VOUKINO ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΥΧΟΣ 2 2012

24
ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ! με το voukino apple υπολογιστής vs ΣΑΛΟΣ!! αποκαλύπτουμε το μεγάλο μυστικό του Μιχάλη!! βρήκαμε το αρκουδάκι που κοιμάται αγκαλιά κάθε βράδυ ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ “Θέλω να δω τον Βασίλη Νάκη από κοντά, είναι τρομερό μωρό” σελ. 12 ΜΕΡΕΝΤΙΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ!! σελ. 7 Κώστας Πατέραs Σε κατάθλιψη μετά το τέλος της σειράς “Η ζωή της άλλης!!” Παραμιλαει συνεχώς: Η Ξένια ζει!!” Σπανός: είμαι χορτοφάγος οι πάπιες δεν ξέρω πως βρεθήκαν στο πιάτο μου”. Αργυρούσης vs Χατζηνικολάου “Δέχτηκα πρόταση να αναλάβω τον real FM, αλλά την απέρριψα. Είμαι ερωτευμένος με τα Τρίκαλα.” Τσίρος Χρήστος Ομολογία σοκ! “κάνω αποτρίχωση στο στέρνο μου μια φορά τον μήνα για να εφαρμόζουν καλυτέρα τα πουκάμισα”. Ηαπάντηση τωνΤρικαλινών στηνΜέρκελ... ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΕΛΙΟΥ ΤΕΥΧΟΣ02 ΤΙΜΗ ΤΕΥΧΟΥΣ 499,90Ζάτς Κωνστάντο!!!

Transcript of VOUKINO ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΥΧΟΣ 2 2012

Page 1: VOUKINO ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΥΧΟΣ 2 2012

ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ! με το voukino apple υπολογιστής

vsΣΑΛΟΣ!! αποκαλύπτουμε το μεγάλο μυστικό του Μιχάλη!! βρήκαμε το αρκουδάκι που κοιμάται αγκαλιά κάθε βράδυ

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ“Θέλω να δω τον Βασίλη Νάκη από κοντά,

είναι τρομερό μωρό”σελ. 12

ΜΕΡΕΝΤΙΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ!! σελ. 7

Κώστας ΠατέραsΣε κατάθλιψη μετά το τέλος της σειράς “Η ζωή της άλλης!!” Παραμιλαει συνεχώς: “Η Ξένια ζει!!” Σπανός:

“είμαι χορτοφάγοςοι πάπιες δεν ξέρω

πως βρεθήκαν στο πιάτο μου”.

Αργυρούσης vs Χατζηνικολάου“Δέχτηκα πρόταση να αναλάβω τον real FM, αλλά την απέρριψα. Είμαι ερωτευμένος με τα Τρίκαλα.”

Τσίρος ΧρήστοςΟμολογία σοκ!“κάνω αποτρίχωση στο στέρνο μου μια φορά τον μήνα για να εφαρμόζουν καλυτέρα τα πουκάμισα”.

Η απάντηση

των Τρικαλινών

στην Μέρκελ...

ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΕΛΙΟΥ

ΤΕΥΧΟΣ 02

ΤΙΜΗ ΤΕΥΧΟΥΣ 499,90€

Ζάτς Κωνστάντο!!!

Page 2: VOUKINO ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΥΧΟΣ 2 2012

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ Έκδοτης: Τσίρος ΧρήστοςΑρχισυντάκτες:Πόντος Ευάγγελος / Τσίρος Χρήστος

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ Πόντος Ευάγγελος 6973652146

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ Ζαχαροπούλου Χριστίνα 6974905230

Σε αυτό τεύχος συνεργάστηκαν:Δημήτρης ΧούμαςNatΠαναγιώτης ΠαπαμάνθοςΒασίλης Βόπης

ΠΟΣΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΕΤΗΣΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ: 25€ ΕΤΗΣΙΑ ΕΝΤΥΠΗ: 50€

Το παρόν έντυπο πέρα από τις συνδρομές για το σκοπό της γνωριμίας με τους αναγνώστες του, μοιράζεται δωρεάν σε 2000 αντίτυπα και αποστέλλεται σε περισσότερα από 5000 e-mail στον Ν. Τρικάλων σε ψηφιακή μορφή.Επίσης υπάρχει διαθέσιμη και η εφαρμογή της εφημερίδας στο appstore, (e-na), για συσκευές iPhone/ipad, αλλά και για τον υπολογιστή σας στη σελίδα www.e-na.com

...Για τη σατυρική εφημερίδα «Το Voukino»

2

«Έχουν γίνει και στο παρελθόν διάφορες προσπάθει-ες για τη συντήρηση, την παρουσία ενός χιουμοριστι-κού εντύπου, καθαρά χιουμοριστικού. Τώρα, βέβαια, νο-μίζουμε ότι είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να χαμογελά-σει λίγο ο κόσμος με όλο αυτό το πρόβλημα που δημι-ουργείται, με όλη αυτή την ατμόσφαιρα της οικονομικής κρίσης κ.λπ.». έχουμε βαρεθεί να ακούμε συνεχώς από Δευτέρα ως Παρασκευή ότι καταστρεφόμαστε.

Οπού και αν στραφείς είτε είναι τηλεόραση είτε ρά-διο είτε εφημερίδα, το μόνο που βλέπεις ακούς η διαβά-ζεις είναι για άστεγους, ανέργους, πτώχευση, spread, psi και τα ρέστα. Ε φτάνει πια, ας γελάσουμε λίγο και ας ξεχαστούμε λιγάκι μέσα από τις σελίδες του voukino, και ας μη ξεχνάμε και το www.voukino.gr.

Στη μηνιαία εφημερίδα Το Voukino συνεργάζονται και πολλοί σκιτσογράφοι, νεαροί τρικαλινοί, αλλά και με-γαλύτερης ηλικίας, ή τουλάχιστον μπαίνουν κάποιες από τις δουλειές τους μέσα στην εφημερίδα. Καλούμε λοι-πόν, οποίο Τρικαλινό έχει μια οποιαδήποτε πολύ ωραία ιδέα για άρθρο, να μας την στείλει, ή ακόμα αν θέλει να γίνει συντάκτης μας ή αρθρογράφος.

Το ζητούμενο είναι το γέλιο, το οποίο -όπως λένε οι ψυχολόγοι, οι ψυχίατροι και όλοι οι επιστήμονες γύρω από τον οργανισμό του ανθρώπου- είναι λυτρωτικό, εί-ναι θεραπευτικό, έχει πολλές θετικές παρενέργειες, χω-ρίς φάρμακα, χωρίς χάπια, χωρίς όλα αυτά τα πρόσθε-τα. Και, μάλιστα, είναι πολύ καθιερωμένη η φράση που λέει “όποιος σε βοηθάει να γελάσεις, σε βοηθάει να ζήσεις στην ουσία”.

Μέχρι το επόμενο τεύχος

Άστα λα βιστα μπειμπις!!!!!!Τσίρος Χρήστος

Καλαμάτας 5, Τρίκαλα, Τηλ.: 24313 00762

Page 3: VOUKINO ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΥΧΟΣ 2 2012

γνωστοί ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙστοχάζονται

ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ...

VOUKINO 1. Ζυγούρης Ιωάννης, μπαρίστας diverso“Μπορεί να είμαι λιγνόςαλλά στο κρεβάτι συγκλονίζω”

2. Τσίγκας Κώστας, οδοντίατρος

“Οι φίλοι μου με φωνάζουν κτηνίατρο”

3. Νότης Αθανασίου,Deal’s “Τα Χριστούγεννα δεν βγήκα καθόλου από το deal’s, είχα κολλήσει με το angry birds”

4. Κέμος Δημήτρης, ιδιοκτήτης καταστημάτων Γερμανός

“Έχω βαρεθεί να με μπερδεύουν με την Μέρκελ. E!!! Ναι λοιπόν!!!

Είμαι Έλληνας!!!!!”

5.Σχορτσιανίτης Γεώργιος, Cafe Thessalikon“Μου αρέσει να χαϊδεύω με τις ώρες το πόμολο της πόρτας!!!”

6. Αποστόλου Δημήτριος,

τραπεζικός υπάλληλος “Έχω συγκλονίσει όλες τις γυναίκες

των Τρικάλων… & τους μισούς

άντρες!! ΕΠΙΣΗΣ”

7. Ντούμπας Θεόδωρος, Press & Tobacco “Είπα στον Αδαμιδη ότι αναλαμβάνω και τσάμπα την ΑΕΚ, άλλα αυτός προτίμησε τον Κωστένογλου. Με τι όρεξη τώρα να συνεχίσω την ζωή!!!”

8.Παπαγιαννόπουλος Νίκος, Service Η/Υ Κατασκευή Ιστοσελίδων C-S-I

“Όταν βλέπω ταινίες μ’ αρέσει να τρώω chips”

9. Πόντος Ευάγγελος, ασφαλιστικός σύμβουλος“Υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν ότι είμαι ο Superman! ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ!!! ο Spiderman είμαι!!!”

10. George Clooney, δημοτικός υπάλληλος

Τρικάλων“Μετά την μείωση των

μισθών στον Δήμο, αποφάσισα να φύγω Αμερική

να δοκιμάσω την τύχη μου ως ηθοποιός”

γνωστοί ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙ στοχάζονται

3

Page 4: VOUKINO ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΥΧΟΣ 2 2012

4

Το voukino τώρα και στο iPhone/ipad αλλά και στον υπολογιστής σας μέσω της e-na.com

Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία ετοιμάζεται να ζητή-σει αύξηση της βουλευτικής αποζημίωσης διότι

μετά τις περικοπές είναι σε μαύρα χάλια. “Δεν έχου-με να φάμε, ο Πάγκαλος είναι η αρχή”, δήλωσε ο εταίρος αντιπρόεδρος ελευθέριος Βενιζέλος. Η ίδιος είχε δηλώσει στο παρελθόν πως δεν μπο-ρεί να ακολουθήσει μια σωστή δίαιτα, τονίζο-ντας μάλιστα πως χάνει βάρος, όταν αγχώνε-ται…!

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ πριν από μερικούς μήνες κανονικά

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ σήμερα με εμφανή σημάδια ανορεξίας...

Πιο αδύνατος από ποτέ εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα ο αντι-πρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, και πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι πάσχει από νευρική ανορεξία.

Ο ίδιος δηλώνει ότι είναι θύμα των ΜΜΕ και δεν μπορεί να σηκώσει το βά-ρος της σάτιρας. “Όλοι με κοροϊδεύουν ότι τρώω πολύ, ενώ η αλήθεια είναι ότι τρέφομαι αποκλειστικά με σαλιγκάρια”, φαίνεται να δήλωσε με νόημα.

Πάσχει... από νευρική ανορεξία;

Page 5: VOUKINO ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΥΧΟΣ 2 2012

Ναι κα λά δια βά σα τε… το πρω τά θλη μα της F1 και οι ε ται ρεί ες που με τέ χουν σε αυ τό α ντι με τω πί ζουν οι-κο νο μι κά προ βλή μα τα. Η κρί ση δεν ά φη σε ού τε αυ-

τό το κομ μά τι α νέγ γι χτο.Πολ λοί εκ των δια φη μι ζό με νων α πο χώ ρη σαν δη λώ νο-

ντας α δυ να μί α στο να μπο ρέ σουν στις υ ψη λές οι κο νο μι κές α παι τή σεις των ο μά δων, στε ρώ ντας έ τσι μια με γά λη πηγή ει σό δων. Έ τσι οι ο μά δες μπή καν στην δια δι κα σί α πε ρι κο-πής ε ξό δων ή να προ σχω ρούν σε οι κο νο μι κό τε ρες λύ σεις για κά ποια α πό αυτά.

Το με γα λύ τε ρο αγκά θι φυ σι κά ή ταν τα καύ σι μα. Όπως ό λοι γνω ρί ζουν η κα τα νά λω ση των ο χη μά των εί ναι χι λιάδες γα λό-νια βεν ζί νης σε κά θε α γώ να. Έ τσι η ε πι τρο πή προ χώ ρη σε σε συ νερ γα σί α με τον γνω στό ό μι λο πε τρε λαιο ει δών THERMOIL SERVICES που ε δρεύ ει στα δι κά μας Τρί κα λα.

Ο Evi Ecclestone, CEO (Γενικός Διευθυντής) της F1 δή λω σε α πο κλει στι κά στο VOUKINO: “Προχω ρή σα με στην ι δα νι κή συμ φω νί α για προ μή θεια καύ σι μων. Το κό­στος εί ναι ε ξαι ρε τι κά χα μη λό και η α πό δο ση στους κι νη τή ρες ε ντυ πω σί α σε τους μη­χα νι κούς των ο μά δων! Πό τε δεν εί χαν τέ τοια ιπ πο δύ να μη τα ο χή μα τα! Έ τσι η formula 1 θα κα τα φέ ρει να συ νε χι στεί χά ρη σε αυ τούς τους υ πέ ρο χους αν θρώ πους”.

Σε δή λω ση του ο πα γκό σμιος πρω τα θλητής με την RED BULL, Sebastian Vettel μας εκ μυ στη ρεύ τη κε, γε μά τος λυγ μούς και με δά κρυα συ γκί νη σης: “Έ να τε ρά στιο ευ χα ρι στώ σε αυ τούς τους ά γιους αν θρώ πους, που χά ρη σε αυ τούς γλυ τώ σα με τις δου λειές μας… Ε γώ προ σω πι κά ή μουν στα πρό θυ ρα του Ο Α ΕΔ για κάρ τα α νερ γί ας, (μό λις με εί χαν α πορ ρί ψει και για ο δη γό λε ω φο ρεί ου στα ΚΤΕΛ), μέ χρι που με ει δο­ποί ησαν πως βρέ θη κε χο ρη γός καύ σι μων και πως θα συ νέ χι ζα να ο δη γώ κα νο νι κά! Εί μαι πραγ μα τι κά συ γκι νη μέ νος!”

ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ σα νί δα σω τη ρί ας

Φωτό από τον πρώτο αγώνα στη νέα πίστα στη Φήκη Τρικάλων, υπό την αιγίδα των νέων χορηγών.

Σε αυτή τη φωτό ο Sebastian Vettel, παγκόσμιος πρωταθλητής του 2011, αδυνατεί να συγκρατήσει τα δάκρυα ανακούφισης στο άκουσμα πως τελικά δεν θα απολυθεί και πως η οικογένεια του και τα 8 πεκινουά τους δεν θα πεταχτούν στον δρόμο.

για την 1FORMULA

5

Page 6: VOUKINO ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΥΧΟΣ 2 2012

6

Την ώρα που οι Τρικαλινοί πολίτες παρακολουθούν με δέος την λεκτική, δημοσιογραφική και νομική αντιπαράθεση των δυο ανδρών, του κου Λάππα, (Δημάρχου Τρικάλων) και του έκδοτη της εφημερίδας Ενεργός Πολίτης, κου Κο-

ντού Χρήστου, με την έκταση που έχει πάρει με μηνύσεις αγω-γές κλπ, το voukino αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από το παρα-σκήνιο. Η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική. Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τον Μύλο των ξωτικών.

Κοντός: “Νόμιζα ότι όταν έλεγε Μύλο, εννοούσε αυτόν που αλέθει τον καφέ!! Τα Ξωτικά δεν ταιριάζουν πουθε-νά και τα καταγγέλλω!”...η μια πλευρά όπως δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ!!!

ενώ η άλλη...Λάππας: “Από μικρός πίστευα στον Αϊ-Βασίλη. Όταν μου είπαν ότι δεν υπάρχει, το κράτησα μέσα μου μέχρι να έρθει η ώρα να αποδείξω το αντίθετο. Ο Μύλος των Ξωτικών είναι η ευκαιρία που περίμενα!!”

...και η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική από αυτήν που φαίνεται. Πριν παρουσιάσουμε την πραγ-ματικότητα έτσι όπως είναι θα σας μεταφέρουμε ένα διάλογο όπως γίνεται καθημερινά μπροστά σε κόσμο και ΜΜΕ!!!

Λάππας: “Είσαι παλιοχαρακτήρας!!!!”Κοντός: “Καθρεφτάκι και στα μούτρα σου!!!!”Λάππας: “Είσαι τσουνιάρης!!!!!”Κοντός: “Άμα το πω στον μπαμπά μου!!!!”Λάππας: “Δεν θα σε ξαναπαίξω!!!!”

Και εδώ ο ντεντέκτιβ του voukino κατάφερε με το βα-λιτσάκι της ΕΥΠ να υποκλέψει τηλεφωνική συνομιλία και των δυο, αλλά και να βρει μια και μοναδική φωτο-γραφία από το κρυφό ταξίδι που έκαναν με το Ιταλικό κρουαζερόπλοιο «Costa Concordia», το οποίο προσέ-κρουσε σε ύφαλο καθώς έπλεε πολύ κοντά στην ακτή του νησιού Τζίλιο κοντά στην Τοσκάνη και το εγκατέλει-ψε ο καπετάνιος πριν από τους επιβάτες.

Λάππας: “Τους κοροϊδέψαμε όλους ε;”Κοντός: “Επιτέλους θα πάμε ταξίδι μαζί!”Λάππας: “Έχω κλείσει με το Ιταλικό κρουαζερόπλοιο «Costa Concordia», λένε είναι αβύθιστο!”Κοντός: “Βουρ για Τοσκάνη”Λάππας: “Δεν έπρεπε να γράφεις έτσι, αλλά δεν πειράζει”Κοντός: “Και σύ με μαρτύρησες στην ΠΟΕΣΥ, δεν πειράζει”Λάππας: “Έχεις δανεικά 100 ευρώ να σου κάνω άλλη μια μήνυση; Δεν έχω αλλά.”Κοντός: “Δεν έχω μια!! Δεν σε προλαβαίνω με τις μηνύσεις!”Λάππας: “Να πάρω δανεικά από τον Σπανό;”Κοντός: “Μπα, του ζήτησα κι εγώ, χάλασε πολλά με τις πάπιες, είναι Πεκίνου είπε!”

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ

Αποκλειστική φώτο λίγο πριν την πρόσκρουση του Ιταλικού

κρουαζερόπλοιου «Costa Concordia»

Υ.Σ. του έκδοτη: παιδιά (Λάππας / Κοντός), πλάκα κάνουμε. Κοιτάξτε μην αφήσετε τις μηνύσεις ο ένας στον άλλο και κάνετε και οι δύο μήνυση στο voukino! ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΤΣΙ!! ΠΛΑΚΑ.

Page 7: VOUKINO ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΥΧΟΣ 2 2012

7

ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ “ΦΤΥΝΩ” Ο EZEL ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Cengiz Atay

Μερεντίτη:

Η ίδια δηλώνει στο VOUKINO ότι μετά την πλαστικη του OMER & ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΩΣ EZEL ΚΑΤΙ ΕΣΠΑΣΕ ΜΕΣΑ ΤΗΣ και ζήτησε από τον Τούρκο επιχειρηματία να μείνουν χωριστά για

λίγο μέχρι η ίδια, όπως δηλώνει, να καθίσει να σκεφτεί κά-ποια πράγματα.

Από την μεριά του ο EZEL δηλώνει θύμα της Ευρωπαϊκής Ένω-σης και της ΤΡΟΙΚΑΣ η οποία εχει ρίξει σε πολύ άσχημη ψυ-

χολογική κατάσταση την Έλληνίδα βουλευτή. Αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους χω-ρίς να τον κατονομάσει. Μάλιστα, ανέφερε: “αν με καλέσει ο Καραποστόλης του Ράδιο ζυγός, θα τα βγάλω όλα στη φόρα. Αν δεν γυρίσει σε μένα στο ΤΕΛΟΣ θα πιώ δηλητήριο που έχω κρυμμένο στο δαχτυλίδι μου μέσα σε ένα τρένο”. Το voukino.gr, για μία ακόμη φορά μπροστά από τα γεγονότα, από έγκριτες πηγές έχει όχι μόνο τη φωτογραφία του τρίτου προσώπου, αλλά και το όνομα!!!

ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ 3ο ΠΡΟΣΩΠΟ

Page 8: VOUKINO ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΥΧΟΣ 2 2012

8

Αίσθηση δημιούργησε το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» για τον Νίκο Παπανδρέου. Σύμφωνα με την έγκυρη εφημερίδα, ο αδερ-

φός του Γιώργου Παπανδρέου ζει σε τρι-ώροφη έπαυλη στην Εκάλη, που έχει πισί-να, γήπεδο του γκολφ, ελικοδρόμιο, πυρη-νικό καταφύγιο και πλυσταριό.

Όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», ο Νίκος Παπανδρέου έχει στην κατοχή του μια Πόρσε, μια BMW, δυο τανκς και τρεις καμήλες.

Μάλιστα, η μία καμήλα είναι έγκυος στο μήνα της και έχει ξεσκι-στεί να γκαρίζει.

Η έπαυλη την οποία νοικιάζει ο Νίκος Παπανδρέου ανήκε στο γνωστό μουσικοσυνθέτη Φοίβο, ο οποίος αναγκάστηκε να την

πουλήσει επειδή τα κωλοτράγουδά του δεν πουλούσαν πια και τώρα ζει σε χαρτόκουτες στην Ομόνοια, απ’ όπου περνάει κάθε βράδυ η πρώην μούσα του, Δέσποινα Βανδή, και του αγο-ράζει κάνα βρόμικο. Ο Νίκος Παπανδρέου απάντησε στο δη-μοσίευμα του «Πρώτου Θέματος», αναφέροντας πως η Πόρσε είναι της Φιλιππινέζας του και η BMW του κη-πουρού του, ενώ ο ίδιος το κόβει με το πόδι αλλά, αν υπάρξει μεγάλη ανάγκη, δανείζεται το αυτοκίνητο του μπάτλερ του, ο οποίος έχει μια Φεράρι.

Σύμφωνα με τον Νίκο Παπανδρέου, μπορεί να μένει σε έπαυλη στην Εκάλη αλλά δεν έχει πληρώσει τα τελευταία 15 νοίκια και ο ιδιοκτήτης τον απειλεί πως θα του κάνει έξωση.

Όπως αναφέρει ο Νίκος Παπανδρέου, η ΔΕΗ του έχει κόψει το ρεύμα επειδή δεν είχε λεφτά να πληρώσει το χαράτσι, ενώ δεν έχει χρήματα ούτε για να αγοράσει ξύλα, οπότε –για να

ζεσταθεί- αναγκάζεται να καίει στο τζάκι τα βιβλία του.Ο Νίκος Παπανδρέου ξεκαθαρίζει πως επέλεξε να μείνει σε έπαυλη στην Εκάλη επειδή γράφει αυτή την εποχή ένα βιβλίο για την πλουτοκρατία –και ήθελε να ξέρει τα πράγματα από μέσα-, ενώ υπόσχεται πως, μόλις τελειώσει τη συγγραφή του βιβλίου, θα επιστρέψει στην υπόγα στην Κυ-

ψέλη για να συγκατοική-σει με Σομαλούς και Πα-κιστανούς.

Δημοσιογραφικές πηγές αναφέ-ρουν πως η επίθεση σε βάρος

του Νίκου Παπανδρέου αποτελεί μέ-ρος σχεδίου πολιτικής εξόντωσης της οικογένειας Παπανδρέου, αν και το σωστό θα ήταν να τους φάμε στη μάπα για καμιά διακοσαριά χρόνια ακόμα, μαζί με τους Καραμανλήδες και τους Μητσοτάκηδες.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ“Αγοράζω παλιά, και πότε μπαλωμένα. Όλα τα άλλα είναι συκοφαντίες”

ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ

Page 9: VOUKINO ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΥΧΟΣ 2 2012

9

ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ

Άναυδοι έμειναν οι δημοσιογράφοι στο άκουσμα της ομολογίας:“ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΤΕΡΙΝΑ & ΤΟ ΑΡΛΕΚΙΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΣΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ!!”

“TO ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ...

Απανωτά είναι τα χτυπήματα στην πολιτική ζωή της χωράς.

Μετά τη δήλωση Χρυσοχοΐδη, άλλη μια έρχεται να προστεθεί,

αυτή της Αλέκας Παπαρήγα με την ομολογία σοκ

που γκρέμισε τον κομμουνιστικό κόσμο...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ

ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ

Page 10: VOUKINO ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΥΧΟΣ 2 2012

Επιστρέφω, μετά από αρκετό καιρό, για να γράψω ακόμη ένα άρ-θρο για το οποίο και πάλι την έμπνευση αποκόμισα από πού αλλού, από τα αγαπημένα μας παιδάκια στο Δημοτικό σχολείο, τα οποία αρ-

κετά συχνά έχουν πολύ μεγάλη έμπνευση αλλά και φαντασία η οποία μου αρέσει υπερβολικά πολύ!! Το σημερινό μας θέμα αφορούσε τον γάμο και την οικογένεια γενικά και οι απαντήσεις τους σε ορισμένα ερωτή-ματα κατά τη διάρκεια της συζήτησης μας ήταν αρκετά ενδιαφέρου-σες και σας τις παραθέτω αμέσως. Είμαι σίγουρη πως θα τις βρείτε και εσείς αρκετά ενδιαφέρουσες..

Πώς αποφασίζεις ποια θα παντρευτείς;Πρέπει να είναι κάποια που της αρέσει ότι και σ’ εσέ-να. Αν σου αρέσει το ποδόσφαιρο, θα πρέπει να αρέ-σει και σε εκείνη και να σου φέρνει πατατάκια και αναψυκτικά όταν βλέπεις έναν αγώνα.Γιάννης, 10 ετών

Σε ποια ηλικία πρέπει να παντρεύεται κανείς;Στα 23, γιατί μέχρι τότε θα έχουν περάσει πολλά χρό-νια και θα ξέρεις καλά το αγόρι που θα παντρευτείς.Σοφία, 9 ετών

Πώς καταλαβαίνεις ότι ένας άντρας και μια γυναίκα είναι παντρεμένοι;Tο καταλαβαίνεις όταν στην παιδική χαρά μαλώνουν και οι δύο, το ίδιο παιδί. Άρα είναι δικό τους, άρα είναι παντρεμένοι.Λευτέρης 7 ετών

Τι κοινά έχουν ο μπαμπάς και η μαμά σου;Και οι δύο δεν θέλουν να μου κάνουν αδερφάκι, γιατί μ’ εμένα, μου λένε, είναι σαν έχουν 3 παιδιά.Νικόλας, 6 ετών

Τι κάνουν οι άνθρωποι όταν βγαίνουν ραντεβού;Λένε διάφορα ψέματα ο ένας στον άλλο και αν τα πιστέψουν, βγαίνουν ξανά ραντεβού την επόμενη μέρα.Θανάσης, 10 ετών

Πότε επιτρέπεται να φιλήσεις κάποιον;Όταν είναι πολύ πλούσιος.Νεφέλη, 7 ετών

Όταν γίνει 18 χρόνων, γιατί αλλιώς θα πας φυλακή.Μιχάλης, 7 ετών

Δεν ξέρω, αλλά αν φιλήσεις κάποια, πρέπει να την παντρευτείς και να κάνετε παιδιά μετά.Πάνος, 6 ετών

Είναι καλύτερα να είσαι ελεύθερος ή παντρεμένος;Για τα κορίτσια είναι καλύτερα να μην είναι παντρεμέ-να, για τα αγόρια όμως είναι απαραίτητο γιατί χρειάζονται κάποιον να τους βοηθάει να πλένονται και να ντύνονται.Λίνα, 9 ετών

Πώς μπορεί ένας γάμος να πετύχει;Αν λες στη γυναίκα σου συνέχεια πόσο όμορφη είναι κι ας μοιάζει με τον Οβελίξ.Θωμάς, 9 ετών

ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ μέσα από τα μάτιατων παιδιών

10

Page 11: VOUKINO ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΥΧΟΣ 2 2012

11

Ο Μπάρμπα Χρήστος βρίσκεται στις σπαθάδες και θέλει να φυτέψει πα-τάτες στον κήπο του, αλλά είναι μόνος κι αδύναμος. Στέλνει λοιπόν ένα e-mail στο γιο του, που σπουδάζει στην Αθήνα:

Αγαπημένε μου γιε, είμαι πολύ λυπημένος επειδή δεν μπορώ να φυτέψω πατάτες στον κήπο μας. Είμαι βέβαιος πως, εάν ήσουν εδώ, θα με βοηθούσες να σκάψουμε τον κήπο.Σε αγαπώ, ο πατέρας σου.

Σε μια ώρα ο λαμβάνει e-mail απάντησης από το γιο του:

Αγαπημένε μου πατέρα, παρακαλώ μην αγγίζεις τον κήπο, γιατί ΕΚΕΙ έκρυψα το ΠΡΑΜΑ.Σ’ αγαπώ κι εγώ, Δημήτρης

Σε 15 λεπτά, η δίωξη, η αντιτρομοκρατική και η δημοτική αστυνομία περικυκλώνουν το σπίτι του γέρου, σκάβουν ολόκληρο τον κήπο, ερευνούν το σπίτι, γδύνουν τον γέρο, ΔΕΝ βρίσκουν απολύτως τίποτε και φεύγουν απογοητευμένοι. Μισή ώρα αργότερα, ο γέρος λαμβάνει ένα άλλο email από το γιο του:

Αγαπημένε μου πατέρα, είμαι βέβαιος ότι ο κήπος είναι ήδη σκαμμένος και μπορείς να φυτέψεις τις πατάτες. Έκανα ό,τι μπορούσα για να σε βοηθήσω από την Αθήνα.Σ’ αγαπώ, Δημήτρης.

Page 12: VOUKINO ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΥΧΟΣ 2 2012

12

Μετά τον Marc Anthony η καλλιτέχνης στρέφεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Τρίκαλα.

“Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισα να παρακολουθώ δορυ-φορική τηλεόραση και κατά τύχη έπεσα στο TV10 οπού και είδα συνέντευξη του Βασίλης. Θέλω να τον δω από κοντά και να με κεράσει καφέ στην Ασκληπιού...”

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕΡΚΟΖΙ

ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟ

SARKOZI: “Είχες καταλάβει πόσο επικίνδυνος είναι;”MERKEL: “Μα την Παναγία, όχι.”

“θέλω να δω τον Βασίλη Νάκη από κοντά... είναι τρομερό μωρό...”ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖΈνα χρόνο σχεδόν από τον χωρισμό της η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια & ηθοποιός δηλώνει ξανά ερωτευμένη!!

Page 13: VOUKINO ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΥΧΟΣ 2 2012

Στροφή στην... πολιτική ετοι-μάζεται να κάνει η Τζούλια Αλεξανδράτου, που θέλει

σώνει και καλά να μας σώσει!Η ξανθιά επιχειρηματίας, σε συ-

νέντευξη της στο voukino.gr, απο-κάλυψε πως είναι στην διαδικασία ίδρυσης νέου κόμματος.

...ο κόσμος έχει αγανακτήσει με την πολιτική κατάσταση του τόπου μας και από όλη αυτή την κατρακύλα που επικρατεί στην Ελλάδα και αντί να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και να περιμέ-νουμε το χειρότερο, ας δούμε και μια άλλη πλευρά, ή ας κάνουμε και

μια άλλη κίνηση, που ίσως καλυτερέ-ψουν τα πράγματα. Ποτέ δεν ξέρεις…”

Το voukino.gr για μια ακόμη φορά μπρο-στά από τα γεγονότα έχει όλα τα δεδομέ-να της νέας αυτής πολιτικής κίνησης πρώ-το από όλους.Το σύνθημα του νέου κόμμα-τος:«ΠΡΩΤΑ ΜΑΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΗΦΙΣ-ΤΕ!!!!» Τους 2 αντιπρόεδρους της κυβέρνησης (βλέπε Φώτο)

Τζούλια Αλεξανδράτου

Ετοιμάζω

ΝΕΟ

Παράλληλα, αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο είναι πολύ ήρεμη, ενώ παραδέχτηκε πως έχει μετανιώσει

για κάποιες από τις επιλογές της, και ενδεικτικά ανέφερε να φορέσει το Σάββατο 12ποντα, να πάει για καφέ στο κο-

λωνάκι κλπ. Εντύπωση ωστόσο έκανε ένα τε-ράστιο μαύρο διαμάντι που κοσμούσε το χέρι της, και όπως η ίδια μαρτύρησε, αποτελεί δώρο ενός Σαουδάρα-βα, από τον οποίο δέ-χτηκε και άλλη πρότα-ση που δεν μας αποκά-

λυψε. Φρόντισε να μας πει όμως, πως ταξιδεύει με ιδιωτικό αεροπλάνο γιου γνωστού Σαουδάραβα.

κόμμα!!!

όλα τα έχει προβλέψει η Τζούλια... το σημα του νεου κομματος!!

Γ@#$%ΤΕ

ΓΙΑΤΙ

ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!

“Ετοιμάζω ένα νέο κόμμα και είναι η πρώτη φορά που το λέω στο site σας, ούτε στην Ελλάδα το έχω πει... και σκέφτομαι πολύ σοβαρά όχι να κάνω ένα κόμμα για να λέω κάνω ένα κόμμα, αλλά μια πρωτοποριακή κίνηση, που σκέπτομαι να την ονομάσω:

13

Page 14: VOUKINO ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΥΧΟΣ 2 2012

Δημοσιογράφος: Έχω μαζί μου τον Δημήτρη Χού-μα τον Υπεύθυνο πωλήσεων www.Trikala.biz. Λοι-πόν τι είναι αυτό το ιδιαίτερο που κάνετε;Χούμας Δημ.: Η ιδέα είναι απλή ο κάθε επαγγελμα-τίας μπορεί να έχει την δική του καταχώρηση στο Internet όχι σαν μια απλή γραμμή με ένα όνομα και ένα τηλέφωνο, αλλά την αυθεντική επαγγελματική του κάρτα, μια ολοκληρωμένη καταχώρηση με φωτο-γραφίες του χώρου, φυλλάδια που μπορεί να υπάρ-χουν με καταλόγους προϊόντων ή προσφορές. Ένα μικρό βιογραφικό δλδ του κάθε επαγγελματία σύντο-μο και περιεκτικό από κάθε άποψη.

Δημοσιογράφος: Είσαι στον χώρο τον πωλήσεων αρκετά χρόνια από την εμπειρία σου τι βλέπεις; πως το δέχονται οι επαγγελματίες και πως οι χρή-στες του Internet; Χούμας Δημ.: Είμαι στις πωλήσεις πάνω από δέκα χρόνια και αυτό που βλέπω είναι ότι η αγορά περίμε-νε μια τέτοια κίνηση. Μια ολοκληρωμένη καταχώρηση με μικρό κόστος που στον βαθμό που αναλογεί στον καθένα αποδίδει. Περά από τα συμβατικά προϊόντα έχουμε και καινοτόμα τα όποια θα τεθούν στον πολί-τη των Τρικάλων το επόμενο διάστημα. Αυτό που λαμ-βάνω από τους χρήστες του Internet Είναι ότι μπαί-νουν στην διαδικασία να ψάχνουν τα πάντα από εκεί

να κάνουν τις αγορές τους και πολλά άλλα και εκεί ακρι-βώς είναι που το www.Trikala.biz, δίνει λύσεις.

Δημοσιογράφος: Πα-ραπάνω αναφέρατε ότι ετοιμάζετε καινο-τόμα προϊόντα, τι εν-νοούσατε;Χούμας Δημ.: Είμαστε ήδη έτοιμοι, αλλά ακό-μα στο στάδιο της δό-κιμης πριν βγει στον

αέρα, πρώτοι από όλους να λανσάρουμε στα Τρίκαλα μέσω του www.Trikala.biz μαζεμένες όλες τις τοπικές προσφορές και διαφημιστικά φυλλάδια των επιχειρήσε-ων, κάθε μέρα ενημερωμένο με οποιαδήποτε προσφορά ή φυλλάδιο, ώστε οποιοσδήποτε από τα Τρίκαλα μπει, θα βρει αυτό που τον συμφέρει περισσότερο.Δημοσιογράφος: Σε μια τέτοια περίοδο «κρίσης» για όλη την χώρα πιστεύεις ότι μπορεί το www.Trikala.biz να δώσει μια κάτι παραπάνω στην αγορά;Χούμας Δημ.: Όταν είμαι στην αγορά και μιλώ με του συμπολίτες μας επαγγελματίες και όχι μόνο, μου λένε ότι το πακέτο του www.trikala.biz είναι αυτό που έλει-πε από την πολη μας. Αναγνωρίζω ότι τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά για όλη την χώρα, αλλά σε τέτοιες περιόδους πρέπει να κανείς έξυπνες κινήσεις για να ανε-βάσεις την επιχείρηση σου σε όλα τα επίπεδα και αυτό μπορεί να επιτευθει με το www.trikala.biz.

Καταχωρηθείτε στο Trikala.biz «Ότι και αν ψάχνεις θα το βρεις» Εσείς θα λείπετε;

• Γνωρίζετε ότι αυτή τη στιγμή κάποιος χρήστης του www.Trikala.biz αναζητεί προϊόντα και υπηρεσίες όμοι-ες με αυτές που προσφέρετε; Καταχωρηθείτε στο δια-δικτυακό Οδηγό της εταιρείας www.Trikala.biz και κα-ταχωρηθείτε σε χιλιάδες χρήστες, έτοιμους να αγορά-σουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. • Το site www.Trikala.biz είναι o Οδηγός στο INTERNET, η πληρέστερη πηγή επαγγελματικής πληροφόρησης για το χρήστη που επιζητά γρήγορα και εύκολα πλη-ροφορίες χωρίς να χάσει χρόνο σε άσκοπη πλοήγηση. • Ο επισκέπτης του www.Trikala.biz μπορεί να αναζη-τήσει οποιαδήποτε επαγγελματική πληροφορία, από ένα πρακτορείο ταξιδιών μέχρι μια αντιπροσωπεία αυ-τοκινήτων, από μια εταιρεία πληροφορικής μέχρι μια ασφαλιστική εταιρεία. • Η εστίαση του «χαρακτήρα» του βελτιώνει τα απο-τελέσματα του χρήστη γεγονός που φαίνεται και από τη συνεχή και επαναλαμβανόμενη επισκεψιμότητα του www.Trikala.biz που αυτή την στιγμή μετράει 3000 μοναδικούς επισκέπτες/μήνα* (με βάση το Google analytics). • Η χρηστικότητα του site www.Trikala.biz και οι οικο-νομικές λύσεις προβολής που προσφέρει, καλύπτουν την ανάγκη των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών για συνεχή προβολή και παρουσία στο INTERNET.

Voukino: έχουμε και σοβαρή πλευρά!! (για να ξεκουράσετε και τους κοιλιακούς από τα γέλια)

παρουσίαση τοπικών επιχειρήσεων

14

Page 15: VOUKINO ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΥΧΟΣ 2 2012

Δυνατότητες ΠροβολήςΥπάρχουν τρεις τρόποι προβολής στο www.Trikala.biz, ανάλογα με τις ανάγκες προβολής της εκάστοτε επιχείρησης ή του εκάστοτε επαγγελματία:

1. Ετησία Καταχώριση basic:Περιέχει την επαγγελματική σας κάρτα, τα βασικά στοιχεία της επιχείρησης, απεικόνιση της διεύθυνσή τους σε χάρτη μέσω Google map με ετήσιο κόστος μόνο 10 ευρώ.

2. Ετήσια Καταχώριση premium:H premium καταχώριση είναι μια ενισχυμένη με στοιχεία καταχώριση που βελτιώνει την παρουσία της επιχείρησης ή του επαγγελματία και αυξάνει τις πιθανότητες επιλογής από τον χρήστη. Οι διαφημιζόμενοι, πέρα από τα βασικά στοιχεία της επιχείρησής τους (επωνυμία, διεύθυνση, τηλέφωνο, κλπ.) έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν όλα ή κάποια από τα επιπλέον στοιχεία που προσφέρει η εταιρεία μας και να ενισχύσουν την προβολή τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Συγκεκριμένα μια επιχείρηση ή επαγγελματίας μπορούν να:• Να προσθέσουν μια παρουσίαση της επιχείρησης• Να προσθέσουν φωτογραφίες ή φυλλάδιο προϊόντωνΑν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους τρόπους προβολής στο www.Trikala.biz καλέστε το 2431 3 000762 & 6982793504 ή εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας για προβολή στα προϊόντα μας συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική αίτηση προβολής.

3. Banner - ButtonsΑπό 30 ευρώ/μηνα. Αποτελεί το δημοφιλέστερο τρόπο διαφήμισης στο INTERNET και είναι ιδανικός τρόπος προβολής για επιχειρήσεις που θέλουν να αυξήσουν την αναγνωσιμότητα τους ή να προωθήσουν νέα προϊόντα, υπηρεσίες, προσφορές ή κάποιο συγκεκριμένο μήνυμα προς τους δυνητικούς πελάτες τους. Τα banners τοποθετούνται είτε στην κεντρική σελίδα, είτε σε σελίδες συγκεκριμένων,στοχευόμενων κατηγοριών. Για παράδειγμα το banners ενός ξενοδοχείου μπορεί να εμφανίζεται μόνο σε χρήστες που έχουν αναζητήσει την επαγγελματική κατηγορία «Ξενοδοχεία». Η εταιρεία www.Trikala.biz προβάλει το banners της αρεσκείας σας αλλά συγχρόνως προσφέρει υπηρεσίες κατασκευής banner, σε περίπτωση που δεν έχετε κάποιο δικό σας.

Γιατί να καταχωρηθεί κάποιος στο www.Trikala.biz;• Με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος εξασφαλίζει μεγάλη απήχηση μέσω ενός ελκυστικού πακέτου προϊόντων, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες προβολής. • Είναι κατάλληλο μέσο για στοχευόμενη προβολή. • Είναι ο μεγαλύτερος διαδικτυακός επαγγελματικόςκατάλογος της πόλης. • Απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν κυρίως να βρουν ένα επιχειρηματία ή ένα προϊόν ή μία υπηρεσία. • Χρησιμοποιείται από δυνητικούς συνεργάτες ως μέσο έρευνας αγοράς. • Σε αντίθεση με υπόλοιπα μέσα, οι πελάτες αναζητούν τη καταχώρηση της εταιρείας ή του επαγγελματία, και όχι το αντίθετο, γεγονός που εξασφαλίζει την υψηλή αποδοτικότητά της(π.χ. βλέπω όλους τους διαθέσιμους ηλεκτρολόγους). • Ανταποκρίνεται στη διεθνή τάση για προβολή μέσω μηχανών αναζήτησης πληροφορίας. • Καλύπτει ανάγκες διαφορετικού προφίλ χρηστών λόγω πληρότητας της βάσης δεδομένων.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:• 80% των Ελλήνων χρηστών του Διαδικτύου (Internet) αναζητούν on-line προϊόντα ή/και υπηρεσίες; • Λόγω του αποκλειστικά επαγγελματικού περιεχομένου του www.Trikala.biz, η διαφήμιση σας είναι στοχευόμενη 100%;

15

Page 16: VOUKINO ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΥΧΟΣ 2 2012

16

To πάθος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέ-ου για την φωτογραφία είναι γνωστό. Ένα από τα πράγμα-

τα που δεν αποχωριζόταν ποτέ, από την περίοδο ακόμα που ήταν απλό παιδί ήταν η φωτογραφική του μηχανή. Σήμερα το voukino.gr δημοσιοποιεί μερικές από τις φωτογραφίες που έχει στη προσωπική συλλογή του ο Γ. Παπανδρέου.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Αναμνήσεις από την εφηβεία.

Στο ίδιο δωμάτιο με τον Πάγκαλο κάπου στο Μαλιμπου για την προάσπιση των δικαιωμάτων των μισθωτών, μετά απο γεύμα.

Κάπου στην Χονολουλού. Φήμες λένε οτι από τον ιθαγενή

που βλέπετε εμπνεύστηκε τα νέα φιλολαϊκά μέτρα

της κυβέρνησης!!

Page 17: VOUKINO ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΥΧΟΣ 2 2012

17

Άλ λα ξε το ό νο μα σου τώ ρα για τί αν σε λέ νε Κώ στα Μη τσο τά κη, Δη μή τρη Γκα ντε μί δη, Γιώρ γο Τρι τή δη και Δε κα τρί δη ή Θα νά ση Πα ρα σκευ ί δη και Δε κα τρί δη και γε νι κά το γέ νος Δε κα τρί δη, πα θαί νεις αυ τά...δεί τε α γα πη τοί α να γνώ στες και αν δεν σας λέ ει τί πο τα η φω το γρα φί α, μη φο βά στε. Tο voukino.gr θα

σας τα πει ό λα.

Μι λά με για τον Κώ στα Μη τσο τά κη έ ναν πα ρά γω γο ται νιών ο ό ποιος ζει σε έ να χω ριό της Ι σπα νί ας, έ φυ γε α πό την Ελ λά δα για να γλυ τώ σει α πό τν κα ντε μιά που τον κυ νη γού σε αλ λά τε λι κά τον βρή κε και στο χω ριό της Ι σπα νί ας. Α να φέ ρο μαι φυ σι κά για το Λότ-το που κέρ δι σε ό λο το χω ριό ε κτός α πό τον ά τυ χο Κώ στα Μη τσο-τά κη του ο πί ου δεν χτύ πη σαν την πόρ τα οι άν θρω ποι που μοί ρα-ζαν τους λα χνούς στο χω ριό. Κα τα την ά πο ψη μου κα λά έ κα ναν. Δεν χτυ πάς πο τέ το κου δού νι που γρά φει το ό νο μα Κων στα ντί νος Μη τσο τά κης, δεν ξέ ρεις πο τέ σε τι μορ φή θα βγει...

Η συ νή θης μορ φή Η σπά νια μορ φή Η νυ χτε ρι νή μορ φή Η σχε δόν πο τέ μορ φή για τί το έ χει κό ψει

Page 18: VOUKINO ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΥΧΟΣ 2 2012

Δια δι κα σί α Ντουζ για γυ ναί κες1. Γδύ νε στε το πο θε τώ ντας τα ρού χα σε δια φο ρε τι κά κα λά θια (α σπρό ρου χα, χρωμα τι στά).2. Φο ρώ ντας μπουρ νού ζι κα τευ θύ νε στε στο μπά νιο. Ε άν κα θο δόν συ να ντή σε τε τον φί λο σας κα λύ πτε τε βια στι κά τα ε λά χι στα γυ μνά χι λιο στά δέρ μα τος με νευ ρι κές κι νή σεις και τρέ χε τε με μι κρά σπα στι κά βη μα τά κια στο μπά νιο.3. Πα ρα τη ρεί τε το εί δω λό σας στον κα θρέ φτη και πα ρα πο νιό σα­στε για το στομα χά κι που α πο κτή σα τε.4. Μπαί νε τε στο ντους.5. Πλύ σι μο σώ μα τος δια λέ γο ντας με τη σει ρά το πα νά κι για το πρό σω πο, τα χεριά, τα πό δια, το φυ σι κό σπόγ γο Κα λύ μνου και την ε λα φρό πε τρα Σα ντο ρί νης.6. Λού σι μο μαλ λιών πρώ το, με σα μπουάν 7 σε 1 και 63 βι τα μί νες.7. Λού σι μο μαλ λιών δεύ τε ρο, με σα μπουάν 7 σε 1 και 63 βι τα μί­νες.8. Μα λα κτι κό μαλ λιών με βά ση έ λαια jojoba και α πο ξε ρα μέ νους όρ χεις νορ βη γι κού κά στο ρα. Το α φή νε τε τρί α λε πτά να δρά σει.9. Στο διά στη μα αυ τό α πλώ νε τε στο πρό σω πο μά σκα α πό χτυ πη­τά α βγά και μού σμου λα. Το α φή νε τε τρί α λε πτά να δρά σει.10. Κα τό πιν και α φού εν τω με τα ξύ έ χουν πε ρά σει και τα τρί α λε πτά του μα λα κτι κού ξε πλέ νε τε το κε φά λι.11. Ξύ ρι σμα στα πό δια και στις μα σχά λες. Μην ξε χνά τε την πε­ριο χή γύ ρω α πό το μπι κί νι. Α πο φα σί ζε τε ό μως να την α πο τρι χώ­σε τε με κε ρί.12. Κα τά την α φαί ρε ση του κε ριού α μο λά τε τσι ρί δα η ο ποί α αρ γό­τε ρα θα δι καιολο γη θεί ως κραυ γή α γα νά κτη σης για τις πι τσι λιές που ε ντο πί σα τε και πά λι στη λε κά νη της τουα λέ τας.13. Βγαί νε τε και α φού σφί ξε τε κα λά τις βρύ σες στε γνώ νε τε ό λες τις υ γρές ε πιφά νειες… Α κο λου θεί ψε κα σμός με ει δι κά α ντί­μυ­κη τια κά και α ντί­μου χλιακά σπρέ ι.14. Στε γνώ νε τε το σώ μα με πε τσέ τα η ο ποί α έ χει έ κτα ση ό σο ο κά μπος της Λά ρισας.15. Τυ λί γε τε το κε φά λι με δεύ τε ρη πε τσέ τα σε στιλ Σε βάχ ο θα­λασ σι νός.16. Ψά χνε τε με ε πι μο νή κά θε ση μεί ο του σώ μα τος σας για σπυ­ρά κια Τα ο ποί α εξο λο θρεύ ο νται πά ραυ τα με ει δι κό τσι μπι δά κι για το σκο πό αυ τό.17. Φο ρώ ντας μπουρ νού ζι κα τευ θύ νε στε στο δω μά τιο. Ε άν κα θο­δόν συ να ντή σετε τον φί λο σας κα λύ πτε τε βια στι κά τα ε λά χι στα γυ μνά χι λιο στά δέρ μα τος με νευ ρι κές κι νή σεις και τρέ χε τε με μι­κρά σπα στι κά βη μα τά κια στο δω μά τιο, ξο δεύ ο ντας τις ε πό με νες δυο ώ ρες δια λέ γο ντας ποιό α πό τα φρε σκο πλυ με νοσι δε ρω μέ να ρού χα θα φο ρέ σε τε!

...και τώρα για άντρες1. Αράζεις στο κρεβάτι και γδύνεσαι πετώντας τα ρούχα στο σωρό με τα υπόλοιπα.2. Προχωράς όπως σε γέννησε η μάνα σου προς το μπάνιο.. Εάν καθοδόν συναντήσεις τη φίλη σου κορδώνεσαι επιδεικνύοντας περήφανα τον... Xoσέ.3. Στο μπάνιο τώρα. Καμαρώνεις στον καθρέφτη την άπαιχτη κορμάρα σου και ρουφάς το σκεμπέ σου προσπαθώντας να δι­ακρίνεις τους κοιλιακούς σου μυς. Δε διέκρινες κανέναν, μην πτοείσαι κάπου εκεί (στο βάθος) κρυμμένοι είναι. Καμαρώνεις τον Xoσέ, τον ξύνεις και μυρίζεις τελευταία φορά για σήμερα το μπρούσκο αντρικό σου άρωμα στα δάχτυλα με τα οποία ξυνό­σουν.4. Μπαίνεις στο ντους.5. Δεν ψάχνεις για πανάκι (γιατί απλούστατα δεν έχεις από αυτό).6. Πλένεις μούρη και μασχάλες.7. Αμολάς δυνατή πορδή και χαίρεσαι με τα ηχητικά εφέ που δη­μιουργούνται μες στο μπάνιο.8. Ακολουθεί πλύσιμο του Xoσέ, της γύρω περιοχής και του κώ­λου. Μην παραλείψεις να αφήσεις για σουβενίρ μερικές από τις τρίχες των σημείων αυτών πάνω στο σαπούνι.9. Συνεχίζεις με λούσιμο του κεφαλιού με ένα οποιοδήποτε σα­μπουάν.10. Παραμερίζεις την κουρτίνα και κοιτιέσαι με τους αφρούς στο κεφάλι τον καθρέφτη.11. Μην ξεχάσεις να κατουρήσεις.12. Ξεπλένεσαι.13. Βγαίνεις αγνοώντας την Μικρή Πρέσπα που έχει δημιουργη­θεί. Επειδή δεν είχες τραβήξει εντελώς την κουρτίνα.14. Καμαρώνεις στον καθρέφτη την άπαιχτη κορμάρα σου και ρουφάς το σκεμπέ σου προσπαθώντας να διακρίνεις τους κοι­λιακούς σου μυς. Δε διέκρινες κανένα, μην πτοείσαι κάπου εκεί (στο βάθος) κρυμμένοι είναι. Καμαρώνεις τον Χοσέ.15. Γρήγορο στέγνωμα και βγαίνουμε αφήνοντας τα φώτα ανοι­χτά και την κουρτίνα να στραγγίζει στο πάτωμα αντί στην ντου­ζιέρα.16. Με μια πετσέτα τυλιγμένη στη μέση προχωράς προς το δω­μάτιο με αέρα αρχαίου ολυμπιονίκη. Εάν καθοδόν συναντήσεις τη φίλη σου ακολουθούν αποκαλυπτήρια σε συνδυασμό με διάφο­ρες ατάκες π.χ. Πες μου μωρό μου τη γνώμη σου για το εκκρε­μές του Φουκώ... λάμπει το θηρίο... κ.τ.λ.17. Στο δωμάτιο πετάμε την πετσέτα στο κρεβάτι ή σε καρέ­κλα και ντυνόμαστε σε διάστημα δυο λεπτών φορώντας τα ρούχα που φορούσαμε και πριν συμπεριλαμβανόμενου και του σώβρα­κου αφού ελέγξουμε πρώτα εάν έχει εσωτερικά ίχνος από φρε­νάρισμα. Δεν είμαστε δα και τίποτα σιχαμένοι.

18

Page 19: VOUKINO ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΥΧΟΣ 2 2012

19

Αρκετά παιχνίδια έχουν καταφέρει να μείνουν στην ιστορία και στην συνείδηση των gamers ανά τον κό-σμο, αλλά λίγα είναι αυτά που έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν την δικιά τους σχολή. Ένα τέτοιο πα-ράδειγμα είναι η σειρά President Evil, η οποία παρόλο που δεν είναι πρωτοπόρος στο είδος της, στην

Ελλάδα έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην κατηγορία survival horror.Και όχι άδικα...

Η αρχή του κακού ξεκίνησε...H επιτυχία του πρώτου τίτλου «ανάγκασε» τον ερχομό του δεύτερου...

και στη συνέχεια του τρίτου...

και του τέταρτου...

Για άλλη μια φορά ο κορεσμός απειλούσε την σειρά. Όμως το τελευταίο President Evil έφερε τα πάνω κάτω στους Έλληνες…

Αναμένεται η... συνέχεια!!!

Page 20: VOUKINO ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΥΧΟΣ 2 2012

Σας χάλασε το Laptop;Το Voukino σας δινει χρησεις για να ξενιασετεΜην το πετάξετε! Χρησιμοποιήστε το για...

...να σας φωτίζει το γραφείο

...για να φτιάξετε ομελέτα

...να σπάζετε καρύδια

...να καθαρίζετε το αυτοκίνητο σας από το χιόνι

...να φτιάξετε ένα σπίτι για το πτηνό σας

...να παίξετε πινγκ πονγκ

...να κάθεστε

...για να μάθετε κινήσεις πολεμικών τεχνών ...για να καθαρίσετε το σπίτι σας

..για να εξολοθρεύσετε μύγες και κουνούπια

...για να πιάσετε επιτέλους το ποντίκι που κυκλοφορεί στην κουζίνα

...να δείχνετε τον δρόμο προς το διαμέρισμα σας

20

Page 21: VOUKINO ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΥΧΟΣ 2 2012

21

- Αγάπη μου...- Δώσε μου σε παρακαλώ το πιστολάκι για τα μαλλιά...

Η δασκάλα ζητά από τα παιδιά να πουν τι δουλειά κάνουν οι πατεράδες τους

­ Πες μας Γιαννάκη!

­ Ο μπαμπάς μου είναι πυροσβέστης.

Σβήνει τις φωτιές και σώζει τους ανθρώπους που παγιδεύτηκαν.

­ Πολύ ωραία, η σειρά σου Κωστάκη.

­ Ο δικός μου ο πατέρας είναι γιατρός.

Εξετάζει τους ανθρώπους και τους δίνει φάρμακα όταν είναι άρρωστοι...

­ Θαυμάσια! Εσένα Δημητράκη τι δουλειά κάνει ο πατέρας σου;

­ Εμένα ο μπαμπάς μου ­λέει χαμηλόφωνα­ είναι χορευτής σε ένα gay club.

Χορεύει στην μπάρα, οι πελάτες βάζουν χρήματα στα εσώρουχα του,

και αν έχουν να πληρώσουν καλά, ο μπαμπάς πάει μαζί τους στο απέναντι ξενοδοχείο.

Στα πρόθυρα εγκεφαλικού η δασκάλα στέλνει τους

μαθητές στο προαύλιο του σχολείου κρατώντας

μόνο το μικρό Δημητράκη.

­ Δεν ήξερα ότι ο πατέρας σου κάνει αυτή την δουλειά, μικρέ μου...

­ Με συγχωρείτε κυρία, λέει με δάκρυα ο Δημητράκης.

Σας είπα ψέματα, ο πατέρας μου είναι οικονομικός σύμβουλος

του Γιώργου Παπανδρέου αλλά ντρεπόμουν να το πω...

το ανέκδοτο του μήνα...λες και δεν είναι όλο το τεύχος ένα ανέκδοτο...

Μικρές Αγγελίες...

Page 22: VOUKINO ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΥΧΟΣ 2 2012

22

Α γα πη μέ νο μου Voukino.gr

Με λέ νε Γιώρ γο α πό Γρε βε νά, Εί ναι κά τι που με προ βλη μα τί ζει ε δώ και χρό νια και θέ λω την βο ή θεια σου. Ό πο τε βρί­σκο μαι σε κά ποια πα ρέ α ει δι κά με γνω στούς μου δεν μου μι λά ει κα νείς ή μί λα νε πο λύ λί γο έ ως ε λά χι στο. Δεν μπο ρώ να το κα τα λά βω για τί ε νώ βά ζω θέ μα τα για συ ζή τη ση και τα α να πτύσ σω με ό λες τις λε πτο μέ ρειες δεν μου α πα ντά ει κα νείς. Έ μα θα δε ό τι με λέ νε ο Γιώρ γος ο «μου γκός» δη λα δή ό τι δεν μι λά ω ό ταν εί μαι στην πα ρέ α και για αυ τόν α κρι βώς τον λό γο το τε λευ ταί ο διά στη μα μι λά ω ό σο πιο δυ να τά μπο ρώ και συ νέ χεια μή πως και με α κού σει κα νείς αλ λά αυ τοί φεύ γουν α πό την πα ρέ α μάλ λον για τί δεν α κούν. Μή πως να τους μι λή σω α νοι χτα για το πρό βλη μα που έ χουν οι φί λοι μου και δεν α κούν, να τους συ στή σω κά ποιον Ο.Ρ.Λ; ή να τα γρά φω για να τα δια βά ζουν για να συ νεν νο ού μα στε; Θέ λω την συμ βου λή σου για το πρό βλη μα που έ χουν οι φί λοι μου. Θα κά νω ό τι μου πεις.

Α πά ντη σηΑ γα πη μέ νε μου Γιώρ γο εί ναι συ γκι νη τι κό το πό σο νοιά-ζε σαι για τους φί λους σου για το «πρό βλη μα α κο ής» που λες, αλ λά αυ τά που θα δια βά σεις θα σου τα ρά-ξουν τον κό σμο σου. Θα πρέ πει να α κο λου θή σεις πι-στά το πρό γραμ μα που θα σου δώ σω

9:00 - 11:00: Θα βρεις να κα νείς εκ πο μπή στο ρα διό-φω νο, χω ρίς δια φη μί σεις, χω ρίς τρα γού δια, ΜΟ ΝΟ Ε ΣΥ θα μι λάς 2 ώ ρες NONSTOP.

11:00 - 13:00: Θα κά νεις η χο γρα φή σεις για τις κα σέ τες που έ χουν οι πα λια τζή δες, οι καρ που ζά δες, οι κα ρε κλά δες, οι μα νά βη δες και ό ποιον άλ λον χρειά ζε ται κά ποια η χο γρά φη ση.

13:00 - 15:00: Θα δου λέ ψεις σε τη λε φω νι-κό κέ ντρο για προ ώ θη ση κι νη τής τη λε φω-νί ας και δεν θα στα μα τάς αν δεν α γο ρά σει και ο τε λευ ταί ος.

15:00 - 18:00: Θα παίρ νεις τη λέ φω να στην τύ χη και θα α φή νεις μη νύ μα τα στους αυ-το μά τους τη λε φω νη τές με θέ μα τα που σου α ρέ σουν ε σέ να. Μην ξε χνάς οι τη λε φω νη-τές έ χουν έ να ο ριο, ο πο τε ί σως χρεια στεί να ξα να πά ρεις.

18:00 - 21:00: Θα πά ρεις έ να τε λά ρο ά δειο για να πα τάς ε πά νω θα το στή σεις στο κέ ντρο της πλα τεί ας και θα αρ χί σεις να α γο ρεύ εις σε στυλ αρ χαί ας ελ λη νι κής α γο ρας, θε μα τα της ε πι λο γής σου.

Με τά τις 21:00 εί σαι ε λεύ θε ρος να δεις τους φί λους σου να πιεις έ να κρα σά κι μια μπύ ρα ό τι θες. Θα το κά νεις, θα το α κο λου θή σεις πι στά για 15 μέ ρες και θα δεις βελ τί ω ση. ΘΑ ΕΙ ΣΑΙ ΤΟ ΣΟ ΚΟΥ ΡΑ ΣΜΕ ΝΟΣ Α ΠΟ TO πο λύ μπλά μπλά ο λη μέ ρα, που Ι ΣΩΣ ΝΑ Α ΦΗ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑ ΠΟΙΟΝ ΑΛ ΛΟΝ ΝΑ ΜΙ ΛΗ ΣΕΙ. Ε ΧΩ ΛΑ ΒΕΙ 34 ΓΡΑΜ ΜΑ ΤΑ ΓΙΑ ΚΑ ΠΟΙΟΝ ΓΙΩΡ ΓΟ Α ΠΟ ΓΡΕ-ΒΕ ΝΑ Α ΠΟ Α ΓΑ ΝΑ ΚΤΗ ΣΜΕ ΝΟΥΣ συ μπο λί τες.

Ό ταν δεν θα μι λάς ή θα μα σάς τσί χλα ή θα σπας πα γά κια για το Martini του James Bond ή θα α νοί γεις κα ρύ δια με τα δό ντια για τους σκί ου ρους. Σε 15 μέ ρες αν δεν έ χει κλείσει η φω νή σου θα σε έ χουν πο νέ σει τα σα γό νια σου ο πό τε ΩΣ ΔΙΑ ΜΑ ΓΕΙΑΣ ΘΑ Α ΚΟΥ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙ ΛΟΥΣ ΣΟΥ να μι λά νε...

Αυ τά τα ο λί γα. Κα λή ε πι τυ χί α

Ο Γαμπρός απαντά

Page 23: VOUKINO ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΥΧΟΣ 2 2012

Ό λοι θα μά θα τε ό λοι θα α κού σα τε ό τι ο Μα κά καΣ Χρυ σο χο ΐδης ο Μι χά λης μην πά ει το μυα λό σας αλ λού, δεν διά βα σε το μνη μό νιο και φυ σι κά τον

κα τη γο ρή σα τε α μέ σως «ξε διά ντρο ποι Έλ λη νες», δεν σκε φτή κα τε για τί δεν το διά βα σε; Αυ το το χρυ σό παι δί της πο λί τι κης που το λέ ει και το ό νο μα του άλ λω στε τυ χαί ο; Δεν νο μί ζω. Ε κεί νη την ε πο χή α σχο λού νταν με αλ λά σο­βα ρό τε ρα θέ μα τα και φυ σι κά το voukino.gr ή ταν ε κεί...

Δεί τε α γα πη τοί α να γνώ στες ε δώ α σχο λεί ται με το α γα πη μέ νο του χό μπι έ νας α πό τους κα λύ τε ρους ιπ πείς της χω ράς...

Με τά α σχο λή θη κε με το μπά σκετ ό που διέ πρε ψε...

Δεί τε τον ε δώ σε μια α πο κλει στι κή φω το γρα φί α σε ρο λό σεφ...Ε κα νε και guest εμ φα νί σεις στο master sef, ό που αρ γό τε ρα πη ρέ το ό νο μα του gold sef προς τι μή του υ πουρ γού μας και στην ται νί α πο λι τι κή κου ζί να..

Στη πο ρεί α της πο λι τι κής του κα ριέ ρας α σχο λή θη κε και με αλ λά θέ μα τα ό πως υ πουρ γός προ στα σί ας του πο λί τη, ό που κα τέ βαι νε και ο ί διος για να α πο κρού σει τα πυ ρά των δια δη λω τών...

Και δεν φτά νουν αυ τά, έ να πρω ι νό τον κά λε σε στο γρα φεί ο του ο Γιώρ γος Πα παν δρέ ου και του α νέ θε σε να βρει μια α τά κα για να νι κή σει τις ε κλο γές που έρ χο νται και το έ κα νε «α χά ρι στοι Έλ λη νες.» Πέντε μή νες έ ψα χνε και την βρή κε......και όντως κέρδισε τις εκλογές

Αλ λά ε κεί που διέ πρε ψε στην πο λι τι κή ή ταν ό ταν α νέ λα βε το θέ μα της α νερ γί ας...

Τέ λος κρά τη σε έ να προ σω πι κό του θέ μα υ γεί ας μυ στι κό α πό την δη μο σιό τη τα και μο νό στο πε ριο δι κό βού κι νο έ δω σε α πο κλει στι κή συ νέ ντευ ξη. Δεί τε την ει κό να και συ γκι νη θεί τε «γο μά ρια Έλ λη νες.»

23

Με τά α πό ό λα αυ τά ε σείς πε ρι μέ νε τε να δια βά σει έ να μνη μό νιο; Τι να σας πω ε θνι κή ντρο πή... α πό αύ ριο για αυ τό το χρυ σό παι δί της πο λί τι κης. Μην μα σάς Mike νά ζια σου κά νει ό λος Ελ λη νι κός λα ός δεν τα ή ξε ραν ό λα αυ τά.Τώ ρα που τα ξέ ρουν σε βλέ πω για οι κια κά!!!!!!!!!!!!!

Page 24: VOUKINO ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΥΧΟΣ 2 2012

Αγαπ

ούλα

...Πο

ύλα.

..!Ε,

τότ

ε...

τη κ

ουκο

ύλα.

..!