλώς να εισπράξουν το τοκογλυ-φικό επιτόκιο. Σκοπούμενο ήταν ο έλεγχο της κρίσιμης γεωστρατηγικής θέσεως που κατα-λαμβάνει η Ελλάδα. Επιπλέον σκοπούμενο, γνωστό στους τοκογλύφους εδώ και δεκαετίες, το πλούσιο υπέδαφος της χώρας, που κρύβει πλειάδα φυσικών πόρων. Για ποιο λόγο να εισπράξουν απλώς μερικά δισεκατομμύρια, όταν μπορούν να εισπράξουν τα δισεκατομ-μύρια και ενδιαμέσως να ελέγχουν τις κυβερ-νήσεις που θα προστάξουν και θα επιβλέψουν τις ιδιωτικοποιήσεις των φυσικών πόρων της Ελλάδος;

Ποιος, αλήθεια, πιστεύει ότι οι τοκογλύφοι θα αφήσουν την Ελλάδα ελεύθερη μόνο και μόνο επειδή ένα πολιτικό Κίνημα θα πείσει τον Ελληνικό Λαό να το ψηφίσει; Είναι τουλάχιστον φαιδρό να πιστεύει κάποιος κάτι τέτοιο. Το έδειξε, άλλωστε, η διαταγή που έδωσαν οι αμερικανοσιωνιστές προς τον Αντώνη Σαμαρά να ενεργοποιήσει το κύκλωμα των επίορκων, προκειμένου να συντελεσθεί η παράνομη, αντισυνταγματική πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής.

ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΘΥΣΙΕΣΓια να απελευθερωθεί η Ελλάδα από τους

διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους

λακέδες τους απαιτούνται θυσίες. Δεν πρό-κειται να αφεθεί η Ελλάδα να καταστεί αυτό-νομη και ελεύθερη να ορίζει την μοίρα της. Η Χρυσή Αυγή μίλησε στην καρδιά των Ελλήνων πολιτών και τους έδειξε τον δρόμο για την λευτεριά. Και ο Λαός άκουσε ανεβά-

ζοντας με γεωμετρικούς ρυθμούς τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου. Το κατεστημένο είδε ξαφνικά τον ίδιο τον Λαό να του γυρνάει την πλάτη και δεν μπορούσε να το αφήσει έτσι.

Η δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής έγινε καθαρά και αποκλειστικά για τα ψηφαλάκια

της ψοφοδεξιάς που αποτελεί, ουσιαστικά, το κόμμα - εκπρόσωπο της γερμανικής οικονο-μικής ολιγαρχίας. Το είπε, άλλωστε, ευθαρ-σώς, ο Δένδιας, μιλώντας στο STAR.

Παραθέτουμε τις σχετικές δηλώσεις του: «Kατέγραφε ποσοστά που άγγιζαν ή υπε-ρέβαιναν το 15%... Όταν ξεκίνησε η ιστο-ρία μετά την αποστολή των δικογραφιών η Χρυσή Αυγή άρχισε να έχει μία αποκλιμά-κωση, όταν οι Έλληνες πολίτες καταλάβαι-ναν περί τίνος επρόκειτο, έπεσε καταρχήν στο 13%. Και εδώ που είναι Ευρωεκλο-γές, η Χρυσή Αυγή κατέγραψε κάτω από 10%...»

ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει, δεχόμενη την πολεμική ενός ολόκληρου συστήματος, ότι είναι η μοναδική πολιτική δύναμη του τόπου, που προτίθεται να κάνει θυσίες για την Ελευ-θερία του τόπου από το αμαρτωλό σύστημα της κλεπτοκρατίας. Και όχι μόνο προτίθεται να κάνει, μιας και απεχθανόμαστε τις υποσχέσεις και τα «ΘΑ», αλλά τις κάνει και πράξη καθη-μερινώς.

Οι Συναγωνιστές μας, Βουλευτές του Λαϊ-κού Συνδέσμου κατά την προηγούμενη Κοινο-βουλευτική περίοδο και υποψήφιοι Βουλευτές τώρα, έχουν ήδη αποδείξει ότι είναι πρόθυμοι να κάνουν την οποιαδήποτε θυσία για το Έθνος. Επτά εξ αυτών, συμπεριλαμβανομένου του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, βρίσκονται στην φυλακή για τις Ιδέες τους. Τρεις εξ αυτών βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, δύο εξ’ αυτών τελούν υπό καθεστώς απαγόρευσης δημόσιου λόγου και οι υπόλοιποι έξι έχουν εξοντωτικούς περι-οριστικούς όρους.

Εκτός των παραπάνω, η Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας που έχει ήδη δώσει στην Πατρίδα ό,τι πολυτιμότερο. Ο λόγος, φυσικά, για τους Αθάνατους Συναγω-νιστές μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, τους οποίους σκότωσαν άνανδροι δολοφόνοι την 1η Νοεμβρίου του 2013, έξω από τα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων.

Συνεπώς και για να τα λέμε απλά: Όποιος Έλληνας θέλει να δει την Ελλάδα Ελεύθε-ρη και Ισχυρή ψηφίζει Χρυσή Αυγή και στηρίζει πρώτα απ’ όλα τους διωκόμενους Συναγωνιστές. Όλα τα άλλα είναι απλώς προπαγάνδα!

ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 5ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Όπου φόβος για τη χύτρα, ούλοι σγόμποι κι άλαλοι».

To ζακυνθινό γνωμικό περιγράφει με ακρίβεια την κατάσταση πολλών Ελλήνων. Η πλειοψηφία η οποία καθορίζει το εκλογικό αποτέλεσμα, δεν αποτελείται από ιδεολόγους με ένα καλό ή κακό όραμα, καλό ή κακό σχέδιο για την Ελλάδα. Την αποτελεί από τη μια, μια ομάδα ιδιοτελών μικρών και μεσαίων απατεώνων που χρηματοδοτήθηκαν από τους κομματικούς μηχανισμούς της Μεταπολίτευσης, κι από την άλλη η σιωπηλή μάζα των ράθυμων που βολεύονται με την γκρίνια και εγκαταλείπονται στην γνώμη «αυτών που ξέρουν», δηλαδή των κομματικών απατεώνων.

Μπορεί να παραπονιούνται για όσα ζουν, μα είναι «χλιαροί». Προτιμούν την σιωπή, την αποχή και την ιδιωτεία, την ευκολία του κατήφορου, που, μαζί με την λογική του κέρδους με την μικρότερη προσπάθεια, με την οποία ανατράφηκαν από την κλεπτοκρατική κομματοκρατία έκαναν την Πατρίδα μας από πρω-ταγωνιστή, ουραγό και επαίτη των τρωκτικών των τραπεζών και των χρηματιστηρίων.

Μα ο κατήφορος των Σαμαρά-Βενιζέλου δεν σταματάει με το ξόανο του Τσίπρα, δεν σταματάει με τους πρόθυμους να συμμε-τάσχουν σε οποιαδήποτε κυβέρνηση και με οποιουσδήποτε αρκεί να τους ξεπλύνει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και η μαφιόζι-κη ασυλία που αίρεται μόνο για τους αθώους της Χρυσής Αυγής.

Τις τελευταίες μέρες, το καθεστώς Σαμαρά και οι παρακρατικοί του επιχειρούν να «δημιουργήσουν κλίμα» με συνεργούς το υπουργείο ΠροΠο και τα ΜΜΕ. Είναι η ίδια τακτική που ακολου-θήθηκε και με την σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής το 2013.

Τις δήθεν αποκαλύψεις τους τις περιφρονούμε. Αυτοί που προτρέπουν τους Χρυσαυγίτες να πάνε στα κομματικά μαντριά για να μην… κινδυνεύουν ώστε να παίζουν αυτοί μπάλα στο δικό τους στημένο παιχνίδι. Αυτοί που έδωσαν υποσχέσεις και εντολές εξόντωσης. Αυτοί που δεν θεωρούν ανθρώπους πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες, επειδή τόλμησαν να βγάλουν τις παρωπίδες που τους φόρεσαν επί δεκαετίες. Αυτοί που δεν βρήκαν μια κου-βέντα συμπαράστασης για τους δολοφονημένους συναγωνιστές της 1-11-13, αυτοί οι απατεώνες και οι γκάγκστερ της εγκληματι-κής οργάνωσης που λυμαίνεται την Πατρίδα μας τα τελευταία 40 χρόνια, πρέπει να πεταχτούν στα σκουπίδια της Ιστορίας, και στην αιώνια περιφρόνηση και χλεύη όπως ο Εφιάλτης.

Όσοι σκύβουν την πλάτη στον Σαμαρά που ξεπούλησε με τους «σοσιαλιστές» και «ακροδεξιούς» συνεταίρους του την Πατρίδα μας, είναι αυτοί που έχουν να χάσουν όχι την παροιμιώδη «κου-τάλα» , μα την χύτρα ολόκληρη της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρα-τίας. Όσοι συναινούν από φόβο και ανασφάλεια δεν έχουν παρά να κοιτάξουν τους απροσκύνητους αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, ειδάλλως να περιμένουν τον πλήρη εξευτελισμό τους και την εξαθλίωσή τους.

Αυτή δεν είναι όμως η στάση ζωής που αρμόζει στους Έλληνες.Γνωρίζουμε πλέον όλοι ότι στο Σύστημα Σαμαρά και οι προστά-

τες του ετοιμάζουν ψυχολογικό πόλεμο, προβοκάτσιες και τηλε-οπτικά σώου για να αποπροσανατολίσουν, να τρομοκρατήσουν, να παρασύρουν την κοινή γνώμη. Ας είμαστε έτοιμοι. Ας είμαστε νηφάλιοι και σε εγρήγορση.

Στις αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές αποδείξαμε πως

όσο μας χτυπούν τόσο πιο δυνατοί γινόμαστε, σαν το ατσάλι. Ο ελληνικός λαός έχει μόνο να κερδίσει με την Χρυσή Αυγή.

Να κερδίσει το ίδιο του το Μέλλον. Να κερδίσει τη γη και τις βιομηχανίες του, τις δουλειές του και το ψωμί του, την περηφάνια και την ανεξαρτησία του. Αντίθετα, έχει μόνο να χάσει από αυτούς που έκλεισαν χιλιάδες βιοτεχνίες, επιχειρήσεις και καταστήματα, που γιγάντωσαν την ανεργία, που εξευτέλισαν τον Στρατό, που έκαναν τους Έλληνες να σκέπτονται το πιο απλό και φυσικό της Ζωής, να δημιουργήσουν οικογένειες και να πάρουν την ζωή τους στα χέρια τους.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δεν έχουμε κανένα λόγο να περπα-τούμε σκυφτοί και σιωπηλοί. Καμία χύτρα δεν περιμένουμε να μας θρέψει με τις κλεψιές και τις απατεωνιές των μαγείρων της.

Όσοι εργαζόμαστε από παιδιά, όσοι σπουδάσαμε δουλεύο-ντας, χωρίς τεμπελιά, χωρίς να προσκυνήσουμε τους απατεώνες του κλεπτοκρατικού τόξου, που προτιμήσαμε την Ελευθερία και τον Αγώνα από την νέκρωση των τεσσάρων τοίχων και την αμπε-λοφιλοσοφία των σαλονιών, είμαστε εμείς που μπορούμε και θα πάμε την Πατρίδα μας στο δρόμο της Ελευθερίας, εκεί όπου μας την παρέδωσαν οι Ήρωες του 1821.

Δύσκολο; Δύσκολο αν ήταν και γι’ αυτούς!Αφήστε λοιπόν, Έλληνες, τις χύτρες των τοκογλύφων και των

μπολσεβίκων. Φέρτε ο καθένας τα δώρα και τα χαρίσματά του στο τραπέζι της μεγάλης οικογένειας των Ελλήνων. Πιστέψτε-Ψηφίστε Χρυσή Αυγή για Κοινωνική Δικαιοσύνη και Εθνική Ελευθερία. Ζήτω η Νίκη!

ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΠΑ

Ούτε σκυφτοί, ούτε άλαλοι

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΑΠΑΙΤΕΙ ΘΥΣΙΕΣ

Page 6: Φύλλο 912

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 20156 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

των ΚαιρώνΣημεία

ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΦΙΑΟύτε ιερό ούτε όσιο δεν έχουν οι πολιτικάντηδες της Ν.Δ, στην προσπάθειά τους να ξεγελάσουν τον κόσμο και να του υφαρπάξουν την ψήφο. Μια από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι τα όσα, με απίστευ-το θράσος, υποστήριξε ο Χαράλαμπος Αθανασίου γύρω από το καυτό ζήτημα του ΕΝΦΙΑ. Ο άμεσος συνένοχος του Σαμαρά στην σκευωρία κατά της ΧΡΥ-ΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ο τύπος που το όνομά του ακούγεται ολοένα και σε περισσότερες «περίεργες» υποθέσεις, υποστήριξε (δίχως να αισχύνεται) τα εξής: « Όσον αφορά τον ΕΝΦΙΑ θα ομολογήσω και εγώ ότι ο πρώ-τος σχεδιασμός του ΕΝΦΙΑ δεν ήταν ότι το καλύτερο. Όμως, η προοπτική είναι αμέσως μετά τις εκλογές η Ν.Δ να μειώσει τον ΕΝΦΙΑ γύρω στο 35% με 40%».Είναι πραγματικά απίστευτο το θράσος που διακατέχει τον συνομιλητή και πρόθυμο μεταφορέα των ανήθικων και παράνομων εντολών του Σαμαρά προς τον «Πανα-θηναϊκάκια» Ντογιάκο. Και αυτό το θράσος σχολιάστη-κε καταλλήλως, σχεδόν εξ’ ολοκλήρου στο διαδίκτυο, από αρκετούς ταλαιπωρημένους από τη λαίλαπα του ΕΝΦΙΑ, Έλληνες. Αυτός ο αναιδής τύπος ζητάει την ψήφο τώρα για να πράξει, δήθεν, μετά τις εκλογές κάτι που θα μπορούσε να είχε πραγματοποιηθεί ήδη. Γιατί, τα όσα υπόσχεται ο Αθανασίου και ο κομματικός του προϊστάμενος για τον ΕΝΦΙΑ δεν τα έχουν εφαρμόσει, μέχρι τώρα, για να πάνε και με καλή μαρτυρία στις εκλογές; Απλούστατα, είναι τεράστιοι πολιτικοί απατε-ώνες, οι οποίοι δεν διστάζουν να πουν τα πιο χοντρά ψέματα για να περισώσουν ό,τι μπορούν από τα στενά συντηρητικά τους συμφέροντα.

Σε λίγο θα βάλουν και άρθρο του Βε-νιζέλου με θέμα την διαφάνεια στους εξοπλισμούς!

Πραγματικός τραγέλαφος στην κυριακά-τικη μπομπολική φυλλάδα, όπου φιλοξε-νήθηκε ολοσέλιδο άρθρο του γνωστού και μη εξαιρετέου Γιάννου Παπαντωνίου περί των οικονομικών της χώρας. Εκεί ο Γιάννος αφότου κάνει λόγο για «ανα-γκαίες διαρθρωτικές αλλαγές» που «δεν μπορούν να ακυρωθούν», κάνει έκκληση για κινδύνους που «θα προκύψουν από

ενδεχόμενη ρήξη της χώρας μας με την Ευρωζώνη» και λέει ότι «δεν είναι ώρα για “μπλόφες” και θεατρινισμούς».Ο άνθρωπος που το 2001 έγραφε ότι το ΠΑΣΟΚ «εξάλειψε τα ελλείμματα», «μείω-σε τον πληθωρισμό» και έφερε την ανά-πτυξη, συνεχίζει να μας δουλεύει. Ο άν-θρωπος που κατηγορείται για πολλαπλά οικονομικά αδικήματα, προσπαθεί να μας πείσει για την ανάγκη μέτρων εναντίον του Ελληνικού Λαού. Όμως αυτό δεν είναι το χειρότερο. Έτσι και αλλιώς ο Γιάννος είναι πολιτικά «τελειωμένος».

Η φυλλάδα που στήριζε και στηρίζει το αμαρτωλό καθεστώς της κλεπτοκρατίας, που ουδέποτε έχει δημοσιεύει, ως όφειλε, άρθρο ή έστω ρεπορτάζ της Χρυσής Αυ-γής, δημοσιεύει ένα άρθρο περί οικονομι-κών του Γιάννου. Σε λίγο θα βγάλουνε και άρθρο του Βενιζέλου για τα εξοπλιστικά ή άρθρο του Σαμαρά για την ανάγκη μη πα-ρεμβάσεως στην Δικαιοσύνη.

Αυτή είναι εν Ελλάδι «δημοσιογρα-φία», αυτοί είναι οι εχθροί της Χρυσής Αυγής! Χωρίς κανένα άλλο σχόλιο!

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑΠΕΡΙ... ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

Το πιο γερό… στάνταρ των προσεχών εκλογών, είναι η ανάδειξη της Χρυσής Αυγής σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, γεγονός που -φαινομενικά τουλάχιστον- προκαλεί την… ιερή αγανάκτηση των μεγάλων «δημοκρατών», λόγω του ότι ο Ν. Μιχαλολιάκος θα λάβει τρίτη εντολή σχημα-τισμού κυβέρνησης και «θα εκτεθεί η χώρα» (λέγοντας «χώρα» εννοούν τη «δημοκρατία» τους…).Ωστόσο, κάποιοι δε φαίνεται να ανησυχούν, διότι προφανώς κάτι ξέρουν. Όπως για παράδειγμα ο υπάλληλος του Big Boss Μπόμπολα, Γιάννης Σαραντάκος, ο οποίος είπε μετά βεβαιότητος στο κανάλι του αφεντικού, ότι «δεν θα φτάσει στο τρίτο κόμμα η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης».Κι εδώ, το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: τι εννοεί ο υπάλληλος του Big Boss; Μήπως ότι τα κατεστημένα κόμμα-τα έχουν συμφωνήσει από τώρα να φτιάξουν στα γρήγορα την «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ (και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων» – όσων διασωθούν εκλογικά), με το άλλοθι της τρίτης εντολής στην Χρυσή Αυγή;

MEGAΛΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΔΕΣ «ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ» ΣΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ

Ο ΦΟΝΕΥΣ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ

Έχουν περάσει λίγες μόνο ημέρες από τους λεονταρι-σμούς του mister Tsipra κατά των ολιγαρχών των ΜΜΕ, που τάχα θα τους… πατάξει αν δεν πληρώσουν αυτά που χρωστάνε στο ελληνικό δημόσιο. Ωστόσο, η… μάχη του κατά της διαπλοκής (όπως άλλωστε και όλων των προη-γουμένων που βρέθηκαν στη θέση του) τελείωσε… νωρίς!Έτσι, την περασμένη Κυριακή ο επίδοξος «φονεύς» των ολιγαρχών, δίνει συνέντευξη (και τα διαπιστευτήριά του…) στη φυλλάδα της αυτού εξοχότητος του mega, των διοδί-ων (δεν πληρώνω, δεν πληρώνω!) και πάσης εργολαβίας εν τω τόπω τούτω, Μπόμπολα. Την οποία βεβαίως ο Big Boss προβάλλει με θριαμβευτικό πρωτοσέλιδο, για να δείξει ότι έβαλε τον mister Tsipraστο «σακούλι» του, που όλους τους… καλούς χωρά!

Η λύση για το χρέοςείναι το ΝΕΟ ΧΡΕΟΣ!

Την... σοβαρή πρόταση της ΝΔ για το χρέος παρουσίασε ο Θ. Πλεύρης μιλώντας στην Τσα-πανίδου. Συγκεκριμένα είπε ότι απλώς παίρ-νεις νέα δανεικά και τα βάζεις στο χρέος. Κοι-νώς συνεχίζεις και υπογράφεις μνημόνια μέχρι τελικής πτώσεως, προκειμένου να παίρνουμε δανεικά για να πληρώνουμε τους τόκους από τα δανεικά. Ελαφρά τη καρδία το είπε βέβαια αυτό ο Πλεύρης, αφού τα μέτρα τα πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι και όχι οι βου-λευτές της ΝΔ και οι αυλικοί τους. Μα πως δεν το σκέφτηκε κανείς μέχρι σήμερα; Αδικείται ο άνθρωπος στη Νουδούλα... Να διδάξει στο London School of Economics!

O Ερμάλ Χότζα, εγγονός του κομμουνιστή δικτάτορα της Αλβανίας (και χασάπη του Βορειοηπειρωτικού Ελληνι-σμού), Ενβέρ Χότζα, είναι ένας εκ των 11 συλληφθέντων στο Ελμπασάν, όπου εντοπίστηκε εργαστήριο παρασκευής κοκαΐνης και κατασχέθηκε ποσότητα 100 κιλών!

Ο 40χρόνος Ερμάλ Χότζα, είναι ο επικεφαλής σπείρας δια-κίνησης ναρκωτικών από.... χώρες της Λατινικής Αμερικής προς την Αλβανία και κατά την σύλληψή του βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του 300.000 ευρώ. Να τον χαίρεται το κομμου-νισταριό, εγχώριο και διεθνές!

Βαρόνος της κοκαΐνης ο Χότζα τζούνιορ

50.000 είναι οι αλλοδαποί που πολιτογραφήθηκαν Έλληνες, από τις προηγούμενες εκλογές έως σήμερα, και θα μπορούν να ψηφί-σουν στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών οι νέοι ψηφοφόροι, αυτοί δηλαδή που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, ανέρχονται σε 273.941 πολί-τες, μεταξύ των οποίων 138.733 άνδρες και 135.208 γυναίκες.

Έτσι οι νέοι ψηφοφόροι που προέρχονται από την κατηγορία των αλλοδαπών που πολιτογραφήθηκαν Έλληνες αυξήθηκαν, από το 2012 έως σήμερα, κατά 49.669 πολίτες.Στις 25 Ιανουαρίου ψηφίζουμε μαζικά ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Δεν χαρί-ζουμε την Πατρίδα μας στους ξένους. Η αποχή και η ανοχή σε ανθέλληνες και εθνοπροδότες είναι λευκή επιταγή στο γοερό κλάμα των κερδοσκόπων και των καιροσκόπων...

50.000 ΝΕΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 25 ΓΕΝΑΡΗΟΜΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΟΙ «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΤΗΣ ΝΔ, ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥΣΕ 100.000 ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ! ΘΑ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ;

“ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ”Μία μεγάλη αλήθεια σχετικά με την ποιότη-τα της εν Ελλάδι «δημοκρατίας» ανέφερε σε συνέντευξή του ο Στάθης Παναγούλης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Η αλήθεια που ανέφερε, βεβαίως, ο Παναγούλης δείχνει άμεσα το ποιο είναι το μοναδικό αντισυ-στημικό κόμμα στην Ελλάδα, που μάχε-ται υπέρ των Ελλήνων και εναντίον των «νταβατζήδων» και των τοκογλύφων. Και φυσικά αυτό είναι η Χρυσή Αυγή και όχι το κόμμα του ο ΣΥΡΙΖΑ.Συγκεκριμένα μίλησε για την φίμωση που έχει επιβληθεί, τόσο προεκλογικά όσο και γενικότερα, από το μιντιακό κατεστημένο εναντίον της Χρυσής Αυγής. Θυμίζουμε ότι επί σειρά μηνών τα κανάλια δεν προ-βάλουν καμία δήλωση εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής και οι μόνες αναφορές στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών είναι προ-κειμένου να «απλωθεί» η λάσπη του καθε-στώτος. Οι ακριβείς δηλώσεις ήταν: «Έχω μεγάλες πολιτικές και ιδεολογικές δια-

φωνίες με την Χρυσή Αυγή αλλά είναι λάθος αυτός ο αποκλεισμός τους από τα κανάλια και τον δημόσιο λόγο. Η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα. Είτε το θέλουμε, είτε όχι!»Κατά πρώτον έχει αξία η παραδοχή Πανα-γούλη ότι οι δημοσκοπήσεις των καθεστω-

τικών μέσων είναι χαλκευμένες και ότι η Χρυσή Αυγή είναι το τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας. Κατά δεύτερον, επίσης αξία έχει το γεγονός ότι ο Παναγούλης, ένας προφανής ιδεολογικός αντίπαλος της Χρυ-σής Αυγής, αντιλαμβάνεται το προφανές, ότι δηλαδή τα κανάλια φιμώνουν συστημα-τικά την φωνή της Χρυσής Αυγής.Αυτό που προφανώς δεν αντιλαμβάνεται ο Παναγούλης, είναι ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό. Δεν το αντιλαμβάνεται γι’ αυτό και πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, που έχει πιάσει στασίδι στα πάνελ της διαπλοκής, μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Η πραγ-ματικότητα είναι ότι προκειμένου να απε-λευθερωθεί η Πατρίδα από τους δυνάστες απαιτούνται θυσίες. Οι μόνοι που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν αυτές τις θυσίες είναι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυ-γίτισσες και ιδιαιτέρως οι κατηγορούμενοι Συναγωνιστές, που βρίσκονται στα Κελιά της Τιμής με «εντολή Σαμαρά».

Page 7: Φύλλο 912

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 7ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένα περίεργο –για τα ελληνικά δεδομένα και μάλι-στα μια βδομάδα πριν από τις εκλογές- γεγονός έλαβε χώρα σε «δημοσκόπηση» που έγινε για λογα-ριασμό της «Αυγής» του ΣΥΡΙΖΑ...Στον πίνακα της δημοφιλίας πολιτικών, λοιπόν, εμφανίζεται ως δημοφιλέστερος ο… Ποτάμης, ξεπερ-νώντας τον Αλέξη Τσίπρα (και ταυτοχρόνως το Ποτάμι στο εξωπραγματικό 7%). Πρόκειται άραγε για κίνηση σεβασμού στη δεοντολογία, ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;Η πρώτη εκδοχή απορρίπτεται, ως… επιεικώς απα-ράδεκτη. Διότι, η σχετική δημοσκόπηση εμφανίζει κι άλλα εξωπραγματικά στοιχεία και είναι φανερά κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ. Για παράδειγμα, εμφανίζει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στο 35% και του ΚΚΕ στο… 7%! Θέλοντας προφανώς να χειραγωγήσει τους κουκουέδες να ψηφίσουν ελαφρά τη καρδία ΣΥΡΙΖΑ, «για πρώτη φορά αριστερά», μιας και υποτίθεται πως το κόμμα τους είναι ψηλά και δεν έχει ιδιαίτερη ανάγκη από ψήφους (η αλήθεια είναι ότι το ΚΚΕ είναι γύρω στο 4%, με πτωτικές τάσεις).Επιστρέφουμε, όμως, στο περίεργο «εύρημα» για τον υπάλληλο του Μπόμπολα, Θεοδωράκη και το Ποτάμι του. Προφανώς, υπάρχει εντονότατο… φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ με το Ποτάμι, που μπορεί μετεκλογικά να οδηγήσει εις… γάμου κοινωνίαν.Κατά πόσον αυτό το… φλερτ είναι άσχετο με την αβανταδόρικη πρωτοσέλιδη συνέντευξη του mister Tsipra στην κυριακάτικη φυλλάδα του Big Boss Μπόμπολα, που σηματοδοτεί την στροφή του μεγα-λοκαρχαρία προς τον ΣΥΡΙΖΑ, το αφήνουμε στην κρίση σας…

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, Ο... ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ

«ΑΥΓΗΣ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

των ΚαιρώνΣημεία

Απαγόρευσαν τους χοίρους και τα... λουκάνικα από τα σχολικά βιβλίαΠολύ μπροστά σε… πολυπολιτισμό από την… καθυστε-ρημένη Ελλάδα μας, βρίσκονται οι… φίλοι μας οι Άγγλοι – παρά τις ομολογουμένως φιλότιμες προσπάθειες

που κάνουν οι εν Ελλάδι «προοδευτικοί». Έτσι, όπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για την ελευθερία του τύπου, που έγινε στον ραδιοφωνικό σταθμό BBC4, ο εκδοτικός οίκος Oxford University Press (OUP) έχει κάνει αυστηρή προς τους συγγραφείς, να αποφεύγουν να αναφέρονται σε χοίρους, λουκάνικα ή άλλες λέξεις που μπορεί να σχετίζονται με αυτά στα παιδικά βιβλία, ώστε να μην… προσβάλλονται οι μου-σουλμάνοι και οι εβραίοι!Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής της εκπομπής Τζιμ Νότι, η σύζυγος του οποίου θα δημιουργήσει μια εκπαι-δευτική σειρά για τον OUP, δήλωσε: «Έλαβα μια επι-στολή εδώ την οποία απέστειλε ο OUP προς έναν συγ-γραφέα που γράφει κάτι για μικρά παιδιά. Μεταξύ των πραγμάτων που απαγορεύονται στο κείμενο που έχει ζητήσει ο OUP είναι τα ακόλουθα: οι χοίροι, τα λουκά-νικα ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να εκληφθεί ως χοιρινό».Αυτά, και μη χειρότερα!

Όπως συμβαίνει πάντα στις προεκλογικές περι-όδους, έτσι και αυτή τη φορά ο φον Αντωνάκης μας προέκυψε… λαθρομεταναστευτοφάγος και υπέρμαχος του νόμου και της τάξης, μήπως τσι-μπήσει κανένα ψηφαλάκι από την Χρυσή Αυγή.Ποιο μπορεί να είναι το αποτέλεσμα της «δεξι-άς» στροφής του; Ο (αριστερός) δημοσκόπος Γιάννης Μαυρής, που βλέπει τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων (ασχέτως αν τα δημοσιο-ποιεί παραποιημένα, όπως τον βολεύουν), απο-φαίνεται ότι κερδισμένη θα βγει η Χρυσή Αυγή, γιατί ο κόσμος προτιμά το αυθεντικό από το… ιμιτασιόν. Δείτε το σκεπτικό του:

«Ωστόσο, η προεκλογική καμπάνια της ΝΔ παί-ζει άλλη μια φορά με τη φωτιά. Η υιοθέτηση και

νομιμοποίηση της ακροδεξιάς ατζέντας, η από-πειρα εκμετάλλευσης του ξενοφοβικού ρεύμα-τος και η προσπάθεια σύνδεσης των μετανα-στών με το τρομοκρατικό κτύπημα στη Γαλλία, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να λειτουργήσει ως μπούμερανγκ. Καλλιεργώντας την ξενο-φοβία και τον αντι-ισλαμισμό, χαϊδεύοντας τα (υπαρκτά) αντι-μεταναστευτικά αντανακλαστικά του ελληνικού εκλογικού σώματος (επίσκεψη στο φράκτη του Έβρου), μιλώντας για την απει-λή της «λαθρομετανάστευσης» και κινδυνολο-γώντας για τον «αφοπλισμό της αστυνομίας», δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο κ. Σαμαράς θα πετύχει εκλογικά την παραταξιακή συσπείρωση της Δεξιάς στο κόμμα του. Όπως έχει αποδει-χθεί, ιστορικά, τις περισσότερες φορές, αυτού

του είδους η μετατόπιση της πολιτικής ατζέντας ενίσχυσε τελικά την ακροδεξιά και όχι τους επί-σημους κομματικούς σχηματισμούς της Δεξιάς. Είναι απολύτως χαρακτηριστικό το γεγονός, ότι το τρέχον εβδομαδιαίο κύμα της έρευνας κατα-γράφει, εκτός από την άνοδο της ΝΔ, μεγαλύτε-ρη –αθροιστικά- άνοδο και της «ακέφαλης» και επικοινωνιακά απούσας Χρυσής Αυγής…»

Αυτός είναι και ο μόνιμος πονοκέφαλος του (προσωρινού…) αρχηγού της ψοφοδεξιάς. Ότι κι αν κάνει, όποιο ρόλο κι αν υποδυθεί, στο τέ-λος πάντα κερδίζει η Χρυσή Αυγή! Τι να κάνει; Καλύτερα να τα… παρατήσει και να αποσυρ-θεί ήσυχα-ήσυχα! Γιατί δεν πρόκειται να βγάλει άκρη με την Χρυσή Αυγή!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΤην Πέμπτη 22 Ιανουαρίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί προ-εκλογική ομιλία του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής και βουλευτή Αττικής Ηλίας Κασιδιάρη στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ασπροπύργου (Αλέκου Παναγούλη 13). Ο παράνομα προφυλακι-σμένος Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης θα πραγματοποιήσει την ομιλία του τηλεφωνικά από τις φυλακές Κορυδαλλού. Το παρών θα δώσει ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Ελευθέρι-ος Συναδινός. Πέμπτη 22 Ιανουαρίου, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ασπροπύργου (Αλέκου Παναγούλη 13), 18.00

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής μίλησε στην «Ακρόπολη της Κυριακής» και στον δημοσι-ογράφο Άρη Σπίνο για το τι θα κάνει όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας του δώσει διε-ρευνητική εντολή: «Ζητώ να σεβαστούν τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους που θα μας έχουν τιμήσει με την ψήφο τους. Επίσης θα καταθέσουμε πρόταση κυβερνητικού σχηματι-σμού που θα την αποτελούν οι πιο διαπρεπείς Έλληνες που ο καθένας έχει προσφέρει αξιοσύ-νη στον χώρο του. Κανένας βουλευτής μας δεν θα προταθεί για κυβερνητικό αξίωμα. Αυτή την πρόταση θα ζητήσουμε να την στηρίξουν όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα.»ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ...

Το πως γίνεται η διαδικασία της ψήφισης των νο-μοσχεδίων από το ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε το παλαιό στέλεχος του και κατηγορούμενος για μίζες, Καρ-χιμάκης. Συγκεκριμένα είπε: «Προσωπικά, ο ίδιος είχα ακούσει τον κ. Βενιζέλο να προσπαθεί να πείσει τον τότε βουλευτή μας, κ. Κουρουμπλή, να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο και μετά να του «πάρουν» το κόμ-μα, όπως είχε χαρακτηριστικά, πει... Μάρτυς μου ο ίδιος ο Κουρουμπλής». Δηλαδή κάποιοι εκ των πασόκων ψήφισαν τότε το μεσοπρόθεσμο μόνο και μόνο προκειμένου να πάρει ο Βενιζέλος το κόμμα από τον Τζέφρυ. Ουσιαστικά δηλαδή οι χιλιάδες των αυτοχείρων αποτέλεσαν «παράπλευρες απώλειες» της μάχης Βενιζέλου και Γιωργάκη για την πρωτοκα-θεδρία του ΠΑΣΟΚ. Τώρα, όμως, οι «παράπλευρες απώλειες», οι Έλληνες πολίτες έχουν μία ευκαιρία να δείξουν την αγάπη τους στο ΠΑΣΟΚ.

ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΣ ΜΑΥΡΗΣ: ΑΠΟ ΤΗΝ «ΔΕΞΙΑ» ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

QUIZ: ποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είχε γεύμα με υψηλόβαθμο στέλε-χος της γερμανικής πρεσβείας στη «Μεγάλη Βρετάνια»; Με δική του πρωτοβουλία πήγε εκεί ή κατόπιν εντολής του mister Tsipra; Και τι συζητούσαν άραγε; Μήπως τρό-

πους… σκισίματος του Μνημονίου;

Τάδε έφη Γιάννης Πρετεντέρης σε άρθρο του στα «Νέα»: «Αν δώ-σουμε βάση στις δημοσκοπήσεις, η ΝΔ θα έχει μάλλον καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα από το 2012, ακόμη και αν χάσει τις εκλογές, ενώ θα μπορέσει σε με-γάλο βαθμό να περιθωριοποιήσει τις κινήσεις που στην Κεντροδεξιά ή στη «Δεξιά της Δεξι-άς» αμφισβήτησαν την ηγεμονία της - πλην Χρυσής Αυγής». Αυτό αποτελεί μία ακόμα απάντηση στις απανταχού δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν «πεσμένη» την Χρυσή Αυγή. Ο Πρετεντέρης έχοντας βαθύτατη γνώση των δημοσκοπικών στοιχείων, ομολογεί σε άρθρο του πως η ΝΔ δεν καταφέρνει να πλήξει την Χρυσή Αυγή, η οποία καλπάζει ασταμάτητη, σε πείσμα των μαϊμού δημοσκοπήσεων.

Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ: «ΠΛΗΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»

Για να μην… προσβάλλονται οι μουσουλμάνοι και οι εβραίοι!

Page 8: Φύλλο 912

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 20158 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ πάνε «πακέτο»

Πριν από τις εκλογές του 2012, η Χρυσή Αυγή είχε προειδοποιήσει τους ψηφοφόρους, ότι ψηφίζοντας την ΝΔ παίρνουν μαζί… δώρο το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ. Και αμέσως μετά τις εκλογές, δικαιώθηκε!

Τώρα, εν έτει 2015, ποιο είναι το… δώρο που θα πάρει όποιος ψηφίσει το καταρρέων κόμμα της ψοφο-δεξιάς; Τη «λογική της συνεννόησης» με τον ΣΥΡΙΖΑ, που μπορεί –αν παραστεί ανάγκη- να οδηγήσει μέχρι και σε «μεγάλη συγκυβέρνηση» με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Ποιος τα λέει αυτά; Η Ντόρα, σε συνέντευξή της στη φυλλάδα των Ιών: «Στην περίπτωση που βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, ποια θα πρέπει να είναι η στάση της Ν.Δ.;», ρωτά ο δημοσιογράφος. «Εάν οι πολίτες αποφασίσουν να δώσουν εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ, εμείς δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τη λογική της στείρας άρνησης του κ. Τσίπρα. Θα στηλιτεύουμε ό,τι πιστεύουμε ότι θέτει σε κίνδυνο την πορεία της χώρας και τις θυσίες 5 ετών των πολιτών. Ταυτόχρονα όμως, στο πλαίσιο της συνεννόησης και της συναίνεσης, θα λειτουργήσουμε με γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδας. Η συνεννόηση ήταν απαραίτητη και χθες και θα είναι απαραίτητη και αύριο και εμείς σε αυτήν τη λογική θα κινηθούμε», του απαντά η Ντόρα.

«Θα γίνει μεγάλη συγκυβέρνηση;», ξαναρωτά ο δημοσιογράφος. «Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τις θέσεις που εκφράζει σήμερα, είναι δύσκολο, διότι έχουμε δομικές διαφορές». Άρα, μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει κυβέρνηση και θ’ αλλάξει «τις θέσεις που εκφράζει σήμερα», «ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα», που λέει κι ο λαός μας!

Όποιος, λοιπόν, ψηφίσει ΝΔ με την ελπίδα δυνα-μικής αντιπολίτευσης στον ΣΥΡΙΖΑ, καλύτερα να το ξεχάσει. Γιατί η νουδούλα έχει… κακούς σκοπούς!

Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!

Οι Rothschild στηρίζουντο ΣΥΡΙΖΑ - Εσείς;Ολοκληρωμένη ανάλυση για τις συνέπειες ενός Grexit (εθελουσία ή αναγκαστική εγκατάλειψη της Ευρωζώνης από την Ελλάδα) στην παγκόσμια οικονομία, παρουσίασε η Rothchild (ο πιο παλιός τοκογλυφικός «οίκος» της Ευρώπης και του κόσμου ολόκληρου), εξηγώντας ταυτοχρόνως τους λόγους που το καθιστούν… αδύνατο.

Ιδού οι φοβερές και τρομερές συνέπειες όπως τις περιγρά-φουν οι… αρχαιότεροι των διεθνών τοκογλύφων:

«Το πρώτο πράγμα που δεν πρέπει να συγχέουμε, είναι η στάση πληρωμών από τη μια και η εγκατάλειψη της Ευρωζώ-νης από την άλλη. Κι αυτό γιατί, αν και μια στάση πληρωμών είναι διαχειρίσιμη, ένα Grexit θα μπορούσε να προκαλέσει τη χειρότερη οικονομική καταστροφή στην ιστορία… Ένα Grexit θα μπορούσε να οδηγήσει σε διάλυση του ευρώ μέσω ενός ντόμινο. Θα ήταν ελεγχόμενο, αλλά θα προκαλούσε σοβαρή ζημιά, σε σημείο που το ευρωπαϊκό οικοδόμημα θα κατέρρεε. Τα μέλη του ευρώ θα πλήρωναν βαρύ τίμημα, αφού θα έπρεπε να επαναφέρουν τα εθνικά τους νομίσματα και μάλιστα εν μέσω βαθιάς ύφεσης και ασταθών τιμών.

Αυτό που δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε, είναι το γεγο-νός πως η έξοδος της Ελλάδας θα μπορούσε να αποτελέσει συστημικό κίνδυνο, ακόμα και αφορμή για κατάρρευση του παγκόσμιου χρηματοοικονομικού συστήματος μέσω κύματος φυγής από τις τράπεζες. Οι καταθέτες σε δοκιμαζόμενες χώρες της Ευρωζώνης θα συνωστίζονταν στα γκισέ για να μεταφέρουν τα χρήματά τους αλλού στο εξωτερικό να ρευστοποιήσουν τις καταθέσεις τους και να τις κρύψουν στα στρώματα. Έτσι, οι τρά-πεζες θα έβλεπαν τελικά να εξαφανίζονται τα περιουσιακά τους

στοιχεία. Δεν θα μπορούσαν να αναχρηματοδοτηθούν από το κράτος γιατί αυτό θα σήμαινε την ένεση τρισεκατομμυρίων ευρώ ως αντίβαρο στη φυγή κεφαλαίων. Και κανένα δημόσιο όργανο δεν έχει τόσα χρήματα. Γι να αποφευχθούν όλα αυτά, οι αρχές θα ‘πρεπε να βρουν έναν τρόπο τερματισμού της μετάδοσης, μέσω π.χ. της υπογραφής μιας συνθήκης που θα εγγυάται ότι δεν θα άφηναν ποτέ τη Νομισματική Ένωση. Όμως ποιος θα τους πίστευε μετά από τα τόσα “πίσω – μπρος” που έχουμε δει εκ γενέσεως της Ευρωπαϊκής Νομισματικής Ένωσης;

Ας μην κοροϊδευόμαστε, ένα Grexit, στα πρότυπα της κατάρρευσης της Lehman Brothers τον Σεπτέμβριο του 2008, θα μπορούσε να είναι ένα καταστροφικό χτύπημα στο διεθνές τραπεζικό σύστημα. Γι’ αυτόν τον λόγο, θεωρούμε ότι μια έξο-δος της Ελλάδας θα ήταν καταστροφική για τις χρηματαγορές. Δεν πρόκειται να συμβεί...»

Που στηρίζει τη βεβαιότητά του ο… αρχαιότερος διεθνής τοκογλυφικός οίκος, ότι μια τέτοια καταστροφή δεν πρόκειται να συμβεί; Στο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια πουλημένη κατάσταση: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, δεν θέλει να βγει η χώρα από το ευρώ».

Σκεφτείτε τι όπλο έχει στη διάθεσή της η Ελλάδα και δε μπορεί να το εκμεταλλευθεί και να εκβιάσει τους διεθνείς τοκο-γλύφους, γιατί η κατεστημένη πολιτική της τάξη –από ψοφοδε-ξιά μέχρι και άκρα αριστερά- είναι πουλημένη σ’ αυτούς! Και φανταστείτε τι θα γινόταν, αν ήταν σήμερα η Χρυσή Αυγή στη θέση του πουλημένου ΣΥΡΙΖΑ!

Βεβαίως, μπορεί να έρθει με την ψήφο σας πολύ σύντομα. Και τότε να λογαριαστούμε μία και καλή μ’ όλους αυτούς που πίνουνε το αίμα του Λαού μας.

Η ΝΔ δεν είναι ούτε «δεξιό»,ούτε «πατριωτικό» κόμμαΗ ψοφοδεξιά της Ν.Δ. χρησιμοποιεί κάποια σαθρά επιχειρήματα προκειμένου να την ψηφίσει ο πατριώτης, δεξιός ψηφοφόρος.

Η Ν.Δ. σε καμία περίπτωση δεν είναι Δεξιά ούτε Πατριωτική ούτε Λαϊκή ούτε Εθνικιστική. Λένε, ψηφίστε Ν.Δ. για να μην έρθουν οι κομ-μουνιστές. Απάντηση: Τους κομμουνιστές τους έχει η ΝΔ και μάλιστα έχει πολλούς! Μήπως ξέχασαν τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, τον προερ-χόμενο από τον Ρ. Φεραίο; Ξέχασαν τον Κνίτη, Γ. Στουρνάρα, τον Κνίτη Γ. Κύρτσο;

Λένε πως έχουν πρόγραμμα για το μετανα-στευτικό! Η Ν.Δ. είναι υπεύθυνη για περισσό-τερα από 3,5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες που έχουν εισβάλει στην πατρίδα μας, φανατι-κοί ισλαμιστές οι περισσότεροι από δαύτους. Ποιος θα ξεχάσει τον Προκόπη Παυλόπουλο που τους ευχαριστούσε που ήρθαν στην πατρί-δα μας; Λένε πως γκρεμίζουν τις διαχωριστικές γραμμές. Το πρόβλημα της Πατρίδος μας όμως θα το λύσουν οι ιδεολογίες. Θα το λύσει ο Εθνικισμός!

Όχι ο φιλελευθερισμός του Σαμαρά, όχι ο μπολσεβικισμός του Σύριζα και του ΚΚΕ, όχι ο κλεφτοσοσιαλισμός του ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι ή όπως και να λέγεται!

Απευθύνονται στους δεξιούς ψηφοφόρους, αλλά ξεχνούν πως δεν νοείται δεξιό κόμμα να καλεί δεξιούς, αγνούς και τίμιους πατριώτες, για να είναι ξανά υπουργός και αντιπρόεδρος ο Βενιζέλος του κλεφτοπασοκ και να εκλε-γούν: H κλεφτοπασόκα Γκερέκου, η πρώην Γραμματέας της ΠΑΣΠ η Σπυράκη, ο πρώην κλεφτοπασόκος - άρμα πολιτών - δημάρ - ανε-

ξάρτητος κλπ γυρολόγος Οικονόμου και τόσοι άλλοι που έχει μαζέψει ο Σαμαράς και που δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσουν μέσα στην Βουλή όταν θα φανούν τα ζόρια! Αυτό είναι εκμετάλλευση και στυγνή εκμετάλλευση των ψηφοφόρων! Τους είδατε, τους ξέρετε!

Δεν νοείται ψήφος έντιμου δεξιού ψηφο-φόρου στην ΝΔ, σε ένα κόμμα που νομιμο-ποίησε τους σφαγιαστές των πατεράδων και των παππούδων του στις πηγάδες ανά την Ελλάδα στον πιο βρώμικο και αιμοσταγή εμφύλιο πόλεμο έχει δει αυτή η πατρίδα!

Δεν νοείται ψήφος έντιμου δεξιού ψηφοφό-ρου σε κόμμα που υπάρχει ο Δένδιας, αυτός ο αποτυχημένος υπουργός που πρωτοστάτησε στις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, αυτός που ως υπουργός Άμυνας χασκογελούσε στην Στρογγύλη και οι Τούρκοι έκαναν πανηγύρι με τα αεροπλάνα τους, αυτοί είναι οι δεξιοί; Λένε ότι μοιράσανε στους ένστολους χρήματα κλπ. Μόνο που έχουν ξεφτιλίσει τις ΕΔ, τις έχουν ξεδοντιάσει, με μπαγιάτικα πυρομαχικά και τους έχουν ταπεινώσει δίνοντάς τους ψίχουλα αντί για μια υπερήφανη αποζημίωση.

Αυτοί είναι οι δεξιοί που ζητούν την ψήφο του αγνού πατριώτη; Που έτρεξαν να υπηρε-τήσουν τους Τούρκους, να φτιάξουν στο Βοτα-νικό τζαμί αναθέτοντάς το στους 4 γνωστούς μεγαλοεργολάβους για να ευχαριστήσουν του Ισλαμιστές που είναι στην πατρίδα μας και είναι έτοιμοι να κάνουν και σε εμάς τα ίδια που κάνουν στην Γαλλία στην Αγγλία και αλλού;

Αυτοί είναι οι δεξιοί που μιλάνε για εθνική κυριαρχία; Που αφήνουν στην Θράκη μας τους Τούρκους να αλωνίζουν; Ήρθε ο Νταβού-

τογλου εδώ, δήθεν για επίσκεψη φιλίας, μας κορόιδευε μες την μούρη απαιτώντας Ελληνικό έδαφος, το barbaros βρισκόταν στην διαιρεμέ-νη στα δυο Κύπρο μας, και λίγες μέρες μετά ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας αλώνιζε στην Θράκη και δεν υπήρξε ένας Έλληνας αξι-ωματούχος να τον βάλει στην θέση του.

Δεν είναι αυτοί δεξιοί...Δεν μπορούν αυτοί να μπουν φρένο στον Σύριζα και στα ύπουλα σχέδια του. Μην παγιδεύεστε. Αυτοί ίσα ίσα. Σπρώχνουν τον Σύριζα στην εξουσία αδιαφορώντας για όλους εμάς, όπως αδια-φορούσαν μέχρι σήμερα!

Η μοναδική δύναμη που μπορεί να στα-ματήσει τον Σύριζα και οποιονδήποτε αρι-στερό είναι μόνο η Χρυσή Αυγή. Αν θέλουν οι εθνικόφρονες δεξιοί να είναι πραγματικοί πατριώτες και εθνικιστές, πρέπει να έρθουν στην Χρυσή Αυγή.

Είμαστε το μόνο κόμμα που έχει ξεκάθαρες απόψεις για τα οικονομικά ζητήματα, το μετα-

ναστευτικό, την ανάπτυξη και την αυτάρκεια, την Εθνική Άμυνα, για να είμαστε υπερήφανοι και ενεξάρτητοι! Και είμαστε σίγουροι! Με την βοήθεια του Θεού και του λαού, θα σαρώσου-με και σε αυτές τις εκλογές!

Είμαστε 3η Πολιτική δύναμη και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα! Το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής προς τα επάνω. Αναζητήστε το 16σέλιδο με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής και διαδώστε τις. Επιγραμματικά αναφέρω μερικές:

o Λογιστικός έλεγχος του χρέους να μάθουμε επιτέλους αυτή σε ποιον οφείλει που οφείλει γιατί οφείλει και αν πρέπει να οφείλει.o Άμεση εγγραφή του κατοχικού δανείου στον κρατικό προϋπολογισμό.o Θέσπιση της ΑΟΖ.o Άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών στις πατρίδες τους και στις οικογένειές τους.o Τα κλεμμένα να επιστραφούν στον λαό και να φυλακιστούν οι υπεύθυνοι της φτωχοποίη-σης μας και οι κλέφτες.

Αυτά και όσα γράφει το πρόγραμμά μας που έχει την ταυτότητα του Αρχηγού μας, ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή μπορεί να υλοποιήσει! Γιατί ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ αντιστεκόμαστε, σε όλα τα αίσχη, που διαπράττουν εις βάρος του λαού μας, και στο τέλος θα δικαιώσουμε για ακόμη μία φορά τον πρωτεργάτη του αγώνα μας, τον Αρχηγό μας, που για 3η φορά στην ζωή του, είναι στη φυλακή μόνο και μόνο επειδή είναι εθνικιστής.

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ

Page 9: Φύλλο 912

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 9ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποκαλυπτικό αναφορικά με την θέση που θα καταλάβουν τα κόμματα στις προσεχείς εκλογές ήταν το κύριο θέμα της εφημερίδας Kontra news, η οποία δηλώνει ξεκάθαρα βάσει των πραγματικών δημοσκοπήσεων και των προγνώσεων των στοιχηματικών εταιρειών πως η ΝΔ θα διασυρθεί και η Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύσει!

«Μεγάλη συντριβή της Νέας Δημοκρατίας και εκλογικό θρί-αμβο του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνουν όλα τα στοιχεία της στοιχηματικής εταιρείας Stoiximan που ανήκει στο γνωστό βαρόνο των μίντια και εθνικό εργολάβο Γιώργο Μπόμπολα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας και τις αποδό-σεις των στοιχημάτων στο ποντάρισμα για πρώτο, ο όμιλος Μπόμπολα προεξοφλεί το τέλος του Αντώνη Σαμαρά και την εκλογική συντριβή της ΝΔ. Αντίθετα προβλέπει εκλογικό θρίαμβο του Αλέξη Τσίπρα με τεράστια διαφορά. Ειδικότερα όσοι ποντάρουν σε νίκη της Νέας Δημοκρατίας, η οποία σύμ-φωνα με τη Stoiximan του κ. Μπόμπολα, είναι το απόλυτο αουτσάιντερ, δεκαπλασιάζουν τα λεφτά τους! Για παράδειγμα αν κάποιος παίξει υπέρ της Ν.Δ. χίλια ευρώ και το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά κερδίσει τις εκλογές τότε θα εισπράξει δέκα χιλιάδες ευρώ!!! Τέτοιου μεγέθους αποδόσεις δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες όταν πρόκειται για ποντάρισμα, όπως

τώρα με τη Ν.Δ., που δεν έχουν στατιστικά καμία απολύτως τύχη. Αντίθετα αν ποντάρετε σε νίκη του ΣΥΡΙΖΑ χίλια ευρώ, θα πάρετε επιστροφή χίλια πενήντα. Δηλαδή θα κερδίσετε μόνο 50 ευρώ! Ειδικότερα το ποντάρισμα σε πρωτιά της Ν.Δ. σε κάνει πλούσιο, γιατί έχει απόδοση επί 10, ενώ το ποντάρισμα σε νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, δίνει ψίχουλα γιατί έχει απόδοση επί 1,5.

Σύμφωνα με στοιχεία της Stoiximan η Νέα Δημοκρατία μπορεί στην καλύτερη περίπτωση να φτάσει ένα ποσοστό της τάξεως του 28,5%. Αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ στη χειρότερη περίπτω-ση θα συγκεντρώσει ένα ποσοστό της τάξεως του 33,75%. Πρόκειται για μια διαφορά η οποία καθημερινά θα διευρύνε-ται εξαιτίας της δυναμικής που αναπτύσσει πάντα το φαβορί των εκλογών και της απορρόφησης των αναποφάσιστων, οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία κατευθύνονται πάντα στο πρώτο κόμμα.

«ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ» Η ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗΌλες οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν φαβορί για την

Τρίτη θέση τη Χρυσή Αυγή, γιατί προφανώς κάνουν δημο-σκοπήσεις πραγματικές, επειδή ρισκάρουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και όχι στημένες, όπως είναι αυτές που παραγγέλνουν οι βαρόνοι της διαπλοκής που εμφανίζουν κάτι φαντάσματα, Ποτάμια, λίμνες και ρέματα δήθεν να

διεκδικούν την Τρίτη θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι με την έναρξη των εκλογών η διαφορά ανάμεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ. ήταν ισορροπημένη. Μάλιστα ορισμένες εταιρείες έδιναν μικρή απόδοση για νίκη της Ν.Δ., γιατί οι μετρήσεις έδειχναν διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ στα όρια του στατιστικού λάθους. Στην πορεία όμως προς τις εκλογές σταδιακά η διαφορά Ν.Δ. - ΣΥΡΙΖΑ αυξάνεται, γι’ αυτό το ποντάρισμα προς τη Ν.Δ. άρχισε να ανεβαίνει. Πριν από δέκα μέρες η πρωτιά της Ν.Δ. πλήρωνε επί 3,5, στη συνέχεια ανέβηκε στο επί 4, για να φτάσει τις τελευταίες μέρες στο επί 10, γιατί πλέον η διαφορά είναι μη αναστρέψιμη...

Τα αποτελέσματα των στοιχηματικών εταιρειών στην Ελλά-δα, το Λονδίνο και σε ολόκληρο τον κόσμο ξεμπροστιάζουν τις μαϊμού δημοσκοπήσεις των ανεξέλεγκτων εταιρειών δημο-σκοπήσεων με τις οποίες θα πρέπει κάποτε να ασχοληθεί η Δικαιοσύνη. Η «kontranews» έχει συγκεντρώσει όλες τις δημο-σκοπήσεις για να τις συγκρίνει με τα πραγματικά εκλογικά απο-τελέσματα. Έτσι θα αποδειχθεί η μεγάλη απάτη που γίνεται με τα γκάλοπ τα οποία χρησιμοποιούνται για τη χειραγώγηση του ελληνικού λαού και του εκλογικού αποτελέσματος. Ήδη κάποια ανύπαρκτα κόμματα εμφανίζονται ως Τρίτη πολιτική δύναμη. Πρόκειται για ένα κόλπο διαμόρφωσης τεχνητής δυναμικής που έχει στόχο να εγκλωβίσει ψηφοφόρους».

Συντριβή του Σαμαρά

Οι γκρίζες ζώνες καιη αμφισβήτηση τωνσυνόρων της ΕλλάδοςΗ τουρκική προκλητικότητα συνεχίζεται αμείωτη ακόμη και μέσα στην προεκλογική περίοδο που διανύει η Χώρα. Τουρκικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για νέο θερμό επεισόδιο ανατολικά της Κω, όπου πλοίο της Ελληνικής ακτοφυλακής προσέγγι-σε τούρκικο αλιευτικό το οποίο είχε ξεκάθαρα παρα-βιάσει τα χωρικά μας ύδατα και αλίευε παράνομα, ζητώντας του να απομακρυνθεί. Οι Τούρκοι από την μεριά τους υποστήριζαν ότι το Ελληνικό πλοίο ήταν αυτό το οποίο είχε εισέλθει στα δικά τους ύδατα!Πλοίο, μάλιστα, της τουρκικής ακτοφυλακής έσπευ-σε για να εκδιώξει το Ελληνικό! Είναι ολοφάνερο ότι το σκηνικό των «γκρίζων ζωνών» είναι ολοζώντανο, δείγμα της ηττοπαθούς πολιτικής την οποία ακολου-θούν όλες οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις.Ήταν τέτοια εποχή το 1996 όταν προέκυψε το όνειδος των Ιμίων, με την υποστολή της Ελληνικής Σημαίας, την δολοφονία των Τριών Υπαξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού, και το «ευχαριστώ την κυβέρνηση των ΗΠΑ» που ξεστόμισε ο ΗΠΑν-θρωπος Σημίτης. Από τότε η τουρκική προκλητικό-τητα όχι μόνο δεν έχει σταματήσει αλλά αντιθέτως έχει πολλαπλασιαστεί επικίνδυνα. Αυτό συμβαίνει γιατί οι αλλεπάλληλες «δημοκρατικές» κυβερνήσεις του ψευδεπίγραφου «συνταγματικού τόξου» δίνουν τροφή με την αδράνειά τους στην επεκτατικότητα των τούρκων.Η μεταπολίτευση πατώντας πάνω στην έμφυτη δει-λία των πολιτικών της εκφραστών, την υποβίβα-ση του Εθνικού καθήκοντος έναντι των στενών συντηρητικών συμφερόντων και την καλλιέργεια της άμβλυνσης του πατριωτικού συναισθήματος των Ελλήνων ανάβει το πράσινο φως για την συνεχή παραβίαση της Εθνικής μας Κυριαρχίας.

Πως θα σωθεί η Πατρίδααπό τον κομμουνισμό;

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΔεν έχει προηγούμενο η ψευδολογία του απερχόμενου πρω-θυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος βλέποντας το πολιτι-κό του τέλος τάζει «λαγούς με πετραχήλια» στους Έλληνες, για να τους πείσει να τον ψηφίσουν. Είναι πραγματικά άνω ποταμών η παροχολογία και η ψευδολογία του, τις οποίες θα προσπαθήσουμε να ταξινομήσουμε σε βασικούς τομείς:

«Κομμουνιστική απειλή»: Δεν θα εντρυφήσουμε στο παρελθόν, ενθυμούμενοι ότι η ΝΔ νομιμοποίησε το ΚΚΕ, έκανε μνημόσυνο στον Άρη Βελουχιώτη και διέταξε να κυμα-τίζουν οι Σημαίες μεσίστιες για τον θάνατο του Φλωράκη. Ερχόμενοι καθαρά και μόνο στο σήμερα είναι τουλάχιστον φαιδρό να μιλούν για κομμουνιστική απειλή η Βούλτεψη, η Σπυράκη, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης και άλλοι μπολσεβίκοι που βρίσκονται στη Νέα Δημοκρατία.

«Μείωση φόρων»: Καταρχάς συνεχίζοντας από το προη-γούμενο είναι τουλάχιστον γελοίο να λένε οι νεοδημοκράτες ότι «οι κομμουνιστές θα μας πάρουν τα σπίτια», την στιγμή που αυτοί έκαναν τους Έλληνες ενοικιαστές στα σπίτια τους με τον ΕΝΦΙΑ. Βγαίνει, επιπλέον, τώρα ο Σαμαράς, ο νομοθέτης του ΕΝΦΙΑ και των υπόλοιπων μνημονιακών φόρων και λέει ότι θα μειώσει τη φορολογία. Αλήθεια, όμως, γιατί το λέει αυτό προεκλογικά και δεν το έκανε λίγες μέρες πριν που ήταν πρωθυπουργός; Η απάντηση προφανής: Λέει ψέματα και άμα καταφέρει να εκλεγεί θα υπογράψει το νέο μνημόνιο με την επωνυμία Ενισχυμένη Προληπτική Γραμμή Στήριξης.

«Λαθρομετανάστες»: Πάγια προπαγανιστική γραμμή των κομματαρχών του Σαμαρά, αλλά και του ίδιου του δικτατορί-σκου είναι ότι αυτός θα αντιμετωπίσει τους λαθρομετανάστες. Ζούμε μία επανάληψη των Ζαππείων όπου ο Σαμαράς έλεγε ότι «θα ανακαταλάβουμε τις πόλεις και τα χωριά». Όμως ήταν ο Σαμαράς, ο οποίος υπογράφοντας το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο έδωσε στους λαθρομετανάστες, αυτούς που είναι εδώ, αλλά και αυτούς που θα έρθουν, άδεια παραμονής. Θυμίζουμε ότι με βάση τις διατάξεις του εν λόγω νομικίστικου εκτρώματος ο κάθε λαθρομετανάστης κερδίζει άδεια παραμο-νής αρκεί να καταγγείλει Έλληνα ότι δήθεν τον έβρισε.

Στο ερώτημα, λοιπόν, πως θα σώσουμε την Πατρίδα μας από τον κομμουνισμό, η απάντηση είναι μία και σαφής: Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να αντιμετωπίσει τους μπολ-σεβίκους σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ!

προβλέπει η εταιρίαστοιχημάτων του Μπόμπολα

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ “ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ”

Page 10: Φύλλο 912

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 201510 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γεωστρατηγική Στροφήπρος την Ρωσία και την ΚίναΤο 2015 θα είναι ένα αποφασιστικό έτος στην σύγχρονη ιστο-ρία. Οι πολιτικές και οικονομικές αποφάσεις που θα ληφθούν στην διάρκεια αυτού του έτους από τις δυο μεγάλες δυνάμεις της Ευρασίας Ρωσία και Κίνα θα μεταμορφώσουν τον κόσμο κατά την επόμενη δεκαετία τουλάχιστον, εξυπακούεται ότι θα μεταμορφώσουν και την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Η Ρωσία και η Κίνα γίνεται εμφανές ότι μετατοπίζουν τις γεωπο-λιτικές προτεραιότητες τους και δεν θεωρούν πλέον την σχέση τους με τις ΗΠΑ και την ΕΕ ως θέμα υψίστης σημασίας. Είναι σαφές για την Μόσχα και το Πεκίνο ότι αυτή η σχέση γεωπολιτικής συμβίωσης με την Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλλες που ίσχυε μέχρι πρότινος δεν λειτουργεί παρά μόνο προς όφελος των ηγεμονικών και επεκτατι-κών τάσεων των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ασία.

Προς επίρρωση αυτών των γεωπολιτικών προτεραιοτήτων ανα-φέρουμε την δήλωση του κινέζου Προέδρου Ξι, ο οποίος ανακοί-νωσε ότι σημαντικοί εταίροι της Κίνας θεωρούνται η Ρωσία, η Βρα-

ζιλία, η Ινδία, η Νότιος Αφρική, η Ινδονησία, το Ιράν και το Μεξικό, δηλαδή οι εταίροι της Κίνας στους BRICS συν των τριών τελευταίων αναφερομένων χωρών. Με άλλα λόγια το Πεκίνο απομακρύνεται από την επιθετική και παρεμβατική, νεοιμπεριαλιστική, πολιτική της Ουάσιγκτον, μια πολιτική που ήδη δημιουργεί εσωτερικά προ-βλήματα στην Κίνα με ανάδευση βιαιοτήτων και τρομοκρατικών

ενεργειών στις περιοχές όπου ζουν μουσουλμανικές μειονότητες, και προχωρά στην οικοδόμηση εναλλακτικών διεθνών θεσμών και συμμαχιών συνταυτιζόμενο με την πολιτική της Ρωσίας.

Στο πλαίσιο αυτό οι δυο δυνάμεις της Ευρασίας συγκολλούν τους οικονομικούς τους δεσμούς και δημιουργούν ένα μοναδικό δυναμικό αμφισβήτησης των σχεδίων της Ουάσιγκτον για παγκό-σμια ηγεμονία και κυριαρχία. Η Κίνα υπογράφοντας σχετικά πρόσφατα κολοσσιαίες ενεργειακές συμφωνίες με τις ρωσικές εται-ρίες Gazprom και Rosneft αντιστάθμισε κατά τον καλύτερο τρόπο τις αυξανόμενες οικονομικές κυρώσεις της Δύσης εναντίον της Μόσχας. Αποτέλεσμα αυτών των συμφωνιών θα είναι η εξαγωγή του 40% του ρωσικού φυσικού αερίου στην Κίνα, το δε συναλλα-κτικό νόμισμα αυτών των συμφωνιών δεν θα είναι το πετροδολλά-ριο, αλλά το ρωσικό και κινεζικό νόμισμα.

Οι συνέργειες όμως Ρωσίας-Κίνας δεν είναι μόνο στον οικο-νομικό τομέα, αλλά επεκτείνονται και στον αμυντικό. Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις συνεργάζονται στενά με τις κινεζικές, ενώ στους τομείς αεροδιαστημικής, στρατιωτικής τεχνολογίας και πληροφορι-κής η συνεργασία αφορά μεταφορά εκατέρωθεν τεχνογνωσίας και στην από κοινού παραγωγή σύγχρονων οπλικών συστημάτων.

Συμπερασματικά και ανακεφαλαιώνοντας μπορούμε να πούμε ότι οι δυο δυνάμεις της Ευρασίας αποχωρούν εν τάχει από το χρη-ματοπιστωτικό σύστημα του δολλαρίου, που εξυπηρετεί την ηγεμο-νία του διεθνούς Σιωνισμού και δημιουργούν τους οικονομικούς και στρατιωτικούς θεσμούς που απαιτούνται ώστε να είναι εντελώς ανεξάρτητες από την λεγόμενη Δύση.

Η εξελισσόμενη εναρμονισμένη γεωπολιτική στρατηγική Ρωσίας-Κίνας θα γίνεται με την παρέλευση του χρόνου ο χειρότερος γεωπο-λιτικός εφιάλτης των αμερικανοσιωνιστικών σχεδίων, σηματοδοτεί δε την αποτυχία της πολιτικής της Ουάσιγκτον στην Ευρασία, ενώ ταυτόχρονα η προσέγγιση Ρωσίας-Κίνας θα είναι σίγουρα φορέας μιας πολυπολικής παγκόσμιας τάξης. Οι δυο γίγαντες της Ευρασίας θα οδηγήσουν τον κόσμο από την μονοπολική τάξη των Αμερικα-νοσιωνιστών προς ένα πολυπολικό κόσμο.

Το 2015 η συνέργεια Ρωσίας-Κίνας θα έχει αντίκτυπο και στην Ευρώπη και θα αλλάξει σημαντικά την πολιτική ισορροπία αυτής της ηπείρου. Σε αυτή την ιστορική συγκυρία η Ελλάδα θα πρέπει να απαλλαγεί από τον σφιχτό και εθνοκτόνο εναγκαλισμό των ΗΠΑ και των συμμάχων τους και να κάνει μια ουσιαστική στρατηγική στροφή προς αυτές τις δυο δυνάμεις της Ευρασίας.

Η Ελλάδα για να ξαναγίνει κράτος ελεύθερο και κυρίαρχο θα πρέπει να εξασφαλίσει τον αυτονόητο ηγεμονικό της ρόλο στο Αιγαίο και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις που θα της προσδώ-σουν γεωστρατηγικά προνόμια στην Ανατολική Μεσόγειο. Δεδομέ-νου ότι οι ΗΠΑ σε συμπαιγνία με τους εγχώριους πολιτικάντηδες έχουν δώσει αυτό τον ρόλο στην Τουρκία και το Ισραήλ, ήτοι τον ρόλο του χωροφύλακα στην περιοχή, η γεωστρατηγική στροφή προς την Ρωσία και Κίνα είναι η συμμαχία που θα μας σώσει από τον βέβαιο αμερικανοσιωνιστικό στραγγαλισμό.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με το πολιτικό της πρόγραμμα αποσκοπεί να ξανακάνει την Ελλάδα ελεύθερη και κυρίαρχη και να της εξασφαλί-σει περίοπτη θέση στην διεθνή στρατηγική σκακιέρα. Ψηφίζουμε λοιπόν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να απαλλαγούμε από τους ξένους δυνάστες και την μονοπολικότητα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και να ξανακά-νουμε τον λαό μας περήφανο και ισχυρό.

Γ. ΛΙΝΑΡΔΗΣ

Γεωπολιτική και Ένοπλες Δυνάμεις

ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥΌσα έχει από την πρώτη στιγμή της τρομο-κρατικής επίθεσης καταγγείλει η Χρυσή Αυγή, επιβεβαιώνονται πλήρως από το διαβιβαστικό της αστυνομίας αναφορικά με το κύκλωμα εκβιαστών στο οποίο φέρεται να συμμετέχουν μεταξύ άλλων πολιτικά πρόσωπα, δικηγόροι και βαρυποινίτες.Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της αστυνομίας, συγγενικό πρόσωπο του βαρυποινίτη Παναγιώ-τη Βλαστού τον επισκέφθηκε στον Κορυδαλλό την επομένη της διπλής δολοφονίας, όπου και τον ρώτησε αν είχε κάποια εμπλοκή στις ανθρωποκτονίες των δυο μελών της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπε-λώνη. Το συγγενικό πρόσωπο του Π. Βλαστού συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για το κύκλωμα των εκβιαστών και έχει καταθέσει ότι ο βαρυποινίτης απάντησε πως γνωρίζει ποιος σκότωσε τους Φουντούλη και Καπελώνη. Ισχυρίζεται μάλιστα, πως ο Βλα-στός του είπε ότι τα λευκά κράνη που φορούσαν οι δράστες την ώρα της επίθεσης ήταν δικά του.Είναι ξεκάθαρο το γεγονός πως η αστυνομία γνωρίζει τόσο τους εγκεφάλους της επίθεσης στο Ν. Ηράκλειο όσο και εκείνους που την εκτέ-λεσαν. Η κωλυσιεργία των διωκτικών αρχών συνδέεται καταφανώς με πολιτικές εντολές....

Η σκοπιμότητα της κρατικής αδιαφορίας, είναι εξίσου πασιφανής: η σύλληψη των ενόχων θα καταδείξει το γενικότερο σχέδιο πολιτικής και φυσικής εξόντωσης Χρυσαυγιτών, στα πλαί-σια της πολιτικής τρομοκρατίας εις βάρος της Χρυσής Αυγής, όπως αυτή εξαπολύθηκε από το Κράτος της μασονοδεξιάς και το παρακρά-τος της αριστεράς.

Κάθε Σάββατο με 1 ευρώ

εφημεριδα«ΕΜΠΡΟΣ»ΣΤΟ “ΕΜΠΡΟΣ” ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΔ

Η Ελλάδα για να ξαναγίνει κράτος ελεύθερο και κυρίαρχο θα πρέπει να εξασφαλίσει τον αυτονόητο ηγεμονικό της ρόλο στο Αιγαίο και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις που θα της προσδώσουν γεωστρατηγικά προνόμια στην Ανατολική Μεσόγειο.

Page 11: Φύλλο 912

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 11ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η δίκη της περασμένης Τρίτης εξελίχθηκε ομαλά σε γενικές γραμμές, αν εξαιρέσουμε την πρωτο-φανή απόφαση, τα ψέμματα και τις φαιδρότητες που εκστόμιζαν ακατάπαυστα οι κατηγορούμενοι και οι συνήγοροί τους.

Σε κάποια σημεία μάλιστα, ήταν τόσο αστείοι οι ισχυρισμοί τους, που ανάγκασαν εμένα και τον δικηγόρο της πολιτικής αγωγής κο. Αντωνιάδη να αναφερθούμε σε κωμικές ταινίες του εγχώριου και του ξένου κινηματογράφου για να τους απαντή-σουμε.

Πιο συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της «Εφ.Συντ.» επέμενε πως δεν είναι δυνατό να έκανα πλάκα και να αναπαριστούσα μία παρωδία, απ’ την στιγμή που στο επίμαχο βίντεο έπεφταν μπουνιές.

Τότε αναγκάστηκα να του απαντήσω πως οι μπουνιές του βίντεο ήταν ίδιες με αυτές που έτρωγε ο Θανάσης Βέγγος στην περίφημη ταινία «Πολυ-τεχνίτης κι ερημοσπίτης», όπου ο αγαπημένος ηθοποιός υποδύεται τον διαιτητή πυγμαχίας. Ο δικηγόρος αντέτεινε ότι: «εδώ τον άλλο τον πατάνε κάτω», για να του απαντήσω: «όπως ακριβώς ο Θανάσης Βέγγος στην ίδια ταινία πατάει κάτω τον ηθοποιό που υποδύεται τον πυγμάχο και μετράει 1,2,3,4,5 και πέντε-δέκα» (η συγκεκριμένη σκηνή λέει πολλά στους φίλους του παλιού, καλού ελλη-νικού κινηματογράφου). Στη συνέχεια ο κατηγο-ρούμενος Ψαρράς πρόβαλε τον εξής συγκλονιστικό ισχυρισμό: «δεν μπορεί να πρόκειται για παρωδία, αφού στο τέλος της ταινίας ο πρωταγωνιστής (σημ. ΗΚ: που υποδύεται τον βιαστή Χάρη Σταυρόπουλο) πέφτει από το μπαλκόνι και αυτοκτονεί».

Απάντηση σε αυτό το πραγματικά ρηξικέλευθο επιχείρημα έδωσε ο δικηγόρος μου κος. Αντωνι-άδης, υπενθυμίζοντας την περίφημη σκηνή από τις «Τρελές σφαίρες» με τον Λέσλι Νίλσεν, όπου ο πρωταγωνιστής πέφτει από το μπαλκόνι, σκο-τώνεται, τον πατάνε αυτοκίνητα, φορτηγά, ένας οδοστρωτήρας και στο τέλος περνά από πάνω του ένας τσούρμο που κάνει παρέλαση.

Όπως καταλάβατε αντιμετωπίζω με χιούμορ την όλη ιστορία. Τι άλλο μπορώ να κάνω, από την στιγμή που βλέπω οικογενειακές μου στιγμές να γίνονται φέιγ-βολάν και να μοιράζονται παράνομα στον Τύπο από αστυνομικές και ανακριτικές αρχές... στη συνέχεια να δημοσιεύονται χωρίς την έγκρισή μου από έναν επαγγελματία υβριστή της Χρυσής Αυγής, που με παρουσιάζει σαν «βασανιστή» και

«τρελό»... έπειτα ένα βίντεο-παρωδία από cult ελληνική ταινία της δεκαετίας του ’80 να εμφανίζε-ται ως προετοιμασία για βασανιστήρια στο Γκουα-ντάναμο... κατόπιν μηνύσεώς μου, ο εισαγγελέας της έδρας να κατακεραυνώνει τους υβριστές και να προτείνει την ενοχή τους για όλα τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται, τεκμηριώνοντας απόλυτα το σκεπτικό του. Και στο τέλος να έρχεται η εξής πρωτοφανής απόφαση: αθώοι οι κατηγορούμενοι γιατί τα προσωπικά μου δεδομένα δεν προέρχονται από... «αρχείο», αθώοι και για τις ύβρεις, γιατί είμαι βουλευτής, άρα ο καθένας έχει το δικαίωμα να με αποκαλεί «τρελό» και «βασανιστή».

«ΓΙΑΤΙ ΘΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ»;Το κορυφαίο στιγμιότυπο της υπόθεσης βεβαίως

ήταν η αγωνία της υπεράσπισης να γνωστοποιήσει στο δικαστήριο ότι αποκαλώ τον Σαμαρά «αλήτη και μαφιόζο» από το βήμα της βουλής. Λίγο αργό-τερα, έξω από το κτίριο, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και επίσης επαγγελματίας υβριστής της Χρυσής Αυγής, Τρίμμης, είχε έναν αποκαλυπτικό διάλογο με πολίτες. Στις διαμαρτυρίες τους και στο πιεστικό τους ερώτημα: «γιατί έθαψες το ηχητικό Σαμα-ρά-παναθηναϊκάκια;» τους απάντησε εν ολίγοις πως δεν δημοσιεύει υποκλοπές από διαλόγους του πρωθυπουργού. Τελικά τα «μεγάλα πνεύματα συναντώνται», δηλαδή η άκρα ανθελληνική αριστε-ρά γίνεται εύκολα ουρά και σαμάρι της σαμαρικής, μνημονιακής δεξιάς που κατέλυσε το Σύνταγμα των Ελλήνων και την λαϊκή κυριαρχία, για να πλήξει τον πολιτικό αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

Μία δίκη, οι «τρελές σφαίρες» και τα «σαμάρια του Σαμαρά»Όπως καταλάβατε αντιμετωπίζω με χιούμορ την όλη ιστορία. Τι άλλο μπορώ να κάνω, από την στιγμή που βλέπω οικο-γενειακές μου στιγμές να γίνονται φέιγ-βολάν και να μοιράζονται παράνομα στον Τύπο

Λογοκρισία του Mega στο δεκάλεπτο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣΤο κανάλι του Μπόμπολα εξέδωσε ανακοί-νωση στην οποία έκανε λογο για... τεχνικό λάθος και τονίζει ότι σέβεται τον νόμο και τις προεκλογικές υποχρεώσεις που απορ-ρέουν από αυτόν. Γι’ αυτό δεν θα δείτε κανέναν εκπρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις πολιτικές εκπομπές του!

Σε μία απροκάλυπτα παράνομη και αντι-συνταγματική πράξη προέβη το Σάββατο η ιδιοκτησία του MEGA. Επέβαλε άθλια λογο-κρισία σταλινικού τύπου, πετσοκόβοντας το προεκλογικό δεκάλεπτο της Χρυσής Αυγής, του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Λίγο μετά το μέσο της προβολής του το επίμα-χο σποτ κόπηκε, ως δια μαγείας, και στη θέση του παίχτηκαν διαφημίσεις.

Το σημείο που «έπεσε» το «μαύρο» δεν ήταν καθόλου τυχαίο. Επρόκειτο για από-σπασμα τοποθέτησης του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, όπου κατήγγειλε την ολιγωρία του ΣΔΟΕ για διερεύνηση της Λίστας Λαγκάρντ, στην οποία εμφανίζεται: «Η οικογένεια Μπόμπολα, ιδιοκτήτρια των επιχειρήσεων ΑΚΤΩΡ και MEGA».

Ο πανικός των «νταβατζήδων» της δημόσι-ας ζωής, εργολάβων και καναλαρχών, για την

εκλογική άνοδο της Χρυσής Αυγής τους εξω-θεί σε σπασμωδικές κινήσεις. Δεν διστάζουν να παραβούν εξόφθαλμα το νόμο, καθώς το κόψιμο προεκλογικού δεκαλέπτου συνιστά κατάφορη παραβίαση της σχετικής υπουργι-κής απόφασης και της εκλογικής νομοθεσίας. Το νομικό τμήμα του Λαϊκού Συνδέσμου κάνει ήδη τις δέουσες κινήσεις, για την πάτα-ξη της ανομίας και της ασυδοσίας των μεγα-λοεργολάβων.

Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό ανε-ξάρτητο και ακηδεμόνευτο πολιτικό κόμμα, που είπε την αλήθεια μέσα στη Βουλή και κατήγγειλε στα ίσια το καθεστώς των «ντα-βατζήδων». Κανένα άλλο κόμμα, από άκρα δεξιά μέχρι άκρα αριστερά, δεν τόλμησε να καταγγείλει ονομαστικά τους αρχιερείς της διαπλοκής. Κανένας τους δεν τόλμησε να πει το όνομα «Μπόμπολας», γι’ αυτό και έχουν όλοι αποκτήσει μόνιμο στασίδι στα στούντιο

του MEGA παρέα με Πρετεντέρη, Τρέμη, Καψή και Ευαγγελάτο.

Στην αντίπερα όχθη η Χρυσή Αυγή πλη-ρώνει το τίμημα της Αλήθειας με φυλακίσεις, ύβρεις, συκοφαντίες και με σταλινικού τύπου λογοκρισία. Στις 25 Ιανουαρίου όμως εμείς θα είμαστε οι νικητές και τότε θα ανατέλλει μία μεγάλη ελπίδα για την Ελλάδα.

«ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ»Ανακοίνωση Γενικού Γραμματέα Χρυσής

Αυγής για τη λογοκρισία στο δεκάλεπτο του κόμματος από το MEGA: Το σημερινό φαινόμενο λογοκρισίας σταλινικού τύπου από το MEGA και το κόψιμο του προεκλογικού μας δεκαλέπτου στο σημείο που η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τους μεγαλοεργολάβους και καναλάρχες με ονοματεπώνυμο, αποδεικνύει πως στην Ελλάδα έχει καταλυθεί οριστικά η νομιμότητα και οι ελεύθερες εκλογές.

Η Χρυσή Αυγή πληρώνει το τίμημα της Αλή-θειας με φυλακίσεις και σταλινική λογοκρισία, γιατί είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αντι-στέκεται στους «νταβατζήδες» της δημόσιας ζωής και τα πολιτικά τους φερέφωνα.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος

Page 12: Φύλλο 912

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 201512 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελάχιστες μέρες μας χωρίζουν πλέον από τη σημαντικό-τερη ίσως εκλογική αναμέτρηση των 40 τελευταίων ετών στην Ελλάδα. Τα γνωστά και μη εξαιρετέα από-κόμμα-τα του λεγόμενου συνταγματικού τόξου έχουν εξαπο-λύσει όλα τους τα όπλα προσπαθώντας να εμποδίσουν πάση θυσία το ομολογουμένως αναπόφευκτο: τη τρίτη θέση που θα λάβει πανηγυρικά ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή τη νύχτα της 25ης Ιανουαρίου του 2015. Αποκλεισμός ολοκληρωτικός και προκλητικός από τα καθεστωτικά ΜΜΕ που αποδεικνύει περίτρανα το φόβο που κυριαρχεί σε ολόκληρο το (κατάπτυστο) συστημικό κατεστημένο για τη πιθανότητα διερευνητικής εντολής σχηματισμού κυβέρνησης στο Εθνικιστικό κίνημα.Ενώ τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ανά τη χώρα σφύ-ζουν καθημερινά από ενθουσιώδη εθνικιστικό παλμό

και αποφασισμένους-ες Συναγωνιστές-ριες, οι θλιβεροί υποτακτικοί των διεθνών τοκογλύφων αρέσκονται σε ακατάσχετα δήθεν-πολιτικά λογύδρια σε μισοάδειες αί-θουσες και σε έμμισθους ακροατές. Η Χρυσή Αυγή δεν υποχώρησε σπιθαμή σε όσα πρε-σβεύει με το πέρασμα των χρόνων. Δε καταβλήθηκε από τους τόνους λάσπης, ούτε από τις παράνομες διώξεις και φυλακίσεις του Αρχηγού και των Συναγωνιστών-βου-λευτών μας ούτε ακόμη από την άνανδρη δολοφονία των αδελφών μας το Νοέμβριο του 2013. Αντίθετα ατσα-λώθηκε στην ακλόνητη θέση και σιδερένια θέληση της να σπάσει δια παντός τα δεσμά υποταγής που σφίγγουν σα μέγγενη τον περήφανο αυτόν ελληνικό λαό.Εκεί λοιπόν που όλοι οι σημερινοί βολεμένοι πολιτικά-ντηδες θα λύγιζαν υπό το βάρος της διαρκούς και βρώμι-

κης επίθεσης του κυβερνώντος κρατικού και παρακρα-τικού μηχανισμού, το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών στέκει ενωμένο ως μία γροθιά, αμετακίνητο στις Ιδέες του, με ολοκληρωμένο πρόγραμμα και ενδυναμωμένο όσο ποτέ. Το μονοπάτι μας, το μονοπάτι του γνήσιου Εθνικισμού είναι ανηφορικό και δύσβατο. Και περνά μέσα από αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της επόμενης Κυρια-κής. Εκεί ακριβώς που τα κύματα του ανηλεούς ψεύ-δους και των ανήθικων τακτικών τους θα συντριβούν στον Ελληνικό βράχο της Χρυσής Αυγής.

Ο θρίαμβος μας ας είναι το κύκνειο άσμα τουςΔε θα λυγίσουμε, θα Νικήσουμε!

Χ.Ν.

Ο Ερχομός της Εθνικιστικής Νίκης

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΕΙΡΑΙΑΣΑΡΓΟΛΙΔΑ

Β. ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Ν. ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΠΥΡΓΟΣ

ΑΘΗΝΑΑΡΤΕΜΙΔΑ

Page 13: Φύλλο 912

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 13ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα Κίνημα επαναστα-τικό το οποίο δεν λειτουργεί με μεθόδους παλαιοκομματικές. Μεθόδους τις οποίες πολεμά και τις καταδικάζει κατηγορηματικά.

Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συμμετέχει με πλήρη συνδυασμούς σε ολόκληρη τη χώρα. Ταυ-τόχρονα, όπως όλοι γνωρίζετε, είναι θύμα μιας πολιτικής σκευωρίας, η οποία έχει σαν αποτέλεσμα να ευρίσκονται υπό κατηγορίαν 16 βουλευτές της, από τους οποίους οι 14 χρειάζονται σταυρό προτιμήσεως στα ψηφο-δέλτια προκειμένου να εκλεγούν και πάλι. Η εκλογή τους αποτελεί άμεση προτεραιότητα, ΓΡΑΜΜΗ και ζήτημα ηθικής τάξεως για το Κίνημά μας.

Πιο συγκεκριμένα στην Α΄Πειραιώς είναι υποψήφιος ο Συναγωνιστής Κούζηλος Νικό-

λαος και στην Β’ Πειραιώς ο Συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός. Στο υπόλοιπο Αττικής είναι υποψήφιος ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης και στην Β’ Αθηνών οι Συναγωνιστές Γερμέ-νης Γεώργιος και Ηλίας Παναγιώταρος και η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια. Στον νομό Σερρών συμμετέχει ως υποψήψιος ο Συναγω-νιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος και στην Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης οι Συναγωνιστές Γρέγος Αντώνιος και Πολύβιος Ζησιμόπουλος. Υπο-ψήφιοι και κατηγορούμενοι ταυτόχρονα είναι στον νομό Μαγνησίας ο Συναγωνιστής Πανα-γιώτης Ηλιόπουλος, στον νομό Αιτωλοακαρ-νανίας ο Συναγωνιστής Κ. Μπαρμπαρούσης, στο νομό Εύβοιας ο Συναγωνιστής Νικόλαος Μίχος, στην Αχαΐα ο Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης και στην Μεσσηνία ο Συναγωνι-στής Κουκούτσης Δημήτριος.

Καλούμε όλους τους Αγωνιστές και τις Αγωνίστριες της Χρυσής Αυγής να υπερ-

ψηφίσουν τους υποψηφίους της Χρυσής Αυγής οι οποίοι άδικα και παράνομα διώ-κονται από το καθεστώς. Σημειώνεται ότι 7 από αυτούς (Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, Χ. Παππάς, Η. Κασιδιάρης, Ι. Λαγός, Ν. Κούζηλος, Γ. Γερμενής, Π. Ηλιόπουλος) ευρίσκονται στην φυλακή, 3 (Μίχος Ν., Ζαρούλια Ελένη και Κουκούτσης Δημήτριος) σε κατ’ οίκον περι-ορισμό, φυλακισμένοι δηλαδή κατ’ ουσίαν και αυτοί. Από τους υπόλοιπους βουλευτές οι 2 (Μιχάλης Αρβανίτης και Αντώνιος Γρέγος) τους έχει αφαιρεθεί το δικαίωμα δημόσιου λόγου!

Αποτελεί ζήτημα ηθικής τάξεως και ΓΡΑΜΜΗ του Κινήματος η υπερψήφιση των Συναγωνιστών και της Συναγωνίστριάς μας, οι οποίοι διώκονται από την χούντα του Μνημονίου.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ

ΣΕ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ

Αποτελεί ζήτημα ηθικής τάξεως και ΓΡΑΜΜΗ του Κινήματος η υπερψήφι-ση των Συναγωνιστών και της Συνα-γωνίστριάς μας, οι οποίοι διώκονται

από την χούντα του Μνημονίου.

Page 14: Φύλλο 912

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 201514 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ1897: Πυρπόληση όλων των Χριστιανικών συνοικιών στα Χανιά από τους Τούρκους.1941: Οι Ελληνικές δυνάμεις επιτίθενται ενα-ντίον των ιταλικών στο μέτωπο της Αλβανίας και καταλαμβάνουν το ύψωμα 731

23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ1822: Δύναμη τουρκικών στρατευμάτων ανερχομένη σε 2.000 άνδρες επιτίθενται στην Κρήτη εναντίον των Κρητών οπλαρχηγών Μανουσέλη, Δεληγιάννη, Τσουδερού, Μεληδό-νη. Κατά την σφοδρή μάχη στην περιοχή του Ρεθύμνου φονεύεται από τον Μανουσέλη ο αρχηγός των Τούρκων και ακολούθως τρέπεται σε φυγή ολόκληρο το τουρκικό στράτευμα.1826: Ναυμαχία μεταξύ Ελληνικού και Τουρκι-κού στόλου, έξω από το Μεσολόγγι.1956: Οι κύπριοι μαθητές απέχουν από τα μαθήματα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συλλήψεις μαθητών που διαδήλωναν υπέρ της ένωσης της Κύπρου με την Ελλάδα.

24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ1827: Δύναμη από 2.000 Έλληνες ατάκτους και 400 τακτικούς, υπό τους Ιωάννη Νοταρά, Δημ. Καλλέργη, Ιωάννη Μακρυγιάννη και με τον έχοντα το γενικό πρόσταγμα Άγγλο φιλέλ-ληνα Θωμά Γκόρντον, μεταφέρεται με πλοία από τη Σαλαμίνα στην Καστέλα του Πειραιά, την οποία και οχυρώνει και αρχίζει να πολιορ-κεί την ισχυρή τουρκική φρουρά που βρίσκεται στο μοναστήρι του Αγίου Σπυρίδωνος. Από τη θάλασσα ενισχύουν το ατμοκίνητο πλοίο «Καρ-τερία», 3 μπρίκια, 5 κανονιοφόροι και άλλα μικρότερα πλοία.

25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ1833: Ο Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος διορίζε-ται από την Αντιβασιλεία υπουργός Οικονομι-κών της Ελλάδας.1837: Δημοσιεύεται διάταγμα του Όθωνα «Περί συστάσεως επιτροπής επί της εμψυχώσε-ως της εθνικής βιομηχανίας», που αποτελεί την πρώτη επίσημη προσπάθεια ανάπτυξης βιομη-χανίας στο ελεύθερο ελληνικό κράτος. Πρώτος πρόεδρος της επιτροπής διορίζεται ο Γεώργιος Κουντουριώτης.1897: Η Κρήτη επικυρώνει ψήφισμα που κηρύσσει την ένωση της με την Ελλάδα.

26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ1932: Η αγροτική εξέγερση, λόγω της φτώ-χειας που μαστίζει τον αγροτικό πληθυσμό, παίρνει πανελλήνιες διαστάσεις.1996: Κρίση Ιμίων: Ο δήμαρχος της Καλύμνου Δ. Διακομιχάλης υψώνει την Ελληνική σημαία στις βραχονησίδες, συνοδευόμενος από τον αστυνομικό διευθυντή Καλύμνου, τον ιερέα και δύο κατοίκους του νησιού.

27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ1987: Ελληνοτουρκικός πόλεμος: Αποπλέει το σχεδόν νεότευκτο θωρηκτό «Ύδρα» με διοικητή της θωρηκτής μοίρας τον ναύαρχο Αριστείδη Ράινεκ, ακολουθούμενο από τα «Μυκάλη» και «Πηνειός». 1974: Σαν σήμερα έσβησε μια φλόγα του Ελληνισμού, αλλά άφησε πίσω της μια συνε-χώς αναπτυσόμενη πυρκαγιά πάθους για την Ελλάδα! Ο Γεώργιος Γρίβας - «Διγενής», Κύπριος στρατιωτικός και πολιτικός, ιδρυτής της οργάνωσης «Χ» και της απελευθερωτικής οργάνωσης «ΕΟΚΑ», αφήνει την τελευταία του πνοή και γίνεται ήρωας των εναπωμείναντων αγωνιστών που έχουν έναν σκοπό: ΕΛΛΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ – ΕΝΩΣΙΣ!1979: Καθιερώνεται ως Εθνική Σημαία αυτή που φέρει 4 λευκές και 5 μπλε λωρίδες με το σταυρό στο άνω αριστερό άκρο.

tttttttttttttΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

ttttttttttttt Στον Κόσμο των Ιδεών

“Φησίν σιωπών” έλεγε ο Ευριπίδης “να μι-λάς με τη σιωπή σου”, δείχνοντάς μας έτσι τις απεριόριστες ικανότητες που κρύβει η σιωπή. Κι αν η σιωπή διά του αποκλεισμού είναι σήμερα από κάποιους σκοπίμως επι-βεβλημένη για να αποκρύψει την φωνή μας, είναι αλήθεια ότι είναι τόση η δύναμή της, που είναι αδύνατον ο οποιοσδήποτε να εκμηδενίσει την έκφρασή της.Παρ’ ότι η εγκληματική φίμωση εις βάρος μας είναι πραγματικότης και όπως έλεγε ο Γάλλος διανοητής Αλαίν Ντε Μπενουά “ο φόνος διά της σιωπής είναι ένα κομψότα-το είδος δολοφονίας που επιτυγχάνει πρα-κτικά το ίδιο αποτέλεσμα”, εμείς στέκουμε ΟΡΘΙΟΙ! Τι κι αν τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ μας έχουν αποκλείσει ολοσχερώς, εμείς είμαστε εδώ, η θέση μας είναι δίπλα στον πολίτη, με δράσεις που οργανώνουμε σε όλη την Ελλάδα.Ο συντονισμένος αποκλεισμός μας από τα ραδιόφωνα, την τηλεόραση, τις εφημερί-δες, τα περιοδικά, τα δημόσια πάνελ, δεν μπορεί να μας φιμώσει γιατί εμείς μιλάμε με τα έργα μας!Μπορεί να μη μας δίνουν βήμα τα διαπλε-κόμενα ΜΜΕ να υπερασπίσουμε τις Ιδέες μας, ούτε τον εαυτό μας στις άδικες και συκοφαντικές κατηγορίες που μας απο-

δίδουν, μπορεί να υφιστάμεθα ύπουλες επιθέσεις από το σύστημα και συχνά να γινόμαστε θύματα Σταλινικών διώξεων, εμείς όμως είμαστε παρόντες στους κοι-νωνικούς αγώνες κι απλώνουμε τα φτερά μας σε ολόκληρη την δική μας Πατρίδα. Γιατί εμείς ως “κληρονόμοι πουλιών… πρέπει να πετάμε”, όπως έγραφε πριν πολλές δεκαετίες ένας αντισυστημικός Έλληνας ποιητής. Είναι γεγονός ότι η σήψη και η παρακμή του σύγχρονου Ελληνικού κράτους έχουν τσακίσει τα πάντα.Εκβιασμοί, συκοφαντίες, απειλές, τρομο-κρατία είναι τα μέσα που μεταχειρίζονται οι εκπρόσωποι του ανάλγητου αυτού κρά-τους για να επιβληθούν.Η παραπληροφόρηση από έμμισθους ψευδολόγους είναι καθεστώς. Τα σενάρια οικονομικής φαντασίας που επιδιώκουν την εξαπάτηση των πολιτών οργιάζουν από τους τρομολάγνους του συστήματος. Το τι αλισβερίσι γίνεται κάτω από το τρα-πέζι δεν μπορεί κανείς να το φανταστεί.Ασύδοτοι παραγοντίσκοι που εμπλέκονται στα κοινά, ζέουν όπως τα σκουπίδια. Ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα λειτουργεί ως θίασος θεατρικής παράστασης του πα-ραλόγου!

Η Δημόσια Διοίκηση έχει παραδοθεί στο έλεος της γραφειοκρατίας.Μία νομενκλατούρα από αχόρταγα τρω-κτικά λυμαίνεται τους Δημόσιους ορ-γανισμούς. Τα νομοθετήματα τώρα πια συντάσσονται επί παραγγελία και έχουν καταντήσει κουρελόχαρτα.Επαγγελματίες φανφαρόνοι πολιτικάντη-δες μοιράζουν κούφιες υποσχέσεις εξα-πατώντας τον λαό. Ανάμεσα στα “monstra horrenda” (τα φρι-χτά τέρατα του Βιργιλίου), που δυναστεύ-ουν την Πατρίδα μας, τους διεθνείς τοκο-γλύφους και τους ντόπιους υποταχτικούς των, παρ’ όλες τις διώξεις, τις συκοφαντί-ες, τις χυδαιότητες υπάρχουμε και ΕΜΕΙΣ.Μόνοι εναντίον όλων γιατί είμαστε ελεύ-θεροι!“Έξω από τα κανάλια και τις φυλλάδες σε καφενεία και σε δρόμους, σε γειτονιές και σε χωριά… ενάντια στην ξενοκρατία, ενά-ντια στην σαπίλα και την διαφθορά, ενάντια στους πολλούς, που θέλουν την ησυχία τους, ΕΜΕΙΣ, οι Χρυσαυγίτες υψώνουμε τα Λάβαρά μας ενάντια σε θύελλες και κα-ταιγίδες και προχωρούμε”, όπως έγραφε με τον δικό του Αγωνιστικό λόγο ο Γ. Γ. του Κινήματός μας, Νικόλαος Μιχαλολιάκος.Δεν είμαστε θιασώτες του “λάθε βιώσας” του Επίκουρου, αλλά ως ενεργοί πολίτες και πρωτοπόροι των κοινωνικών εξελίξε-ων, πιστεύουμε στα έργα και όχι στα λόγια. Δίνουμε το παρόν συνέχεια στην κοινωνία με την αξιοπρεπή συμπεριφορά μας, με την καθαρή και τίμια στάση μας. Στεκόμαστε δίπλα στον δοκιμαζόμενο πολίτη και με ένα δίκτυο αλληλεγγύης προσπαθούμε να στηρίξουμε κάθε συ-νάνθρωπό μας, προσφέροντας ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν.Χωρίς φανφαρονισμούς όμως, αλλά δια-κριτικά και με ταπεινότητα γιατί πιστεύου-με ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Και όπως έλεγαν οι πρόγονοί μας ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ για κάθε υπερήφανο και αγνό αγωνιστή της Πατρίδος μας.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣ

Κρείττον του λαλείν το σιγάν

Καθημερινά «αυτογκόλ»του ΣΥΡΙΖΑ που δεν θέλει αυτοδυναμίαΣοβαρό ζήτημα για την ελληνική κυβέρνηση και προσωπικά για τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά ανακύπτει από δημοσιεύμα-τα τουρκικών ΜΜΕ τα οποία αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς κατά την διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας του στα μειονοτικά χωριά της δυτικής Θράκης, υποσχέθηκε ότι θα ξαναδικαστεί η προσφυγή τους για την αναγνώριση της τουρ-κικής ταυτότητας των Ιδρυμάτων της μειονότητας, δηλαδή έμμεση αναγνώριση τουρκικής μειονότητας!

Κάθε μέρα, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συναγωνίζονται ποιος θα βάλει το καλύτερο… αυτογκόλ. Για παράδειγμα, εις ότι αφορά την φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας. Πρώτος βγήκε ο Στρατού-λης και είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα θεσπίσει όριο τις 450.000 ευρώ για την φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας (εννοώντας όχι όποιον έχει ή βγάνει 450.000 ευρώ, αλλά όποιον έχει ακίνητα η αξία των οποίων υπολογίζεται σε 450.000 – το διευκρινίζουμε προς άρση παρεξηγήσεων…)

Χθες, ο Μηλιός (γνωστός από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της κορούλας του στο πιο πολυτελές θέρετρο της Ελβετίας…), ο οποίος τυγχάνει και υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ προσδιόρισε το όριο για τη φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης

περιουσίας στις 200.000 ευρώ.Ποια είναι η αλήθεια; Ψάξτε και βρέστε την. Προφανώς, όποια…

βολεύει τον καθέναν! Εδώ, πρόκειται για πλήρη γελοιοποίηση του πράγματος. Και σας ερωτώ: γίνεται τυχαία;

Προφανώς, αυτές οι αστειότητες, σήμερα να λέει κάποιος αυτό κι αύριο κάποιος άλλος κάτι άλλο, εντελώς διαφορετικό, έχουν κάποια σκοπιμότητα. Και η σκοπιμότητα είναι να δημιουργήσουν σε κάποιους πολίτες την εικόνα ενός μη σοβαρού κόμματος, με πρό-γραμμα… όπως κάτσει, για να τους ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και να τους ρίξουν στις αγκάλες της ΝΔ!

Σας ακούγεται εξωφρενικό; Κι όμως, δεν είναι. Απλώς, οι συρι-ζαίοι απεύχονται –όπως ο διάβολος το λιβάνι- την αυτοδυναμία κι όποτε την πλησιάζουν επικίνδυνα, βάζουν αυτογκόλ για να την απομακρύνουν. Γιατί αν έχουν αυτοδυναμία, δε θα έχουν καμιά δικαιολογία να μην εφαρμόσουν το πρόγραμμά τους περί κατάρ-γησης του Μνημονίου κ.τ.λ. Ενώ αν δεν έχουν αυτοδυναμία, θα ισχυριστούν ότι δεν τους επιτρέπουν (να καταργήσουν το Μνημόνιο κ.τ.λ.) τα κόμματα που θα συγκυβερνήσουν μαζί τους, κι αφού δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς συνεχίζουν την πολιτική των Σαμαροβε-νιζέλων. Τόσο απλά!

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

Page 15: Φύλλο 912

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 15ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΙΧΟΥ 2015

5€ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ 6949361466ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ

ΝΕΟ ΕΤΟΣ, ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

Να γιατί ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΟ γνωστός ηθοποιός Γιώργος Πετρόχει-λος πρωταγωνιστεί στο δεκάλεπτο προ-εκλογικό σποτ του Λαϊκού Συνδέσμου, δηλώνοντας: «Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή, γιατί ακόμα κι όταν έβαλαν τους βου-λευτές της παράνομα στη φυλακή, αυτοί δεν έκαναν ούτε βήμα πίσω. Παρέμειναν πιστοί στην Πατρίδα και συνεχίζουν τον Αγώνα για μια ελεύθερη Ελλάδα».

ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ: Την πολεμούν όλα τα αποκόμματα του

«αντισυνταγματικού τόξου» ενωμένα (από άκρα δεξιά μέχρι άκρα αριστερά).

Όλοι αυτοί που ψηφίζουν άρσεις ασυ-λίας και στέλνουν παράνομα στην φυλα-κή τους Χρυσαυγίτες ψηφίζουν ΟΧΙ στις άρσεις ασυλίας όλων των δήθεν πολιτικών τους αντιπάλων (ο Σύριζα κάλυψε τον Μιχελάκη της ΝΔ που τα έπαιρνε μαύρα από εφοπλιστή, η ΝΔ κάλυψε τον Σταθάκη του Σύριζα για οικονομικά εγκλήματα στο πανεπιστήμιο Κρήτης κ.ο.κ.).

Όλα τα κόμματα της βουλής και τα ΜΜΕ της διαπλοκής έκαναν μούγκα το βίντεο Μπαλτάκου, το ηχητικό ντοκουμέ-ντο Σαμαρά-παναθηναϊκάκια και όλα τα αδιάσειστα στοιχεία που σε οποιοδήποτε κράτος του κόσμου θα έριχναν αυθημε-ρόν την διεφθαρμένη κυβέρνηση και θα οδηγούσαν στην φυλακή την μαφία του μνημονίου.

ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ: Νδ,Πασόκ, Σύριζα, Κκε, Ανέλ μέχρι και

οι ανύπαρκτοι Οικολόγοι, Λάος, Δημάρ έχουν αρπάξει πάνω από 100 εκατομμύ-ρια ευρώ από τις εκλογές του 2012 μέχρι σήμερα μόνο ως κρατική χρηματοδότη-ση (χώρια οι έκτακτες εκλογικές χορηγί-ες). Ακόμα περισσότερα άρπαξαν από τις φαλιρισμένες τράπεζες ως θαλασσοδάνεια (δανεικά κι αγύριστα).

Η Χρυσή Αυγή δεν παίρνει φράγκο από

τα δημόσια ταμεία και όμως συμμετέχει κανονικά σε όλες τις εκλογικές αναμετρή-σεις (ευρωεκλογές, περιφερειακές, δημο-τικές και εθνικές εκλογές). Διατηρεί γρα-φεία σε όλη την Ελλάδα. Πραγματοποιεί διαρκώς συσσίτια και δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης υπέρ των φτωχών συμπολι-τών μας. Αποδεικνύει έτσι πως τα κόμματα δεν χρειάζονται κρατικό χρήμα, αλλά το αρπάζουν για να φτιάχνουν βιλάρες με πισινάρες τα λαμόγια της πολιτικής.

ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ: Είναι το μόνο κόμμα που ελέγχθηκε

εξονυχιστικά από το ΣΔΟΕ – το ίδιο και οι βουλευτές του – και απεδείχθη ΠΕΝΤΑ-ΚΑΘΑΡΟ. Είναι το μόνο κόμμα που δεν το κρατάνε από πουθενά οι ξένοι τοκογλύφοι και οι εγχώριοι νταβατζήδες. Κι αυτό γιατί δεν τα πήρε ποτέ και από κανέναν, ούτε από την Μέρκελ, ούτε από την Siemens, ούτε από τον Κόκκαλη, ούτε από τον Λάτση, ούτε από καμία οικογένεια πλου-τοκρατών που απομυζεί επί δεκαετίες τον εθνικό πλούτο της χώρας

ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ: Είναι το μόνο κόμμα με πρόγραμμα

και θέσεις για διέξοδο από την κρίση. Με ρηξικέλευθες προτάσεις για την εθνική μας παραγωγή, την αυτάρκεια, την κατα-πολέμηση της ανεργίας, την πάταξη της διαφθοράς και της εγκληματικότητας, την λύση του δημογραφικού, την εθνική ανε-ξαρτησία και την λαϊκή κυριαρχία.

ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ: Ακόμα και τώρα, που οι κλέφτες και

οι προδότες μας έβαλαν φυλακή, δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω. Παραμένουμε πιστοί στις Ιδέες μας και στην Πατρίδα μας και συνεχίζουμε ακάθεκτοι τον δίκαιο Αγώνα μας εναντίον όλων των εχθρών της Ελλάδος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ: Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Page 16: Φύλλο 912

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σκόρπιες Σκέψειςτου Σταύρου Καρεφυλλάκη

0 Άρχισε τα «σταδιακά»... Σταδιακά θα αποκαταστήσει τις αδικίες τις απώλειες

των εισοδημάτων και των δικαιωμάτων των πολύτεκνων οικογενειών! Αυτό υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντηση του με το προεδρείο της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας. Οι καταργήσεις με έναν νόμο πήγαν περίπατο...

0 Το μεγαλύτερο προεκλογικό ανέκδοτο. Παπανδρέου: Αν με άκουγαν δεν θα είχα-

με Μνημόνιο!

0 (Μνημονιακός) ΣΑΜΑΡΑΣ: Θα συγκυ-βερνήσω με τον Παπανδρέου (που αν τον

ακούγαμε δεν θα είχαμε μνημόνιο)! Κατάλαβες τώρα γιατί τον φυγάδευσε και του έδωσε και ΑΦΜ;

0 Κάποτε οι πολιτικάντηδες κορόιδευαν τον λαό αλλά είχε μια… «ποιότητα» το ψέμα,

μια αληθοφάνεια τέλος πάντων. Σήμερα έχουν σπάσει ρεκόρ Γκίνες χαζομάρας με ψέματα που μόνο σε επιθεώρηση του Σεφερλή συναντάς.

0 Κυβέρνηση που λυσσά να κρατηθεί στην εξουσία σε χώρα πτωχευμένη, είτε έχει

ακόμα περιθώρια να… «φάει» είτε φοβάται την φυλακή. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Πάσα ομοιότητα με τους σαμαροβενιζέλους, εντελώς τυχαία.

0 Όταν φτάνουμε στο σημείο να λέει και ο Λαζόπουλος, ο φανατικός πολέμιος της

ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ότι τα κανάλια φιμώνουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τότε έχει ξεπεραστεί κάθε όριο από τα κανάλια των διαπλεκόμενων.

0 Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά Δημήτρης Καρύδης, ο οποίος μεταξύ

άλλων λέει και τα εξής: «...Θα είναι ντροπή για όλους μας την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης να πάρουν στα χέρια τους οι νεοναζιστές της Χ.Α. που η μόνη θέση που τους αξίζει είναι στη φυλακή».

0 ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Θα είναι ντροπή για όλους μας την εντολή σχηματισμού κυβέρνη-

σης να πάρουν στα χέρια τους οι κλέφτες του ΠΑΣΟΚ που η μόνη θέση που τους αξίζει είναι στα υπόγεια των φυλακών...

0 Πότε ο κόσμος ευημερεί; ρωτήσανε τον Διογένη. «Όταν οι βασιλιάδες φιλοσο-

φούν και οι φιλόσοφοι βασιλεύουν». Και τι είναι φιλόσοφος όπως έχει πει ο Σαμφόρ; Είναι ένας άνθρωπος που στους «νόμους» αντιπαραθέτει τη φύση, στα έθιμα το λογικό, στην κοινή άποψη τη συνείδησή του, στην προκατάληψη τη δική του γνώμη. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επιδιώκει την εκδήλωση των νόμων της φύσεως στο πολιτικό πεδίο. Οι Ιδέες μας δεν είναι μια πτυχή της ζωής αλλά το σύνολο της ζωής που φαίνεται από μια πτυχή…

0 Στην αρχαιότητα ο φιλόσοφος δεν ήταν ένα πρόσωπο που έγραφε φιλοσοφικά

έργα, ήταν κάποιος που ζούσε ζωή φιλοσόφου. Σήμερα Χρυσαυγίτης δεν είναι ένα πρόσωπο που απλά δηλώνει ότι είναι Χρυσαυγίτης...

0 Εν μέσω προεκλογικής περιόδου, το δυσκολότερο είναι να εξηγήσεις σε όσους

δεν έχουν βιωματική σχέση με αυτό που απο-καλούμε ΙΔΕΑ, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι «άλλος ένας πολιτικός χώρος»…

Στην Ελλάδα του μνημονίου

16

Ήταν ζήτημα χρόνου η ισλαμική λαί-λαπα να φτάσει και στην χώρα μας καθώς το Σάββατο συνελήφθησαν τέσσερα άτομα αραβικής καταγωγής συσχετιζόμενα με τον σχεδιασμό ένο-πλης επίθεσης στο Βέλγιο που οδή-γησε και στην επιχείρηση με δύο νεκρούς της βελγικής αστυνομίας στην πόλη Βερβιέ...

Ανάμεσα στους προσαχθέντες, που εντοπίστηκαν σε σπίτι στην περιοχή του Παγκρατίου και εικάζεται ότι ήταν στην Ελλάδα τους τελευταίους δύο μήνες, εκτιμάται ότι μπορεί να είναι και ο διαβόητος Μαροκινός τζιχαντιστής με βελγικό διαβατήριο και φερόμενος ως «εγκέφαλος» του πυρήνα που διαλύθη-κε την Πέμπτη στο Βέλγιο.

Η έρευνα για τον πυρήνα άρχισε στο διάστημα ανάμεσα στα Χριστούγεννα και στην Πρωτοχρονιά λόγω ύποπτων τηλεφωνημάτων που δεχόταν ένας κρα-τούμενος στη φυλακή του Λάντιν, κοντά στη Λιέγη στο ανατολικό Βέλγιο.

Υποκλοπές αποκάλυψαν πως ο Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ επικοινω-νούσε με τους ύποπτους τζιχαντιστές μέσω του κρατουμένου αυτού, ο οποί-ος είναι ο αδελφός του ενός από τους δύο υπόπτους που σκοτώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης σε έφοδο της αστυ-νομίας στο Βερβιέ (βρίσκεται στο ανα-τολικό Βέλγιο).

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα τηλεφωνήματα αυτά εντοπίστηκαν ότι έγιναν από την Ελλάδα και συγκε-

κριμένα από περιοχή της Αττικής. Οι τηλεφωνικές αυτές κλήσεις οδήγησαν στον εντοπισμό του καταλύματος των υπόπτων από την ΕΛ.ΑΣ. και την ΕΥΠ.

Ήδη έχει αρχίσει η «αλληλογραφία» με το Βέλγιο για την αποστολή στοιχεί-ων των υπόπτων και την τυχόν ταυτο-ποίησή τους. Εξάλλου 13 πρόσωπα συνελήφθησαν στο Βέλγιο, σε βάρος πέντε εκ των οποίων απαγγέλθηκαν κατηγορίες για «συμμετοχή σε τρομο-κρατική οργάνωση». Τρία εξ αυτών προφυλακίστηκαν. Δύο ύποπτοι ως μέλη του «πυρήνα», Βέλγοι που ήθελαν να διαφύγουν στην Ιταλία, συνελήφθη-σαν στη Γαλλία.

Η Ελλάδα βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα» καθώς αποτέλεσε των απο-δέκτη εκατοντάδων χιλιάδων λαθρο-μεταναστών που με σχεδιασμό έστελνε αφειδώς η Τουρκία μέσω του Έβρου με σκοπό την κατάρρευση τυο κοινωνικού ιστού της χώρας.

Δυστυχώς η «αντιρατσιστική» πολι-τική που επέβαλε η ΕΕ σε «άψογη» συνεργασία με την ελληνική αριστερά με «φίμωμα» λογικών φωνών μέσω ποινικοποίησης του λόγου και του φόβου αλλά και η επιβληθείσες συν-θήκες του Δουβλίνου μετέτρεψαν την χώρα σε μια «ωρολογιακή» βόμβα. Και τα χειρότερα έπονται...

Πυρήνες Ισλαμιστώνδρουν ανεξέλεγκτα στο κέντρο της Αθήνας

Σκυλοκαυγάς έχει ξεσπάσει μεταξύ νουδούλας και ΣΥΡΙΖΑ, για την Αστυνομία που θέλει ο καθένας. Το «σουξέ» του φον Αντω-νάκη και των παπαγάλων του, είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα… αφοπλί-σει την Αστυνομία!Χωρίς να έχουμε καμιά πρόθεση να… υπερασπιστούμε το παρ-δαλό συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ, η αλήθεια είναι ότι οι συριζαίοι μιλάνε για άοπλους αστυνομικούς ΜΟΝΟ στις διαδηλώσεις. «Με λίγα λόγια ούτε λίγο ούτε πολύ ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τους αστυνομικούς να αντιμετωπίζουν τους μπαχαλάκηδες και τους κουκουλοφόρους, με φυσοκάλαμα και σφεντόνες», αποφαίνεται ένας διαδικτυακός παπαγάλος του Σαμαρά. Λες και επί σαμαροκρατίας οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν τους «μπα-χαλάκηδες και κουκουλοφόρους» με τα… όπλα. Εδώ, ο ΣΥΡΙΖΑ

πουλάει έναν ανέξοδο αριστερισμό και η νουδούλα κάνει πως δεν καταλαβαίνει και τεχνηέντως επεκτείνει τον αφοπλισμό σε όλες τις δραστηριότητες της Αστυνομίας, για να τρομοκρατήσει τους αστυνομικούς, μπας και ψηφίσουν με το ζόρι την νουδούλα.Η αλήθεια είναι, ότι επί ΣΥΡΙΖΑ η Αστυνομία δε θα έχει να αντι-μετωπίσει «μπαχαλάκηδες και κουκουλοφόρους», γιατί αυτούς τους ελέγχει απόλυτα και θα τους έχει μαζεμένους. Άλλους θα έχει να αντιμετωπίσει…Έπειτα, υπάρχει και η κατάργηση των ΜΑΤ. Κάτι που είναι γεγο-νός πως έχει εξαγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τώρα τελευταία δείχνει να το έχει… ξεχάσει. Βέβαια, υπάρχουν κάτι τριτο-τεταρτο-κλασ-σάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συνεχίζουν να το λένε, όπως για παράδειγμα κάποιος Τυροβολάς, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Αθήνας, τον οποίο ουδείς γνώριζε μέχρι χθες, αλλά φρόντισε η νουδούλα να τον μάθουμε όλοι. Σιγά το πρόσωπο! Ποια είναι η αλήθεια; Όπως κατήργησε τα ΜΑΤ το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ το 1981 (μετονομάζοντάς τα σε ΜΕΑ), άλλο τόσο θα τα καταργήσει και το νέο κλεφτο-ΠΑΣΟΚ του ΣΥΡΙΖΑ το 2015!Και για να πάμε και λίγο παραπέρα… Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση, δεν πρόκειται να βάλει υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ ή διοικητή της ΚΥΠ και άλλης νευραλγικής υπηρεσίας δικά του στελέχη ή συνιστωσά-κηδες. Τις θέσεις αυτές θα τις αναλάβουν κάποιοι εκ των συνερ-γαζόμενων δυνάμεων, κατά προτίμηση κλεφτο-πασόκοι, που έχουνε και… πείρα και επί της ουσίας δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στη λειτουργία των Σωμάτων Ασφαλείας. Τα υπόλοιπα, είναι εκ του πονηρού…

Η ψοφοδεξιά, ο Σύριζα και η Αστυνομία

Δεν θα αλλάξει τίποτα...

Page 17: Φύλλο 912

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 17ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι πολύτεκνοι και τα... γαϊδούριαΈκοψαν τα επιδόματα πολυτέκνων

και επιδοτούν… τα γαϊδούρια!

Αυτά που συνέβησαν στο κράτος του Σαμα-ριστάν μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια, δεν έχουν προηγούμενο παγκοσμίως.

Η Χούντα των γενίτσαρων, ψήφιζε «βάση προγράμματος» μέτρα φανερής Παιδοκτονίας.

Μέτρα όπως η κατάργηση αφορολογήτου για τα παιδιά, η κατάργηση φοροαπαλλαγών για τους πολυτέκνους, η κατάργηση των τριτε-κνικών και πολυτεκνικών επιδομάτων, ακόμα και η κατάργηση των «δώρων» στις Πολύτεκνες Οικογένειες.

Οι αβάσταχτοι φόροι στην ακίνητη περιου-σία έχουν γονατίσει τις πολύτεκνες οικογένειες, καθώς η δολοφονική εξουσία των υπαλλήλων των κατοχικών δυνάμεων της Μέρκελ και των τοκογλύφων, δεν δεχόταν να λάβει υπόψη των αριθμό των παιδιών της κάθε οικογένειας.

Αρνήθηκαν το επίδομα θέρμανσης των περισ-σότερων πολυμελών οικογενειών, την στιγμή που οι Τούρκοι, σύμφωνα με πρόσφατα δημο-σιεύματα, επιδοτούν με 800 ευρώ, (ναι καλά

διαβάσατε, 800 ευρώ, όσο δηλαδή ο μισθός ενός υψηλόμισθου σήμερα Έλληνα), για τη χρήση μαντίλας στα κορίτσια της μουσουλμανικής μειο-νότητας στη Δυτική Θράκη! Χώρια τις άλλες επι-δοτήσεις που δίνει η Τουρκία σε πολλές χιλιάδες οικογένειες μουσουλμάνων!

Αντίθετα, το Ελληνικό Κράτος κατάργησε κάθε κίνητρο στις χριστιανικές οικογένειες όλης της Επικρατείας για να τεκνοποιήσουν πάνω από ένα παιδί, ενώ και η Εκκλησία από του χρόνου θα βρεθεί σε οικονομική αδυναμία να χρηματοδοτεί το 3ο παιδί για τις χριστιανικές Οικογένειες της Δυτικής Θράκης!

Το επίδομα που θα λαμβάνουν (όσοι τελικά το λαμβάνουν ) για ένα παιδί θα κυμαίνεται από 13 ευρώ, έως 40 ευρώ το κεφάλι!

Όλα αυτά συνέβαιναν την ίδια ώρα που οι περισσότεροι Υπουργοί, βουλευτές και λοι-ποί κυβερνητικοί παράγοντες ξόδευαν αμύθητα ποσά για ιδιωτικά σχολεία αλλά και πανάκριβα «ιδιαίτερα», προκειμένου τα πορφυρογέννητα βλαστάρια τους να εξασφαλίσουν μεταπτυχιακά και διδακτορικά στα πανάκριβα Πανεπιστήμια του εξωτερικού!

«Γόνοι» τα δικά τους παιδιά, «πλέμπα» τα δικά μας. Ελπίδα του Έθνους προορισμένα για τις καλύτερες θέσεις τα δικά τους, μελλοντικοί σκλάβοι χωρίς θέση στον ήλιο τα δικά μας.

Σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή μάλιστα απο-καλύφθηκε, ότι το Ελληνικό Κράτος επιδοτεί με 400 ευρώ το κάθε γαϊδούρι, (ως είδος προς εξαφάνιση), αλλά με μόλις με 13 ευρώ το κάθε παιδί των Ελλήνων!

Έτσι προβλέπεται ότι στα επόμενα δέκα χρό-νια, ενώ θα έχει αυξηθεί δραστικά ο αριθμός των γαϊδουριών, τα παιδιά των Ελλήνων… θα είναι είδος προς εξαφάνιση.

Είναι φανερό ότι ήμαστε μάρτυρες μιας γενι-κευμένης ανελέητης γενοκτονίας.

Το μήνυμα που πέρναγαν εμμέσως πλην σαφώς με όλα αυτά οι εγκληματίες εθνοδότες απλό και ξεκάθαρο.

«Φορέσετε την μαντίλα στα κορίτσια σας, ασπαστείτε, το Ισλάμ, προσκυνήστε Μέρκελ, τοκογλύφους, Σαμαρά και Βενιζέλο, αρχίστε να εκτρέφετε γαϊδούρια, αλλά προς Θεού… μην κάνετε παιδιά!»

Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Mister Tsipras: Αν δεν είμαι αυτοδύναμος, δε θα το… σκίσω το Μνημόνιο Μια βαρυσήμαντη δήλωση έκανε ο mister Tsipras αυτές τις μέρες, αλλά κανένας δεν έδωσε σημασία. Σε συνάντησή του με εκπροσώ-πους των Ποντιακών Ομοσπονδιών Ενώσεων και Σωματείων, ως… πρόλογο, θεώρησε πιθανές τις πιέσεις που θα ασκηθούν ώστε να αποκλίνει από τις δεσμεύσεις του σε περίπτωση που δεν είναι αυτοδύναμος ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Και μπαίνοντας στο… ψητό, διευκρίνισε πως οι δεσμεύσεις που έχει περιγρά-ψει (κατάργηση του Μνημονίου κ.τ.λ.) «ισχύουν υπό την βασική προϋπόθεση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αυτοδύναμος», εννοώντας ότι αν δεν έχει αυτοδυναμία (που είναι σχεδόν σίγουρο ότι ΔΕΝ θα έχει…), θα… αναγκαστεί να συμβιβαστεί με τις διεθνείς αιματορουφήχτρες.

Το ακίνδυνο του πράγματοςΠάντως, ένα είναι σίγουρο: κανένας εκ των παγκοσμίων εξουσιαστών δε φοβάται τον ΣΥΡΙ-ΖΑ! Κι αυτό αποτυπώνεται στις εκθέσεις των διε-θνών «επενδυτικών» (δηλαδή, τοκογλυφικών…) οίκων και στα δημοσιεύματα του διεθνούς συστημικού τύπου. Μάλιστα, πολλές φορές, οι σχετικές με τις ελληνικές εκλογές κρίσεις είναι άκρως εγκωμιαστικές για τον mister Tsipra. Και βέβαια, αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, γιατί οι εκθέσεις και τα δημοσιεύματα βασίζονται σε ασφαλείς πληροφορίες από πηγές του διεθνούς κατεστημένου, για το… ακίνδυνο του mister Tsipra.

Bank of America: ο mister Tsipras ενδέχεται να μας εκπλήξει θετικάΘα αναφερθώ εν τάχει σε κάποια εξ’ αυτών, τα πιο χτυπητά. Έκθεση της Bank of America Merrill Lynch, παρουσίασε τον mister Tsipra ως τον... «Lula της Ελλάδος» (πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας), ο οποίος ήταν κατά τους τοκογλύ-φους «ένας συνδικαλιστής με αριστερή ατζέντα, που απέδειξε ότι οι φόβοι των αγορών για το πρόσωπό του ήταν αβάσιμοι και πήρε τα εύσημα για τις εντυπωσιακές οικονομικές επιδόσεις της χώρας του». «Έτσι και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙ-ΖΑ», λένε οι τοκογλύφοι, «ενδέχεται να εκπλή-

ξει θετικά τις αγορές». Οι δε New York Times, προτρέπουν τον Alexi να μην αργήσει να κάνει τη μνημονιακή… κωλοτούμπα (θεωρώντας δεδομένο ότι θα την κάνει…), για να μη χάσει… πολύτιμο χρόνο. Ταυτοχρόνως, καλούν τους «δανειστές», να μη φερθούν άγαρμπα, αλλά «να εργαστούν για το πώς το κόμμα θα μπορού-σε να εκτελέσει μια κωλοτούμπα, χωρίς πάρα πολύ μεγάλη απώλεια της εικόνας του».

Μιλάνε για καρότα στο σπίτι του…; Στο ίδιο πνεύμα, οι Financial Times, καλούν τους «δανειστές» (τοκογλύφους) «να του προ-σφέρουν, ως δημοκρατικά εκλεγμένου ηγέτη της Ελλάδας, κάποια καρότα σε αντάλλαγμα για το μαστίγιο του ΔΝΤ και της ΕΕ». Καρότο; Μη λέτε τέτοια και σπεύσει να το βουτήξει κανένας Σακελλαρίδης, για ιδίαν χρήσιν…

Οι οιωνοί και οι… Γερμανοί Παρόμοιο κλίμα αποδοχής υπάρχει στο γερ-μανικό κατεστημένο και στον άλλοτε άκρως εχθρικό γερμανικό τύπο. Για παράδειγμα, η Handelsblatt ρίχνει μια «δεύτερη ματιά στον Τσίπρα» και αφού διαπιστώνει ότι πρόκειται για «χαρισματικό» και ανανεωτή», καταλήγει ότι «Δεν φοβίζει μια πιθανή νίκη του το Βερολίνο. Ο κυβερνητικός συνασπισμός χαιρετίζει τους μετριοπαθείς τόνους». Η δε «σκληρή» Die Zeit, συμπεραίνει ότι «Υπάρχει προσέγγιση. Οι οιω-νοί δεν είναι κακοί για τον Τσίπρα».

Οι… ανάρμοστες σχέσεις αποκαλύπτονται! Ωστόσο, η πιο ενδιαφέρουσα απ’ όλες είναι η αποκάλυψη της Süddeutsche Zeitung, ότι ο mister Tsipras έχει μυστικές επαφές με την φράου Μέρκελ, την Ε.Ε. και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), με ενδιάμεσο τον πρώην αντιπρόεδρο της ΕΚΤ και νυν υφυ-πουργό Εργασίας της φράου Μέρκελ, Γεργκ

Ασμουσεν. Ο οποίος Ασμουσεν χαρακτηρίζεται στις Βρυξέλλες από ανώτατους αξιωματούχους του Βερολίνου ως η «επαφή» με τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην αρχή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Γερμανίας διέψευσε το δημοσίευμα, υποστηρί-ζοντας πως το Βερολίνο συνομιλεί μόνο με την επίσημη κυβέρνηση της χώρας. Αλλά, εν συνε-χεία, παραδέχθηκε ότι η πρώην κομσομόλα καγκελάριος «έχει πληρέστατη εικόνα» για τις επαφές του Άσμουσεν με τον ΣΥΡΙΖΑ, τις οποίες χαρακτήρισε… «ανεπίσημες». «Επίσημες» ή «ανεπίσημες», το σίγουρο είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σκυλάκι των διεθνών τοκογλύφων!

Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Τι θέλω να πω με όλα αυτά; Πως τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα με διαφορά που θα υπερβαίνει τις πέντε μονά-δες –αλλά χωρίς αυτοδυναμία. Και θα συγκυ-βερνήσει με τις διάφορες εκδοχές του ΠΑΣΟΚ (κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, κόμμα Jeffrey), ή θα γίνει «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ (και των διαφόρων ΠΑΣΟΚ…), που θα βαφτιστεί «κυβέρνηση εθνικής ενότητας». Θα πάρει και κάποιο «δώρο» (άδωρο…) από τους διεθνείς αφέντες, για να χρυσώσει το χάπι της συνέχι-σης του Μνημονίου. Άρα, η κατάσταση είναι απολύτως ελεγχόμενη και η κινδυνολογία της νουδούλας περί «νέας μικρασιατικής καταστρο-φής» είναι για τα… μπάζα. Δεν υπάρχει, λοιπόν, καμιά δικαιολογία, για όποιον πατριώτη ψηφίσει είτε ΣΥΡΙΖΑ «για να αλλάξει κάτι» είτε ΝΔ -«για να μην υπάρξουν χειρότερα» -αφού απ’ όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι τα ίδια και χειρότερα θα έρθουν όποια κι αν είναι τα κόμματα της επόμενης συγκυβέρνησης!

Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει το τέλος της αριστεροκρατίας! Και να πούμε και κάτι άλλο. Από μια πλευρά, μακάρι να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ! Για να νιώσει στο πετσί του ο κόσμος τι σημαίνει αριστερά! Λίγοι

μήνες διακυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, αρκούν για να τελειώσει άδοξα η αριστεροκρα-τία στην Ελλάδα, μετά από 41 συναπτά έτη! Και σας βεβαιώ, ότι τότε οι κάθε λογής αριστεροί –που μέχρι σήμερα το δηλώνουν υπερηφάνως, όπου σταθούν κι όπου βρεθούν- θα ντρέπονται να δηλώσουν αριστεροί, γιατί θα πηγαίνει η λαϊκή… φάπα σύννεφο! Όπως κάποτε ντρέπο-νταν κάποιοι να πουν ότι είναι δεξιοί… Και μη νομίζετε πως με όλα αυτά θα ωφεληθεί η πέραν του ΣΥΡΙΖΑ αριστερά. Όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, έτσι και σ’ αυτήν ο λαός θα «τσουβαλιάσει» όλους τους αριστερούς στο ίδιο τσουβάλι. Και βέβαια, μετά τη σίγουρη αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ, θα ’ρθει η ώρα μας, γιατί δε θα έχει απομείνει στον ελληνικό λαό άλλη ελπίδα από την Χρυσή Αυγή!

Rothschild: Αν μας φύγει η Ελλάδα καταστραφήκαμε! Ολοκληρώνοντας, αφιερώνω σε κάποιους μοι-ρολάτρες που έχουν –λίγο ως πολύ- πειστεί από τη συστημική προπαγάνδα, ότι «δε γίνεται τίποτα», «δεν υπάρχει άλλος δρόμος» κ.τ.λ., την έκθεση του… αρχαιότερου τοκογλυφικού οργα-νισμού του κόσμου (Rothchild) για τις συνέ-πειες ενός «Grexit» (εθελουσία ή αναγκαστική εγκατάλειψη της Ευρωζώνης από την Ελλάδα) στην παγκόσμια οικονομία: «Ένα Grexit θα μπορούσε να προκαλέσει τη χειρότερη οικονο-μική καταστροφή στην ιστορία… Ένα Grexit θα μπορούσε να οδηγήσει σε διάλυση του ευρώ μέσω ενός ντόμινο. Θα ήταν ελεγχόμενο, αλλά θα προκαλούσε σοβαρή ζημιά, σε σημείο που το ευρωπαϊκό οικοδόμημα θα κατέρρεε... Γι’ αυτό δεν πρόκειται να συμβεί...».

Χρυσή Αυγή, για να τους αλλάξει τα… φώτα! Σκεφτείτε τι όπλο έχει στη διάθεσή της η Ελλάδα και δε μπορεί να το εκμεταλλευθεί για να εκβιά-σει τους διεθνείς τοκογλύφους, γιατί η κατεστη-μένη πολιτική της τάξη –από ψοφοδεξιά μέχρι και άκρα αριστερά- είναι πουλημένη σ’ αυτούς! Και φανταστείτε τι θα γινόταν, αν ήταν σήμερα η Χρυσή Αυγή στη θέση του πουλημένου ΣΥΡΙΖΑ! Βεβαίως, μπορεί να μην είναι τώρα σ’ αυτή την θέση η Χρυσή Αυγή, αλλά μπορεί να έρθει με την ψήφο σας την 25η Ιανουαρίου και τότε θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος! Άντε και καλό «βόλι»!

Κατά Μακκαβαίων γράφει ο Αντίοχος

Page 18: Φύλλο 912

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 201518 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣΑ΄ΑΘΗΝΩΝΜιχαλολιάκος Νικόλαος / Γ.Γ. Χρυσής Αυγής, Πρόεδρος Κοινοβουλευτικής ΟμάδαςΒασιλείου Γεώργιος / Αυτοκινητιστής, Εκλεγμένο μέλος Σ.Α.Τ.ΑΒελέντζα Δήμητρα / Δικηγόρος, Δημ. Σύμβουλος Αθηνών με την Ελληνική ΑυγήΒουλδής Ιωάννης / Ναυπηγός, ΒουλευτήςΓιαμάνης Φώτης - Χρήστος / Συνταξιούχος υπάλληλος Δήμου ΑθηναίωνΔαβίτη Άννα / ΔημοσιογράφοςΔημητρακόπουλος Γεώργιος / ΦιλόλογοςΔημητρίου Περικλής / ΔημοσιογράφοςΔημοπούλου Γεωργία / Εκπρόσωπος κατοίκων Ιστορικού κέντρου ΑθηνώνΖελενίτσα Μαριάνθη / Προπονήτρια κολύμβησηςΚαλαποθαράκου Μαριάννα / ΔιακοσμήτριαΚτιστάκης Παύλος / ΤραπεζικόςΠαναγόπουλος Παναγιώτης / Δημοσιογράφος, Αρχισυντάκτης εφημερίδας «ΕΜΠΡΟΣ»Παπαγεωργίου Γεώργιος / ΤραπεζικόςΣορώτος Νικόλαος / ΕπιχειρηματίαςΤσέρτος Μάριος / ΓναθοχειρουργόςΧατζηαγγελή Στυλιανή / Συνταξιούχος τραπεζικός

Β΄ΑΘΗΝΩΝΜιχαλολιάκος Νικόλαος / Γ.Γ. Χρυσής Αυγής, Πρόεδρος Κοινοβουλευτικής ΟμάδαςΓερμενής Γεώργιος / Αρτοποιός, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Χρυσής Αυγής, ΒουλευτήςΓιαννόγκωνας Μιχαήλ / Υπηρεσίες ΑσφαλείαςΖαρούλια Ελένη / Επιχειρηματίας, ΒουλευτήςΖωάκος Κων/νος / Υπάλληλος εστίασηςΘεοδωρίδης Παναγιώτης / ΕπιχειρηματίαςΘεοδωρακάκης Λάζαρος / Τουριστικές επιχειρήσεις, Εκπρόσωπος Μετώπου ΝεολαίαςΚανελλόπουλος Δημήτρης / Πολιτικός ΜηχανικόςΚάτσικα Κωνσταντίνα / Υπάλληλος καθαριότηταςΚαπάτσος Ιωάννης / Χρηματιστής, Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς με την Ελληνική ΑυγήΚατραμάδου Χριστίνα / Στέλεχος ΠωλήσεωνΚοτρώνης Χρήστος / ΟδοντίατροςΚουράκος Αθανάσιος / Ελ. ΕπαγγελματίαςΚυβρικοσαίος Αντώνης / ΕπιχειρηματίαςΚυζηράκος Άγγελος / Εκπρόσωπος συλλόγων Ατόμων με Ειδικές ΑνάγκεςΚύρογλου Ιωάννης / ΜηχανουργόςΚωστάλα Μαρία / Βοηθός ΜικροβιολόγουΚωτσάκη Φωτεινή / Ελεύθερη ΕπαγγελματίαςΛεμοντζής Νικόλαος / Φιλόλογος, παιδαγωγός, Περιφερειακός Σύμβουλος με την Ελληνική ΑυγήΛιναρδής Γεώργιος / Γενικός διευθυντής Ελληνικών Αμυντικών ΣυστημάτωνΜαρτίνος Σταμάτιος / Ελεύθερος ΕπαγγελματίαςΜεταξάς Σωτήριος / Δικηγόρος, Δημοτικός Σύμβουλος Π. Φαλήρου με την Ελληνική ΑυγήΜέξας Χαρίλαος / Αξιωματικός Π.Ν. ε.α., Δ. Σύμβουλος Αλίμου με την Ελληνική ΑυγήΜήτρου Μαρία / ΓραμματέαςΜπαγουρδή Κλεονίκη / Οικονομολόγος, Συνταξιούχος ΔΕΗΜπαρμπούρης Ευάγγελος / Αυτοκινητιστής, Ιδρυτικό στέλεχος Λ.Α.Σ.Ι.Τ.Α, Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής με την Ελληνική ΑυγήΜπουγάς Τρύφων / Επιχειρηματίας, Δημοτικός Σύμβουλος Παλαιού ΦαλήρουΜπαξεβάνογλου Ροζαλία / ΑργυροχρυσοχόοςΝικολαΐδης Ελευθέριος / Πιλότος Πολιτικής ΑεροπορίαςΠαναγιώταρος Ηλίας / Επιχειρηματίας, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Χρυσής Αυγής, ΒουλευτήςΠαπαδόπουλος Κίμων / ΑυτοκινητιστήςΠαππάς Στέφανος / Ελεύθερος επαγγελματίαςΠαπαγρηγορίου Δημήτριος / ΔικηγόροςΠιοτογιαννάκης Ανδρέας / ΚτηνίατροςΡαγκούσης Στυλιανός / Συνταξιούχος ΙΚΑΣουλάνη Κωνσταντίνα - Ελένη / ΔικηγόροςΣπίνος Αριστείδης / Διευθυντής Εφημερίδας «Ακρόπολη»Σταματίου Κωνσταντίνα / ΓραμματέαςΤσακανίκα Φιλίτσα / Υπάλληλος ΕστίασηςΤσεβά Αθηνά / ΟικιακάΣτρατογιαννάκου Αικατερίνη / ΕπιχειρηματίαςΧαβιάρα Παναγούλα / Ελεύθερη επαγγελματίαςΧαλάτση Μαρία / Υπηρεσίες ασφαλείαςΦωτόπουλος Ανδρέας / Οικονομολόγος ΜSc, Επιχειρηματίας, Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής

ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣΑλεξανδράκης Κωνσταντίνος / ΜαθηματικόςΑντωνόπουλος Κωνσταντίνος / Επιθεωρητής ΔιυλιστηρίωνΒαγιωνάκης Απόστολος / ΜαθηματικόςΒοργιάς Σωτήρης / Αξιωματικός ΠΝ ε.α., Δημ. σύμβουλος Γλυφάδας με την Ελληνική ΑυγήΒενιέρης Αντώνης / Μηχανολόγος, ΜηχανικόςΓερμενή - Χρήστου Ευγενία / Ελ. επαγγελματίας, Νοσηλεύτρια, Διεθνολόγος, Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής με την Ελληνική ΑυγήΔήμου Δήμητρα / Υπάλ. μονάδας παραγωγήςΚατάτση Μαρία / ΟικιακάΚασιδιάρης Ηλίας / Γεωπόνος, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Χρυσής Αυγής, ΒουλευτήςΚατοίκου Αλεξάνδρα / Ελεύθερη επαγγελματίαςΚελεπούρης Παναγιώτης / Ιατρός καρδιολόγος, Ιδρυτικό μέλος «Ιατρών Ελληνισμού»Κωνσταντινίδης Ιωάννης / Εκ. συλλόγων Ποντιακού Ελληνισμού, ΕπιχειρηματίαςΜουλάς Χρήστος / Εκπρόσωπος πωλητών Λαϊκών ΑγορώνΜπόκου Βεργενία / Υπ. ΦαρμακοβιομηχανίαςΜπούρας Ιωάννης / ΔικηγόροςΡεμπάπης Λάμπρος / Συνταξιούχος ΈμποροςΣπυρόπουλος Γεώργιος / Αστυνομικός, Περ.Σύμβουλος Κρήτης με την Ελληνική ΑυγήΤσολιάκου Ιουλία / Δασοπόνος

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣΖευγίτης Δημήτριος / Φυσικός Μ. ΕκπαίδευσηςΚαραπάνου Γιολδάση Νίκη / ΑγρότισσαΚατσαρού Σιδέρη Κλεοπάτρα / ΔιακοσμήτριαΚολοκυθάς Γεράσιμος / ΕπιχειρηματίαςΚοτσαύτης Παναγιώτης / ΜηχανολόγοςΜπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος / Αγρότης, ΒουλευτήςΟικονομόπουλος Άγις / Εναλ. θεραπευτήςΡήγας Χρήστος / Ελεύθερος επαγγελματίας, Περ. Σύμβουλος Δυτ. Ελλάδος με την Ελληνική ΑυγήΤσώλου Ντάικου Αθηνά / Λογίστρια

ΑΡΓΟΛΙΔΑΣΓαλέος Γεώργιος / Διδάκτωρ Οικον. ΕπιστημώνΘεωνά Γεωργία / ΜαίαΚατσινοπούλου Μαρία - Ελένη / Γλωσσολόγος, Απόφοιτη Αγγλικής και Γαλλικής ΦιλολογίαςΜπέκας Περικλής / ΑγρότηςΣχοινάς Ιωάννης / Εκδόσεις «ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ»

ΑΡΚΑΔΙΑΣΒαλσαμάκη Μαρία / ΟικιακάΗλιοπούλου Δάφνη / Συνταξ. ΕκπαιδευτικόςΣκαντζός Νικόλαος / Συνταξιούχος ΔημοσίουΤζεμπετζής Δημήτριος / ΔικηγόροςΧαρμπής Βασίλειος / Οικοδομικές Επιχειρήσεις

ΑΡΤΑΣΓκιρεμέζης Ιωάννης / ΕισοδηματίαςΖέρβας Χρήστος / Αυτοκινητιστής

Λίλλης Νικόλαος / Ιδιωτικός ΥπάλληλοςΠαππά Μαρία / ΟικιακάΤρίμη Νικολέττα / Στέλεχος Πωλήσεων

ΑΧΑΪΑΣΑρβανίτης Αβράμης - Μιχαήλ / Δικηγόρος - ΒουλευτήςΓιαχαλής Αναστάσιος / ΚτηνοτρόφοςΓιουσμά Στεργιανή / ΞεναγόςΖάγκλας Χρήστος / Αξ. Πολ. Αεροπορίας ε.α.Ξυλογιαννόπουλος Λεωνίδας / ΚαθηγητήςΚοκκότη Γεωργία- Αρετή / Εκπρόσωπος Πολυτέκνων, Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος με την Ελληνική ΑυγήΝικολακόπουλος Ανδρέας / ΑρχιτέκτωνΠαπαηλιόπουλος Νίκος / ΑγροκτηνοτρόφοςΤσίγκα Αθανασία / ΟικιακάΧριστόπουλος Αντώνιος / Αντισμήναρχος ε.α.Χρυσανθοπούλου Ανδριάννα / Δακτυλογράφος

ΒΟΙΩΤΙΑΣΚαρακώστας Ευάγγελος / ΟικονομολόγοςΛαμπρούσης Αναστάσιος / ΙστορικόςΜίγκου Ελένη / Καθηγήτρια ΑγγλικώνΠαγώνας Κωνσταντίνος / ΑγρότηςΣταύρου Ελευθερία / Φιλόλογος

ΓΡΕΒΕΝΩΝΘεοδώρου Γεωργία / ΟικιακάΚαραγιάννης Χρήστος / Μηχανικός ΑεροσκαφώνΤασούλας Δημήτριος / Έμπορος

ΔΡΑΜΑΣΑζαριάδης Νικόλαος / Εργολάβος ΟικοδομώνΚοφαντίδου Σόνια / Βοηθός ΦαρμακοποιούΤσαπακίδης Κοσμάς / Τεχνολόγος ΠετρελαίωνΧατζηαναστασίου Πολύδωρος / ΈμποροςΧοροζίδου Χρυσάνθη / Λογίστρια

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝΑγγελόπουλος Μιχαήλ / Ελ. επαγγελματίαςΑμοργινού Κωνσταντίνα / Στέλεχος ΠωλήσεωνΓαραντωνάκης Στυλιανός / Αξιωμ. ΕΛ.ΑΣ. ε.α.Λυμπεροπούλου Αικατερίνη / ΤουριστικάΣπυρίδης Σάββας / Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ. ε.α., Περ. Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου με την Ελληνική ΑυγήΧριστοδούλου Ευάγγελος / Δικηγόρος

ΕΒΡΟΥΔιμηνίδου Δημητρούλα / Υπάλληλος Δ.Ε.Η.Δουλάκης Μιχαήλ / ΑγρότηςΖουμπούλη Χριστίνα / ΛογίστριαΠαπαδόπουλος Αθανάσιος / Ταξίαρχος ε.α.Κιτσόπουλος Χρήστος / Διαμόρφωση εξ. χώρων, Περιφερειακός Σύμβουλος με την Ελληνική ΑυγήΜάτζαρης Ευστράτιος / Εργολάβος Οικοδομών

ΕΥΒΟΙΑΣΒουλή Αικατερίνη / Οικονομολόγος ΜScΒουσουρέλης Αντώνιος / Αυτοκινητιστής

Δέδε Μάνθα / Οικιακά, Πολύτεκνη μητέραΔήμου Γεώργιος / Τεχνίτης ΑλουμινοκατασκευώνΜιχαήλ Μιχαήλ / ΜηχανικόςΜίχος Νικόλαος / Αγρότης, ΒουλευτήςΜπάρου Αλεξάνδρα / Αγροτικές ΕπιχειρήσειςΤζάθας Ιωάννης / Οικοδόμος

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣΔιώτης Ευάγγελος / ΜηχανολόγοςΝτουφεκούλα Γλυκερία / Αγρότισσα

ΖΑΚΥΝΘΟΥΚορφιάτης Φίλιππος- Διονύσιος / ΑγρότηςΜανιάτη Λήδα / ΟδοντίατροςΠατήρης Χαρίλαος / Οικονομολόγος

ΗΛΕΙΑΣΚρέσπης Νικόλαος / Μηχανικός Αεροσκαφών, ΒουλευτήςΚωνσταντίνου Νικόλαος / Αρχισυντάκτης εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»Λάβδα Διονυσία / ΑγρότισσαΜπαλτά Αντωνία / ΟικιακάΝικήτας Κωνσταντίνος / Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ ε.α.Σωτηρόπουλος Μενέλαος / Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑΧρυσοβιτσάνου Ξανθή / Οικιακά

ΗΜΑΘΙΑΣΤσακίρης Μιχαήλ / Πολιτικός Μηχανικός MSc, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Χρυσής ΑυγήςΤσιορλίνη Μαρία / ΓραφίστριαΤσιούλης Βασίλειος / Μηχανικός ΑυτοκινήτωνΧουζανά Άννα / Ιδιωτικός ΥπάλληλοςΧασιώτης Γεώργιος / ΔικηγόροςΧλωρίδης Θεόδωρος / Αγρότης

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥΚαρεφυλλάκης Σταύρος / Εκδότης εφημερίδων «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» & «ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΑ ΝΕΑ»Κασσωμένου Ελευθερία / Προγραμματιστής Η/ΥΚυριακού Χρυσούλα / ΈμποροςΠεράκη Ελένη / Ελεύθερη επαγγελματίαςΣυμεωνάκη Στεφανία / Υπάλληλος γραφείουΣπλινάκης Νικόλαος / ΑγρότηςΣπανουδάκης Αλέξανδρος / ΈμποροςΤσινταράκης Λεωνίδας / Μηχανικός αυτοκινήτωνΧωραφάκης Ιδομενέας / Ηλεκτρολόγος

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣΑγγελή Αικατερίνη / Μεταποιήσεις ΕνδυμάτωνΖιάκας Αλέξανδρος / ΕπιχειρηματίαςΚαρίπογλου Γεώργιος / Εργολάβος Καρύδη Κυριακούλα / Διερμηνέας

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΑναστασιάδου Φωτεινή / ΨυχολόγοςΓρέγος Αντώνιος / Δημοτικός Υπάλληλος, Βουλευτής Ιωαννίδης Ιωακείμ (Μάκης) / ΜαθηματικόςΚαφαντάρης Γεώργιος / ΛιμενεργάτηςΚωνσταντινίδου Βασιλική / ΦιλόλογοςΛαζάρου Ευαγγελία / ΆνεργηΜεϊντάνη Χριστίνα / ΟικιακάΜπαλτατζίδης Νικόλαος / ΗλεκτρολόγοςΝικολαϊδης Ευάγγελος / Μηχανικός οχημάτωνΠετρουλάκης Θεόδωρος / Υπηρεσίες ΦύλαξηςΠουλτίδου Ευστρατία / ΟικιακάΠροβατάρης Κωνσταντίνος / ΑυτοκινητιστήςΣαμαράς Στέφανος / Εκπρόσωπος Πωλητών Λαϊκών ΑγορώνΣουπιάδου Πηνελόπη / ΈμποροςΣτεργιανού Μαρία / Υπηρεσίες ΦύλαξηςΤολιόπουλος Ιωάννης / Μηχανολόγος ΜηχανικόςΤριανταφυλλούδης Αλέξανδρος / ΔικηγόροςΤσίτουρας Βασίλειος / ΟικονομολόγοςΧατζηγεωργίου Αλεξάνδρα / ΜουσικόςΧρίστογλου Μιχαήλ / Αυτοκινητιστής, Εκπρόσωπος ΛΑΣΙΤΑ Θεσσαλονίκης

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΓραικός Φώτης / Υπηρεσίες Φύλαξης, Περιφερειακός Σύμβουλος με την Ελληνική ΑυγήΔρούγκας Χρήστος / ΒιολόγοςΖησιμόπουλος Πολύβιος / Α/νχης Καταδρομών ε. α., ΒουλευτήςΚιοσσέ Πηνελόπη / Βοηθός ΜικροβιολόγουΛιόκος Νικόλαος / Οικονομολόγος

Τα ψηφοδέλτια της Εθνικιστικής Νίκης της 25ης Ιανουαρίου σε όλη την ελληνική επικράτεια, είναι πανέτοιμα, στελεχωμένα από έντιμους

Έλληνες Πατριώτες από όλο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας.

Καταξιωμένοι επιστήμονες, Αξιωματικοί των Ενόπλων μας Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που τίμησαν τον εθνόσημο, ελεύθεροι επαγγελματίες, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, εργάτες, αγρότες,

καθηγητές, ιατροί, δικηγόροι και άνεργοι συγκροτούν ένα αδιάρρηκτο Εθνικό Τείχος απέναντι στον ανθελληνισμό και στο ραγιαδισμό της

ψοφοδεξιάς και της αριστεράς.

Οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής, αντικατοπτρίζουν την απρόσκοπτη συνέχιση του Εθνικού Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη κι Ελευθερία, και απο-

τελούν την απάντηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην σαπίλα των κομμάτων του λεγόμενου «συνταγματικού» τόξου, εκφράζοντας την Θέληση των Ελλήνων Εθνικιστών για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοι-

νωνική Δικαιοσύνη!

Μακριά από ψευτοδιλήμματα και δισταγμούς, ο Ελληνικός Λαός απαντά στους πολιτικούς απατεώνες του αντεθνικού Καθεστώτος: Οι Έλληνες

στην εξουσία - Οι κλέφτες στη φυλακή!

Page 19: Φύλλο 912

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 19ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μάζγα Ελισάβετ / ΆνεργηΝικολαϊδου Μαρία / ΑισθητικόςΠαρουσίνας Παντελής / Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ. ε.α.Σαφράλης Ευάγγελος / Συνταξιούχος ΤΕΒΕΣερασίδης Θεοχάρης / Ιδιωτικός ΥπάλληλοςΣκοπελίτης Χαράλαμπος / Συνταγματάρχης ε.α.Ψαθάς Αναστάσιος / Πλωτάρχης Ειδ. Δυνάμεων ε.α., Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μαραθωνίου

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝΑναγνώστου Κωνσταντίνος / Ταγματάρχης ε.α., Περ. Σύμβουλος Ηπείρου με την Ελληνική ΑυγήΚόντου Γεωργία / Ιδιωτική υπάλληλοςΜέμος Ιωάννης / Μηχανικός, ΘερμοϋδραυλικόςΤάτση Αφροδίτη / ΑισθητικόςΤσάγκας Χριστόφορος / ΔικηγόροςΤσιαγκαβέλης Αλέξανδρος / Πολ. Μηχανικός

ΚΑΒΑΛΑΣΒογιατζής Δημήτριος / Προγραμματιστής MscΚρυσταλλίδου Κοκονιώ / ΣυγγραφέαςΜαυρίδης Χαράλαμπος / Ταγματάρχης ε.α.Ναθαναηλίδης Αναστάσιος / Ηλεκτρονικός Τ.Ε.Χαλκιώτης Γεώργιος / ΙχθυέμποροςΧρυσομάλλη Ελένη / Νοσηλεύτρια

ΚΑΡΔΙΤΣΑΣΓώγουλου-Αθανασίου Βασιλική / Συνταξιούχος Θανόπουλος Χαρίλαος / ΔικηγόροςΚακαργιάς Βάιος / ΟδοντίατροςΚαλτσάς Χρήστος / ΑυτοκινητιστήςΜπόφου Ευτυχία / ΘεολόγοςΤσιαμαντάς Αθανάσιος / Ταξίαρχος ε.α.

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣΓράτσιας Βασίλειος / Οδηγός ΚΤΕΛΔάφου Ζωή / ΑγρότισσαΚοντού Ελεονώρα / Γουνοποιός, Γεν. Γραμματέ-ας Ελληνικής Ομοσπονδίας ΓούναςΤούφας Στέργιος / Ιδιωτικός Υπάλληλος

ΚΕΡΚΥΡΑΣΑϊβατίδης Ιωάννης / Πρόεδρος Ένωσης Ιατροδικαστών ΕλλάδοςΑραβαντινού Ιωάννα / ΕκπαιδευτικόςΓκαραγκάνης Βάιος (Βάκης) / Αξιωματικός Εμπορικού ΝαυτικούΡάντος Χριστόφορος Ανδρέας / ΝαυτικόςΡέβη Βασιλική / Συνταξιούχος ΟΓΑ

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣΒιτσεντζάτου Παρθενόπη / ΟικιακάΔάβουλος Χρήστος / Ελεύθερος επαγγελματίαςΚουλουμπής Ιωάννης / Επιχειρηματίας

ΚΙΛΚΙΣΚεϊτζή Μαρία / Εμπόριο Υγρών ΚαυσίμωνΠαπαδόπουλος Αντώνιος / ΕμποροςΠετρίδου Άννα / ΑγρότισσαΣταμπουλής Ιωάννης / Τεχνολόγος ΓεωπόνοςΧατζησάββας Χρήστος / Προγραμματιστής Η/Υ

ΚΟΡΙΝΘΟΥΒλαχόπουλος Δημήτριος / Εκδότης «ΕΜΠΡΟΣ» Ζαφείρης Κωνσταντίνος / Σχεδιαστής ιστοσελίδων, Γραφείο Τύπου «Χρυσή Αυγή»Ζαχαριάδου Ουρανία / Συνταξιούχος ΙΚΑΚαπνιάς Σοφοκλής / ΣτιχουργόςΚωνσταντίνου Ευθυμία / Εναλ. Θεραπεύτρια

ΚΟΖΑΝΗΣΑνδρεάδου Χρυσή / Συνταξιούχος Δ.Ε.ΗΚαραβέλιας Στέργιος / Τοπογράφος ΜηχανικόςΚασιδόκωστα Νίκη / ΒρεφονηπιοκόμοςΛορίδας Φαίδων / Αγρότης Παπαδοπούλου Μαρίνα / ΣεφΣιδηρόπουλος Γεώργιος / Μηχανοτεχνίτης

ΚΥΚΛΑΔΩΝΑνδρή Ελισάβετ / Γραμματέας Καψάλης Πέτρος / Στέλεχος Πωλήσεων Κολλιάκη Μαρία / Αγγελική Διακοσμήτρια Κουλουριώτης Ελευθέριος / Διευθ. Πωλήσεων Κωνσταντής Νικόλαος / Οικοδόμος Μαύρος Ευστράτιος / Ηλεκτρολόγος, Περ. Σύμβουλος Ν. Αιγαίου με την Ελληνική Αυγή

ΛΑΚΩΝΙΑΣΔεμέστιχα Αρετή / Τουριστικών ΕπαγγελμάτωνΔημακογιάννης Γεώργιος / Διευθυντής εκδόσεων «ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΜΑΝΗ»Κοντάκου Ασπασία / Συνταξιούχος ΔημοσίουΚωστόπουλος Δημήτριος / ΚαθηγητήςΜπουτεράκος Βασίλειος / Συνταγματάρχης ε.α.

ΛΑΡΙΣΑΣΑβδελίδης Αχιλλέας / Χρυσοχόος Ζήση Ζαχαρούλα / Έμπορος Καραγιάννης Δημήτριος / Τεχνίτης κλωστοϋφαντουργίας Κουτελός Γεώργιος / ΗλεκτρολόγοςΛιάπης Κωνσταντίνος / Γεωργοκτηνοτρόφος Παπαγεωργίου Μαρία / ΑσφαλίστριαΣβερώνη - Χονδρονάσιου Δέσποινα / Δικηγόρος Τζούτσας Πέτρος / Ιατρός ακτινολόγος Τσιτσέ - Μπίλη Μαρία / Φιλόλογος αγγλικής Χαλβατζούλης Βασίλειος / Ιατρός Καρδιοχειρουργός, Διδάκτωρ Α.Π.Θ. Ψωμιάδου Μαρία / Κομμώτρια

ΛΑΣΙΘΙΟΥΚαραβοστασίτης Στυλιανός / Προγραμματιστής Συκιωτάκης Ιωάννης / Ελ. Επαγγελματίας Φλεβαράκη Μαρία / Διοίκηση Επιχειρήσεων

ΛΕΥΚΑΔΑΣΒόγλη Δέσποινα / Συμβασιούχος ΕΛΤΑ Κολογγιός Χρήστος / Αγρότης

ΛΕΣΒΟΥΚουτσαμπάσης Ευστράτιος / Αγρότης Τριανταφυλλίδης Βαρθολομαίος / Στέλεχος πωλήσεων Τριανταφυλλίδου Παρασκευή / Οικιακά

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣΗλιόπουλος Παναγιώτης / Μουσικός Παραγωγός, ΒουλευτήςΚαλούτσας Αρτέμιος / Λογιστής, Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας με την Ελληνική ΑυγήΚαμπούρης Κυριάκος / Μηχ. ΜηχανικόςΚουτσιανούδης Αθανάσιος / Αξ. ΕΛ.ΑΣ. ε.α. Μαρτίνου Μαρία / Οικιακά Νάκος Χρήστος / Καθηγητής Φυσικής Τσιλογιαννοπούλου Μαρία / Συνταξιούχος ΙΚΑ Χαντζή Ευσταθία / Ελεύθερη Επαγγελματίας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣΑνδρουτσόπουλος Ιωάννης / Υπάλληλος ΔΕΗΓιαννακόπουλος Γεώργιος / Ιδιοκτήτης ταχυμεταφορικήςΚανελλοπούλου Μαρία / Υπάλληλος γραφείουΚονιάρη Στυλιανή / ΟικιακάΚουκούτσης Δημήτριος / Οδοντίατρος, ΒουλευτήςΚωνσταντακόπουλος Γεώργιος / ΕπιχειρηματίαςΟικονομόπουλος Κωνσταντίνος / Υπάλληλος ΚΤΕΛ

ΞΑΝΘΗΣΓεωργακάκης Ιάκωβος / ΜελισσοκόμοςΚαπαγερίδης Χρήστος / ΑρτοποιόςΛιακάκου Βασιλεία / Συντηρήτρια Έργων ΤέχνηςΤούση Σοφία / Βρεφονηπιοκόμος

Α’ ΠΕΙΡΑΙΑΚούζηλος Νικόλαος / Αξιωματικός Εμπορικού Ναυτικού, ΒουλευτήςΜουλιανάκης Περικλής / Υπηρεσίας Ασφαλείας, Περιφερειακός Σύμβουλος ΑττικήςΜπότσαρη Ελένη / ΓραμματέαςΜπουρνέλη Ειρήνη / Υπάλληλος ΓραφείουΞανθόπουλος Κωνσταντίνος / Σύμβουλος ΠωλήσεωνΣαμαρά Ευαγγελία / Υπάλληλος ΠαραγωγήςΣιγάλας Ευστράτιος / Τεχνικός Παραγωγής Χημικών

Β΄ ΠΕΙΡΑΙΑΛαγός Ιωάννης / Ελεύθερος Επαγγελματίας, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου, ΒουλευτήςΠαπαδημητρίου Μιχαήλ / ΟικονομολόγοςΠαπαδόπουλος Αναστάσιος / Υπάλληλος σε μονάδα παράγωγης χημικώνΠαπά Παναγιώτα / Συνταξιούχος ΕΘΕΛΣαλούφας Νεκτάριος / Μηχανικός αυτοκινήτωνΣμπούκη Μαργαρίτα / ΣεφΤσέπολας Ιωάννης / Τεχνικός ναυπηγείουΧαδιάρη Πασχαλία / Νοσοκόμα

ΠΕΛΛΑΣΕυτηριάδου Άννα / ΛογίστριαΚαρανάτσιου Χρυσάνθη / ΑγρότισσαΚατσάρα-Χρήστου Ειρήνη / ΛογίστριαΜπαμπαλής Νικόλαος / ΑγρότηςΣαχινίδης Ιωάννης / Έμπορος Τσούκας Αναστάσιος / Οικοδόμος

ΠΙΕΡΙΑΣΒαϊνδερλή Ευρύκλεια / ΑνθοκόμοςΝικολοπούλου Κωνσταντίνα / Στ. ΠωλήσεωνΠαπαδημητρίου Γεώργιος / ΈμποροςΠαπαθανασίου Ελευθέριος / Φανοποιός Στεφανίδης Ιωάννης / Ελεύθερος ΕπαγγελματίαςΧρυσομάλλης Νικόλαος / Έμπορος, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου, Περ. σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με την Ελληνική Αυγή

ΠΡΕΒΕΖΑΣΖήζης Κωνσταντίνος / Αγρότης Μπαρτζώκας Σπυρίδων / Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ. ε.α., Περιφερειακός Σύμβουλος Ηπείρου με την Ελληνική ΑυγήΚυρίτση Χριστίνα / Επιχειρηματίας

ΡΕΘΥΜΝΗΣΑγγελάκης Νεκτάριος / Επιχειρηματίας Λυραντωνάκης Πέτρος / Διεθνολόγος Μυριδάκη Γεωργία / Αισθητικός Στεφανοπούλου Ζαχαρούλα / Ελ. Επαγγελματίας

ΡΟΔΟΠΗΣΑνδρεάδου Παναγιώτα / ΑγρότισσαΑχίλλα Άννα / ΑγρότισσαΓεωργίου Χρήστος / Μουσικός Παραγωγός Τσουρνακάκη Γεωργία / Υπάλληλος Γραφείου Τσουμαρέλης Νικόλαος / Σμηναγός ε.α

ΣΑΜΟΥΖαβιτσάνος Βασίλειος / Αυτοκινητιστής Σαγρέδου Μαρία / Γεωλόγος Χριστινίδης Σωκράτης / Αγρότης

ΣΕΡΡΩΝΜατθαιόπουλος Αρτέμιος / Καθ. Μουσικής, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου, ΒουλευτήςΜπατάλα Μαρία / ΑγρότισσαΝτάβαρης Ανδρέας / Υπηρεσίες ΦύλαξηςΝταής Νικόλαος / Τεχνικός Πετρελαίου Παπαλεξίου Απόστολος / ΑγρότηςΠατσαλή Φωτεινή / Μηχανολόγος, ΜηχανικόςΤσώτσος Ιωάννης / ΟικοδόμοςΧλωρίδου Μαρία / Οικιακά

ΤΡΙΚΑΛΩΝΚλαπανάρα Ελένη / Μεσίτρια Μισιάκας Γεώργιος / Οικοδόμος, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Χρυσής Αυγής Παρδάλης Γεώργιος / Συνταξιούχος Τραπεζικός Ρούστας Γεώργιος / Ηλεκτρολόγος Τεχνολόγος Χιώτης Γρηγόριος / Στέλεχος Πωλήσεων Ψαρόμπα Μαρία / Νοσοκόμα

ΦΩΚΙΔΑΣΚοπανάκη Βασιλική / Επιχειρηματίας Κρίκος Σταύρος / Αξιωματικός Πυροσβεστικού Σώματος ε.α. Πρίπορας Ηλίας / Ελεύθερος επαγγελματίας

ΦΛΩΡΙΝΗΣΓιαννακίδου Ελένη / ΑεροσυνοδόςΝομικός Κωνσταντίνος / Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Καθηγητής Τ.Ε.Ι.Ρώμας Ευάγγελος / Έμπορος Ειδών ΘέρμανσηςΣερεφιάδου Ελένη / Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.

ΦΘΙΩΤΙΔΑΣΓκλέτσος Απόστολος / Γεωπόνος, ΒουλευτήςΚαλαθά Αθανασία / Εικαστικές Τέχνες Κοκουγιάννης Γεώργιος / Υπάλληλος βιομηχανίας Μίχου Κωνσταντία / Οικιακά Πάνος Θεόδωρος / Μηχανολόγος, Περ. Σύμβουλος Στ. Ελλάδος με την Ελληνική ΑυγήΦασιανής Κωνσταντίνος / Υπάλληλος ασφαλείας

ΧΑΝΙΩΝΑλεξανδράκη Μαρία / Οικιακά Γαρμπιδάκης Νικόλαος / Αγρότης Κοτρωνάκης Κωνσταντίνος / Υπηρεσίες ασφαλείας Μαμωνά Αναστασία / Στέλεχος πωλήσεων Σταθάκης Δημήτριος / Γεωπόνος

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣΒλάχου Σωτηρία / Διεθνείς Μεταφορές (TIR)Ήλκος Κοσμάς / Έμπορος Λαϊκών ΑγορώνΚαψάλη Δήμητρα / Ιδιωτικός Υπάλληλος, ΤαμίαςΦουρναράκης Θεολόγος / Ακτινολόγος, πρ. Διευθυντής ΓΝΣ Πολυγύρου Χασάπης Αστέριος / Εμπόριο Υγρών Καυσίμων

ΧΙΟΥΜαυρομάτης Αβραάμ / Ηλεκτρονικός, Πρόεδρος τμήματος υπηρεσιών του επαγγελματικού Επιμελητηρίου ΘεσσαλονίκηςΜπύρτα Μαριάννα / Επιχειρηματίας

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣΕπικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας είναι ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής - Πολιτικός κρατούμενος Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς. Ακολουθούν οι καταξιωμένοι Συναγωνιστές: ο ηλεκτρολόγος μηχανικός κ. Δημητριος Σαρατσιώτης, ο Ιατρός χειρουργός - Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου Δημήτριος Δολτσινιάδης και ο Ταξίαρχος (ε.α) κ. Δημήτριος Παπαεμμανουήλ.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ

Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ«Απαντώντας στην λάσπη, στην εμπάθεια, στον αποκλεισμό και την συνωμοσία της σιωπής είμαι στην ευχάριστη θέση από τις φυλακές Κορυδαλλού ως επικεφαλής του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής να ανακοινώσω ότι το Κίνημά μας θα συμμετάσχει με πλήρεις συνδυασμούς στην προσεχή εκλογι-κή μάχη σε ολόκληρη τη Χώρα. Εκατοντάδες υπερήφανοι Έλληνες και Ελληνί-δες συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής. Ανάμεσά τους δεκάδες αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφα-λείας, διακεκριμένοι επιστήμονες, δικηγόροι, ιατροί, μηχανικοί, οικονομολόγοι, καθηγητές και φυσικά άνεργοι, εργάτες, αγρότες από τα λαϊκά στρώματα που είναι η ψυχή και η ραχοκο-καλιά του Έθνους. Σε όλους αυτούς εύχομαι καλό Αγώνα και καλή Νίκη!»

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Page 20: Φύλλο 912

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 201520 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Βαβέλ της Παγκοσμιοποίησης βιώνει την αναπόφευκτη κατάρρευσή τηςΠερισπούδαστο άρθρο στην ιστοσελίδα της γνωστής καθε-στωτικής φυλλάδας «Το Βήμα» έγραψε ο διευθυντής της, Αντώνης Καρακούσης, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην Ευρώπη, το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι και όλα τα παρελκόμενα αυτού. Το άρθρο τιτλοφορείται «Η Bαβέλ του νέου κόσμου δεν είναι πια υπερασπίσιμη!» και έχει υπό-τιτλο - κραυγή του διευθυντή ότι «Επιβάλλεται το ταχύτερο νέα παγκόσμια συμφωνία».

Στο εσωτερικό του άρθρου επιχειρείται μία οικονομική ανάλυση που ξεκινά από την πτώση της ΕΣΣΔ και φτάνει μέχρι σήμερα με τις οικονομικές λιτότητας και την ολιγαρχία του πλούτου. Το συμπέρασμα που αντλεί ο Καρακούσης από την όλη ανάλυσή του είναι ότι:

«Κατά τα ψέματα, η σύγχρονη παγκόσμια Βαβέλ, όσο δεν αλλάζει η πολιτική και δεν λαμβάνονται πρόνοιες υπέρ των ανθρώπων, θα δίνει συνεχώς γεγονότα βίαια και μεγάλες κοινωνικές συγκρούσεις θα προκαλέσει. Η Βαβέλ του νέου κόσμου πλέον δεν είναι υπερασπίσιμη. Θέλει νέα συμφωνία αλληλοσεβασμού και σχέσεις ανθρώπινες.»

Κοινώς η πρόταση του Καρακούση, η οποία απηχεί τα προ-στάγματα των ταγών της παγκοσμιοποίησης, είναι ότι η κατάρ-ρευση του πύργου της Βαβέλ μπορεί να αποφευχθεί μέσω ενός νέου «κοινωνικού συμβολαίου», το οποίο θα αναδιανείμει τον πλούτο στα φτωχότερα λαϊκά στρώματα. Βεβαίως η πρόταση αυτή είναι εύηχη και διαλαλείται από όλα τα κόμματα σε ολό-κληρο τον κόσμο, έστω και υποκριτικά. Το κακό, όμως, είναι ότι δεν έχει ουδεμία σχέση με την κατάρρευση της Βαβέλ της Παγκοσμιοποίησης.

Η κατάρρευση του μοντέλου της παγκοσμιοποίησης, που είχε ως ένα σκοπούμενό της τον παράνομο και μονομερή πλουτισμό μίας συγκεκριμένης κάστας ανθρώπων, έρχεται δια των μεθό-δων της, που αγνοούν την φύση, παράγοντας όλα τα φαινόμενα διάλυσης που αναφέρει στο άρθρο του ο Καρακούσης.

Οι τζιχανιστές που εισήλθαν στα γραφεία του γαλλικού περι-

οδικού και σκότωσαν όσους θεώρησαν ότι προσβάλλουν την πίστη τους, δεν το έκαναν επειδή ήταν φτωχοί και ζητούσαν μία καλύτερη οικονομική μοίρα για τους ίδιους και τα παιδιά τους. Άλλωστε οι χρηματοδότες των εν λόγω οργανώσεων είναι πάμπλουτοι και θα μπορούσαν να συμβάλλουν, αν ήθελαν, στο όραμα της παγκοσμιοποίησης. Το έκαναν για λόγους όχι μονεταριστικούς, αλλά βαθύτατα ψυχικούς, που δεν αίρονται με παροχή χρημάτων.

Η Βαβέλ δεν καταρρέει επειδή πήραν τα χρήματα οι «εκλε-κτοί». Η Βαβέλ καταρρέει ακριβώς επειδή είναι Βαβέλ. Το παγκόσμιο σύστημα και οι «εκλεκτοί» του διέπραξαν μία ύβρη ενάντια στην Θεία Δημιουργία και οι συνέπειες αυτού είναι αναπόφευκτες. Επίσης αναπόφευκτη η αναστροφή της ύβρεως διά της επικράτησης των εθνικιστικών ιδεωδών σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Μπορεί οι ταγοί της παγκοσμιοποίησης να «ξορκίζουν το κακό», λέγοντας ότι δεν πρέπει να έρθει ο Εθνικισμός, όμως η πραγματικότητα είναι ότι ο Εθνικισμός είναι το φάρμακο για την αδιέξοδη και ασφυκτική κατάσταση που δημιούργησαν οι απανταχού πλουτοκράτες, μαρξιστές ή φιλελεύθεροι.

Διεθνής Επικαιρότητα

(Φιλο)μουσουλμανικό παραλήρημα

ΣΟΥΗΔΙΑ: Στην Σουηδία βουλευτής των Σοσι-αλδημοκρατών υπέβαλε μήνυση και ασκή-θηκε ποινική δίωξη (να’ναι καλά ο… αντιρα-τσιστικός νόμος, που ισχύει και στην Πατρίδα μας) εναντίον ενός «ακροδεξιού» συναδέλ-φου της βουλευτή για «υποκίνηση σε ρατσι-στικό μίσος», μετά τα σχόλιά του για την μαζι-κή δολοφονία των στελεχών της γαλλικής σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo. «Συνέ-δεσε τους πιστούς μουσουλμάνους με την τρομοκρατία. Τα σχόλια αυτά είναι προσβλη-τικά προς μια ομάδα ανθρώπων και θέλω να εξεταστεί αν εμπίπτουν στη νομοθεσία κατά του ρατσιστικού μίσους», εξήγησε η Βερόνικα Παλμ, αναφερόμενη στα σχόλια του γ.γ. των Σουηδών Δημοκρατών και αντιπροέδρου του σουηδικού κοινοβουλίου, Μπγιορν Σέντερ, ότι «Η “θρησκεία της ειρήνης” έδειξε το πρόσωπό της». Γι’ αυτό ψηφίστηκε και στην Ελλάδα το εθνοκτόνο αντιρατσιστικό ν/σ: Για να μην μπο-ρεί να αντιδράσει κανείς στα εγκλήματα «στο όνομα του Αλλάχ» ,τα οποία φυσικά ευλογού-νται από τα γνωστά ξένα κέντρα.

Έρευνα για εγκλήματα πολέμου

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ: Οι εισαγγελείς του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ICC) ανακοίνωσαν την περασμένη Παρασκευή ότι θα ξεκινήσουν προ-καταρκτική εξέταση σχετικά με την πιθανή διάπραξη εγκλημάτων πολέμου στα Παλαιστι-νιακά Εδάφη από το καλοκαίρι του 2014. Από την προκαταρκτική έρευνα θα καθοριστεί εάν υπάρχει «βάσιμος λόγος» να ξεκινήσει έρευνα για το θέμα, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει στην απαγγελία κατηγοριών σε βάρος προ-σώπων, είτε από την ισραηλινή είτε από την παλαιστινιακή πλευρά, διευκρίνισε η εισαγγε-λία. Την 1η Ιανουαρίου η Παλαιστινιακή Αρχή αναγνώρισε την αρμοδιότητα του ICC, αρχής γενομένης από τις 13 Ιουνίου 2014, ημερομη-νία κατά την οποία το Ισραήλ ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση συλλήψεων στην κατεχόμενη Δυτι-κή Όχθη, λίγο πριν ξεσπάσει ο πόλεμος στην

Λωρίδα της Γάζας.

Απών ο Πούτιν από τις εκδηλώσεις για το Άουσβιτς

ΡΩΣΙΑ: Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δεν θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις μνήμης του Ολοκαυτώματος που θα πραγματοποιη-θούν στην Πολωνία, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ, ενώ δεν έχει ακόμη απο-φασίσει αν θα παραστεί σε σχετική εκδήλωση στην τσεχική πρωτεύουσα. Πηγές δήλωσαν ότι ο Πούτιν κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συμμετάσχει μαζί με τους άλλους παγκόσμι-ους ηγέτες στις εκδηλώσεις στις 27 Ιανου-αρίου στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς εξαιτίας του αρνητικού κλίματος

που έχει δημιουργηθεί λόγω της ουκρανι-κής κρίσης. Παράλληλα, στην Τσεχική Δημο-κρατία ο πρόεδρος Μίλος Ζέμαν, επικριτής των κυρώσεων εις βάρος της Μόσχας, που έχει εκφραστεί θετικά για την στάση της Ρωσίας στην ουκρανική κρίση, προσκάλεσε τον πρόεδρο Πούτιν και άλλους ηγέτες των συμμάχων στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο σε μία ξεχωριστή, μικρότερης κλίμακας εκδήλωση.

«Είμαστε όλοι Μωάμεθ»

«Είμαστε όλοι Μωάμεθ» βροντοφωνάζουν ορισμένες εφημερίδες στον ισλαμικό κόσμο, αναφερόμενες στην «υπεροψία, την υποκρισία και τον ρατσισμό της Δύσης». Βλέπουν δύο μέτρα και δύο σταθμά και με αυτή την έννοια οι περισσότερες εφημερίδες στην Μέση Ανατολή

- ακόμα και μετριοπαθείς - καταγγέλλουν την πρωτοσέλιδη γελοιογραφία με τον δακρυσμέ-νο Μωάμεθ στο «τεύχος των επιζώντων» του Σαρλί. «Το Charlie Hebdo συνεχίζει την πρό-κληση», «ρίχνει λάδι στη φωτιά του μίσους», «η ατίμωση δεν τελείωσε» είναι μερικοί από τους τίτλους σε έντυπα που κυκλοφορούν από την Ιορδανία μέχρι φυσικά τις θεοκρατίες του Ιράν και της Σαουδικής Αραβίας. Η ανεξάρτητη El Chourouk δημοσίευσε στην πρώτη σελίδα δικό της σκίτσο που δείχνει έναν άνδρα να κρατάει πανό που γράφει «Είμαι Σαρλί», δίπλα σε ένα άρμα μάχης που συντρίβει πανό από την Παλαιστίνη, το Μαλί, την Γάζα, το Ιράκ και την Συρία. Η λεζάντα πάνω από το σκίτσο γράφει: «Είμαστε όλοι Μωάμεθ». Ο αρθρογράφος της, Χ. Ρασντίν, επικρίνει την γαλλική κυβέρνηση που χρηματοδότησε τη νέα έκδοση του Charlie Hebdo, λέγοντας ότι αυτό «παραβιάζει όλες τις κόκκινες γραμμές, και είναι ανοιχτή σταυροφο-ρία κατά των μουσουλμάνων».

Μετανάστευση λόγω κλιματικών αλλαγών

Σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες, οι κυβερνήσεις θα πρέπει να προετοιμαστούν για την αύξηση της μετανάστευσης λόγω της κλιματικής αλλαγής. Εμπειρογνώμονες για το κλίμα επεσήμαναν ότι οι πόλεμοι και οι συγκρούσεις προκαλούν μόλις το 1/10 των εκτοπισμών πληθυσμών από τις εστίες τους σε σχέση με την κλιματική αλλαγή. Όπως προ-βλέπουν, εκατομμύρια άνθρωποι θα υποχρε-ωθούν να εγκαταλείψουν τις χώρες τους και ίσως μόνιμα, λόγω της ανόδου της στάθμης της θάλασσας, των πλημμυρών, των ξηρασι-ών και των ακραίων φαινομένων όπως καύ-σωνες και οι φυσικές καταστροφές, όπως οι σεισμοί και τα τσουνάμι. Το θέμα είναι πολιτικά ευαίσθητο σε μια εποχή που η οικονομική λιτό-τητα ασκεί πίεση στην «γενναιοδωρία» των χωρών υποδοχής και τα αντιμεταναστευτικά συναισθήματα αυξάνονται σε πολλές χώρες, κυρίως στην Ευρώπη. Οι κυβερνήσεις πρέπει άμεσα να λάβουν δράση καθώς η αλλαγή του κλίματος στερεί από τους ανθρώπους τρόφιμα και νερό και έτσι οι συγκρούσεις θα είναι ανα-πόφευκτες.

Σε κατάσταση υψηλού συναγερμού ΒΕΛΓΙΟ: Συνολικά 15 άτομα έχουν συλληφθεί ενώ το Βέλγιο βρίσκεται στο δεύτερο υψηλό-τερο επίπεδο συναγερμό, μετά την επεισοδιακή αντιτρομοκρατική επιχείρηση στην Βερβιέ, όπου σκοτώθηκαν δύο ύποπτοι που φέρονται να σχεδίαζαν «άμεσα» τρομοκρατική επίθεση με στόχο την αστυνομία. Βρέθηκαν τέσσερα καλάσνικοφ και υλικό που θα χρησιμοποιείτο για κατασκευή εκρηκτικών, καθώς και στολές αστυνομικών, ένδειξη πως η επίθεση, με τζι-χαντιστικό χαρακτήρα, θα είχε στόχο την αστυνομία. Η απόφαση για ενίσχυση του επιπέδου συναγερμού ελήφθη σε έκτακτη συνεδρίαση της βελγικής κυβέρνησης. Ο πρωθυπουργός Σαρλ Μισέλ ανέφερε πως «δεν έχουμε σε γνώση μας συγκεκριμένη απειλή» για τρομοκρα-τική επίθεση, «αλλά θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί». Το επίπεδο συναγερμού (σε «3», με υψηλότερο το «4») επιτρέπει λήψη προληπτικών μέτρων ασφαλείας σε πιθανούς στόχους χωρίς να απαιτείται προηγουμένως στοιχείο ή ένδειξη κινδύνου.

Οι τζιχανιστές που εισήλθαν στα γραφεία του γαλλικού περιοδικού και δολοφόνησαν, δεν το έκαναν επειδή ήταν

φτωχοί, αλλά για την πίστη τους στο Ισλάμ

Page 21: Φύλλο 912

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ

iΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Άρματ’ αν σου λείπουν και κανόνια Σου περισσεύει η πίστι κ’ η καρδιά. Τρεις χιλιάδες, ένδοξα όλα, χρόνια Τη χρυσή σου αλλάζουν Λευτεριά.

Κ’ είναι κάθε χρόνος, κάθε αιώνας Ένα στίφος άϋλο, ένας στρατός –

Άνισος στα σίδερα ο αγώνας Άνισος και στα όπλα του φωτός.

Με το αστραφτερό σου οπλίσου Δίκηο Χτύπησε τη βία θαρρετά

Κάλλιο νάχης θάνατο αντρίκειο Παρά νάζηες δίχως Αρετή!

Μα, γλυκειά μου Ελλάδα, δεν πεθαίνειςΌπως δεν επέθανες ποτέ!

Ζης αιώνια κι’ όλους ανασταίνειςΌταν ξαναλές: Μολών λαβέ!

Γ. ΑΘΑΝΑΣ

21ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λίγες μόλις ημέρες μας χωρίζουν από την διεξαγωγή των εκλογών της 25ης Ιανουα-ρίου. Το σκηνικό δείχνει να έχει ξεκαθαρίσει μόνο ως προς τα εξής πράγματα: ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα, αλλά χωρίς την απαιτούμενη αυτοδυναμία και με διάφορα στελέχη του να κάνουν «περίεργες» δηλώσεις, λες και φοβούνται την εντολή διακυβέρνησης. Η ΝΔ γνωρίζει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσει τις εκλογές. Ο Σαμαράς νοιάζεται πολύ περισσότερο να μετριάσει το μέγεθος της ήττας, ακριβώς για να μην εκπαραθυ-ρωθεί άμεσα από την ηγεσία του κόμματος. Ελπίζει ότι θα καταφέρει να ελέγξει τους τριγμούς αυτής της ήττας και να μπορέσει να αντιμετωπίσει τους δελφίνους, οι οποίοι σίγουρα θα κάνουν την εμφάνιση τους το βράδυ των εκλογών. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι αναμφισβήτητα το τρίτο κόμμα, παρά τις «φιλότιμες» προσπάθειες των δημο-σκοπικών εταιριών να δείχνουν ότι η κατά-σταση είναι «ντέρμπι» και το αποτέλεσμα αμφίρροπο. Κοιτάζοντας το σκηνικό της

κεντροαριστεράς στην ολότητα του θα δια-πιστώσουμε ότι Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ και ΚΙΔΗΣΟ θα πρέπει να μοιραστούν ένα ποσοστό γύρω στο 12%. Πιο πάνω δεν μπορεί να είναι, γιατί αρκετοί κεντροαριστεροί έχουν μετακινηθεί προς τον ΣΥΡΙΖΑ, λόγω της αύρας εξουσίας που αυτός εκπέμπει. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανόν οι δύο από τους τρεις (η καμπάνα βαράει για ΠΑΣΟΚ και ΚΙΔΗΣΟ πιο πολύ εξαιτίας του αλληλοφαγώματός τους) να βρεθούν εκτός του νέου Κοινοβουλίου. Το ζωτικό σημείο για το σύστημα είναι να βάλει εντός Βουλής τόσο το Ποτάμι και ενδεχομένως μια από τις δύο μορφές του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να έχει την δυνατό-τητα για καλύτερη προώθηση της επόμενης μνημονιακής συγκυβέρνησης. Ποια θα είναι, όμως, η μετεκλογική κατά-σταση, έτσι ώστε να φανεί αν είναι πραγμα-τοποιήσιμη ή όχι η νέα συγκυβέρνηση; Μπο-ρεί ο Λαφαζάνης να υποστηρίζει ότι απο-κλείεται ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστεί με τη ΝΔ, το Ποτάμι, το ΠΑΣΟΚ και το μόρφωμα του Τζέφρυ, στην ουσία όμως δεν το πιστεύει. Απλώς, τέτοια λόγια και ανάλογη συμπερι-φορά, του την υπαγορεύει ο ρόλος του, ως αριστερή αντιπολίτευση μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Με δεδομένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να φτάσει στην αυτοδυναμία (κάτι που στην πραγματικότητα δεν θέλει ούτε ο ίδιος) είναι αναγκασμένος να συνεργαστεί με όποιο από τα τρία προαναφερόμενα κόμματα της κεντροαριστεράς κατορθώσει να μπει στη Βουλή. Να επιδιώξει νέες εκλογές θα είναι

γι’ αυτόν μεγάλο ρίσκο, καθώς σ’ αυτή την περίπτωση θα υποστεί ακόμα πιο έντονα το επιχείρημα της καταστροφολογίας, με την ανάλογη πίεση από επιχειρηματικούς κύκλους της Χώρας και του εξωτερικού, με τους οποίους «νταραβερίζεται» σε διερευ-νητικό επίπεδο εδώ και ορισμένο χρονικό διάστημα. Υπάρχει, βεβαίως, και η εναλλα-κτική λύση της συνεργασίας με τη ΝΔ, «ο μεγάλος συνασπισμός» δηλαδή, αλλά στην συγκεκριμένη φάση δείχνει μάλλον ανώρι-μη για πραγματοποίηση. Όχι μόνον επειδή η ήδη προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα τους δεν αφήνει επί του παρόντος τέτοια περιθώρια, οπότε μια τέτοιου είδους κυβερ-νητική συνεργασία θα μπορούσε να γίνει μόνο στο πλαίσιο μιας κυβέρνησης «εθνικής ενότητας», με πρωθυπουργό πιθανότατα κάποιο τρίτο πρόσωπο, για να μην φαίνεται ως «ανάρμοστη σχέση». Πολύ περισσότερο, όμως, το γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας αποκλείει ένα τέτοιο σενάριο, ακριβώς επει-δή σε μια τέτοια περίπτωση το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών θα καταστεί, με τον πιο επίσημο τρόπο, η Αξιωματική Αντιπο-λίτευση.Κάτι τέτοιο θα μετατρεπόταν σε εφιάλτη για το σύστημα, το κομματικό του υπηρετικό προσωπικό, το εκδοτικό κατεστημένο και τις υπόλοιπες παραφυάδες του συστήματος. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ φθαρεί από την άσκηση της κυβερνητικής εξουσίας θα πρέπει να υπάρ-χει «αξιόπιστη» αντιπολίτευση στο πρόσωπο

της ΝΔ και όχι σ’ αυτό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία δεν ελέγχεται στο ελάχιστο από το αντεθνικό και αντιλαϊκό σύστημα. Στην ουσία, όπως αναφέραμε και προηγου-μένως, μια χαρά κάθεται στον ΣΥΡΙΖΑ το να μην έχει την αυτοδυναμία. Μία κυβερνητική συνεργασία με οποιοδήποτε από τα πολιτικά μορφώματα της κεντροαριστεράς του προ-σφέρει το καλύτερο άλλοθι για τις κωλο-τούμπες που κατά συρροή θα κάνει ως επικεφαλής στην κυβέρνηση. Αυτό ακριβώς υπονόησε ο Σουλτς όταν είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναγκαστεί να σχηματίσει κυβέρνηση συνασπισμού και δεν υπάρχει υποψήφιος εταίρος, ο οποίος θα συμφωνήσει με αυτά που εμφανίζονται σαν ριζοσπαστικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Η ιστορία, λοιπόν, θα επαναλη-φθεί όπως το 2012, όταν η ΔΗΜΑΡ προσέ-φερε το αριστερό άλλοθι που χρειαζόταν οι Σαμαράς-Βενιζέλος για την φρέσκια κυβέρ-νηση τους. Τώρα είτε το Ποτάμι, είτε το ΠΑΣΟΚ ή ο Τζέφρυ θα κληθούν να δώσουν στην κυβέρνηση Τσίπρα αυτό το άλλοθι. Ο τρόμος της διερευνητικής εντολής στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ως Τρίτη Πολιτική Δύναμη, στοιχειώνει σαν εφιάλτης τα όνειρα των κύκλων εκείνων που κινούν τα νήματα στην εγχώρια συστημική πολιτική σκηνή. Γι’ αυτό και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ως η μόνη γνήσια αντισυστημική πολιτική έκφραση, θα είναι ο μεγάλος και ουσιαστικός νικητής στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΤΟΜΥΣΤΙΚΟ

ΤΟΥΑΤΣΑΛΙΟΥ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΣ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Απελπισμένοι οι Πασόκοι επειδή η Χρυσή Αυγή «κλείδωσε» την τρίτη θέση

Σε απόγνωση βρίσκονται οι διάφορες κομματικές εκφράσεις του συστήματος, επειδή βλέπουν πλέον ξεκάθαρα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι Τρίτο Κόμμα, παρά τις διώξεις, τις συκοφαντίες και την συνωμοσία σιωπής εναντίον της. Το ΠΑΣΟΚ αποτελεί έναν από τους πιο βασικούς φορείς αυτής της απόγνωσης, καθώς βλέπει το αυτονόητο το οποίο δεν μπορεί να αποτρέψει, καθώς η κατάληψη της τρίτης Θέσης από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρέπει να θεωρείται ως δεδομένη. Αυτή ακριβώς η απόγνωση φαίνεται και σε άρθρο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά Δημήτρη Καρύδη, ο οποίος μεταξύ άλλων λέει και τα εξής:

«Γι αυτό ο ρόλος του τρίτου κόμματος θα είναι καταλυτικός για την εθνική μας στρατηγική, για το μέλλον της χώρας. Το να μη σχηματιστεί κυβέρνηση και να πάμε σε δεύτερες, τρίτες κ.λ.π. εκλογές θα είναι καταστροφή, πιθανόν μοιραία για τον τόπο. Είναι λοιπόν κρίσιμο το ποιος θα είναι τρίτο κόμμα. Ποιος θα έχει την τρίτη εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης, σύμφωνα με το Σύνταγμα. Θα είναι ντροπή για όλους μας την εντολή να πάρουν στα χέρια τους οι νεοναζιστές της Χ.Α. που η μόνη θέση που τους αξίζει είναι στη φυλακή».

Πέρα από την φανερή εξουσιολαγνεία που διέπει το ΠΑΣΟΚ,

καθώς θέλουν την Τρίτη θέση για να διασφαλίσουν την συμ-μετοχή τους στην νέα συγκυβέρνηση, ακόμη πιο φανερή είναι η επίδειξη θράσους που κάνει ο εκπρόσωπος του πολιτικού αυτού εκτρώματος, επιτιθέμενος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μιας, λοιπόν, και θέλει να παραστήσει τον δικαστή έχουμε να του πούμε ότι αν υπάρχει ένας φορέας που θα έπρεπε να βρίσκεται στις φυλακές αυτός είναι αναμφίβολα το ΠΑΣΟΚ. Το κόμμα το οποίο έκλινε σε όλες τις πτώσεις την λέξη κλέφτης, έκανε την διαφθορά κοινωνική επιστήμη, εκφύλισε εντελώς την αξία της πολιτικής και χρωστάει αμέτρητα ποσά τα οποία δεν πρόκει-ται να εξοφλήσει ποτέ. Ο θρασύτατος Καρύδης και οι όμοιοί του γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Αρχηγός και οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές για τις Ιδέες τους και την πολιτική τους δράση και όχι επειδή είναι ανακατεμένοι σε σκάνδαλα με μίζες και απάτες. Συν τοις άλλοις, δεν υπέγραψαν κανένα Μνημόνιο και δεν παραχώρησαν την δημόσια περιουσία της Χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους.

Ας ετοιμάζεται για την οριστική έξοδο από το Κοινοβούλιο το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου και πολύ περισσότερο ας δει τον πολιτικό θρίαμβο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εκείνο το βράδυ.

Page 22: Φύλλο 912

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 201522 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΑποστέλλονται με αντικαταβολή σε όλη την χώρα με ένα τηλεφώνημα στο 6949361466

Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Θ. ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ

Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣΤΟΜΕΑΣ Χ

Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

• ΟΜαύροςΣεπτέμβρηςτουΕλληνισμού

• ΠροσωπικότητακαιΑτομοκεντρισμός

• ΟιΉρωεςΔενΠεθαίνουνΠοτέ

• ΜεΟδηγότονΑρχηγόμας

• ΤαΝαρκωτικάσανΜέσοΕλέγχουτηςΝεολαίας

• Όμηρος:ΟΠοιητήςτωνΕλλήνων

• Ασκητική:ΗΠαρακαταθήκητουΕθνικούΑγώνα

• ΓιαμιαΜεταφυσικήΘεώρησητηςΠολιτικής

MAIANΔΡΟΣ

09TEYXOΣΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΟ

68ΣΕΛΙΔΕΣ

ΦυλήΙστορία

Πολιτισμός

Διαβάστε σε αυτό το τεύχος

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ

ΜπορείτενατοπρομηθευτείτεστιςκατάτόπουςΤ.Ο.τουΛαϊκούΣυνδέσμουκαθώςκαιστοτηλ.

6949361466Τιμή:4€ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Η παράνομη και αντισυνταγματική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή από τη Χούντα Σαμαρά, η οποία εξαπολύθηκε στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου, είχε διττό στόχο: Αφενός να φιμώσει δια των προφυλακίσεων τη Φωνή του Ελληνικού Λαού, τη Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών και αφετέρου με τη χρήση αντι-συνταγματικών μεθοδεύσεων, να στραγγαλίσει οικονομικά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.Η αντισυνταγματική απόφαση μιας παράνομης -μετά τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής- Βουλής, δια της οποίας αναστέλλεται η κρατική χρηματοδότηση ενός νόμιμου Πολιτικού Κινήματος, αποσκοπεί ακριβώς στην παρεμπόδιση του νόμιμου Πολιτικού Αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Με τέτοιου είδους αθλιό-τητες, η Χούντα Σαμαρά επιδιώκει να νοθεύσει τη σαφή και

ρητή εντολή 540.000 Ελλήνων κι Ελληνίδων προς το Εθνι-κιστικό Κίνημα. Συνεπώς οι μεθοδεύσεις της Χούντας εις βάρος του Κινήματος, είναι μεθοδεύσεις που στρέφονται ευθέως κατά της ελεύθερης πολιτικής βούλησης του Λαού!Η Δύναμη του Ελληνικού Λαού είναι η Χρυσή Αυγή και η Δύναμη της Χρυσής Αυγής είναι ο Ελληνικός Λαός!Μέσα στη σκοτεινότερη Τυραννία που σκεπάζει το Λαό και την Πατρίδα μας, κρατάμε άσβεστη τη Δάδα της Εθνικής Αντίστασης: Συμβάλλω στο γκρέμισμα της Χούντας Σαμαρά - Στηρίζω Οικονομικά το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή!

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0315.83.0200590942IBAN: GR 04026 03150 00083 02005 90942

ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ

Page 23: Φύλλο 912

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 23

Η Φωνή του Λαού

ελα σε επαφη mε την χρυση αυγη

Επιστολές - Συνεργασίες c Τ.Θ. 8346, Τ.Κ. 10010, ΑΘΗΝΑ c [email protected]

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΑΤΙΜΩΝ Τα ΜΜΕ φιμώνουν τον Λαϊκό Σύν-

δεσμο. Το κανάλι ALPHA του κατη-γορούμενου για κακούργημα αφε-ντικού του παρουσιάζει κόμματα όπως την ΔΗΜΑΡ τους ΑΝΕΛ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ που είναι εκτός Βουλής και αγνοεί αντιδημοκρατικά το τρίτο πολιτικό κόμμα την Χρυσή Αυγή. Ο ALPHA που παρουσίαζε τους Λαθρο-μετανάστες της Μανωλάδας και τους Σύριους Λαθροεισβολείς αγνοεί τους Έλληνες Εθνικιστές, που μαζί με το MEGA, τον ANT1, τον ΣΚΑΙ και την κρατική τηλεόραση πρωταγωνίστησαν στην στημένη και παράνομη πολιτι-κή Δίωξη της Χρυσής Αυγής. Η πιο βρώμικη πολιτική σκευωρία από την μεταπολίτευση και μετά κατά ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος μια μόνο λέξη μπορεί να την χαρακτηρίσει «ΑΤΙΜΗ» και μάλιστα από άτιμους ανθρώπους.

Μια είναι η απάντηση στους άτι-μους πολιτικούς και τα ΜΜΕ της διαπλοκής. Στις 25 Ιανουαρίου, ψήφο στη Χρυσή Αυγή για να πάει η Τρίτη Εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης στα χέρια του Νικόλαου Μιχαλο-λιάκου και όχι στον υπάλληλο του Λαμπράκη και του Μπόμπολα και το ανθελληνικό συνονθύλευμά του.

Γ.Π.

p

ΩΡΙΜΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣΓΙΑ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ Είναι πλέον καιρός η Ελλάδα να

διοικηθεί από ένα κοινωνικό εθνι-κιστικό σύστημα μάλλον παρά από οποιοδήποτε καθεστώς. Κι αυτό γιατί σε αντίθεση με το τελευταίο που

καθιστά την βούληση των αρχόντων επικυρίαρχη του λαού οδηγώντας τη γνήσια λαϊκή ετυμηγορία σε καθίζη-ση, το σύστημα ως ζωντανός οργα-νισμός θέτει τους πάντες σε δράση προς όφελος του επιδιωκόμενου σκο-πού, στην προκειμένη περίπτωση την πλήρωση των εθνικών ιδανικών.

Οι συνθήκες βρίσκονται σε μία σταθερή πορεία ωρίμανσης για την ομαλή ίδρυση του εθνικού κράτους, την αντιστροφή δηλαδή της νυν υπο-ταγής του έθνους στην εξυπηρέτηση της εξουσίας. Ως Έλληνες εθνικιστές πρέπει να δείξουμε το δρόμο της άνωθι κοινωνικοπολιτικής μεταβο-λής με την ψήφο μας.

Το ελάχιστο πρακτέο σε αυτήν την περίοδο της ιδεολογικής σύγχυσης και αξιακής κρίσης είναι να ενδυνα-μώσουμε τον φορέα που ρητά προ-τάσσει το εθνικό συμφέρον έναντι των άλλων με συγκεκριμένες πολι-τικές προτάσεις. Γι ᾽αυτό στηρίζουμε τον Λαϊκό Σύνδεσμο. Καμιά διαρροή ψήφων στους υπολοίπους διεθνιστές των οποίων η πολιτική αποδεδειγμέ-νως οδηγεί στον βιολογικό αφανισμό των Ελλήνων.

E.K.

p

ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥΣ - Τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής

Αυγής είναι στη φυλακή, όταν οι ηγέ-τες της Αριστεράς ζουν μία πολυτελή ζωή.

- Σύμφωνα με τον έλεγχο του ΣΔΟΕ η Χρυσή Αυγή δεν έχει κάποια άλλη χρηματοδότηση εκτός από το κράτος ( η οποία κόπηκε ) και από τις βου-λευτικές αποζημιώσεις. Κάτι τέτοιο πρέπει να διαπιστωθεί και για τα αριστερά κόμματα. Τολμάνε άραγε οι αρχηγοί τους τον οικονομικό έλεγχο ;

- Η Χρυσή Αυγή θέτει ξεκάθαρους εθνικούς φραγμούς στην οικονομία, οι οποίοι θα συντελέσουν στη δημι-ουργία ενός αυτάρκους σοσιαλιστικού κράτους, σε αντίθεση με τα αποκόμ-ματα της σύγχρονη Αριστεράς που ανοίγονται και άρα υποτάσσονται στο διεθνές κεφάλαιο.

- Μπροστά στο αδιέξοδο της άρρω-στης διεθνιστικής πολιτικής που πρεσβεύουν τα Αριστερά κόμματα, η Χρυσή Αυγή έχει την πρόθεση να αποκαταστήσει έστω και με βίαιο τρόπο τους ισχνούς συνεκτικούς κοι-νωνικούς δεσμούς.

- Η νεολαία της Χρυσής Αυγής είναι η πιο μάχιμη και η πιο υγιής σωματικά και πνευματικά.

- Οι βουλευτές της είναι πολύ περισσότερο κοντά στο λαό από τους αντιστοίχους των αριστερών δήθεν φιλολαϊκών κομμάτων.

Η Αριστερά συνιστά τρόπο πολι-τικής ζωής. Το έθνος όμως είναι ο συνολικός τρόπος ζωής. Γι’αυτό και προέχει των εκάστοτε πολιτικών επι-λογών.

ΚΩΣΤΑΣ

7 χρόνια πριν...Ραγδαίες οι εξελίξεις στο

Κόσσοβο, καμία κινητικότητα στην Ελλάδα

Την αντίθεσή του στην ενδεχόμενη μονομερή ανε-ξαρτησία του Κοσσόβου εξέφρασε προ λίγων ημε-ρών από την Σόφια ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλα-ντιμίρ Πούτιν, χαρακτηρίζοντας μια τέτοια ενέργεια ως ανήθικη και παράνομη. Πιστός στην στρατηγική που επέλεξε, ο Ρώσος πρόεδρος είχε και προηγου-μένως καταστήσει σαφές, δια μέσου του απεσταλ-μένου του στα Ηνωμένα Έθνη, ότι ο ΟΗΕ δεν θα δεχθεί ποτέ ως μέλος της ένα κρατικό μόρφωμα, το οποίο προέρχεται από διαδικασίες που δεν προ-βλέπει το Διεθνές Δίκαιο ενώ παράλληλα αντιπρό-τεινε την ομαλή διεξαγωγή διαπραγματεύσεων που θα καταλήξουν σε αμοιβαίο συμβιβασμό μεταξύ Σερβίας και Αλβανίας. Στον αντίποδα οι ΗΠΑ πιέ-ζουν με κάθε τρόπο την, το συντομότερο δυνατόν, ανεξαρτητοποίηση του Κοσσόβου (με παράλληλη αναγνώριση των Σκοπίων ως «Μακεδονία») ώστε να αποκτήσουν πολιτική και στρατιωτική ισχύ στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, κάτι που γίνεται κατανοητό από την πλήρη σύμπλευση της εξωτε-ρικής της πολιτικής με αυτή των προτεκτοράτων της, δηλαδή την Αλβανία και τα Σκόπια, τα οποία προωθούν για λογαριασμό της τα συμφέροντά της. Σε αυτόν τον διπλωματικό πόλεμο η Ελλάδα επέλε-ξε τον συνήθη δρόμο της απάθειας, αλλά σύντομα θα κληθεί να πάρει συγκεκριμένες αποφάσεις κι αυτό γιατί το Κόσσοβο αποτελεί ένα στρατηγικό σημείο-κλειδί και ο ενδεχόμενος (παράνομος) έλεγ-χος αυτής της περιοχής από τον Αλβανικό πληθυ-σμό θα σηματοδοτήσει μια νέα σειρά αναταραχών που θα επηρεάσουν τόσο την ευρύτερη περιοχή της Βαλκανικής χερσονήσου, όσο και την ίδια. Είναι όμως η Ελλάδα στρατηγικά προετοιμασμέ-νη, ούσα μέλος-κράτος της Ε.Ε. να αντιμετωπίσει τέτοιες κρίσεις ή μήπως οι δικαιολογίες περί «στα-θερότητας», «ειρήνης» και «κλίματος συνεργασίας» θα αποτελέσουν τον προάγγελο για μια σειρά γεγο-νότων που θα πλήξουν τα εθνικά μας συμφέροντα; Η Ιστορία έχει αποδείξει ότι η ελληνική διπλωματία είναι πέρα για πέρα ανίκανη να χειριστεί κρίσεις, εντός κι εκτός συνόρων. Οι συμμαχίες που έχουμε συνάψει με τρίτες χώρες είναι από πολλές απόψεις ακατάλληλες, χωρίς αυτό να συνεπάγεται απάλειψη των ευθυνών των κάθε λογής «εθνοσωτήρων». Είναι αυτές που έμμεσα επιβάλλουν μια στρατηγική απολύτως ζημιογόνα...»

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2008

ΑΘΗΝΑ Δηλιγιάννη 50ΑΓΡΙΝΙΟ Πάροδος ΚυριαζήΑΙΓΙΟ Αιγαλέως 62ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Μαζαράκη 34ΑΡΓΟΛΙΔΑ Παράσχου 9, ΝαύπλιοΑΡΤΕΜΙΔΑ Αγ. Μαρίνας 10ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 17 χλμ Νέας Εθνικής ΟδούΑΤΑΛΑΝΤΗ Εθνικής Αντιστάσεως 34ΑΧΑΡΝΕΣ Πλατεία ΚαράβουΒΑΡΔΑ ΗΛΕΙΑΣ Πατρών - Πύργου 50Β. ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ Λ. Κηφισίας 141ΓΥΘΕΙΟ Πλ. «Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη»ΔΡΑΜΑ Εθνικής Αμύνης 55ΖΑΚΥΝΘΟΣ Φωσκόλου 77ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ηροδότου 87 (Ν. Αλικαρνασσό)

ΘΑΣΟΣ Πρίνος Θάσου ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Καζαντζάκη 4ΚΑΒΑΛΑ Δαγκλή 10ΚΑΛΑΜΑΤΑ Χ. Κουμαντού 2 ΚΑΡΔΙΤΣΑ Καραϊσκάκη 7ΚΑΣΤΟΡΙΑ 11ης Νοέμβριου 9ΚΑΤΕΡΙΝΗ Δραγούμη 1 και ΕιρήνηςΚΕΡΚΥΡΑ Πολυχρονίου Κωνσταντά 2ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Δρακοπούλου 12 (Αργοστόλι)ΚΙΛΚΙΣ 21ης Ιουνίου 63KOZANH Πλ. Γιολδάση 2KOMOTHNH Σοφοκλέους Κομνηνού 2ΚΟΡΙΝΘΟΣ Κύπρου 64ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΠΕΛΛΑΣ Κεντρική πλατείαΚΩΣ Ομήρου και Ξενοκρίτου (Ζηπάρι)

ΛΑΜΙΑ Πλατεία Πάρκου και ΚολοκοτρώνηΛΕΣΒΟΣ Πλατεία Κυπρίων ΠατριωτώνΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Στρατηγού Ν. Ρόκα 94ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ Κεντρική ΠλατείαΜΕΓΑΡΑ 28ης Οκτωβρίου 65ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Κοντογιάννη 4ΜΕΣΣΗΝΗ Μερλοπούλου 27ΝΕΜΕΑ Δερβενακίων 20ΑΝ. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ Αγ. Νικολάου 31Ν. ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ Ποσειδώνος 34 (Άλιμος)ΞΑΝΘΗ Τσιμισκή 2ΠΕΙΡΑΙΑΣ Καραΐσκου 111ΠΕΡΑΜΑ 25ης Μαρτίου 7ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΚΙΛΚΙΣ Κεντρική ΠλατείαΠΡΕΒΕΖΑ Μάρκου Μπότσαρη 63

ΠΥΡΓΟΣ Αγ. Γεωργίου και ΥψηλάντουΡΟΔΟΣ Εθν. Μακαρίου 45 (Στοά Ροίκου)ΣΑΛΑΜΙΝΑ Λ. Φανερωμένης 3ΣΕΡΡΕΣ Ραιδεστού 1ΣΠΑΡΤΗ Λυκούργου 142ΣΤΡΥΜΩΝΙΚΟΣ Μ. Αλεξάνδρου 44, ΒρασνάΤΡΙΚΑΛΑ Καποδιστρίου 10 και ΑσκληπιούΤΡΙΠΟΛΗ Πλατεία Κολοκοτρώνη 8ΦΑΡΣΑΛΑ Θεοτοκοπούλου 2 (1ος Όροφος)ΧΑΛΚΙΔΑ Κιαπέκου 1ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Τερτσέτη 4 (Πολύγυρος)ΧΑΝΙΑ Τζανακάκη 40 - 42ΧΙΟΣ Κουντουριώτη 70 & Καλαμπόκα 89

εδω χτυπα η καρδια του εθνικισmου

Αθήνα: 210 8235030 Πειραιάς: 210 4172693 Αν. Αττική: 6947 285718 Δυτ. Αττικη: 6973 283559 Θεσσαλονίκη: 6970 138893 Αιτωλ/νία: 6987 082953 Αργολίδα: 6985 764633 Αρκαδία: 6974 882304 Άρτα: 6946 222044 Αχαΐα: 6948 550798 Βοιωτία: 6985 994905

Γαργαλιάνοι: 6977 224247 Γρεβενά: 6978 514514 Γύθειο: 6974 629128 Δράμα: 6978 834611 Δωδεκάνησα: 6947 780096Έβρος: 6947 179504 Εύβοια: 6993 955634 Ευρυτανία: 6988 888540 Ζάκυνθος: 6971 835209 Ηράκλειο: 6977 752198 Ηλεία: 6977 579856 Ημαθία: 6943 567011 Θεσπρωτία: 6980 838537 Ιωάννινα: 6938 147358 Καβάλα: 6931 087003

Καρδίτσα: 2441 73454 Καστοριά: 6978 514514 Κέρκυρα: 6937 621556 Κεφαλλονιά: 6945 134452 Κιλκίς: 6970 505407 Κοζάνη: 6984 342137 Κόρινθος: 6946 359976 Κυκλάδες: 6909 103541 Λακωνία: 27310 25806 Λάρισα: 6977 274402 Λασίθι: 6989 642299 Λευκάδα: 6936 796622 Μαγνησία: 6972 802167 Μεσσηνία: 6948 929090 Ξάνθη: 6984 784013

Πέλλα: 6972 226025 Πέραμα: 210 4416009 Πιέρια: 6970 881184 Πρέβεζα: 6985 771934 Ρέθυμνο: 6977 752198 Ρόδος: 6947 780096 Ροδόπη: 6983 504758 Σάμος: 6984 305181 Σέρρες: 6938 721350 Τρίκαλα: 6932 207727 Φθιώτιδα: 6988 888540

Φιλιατρά: 6945 662768 Φλώρινα: 6947 298150 Φωκίδα: 6988 888540 Χαλκιδική: 6970 885776 Χανιά: 6977 752198 Χίος: 6980 834045

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 210.6985121 - 210.6985171210.6985173 - 210.6985175

Καθημερινά 9:00 - 21:00

Επιστολές Συμπαράστασης προς τους φυλακισμένους Συναγωνιστές

μπορούν να αποστέλλονται προς:

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Σολωμού 3, ΤΚ 18100, Aθήνα

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Page 24: Φύλλο 912

Μ ου είναι ιδιαίτερη η τιμή που απευθύ-νομαι στον Λαό της Μακεδονίας μας, για την οποία έπεσαν τόσα παλικάρια.

Τι ειρωνεία της τύχης, αυτός ο οποίος έχτισε μια ολόκληρη πολιτική καριέρα πάνω στο όνομα της Μακεδονίας, να είναι αυτός που σήμερα, ως πρω-θυπουργός, αποδέχεται ονομασία των Σκοπίων ως «Μακεδονία».

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι δεν υπάρχει η οποιαδή-ποτε αναφορά στα Εθνικά Θέματα. Κανείς δεν δεσμεύεται, ούτε ο ψευτομακεδονομάχος Σαμαράς, ότι δεν πρόκειται να δεχτεί ονομασία των Σκοπίων που να περιέχει τον όρο «Μακεδονία». Καμία αναφορά για την τουρκική απειλή σε Αιγαίο και Θράκη. Στην Θράκη μας, όπου αλωνίζουν οι πράκτορες των τούρκων και «μαγειρεύουν» με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος θα βγάλει βουλευτή, εκλεκτό του τουρκικού προξενείου.

Για να βρεθούμε φυλακή στήθηκε μία ολόκληρη πολι-τική σκευωρία. Βλέποντας δημοσκοπήσεις στήσανε κατη-γορητήρια και είπανε ότι ολόκληρο το κόμμα της Χρυσής Αυγής είναι μία «εγκληματική οργάνωση». Αλήθεια, όταν κατηγορείτο για τη δολοφονία ενός αριστερού ένα μέλος της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα πρόεδρος νομαρχια-κής της, γιατί τότε δεν κατηγορήθηκε η Νέα Δημοκρατία ως εγκληματική οργάνωση;

ΔΕΝ ΚΡΥΨΑΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ,ΥΨΩΣΑΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Όμως ολόκληρη η σκευωρία αποκαλύφθηκε από το περίφημο βίντεο Μπαλτάκου, όπου ο ίδιος ο Γενικός Γραμ-ματέας της Κυβερνήσεως είπε ξεκάθαρα ότι όλα έγιναν κατόπιν πολιτικών πιέσεων. Με τηλέφωνα μας στείλανε στη φυλακή. Με τηλέφωνα σε επίορκους, οι οποίοι έγιναν εκτελεστές ενός συμβολαίου πολιτικού θανάτου ενός ολό-κληρου πολιτικού κόμματος.

Ενός κόμματος που πίστευαν ότι αμέσως μετά το σόου με τις χειροπέδες θα έπεφτε στο 2%. Εμείς όμως δεν τις κρύψαμε τις χειροπέδες, σηκώσαμε ψηλά το κεφάλι και φωνάξαμε γεμάτοι περηφάνια ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Μήνες μετά, παραμένουμε όρθιοι, αλύγιστοι και όσο χτυπάει μέσα στην καρδιά μας η Ελλάδα δεν πρόκειται να υποκύψουμε. Ακολούθησαν οι Ευρωεκλογές και η Χρυσή Αυγή ανεδείχθη τρίτο κόμμα της χώρας όπως είναι και σήμερα, όσο και αν θέλουν να το κρύψουν.

Μας έβαλαν στη φυλακή, δολοφόνησαν Συναγωνιστές μας, μας απέκλεισαν από τα κανάλια, τις φυλλάδες και τα ραδιόφωνα τους. Όμως κανένα ψέμα δεν διαρκεί πολύ. Τι έγιναν οι δήθεν χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής που θα ανακάλυπταν; Που είναι τα οπλοστάσια; Ο Λαός έχει κατα-λάβει ότι είμαστε αθώοι και γι’ αυτό η ψήφος στη Χρυσή Αυγή είναι και μια ψήφος για την Αληθινή Δικαιοσύνη.

Να σπάσουν τα κελιά της Τιμής, να ελευθερωθούν οι Αγω-νιστές της Χρυσής Αυγής και να ξαμοληθεί ξανά ελεύθε-ρος ο Εθνικισμός σε ολόκληρη τη χώρα, να αντηχήσουν και πάλι οι δρόμοι και οι πλατείες από τα εμβατήριά μας και να κυματίσουν ελεύθερες στον αέρα οι Σημαίες μας.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΟΧΟΣΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ;

Δεν μπορούν να απαντήσουν στα ερωτήματα που θέτουμε. Ποιος φταίει για την σημερινή κατάσταση της χώρας εκτός από την χούντα του Μνημονίου; Ποιος οδήγησε χιλιάδες Έλληνες στην αυτοκτονία και εκατομ-μύρια στην ανεργία; Ποιος είναι ο μεγάλος ένοχος για την παρακμή της Πατρίδας, πέρα απ’ το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ που κυβέρνησαν; Και όμως, γυρνάνε οι θλιβεροί κομ-ματάρχες σε χωριά και σε πόλεις και λένε «ψηφίστε ΝΔ για να σώσετε την Πατρίδα», για την «σταθερότητα». Ποια «σταθερότητα»; Της κακομοιριάς και της μιζέριας;

Δεν συγχωρούν στην Χρυσή Αυγή ότι εμείς ήμα-σταν οι μόνοι που αντισταθήκαμε στην μαρξιστική πανούκλα και στην φιλελεύθερη λέπρα. Δεν μας συγχωρούν ότι ήμασταν οι πρώτοι που μιλήσαμε για το πρόβλημα «λαθρομετανάστες», το οποίο υποκριτικά θυμά-ται ο Σαμαράς κάθε προεκλογική περίοδο.

Την ίδια ώρα που εκατομμύρια λαθρομετανάστες βρί-σκονται στην Πατρίδα μας, δημογραφικός θάνατος απειλεί το Έθνος. Υπάρχουν δημοτικά σχολεία που μέσα σε μία τάξη είκοσι παιδιών, υπάρχουν μόνο 2 - 3 Ελληνόπου-λα. Πεθαίνει ο Ελληνισμός και αυτοί μας λένε αριθμούς, λογιστικά τερτίπια και ασχολούνται με τους τοκογλύφους πάτρωνές τους και όχι με την Πατρίδα που χάνεται.

Απέναντι σε όλα αυτά η Χρυσή Αυγή έχει θέσεις ξεκά-θαρες, για Εθνική Πολιτική. Για εμάς Εθνική Πολιτική σημαίνει πρώτα απ’ όλα καταγγελία του Μνημονίου. Η Ελλάδα δεν κέρδισε τίποτα και από το μνημόνιο. Όλη αυτή η κινδυνολογία, την οποία επικαλούνται, είναι λόγος κενός, είναι ένα ακόμα προεκλογικό ψέμα. Ό,τι και αν κάνουν δεν πρόκειται να φοβίσουν τον Ελληνικό Λαό. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ οδεύουν ολοταχώς προς τα σκουπί-δια της πολιτικής ιστορίας του τόπου.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ

Με αφορμή τις δημοσκοπήσεις να σας πω κάτι. Σε όλες εμφανίζουν μία μικρή διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Αυτό είναι μεγάλο ψέμα. Η διαφορά είναι μεγάλη, αλλά η πόλωση βολεύει και τους δύο και γι’ αυτό τη συντηρούν. Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να κλέψουν την ψήφο των Εθνικιστών προκειμένου να γίνουν αυτοί ακόμα πιο δυνα-τοί. Ό,τι κι αν κάνουν όμως εμείς θα παραμείνουμε απο-φασισμένοι στις γραμμές μας με συνέπεια να αγωνιστούμε για τις Αρχές μας, τις Ιδέες μας, τα Ιδανικά μας.

Ας το πάρουν απόφαση! Οι φυλακίσεις και οι διώξεις δεν λυγίζουν τους Εθνικιστές. Εμείς θα παραμείνουμε πιστοί στη Σημαία και τα Ιδανικά μας. Όσο χτυπά μέσα στα στήθη μας η καρδιά η ελληνική εμείς θα αγωνιζόμαστε για να πέσει η χούντα της διαφθοράς και της παρακμής, των ξενοκίνητων καπιταλιστών και μπολσεβίκων. Γιατί εμείς λέμε το ίδιο «ΟΧΙ» και στον καπιταλισμό και στον μπολσεβικισμό. Ούτε με τους τοκογλύφους της Νέας Δημοκρατίας, ούτε με τους μπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ.

Μας έβαλαν στη φυλακή και νόμιζαν ότι τελείωσαν μαζί μας. Όμως δεν μπορούν να κλείσουν τον αετό στο κλουβί. Ο «αετός» έχει απλώσει τα φτερά του! Είσαστε εσείς οι χιλιάδες που βρίσκεστε σε αυτή την αίθουσα και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Όλοι εσείς δώστε τον Αγώνα τον καλό μέχρι το τέλος. Αγωνιστείτε με πείσμα για να μην μας κλέψουν την ψήφο οι ψευτοδημοκράτες, με τη νοθεία που ετοιμάζουν στα εκλογικά τμήμα-τα. Δώστε το αγωνιστικό παρόν, γιατί μόνο έτσι θα σωθεί η Πατρίδα. Μόνο με ένα Κίνημα Εθνικιστικό θα σωθεί ο Ελληνισμός που σήμερα βρίσκεστε σε κρίσιμο σημείο.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Τετάρτη

21Ιανουαρίου

«Τα παράσιτα που καιροφυλακτούν να ανέλθουν, προσκολλημένα στην δυναμική του Κινή-ματός μας, πρέπει να εντοπισθούν και να απομονωθούν. Όλοι αυτοί οι υστερόβουλα σκεπτό-μενοι που θα προσπαθήσουν να ανελιχθούν δολίως, ας γνωρίζουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν λειτουργεί όπως τα άλλα κοινοβουλευτικά κόμματα. Όλοι αυτοί οι επιδειξιομανείς, όλοι αυτοί οι δήθεν «δικοί μας» που θέλουν να εκμεταλλευτούν τις τρέχουσες συγκυρίες για δικό τους όφελος, πρέπει να μάθουν το εξής: Αδιαφανείς διαδικασίες, οι οποίες είναι μια συνήθης πρα-κτική στα άλλα πολιτικά κόμματα, για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υφίστανται.»

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πιστοί στη Σημαία και τα Ιδανικά μας

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Δείτε όλα τα είδη μας στο xakatastima.gr f Για παραγγελίες καλέστε στο 6949361466