TUV_HELLAS COMPANY PROFILE

9
Making Our World Safer

Transcript of TUV_HELLAS COMPANY PROFILE

Page 1: TUV_HELLAS COMPANY PROFILE

Making Our World Safer

Page 2: TUV_HELLAS COMPANY PROFILE

TÜV NORD GROUP >> “ ΤΟ TÜV NORD GROUP ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΦΗ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.”

Dr Guido Rettig, Πρόεδρος του Δ.Σ. του TÜV NORD GROUP

Page 3: TUV_HELLAS COMPANY PROFILE

Ελλάδα

ΒοσνίαΚροατία

ΚύπροςΛίβανος

Συρία

Σαουδική ΑραβίαΚατάρ Ντουµπάι

Μπαχρέιν

Κουβέιτ

Αίγυπτος

Τουρκία

Σερβία

ΠΓ∆ΜΑλβανία

Λιβύη

Νότια Αφρική

Ινδία

Κορέα

Κίνα

Χονγκ Κονγκ

Βιετνάµ

ΙνδονησίαΜαλαισία

ΤαιλάνδηΥεµένη

Οµάν

ΙράκΙορδανία

Μεγάλη Βρετανία

Γαλλία

Βέλγιο

Πολωνία

Εσθονία

ΤσεχίαΣλοβακία

Ρουµανία

Ουγγαρία

Βουλγαρία

Aυστραλία

Φινλανδία

Ισπανία

Σλοβενία

Σουηδία

∆ανία

Ολλανδία

Ουκρανία

Ιταλία

Η.Α.Ε.

Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής

Αργεντινή

Βραζιλία

Καναδάς

Πορτογαλία

Ιρλανδία

Αλάσκα

Ελλάδα

ΒοσνίαΚροατία

ΚύπροςΛίβανος

Συρία

Σαουδική ΑραβίαΚατάρ Ντουµπάι

Μπαχρέιν

Κουβέιτ

Αίγυπτος

Τουρκία

Σερβία

ΠΓ∆ΜΑλβανία

Λιβύη

Νότια Αφρική

Ινδία

Κορέα

Κίνα

Χονγκ Κονγκ

Βιετνάµ

ΙνδονησίαΜαλαισία

ΤαιλάνδηΥεµένη

Οµάν

ΙράκΙορδανία

Μεγάλη Βρετανία

Γαλλία

Βέλγιο

Πολωνία

Εσθονία

ΤσεχίαΣλοβακία

Ρουµανία

Ουγγαρία

Βουλγαρία

Aυστραλία

Φινλανδία

Ισπανία

Σλοβενία

Σουηδία

∆ανία

Ολλανδία

Ουκρανία

Ιταλία

Η.Α.Ε.

Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής

Αργεντινή

Βραζιλία

Καναδάς

Πορτογαλία

Ιρλανδία

Αλάσκα

>> 150 θυγατρικές

Το TÜV NORD GROUP διαθέτει περισσότερες από 150 θυγατρικές στον κόσμο.

>> 1 δις ευρώ

Το 2011 η ανάπτυξη και οι εξαγορές κατέστησαν για πρώτη φορά εφικτό για το TÜV NORD GROUP κύκλο εργασιών άνω του 1 δις ευρώ. Έκτοτε, η ανάπτυξή του μέσω οργανικής αύξησης και εξαγορών είναι συνεχής.

70 ΧΩΡΕΣ

Εργαζόμαστε σε περισσότερες από 70 χώρες, με 14.000 άτομα προσωπικό, εκ των οποίων οι 10.000 είναι εξειδικευμένοι επιθεωρητές, βοηθώντας τους πελάτες μας να εκπληρώσουν το καθήκον τους απέναντι στους μετόχους τους, τον άνθρωπο, την τεχνολογία και το περιβάλλον.

Οι εξειδικευμένοι επιθεωρητές μας συμβάλουν σε εξαιρετικές λύσεις, κάνοντας την επιχείρησή σας πιο ασφαλή και ενισχύοντας την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών σας, ώστε να επιτυγχάνετε μια διακεκριμένη θέση σε μια ανταγωνιστική αγορά.

Ο Κόσμος μας, με μια ματιά >>

TÜV NORD GROUP _5TÜV NORD GROUP _4

Page 4: TUV_HELLAS COMPANY PROFILE

Ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας με ευρύ δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης.

1990 1η πιστοποίηση από το TÜV CERT ISO 9000 εκτός Γερμανίας (εταιρεία ΒΙΟΚΑΤ) /Επιθεώρηση Επέκτασης Διυλιστηρίων Ασπροπύργου

1992 - 2002ΔΕΠΑ: Επιθεώρηση Συστήματος Μεταφοράς Φυσικού Αερίου

1996 Διευρύνουμε τις δραστηριότητές μας στον τομέα της Εκπαίδευσης

1998 - 2003Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος:Επιθεώρηση των εγκαταστάσεων

2000 Αναπτυσσόμαστε στον τομέα Επιθεώρησης Ανελκυστήρων

2002 - 2004 Αναλαμβάνουμε την επιθεώρηση των περισσότερων και σπουδαιότερων Ολυμπιακών Έργων

2005 Ίδρυση της πρώτης θυγατρικής με τη μορφή TÜV LEBANON Branch Office of TÜV HELLAS, στον Λίβανο

2008 Δυναμική παρουσία στον τομέα των Α.Π.Ε.(φωτοβολταϊκά, ανεμογεννήτριες)

2009Αναλαμβάνουμε τον συντονισμό και τη χάραξη της Στρατηγικής για το TÜV NORD GROUP στα Βαλκάνια και τη Ν.Α. Μεσόγειο [Κύπρος, Ιταλία, Αίγυπτος, Αλβανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Κόσσοβο, Κροατία, Λίβανος, Λιβύη, Ρουμανία, Σερβία, Τουρκία, FYROM και Μέση Ανατολή (Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα)]

2010Ίδρυση της τρίτης θυγατρικής με τη μορφή ΑΕ στην Αίγυπτο, TÜV EGYPT

Ιδρύεται η δεύτερη θυγατρική της TÜV HELLAS, TÜV CYPRUS

2011 Επιθεώρηση Επέκτασης Ελληνικών Πετρελαίων (εγκαταστάσεις Ελευσίνας)

2012 Εξαγωγή Τεχνογνωσίας με δραστηριότητα στο εξωτερικό (15% του κύκλου εργασιών)

1987Ίδρυση TÜV HELLAS

1980 1990 2000

2010

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

“ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ TÜV NORD GROUP, ΑΠΟ ΤΟ 1987 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΗΓΕΤΙΚΟΥ BRAND.”

2001 Επεκτεινόμαστε στον Τομέα Πιστοποίησης Αγροτικών Προϊόντωνκαι Τροφίμων

TÜV HELLAS _7TÜV HELLAS _6

TÜV HELLAS, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ TH ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Page 5: TUV_HELLAS COMPANY PROFILE

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Παρέχοντας υπηρεσίες στους τομείς της τεχνολογίας, ποιότητας, υγείας και ασφάλειας, με περισσότερες από 10.000 πιστοποιήσεις συστημάτων, οι εξειδικευμένοι επιστήμονες της TÜV HELLAS αφιερώνονται καθημερινά σε τομείς αιχμής για τη διασφάλιση της ποιότητας.

Τα διεθνώς αναγνωρίσιμα πιστοποιητικά της TÜV HELLAS αποτελούν υπογραφή αξιοπιστίας και ποιότητας για κάθε επιχείρηση προσφέροντας διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές.

>> Ποιότητα

>> Περιβάλλον - Ενέργεια

>> Υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία

>> Πρωτογενής Τομέας

>> Ασφάλεια Τροφίμων

>> Ιδιωτικά Πρωτόκολλα

>> Βιολογικά Προϊόντα

>> Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα - Καλλυντικά

>> Πληροφορική

>> Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

>> Διαχειριστική Επάρκεια

>> Διαχείριση Δασικού Πλούτου

>> Επιθεωρήσεις 2ου μέρους

>> Επικοινωνία - Διαφήμιση

Ο πλανήτης μας αποτελεί το σπίτι για περισσότερους από 7 δις ανθρώπους, οι μισοί εκ των οποίων αυτή τη στιγμή ζουν σε αστικά περιβάλλοντα. Αυτή η τάση αναμένεται να διευρυνθεί στο μέλλον, δημιουργώντας ερωτηματικά για την ασφάλεια των κατασκευών, των υποδομών και την προστασία του περιβάλλοντος.

H TÜV HELLAS σφραγίζει την ασφάλεια του δομημένου περιβάλλοντος μέσω της Διενέργειας Επιθεωρήσεων και της Πιστοποίησης Συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001 & Διαχείρισης Ενέργειας ISO 50001.

ΠΩΣ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ;

ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ;

Κάθε χρόνο, δις gigabytes αποστέλλονται σε όλο τον κόσμο. Αυτός ο όγκος αναμένεται να αυξηθεί στα επόμενα χρόνια. Η Ασφάλεια των Πληροφοριών για την αποφυγή κακοδιαχείρισης και λαθών αποτελεί το κλειδί του μέλλοντος και η TÜV HELLAS αποδίδει ιδιαίτερη σημασία μέσα από την εφαρμογή του προτύπου ISO 27001.

Η παγκόσμια απαίτηση για ποιοτικά και ασφαλή τρόφιμα αυξάνεται ραγδαία. Αυτή η ανάπτυξη χρειάζεται να συνοδεύεται από αυστηρά διεθνή standards για την καλλιέργεια και την παραγωγική διαδικασία. Από το 2001, με την ίδρυση της Διεύθυνσης Agrisystems, η TÜV HELLAS έχει αφοσιωθεί στη διασφάλιση της ποιότητας των τροφίμων στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα με πιστοποιήσεις συστημάτων και πρωτοκόλλων ISO 22000, HACCP, IFS, BRC, FSCC, GLOBALG.A.P., AGRO, ΒΙΟ.

ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΓΙΗ & ΑΣΦΑΛΗ ΖΩΗ;

TÜV HELLAS _9TÜV HELLAS _8

Page 6: TUV_HELLAS COMPANY PROFILE

Η διασφάλιση της επάρκειας ενέργειας, από συμβατικές και ανανεώσιμες πηγές, αποτελεί μία εκ των πιο πιεστικών παγκόσμιων προκλήσεων. Η βελτίωση του συνδυασμού και της απόδοσης της ενέργειας και η ασφαλής λειτουργία των εγκαταστάσεων αντιμετωπίζεται από τους εξειδικευμένους επιθεωρητές της TÜV HELLAS σε όλο τον κόσμο. Ο φορέας μας έχει επιθεωρήσει και πιστοποιήσει όλους τους ιδιωτικούς και δημόσιους θερμοηλεκτρικούς σταθμούς της Ελλάδας όπως και έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας άνω του 0,5GW.

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ

Από το 1987 διαμορφώνουμε το Παρόν και το Μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων στην Ελλάδα, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτε-ρων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η γνώση και η εξειδίκευσή μας προσφέρεται σε πολυεθνικά brands, μεγάλες εταιρείες και μικρές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Είτε αφορά σε εγκαταστάσεις διυλιστηρίων είτε σε επιθεώρηση αγωγών ή δικτύων, οι εξειδικευμένοι επιστημόνες μας θα σας βοη-θήσουν να αναβαθμίσετε την ασφάλεια των εργαζομένων σας και του περιβάλλοντος, ταυτόχρονα με την ικανοποίηση των πελατών σας, με το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας.

>> Κατασκευές – Έργα

Συγκολλήσεις Μεταλλικές Κατασκευές Πραγματογνωμοσύνες / Έλεγχοι Υλικών Κτιριακά – Τεχνικά Έργα Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις Κλιματισμός – Ψύξη – Θέρμανση Ενεργητική – Παθητική Πυροπροστασία

>> Προϊόντα – Εξοπλισμoί

Εξοπλισμός υπό Πίεση Εξοπλισμός στα Εργοστάσια Παραγωγής (Shop Inspection) Πιστοποίηση Κατασκευαστών[EN ISO 3834, 97/23(PED), AD 2000HPO/WO, TRD 100/201)]Απλά Δοχεία Πίεσης Μεταφερόμενος Εξοπλισμός (TPED)ADR Περιστρεφόμενος Εξοπλισμός Σιδηροδρομικό Υλικό Ανυψωτικά Μηχανήματα

Παιδικές Χαρές / Παιδότοποι Λούνα Παρκ / Υδάτινα Πάρκα

>> Ανελκυστήρες - Κυλιόμενες Κλίμακες

>> Δομικά Υλικά

ΑδρανήΤσιμένταΘερμομονωτικάΚαμινάδεςΙστοί ΦωτισμούΕπισκευαστικά ΣκυροδέματοςΠρόσμικτα ΣκυροδέματοςΚονιάματα

>> Ενέργεια – Χημική Βιομηχανία

Διυλιστήρια – Χημική Βιομηχανία Αγωγοί Φυσικού Αερίου – Καυσίμων Θερμοηλεκτρικοί Σταθμοί Δοκιμές Παραλαβής & Απόδοσης Μονάδων Παραγωγής Ενέργειας Αιολικά Πάρκα Φωτοβολταϊκά Πάρκα Υδροηλεκτρικοί Σταθμοί Ασφαλής Λειτουργία Εγκαταστάσεων Πιστοποίηση Εξοπλισμού ή Εγκαταστάσεων κατά ΑΤΕΧ Μετρήσεις Ενεργειακών Μεγεθών Επαλήθευση Εκπομπών Αερίων Θερμοκηπίου (Οδηγία 2003/87/ΕΚ)Ενεργειακές Επιθεωρήσεις - ΚΕΝΑΚ

Η TÜV HELLAS είναι κοινοποιημένος φορέας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (αριθμός κοινοποίη-σης – 0654) για πιστοποίηση προϊόντων (σήμανση CE) και έχει επίσης αναγνωρισθεί από τα αρμόδια Ελληνικά Υπουργεία για Επιθεωρήσεις και Πιστοποιήσεις σε τομείς Εξοπλισμού υπό Πίεση, Ανελκυστήρων, Βυτιο-φόρων και Ανυψωτικών.

TÜV HELLAS _11TÜV HELLAS _10

Page 7: TUV_HELLAS COMPANY PROFILE

Σε ένα περιβάλλον αυξανόμενων αλλαγών και επαγγελματικών αναγκών η δια βίου μάθηση και η απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο για τα άτομα και τις επιχειρήσεις.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης της TÜV HELLAS με περισσότερα από 1.000 σεμινάρια και 15.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της TÜV HELLAS προσφέρουν εξειδικευμένες γνώσεις από καθαρά τεχνικά αντικείμενα έως όλα τα επίπεδα επαγγελματικής εξέλιξης και εκπαίδευσης management.

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΓΝΩΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο 21ΟΣ ΑΙΩΝΑΣ;

Εκπαίδευση >>

TÜV HELLAS _13

Page 8: TUV_HELLAS COMPANY PROFILE

ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Με στόχο την ευρεία διάδοση της έννοιας της Ποιότητας και των θετικών επιπτώσεων της εφαρμογής της στην καθημερινότητα είμαστε αφοσιωμένοι στην ανάπτυξη του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης «Πράξεις Ποιότητας».

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει ενέργειες για την υποστήριξη των προσπαθειών που προάγουν την Ποιότητα στην Παιδεία, την Κοινωνία και το Περιβάλλον.

Για την Παιδεία

Με συνέπεια στο βασικό άξονα της φιλοσοφίας μας για σύνδεση της αγοράς εργασίας με τα Πανεπιστήμια, για αμφίδρομη μεταφορά γνώσης, πρωτοποριακών ιδεών και εμπειρίας, έχουμε

υποστηρίξει τα τελευταία χρόνια τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών Δημόσιων Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, μεταξύ των οποίων τα Πανεπιστήμια Πειραιά και Αθηνών με υποτροφίες και συμμετοχή στην υλικοτεχνική υποδομή.

Κοινωνική Ευθύνη >>

TÜV HELLAS _15

Για το Περιβάλλον

Παρέχουμε υπηρεσίες Πιστοποίησης σε Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς με κύρια δραστηριότητα το περιβάλλον όπως το WWF Ελλάς.

Για την Κοινωνία

Παρέχουμε pro bono υπηρεσίες πιστοποίησης για την ασφαλή λειτουργία κέντρων υποδοχής παιδιών, αποκατάστασης ενηλίκων αλλά και φροντίδας οικογενειών.

Page 9: TUV_HELLAS COMPANY PROFILE

ΑΘΗΝΑΜεσογείων 282155 62 ΧολαργόςΤ. 215 2157400F. 210 6528025M. [email protected]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΛέοντος Σοφού 20Τ.Θ. 60058, 570 01 ΘέρμηΤ. 2310 428498F. 2310 428458M. [email protected]

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣΕπιστημονικό & Τεχνολογικό ΠάρκοΝ. Πλαστήρα 100, 700 03 Βασιλικά ΒουτώνΤ. 2810 391856-7F. 2810 391858M. [email protected]

TÜV CYPRUS Ltd.Γωνία Γράμμου 2 & Λ. ΑκροπόλεωςΣτρόβολος 2006, P.O. Box: 20732Λευκωσία 1663Τ. (+357) 2244 2840F. (+357) 2244 2850M. [email protected]

TÜV LEBANONAdib Ishac St. Pharmacy Alexandre BldgP.O. Box: 167272, Beirut, LebanonΤ. (+961) 1 321706F. (+961) 1 202210M. [email protected]

TÜV NORD EGYPT34 Al Riyadh st. El MohandissenGiza, EgyptΤ. (+0202) 330 56374 / 56397F. (+0202) 330 56378 / 26125M. [email protected]

Social MediaFacebook: www.facebook.com/tuvhellas

Twitter: twitter.com/TUVHELLAS

LinkedIn: TÜV HELLAS COMPANY

Youtube: TÜV HELLAS CHANNEL

Picture credits:iStockphotoShutterstock

Κείμενα και design:CONCEPT Communication Strategies

ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

Ο κόσμος της TÜV HELLAS είναι εξαιρετικά πιο πολύπλοκος και συναρπαστικός από όσο θα μπορούσαμε ποτέ να παρουσιάσουμε σε ένα έντυπο.

Για περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων θέσεων εργασίας, παρακαλούμε επισκεφθείτε το site μας www.tuvhellas.gr.