Xρόνια Πολλά28 iανουαρίου ... ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ...

of 28 /28

Embed Size (px)

Transcript of Xρόνια Πολλά28 iανουαρίου ... ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ...

 • Xρόνια Πολλά28 Iανουαρίου

  Πρωτοχρονιάτικη Γιορτή του Σωματείου στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ

  Κοπή πίτας - συνεστίαση - χορός

  Η φετινή μας εκδήλωση είναι αφιερωμένη

  στο έτος του 1940

  και στους αγωνιστές

  της Εθνικής Αντίστασης 1941-1945

 • 8 Φεβρουαρίου 2018 (ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ)

  KαραβόμυλοςΑναχώρηση στις 08:00 π.μ από την ΟΜΟΝΟΙΑ με μια ενδιάμεση στάσηγια καφέ συνεχίζουμε για τον ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟ όπου θα γευματίσουμεκαι θα διασκεδάσουμε λόγω ημέρας. Επιστροφή στην Ομόνοια το βράδυ.

  ημερήσια

  ΠEPIΛAMBANONTAI

  l Mεταφορά - περιηγήσειςσύμφωνα με το πρόγραμμα,με πολυτελές κλιματιζόμενοπούλμαν.

  l Φ.Π.A.

  Kαραβόμυλος 3

 • 17-18-19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

  ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

  ΜΥΣΤΡΑΣ - ΣΠΑΡΤΗ - ΣΚΑΛΑ - ΓΥΘΕΙΟ- ΑΕΡΟΠΟΛΗ - Ν. ΟΙΤΥΛΟ

  1η HMEPA:Αναχώρηση στις 8:00 το πρωϊ από ΟΜΟΝΟ, ημίωρη στάση στην πε-ριοχή του ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ και συνεχίζουμε για ΜΥΣΤΡΑ. Άφιξη και επιί-σκεψη στην επιβλητική καστροπολιτεία στις πλαγιές του ΤΑΥΓΕΤΟΥγεύμα σε ταβέρνα της περιοχής, επίσκεψη στην πόλη της ΣΠΑΡΤΗΣ μετο πολύ σπουδαίο ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΔΙΟΥ που έχει κύριο σκοπόνα αναδείξει τον πολιτισμό και την τεχνολογία της ελιάς και της ελαι-οπαραγωγής. Λίγο αργότερα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μαςστη ΣΚΑΛΑ. Χρόνος ελεύθερος δείπνο διανυκτέρευση.

  2η HMEPA:Τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και εμείς θα τη γεμίσουμε ευχάρισταθα συνδυάσουμε λοιπόν μια όμορφη και ευχάριστη εκδρομή στη θρυ-λική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ με τα επιβλητικά κάστρα, τα παλαιά πέτρινα αρ-χοντικά το σπίτι του Γ. Ρίτσου αλλά και τις ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, μετο παραδοσιακό καρναβάλι των ΚΡΟΚΕΩΝ που διοργανώνει ο δήμος

  3ημέρες

  4 Μονεμβασιά

  ΠEPIΛAMBANONTAI

  l Μεταφορές και εκδρομές με πο-λυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

  l Διαμονή – (2 διανυκτερεύσεις)στο ξενοδοχείο OASIS 3* στηνΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

  l Δύο πρωϊνά και δύο δείπνα.l Φ.Π.Α.

 • Μονεμβασιά - καρναβάλι 5

  της πόλης, με πολλές ενδυμασίες και παρέλαση αρμάτων. Αργά το από-γευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για δείπνο διασκέδαση, δια-νυκτέρευση.

  3η HMEPA:Πρωϊνό και επίσκεψη στην πόλη του ΓΥΘΕΙΟΥ. Λίγο αργότερα θα γνω-ρίσουμε την ΑΕΡΟΠΟΛΗ, διατηρητέο οικισμό με την ιδιαίτερη γοητείατου Μανιάτικου τοπίου, με μια μοναδική αρχιτεκτονική με τα σπιτάκιαπου μοιάζουν με μικρά φρούρια και αμέσως μετά προσπερνάμε τονγραφικό οικισμό του Λιμένι στην Μεσσηνιακή Μάνη με τον ιστορικόπύργο του Μαυρομιχάλη για να καταλήξουμε στον ΝΕΟ ΟΙΤΥΛΟ γιαγεύμα προαιρετικά. Αναχώρηση για ΟΜΟΝΟΙΑ με ενδιάμεση στάση γιακαφέ, άφιξη το βράδυ

  3ημέρες

 • 6 I.M. Oσίου Εφραίμ

  Γ΄ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ

  Ιερά Μονή Οσίου Εφραίμ -Ν. Μάκρη

  Αναχώρηση νωρίς το απόγευμα για την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜστη ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, παρακολούθηση της λειτουργίας των Γ’ Χαιρετισμώνκαι επιστροφή μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

  απογευματινόςπερίπατος

  ΠEPIΛAMBANONTAI

  l Μεταφορές - περιηγήσεις μεπολυτελές κλιματιζόμενοπούλμαν.

  l Φ.Π.Α.

 • ανοιξιάτικεςπροτάσεις...

  για μοναδικές .... αποδράσεις

 • ΠEPIΛAMBANONTAI

  l Μεταφορές και εκδρομές με πο-λυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

  l Διαμονή, (3) διανυκτερεύσειςστο ξενοδοχείο .

  l 3 πρωϊνά l Φ.Π.Α.

  8 Καστοριά - Πρέσπες

  4ήμερη

  24-25-26-27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

  ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΦΛΩΡΙΝΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ –ΝΥΜΦΑΙΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ – ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

  1η HMEPAΑναχώρηση 07:30 π.μ από ΟΜΟΝΟΙΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή τηςΛαμίας και συνεχίζουμε μέσω ΛΑΜΙΑΣ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, στάση γεύμαπροαιρετικά για να καταλήξουμε το απόγευμα στην όμορφη ΚΑΣΤΟΡΙΑ.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση

  2η ΗΜΕΡΑΠρωϊνό και επίσκεψη στο ορεινό ΝΥΜΦΑΙΟ στην πλαγιά του όρουςΒΙΤΣΙ σε υψόμετρο 1350 μ. με τα αρχιτεκτονικά παραδοσιακά σπίτια, τοερειπωμένο Αρχοντικό Αρχηγείο του Μακεδονικού αγώνα αλλά και τοκαταφύγιο της καφέ Αρκούδας «ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ». Επιστροφή στην ΚΑ-ΣΤΟΡΙΑ, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη και αγορές σου-βενίρ. Δείπνο και διασκέδαση προαιρετικά σε ταβέρνα της πόλης,διανυκτέρευση.

 • 3η ΗΜΕΡΑΠρωϊνό και επίσκεψη στη γραφική περιοχή των ΠΡΕΣΠΩΝ, για να γνω-ρίσουμε το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ στη μικρή ΠΡΕΣΠΑ αλλά καιτο ακριτικό χωριό ΨΑΡΑΔΕΣ στις όχθες της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ, όπουθα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Η επιστροφή μας στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ,μέσω ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ –ΦΛΩΡΙΝΑΣ όπου θα έχουμε στάση γνωριμίας μετην ακριτική πόλη, διανυκτέρευση.

  4η ΗΜΕΡΑΠρωϊνό και επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ. Αναχώρησηγια ΟΜΟΝΟΙΑ με μικρή παράκαμψη-επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ και συνεχίζουμε μέσω ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣστάση, γεύμα προαιρετικά, προσπερνώντας ακολούθως την πόλη τωνΤΡΙΚΑΛΩΝ και της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ μέσω ΔΟΜΟΚΟΥ, ΛΑΜΙΑΣ, με μικρήενδιάμεση στάση θα καταλήξουμε στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

  Καστοριά - Πρέσπες 9

  4ήμερη

 • 24-25-26-27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

  ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑΜΠΙΤΟΛΑ – ΟΧΡΙΔΑ – ΣΤΡΟΥΓΚΛ – ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ – ΦΑΡΑΓΓΙ ΡΑΝΤΙΚΑ

 • 1η ΗΜΕΡΑ:Αναχώρηση στις 6,15 το πρωϊ από ΟΜΟΝΟΙΑ, στάση στην περιοχή τηςΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε μέσω ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, ΚΟΖΑ-ΝΗΣ, ΦΛΩΡΙΝΑΣ, με ανάλογες στάσεις για καφέ και γεύμα. Άφιξη στοσυνοριακό σταθμό ΝΙΚΗΣ. Διατυπώσεις και συνεχίζουμε μέσω ΜΠΙ-ΤΟΛΑ για να φθάσουμε το απόγευμα στη γραφική λίμνη της ΟΧΡΙΔΑΣ.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

  2η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωϊνό μιά παραλίμνια διαδρομή μας οδηγεί στοωραιότατο Βυζαντινό μοναστήρι του ΟΣΙΟΥ ΝΑΟΥΜ, στη νότια πλευράτης λίμνης, με εκπληκτικές τοιχογραφίες, κτισμένο τον 10ο αιώνα, όπουόλη η περιοχή ήταν έδρα Ελληνορθόδοξης αρχιεπισκοπής. Επιστροφήστο ξενοδοχείο, γεύμα.Το απόγευμα ολοκληρώνουμε την γνωριμία μας με την ΟΧΡΙΔΑ περι-διαβαίνοντας τα στενά σοκκάκια με τα μικρομάγαζα ειδών λαϊκής τέ-χνης και κεραμικής. Δείπνο στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

  3η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωϊνό μιά πολύ όμορφη περιοχή θα ξετυλιχθείμπροστά μας, καθώς θα διασχύσουμε το μεγάλο φαράγγι ΡΑΝΤΙΚΑ,δίπλα στον ποταμό ΝΤΡΙΜ, όπου η φύση κάνει πολύ έντονη την πα-ρουσία της με μιά πανδαισία χρωμάτων. Μέσω DEBAR φθάνουμε στοΜΟΝΑΣΤΗΡΙ του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ του ΒΑΠΤΙΣΤΗ. Επίσκεψη και συνε-χίζουμε για ΜΑΥΡΟΒΟ στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Σχετική πα-ραμονή, επιστροφή στο ξενοδοχείο, το μεσημέρι, γεύμα ξεκούραση. Τοαπόγευμα χρόνος ελεύθερος για να κάνουμε μιά βόλτα στα πλακό-στρωτα σοκκάκια της ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ. Δείπνο διασκέδαση, διανυκτέρευση.

  4η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωϊνό, αναχώρηση νωρίς το πρωϊ για ΒΙΤΟΛΑ,την Βυζαντινή ΗΡΑΚΛΕΙΑ, όπου θα έχουμε λίγο χρόνο για να γνωρί-σουμε και την πόλη.Στη συνέχεια από τη γνωστή πλέον διαδρομή μέσω συνοριακού σταθ-μού ΝΙΚΗΣ – ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΚΟΖΑΝΗΣ – ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ– ΛΑΜΙΑΣ με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ, προαιρετικά,φθάνουμε το βράδυ στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

  4ημέρες

  Βυζαντινή Οχρίδα 11

  ΠEPIΛAMBANONTAI

  l Εκδρομές – περιηγήσεις μεπολυτελές κλιματιζόμενοπούλμαν

  l Διαμονή (3 διανυκτερεύσεις σεξενοδοχείο 4*)

  l Πλήρης διατροφή (3 πρωϊνά –3 γεύματα – 3 δείπνα)

  l Τοπικός ξεναγόςl Φ.Π.Α.l Ασφαλιστική κάλυψη αστικής

  ευθύνης

 • 12 Άνδρος

  16 και 17/5/2018

  ΑΝΔΡΟΣ - ΓΑΥΡΙΟ – ΠΑΛΑΙΟΠΟΛΗ - ΜΕΝΗΤΕΣ -ΧΩΡΑ -ΑΠΟΙΚΙΑ - ΜΠΑΤΣΙ

  1η ΗΜΕΡΑ:Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωϊ από την ΟΜΟΝΟΙΑ για Ρα-φήνα, επιβίβαση στο πλοίο, απόπλους για ΑΝΔΡΟ. Άφιξη στο λιμάνι τουΓΑΥΡΙΟΥ και ξεκινάμε αμέσως τη γνωριμία με το νησί, με το πρώτοσταθμό την παλαιά πρωτεύουσα του νησιού την Παλαιόπολη, με πολλάαρχαιολογικά ευρήματα. Ακολουθεί επίσκεψη στον πανέμορφο παρα-δοσιακό οικισμό, ΜΕΝΗΤΕΣ, όπου όμορφες πέτρινες κατοικίες αλλάκαι τα πυργόσπιτα, θα μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Το μεσημέρι καταλήγουμε στη ΧΩΡΑ, όπου θα έχουμε χρόνο να περ-πατήσουμε και να γνωρίσουμε τα όμορφα πλακόστρωτα σοκάκια της,να θαυμάσουμε την αρχιτεκτονική των νεοκλασσικών κτιρίων, την ΚΑΪ-ΡΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ τον τεχνοχώρο του ιδρύματος ΚΥΔΩΝΙΕΩΣ, αλλά

  2ημέρες

 • ΠEPIΛAMBANONTAI

  l Περιηγήσεις με κλιματιζόμενοπούλμαν.

  l Μια διαν/ση με πρωϊνό σε επι-λεγμένο ξενοδοχείο 3*.

  l Ακτοπλοίκά εισιτήρια οικονομι-κής θέσης.

  l Ακτοπλοϊκά εισιτήρια πούλμαν. l Αρχηγός – συνοδός. l ΦΠΑ

  Άνδρος 13

  και την πλατεία ΚΑΪΡΗ με τα Μουσεία, Αρχαιολογικό, και ΣύγχρονηςΤέχνης. Λίγο πιο κάτω θα συναντήσουμε το ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ και τημαρμαρόστρωτη πλατεία στην οποία δεσπόζει το ορείχαλκο άγαλμα του«ΑΦΑΝΗ ΝΑΥΤΗ» και απέναντι το ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ. Τακτοποί-ηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο προαιρετικά διανυκτέρευση

  2η ΗΜΕΡΑ:Mετά το πρωϊνό αναχώρηση για το χωριό ΑΠΟΙΚΙΑ, μία καταπράσινηπλαγιά του Όρους Πετάλου, όπου εκεί υπάρχει η ιαματική πηγή Σάριζα.Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση στο χωριό και στην συνέχεια αναχώ-ρηση για το κοσμοπολίτικο ΜΠΑΤΣΙ με την υπέροχη παραλία. Χρόνοςελεύθερος για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Αργά το μεσημέρι άφιξη στο λιμάνι του ΓΑΥΡΙΟΥ και απόπλους για ΡΑ-ΦΗΝΑ και συνεχίζπουμε για Αθήνα,άφιξη νωρίς το βράδυ.

  2ημέρες

 • 14 Πευκί

  17 ΜΑΪΟΥ 2018

  ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ

  ΠΕΥΚΙ - ΩΡΕΟΙ - ΑΙΔΗΨΟΣAναχώρηση στις 7:00 από την ΟΜΟΝΟΙΑ για ΑΡΚΙΤΣΑ πέρνουμε τοΦέρρυ –μπωτ για ΑΙΔΗΨΟ και συνεχίζουμε για ΩΡΕΟΥΣ, μικρή στάσηγια καφέ. Λίγο αργότερα φθάνουμε στο ΠΕΥΚΙ, παραμονή μπάνιο καιφαγητό. Νωρίς το απόγευμα επιστρέφουμε στην ΑΙΔΗΨΟ, όπου θαέχουμε χρόνο για καφέ μέχρι την επιβίβαση μας στο Φ/Β για ΑΡΚΙΤΣΑ.Επιστροφή το βράδυ στην Ομόνοια.

  μονοήμερη

  ΠEPIΛAMBANONTAI

  l Εκδρομές – περιηγήσεις με πο-λυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν

  l Φ.Π.Α.

 • 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

  ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

  ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΙΜ. ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥΑναχώρηση στις 7:45 το πρωϊ από την ΟΜΟΝΟΙΑ με μια στάση για καφέφθάνουμε στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ, ιδρύθηκε τον 11ο αιώνα.Το καθολικό είναι ναός σταυροειδής με τρούλλο του 1897 αφιερωμέ-νος στην Κοίμηση της Θεοτόκου. Μετά τη λειτουργία και την Αρτοκλασία θα μεταβούμε στο Μοναστη-ράκι Μυκηνών όπου θα γευματίσουμε και θα διασκεδάσουμε. Επιστροφή στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

  ημερήσια

  ΠEPIΛAMBANONTAI

  l Mεταφορά - περιηγήσειςσύμφωνα με το πρόγραμμα,με πολυτελές κλιματιζόμενοπούλμαν.

  l Φ.Π.A.

  Γιορτή του Σωματείου 15

 • 7-8-9-10-11-12-13-14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

  ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΙΤΑΛΙΑΣ, 8 ημέρες ΜΠΑΡΙ – ΠΟΜΠΗΙΑ-ΡΩΜΗ-ΣΙΕΝΑ –ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ-ΑΝΚΟΝΑ

 • Πανόραμα Ιταλίας 17

  1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ –ΠΑΤΡΑΑναχώρηση από την ΟΜΟΝΟΙΑ για το λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ με ενδιάμεσηστάση, άφιξη τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΑΓΚΩΝΑ, δια-νυκτέρευση εν πλω.

  2η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΡΙ –ΠΟΜΠΗΙΑ-ΡΩΜΗΠρωινή άφιξη στο ΜΠΑΡΙ και αναχώρηση για ΠΟΜΠΗΙΑ, ξενάγησηστον αρχαιολογικό χώρο της ΝΕΚΡΗΣ ΠΟΛΗΣ που σκεπάστηκε το 79μ.Χαπό την πυρακτωμένη λάβα του ΒΕΖΟΥΒΙΟΥ.Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας στην Ιταλική πρωτεύουσα, άφιξη, τακτο-ποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διαν/ση.

  3η ΗΜΕΡΑ: ΡΩΜΗΠρωϊνό και ξεκινάμε την πανοραμική ξενάγηση στην «ΑΙΩΝΙΑ ΠΟΛΗ»από τις ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ και συνεχίζουμε με την ΑΨΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥΚΩΝ/ΝΟΥ το ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ, τις ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, το μνημείοτου ΒΙΤΟΡΙΟ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΕ, την ΠΙΑΤΣΑ ΒΕΝΕΤΣΙΑ, το λόφο του ΚΑ-ΠΙΤΩΛΙΟΥ και ολοκληρώνουμε την επισκεψή μας με την ΠΛΑΤΕΙΑ καιτο ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ στο ΒΑΤΙΚΑΝΟ, με τη μεγαλοπρεπή Βασι-λική του. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για περιπάτους. Επιστροφή στοξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

  4η ΗΜΕΡΑ: ΡΩΜΗΠρωϊνό και ημέρα ελεύθερη. Μπορείτε να επιλέξετε μια επίσκεψη στοΜουσείο Βατικανού ή περιπάτους στον εμπορικό δρόμο VIADEL’CORSO που ξεκινά από την ΠΙΑΤΣΑ ΒΕΝΕΤΣΙΑ και καταλήγει στηνΠΙΑΤΣΑ ΝΤΕΛ ΠΟΠΟΛΟ, με εύκολη πρόσβαση στην ΦΟΝΤΑΝΑ ΝΤΙΤΡΕΒΙ, το ΠΑΝΘΕΟΝ, την ΠΙΑΤΣΑ ΚΟΛΟΝΑ και την ΠΙΑΤΣΑ ΝΤΙ ΙΣΠΑ-ΝΙΑ. Ακόμη μπορείτε να ακολουθήσετε την πρόταση μας για μια εκ-δρομή στο ΤΙΒΟΛΙ με την γνωστή ΒΙΛΛΑ ΝΤΕ ΕΣΤΕ, Δείπνο, διαν/ση.

  5η ΗΜΕΡΑ: ΡΩΜΗ –ΣΙΕΝΑ- ΦΛΩΡΕΝΤΙΑΠρωινή αποχώρηση για ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ με παράκαμψη με μικρή στάση,

  8ημέρες

  ΠEPIΛAMBANONTAI

  l Εκδρομές – περιηγήσεις με πο-λυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν

  l Εισιτήρια πλοίων ΕΛΛΑΔΑ –ΙΤΑΛΙΑ και αντίστροφα σε4κλινες καμπίνες με wc, AB4

  l 4 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδο-χεία 4*

  l Ημιδιατροφήl Ξεναγήσεις σύμφωνα με το

  πρόγραμμαl Αρχηγόςl Ασφαλιστική κάλυψη αστικής

  επαγγελματικής ευθύνηςl Φ.Π.Α.

 • 18 Πανόραμα Ιταλίας

  επίσκεψη στη μεσαιωνική ΣΙΕΝΑ, με τα αγέρωχα αρχοντικά, στενά καλν-τερίμια, ήσυχες πλατείες και εκκλησίες μαυρισμένες από το χρόνο, όλαμέσα σε ένα κάδρο από καλοφτιαγμένα τείχη και στερεούς πύργους.Έντεκα δρόμοι οδηγούν στην πανέμορφη ΠΙΑΤΣΑ ΝΤΕΛ ΚΑΜΠΟ, τηνκεντρική πλατεία της πόλης που πλαισιώνεται από το υπέροχο Δημαρ-χείο. Εντυπωσιακός Καθεδρικός Ναός με αριστουργηματικό δάπεδο ταπερίτεχνα ξυλόγλυπτα και τις μοναδικές τοιχογραφίες του. Το μεσημέριθα καταλήξουμε στην πόλη της Αναγέννησης για δούμε και να θαυμά-σουμε τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Λουλουδιών, το Βαπτιστή-ριο, την πλατεία Ντέλλα Σινιορία, το Παλάτσο Βέκκιο - σημερινόδημαρχείο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε και την παλαιότερη γέφυρα τουΆρνο, το Πόντε Βέκκιο. Ακολουθεί τακτοποίση στο ξεν/χείο, δείπνο,χρόνος ελεύθερος και διαν/ση.

  6η ΗΜΕΡΑ: ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ- ΒΕΝΕΤΙΑΠρωινό και αναχώρηση για ΒΕΝΕΤΙΑ, νωρίς το μεσημέρι φθάνουμε καιξεκινάμε αμέσως την επισκεψή μας στην «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΤΙ-ΚΗΣ». Με ιδιωτικό Βαπορέτο (έξοδα ατομικά 15 ευρώ ανά άτομο) απότα γραφικά κανάλια θα καταλήξουμε στην περίφημη πλατεία ΣανΜάρκο, για να γνωρίσουμε τον επιβλητικό ναό του Αγίου Μάρκου, ναθαμάσουμε τον Πύργο του Ρολογιού των Μαυριτανών, το παλάτι τωνΔόγηδων, τη Γέφυρα των Στεναγμών. Τέλος προτείνουμε επίσκεψη σεένα από τα λίγα εργαστήρια κατασκευής των περίφημων κρυστάλλωνMURANO. Επιστροφή στο ΜΕΣΤΡΕ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δεί-πνο, διαν/ση.

  7η ΗΜΕΡΑ: ΒΕΝΕΤΙΑ- ΑΓΚΩΝΑ Αναχώρηση το πρωϊ για το λιμάνι της ΑΝΚΟΝΑ, με ενδιάμεση στάση,απόπλους για ΠΑΤΡΑ, διαν/ση εν πλώ.

  8η ΗΜΕΡΑ:Άφιξη στο λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ αργά το μεσημέρι και αναχώρηση γιαΑθήνα με ενδιάμεση στάση.

  8ημέρες

 • Πανόραμα Ιταλίας. 19

 • 7-8-9-10-11-12-13-14-15-16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

  ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ – ΠΡΟΒΗΓΚΙΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΑΝΔΟΡΑ - ΓΕΝΟΒΑ - ΜΟΝΑΚΟ - ΝΙΚΑΙΑ - ΜΑΣΣΑΛΙΑ-ΑΒΙΝΙΟΝ - ΕΞ ΑΝ ΠΡΟΒΑΝΣ - ΤΣΙΡΟΝΑ - ΠΑΡΜΑ - ΜΠΟΛΩΝΙΑ

 • 1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ (ΠΛΟΙΟ)Αναχώρηση 11,45’ από την ΟΜΟΝΟΙΑ για το λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ, τα-κτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΑΓΚΩΝΑ. Διανυκτέρευση ενπλω.

  2η ΗΜΕΡΑ:Άφιξη στο λιμάνι της ΑΓΚΩΝΑ και αναχώρηση για ΓΕΝΟΒΑ. Διασχί-ζουμε την Κεντρική και Βόρεια Ιταλία με μικρές ενδιάμεσες στάσεις καιπροσπερνάμε σημαντικές Ιταλικές μεγαλουπόλεις όπως η ΜΠΟΛΩΝΙΑκαι η ΠΑΡΜΑ πριν φθάσουμε το βράδυ στην περιοχή της ΓΕΝΟΒΑ γιαδείπνο και διανυκτέρευση.

  3η ΗΜΕΡΑ: ΓΕΝΟΒΑ –ΜΟΝΑΚΟ –ΝΙΚΑΙΑ-ΜΑΣΣΑΛΙΑΠρωϊνό και αναχώρηση για το πριγκιπάτο του ΜΟΝΑΚΟ με τα περίφημαανάκτορα και το ΩΚΕΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ. Ακολουθεί η μεγαλύ-τερη (τέταρτη) σε πληθυσμό πόλη της ΓΑΛΛΙΑΣ η ΝΙΚΑΙΑ. Κτισμένη σεμια τοποθεσία κατά μήκους της κομψής καμπύλης του κόλπου του ΑΝΤ,στις εκβολές του ΠΑΓΙΟΥ. Τους κήπους του ΑΛΒΕΡΤΟΥ του Α’ τοΗΡΩΟΝ, την παλαιά πόλη, την πλατεία ΜΑΣΣΕΝΑ, τα οποία θα επι-σκευφθούμε στην σημερινή μας περιήγηση, πριν καταλήξουμε νωρίςτο βράδυ στο ξενοδοχείο μας στην Μασσαλία, για δείπνο και διαν/ση.

  4η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΣΣΑΛΙΑ – ΕΞ ΑΝ ΠΡΟΒΑΝΣ –ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΜετά το πρωινό ανάχωρηση για σύντομη περιήγηση στην πρωτεύουσατης Προβηγκίας με τα δίδιμα κάστρα φυλάκια του Αγίου Ιωάννη και τουΑγίου Νικολάου όπως και τη Νοτρ –Νταμ ντε λα Γκαρντ, όπου φυλακί-στηκε ο κόμης Μοντεκρίστο. Ακολουθεί επίσκεψη στην ΕΞ ΑΝ ΠΡΟ-

  10ημέρες

  Κυανή Ακτή - Βαρκελώνη 21

  ΠEPIΛAMBANONTAI

  l Εκδρομές – περιηγήσεις μεπολυτελές κλιματιζόμενοπούλμαν

  l Διαμονή σε επιλεγμένα ξενο-δοχεία 3*sup 4*

  l Ημιδιατροφή στα ξενοδοχείαεκτός πλοίου (7 πρωϊνά -7δείπνα)

  l Εισιτήρια πλοίων σε 4κλινεςεσωτερικές καμπίνες με w.c(AB4)

  l Aρχηγός – συνοδόςl Ξεναγήσεις σύμφωνα με το

  πρόγραμμαl Ασφαλιστική κάλυψη αστικής

  ευθύνηςl Φ.Π.Α.

 • 22 Κυανή Ακτή - Βαρκελώνη

  ΒΑΝΣ από τις ωραιότερες πόλεις της Γαλλίας για να δούμε έναν απότους ωραιότερους καθεδρικούς ναούς, της πλατείας Δημαρχείου τουΚουρ Μιαρομπά. Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα της ΚΑΤΑΛΩΝΙΑΣ άφιξη νωρίς τοβράδυ στην ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

  5η ΗΜΕΡΑ: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΠρωινό και στην σημερινή μας ξενάγηση θα γνωρίσουμε την ΓΟΤΘΙΚΗΣΥΝΟΙΚΙΑ όπου δεσπόζει ο καθεδρικός ναός, την εκκλησία της ΣΑΡ-ΡΑΔΑ ΦΑΜΙΛΙΑ του γνωστού Καταλανού αρχιτέκτονα Γκαουντί, τοΙΣΠΑΝΙΚΟ χωριό, το Λιμάνι, την ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΒΟΥ ΤΗΣΤΡΑΜΠΛΑΣ, το ΜΟΥΤΖΟΥΙΚ και τέλος το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ όπουέγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 1992 χρόνος ελεύθερος, δείπνο προ-αιρετική διασκέδαση σε κέντρο Φλαμέγκο. Διανυκτέρευση.

  6η ΗΜΕΡΑ: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΝΔΟΡΑ Πρωϊνό και ημέρα ελεύθερη για λίγες ώρες μόνο μπορούμε να επι-στρέψουμε στο Μουσείο Πικάσο, την αγορά και τη La Ramlla το δρόμοπου χωρίζεται πρακτικά σε πέντε κομμάτια, καθένα από τα οποία αντι-προσωπεύει και ένα διαφορετικό κομμάτι της πόλης. Νωρίς το μεση-μέρι αναχωρούμε για το ανεξάρτητο κρατίδιο της ΑΝΔΟΡΑΣ. ΑυτόνομηΔημοκρατία βρίσκεται στο γαλλο-ισπανικά σύνορα στα Ανατολικά Πυ-ρηναία όρη. Είναι μια δασώδης κοιλάδα όπου διαρρέεται από τον πο-ταμό Βαλίρα περίπου 20.000 κάτοικοι, πρωτεύουσα της είναι η Ανδόρα.Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, γνωριμία με την πάντα ενδιαφέ-ρουσα αγορά, δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.

  10ημέρες

 • Κυανή Ακτή - Βαρκελώνη 23

  7η ΗΜΕΡΑ: ΑΝΔΟΡΑ – ΑΒΙΝΙΟΝ - ΜΑΣΣΣΑΛΙΑ Μετά το πρωϊνό θα αναχωρήσουμε για την ΜΑΣΣΑΛΙΑ αφού κάνουμεμία στάση για να γνωρίσουμε την ΑΒΙΝΙΟΝ παπική έδρα του Μεσσαίωναπριν καταλήξουμε στην ΜΑΣΣΑΛΛΙΑ για δείπνο και διανυκτέρευση.8η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΣΣΑΛΙΑ – ΠΑΡΜΑ - ΜΠΟΛΩΝΙΑ Πολύ νωρίς αναχώρηση για ΠΑΡΜΑ και ΜΠΟΛΩΝΙΑ μέσω των γνω-στών διαδρομών διασχίζοντας τις όμορφες ακτές της Νότιας Γαλλίαςμέσω ΝΙΚΑΙΑΣ – ΓΕΝΟΒΑΣ με μικρές στάσεις θα φθάσουμε το βράδυστην περιοχή της ΠΑΡΜΑΣ της ΜΠΟΛΩΝΙΑΣ για δείπνο και διανυκτέ-ρευση.

  9η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΜΑ –ΜΠΟΛΩΝΙΑ-ΑΓΚΩΝΑ Πρωϊνό και αναχώρηση για το λιμάνι της ΑΓΚΩΝΑΣ. Τακτοποίηση στοπλοίο και απόπλους για ΠΑΤΡΑ. Διανυκτέρευση εν πλω.

  10η ΗΜΕΡΑ:Άφιξη στο λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ με προορισμό την ΟΜΟΝΟΙΑ.

  Εαν θέλουμε μπορεί την 6ηΗΜΕΡΑ η διανυκτέρευση να μην γίνει στην ΑΝ-ΔΟΡΑ αλλά στην ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ και στην ΑΝΔΟΡΑ να πάμε ημερήσια εκ-δρομή.

  10ημέρες

 • 24 Θράκη - Αδριανούπολη

  30 - 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 1 - 2 NΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

  ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΣΜΙΝΘΗ –

  ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ -

  ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

  1η HMEPA: Αναχώρηση 07,30’ π.μ από την ΟΜΟΝΟΙΑ στάση γιακαφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ. Μέσω της κοιλάδας των ΤΕΜΠΩΝ καιτης ΝΕΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ παρακάμπτωντας την πόλη της Θεσσαλονί-κης για να συνεχίσουμε από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, για ΚΟΜΟΤΗΝΗ άφιξη,τακτοποίηση στο ξενοδοχείο δείπνο διασκέδαση, διανυκτέρευση.

  2η HMEPA: Πρωϊνό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινά. Η διαδρομή μαςμέσω ΞΑΝΘΗΣ φθάνουμε στο χωριό των Πομάκων της Θράκης τηνΣΜΙΝΘΗ όπου θα γίνουν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις βράβευ-σης των μαθητών.Στην συνέχεια αναχωρούμε για επίσκεψη και παραμονή στην πόλη τηςΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ για καφέ, δείπνο και επιστροφή το βράδυ στο ξε-νοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, διανυκτέρευση.

  3η HMEPA: Πρωϊνό και αναχώρηση για ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ θα προσπε-ράσουμε το ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ και την ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ για να φθάσουμε στις

  4ημέρες

  ΠEPIΛAMBANONTAI

  l Εκδρομές – περιηγήσεις με πο-λυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

  l Διαμονή (3) διανυκτερεύσειςσε ξενοδοχείο 3* - 4* στηνπεριοχή της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ καιτων ΣΕΡΡΩΝ

  l Τρία πρωϊνά σε μπουφέl Αρχηγός – συνοδόςl Φ.Π.Α.

 • Θράκη - Αδριανούπολη 25

  ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ και τα ελληνοτουρκικά σύνορα όπου μετά τον απαραίτητοέλεγχο των ταξιδιωτικών εγγραφών (ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ) ήΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ θα φθάσουμε στην ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ. Εδώ θα έχουμε τηνευκαιρία να περπατήσουμε στην αγορά της πόλης και να δούμε το ΣΕ-ΛΙΜΓΙΕ ΤΖΑΜΙ το τέμενος κτίστηκε με την εντολή του σουλτάνου ΣελίμΒ΄από τον διάσημο Οθωμανό αρχιτέκτονα Μιμαρ Σινάι το διάστημα1569- 1575. Ο Σινάν θεωρεί το έργο αυτό ως το ωραίοτερο έργο του.Σήμερα το μνημείο θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα μνημεία στηνΙσλαμική αρχιτεκτονική. Ακολουθεί επίσκεψη στο ΚΑΡΑΓΑΤΣ με το σι-δηροδρομικό σταθμό της Γαλλικής εταιρίας που στάθμευε το ΟΡΙΑΝΕΞΠΡΕΣ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, με μικρήστάση-επίσκεψη στο Σουφλί με την πλούσια πολιτιστική παράδοση. Δεί-πνο διαν/ση.

  4η HMEPA: Πρωϊνό και αναχώρηση για ΟΜΟΝΟΙΑ με ενδιάμεση στηνπόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για να φθάσουμε στηνπεριοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ για προαιρετικό γεύμα. Ακολούθως μέσω ΛΑ-

  4ημέρες

 • μονοήμερη

  25 Νοεμβρίου 2018

  ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣΑναχώρηση στις 8:00 το πρωϊ από την ΟΜΟΝΟΙΑ με στάση για καφέσυνεχίζουμε τη διαδρομή μας για ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ όπου θα παρακο-λουθήσουμε τις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Αντίσταση στηνιστορική γέφυρα.Μετά την κατάθεση στεφάνου, από το Σωματείο μας θα έχουμε γεύμασε ταβέρνα της περιοχής.Επιστροφή στην ΟΜΟΝΟΙΑ με ενδιάμεση στάση για καφέ.

  26 Γοργοπόταμος

  ΠEPIΛAMBANONTAI

  l Μεταφορές - περιηγήσεις μεπολυτελές κλιματιζόμενοπούλμαν.

 • Σημείωση 27

  Όροι συμμετοχής

  Σημείωση:

  Όσοι συνάδελφοι και συναδέλφισσες θέλετε να συμμετέχετε στιςεκδρομές του Σωματείου μας, μπορείτε από TΩPA να διαλέξετεποιά εκδρομή σας ενδιαφέρει και να γραφτείτε στους σχετικούςκαταλόγους εκδρομών.H προεγγραφή συμμετοχής στις εκδρομές που περιλαμβάνει τοπρόγραμμα των Πολιτιστικών Eκδηλώσεων για το έτος 2018, διευ-κολύνει όχι μόνο το Σωματείο, γιατί με τον τρόπο αυτό γίνεται κα-λύτερος προγραμματισμός των εκδρομών, αλλά και όλους όσουςθέλουν να συμμετέχουν σ’ αυτές.H προεγγραφή δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη και συμμετοχή. H συμμε-τοχή θα οριστικοποιείται 15 ημέρες, πριν την πραγματοποίηση τηςεκδρομής και αφού καταβληθεί το αντίτιμο του εισιτηρίου.Για κάθε πολυήμερη εκδρομή θα βγαίνει αναλυτικό πρόγραμμα.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεσθε στηνΈφορο του Σωματείου κ. Φωτεινή Kουλοβασιλοπούλου, τις εργά-σιμες ημέρες και ώρες που ειναι ανοιχτά τα Γραφεία του Σωμα-τείου μας.

  Όροι συμμετοχής στις εκδρομές

  Για την κράτηση θέσεων προκαταβάλλεται το 50% της αξίας του ει-σιτηρίου, το υπόλοιπο θα καταβληθεί το αργότερο 7 ημέρες προ τηςαναχωρήσεως.Kαμιά ακύρωση δεν θα γίνεται δεκτή εκτός αν διατεθούν οι θέσεις(την τελευταία εβδομάδα). Tο Σωματείο και ο Aρχηγός διατηρούν τοδικαίωμα της τροποποίησης του προγράμματος για λόγους τεχνι-κούς ή για βελτίωση της εκδρομής.Oι θέσεις στο πούλμαν AΛΛAZOYN υποχρεωτικά ανάλογα με τηδιάρκεια και τα χιλιόμετρα της κάθε εκδρομής. (Δεν ισχύουν στιςημερήσιες εκδρομές).Tόπος αναχώρησης και επιστροφής η OMONOIA

  H ΔIOIKHΣH

  όροισυμμετοχής