Vrakas Travel · 2020. 7. 26. · bΛΑΧΟΧΩΡΙΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ –ΠΕΤΡΙΝΑ...

of 5 /5
www.vrakastravel.gr, [email protected] ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ- ΕΚ∆ΡΟΜΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥΛΜΑΝ-ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 7 ,185.31 ΠΕΙΡΑΙΑΣ THΛ.2117201025 211 7201044, FAX 211 7201018 ΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙ∆ΙΚΗΣ - ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 5 ήµερη εκδροµή Αναχωρήσεις : 15,29/7 5,14,19/8 2/9 (16/9 Υερροσφορά σελ.) 1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 7:00 π.µ. για ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΣΤΥΛΙ∆Α - ΛΑΡΙΣΑ - ΤΕΜΠΗ – ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, παραµονή, γεύµα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. Εν συνεχεία για ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Ν. ΜΟΥ∆ΑΝΙΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. ∆ιανυκτέρευση. ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΙΕΡΙΣΣΟ - ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ παραµονή, µπάνιο, γεύµα.(Όσοι θέλουν µπορούν να πραγµατοποιήσουν έναν προαιρετικό περίπατο µε το καραβάκι παραθαλάσσια για το ΑΓ. ΟΡΟΣ). Επιστροφή µέσω ΑΡΝΑΙΑΣ - ΤΑΞΙΑΡΧΗ στάση. Συνεχίζουµε για το ξενοδοχείο. Το απόγευµα ελεύθερο. ∆ιανυκτέρευση. ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το γύρο της χερσονήσου ΣΙΘΩΝΙΑΣ. Θα περάσουµε τον ΟΡΜΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ - ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ - ΣΑΡΤΗ στάση. Εν συνεχεία για Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ (ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑ) παραµονή, µπάνιο, γεύµα. Επιστροφή για Ν. ΜΟΥ∆ΑΝΙΑ. Το απόγευµα ελεύθερο. ∆ιανυκτέρευση. ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το γύρο της ΚΑΣΣΑΝ∆ΡΑΣ, όπου θα περάσουµε την όµορφη ΚΑΛΛΙΘΕΑ και θα φτάσουµε στην ΧΑΝΙΩΤΗ στάση. Συνεχίζοντας το γύρο θα δούµε το ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ, τα ΛΟΥΤΡΑ και θα καταλήξουµε στην ΣΚΑΛΑ ΦΟΥΡΚΑΣ παραµονή, µπάνιο, γεύµα. Εν συνεχεία για το ξενοδοχείο. Το απόγευµα ελεύθερο. ∆ιανυκτέρευση. ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση και επίσκεψη στο Σπήλαιο των ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ. Εν συνεχεία για ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ παραµονή, γεύµα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. Κατόπιν για ΤΕΜΠΗ - ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ. Αναχωρήσεις Ιουλίου-Σετεµβρίου: Τιµή : 185,00 € κατ ατοµο στο δικλινο ή τρίκλινο δωµάτιο Τιµή : 245,00 € µονόκλινο Αναχωρήσεις Αυγούστου: Τιµή : 200,00 € κατ ατοµο στο δικλινο ή τρίκλινο δωµάτιο Τιµή : 260,00 € µονόκλινο Περιλαµβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή µε πολυτελές πούλµαν, 4 διανυκτερεύσεις σε επιλεγµένο ξενοδοχείο 3*,4 πρωινά , αρχηγός/συνοδός,Φπα. 13-18/08/13 6 ΗΜΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! 6ήµερο οδοιορικό στην ακριτική Ελλάδα 12-17

Embed Size (px)

Transcript of Vrakas Travel · 2020. 7. 26. · bΛΑΧΟΧΩΡΙΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ –ΠΕΤΡΙΝΑ...

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΚΕΔ.ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥΛΜΑΝ-ΑΚΤΟΠΛΟΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΑΓ. ΚΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 7 ,185.31 ΠΕΙΡΑΙΑΣ THΛ.2117201025 211 7201044, FAX 211 7201018
ΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΙΚΗΣ - ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 5 µερη εκδροµ
Αναχωρσεις : 15,29/7 5,14,19/8 2/9 (16/9 Υερροσφορ σελ.)
1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχρηση 7:00 π.µ. για ΛΑΜΙΑ στση καθ’ οδν. Κατπιν για ΣΤΥΛΙΑ - ΛΑΡΙΣΑ - ΤΕΜΠΗ – ΠΛΑΤΑΜΝΑ, παραµον, γεµα καθ’ οδν επ της εθνικς οδο. Εν συνεχεα για ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Ν. ΜΟΥΑΝΙΑ, τακτοποηση στο ξενοδοχεο. ιανυκτρευση.
2Η ΗΜΕΡΑ: Μετ το πρωιν αναχρηση για ΙΕΡΙΣΣΟ - ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ παραµον, µπνιο, γεµα.(σοι θλουν µπορον να πραγµατοποισουν ναν προαιρετικ περπατο µε το καραβκι παραθαλσσια για το ΑΓ. ΟΡΟΣ). Επιστροφ µσω ΑΡΝΑΙΑΣ - ΤΑΞΙΑΡΧΗ στση. Συνεχζουµε για το ξενοδοχεο. Το απγευµα ελεθερο. ιανυκτρευση. 3Η ΗΜΕΡΑ: Μετ το πρωιν αναχρηση για το γρο της χερσονσου ΣΙΘΝΙΑΣ. Θα περσουµε τον ΟΡΜΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ - ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ - ΣΑΡΤΗ στση. Εν συνεχεα για Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ (ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑ) παραµον, µπνιο, γεµα. Επιστροφ για Ν. ΜΟΥΑΝΙΑ. Το απγευµα ελεθερο. ιανυκτρευση.
4Η ΗΜΕΡΑ: Μετ το πρωιν αναχρηση για το γρο της ΚΑΣΣΑΝΡΑΣ, που θα περσουµε την µορφη ΚΑΛΛΙΘΕΑ και θα φτσουµε στην ΧΑΝΙΤΗ στση. Συνεχζοντας το γρο θα δοµε το ΠΕΥΚΟΧΡΙ, τα ΛΟΥΤΡΑ και θα καταλξουµε στην ΣΚΑΛΑ ΦΟΥΡΚΑΣ παραµον, µπνιο, γεµα. Εν συνεχεα για το ξενοδοχεο. Το απγευµα ελεθερο. ιανυκτρευση. 5Η ΗΜΕΡΑ: Μετ το πρωιν αναχρηση και επσκεψη στο Σπλαιο των ΠΕΤΡΑΛΝΝ. Εν συνεχεα για ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΠΛΑΤΑΜΝΑ παραµον, γεµα καθ’ οδν επ της εθνικς οδο. Κατπιν για ΤΕΜΠΗ - ΛΑΜΙΑ στση καθ’ οδν. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.
Αναχωρσεις Ιουλου-Σετεµβρου: Τιµ : 185,00 € κατ ατοµο στο δικλινο τρκλινο δωµτιο Τιµ : 245,00 € µονκλινο Αναχωρσεις Αυγοστου: Τιµ : 200,00 € κατ ατοµο στο δικλινο τρκλινο δωµτιο Τιµ : 260,00 € µονκλινο
Περιλαµβνονται: Μετβαση και επιστροφ µε πολυτελς πολµαν, 4 διανυκτερεσεις σε επιλεγµνο ξενοδοχεο 3*,4 πρωιν , αρχηγς/συνοδς,Φπα.
13-18/08/13 6 ΗΜΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! 6µερο οδοιορικ στην ακριτικ Ελλδα
12-17
ΦΡΑΓΜΑ ΘΗΣΑΥΡΟΥ-ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ
ΤΡΙΤΗ :Αναχρηση 07.30πµ.για ΛΑΜΙΑ (Εο) στση, παραλια ΠΛΑΤΑΜΝΑ παραµον για µπνιο και γεµα. Εν συνεχεα για ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ τακτοποηση στο ξενοδοχεο. ιανυκτρευση. ΤΕΤΑΡΤΗ : Μετ το πρωιν αναχρηση για ΣΙΗΡΟΚΑΣΤΡΟ-κωµπολη χτισµνη στις χθες του ποταµο Κρουσοβτη, που οφελει το νοµα του στο σιδερνιο βυζαντιν κστρο του- που θα επισκεφθοµε το ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ γνωστ για την ηρωικ αντσταση που πρβαλαν οι λληνες στις γερµανικς µεραρχες κατ τον ΒΠαγκσµιο πλεµο. Εν συνεχεα για ΣΕΡΡΕΣ και παραµον για γεµα στην µορφη τοποθεσα ΑΓ.ΙΑΝΝΗΣ. Συνεχζουµε για ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ επσκεψη, ΡΑΜΑ στση και επιστροφ στην ΚΟΜΟΤHΝΗ. ιανυκτρευση. ΠΕΜΠΤΗ : Μετ το πρωιν αναχρηση για ΚΕΡΑΜΤΗ,επιββαση στο φρριµπτ και µετβαση στην ΘΑΣΟ.Η πλοσια βλστηση, µε κυραρχο το πεκο και οι υπροχες παραλες µε την λεπτ µµο συνθτουν την εικνα για ρεµες διακοπς.Αφιξη στην ΘΑΣΟ και αναχρηση για το γρο του νησιο.Περνντας τον ΠΡΙΝΟ συνεχζουµε για ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ παραµον στην παραλιακ κωµπολη για µπνιο και γεµα.Επµενος σταθµς µας η ΠΑΝΑΓΙΑ-διατηρητος παραδοσιακς οικισµς µε γνσιο µακεδοντικο χρµα και παλι πρωτεουσα του νησιο- που θα επικεφθοµε την οµνυµη εκκλησα.Επιστροφ στην ΘΑΣΟ παραµον και πειτα επιββαση στο φρριµποτ και µετβαση στην ΚΕΡΑΜΤΗ.Εν συνεχεα για ΚΟΜΟΤΗΝΗ .ιανυκτρευση. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : Μετ το πρωιν αναχρηση για το λιµνι της ΑΛΕΞΑΝΡΟΥΠΟΛΗΣ επιββαση στο φρριµπτ και µετβαση στην ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ.Αφιξη στο µορφο νησ µε τα φθονα τρεχοµενα νερ και τα δση απ πλατνια.Πρτος σταθµς µας η ΠΑΛΑΙΟΠΟΛΗ που βρεθηκε το θαυµαστ γαλµα της “ΝΙΚΗΣ”, που σµερα βρσκεται στο Μουσεο του Λοβρου Συνεχζουµε για τα χωρι ΛΑΚΜΜΑ,ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ-χωρι χτισµνο σε ψωµα- στση. Επµενη µας στση ,ΘΕΡΜΑ παραµον για µπνιο και γεµα, συνεχζουµε για την ΧΡΑ πρωτεουσα του νησιο χτισµνη αµφιθεατρικ στις πλαγις του ρους ΣΑΟΣ,µε µορφα δροµκια και σπτια µε κεραµοσκεπς. Επιστροφ στην ΚΑΜΑΡΙΤΙΣΣΑ, λιµνι της ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ, επιββαση στο φρριµπτ και αναχρηση για ΑΛΕΞΑΝΡΟΥΠΟΛΗ και απ εκει για ΚΟΜΟΤΗΝΗ.ιανυκτερευση. ΣΑΒΒΑΤΟ : Μετ το πρωιν αναχρηση για ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ παραµον και εν συνεχεα επσκεψη στο ΦΡΑΓΜΑ ΘΗΣΑΥΡΟΥ.Ξενγηση στον Υδροηλεκτρικ σταθµ. Επιστροφ στην ΡΑΜΑ και συνεχζουµε για ΑΓΓΙΤΗ µε επσκεψη στο περφηµο Σπλαιο Πηγν.Επειτα για ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ γεµα και επιστροφ στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ.ιανυκτρευση. ΚΥΡΙΑΚΗ :Μετ το πρωιν αναχρηση για ΘΕΣ/ΝΙΚΗ στση και εν συνεχεα για παραλα ΠΛΑΤΑΜΝΑ παραµον για µπνιο και γεµα, ΛΑΜΙΑ Εο στση, ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ Εο στση, ΠΕΙΡΑΙΑ.
Τιµ : 265,00 € κατ τοµο σε δκλινο Τιµ : 340,00 € κατ τοµο σε µονκλινο
Περιλαµβνονται: Μετβαση και επιστροφ µε πολυτελς, 5 διανυκτερεσεις στο ξενοδοχεο FILIA 4*
δκλινα/τρκλινα δωµτια, 5 δεπνα,5 πρωιν και εισιτρια φρριµπτ για ΘΑΣΟ & ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ. Σηµεωση : Η σειρ του προγρµµατος εναι πιθανν να αλλξει, αν κριθε απαρατητο για την καλτερη εξλιξη της εκδροµς, χωρς καµµα απολτως παρλειψη.
15-18/8/13 4 HMΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΗ ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ!! ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΟΝΙΑ
ΕΕΣΣΑ-ΝΑΟΥΣΑ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ-ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΟΒΡΑ -ΜΟΝΗ ΙΟΝΥΣΙΟΥ-ΛΙΤΟΧΡΟ- ΒΕΡΓΙΝΑ ΠΕΜΠΤΗ : Αναχρηση 07.30πµ.για ΛΑΜΙΑ Εο στση, ΤΕΜΠΗ, και απ εκει για τους πρποδες του Ολυµπου για να επισκεφτοµε την ιστορικ ΜΟΝΗ ΙΟΝΥΣΙΟΥ χτισµνη σε πανοραµικ τοποθεσα.Στη συνχεια για ΛΙΤΟΧΡΟ παραµον για γεµα και απ εκει για την ΕΕΣΣΑ που εναι χτισµνη στους πρποδες του ΒΕΡΜΙΟΥ µε φθονο πρσινο και πολλ νερ. Τακτοποηση στο ξενοδοχεο. ιανυκτρευση.
1η μρα
2η μρα
3η μρα
4η μρα
5η μρα
6η μρα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : Μετ το πρωιν επσκεψη στο πρκο των καταρρακτν. Εν συνεχεα για ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ επσκεψη, ΛΟΥΤΡΑΚΙ παραµον για γεµα. Επειτα αναχρηση για παλαι ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟ -παραδοσιακ χωρι στις πλαγις του ΒΟΡΑ(ΚΑΜΑΚΤΣΑΛΑΝ)-στση και επιστροφ στην ΕΕΣΣΑ. ιανυκτρευση.
ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετ το πρωιν αναχρηση για ΒΕΡΟΙΑ επσκεψη στην ιστορικ ΜΟΝΗ ΟΒΡΑ γνωστη για τις Ρσικες καµπνες και την ωραα θα στη πλη της ΒΕΡΟΙΑΣ και εν συνεχεα προς ΚΑΣΤΑΝΙΑ για επσκεψη στη ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ και απ εκει για ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟ ΝΑΟΥΣΑΣ που και η παραµον µας για γεµα στην µορφη τοποθεσα µε τα τρεχοµενα νερ .Κατπιν κατευθυνµαστε για σντοµη στση στη ΝΑΟΥΣΑ και απ εκει επιστροφ στην ΕΕΣΣΑ.ιανυκτρευση. ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετ το πρωιν αναχρηση για τον αρχαιολογικο χρο της ΒΕΡΓΙΝΑΣ, επσκεψη στο µουσεο και απ εκει για παραλα ΠΛΑΤΑΜΝΑ παραµον για µπνιο και γεµα και στη συνχεια για ΛΑΜΙΑ Εο στση, ΠΕΙΡΑΙΑ. Τιµ : 130,00 € καττοµο στο δκλινο δωµτιο Περιλαµβνονται: Μετβαση και επιστροφ µε το πουλµαν,διανυκτερεσεις στο ξενοδοχεο ΑLPHA 3* 3 πρωιν,αρχηγς/συνοδς,φπα. 15-18/08/13 4 HMΕΡΕΣ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ – ΦΛΡΙΝΑ – ΝΥΜΦΑΙΟ
ΠΕΜΠΤΗ: Αναχρηση 07:00 π.µ. π για ΛΑΜΙΑ Εο στση και συνεχζουµε µσω ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ , γεµα προαιρετικ, για την ιστορικ µον της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ στη µαγευτικ καταπρσινη περιοχ του Βρµιου. Το µοναστρι ιδρθηκε απ τους Ποντους απ που και φεραν την ιστορικ εικνα της Παναγας. Επσκεψη, προσκνηµα και καταλγουµε αργ το απγευµα στην µορφη ΚΑΣΤΟΡΙΑ .Τακτοποηση στο ξενοδοχεο, χρνος ελεθερος για περιπτους γνωριµας µε την πλη, διανυκτρευση.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Πρωιν και αναχρηση για το µορφο ΝΥΜΦΑΙΟ στις πλαγις του ρους ΒΙΤΣΙ σε υψµετρο 1.350 µτρων. φιξη παραµον, χρνος ελεθερος για περιπτους στα πλακστρωτα σοκκια του παραδοσιακο οικισµο µχρι το κντρο προστασας της καφ αρκοδας, ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ . Αµσως µετ θα επισκεφθοµε την πλη της ΦΛΡΙΝΑΣ , σχετικ παραµον γεµα προαιρετικ. Επιστροφ στην πλη των ΓΟΥΝΑΡΑΝ, την µορφη ΚΑΣΤΟΡΙΑ , χρνος ελεθερος, διανυκτρευση. ΣΑΒΒΑΤΟ: Πρωιν και λλη µια πολ ενδιαφρουσα ηµρα ξεκινει. Πρτος σταθµς το παρεκκλσι του Αγου Νικολου, της Μονς Παναγας Μαυριτισσας στη βρεια πλευρ της χερσονσου. Α µσως µετ θα κατευθυνθοµε στη γραφικ περιοχ των ΠΡΕΣΠΝ. Θ α επισκεφθοµε τον ΑΓΙΟ ΑΧΙΛΛΕΙΟ στη µικρ ΠΡΕΣΠΑ εν θα γνωρσουµε το ακριτικ χωρι ΨΑΡΑΕΣ στις χθες της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ . Γεµα προαιρετικ και επιστροφ στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ , ξεκοραση, περπατοι στην πλη το απγευµα για να ολοκληρσουµε τη γνωριµα και να αγορσουµε αναµνηστικ, διαν/ση. ΚΥΡΙΑΚΗ: Πρωιν, επσκεψη στο ΛΙΜΝΑΙΟ ΟΙΚΙΣΜΟ και αναχρηση για ΑΘΗΝΑ . Η διαδροµ µας περν για λγο απ τη ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΙΜΗΣΕ Σ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΜΙΚΡΟ ΚΑΣΤΡΟΥ , κοντ στη ΣΙΑΤΙΣΤΑ και συνεχζεται για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, στση, γεµα προαιρετικ. Σε ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ φθνουµε το βρδυ, µε ενδιµεση στση στην περιοχ της ΛΑΜΙΑΣ .
Τιµ : 140,00 € κατατοµο σε δκλινο/τρκλινο Τιµ : 195,00 € κατατοµο σε µονκλινο
Περιλαµβνονται: Μετβαση και επιστροφ µε το πολµαν,3διανυκτερεσεις σε ξενοδοχεο 3*, 3 πρωιν, αρχηγς/συνοδς, Φπα.
16-18/08/13 3ΗΜΕΡΕΣ
ΟΙΚΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΡΟΜΗ ΜΕ ΤΖΙΠ 4Χ4 ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΤΗΣ ΠΙΝΟΥ
Μοναδικ Υπερπροσφορ 190€ µε ηµιδιατροφ!!
ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΥΜΟΣ ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ
BΛΑΧΟΧΡΙΑ ΓΡΕΒΕΝΝ –ΠΕΤΡΙΝΑ ΓΕΦΥΡΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχρηση 07.30πµ.για ΛΑΜΙΑ Εο στση και συνεχζουµε για ΤΡΙΚΑΛΑ γεµα, ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ τακτοποηση στο ξενοδοχεο. ιανυκτρευση.
ΣΑΒΒΑΤΟ : Μετ το πρωιν αναχρηση για το γραφικ βλαχοχρι ΠΕΡΙΒΟΛΙ που θα επιβιβαστοµε στα τζιπ 4Χ4 για να διασχσουµε τον Εθνικ ρυµ της ΠΙΝΟΥ.Πρτη µας στση το πανοραµικ σηµεο Σταυρς που θα θαυµσουµε την κοιλδα της ΒΑΛΙΑΣ ΚΑΛΝΤΑ απ ψηλ.Κατβαση στην κοιλδα διασχζοντας να µοναδικ δσος απ µαυροπεκα και ρµπολα.Αφιξη στον πυρνα του ρυµο και εκολη πεζοπορα (45 λεπτ )δπλα στο Αρκουδρεµα µε ξενγηση για την χλωρδα και πανδα της περιοχς, που αποτελε βιτοπο της καφετις αρκοδας της ΠΙΝΟΥ και του αγριογορουνου.Επιστροφ στο ΠΕΡΙΒΟΛΙ και γεµα. Επειτα επιββαση στο πολµαν και επιστροφ στο ξενοδοχεο. ιανυκτρευση. ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετ το πρωιν αναχρηση για το χωρι ΤΡΙΚΜΟ(µσω ΚΟΣΜΑΤΙ) για το µεγαλτερο µοντοξο πτρινο γεφρι της Μακεδονας, το περφηµο ΑΖΙΖ ΑΓΑ του 1727. Επειτα θα επισκεφθοµε το γεφρι του Ζικα του 1880. Συνεχζουµε για το χωρι ΣΠΗΛΑΙΟ, που βρσκεται στις απκρυµνες πλαγις του ρους Ορλικα (περιοχ ενταγµνη στο πργραµµα Natura 2000). Ελεθερος χρνος για περιπτους στα πτρινα σοκκια και επσκεψη στο παλι Μοναστρι της Κοµησης της Θεοτκου του 1633, µε την θαυµατουργ εικνα της Παναγας. Εν συνεχεα αναχρηση για ΓΡΕΒΕΝΑ, ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ γεµα, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΟΜΟΚΟ, ΛΑΜΙΑ στην Εθνικ Οδ στση, ΠΕΙΡΑΙΑ.
Τιµ : 140€ κατ τοµο Περιλαµβνονται: Μετβαση και επιστροφ µε το πουλµαν, 2 διανυκτερεσεις σε δκλινα/τρκλινα δωµτια, 2 πρωιν 2 δεπνα, η διαδροµ µε τα τζπ µσα στον ρυµ, αρχηγς/συνοδς, Φπα. ____________________________________________________________________________________________________ 16-20/09/13 5 ΗΜΕΡΕΣ
ΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΙΚΗΣ-ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 5ηµρες στο ολυτελς
ATHOS PALACE&PALLINI BEACH 4*
ΕΥΤΕΡΑ: Αναχρηση 07.30 πµ.για ΛΑΜΙΑ Εο στση, παραλα ΛΙΤΟΧΡΟΥ µπνιο και γεµα, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ και συνεχζουµε για ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΧΑΛΚΙΙΚΗΣ φιξη το απγευµα τακτοποηση στο ξενοδοχεο. επνο.ιανυκτρευση. ΤΡΙΤΗ: Μετ το πρωιν αναχρηση για το γρο της χερσονσου της ΚΑΣΣΑΝΡΑΣ περνντας απ ΣΙΒΗΡΗ,ΠΕΥΚΟΧΡΙ και παραµον στον ΧΑΝΙΤΗ για µπνιο και γεµα.Το απγευµα επιστροφ στο ξενοδοχεο. επνο. ιανυκτρευση.
ΤΕΤΑΡΤΗ: Μετα το πρωιν αναχρηση για ΑΡΝΑΙΑ στση στην παραδοσιακ κωµπολη χτισµνη στις βρειες απολξεις του ΧΟΛΟΜΝΤΑ.Στην συνχεια για ΣΤΑΓΙΡΑ, ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ παραµον για µπνιο και γεµα.Απ
εδ υπρχει η δυναττητα προαιρετικς κρουαζιρας στο ΑΓ.ΟΡΟΣ που µπορε κανες να δε τα µοναστρια απο απσταση 300 µ. απ την ακτ.Το απγευµα αναχρηση για ΣΤΑΓΙΡΑ στση και επιστροφ στο ξενοδοχεο.επνο.ιανυκτρευση. ΠΕΜΠΤΗ: Μετ το πρωιν αναχρηση για το γρο της χερσονσου της ΣΙΘΝΙΑΣ, ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ και συνεχζουµε για ΣΑΡΤΗ παραµον για µπνιο και γεµα στο µορφο παραλιακ θρετρο.Επειτα για ΠΟΡΤΟ ΚΟΥΦΟ, Ν.ΜΑΡΑΜΑΡΑ στση στην µορφη κωµπολη χτισµνη αµφιθεατρικ στο δυτικ τµµα της χερσονσου της ΣΙΘΝΙΑΣ. Επιστροφ στο ξενοδοχεο. επνο. ιανυκτρευση.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μετ το πρωιν αναχρηση για ΠΕΤΡΑΛΝΑ επσκεψη στο περφηµο σπλαιο µε σταλαγµιτικ και σταλακτατικ υλικ, που ανακαλφθηκε το 1960 απολιθωµνο κρανο ανθρπου ηλικας 700.000 χρνων. Εν συνεχεα για ΘΕΣ/ΝΙΚΗ στση, παραλα ΠΛΑΤΑΜΝΑ παραµον για µπνιο και γεµα, ΛΑΜΙΑ στην Εθνικ Οδ στση, ΠΕΙΡΑΙΑ. Τιµ 190,00 € κατ τοµο σε δκλινο/τρκλινο Τιµ 250,00 € µονκλιν
Περιλαµβνονται: Μετβαση και επιστροφ µε πολυτελς πολµαν, 4 διανυκτερεσεις στο ολυτελς ATHOS PALACE & PALLINI BEACH 4*, 4 δενα,4 ρωιν ,αρχηγς/συνοδς,Φα.