Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

264
Κατάλογος Προϊόντων

description

 

Transcript of Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Page 1: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κατάλογος Προϊόντων

Page 2: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Λίγα λόγια για εμάς

Η Y-Logimed, μέλος της Marfin Investment Group (MIG) και κεντρικός προμηθευτικός οργανισμός του Ομίλου Υγεία, του μεγαλύτερου Ομίλου

υπηρεσιών υγείας σε ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, αποτελεί τη μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα με εξειδίκευση στον κλάδο των Ιατρικών

Logistics, η οποία συνάμα ασκεί σημαντική εμπορική δραστηριότητα μέσω της σύναψης στρατηγικών συνεργασιών με επιφανείς οίκους του εξωτερικού.

Από την ίδρυσή της έως και σήμερα και πάντα στα πλαίσια ηθικών κανόνων

επιχειρηματικής δεοντολογίας, κύριο στόχο της Y-Logimed αποτελεί η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα της Υγείας, καλύπτοντας ολοκληρωμένα και

με συνέπεια τις ανάγκες αποθήκευσης και προμήθειας ποιοτικού, αλλά ταυτόχρονα προσιτού υγειονομικού υλικού και εμφυτευμάτων, καθώς και

παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις βιοϊατρικής τεχνολογίας σε κάθε φορέα υγείας, μέσω της αξιοποίησης της πολύτιμης τεχνογνωσίας και εμπειρίας της και

της στελέχωσής της με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό άνω των 70 ατόμων.

Ως εκ τούτου, τελικός αποδέκτης της παρεχόμενης πρόσθετης αξίας δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον ασθενή, ο οποίος απολαμβάνει τη βέλτιστη ποιότητα

νοσηλείας μέσα σε νοσοκομειακά κέντρα που έχουν χαρακτηριστεί επανειλημμένα Centers of Excellence και διακρίνονται για την πρωτοποριακή

αξιοποίηση των νέων ιατρικών τεχνολογιών και μεθόδων.

Strongly dedicated to healthcare

1

Page 3: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κύριοι οίκοι αντιπροσώπευσης

2

Page 4: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

Κατέχει ηγετική θέση στην αγορά, ως ο Κεντρικός Προμηθευτικός Οργανισμός (GPO) του Ομίλου Υγεία, του μεγαλύτερου Ομίλου υπηρεσιών υγείας όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Γενικά Νοσοκομεία

•ΥΓΕΙΑ

•Hygeia Hospital Tirana (Αλβανία)

Μαιευτικές & Παιδιατρικές Κλινικές

•ΜΗΤΕΡΑ

•ΛΗΤΩ

Διαγνωστικά Κέντρα

•YgeiaNet – Διαβητολογικό Κέντρο Αθηνών

•YgeiaNet Περιστερίου

•Alpha Lab

Χάρη στην πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία των επαγγελματιών υγείας εντός του νοσοκομειακού δικτύου, σε συνδυασμό με την ύπαρξη ενός ισχυρού εμπορικού τμήματος, όχι μόνο συνάπτει στρατηγικές συνεργασίες για την αντιπροσώπευση εξεχόντων οίκων στην αγορά, αλλά και προσφέρει ιδανικές λύσεις και υποστηρικτικές υπηρεσίες sales & after sales που καλύπτουν αποτελεσματικά από το τμήμα και τη μικρή ιδιωτική κλινική έως και ένα μεγάλο γενικό νοσοκομείο. Διαθέτοντας έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη, παρέχει υπηρεσίες βιοϊατρικής τεχνολογίας στον επαγγελματία του ευρύτερου χώρου της Υγείας, διευκολύνοντας την εύρυθμη και συνεχή λειτουργία τόσο του προσωπικού του ιατρείου όσο και της κλινικής/νοσοκομείου που δραστηριοποιείται.

Η συμβολή της, από την οικονομοτεχνική μελέτη προμήθειας του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, έως και την εξασφάλιση της συνεχούς λειτουργίας αυτού, πραγματοποιείται με γνώμονα τις βέλτιστες πρακτικές διεθνών οίκων διαχείρισης βιοϊατρικής τεχνολογίας και με βάση τα διεθνή πρότυπα. Η Y-Logimed, διαρκώς αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των νοσοκομειακών φορέων, καθώς και ερχόμενη σε διαρκή επαφή με τις πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, αποσκοπεί στο διαρκή εμπλουτισμό και βελτίωση των προϊόντων, των υπηρεσιών και των εσωτερικών διαδικασιών της, πάντα στα πλαίσια συμμόρφωσης με τα πρότυπα που ορίζονται από τη σχετική ευρωπαϊκή και τοπική νομοθεσία.

Λίγα λόγια για εμάς

Κατ’ επέκταση, η παροχή άρτιων και ολοκληρωμένων προϊόντων και υπηρεσιών με καινοτομία, ευελιξία και επαγγελματισμό, έχει άμεσο αντίκτυπο στον ασθενή, ο οποίος και απολαμβάνει τα οφέλη της παροχής υπηρεσιών υγείας, εφάμιλλων με τις αντίστοιχες του εξωτερικού.

Η Y-Logimed αποτελεί μέλος της Marfin Investment Group (MIG), του ισχυρότερου και δυναμικότερου επενδυτικού ομίλου της νοτιοανατολικής Ευρώπης, με δραστηριοποίηση στους κυριότερους κλάδους της αγοράς και με παρουσία σε 35 χώρες.

Ποιοι είμαστε

3

Page 5: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

4

Για όλους τους παραπάνω λόγους, η Υ-Logimed τιμήθηκε με το Βραβείο Υψηλής Επίδοσης στην κατηγορία «Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας», κατά την τελετή των Transport & Logistics Awards 2014, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Μαΐου στην Αθήνα. Η κριτική επιτροπή, λαμβάνοντας υπόψη της τεκμηριωμένες βέλτιστες πρακτικές (best practices), ανέδειξε τη Y-Logimed ως πρότυπο επιχειρησιακής πρακτικής στα πλαίσια της ενοποίησης του συνόλου των διαδικασιών μιας εφοδιαστικής αλυσίδας, με στόχο τον εξορθολογισμό της, τη μείωση κόστους και τη δημιουργία μεγαλύτερης πρόσθετης αξίας προς τον πελάτη.

Κύριες Αξίες

Αποστολή

Όραμα

Όραμα: Ν’ αποτελέσουμε τον πολυτιμότερο συνεργάτη κάθε εμπλεκόμενου στον κλάδο της υγείας, παρέχοντας τεχνογνωσία, πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής ποιότητας και υπηρεσίες πρόσθετης αξίας προς κάθε ιδιωτικό ιατρείο, κλινική και νοσοκομείο, μέσω της σύναψης μακροπρόθεσμων σχέσεων αμοιβαίου οφέλους με τους συνεργάτες μας και τους προμηθευτές μας και πάντα με επίκεντρο τον ασθενή. Αποστολή: Η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών εμπορίας, προμήθειας, αποθήκευσης, διακίνησης και διαχείρισης ενός πλήρους φάσματος ιατροτεχνολογικών προϊόντων, με στόχο την άριστη και άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών κάθε φορέα υγείας και απώτερο σκοπό τη βέλτιστη ανταπόκριση στις ανάγκες του τελικού αποδέκτη, δηλαδή του ασθενή.

Όραμα – Αποστολή

Κατανοώντας απόλυτα το γεγονός ότι η υγεία συνιστά το μεγαλύτερο αγαθό στη ζωή του ανθρώπου, στοχεύουμε στην παροχή άρτιων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας προς όλους, με σεβασμό προς τον επαγγελματία υγείας και τον ασθενή, ερχόμενοι διαρκώς σ’ επαφή με τις αναπτυσσόμενες τεχνολογικές εξελίξεις και τις ιδιαιτερότητες της εποχής των νέων τεχνολογιών εν γένει, με στόχο τη διαρκή ανταπόκριση στις ανάγκες των επαγγελματιών υγείας και των ασθενών.

Διακρίσεις

Ποιοι είμαστε

Page 6: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

5

Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα

Η παροχή μιας ποικιλίας ποιοτικών, αξιόπιστων προϊόντων μέσω της σύναψης στρατηγικών συνεργασιών με επιφανείς, αξιόπιστους και καινοτόμους διεθνείς οίκους και αξιόπιστους προμηθευτές.

Σχεδιασμός λύσεων που συνδυάζουν άριστη ποιότητα και τεχνογνωσία με περιορισμένο κόστος: Με στόχο και σκοπό την αντιμετώπιση των διαρκώς αυξανόμενων δαπανών των ιδρυμάτων υγείας, η Y-LOGIMED έχει επιτύχει τη μείωση του λειτουργικού κόστους και της αγοραστικής αξίας του προσφερομένου εξοπλισμού, χάρη στο διαρκή έλεγχο και τον εξορθολογισμό των διατηρούμενων αποθεμάτων των πελατών.

Ολοκληρωμένο και Εκτεταμένο Δίκτυο Διανομής και Πωλήσεων: Η Y-LOGIMED αποτελεί τον Κεντρικό Προμηθευτικό Οργανισμό (GPO) των μεγαλύτερων και κυριότερων ιδιωτικών κλινικών και νοσοκομείων στην Ελλάδα, μέσω της παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών προμήθειας και εφοδιασμού για όλο το φάσμα των ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Άρτια υποδομή: Η Y-LOGIMED διαθέτει υπερσύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα, με στόχο τη διάθεση μιας πληθώρας υγειονομικού υλικού, η διαχείριση του οποίου εκτιμάται σε περί τους 5.000 κωδικούς. Με τον τρόπο αυτό και χάρη στην ύπαρξη μιας ολοκληρωμένης αποθηκευτικής μονάδας 2.800 τ.μ., καλύπτει τις ανάγκες προμήθειας και εφοδιασμού των μεγαλύτερων ιδιωτικών κλινικών στην Ελλάδα, καθώς και σημαντικών δημόσιων νοσοκομείων.

Ποιοι είμαστε

Page 7: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

6

Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα

Στρατηγική γεωγραφική θέση: Η στρατηγική γεωγραφική θέση των εν λόγω εγκαταστάσεων, επιτρέπει και διευκολύνει τη γρήγορη διανομή, καθώς και την άμεση παραλαβή των υλικών από το λιμάνι του Πειραιά και το Αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος.

Αποτελεσματική και συνεχής προώθηση των προσφερομένων προϊόντων και υπηρεσιών, μέσω της συμμετοχής της εταιρείας σε μεγάλα ιατρικά συνέδρια, καθώς και μέσω της επικείμενης αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών (e-platform για παραγγελίες ιδιωτών ιατρών) και της δημιουργίας ολοκληρωμένου προωθητικού υλικού προς διανομή στους ενδιαφερομένους.

Επιλογή του καταλληλότερου προσωπικού: Το ανθρώπινο δυναμικό της Y-LOGIMED, στελεχώνεται από συνεργάτες, οι οποίοι διαθέτουν εξειδικευμένη γνώση, κατάλληλες δεξιότητες και υψηλές αξίες και ιδανικά. Οι συνεργάτες μας αποτελούν άλλωστε και τον κύριο παράγοντα παροχής υπηρεσιών πρόσθετης αξίας προς τους πελάτες μας και τους προμηθευτές μας σε επίπεδα σχεδιασμού, sales και after sales. Επιπρόσθετα, χάρη στην Ομάδα Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, το δίκτυο της Y-Logimed απολαμβάνει εμπεριστατωμένη υποστήριξη στα πλαίσια των τεχνικοοικονομικών αξιολογήσεων, μέσω της παροχής εξατομικευμένων λύσεων, ειδικά διαμορφωμένων με βάση τις εκάστοτε ανάγκες.

Οι διαδικασίες μας: Οι διαδικασίες της Y-LOGIMED έχουν σχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να επιτρέπουν ευέλικτη και άμεση δράση για την αντιμετώπιση και το χειρισμό όχι μόνο των καθημερινών, αλλά και των πλέον απαιτητικών καταστάσεων. Η εταιρεία, όπως άλλωστε και ολόκληρος ο Όμιλος, επενδύει στη διαρκή βελτίωσή τους, η οποία και συνεπάγεται σε διαρκή βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών, σε συνδυασμό με την απαραίτητη εξοικονόμηση χρόνου και πόρων.

Ποιοι είμαστε

Page 8: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

7

Διασφάλιση Ποιότητας - Πιστοποιήσεις

Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας EN ISO 9001:2008

Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων EN ISO 13485:2003

Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας Κοινωνικής Ασφάλειας- Επιχειρησιακής Συνέχειας (Societal Security- Business Continuity Management Systems- Requirements) EN ISO 22301:2012

Σύννομη με την Υπουργική Απόφαση 1348:2004 – Αρχές και Κατευθυντήριες Γραμμές Ορθής Πρακτικής διανομής των ιατροτεχνολογικών προϊόντων

Πέραν των νομοθετικών και κανονιστικών απαιτήσεων που διέπουν την εν λόγω αγορά, η Y-Logimed αποτελεί την πρώτη και μοναδική εταιρεία στον κλάδο της εμπορίας και διακίνησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων, η οποία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το ISO 22301:2012 για τη Διαχείριση της Επιχειρησιακής της Συνέχειας, διασφαλίζοντας την αδιάλειπτη προμήθεια υλικών σε νοσοκομεία και κλινικές κάτω από απρόβλεπτες συνθήκες και κινδύνους, με τα παρακάτω κύρια οφέλη: α) Διασφάλιση των προϊόντων, των υπηρεσιών, των πόρων, των συνεργασιών και των εφοδιαστικών αλυσίδων του Οργανισμού, μέσω της ρητής οριοθέτησης του ρόλου τους, καθώς και των μεταξύ τους σχέσεων. β) Αξιολόγηση της Διατήρησης Επιχειρησιακής Συνέχειας σε συνάρτηση με το συμβάν και το βαθμό κινδύνου που ενέχει προς τον Οργανισμό. γ) Ενσωμάτωση της Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας στη συνολική πολιτική διαχείρισης κινδύνου του Οργανισμού.

Συμπερασματικά, οι ανωτέρω πιστοποιήσεις κατατάσσουν τη Y-Logimed στην πρώτη βαθμίδα των καινοτόμων ελληνικών εταιρειών του ευρύτερου χώρου της Υγείας, γεγονός που συνιστά

ένα ακόμη συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

Ποιοι είμαστε

Page 9: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

8

Υποδομή

Κέντρο Αποθήκευσης & Διανομής >1.500 τ.μ.

Αποθηκευτικός χώρος > 2.800 τ.μ. (ύψους 5,5 μ.)

Ειδικοί ψυκτικοί θάλαμοι (-25o έως 60oC)

Ιδιόκτητος στόλος φορτηγών: 5

Πλήρης ιχνηλασιμότητα των προϊόντων σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας

Χρήση και αξιοποίηση προηγμένων πληροφοριακών συστημάτων και συστημάτων επικοινωνίας (WMS, ERP, CRM, RF barcode, Magento eshop platform) με όλους τους σύγχρονους αλγορίθμους για αναπλήρωση αποθεμάτων, ανατροφοδότηση θέσεων, βελτιστοποίηση διαδρομής εκτέλεσης παραγγελίας, φόρτωσης βάσει κοντινής ημερομηνίας λήξης, παραλαβής και απόθεσης υλικών στις σωστές θέσεις κλπ.

Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας

Στρατηγική γεωγραφική τοποθεσία που επιτρέπει γρήγορη και αποτελεσματική διανομή στα Νοσοκομεία της Αττικής

Εφαρμογή μεθόδων μέτρησης δεικτών απόδοσης – KPIs

• Κωδικοί Αποθέματος >3500

• Θέσεις Αποθήκευσης >3000

• Κωδικοί Εμπορευμάτων >5000

Ποιοι είμαστε

Page 10: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

8 9

Πελάτες

Η Y-Logimed, ως εφοδιαστική αλυσίδα του μεγαλύτερου Ομίλου υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, διαθέτει μια ευρεία πελατειακή βάση, η οποία απαριθμεί περί τους 560 πελάτες, κυριότεροι εκ των οποίων είναι οι ακόλουθοι:

4 νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία - Ολική Προμήθεια

300 λοιπά νοσοκομεία και κλινικές ανά την Ελλάδα

•Δημόσια και ιδιωτικά Γενικά Νοσοκομεία

•Ιδιωτικά Μαιευτήρια

•Διαγνωστικά Κέντρα

•Ιδιωτικές Κλινικές

•Τράπεζες Βλαστοκυττάρων

Ιδιωτικά Ιατρεία: Εξυπηρέτηση περί των 500 ιατρών πανελλαδικά

Στρατηγικές Συνεργασίες

Σύναψη συμφωνιών αποκλειστικής αντιπροσώπευσης και διανομής με καταξιωμένους οίκους παροχής αξιόπιστων και πρωτοποριακών ιατροτεχνολογικών προϊόντων

Περαιτέρω ενδυνάμωση και ανάπτυξη των εμπορικών δραστηριοτήτων

Εστίαση σε νέες προϊοντικές γραμμές

Μείωση κόστους

Μέσω της επίτευξης στρατηγικών συνεργασιών με καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού και της σύναψης συμφωνίας αποκλειστικής αντιπροσώπευσής τους, καθώς και στα πλαίσια της συνεργασίας με μια πληθώρα προμηθευτών, η Y-Logimed καλύπτει όλο το φάσμα αναγκών των πελατών της με συνέπεια και ευελιξία, βελτιώνοντας διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της και βρίσκοντας λύση σε κάθε ξεχωριστή ανάγκη του πελάτη. Πέραν της συνεργασίας με πάνω από 500 προμηθευτές, η Y-Logimed αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο 14 επιφανών οίκων ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του εξωτερικού (medical devices and diagnostics), οι οποίοι παρέχουν στην αγορά αξιόπιστα, καινοτόμα προϊόντα της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας.

Ποιοι είμαστε

Page 11: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Στρατηγικές Συνεργασίες

•Διαχείριση Πόνου •Αναισθησιολογικό υλικό •Είδη Μονάδας Εντατικής Θεραπείας •Διαχείριση αεραγωγών – περιοχική αναισθησία •Διαχείριση Θερμοκρασίας και σχετικών επιπλοκών •Φορητές Αντλίες Έγχυσης

•Προϊόντα Οξυγονοθεραπείας

•Αναλώσιμο Υλικό Χειρουργείου

•Αναλώσιμα Αγγειογραφίας •Σύστημα Διαχείρισης Υγρών

•Ορθοπεδικά Είδη Αποκατάστασης

•Υγειονομικό Υλικό

•Χειρουργικά και Εξεταστικά Γάντια

•Υγειονομικό Υλικό

•Χειρουργικά Εργαλεία

•Αγγειακή πρόσβαση

Ποιοι είμαστε

10

Page 12: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

11

Στρατηγικές Συνεργασίες

•Πρωτοπόρες Τεχνολογίες Απολύμανσης Χώρων

•Αναισθησιολογικό Υλικό, Univent, Uniblocker

•Υλικά Αποστείρωσης

•Χειρουργικά Εργαλεία

•Έγχυση •Σίτιση •Αναρρόφηση

• Αναλώσιμα Εργαστηρίων

• Ελαστομετρικές αντλίες έγχυσης •Ηλεκτροϊατρικός Εξοπλισμός

•Καλύμματα κεφαλών υπερήχων •Είδη προσωπικής υγιεινής

• Λαπαροσκοπικά είδη • Χειρουργικά είδη •Καλύμματα ιατρικού εξοπλισμού

•Γαστρεντερολογικά υλικά

Ποιοι είμαστε

Page 13: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Specialty

12

Αναισθησιολογικό

Χειρουργείο

Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Καρδιολογικό

Ενδοσκοπικό/ Γαστρεντερολογικό

Μαιευτικό/ Γυναικολογικό

Νοσηλευτικοί όροφοι

Αγγειοχειρουργικό

Ολοκληρωμένες λύσεις κάλυψης των αναγκών των ακόλουθων νοσοκομειακών τμημάτων

Page 14: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Company Profile)

13

Η εταιρεία Abbott Vascular Αμερικής με έδρα τη Βόρεια California αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στον κλάδο της επεμβατικής καρδιολογίας και της αγγειακής φροντίδας μέσω την παροχής πρωτοποριακών υλικών και άριστων μεθόδων παραγωγής. H Abbott Vascular δεσμεύεται να προάγει διαρκώς τη φροντίδα του ασθενή, μέσω της μεταμόρφωσης της αντιμετώπισης των αγγειακών νόσων μέσω καινοτόμων ιατρικών ειδών, αδιάλειπτων επενδύσεων στην έρευνα και την ανάπτυξη και της εκπαίδευσης και κατάρτισης των επαγγελματιών υγείας . Διαθέτει καινοτόμα υλικά για την αντιμετώπιση των παθήσεων της στεφανιαίας, των περιφερικών αγγείων, της καρωτίδας και της δομικής καρδιακής νόσου. Ναυαρχίδα του οίκου αποτελεί η οικογένεια Συστημάτων Ενδοπροθέσεων Στεφανιαίας με Everolimus XIENCE. Επιπρόσθετα, διαθέτει μια ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, το οποίο περιλαμβάνει μεταλλικές ενδοπροθέσεις χωρίς φάρμακο, καθετήρες-μπαλόνια, οδηγά σύρματα και συστήματα σφράγισης αγγείων.

Ενδοαγγειακά (Endovascular)

• Περιφερικά stents • Καρωτιδικά stents • Συστήματα Εμβολικής

Προστασίας • Καθετήρες-Μπαλόνια • Οδηγά Σύρματα

Συστήματα Φλεβικής Σφράγισης

• Συστήματα σφράγισης μέσω

ραμμάτων • Συστήματα σφράγισης μέσω

κλιπ

Στεφανιαία

• Βιοαπορροφήσιμα Αγγειακά

Ικριώματα (BVS) • Συστήματα Ενδοπροθέσεων

Στεφανιαίας • Καθετήρες-Μπαλόνια • Οδηγά Σύρματα

Καρδιακή δομή

• MitraClip

Οίκοι Αντιπροσώπευσης Abbott Vascular

Page 15: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Company Profile)

14

Ενδοαγγειακά συστήματα και Συστήματα Σφράγισης

Αγγείων

Λαγόνια • Absolut Pro • Omnilink Elite

Σφράγιση Αγγείων • Perclose ProGlide • StarClose SE • ProStar XL

ΒΤΚ • Armada 14 • Xpert Pro • Xience Prime BTK

Καρωτίδες • RX Acculink • Emboshield NAV6

• Xact

Νεφρά • Herculink Elite • Spartacore 14

SFA

• Supera • Armada 35 • Absolute Pro

Κυριότερα Προϊόντα Ενδοαγγειακών

Οίκοι Αντιπροσώπευσης Abbott Vascular

Page 16: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Company Profile)

15

Κυριότερα Προϊόντα Στεφανιαίας & Καρδιακής δομής

Στεφανιαία

XIENCE

Absorb

Hi-Torque

Multi-Link

Καρδιακή Δομή

MitraClip

Οίκοι Αντιπροσώπευσης Abbott Vascular

Page 17: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Company Profile)

16

Η βρετανική Smiths Medical συγκαταλέγεται ανάμεσα στους παγκόσμιους ηγέτες στον κλάδο της κατασκευής ιατρικών ειδών, απευθυνόμενων στο εξειδικευμένο περιβάλλον υγείας. Για παραπάνω από μισό αιώνα, το προσωπικό της, απαρτιζόμενο από 7,500 εργαζομένους σε έξι ηπείρους, συνεισφέρει σημαντικά στην προσπάθεια διαφύλαξης της ανθρώπινης ζωής, ενώ χάρη στη σύναψη στρατηγικών συνεργασιών αντιπροσώπευσης με ισχυρές εταιρείες του ιατροφαρμακευτικού κλάδου σε κάθε χώρα, η εταιρεία γνωρίζει διαρκή κερδοφόρα ανάπτυξη, με το 40% των κερδών της να προέρχεται από τις αγορές εκτός Ηνωμένου Βασιλείου. Τα καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας της Smiths Medical, κατασκευασμένα σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στις Η.Π.Α., το Ηνωμένο Βασίλειο, το Μεξικό και την Ιταλία, χρησιμοποιούνται κατά την κρίσιμη και εντατική θεραπεία, το χειρουργείο, τη μετεγχειρητική φροντίδα κατά το στάδιο ανάνηψης του ασθενούς, καθώς και σε μια σειρά κατ’ οίκον θεραπειών υψηλής τεχνολογίας. Το προϊοντικό της φάσμα περιλαμβάνει δώδεκα από τα πλέον αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα των εν λόγω κλάδων, κυριότερα εκ των οποίων είναι τα Portex™, Medex™, Deltec™, Level1™, Cozmore™, Pneupac™, Wallace™, CADD™, BCI™, Jelco™, Medfusion™ και Surgivet™. Χάρη στη διαρκή δραστηριοποίηση ενός εξειδικευμένου τμήματος Κλινικής Έρευνας και Ανάπτυξης και με στόχο τη μέγιστη ανταπόκριση στις ανάγκες πολλαπλών ειδικοτήτων υγείας, η Smiths επεκτείνει διαρκώς τη γκάμα των προϊόντων της, κυριότερα των οποίων είναι τα ακόλουθα: •Αεραγωγοί Αναισθησιολογικού •Συστήματα έγχυσης (Αντλίες Έγχυσης και Σετ Διασωλήνωσης) •Επεμβατική Απεικόνιση •Διαχείριση πόνου •Παρακολούθηση Ασθενών •Παρακολούθηση Πίεσης •Εξοπλισμός Αναπνευστικού •Κουτιά Απόρριψης Αιχμηρών Αντικειμένων και Βελόνων •Διαχείριση Θερμοκρασίας •Τραχειοστομία •Εργαλεία πρόσβασης στο Αγγειακό Σύστημα •Αερισμός

Οίκοι Αντιπροσώπευσης Smiths Medical

Page 18: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Brand Profile

17

Το 1957, η Portland Plastics εξαγοράστηκε από τη Smiths Industries, η οποία εκδήλωσε σημαντικό ενδιαφέρον για την απόκτηση της πρωτοποριακής τεχνογνωσίας της Portland για τους σωλήνες αναισθησίας από πλαστικό και nylon, προς αξιοποίησή της στην αυτοκινητοβιομηχανία και στη βιομηχανία αεροσκαφών. Σημειωτέον ότι και η Smiths είχε πραγματοποιήσει τα πρώτα της βήματα ως μικρή οικογενειακή επιχείρηση ωρολογοποιίας, ιδρυθείσα από τον Samuel Smith το 1851. Ως μέλος της Smiths Group plc, η Smiths Medical επενδύει συστηματικά στη διαρκή βελτίωση, την τεχνολογική εξέλιξη και την εξυπηρέτηση πελατών. Χάρη σε έναν αποτελεσματικό συνδυασμό υγιούς ανάπτυξης και εξαγορών, η Smiths Group συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 100 μεγαλύτερες εταιρείες συμμετοχής στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, ενώ έχει λάβει πολυάριθμες διακρίσεις, μεταξύ των οποίων πολλαπλά βραβεία Queen’s Awards για τη σχεδίαση, την ανάπτυξη, την κατασκευή και τη διανομή των προϊόντων της.

Μπορεί σήμερα τα προϊόντα της Smiths Medical να χαίρουν ιδιαίτερης εμπιστοσύνης σε αναρίθμητα αναισθησιολογικά τμήματα, χειρουργεία και μονάδες εντατικής θεραπείας ανά τον κόσμο, σημειώνοντας κέρδη πολλών εκατομμυρίων λιρών Αγγλίας, ωστόσο αρκετές δεκαετίες πριν, και πιο συγκεκριμένα το 1940, η εταιρεία πραγματοποίησε τα πρώτα της βήματα, εγκατεστημένη σε ένα μικρό διαμέρισμα της Great Portland Street του Λονδίνου. Ο χειρουργός οδοντίατρος Dr. S.A. Leader πειραματιζόταν με τη χρήση του πλαστικού ως πρώτη ύλη στον ιατρικό και οδοντιατρικό κλάδο, οδηγούμενος στην ίδρυση της εταιρείας με την τότε επωνυμία Portland Plastics, η οποία σημείωσε ταχεία ανάπτυξη και σύντομα μετακόμισε σε μεγαλύτερα κτίρια στο Folkestone του Kent.

Η ανατολή του 21ου αιώνα σηματοδοτεί την περαιτέρω ανάπτυξή της Smiths Medical, χάρη στη συγχώνευσή της με το βρετανικό όμιλο TI Group, ο οποίος κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο της μηχανολογίας. Ως εκ τούτου, εκτός από τη δραστηριοποίησή της στον κλάδο των ιατροτεχνολογικών προϊόντων, η Smiths σήμερα δραστηριοποιείται παράλληλα και στους τομείς της Βιομηχανίας, της Αεροναυπηγικής και της Άμυνας, πάντα με ιδιαίτερο σεβασμό προς το περιβάλλον.

Οίκοι Αντιπροσώπευσης Smiths Medical

Page 19: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Company Profile)

18

Ο γερμανικός οίκος MEDICON eG ιδρύθηκε το 1941, στα πλαίσια της συγχώνευσης 6 εταιρειών με εξειδίκευση στην παραγωγή χειρουργικών εργαλείων. Τα προϊόντα του, όλα κατασκευασμένα αποκλειστικά στη Γερμανία, διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα και διακινούνται σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως. Πιο συγκεκριμένα, περισσότεροι από 35,000 κωδικοί παράγονται στις 11 εγκαταστάσεις της εταιρείας στην περιοχή του Tuttlingen της Γερμανίας. Όσον αφορά στο ανθρώπινο δυναμικό, η MEDICON και οι θυγατρικές της απασχολούν 400 εργαζομένους. Κύρια προτεραιότητα στην ποιότητα έχει δοθεί σε κάθε τομέα δραστηριοποίησης της εταιρείας. Η MEDICON eG, πιστοποιημένη με EN ISO 13485:2003 και σύννομη με την ευρωπαϊκή οδηγία MDD 93/42 EEC, εγγυάται υψηλή ποιότητα σχεδιασμού, ανάπτυξης και κατασκευής όλων των ειδών της, σε κάθε στάδιο παραγωγής. Η τήρηση των απαιτητικών προτύπων ασφαλείας και η διαρκής περαιτέρω ανάπτυξη μέσω των εξειδικευμένων και άρτια καταρτισμένων μηχανικών παραγωγής της αποτελούν εγγύηση ποιότητας των ειδών όχι μόνο για το σήμερα αλλά και για το μέλλον, προϊόντων που αποδεικνύουν την αξία τους στο χειρουργείο σε καθημερινή βάση. Η διαρκής, στενή επαφή με τους τελικούς χρήστες σε όλο τον κόσμο συμβάλλει καθοριστικά στην αποκόμιση πολύτιμης εμπειρίας, η οποία αξιοποιείται για τη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας των υπαρχόντων εργαλείων και βοηθά τη MEDICON eG κατά την ανάπτυξη πρωτοποριακών εργαλείων για νέες χειρουργικές τεχνικές. Οι υψηλής τεχνολογίας διαδικασίες παραγωγής, η χρήση κέντρων Αριθμητικού Μηχανογραφικού Ελέγχου (CNC) και η εξαιρετική δεξιοτεχνία των εξειδικευμένων τεχνικών και ειδικών συνεργατών εγγυώνται υψηλή λειτουργικότητα και εξαιρετικές προδιαγραφές ποιότητας για όλα τα είδη κατασκευής.

Κύριες προϊοντικές κατηγορίες: •Γενική Χειρουργική •Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική •Χειρουργεία ΩΡΛ •Πλαστική Χειρουργική •Θωρακική και Καρδιαγγειακή Χειρουργική •Ουρολογία •Ορθοπεδική και Τραυματολογία •Χειρουργείο Χεριών •Αποστείρωση •Μηχανικά Συστήματα •CMF •Εμφυτεύματα •Εργαλεία •Οδοντιατρική και Στοματική Χειρουργική •Νευρολογία + Σπονδυλική Στήλη •Κρανιακή Νευροχειρουργική •Νευροχειρουργική Σπονδυλικής Στήλης •Σύστημα Υψηλής Ταχύτητας VipAir

Οίκοι Αντιπροσώπευσης Medicon eG

Page 20: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Company Profile)

19

Σε ό,τι αφορά στην εξυπηρέτηση πελατών, αποτελεί βασικό μέλημα της MEDICON και αναπόσπαστο στοιχείο της λειτουργίας της. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία: •Έχει στην κυριότητά της άριστα οργανωμένες εγκαταστάσεις αποθήκευσης, στις οποίες διατίθεται αδιάλειπτα η πλήρης γκάμα των προϊόντων. •Διασφαλίζει άμεση παράδοση των υλικών προς όλους τους πελάτες της ανεξαιρέτως •Διοργανώνει διαρκώς εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια για τους συνεργάτες της. •Δημιουργεί και προσφέρει προωθητικό υλικό και υλικό αναφοράς, CD και videos με στόχο τη διαρκή εκπαίδευση των συνεργατών της Παράλληλα, η MEDICON τοποθετείται στην αγορά ως Πάροχος Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών, καλύπτοντας μια ευρεία σειρά δραστηριοτήτων, κυριότερες εκ των οποίων είναι οι ακόλουθες: •Έρχεται σε στενή επαφή με το πελατολόγιό της, χάρη στο παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων, απαρτιζόμενο από κατάλληλα εκπαιδευμένους, εξειδικευμένους αντιπροσώπους. •Απευθείας καθημερινή επικοινωνία προς τους πελάτες μέσω της αξιοποίησης μιας σειράς μέσων (ταχυδρομικές επιστολές, τηλέφωνο, fax, e-mail ή μέσω Internet. •Προσωπική επικοινωνία και παρουσιάσεις σε μεγάλες εμπορικές εκθέσεις και συνέδρια ανά τον κόσμο. •Τα προϊόντα της MEDICON επισκευάζονται ή αντικαθίστανται απευθείας από τον κατασκευαστή. •Όλα τα εργαλεία πολλαπλών χρήσεων φέρουν δεκαετή εγγύηση για επιβεβαιωμένα ελαττώματα στα υλικά, την κατασκευή ή τις διαδικασίες παραγωγής. •Έλεγχος των σετ εργαλείων για νοσοκομεία από ιατρικούς αντιπροσώπους και το προσωπικό υποστήριξης.

Η εταιρεία επενδύει στην ικανοποίηση των πελατών της μέσω της παροχής υπηρεσιών after-sales με αξιοπιστία, συνέπεια και ευελιξία. Συμπερασματικά, η MEDICON στοχεύει στη σύναψη αξιόπιστων, αμοιβαίως επωφελών και αποτελεσματικών συνεργασιών με αξιόπιστους συνεργάτες σε κάθε χώρα του κόσμου, επενδύοντας όχι μόνο στο σήμερα, αλλά και στο αύριο.

Οίκοι Αντιπροσώπευσης Medicon eG

Page 21: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Company Profile)

20

Περισσότερα από 40 χρόνια πριν, και πιο συγκεκριμένα το 1973, ένας ιατρικός επισκέπτης από το Tennessee, ο Pete DeBusk, διένυε πάνω από 96,000 χιλιόμετρα το χρόνο ταξιδεύοντας σε όλες τις Η.Π.Α., προκειμένου να έρθει σε επαφή με αναρίθμητους πελάτες και επαγγελματίες υγείας. Για ένα μεγάλο διάστημα μετρούσε τις δυνάμεις του, παρακολουθούσε με προσοχή τα σχόλια και τις παρατηρήσεις των πελατών και των ασθενών και εντόπιζε τα προβλήματα στους δύσχρηστους, συχνά βρώμικους νάρθηκες που χρησιμοποιούσαν. Η συσσώρευση αυτής της πολύτιμης πείρας τον ώθησε τελικά να προχωρήσει σε μια καινοτόμα βελτίωση της ορθοπεδικής μπότας και στο να πραγματοποιήσει τ’ όνειρό του, ιδρύοντας έτσι τη δική του επιχείρηση, τη DeRoyal. Σήμερα, η DeRoyal αποτελεί τον πλέον ηγετικό κατασκευαστή στον κλάδο των ορθοπεδικών ειδών των Η.Π.Α., εφοδιάζοντας αναρίθμητα νοσοκομεία στη χώρα ίδρυσής της. Τα καινοτόμα ιατρικά προϊόντα και οι παρεχόμενες υπηρεσίες της, συμβάλλουν σημαντικά στη βελτίωση των υπηρεσιών των ιδρυμάτων υγείας, και κατ’ επέκταση στη βελτίωση της φροντίδας των ίδιων των ασθενών, μέσω της παροχής πολύτιμης πρόσθετης αξίας. Χάρη στη συμβολή εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού, κάθε παρεχόμενο προϊόν και υπηρεσία αποτελεί όχι μόνο μια ουσιαστική απάντηση στις πραγματικές ανάγκες αλλά και μια πολύτιμη εμπειρία. Πιστή στην παράδοση του ιδρυτή της, η εταιρεία αναπτύσσει και κατασκευάζει καινοτόμα προϊόντα, μέσω των οποίων στοχεύει στη διαμόρφωση του μέλλοντος στον κλάδο της ιατρικής εν γένει.

Οίκοι Αντιπροσώπευσης DeRoyal

Εκτός από τη «γενέτειρά» της, η DeRoyal διακινεί τα προϊόντα της σε περισσότερες από 70 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, συνάπτοντας στρατηγικές συνεργασίες με τους πλέον επιφανείς αντιπροσώπους κάθε χώρας. Στα πλαίσια της διαρκούς επέκτασης του πελατολογίου της, η εταιρεία έχει υιοθετήσει αυστηρά κάθετη διοικητική δομή, έτσι ώστε κάθε κλάδος να εστιάζεται ξεχωριστά στην προϊοντική του γκάμα/τομέα εξειδίκευσής του και να επιτυγχάνει τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση πελατών, με την ίδια αφοσίωση και την ίδια υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και πάντα με γνώμονα την πραγματική φροντίδα των ασθενών.

Page 22: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Company Profile)

#

Στην εποχή μας, οι επαγγελματίες υγείας χρειάζονται κλινική πληροφόρηση περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Και η DeRoyal την παρέχει, μέσω μιας σειράς υπηρεσιών πρόσθετης αξίας. Η εταιρεία επενδύει ιδιαίτερα στο ανθρώπινο δυναμικό στους κλάδους του σχεδιασμού, της κατασκευής, του marketing και της διανομής, με στόχο την ολοκληρωμένη διάθεση μιας ευρείας γκάμας μοναδικών τεχνολογιών υγείας σε ιδιαίτερα λογικές τιμές. Ερευνά και αναπτύσσει διαρκώς περισσότερα μεγέθη, περισσότερα υλικά, περισσότερες ειδικές κατασκευές και περισσότερες επιλογές σε κάθε προϊοντική γραμμή εν γένει, πάντα με σκοπό να προσφέρει στους επαγγελματίες υγείας αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν. Πιστοποιήσεις- Προστασία του περιβάλλοντος Η DeRoyal είναι πιστοποιημένη με ISO 13485:2003 Certificate of Registration - SAI Global, ΕC DGM-460 και DGM-568. Πιστός στις κύριες αξίες του, ο οίκος δεσμεύεται για το διαρκή εντοπισμό και εξάλειψη των κινδύνων προς το προσωπικό, το κοινό και το περιβάλλον. Στοχεύει στη μετάδοση μιας εταιρικής κουλτούρας που να βασίζεται στην κατανόηση των επιπτώσεων των λειτουργιών της στο περιβάλλον και στα προϊόντα της από όλο το προσωπικό και ενθαρρύνει τους εργαζομένους της για την ανάπτυξη ιδεών μείωσης ή αποφυγής των αποβλήτων, τα οποία και επιδρούν στο περιβάλλον.

Ως εκ τούτου, η DeRoyal δίνει κύρια προτεραιότητα στην προσπάθεια ελαχιστοποίησης των ρύπων, διερευνώντας της ανάπτυξη διαδικασιών κατασκευής που να σέβονται το περιβάλλον, με στόχο την εξ αρχής κατάργηση ή τη μείωση των αποβλήτων, π.χ. μέσω της μείωσης του ποσοστού των πλαστικών αποβλήτων και μέσω της βελτίωσης και αντικατάστασης των εκμαγείων και των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται κατά την παραγωγή και της χρήσης ανακυκλώσιμων συσκευασιών. Για το λόγο αυτό, έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία και διακρίσεις, πιο πρόσφατα εκ των οποίων είναι τα Go Green East TN Outstanding Achievement in Recycling το 2012 και το Cintas® Document Management Environmental Award το 2011. Συνοπτικά, η DeRoyal αποτελεί καινοτόμο κατασκευαστή ιατρικών ειδών υψηλής ποιότητας, διακρίνεται για το σεβασμό στις ανάγκες των πελατών της. Δεσμεύεται για την προστασία του περιβάλλοντος και για την ευθύνη προς την κοινωνία και τέλος υποστηρίζει την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, τους ανθρώπους και τις πρωτοβουλίες, οι οποίες οδηγούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Οίκοι Αντιπροσώπευσης DeRoyal

H προϊοντική γκάμα της DeRoyal απαρτίζεται από περισσότερους από 25,000 διαφορετικούς κωδικούς ιατρικών ειδών, οι οποίοι περιλαμβάνονται στις παρακάτω κύριες κατηγορίες: •Εγχειρητική & Κρίσιμη Φροντίδα •Ορθοπεδική, Προστασία Ασθενών & Αποκατάσταση •Φροντίδα Τραυμάτων •Εμφυτεύματα •Αναλώσιμα γενικής χρήσης

21

Page 23: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

22

#

Ο σουηδικός οίκος MediRoyal με έδρα τη Στοκχόλμη, ιδρύθηκε με την επωνυμία DeRoyal Sweden AB το 1999 ως θυγατρική πλήρους ιδιοκτησίας της DeRoyal Industries Inc, USA. Το 2002, το προσωπικό της DeRoyal Sweden προχώρησε σε εξαγορά της εταιρείας και τη μετονόμασε σε MediRoyal. Έκτοτε, η MediRoyal διατηρεί στενή σχέση με τη DeRoyal USA, αποτελώντας σήμερα το βασικό αντιπρόσωπο των Ορθοπεδικών Ειδών της DeRoyal στην Ευρωπαϊκή αγορά. Η εταιρεία είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη των υλικών και των προϊόντων, παραμένοντας διαρκώς σε άμεση επαφή με τους πελάτες και τις μονάδες παραγωγής στην Εσθονία και τις Η.Π.Α.. Η MediRoyal διαθέτει ένα ευρύ φάσμα ορθοπεδικών ειδών, τα οποία εξειδικεύονται στα ακόλουθα:

•Αγκώνας & Χέρι •Πόδι & Αστράγαλος •Προστασία ασθενών •Αυχένας & Ώμος •Υποστήριξη Σπονδυλικής Στήλης & Νάρθηκες •Γόνατο •Αθλητική Ιατρική •Λοιπά ορθοπεδικά είδη

Οίκοι Αντιπροσώπευσης Mediroyal

Page 24: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Χειρουργικά και εξεταστικά γάντια για τους επαγγελματίες υγείας και τους ασθενείς, κατασκευασμένα από φυσικό latex και συνθετικά πολυμερή

Ο πρωτοπόρος αυστραλιανός οίκος Ansell με ευρωπαϊκή έδρα τη Γαλλία αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά των ιατρικών ειδών προστασίας. Για παραπάνω από έναν αιώνα, η Ansell σχεδιάζει, αναπτύσσει και κατασκευάζει ένα ευρύ φάσμα προϊοντικών λύσεων προστασίας χεριών, ιματισμού και προφυλακτικών, με στόχο τη μέγιστη κάλυψη των αναγκών των χρηστών σε όλο τον κόσμο. Για το λόγο αυτό, το όνομα Ansell είναι συνυφασμένο με την άριστη ποιότητα, τη βέλτιστη προστασία και την εξαιρετική άνεση των εργαζομένων στη βιομηχανία, των επαγγελματιών υγείας και των ασθενών παγκοσμίως. Η Ansell οραματίζεται την ύπαρξη ενός κόσμου, μέσα στον οποίο οι άνθρωποι θα απολαμβάνουν προϊόντα που θα τους παρέχουν τη βέλτιστη δυνατή προστασία έναντι των κινδύνων, στους οποίους εκτίθενται, θεωρώντας την προστασία ως επένδυση και όχι ως δυσάρεστο κόστος. Είτε στο χώρο εργασίας τους, είτε κατά τον ελεύθερο χρόνο τους, οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από τις κατάλληλες λύσεις προστασίας για κάθε εφαρμογή. Άλλωστε, η ικανοποιητική προστασία αποτελεί τη μεγαλύτερη εγγύηση ασφάλειας και παραγωγικότητας. Κατά τη διαδικασία παραγωγής, τα προϊόντα θα πρέπει να χρησιμοποιούνται κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να διασφαλίζεται η βέλτιστη δυνατή προστασία, προκειμένου να ξεπερνούν τις απαιτήσεις ποιότητας που καθορίζουν τις διαδικασίες κατασκευής. Με γνώμονα τα παραπάνω, η Ansell έχει αναπτύξει μια προσέγγιση, η οποία επικεντρώνεται σε τρεις βασικούς άξονες: •Τεχνολογική ηγεσία •Διαρκή διάλογο •Ισχυρή παρουσία παγκοσμίως

Για περισσότερο από έναν αιώνα, η Ansell επεκτείνεται διαρκώς, ενδυναμώνοντας τη θέση της στην παγκόσμια αγορά και στους τέσσερις επιχειρησιακούς κλάδους δραστηριοποίησής της: Σε οργανωτικό επίπεδο, ο οίκος είναι διαχωρισμένος σε τέσσερις βασικούς επιχειρησιακούς τομείς. Παρόλο που ο καθένας εξ αυτών εξυπηρετεί μοναδικές και διαφορετικές αγορές, κοινό συνδετικό κρίκο μεταξύ τους αποτελεί η εστίαση στην προστασία, την άνεση και την ποιότητα, μέσω μιας ατέρμονης αναζήτησης της πρωτοπορίας.

Οίκοι Αντιπροσώπευσης Ansell

23

Page 25: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Με τη φιλοσοφία μιας παγκόσμιας εταιρείας, συνάμα προσανατολισμένης και σε τοπικό επίπεδο, η Ansell δραστηριοποιείται με γνώμονα τη συνεπή παροχή προϊόντων ποιότητας σε όλο τον κόσμο, ανταποκρινόμενη με υψηλά κριτήρια, όντας σύννομη ακόμη και με τις αυστηρότερες νομοθετικές διατάξεις. Κατά τον τρόπο αυτό, ο οίκος καταφέρνει να είναι ταυτόχρονα παγκόσμιος αλλά και τοπικός, χάρη στην ύπαρξη των μονάδων παραγωγής κοντά στις χώρες διάθεσης των προϊόντων ή στις πηγές των πρώτων υλών, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ευέλικτη διακίνηση και ταχείες παραδόσεις. Επιπρόσθετα, έχει συνάψει συνεργασίες με ένα παγκόσμιο δίκτυο επιφανών τοπικών αντιπροσώπων, με σκοπό τη διασφάλιση της παροχής υπηρεσιών άριστης ποιότητας σε κάθε πελάτη. Τέλος, η Ansell αποτελεί πρότυπο εταιρείας με περιβαλλοντική συνείδηση, η οποία όχι μόνο διασφαλίζει τις βέλτιστες συνθήκες ασφαλείας προς τους εργαζομένους και το περιβάλλον, αλλά και έχει προσυπογράψει τη Διακήρυξη Παγκόσμιας Ασφαλείας, μια πρωτοβουλία μιας ομάδας ηγετικών κατασκευαστών παγκόσμιου βεληνεκούς και πολυεθνικών εταιρειών διαφόρων κλάδων, αφοσιωμένων στην παροχή της τεχνογνωσίας τους και στη βελτίωση των δικών τους αναφορών ασφαλείας. Οι υπογράφοντες της Διακήρυξης Παγκόσμιας Υγείας έχουν την πεποίθηση ότι έχουν τη δύναμη ν’ αλλάξουν τον κόσμο, μέσω της επίτευξης του εφικτού στόχου για αυξημένη ασφάλεια και μείωση των τραυματισμών. Ταυτόχρονα, μοιράζονται τη φιλοσοφία ότι η έλλειψη ασφαλείας στο χώρο εργασίας και στο σπίτι συνεπάγεται σε σημαντικό κόστος στους ανθρώπους, τις επιχειρήσεις και τις χώρες, πράγμα που απαιτεί παγκόσμια προσπάθεια από μέρους των ηγετών στον κλάδο της κατασκευής παγκοσμίως. Το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (EMS) της Ansell, καθώς και οι ευρύτερες πολιτικές της, βασίζονται στα παγκόσμια πρότυπα ISO 14000. Και οι εννέα (9)κύριες μονάδες παραγωγής είναι πιστοποιημένες με ISO14001:2004.

Σήμερα, η Ansell Limited καταμετρά 52 εγκαταστάσεις σε 35 χώρες του κόσμου και κάθε χρόνο σημειώνει σημαντική ανάπτυξη πωλήσεων σε τρεις ευρύτερες γεωγραφικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των ανεπτυγμένων και των αναπτυσσόμενων αγορών όπως η Ρωσία, η Ανατολική Ευρώπη, η Λατινική Αμερική, η Κίνα και η Ινδία.

Οίκοι Αντιπροσώπευσης Ansell

24

Page 26: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Ο ιαπωνικός οίκος Fuji Systems Corporation κατασκευάζει και διαθέτει στην αγορά μια ευρεία γκάμα ιατρικών ειδών, συμπεριλαμβανομένων αναλωσίμων με σιλικόνη, υλικών αγγειογραφίας και παραϊατρικών προϊόντων.Από την ίδρυσή της το 1963 μέχρι και σήμερα, η Fuji System Corporation συνιστά την πρώτη εταιρεία παγκοσμίως, η οποία πραγματοποίησε έρευνα και ανάπτυξη ιατρικών ειδών κατασκευασμένων από σιλικόνη. Πιο συγκεκριμένα, τα προϊόντα σιλικόνης που φέρουν το εμπορικό σήμα Phycon έχουν κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη αναρίθμητων οργανισμών υγείας, όχι μόνο στην Ιαπωνία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Επιπρόσθετα, η Fuji Systems Corporation διακινεί στην ιαπωνική αγορά φίλτρα της Whatman Inc. (πρώην Arbor Technologies, Inc.) καθώς και πλαστικά είδη της Qosina Corporation (Νέα Υόρκη, Η.Π.Α.). Καθ’ όλη την ιστορική του πορεία, ο οίκος δεσμεύεται για τη διαρκή βελτίωση των προϊόντων του με έμφαση στην ποιότητα και την ασφάλεια, με στόχο την κατ’ επέκταση βελτίωση της ίδιας της κοινωνίας.

Οίκοι Αντιπροσώπευσης Fuji Systems Corporation

25

Page 27: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Διασφάλιση Ποιότητας – Πιστοποιήσεις: Η Fuji System Corporation επενδύει διαρκώς και εκτεταμένα στα συστήματα διασφάλισης ποιότητας, θεωρώντας τα ως το κύριο μέσο για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της. Η ασφάλεια των προϊόντων αποτελεί τη μέγιστη προτεραιότητα για τον οίκο, καθώς τα διακινούμενα είδη έρχονται σε απευθείας επαφή με το ανθρώπινο σώμα. Ως εκ τούτου, το σύστημα διασφάλισης ποιότητας της Fuji System Corporation περιλαμβάνει εξαιρετικά προηγμένες διαδικασίες, οι οποίες έχουν αναπτυχθεί με γνώμονα την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της. Η ίδια η Fuji System Corporation θέτει τον πήχυ ιδιαίτερα ψηλά, μέσω της υιοθέτησης και εφαρμογής κριτηρίων και προτύπων, τα οποία όχι μόνο είναι πολύ αυστηρότερα από το μέσο όρο που απαιτείται για την κατασκευή των ιατροτεχνολογικών ειδών, αλλά και από εκείνα που ορίζονται από τις διάφορες ιατρικές ειδικότητες. Βάσει αυτού, η Fuji System Corporation έχει ενσωματώσει Αποτελεσματικές Κατασκευαστικές Πρακτικές (Good Manufacturing Practices/GMPs) σε ολόκληρο το σύστημα διασφάλισης ποιότητας.

Παράλληλα, αναπτύσσει τα προϊόντα της αξιοποιώντας διαδεδομένες πρακτικές στους κλάδους της κλινικής ιατρικής, της μικροβιολογίας και της χημείας πολυμερών. Συνοπτικά, η Fuji Systems έχει αναγνωριστεί ως ο κατασκευαστής ιατροτεχνολογικών ειδών που διαθέτει τις πλέον σύγχρονες πιστοποιήσεις διασφάλισης ποιότητας. Πιο συγκεκριμένα, τον Αύγουστο του 1998, οι κατασκευαστικές εγκαταστάσεις Shirakawa της Ιαπωνίας πιστοποιήθηκαν με ISO 9001, EN 46001/ISO 13485, αλλά και με Σήμανση CE. Αργότερα, οι εν λόγω πιστοποιήσεις ανανεώθηκαν σε ISO 9001:2000 και ISO 13485:2003 αντίστοιχα.

Οίκοι Αντιπροσώπευσης Fuji Systems Corporation

26

Page 28: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

27

Η PAULDRACH medical GmbH αποτελεί μια διεθνή κατασκευάστρια εταιρεία ιατρικών ειδών πολλαπλών χρήσεων και αναλωσίμων με έδρα το Garbsen του Ανόβερου και έτος ίδρυσης το 1977. Ο οίκος εστιάζεται στην παραγωγή και διάθεση στην αγορά εργαλείων και εξοπλισμού που σχετίζονται με την εύκαμπτη ενδοσκόπηση (γαστρεντερολογία).

Κύριες προϊοντικές κατηγορίες εξειδίκευσής του είναι οι ακόλουθες:

• Οισοφαγοσκόπηση • Γαστροσκόπηση • Δωδεκαδακτυλοσκόπηση • Σιγμοειδοσκόπηση • Κολονοσκόπηση • Ορθοσκόπηση • Βρογχοσκόπηση • Απολύμανση • Λοιπά αναλώσιμα • Ηλεκτροϊατρικός εξοπλισμός

Λαβίδες

Ψήκτρες

Βελόνες

Loops

Καθετήρες

Σφιγκτηροτόμοι

Καλάθια αφαίρεσης λίθων

Οίκοι Αντιπροσώπευσης Pauldrach Medical

Page 29: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Από την ίδρυσή του το 1879 μέχρι και σήμερα, ο γαλλικός οίκος παραγωγής ευρείας κλίμακας Groupe Kolmi-Hopen SAS με έδρα το Barthelemy d'Anjou της Γαλλίας, διαθέτει μια μακροχρόνια και ιδιαίτερα επιτυχημένη ιστορία. Αρχικά έγινε ευρύτερα γνωστός στην αγορά με την πρότερη επωνυμία Kolmi SA, η οποία και άλλαξε τον Ιανουάριο του 2006. Από τις 14 Ιουλίου του 2011 έως και σήμερα, η Groupe Kolmi-Hopen SAS δραστηριοποιείται ως θυγατρική της A.R. Medicom, Inc. Για περισσότερα από 30 χρόνια, η Kolmi εξειδικεύεται στην παραγωγή αναλωσίμων ιατρικών ειδών και προστατευτικού εξοπλισμού προσωπικής και περιβαλλοντικής προστασίας. Χάρη στο υπερσύγχρονο ερευνητικό της εργαστήριο, καθώς και στη μονάδα παραγωγής της, τα οποία εδράζονται στην Angers του Barthelemy d'Anjou, η KOLMI αποτελεί το μοναδικό Γάλλο κατασκευαστή ευρείας κλίμακας που καταγράφει συνολική παραγωγή άνω των 400 εκατομμυρίων ειδών ετησίως, καταμετρώντας:

•23 γραμμές παραγωγής •Εγκαταστάσεις παραγωγής συνολικής έκτασης άνω των 13 400 m2 •Εγκαταστάσεις logistics έκτασης 8000 m2 •Περισσότερους από 400 ετοιμοπαράδοτους κωδικούς •Ανθρώπινο δυναμικό περί των 60 εργαζομένων στην υπηρεσία του πελάτη

Η Kolmi διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, κατασκευασμένων αποκλειστικά στη Γαλλία υπό ιδιαίτερα αυστηρές συνθήκες υγιεινής, κύριες κατηγορίες των οποίων είναι οι ακόλουθες: •Μάσκες Σκουφάκια •Ποδονάρια •Απορροφητικά φύλλα για ιατρική ή τεχνολογική χρήση

Η προσέγγιση της KOLMI χαρακτηρίζεται από την δυνατότητα σχεδίασης, παραγωγής και διάθεσης προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και τεχνογνωσίας, χαρακτηριζόμενα από ποιότητα που υπερβαίνει τις υπάρχουσες βιομηχανικές προδιαγραφές. Χάρη στην πολύχρονη και εκτεταμένη τεχνογνωσία της στο χώρο της υγείας και στη διαδεδομένη αναγνωρισιμότητα του εμπορικού της σήματος στον κλάδο των χειρουργικών μασκών, η KOLMI είναι σε θέση εξεύρεσης ολοκληρωμένων τρόπων δημιουργίας προϊοντικών λύσεων, με κύριες προτεραιότητες την υγιεινή και την προστασία που απαιτούνται σε απαιτητικές αγορές όπως τα νοσοκομεία, οι οίκοι ευγηρίας, οι φαρμακοβιομηχανίες, οι εταιρείες κατασκευής κυκλωμάτων και ηλεκτρονικών εφαρμογών, ο κλάδος επεξεργασίας τροφίμων, οι κρατικές, κοινοτικές και τοπικές αρχές κλπ.

Οίκοι Αντιπροσώπευσης Kolmi Hopen

28

Page 30: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

29

Για το λόγο αυτό, η KOLMI έχει εισάγει διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου, οι οποίες υπερβαίνουν τα εφαρμοστέα πρότυπα και συχνά ξεπερνούν τις αντίστοιχες διαδικασίες των εισαγομένων προϊόντων. Ολόκληρη η γραμμή παραγωγής παρακολουθείται και ελέγχεται μέσω καθιερωμένων κανόνων πρακτικής (αποτελεσματικός οδηγός κατασκευαστικών πρακτικών, τεχνικές προδιαγραφές της διαδικασίας παραγωγής, οδηγός ποιότητας), τα οποία περικλείουν νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις, απαιτήσεις κοινής πρακτικής και απόκρισης στις απαιτήσεις του πελάτη. Σε ό,τι αφορά στον κύκλο ζωής και τη διάρκεια χρήσης των προϊόντων, η KOLMI πραγματοποιεί προϊοντικούς ελέγχους μέσω επιταχυνόμενων ελέγχων γήρανσης, ενώ η μακροπρόθεσμη αξιοπιστία των προϊόντων καταμετράται μέσω ανεξαρτήτων εμπειρογνωμόνων. Οι πιστοποιήσεις NF EN ISO 9001 : 2000 και NF EN 13 485 : 2004 αποτελούν απόδειξη της δέσμευσης και της τεχνογνωσίας της KOLMI, χαρακτηριστικά τα οποία είναι εξίσου εμφανή μέσω της διαρκούς καινοτομίας που διακρίνει τον πρωτοπόρο αυτό κατασκευαστή, ο οποίος διακρίνεται για: •Δυνατότητα για διαρκή καινοτομία, χάρη στην ενίσχυση της ανάπτυξης των τμημάτων έρευνας και ανάπτυξης εντός της οργάνωσης, πράγμα που επιτρέπει την ανάπτυξη νέων προϊόντων, παράλληλα με τις υπάρχουσες διαδικασίες παραγωγής. •Αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, μέσω της κατάλληλης επιλογής των πρώτων υλών, τη διαρκή βελτίωση των διαδικασιών παραγωγής, και το συστηματικό έλεγχο των τελικών προϊόντων, μέσω του πλέον πρωτοποριακού συστήματος ανιχνευσιμότητας (μέθοδοι EDANA, πρότυπα ISO, στατιστικές μέθοδοι) της αγοράς. •Υπηρεσίες, ειδικά προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των πελατών, με τα logistics και η παρακολούθηση των εμπορικών δραστηριοτήτων να καθίστανται συνώνυμα της ευελιξίας, της τεχνογνωσίας των προϊόντων και της διαρκούς διαθεσιμότητας.

Επιπρόσθετα, η Kolmi έρχεται σε διαρκή και άμεση επαφή με τις γαλλικές αρχές και παίζει ενεργό ρόλο στις διεργασίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τυποποίησης, με στόχο την επίτευξη ακόμη υψηλότερων επιπέδων ασφαλείας, προς όφελος του ασθενή και του χρήστη. Συνοπτικά, η γενικότερη προσέγγιση του οίκου συνίσταται στην ανάπτυξη ενός δυναμικού συστήματος, βασισμένου στην πρωτοπόρα σκέψη και προσανατολισμένου προς τη βελτίωση της ποιότητας, με στόχο τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών και των χρηστών, χάρη στην επίτευξη διαρκώς αυξανόμενων επιπέδων προστασίας.

Με γνώμονα τους προαναφερθέντες κύριους κλάδους δραστηριοποίησής της, οι απαιτήσεις ποιότητας της KOLMI όχι μόνο αποτελούν μια ακόμη επιβεβαίωση της αξίας των προϊόντων της, αλλά και ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στα πλαίσια της προοριζόμενης χρήσης των προϊόντων και της προστασίας των ατόμων ενάντια σε ποικίλες μορφές κινδύνων λοιμώξεων. Η KOLMI έχει πλήρη επίγνωση ότι η υγεία ενός ατόμου ή μιας κοινωνίας δυνητικά διατρέχει κίνδυνο. Για το λόγο αυτό, οι αξίες της ποιότητας και της αξιοπιστίας θα πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη, με στόχο τη διασφάλιση της παροχής όσο το δυνατόν ασφαλέστερων προϊόντων.

Οίκοι Αντιπροσώπευσης Kolmi Hopen

Page 31: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Ο τουρκικός οίκος SP Medikal με έδρα την Κωνσταντινούπολη δραστηριοποιείται για παραπάνω από τριάντα χρόνια στον τομέα της ανάπτυξης, της παραγωγής και της διακίνησης Ειδών Αποστείρωσης, πάντοτε στα πλαίσια των ισχυόντων προτύπων και απαιτήσεων. Χάρη στην πολύχρονη τεχνογνωσία και εμπειρία της στον κλάδο της αποστείρωσης, μέσω της σύναψης συνεργασιών σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία, η SP Medikal βρίσκεται σε θέση να προσφέρει ένα πλήρες φάσμα ολοκληρωμένων προϊόντων και υπηρεσιών, σύννομων με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των Κεντρικών Τμημάτων Αποστείρωσης των Ιδρυμάτων Υγείας σε ποικίλες αγορές ανά τον κόσμο. Τα προϊόντα της SP Medikal σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σε υπερσύγχρονες κλιματιζόμενες εγκαταστάσεις. Η ανάπτυξη, η παραγωγή και η συσκευασία τους καλύπτουν τις διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας , όπως αυτές καθορίζονται στο εγχειρίδιο ποιότητας του κατασκευαστή.

•Έλεγχος και παρακολούθηση αποστείρωσης (χημικοί και βιολογικοί δείκτες, πολυπαραμετρικοί δείκτες κλπ.) •Πιστοποίηση και ανίχνευση αποστείρωσης (ετικέτες συσκευασιών, ετικέτες δεκτών κλπ.) •Είδη συσκευασίας αποστείρωσης (χαρτί, ρολλά, ταινίες, σφράγιση συσκευασιών κλπ.)

Οίκοι Αντιπροσώπευσης SP Medikal

30

Page 32: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Η SP Medikal δραστηριοποιείται με γνώμονα τις παρακάτω κύριες κατευθύνσεις: •Ποιότητα προϊόντων - Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας •Απόκτηση περαιτέρω τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης μέσω της διαρκούς εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού •Υψηλά επίπεδα ικανοποίησης του πελάτη •Διαρκής Έρευνα και Ανάπτυξη •Ουσιώδης συνεισφορά στην παγκόσμια πρόληψη των λοιμώξεων

Εντοπισμός ανάγκης

Ανάπτυξη

Έλεγχος

Παραγωγή

Διάθεση στην αγορά

Υποστήριξη

Κύρια διαδικασία λειτουργίας SP

Medikal

Το όραμα και η αποστολή της SP Medikal εστιάζονται στην παροχή καίριων λύσεων για το σημερινό περιβάλλον της Κεντρικής Αποστείρωσης. Ο οίκος επιθυμεί να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό μέσω: •Της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, εκπαίδευσης και υποστήριξης των αποκλειστικών αντιπροσώπων της και των πελατών τους •Της προσήλωσης στις ανάγκες των πελατών και την υλοποίησή τους μέσω εφικτών, οικονομικών προϊοντικών λύσεων •Της διαρκούς παροχής και διακίνησης προϊόντων υψηλής ποιότητας, τα οποία είναι σύννομα με όλα τα ισχύοντα πρότυπα •Της έρευνας και της ανάπτυξης νέων πρωτοποριακών προϊόντων, προς κάλυψη των διαρκώς μεταβαλλόμενων αναγκών του περιβάλλοντος αποστείρωσης •Της ευελιξίας της οργάνωσης, με στόχο τη διασφάλιση της μέγιστης δυνατής ανταγωνιστικότητας

Η SP Medikal είναι πιστοποιημένη κατά EN ISO 13485, δραστηριοποιούμενη με το μέγιστο σεβασμό προς το περιβάλλον, ενώ σε όλα τα προϊόντα της τηρείται η κωδικοποίηση σύμφωνα με την Παγκόσμια Ονονματολογία Ιατρικών Ειδών (GMDN).

Οίκοι Αντιπροσώπευσης SP Medikal

31

Page 33: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Ερχόμενος σε επαφή με τους ασθενείς για παραπάνω από 25 χρόνια, ο γαλλικός οίκος Cair Group δίνει άμεση προτεραιότητα στην Έρευνα και την Ανάπτυξη, με στόχο την παροχή πρωτοποριακών ιατρικών προϊόντων και υπηρεσιών, που καλύπτουν ολοκληρωμένα τις ανάγκες των ασθενών στους τομείς της αναισθησίας, της ανάνηψης, της χορήγησης υγρών, της σίτισης, της μεταμόσχευσης κ.λ.π. Από την ίδρυσή της το 1987 έως και σήμερα, η Cair Group διαθέτει δυο θυγατρικές εταιρείες, την Cair LGL και το Ινστιτούτο Georges Lopez: •Η Cair LGL εξειδικεύεται στο σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διακίνηση ιατροτεχνολογικού νοσοκομειακού εξοπλισμού, εστιαζόμενου στην ανάνηψη, τη σίτιση, την αναρρόφηση και τη διαχείριση θερμοκρασίας. •Η IGL, Ινστιτούτο Georges Lopez δημιουργήθηκε με στόχο τη διευκόλυνση των ερευνητικών σχέσεων και την ανάπτυξη προϊόντων με πεδίο χρήσης την ανάκτηση, τη συντήρηση και τη μεταμόσχευση οργάνων. (www.igl-group.com)

• Σίτιση • Αναρρόφηση

Οίκοι Αντιπροσώπευσης Laboratoire Cair

32

Page 34: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Ο σεβασμός προς το περιβάλλον αποτελεί κομβικό στοιχείο για την ανάπτυξη της εταιρείας. Με πλήρη επίγνωση των δυνητικών συνεπειών προς το περιβάλλον, η CAIR LGL λειτουργεί με στόχο την εφαρμογή ενός συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης, βασισμένου στο πρότυπο ISO 14001. Το εν λόγω σύστημα θα εφαρμοστεί κατά τα στάδια του σχεδιασμού, της κατασκευής και της διακίνησης αναλωσίμων ιατρικών ειδών και θα ενεργοποιηθεί σε διάφορες εγκαταστάσεις της Γαλλίας, ενώ οι κύριοι στόχοι του περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

•Βελτίωση της κανονιστικής συμμόρφωσης των εγκαταστάσεων •Αποφυγή πιθανών κινδύνων που ενδέχεται να προκύψουν από τις δραστηριότητες •Βελτιστοποίηση της διαχείρισης των επιβλαβών και μη επιβλαβών αποβλήτων •Εμπλοκή και κινητοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και επέκταση των δράσεων ενημέρωσης και εκπαίδευσής του.

3-way stopcocks Σωλήνες & καθετήρες αναρρόφησης

Συνδετικά & επεκτάσεις αναρρόφησης

Μανόμετρα

Ροομετρητές Πτυελοπαγίδες

Οίκοι Αντιπροσώπευσης Laboratoire Cair

33

Page 35: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

34

Ο οίκος Bastos Viegas αποτελεί το βασικό κατασκευαστή και διανομέα ιατρικών αναλωσίμων της Πορτογαλίας. Δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγή ειδών υψηλής ποιότητας, εξ ολοκλήρου κατασκευασμένων στην Ευρώπη και διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία χειρουργικών σετ για κάθε χρήση, ειδικά προσαρμοσμένα στις εκάστοτε ανάγκες. Παράλληλα, κατασκευάζει ποικίλα υλικά συσκευασίας για συστήματα αποστείρωσης ατμού και Οξειδίου του Αιθυλενίου. Η Bastos Viegas διαθέτει μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής, ειδικά διαμορφωμένη ώστε να παρέχει ένα ευρύ φάσμα ειδών διεθνώς αναγνωρισμένης ποιότητας. Η διανομή της περιλαμβάνει τα γνωστά κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα Medical Express και Bel Express, η γκάμα των οποίων ξεπερνά τους 10.000 κωδικούς. Τα ιατρικά προϊόντα της όχι μόνο καλύπτουν ένα σημαντικό ποσοστό των αναγκών της πορτογαλικής αγοράς, αλλά και διακινούνται σε παραπάνω από 80 χώρες και στις 6 ηπείρους του κόσμου. Πέραν της κατασκευαστικής της δραστηριότητας, η Bastos Viegas έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση πολλών επιφανών εταιρειών Ιατρικών Ειδών στη χώρα έδρας της.

Σήμερα, ο οίκος απασχολεί ανθρώπινο δυναμικό 360 ατόμων και εδράζεται σε σύγχρονες, λειτουργικές εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης περίπου 50.000 τ.μ., συνολικής έκτασης γης 125.000 τ.μ.. Η εταιρεία διαθέτει αρκετές γραμμές παραγωγής, ειδικά προσαρμοσμένες σε διαφορετικούς τύπους προϊόντων, όπως επιδεσμικό υλικό, ιματισμό και πλαστικά συστήματα έγχυσης, ενώ παράλληλα έχει τη δυνατότητα μετατροπής τους για τη δημιουργία πολλών άλλων προϊόντων, όπως μη υφασμένα (non woven) υλικά, επιθέματα και υλικά αποστείρωσης.

Οίκοι Αντιπροσώπευσης Bastos Viegas

Page 36: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Το εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου είναι πλήρως εξοπλισμένο κατά τέτοιο τρόπο, ώστε ν’ ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες της εταιρείας και είναι στελεχωμένο από έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό. Η Bastos Viegas διαχειρίζεται 3 αυτόματες αποθήκες συνολικής χωρητικότητας άνω των 18.000 παλετών/containers, προς φύλαξη των εξαρτημάτων παραγωγής και των ολοκληρωμένων προϊόντων, διασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή ποιότητα εξυπηρέτησης σε επίπεδα πωλήσεων και διανομής.

Σε ό,τι αφορά στις πιστοποιήσεις, η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά EN ISO 9001:2008 και EN ISO 13485:2004. Όλα τα είδη που εμπίπτουν στην κατηγορία Ιατρικά Προϊόντα είναι δηλωμένα και πιστοποιημένα με Σήμανση CE. Συνοπτικά, η Bastos Viegas αποτελεί μια ανεξάρτητη, ιδιωτική εταιρεία, η οποία δεσμεύεται για τη στενή επαφή με τους πελάτες και τους επίσημους αντιπροσώπους της όχι μόνο στην Πορτογαλία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Πρωταρχικό της στόχο αποτελεί η διατήρηση της παραγωγικής της δύναμης, της ευελιξίας και της οργάνωσής της, με γνώμονα την παροχή της βέλτιστης δυνατής εξυπηρέτησης του πελάτη εντός και εκτός πορτογαλικών συνόρων. Το όνομα Bastos Viegas είναι συνώνυμο με την παροχή υψηλής ποιότητας κατασκευής στην Ευρώπη και με τη σύναψη μακροπρόθεσμων σχέσεων αμοιβαίου οφέλους με τους επαγγελματίες υγείας ανά τον κόσμο.

Οίκοι Αντιπροσώπευσης Bastos Viegas

35

Page 37: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Η Flexicare αποτελεί έναν πρωτοπόρο κατασκευαστή ιατρικών ειδών, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Χάρη στην τριαντάχρονη τεχνογνωσία της σε επίπεδα σχεδιασμού και ανάπτυξης και στην υπερσύγχρονη κατασκευαστική μονάδα της, ο οίκος απολαμβάνει παγκόσμιας φήμης στον κλάδο των ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής της στη Νότια Ουαλία έκτασης περί των 4.500 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτουν εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, δωμάτια καθαρισμού και υπερσύχρονες αποθήκες, με στόχο την άμεση ανταπόκριση σε κάθε ανάγκη του πελάτη.

Οίκοι Αντιπροσώπευσης Flexicare

36

Page 38: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Παραγωγή: Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία της, η Flexicare χαίρει παγκόσμιας φήμης στα πλαίσια της κατασκευής και προμήθειας αναλωσίμων ιατρικών προϊόντων από τους οργανισμούς υγείας, με πελατολόγιο που επεκτείνεται όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Kύριες Προϊοντικές Κατηγορίες: •Αναισθησιολογικά συστήματα αναπνευστικού •Γενικό Αναισθησιολογικό υλικό •Κρίσιμη φροντίδα •Συστήματα αναπνοής νεογνών •Φίλτρα αναπνοής •Οξυγονοθεραπεία •Ανάνηψη •Αναρρόφηση •Ουρολογικά υλικά & Φροντίδα Ακράτειας •Κολοστομία •Υποκλεισμός

Τεχνικά Χαρακτηριστικά: Η Flexicare δεσμεύεται για την προηγμένη έρευνα, την υπερσύγχρονη σχεδίαση και την πρωτοπόρα ανάπτυξη, καθώς και για τη διαρκή εξέλιξη νέων τεχνικών κατασκευής. Κατά τον τρόπο αυτό, στοχεύει στη διαρκή παροχή πρωτοποριακών προϊόντων στα πλαίσια της επιτυχούς κάλυψης των τρεχόντων, αλλά και μελλοντικών, αναγκών της αγοράς υγείας παγκοσμίως.

Διασφάλιση Ποιότητας - Πιστοποιήσεις Η Flexicare είναι επίσημα πιστοποιημένη με ISO 13485 για την κατασκευή αποστειρωμένων ιατρικών ειδών και ιατρικών εργαλείων, τα οποία φέρουν σήμανση CE. Επιπρόσθετα, η εταιρεία φέρει πιστοποίηση από την Food and Drug Administration των Η.Π.Α. (FDA).

Οίκοι Αντιπροσώπευσης Flexicare

37

Page 39: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

38

Από τα πρώτα του δειλά βήματα πάνω από 50 χρόνια πριν μέχρι και σήμερα, ο οίκος Ackermann© έχει σημειώσει εξαιρετική ανάπτυξη, συγκαταλεγόμενος πλέον ανάμεσα στους ηγέτες της αγοράς στους προϊοντικούς κλάδους δραστηριοποίησής του. Το όνομα Ackermann© είναι πλέον συνώνυμο με τη χειρουργική τεχνολογία και δημιουργεί την ιατρική τεχνολογία του αύριο. Με παραπάνω από μισό αιώνα τεχνογνωσίας στον τομέα της εξυπηρέτησης της ιατρικής κοινότητας, η Ackermann© στοχεύει και προσανατολίζεται διαρκώς προς το ιδανικό περιβάλλον της ιατρικής επιστήμης και τεχνολογίας.

Αποστολή της Ackermann© αποτελεί η παραγωγή αποκλειστικά και μόνο προϊόντων που προσφέρουν τα μέγιστα δυνατά οφέλη προς τους ασθενείς, τους ιατρούς και τους πελάτες. Ο οίκος δεσμεύεται για τη διάθεση προϊόντων της μέγιστης δυνατής ποιότητας στις χαμηλότερες δυνατές τιμές. Μέσα επίτευξης των ανωτέρω αποτελεί η ασυμβίβαστη ποιότητα, η βελτιωμένη διαχείριση πωλήσεων και το υπεύθυνο και συνεπές Marketing. Μέσω των εμπορικών της σημάτων, ο οίκος επιτυγχάνει το βέλτιστο ποιοτικό έλεγχο και είναι σε θέση να προσφέρει τα προϊόντα του σε ιδιαίτερα λογικές τιμές. Αυτός ο συνδυασμός κορυφαίας ποιότητας στις χαμηλότερες δυνατές τιμές καθιστά την Ackermann© ως τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη των πελατών της, πράγμα που αποδεικνύεται από τη σταθερή διψήφια ανάπτυξη από το 2002 και έπειτα. Η Ackermann© έχει αποδείξει περίτρανα ότι οι ανάγκες του απαιτητικού της πελατολογίου μπορούν να καλυφθούν μέσω της στελέχωσης του καλύτερου δυνατού ανθρώπινου δυναμικού, μία ακόμη κρίσιμη παράμετρος, για την οποία δεν πραγματοποιεί κανένα συμβιβασμό, δεδομένου του περιβάλλοντος του σήμερα.

Ο ιατρικός εξοπλισμός κατασκευής Ackermann© είναι αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας μεταξύ ειδικευομένων χειρουργών και λοιπών ειδικών, με στόχο τη δημιουργία των πλέον αποτελεσματικών κατευθύνσεων, οι οποίες σηματοδοτούν την αδιάλειπτη πορεία ανάπτυξης της εταιρείας. Πέραν της διαρκούς Έρευνας & Ανάπτυξης, η εταιρεία είναι υπερήφανη για τον ιδιαίτερα σύντομο κύκλο διάθεσης των προϊόντων της, πράγμα το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την απόκτηση ενός σημαντικού μεριδίου αγοράς στον ταχέως μεταβαλλόμενο κλάδο της ενδοτεχνολογίας.

Οίκοι Αντιπροσώπευσης Ackermann

Page 40: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Σε ό,τι αφορά στον τομέα της διαχείρισης ποιότητας, η Ackermann© τηρεί απαρέγκλιτα την εν ισχύ ευρωπαϊκή νομοθεσία περί σήμανσης CE και το DIN ISO 13485, ενώ τα προϊόντα της επίσης φέρουν έγκριση από τον FDA. Οι σιαγόνες των εργαλείων της Ackermann© είναι κατασκευασμένες από τα καλύτερα μηχανήματα CNC από πατενταρισμένο ανοξείδωτο χάλυβα εξαιρετικά υψηλής ποιότητας. Κάθε εργαλείο είναι γυαλισμένο στο χέρι από κατασκευαστικό προσωπικό, το οποίο διαθέτει εξάχρονη εμπειρία και εξειδικευμένη εκπαίδευση. Όλα τα εργαλεία της Ackermann© υφίστανται σε μια σχολαστική διαδικασία ελέγχου στα στάδια ανάπτυξης και παραγωγής. Χάρη στον ηλεκτροχειρουργικό έλεγχο, διασφαλίζεται ότι τα προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με άνεση ακόμη και στις ισχυρότερες ηλεκτροχειρουργικές γεννήτριες.

Όλα τα αποστειρωμένα είδη, ακόμη και τα θερμοευαίσθητα υλικά, αποστειρώνονται με ακτινοβολία Γ’ μέσω μιας διαδικασίας φιλικής προς το περιβάλλον, προοριζόμενα για ασφαλή χρήση και απουσία επιβλαβών καταλοίπων. Με έδρα την «παγκόσμια πρωτεύουσα ιατρικής τεχνολογίας», το Tuttlingen της Γερμανίας, η Ackermann© εξάγει σε περισσότερες από 100 χώρες με περισσότερους από 800 εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους. Με στόχο τη βελτιστοποίηση της υποστήριξης πελατών και των παρεχομένων υπηρεσιών after sales, η Ackermann© επεκτείνει διαρκώς την παρουσία της σε ολόκληρο τον κόσμο. Το 2007, μέσω του κέντρου πωλήσεων με έδρα την Κίνα, βελτιώνει τις υπηρεσίες τις προς τις χώρες της Άπω Ανατολής, ενώ το 2011 η Ackermann Inc. USA αποτελεί το νεότερο μέλος της οικογένειας Ackermann©. Συνοπτικά, η Ackermann© παρέχει ένα ευρύ φάσμα βελτιστοποιημένων λύσεων, οι οποίες διακρίνονται για τον εξαιρετικό βαθμό καινοτομίας και καλύπτουν τις υψηλότερες απαιτήσεις των πελατών, πάντα με γνώμονα τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας Ackermann.©

Κύριες προϊοντικές κατηγορίες: •Τροκάρ & παρελκόμενα •Ενδοσκόπια •Ηλεκτρόδια •Συστήματα σίτισης-αναρρόφησης •Ενδοσκοπικά εργαλεία •Ιατρικά μηχανήματα •Γεννήτριες HF •Υλικά απολίνωσης αγγείων •Δέσμη αργού •Αρθροσκοπικά εργαλεία •Υστεροσκοπικά εργαλεία •Υλικά πλαστικής χειρουργικής •Βρογχοσκοπικά εργαλεία •Καρδιοθωρακοσκοπικά εργαλεία •Ουρολογικά & νεφροσκοπικά υλικά •Θωρακοχειρουργικά εργαλεία •Νευροχειρουργικά εργαλεία •Συστήματα Diflex •Υλικά ανατομίας •Εύκαμπτη Βιντεοενδοσκόπηση HD •Εύκαμπτες λαβίδες βιοψίας •Europclip χειρουργικών εργαλείων •Εργαλεία μονού αυλού

Οίκοι Αντιπροσώπευσης Ackermann

39

Page 41: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Ο βελγικός οίκος Hymetec διαθέτει σημαντική τεχνογνωσία στον τομέα αντιμετώπισης των νοσοκομειακών λοιμώξεων και τον παθογενών παραγόντων. Δεσμεύεται για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων απολύμανσης, προσαρμοσμένων στις ανάγκες των ιδρυμάτων υγείας, μέσω της εμπορίας και ανάπτυξης προϊόντων και τεχνολογιών που δρουν αποτελεσματικά ενάντια σε κάθε λοίμωξη, με στόχο την εγγυημένη διασφάλιση της βέλτιστης δυνατής υγιεινής για το προσωπικό, τους ασθενείς και τους επισκέπτες των νοσοκομείων και κλινικών εν γένει. Τα προϊόντα της Hymetec ελέγχονται μέσω εξωτερικών εργαστηρίων, ώστε να καθίστανται ασφαλή για τους χρήστες, πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον. Έχουν σχεδιαστεί και εξελιχθεί βάσει διαδικασιών, οι οποίες διασφαλίζουν τη εξόντωση των βακτηρίων, των ιών, των μυκήτων και των σπόρων.

Οίκοι Αντιπροσώπευσης Hymetec

40

Page 42: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Οι κύριες προϊοντικές κατηγορίες του οίκου είναι οι ακόλουθες: α) Συστήματα: •Συστήματα απολύμανσης αέρα εσωτερικών χώρων Hyspray, μέσω της αξιοποίησης της μηχανικής τεχνολογίας Venturi •Συστήματα παρακολούθησης της απολύμανσης του αέρα εσωτερικών χώρων HyConrtol •Φωτοκαταλυτικά συστήματα καθαρισμού αέρα β) Αναλώσιμα: •Τάπητες απολύμανσης της Dycem •Έτοιμα απολυμαντικά διαλύματα επιφανειών με υπεροξείδιο του υδρογόνου Hy2Medical & Hy2Technical •Διαλύματα εξουδετέρωσης οσμών HyOdor •Προϊόντα συλλογής, μεταφοράς και εξουδετέρωσης οργανικού υλικού και υγρών.

Πιο συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά στα προϊόντα βιοαπολύμανσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η Hymetec παρέχει εναλλακτικές λύσεις απολύμανσης έναντι των διαλυμάτων περιεκτικότητας σε τεταρτοταγές αμμώνιο, φορμαλδεΰδη, φαινόλη κλπ.. Πέραν των ιδρυμάτων υγείας, η γκάμα προϊόντων της Hymetec μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε οποιονδήποτε άλλο κλάδο απαιτείται η αντιμετώπιση των λοιμώξεων (παραϊατρικά ή φαρμακευτικά είδη, τρόφιμα, χώροι ευεξίας κλπ.). Η Hymetec ενεργεί και δραστηριοποιείται πάντα με γνώμονα τις παρακάτω κύριες αξίες: •Διασφαλίζει την παροχή των βέλτιστων λύσεων απολύμανσης, ειδικά προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες του εκάστοτε κλάδου •Εγγυάται μια προοδευτική, διαρκή ανάπτυξη του παρεχομένου εξοπλισμού •Παρέχει άμεση πρόσβαση στην απολύμανση μέσω μιας ποικιλίας προϊόντων •Χαράσσει μια πορεία αειφόρου ανάπτυξης, με σεβασμό προς τη νομοθεσία και το περιβάλλον •Υιοθετεί οικολογική πολιτική όχι μόνο στα πλαίσια της εσωτερικής της οργάνωσης, αλλά και σε ό,τι αφορά στους συνεργάτες της Τα προϊόντα Hymetec διακινούνται όχι μόνο στο Βέλγιο, αλλά και σε μια σειρά από λοιπές ευρωπαϊκές χώρες. 41

Οίκοι Αντιπροσώπευσης Hymetec

Page 43: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Η εταιρεία Nilymed με έδρα το Ισραήλ αποτελεί τον κατασκευαστή και διανομέα πρωτοποριακών ιατρικών αναλωσίμων, με εστίαση στη γενική χειρουργική και στις λαπαροσκοπικές επεμβάσεις. Ο οίκος δραστηριοποιείται σε χώρες-κλειδιά της παγκόσμιας αγοράς, σε συνεργασία με ένα εκτεταμένο δίκτυο ιατρικών αντιπροσώπων και μεταπωλητών. Όπως είναι γνωστό, οι διαρκείς προκλήσεις αποτελούν κοινό φαινόμενο στην αγορά των ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Με στόχο την άμεση και επιτυχή ανταπόκριση στις προκλήσεις αυτές, η Nilymed εντοπίζει και σχεδιάζει ολοκληρωμένες λύσεις, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των πελατών για προϊόντα παγκόσμιας κλάσης, οι οποίες είναι ταυτόχρονα αποτελεσματικές και οικονομικές. Επιπρόσθετα, η Nilymed αντιμετωπίζει τις στρατηγικές συνεργασίες της με ιδιαίτερη αφοσίωση και σεβασμό, με στόχο την παροχή μιας ευρείας και συνάμα ποιοτικής γκάμας προϊόντων, σε συνδυασμό με υποστήριξη πελατών πρόσθετης αξίας, πριν και μετά την πώληση. Πιο συγκεκριμένα, χάρη στην αξιοποίηση της εικοσιπεντάχρονης μακροπρόθεσμης εμπειρίας και τεχνογνωσίας της και μέσω της αφοσιωμένης επαγγελματικής της ομάδας, η οποία βρίσκεται στη θέση να υποστηρίξει ολόκληρο το φάσμα επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων σε όλο τον κόσμο, η Nilymed ανταποκρίνεται επιτυχώς στις ανάγκες των συνεργατών της σε κάθε επίπεδο, από την υποστήριξη προϊόντων, το marketing και τη διαχείριση πωλήσεων έως και τα καθημερινά logistics.

Έναν από τους πρωταρχικούς στόχους της εταιρείας αποτελεί η διαρκής επέκταση του κωδικολογίου της με νέα προϊόντα, σύμφωνα με τις τρέχουσες εξελίξεις και την ισχύουσα νομοθεσία. Όλα τα προϊόντα μας φέρουν σήμανση CE και είναι σύννομα με τα πρότυπα ISO 13485, GMP και FDA. Συνοπτικά, κύριο άξονα της φιλοσοφίας της Nilymed αποτελεί η αναγνώριση της αξίας της σύναψης αποτελεσματικών συνεργασιών. Η εταιρεία έχει την πεποίθηση ότι μόνο μέσω της σύναψης ουσιαστικών και μακροπρόθεσμων σχέσεων με τους συνεργάτες της, είναι δυνατή η πραγματική δημιουργία πρόσθετης αξίας και συγκριτικών πλεονεκτημάτων στο χώρο δραστηριοποίησής της.

Οίκοι Αντιπροσώπευσης Nilymed

42

Page 44: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Ο ισπανικός κατασκευαστικός οίκος MACRIMASA-PHARMA LABORATORIES, S.A. ιδρύθηκε στη Μάλαγα της Ισπανίας το 2005 και δραστηριοποιείται στη σχεδίαση, την ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διανομή ηλεκτροϊατρικού εξοπλισμού, ιατρικών αναλωσίμων και μηχανημάτων για μονάδες εντατικής θεραπείας και κρίσιμης φροντίδας. Από τα πρώτα της βήματα μέχρι και σήμερα, η Macrimasa εστιάζεται στην ανάπτυξη και κατασκευή προϊόντων που σώζουν ζωές. Για το λόγο αυτό, ο οίκος δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της έρευνας και καινοτομίας, ως τα κύρια μέσα επίτευξης άριστων προϊόντων, με στόχο την καταπολέμηση των ασθενειών και του πόνου εν γένει. Στα πλαίσια της δυναμικής της παρουσίας σε πολυάριθμες ευρωπαϊκές χώρες, η πορεία της Macrimasa προς την επιτυχία βασίζεται στην αποτελεσματική οργανωτική της δομή, τα ικανά, πρωτοπόρα στελέχη της, τις στρατηγικές και διαδικασίες διαρκούς ανάπτυξης και τον αποτελεσματικό οικονομικό σχεδιασμό μεγιστοποίησης της κερδοφορίας των μετόχων της. Προκειμένου ν’ ανταποκρίνεται επάξια στις ανάγκες του πελατολογίου της, η Macrimasa θεωρεί ότι η προσωπική εμπλοκή του δυναμικού της σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας αποτελεί το μοναδικό μέσο διασφάλισης της ποιότητας των προϊόντων της. Για το λόγο αυτό, ο οίκος δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην τήρηση της διαδικασίας αυτής κατά την παραγωγή όλων των ειδών ανεξαιρέτως. Πέραν της προσωπικής αυτής συνεισφοράς, ο οίκος είναι πιστοποιημένος απ’ όλα τα ιδρύματα πιστοποίησης παγκόσμιας εμβέλειας.

Κύριες Προϊοντικές Κατηγορίες:

•Ελαστομερικές Αντλίες έγχυσης •Παλμικά Οξύμετρα •Καπνογράφοι •Πολυπαραμετρικά monitors ασθενών •Monitors κρίσιμης φροντίδας ασθενών •Monitors διαρκούς παρακολούθησης ζωτικών ενδείξεων •Νεογνικά Monitors & Dopplers •Monitors για χρήση στη Μαιευτική •Κεντρικές μονάδες Monitoring •Ηλεκτροκαρδιογράφοι 1-12 καναλιών

Οίκοι Αντιπροσώπευσης Macrimasa Pharma

43

Page 45: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Η Macrimasa πιστεύει ακράδαντα στη δημιουργία και σύναψη ισχυρών, μακροπρόθεσμων σχέσεων με τους πελάτες της, ανταποκρινόμενη στις προκλήσεις όπως αρμόζει σε έναν ηγέτη της αγοράς. Μέσο επίτευξης του στόχου αυτού αποτελεί η εστίαση στην καινοτομία, με γνώμονα την παροχή προϊόντων πρόσθετης αξίας. Άλλωστε, κάθε ανταγωνιστικό προϊόν καθιστά πιο ανταγωνιστικό τον ίδιο τον πελάτη, συνεπώς η επιτυχία του πελάτη είναι συνυφασμένη με την επιτυχία της Macrimasa. Κατά τη διαρκή πορεία ανάπτυξης και ισχυρής δραστηριοποίησής της στην παγκόσμια αγορά ως ηγετική εταιρεία στον κλάδο της βιοϊατρικής τεχνολογίας, η Macrimasa προχώρησε στην αγορά αγροτεμαχίου 14,000m² στο Τεχνολογικό Πάρκο της Ανδαλουσίας. Η πρώτη φάση της εν λόγω επέκτασης θα πραγματοποιηθεί μέσω της ανέγερσης νέων, υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων, οι οποίες περιλαμβάνουν γραφεία, ειδικούς χώρους Έρευνας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας, θαλάμους συναρμολόγησης ηλεκτροϊατρικού εξοπλισμού, μονάδες παραγωγής, αποθήκες, αμφιθέατρο και πέντε εργαστήρια, συνολικής έκτασης που υπερβαίνει τα 1000 m². Στους νέους αυτούς χώρους, θα δίνεται η ευκαιρία στους πλέον διακεκριμένους ερευνητές του κλάδου να εξελιχθούν και να ανακαλύψουν νέους τρόπους βελτίωσης της ποιότητας ζωής των προϊόντων. Κατά τη δεύτερη φάση, θα πραγματοποιηθεί επέκταση των εγκαταστάσεων με μονάδα παραγωγής και αποθήκευσης της τάξεως των 12,000 m2.

Οίκοι Αντιπροσώπευσης Macrimasa Pharma

44

Page 46: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

45

Ο ανερχόμενος ολλανδικός οίκος Palmedic δραστηριοποιείται στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά μέσω της κατασκευής και παροχής ιατρικών αναλωσίμων υψηλής ποιότητας, ειδικά σχεδιασμένων και διαμορφωμένων με βάση τις ξεχωριστές απαιτήσεις της κάθε χώρας και του κάθε πελάτη. Από την έδρα και τις εγκαταστάσεις παραγωγής της στη Lichtenvoorde της Ολλανδίας, τα είδη της Palmedic διακινούνται μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου αντιπροσώπων σε πολυάριθμες χώρες του κόσμου. Από την ίδρυσή της το 2001 μέχρι και σήμερα, η ιστορία της Palmedic είναι γεμάτη από καινοτομίες, οι οποίες αξιοποιούνται στο έπακρο, με στόχο την ενίσχυση της ποιότητας των προϊόντων και απώτερο σκοπό την παροχή πρόσθετης αξίας προς τους επαγγελματίες υγείας και τους ασθενείς απ’ όλο τον κόσμο. Όλα αυτά τα χρόνια, η διαρκής αύξηση της γκάμας των προϊόντων έχει επιφέρει κερδοφόρα ανάπτυξη και επιτυχή επέκταση στην αγορά της υγείας ανά τον κόσμο.

Κύριες προϊοντικές κατηγορίες •Καλύμματα κεφαλών υπερήχων •Προϊόντα υγιεινής

Οίκοι Αντιπροσώπευσης Palmedic

Page 47: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Ο ελβετικός οίκος Parvulus Suisse ιδρύθηκε το 2011 και εστιάζεται στην παροχή πρωτοποριακών ειδών καρδιοχειρουργικής, εξειδικευόμενος στην επιδιόρθωση των βαλβίδων καρδιάς σε παιδιά και ενήλικες, βασιζόμενος στην εμπειρία και την τεχνογνωσία παγκοσμίως επιφανών Ευρωπαίων καρδιοχειρουργών, όπως ο παγκοσμίας φήμης Καθ. Αυξέντιος Καλαγκός. Λόγω του απορροφήσιμου υλικού κατασκευής, καθώς και της ειδικής τεχνικής που απαιτείται για την τοποθέτησή τους, τα υλικά της Parvulus Suisse καθίστανται ιδανικά για χρήση σε περιστατικά παίδων.

Δακτύλιοι δακτυλιοπλαστικής μητροειδούς βαλβίδας

Δακτύλιοι δακτυλιοπλαστικής τριγλώχινας βαλβίδας

Kits μέτρησης των ανωτέρω δακτυλίων

Οίκοι Αντιπροσώπευσης Parvulus suisse

46

Page 48: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κύριο στοιχείο της εταιρικής φιλοσοφίας και βασική κινητήριος δύναμη της Palmedic αποτελεί η έννοια της καινοτομίας. Είναι συχνές οι περιπτώσεις, κατά τις οποίες η εταιρεία διακρίνεται για την πρωτοπορία της κατά την εισαγωγή ενός προϊόντος νέου τύπου στην αγορά, πάντα σε στενή συνεργασία με τους επαγγελματίες υγείας και τους κατασκευαστές ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Κατά τον τρόπο αυτό, ο οίκος παρέχει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, η πλειονότητα των οποίων απαρτίζεται από υλικά φροντίδας τραυμάτων, αξεσουάρ απεικόνισης υπερήχων, είδη προσωπικής φροντίδας και προϊόντα ραδιολογίας και υγιεινής. Εξίσου κομβικό στοιχείο της φιλοσοφίας της Palmedic αποτελεί η ποιότητα. Όχι μόνο τα παραγόμενα είδη, αλλά και ολόκληρη η οργάνωση του οίκου είναι προσανατολισμένη με γνώμονα την παροχή ποιότητας και πρόσθετης αξίας. Κατά τον τρόπο αυτό, ο οίκος διασφαλίζει ότι, σε κάθε παραγγελία τους, οι πελάτες λαμβάνουν προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις, τις προσδοκίες και τις ανάγκες τους, σήμερα και στο μέλλον. Η Palmedic είναι πιστοποιημένη με ISO 13485:2012 και ISO 9001:2008.

Οίκοι Αντιπροσώπευσης Palmedic

47

Page 49: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Ο ιταλικός οίκος εργαστηριακών αναλωσίμων FL Medical, με έτος ίδρυσης το 1979, σημειώνει μια διαρκώς αυξανόμενη επιτυχή πορεία, ολοένα επεκτεινόμενος στην παγκόσμια αγορά, χάρη στην επικέντρωσή του στην πρωτοπόρα τεχνολογία με στόχο την παροχή εργαστηριακών προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, όπως δοκιμαστικοί σωλήνες, φιαλίδια δειγμάτων, ουροδοχεία και σωληνάρια αίματος κενού. Πρωταρχικό στόχο της FL Medical αποτελεί η ανταπόκριση στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά, ενώ το κλειδί για τη διαρκή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων της αποτελεί η ίδια η ικανοποίηση του πελάτη. Για το λόγο αυτό, ο οίκος απολαμβάνει της εμπιστοσύνης διαρκώς και περισσότερων επαγγελματιών υγείας ανά τον κόσμο μέσα από μια πορεία ανάπτυξης.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά οργανωμένη επιχείρηση, πιστοποιημένη κατά ISO 9001 και ISO 13485, η οποία βρίσκεται σε θέση να πραγματοποιεί απρόσκοπτα όλες τις φάσεις παραγωγής, αξιοποιώντας στο έπακρο την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με στόχο την αύξηση των δυνατοτήτων της και την ταυτόχρονη βελτιστοποίηση της ποιότητας των προϊόντων. Για τους λόγους αυτούς, η FL Medical έχει καθιερωθεί ως ο ηγέτης της ποιότητας στον κλάδο των πλαστικών εργαστηριακών προϊόντων, καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας της στην εν λόγω αγορά. Μέσα επίτευξης αυτού αποτελούν η αξιοποίηση των πλέον προηγμένων συστημάτων ελέγχου, σε συνδυασμό με τη διαρκή εξέλιξη και ανάπτυξη της τεχνολογίας και την παραγωγής. Μέσα από τις εκτεταμένες προσπάθειές της προς αυτή την κατεύθυνση με οδηγό την πολύτιμη τεχνογνωσία της στον κλάδο του σχεδιασμού και της παραγωγής εργαστηριακού εξοπλισμού που πλέον ξεπερνά τις τρεις δεκαετίες, η FL Medical δραστηριοποιείται δυναμικά στον εν λόγω κλάδο, πάντα βασιζόμενη στην απευθείας επικοινωνία με τον πελάτη και στην ευέλικτη ανταπόκριση στις ανάγκες του.

Δοκιμαστικοί σωλήνες

Φιαλίδια δειγμάτων

Ουροδοχεία Σωληνάρια αίματος κενού

Πιπέτες Αντικειμενοφόρες πλάκες

Οίκοι Αντιπροσώπευσης FL Medical

48

Page 50: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Ο γερμανικός οίκος Diagramm Halbach εξελίχθηκε από οικογενειακή εταιρεία παραγωγής καταγραφικών χαρτιών το 1832 σε εταιρεία διάθεσης περίπου 30.000 κωδικών ιατρικών ειδών σε όλο τον κόσμο.

Για έξι γενιές, η Diagramm Halbach καταμετρά πελάτες σε παραπάνω από 70 χώρες, ενώ το όνομά της αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας, της ακρίβειας και της αξιοπιστίας παγκοσμίως.

Ο οίκος είναι πιστοποιημένος στα πρότυπα του ISO 9001, με σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης κατά ISO 14001, καθώς και με σήμανσηCE στα πλαίσια της νομοθεσίας περί ιατρικών ειδών. Διαθέτει δύο μονάδες παραγωγής, οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί ασφαλείς οίκοι εκτύπωσης στα πλαίσια του CWA 14641.

καταγραφικά χαρτιά

Ζελέ ηλεκτροκαρδιογράφου,

υπερήχων, ηλεκτροεγκεφαλογράφου

κλπ.

Ηλεκτρόδια ηλεκτροκαρδιογράφου,

απινιδωτή, κλπ.

περιχειρίδες

αισθητήρες οξυμετρίας, ροής, κλπ.

λοιπά παρελκόμενα ιατρικών μηχανημάτων

(φωτισμός, καλώδια, ακουστικά, μπαταρίες

κλπ.)

Οίκοι Αντιπροσώπευσης Diagramm Halbach

49

Page 51: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Specialty

50

Αναισθησιολογικό Υλικό & Περιεγχειρητική Φροντίδα

Αναισθησιολογικό Υλικό

Page 52: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

51

Αναισθησιολογικό Υλικό

Περιπατητική αντλία CADD-Legacy PCA Μοντέλο 6300

Χαρακτηριστικά προϊόντος

•Ανίχνευση φραγής •Αισθητήρες ανίχνευσης ευθείας και αντίστροφης ροής ειδικά σχεδιασμένοι για την ειδοποίηση του ασθενή και του ιατρού σε περίπτωση διακοπής της παροχής του υγρού •Ανίχνευση Air-in-Line •Ανίχνευση Air-in-line με ρυθμίσεις ευαισθησίας Off, High και Low, ειδικά σχεδιασμένη για την ειδοποίηση του ασθενούς και του ιατρού σε περίπτωση παρουσίας αέρα στη σωλήνωση παροχής •Πλήκτρο ON/OFF •Το πλήκτρο ON/OFF key επιτρέπει τη ρύθμιση της αντλίας σε κατάσταση χαμηλής τροφοδοσίας και είναι ειδικά σχεδιασμένο για την εξοικονόμηση ζωής της μπαταρίας •Μνήμη περιστατικών •Τα τελευταία 1.000 περιστατικά του ιστορικού της αντλίας μπορούν να μεταφορτωθούν (είτε απευθείας είτε απομακρυσμένα) σε PC μέσω του Συστήματος Επικοινωνίας CADD-DIPLOMAT® PCCommunications •Αξιοπιστία Η αξιοπιστία και η ανθεκτικότητα της αντλίας CADD® προσφέρει εξοικονόμηση χρόνου και λιγότερες διακοπές κατά τη διάρκεια της θεραπείας •Ευελιξία προγραμματισμού •Εύκολος προγραμματισμός των milliliters, milligrams ή micrograms και μεγάλο εύρος δοσολογιών

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

21-6300-51

ΑΝΤΛΙΑ CADD-LEGACY PCA 6300 Περιλαμβάνει την αντλία, θήκη αντλίας μιας χρήσεως 50-/100-mL, 2 AA αλκαλικές μπαταρίες, μη αποστειρωμένη κασέτα demo, κλειδί CADD®, οδηγίες χρήσεως, οδηγό ασθενούς και θήκη μεταφοράς.

SMITHS MEDICAL

Page 53: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

52

Αναισθησιολογικό Υλικό

Περιπατητική αντλία CADD-Legacy Μοντέλο 6400

Χαρακτηριστικά προϊόντος

•Eυανάγνωστη οθόνη •Η ευανάγνωστη οθόνη είναι εύκολη στην κατανόηση και παρέχει πληροφορίες για τις προσαρμογές προγραμματισμού και την επίλυση προβλημάτων •Ανίχνευση Κασέτας •Ο αισθητήρας ανίχνευσης κασέτας είναι σχεδιασμένος κατά τέτοιο τρόπο, ώστε ν’ ανιχνεύει την προσάρτηση της κασέτας •Ανίχνευση εμπλοκής •Οι αισθητήρες ανίχνευσης εμπλοκής ευθείας και αντίστροφης ροής είναι ειδικά σχεδιασμένοι ώστε να ειδοποιούν τον ασθενή και το γιατρό σε περίπτωση διακοπής της παροχής του υγρού. •Ανίχνευση Air-in-Line •Η ανίχνευση Air-in-line detector με τις ρυθμίσεις ευαισθησίας Off, High και Low είναι σχεδιασμένη κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να ειδοποιεί τον ασθενή και τον ιατρό σε περίπτωση παρουσίας αέρα στους σωλήνες του σετ παροχής •Πλήκτρο ON/OFF •Το πλήκτρο ON/OFF επιτρέπει τη ρύθμιση της αντλίας σε κατάσταση χαμηλής ισχύος και είναι ειδικά σχεδιασμένο με στόχο την εξοικονόμηση της μπαταρίας •Μνήμη περιστατικών •Τα τελευταία 1.000 περιστατικά του ιστορικού της αντλίας μπορούν να μεταφορτωθούν είτε απευθείας είτε απομακρυσμένα (μέσω modem) σε PC μέσω του Συστήματος Επικοινωνίας CADD-DIPLOMAT® PC. •Αξιοπιστία Η αξιοπιστία και η ανθεκτικότητα της αντλίας CADD® προσφέρει εξοικονόμηση χρόνου και λιγότερες διακοπές κατά τη διάρκεια της θεραπείας •Ευελιξία προγραμματισμού Χάρη στην έγχυση 1 έως 3,000 mL/ημέρα, η αντλία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός ευρέως φάσματος πρωτοκόλλων συνεχούς ροής

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

21-6400-51

ΑΝΤΛΙΑ CADD-LEGACY 6400 Περιλαμβάνει την αντλία, θήκη αντλίας μιας χρήσεως 50-/100-mL , 2 AA αλκαλικές μπαταρίες, μη αποστειρωμένη κασέτα demo, οδηγίες χρήσεως, οδηγίες χρήσεως ασθενούς και θήκη μεταφοράς

SMITHS MEDICAL

Page 54: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

53

Αναισθησιολογικό Υλικό

Παρελκόμενα περιπατητικών αντλιών CADD

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

21-7001-24 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΑΣΕΤΑ CADD 50ml,FEMALE LUER 12 SMITHS MEDICAL

21-7002-24 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΑΣΕΤΑ CADD 100ml,FEMALE LUER 12 SMITHS MEDICAL

21-7022-24 ΣΕΤ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ CADD 152cm MALE LUER 12 SMITHS MEDICAL

21-6167-24 ΑΣΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ 250 ML 1 SMITHS MEDICAL

21-7059-24 ΣΕΤ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ CADD ΓΙΑ ΑΣΚΟ 250ML 12 SMITHS MEDICAL

21-7308-24 ΚΑΣΕΤΑ ΦΑΡΜΑΚΟΥ CADD™ 250ml CADD™ MCR Flow Stop Free-Flow Protection 125 mL/hr

1 SMITHS MEDICAL

21-7052-24 SET ΠΡΟΕΚΤΑΣΗΣ CADD 152cm ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ/ΘΗΛΥΚΟΥ

1 SMITHS MEDICAL

21-7106-24 SET ΠΡΟΕΚΤΑΣΗΣ CADD 152cm ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ/ΘΗΛΥΚΟΥ

1 SMITHS MEDICAL

21-2167-25 ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΝΤΛΙΑΣ PCA 1 SMITHS MEDICAL

21-6265-24 ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΝΤΛΙΑΣ PCA 1 SMITHS MEDICAL

21-6220-24 ΚΑΛΩΔΙΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗΣ ΔΟΣΗΣ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗΣ ΑΝΤΛΙΑΣ STEREO

1 SMITHS MEDICAL

21-7308-24 21-7106-24 21-7052-24

Page 55: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

54

Αναισθησιολογικό Υλικό

Κωδικός Χωρητικότητα (ml) Ροή Συσκευασία Οίκος

MCRM-FCS6522Dxx 50 1 - 240 ml/h 10 Macrimasa

MCRM-FCS6522Sxx 60 1- 240 ml/h 10 Macrimasa

MCRM-FCS6522xx 100 1 - 240 ml/h 10 Macrimasa

MCRM-FCS6522Exx 120 1 - 240 ml/h 10 Macrimasa

MCRM-FCS6522Fxx 150 1 - 240 ml/h 10 Macrimasa

MCRM-FCS6522Gxx 200 1 - 240 ml/h 10 Macrimasa

MCRM-FCS6522Hxx 240 1 - 240 ml/h 10 Macrimasa

MCRM-FCS6522Jxx 250 1 - 240 ml/h 10 Macrimasa

MCRM-FCS65220xx 275 1- 240 ml/h 10 Macrimasa

Β) Μεταβλητής ροής & Bolus

Ελαστομερικές αντλίες έγχυσης μιας χρήσης Ficfuser®

Α) Σταθερής Ροής

Κωδικός Χωρητικότητα

(ml) Ροή Bolus Συσκευασία Οίκος

MCRM-FCS6523CDxx 50 1- 240 ml/h 0,2 ml - 2 ml & 8 min - 30 min 10 Macrimasa

MCRM-FCS6523CSxx 60 1- 240 ml/h 0,2 ml - 2 ml & 8 min - 30 min 10 Macrimasa

MCRM-FCS6523Cxx 100 1- 240 ml/h 0,2 ml - 2 ml & 8 min - 30 min 10 Macrimasa

MCRM-FCS6523CExx 120 1- 240 ml/h 0,2 ml - 2 ml & 8 min - 30 min 10 Macrimasa

MCRM-FCS6523CFxx 150 1- 240 ml/h 0,2 ml - 2 ml & 8 min - 30 min 10 Macrimasa

MCRM-FCS6523CGxx 200 1- 240 ml/h 0,2 ml - 2 ml & 8 min - 30 min 10 Macrimasa

MCRM-FCS6523CHxx 240 1- 240 ml/h 0,2 ml - 2 ml & 8 min - 30 min 10 Macrimasa

MCRM-FCS6523CJxx 250 1- 240 ml/h 0,2 ml - 2 ml & 8 min - 30 min 10 Macrimasa

MCRM-FCS6523C0xx 275 1- 240 ml/h 0,2 ml - 2 ml & 8 min - 30 min 10 Macrimasa

Page 56: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

55

Αναισθησιολογικό Υλικό

Κυκλώματα Αναισθησίας & Αναπνοής

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

C371903 ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ 152cm SMITHS MEDICAL

C3719508 ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ 152cm ΜΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ 101CM SMITHS MEDICAL

038-01-110STR ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ 160cm,ΣΥΝΔΕΤΙΚΑ ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΑΣΚΟ 2lt,ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ

SMITHS MEDICAL

038-01-130 ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ 160cm,ΣΥΝΔΕΤΙΚΑ ΑΚΡΑ SMITHS MEDICAL

FLX-038-01-110

ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ 160cm ΜΕ ΣΥΝΔΕΤΙΚΑ ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΑΣΚΟ 2lt, ΒΑΣΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ (160cm). 22mm ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΛΑΦΡΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΚΥΜΑΤΟΕΙΔΗ ΣΩΛΗΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗ "Υ» ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΥΝΔΕΤΙΚΑ "F" 22mm + 0.8m F/F ΆΚΡΟ+ ΑΓΚΩΝΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΠΡΟΦΙΛ + ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΣΚΟ 2L + ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ M/M

FLEXICARE

FLX-038-01-110STR ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ 160cm, ΜΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΣΚΟ 2lt,ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ Υ SWIVEL, ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ ΓΩΝΙΩΔΕΣ ΜΕ ΥΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑ ΚΑΠΝΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ ΑΣΚΟΥ ΕΥΘΥ

FLEXICARE

FLX-038-01-130 ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 160cm ΧΩΡΙΣ ΑΣΚΟ, ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΑΥΛΑΚΩΤΟ ΣΩΛΗΝΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΠΡΟΦΙΛ 22mm, ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ "Y" ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΤΙΚΑ "F" 22mm + ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ Μ/Μ 22mm

FLEXICARE

FLX-038-01-155SB

ΤΥΠΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΝΑΠΝΟΗΣ 1,6Μ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ 2 ΥΔΑΤΟΠΑΓΙΔΕΣ (1.6Μ) ΚΑΙ ΘΥΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΒΑΡΟΥΣ, ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΑΥΛΑΚΩΤΟ ΣΩΛΗΝΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΠΡΟΦΙΛ 22mm 2 ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΘΥΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ "Y¨", 2 ΘΥΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ, Σ2 ΣΥΝΔΕΤΙΚΑ "F" 22mm, 2 ΑΥΤΟΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΕΣ ΥΔΑΤΟΠΑΓΙΔΕΣ + ΑΚΡΟ 0.8Μ F/F + ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ Μ/Μ 22mm

FLEXICARE

C4510550 ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ Υ SMITHS MEDICAL

FLX-038-01-104D

ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ PVC, ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ 3 ΣΩΛΗΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ, ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ Υ SWIVEL, ΜΗΚΟΥΣ 1,80Μ ΜΕ ΥΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑ ΚΑΠΝΟΓΡΑΦΟ, ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ ΑΣΚΟΥ ΕΥΘΥ ΚΑΙ ΑΣΚΟ 3 ΛΙΤΡΩΝ ΧΩΡΙΣ LATEX. ΜΕ ΛΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΥΔΡΑΤΜΟΥΣ. ΜΑΛΑΚΑ ΣΥΝΔΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ.

FLEXICARE

FLX-038-02-110GR ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ 2,6Μ ΜΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΣΚΟ FLEXICARE

FLX-038-02-191

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ "Τ" ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ MAPELSON 1,6mt ΜΕ ΦΙΑΛΗ 0.5LT ΑΥΛΑΚΩΤΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ 10mm ΜΕ ΓΡΑΜΜΗ ΦΡΕΣΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ "Μ" 15mm ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ 15F/6-9mm ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΣΚΟ 0.5L

FLEXICARE

FLX-038-01-155

ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ 2 ΥΔΑΤΟΠΑΓΙΔΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΥΠΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΜΕ ΘΥΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΥΔΑΤΟΠΑΓΙΔΕΣ (1.6m) ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΒΑΡΟΥΣ, ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΑΥΛΑΚΩΤΟ ΣΩΛΗΝΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΠΡΟΦΙΛ 22mm ΜΕ 2 ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΘΥΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ "Y¨", 2 ΣΥΝΔΕΤΙΚΑ "F" 22mm, 2 ΑΥΤΟΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΕΣ ΥΔΑΤΟΠΑΓΙΔΕΣ + ΑΚΡΟ 0.8m F/F + ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ Μ/Μ 22mm

FLEXICARE

Page 57: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

56

Αναισθησιολογικό Υλικό

Λαρυγγικές μάσκες Portex®

Κωδικός Περιγραφή – Διαθέσιμα

μεγέθη Συσκευασία Οίκος

100/220 ΛΑΡΥΓΓΙΚΗ ΜΑΣΚΑ PORTEX No 1 - 1,5

10 SMITHS MEDICAL

100/222/200 ΛΑΡΥΓΓΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ PORTEX No 2 – 5

10 SMITHS MEDICAL

Αναισθησιολογικές μάσκες μιας χρήσεως

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

FLX-038-53-440SFPGR ΝΕΟΓΝΙΚΗ Nο.0 FLEXICARE

FLX-038-52-430SFPGR ΜΕΣΑΙΑ ΠΑΙΔΩΝ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ No1 FLEXICARE

FLX-038-52-420SFPGR ΜΕΣΑΙΑ ΠΑΙΔΩΝ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ No2 FLEXICARE

FLX-038-52-415SFSGR ΜΕΓΑΛΗ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΦΡΑΟΥΛΑ Nο3 FLEXICARE

MCRM-FRPS-0128 ΔΙΑΦΑΝΗ ΣΙΙΛΙΚΟΝΗΣ Νο4 MACRIMASA

MCRM-FRPS-0129 ΔΙΑΦΑΝΗ ΣΙΙΛΙΚΟΝΗΣ Νο5 MACRIMASA

Αναισθησιολογικές μάσκες πολλαπλών χρήσεων

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

FLX-038-52-420SILGR ΜΕΣΑΙΑ ΜΑΣΚΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ Νο.2

50 FLEXICARE

Page 58: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

57

Αναισθησιολογικό Υλικό

Μάσκες Οξυγόνου

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

FLX-032-10-028ΤNCGR

ΜΑΣΚΑ ΟΞΥΓΟΝΟΥ VENTURI, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΙΑΦΑΝΟ ΙΑΤΡΙΚΟ PVC, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΡΕΘΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ. ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ ΣΩΛΗΝΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ, 6 ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ VENTURI24%-28%-31%-35%-40% - 60% ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ CLIP ΚΑΙ ΙΜΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΕΡΕΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ

50 FLEXICARE

FLX-032-10-009 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΑΠΛΗ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΩΛΗΝΩΣΗ

50 FLEXICARE

FLX-032-10-007 ΜΑΣΚΑ ΟΞΥΓΟΝΟΥ AEROSOL ΕΝΗΛΙΚΩΝ MAXINEB ΜΕ ΝΕΦΕΛΟΠΟΙΗΤΗ ΣΩΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ CLIP ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΕΡΕΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ

50 FLEXICARE

FLX-032-10-072NCGR

ΜΑΣΚΑ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΗ ΕΠΑΝΕΙΣΠΝΟΗΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΙΑΦΑΝΟ ΙΑΤΡΙΚΟ PVC. ΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΡΕΘΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ.ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΣΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ, ΕΠΑΡΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΕΣ ΙΔΙΑΙΡΕΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ. ΦΕΡΕΙ ΣΩΛΗΝΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ 2 Μ. , ΕΙΔΙΚΟ CLIP ΚΑΙ ΙΜΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΕΡΕΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ

50 FLEXICARE

Σωλήνες για μάσκες οξυγόνου

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

FLX-032-10-060GR ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣΚΑ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΜΕ ΣΥΝΔΕΤΙΚΑ 2.1m

100 FLEXICARE

Page 59: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

58

Αναισθησιολογικό Υλικό

Κωδικός Περιγραφή Οίκος Συσκευασία

FLX-040-813 ΛΑΒΗ ΛΑΡΥΓΓΟΣΚΟΠΙΟΥ BRITEBRO ΜΕ

LED ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ FLEXICARE 1

FLX-040-751 ΛΑΜΑ ΛΑΡΥΓΓΟΣΚΟΠΙΟΥ BRITEBLADE

EVO MACINTOSH ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΕ LED No1

FLEXICARE 10

FLX-040-752 ΛΑΜΑ ΛΑΡΥΓΓΟΣΚΟΠΙΟΥ BRITEBLADE

EVO MACINTOSH ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΕ LED No2

FLEXICARE 10

FLX-040-753 ΛΑΜΑ ΛΑΡΥΓΓΟΣΚΟΠΙΟΥ BRITEBLADE

EVO MACINTOSH ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΕ LED No3

FLEXICARE 10

FLX-040-754 ΛΑΜΑ ΛΑΡΥΓΓΟΣΚΟΠΙΟΥ BRITEBLADE

EVO MACINTOSH ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΕ LED No4

FLEXICARE 10

Λάμες λαρυγγοσκοπίων

Μάσκες ρινός

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

FLX-032-10-022 ΜΑΣΚΑ ΡΙΝΟΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ 2.1m

100 FLEXICARE

Παιδιατρική μάσκα οξυγόνου με λάστιχο κεφαλιού & σωλήνωση

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

FLX-032-10-011GR ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΩΛΗΝΩΣΗ

50 FLEXICARE

Page 60: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

59

Αναισθησιολογικό Υλικό

Κωδικός Περιγραφή Οίκος Συσκευασία

FLX-038-81-810NL ΑΣΚΟΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ 1,0LT ΧΩΡΙΣ LATEX ΜΕ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ 22mm FLEXICARE 10

FLX-038-81-820NL ΑΣΚΟΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ 2,0LT ΧΩΡΙΣ LATEX ΜΕ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ 22mm FLEXICARE 10

FLX-038-81-830NL ΑΣΚΟΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ 2,0LT ΧΩΡΙΣ LATEX ΜΕ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ 22mm FLEXICARE 10

FLX-038-71-840 ΑΣΚΟΣ ΑΝΑΝΗΨΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Ο2 ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕ ΜΑΣΚΑ, ΓΡΑΜΜΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΣΚΟ

FLEXICARE 50

FLX-038-72-840 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΑΚΟΣ ΑΝΑΝΗΨΗΣ ΜΕ ΜΑΣΚΑ, ΓΡΑΜΜΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΣΚΟ

FLEXICARE 5

FLX-038-71-850 ΣΑΚΟΣ ΑΝΑΝΗΨΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ O2 ΜΕ ΓΡΑΜΜΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΣΚΟ

FLEXICARE 5

FLX-038-72-850 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΑΚΟΣ ΑΝΑΝΗΨΗΣ ΜΕ ΜΑΣΚΑ, ΓΡΑΜΜΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΣΚΟ

FLEXICARE 5

FLX-038-73-850

ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΝΕΟΓΝΩΝ ΑΠΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗ 600 ml ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΝΕΚΡΟ ΧΩΡΟ 46 ml ΚΑΙ MAXIMUM ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ 98BPM . ΦΕΡΕΙ ΒΑΛΒΙΔΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ , Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΟ 40+/- 5 cm H2O. ΦΕΡΕΙ ΔΙΑΦΑΝΗ ΜΑΣΚΑ Νο. 1 ΜΕ ΑΕΡΟΘΑΛΑΜΟ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟΓΝΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΩΛΗΝΑ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΜΗΚΟΥΣ 3 m.

FLEXICARE 5

Ασκοί Ανάνηψης

Page 61: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

60

Αναισθησιολογικό Υλικό

Κωδικός Περιγραφή Οίκος Συσκευασία

FLX-038-91-910GR Νο 1, FLEXICARE 50

FLX-038-91-920GR Νο 2, FLEXICARE 50

FLX-038-91-930GR Νο 3, FLEXICARE 50

FLX-038-91-940GR Νο 4, FLEXICARE 50

FLX-038-92-900GR Νο6 FLEXICARE 50

FLX-038-92-902GR No00 FLEXICARE 50

FLX-038-93-900GR No000 FLEXICARE 50

Στοματοφαρυγγικοί Αεραγωγοί από PVC

Page 62: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

61

Αναισθησιολογικό Υλικό

Κωδικός Περιγραφή Οίκος Συσκευασία

FLX-038-41-355STRGR ΑΝΤΙΙΙΚΟ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ THERMOSHIELD, ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ

FLEXICARE 50

FLX-038-41-357STR ΑΝΤΙΙΙΚΟ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ THERMOSHIELD, ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ + ΣΩΛΗΝΑΣ 15mm + ΓΩΝΙΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΠΡΟΦΙΛ (22M/15F)

FLEXICARE 1

FLX-038-42-355ASTR

ΑΝΤΙΙΙΚΟ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ME ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ THERMOSHIELD, ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ, ΜΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ Flexi-Lock 038-61-312 (ΒΑΣΗ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΜΕ ΓΩΝΙΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΜΕ ΣΥΝΔΕΤΙΚΑ 22mm F ΚΑΙ 15mm F/22mm M

FLEXICARE 1

FLX-038-42-355STR

ΑΝΤΙΙΙΚΟ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ THERMOSHIELD, ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΘΥΡΑ LUER LOCK

FLEXICARE 50

Αντιικά αντιμικροβιακά φίλτρα

Κωδικός Περιγραφή Οίκος Συσκευασία

100/585/000 ΦΙΛΤΡΟ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟ & ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΥΓΡΩΝ

SMITHS MEDICAL 50

Αντιμικροβιακό φίλτρο – φίλτρο θέρμανσης υγρών

Page 63: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

62

Αναισθησιολογικό Υλικό

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

FJ-1203105 ΕΝΔΟΒΡΟΓΧΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΣ UNIBLOCKER 9FR, Διάμετρος 600mm, Μήκος 500 mm, Μέγιστος Όγκος 8 ml

FUJI SYSTEMS CORPORATION

FJ-1202720 ΕΝΔΟΤΡΑΧΕΙΑΚΟΣ ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ UNIVENT CH.4,5mm FUJI SYSTEMS CORPORATION

FJ-1202927 ΕΝΔΟΤΡΑΧΕΙΑΚΟΣ ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ UNIVENT CH.6,0mm FUJI SYSTEMS CORPORATION

FJ-1202931 ΕΝΔΟΤΡΑΧΕΙΑΚΟΣ ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ UNIVENT CH.7,5mm FUJI SYSTEMS CORPORATION

FJ-1202930 ΕΝΔΟΤΡΑΧΕΙΑΚΟΣ ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ UNIVENT CH.7,0mm FUJI SYSTEMS CORPORATION

FJ-1202933 ΕΝΔΟΤΡΑΧΕΙΑΚΟΣ ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ UNIVENT CH.8,0mm FUJI SYSTEMS CORPORATION

FJ-1202935 ΕΝΔΟΤΡΑΧΕΙΑΚΟΣ ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ UNIVENT CH.8,5mm FUJI SYSTEMS CORPORATION

Ενδοβροχικοί Καθετήρες & Ενδοτραχειακοί Αποκλειστές

Page 64: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

63

Αναισθησιολογικό Υλικό

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

FLX-038-05-604

ΡΟΖ ΝΑΤΡΑΣΒΕΣΤΟΣ VENTISORB 4,5klgr. ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΦΡΑΓΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ

2 FLEXICARE

Νατράσβεστος

Προεκτάσεις αναισθησίας

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

FLX -038-61-326 ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΕΚΤ.ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ 22ΜΜ

20 FLEXICARE

Συνδετικά Τ

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

FLX-010-631 ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ T 22mm M/M/M/F (MS-T07H) 010-631

50 FLEXICARE

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

197-28R ΔΕΞΙΟΣ Ν.28-41 SMITHS MEDICAL

198-28L ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Ν.28-41 SMITHS MEDICAL

Μετατροπείς πίεσης

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

55-4700 ΚΙΤ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΠΙΕΣΗΣ NIF-KIT ΘΕΤΙΚΗΣ/ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ Rescal®

SMITHS MEDICAL

Ενδοβροχικοί Σωλήνες

Page 65: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

64

Αναισθησιολογικό Υλικό

Κωδικός Περιγραφή Μεγέθη Συσκευασία Οίκος

100/110 ΣΠΙΡΑΛ 5-9,5 mm 5 SMITHS MEDICAL

100/111 ΧΩΡΙΣ CUFF 2-10 mm 5 SMITHS MEDICAL

100/131 ΚΕΚΑΜΜΕΝΟΙ ΜΕ CUFF, Β/ΚΛΙΣΗ 6-9 mm 10 SMITHS MEDICAL

100/133 ΚΕΚΑΜΜΕΝΟΙ ΜΕ CUFF 6-8 mm 10 SMITHS MEDICAL

100/134 ΠΡΟΚΥΡΤΩΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ CUFF 3-7,5 mm 10 SMITHS MEDICAL

100/136 ΠΡΟΚΥΡΤΩΜΕΝΟΙ ΜΕ CUFF 5- 9 mm 10 SMITHS MEDICAL

100/141 ΧΩΡΙΣ CUFF 2-8 mm 10 SMITHS MEDICAL

100/150 ΣΤΟΜΑΤΟΣ/ ΡΙΝΟΣΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΜΕ CUFF

5-9,5 mm 10 SMITHS MEDICAL

100/189 ΜΕ CUFF & ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ 6-9 mm 10 SMITHS MEDICAL

100/190/050 ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΛΑΡΥΓΓΑ 5 mm 10 SMITHS MEDICAL

100/199 ΜΕ CUFF No 5-10 5-10 mm 10 SMITHS MEDICAL

Ενδοτραχειακοί Σώλήνες Portex®

Page 66: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

65

Αναισθησιολογικό Υλικό

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

14-504-17 15CHX60cm 1 SMITHS MEDICAL

14-504-68 15CHx700 mm 1 SMITHS MEDICAL

14-504-76 10CH x700 mm 1 SMITHS MEDICAL

Οδηγοί Διασωλήνωσης Portex®

Οδηγοί Ενδοτραχειακών σωλήνων – διασωληνώσεων Portex®

Κωδικός Μεγέθη Συσκευασία Οίκος

100/120 SMALL

MEDIUM LARGE

10 SMITHS MEDICAL

100/123/015 15CH,700ΜΜ 10 SMITHS MEDICAL

100/123/515 15CHX6.0-11mm 10 SMITHS MEDICAL

Οδηγοί δύσκολων διασωληνώσεων Portex®

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

100/125/005 5CH*500MM 10 SMITHS MEDICAL

100/125/010 10CH*700MM 10 SMITHS MEDICAL

100/125/015 Σ 10CH*700MM 10 SMITHS MEDICAL

100/125/515 Introducer 15 FR, 5.0mm * 700 MM

10 SMITHS MEDICAL

Προεκτάσεις ενδοτραχειακών σωλήνων

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

100/590/000 ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΗΣ 20 SMITHS MEDICAL

100/594/000 ΣΠΙΡΟΕΙΔΗΣ DOUBLE SWIVEL 10 SMITHS MEDICAL

Page 67: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

66

Αναισθησιολογικό Υλικό

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

520000 ΕΝΗΛΙΚΩΝ 100 SMITHS MEDICAL

520001 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ 100 SMITHS MEDICAL

520002 ΝΕΟΓΝΙΚΗ 100 SMITHS MEDICAL

Στηρίξεις Τραχειοστομίας Portex®

Σωλήνες Τραχειοστομίας Bivona®

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

670160 ΣΩΛΗΝΑΣ ΤΡΑΧΕΙΟΣΤΟΜΙΑΣ Bivona® TTS No 6 SMITHS MEDICAL

670170 ΣΩΛΗΝΑΣ ΤΡΑΧΕΙΟΣΤΟΜΙΑΣ Bivona® TTS No 7 SMITHS MEDICAL

850190 SET ΣΩΛΗΝΩΝ ΤΡΑΧΕΙΟΣΤΟΜΙΑΣ Bivona® ΜΕ FOME CUFF No 9

SMITHS MEDICAL

Σωλήνες Τραχειοστομίας Bivona®με Aire-Cuf®

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

750170 ΣΩΛΗΝΑΣ ΤΡΑΧΕΙΟΣΤΟΜΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ Aire-Cuf® No 7

SMITHS MEDICAL

Σωλήνες Τραχειοστομίας Bivona® χωρίς cuff

Κωδικός Διαθέσιμα μεγέθη Οίκος

100/506 No 3 - 9 SMITHS MEDICAL

Page 68: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

67

Αναισθησιολογικό Υλικό

Κωδικός Μέγεθος Συσκευασία Οίκος

100/509/080 Nο8 10 SMITHS MEDICAL

100/509/090 Nο9 10 SMITHS MEDICAL

Σωλήνες Τραχειοστομίας Montandon

Σωλήνες Τραχειοστομίας με ρυθμιζόμενη φλάντζα

Κωδικός Διαθέσιμα

Μεγέθη Συσκευασία Οίκος

100/523 No 7 - 10 2 SMITHS MEDICAL

Σωλήνες Τραχειοστομίας χωρίς cuff μίας οπής

Κωδικός Διαθέσιμα

Μεγέθη Συσκευασία Οίκος

100/536/060 No 6 1 SMITHS MEDICAL

100/536/070 No 7 1 SMITHS MEDICAL

Σωλήνες Τραχειοστομίας Ultra με cuff

Κωδικός Διαθέσιμα

Μεγέθη Συσκευασία Οίκος

100/800 No 6 - 10 10 SMITHS MEDICAL

Σωλήνες Τραχειοστομίας Ultra με cuff και εσωτερικές κάνουλες

Κωδικός Διαθέσιμα

Μεγέθη Οίκος

100/810 No 6 - 10 SMITHS MEDICAL

Page 69: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

68

Αναισθησιολογικό Υλικό

Σωλήνες Τραχειοστομίας Ultra

Κωδικός Διαθέσιμα Μεγέθη Συσκευασία Οίκος

100/811 Χωρίς cuff No 6 - 10

1 SMITHS MEDICAL

100/812 Με cuff

No 6 - 10 1 SMITHS MEDICAL

100/813 No 6 –10

με οπή και κάνουλα 1 SMITHS MEDICAL

Σωλήνες Τραχειοστομίας με ομιλούσα βαλβίδα

Κωδικός Διαθέσιμα

Μεγέθη Συσκευασία Οίκος

100/832 No 7-9 1 SMITHS MEDICAL

Σωλήνες Τραχειοστομίας Blue Line με αναρρόφηση με cuff

Κωδικός Διαθέσιμα

Μεγέθη Συσκευασία Οίκος

100/860 No 6-10 1 SMITHS MEDICAL

Σωλήνες Τραχειοστομίας Blue Line με αναρρόφηση χωρίς cuff

Κωδικός Διαθέσιμα

Μεγέθη Συσκευασία Οίκος

100/870 No 6-10 1 SMITHS MEDICAL

Σωλήνας τραχειοστομίας ενηλίκων χωρίς cuff

Κωδικός Mέγεθος Συσκευασία Οίκος

60A160 Νο6 1 SMITHS MEDICAL

60A170 Νο7 1 SMITHS MEDICAL

Page 70: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

69

Αναισθησιολογικό Υλικό

Σωλήνες Τραχειοστομίας με σπιράλ μεταβλητού βάθους & cuff

Κωδικός Διαθέσιμα Μεγέθη Οίκος

67HA60 Νο 6 SMITHS MEDICAL

75HA70 Νο 7 SMITHS MEDICAL

75HA80 Νο 8 SMITHS MEDICAL

75HA90 Νο 9 SMITHS MEDICAL

Εσωτερική κάνουλα αντικατάστασης με προσαρμοζόμενη φλάντζα

Κωδικός Μέγεθος Συσκευασία Οίκος

100/890/070 7 mm 10 SMITHS MEDICAL

100/897/080 8 mm 10 SMITHS MEDICAL

Σωλήνες τραχειοστομίας νεογνών-παίδων

Κωδικός Διαθέσιμα Μεγέθη Συσκευασία Οίκος

60N0 ΝΕΟΓΝΙΚΟΣ No 2.5-4 10 SMITHS MEDICAL

60P0 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣ CUFF No 2,5-5,5

10 SMITHS MEDICAL

Φακαρόλα στήριξης σωλήνων

Κωδικός Μέγεθος Συσκευασία Οίκος

100/503/200 ΦΑΚΑΡΟΛΑ

ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΩΛΗΝΩΝ 10 SMITHS MEDICAL

Κάνουλα Bivona

Κωδικός Διαθέσιμα Μεγέθη Συσκευασία Οίκος

BICSWB CANNULA BIVONA 2 SMITHS MEDICAL

BRCA70 CANNULA BIVONA 1 SMITHS MEDICAL

Page 71: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

70

Αναισθησιολογικό Υλικό

Οδηγό σύρμα για διαδερμική τραχειοστομία

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

100/544/000 ΟΔΗΓΟ ΣΥΡΜΑ ΓΙΑ

ΔΙΑΔΕΡΜΙΚΗ ΤΡΑΧΕΙΟΣΤΟΜΙΑ

5 SMITHS MEDICAL

Παρελκόμενα συστήματος επαγωγικής θερμότητας Equator®

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

BO-SW5-WAGEN ΤΡΟΧΗΛΑΤΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

EQ5000 SMITHS MEDICAL

Μάσκες τραχειοστομίας

Κωδικός Διαθέσιμα Μεγέθη Οίκος

2400 ΜΑΣΚΑ ΤΡΑΧΕΙΟΣΤΟΜΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ SMITHS MEDICAL

2640

ΜΑΣΚΑ ΤΡΑΧΕΙΟΣΤΟΜΙΑΣ VENTURI ΜΕ ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΣΩΛΗΝΑ. ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΤ ΔΙΑΛΥΤΕΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ (24%, 28%, 31%, 35%, 40%, 50%) 7' (213 cm) ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΥΓΡΑΝΣΗΣ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗΣ

SMITHS MEDICAL

Page 72: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

71

Αναισθησιολογικό Υλικό

Σετ επείγουσας τραχειοστομίας

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

100/465/060 ΣΕΤ ΕΠΕΙΓOYΣΑΣ

ΤΡΑΧΕΙΟΣΤΟΜΙΑΣ 1 SMITHS MEDICAL

Σετ επείγουσας τραχειοστομίας τύπου Seldinger

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

100/461/000 15ΜΜ 5 SMITHS MEDICAL

Σετ επείγουσας τραχειοστομίας Portex® II

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

100/462/000 ΣΕΤ ΕΠΕΙΓOYΣΑΣ

ΤΡΑΧΕΙΟΣΤΟΜΙΑΣ 10 SMITHS MEDICAL

Σετ διαδερμικής τραχειοστομίας με διαστολέα & αναρρόφηση

Κωδικός Διαθέσιμα

μεγέθη Συσκευασία Οίκος

100/563 Νο 7-8-9 10 SMITHS MEDICAL

Σετ διαδερμικής τραχειοστομίας uniperc

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

100/563 ΜΕ ΜΟΝΟ

ΔΙΑΣΤΟΛΕΑ Ν.8 10 SMITHS MEDICAL

Page 73: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

72

Αναισθησιολογικό Υλικό

Σετ διαδερμικής τραχειοστομίας

Κωδικός Διαθέσιμα μεγέθη Συσκευασία Οίκος

100/891 Νο 7-8-9 με λαβίδα 1 Smiths Medical

100/893 Νο 7-8-9 χωρίς λαβίδα

με αναρρόφηση 1 Smiths Medical

Θάλαμος παροχής φαρμάκων ACE® MDI

Κωδικός Διαθέσιμα μεγέθη Συσκευασία Οίκος

11-1010 ACE® MDI HOLDING

CHAMBER 1 Smiths Medical

Συνδετικά

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

100/250/001 SWIVEL 25 Smiths Medical

100/257/000 ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ SWIVEL 15ΜΜ 10 Smiths Medical

100/276/000 ΤΥΠΟΥ "Υ" 10 Smiths Medical

33-3500 "Τ" ΜΗ ΕΠΑΝΑΠΝΟΗΣ NIF-Tee®

12 Smiths Medical

700/110/300 ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ ΜΕ ΚΛΙΣΗ 1 Smiths Medical

700/140/015 ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ "Y" 1 Smiths Medical

700/150/634 ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ ΕΥΘΥ ID.5.0MM OD.6.00MM

1 Smiths Medical

Page 74: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

73

Αναισθησιολογικό Υλικό

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

55-4045 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΑ 40 SMITHS MEDICAL

55-4060 ΕΝΗΛΙΚΩΝ MEDIUM 40 SMITHS MEDICAL

55-4090 ΕΝΗΛΙΚΩΝ LARGE 40 SMITHS MEDICAL

Βρογχιακή Υγιεινή – Καλύμματα παλάμης, κατασκευασμένα από μαλακό βινύλιο

Ρινοαεραγωγοί Portex®

Κωδικός Διαθέσιμα Μεγέθη

Συσκευασία Οίκος

100/210 Νο 6-9 10 SMITHS MEDICAL

Σύστημα θετικής πίεσης αεραγωγών EzPAP®

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

23-2747 ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΑΕΡΑΓΩΓΩΝ EZPAP ΜΕ ΜΑΣΚΑ MEDIUM

SMITHS MEDICAL

Ενδοτραχειακό φίλτρο

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

100/580/015 ΦΙΛΤΡΟ ΕΝΔΟΤΡΑΧΕΙΑΚΩΝ ΜΙΚΡΟ SMITHS MEDICAL

Page 75: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

74

Αναισθησιολογικό Υλικό

Υλικά υγροποίησης Ο2

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

552 AQUA PACK 550ml WITH ADAPTER SMITHS MEDICAL

6006003 DUAL THERMISTOR-HOTLINE SMITHS MEDICAL

100/570/015 ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΓΙΑ HME Thermovent® T - Thermovent® O2

SMITHS MEDICAL

100/570/022 ΦΙΛΤΡΟ ΤΡΑΧΕΙΟΣΤΟΜΙΑΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ

SMITHS MEDICAL

100/575/010 ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ ΤΡΑΧΕΙΟΣΤΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ

SMITHS MEDICAL

Σύστημα βρογχικής υγιεινής με χρωματική κωδικοποίηση acapella® & παρελκόμενα

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

21-5015

ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΡΟΓΧΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ACAPELLA, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΠΛΕ ΜΕΣΑΙΑ ΜΑΣΚΑ

SMITHS MEDICAL

21-1530 ΣΤΟΜΙΟ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ≥15 lpm ΓΙΑ 3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.

SMITHS MEDICAL

21-3015 ΜΠΛΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΜΑΣΚΑ. SMITHS MEDICAL

Εμφυτεύσιμο σύστημα φλεβικής πρόσβασης χαμηλού προφίλ PORT A CATH II

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

21-4083-24 PORT A CATH ii SMITHS MEDICAL

Λοιπό αναισθησιολογικό υλικό

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

6240036 ΦΛΑΝΤΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΝΕΡΟΥ SMITHS MEDICAL

6402050 ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΚΑΠΑΚΙ WATER TANK SMITHS MEDICAL

Page 76: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

75

Αναισθησιολογικό Υλικό

Tray αναισθησίας για φλεβική πρόσβαση

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

21-4009-24 TRAY ΤΙΤΑΝΙΟΥ, ΜΕ ΣΙΛΙΚΟΝΗ 2,8X1,0MM 9FR, ME PORTAL ΜΟΝΟΥ ΑΥΛΟΥ

SMITHS MEDICAL

21-4051-24 TRAY ΑΠΌ ΠΟΛΥΣΟΥΛΦΟΝΙΚΟ ΤΙΤΑΝΙΟ ΚΑΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗ 2.8X1.0MM, 9FR

SMITHS MEDICAL

21-4055-24 TRAY ΑΠΌ ΠΟΛΥΣΟΥΛΦΟΝΙΚΟ ΤΙΤΑΝΙΟ 2.6X1,6MM 8,5FR SMITHS MEDICAL

21-4065-24 TRAY,PACK II VEN 2.6MM 8,5FR SMITHS MEDICAL

21-4071-24 TRAY, PAC II VEN LP,PU, 2.6MM,UL,8.5FR/INTRO SMITHS MEDICAL

21-4155-24 ΠΛΑΣΤΙΚΟ TRAY PROPORT SMITHS MEDICAL

21-4171-24 TRAY, PAC II VEN LP,PU SMITHS MEDICAL

21-4183-24 ΠΛΑΣΤΙΚΟ TRAY PROPORT SMITHS MEDICAL

Page 77: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

76

Επέκταση Πνευμόνων- Ατομική φροντίδα

Εξασκητές αναπνοής Coach® 2 & CliniFLO®

Κωδικός Περιγραφή Ml Οίκος

2000 ΕΞΑΣΚΗΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ Coach 2®

2000 ml 2500 ml

SMITHS MEDICAL

22-4001 ΕΞΑΣΚΗΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ Coach®

4000 ml SMITHS MEDICAL

22-1200 ΕΞΑΣΚΗΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ CLINIFLO

- SMITHS MEDICAL

Βασικά πλεονεκτήματα: •Διασφαλίζει ότι ο ασθενής εισπνέει αντί να εκπνέει εντός της συσκευής •Ευκολία προσαρμογής ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε ασθενή •Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ασθενείς, οι οποίο συνέρχονται από την αναισθησία •Ευκολία εκμάθησης •Μένει με τον ασθενή, μεγιστοποιώντας την άνεση •Εξυπηρετεί τις ανάγκες των ασθενών που απαιτούν επιπρόσθετο οξυγόνο •Εξοικονομεί χώρο •Ευχάριστες εικόνες και αυτοκόλλητα στην επιφάνεια της συσκευής

Page 78: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

77

Περιοχική αναισθησία

Βελόνες Gripper®

Κωδικός Διαστάσεις Οίκος

21-2868-24 19G SMITHS MEDICAL

21-2869-24 19G*25mm SMITHS MEDICAL

21-2956-24 19G X 1'' (25MM) SMITHS MEDICAL

21-2955-24 19G X 75'' (19MM) SMITHS MEDICAL

21-2947-24 20G X 75'' (19MM) SMITHS MEDICAL

21-2948-24 20G X 1'' (25MM) SMITHS MEDICAL

21-2949-24 20G X 1.25'' (32MM) SMITHS MEDICAL

Σετ βελόνων συνδυασμένης επισκληριδίου

Κωδικός Διαστάσεις Συσκευασία Οίκος

M145 25G X 18G 30 SMITHS MEDICAL

100/396/318 18G 1 SMITHS MEDICAL

100/396/618 27G 18G 1 SMITHS MEDICAL

100/396/718 27G 18G ΜΕ ΚΛΕΙΔΩΜΑ 1 SMITHS MEDICAL

Κωδικός Διαστάσεις Συσκευασία Οίκος

100/395/160 16G 10 SMITHS MEDICAL

100/395/180 18G 10 SMITHS MEDICAL

100/395/560 16G ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ 10 SMITHS MEDICAL

100/395/580 18G ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ 10 SMITHS MEDICAL

Βελόνες επισκληριδίου

Page 79: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

78

Περιοχική αναισθησία

Σετ βελόνων συνδυασμένης επισκληριδίου και ραχιαίας

Κωδικός Διαστάσεις Συσκευασία Οίκος

100/491/318 27G/18G ΜΕ ΚΛΕΙΔΩΜΑ 10 SMITHS MEDICAL

100/491/618 27G/18G 10 SMITHS MEDICAL

100/491/716 27G 10 SMITHS MEDICAL

100/491/718 27G 10 SMITHS MEDICAL

100/491/816 26G/16G 10 SMITHS MEDICAL

100/491/818 26G/18G 10 SMITHS MEDICAL

100/491/916 26G ΜΕ ΚΛΕΙΔΩΜΑ 10 SMITHS MEDICAL

Βελόνες ραχιαίας μεγάλου μήκους

Κωδικός Διαστάσεις Συσκευασία Οίκος

100/492/815 115mm, 25G ΜΕ ΟΔΗΓΟ 10 SMITHS MEDICAL

100/492/816 115mm, 26G ΜΕ ΟΔΗΓΟ 10 SMITHS MEDICAL

100/492/817 115mm, 27G ΜΕ ΟΔΗΓΟ 10 SMITHS MEDICAL

100/493/815 115mm, 25G ΧΩΡΙΣ

ΟΔΗΓΟ 10 SMITHS MEDICAL

Κωδικός Διαθέσιμα Μεγέθη Συσκευασία Οίκος

100/496/0+ Ν.22 - 27 LANCET POINT 20 SMITHS MEDICAL

100/496/1+ Ν.22 - 27 PENCIL 20 SMITHS MEDICAL

Βελόνες ραχιαίας Lancet Point & Pencil

Page 80: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

79

Περιοχική αναισθησία

Σετ επισκληριδίου

Κωδικός Διαστάσεις Συσκευασία Οίκος

LL794 ΣΕΤ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΥ 18G MAXIPACK

10 SMITHS MEDICAL

21-1501-22 ΣΕΤ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΥ TRAY PAC II

1 SMITHS MEDICAL

Σύριγγα επισκληριδίου απλή

Κωδικός Διαστάσεις Συσκευασία Οίκος

100/398/000 ΣΥΡΙΓΓΑ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΥ ΑΠΛΗ

10 SMITHS MEDICAL

Δίσκοι επισκληριδίου Lockit Plus Region

Κωδικός Διαστάσεις Συσκευασία Οίκος

100/399/218 18G 50 SMITHS MEDICAL

Σετ ραχιαίας Maxipack

Κωδικός Διαστάσεις Συσκευασία Οίκος

E619 22G QUINCKE 10 SMITHS MEDICAL

E620 25G QUINCKE 10 SMITHS MEDICAL

Κωδικός Διαστάσεις Συσκευασία Οίκος

G972 ΣΕΤ ΡΑΧΙΑΙΑΣ-ΒΕΛΟΝΑ ΡΑΧΙΑΙΑΣ 27 G

10 SMITHS MEDICAL

G973 ΣΕΤ ΡΑΧΙΑΙΑΣ-ΒΕΛΟΝΑ ΡΑΧΙΑΙΑΣ 25 G WHITACR

10 SMITHS MEDICAL

Σετ Minipack & συνδυασμένης επισκληριδίου

Κωδικός Διαστάσεις Συσκευασία Οίκος

M146 ΣΕΤ MINIPACK & ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗΣ

ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΥ 25G X 18G 30 SMITHS MEDICAL

Page 81: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

80

Περιοχική αναισθησία

Σετ επισκληριδίου DuraFlex

Κωδικός Διαστάσεις Συσκευασία Οίκος

9EPD-856141 ΣΕΤ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙOY

DURAFLEX 1 SMITHS MEDICAL

Σετ επισκληριδίου Minipack

Κωδικός Διαστάσεις Συσκευασία Οίκος

G455 ΣΕΤ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΥ 17G-ΚΑΘΕΤ 19G ΑΝ.ΑΚΡΟΥ ΣΥΡΙΓΓΑ

10 SMITHS MEDICAL

G745 ΣΕΤ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΥ Νο18 G-ΚΑΘΕΤ.20G,ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΥΡΙΓ.

10 SMITHS MEDICAL

G747 ΣΕΤ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΥ Νο17 G MINOPACK ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΥΡΙΓ.

10 SMITHS MEDICAL

Σετ επισκληριδίων Maxipack μιας χρήσεως

Κωδικός Διαστάσεις Οίκος

100/390/118 Νο18 G SMITHS MEDICAL

Σετ επισκληριδίων

Κωδικός Διαστάσεις Οίκος

100/391/019 ΣΕΤ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΩΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ Νο 19G

SMITHS MEDICAL

100/391/118 ΣΕΤ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Νο18 G

SMITHS MEDICAL

100/391/126 ΣΕΤ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Νο16 G

SMITHS MEDICAL

100/391/128 ΣΕΤ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Νο18 G

SMITHS MEDICAL

Κωδικός Διαστάσεις Συσκευασία Οίκος

100/392/118 ΣΕΤ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Νο18 G

10 SMITHS MEDICAL

Page 82: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

81

Περιοχική αναισθησία

Σετ ραχιαίας Minipack

Κωδικός Διαστάσεις Συσκευασία Οίκος

G421 26G 10 SMITHS MEDICAL

Βελόνες Ραχιαίας

Κωδικός Διαστάσεις Συσκευασία Οίκος

L741-61 WHITACRE 0.50 X 90.00mm

100 SMITHS MEDICAL

L746-61 22G QUINCKE 0.70 X 90.00mm

100 SMITHS MEDICAL

Φίλτρο επισκληριδίου επίπεδο

Κωδικός Διαστάσεις Συσκευασία Οίκος

100/386/010 ΦΙΛΤΡΟ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ

10 SMITHS MEDICAL

Στήριξη ποδιών προς χρήση κατά την ενδοφλέβια θεραπεία

Κωδικός Διαστάσεις Οίκος

FC01 ΣΤΗΡΙΚΗ ΠΟΔΙΟΥ ΝΕΟΓΝΙΚΗ SMITHS MEDICAL

Στήριξη χεριών προς χρήση κατά την ενδοφλέβια θεραπεία

Κωδικός Διαστάσεις Οίκος

HC02 ΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΧΕΡΙΟΥ ΑΡΤΗΡΙΑΣ ΒΡΕΦΙΚΟ SMITHS MEDICAL

HC04 ΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΧΕΡΙΟΥ ΑΡΤΗΡΙΑΣ ΝΕΟΓΝΙΚΟ SMITHS MEDICAL

HC08 ΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΧΕΡΙΟΥ ΑΡΤΗΡΙΑΣ SMITHS MEDICAL

HC10 ΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΧΕΡΙΟΥ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ SMITHS MEDICAL

HC11 ΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΧΕΡΙΟΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟ/ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ

SMITHS MEDICAL

HC12 ΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΧΕΡΙΟΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ SMITHS MEDICAL

Page 83: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Specialty

82

Παρεμβατική Απεικόνιση & Αγγειογραφία

Παρεμβατική Απεικόνιση & Αγγειογραφία

Page 84: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

83

Συστήματα Αγγειογραφίας

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

11G1W100 ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΓΧΥΣΗΣ ΣΥΡΙΓΓΩΝ-ΑΝΤΛΙΩΝ GRASEBY 2000 Smiths Medical

12G1W100 ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΓΧΥΣΗΣ ΣΥΡΙΓΓΩΝ-ΑΝΤΛΙΩΝ GRASEBY 2100 Smiths Medical

Σύστημα έγχυσης συριγγών-αντλιών Graseby TM

Ευκολία χρήσης •Η συσκευή φέρει οδηγές γραμμές φόρτωσης συριγγών, με στόχο την παροχή υποστήριξης στο κλινικό προσωπικό •Διαδικασία προγραμματισμού 4 βημάτων, η οποία επιτρέπει άμεσο και εύκολο προγραμματισμό •Ειδική ρύθμιση αυτόματουυπολογισμού των μετρήσεων έγχυσης (Graseby™ 2100) Ευελιξία •Μεγάλο εύρος προγραμματισμού των τιμών έγχυσης, μεταξύ 0.1 και 1200ml/h, το οποίο επιτρέπει τη χρήση της αντλίας σε μια ποικιλία κλινικών ρυθμίσεων, παρέχοντας ευκολία και συνέπεια στους κλινικούς χρήστες •3 προσαρμοζόμενες ρυθμίσεις της πίεσης εμπλοκής επιτρέπουν στις αντλίες να προσαρμόζονται στις επιμέρους απαιτήσεις της εκάστοτε θεραπείας. Πρόσθετη ασφάλεια •Μείωση του bolus κατόπιν εμπλοκής, μειώνοντας την πιθανότητα υπερβολικής έγχυσης •Μεγάλη γκάμα συναγερμών γνωστοποιεί στο κλινικό προσωπικό τα συμβάντα που ενδεχομένως να επιδέχονται παρέμβαση

Page 85: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

84

Αναλώσιμα Αγγειογραφίας

Κωδικός Διαστάσεις Συσκευασία Οίκος

MXI100-10-50 5FR 20 Smiths Medical

MXI100-10-60 6FR 20 Smiths Medical

MXI100-10-70 7FR 20 Smiths Medical

MXI100-10-80 8FR 20 Smiths Medical

Σετ Θηκάρια Εισαγωγής Easy Glide™

Λαβίδες χολοαγγειογραφίας με μηχανισμό κλειδώματος

Κωδικός Περιγραφή Είδους Οίκος

11-1249 5 mm, 330 mm , με μηχανισμό κλειδώματος Ackermann

11-1249-45 5 mm, 450 mm, με μηχανισμό κλειδώματος Ackermann

Page 86: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

85

Αναλώσιμα Αγγειογραφίας

Κωδικός Περιγραφή Οίκος Συσκευασία

77-300003 ΠΟΛΥΒΡΥΣΟ 2 ΟΔΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ, "OFF", ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ,ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ

DEROYAL INDUSTRIES INC. 25

77-300009 ΠΟΛΥΒΡΥΣΟ 3 ΟΔΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ, "OFF",ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ , ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ

DEROYAL INDUSTRIES INC. 25

77-400591 ΠΟΛΥΒΡΥΣΟ 3 ΟΔΩΝ ,ΔΕΞΙΟ, “OFF”,ΜΕΣΑΙΑΣ ΠΙΕΣΗΣ 550 PSI ,ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ

DEROYAL INDUSTRIES INC. 25

77-400593 ΠΟΛΥΒΡΥΣΟ 2 ΟΔΩΝ ,ΔΕΞΙΟ, “OFF”,ΜΕΣΑΙΑΣ ΠΙΕΣΗΣ 550 PSI ,ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ

DEROYAL INDUSTRIES INC. 25

Συσκευές έγχυσης φαρμάκων

Κωδικός Περιγραφή Οίκος Συσκευασία

ARES-IN0111053/Z ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΓΧΥΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ LUER

LOCK 150cm Aries SRL 50

Πολύβρυσα (manifolds)

Page 87: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

86

Αναλώσιμα Αγγειογραφίας

Αναλώσιμα Έγχυσης 1 & 3-way stopcocks & συσκευές

επεκτάσεως

Κωδικός Περιγραφή Οίκος Συσκευασία

CA-I-PC3301M+ 3 WAY STOPCOCK ME ΣΩΛΗΝΑ 10cm Laboratoire Cair 25

CA-I-PC3302M+ 3 WAY STOPCOCK ME ΣΩΛΗΝΑ 25cm Laboratoire Cair 25

CA-I-R0301M 3 WAY STOPCOCK Laboratoire Cair 50

CA-I-PΝ3307C ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΠΕΚΤΑΣΕΩΣ 75CM EXTRA TUBE Laboratoire Cair 40

CA-I-PC3301M+ 3 WAY STOPCOCK ME ΣΩΛΗΝΑ 10cm Laboratoire Cair 25

Κωδικός Περιγραφή Οίκος Συσκευασία

77-530653 1WAY STOPCOCK ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ DEROYAL INDUSTRIES INC. 25

77-400072 1 WAY STOPCOCK ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ "ON" ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΙΑ, 1-Way

DEROYAL INDUSTRIES INC. 25

77-310132 3 WAY STOPCOCK ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ “ON” ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ 3-Way,

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ DEROYAL INDUSTRIES INC. 25

77-310134 3 WAY STOPCOCK ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ “OFF”,

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ DEROYAL INDUSTRIES INC. 25

77-310135 3 WAY STOPCOCK ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ “OFF” ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ 3-Way,

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ DEROYAL INDUSTRIES INC. 25

Page 88: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

87

Αναλώσιμα Αγγειογραφίας

Κωδικός Περιγραφή Οίκος Συσκευασία

77-300741 ΤΥΠΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 10cc DEROYAL INDUSTRIES INC. 25

77-301291 ΤΥΠΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 12cc DEROYAL INDUSTRIES INC. 25

77-301294 ΤΥΠΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 12cc ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΑ & MALE ROTATOR

DEROYAL INDUSTRIES INC. 25

Κωδικός Περιγραφή Οίκος Συσκευασία

4041E ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΒΕΛΟΝΑ 1CC SMITHS MEDICAL 200

4043E ΣΥΡΙΓΓΑ ΑΕΡΙΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΒΕΛΟΝΑ 3CC

SMITHS MEDICAL 200

4698PE ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΒΕΛΟΝΑ 23G 3CC SMITHS MEDICAL 200

4619PE ΣΥΡΙΓΓΑ ΑΕΡΙΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΒΕΛΟΝΑ 25G, 1ML

SMITHS MEDICAL 200

Σύριγγες αερίων αίματος

Σύριγγες ελέγχου με luer lock & υποδοχές αντίχειρα & δαχτύλων

Page 89: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

88

Έγχυση-Σίτιση-Αναρρόφηση

Σύστημα σίτισης ή/και αναρρόφησης & παρελκόμενα

Κωδικός Περιγραφή

11-1235 Σύστημα σίτισης-αναρρόφησης με trumpet , βαλβίδες, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων

11-1235-100 Σωλήνας 5 mm

11-1235-101 Σωλήνας 10 mm

11-1235-102 Σώμα βαλβίδας χωρίς σωλήνες

11-1236 Λαβή σίτισης/αναρρόφησης , για σωλήνες 5 mm και 10 mm

11-1236-1001 Ροδέλα χρώματος πορτοκαλί

11-1236COM Λαβή σίτισης/αναρρόφησης , για σωλήνες 5 mm και 10 mm, συμπεριλαμβανομένων των 11-1237 και 11-1238

11-1237 Σωλήνας 5 mm για 11-1236

11-1237-100 Σωλήνας 5 mm για 11-1236, με πρόσθετες οπές

11-1237-200 Σωλήνας 5 mm για 11-1236, με πρόσθετες οπές και στρογγυλό άκρο

11-1237-3 Σωλήνας 3 mm

11-1237-300 Σωλήνας 5 mm για 11-1236, με πρόσθετες οπές και έντονο στρογγυλό άκρο

11-1237-400 Σωλήνας 5 mm για 11-1236 , με τη μορφή βελόνας

11-1237-450 Θηκάρι 5 mm για 11-1236 , 45 cm 16 οπών

11-1237-500 Σωλήνας 5 mm για 11-1236 , micro tip

11-1237-600 Σωλήνας 5 mm για 11-1236 , κωνικού άκρου

11-1237-700 Σωλήνας 3 mm με 8 οπές

11-1237-800 Σωλήνας 5 mm για 11-1236

11-1238 Σωλήνας 10 mm για 11-1236

11-1239 Προσαρμογέας σύνδεσης των σωλήνων πολλαπλών χρήσεων, 11-1237-XX και 11-1238-XX , με την αναλώσιμη λαβή 11-1236D

11-1266 Σύστημα σίτισης αναρρόφησης, για σωλήνα ανταλλαγής

11-1267 Σύστημα σίτισης αναρρόφησης για σωλήνα ανταλλαγής

11-1268 Σύστημα σίτισης αναρρόφησης για σωλήνα ανταλλαγής, λαβή πιστολιού

11-1235

11-1236/7/8

11-1266/7/8

11-1237-400

11-1237-500

11-1237-600

11-1237-700

11-1237-800

11-1237-300

Page 90: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

89

Έγχυση-Σίτιση-Αναρρόφηση

Μανόμετρα

Κωδικός Περιγραφή Οίκος Συσκευασία

CA-I-CMP100 ΜΑΝΟΜΕΤΡΟ CAIR Laboratoire Cair 10

Ροομετρητές

Κωδικός Περιγραφή Οίκος Συσκευασία

CA-I-DF200

ΡΟΟΜΕΤΡΗΤΗΣ DOSICAIR LUER LOCK ΜΕ ΘΑΛΑΜΟ MICRO-DROP

(60DROPS-1ML,LATEX FREE) Ο ΑΕΡΑΓΩΓΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Laboratoire Cair 50

Συνδετικός μανομετρικός σωλήνας

Κωδικός Περιγραφή Οίκος Συσκευασία

200/490/150 ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ

ΜΑΝΟΜΕΤΡΙΚΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ

Smiths Medical 10

Προσαρμογέας Ισχύος αναπνευστικού

Κωδικός Περιγραφή Οίκος Συσκευασία

33-3400 ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΣΧΥΟΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ Rescal®

Smiths Medical 25

Διαφανή Πουάρ σίτισης

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

MX4705 500ML 10 SMITHS MEDICAL

MX4705P1 500ML 1 SMITHS MEDICAL

MX4710 1000ML 10 SMITHS MEDICAL

MX4710P1 1000ML 1 SMITHS MEDICAL

Page 91: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

90

Έγχυση-Σίτιση-Αναρρόφηση

Προεκτάσεις - Συνδετικοί Σωλήνες

Κωδικός Περιγραφή Οίκος Συσκευασία

CA-I-PN3115M ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ MALE/FEMALE 1.20ml, ΜΗΚΟΥΣ 150cm,

LUER LOCK Laboratoire Cair 40

CA-I-PN3120M ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ MALE/FEMALE, 1,60ml, ΜΗΚΟΥΣ 200cm,

LUER LOCK Laboratoire Cair 40

FLX-038-01-242 ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ 2Μ ΜΕ

ΣΥΝΔΕΤΙΚΑ 22F Flexicare 100

CA-I-TA7401 ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ 400CM 7MM Laboratoire Cair 25

CA-O-TA7201 ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ 200CM 7MM Laboratoire Cair 40

CA-PH3215R ΕΝΥΣΧΙΜ.ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ ΥΨΗΛΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ 5,20

ml 1200PSI(150cm), Laboratoire Cair 40

CA-O-TR57 ΣΩΛΗΝΑΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΕ ΡΟΛΟ 50Μ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ

ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 7MM Laboratoire Cair 4

77-400213 ΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΕΓΧΥΣΗΣ 152.4cm ΜΕ ΘΗΛΥΚΟ

LUER LOCK ΓΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΑ DEROYAL INDUSTRIES

INC. 25

77-301602 ΕΥΘΥΣ ΣΩΛΗΝΑΣ ΕΓΧΥΣΗΣ 1000 PSI 76 cm ΜΕ LUER LOCK,

ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΕΓΧΥΣΗΣ DEROYAL INDUSTRIES

INC. 25

Page 92: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Specialty

91

Χειρουργείο & Μ.Ε.Θ.

Χειρουργείο & Μ.Ε.Θ.

Page 93: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

92

(Specialty – Many Codes) Χειρουργείο & Μ.Ε.Θ.

Συστήματα παρακολούθησης πίεσης Logical® & παρελκόμενα

23-501 23-502

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

MX960P1 ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΠΙΕΣΗΣ Logical®

1 SMITHS MEDICAL

MX9622 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΙΕΣΗΣ DPS ΔΙΠΛΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ

1 SMITHS MEDICAL

MX9624R ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΙΕΣΗΣ DPS ΜΟΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ

1 SMITHS MEDICAL

MX261P1 ΚΛΙΠ-DPS ΓΙΑ ΒΑΣΗ 1 SMITHS MEDICAL

MX262P1 ΚΛΙΠ-DPS ΓΙΑ 2 ΧΡΗΣΤΕΣ TRNSF 1 SMITHS MEDICAL

MX962Z02 ΚΑΛΩΔΙΟ ΚΑΝΑΛΙΟΥ 1 SMITHS MEDICAL

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

MX962Z20P1 TWO GANG ΓΙΑ DATEX 1 SMITHS MEDICAL

Συστήματα παρακολούθησης πίεσης για Datex

Συσκευή μέτρησης πίεσης με περιχειρίδα

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

100/568/000 ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΧΕΙΡΙΔΑ

1 SMITHS MEDICAL

100/569/000 ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΧΕΙΡΙΔΑ ΠΙΕΣΗΣ, ΜΗ ΑΠΟΣΕΙΡΩΜΕΝΟΣ

10 SMITHS MEDICAL

Page 94: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

93

(Specialty – Many Codes) Χειρουργείο & Μ.Ε.Θ.

Νεφελοποιητές

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

FLX-032-10-003 SET ΝΕΦΕΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ MAXINEB ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ 2,10Μ ΚΑΙ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΝΕΦΕΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΘΕΣΕΩΝ

50 FLEXICARE

FLX-032-10-005 SET ΝΕΦΕΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ 2,10Μ, ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΝΕΦΕΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΥΣ.

50 FLEXICARE

Θάλαμοι υγροποίησης

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

FLX-038-31-740 ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΓΕΜΙΖΟΜΕΝΟΣ ΘΑΛΑΜΟΣ ΥΓΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 210ml

20 FLEXICARE

Page 95: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

94

(Specialty – Many Codes) Χειρουργείο & Μ.Ε.Θ.

Βάσεις καθετήρων

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

FLX-038-61-321 ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ SWIVEL ΜΕ ΛΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ F 22m και 15 mm

50 FLEXICARE

Συσκευές μετάγγισης αίματος

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

ARES-TR020002 ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ LUER LOCK 150cm

50 ARIES SRL

Trays Θωρακέντησης

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

THC-M032020S TRAY ΘΩΡΑΚΕΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΉ ΒΕΛΟΝΑ 15G

10 THEMATEC

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

MX4805 ΑΣΚΟΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΥΓΡΩΝ 500ML C-Fusor®

SMITHS MEDICAL

MX4810 ΑΣΚΟΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΥΓΡΩΝ 1000ML C-Fusor®

SMITHS MEDICAL

MX4810P1 ΑΣΚΟΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΥΓΡΩΝ 1000ML C-Fusor®

SMITHS MEDICAL

Ταχεία χορήγηση υγρών

Page 96: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

95

Χειρουργείο & Μ.Ε.Θ.

Καλύμματα ενδοσκοπικής κάμερας

Κωδικός Περιγραφή Διαστάσεις

(cm)

28-0401

ΚΑΛΥΜΜΑ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΒΡΑΧΙΟΝΑ LASER ΓΙΑ

ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ/ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ/ ΥΣΤΕΡΟΚΟΠΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

17,8 Χ 243,8

28-0402

ΚΑΛΥΜΜΑ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΒΡΑΧΙΟΝΑ LASER ΓΙΑ

ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ/ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ/ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ

ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΑΚΡΟ 5,10 cm

12,7 x 243,8

28-0403 ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΚΑΜΕΡΑΣ ME ΦΑΚΟ

4,6 cm ΚΑΙ ΒΡΑΧΙΟΝΑ LASER 17,8 x 243.8

Καλύμματα Ακτινολογικού

Κωδικός Περιγραφή Διαστάσεις

(cm)

30-0105 ΚΑΛΥΜΜΑ ΚΑΣΕΤΑΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ 61 x 50,8

30-0204 ΚΑΛΥΜΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ C-Arm 104,10 x 228,60

30-0209 ΚΑΛΥΜΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ C-Arm 104,10 x 355,6

Κωδικός Περιγραφή Διαστάσεις (cm)

30-3598 LEICA M680 116,80 x 304,80

30-4838 ZEISS MD 116,84 x 304,80

30-4931 ZEISS OPMI, 104,14 48,30 x 142,20 cm

Καλύμματα μικροσκοπίων

Page 97: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

96

Χειρουργείο & Μ.Ε.Θ.

Ημιεύκαμπτα κάνιστρα συλλογής υγρών με καπάκι ασφαλείας και φίλτρο πρωτοποριακής τεχνολογίας

Κωδικός Χωρητικότητα Συσκευασία

71-6510 1000CC 40

71-6515 1500CC 40

71-6530 3000CC 40

Ηλεκτρόδια Ηλεκτροχειρουργικής μιας χρήσεως

Κωδικός Περιγραφή

88-000032 ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ, ΜΗ ΕΠΙΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ

88-000042 ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ, ΕΠΙΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ

88-000052 ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ, ΜΗ ΕΠΙΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΘΗΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΚΡΟΥ

88-001522 ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ, ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ 5 m ΚΑΙ ΘΗΚΗ, ΕΠΙΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ

88-E0031 ΣΤΥΛΕΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑΘΕΡΜΙΑΣ ΜΕ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ

88-E0032 ΜΕ ΠΙΕΖΟΜΕΝΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ

Στυλεοί διαθερμίας χειροκίνητης ενεργοποίησης

Κωδικός Περιγραφή

88-000011C ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΟ-ΛΕΠΙΔΑ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ PTFE, 15,20 cm, ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ

88-000012C ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΟ-ΒΕΛΟΝΑ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ PTFE, 2.54 cm, ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ

Page 98: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

97

Χειρουργείο & Μ.Ε.Θ.

Παροχετεύσεις

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

200/905/000 ΣΑΚΟΣ ΘΩΡΑΚΙΚΗΣ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ 5 SMITHS

MEDICAL

200/910/120 ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΩΡΑΚΟΣ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΗ SELDINGER

5 SMITHS

MEDICAL

300/240/090 ΦΥΛΛΑ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΩΛΗΝΩΤΑ 10 SMITHS

MEDICAL

700/380/030 ΚΕΡΑΜΙΔΑΚΙΑ 250MMx25MM X-RAY, ΔΙΑΦΑΝΗ ΛΩΡΙΔΑ

10 SMITHS

MEDICAL

700/380/060 ΚΕΡΑΜΙΔΑΚΙΑ 400MMx25MM X-RAY, ΔΙΑΦΑΝΗ ΛΩΡΙΔΑ

10 SMITHS

MEDICAL

200/910/120

Συσκευές Ταχείας Έγχυσης & Θέρμανσης Υγρών

Κωδικός Χωρητικότητα Συσκευασία Οίκος

DI-300 ΣΕΤ ΤΑΧΕΙΑΣ ΕΓΧΥΣΗΣ & ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΥΓΡΩΝ

36 SMITHS MEDICAL

DI-60HL ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΑΧΕΙΑΣ ΕΓΧΥΣΗΣ & ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΥΓΡΩΝ

36 SMITHS MEDICAL

H-1200-EL-230V-GR ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ & ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΥΓΡΩΝ

1 SMITHS MEDICAL

HL-90-'230 ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ & ΥΓΡΩΝ 230V GREEK HOTLINE

1 SMITHS MEDICAL

HL-90-INT-230 ΣΥΣΚΕΥΗ ΘΕΡΜΑΝΣΕΩΣ ΑΙΜΑΤΟΣ HOTLINE

1 SMITHS MEDICAL

L-270 ΣΥΣΚΕΥΗ ΘΕΡΜΑΝΣΕΩΣ ΑΙΜΑΤΟΣ

1 SMITHS MEDICAL

L-70N1 ΣΥΣΚΕΥΗ ΘΕΡΜΑΝΣΕΩΣ ΑΙΜΑΤΟΣ

30 SMITHS MEDICAL

HL-90-INT-230

Page 99: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

98

(Specialty – Many Codes) Χειρουργείο & Μ.Ε.Θ.

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία

30-054 1.27cm x1.27cm 20 Χ10

30-055 1.27cm x 2.54cm 20 Χ10

30-056 1.27cm x 3.81cm 20 Χ10

30-057 1.27cm x 7.62cm 20 Χ10

30-058 1.905cm x 1.905cm 20 Χ10

30-059 2.54cm x 2.54cm 20 Χ10

30-060 2.54cm x 7.62cm 20 Χ10

30-061 3.81cm x 3.81cm 20 Χ10

30-063 7.62cm x 7.62cm 20 Χ10

30-067 0.635cm x 3.81cm 20 Χ10

30-068 1.27cm x 5.08cm 20 Χ10

30-069 0.635cm x 7.62cm 20 Χ10

30-072 1.905m x 7.62cm 20 Χ10

30-154 0.635 x 0.635cm 20 Χ10

Νευρολογικοί Σπόγγοι σε Patties

Page 100: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

99

Χειρουργείο & Μ.Ε.Θ.

Αναλώσιμα Χειρουργείου

ΒΡΟΓΧΟΙ ΑΓΓΕΙΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΌ ΜΗ ΠΟΡΩΔΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ

ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

30-713 ΜΙΝΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΠΛΕ,

30-722

ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

30-723

MAXI ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΠΛΕ,

Διατίθενται σε συσκευασία των 2 τμχ

ΣΩΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ CO2 ΛΑΠAΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ

ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ 1 MICRON ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ

ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

28-0201 ΣΩΛΗΝΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ CO2

25,40 cm

28-0209 ΔΙΑΦΑΝΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ

ΠΑΡΟΧΗΣ CO2 25,40 cm ΜΕ ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΜΕΣΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διατίθενται σε συσκευασία των 20 τμχ.

ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΣΤΥΛΕΟΙ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗΣ

28-0802

ΤΥΠΟΥ CHERRY ΜΗΚΟΥΣ 45 cm, ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 10mm,

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ

28-0804 ΤΥΠΟΥ BLUNT,ΜΗΚΟΥΣ 45

cm,ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 5mm, ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ

28-BTD05

ΣΕΤ (3) ΛΑΠ. ΣΤΥΛΕΩΝ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗΣ, ΤΥΠΟΥ BLUNT ΜΗΚΟΥΣ 45 cm

,ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 5mm, ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΙ

28-0101 ΑΝΤΙΘΑΜΒΩΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΦΑΚΩΝ

DeFogger™ Συσκευασία των 50 τμχ.

88-000690 ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ

ΦΙΛΤΡΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ

ΚΑΠΝΟΥ ΣΥΜΒΑΤΟΣ ΜΕ BUFFALO FILTER,

Stackhouse, Class, Sorenson Labs, Nordex Medical ΚΑΙ Conmed

Συσκευασία των 10 τμχ

88-000600 ΣΥΣΤΗΜΑ

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΚΑΝΠΟΥ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ

25,40 cm ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 1,3 cm, ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΌΛΑ ΤΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΜΟΛΥΒΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

Page 101: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

100

Χειρουργείο & Μ.Ε.Θ.

Αναλώσιμα Χειρουργείου

30-705 ΘΗΚΕΣ ΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΠΌ

ΑΦΡΩΔΕΣ ΥΛΙΚΟ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ

0,2 cm

26-001 ΔΕΡΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΑ 15 CM

ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΠΛΕ Συσκευασία των 50 τμχ

71-0500 GEL ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΠΙΘΑΝΑ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΩΝ ΥΓΡΩΝ

500cc

ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ ΜΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ

59-0803NS

152,4cm x 254cm,

59-0900NS 152,4cmx162.56m,

30-920 ΒΑΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 3 ΝΥΣΤΕΡΙΩΝ, ΜΕ ΤΗ

ΛΕΠΙΔΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ

25-500 ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ

ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΠΟΓΓΩΝ, ΜΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ. ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 5- 10

ΣΠΟΓΓΩΝ

25-0105 ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΗΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

ΒΕΛΟΝΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 60 ΒΕΛΟΝΩΝ

25-002 ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΒΑΣΗ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

M15-2072R ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΑΠΌ ΑΦΡΩΔΕΣ ΥΛΙΚΟ

ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 50,8 x 182,9 x 5,1 cm

Page 102: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

101

Χειρουργείο & Μ.Ε.Θ.

Αναλώσιμα Χειρουργείου

JPC-1287 ΚΛΙΠ ΚΑΛΥΜΜΑΤΩΝ

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ “Peach” ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ, ΜΗ

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ

ΣΤΕΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΕΝΤΟΝΙΟΥ ΣΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥ

ΟΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΙΠΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ.

TM500D ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑΣ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΩΝ

M10-091 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ DONUTS ΑΠΌ ΑΦΡΩΔΕΣ ΥΛΙΚΟ

ΜΕ ΚΕΝΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Παρακολούθηση Θερμοκρασίας

Κωδικός Περιγραφή

HNICU-26 ΚΑΛΩΔΙΟ ΕΠΩΑΣΤΗΡΑ ΝΕΟΓΝΩΝ Μ.Ε.Θ. Ohmeda/Ohio’s Care ΓΙΑ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΕΣ (IWS) 2001, 3000, 3300, 3500, and 5000 ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

HNICU-37 ΚΑΛΩΔΙΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ GE (Ohmeda) Giraffe ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΡΟΖ

72-3102 ΠΕΡΙΧΕΙΡΙΔΕΣ ΠΙΕΣΗΣ ΝΕΟΓΝΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ #2 ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ (4-8cm), ΜΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ

72-3103 ΠΕΡΙΧΕΙΡΙΔΕΣ ΠΙΕΣΗΣ ΝΕΟΓΝΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ #3 ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΠΛΕ ( 6-11cm), ΜΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ

72-3104 ΠΕΡΙΧΕΙΡΙΔΕΣ ΠΙΕΣΗΣ ΝΕΟΓΝΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ #4 ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ (7-13cm) , ΜΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ

72-3105 ΠΕΡΙΧΕΙΡΙΔΕΣ ΠΙΕΣΗΣ ΝΕΟΓΝΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ #5 ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ( 8-15cm) , ΜΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ

Page 103: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

102

Χειρουργείο & Μ.Ε.Θ.

Αντιμετώπιση περιεγχειρητικής υποθερμίας Καπιτονέ Κουβέρτες Επαγωγικής Θερμότητας

Snuggle Warm®

Κωδικός Περιγραφή Διαστάσεις Οίκος

SW-2001

ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ. ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

102cm x 203cm SMITHS MEDICAL

SW-2002

ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ. ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

102cm x 146cm SMITHS MEDICAL

SW-2003

ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (ΚΟΡΜΟ, ΧΕΡΙΑ, ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ). ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.

203cm x 102cm SMITHS MEDICAL

SW-2004

ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΩ ΚΟΙΛΙΑ, ΘΩΡΑΚΑΣ, ΑΥΧΕΝΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΤΣΟ

102cm x 163cm SMITHS MEDICAL

SW-2008 ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

165 x 102 cm SMITHS MEDICAL

SW-2005 ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΑΓΩΓΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ - ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΚΟΥΒΕΡΤΑ Snuggle Warm® ΓΙΑ ΝΕΟΓΝΑ/ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.

- SMITHS MEDICAL

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

EQ-5000-GR-230V ΣΥΣΚΕΥΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕ ΑΕΡΑ SMITHS MEDICAL

Συσκευή Θέρμανσης με αέρα

Page 104: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

103

(Specialty – Many Codes) Χειρουργείο & Μ.Ε.Θ.

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

23-300 ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ 100 DEROYAL INDUSTRIES INC.

23-410 ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕ

Splash ShieldZ 100 DEROYAL INDUSTRIES INC.

23-501 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ

ΜΑΤΙΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ 100 DEROYAL INDUSTRIES INC.

23-502 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΜΑΤΙΩΝ

(ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ) 25 DEROYAL INDUSTRIES INC.

72-4301 ΚΑΛΥΠΤΡΑ ΜΑΤΙΩΝ ΠΡΟΩΡΩΝ ΝΕΟΓΝΩΝ ΜΕ

ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΕΦΑΛΙΟΥ 12 DEROYAL INDUSTRIES INC.

72-4302 ΚΑΛΥΠΤΡΑ ΜΑΤΙΩΝ ΝΕΟΓΝΩΝ ΜΕ ΣΤΗΡΙΓΜΑ

ΚΕΦΑΛΙΟΥ 12 DEROYAL INDUSTRIES INC.

Προστατευτικά είδη προσώπου

23-300 23-410

23-501 23-502

Page 105: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

104

(Specialty – Many Codes) Χειρουργείο & Μ.Ε.Θ.

Αποστειρωμένο σετ γενικής χειρουργικής

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

BSV-4885-325 ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ ΣΕΤ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

5 BASTOS VIEGAS

Page 106: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

105

(Specialty – Many Codes) Χειρουργείο & Μ.Ε.Θ.

Προστατευτικά είδη άνω άκρων

23-501 23-502

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

72-6100 ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΜΠΡΑΤΣΟΥ ΟΡΟΥ ΑΠΌ ΑΦΡΩΔΕΣ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΕΟΓΝΑ, ΜΙΚΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ

100 DEROYAL INDUSTRIES INC.

72-6101 ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΜΠΡΑΤΣΟΥ ΟΡΟΥ ΑΠΌ ΑΦΡΩΔΕΣ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΕΟΓΝΑ, ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ

100 DEROYAL INDUSTRIES INC.

72-6102 ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΜΠΡΑΤΣΟΥ ΟΡΟΥ ΑΠΌ ΑΦΡΩΔΕΣ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΕΟΓΝΑ, ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ

50 DEROYAL INDUSTRIES INC.

M8125-A ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΡΟΥ ΧΕΙΡΟΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 22,9 x 10,20 cm

25 DEROYAL INDUSTRIES INC.

M8125-C ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΡΟΥ ΧΕΙΡΟΣ ΠΑΙΔΩΝ 15,20 x 2,50 cm

30 DEROYAL INDUSTRIES INC.

M8125-I ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΡΟΥ ΧΕΙΡΟΣ ΝΗΠΙΩΝ 10,10 Χ 2,50 cm

30 DEROYAL INDUSTRIES INC.

M8125-P ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΡΟΥ ΧΕΙΡΟΣ ΠΡΟΩΡΩΝ 5,10 Χ 2,50 cm

30 DEROYAL INDUSTRIES INC.

M9500 ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΒΡΑΧΙΟΝΑ 36 DEROYAL INDUSTRIES INC.

M9503 ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΕΦΑΛΗΣ 1 DEROYAL INDUSTRIES INC.

Page 107: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

106

Υλικά Οξυμετρίας

Αισθητήρες οξυμετρίας

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

MCRM-FCSEXA31 Αισθητήρας Οξυμετρίας για DINAMAP V100 Macrimasa

MCRM-FCS-LA011-28 Αισθητήρας Οξυμετρίας Ενηλίκων NELLCOR N-550 Macrimasa

MCRM-FCS-LA014-04 Αισθητήρας Οξυμετρίας για Monitor PHILIPS M8007A MP70 Macrimasa

MCRM-FCS-LA010-13 Αισθητήρας Οξυμετρίας για Monitor DATEX S/5 Macrimasa

MCRM-FCS-LA017-04 Αισθητήρας Οξυμετρίας Νεογνών για Monitor Παρακολούθησης Νεογνών PHILLIPS MEDICAL M3046A & M1193A

Macrimasa

MCRM-FCS-LA010-04 Αισθητήρας Οξυμετρίας Σιλικόνης για Monitor MP20 Macrimasa

MCRM-FCSEXA10 Προέκταση Αισθητήρα Οξυμετρίας για Monitor NIHON KOHDEN BSM-2301K

Macrimasa

MCRM-FCSSA01001 Αισθητήρας Οξυμετρίας για Monitor NIHON KOHDEN BSM-2301K Macrimasa

MCRM-FCS-LA010-16 Αισθητήρας Οξυμετρίας για NONIN 7500 Macrimasa

MCRM-FCSDIS01-08D Αισθητήρας Οξυμετρίας Ενηλίκων/Νεογνών Αυτοκόλλητος 2329 Masimo LNCS, 18 in.

Macrimasa

MCRM-FCS-LA010-47 Αισθητήρας Οξυμετρίας Ενηλίκων για Masimo 1396 LNOP DCSC (Λευκός)

Macrimasa

MCRM-FCSDIS01-03D Αυτοκόλλητο αισθητήρα νεογνικό μιας χρήσης Nellcor Macrimasa

MCRM-FCSDIS01-03A Αισθητήρας οξυμετρίας μιας χρήσης Macrimasa

Page 108: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Specialty

107

Καθετήρες

Καθετήρες

Page 109: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

108

Καθετήρες Θώρακος

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

200/810/100 Ν.10 SMITHS MEDICAL

200/810/160 Ν.16 SMITHS MEDICAL

200/810/200 Ν.20 SMITHS MEDICAL

200/810/240 Ν.24 SMITHS MEDICAL

200/810/280 Ν.28 SMITHS MEDICAL

200/810/320 Ν.32 SMITHS MEDICAL

200/810/360 Ν.36 SMITHS MEDICAL

Ευθείς

Κεκαμμένοι

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

200/812/120 Ν.12 SMITHS MEDICAL

200/812/200 Ν.20 SMITHS MEDICAL

200/812/280 Ν.28 SMITHS MEDICAL

200/812/320 Ν.32 SMITHS MEDICAL

200/812/360 Ν.36 SMITHS MEDICAL

Καθετήρες

Page 110: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

109

Καθετήρες Μονού Αυλού

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

MXA231X16X24V 16CM,24G 10 SMITHS MEDICAL

MXA231X20X14 20CM,14G 10 SMITHS MEDICAL

MXA231X20X16 20CM,16G 10 SMITHS MEDICAL

MXA231X20X18V 20CM,18G 10 SMITHS MEDICAL

Ενηλίκων

Νεογνών

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

MXC0712 27G,12CM 10 SMITHS MEDICAL

MXC0720 27G,20CM 10 SMITHS MEDICAL

MXC0730 27G,30CM 10 SMITHS MEDICAL

MXC1020-2 23G,20CM 10 SMITHS MEDICAL

MXC1033-2 23G,33CM 10 SMITHS MEDICAL

Καθετήρες

Page 111: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

110

(Specialty – Many Codes) Καθετήρες

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

MXA232X08X40 8 CM, 4FR 10 SMITHS MEDICAL

MXA232X08X55 8 CM, 5.5FR 10 SMITHS MEDICAL

MXA232X12X40 12CM,4FR 10 SMITHS MEDICAL

MXA232X16X55 16CM,5.5FR 10 SMITHS MEDICAL

MXA232X16X12S 16CM,12FR 10 SMITHS MEDICAL

MXA232X20X70 20 CM,7FR 10 SMITHS MEDICAL

MXA432X20X70-E 20CM AGTIVE 7FR

ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΤ 10 SMITHS MEDICAL

MXA232X20X70G 20 CM,7FR 10 SMITHS MEDICAL

MXA232X20X85 20 CM, 8.5FR 10 SMITHS MEDICAL

MXA232X20X12S 20 CM,12FR 10 SMITHS MEDICAL

Καθετήρες Διπλού Αυλού

Page 112: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

111

(Specialty – Many Codes)

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

MXA233X05X40 5 CM, 4FR 10 SMITHS MEDICAL

MXA233X08X40 8 CM, 4FR 10 SMITHS MEDICAL

MXA233X08X55 8 CM, 5.5FR 10 SMITHS MEDICAL

MXA233X10X55 10CM,5.5FR 10 SMITHS MEDICAL

MXA233X12X40 12CM,4FR 10 SMITHS MEDICAL

MXA233X13X55 13CM,5.5FR 10 SMITHS MEDICAL

MXA233X10X40 20CM, 4FR 10 SMITHS MEDICAL

MXA233X20X12S 20CM, 12FR 10 SMITHS MEDICAL

MXA233X20X55 20CM, 5.5FR 10 SMITHS MEDICAL

MXA233X20X70 20 CM,7FR 10 SMITHS MEDICAL

MXA233X20X70-E 20CM 7F 10 SMITHS MEDICAL

MXA233X20X85 20 CM,8.5FR 10 SMITHS MEDICAL

MXA233X30X55 30CM, 5.5FR 10 SMITHS MEDICAL

MXA433X20X70 20CM AGTIVE 7FR 10 SMITHS MEDICAL

Καθετήρες Τριπλού Αυλού

Καθετήρες

Page 113: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

112

Καθετήρες Τετραπλού Αυλού

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

MXA234X16X85 16 CM,8.5FR 10 SMITHS MEDICAL

MXA234X20X85 20 CM,8.5FR 10 SMITHS MEDICAL

Καθετήρες Σίτισης

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

400/220/060 Νο 6 10 SMITHS MEDICAL

400/220/080 Νο 8 10 SMITHS MEDICAL

400/220/100 Νο 10 10 SMITHS MEDICAL

Καθετήρες

Page 114: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

113

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

CA-AM10610 ΝΕΟΓΝΩΝ ΜΕ ΦΙΑΛΙΔΙΟ

25ml,CH6 & CH10 20 LABORATOIRE CAIR

CA-AM10610P ΕΝΗΛΙΚΩΝ MΕ ΦΙΑΛΙΔΙΟ

25ml,CH6 & CH10 20 LABORATOIRE CAIR

Με φιαλίδιο

Με βαλβίδα

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

100/375/060 Νο.6 1 SMITHS MEDICAL

100/375/080 Νο.8 1 SMITHS MEDICAL

100/375/100 Νο.10 1 SMITHS MEDICAL

100/375/120 Νο.12 1 SMITHS MEDICAL

100/375/140 Νο.14 1 SMITHS MEDICAL

SuctionPro 72™

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

Z210-14 14FR, 570MM 1 SMITHS MEDICAL

Z210-16 16FR, 570MM 1 SMITHS MEDICAL

Z215-14 14FR, 300MM 1 SMITHS MEDICAL

Καθετήρες Αναρρόφησης Βλεννών με βαλβίδα ελέγχου κενού, εντελώς ατραυματικοί, αποστειρωμένοι

Καθετήρες

Page 115: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

114

Φλεβοκαθετήρες με Βαλβίδα Optiva

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

1018-INT Optiva 18G SMITHS MEDICAL

1020-INT Optiva 20G SMITHS MEDICAL

1022-INT Optiva 22G SMITHS MEDICAL

1124-INT Optiva 24G SMITHS MEDICAL

Φλεβοκαθετήρες χωρίς Βαλβίδα Optiva

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

5060-INT 22GX25MM SMITHS MEDICAL

5063-INT 24GX19MM SMITHS MEDICAL

5066-INT 20GX32MM SMITHS MEDICAL

Διάφανοι Φλεβοκαθετήρες Jelco

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

4010-INT 22G, 25MM SMITHS MEDICAL

4012-INT 16G, 50MM SMITHS MEDICAL

4013-INT 24G, 19MM SMITHS MEDICAL

4014-INT 18G, 45MM SMITHS MEDICAL

Καθετήρες

Page 116: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

115

Καθετήρες Αναρρόφησης Βλεννών με βαλβίδα ελέγχου κενού, εντελώς ατραυματικοί, αποστειρωμένοι

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

FLX-050-20-006 6 FR 100 FLEXICARE

FLX-050-20-008 8 FR 100 FLEXICARE

FLX-050-20-010 10 FR 100 FLEXICARE

FLX-050-20-012 12 FR 100 FLEXICARE

FLX-050-20-014 14 FR 100 FLEXICARE

FLX-050-20-016 16 FR 100 FLEXICARE

Καθετήρες Επισκληριδίου Διαφανείς

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

100/382/116 16G 10 SMITHS MEDICAL

100/382/118 18G 10 SMITHS MEDICAL

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

81-080408EU 8 FR DEROYAL INDUSTRIES INC.

81-080410EU 10 FR DEROYAL INDUSTRIES INC.

81-080412EU 12 FR DEROYAL INDUSTRIES INC.

FC400-12 12 FR SMITHS MEDICAL

81-080414EU 14 FR DEROYAL INDUSTRIES INC.

FC400-14 14 FR SMITHS MEDICAL

81-080416EU 16 FR DEROYAL INDUSTRIES INC.

FC400-16 16 FR SMITHS MEDICAL

FC400-18 18 FR SMITHS MEDICAL

81-080418EU 18 FR DEROYAL INDUSTRIES INC.

C400-15HP ΚΑΛΩΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ FOLEY

HEWLET PACKARD SMITHS MEDICAL

Καθετήρες Foley με αισθητήρα θερμοκρασίας & παρελκόμενα

Καθετήρες

Page 117: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

116

Φλεβοκαθετήρες με Πτερύγια & Βαλβίδα Έγχυσης Jelco

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

MR14-INT 14G 50 SMITHS MEDICAL

MR16-INT 16G 50 SMITHS MEDICAL

MR18-INT 18G 50 SMITHS MEDICAL

MR19-INT 19G 50 SMITHS MEDICAL

MR20-INT 20G 50 SMITHS MEDICAL

MR22-INT 22G 50 SMITHS MEDICAL

Λοιποί Καθετήρες

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία Οίκος

407300 ΡΑΔΙΟΠΕΡΑΤΟΣ

ΦΛΕΒΟΚΑΘΕΤΗΡΑΣ JELCO 24GX16MM

1 SMITHS MEDICAL

4073-INT ΜΗ ΡΑΔΙΟΠΕΡΑΤΟΣ

ΦΛΕΒΟΚΑΘΕΤΗΡΑΣ JELCO 24GX16MM

200 SMITHS MEDICAL

400/450/010 ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΧΟΛΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑΣ 1 SMITHS MEDICAL

MXC2220-4 ΝΕΟΓΝΙΚΟΣ ΟΜΦΑΛΙΚΟΣ

ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΔΙΠΛΟΥ ΑΥΛΟΥ 24G*20CM

10 SMITHS MEDICAL

Καθετήρες

Page 118: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Specialty

117

Διαχείριση Υγρών & Παρακολούθηση Θερμοκρασίας

Διαχείριση Υγρών & Παρακολούθηση Θερμοκρασίας

Page 119: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

118

(Specialty – Many Codes)

DRL-71-5012 ΒΑΣΗ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ Η

ΚΑΘΕΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΝΙΣΤΡΩΝ ΚΑΙ

ΧΕΡΟΥΛΙ

DRL-71-5016 ΔΙΠΛΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΤΡΟΧΗΛΑΤΗ ΒΑΣΗ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΝΙΣΤΡΩΝ

DRL-71-1000BRBEU ΗΜΙΕΥΚΑΜΠΤΟ

ΚΑΝΙΣΤΡΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑΤΟΣ

SafeLiner® 1000 cc ΜΕ ΒΑΣΗ

DRL-71-3000BRBEU ΚΑΝΙΣΤΡΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΒΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΕ

ΗΜΙΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

3000cc,ΜΕ ΣΥΡΟΜΕΝΟ ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΒΑΣΗΣ

DRL-71-5020 ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΒΑΣΗ

ΤΟΙΧΟΥ ΧΩΡΙΣ ΒΙΔΕΣ

DRL-71-5015 ΜΟΝΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΤΡΟΧΗΛΑΤΗ ΒΑΣΗ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΝΙΣΤΡΩΝ

DRL-71-1116 ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ

ΤΟΙΧΟΥ ΧΩΡΙΣ ΒΙΔΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΡΑΦΙΑ SafeLiner Ή

ReliaFlex

Διαχείριση Υγρών

Page 120: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

119

(Specialty – Many Codes)

DRL-71-5017 ΣΥΡΟΜΕΝΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ, ΑΚΑΜΠΤΑ ΚΑΙ

ΗΜΙΕΥΚΑΜΠΤΑ ΚΑΝΙΣΤΡΑ

DRL-71-5019 ΣΥΡΟΜΕΝΗ ΒΑΣΗ

ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΕΥΚΑΜΠΤΟ,

ΑΚΑΜΠΤΟ ΚΑΙ ΗΜΙΕΥΚΑΜΠΤΟ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

DRL-71-5047 ΣΩΛΗΝΩΣΗ

ΠΟΛΥΒΡΥΣΟΥ 2 ΘΥΡΩΝ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΕ

ΤΗΝ ΤΡΟΧΗΛΑΤΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ

DRL-71-5046 ΣΩΛΗΝΩΣΗ

ΠΟΛΥΒΡΥΣΟΥ 4 ΘΥΡΩΝ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΕ

ΤΗΝ ΤΡΟΧΗΛΑΤΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ

Διαχείριση Υγρών

Page 121: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

120

(Specialty – Many Codes)

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

DRL-81-101400 ΚΑΛΩΔΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ MONITORS YSI 400 ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΘΗΛΥΚΕΣ ΥΠΟΔΟΧΕΣ (ΕΚΤΟΣ

Hewlett Packard) DEROYAL INDUSTRIES INC.

DRL-81-1010SM ΚΑΛΩΔΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ MONITORS Siemens YSI 400 Series,

ΜΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ DEROYAL INDUSTRIES INC.

Παρακολούθηση Θερμοκρασίας

Page 122: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Specialty

121

Καρδιολογικό υλικό

Καρδιολογικό υλικό

Page 123: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Company Profile)

122

Προϊόντα Στεφανιαίας & Καρδιακής Δομής - Mitraclip

Κατευθυνόμενος Οδηγός Σύστημα παροχής με κλιπ Κλιπ με επικάλυψη πολυεστέρα για την

προώθηση της ανάπτυξης του υλικού

Καρδιολογικό υλικό

Page 124: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Company Profile)

123

Το ABSORB διασπάται πλήρως με φυσικό τρόπο χωρίς κατάλοιπα εμφυτεύματος

Γιατί Absorb:

Το Absorb διασπάται πλήρως στα φυσικά συστατικά που βρίσκονται ήδη στο σώμα: νερό (H2O) και διοξείδιο του άνθρακα (CO2).

δεν αποτελεί μόνιμο εμφύτευμα

του δίνει την δυνατότητα να ξαναρχίσει της καθημερινές του δραστηριότητες

συντελεί στη μακροπρόθεσμη υγεία της καρδιάς του

βοηθάει στη μείωση της πιθανότητας μελλοντικών συμπτωμάτων στεφανιαίας νόσου

Καρδιολογικό υλικό

Page 125: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Company Profile)

124

Λοιπές Οικογένειες Προϊόντων

Καρδιολογικό υλικό

Page 126: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Company Profile)

125

Δακτύλιοι βαλβιδοπλαστικής μητροειδούς & τριγλώχινας πρωτοποριακής σχεδίασης

Καρδιολογικό υλικό

Ενδείκνυνται για την ενίσχυση ή την επιδιόρθωση της μητροειδούς ή της τριγλώχινας βαλβίδας

Χρησιμοποιούνται σε πάνω από 20 χώρες

Έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από 2000 παιδιά από το 2005

Διατίθενται για παιδιά (16mm - 24mm) και ενήλικες (26mm - 36mm) και σε δύο σχήματα, ανάλογα με τη βαλβίδα, επί της οποίας χρησιμοποιούνται (μητροειδής ή τριγλώχινα)

Βιοαπορροφάται εντός 6-8 μηνών μετά το πέρας της εμφύτευσης και δίνει τη θέση της σε ινώδη ιστό με παρόμοια χαρακτηριστικά με εκείνα της αρχικής βαλβίδας

Αποτελεί τον μοναδικό δακτύλιο δακτυλιοπλαστικής, του οποίου η τοποθέτηση ενδείκνυται για παιδιά, καθώς επιτρέπει την ανάπτυξη της βαλβίδας κατά την ανάπτυξη του παιδιού

Εμφυτεύεται απευθείας επί της βαλβίδας

Δεν απαιτείται η λήψη αντιπηκτικών φαρμάκων από τον ασθενή

Ευκολότερη, γρηγορότερη διείσδυση στο μυοκάρδιο σε σύγκριση με τους συμβατικούς δακτυλίους

Page 127: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Specialty

126

Γαστρεντερολογικό

Γαστρεντερολογικό

Page 128: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

125-514-01

Λαβίδα βιοψίας γαστροσκοπίου με ακίδα, Ø 2.3 x 1600

mm, κωνικού σπιράλ

1

125-514-02

Λαβίδα βιοψίας γαστροσκοπίου χωρίς

ακίδα, Ø 2.3 x 1600 mm, κωνικού σπιράλ

1

125-914-01

Λαβίδα βιοψίας γαστροσκοπίου με ακίδα, Ø 2.3 x 1600

mm, μη επικαλυμμένη

10

125-914-02

Λαβίδα βιοψίας γαστροσκοπίου χωρίς

ακίδα, Ø 2.3 x 1600 mm, μη επικαλυμμένη

10

125-924-01

Λαβίδα βιοψίας γαστροσκοπίου με

ακίδα, Ø 2.3 x 1600 m, επικαλυμμένη

10

125-924-02

Λαβίδα βιοψίας γαστροσκοπίου χωρίς ακίδα, Ø 2.3 x 1600 m,

επικαλυμμένη

10

145-915-01

Λαβίδα βιοψίας γαστροσκοπίου και

σιγμοειδοσκοπίου με ακίδα, Ø 2.3 x 1800

mm, μη επικαλυμμένη

10

145-915-02

Λαβίδα βιοψίας γαστροσκοπίου και σιγμοειδοσκοπίου

χωρίς ακίδα, Ø 2.3 x 1800 mm, μη επικαλυμμένη

10

Λαβίδες Βιοψίας

127

Page 129: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

145-425-02

Λαβίδα βιοψίας γαστροσκοπίου και

σιγμοειδοσκοπίου χωρίς ακίδα Ø 2.1 x 1800 mm

1

145-515-02

Λαβίδα βιοψίας γαστροσκοπίου και

σιγμοειδοσκοπίου χωρίς ακίδα Ø 2.3 x 1800 mm

1

145-915-02

Λαβίδα βιοψίας γαστροσκοπίου και

σιγμοειδοσκοπίου χωρίς ακίδα Ø 2.3 x 1800 mm,

μη επικαλυμμένη

10

145-925-02

Λαβίδα βιοψίας γαστροσκοπίου και

σιγμοειδοσκοπίου χωρίς ακίδα Ø 2.3 x 1800 mm,

επικαλυμμένη

10

136-505-20

Λαβίδα τοποθέτησης καθετήρα, Ø 2.5 x 2200

mm πολλαπλών χρήσεων με μεταλλική

λαβή

1

136-505-21

Λαβίδα αφαίρεσης καθετήρα, Ø 2.5 x 2200

mm πολλαπλών χρήσεων με μεταλλική

λαβή

1

145-925-01

Λαβίδα βιοψίας γαστροσκοπίου και

σιγμοειδοσκοπίου με ακίδα, Ø 2.3 x 1800 mm, επικαλυμμένη

10

145-925-02

Λαβίδα βιοψίας γαστροσκοπίου και

σιγμοειδοσκοπίου χωρίς ακίδα, Ø 2.3 x 1800 mm, επικαλυμμένη

10

Λαβίδες Βιοψίας

128

Page 130: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

145-425-02

Λαβίδα βιοψίας χωρίς ακίδα Ø 2.1 x 1800 mm, με μεταλλικό

φύλλο, Slim Line, με μεταλλική λαβή

1

145-515-01

Λαβίδα βιοψίας με ακίδα, Ø 2.3 x 1800

mm, κωνικού σπιράλ, μεταλλική λαβή

1

145-515-02

Λαβίδα βιοψίας χωρίς ακίδα, Ø 2.3 x 1800

mm, κωνικού σπιράλ, μεταλλική λαβή

1

145-715-01

Λαβίδα βιοψίας με ακίδα

Jumbo-Line, Ø 3.0 x 1800 mm, με

μεταλλική λαβή

1

145-715-02

Λαβίδα βιοψίας χωρίς ακίδα Jumbo-Line, Ø 3.0 x 1800 mm, με

μεταλλική λαβή

1

145-915-01 Λαβίδα βιοψίας με ακίδα, Ø 2.3 x 1800

mm, μη επικαλυμμένη 10

145-915-02 Λαβίδα βιοψίας χωρίς

ακίδα, Ø 2.3 x 1800 mm, μη επικαλυμμένη

10

145-925-01 Λαβίδα βιοψίας με

ακίδα, Ø 2.3 x 1800 m, επικαλυμμένη

10

Λαβίδες Βιοψίας

129

Page 131: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

145-925-02 Λαβίδα βιοψίας χωρίς ακίδα, Ø 2.3 x 1800 m,

επικαλυμμένη 10

155-979-02

Λαβίδα θερμής βιοψίας χωρίς ακίδα Ø

2.3 x 2300mm, επικαλυμμένη, με λαβή hf, για απλή

σύνδεση hf

10

155-949-02 Λαβίδα βιοψίας χωρίς

ακίδα Ø 3.0 x 2300 mm, επικαλυμμένη

10

155-969-02 Λαβίδα βιοψίας χωρίς

ακίδα Ø 3.0 x 2300 mm, μη επικαλυμμένη

10

155-919-01

Λαβίδα βιοψίας με ακίδα

Ø 2.3 x 2300 mm, μη επικαλυμμένη

10

155-919-02

Λαβίδα βιοψίας χωρίς ακίδα

Ø 2.3 x 2300 mm, μη επικαλυμμένη

10

155-929-01 Λαβίδα βιοψίας με ακίδα, Ø 2.3 x 2300 mm, επικαλυμμένη

10

Λαβίδες Βιοψίας

130

Page 132: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

155-929-02 Λαβίδα βιοψίας χωρίς

ακίδα, Ø 2.3 x 2300 mm, επικαλυμμένη

10

155-959-03

Λαβίδα βιοψίας Jumbo οδοντωτού άκρου με ακίδα, Ø 2.8 x 2300 mm, επικαλυμμένη

πλαστική λαβή, αποστειρωμένη

10

155-959-04

Λαβίδα βιοψίας Jumbo οδοντωτού άκρου

χωρίς ακίδα, Ø 2.8 x 2300 mm,

επικαλυμμένη πλαστική λαβή, αποστειρωμένη

10

146-505-10

Λαβίδες με Hook, Ø 2.3 x 1800 mm,

classic line, με μεταλλική λαβή

1

146-505-11

Λαβίδες Crocodile, Ø 2.3 x 1800 mm,

classic line, με μεταλλική λαβή

1

146-505-12

Λαβίδες Alligator, Ø 2.3 x 1800 mm,

classic line, με μεταλλική λαβή

1

146-505-15

Λαβίδες Polycatch, Ø 2.5 x 1800 mm,

classic line, με μεταλλική λαβή

1

131

Λαβίδες Βιοψίας

Page 133: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

155-519-01

Λαβίδα βιοψίας με ακίδα,

Ø 2.3 x 2300 mm, κωνικό θηκάρι και μεταλλική λαβή

1

155-519-02

Λαβίδα βιοψίας χωρίς ακίδα,

Ø 2.3 x 2300 mm, κωνικό θηκάρι και μεταλλική λαβή

1

155-719-01

Λαβίδα βιοψίας με ακίδα

Jumbo-Line, Ø 3.0 x 2300 mm, κωνικό

θηκάρι και μεταλλική λαβή

1

155-719-02

Λαβίδα βιοψίας χωρίς ακίδα Jumbo-Line, Ø

3.0 x 2300 mm, κωνικό θηκάρι και μεταλλική λαβή

1

155-999-02 Λαβίδα βιοψίας χωρίς

ακίδα, Ø 2.3 x 3000 mm, μεγάλου μήκους

10

132

Λαβίδες Βιοψίας

Page 134: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

196-501-12

Λαβίδα βιοψίας ξένων σωμάτων πολλαπλών χρήσεων alligator TS Ø

2.3 x 1000 mm

1

195-312-01

195-312-02

195-421-01

195-421-02

195-512-01

195-512-02

Λαβίδα βιοψίας βρογχοσκοπίου με ακίδα, Ø 1.8 x 1200

mm

Λαβίδα βιοψίας βρογχοσκοπίου χωρίς

ακίδα, Ø 1.8 x 1200 mm

Λαβίδα βιοψίας

βρογχοσκοπίου με ακίδα, Ø 2.1 x 1000

mm

Λαβίδα βιοψίας βρογχοσκοπίου χωρίς

ακίδα, Ø 2.1 x 1000 mm

Λαβίδα βιοψίας

βρογχοσκοπίου με ακίδα, Ø 2.3 x 1200

mm

Λαβίδα βιοψίας βρογχοσκοπίου χωρίς

ακίδα, Ø 2.3 x 1200 mm

1

1

1

1

1

1

195-902-02

Λαβίδα βιοψίας βρογχοσκοπίου χωρίς

ακίδα, Ø 1.8 x 1200 mm

10

195-922-02

Λαβίδα βιοψίας βρογχοσκοπίου χωρίς

ακίδα, Ø 1.8 x 1200 mm, επικαλυμμένη

10

133

Λαβίδες Βιοψίας

Page 135: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

156-508-10 Κυρτές λαβίδες, Ø 2.3 x 2300 mm, classic line

με μεταλλική λαβή 1

156-508-11

Λαβίδες Crocodile Ø 2.3 x 2300 mm,

classic line με μεταλλική λαβή

1

156-508-12

Λαβίδες Alligator, Ø 2.3 x 2300 mm,

classic line με μεταλλική λαβή

1

156-508-15

Λαβίδες αφαίρεσης ξένων σωμάτων, Ø 2.5 x 2200 mm, Classic Line, MH

1

156-508-22

Λαβίδες κοπής ραμμάτων, Ø 2.3 x

2200 mm, Classic Line, MH

1

196-501-10

Λαβίδα βιοψίας ξένων σωμάτων πολλαπλών

χρήσεων με claws TS Ø 2.3 x 1000 mm

1

196-501-11

Λαβίδα βιοψίας ξένων σωμάτων πολλαπλών χρήσεων κροκοδειλέ TS Ø 2.3 x 1000 mm

1

134

Λαβίδες Βιοψίας – κοπής ραμμάτων – ξένων σωμάτων

Page 136: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

156-558-44

Λαβίδες τρίποδα με αιχμηρά άκρα,

Ø 2.3 x 2200 mm, πολλαπλών χρήσεων

1

156-558-45

Λαβίδες τρίποδα με στρογγυλά άκρα, Ø 2.3 x 2200 mm,

πολλαπλών χρήσεων

1

156-959-45

Λαβίδες τρίποδα με στρογγυλά άκρα,

Ø 2.4 x 2200 mm, μιας χρήσεως

10

196-551-44

Λαβίδες τρίποδα πολλαπλών χρήσεων

με αιχμηρές σιαγόνες, TS Ø 2.3 x 1000 mm

1

146-555-44

Λαβίδα τρίποδα, αιχμηρών άκρων,

TS Ø 2.3 x 1800 mm, classic line, με

μεταλλική λαβή

1

146-555-45

Λαβίδα τρίποδα, στρογγυλών άκρων, TS Ø 2.3 x 1800 mm,

classic line, με μεταλλική λαβή

1

156-608-20

Λαβίδα τοποθέτησης καθετήρα,

Ø 2.5 x 2200 mm, πολλαπλών χρήσεων με μεταλλική λαβή

1

156-608-21

Λαβίδα αφαίρεσης καθετήρα,

Ø 2.5 x 2200 mm, πολλαπλών χρήσεων με μεταλλική λαβή

1

135

Λαβίδες τρίποδα- καθετήρων

Page 137: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

146-505-22

Λαβίδα κοπής ραμμάτων, Ø 2.5 x

1800mm, classic line με μεταλλική λαβή

1

146-505-23 Λαβίδα Sickle ,

Ø 2.5 x 1800 mm, classic line με μεταλλική λαβή

1

156-508-13

Λαβίδα Mousetooth για την αφαίρεση

γαστρικού μπαλονιού, Ø 2.5 x 1800 mm, classic

line, με μεταλλική λαβή. Ενδείκυνται για την αφαίρεση σκληρών

μπαλονιών

1

156-659-15

Ασκός αφαίρεσης, Ø 15mm,

TS Ø 1.8 x 2300 mm, οβάλ

10

156-659-25

Ασκός αφαίρεσης, Ø 25mm,

TS Ø 2.5 x 2300 mm, οβάλ

10

156-659-35

Ασκός αφαίρεσης, Ø 35mm,

TS Ø 2.6 x 2300 mm, οβάλ

10

157-979-10

Βρόγχος πολυπεκτομής, Ø 10 mm TS Ø 2.3 x

2300mm, πολύκλωνου σύρματος, οβάλ, με

λαβή HF

10

147-975-15

Βρόγχος πολυπεκτομής, Ø 15 mm

TS Ø 2.3 x 1800 mm, πολύκλωνου σύρματος,

οβάλ

10

136

Λαβίδες-ασκοί αφαίρεσης –βρόγχοι πολυπεκτομής

Page 138: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

147-975-25

Βρόγχος πολυπεκτομής, Ø 25 mm TS Ø 2.3 x 1800

mm, πολύκλωνο σύρμα, οβάλ

10

147-975-35

Βρόγχος πολυπεκτομής, Ø 35 mm TS Ø 2.3 x 1800

mm, πολύκλωνο σύρμα, οβάλ

10

157-979-15

Βρόγχος πολυπεκτομής, Ø 15 mm TS Ø 2.3 x 2300

mm, πολύκλωνο σύρμα, οβάλ

10

157-979-25

Βρόγχος πολυπεκτομής, Ø 25 mm TS Ø 2.3 x 2300

mm, πολύκλωνο σύρμα, οβάλ

10

157-979-35

Βρόγχος πολυπεκτομής, Ø 35 mm TS Ø 2.3 x 2300

mm, πολύκλωνο σύρμα, οβάλ

10

157-989-15

Βρόγχος πολυπεκτομής, Ø 15 mm TS Ø 2.3 x 2300

mm, μονόκλωνο σύρμα, οβάλ

10

157-989-25

Βρόγχος πολυπεκτομής, Ø 25 mm TS Ø 2.3 x 2300

mm, μονόκλωνο σύρμα, οβάλ

10

157-989-35

Βρόγχος πολυπεκτομής, Ø 35 mm TS Ø 2.3 x 2300

mm, μονόκλωνο σύρμα, οβάλ

10

137

Βρόγχοι πολυπεκτομής

Page 139: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

137-949-15

Καλάθι αφαίρεσης λίθων, Ø 15 mm

TS Ø 2.4 x 2300 mm, εξαγωνικό, 4

συρμάτων

10

137-949-20

Καλάθι αφαίρεσης λίθων, Ø 20 mm

TS Ø 2.4 x 2300 mm, εξαγωνικό, 4

συρμάτων

10

137-949-25

Καλάθι αφαίρεσης λίθων ,Ø 25 mm

TS Ø 2.4 x 2300 mm, εξαγωνικό, 4

συρμάτων

10

137-949-30

Καλάθι αφαίρεσης λίθων, Ø 30 mm

TS Ø 2.4 x 2300 mm, εξαγωνικό, 4

συρμάτων

10

137-914-15

Καλάθι αφαίρεσης λίθων Ø 15 mm

TS Ø 2.4 x 2300 mm, σπειροειδές, 4

συρμάτων

10

137-914-20

Καλάθι αφαίρεσης λίθων, Ø 20 mm

TS Ø 2.4 x 2300 mm, σπειροειδές, 4

συρμάτων

10

137-914-25

Καλάθι αφαίρεσης λίθων,Ø 25 mm

TS Ø 2.4 x 2300 mm, σπειροειδές, 4

συρμάτων

10

137-914-30

Καλάθι αφαίρεσης λίθων, Ø 30 mm

TS Ø 2.4 x 2300 mm, σπειροειδές, 4

συρμάτων

10

138

Καλάθια αφαίρεσης λίθων

Page 140: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

138-404-15

Καλάθι ενδοτριψίας, Ø 15 mm, TS Ø 2.3 x

2000 mm, εξαγωνικό, 4 συρμάτων

1

138-404-20

Καλάθι ενδοτριψίας, Ø 20 mm, TS Ø 2.3 x

2000 mm, εξαγωνικό, 4 συρμάτων

1

138-404-25

Καλάθι ενδοτριψίας, Ø 25 mm,

TS Ø 2.3 x 2000 mm, εξαγωνικό, 4

συρμάτων

1

138-404-30

Καλάθι ενδοτριψίας, Ø 30 mm,

TS Ø 2.3 x 2000 mm, εξαγωνικό, 4

συρμάτων

1

138-414-15

Καλάθι ενδοτριψίας, Ø 15 mm,

TS Ø 2.3 x 2000 mm, σπιράλ, 4 συρμάτων

1

138-414-20

Καλάθι ενδοτριψίας, Ø 20 mm,

TS Ø 2.3 x 2000 mm, σπιράλ, 4 συρμάτων

1

138-414-25

Καλάθι ενδοτριψίας, Ø 25 mm,

TS Ø 2.3 x 2000 mm, σπιράλ, 4 συρμάτων

1

138-414-30

Καλάθι ενδοτριψίας, Ø 30 mm,

TS Ø 2.3 x 2000 mm, σπιράλ, 4 συρμάτων

1

139

Καλάθια ενδοτριψίας

Page 141: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

138-606-20

Καλάθι ενδοτριψίας Ø 20 mm, TS Ø 2.3 x

2000 mm, εξαγωνικό, 6 συρμάτων

1

138-606-25

Καλάθι ενδοτριψίας , Ø 25 mm,

TS Ø 2.3 x 2000 mm, εξαγωνικό, 6

συρμάτων

1

138-606-30

Καλάθι ενδοτριψίας , Ø 30 mm,

TS Ø 2.3 x 2000 mm, εξαγωνικό, 6

συρμάτων

1

138-606-35

Καλάθι ενδοτριψίας , Ø 35 mm,

TS Ø 2.3 x 2000 mm, εξαγωνικό, 6

συρμάτων

1

138-616-20

Καλάθι ενδοτριψίας, Ø 20 mm,

TS Ø 2.3 x 2000 mm, σπιράλ, 6 συρμάτων

1

138-616-25

Καλάθι ενδοτριψίας, Ø 25 mm,

TS Ø 2.3 x 2000 mm, σπιράλ, 6 συρμάτων

1

138-616-30

Καλάθι ενδοτριψίας, Ø 30 mm,

TS Ø 2.3 x 2000 mm, σπιράλ, 6 συρμάτων

1

138-616-35

Καλάθι ενδοτριψίας, Ø 35 mm, TS Ø 2.3 x

2000 mm, σπιράλ, 6 συρμάτων

1

140

Καλάθια ενδοτριψίας

Page 142: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

142-915-07

Βελόνα έγχυσης Ø 0.7mm, Ø TS 2.3 x

1800mm, έξοδος βελόνας 6 mm

10

152-919-07

Βελόνα έγχυσης Ø0.7mm, Ø TS 2.3 x

2300 mm, έξοδος βελόνας 6 mm

10

123-854-10

Σετ ανάκτησης γαστρικού μπαλονιού με βελόνα διάτρησης,

λαβίδα μπαλονιού, TS Ø 2.3 x 1600 mm

1

123-854-11 Βελόνα διάτρησης

γαστρικού μπαλονιού, TS Ø 2.3 x 1600 mm

1

110-500-30

Διαστολέας μπαλονιού οισοφάγου 30 fr. 7 fr. x 2000 mm, διπλού αυλού

1

113-918-10

113-920-60

113-920-80

Ενδοπρόθεση οισοφάγου,

επικαλυμμένη, Ø 18 x 100 mm

Ενδοπρόθεση καρδιάς,

επικαλυμμένη, Ø 20 x 60 mm

Ενδοπρόθεση οισοφάγου,

επικαλυμμένη, Ø 20 x 80 mm

1

1

1

141

Βελόνες έγχυσης και σκληροθεραπείας, ενδοπροθέσεις & υλικά διάτρησης μπαλονιού στομάχου & οισοφάγου

Page 143: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

139-105-02

Καθετήρας παροχέτευσης ρινός-

χοληφόρων, 5 fr.x 2300 mm,

standard

1

139-105-04

Καθετήρας παροχέτευσης ρινός-

χοληφόρων, 5 fr.x 2000 mm, pigtail

1

139-107-01

Καθετήρας παροχέτευσης ρινός-

χοληφόρων, 7 fr.x 2300 mm, pigtail

1

139-107-02

Καθετήρας παροχέτευσης ρινός-

χοληφόρων, 7 fr.x 2300 mm, classic

1

142

Καθετήρες παροχέτευσης ρινός-χοληφόρων

Page 144: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

123-854-12

Λαβίδα ανάκτησης γαστρικού μπαλονιού, 2 αιχμηρά άκρα, TS Ø 2.3

x 1600 mm, με μεταλλική λαβή

1

146-505-13

Λαβίδα Mousetooth για αφαίρεση γαστρικού

μπαλονιού,Ø 2.3 x 1800mm, με μεταλλικό σπιράλ και μεταλλική

λαβή

1

153-958-02

Καθετήρας χρωμοέγχυσης,

αξονικού εμπρόσθιου ψεκασμού,

TS Ø 2.3 x 2200 mm, με συνδετικό Luer Lock

5

130-267-01 Καθετήρας ERCP, τυπικού άκρου,

Ø 1.8 x 2100 mm 1

130-257-02 Καθετήρας ERCP, κωνικού άκρου,

Ø 1.8 x 2100 mm 1

130-367-04 Καθετήρας ERCP,

μεταλλικό κωνικό άκρο, Ø 2.0 x 2100 mm

1

143

Λαβίδες ανάκτησης/αφαίρεσης μπαλονιού στομάχου, υλικά ERCP

Page 145: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

131-952-20

Σφιγκτηροτόμος μιας χρήσεως ,διπλού

αυλού, Ø 2.4 x 2100 mm, για οδηγό σύρμα 0,035"

5

131-953-20

Σφιγκτηροτόμος μιας χρήσεως τριπλού

αυλού, Ø 2.4 x 2100 mm, για οδηγό σύρμα 0,035"

5

132-235-18 Οδηγό σύρμα, ευθύ, Ø 0.035" x 1800 mm

1

132-425-30 Οδηγό σύρμα, ευθύ, Ø 0.025" x 3000 mm

1

132-425-40 Οδηγό σύρμα, ευθύ, Ø 0.025" x 4000 mm

1

132-435-40 Οδηγό σύρμα, ευθύ, Ø 0.035" x 4000 mm

1

144

Σφιγκτηροτόμοι – Οδηγά Σύρματα

Page 146: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

132-628-30 Οδηγό Σύρμα Zebra, Ø 0.028" x 3000 mm

5

132-635-30 Οδηγό Σύρμα Zebra, Ø 0.035" x 3000 mm

5

132-635-39 Οδηγό Σύρμα Zebra, Ø 0.035" x 4000 mm

5

132-100-10 Λαβή twist control για

οδηγά σύρματα TERUMO

5

132-131-40 Οδηγό σύρμα TERUMO

GS-M, ευθύ, Ø 0.032" x 4000 mm

5

132-141-40 Οδηγό σύρμα TERUMO

GS-M, ευθύ, Ø 0.035" x 4000 mm

5

132-142-40 Οδηγό σύρμα TERUMO

GS-M, κυρτό, Ø 0.035" x 4000 mm

5

145

Οδηγά Σύρματα

Page 147: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

132-628-45 Οδηγό σύρμα Tiger,

Ø 0.028'' x 4500 mm, εύκαμπτου άκρου

5

132-635-45 Οδηγό σύρμα Glider, Ø 0.035" x 4500 mm,

εύκαμπτου άκρου 5

132-635-40 Οδηγό σύρμα Glider, Ø 0.035" x 4000 mm,

εύκαμπτου άκρου 5

133-107-09 Ενδοπρόθεση χοληφόρων, 7 fr.x 90 mm

1

133-108-09 Ενδοπρόθεση χοληφόρων,

8.4 fr.x 90 mm 1

133-110-09 Ενδοπρόθεση χοληφόρων,

10 fr.x 90 mm 1

133-407-22 Καθετήρας Gold Ring,

7.0 fr x 2200 mm 1

133-408-22 Καθετήρας Gold Ring,

8.4 fr x 2200 mm 1

146

Οδηγά Σύρματα – Ενδοπροθέσεις - Καθετήρες

Page 148: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

133-507-22 Καθετήρας ώθησης

(Pusher), 7.0 fr x 2200mm

1

133-508-22 Καθετήρας ώθησης

(Pusher), 8.4 fr x 2200mm

1

133-818-60

Ενδοπρόθεση δωδεκαδακτύλου, επικαλυμμένη με

νιτινόλη, Ø 18 x 60 mm, με lasso αφαίρεσης

1

133-820-60

Ενδοπρόθεση δωδεκαδακτύλου, επικαλυμμένη με

νιτινόλη, Ø 20 x 60 mm, με lasso αφαίρεσης

1

133-908-40

Ενδοπρόθεση χοληφόρων,

επικαλυμμένη με νιτινόλη,

αυτοεκτεινόμενη, Ø 8 x 40 mm, με lasso

αφαίρεσης

1

133-910-60

Ενδοπρόθεση χοληφόρων,

επικαλυμμένη με νιτινόλη,

αυτοεκτεινόμενη, Ø 10 x 60 mm, με lasso

αφαίρεσης

1

134-122-22 Βελόνα Chiba, 22 G,

150 mm, αποστειρωμένη

1

134-122-23 Βελόνα Chiba, 22 G,

200 mm, αποστειρωμένη

1

147

Ενδοπροθέσεις – Καθετήρες – Βελόνες Chiba

Page 149: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

110-310-00

Σετ Διαστολής Οισοφάγου μέσω οδηγών συρμάτων διαστάσεων από:

15 fr., 21 fr., 27 fr., 33 fr., 39 fr., 45 fr. Περιλαμβάνει

εύκαμπτα οδηγά σύρματα και θήκη

φύλαξης

1

110-310-15 15 fr., μήκους 75 cm 1

110-310-21 21 fr., μήκους 75 cm 1

110-310-27 27 fr., μήκους 75 cm 1

110-310-33 33 fr., μήκους 75 cm 1

110-310-39 39 fr., μήκους 75 cm 1

110-310-45 45 fr., μήκους 75 cm 1

110-302-00

110-302-02

110-302-03

Θήκη μεταφοράς

Οδηγό σύρμα με εύκαμπτο άκρο,

2000mm

Βούρτσα καθαρισμού 2000 mm, για

Διαστολέα Οδηγών Συρμάτων

1

1

1

110-302-04

Προσαρμογέας καθαρισμού για

διαστολέα οδηγών συρμάτων 2000 mm

25

110-500-25

Διαστολέας μπαλονιού οισοφάγου 25 fr. 7 fr. x 2000 mm, διπλού αυλού

1

148

Υλικά διαστολής οισοφάγου

Page 150: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

111-410-10 Πλήρες σετ EuroLigator 1

111-410-02 EuroLigator, εύκαμπτος για Olympus, Pentax,

Fujinon 1

111-410-25 Προσαρμογέας αυλού εργασίας για Pentax,

Luer-Hood, μεταλλικός 1

111-410-26 Luer hood, μεταλλικός 1

111-900-10

Οισοφαγειακός απολινωτής με 7 λάστιχα

σε διάφανο κύλινδρο ενδοσκοπίων με

διάμετρο από 9.5 – 11.2 mm, ξεχωριστή απελευθέρωση

λαστίχων, ατομική συσκευασία,

αποστειρωμένος

1

111-301-01

Λαστιχάκια απολινωτή (100 τμχ) με Latex,

μέγιστη διαστολή και ελαστικότητα έως και

12mm

100

111-300-10

111-300-11

111-300-12

111-300-13

111-300-14

111-300-15

111-300-17

Set οισοφαγειακής απολίνωσης

Κώνος φόρτωσης δύο

φάσεων

Band Advancer

Κύλινδρος απολίνωσης

Κύλινδρος με προσαρμογέα τριβής

Καλώδιο ώθησης –

απελευθέρωσης με λαβή

Προσαρμογέας σιλικόνης

1

1

1

1

1

1

1 149

Υλικά απολίνωσης κιρσών οισοφάγου

Page 151: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

188-200-10

Παλμικό οξύμετρο δακτύλου, μετρήσεων

παλμών + PO2. Λειτουργεί με 2 μπαταρίες AAA,

διαθέτει περίβλημα προστασίας από

σιλικόνη, λουράκι μεταφοράς, καθώς και οδηγίες χρήσεως στα

γερμανικά

1

192-951-06

Ενδοβροχική βελόνα μιας χρήσεως

αναπνευστικού BronchoCut με θηκάρι

Ø 0.7 x 1200 mm, αποστειρωμένη

10

192-951-10

Ενδοβροχική βελόνα μιας χρήσεως

αναπνευστικού BronchoCut με θηκάρι

Ø 1.0 x 1200 mm, αποστειρωμένη

10

193-912-50

Βρογχική ενδοπρόθεση,

επικαλυμμένη, Ø 12 x 50 mm,

αποστειρωμένη

1

193-914-40

Βρογχική ενδοπρόθεση,

επικαλυμμένη, Ø 14 x 40 mm

1

193-918-12

Βρογχική ενδοπρόθεση,

επικαλυμμένη, Ø 18 x 40 mm και Ø 12 x 30 mm, αποστειρωμένη

1

150

Οξύμετρα – Βρογχοσκοπικό υλικό

Page 152: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

101-200-01 Επιστόμιο ενηλίκων

πολλαπλών χρήσεων, επαναποστειρώσιμο

5

101-200-02

Επιστόμιο ενηλίκων με περίδεση κεφαλής

χωρίς latex πολλαπλών χρήσεων,

επαναποστειρώσιμο

10

101-900-51

Επιστόμιο ενηλίκων με περίδεση κεφαλής, μεγέθους standard.

Διατίθεται σε συσκευασία των 50

τεμαχίων

50

101-900-52 Επιστόμιο ενηλίκων με

trismus ή παίδων με περίδεση κεφαλής

50

101-900-55 Επιστόμιο με μεγάλη θέση για τη γλώσσα

και περίδεση κεφαλής 50

101-901-11

Επιστόμιο ενηλίκων Oxybite με παροχή

οξυγόνου και περίδεση κεφαλής

50

101-901-50 Επιστόμιο παιδιατρικό με περίδεση κεφαλής

10

151

Επιστόμια

Page 153: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

105-901-11

Τάπα στεγανοποίησης αυλού εργασίας

ενδοσκοπίων Olympus και Fujinon, σε ατομική

συσκευασία, αποστειρωμένη

50

105-901-12

Τάπα στεγανοποίησης αυλού εργασίας

ενδοσκοπίων Pentax, σε ατομική

συσκευασία, αποστειρωμένη

50

105-902-11

Τάπα στεγανοποίησης αυλού εργασίας για

Olympus/Fujinon 500 Series, μη

αποστειρωμένη

50

105-902-12

Τάπα στεγανοποίησης αυλού εργασίας για

Pentax, μη αποστειρωμένη

50

105-904-11

Βαλβίδα αυλού εργασίας χρώματος μπλε για Olympus /

Fujinon-500, με σωλήνα LLf, βαλβίδα

και σφιγκτήρα, αποστειρωμένη

50

105-904-12

Βαλβίδα αυλού εργασίας χρώματος

κόκκινου για Pentax με σωλήνα, βαλβίδα και

σφιγκτήρα, αποστειρωμένη

50

152

Αναλώσιμα & Παρελκόμενα Ενδοσκοπίων

Page 154: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

105-905-10

Σετ βαλβίδων Olympus με βαλβίδα

αναρρόφησης, βαλβίδα αέρα-νερού, τάπα αυλού εργασίας,

αποστειρωμένο

50

105-906-10

Valvesafe. Διατηρεί τις βαλβίδες και τα λοιπά παρελκόμενα σταθερά

όσο είναι συνδεδεμένα μεταξύ

τους και με το ενδοσκόπιο. Η

πλαστική κατασκευή εμποδίζει τη σκουριά

και την ανάπτυξη μικροοργανισμών,

καθώς και την επιμόλυνση

10

106-100-00

Κλιπ στερέωσης που λειτουργεί ως

βοήθημα στήριξης εύκαμπτων εργαλείων πολλαπλών χρήσεων, επαναποστειρώσιμο

10

107-100-02

Ηλεκτρικό καλώδιο 230 Volt με υποδοχή Schuko και γωνιώδη

πρίζα, μήκους 200 cm

1

107-215-25

Καλώδιο HFZ-Active 250 cm, με βύσμα 5

mm για ηλεκτροχειρουργικά

συστήματα και τυπικό βύσμα για μία λαβή υψηλών συχνοτήτων

1

107-304-11

Προσαρμογέας από καλώδιο Pm σε απλές

λαβές υψηλών συχνοτήτων

1

153

Αναλώσιμα & παρελκόμενα ενδοσκοπίων

Page 155: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

108-904-01

Παντελονάκι κολονοσκόπησης με λάστιχο στη μέση και άνοιγμα στην πίσω πλευρά, μεγέθους

standard, περιφέρειας μέσης 100 cm

100

108-904-02

Παντελονάκι κολονοσκόπησης με λάστιχο στη μέση και άνοιγμα στην πίσω πλευρά, μεγέθους

standard, περιφέρειας μέσης 140 cm

100

108-905-02

Φόρμα προστασίας μιας χρήσεως, υδροφοβική, ελαφριά στο βάρος, με

λάστιχο στα μανίκια, one size

10

109-102-10

Κάλυμμα ενδοσκοπίων μιας χρήσεως, μεγέθους

small, 750 x 650 mm χρώματος κόκκινου, 800

x 560 mm χρώματος πράσινου.

Χρησιμοποιείται κατά τη μεταφορά και τη

φύλαξη καθαρών και ακάθαρτων

ενδοσκοπίων βάσει την παραπάνω χρωματικής

κωδικοποίησης

100

109-102-20

Κάλυμμα ενδοσκοπίων μιας χρήσεως, μεγέθους

large, 970 x 830 mm χρώματος κόκκινου, 820

x 560 mm χρώματος πράσινου

100

154

Λοιπά αναλώσιμα

Page 156: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

102-300-03

Προστατευτική μάσκα προσώπου με

αντιθαμβωτική επικάλυψη και οπές

αερισμού

5

103-101-01

Ενδοσκοπικό λιπαντικό ζελέ. Διατίθεται σε

σωληνάριο των 200 ml. Η συσκευασία

περιλαμβάνει 12 τεμάχια

12

103-105-05

Αποστειρωμένο λιπαντικό ζελέ OptiLube

σε σακουλάκι των 5 γραμμαρίων. Η

συσκευασία περιλαμβάνει 150

τεμάχια

150

103-115-05

Αποστειρωμένο ενδοσκοπικό λιπαντικό

ζελέ. Διατίθεται σε σωληνάριο των 5 γραμμαρίων. Η

συσκευασία περιλαμβάνει 48

τεμάχια.

48

103-115-82

Αποστειρωμένο ενδοσκοπικό λιπαντικό

ζελέ. Διατίθεται σε σωληνάριο των 82

γραμμαρίων. Η συσκευασία

περιλαμβάνει 12 τεμάχια.

12

103-200-01 103-200-03 103-200-25 103-201-03 103-400-50

Έλαιο Σιλικόνης Φιάλη 10 ml Φιάλη 30 ml

Φιάλη 250 ml Λιπαντικό Εργαλείων 30

ml Spray σιλικόνης,φιάλη

500ml

1 1 1 1 1 155

Λοιπά αναλώσιμα

Page 157: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

105-301-01

Φιάλη εκκρίσεων μονού θαλάμου χωρίς φίλτρο, με διαγράμμιση όγκου

και σωλήνα κλεισίματος

5

105-301-04

Φιάλη αναρρόφησης –παγίδα πολυπόδων 4 θαλάμων με φίλτρο,

περιστρεφόμενο καπάκι και επιπλέον καπάκι

κλεισίματος

5

105-301-05

Φιάλη αναρρόφησης – παγίδα πολυπόδων 5 θαλάμων με φίλτρο,

περιστρεφόμενο καπάκι και επιπλέον καπάκι

κλεισίματος

5

105-301-11

Παγίδα πολυπόδων Quick Catch, 1 θαλάμου με φίλτρο. Δυνατότητα

σύνδεσης μεταξύ ενδοσκοπίου και αντλίας

αναρρόφησης

50

105-500-01

Συνδετικό Luer Lock αρσενικό LLm, λάστιχο

και συνδετικό διαμέτρου 4,0 mm, μεταλλικό

1

105-500-02

Συνδετικό Luer Lock θηλυκό LLF, λάστιχο και

συνδετικό διαμέτρου 4,0 mm, μεταλλικό

1

105-600-01 2-way stop cock, Luer αρσενικό – Luer Lock

θηλυκό, μεταλλικό 1

105-600-03

1 Χ 2-way stop cock, αρσενικού Luer –

θηλυκού Luer Lock, πλαστικό

10

156

Παγίδες πολυπόδων - συνδετικά

Page 158: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

108-100-10

Ενδοσκοπικό μελάνι Gmark. Σετ

ενδοσκοπικού μαρκαρίσματος, το

οποίο περιλαμβάνει μελανοδοχείο

άνθρακα 5ml, 1 σύριγγα, 1 βελόνα και γάντια μιας χρήσεως

1

108-230-10

Βελόνα παρακέντησης λαγόνιας Jamshidi

διαμέτρου 3,0 x 100 mm, πολλαπλών

χρήσεων

1

108-330-10

Βελόνα παρακέντησης λαγόνιας διαμέτρου

3,0 x 100 mm, αποστειρωμένη

10

108-330-15

Βελόνα παρακέντησης λαγόνιας διαμέτρου

3,0 x 150 mm, αποστειρωμένη

10

108-430-10

Βελόνα παρακέντησης λαγόνιας διαμέτρου

3,0 x 100 mm, αποστειρωμένη

10

108-430-15

Βελόνα παρακέντησης λαγόνιας διαμέτρου

3,0 x 150 mm, αποστειρωμένη

10

134-300-10

Ουροσυλλέκτης, 1500 ml, πλαστικός ασκός

με σωλήνα και συνδετικό Luer Lock

10

157

Ενδοσκοπικό μελάνι – βελόνες παρακέντησης

Page 159: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

137-205-01

Καθετήρας μπαλόνι,5 fr. Ø 9-13 mm, σφαιρικός,

2000 mm, διπλού αυλού, FD 0.025"

1

137-207-01

Καθετήρας μπαλόνι 7 fr. Ø 11-16 mm

σφαιρικός, 2000 mm, διπλού αυλού, FD 0.035"

1

137-804-15

Καλάθι αφαίρεσης λίθων από νιτινόλη, Ø 15 mm

TS Ø 2.5 x 2000 mm, εξαγωνικό, 4 συρμάτων

1

137-804-20

Καλάθι αφαίρεσης λίθων από νιτινόλη, Ø 20 mm

TS Ø 2.5 x 2000 mm, εξαγωνικό, 4 συρμάτων

1

137-804-25

Καλάθι αφαίρεσης λίθων από νιτινόλη, Ø 25 mm

TS Ø 2.5 x 2000 mm, εξαγωνικό, 4 συρμάτων

1

137-949-15

Καλάθι αφαίρεσης λίθων από νιτινόλη, Ø 15 mm

TS Ø 2.4 x 2300 mm, εξαγωνικό, 4 συρμάτων

10

137-949-20

Καλάθι αφαίρεσης λίθων από νιτινόλη, Ø 20 mm

TS Ø 2.4 x 2300 mm, εξαγωνικό, 4 συρμάτων

10

137-949-25

Καλάθι αφαίρεσης λίθων από νιτινόλη, Ø 25 mm

TS Ø 2.4 x 2300 mm, εξαγωνικό, 4 συρμάτων

10

158

Καθετήρες – μπαλόνια – καλάθια αφαίρεσης λίθων

Page 160: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

138-100-10

Σετ ενδοτριψίας"H" με 5 καλάθια ενδοτριψίας, εξαγωνικά,

1 x Ø 15mm, 1 x Ø 20mm , 2 x Ø 25mm

και 1 x Ø 30mm, 1 x μεταλλικό σπείραμα

Ø 3.3 x 800mm

1

138-100-20

Σετ ενδοτριψίας“S" με 5 καλάθια

ενδοτριψίας, σπιράλ, 1 x Ø 15mm, 1 x Ø

20mm , 2 x Ø 25mm και 1 x Ø 30mm,

1 x μεταλλικό σπείραμα Ø 3.3 x 800mm

1

138-100-01

Λαβή ενδοτριψίας προς χρήση στη μηχανική

λιθοτριψία, με εγκάρσιο άξονα για

αποτελεσματικότερη άσκηση πίεσης στο

καλάθι. Πίεση έως και 120 kg

1

138-101-06 Σπιράλ ενδοτριψίας, Ø

3.3 x 600 mm 1

138-101-08 Σπιράλ ενδοτριψίας, Ø

3.3 x 800 mm 1

138-101-22

Σύρμα προέκτασης ενδοτριψίας,

Ø 1.0 και Ø 1.2 x 2000 mm, επικαλυμμένο

1

159

Υλικά ενδοτριψίας

Page 161: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

151-929-10

Clip αιμόστασης, περιστρεφόμενο,

σωλήνα Ø 2.6 x 2300 mm. Το clip

προστατεύεται από σωλήνα teflon και

είναι αποστειρωμένο

5

151-929-20

Clip αμόστασης γωνίας 90º, MB Ø 2.3 x

2300mm, επικαλυμμένο σπιράλ,

τελευταίας τεχνολογίας, απλούστερου

χειρισμού, αποστειρωμένο

5

151-929-21

Clip αμόστασης γωνίας σιαγόνων 135º,

MB Ø 2.3 x 2300 mm, επικαλυμμένο σπιράλ,

απλούστερου χειρισμού,

αποστειρωμένο

5

160

Clips αιμόστασης

Page 162: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

160-300-26 Θυροειδές

ορθοσκοπίου, Ø 20 x 250 mm

1

160-300-30

Ορθοσκόπιο, Ø 20 x 300mm, πλήρες, με

απομακρυσμένο φωτισμό

1

160-300-27 Θυροειδές

ορθοσκοπίου, Ø 20 x 300 mm

1

160-300-22

Ανταλλακτικό μονό άκρο σωλήνα, Ø 20 x

32 mm, κατασκευασμένο από

πλαστικό

1

180-103-01 Προσαρμογέας

Projector "VOLPI" 1

180-103-02 Προσαρμογέας

Projector "R. Wolf" 1

180-103-03 Προσαρμογέας

Projector "Storz" 1

180-104-02 Προσαρμογέας για εργαλεία "R. Wolf"

1

180-104-03 Προσαρμογέας για εργαλεία "Storz"

1

160-301-20

Ορθοσκόπιο, Ø 11.4 x 200 mm, πλήρες, με

απομακρυσμένο φωτισμό

1

161

Υλικά ορθοσκόπησης & πρωκτοσκόπησης

Page 163: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

160-301-21 Θυροειδές

ορθοσκοπίου, Ø 11.4 x 200 mm

1

160-301-22 Ανταλλακτικό άκρο σωλήνα μεταλλικό, Ø 11.4 x 200 mm

1

160-301-25

Ορθοσκόπιο, Ø 16 x 250 mm, πλήρες, με

απομακρυσμένο φωτισμό

1

160-301-26 Θυροειδές

ορθοσκοπίου, Ø 16 x 250 mm

1

160-400-10 Ορθοσκόπιο Ø 20 x 85

mm 25

160-400-11 Ορθοσκόπιο Ø 20 x 85

mm 100

160-400-20 Πρωκτοσκόπιο Ø 20 x

130 mm 25

160-400-30 Πρωκτοσκόπιο Ø 20 x

250 mm 25

160-400-31 Πρωκτοσκόπιο, Ø 20 x

250 mm 100

162

Υλικά ορθοσκόπησης & πρωκτοσκόπησης

Page 164: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

160-400-50

Κεφαλή ψυχρού φωτισμού για

ορθοσκόπια και πρωκτοσκόπια

1

160-400-52

Αφαιρούμενο κάλυμμα κεφαλής ψυχρού

φωτισμού για ορθοσκόπια και πρωκτοσκόπια

1

160-400-53 Περιστρεφόμενος

φακός μεγένθυνσης 1.5 x

1

180-100-05

Πηγή ψυχρού φωτισμού

πρωκτοσκοπίου με λάμπα αλογόνου 150

watt, δυνατότητα διαρκούς

προσαρμογής της φωτεινότητας,

αθόρυβο και φωτεινό συνδετικό VOLPI. Ενδείκνυται για

ορθοσκόπηση και πρωκτοσκόπηση

1

180-101-15 Λάμπα αλογόνου 150

Watt 1

180-102-01

Καλώδιο ψυχρού φωτισμού Ø 3.5 x 2300

mm, χωρίς προσαρμογείς

1

160-500-01

Καλώδιο οπτικών ινών ψυχρού φωτισμού για

εργαλεία και πηγές ψυχρού φωτισμού Heine, Ø 3.5 x 1800

mm

1

163

Παρελκόμενα ψυχρού φωτισμού

Page 165: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

160-501-01

Προσαρμογέας καλωδίου HEINE για

πηγή φωτισμού OLYMPUS

1

160-501-02

Προσαρμογέας καλωδίου HEINE για

πηγή φωτισμού PENTAX

1

160-501-03

Προσαρμογέας καλωδίου HEINE για

πηγή φωτισμού Fujinon

1

160-501-04 Προσαρμογέας

καλωδίου HEINE για πηγή φωτισμού Storz

1

160-501-05

Προσαρμογέας καλωδίου HEINE για πηγή φωτισμού R.

Wolf

1

160-501-06 Προσαρμογέας

καλωδίου STORZ για εργαλεία HEINE

1

160-501-07 Προσαρμογέας

καλωδίου R.Wolf για εργαλεία HEINE

1

160-502-03 Προσαρμογέας λαβής

Heine για εργαλεία Storz

1

164

Προσαρμογείς καλωδίων & λαβών

Page 166: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

160-502-04 Λαβή προσαρμογέα Heine για εργαλεία

R. Wolf 1

160-502-05 Προσαρμογέας

καλωδίου HEINE γοα εργαλεία R.WOLF

1

161-100-00

Σύστημα απολίνωσης αιμορροϊδων, 15 cm, το

οποίο περιλαμβάνει : 1 Κώνο φόρτωσης,

2 Κεφαλές αναρρόφησης, Ø 10

mm 100 Αιμοστατικούς

Δακτυλίους

1

161-100-10

Σύστημα απολίνωσης αιμορροϊδων, μεγάλου μήκους 20 cm, το οποίο περιλαμβάνει 1 Κώνο φόρτωσης, 2 Κεφαλές

Αναρρόφησης, 100 Αιμοστατικούς

Δακτυλίους

1

161-101-01 Καπάκι αναρρόφησης

μεγέθους 1, Ø 10 mm, βάθους 6 mm

1

161-101-02

Καπάκι αναρρόφησης μεγέθους 2,

Ø 10 mm, βάθους 10 mm

1

161-101-04 Κώνος φόρτωσης, θηλυκός, Teflon,

Ø 10 x 65 mm 1

165

Προσαρμογείς, απολίνωση αιμορροϊδων και παρελκόμενα αναρροφήσεων

Page 167: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

161-101-08

Όργανο κοπής αιμολαστικού

δακτυλίου, μήκους 21.5 cm

1

161-101-09

Ψήκτρα καθαρισμού για σύστημα απολίνωσης αιμορροίδων

1

161-101-10

Ανταλλακτική βίδα Ø 11 x M 3 x 6 mm για σύστημα απολίνωσης

αιμορροίδων

1

161-101-05

Αιμολαστικοί δακτύλιοι, (περιέχουν Latex) για απολίνωση αιμορροίδων σετ των

100 τμχ

100

161-101-21

Αιμολαστικοί δακτύλιοι, (χωρίς

latex), για απολίνωση αιμορροίδων, σετ των

100 τμχ

100

161-901-10

Σύστημα απολίνωσης αιμορροϊδων

πολλαπλών δακτυλίων με 4 δακτυλίους, με 4

αιμολαστικούς δακτυλίους για απλό

χειρισμό και μηχανική πυροδότηση μονών

δακτυλίων απολίνωσης, με

δυνατότητα σύνδεσης σε οποιαδήποτε

αντλία αναρρόφησης

10

166

Απολίνωση αιμορροϊδων και παρελκόμενα αιμολαστικών δακτυλίων

Page 168: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

161-200-17 Συσκευή απολίνωσης υπερύρθων με οδηγό φωτός, Ø 6 x 170 mm

1

161-200-22 Συσκευή απολίνωσης υπερύρθων με οδηγό φωτός, Ø 6 x 220 mm

1

161-201-17 Οδηγός φωτός,

γωνιώδης, Ø 6 mm, μήκους 170 mm

1

161-201-22 Οδηγός φωτός,

γωνιώδης, μήκους Ø 6 mm, 220 mm

1

161-202-06 IRC-10 ανταλλακτικά

καπάκια με επικάλυψη Teflon, Ø 6 mm

10

161-202-15 Ανταλλακτική λάμπα

αλογόνου, 15 Volt, 150 W, Επίχρυση

1

161-300-22

Ψηφιακό σύστημα απολίνωσης

υπερύθρων, το οποίο περιλαμβάνει:

ψηφιακό σύστημα ελέγχου, λαβή με

πιστόλι, οδηγό φωτός, Ø 7 x 220 mm

1

161-301-22

Οδηγός φωτός, γωνιώδης,

Ø 7 mm, μήκους 220 mm

1

167

Λοιπός εξοπλισμός γαστρεντερολογικού

Page 169: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

161-301-30 Ανταλλακτική λάμπα αλογόνου, 15 Volt,

150W 1

161-301-40

Ανταλλακτικά καπάκια επικάλυψης από

Teflon, Ø 7 mm

10

162-306-18 Βελόνα αιμορροϊδων,

γωνιώδης Ø 0.6 x 180 mm, LLf

1

162-307-18 Βελόνα αιμορροϊδων, γωνιώδης, Ø 0.7 x 180

mm, LLf 1

162-316-18 Βελόνα αιμορροϊδων,

ευθεία, Ø 0.6 x 180 mm, LLf

1

162-326-03 Βελόνα αιμορροϊδων,

LLf Ø 0.6 x 30 mm, LLf

100

162-326-10 Προέκταση βελόνας

αιμορροϊδων, Lm - LLf, 100 mm

1

168

Λοιπός εξοπλισμός γαστρεντερολογικού

Page 170: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

162-326-20 Προέκταση βελόνας

αιμορροϊδων, Lm - LLf, 200 mm

1

162-936-15

Προέκταση βελόνας αιμορροϊδων,

Lm - LLf, 200 mm, μιας χρήσεως

50

162-400-01

Γυάλινη σύριγγα "Gabriel", γυάλινος κύλινδρος 3 ml, με

αρσενικό συνδετικό Luer Lock, πλήρως

αποσυναρμολογούμενη και αποστειρώσιμη

1

162-400-02

Ανταλλακτικός γυάλινος κύλινδρος

"Gabriel" 3 ml, αποστειρώσιμος

1

162-400-11

Γυάλινη σύριγγα "Böhm", σύριγγα 1 ml με αρσενικό συνδετικό

Luer Lock, πλήρως αποσυναρμολογούμενη και αποστειρώσιμη

1

162-400-12

Ανταλλακτικός γυάλινος κύλινδρος

"Böhm" 1 ml, αποστειρώσιμος

1

163-100-01

Γυάλινος πρωκτοδιαστολέας

μεγέθους 1, Ø 14-17 mm, μήκους 60 mm

1

163-100-02

Γυάλινος πρωκτοδιαστολέας

μεγέθους 2, Ø 14-24 mm, μήκους 75mm

1

169

Λοιπός εξοπλισμός γαστρεντερολογικού

Page 171: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

163-100-03

Γυάλινος πρωκτοδιαστολέας

μεγέθους 3, Ø 16-28 mm, μήκους

75 mm

1

163-100-04

Γυάλινος πρωκτοδιαστολέας

μεγέθους 4, Ø 13-28 mm, μήκους

85 mm

1

163-100-05

Γυάλινος πρωκτοδιαστολέας

μεγέθους 5, Ø 20-45 mm, μήκους

90 mm

1

165-200-02

Άκαμπτη λαβίδα χωρίς ακίδα, με άκαμπτο θηκάρι, Ø 2.3 x 300

mm

1

165-201-02

Άκαμπτη λαβίδα χωρίς ακίδα, με άκαμπτο θηκάρι, Ø 2.3 x 450

mm

1

165-300-02

Άκαμπτη λαβίδα χωρίς ακίδα, με άκαμπτο θηκάρι, Ø 3.0 x 450

mm

1

170

Λοιπός εξοπλισμός γαστρεντερολογικού

Page 172: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

165-301-02

Άκαμπτη λαβίδα χωρίς ακίδα, με άκαμπτο θηκάρι, Ø 3.0 x 450

mm

1

165-304-02

Άκαμπτη λαβίδα χωρίς ακίδα, με άκαμπτο θηκάρι, Ø 3.4 x 450

mm

1

165-530-30 Φορέας δείγματος, Ø

3.0 x 300 mm 1

165-533-28 Φορέας δείγματος, Ø

3.3 x 280 mm 1

165-550-45 Φορέας δείγματος, Ø

5.0 x 450 mm 1

165-600-01 Σωλήνας

αναρρόφησης, Ø 5.0 x 300 mm

1

165-600-11 Σωλήνας

αναρρόφησης, Ø 5.0 x 450 mm

1

171

Λοιπός εξοπλισμός γαστρεντερολογικού

Page 173: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

170-209-50

Διπλό βουρτσάκι καθαρισμού αυλών βιοψίας πολλαπλών

χρήσεων με πλαστική μπίλια, Ø 2 x 5.0 x

2300 mm

1

170-901-10

Βουρτσάκι μιας χρήσεως για

καθαρισμό κυλίνδρου βαλβίδας

ενδοσκοπίων, Ø 10 x 40 mm

50

170-949-01

Κουτί που περιέχει 60 "PullThru” δακτυλίους

καθαρισμού αυλών από πλαστικό μήκους 2.200 mm, οι οποίοι

χρησιμοποιούνται για την αφαίρεση ρύπων

και υγρασίας από τους αυλούς εργασίας των ενδοσκοπίων κατά τη

διαδικασία προκαταρκτικού

καθαρισμού

1

170-949-02 Επιτοίχια βάση για

κουτί δακτυλίων "PullThru"

1

170-949-03

Σύστημα καθαρισμού αυλών ενδοσκοπίων

με 5 κυκλικά κομμάτια , Ø 5.0 mm x 20 mm TS Ø 1.2 mm x 2200

mm, κόκκινου χρώματος, για αυλούς

από 2.8 - 5.0 m. Το υλικό αυτό αφαιρεί

όλους τους ρύπους και την υγρασία από το αυλό εργασίας των

ενδοσκοπίων

60

172

Φροντίδα ενδοσκοπίων

Page 174: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

170-949-04

Σύστημα καθαρισμού αυλών ενδοσκοπίων με

κυκλικά στοιχεία, Ø 3.0mm x 20 mm

TS Ø 1.2 mm x 2200 mm, χρώματος πράσινου, για

αυλούς: 1.2-2.6 m Το υλικό αυτό αφαιρεί

όλους τους ρύπους και την υγρασία από το αυλό

εργασίας των ενδοσκοπίων.

60

170-949-10

Διπλή κωνική βούρτσα καθαρισμού με σφαιρικό

άκρο, διαστάσεων: 1 x Ø 3,0 - 5,0 x 20 mm 1 x Ø 4,0 - 6,0 x 20 mm

TS Ø 1,8 x 1800 mm

100

170-949-20

Διπλό βουρτσάκι καθαρισμού, με πλαστικό

σφαιρικό άκρο, 2 x Ø 2.0 mm x 20 mm

TS Ø 1.2 x 1800 mm

100

170-949-30

Διπλό βουρτσάκι καθαρισμού, με πλαστικό

σφαιρικό άκρο, 2 x Ø 3.0 mm x 20 mm

TS Ø 1.6 x 1800 mm

100

170-949-50

Διπλό βουρτσάκι καθαρισμού, με πλαστικό

σφαιρικό άκρο, 2 x Ø 5.0 mm x 20 mm

TS Ø 1.8 x 2300 mm

100

170-949-59

Διπλό βουρτσάκι καθαρισμού, με πλαστικό

σφαιρικό άκρο, 1 x Ø 5.0 mm x 20 mm 1 x Ø 10 mm x 30 mm TS Ø 1.8 x 2300 mm

100

173

Φροντίδα ενδοσκοπίων

Page 175: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

171-100-10

Πιστόλι ψεκασμού, σωλήνα με συνδετικό

βρύσης 3/4" με 8 διαφορετικές

υποδοχές

1

171-100-11 Σωλήνας πιστολιού

ψεκασμού με συνδετικό βρύσης 3/4"

1

171-100-20

Σετ πιστολιών ψεκασμού των 2

τεμαχίων, σωλήνα με συνδετικό βρύσης 1/2"

, με 8 διαφορετικές προσαρτήσεις

1

171-100-21 Σωλήνας πιστολιού

ψεκασμού με συνδετικό βρύσης 1/2"

1

171-100-22

Σετ πιστολιού ψεκασμού των 3, με

σωλήνα με συνδετικό βρύσης 1/2"

, σωλήνας με ροζέτα 55 mm, 8

διαφορετικών προσαρτήσεων

1

171-100-23

Πιστόλι ψεκασμού RPS-RPS-Selecta, με

υφασμάτινο σωλήνα150 cm

1

174

Φροντίδα ενδοσκοπίων

Page 176: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

171-100-30 Προσαρμογέας

καθαρισμού συνδετικού "L” Luer

1

171-100-37

Προσαρμογέας καθαρισμού "W«.

Λειτουργεί ως αντλία αναρρόφησης πίδακα

νερού

1

171-100-41 Χώρος αποθήκευσης 8

προσαρμογέων 1

171-100-42 Επιτοίχιος γάντζος για πιστόλι καθαρισμού

1

171-200-20

Σετ 2 πιστολιών καθαρισμού από

ανοξείδωτο χάλυβα για νερό βρύσης, το οποίο περιλαμβάνει: σωλήνα νερού 2.0 m, υποδοχή για φίλτρο

αποστειρωμένου νερού και επιτοίχια

βάση

1

171-200-21

2 πιστόλια καθαρισμού CleanGun

κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα,

για εντατικό καθαρισμό, πλήρως

αποσυναρμολογούμενα. Ενδείκνυνται για

καθαρισμό υπερήχων, αποστειρώσιμα

1

175

Φροντίδα ενδοσκοπίων

Page 177: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

171-201-06 Υποδοχή σκανδάλης

πιστολιού καθαρισμού 1

171-201-21 Προσαρμογέας πίδακα

με συνδετικό LL 1

171-201-26 Επιτοίχια βάση 1

171-201-27 Υποδοχή φίλτρου αποστειρωμένου

νερού 1

171-201-30 Υφασμάτινος σωλήνας με υποδοχή φίλτρου,

150 cm 1

171-503-30

Φίλτρο αποστειρωμένου

νερού. Κάθε φίλτρο διαρκεί για 31 ημέρες,

(απαιτούνται 12 τεμάχια ετησίως).

Κατάλληλο για έξοδο νερού βρύσης

12

171-503-31

Φίλτρο αποστειρωμένου

νερού. Κάθε φίλτρο διαρκεί για 31 ημέρες

(απαιτούνται 12 τεμάχια ετησίως), με συνδετικό quick lock και στις δυο πλευρές

12

176

Φροντίδα ενδοσκοπίων

Page 178: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

173-101-06

Σωλήνας απολύμανσης EPP-endoplex plus με

στρόφιγγα απελευθέρωσης, Ø 40

x 600 mm

1

173-101-08

Σωλήνας απολύμανσης EPP-endoplex plus με

στρόφιγγα απελευθέρωσης, Ø 40

x 800 mm

1

173-101-10

Σωλήνας απολύμανσης EPP-endoplex plus με

στρόφιγγα απελευθέρωσης, Ø 40

x 1000 mm

1

173-101-12

Σωλήνας απολύμανσης EPP-endoplex plus με

στρόφιγγα απελευθέρωσης, Ø 40

x 1200 mm

1

173-101-14

Σωλήνας απολύμανσης EPP-endoplex plus με

στρόφιγγα απελευθέρωσης, Ø 40

x 1400 mm

1

173-101-16

Σωλήνας απολύμανσης EPP-endoplex plus με

στρόφιγγα απελευθέρωσης, Ø 40

x 1600 mm

1

173-102-10 Σωλήνας προστασίας endoplex χωρίς πάτο

Ø 40 x 1000 mm 1

177

Φροντίδα ενδοσκοπίων

Page 179: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

173-103-01 Στρόφιγγα

παροχέτευσης για σωλήνα endoplex 1/4"

1

173-103-02 Κάλυμα για σωλήνες

endoplex 1

173-103-03 Σφιγκτήρας για

σωλήνες endoplex 1

173-103-04

Σετ στερέωσης σφιγκτήρα, το οποίο

περιλαμβάνει 2 ούπα 6 mm και 2 βίδες

1

174-400-51

Φίλτρο υγρών μεγέθους πόρων 90 μ, με 2 x συνδετικά Luer,

προς χρήση με τα υλικά απολύμανσης

Endocleaner, CombiCleaner και

UniCleaner

50

174-500-10 Δοχείο απολύμανσης πρωκτοσκοπίων με

σουρωτήρι και καπάκι 1

174-901-02

Λάστιχο νερού, 2 x 1/4" (γωνιώδες) με

συνδετικό, μήκους 150 cm

1

174-901-03

Λάστιχο νερού, 2 x 1/4" (γωνιώδες) με

συνδετικό, μήκους 200 cm

1

178

Φροντίδα ενδοσκοπίων

Page 180: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

180-100-05

Πηγή ψυχρού φωτισμού

πρωκτοσκοπίου με λάμπα αλογόνου 150

watt, δυνατότητα διαρκούς

προσαρμογής της φωτεινότητας,

αθόρυβο και φωτεινό συνδετικό VOLPI. Ενδείκνυται για

ορθοσκόπηση και πρωκτοσκόπηση

1

180-101-15 Λάμπα αλογόνου 150

watt, 12 volt, με ανακλαστήρα

1

180-102-01

Καλώδιο ψυχρού φωτισμού, Loptek

Ø 3.5 x 2300 mm, για πηγές ψυχρού

φωτισμού Loptek. Οι επιπρόσθετοι

προσαρμογείς που απαιτούνται για λοιπά

εργαλεία δεν περιλαμβάνονται

1

160-500-01

Καλώδιο ινών ψυχρού φωτισμού Heine Ø 3.5 x 1800 mm.

Εφαρμόζει απευθείας σε εργαλεία ψυχρού

φωτισμού Heine.

1

179

Παρελκόμενα ενδοσκοπίων

Page 181: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

160-200-20

Πρωκτοσκόπιο, Ø 20 x 130 mm,

απομακρυσμένος φωτισμός ορθού,

συμπεριλαμβανομένου του θυροειδούς

1

160-200-21 Θυροειδές

πρωκτοσκοπίων, Ø 20 x 130 mm

1

160-200-22

Πλαστικός σωλήνας άκρου

πρωκτοσκοπίου, Ø 20 mm

1

160-200-23 Αποσπώμενο

παράθυρο 1

160-200-24 Περιστρεφόμενος

φακός μεγένθυνσης 1.8 x

1

160-200-50

Φουσκωτήρι (Insufflator) διπλού

μπαλονιού με συνδετικό luer

1

160-300-20

Ορθοσκόπιο, Ø 20 x 200 mm, πλήρες, με

απομακρυσμένο φωτισμό

1

160-300-21 Θυροειδές

ορθοσκοπίου, Ø 20 x 200 mm

1

160-300-25

Ορθοσκόπιο, Ø 20 x 250mm, πλήρες, με

απομακρυσμένο φωτισμό

1

180

Παρελκόμενα ενδοσκοπίων

Page 182: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

160-100-52 Περιστρεφόμενος

φακός 1

160-100-53 Μεγενθυντικός φακός

2 x μεγένθυνσης 1

160-200-10

Σωλήνας ορθοσκοπίου με θυροειδές, Ø 15 x 70 mm,

απομακρυσμένος φωτισμός ορθού

1

160-200-11 Θυροειδές

ορθοσκοπίου Ø 15 x 70 mm

1

160-200-12

Σωλήνας ορθοσκοπίου με θυροειδές, Ø 20 x 70 mm,

απομακρυσμένος φωτισμός ορθού

1

160-200-13 Θυροειδές

ορθοσκοπίου Ø 20 x 70 mm

1

160-200-14

Σωλήνας ορθοσκοπίου με θυροειδές, Ø 25 x 70 mm,

απομακρυσμένος φωτισμός ορθού

1

160-200-15 Θυροειδές

ορθοσκοπίου Ø 25 x 70 mm

1

181

Παρελκόμενα ενδοσκοπίων

Page 183: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

160-100-10

Σωλήνας ορθοσκοπίου για ευθεία θέαση με

κυρτό σωλήνα. Διάμετρος σωλήνα Ø 22 x 60 mm χωρίς κεφαλή

φωτισμού

1

160-100-11 Θυροειδές ορθοσκοπίου

Ø 22 x 60 mm 1

160-100-20

Σωλήνας ορθο/πρωκτοσκοπίου για ευθεία θέαση με

κυρτό σωλήνα. Διάμερος σωλήνα Ø 22 x 120 mm, χωρίς κεφαλή φωτισμού

1

160-100-21 Θυροειδές

πρωκτοσκοπίου, Ø 22 x 120 mm

1

160-100-25 Πρωκτοσκόπιο, πλαϊνής θέασης, Ø 20 x 100 mm, χωρίς κεφαλή φωτισμού

1

160-100-27 Πρωκτοσκόπιο, πλαϊνής θέασης, Ø 25 x 130 mm, χωρίς κεφαλή φωτισμού

1

182

Παρελκόμενα ενδοσκοπίων

Page 184: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

160-101-10

Σωλήνας ορθοσκοπίου πλήρης, Ø 22 x 60 mm, με θυροειδές, κεφαλή

ψυχρού φωτισμού, περιστρεφόμενο φακό και μεγενθυντικό φακό

1

160-101-11 Θυροειδές

ορθοσκοπίου, Ø 22 x 60 mm

1

160-101-20

Σωλήνας πρωκτοσκοπίου

πλήρης, Ø 22 x 120 mm, με θυροειδή, κεφαλή ψυχρού

φωτισμού, περιστρεφόμενο φακό και μεγενθυντικό φακό

1

160-101-21 Θυροειδές

πρωκτοσκοπίου, Ø 22 x 120 mm

1

160-100-50

Κεφαλή οπτικών ινών ψυχρού φωτισμού, με περιστρεφόμενο και μεγενθυντικό φακό. Εφαρμόζει σε όλους

τους σωλήνες ορθοσκοπίων και πρωκτοσκοπίων

1

160-100-51 Κεφαλή οπτικών ινών

ψυχρού φωτισμού 1

183

Παρελκόμενα ενδοσκοπίων

Page 185: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

181-200-10

Σύστημα εμφύσησης (Insufflator) διοξειδίου

του άνθρακα μέσω αυλού διάχυσης αέρα κατά τη διάρκεια της

κολονοσκόπησης χάρη σε ειδική ευρεσιτεχνία - Σύστημα διαχείρισης

ροής - Σύστημα ελεύθερης

ροής - Λειτουργία Flow Stop - Εμφάνιση όγκου CO2

- Πίεση που διασφαλίζει την ασφάλεια των

ασθενών - Ροή αερίου από 0 – 3

λίτρα/λεπτό - Προς χρήση με κατασκευαστές

σωλήνων και υδροφοβικό φίλτρο,

- Απαιτείται καθημερινή

αντικατάσταση σωλήνα

Διαστάσεις: l 254 x w 267 x h 140 mm

Βάρος:4,0 kg

1

181-200-11

Σύστημα εμφύσησης COF-CO2,

"COEFFIZCIENT", χωρίς παρελκόμενα,

διαστάσεων: l 254 x w 267 x h 140 mm

Βάρος:4,0 kg

1

184

Insufflators & παρελκόμενα

Page 186: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

181-200-20

Σύστημα εμφύσησης COC-CO2 CO2MPACT

μέσω αυλού διάχυσης αέρα κατά τη διάρκεια

της κολονοσκόπησης, το οποίο περιλαμβάνει:

- 3 διαφορετικές τιμές ροής

- 3 διαφορετικές ρυθμίσεις χρόνου ροής

- Παροχή CO2 μέσω φιάλης ή κεντρικής

παροχής CO2 - Πίεση κατάλληλη για

την αυξημένη ασφάλεια των ασθενών

- Ροή αερίουlow, medium, high

- Έναρξη ροής – λειτουργία stop

- Μόνο προς χρήση με κατασκευαστές σωλήνων

και υδροφοβικών φίλτρων

- Απαιτείται ημερήσια αλλαγή του σετ

σωλήνων - Διαστάσεις: l 330 x w

127 x h 152 mm Βάρος: 3,6 kg

1

181-200-21

Σύστημα εμφύσησης COC-CO2

"CO2Compact", χωρίς τα παρελκόμενα,

Διαστάσειςl 330 x w 127 x h 152 mm

Βάρος: 3,6 kg

1

107-100-02

Ηλεκτρικό καλώδιο (230 Volt) με δύο

γωνιώδεις υποδοχές Schuko, μηκους

200 cm

1

185

Insufflators & παρελκόμενα

Page 187: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

181-201-01

Λάστιχο υψηλής πίεσης, το οποίο είναι

απαραίτητο για τη σύνδεση του CO2 στη

γραμμή παροχής αερίου.

1

181-201-03

Λάστιχο παροχής COF-CO2 από τη συσκευή CO2 προς την έξοδο

CO2.

1

181-201-05

Τροχήλατο COF-CO2 - "BRACCO” πέντε τροχών με ζώνη

ασφαλείας για φιάλη CO2 για τις αντίστοιχες

συσκευές "EFFICIENT" and

"COMPACT" Περιλαμβάνει βάση,

καλάθι και φρένα τροχών

1

181-202-24

Σύστημα σωλήνωσης COF-CO2 με

υδροφοβικό φίλτρο για ενδοσκόπια

Olympus / Pentax / Fujinon

24

181-203-24

Σύστημα σωλήνωσης COF-CO2 με

υδροφοβικό φίλτρο για ενδοσκόπια

Olympus

24

186

Insufflators & παρελκόμενα

Page 188: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

181-101-90

Δυνατότητα ελέγχου του συστήματος CO-2 σε εβδομαδιαία βάση

συν αέριο Co2

1

181-101-91 Σωλήνας ελέγχου

αερίου CO2 1

182-100-10

Συσκευή ισχύος έκπλυσης EJ-2 endo-jet

2000 με εμπρόσθια περιστατική αντλία για

την εύκολη αντικατάσταση των

αναλώσιμων σωλήνων προς αποφυγή

μολύνσεων. Διασφαλίζει καθαρή ορατότητα κατά την εξέταση, διαθέτει φιάλη νερού του 1

λίτρου, σωλήνα μιας χρήσεως 2 μέτρων με συνδετικό LLf + LLm,

ποδοδιακόπτη συμπιεσμένου αέρα.

Μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί με επιπρόσθετη φιάλη μιας χρήσεως και 1 σωλήνα έκπλυσης

1

182-101-15

Ράφι αφαιρούμενων φιαλών για γυάλινη

φιάλη 1 λίτρου, κατασκευασμένο από

μέταλλο με επίστρωση πλαστικού, για εύκολη

τοποθέτηση στην πλαϊνή πλευρά της

συσκευής

1

187

Εξοπλισμός έκπλυσης

Page 189: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

182-101-20

Γυάλινη φιάλη ενός λίτρου με άνοιγμα σε

σχήμα χωνιού, επαναποστειρώσιμη

1

182-101-21 Τάπα φιάλης νερού με

συνδετικό σωλήνα σιλικόνης με stiletto

1

182-101-22 Σφραγίδα για τάπα

φιάλης νερού Ø 47 x 3 mm

1

182-101-23

Φίλτρο τάπας φιάλης νερού με 2 x συνδετικά Lm για την διασφάλιση

έναντι της εισροής μικροβίων και σκόνης μεγέθους πόρων 90 μ

1

182-101-24

Σωλήνας έκπλυσης σιλικόνης με μεταλλικά συνδετικά LLf και LLm

Ø 4 x 8 x 200 cm

1

182-101-25

Σωλήνας σιλικόνης EJ-2 με συνδετικό CPC, Ø 4 x 8 x 35 cm για

αποκλειστική χρήση με το Endo-Water-Jet

1

182-101-30

Ποδοδιακόπτης συμπιεσμένου αέρα με

σωλήνα LLm μήκους 200 cm, για την

ενεργοποίηση της περισταλτικής αντλίας

1

188

Εξοπλισμός έκπλυσης

Page 190: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

182-101-40 Περισταλτικός

σωλήνας με συνδετικό CPC και LLm, 25 cm

1

182-101-41

Ανταλλακτικός περισταλτικός

σωλήνας EJ-2,Ø 4 x 8 x 15 cm

1

182-101-42 Περίβλημα πίεσης EJ-2

για τη σωλήνα της περισταλτικής αντλίας

1

182-101-50

Ετήσια συντήρηση EJ-2 και EWJ, στα πρότυπα

του DIN ISO 13485 MDD

1

182-101-60

Τροποποίηση κατασκευής EWJ σε EJ-

2 (endo-water-jet σε

endo-jet 2000)

1

182-102-21

Τάπα για φιάλες μιας χρήσεως με συνδετικό LLm για σωλήνες μιας

χρήσεως

1

182-102-22

Τάπα για φιάλες μιας χρήσεως με συνδετικό CPC για σωλήνες μιας

χρήσεως

1

189

Εξοπλισμός έκπλυσης

Page 191: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

182-109-20 Προσαρμογέας EJ-2

CPC-LLm αναλώσιμου σωλήνα

1

182-204-12 Βαλβίδα μονής οδού

με συνδετικό LLm / LLf 10

182-109-25

Σωλήνας μιας χρήσεως EJ-2 με συνδετικά LLm

και LLf και ενσωματωμένη

βαλβίδα μονής οδού, μήκους 250 cm

10

182-109-27

Σωλήνας μιας χρήσεως EJ-2 με αιχμηρό αρμό

για φιάλες μιας χρήσεως. Διαθέτει

συνδετικό Luer Lock και βαλβίδα μονής

οδού και έχει μήκος 270 cm

10

105-904-11

Λαστιχένιες βαλβίδες μιας χρήσεως με

σωλήνα 1 x αυλού εργασίας, χρώματος

μπλε, κατάλληλες για Olympus / Fujinon-500,

με σωλήνα LLw, βαλβίδα και σφιγκτήρα,

αποστειρωμένες

50

105-904-12

Λαστιχένιες βαλβίδες μιας χρήσεως με

σωλήνα 1 x αυλού εργασίας, χρώματος

κόκκινου, κατάλληλες για Pentax, με σωλήνα

LLw, βαλβίδα και σφιγκτήρα,

αποστειρωμένες

50

190

Εξοπλισμός έκπλυσης

Page 192: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

182-601-50

Ετήσια συντήρηση AFD-AirFLow Dryer, στα

πλαίσια του DIN ISO 13485 MDD

1

182-601-00

Σύστημα στεγνώματος αυλών AFD-TSG το

οποίο αποτελείται από σωλήνα σιλικόνης και

συνδετικό CPC, σωλήνα Ø 6 x 8 x 2000 mm και 2 διακλαδώσεις T- καθώς και ένα διανομέα 1 L-με σωλήνα και 3 συνδετικά LLm για την εφαρμογή: - Κυλίνδρου βαλβίδας

αναρρόφησης = κόκκινο - Βαλβίδα αέρα/νερού =

μπλε - Έξοδος αυλού

εργασίας ενδοσκοπίων χωρίς προσαρμογείς =

μπλε

1

182-601-10

Σύστημα στεγνώματος αυλών AFD-O για

ενδοσκόπια Olympus, το οποίο αποτελείται

από σωλήνα σιλικόνης με συνδετικό CPC,

σωλήνα Ø 6 x 8 x 2000 mm, 3 διανομείς T με

σωλήνα και LLM συνδετικά για διασύνδεση

προσαρμογέων Pm για: - Κύλινδρο

αναρρόφησης= κόκκινο - Κύλινδρο αέρα-νερού=

μπλε - Υποδοχή αυλού εργασίας=μαύρο

1

191

Παρελκόμενα ενδοσκοπίων

Page 193: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

182-601-11

Προσαρμογέας βαλβίδας αναρρόφησης AFD-O για

Olympus με συνδετικό LLf, χρώματος κόκκινου

1

182-601-12

Προσαρμογέας αέρα-νερού AFD-O για

Olympus με συνδετικό LLf, χρώματος μπλε

1

182-601-13

Προσαρμογέας αυλού εργασίας AFD-O για

Olympus με συνδετικό LLf, χρώματος μαύρου

1

182-601-14

Προσαρμογέας αυλού εργασίας AFD-O για

Olympus με συνδετικό LLf, χρώματος μαύρου,

με λαστιχένια τάπα

1

182-602-10

Σύστημα στεγνώματος αυλών AFD-O για

ενδοσκόπια Pentax, το οποίο περιλαμβάνει σωλήνα σιλικόνης με

συνδετικό CPC, σωλήνα Ø 6 x 8 x 2000 mm, 3

διανομείς T με σωλήνα και 3 συνδετικά LLM για

προσαρμογείς για: - Κυλίνδρου

αναρρόφησης=κόκκινο - Κυλίνδρου αέρα-

νερού=μπλε - Εσωτερικό αυλού

εργασίας=μαύρο

1

182-602-11

Προσαρμογέας βαλβίδας αναρρόφησης AFD-P για Pentax με συνδετικό LLf,

χρώματος κόκκινου

1

192

Παρελκόμενα ενδοσκοπίων

Page 194: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

182-602-12

Προσαρμογέας βαλβίδας αέρα-νερού AFD-P για

Pentax με συνδετικό LLf, χρώματος μπλε

1

182-602-13

Προσαρμογέας αυλού εργασίας AFD-P για

Pentax με συνδετικό LLf, χρώματος μαύρου

1

182-603-10

Σύστημα στεγνώματος αυλών AFD-O για

ενδοσκόπια Fujinon-200, το οποίο περιλαμβάνει:

σωλήνα σιλικόνης με συνδετικό CPC, σωλήνα

Ø 6 x 8 x 2000 mm, 3 διανομείς T με σωλήνα και 3 συνδετικά LLM για

προσαρμογείς: - Κυλίνδρου

αναρρόφησης=κόκκινο - Κυλίνδρου αέρα-νερού=

μπλε - Εσωτερικού αυλού εργασίας = μαύρο

1

182-603-11

Προσαρμογέας βαλβίδας αναρρόφησης AFD-P για Fujinon-200 με συνδετικό

LLf, χρώματος κόκκινου

1

182-603-12

Προσαρμογέας βαλβίδας αέρα-νερού AFD-P για

Fujinon-200 με συνδετικό LLf, χρώματος μπλε

1

182-603-13

Προσαρμογέας αυλού εργασίας AFD-P για

Fujinon-200 με συνδετικό LLf, χρώματος μαύρου

1

193

Παρελκόμενα ενδοσκοπίων

Page 195: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

182-604-10

Σύστημα στεγνώματος αυλών AFD-O για

ενδοσκόπια Fujinon-500, το οποίο περιλαμβάνει:

Σωλήνα σιλικόνης με συνδετικό CPC, σωλήνα

Ø 6 x 8 x 2000 mm, 3 διανομείς T με σωλήνα και 3 συνδετικά LLM για

προσαρμογείς: - Κυλίνδρου

αναρρόφησης = κόκκινο - Κυλίνδρου αέρα-

νερού= μπλε - Εσωτερικού αυλού

εργασίας= μαύρο

1

182-604-11

Προσαρμογέας βαλβίδας αναρρόφησης

AFD-P για Fujinon-500 με

συνδετικό LLf, χρώματος κόκκινου

1

182-604-13

Προσαρμογέας βαλβίδας αέρα-νερού

AFD-για Fujinon-500 με συνδετικό LLf, χρώματος

μπλε

1

182-604-13

Προσαρμογέας αυλού εργασίας AFD-P για

Fujinon-500 με συνδετικό LLf, χρώματος

μαύρου

1

182-604-14

Προσαρμογέας αυλού εργασίας AFD-O για

Fuijnn 500 με συνδετικό LLf, χρώματος μαύρου,

με λαστιχένια τάπα

1

194

Παρελκόμενα ενδοσκοπίων

Page 196: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

182-605-10

Σύστημα στεγνώματος για ενδοσκόπια Storz,

το οποίο περιλαμβάνει:

Σωλήνα σιλικόνης με συνδετικό CPC,

σωλήνα Ø 6 x 8 x 2000 mm, 3

διανομείς T με σωλήνα και 3 συνδετικά LLM

για προσαρμογείς Pm: - Κυλίνδρου

αναρρόφησης=κόκκινο - Κυλίνδρου αέρα-

νερού=μπλε - Εσωτερικό αυλού εργασίας=μαύρο

1

182-605-11

Προσαρμογέας βαλβίδας

αναρρόφησης AFD-S για

Storz με συνδετικό LLf χρώματος κόκκινου

1

182-605-12

Προσαρμογέας βαλβίδας αέρα-νερού

AFD-S για Storz με συνδετικό LLf

χρώματος μπλε

1

182-605-13

Προσαρμογέας αυλού εργασίας AFD-S για

Storz με συνδετικό LLf, χρώματος μαύρου

1

182-601-50

Ετήσια συντήρηση συστήματος AFD-

AirFLow Dryer, στα πλαίσια του

DIN ISO 13485 MDD

1

195

Παρελκόμενα ενδοσκοπίων

Page 197: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

183-100-10

Έλεγχος Αναπνοής LFA-LactoFan 2 για δυσανεξία

στη λακτόζη, δυσαπορρόφηση, χρόνο γαστρικής κένωσης και

Βακτηριακή υπερανάπτυξη, 2

επιστόμια

1

183-101-01 Επιστόμια LFA-1 για το

LactoFan 2 150

183-101-10

Αέριο ελέγχου για LFA Lactofan2, 1 λίτρου,

(αέριο αναφοράς για διακρίβωση)

1

184-500-10

Συσκευές ελέγχου αναπνοής HBP 13C για

την ανίχνευση του ελικοβακτηρίου του πυλωρού. Πλήρες

σύστημα ανίχνευσης του Helicobacter Pylori στην

αναπνοή, το οποίο αποτελεί οικονομικότερη εναλλακτική έναντι των

μεθόδων φασματογραφίας. Έτοιμο

προς χρήση.

1

184-501-01 1 x Επιστόμιο για τη

Συσκευή Ελέγχου Αναπνοής HBP 13C

100

129-100-01

CLO-Test για την in vitro ανίχνευση του

Helicobacter Pylori . Άμεση ανίχνευση

ουρεάσης σύμφωνα με τους Dr. Barry Marschall

και Dr. Robin Warren

25

196

Δυσανεξία στη λακτόζη – clo test

Page 198: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

185-300-10

Αθόρυβο σετ αναρρόφησης

"Senator". Ισχυρή αθόρυβη συσκευή αναρρόφησης για

καθημερινή ενδοσκοπική χρήση, η οποία περιλαμβάνει:

μία φιάλη αναρρόφησης των 2

λίτρων, βαλβίδα υπερχείλισης, φίλτρο

βακτηρίων, υδροφοβικό φίλτρο,

καθώς και όλους τους απαραίτητους σωλήνες αναρρόφησης. Το σετ

φέρει πενταετή εγγύηση.

1

185-301-01

Υδροφοβικό φίλτρο βακτηρίων, το οποίο

αποτρέπει την εισροή υγρών και υγρασίας

στην αντλία

1

185-301-02

Φιάλη αναρρόφησης 2 λίτρων με διαβάθμιση

100 ml, κατασκευασμένη από

πλαστικό (PSU), σε κωνικό σχήμα

1

185-202-21

Φιάλη αναρρόφησης από πολυανθρακικό

υλικό χωρητικότητας 1 λίτρου,

αποστειρώσιμη στους 121°C

1

197

Set αναρρόφησης & παρελκόμενα

Page 199: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

185-301-06

Εξάρτημα συναρμολόγησης

φιάλης αναρρόφησης SPS

1

185-301-10 Κουτί

συναρμολόγησης φιάλης αναρρόφησης

1

185-301-09 Ροδέλα σφράγισης

φιάλης αναρρόφησης 1

185-301-23

Φιάλη αναρρόφησης SPS-2 2 λίτρων. Δοχείο πολλαπλών χρήσεων

για 1 x ασκό εκκρίσεων

των 2000 ml γεμισμένο με ζελέ

1

198

Set αναρρόφησης & παρελκόμενα

Page 200: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

185-301-24

Σφιγκτήρας SPS-Clamp για φιάλες

αναρρόφησης πολλαπλών χρήσεων

των 2000 ml, προς τοποθέτηση επί της

αντλίας αναρρόφησης ή σε τροχήλατο

σκελετό

1

185-301-23

Παγίδα πολυπόδων μιας χρήσεως ως

επιπρόσθετο παρελκόμενο του

Αθόρυβου Συστήματος Αναρρόφησης

5

185-301-03 Καπάκι φιάλης με

βαλβίδα υπερχείλισης 1

185-301-04 Σύστημα σωλήνων

ασθενών Ø 7 x 13 x 1700 mm

1

185-301-05 Σύστημα διασύνδεσης

σωλήνων Ø 7 x 13 x 500 mm

1

185-301-06 Swimmer για βαλβίδα

υπερχείλισης 1

185-301-07 Γωνιώδης υποδοχή για

πλαστικό σωλήνα 1

185-301-08 Τροχήλατο με θέση για

την αντλία αναρρόφησης

1

185-301-09 Σφραγίδα φιάλης

αναρρόφησης 1

199

Set αναρρόφησης & παρελκόμενα

Page 201: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

185-301-10 Βάση swimmer

(βαλβίδας υπερχείλισης) 1

185-301-11 Δακτύλιος σφράγισης σιλικόνης Ø 8.1 mm,

λευκός 1

185-301-12 Σετ βαλβίδων 8 τεμαχίων 1

185-400-10

Πλήρες σύστημα αντλίας αναρόφησης SAV-Venta, το οποίο περιλαμβάνει: 1 φιάλη κενού του ενός λίτρου, καπάκι, βαλβίδα υπερχείλισης, σωλήνα κενού, αντιβακτηριακό

φίλτρο δαχτύλου και υδροφοβικό, λαβίδα

μεταφοράς, ισχύς αναρρόφησης 26

l/λεπτό, κενό έως και 0.8 bar με διαρκή

δυνατότητα μεταβολής, αθόρυβης λειτουργίας,

με λειτουργία συντήρησης, διαστάσεων

275 x 160 x 275 mm, 230 volt / 50 Hz, και

βάρους: 3.7 kg

1

185-302-15

Σωλήνας αναρρόφησης SAV-PVC, 150 cm, (Ø4x8) 2 άκρα σιλικόνης(Ø 6x10

mm)

1

185-302-20

Σωλήνας αναρρόφησης SAV-PVC, 200 cm, (Ø4x8) 2 άκρα σιλικόνης (Ø 6x10

mm)

1

185-302-25

Σωλήνας αναρρόφησης SAV-PVC, 250 cm, (Ø4x8) 2 άκρα σιλικόνης (Ø 6x10

mm)

1

200

Set αναρρόφησης & παρελκόμενα

Page 202: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

185-401-11

Φιάλη κενού SAV (1 λίτρου) με διαβάθμιση

100 ml, κατασκευασμένη από

πλαστικό. Διαθέτει βάση τοποθέτησης

στην αντλία

1

185-401-12

Καπάκι φιάλης κενού SAV 1 λίτρου με περίβλημα από

σιλικόνη και πλαστική βαλβίδα υπερχείλισης

(PSU)

1

185-401-13

Βαλβίδα υπερχείλισης SAV, μηχανική,

εύκολης αντικατάστασης. Το

σετ περιλαμβάνει 10 τεμάχια)

1

185-401-14

Υδροφοβικό, αντιμικροβιακό και αντιϊκό φίλτρο SAV, απαραίτητο για τη

λειτουργία της αντλίας αναρρόφησης για λόγους υγιεινής

1

185-251-10

Ασκοί αναρρόφησης με ζελέ μιας χρήσεως.

Διατίθενται σε συσκευασία dispenser

των 22 τεμαχίων

22

185-251-11

Οβάλ δοχείο κενού, 1000 ml για ασκούς αναρρρόφησης μιας χρήσεως 1000 ml με

ζελέ

1

201

Set αναρρόφησης & παρελκόμενα

Page 203: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

187-351-25 Συνδετικό καλώδιο για 1 x ουδέτερο ηλεκτρόδιο

μήκους 5.0 μέτρων 1

187-351-26

Καλώδιο ECA-Mono Active για ενδοσκοπικά

εργαλεία υψηλών συχνοτήτων, βύσματος h-

f Ø 3 mm, μήκους 3.0 μέτρων, προηγμένης

τεχνολογίας ασφαλείας SDS

1

187-351-27

Ουδέτερο ηλεκτρόδιο μιας χρήσεως ECA-1

EMED SAFE με υδροτζελ, χωρισμένο στα δύο,

κατάλληλο για χρήση σε ενηλίκους και παιδιά

διαστάσεων 176 x 122 mm = 110 cm2

50

187-351-28

Ρυθμιστής αερίου αργού- μειωτήρας

πίεσης αερίου P -00-P-40 EMED DIN 477/6 για κυλίνδρους αερίου

αργού, για ευρωπαϊκή χρήση

1

187-351-29

Αντιβακτηριδιακό φίλτρο 0.45μ, Ø 33 mm, σε

ατομική συσκευασία, αποστειρωμένο

1

187-351-61

Ενδοσκοπικό τροχήλατο με κουτί για φιάλη

αργού, χωρητικότητας 5 ή 10 λίτρων, πλατφόρμα

για σύστημα υψηλών συχνοτήτων "endo” με

επιπρόσθετο καλάθι και δίσκο

1

202

Set αναρρόφησης & παρελκόμενα

Page 204: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

181-102-20

Προσαρμογέας έκπλυσης COD-DISA με 2 συνδετικά

LLf για την ταυτόχρονη λειτουργία συστήματος

εμφύσησης CO2 Insufflator και

endo-jet 2000 (συσκευή ισχυρής έκπλυσης), μέσω

της σύνθεσης με τον αυλό εργασίας για

ενδοσκόπια Olympus και Fujinon

1

182-201-10

Προσαρμογέας έκπλυσης εργαλείων ISA-Pm για

Olympus / Fujinon 500 / Pentax*- Pm

*ο αυλός εργασίας απαιτεί έναν επιπρόσθετο προσαρμογέα

(No. 182-302-10*)

1

182-203-10 Προσαρμογέας έκπλυσης

εργαλείων ISA-Pm για Fujinon 200 series

1

182-302-10

* Επιπρόσθετος προσαρμογέας έκπλυσης

ISA-Pm Pentax με LLm. Απαραίτητος για χρήση μαζί με τον κωδικό 182-

201-10

1

182-203-21 Σφραγίδα σιλικόνης ISA-Pm για ISA Fujinon 200

10

182-204-10 Τσιμούχα σιλικόνης με υποδοχή σε σχήμα Χ

20

203

Προσαρμογέας έκπλυσης & παρελκόμενα

Page 205: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

182-204-11 Σφραγίδα σιλικόνης

κάτω πλευράς, στρογγυλή Ø 5.0 mm

10

182-204-12 Βαλβίδα μονής οδού 1 x

ISA-Pm με LLm + LLw 10

182-302-10 Προσαρμογέας ISA-Pm για αυλό εργασίας με

υποδοχή Olympus 1

182-600-10

Σύστημα στεγνώματος αυλών ενδοσκοπίων

AFD-AirFLow Dryer, το οποίο περιλαμβάνει: Αντλία συμπίεσης και

βελτιωμένης ροής αέρα, πιστόλι AirFlow με

κωνικό προσαρμογέα και σωλήνα 200 cm.

Διαστάσεις:26x16x27cm, βάρος: 2.0 kg,

230 Volts

1

182-600-11 Σύστημα στεγνώματος AirFlow Dryer χωρίς τα

παρελκόμενα 1

182-600-21

Πιστόλι στεγνώματος AFD-AirFLow με σωλήνα

200 cm από PVC και συνδετικό CPC

1

182-600-23

Φίλτρο αέρα συστήματος

στεγνώματος AFD-AirFLow, με

ανταλλακτική βίδα. Απαιτείται

αντικατάσταση κάθε 2 μήνες

6

204

Συστήματα στεγνώματος ενδοσκοπίων

Page 206: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

187-350-30

Ηλεκτροχειρουργική γεννήτρια "endo"

υψηλής τεχνολογίας, η οποία διασφαλίζει

ακρίβεια στην πολυπεκτομή, την

εκτομή βλεννογόνου και την αιμόσταση με καθετήρα αργού.

Αυτόματη ρύθμιση και δυνατότητα

αποθήκευσης των παραμέτρων εργασίας

σε πραγματικό χρόνο, οι οποίες και εμφανίζονται σε οθόνη LED, μέσω της

χρήσης οθόνης αφής. Έλεγχος ασφαλείας για ουδέτερα ηλεκτρόδια

1

187-351-03

Τριπλός ποδοδιακόπτης με σύνδεση καλωδίου 6

pins μήκους 5 m, ο οποίος ενεργοποιείται βάσει των παρακάτω

λειτουργιών: κοπή = κίτρινο

αιμόσταση=ανοιχτό μπλε

Πλάσμα αργού=σκούρο μπλε

1

187-351-21

Εύκαμπτος καθετήρας αργού πολλαπλών

χρήσεων, GIT System, Ø 2.3 mm x 2.200 mm

1

187-351-22

ECA με μονοπολικό καλώδιο 6 pins

πολλαπλών χρήσεων για εύκαμπτους

καθετήρες αργού, βύσμα ασφαλείας SDS με Luer Lock 3.5 m και

οβάλ συνδετικό

1

205

Ηλεκτροχειρουργικές γεννήτριες

Page 207: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

186-100-10

Λουτρό υπερήχων, standard

RK 510 (325 x 240 x 150 mm), χωρητικότητας 9.7

λίτρων, χωρίς σουρωτήρι και καπάκι

1

186-100-11 Σουρωτήρι από

ανοξείδωτο χάλυβα για RK 510

1

186-100-12 Καπάκι από ανοξείδωτο

χάλυβα για RK 510 1

186-100-20

Λουτρό υπερήχων, μεγάλου μήκους

RK 156 (500 x 140 x 100 mm), χωρητικότητας 6.0

λίτρων χωρίς σουρωτήρι και καπάκι

1

186-100-21

Σουρωτήρι από ανοξείδωτο χάλυβα για

RK 156 1

Καπάκι από ανοξείδωτο χάλυβα για RK 156

1 186-100-22

186-100-30

Λουτρό υπερήχων, μεγάλου μεγέθους

RK 514 (325 x 300 x 150 mm), χωρητικότητας

13.5 λίτρων χωρίς σουρωτήρι και

καπάκι

1

186-100-31 Σουρωτήρι από

ανοξείδωτο χάλυβα για RK 514

1

186-101-01 Καπάκι από ανοξείδωτο

χάλυβα για RK 514 1

186-101-01 Ανταλλακτικό

μηχανικού χρονοδιακόπτη

1

206

Λουτρά υπερήχων & παρελκόμενα

Page 208: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

104-100-01

Ράφι ενδοσκοπίων unikeeper, ιδανικό για

ενδοσκόπια, γαστροσκόπια και

κολονοσκόπια όλων των τύπων

1

104-100-10 Ράφι ενδοσκοπίων

unikeeper-Β μόνο για βρογχοσκόπια

1

104-100-20 Επιτοίχιο ράφι για

Ινοσκόπια Olympus με ομφάλιο βύσμα

1

104-100-21

Επιτοίχιο ράφι για Olympus

Videoενδοσκόπια με ομφάλιο βύσμα

1

104-100-23

Επιτοίχιο ράφι για ομφάλια βύσματα

Pentax σειράς 70 Κ, 85 Κ, 90 Κ

1

104-100-52 Ράφι plug holder για Fujinon 500, ομφάλιο

βύσμα 1

105-300-01

Κάλυμμα προστασίας έναντι ξένων σωμάτων.

Εφαρμόζει σε όλα τα γαστροσκόπια με κωνικό σωλήνα

σιλικόνης. Σχηματίζει κωνικό χωνί από

σιλικόνη.

1

207

Φύλαξη & προστασία ενδοσκοπίων

Page 209: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

109-503-04

Ερμάρια φύλαξης ενδοσκοπίων, με

αφαιρούμενο μεσαίο τοίχο, 4 ράφια για

κρέμασμα και φυλαξη ενδοσκοπιών,

προστατευτικό κλωβό, κουτί παρελκομένων,

σύρμα στραγγίσματος και υποδοχών αερισμού

Διαστάσεις: 46 x 67 x 210 cm

1

109-503-08

Ερμάριο φύλαξης 8 ενδοσκοπίων διαστάσεων

60 x 68 x 210 cm 1

Ερμάριο φύλαξης 12 ενδοσκοπίων διαστάσεων

92 x 67 x 210 cm 1 109-503-12

109-505-14

Ερμάριο φύλαξης ενδοσκοπίων με σύστημα

στεγνώματος μέσω συσκευής εξαερισμού,

τοποθετημένης στην πάνω πλευρά του ερμαρίου.

Μπορεί να φιλοξενήσει 4 ενδοσκόπια μήκους

35/minimum συνδέσεις μονού αυλού: 46 x 67 x

235 cm

1

109-503-20

Κουτί πάνω πλευράς ερμαρίου φύλαξης

ενδοσκοπίων, αυτοαεριζόμενο με 4 x 35 l/λεπτό. Διατίθεται και με

συμπιεσμένο ιατρικό αέρα και μονά συνδετικά αυλών

από τον κατασκευαστή (Olympus, Pentax, Fujinon)

46 x 67 x 25

1

208

Φύλαξη & προστασία ενδοσκοπίων

Page 210: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Κωδικός Είδους

Φωτογραφία Είδους

Περιγραφή Υλικού Μιας

Χρήσεως Πολλαπλών

Χρήσεων Συσκευασία

109-503-21

Κουτί φύλαξης παρελκομένων,

κατάλληλο για όλα τα ερμάρια ενδοσκοπίων,

προς αποθήκευση βαλβίδων ενδοσκοπίων, ταπών αυλών εργασίας

και προσαρμογέων, καθώς και σωλήνων που

στεγνώνουν

1

109-503-22

Δίσκος στεγνώματος προς χρήση ως ασφαλής

υποστήριξη για μεγάλους σωλήνες

εισαγωγής ενδοσκοπίων

1

Προαρμογέας αυλού Olympus 3 υποδοχών

1 109-503-33

109-503-34 Προαρμογέας αυλού Pentax 3 υποδοχών

1

109-503-35 Προαρμογέας αυλού Fujinon 3 υποδοχών

1

209

Φύλαξη & προστασία ενδοσκοπίων

Page 211: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

210

Ασφαλής Βιοσυμβατός

Αποστειρωμένος Έτοιμος προς

χρήση

Απλή προετοιμασία – απλή ανακίνηση πριν από τη χρήση

Εύκολη χρήση

Διετής διάρκεια ζωής

Κωδικός Παραγγελίας TSD-TS-205

Κάθε σύριγγα περιλαμβάνει 5 ml Κάθε συσκευασία

περιλαμβάνει 10 τεμάχια

Ενδοσκοπικός Μαρκαδόρος Black Eye

Page 212: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Specialty

211

Ουρολογία

Ουρολογία & Φροντίδα Ακράτειας

Page 213: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

212

(Specialty – Many Codes)

Ουροσυλλέκτης μιας χρήσης

Ουροσυλλέκτης ωριαίας μέτρησης

Ουροσυλλέκτης μιας χρήσης 2000 cc με βουρτσάκι & clip, αποστειρωμένος

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

FLX-00-1204LC

ΟΥΡΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕ

ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ+CLIP

FLEXICARE

Ουροσυλλέκτης ωριαίας μέτρησης ούρων 500 cc, με κλειστό κύκλωμα ωριαίας μέτρησης ούρων και αποθεματικό ασκό 2000cc. Ο σωλήνας συνδέεται με τον καθετήρα, δεν σταματάει τη ροή των υγρών ακόμη και αν λυγίσει. Φέρει μονόδρομη βαλβίδα με χαμηλή πίεση αποσφράγισης υγρών με υδροφοβικό φίλτρο, επιτρέποντας την εξαγωγή αέρα χωρίς οσμές, καθώς και βουρτσάκι για το κάθετο άδειασμα των υγρών, με ειδικό προστατευτικό καπάκι. Φέρει βαλβίδα στρόφιγγα 180ο και διασφαλίζει την εύκολη εκκένωση των υγρών.

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

FLX-00-1227

ΟΥΡΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΩΡΙΑΙΑΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

500 cc

FLEXICARE

Ουρολογία – Φροντίδα ακράτειας

Page 214: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Specialty

213

Ορθοπεδικά & Υλικά Αποκατάστασης

Ορθοπεδικά & Υλικά Αποκατάστασης

Page 215: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

214

(Specialty – Extended)

Παιδιατρικό κολάρο λαιμού χρώματος γκρι

Κωδικός Διαστάσεις & Μέγεθος

MDRY-11292 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΚΟΛΑΡΟ ΛΑΙΜΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΓΚΡΙ XTW

Κολάρο λαιμού ενηλίκων XTW

Κωδικός Διαστάσεις & Μέγεθος

MDRY-11212 ΣΤΕΝΟ (6-16 mm)

MDRY-11222 ΚΑΝΟΝΙΚΟ (16-32 mm)

Κολάρο ενηλίκων Philadelphia

Κωδικός Διαστάσεις & Μέγεθος

MDRY-1044-84 REGULAR 56 x 7,5 cm & ύψους 11cm

MDRY-1044-12 MEDIUM 31-36 cm & ύψους 11cm

MDRY-1044-13 LARGE 36-41 cm & ύψους 11cm

Στατικό κολάρο χρώματος γκρι

Κωδικός Διαστάσεις & Μέγεθος

MDRY-EU00520000308 XS 6cm

MDRY-EU00520000408 S 8cm

MDRY-EU00520000508 M 10cm

MDRY-EU00520000608 L 12cm

Λαιμός & ώμος

Page 216: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

215

(Specialty – Extended)

Επίδεσμοι στήριξης μπράτσου ενηλίκων

Κωδικός Διαστάσεις & Μέγεθος

MDRY-11690006 ΕΝΗΛΙΚΩΝ 28-33 cm

MDRY-11690007 ΕΝΗΛΙΚΩΝ 33-40 cm

Νάρθηκας αγκώνα & παρεκλόμενα

Κωδικός Περιγραφή

MDRY-4442-00 ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΑΓΚΩΝΑ ΣΕ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ

MDRY-4442 ΑΦΡΩΔΕΣ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΠΡΑΤΣΟΥ

Ειδικός επίδεσμος στήριξης μπράτσου χρώματος μπλε

Κωδικός Διαστάσεις & Μέγεθος

MDRY-8004-03 23-28 cm

MDRY-8004-04 28-33 cm

MDRY-8004-05 33-40 cm

Κωδικός Διαστάσεις & Μέγεθος

MDRY-1163 S SMALL

MDRY-1163 M MEDIUM

MDRY-1163 L LARGE

Επίδεσμος στήριξης χεριού 15ο

Μπράτσο & αγκώνας

Page 217: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

#

(Specialty – Extended)

Μαύρη στήριξη επικονδυλίτιδας με κούμπωμα χαμηλού προφίλ

Κωδικός Διαστάσεις & Μέγεθος

MDRY-EU02500000509 MEDIUM 26-27 cm

Επίδεσμοι στήριξης χεριού παιδικοί

Κωδικός Διαστάσεις & Μέγεθος

MDRY-11690001 ΒΡΕΦΙΚΟΣ ΕΩΣ 18 cm

MDRY-11690002 ΠΑΙΔΙΚΟΣ 23-28 cm

Ελαστικός επίδεσμος ακινητοποίησης ώμου/μπράτσου

Κωδικός Περιγραφή

MDRY-9012-50 ΕΛΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΔΕΣΜΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΩΜΟΥ/ΜΠΡΑΤΣΟΥ

Επίδεσμοι στήριξης χεριού ενηλίκων

Κωδικός Διαστάσεις & Μέγεθος

MDRY-11690006 ΕΝΗΛΙΚΩΝ 28-33 cm

MDRY-11690007 ΕΝΗΛΙΚΩΝ 33-40 cm

Μπράτσο & αγκώνας

216

Page 218: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

217

(Specialty – Extended)

Υποστήριξη ώμου

Κωδικός Διαστάσεις & Μέγεθος

MDRY-80100004 SMALL 28-32 cm

MDRY-80100005 MEDIUM 32-35 cm

MDRY-80100006 LARGE 35-38 cm

Κωδικός Διαστάσεις & Μέγεθος

MDRY-8011 S SMALL 28-32 cm

MDRY-8011 M MEDIUM 32-35 cm

MDRY-8011 L LARGE 35-38 cm

Υποστήριξη ώμου

Ευέλικτο κιτ στηρίγματος μπράτσου/ ώμου ErixThree

Κωδικός Περιγραφή Είδους

MDRY-MR00941000003 ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΚΙΤ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΟΣ ΜΠΡΑΤΣΟΥ/ΩΜΟΥ ErixThree

Στήριξη δεξιού ώμου ErixOne

Κωδικός Διστάσεις & Μέγεθος

MDRY-MR00980200609 LARGE

MDRY-MR00980200709 X-LARGE

Κωδικός Χέρι Διαστάσεις & Μέγεθος

MDRY-MR00940100603 ΑΡΙΣΤΕΡΟ LARGE

MDRY-MR00940100703 ΑΡΙΣΤΕΡΟ Χ-LARGE

MDRY-MR00940200603 ΔΕΞΙ LARGE

MDRY-MR00940200703 ΔΕΞΙ Χ-LARGE

Σύστημα μπράτσου/ώμου ErixThree

Μπράτσο & αγκώνας

Page 219: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

218

(Specialty – Extended)

Νάρθηκες ώμου από NeoTex ErixTwo

Κωδικός Ώμος Διαστάσεις & Μέγεθος

MDRY-MR960 SL ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ SMALL 28-32 cm

MDRY-MR960 SR ΔΕΞΙΟΣ SMALL 28-32 cm

MDRY-MR960 LL ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ LARGE 35-38 cm

MDRY-MR960 LR ΔΕΞΙΟΣ LARGE 35-38 cm

MDRY-MR960 ML ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ MEDIUM 32-35 cm

MDRY-MR960 MR ΔΕΞΙΟΣ MEDIUM 32-35 cm

Νάρθηκες ώμου από NeoTex ErixOne

Κωδικός Ώμος Διαστάσεις & Μέγεθος

MDRY-MR990 R/S ΔΕΞΙΟΣ SMALL 28-32 cm

MDRY-MR990 R/M ΔΕΞΙΟΣ MEDIUM 32-35 cm

MDRY-MR990 R/L ΔΕΞΙΟΣ LARGE 35-38 cm

Μπράτσο & αγκώνας

Page 220: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

219

(Specialty – Extended)

Κηδεμόνες Ανάπαυσης Χειρός

Κωδικός Χέρι Μέγεθος

MDRY-325 B L ΑΡΙΣΤΕΡΟ SMALL

MDRY-325 B R ΔΕΞΙ SMALL

MDRY-325 C L ΑΡΙΣΤΕΡΟ MEDIUM

MDRY-325 C R ΔΕΞΙ MEDIUM

MDRY-325 D R ΔΕΞΙ LARGE

MDRY-325 D L ΑΡΙΣΤΕΡΟ LARGE

MDRY-403-CL ΑΡΙΣΤΕΡΟ SMALL

Κωδικός Χέρι

MDRY-403-CL ΑΡΙΣΤΕΡΟ

MDRY-403-CR ΔΕΞΙ

MDRY-403L ΑΡΙΣΤΕΡΟ

MDRY-403R ΔΕΞΙ

Κωδικός Περιγραφή Χέρι

MDRY-405-CL ΜΑΛΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΚΗΔΕΜΟΝΑ 405 ΑΡΙΣΤΕΡΟ

MDRY-405-CR ΜΑΛΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΚΗΔΕΜΟΝΑ 405 ΔΕΞΙ

MDRY-405L ΦΟΥΣΚΩΤΗ ΟΡΘΩΣΗ ΚΑΡΠΟΥ/ ΧΕΡΙΟΥ PUCCI

ΑΡΙΣΤΕΡΟ

MDRY-405R ΦΟΥΣΚΩΤΗ ΟΡΘΩΣΗ ΚΑΡΠΟΥ/ΧΕΡΙΟΥ PUCCI

ΔΕΞΙ

MDRY-405-CL ΜΑΛΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΧΕΡΙΟΥ 405

ΑΡΙΣΤΕΡΟ

MDRY-405-CR ΜΑΛΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΧΕΡΙΟΥ 405

ΔΕΞΙ

MDRY-405L ΦΟΥΣΚΩΤΗ ΟΡΘΩΣΗ ΚΑΡΠΟΥ/ ΧΕΡΙΟΥ PUCCI

ΑΡΙΣΤΕΡΟ

Μαλακό Υλικό για όρθωση χεριού

Όρθωση Καρπού Pucci & Παρελκόμενα

Αγκώνας & χέρι

Page 221: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

220

(Specialty – Extended)

Κωδικός Χέρι Μέγεθος & Διαστάσεις

MDRY-EU02180100509 ΑΡΙΣΤΕΡΟ M 16-18 cm

MDRY-EU02180200509 ΔΕΞΙ M 16-18 cm

Κωδικός Χέρι Μέγεθος & Διαστάσεις

MDRY-EU2020 L/S ΑΡΙΣΤΕΡΟ S 14-16 cm

MDRY-EU2020 L/M ΑΡΙΣΤΕΡΟ M 16-18 cm

MDRY-EU2020 L/L ΑΡΙΣΤΕΡΟ L 18-20 cm

MDRY-EU2020 R/S ΔΕΞΙ S 14-16 cm

MDRY-EU2020 R/M ΔΕΞΙ M 16-18 cm

MDRY-EU2020 R/L ΔΕΞΙ L 18-20 cm

Κωδικός Χέρι Μέγεθος & Διαστάσεις

MDRY-EU2043 R/XL ΔΕΞΙ XL 20-22 cm

Μαύρη υποστήριξη καρπού

Στήριγμα καρπού ρευματικών

Όρθωση καρπού/αντίχειρα σε μαύρο χρώμα

Μαλακός νάρθηκας AirSoft χρώματος μπλε

Κωδικός Χέρι Μέγεθος & Διαστάσεις

MDRY-302CR ΔΕΞΙ MEDIUM

Αγκώνας & χέρι

Page 222: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

221

(Specialty – Extended)

Κωδικός Χέρι Μέγεθος & Διαστάσεις

MDRY-EU2022 L/S ΑΡΙΣΤΕΡΟ S 14-16 cm

MDRY-EU2022 L/M ΑΡΙΣΤΕΡΟ M 18-20 cm

MDRY-EU2022 L/L ΑΡΙΣΤΕΡΟ L 18-20 cm

MDRY-EU2022 R/S ΔΕΞΙ S 14-16 cm

MDRY-EU2022 R/M ΔΕΞΙ M 16-18 cm

MDRY-EU2022 R/L ΔΕΞΙ L 18-20 cm

Κωδικός Χέρι Μέγεθος & Διαστάσεις

MDRY-EU2051 L/L ΑΡΙΣΤΕΡΟ L 18-20 cm

MDRY-EU2051 L/M ΑΡΙΣΤΕΡΟ M 16-18 cm

MDRY-EU2051 L/S ΑΡΙΣΤΕΡΟ S 14-16 cm

MDRY-EU2051 R/L ΔΕΞΙ L 18-20 cm

MDRY-EU2051 R/M ΔΕΞΙ M 16-18 cm

MDRY-EU2051 R/S ΔΕΞΙΙ S 14-16 cm

Όρθωση καρπού/αντίχειρα

Στήριγμα καρπού/αντίχειρα από θερμοπλαστικό και ύφασμα

Μαύρος κοντός νάρθηκας Manex

Κωδικός Χέρι Μέγεθος & Διαστάσεις

MDRY-EU02042100409 ΑΡΙΣΤΕΡΟ SMALL 14-16 cm

MDRY-EU02042100509 ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ MEDIUM 16-18 cm

Αγκώνας & χέρι

Page 223: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

222

(Specialty – Extended)

Επίδεσμος ασφαλείας χειρός με κούμπωμα “D”

Μαύρος θερμοπλαστικός νάρθηκας Thenax

Παιδιατρικό ρευματικό στήριγμα αριστερού χεριού Manex Rheuma

Κωδικός Χέρι Διαστάσεις & Μέγεθος

MDRY-EU02050100509 ΑΡΙΣΤΕΡΟ MEDIUM 16-18 cm

MDRY-EU02050200509 ΔΕΞΙ MEDIUM 16-18 cm

Κωδικός Διαστάσεις

MDRY-M2029 33 x 7,5 x 112 cm

Κωδικός Διαστάσεις & Μέγεθος

MDRY-MR02920100409 SMALL 11-13 cm

MDRY-MR02920100509 MEDIUM 13-14 cm

MDRY-MR02920100609 LARGE 14-15 cm

Στήριξη χεριού για ακτινική πάρεση Manex

Κωδικός Χέρι Διαστάσεις & Μέγεθος

MDRY-MR2085 L/L ΑΡΙΣΤΕΡΟ LARGE

MDRY-MR2085 L/M ΑΡΙΣΤΕΡΟ MEDIUM

MDRY-MR2085 L/S ΑΡΙΣΤΕΡΟ SMALL

MDRY-MR2085 R/L ΔΕΞΙ LARGE

MDRY-MR2085 R/M ΔΕΞΙ MEDIUM

MDRY-MR2085 R/S ΔΕΞΙ LARGE

Παλάμη & δάχτυλα

Page 224: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

223

(Specialty – Extended)

Νάρθηκες ακτινικού νεύρου

Κωδικός ΧΕΡΙ ΜΕΓΕΘΟΣ

MDRY-708BRS ΔΕΞΙ SMALL

MDRY-708CR ΔΕΞΙ MEDIUM

MDRY-EU02051100509 ΑΡΙΣΤΕΡΟ LARGE

Κωδικός Χέρι Μέγεθος

MDRY-902ML ΑΡΙΣΤΕΡΟ MEDIUM 228 mm

MDRY-902MR ΔΕΞΙ MEDIUM 228 mm

Γάντι οιδήματος

Μαύρος κοντός ρευματικός νάρθηκας Manex

Κωδικός Χέρι Μέγεθος

MDRY-EU02020100409 ΑΡΙΣΤΕΡΟ SMALL 14-16 cm

MDRY-EU02020100509 ΑΡΙΣΤΕΡΟ MEDIUM 16-18 cm

MDRY-EU02020100609 ΑΡΙΣΤΕΡΟ LARGE 18-20 cm

MDRY-EU02020200409 ΔΕΞΙ SMALL 14-16 cm

MDRY-EU02020200509 ΔΕΞΙ

MEDIUM 16-18 cm

MDRY-EU02020200609 ΔΕΞΙ LARGE 18-20 cm

Ταινία επικονδυλίτιδας Epicon Temp

Κωδικός Διαστάσεις & Μέγεθος

MDRY-EU2511 20-36 cm

Παλάμη & δάχτυλα

Page 225: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

224

(Specialty – Extended)

Κωδικός Μέγεθος

MDRY-502D X-LARGE

Κωδικός Διαστάσεις & Μέγεθος

MDRY-670 A B 51 MM SMALL

MDRY-670 AA B 32 MM EXTRA SMALL

MDRY-670 B B 64 MM MEDIUM

MDRY-670 C B 76 MM LARGE

MDRY-670 D B 89 MM EXTRA LARGE

Νάρθηκες δακτύλου

Σπειρωτό ελατήριο έκτασης για τη μεσοφαλαγγική άρθρωση

Οβάλ σταθεροποιητής δαχτύλων για διόρθωση αρθρώσεων

Κωδικός Διαστάσεις & Μέγεθος

MDRY-1008-03 Νο3

MDRY-1008-04 Νο4

MDRY-1008-K ΣΕΤ 42 ΟΒΑΛ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΟΥ ΜΕΓΕΘΩΝ 3-15, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ & ΟΔΗΓΙΕΣ

Κωδικός Διστάσεις & Μέγεθος

MDRY-1006-005 ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΝΑΡΘΗΚΑ ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΧΩΡΙΣ LATEX ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΥ

Εύκαμπτη επέκταση νάρθηκα δαχτύλου χωρίς latex χρώματος μαύρου

Επίδεσμος ασφαλείας χειρός με κούμπωμα γρήγορου ανοίγματος

Κωδικός Μέγεθος

MDRY-M2052 33 cm x 7,5 cm x 140 cm

Παλάμη & δάχτυλα

Page 226: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

225

(Specialty – Extended)

Κωδικός Διαστάσεις & Μέγεθος

MDRY-EU4603 L L 47-50 cm

MDRY-EU4603 XL XL 50-53 cm

Κωδικός Διαστάσεις & Μέγεθος

MDRY-EU4631 L/S S 30-32 cm

MDRY-EU4631 L/M M 33-35 cm

MDRY-EU4631 L/L L 36-38 cm

MDRY-EU4631 R/S S 30-32 cm

MDRY-EU4631 R/M M 33-35 cm

MDRY-EU4631 R/L L 36-38 cm

Επιγονατίδα οστεοαρθρίτιδας & μηνίσκου

Αριστερή επιγονατίδα με τρεις ζώνες συμπίεσης

Γόνατο

Page 227: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

226

(Specialty – Extended)

Κωδικός Περιγραφή

MDRY-1190917 ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΓΟΝΑΤΟΥ 48 cm

Κωδικός Περιγραφή Μέγεθος & Διαστάσεις

MDRY-EU04014000509 GENUM NT BASIC M 35-38 cm

MDRY-EU04014000609 GENUM NT BASIC L 38-42 cm

MDRY-EU04002000509 GENUM NT LIGA X-EASE M 35-38 cm

MDRY-EU04002000609 GENUM NT LIGA X-EASE L 38-42 cm

Κωδικός Μέγεθος & Διαστάσεις

MDRY-EU4019 M MEDIUM 35-38 cm

MDRY-EU4019 XL X-LARGE 42-46 cm

MDRY-EU4019 XXL XX-LARGE 46-50 cm

Κωδικός Μέγεθος & Διαστάσεις

MDRY-EU4020 S S 32-35 cm

MDRY-EU4020 M M 35-38 cm

MDRY-EU4020 L L 38-42 cm

Νάρθηκας γονάτου

Συνδετική περιτύλιξη γονάτου με πλήρες πρόσθιο άνοιγμα

Στηρίξεις γονάτου χρώματος μαύρου

Επιγονατίδες κοντές

Γόνατο

Page 228: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

227

(Specialty – Extended)

Κωδικός Διαστάσεις & Μέγεθος

MDRY-EU4030 L L 38-42 cm

MDRY-EU4030 M Μ 35-38 cm

MDRY-EU4030 S S 32-35 cm

Κωδικός Διαστάσεις & Μέγεθος

MDRY-EU4101 L L 38-42 cm

MDRY-EU4101 M M 35-38 cm

MDRY-EU4101 S S 32-35 cm

Κωδικός Διαστάσεις & Μέγεθος

MDRY-EU4111 L L 38-42 cm

MDRY-EU4111 XL XL 42-46 cm

Κωδικός Διαστάσεις & Μέγεθος

MDRY-EU4113 L L 38-42 cm

MDRY-EU4113 XL XL 42-46 cm

Επιγονατίδα χαμηλού προφίλ κοντή

Βασική επιγονατίδα ανατομική

Επιγονατίδα ανατομική από tritex

Βασική επιγονατίδα ανατομική διπλού κλεισίματος από Tritex

χαμηλού προφίλ

Γόνατο

Page 229: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

228

(Specialty – Extended)

Κωδικός Διαστάσεις & Μέγεθος

MDRY-EU4119 M M 35-38 cm

MDRY-EU4119 L L 38-42 cm

MDRY-EU4119 XL XL 42-46 cm

MDRY-EU4119 XXL XXL 46-50 cm

Κωδικός Διαστάσεις & Μέγεθος

MDRY-EU4314 S S 32-35 cm

MDRY-EU4314 M M 35-38 cm

MDRY-EU4314 L L 38-42 cm

MDRY-EU4314 XL XL 42-46 cm

Κωδικός Διαστάσεις & Μέγεθος

MDRY-EU4602 L L 47-50 cm

MDRY-EU4602 XL XL 50-53 cm

Επιγονατίδα μαύρη με πλήρες άνοιγμα στη μπροστινή πλευρά

Επιγονατίδα με πλήρες άνοιγμα στη μπροστινή πλευρά

Επιγονατίδα όρθωσης με ένθεμα σιλικόνης

Στήριξη γονάτου Genum NT Basic μαύρη

Κωδικός Διαστάσεις & Μέγεθος

MDRY-EU04002000509 MEDIUM 35-38 cm

MDRY-EU04002000609 LARGE 38-42 cm

Γόνατο

Page 230: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

229

(Specialty – Extended)

Ορθοπεδικές μπότες για συσπάσεις και έλκη φτέρνας & Παρελκόμενα

Κωδικός Περιγραφή

MDRY-4300 B ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΜΠΟΤΑ SMALL

MDRY-4300 C ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΜΠΟΤΑ MEDIUM

MDRY-4300 CK ΜΑΛΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΜΠΟΤΑ MEDIUM

MDRY-4300 D ΜΑΛΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΜΠΟΤΑ LARGE

MDRY-4300 BK ΜΑΛΑΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΠΟΤΑΣ ΣΥΣΠΑΣΗΣ 4300S ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΥ

Πόδι & αστράγαλος

Page 231: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

230

(Specialty – Extended)

Κωδικός Μέγεθος

MDRY-4016-02 MEDIUM

MDRY-4016-03 LARGE

Κωδικός Μέγεθος & Διαστάσεις

MDRY-8072 L L 24-26 cm ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΗ ΠΑΠΟΥΤΣΙΟΥ 40-42

MDRY-8072 M M 22-24 cm ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΗ ΠΑΠΟΥΤΣΙΟΥ 39-40

MDRY-8072 S S 20-22 cm ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΗ ΠΑΠΟΥΤΣΙΟΥ 37-39

Κωδικός Μέγεθος & Διαστάσεις

MDRY-AB2000-14 Μ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΗ ΠΑΠΟΥΤΣΙΟΥ 41-44

MDRY-AB2000-16 L ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΗ ΠΑΠΟΥΤΣΙΟΥ 44 & ΑΝΩ

Κωδικός Διαστάσεις

MDRY-AB2360 25cm

MDRY-AB2361 21,5cm

Ελαστικοί Επίδεσμοι Ποδιού

Αθλητική Ελαστική Υποστήριξη Αστραγάλου

Πλευρική Στήριξη Αστραγάλου

Αναβολέας Αστραγάλου Λευκός

Πόδι & αστράγαλος

Page 232: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

231

(Specialty – Extended)

Κωδικός Μέγεθος & Διαστάσεις

MDRY-AB3000 S S 18-20 cm

MDRY-AB3000 M M 20-22 cm

MDRY-AB3000 L L 22-24 cm

Κωδικός Μέγεθος & Διαστάσεις

MDRY-EU5001 L/XL L/XL 40-46

MDRY-EU5001 S/M L/XL 35-39

Κωδικός Μέγεθος & Διαστάσεις

MDRY-EU5402 L L 23-25 cm

MDRY-EU5402 M M 21-23 cm

MDRY-EU5402 S S 19-21 cm

MDRY-EU5402 XXL XXL 27-29 cm

Κωδικός Μέγεθος & Διαστάσεις

MDRY-SL8001 S SMALL (35-39)

MDRY-SL8001 M MEDIUM (39-42)

MDRY-SL8001 L LARGE (43-45)

Αθλητική Στήριξη Αστραγάλου

Αθλητική Επιστραγαλίδα Χιαστή

Όρθωση αστραγάλου συμπίεσης & πρόσθετης υποστήριξης

Ορθοπεδική μπότα Samson Walker για κατάγματα στον αστράγαλο

Πόδι & αστράγαλος

Page 233: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

232

(Specialty – Extended)

Κωδικός Μέγεθος & Διαστάσεις

MDRY-1553 S SMALL 35-39

Παιδιατρική ορθοπεδική μπότα

Κοντή ορθοπεδική μπότα

Κωδικός Μέγεθος & Διαστάσεις

MDRY-1555 S SMALL 35-39

MDRY-1555 M MEDIUM 40-43

MDRY-15550067 LARGE 44-47

Μετεγχειρητικό παπούτσι Aegis

Κωδικός Μέγεθος & Διαστάσεις

MDRY-2044-01 SMALL

MDRY-2044-02 MEDIUM

MDRY-2044-03 LARGE

Μαξιλάρι φτέρνας για πρόληψη έλκους

Κωδικός Μέγεθος & Διαστάσεις

MDRY-M3040 ΜΕΓΕΘΗ ΠΑΠΟΥΤΣΙΟΥ 35-48

Όρθωση αστραγάλου/ποδιού από πολυαμίδη

Κωδικός Μέγεθος & Διαστάσεις

MDRY-MR05700200509 MEDIUM 40-43

Πόδι & αστράγαλος

Page 234: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

233

(Specialty – Extended)

Στήριξη οστεόφυτου Impact

Κωδικός Μέγεθος & Διαστάσεις

MDRY-MR14000004 SMALL

MDRY-MR14000005 MEDIUM

MDRY-MR14000006 LARGE

Στήριξη φτέρνας

Κωδικός Μέγεθος & Διαστάσεις

MDRY-MR1401 S SMALL

MDRY-MR1401 M MEDIUM

MDRY-MR1401 L LARGE

Στήριξη για το παχύ τμήμα της φτέρνας από ιξωδοελαστικό πολυμερές

Κωδικός Μέγεθος & Διαστάσεις

MDRY-MR1402 S SMALL

MDRY-MR1402 M MEDIUM

MDRY-MR1402 L LARGE

Κωδικός Μέγεθος & Διαστάσεις

MDRY-MR14070004 SMALL

MDRY-MR14070006 LARGE

Καλυμμένη στήριξη φτέρνας

Πόδι & αστράγαλος

Page 235: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

234

(Specialty – Extended)

Ιατρικό ορθωτικό πέλμα

Κωδικός Μέγεθος & Διαστάσεις

MDRY-MR1500 (36/37) 36/37

MDRY-MR1500 (38/39) 38/39

MDRY-MR1500 (40/41) 40/41

MDRY-MR15000006 42/43

Κωδικός Μέγεθος & Διαστάσεις

MDRY-MR1300 34-35

MDRY-MR1301 36-37

MDRY-MR1302 38-39

MDRY-MR1303 40-41

MDRY-MR1304 42-43

MDRY-MR1305 44-45

MDRY-MR1306 46-47

Πάτος πρηνισμού από αντικραδασμικό υλικό και μαξιλάρια μεταταρσίου σε

σχήμα “Τ”

Πόδι & αστράγαλος

Page 236: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

235

(Specialty – Extended)

Κωδικός Μέγεθος & Διαστάσεις

MDRY-5122-00 68-122 cm

MDRY-5122-02 81-96 cm

MDRY-5122-03 96-111 cm

MDRY-13530000 20 cm

Ελαστικοί Κοιλιακοί Επίδεσμοι

Ελαστική στήριξη μέσης από MCC στο χρώμα του δέρματος

Κωδικός Μέγεθος & Διαστάσεις

MDRY-EU03000000533 MEDIUM 80-90 cm

Ελαστική στήριξη ράχης-θώρακα-ώμου στο χρώμα του δέρματος

Κωδικός Μέγεθος & Διαστάσεις

MDRY-EU3008-3 XL X-LARGE 100-110 cm

Υποστήριξη πλάτης 15ο Ultralign

Κωδικός Μέγεθος & Διαστάσεις

MDRY-UPT1433-15 MEDIUM

MDRY-UPL1530-15 LARGE

Πλάτη

Page 237: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Specialty

236

Αποστείρωση – Απολύμανση

Καθαρισμός

Απολύμανση

Έλεγχος

Συσκευασία

Αποστείρωση Πιστοποίηση

Αποστείρωσης

Μεταφορά

Αποθήκευση

Χρήση

Αποστείρωση – Απολύμανση

Page 238: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Specialty

237

Αποστείρωση – Απολύμανση

Αποστείρωση

Page 239: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

238

(Specialty – Extended)

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία

902.101.1000 ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ 1000

902.105.1100 ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΜΕ

ΔΕΙΚΤΗ ΑΤΜΟΥ 1100

Ασφάλειες Αποστείρωσης

Έλεγχος Αποστείρωσης - Χημικοί & Βιολογικοί Δείκτες

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία

102.001.0020 BOWIE DICK TEST PACK 20

107.001.0100 ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΤΜΟΥ 100

104.004.0250 ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΤΜΟΥ (19X190mm) 250

Ετικέτες Ιχνηλασιμότητας

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία

603.211.9000 ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

ΑΤΜΟΥ 3 ΓΡΑΜΜΩΝ 12

704.004.0500 ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ 70Χ35 mm 500

Λοιπά Παρελκόμενα Αποστείρωσης

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία

609.103.0001 ΠΙΣΤΟΛΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΤΙΚΕΤΩΝ

3 ΓΡΑΜΜΩΝ 1

609.103.0001 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΑΝΙ

ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΤΙΚΕΤΩΝ

1

Αποστείρωση

Page 240: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

239

(Specialty – Extended)

Ρολά Αποστείρωσης

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία

301.075.0001 ΡΟΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 75mmX200m 1

301.100.0001 ΡΟΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 100mmX200m 1

301.150.0001 ΡΟΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 150mmX200m 1

301.200.0001 ΡΟΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 250mmX200m 1

301.250.0001 ΡΟΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 250mmX200m 1

301.400.0001 ΡΟΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 400mmX200m 1

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία

302.075.0001 ΡΟΛΟ ΜΕ ΠΙΕΤΑ 75mmX100m 1

302.100.0001 ΡΟΛΟ ΜΕ ΠΙΕΤΑ 100mmX100m 1

302.150.0001 ΡΟΛΟ ΜΕ ΠΙΕΤΑ 150mmX100m 1

302.200.0001 ΡΟΛΟ ΜΕ ΠΙΕΤΑ 200mmX100m 1

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία

303.075.0001 ΡΟΛΟ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ 75mmX70m 1

303.100.0001 ΡΟΛΟ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ 100mmX70m 1

303.150.0001 ΡΟΛΟ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ 150mmX70m 1

303.200.0001 ΡΟΛΟ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ 200mmX70m 1

303.250.0001 ΡΟΛΟ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ 250mmX70m 1

303.350.0001 ΡΟΛΟ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ 350mmX70m 1

303.500.0001 ΡΟΛΟ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ 500mmX70m 1

Αποστείρωση

Page 241: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

240

(Specialty – Extended)

Χαρτιά Αποστείρωσης

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία

501.019.0048 ΑΠΛΗ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗ ΤΑΙΝΙΑ 48

Ταινίες Αποστείρωσης

Κωδικός Περιγραφή Συσκευασία

202.050.0500 ΧΑΡΤΙ CREPE 50X50cm, 60 gr/m2 500

202.060.0500 ΧΑΡΤΙ CREPE 60X60cm, 60 gr/m2 500

202.075.0250 ΧΑΡΤΙ CREPE 75X75cm, 60 gr/m2 250

202.105.0250 ΧΑΡΤΙ CREPE 100X100cm, 60 gr/m2 250

202.140.0200 ΧΑΡΤΙ CREPE 100X140cm, 60 gr/m2 125

202.120.0125 ΧΑΡΤΙ CREPE 120X120cm, 60 gr/m2 125

209.100.0200 ΧΑΡΤΙ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ 100X100, 42 ΜΠΛΕ/42 ΠΡΑΣΙΝΟ 200

204.075.0200 ΧΑΡΤΙ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ 75X75, 42 ΜΠΛΕ/42 ΠΡΑΣΙΝΟ 200

209.130.0100 ΧΑΡΤΙ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ 130Χ150, 42 ΜΠΛΕ/42 ΠΡΑΣΙΝΟ 100

Αποστείρωση

Page 242: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

241

(Specialty – Extended)

Δοχεία αποστείρωσης Medicontainer

Κωδικός Χρώμα

49.40.35 Ασημί

49.40.36 Μπλε

49.40.37 Κόκκινο

49.40.38 Πράσινο

49.40.39 Χρυσό

300x135x47mm

300x135x62mm

Κωδικός Χρώμα

49.40.50 Ασημί

49.40.51 Μπλε

49.40.52 Κόκκινο

49.40.53 Πράσινο

49.40.54 Χρυσό

300x135x71mm

Κωδικός Χρώμα

49.40.60 Ασημί

49.40.61 Μπλε

49.40.62 Κόκκινο

49.40.63 Πράσινο

49.40.64 Χρυσό

300x135x71mm

Κωδικός Χρώμα

49.42.35 Ασημί

49.42.36 Μπλε

49.42.37 Κόκκινο

49.42.38 Πράσινο

49.42.39 Χρυσό

Αποστείρωση

Page 243: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

242

(Specialty – Extended)

Δοχεία αποστείρωσης Medicontainer

Κωδικός Χρώμα

49.42.50 Ασημί

49.42.51 Μπλε

49.42.52 Κόκκινο

49.42.53 Πράσινο

49.42.54 Χρυσό

300x135x62mm 300x135x71mm

Κωδικός, Χρώμα

49.42.60 Ασημί

49.42.61 Μπλε

49.42.62 Κόκκινο

49.42.63 Πράσινο

49.42.64 Χρυσό

Κωδικός Διαστάσεις Χρώμα

49.50.13 290x290x135mm ασημί

49.50.15 290x290x150mm ασημί

49.50.17 290x290x170mm ασημί

49.50.22 290x290x220mm ασημί

49.50.27 290x290x270mm ασημί

49.50.30 290x290x100mm μπλε

49.50.33 290x290x135mm μπλε

49.50.35 290x290x150mm μπλε

49.50.37 290x290x170mm μπλε

49.50.42 290x290x220mm μπλε

49.50.50 290x290x100mm κόκκινο

49.50.53 290x290x135mm κόκκινο

49.50.55 290x290x150mm κόκκινο

49.50.57 290x290x170mm κόκκινο

49.50.62 290x290x220mm κόκκινο

49.50.70 290x290x100mm πράσινο

49.50.73 290x290x135mm πράσινο

49.50.75 290x290x150mm πράσινο

49.50.77 290x290x170mm πράσινο

49.50.82 290x290x220mm πράσινο

49.50.90 290x290x100mm χρυσό

49.50.93 290x290x135mm χρυσό

49.50.95 290x290x150mm χρυσό

49.50.97 290x290x170mm χρυσό

49.50.98 290x290x220mm χρυσό

Αποστείρωση

Page 244: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

243

(Specialty – Extended)

Με διπλό καπάκι ασημί

Κωδικός Διαστάσεις

49.52.10 290x290x110mm

49.52.13 290x290x145mm

49.52.15 290x290x160mm

49.52.17 290x290x180mm

49.52.22 290x290x230mm

49.52.27 290x290x290mm

Με διπλό καπάκι μπλε

Κωδικός Διαστάσεις

49.52.30 290x290x110mm

49.52.33 290x290x145mm

49.52.35 290x290x160mm

49.52.37 290x290x180mm

49.52.42 290x290x230mm

Με διπλό καπάκι κόκκινο

Κωδικός Διαστάσεις

49.52.50 290x290x110mm

49.52.53 290x290x145mm

49.52.55 290x290x160mm

49.52.57 290x290x180mm

49.52.62 290x290x230mm

Με διπλό καπάκι πράσινο Κωδικός Διαστάσεις

49.52.70 290x290x110mm

49.52.73 290x290x145mm

49.52.75 290x290x160mm

49.52.77 290x290x180mm

49.52.82 290x290x230mm

Με διπλό καπάκι χρυσό

Κωδικός Διαστάσεις

49.52.90 290x290x110mm

49.52.93 290x290x145mm

49.52.95 290x290x160mm

49.52.97 290x290x180mm

49.52.98 290x290x230mm

Αποστείρωση

Page 245: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

244

(Specialty – Extended)

Δοχεία αποστείρωσης Medicontainer

Με διπλό καπάκι ασημί

Κωδικός Διαστάσεις Χρώμα

49.53.15 290x290x150mm ασημί

49.53.16 290x290x150mm μπλε

49.53.17 290x290x150mm κόκκινο

49.53.18 290x290x150mm πράσινο

49.53.19 290x290x150mm χρυσό

Με καπάκι με μεντεσέ

Κωδικός Διαστάσεις Χρώμα

49.54.27 290x300x270mm ασημί

Με καπάκι με μεντεσέ πλακέ

Κωδικός Διαστάσεις Χρώμα

49.60.10 590x290x100mm ασημί

49.60.13 590x290x135mm ασημί

49.60.15 590x290x150mm ασημί

49.60.17 590x290x170mm ασημί

49.60.22 590x290x220mm ασημί

49.60.27 590x290x270mm ασημί

49.60.30 590x290x100mm μπλε

49.60.33 590x290x135mm μπλε

49.60.35 590x290x150mm μπλε

49.60.37 590x290x170mm μπλε

49.60.42 590x290x220mm μπλε

49.60.50 590x290x100mm κόκκινο

49.60.53 590x290x135mm κόκκινο

49.60.55 590x290x150mm κόκκινο

49.60.57 590x290x170mm κόκκινο

49.60.62 590x290x220mm κόκκινο

49.60.70 590x290x100mm πράσινο

49.60.73 590x290x135mm πράσινο

49.60.75 590x290x150mm πράσινο

49.60.77 590x290x170mm πράσινο

49.60.82 590x290x220mm πράσινο

49.60.90 590x290x100mm χρυσό

49.60.93 590x290x135mm χρυσό

49.60.95 590x290x150mm χρυσό

49.60.97 590x290x170mm χρυσό

49.60.98 590x290x220mm χρυσό

Αποστείρωση

Page 246: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

245

(Specialty – Extended)

Δοχεία αποστείρωσης Medicontainer

Με διπλό καπάκι

Κωδικός Διαστάσεις Χρώμα

49.62.10 590x290x110mm ασημί

49.62.13 590x290x145mm ασημί

49.62.15 590x290x160mm ασημί

49.62.17 590x290x180mm ασημί

49.62.22 590x290x230mm ασημί

49.62.30 590x290x110mm μπλε

49.62.33 590x290x145mm μπλε

49.62.35 590x290x160mm μπλε

49.62.37 590x290x180mm μπλε

49.62.42 590x290x230mm μπλε

49.62.50 590x290x110mm κόκκινο

49.62.53 590x290x145mm κόκκινο

49.62.55 590x290x160mm κόκκινο

49.62.57 590x290x180mm κόκκινο

49.62.62 590x290x230mm κόκκινο

49.62.70 590x290x110mm πράσινο

49.62.73 590x290x145mm πράσινο

49.62.75 590x290x160mm πράσινο

49.62.77 590x290x180mm πράσινο

49.62.82 590x290x230mm πράσινο

49.62.90 590x290x110mm χρυσό

49.62.93 590x290x145mm χρυσό

49.62.95 590x290x160mm χρυσό

49.62.97 590x290x180mm χρυσό

49.62.98 590x290x230mm χρυσό

Κωδικός Διαστάσεις Χρώμα

49.63.15 590x290x150mm ασημί

49.63.35 590x290x150mm μπλε

49.63.55 590x290x150mm κόκκινο

49.63.75 590x290x150mm πράσινο

49.63.95 590x290x150mm χρυσό

Αποστείρωση

Page 247: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

246

(Specialty – Extended)

Δοχεία αποστείρωσης Medicontainer

Με μεντεσέ στο καπάκι

Κωδικός Διαστάσεις Χρώμα

49.64.27 590x300x270mm ασημί

Συρμάτινα Καλάθια αποστείρωσης Medicontainer

Κωδικός Διαστάσεις

49.97.12 480x255x50mm

49.97.13 480x255x100mm

49.97.21 510x255x50mm

49.97.22 510x255x70mm

49.97.23 510x255x100mm

49.97.24 540x252x60mm

Συρμάτινα Καλάθια απλύτων Medicontainer

Κωδικός Διαστάσεις

49.97.30 575x280x135mm

49.97.31 575x280x265mm

Αποστείρωση

Page 248: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Specialty

247

Απολύμανση

Απολύμανση Χώρων & Επιφανειών

Page 249: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

248

(Specialty – Many Codes)

HYO2 Hyspray

Έτοιμο διάλυμα με βάση το υπεροξείδιο του υδρογόνου (3%) για την απολύμανση χώρων. •Μη διαβρωτικό, χωρίς κατάλοιπα •Βακτηριοκτόνο, ιοκτόνο, μυκητοκτόνο, σποροκτόνο •΄Άμεση δράση •Φιλικό προς το περιβάλλον-βιοδιασπώμενο •Δεν έχει ίχνος από ΝΗ4+,φαινόλη, χλώριο,biguamide, αλδεΰδη, αλκοόλ καιVOC

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

HMTC-A20P014

HYO2 FORMULATION1 1000L TECH.7% ΜΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΑΡΩΜΑ

HYMETEC

HMTC-A20P015

HYO2 FORMULATION2 1000L TECH.7% ΜΕ

ΑΡΩΜΑ ΜΗΛΟ

HYMETEC

Σύστημα απολύμανσης χώρων με συσκευή ψεκασμού, για άμεση εφαρμογή σε δωμάτια και επιφάνειες. •Ενεργή δραστική ουσία: Υπεροξείδιο του Υδρογόνου •Δεν δημιουργεί υγρασία •Μη διαβρωτικό •Βακτηριοκτόνο, ιοκτόνο, μυκητοκτόνο, σποροκτόνο •Οικονομικό 6,6ml ανά κυβικό μέτρο •Άμεσο και εύκολο στη χρήση •Εύκολη αντικατάσταση ανταλλακτικού •Οικολογικό και φιλικό προς το περιβάλλον

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

HMTC-A21D001 HYSPRAY HYMETEC

HMTC-A26D001 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΓΙΑ

HYSPRAY HYMETEC

Απολύμανση χώρων & επιφανειών

Page 250: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

249

(Specialty – Many Codes)

80-0508

Σύστημα πλύσης δύο ενδοσκοπίων, ελεγχόμενο μέσω touch-

screen, ενσωματωμένο εκτυπωτή και μονάδα ελέγχου

διαρροών

Απολύμανση ενδοσκοπίων

Page 251: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Specialty

250

Αναλώσιμα Εργαστηρίων

Αναλώσιμα Εργαστηρίων

Page 252: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

251

Βαμβακοφόροι Στυλεοί,

αποστειρωμένοι

Βαμβακοφόροι Στυλεοί

Πιπέτες Pasteur Πολυαιθυλενίου Αποστειρωμένες

Πιπέτες Pasteur

Κύπελλα ούρων με κόκκινο βιδωτό

καπάκι, αποστειρωμένα

Κύπελλα Ούρων

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

FLM-26066 ΒΑΜΒΑΚΟΦΟΡΟΙ ΣΤΥΛΕΟΙ ΜΕ ΥΛΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

STUART 12 x150mm ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΙ FL Medical

FLM-25035 ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΥΡΩΝ 120ml ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΙΔΩΤΟ ΚΑΠΑΚΙ

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ FL Medical

FLM-25185 ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΥΡΩΝ 60ml ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΙΔΩΤΟ ΚΑΠΑΚΙ

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ FL Medical

FLM-27045 ΠΙΠΕΤΕΣ PASTEUR 3ml ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ FL Medical

Αναλώσιμα Εργαστηρίων

Page 253: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Specialty

252

Φροντίδα Τραυμάτων

Φροντίδα Τραυμάτων

Page 254: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

253

(Specialty – Many Codes)

Επιδεσμικό Υλικό

Κωδικός Περιγραφή Οίκος Συσκευασία

BSV-4213-002 ΣΩΛΗΝΟΕΙΔΗΣ ΕΠΙΔΕΣΜΟΣ JERSEY-5cmX25mt Bastos Viegas 20

BSV-4213-003 ΣΩΛΗΝΟΕΙΔΗΣ ΕΠΙΔΕΣΜΟΣ JERSEY-7cmX25mt Bastos Viegas 12

BSV-4213-004 ΣΩΛΗΝΟΕΙΔΗΣ ΕΠΙΔΕΣΜΟΣ JERSEY-10cmX25mt Bastos Viegas 8

BSV-4213-006 ΣΩΛΗΝΟΕΙΔΗΣ ΕΠΙΔΕΣΜΟΣ JERSEY-15cmX25mt Bastos Viegas 3

BSV-4213-007 ΣΩΛΗΝΟΕΙΔΗΣ ΕΠΙΔΕΣΜΟΣ JERSEYE-20cmX25mt Bastos Viegas 2

9978-09 ΑΔΙΑΠΕΡΑΤΟΣ ΣΩΛΗΝΟΕΙΔΗΣ ΕΠΙΔΕΣΜΟΣ JERSEY, 22,9 x 121,90 cm, MEDIUM ,ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ

DEROYAL INDUSTRIES INC.

20

9978-12 ΑΔΙΑΠΕΡΑΤΟΣ ΕΠΙΔΕΣΜΟΣ STOCKINETTE,ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 30,5 x 121,90 cm, LARGE,ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ

DEROYAL INDUSTRIES INC.

20

35-409NS ΑΝΤΙΑΛΛΕΡΓΙΚΟΙ, ΕΛΑΣΤΙΚΟΙ ΕΠΙΔΕΣΜΟΙ ESMARK 10,20 x 274.32 cm

DEROYAL INDUSTRIES INC.

20

35-609NS ΑΝΤΙΑΛΛΕΡΓΙΚΟΙ, ΕΛΑΣΤΙΚΟΙ ΕΠΙΔΕΣΜΟΙ ESMARK 15,20 x 274.32 cm

DEROYAL INDUSTRIES INC.

20

Φροντίδα Τραυμάτων

Page 255: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

254

(Specialty – Many Codes)

Σε μορφή σκόνης

46-704 6 gr

46-703 12 gr

Σε μορφή gel

46-711 7,4 gr

46-710 15 gr

Σειρά Επούλωσης Τραυμάτων Multidex® από μαλτοδεξτρίνη

46-303 Διάφανο, Αδιάβροχο,

Αντιμικροβιακό Επίθεμα TRANSEAL

Διαστάσεις: 10cmX12cm

M5131 ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΠΟΔΙΟΥ ΜΕ ΔΥΚΤΥΩΤΟ ΒΡΟΓΧΟ ΚΑΙ

ΔΙΠΛH ΣΤΗΡΙΞΗ

Φροντίδα Τραυμάτων

Page 256: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Specialty

255

Φροντίδα μητέρας & νεογνού

Φροντίδα μητέρας & νεογνού

Page 257: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

256

(Specialty – Many Codes)

5950 Απότύπωση Πέλματος Μητέρας και Νεογνού

Neet Feet™ Footprinter χωρίς μελάνι ή χημικά

6833-B Ομφαλόδεμα

αποστειρωμένο με κούμπωμα ασφαλείας

72-7000B Κόφτης

Ομφαλοδέματος, μη αποστειρωμένος

72-7100 Σύστημα διάτρησης

αμνιακής μεμβράνης με εργονομικό σχήμα και

σημάδι αναφοράς, αποστειρωμένο

Φροντίδα μητέρας & νεογνού

Page 258: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Specialty

257

Γενικό Υγειονομικό Υλικό

Αναλώσιμα Γενικής Χρήσης

Page 259: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

(Specialty)

258

Κωδικός Περιγραφή Οίκος Συσκευασία

AN-G-700152 ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ SMALL Ansell 150

AN-G-700153 ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ MEDIUM Ansell 150

AN-G-700154 ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ LARGE Ansell 150

AN-G-700155 ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ X- LARGE Ansell 120

AN-700122 ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ MICRO TOUCH NITRATEX SMALL Ansell 100

AN-700123 ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ MICRO TOUCH NITRATEX MEDIUM Ansell 100

AN-700124 ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ MICRO TOUCH NITRATEX LARGE Ansell 100

Εξεταστικά Γάντια

Γενικό Υγειονομικό Υλικό

Ζελέ υπερήχων και ΗΚΓ

Κωδικός Περιγραφή Οίκος

DHLB-848450 ΔΙΑΦΑΝΟ ΖΕΛΕ ΓΙΑ ΗΚΓ, ΑΠΙΝΙΔΩΣΗ & ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ CLINICAL 250 ml

Diagramm Halbach

DHLB-848460 ΔΙΑΦΑΝΟ ΖΕΛΕ ΥΠΕΡΗΧΩΝ CLINICAL 5 L CUBITAINER

Diagramm Halbach

DHLB-848463 ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΦΙΑΛΗ ΓΕΜΙΣΜΑΤΟΣ ΖΕΛΕ ΥΠΕΡΗΧΩΝ CLINICAL 5L, 848460

Diagramm Halbach

Page 260: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

259

(Specialty – Many Codes)

Χειρουργικά Γάντια με Πούδρα

Κωδικός Περιγραφή Οίκος Συσκευασία

AN-G-303272 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ ENCORE

STYLE 42 N.6,0 Ansell 50

AN-G-303533 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ ENCORE

STYLE 42 N.6,5 Ansell 50

AN-G-303534 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ ENCORE

STYLE 42 N.7,0 Ansell 50

AN-G-303535 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ ENCORE

STYLE 42 N.7,5 Ansell 50

AN-G-303536 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ PERRY

STYLE 42,N.8,0 Ansell 50

AN-G-303537 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ ENCORE

STYLE 42 N.8,5 Ansell 50

MDC-1128A ΧΕΡΟΥΡΓΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ VINYL ΜΕ

ΠΟΥΔΡΑ SMALL Kolmi Hopen 100

MDC-1128B ΧΕΡΟΥΡΓΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ VINYL ΜΕ

ΠΟΥΔΡΑ MEDIUM Kolmi Hopen 100

MDC-1128C ΧΕΡΟΥΡΓΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ VINYL ΜΕ

ΠΟΥΔΡΑ LARGE Kolmi Hopen 100

Γενικό Υγειονομικό Υλικό

Page 261: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

260

(Specialty – Many Codes)

Χειρουργικά Γάντια χωρίς Πούδρα

Κωδικός Περιγραφή Οίκος Συσκευασία

AN-G-351173 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ MED Νο 6,5 ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΔΡΑ Ansell 40

AN-G-351174 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ MED Νο 7

ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΔΡΑ Ansell 40

AN-G-351175 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ MED.N.7,5 ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΔΡΑ Ansell 40

AN-G-351176 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ MED N. 8

ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΔΡΑ Ansell 40

AN-G-351177 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ ΜED.N.8,5 ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΔΡΑ Ansell 40

AN-G-353203 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ GAMMEX PF DERMAPRENE,SZ 6,5 Ansell 25

AN-G-353204 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ GAMMEX PF DERMAPRENE,SZ 7,0 Ansell 25

AN-G-353205 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ GAMMEX PF DERMAPRENE,SZ 7,5 Ansell 25

AN-G-353206 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ GAMMEX PF DERMAPRENE,SZ 8,0 Ansell 25

AN-G-353207 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ GAMMEX PF DERMAPRENE,SZ 8,5 Ansell 25

MDC-1129A

ΧΕΡΟΥΡΓΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ VINYL SMALL,POWDER FREE Kolmi Hopen 100

MDC-1129B

ΧΕΡΟΥΡΓΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ VINYL MEDIUM,POWDER FREE Kolmi Hopen

100

MDC-1129C

ΧΕΡΟΥΡΓΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ VINYL LARGE,POWDER FREE Kolmi Hopen

100

Γενικό Υγειονομικό Υλικό

Page 262: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

261

(Specialty – Many Codes)

Επιδεσμικό Υλικό – Φροντίδα Ασθενών

Κωδικός Περιγραφή Οίκος Συσκευασία

BSV-485-003 ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΕΠΙΘΕΜΑ ΓΑΖΑΣ 10Χ20cm, ΜΗ

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ Bastos Viegas 25

BSV-427-071 ΓΑΖΑ X-RAY 10Χ10cm 8-PLY Bastos Viegas

100

BSV-4882-080 ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΑΚΡΩΝ - 3

ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ 250cmΧ315cm Bastos Viegas 4

MDC-102701 ΓΑΝΤΙΑ ΠΛΥΣΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ (20Χ50) Kolmi Hopen 1000

MDC-102103 ΠΑΝΑΚΙΑ ΛΟΥΣΙΜΑΤΟΣ (ALOE VERA+VIT.E) Kolmi Hopen 24

MDC-M94021 ΜΑΣΚΑ 3PLY ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ Kolmi Hopen 50

MDC-40.480/04 ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ 1 ΧΡΗΣΗΣ XLARGE Kolmi Hopen 10

MDC-40.451 ΠΟΔΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ (17gr/m2) Kolmi Hopen 100

Γενικό Υγειονομικό Υλικό

Page 263: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

262

(Specialty – Many Codes) Γενικό Υγειονομικό Υλικό

Καταγραφικά χαρτιά για συστήματα των μεγαλύτερων κατασκευαστών της αγοράς

Aloka Analogic Scientific Aspel Atmos Bionet Biosys Bistos Bosch Bosch & Sohn Bruker Burdick Cardiette/Cardioline Cardiorapid Cardisuny Custo med Dego Delmar Econet Edan Ela Medical Electronica Trentina Enraf - Nonius Ergoline Esaote-Biomedica Fuji Fukuda - Fukuda Denshi GE (Corometrics) GS Stemple Gutmann Hellige Hewlett-Packard HNE Healthcare CTG Honeywell-Philips

Kenz Kontron Kowa Kranzbuhler Marquette Medelec Medicount Medtronic Mindray Mitsubishi Mortara Neorenta Nihon Kohden Olympus Oxford Pacesetter Panasonic Philips Physio Control Primedic Quinton Reynolds San-Ei Schiller Schwartzer Seca Seiko Shimadzu Siemens Simonsen & Weel Sonicaid/Oxford Sonn Group Sonotechnik

Sonotron Sony Spacelabs Spead Speidel & Keller Spiegelberg Toitu Toshiba Triamed Vickers Medical Von Berg Wakeling Welch Allyn Zimmer Zoll

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας ενημερώσετε για το μοντέλο του δικού σας μηχανήματος

Page 264: Y l product catalogue version2 cbuonly 12 10 2015

Y-LOGIMED Α.Ε.- Ερμού 15, Κηφισιά, 145 64, Αθήνα Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-28 02 000 Fax: 210-28 02 013 website: www.y-logimed.gr