TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

36
Ski Edition Exclusive by Travel Plan

description

Destinations for ski

Transcript of TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

Page 1: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

Ski Edition

Exclusiveby Travel Plan

Page 2: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

ww

w.o

lym

pica

ir.c

om

Η Olympic Air εγκαινιάζει την Premium Econony στα προηγμένης τεχνολογίας οικολογικά αεροσκάφη Bombardier Q400.Μία νέα κατηγορία που σας προσφέρει ξεχωριστά προνόμια:

aΔιακριτό τμήμα καμπίνας στο μπροστινό μέρος του αεροσκάφους.a�Ταχύτητα εξυπηρέτησης με ξεχωριστό check – in / επιβίβαση και προτεραιότητα στον έλεγχο ασφαλείας (fast lane).aΠρόσβαση στα CIP Lounges.* aΒραβευμένη εξυπηρέτηση κατά την πτήση με πρόσθετα προνόμια. a�Περισσότερα μίλια στο πρόγραμμα επιβράβευσης τακτικών επιβατών Travelair Club.

+ Προσγειωμένες τιμές.

*Υπόκειται σε περιορισμούς

Page 3: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

Εισαγωγή

ΠεριεχόµεναAustriaKitzbuhel ............................... 4-5Seefeld................................... 6-7Zell Am See-Kaprun .............. 8-9Bad Gastein-Bad Hofgastein .. 10-11Saalbach-Hinterglem ............. 12-13FranceCourchevel ............................ 14-15Megeve ................................. 16-17Val d’Isere .............................. 18-19

Chamonix .............................. 20-21Avoriaz Morzine .................... 22-23SwitzerlandSt. Moritz .............................. 24-25Zermatt.................................. 26-27Gstaad ................................... 28-29ItalyCortina di Ampezzo .............. 30-31Madonna di Campiglio .......... 32-33Val di Fassa ............................ 34

Family Friendly

Spa

Ski in / Ski out

Value for Money

tαξιδέψτε με 0€ προκαταβολή & από 6 έως 12 ΑΤΟΚΕΣ δόσεις

to Ski edition του exclusive by travel plan προσφέρει την απόλυτη εμπειρία για διακοπές σκι. Μία συλλογή από μοναδικά ξενοδοχεία στα πιο διάσημα Ευρωπαϊκά Χιονοδρομικά Κέντρα, τα οποία διαθέτουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, έτοιμα να σας προσφέρουν στιγμές πολυτέλειας, χαλάρωσης και ευεξίας.

3

Page 4: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

Kitzbuhel, Austria

Kitzbuhel Το προφίλ του πιο διάσημου ski resort της Αυστρίας, φτιάχνεται από ένα παραμυθένιο τυρολέζικο σκηνικό με γραφικά πέτρινα δρομάκια με πολύχρωμα σπίτια, αλλά και δυνατό apres ski life. Διάσημο για την αγωνιστική πίστα Hahnenkamm, διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και τα 165 χιλιόμετρα πίστας είναι σίγουρο ότι θα αφήσουν ικανοποιημένο ακόμα και τον πιο απαιτητικό σκιέρ.

Must do: Να θαυμάσετε το μουσείο τελεφερίκ που βρίσκεται σε υψόμετρο 1700 μέτρων, να κάνετε βόλτα με έλκηθρο ή νυχτερινό σκί στην περιοχή Gaisberg. Το Lifestyle του resort απαιτεί μία επίσκεψη στο Schwedenkapelle που στεγάζεται σε μία εκκλησία του 14ου αιώνα για να γευτείτε τοπική κουζίνα. Στο Londoner θα διασκεδάσετε με ζωντανή μουσική και θα δοκιμάσετε την τύχη σας στο καζίνο του resort.

n Υψόμετρο θέρετρου: 760m n Υψηλότερο σημείο lift: 1995m

n Μεγαλύτερη διαδρομή: 7km n Συνολικά πίστες: 165km

n Μπλε (αρχάριοι): 20 n Κόκκινες (ενδιάμεσοι): 25

n Μαύρες (προχωρημένοι): 21 n Σύνολο lift: 54

n Καρεκλάκια: 30 n Συρόμενα t-bar: 15

n Κανόνια χιονιού: Ναι n Γόνδολες: 9

Page 5: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

4-5Astoria Kitzbuhel, 4*

Σε απόσταση 1,5 χλμ από το κέντρο της πόλης, το Astoria Kitzbuhel βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία απέναντι από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό. Το ξενοδοχείο παρέχει δωρεάν χώρο στάθμευσης και 76 δωμάτια τα περισσότερα εκ των οποίων βρίσκονται στην ανακαινισμένη πτέρυγα με εντυπωσιακή μοντέρνα διακόσμηση.Το Spa και το γυμναστήριο σας περιμένουν για χαλάρωση έπειτα από μία ημέρα στις πίστες. Το ξενοδοχείο προσφέρει καθημερινά μεταφορά με Shuttle bus που σας πηγαίνουν απευθείας στις πίστες.

Maria Theresia, 4*

Schwarzer Adler, 4*Το Schwarzer Adler είναι ένα boutique ξενοδοχείο στο κέντρο του χωριού και προσφέρει άψογο service και υπηρεσίες. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στη μοντέρνα – design και την country style διακόσμηση καθώς τα δωμάτια καλύπτουν όλα τα γούστα. Απολαύστε χαλάρωση και ευεξία στα 1000 τμ του προσεγμένου Black Spa, το οποίο διαθέτει εσωτερική πισίνα και μεγάλη γκάμα με θεραπείες. Αναζητήστε τις μοναδικές γεύσεις διεθνούς κουζίνας στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου, αλλά και πιο gourmet γεύσεις στο βραβευμένο a la carte εστιατόριο Neuwirt.

Στο κέντρο του χωριού και μόλις 600μ από το κεντρικό λιφτ του Hahnenkamm σας υποδέχεται το Maria Theresia με την μοναδική του παραδοσιακή τυρολέζικη διακόσμηση. Standard, superior και Junior suites, όλες οι κατηγορίες δωματίων υπόσχονται μία ευχάριστη διαμονή με ρουστίκ ξύλινη επίπλωση και όλες τις ανέσεις. Το ξενοδοχείο διαθέτει SPA για τις στιγμές χαλάρωσης με σάουνα, υδρομασάζ, χαμάμ, μασάζ και θεραπείες ομορφιάς. Ξεκινήστε με ένα ποτό στο lounge μπαρ κοντά στο τζάκι και ολοκληρώστε τη βραδιά σας με ένα απολαυστικό γεύμα στο εστιατόριο.

Weisses Rossl, 5*Το ρομαντικό και πολυτελές Weisses Rössl προσφέρει ευρύχωρα και προσφάτως ανακαινισμένα δωμάτια σε ένα από τα πιο ιστορικά κτίρια της περιοχής. Ο κλασικός διάκοσμος από μετάξι και σατέν σας ταξιδεύουν σε ένα παραμυθένιο περιβάλλον ενώ το παραδοσιακό εστιατόριο, με 600 χρόνια ιστορίας, σερβίρει τυρολέζικες σπεσιαλιτέ και εποχιακή κουζίνα. Παράλληλα, το ξενοδοχείο διαθέτει τη μοναδική βεράντα εστιατορίου στην παλιά πόλη. Η εσωτερική πισίνα και το Spa του ξενοδοχείου προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας μέσα από πληθώρα επιλογών για θεραπείες ομορφιάς.

Strasshofer, 3*Σε φανταστική τοποθεσία στο κεντρικό πεζόδρομου του Kitzbühel, το Strasshofer βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη γόνδολα και προσφέρει στους επισκέπτες του την ευκαιρία να απολαύσουν την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα του θέρετρου. Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας και γοητεία της παραδοσιακής διακόσμησής του, με χειροποίητα ξύλινα έπιπλα, συνθέτουν την απλή και αυθεντική εικόνα του ξενοδοχείου. Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε αυθεντικές τοπικές συνταγές της Αυστρίας.

Entstrasser, 3*Μικρό και γραφικό, το ξενοδοχείο Entstrasser απέχει μόλις 1.5χλμ από το κέντρο του χωριού και προσφέρει ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον σε κάθε ένα από τα 19 δωμάτιά του. Σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από το κεντρικό λιφτ του Hahnennkam, το ξενοδοχείο προσφέρει εύκολη πρόσβαση καθώς η στάση του ski bus είναι έξω από την πόρτα του. Πρόσφατα ανακαινισμένο το Entstras-ser προσφέρει δωμάτια με λιτή και ζεστή διακόσμηση. Τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι, δορυφορική τηλεόραση και χρηματοκιβώτιο.

Jagerwirt, 4*Το παραδοσιακό ξενοδοχείο Jagerwirt διατηρεί το γραφικό χαρακτήρα του για πάνω από 4 γενιές. Εδώ, σας υποδέχεται η παραδοσιακή ατμόσφαιρα, ο ξύλινος ρουστίκ διάκοσμος αλλά και το ζεστό καλωσόρισμα από τους τυπικούς Αυστριακούς ιδιοκτήτες. Βρίσκεται κοντά στο γήπεδο golf, σε ιδανική τοποθεσία για εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης και τις πίστες. Γνωστό για την εξαιρετική κουζίνα του με έμφαση στις τοπικές συνταγές, το όνομα “Jägerwirt” είναι, σε κάθε περίπτωση, συνώνυμο του καλού φαγητού. Το Spa προσφέρει όλες τις ανέσεις με εσωτερική πισίνα, τζακούζι και θεραπείες ομορφιάς.

Schloss Lebemberg, 5*Το Hotel Schloss Lebenberg προσφέρει υπέροχη θέα στο βουνό καθώς βρίσκεται σε αμφιθεατρική τοποθεσία πάνω από το Kitzbuhel. Η κλασσική τυρολέζικη επίπλωση στους προσεγμένους χώρους και στα 150 δωμάτια του ξενοδοχείου σας υπόσχονται μοναδική παραδοσιακή φιλοξενία. Χαλαρώστε στην όαση του SPA που διαθέτει εσωτερική πισίνα, σάουνα, ατμόλουτρο, σολάριουμ, γυμναστήριο και εξωτερική φινλανδική σάουνα με μοναδική θέα. Στο μπουφέ εστιατόριο του ξενοδοχείου θα γευθείτε αυστριακή κουζίνα με διεθνείς επιρροές και θα απολαύσετε νε πλούσια ποικιλία κρασιών.

Page 6: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

Seefeld, Austria

SeeFelDΤο ολυμπιακό χωρίο του Seefeld βρίσκεται σε μια γραφική τοποθεσία πάνω από την κοιλάδα Inn, μόλις 20 λεπτά από το Innsbruck. Περίπατοι στον πεζόδρομο και τα δρομάκια με τα κουκλίστικα ξύλινα σπίτια, βόλτες με παραδοσιακή άμαξα στο χιονισμένο χωριό, σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στις αυστριακές Άλπεις. Το resort θεωρείται παράδεισος των cross-country σκιέρ, αφού διαθέτει πάνω από 250 χλμ. πίστες και παραμένει ένα από τα ιδανικότερα για αρχάριους σκιέρ με πολλές επιλογές σε εύκολες πίστες. Για τους έμπειρους, δύσκολες κόκκινες στο Gschwandtkopf και Seefelderjoch και off piste πάνω από το τελεφερίκ του Haermelekopf.

Must Do: Μία εκδρομή στο Innsbruck ή το κοντινό χωριό Alpbach πραγματικά θα σας εντυπωσιάσει, ενώ άφθονη μπύρα, δυνατή μουσική και διάθεση πάρτυ στα μικρά chalet του χιονοδρομικού είναι ό,τι καλύτερο για την après ski ζωή. Για τις γευστικές αναζητήσεις σας προτείνουμε τη gourmet τοπική κουζίνα στο εστιατορίο Ritter Oswald Stube του ξενοδοχείου Klosterbraeu.

n Υψόμετρο θέρετρου: 1200m n Υψηλότερο σημείο lift: 2100m

n Μεγαλύτερη διαδρομή: 4km n Συνολικά πίστες: 36km

n Μπλε (αρχάριοι): 12 n Κόκκινες (ενδιάμεσοι): 8

n Μαύρες (προχωρημένοι): 3 n Σύνολο lift: 30

n Καρεκλάκια: 8 n Συρόμενα t-bar: 20

n Γόνδολες: 2 n Κανόνια χιονιού: Nαι

n Snow board park: Nαι

Page 7: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

St. Peter, 4*sup.Περιστοιχισμένο από ένα μεγάλο και πλούσιο κήπο, το Hotel St. Peter προσφέρει δωμάτια με κλασική επίπλωση και μπαλκόνι. Το ξενοδοχείο απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από τον κεντρικό πεζόδρομο του χωριού δίνοντας σας άμεση πρόσβαση στην καρδιά του εμπορικού κέντρου.Το εστιατόριο του Hotel St. Peter σερβίρει παραδοσιακή τυρολέζικη κουζίνα και διεθνή πιάτα ενώ παράλληλα διαθέτει μία εξαιρετική κάβα κρασιών. Το ξενοδοχείο διαθέτει εξαιρετικές εγκαταστάσεις Spa με τζακούζι, σάουνα με πανοραμική θέα, ατμόλουτρο, ντους υδροθεραπείας, σύγχρονο γυμναστήριο, θεραπείες μασάζ και σολάριουμ για στιγμές χαλάρωσης.

6-7

Astoria, 5*Σε μια πολύ όμορφη τοποθεσία κοντά στο κέντρο του χωριού το κομψό και πολυτελές Astoria διακρίνεται για την άνετη και ζεστή φιλοξενία του. Μόλις 600 μέτρα από το lift Geigenbühel προσφέρει άμεση πρόσβαση στις πίστες. Τα ευρύχωρα δωμάτια με την πολυτελή διακόσμηση και όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές ανέσεις σας υπόσχονται μοναδική διαμονή. Απολαύστε το πρωινό σας στην ηλιόλουστη ταράτσα με πλούσιο μπουφέ. Το βράδυ το δείπνο 5 πιάτων δημιουργικής κουζίνας θα καλύψει όλες τις γευστικές αναζητήσεις σας. Το εξαιρετικά ευρύχωρο Relax & Spa του Astoria διαθέτει μεγάλη πισίνα, μοναδικό σπήλαιο, τυρολέζικη “Stubensauna”, ατμόλουτρο βοτάνων, σιντριβάνι πάγου και ξαπλώστρες θερμότητας για την χαλάρωσή σας.

Klosterbrau, 5*Με την κρυφή του πολυτέλεια σε όλους τους χώρους του, δωμάτια διακοσμημένα με απαλά χρώματα και υφάσματα για βασιλική χαλάρωση, το ξενοδοχείο κόσμημα του Seelfeld σας υποδέχεται για μία διαμονή η οποία θα αποτυπωθεί στη μνήμη σας. Το Klosterbrau εκτός των λοιπών υπηρεσιών διαθέτει ένα υπέροχο wellness area για ένα ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων έπειτα από την χαλάρωση σας στη πισίνα, τη σάουνα ή το πανοραμικό jacuzzi. Επισκεφτείτε το πολυβραβευμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου που περιμένει για να ευχαριστήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες με παραδοσιακές τοπικές γεύσεις, διεθνείς σπεσιαλιτέ, gourmet κουζίνα και ένα εντυπωσιακό κελάρι 500 ετών με φημισμένα κρασιά από όλο το κόσμο!

Alpenpark, 4*sup.Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο οροπέδιο Seefeld στο Τυρόλο, ένα από τα ομορφότερα οροπέδια στις Άλπεις. Το Aktiv & Spa-Resort Alpenpark διαθέτει εξαιρετική κουζίνα, ευρύχωρα δωμάτια και ένα μεγάλο, πολυτελές κέντρο SPA. Απολαύστε αναζωογονητικά λουτρά και μασάζ, και συμβουλευτείτε την καταρτισμένη ομάδα ομορφιάς, η οποία προσφέρει μανικιούρ, θεραπείες προσώπου, αποτρίχωση, λασπόλουτρα και πακέτα περιποιήσεων με θαλάσσια φύκια. Το ταξίδι των γέυσεων αποτελεί υψηλή προτεραιότητα του ξενοδοχείου. Στον πρωινό μπουφέ θα βρείτε όλα όσα επιθυμεί η καρδιά σας, από γλυκές νοστιμιές έως οργανικά προϊόντα ενώ παράλληλα το εστιατόριο σερβίρει υπέροχη τυρολέζικη και διεθνή κουζίνα.

Central Hotel, 4*Το ξενοδοχείο Central είναι μια οικογενειακή επιχείρηση στην καρδιά του Seefeld, στις αρχές του πεζόδρομου, με πολλά καταστήματα, καφέ, μπαρ, καθώς και το καζίνο του Seefeld σε κοντινή απόσταση. Διακοσμημένα με ανοιχτόχρωμο ξύλο, όλα τα δωμάτια και διαμερίσματα είναι μοντέρνα και άνετα επιπλωμένα. To Spa του ξενοδοχείου Central-Therme προσφέρει ποικιλία από επιλογές μασάζ και θεραπειών ομορφιάς όπως αρωματικά ατμόλουτρα, φινλανδική σάουνα, γυμναστήριο, σολάριουμ και τζακούζι.Η καθημερινότητα στο Hotel Central, είναι μία εμπειρία απόλαυσης. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος αυτής της φιλόξενης οικογένειας που σίγουρα θα μετατρέψει τις διακοπές σας σε μία πραγματική εμπειρία απόλαυσης και χαλάρωσης.

Wellness Hotel Schonruh, 4*Κλασικό τυρολέζικο κτίριο με ρουστίκ γοητεία το Welness Hotel Schonruh είναι η επιτομή της οικογενειακής φιλοξενίας. Σε κεντρικό σημείο του χωριού, το ξενοδοχείο προσφέρει εύκολη πρόσβαση στον πεζόδρομο και τα καταστήματα που βρίσκονται σε απόσταση μόλις 300 μέτρων. Εύκολη είναι και η μετακίνηση από και προς τις πίστες αφού το ski bus έχει στάση έξω από το ξενοδοχείο. Άνετα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μία ευχάριστη διαμονή. Το ζεστό σπιτικό φαγητό με όμορφη ατμόσφαιρα, χαρακτηρίζει το εστιατόριο του ξενοδοχείο ενώ για τις ώρες χαλάρωσης και ξεκούρασης το ξενοδοχείο διαθέτει εσωτερική πισίνα και σάουνα.

Page 8: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

Zell Am See-Kaprun, Austria

zell AM See - KApruNΣτις όχθες μίας πανέμορφης λίμνης το Zell am See, με το μεσαιωνικό σκηνικό του και τα πέτρινα σοκάκια είναι από τα πιο ατμοσφαιρικά και γραφικά χιονοδρομικά κέντρα της Αυστρίας. Τα 130 χλμ πίστες της Europa Sportregion, που είναι το όνομα της περιοχής σκι, έχουν εύκολη πρόσβαση και δίνουν πολλές δυνατότητες σε αρχάριους και έμπειρους σκιερ. Ένα χωριό ιδανικό για οικογένειες καθώς προσφέρει πολλές επιλογές για τις ώρες εκτός πίστας με αρκετά εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα στα σοκάκια, αλλά και βόλτες στη παγωμένη λίμνη το χειμώνα.

Must Do: Στο Kaprun (Kitzsteinhorn) θαυμάστε τον παγετώνα από τα 3000 μετρά. Κάντε μία εκδρομή στο πανέμορφο Salzburg ή στο κοντινό Bad Gastein με τις ιαματικές πηγές για χαλάρωση και θεραπείες.

n Υψόμετρο θέρετρου: zell Am See: 762m, Kaprun: 775m

n Υψηλότεροo σημείο lift: 3029m

n Μεγαλύτερη διαδρομή: 8km n Συνολικά πίστες: 130km

n Μπλε (αρχάριοι): 31 n Κόκκινες (ενδιάμεσοι): 19

n Μαύρες (προχωρημένοι): 9 n Σύνολο lift: 55

n Καρεκλάκια: 18 n Συρόμενα t-bar: 24

n Γόνδολες: 13 n Κανόνια χιονιού: Nαι

Page 9: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

Salzburgerhof, 5*Το Salzburgerhof είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων και βρίσκεται σε μία από τις πιο όμορφες ορεινές περιοχές της Αυστρίας. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές Spa διακοπές καθώς και την δυνατότητα επιλογής για περισσότερα από 40 διαφορετικά σπορ συμπεριλαμβάνοντας golf, ορειβασία και φυσικά ski! H μοναδική πισίνα, ο εκπληκτικός κήπος, η ειδικά διαμορφωμένη παραλία στις όχθες της λίμνης, οι αμέτρητες θεραπείες spa και η gourmet κουζίνα με τοπικές λιχουδιές συνθέτουν τις αξέχαστες διακοπές σας στις Αυστριακές Άλπεις. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου είναι πλήρως εξοπλισμένα και προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση στο Internet, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και όλες τις απαραίτητες ανέσεις που αρμόζουν σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων.

8-9

Grand Hotel Zell Am See, 4*

Neue Post, 4*

Der Waldhof, 4*Το ξενοδοχείο Der Waldhof συνδυάζει την παράδοση με τις ανάγκες της σύγχρονης άνεσης και lifestyle. Τα δύο κτίρια από τα οποία αποτελείται το ξενοδοχείο ενώνονται υπογείως. Σε πολύ καλή τοποθεσία, μόλις 400 μέτρα από το κέντρο του χωριού και 250 μέτρα από τα lift, το Der Waldhof προσφέρει εύκολη πρόσβαση στις πίστες του σκι. Πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια καλύπτουν όλες τις ανάγκες για μία άνετη διαμονή.Το εστιατόριο του ξενοδοχείου προσφέρει θεματικά δείπνα, ενώ διοργανώνονται βραδιές animation και καραόκε για να δώσουν μία διαφορετική πινελιά στις βραδίες κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Ατμοσφαιρικό και αρχοντικό το Grand Hotel δεσπόζει ιδανικά τοποθετημένο σε μία χερσόνησο στις όχθες τις λίμνης Zell. Μόλις 100 μέτρα από τους πεζόδρομους του χωριού και με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική το ξενοδοχείο έχει εύκολη πρόσβαση στις πίστες καθώς η στάση του ski bus απέχει μόνο 50 μέτρα από το ξενοδοχείο. Δίκλινα και οικογενειακά δωμάτια με θέα το βουνό ή τη λίμνη, ευρύχωρο lobby με καφετέρια, kids club για τους μικρούς φίλους, club με live μουσική και πιάνο μπαρ συνθέτουν την πρόταση φιλοξενίας του Grand Hotel Zell Am See. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το πολύ καλό spa του ξενοδοχείου καθώς και την πανοραμική πισίνα στο κέντρο ευεξίας.

Το Neue Post είναι ένα παραδοσιακό ξενοδοχείο ακριβώς στο κέντρο του Zell am See και μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από το τελεφερίκ Zeller Bergbahn, το οποίο προσφέρει πρόσβαση στην περιοχή Schmittenhöhe. Πρόσφατα ανακαινισμένο, το ξενοδοχείο διαθέτει ευρύχωρα και άνετα δωμάτια εξοπλισμένα με πολλές παροχές για μία άνετη και παραδοσιακή διαμονή, ένα ζεστό και φιλόξενο lounge με τζάκι, δύο εστιατόρια με διεθνή κουζίνα, καθώς και SPA 1000 τμ. Το τελευταίο διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα με γυάλινη οροφή, τζακούζι, φινλανδική σάουνα, ατμόλουτρο, θεραπείες με υπέρυθρη ακτινοβολία, οξυγονοθεραπείες και μια αίθουσα χαλάρωσης δίπλα στον καταρράκτη για την απόλυτη απόλαυση και χαλάρωση κατά τη διαμονή σας.

Stadt Wien, 4*Απολαύστε ένα μοναδικό διάλλειμα από την καθημερινότητα σας και ανακαλύψτε την πληρότητα και την ηρεμία που προσφέρει το γαλήνιο τοπίο του Zell am See. Ζεστό, φιλόξενο και απέριττο το ξενοδοχείο αυτό βρίσκεται σε απόσταση 500 μέτρων από το κέντρο της πόλης σε έναν λόφο ο οποίος προσφέρεται για ski απευθείας από το ξενοδοχείο. Στα highlights του ξενοδοχείου συγκαταλέγεται το εξαιρετικό Spa το οποίο διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα με ενσωματωμένο τζακούζι ,παιδική πισίνα, Kneipp, μοναδικές θεραπείες, προγράμματα Yoga και μασάζ από εξειδικευμένο προσωπικό για την απόλυτη ξεκούραση σας έπειτα από το ski. Στις παρεχόμενες δραστηριότητες του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται: Amination και προγράμματα ενασχόλησης για τα παιδιά καθώς και αυστριακή κουζίνα και ειδικά υγιεινά μενού .

Glaserer Haus, 3*Ένα φιλικό, πρόσφατα ανακαινισμένο παραδοσιακό ξενοδοχείο, το Glaserer Haus βρίσκεται στο κέντρο του Zell am See, με εύκολη πρόσβαση στα lift και σε απόσταση 50μ. από την στάση του ski bus. Το ζεστό και φιλικό περιβάλλον σας προσκαλεί να απολαύσετε τους μοναδικούς χώρους του ξενοδοχείου καθώς και τα παραδοσιακά ξύλινα δωμάτια, τα περισσότερα εκ των οποίων διαθέτουν μπαλκόνι. Τα 20 δωμάτια διαθέτουν: στεγνωτήρα μαλλιών, καλωδιακή τηλεόραση, ασύρματο δωρεάν LAN ενώ ειδικά για την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τα εορταστικά γεύματα περιλαμβάνονται. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου προσφέρει αυστριακές τοπικές γεύσεις.

Page 10: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

Bad Gastein-Bad Hofgastein, Austria

bAD GASteiN – bAD hoFGASteiN Χειμωνιάτικο όνειρο με ένα γαλάζιο ουρανό πάνω από πλαγιές που καλύπτονται από απαλό χιόνι, καπνό από τις καμινάδες των ρουστίκ σκι σαλέ και ιππήλατα έλκηθρα με καμπανάκια να ηχούν χαρμόσυνα. Αυτό το όνειρο έχει ένα όνομα: Gastein Valley! Ορόσημο την περιοχής τα σπα με ιαματικές πηγές (όπως το Felsentherme) που προσφέρουν αναζωογονητικές και χαλαρωτικές θεραπείες αλλά και την καλύτερη ξεκούραση μετά το σκι. Τα 200 χιλιόμετρα των τεσσάρων περιοχών σκί (Stubnerkogel-Anger-tal-Schlossalm-Dorfgastein) κρύβουν μερικές από τις καλύτερες πίστες των Άλπεων.

Must Do: Μία βουτιά στα ζεστά ιαματικά νερά που έχουν οι εξωτερικές πισίνες των SPA με θέα τις χιονισμένες πλαγιές

n Υψόμετρο θέρετρου: 1000m n Υψηλότερο σημείο lift: 2690m

n Μεγαλύτερη διαδρομή: 8km n Συνολικά πίστες: 254km

n Μπλε (αρχάριοι): 16 n Κόκκινες (ενδιάμεσοι): 38

n Μαύρες (προχωρημένοι): 6 n Σύνολο lift: 49

n Καρεκλάκια: 19 n Συρόμενα t-bar :18

n Γόνδολες: 11 n Κανόνια χιονιού: Nαι

n Snowpark: Nαι

Page 11: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

10-11

Elizabethpark, 4*Το ιστορικό ξενοδοχείο στο κέντρο του Badgastein που προσφέρει της υπηρεσίες του από το 1882, χρωστάει το όνομά του σε ένα μικρό πάρκο που βρίσκεται πίσω από το ξενοδοχείο. Είναι διάσημο, καθώς πρόκειται για ένσ από τα πρώτα ξενοδοχεία της περιοχής που επισκέφθηκαν αρκετοί διάσημοι με σκοπό τη χαλάρωση στα γνωστά ιαματικά λουτρά που βρίσκονται δίπλα στο ξενοδοχείο. Διατηρώντας μέχρι και σήμερα την παραδοσιακή του αίγλη το εν λόγω ξενοδοχείο στοχεύει στο προσωποποιημένο service σε 24ωρη βάση. Το ξενοδοχείο διαθέτει εύκολη πρόσβαση στις πίστες του Ski καθώς η στάση του ski bus βρίσκεται απέναντι από το ξενοδοχείο. Τα 119 δωμάτια του ξενοδοχείου είναι μοντέρνα και διαθέτουν μεγάλα παράθυρα ή μπαλκόνι με θέα στην κοιλάδα.Το εστιατόριο του ξενοδοχείου προσφέρει τοπικές συνταγές και πανοραμική θέα στην κοιλάδα. Το Elizabethpark διαθέτει τη δική του εσωτερική πισίνα η οποία γεμίζει με τα νερά από τις θερμές ιαματικές πηγές της περιοχής. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν mini bar, δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, δορυφορική τηλεόραση με 30 διεθνή κανάλια, ραδιόφωνο, τηλέφωνο και γραφείο.

Apartmenthaus Mondi Holiday Belle Bellevue, 4*Το Mondi Holiday Bellevue βρίσκεται στο κέντρο του Bad Gas-tein, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το τελεφερίκ. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι και μία μικρή κουζίνα. Το ξενοδοχείο παρέχει ένα πολύ καλό Spa το οποίο περιλαμβάνει εσωτερική πισίνα 25τμ, τζακούζι, σάουνα, ατμόλουτρο, καθώς και παιδική πισίνα με νεροτσουλήθρα ενώ παράλληλα διατίθενται ιατρικές θεραπείες και περιποιήσεις για μασάζ.Τα όμορφα επιπλωμένα δωμάτια στο Mondi Holiday Bellevue είναι ευρύχωρα και προσφέρουν πανοραμική θέα στην οροσειρά Hohe Tauern.Στο εστιατόριο Jägerhäusl του ξενοδοχείου σερβίρεται παραδοσιακή αυστριακή κουζίνα με μεγάλη ποικιλία από εκλεκτά κρασιά. Το Bistro Bellevue σερβίρει πρωινό και δείπνο σε μπουφέ. Επίσης, οι επισκέπτες μπορούν να διασκεδάσουν παίζοντας μπόουλινγκ, μπιλιάρδο και πινγκ-πονγκ στο χώρο του ξενοδοχείου. Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου θα βρείτε ακόμη παιδική χαρά, εσωτερική αίθουσα παιχνιδιού, καθώς και υπηρεσία φροντίδας παιδιών, διαθέσιμη 5 ημέρες την εβδομάδα. Παρέχεται επίσης παιδικός εξοπλισμός για ski.

Mozart, 3*Οικογενειακό ξενοδοχείο που βρίσκεται στο κέντρο του διάσημου θέρετρου. Το art-nouveau κτίριο εναρμονίζεται απόλυτα με το περιβάλλον και το στυλ του Badgastein και σε συνδιασμό με την πολύ κεντρική τοποθεσία του, είναι ιδανικό για πρόσβαση στο κέντρο με τα καταστήματα και καφέ. Για όσους θέλουν να επισκεφτούν τα διάσημα λουτρά υπάρχει λεωφορείο προς τις ιαματικές πηγές – σπηλιές. Μπροστά από το ξενοδοχείο υπάρχει στάση του ski bus που προσφέρει πρόσβαση σε όλες τις πίστες ski της κοιλάδας. Οι χώροι του ξενοδοχείου είναι κλασικοί “αποπνέοντας” ένα άρωμα εποχής. Στη ίδια φιλοσοφία και τα 70 δωμάτια του ξενοδοχείου τα οποία είναι άνετα και προσφέρουν όλες τις ανέσεις. Το ξενοδοχείο διαθέτει μπαρ για τις ώρες χαλάρωσης, παραδοσιακή ταβέρνα με γεύσεις από την τοπική κουζίνα, αλλά και εστιατόριο με διεθνή κουζίνα. To ξενοδοχείο διαθέτει ιδιωτικό παρκιν για το αυτοκίνητο σας.Τα άνετα και όμορφα διακοσμημένα δωμάτια, διαθέτουν μπαλκόνι και είναι εξοπλισμένα με μπάνιο ή ντους, χρηματοκιβώτιο, τηλέφωνο και καλωδιακή τηλεόραση.

Grand Park, 5*Το Grand Park Hotel στο Bad Hofgastein είναι το ιδανικό μέρος για χαλάρωση καθώς συνδυάζει τις εξαιρετικές υπηρεσίες ενός πολυτελούς ξενοδοχείου με τη γνωστή ζεστασιά της αυστριακής φιλοξενίας. Βρίσκεται σε ειδυλλιακό σημείο στο κέντρο του χωριού δίπλα στο πάρκο Hohe Tauern. Τα 89 δωμάτια και σουίτες, πλήρως εξοπλισμένα τεχνολογικά, με πολυτελή διακόσμηση, ικανοποιούν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις και υπόσχονται μία ευχάριστη διαμονή. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι με υπέροχη θέα στην περιοχή. Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα από τα καλύτερα SPA της περιοχής με ιαματικές πηγές και καταπληκτικούς χώρους για θεραπείες. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό εγγυάται τη απόλυτη χαλάρωση και ευεξία. Μοιραστείτε αξέχαστες στιγμές με τους φίλους ή την οικογένεια σας καθώς το ξενοδοχείο προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων και διασκέδασης.Ο ζεστός χώρος του εστιατορίο, “πλημμυρίζει” με συνταγές από την αυστριακή κουζίνα που φτιάχνονται μόνο από τοπικά υλικά και το κελάρι του ξενοδοχείου το οποίο διαθέτει κρασιά από όλο τον κόσμο σας υπόσχονται μοναδικές γευστικές αναζητήσεις.

Page 12: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

Saalbach-Hinterglem, Austria

SAAlbACh – hiNterGleM Το Saalbach-Hinterglemm, είναι ένας παράδεισος για τους σκιέρ καθώς διαθέτει εξαιρετικό δίκτυο lift με 200 χιλιόμετρα από ηλιόλουστες πίστες που προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες για όλα τα επίπεδα σκι. Με δύο snow park είναι ιδανικό και για τους λάτρες του snowboard ενώ διαθέτει πολύ καλές σχολές σκι και εγκαταστάσεις ειδικές για παιδιά, αλλά και ξενοδοχεία που δίνουν άμεση πρόσβαση στις πίστες. Έντονη après ski και νυχτερινή ζωή καθώς υπάρχουν πολλά cosy μπαρ – κλαμπ και εστιατόρια με τοπική και διεθνή κουζίνα.

Must Do: Μία εκδρομή στο κοντινό Salzburg ή το Zell Am See

n Υψόμετρο θέρετρου: 1003m n Υψηλότερο σημείο lift: 2690m

n Μεγαλύτερη διαδρομή: 7km n Συνολικά πίστες: 200km

n Μπλε (αρχάριοι): 27 n Κόκκινες (ενδιάμεσοι): 29

n Μαύρες (προχωρημένοι): 5 n Σύνολο lift: 56

n Καρεκλάκια: 16 n Συρόμενα t-bar 23

n Γόνδολες: 15 n Κανόνια χιονιού: Nαι

n Snowpark: Nαι

Page 13: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

Alpine Palace, 5*Στο κέντρο του Hinterglemm, στους πρόποδες του Reiterkogel με άμεση πρόσβαση στο Saalbach Hinterglemm Ski Circus θα βρείτε το Alpine Palace New Balance Luxury Resort. Η πολυτέλεια δεν γνωρίζει σύνορα στα δωμάτια και τους χώρους του ξενοδοχείου. Πολύ φιλικό για τα παιδιά, το ξενοδοχείο διαθέτει 350τμ play-room – ειδικό χώρο, σινεμά, παιδικά μενού, υπηρεσία baby sit-ting και κατά τη διάρκεια του δείπνου, wellness, προγράμματα animation, θεραπείες ομορφιάς, γαστρονομικές λιχουδιές και πολλά άλλα. Στα 2000τμ του Spa θα βρείτε πολλούς χώρους χαλάρωσης καθώς το κέντρο σπα διαθέτει μια εξωτερική πισίνα, σάουνα, ρωμαϊκό ατμόλουτρο και χώρους χαλάρωσης με σαλόνια με κρεβάτια νερού. Υπάρχει επίσης μια αλπική παραλία, μια εξωτερική πισίνα με θαλασσινό νερό, ένα εξωτερικό τζακούζι και μια καμπίνα σάουνας με ξύλα και θέα στο βουνό που κόβει την ανάσα.Στο παραδοσιακό εστιατόριο Bürgerstube και στο άνετο Rauch-kuchel μπορείτε να απολαύσετε γαστριμαργικές νοστιμιές. Υπάρχει επίσης, ένα κελάρι κρασιών, ένα ηλιόλουστο αίθριο, ένας χειμερινός κήπος, ένα κοκτέιλ μπαρ και το Sky Bar.

12-13

Alpenhotel Saalbach, 4*

Post, 4*Πρόσφατα ανακαινισμένο και με κομψή διακόσμηση, το ξενοδοχείο Post προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες και όλη τη γοητεία μιας οικογενειακής επιχείρησης.Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά του Saalbach με άμεση πρόσβαση στα καταστήματα, τα εστιατόρια και στα lifts τα οποία βρίσκονται σε απόσταση150 μέτρων.Για πάνω από 550 χρόνια το Post είναι γνωστό για την φιλοξενία που προσφέρει και τη ζεστή υποδοχή στα 47 όμορφα δωμάτια – σουίτες και junior σουίτες.Το εστιατόριο του ξενοδοχείου προσφέρει δείπνο 5 πιάτων και ειδικά μενού για παιδιά ενώ υπάρχουν και θεματικές βραδιές για την βραδινή σας διακέδαση. Το ξενοδοχείο διαθέτει εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο, σάουνα, χαμάμ, θεραπείες ομορφιάς και μασάζ.Απολαύστε θαυμάσια διατηρημένες πίστες συνολικής έκτασης 200 χιλιόμετρων οι οποίες περιλαμβάνουν παιδικές καθώς και μεγαλύτερης τεχνικής δυσκολίας πίστες που καταλήγουν στο κέντρο του Saalbach.

Το πολυτελές Alpenhotel Saalbach - χτισμένο σε Αλπικό στυλ, και με πολλές ξύλινες επιφάνειες, βρίσκεται στο κέντρο του χωριού και σε απόσταση αναπνοής από τα καταστήματα. Το ξενοδοχείο προσφέρει άμεση πρόσβαση στις πίστες καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο λιφτ Schattberg, σε απόσταση μόλις 150 μέτρων. Τα 96 δωμάτια και οι σουίτες με ξύλινη επίπλωση διαθέτουν τηλεόραση, ραδιόφωνο, χρηματοκιβώτιο, mini bar, στεγνωτήρα μαλλιών, τηλέφωνο, και υψηλής ταχύτητας ασύρματο δίκτυο Internet. Οι σουίτες διαθέτουν επιπλέον καθιστικό, τζακούζι και σε ορισμένες περιπτώσεις, ένα παραδοσιακό τζάκι. Τα 5 διαφορετικά εστιατόρια του ξενοδοχείου προσφέρουν μεγάλο φάσμα γευστικών επιλογών (Ιταλική, Μεξικάνικη, Ασιατική, διεθνή και τοπική κουζίνα) ενώ υπάρχουν 2 bars και ζωντανή μουσική για να δώσουν μια διαφορετική πινελιά Στο Spa του ξενοδοχείου θα βρείτε εσωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ, υδρομασάζ, θεραπείες ομορφιάς και μασάζ για να σας χαρίσουν ευεξία και χαλάρωση. Τέλος το ξενοδοχείο διαθέτει Playroom για την απασχόληση και τη διασκέδαση των μικρών μας φίλων.

Eva Paradise, 4*Ένα όμορφο, μοντέρνο και εντυπωσιακό ξενοδοχείο 4 αστέρων στο πανέμορφο χωριό Saalbach της Αυστρίας. Η τοποθεσία του Eva Paradise είναι εξαιρετική καθώς βρίσκεται ακριβώς στον κεντρικό πεζόδρομο του χωριού. Το lobby του ξενοδοχείου είναι άνετο και το προσωπικό θα σας υποδεχτεί με τον πιο φιλόξενο και ευγενικό τρόπο. Τα δωμάτια έχουν ονομαστεί με μία σειρά από διάσημα γυναικεία αρώματα. Οι έντονοι χρωματισμοί των δωματίων κάνουν τη διακόσμηση μοναδική. Παράλληλα, πολύ σημαντικό για τους φαν του σκι είναι το γεγονός ότι το συγκεκριμένο κατάλυμα είναι σε απόσταση αναπνοής από τα lifts καθιστώντας το αναμφισβήτητα ως ένα από τα πιο περιζήτητα Ski Hotel στην πόλη του Saalbach.Το ξενοδοχείο αποτελεί την υλοποίηση ενός πανέμορφου concept με στόχο την καλύτερη διαμονή σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές του κόσμου. Στο Vitality Center, το Spa, του ξενοδοχείου το υγρό στοιχείο η ζεστασιά και ηρεμία αποτελούν καταφύγιο με στόχο την απόλυτη χαλάρωση και ευεξία σας. Εδώ θα βρείτε ολοκληρωμένες προτάσεις μασάζ, θεραπείες για όλο το σώμα από εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και αισθητικούς για την απόλυτη περιποίηση σας.

Page 14: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

Courchevel, France

CourCheVelΑποθέωση της χλιδής, στο πιο glamorous χιονοδρομικό κέντρο των Άλπεων. Το jet set όλου του κόσμου επισκέπτεται κάθε χρόνο την Courchevel όχι μόνο για τα απόλυτο rich & famous lifestyle αλλά και για τα 600 χιλιόμετρα πίστας (Trois Valles) που την κάνουν τη μεγαλύτερη περιοχή σκι στον κόσμο. Γνωστοί οίκοι μόδας όπως οι Burberry, Dior, Escada, Armani, Ralph Lauren, Cartier, Bulgari, Hermes και πολλοί άλλοι έχουν τα καταστήματά τους στο διάσημο χωριό, ενώ exclusive resorts ή πολυτελή chalet προσφέρουν υψηλού επιπέδου διαμονή. H Courchevel που χωρίζεται σε 3 επίπεδα (1550, 1650, 1850) προσφέρει άμεση πρόσβαση στις πίστες από τα περισσότερα ξενοδοχεία (σκι in/out).

Must Do: Heli – skiing (πτώση από ελικόπτερο σε πλαγιές χωρίς πρόσβαση), δείπνο αστεριών Michelin στα εστιατόρια “La Chabichou” & Bateau Ivre ενώ αξίζει μία επίσκεψη στο Il Vino.

n Υψόμετρο θέρετρου: 1850m n Υψηλότερο σημείο lift: 3245m

n Μεγαλύτερη διαδρομή: 8km n Συνολικά πίστες: 600km

n Πράσινες (αρχάριοι): 47 n Μπλε (εύκολες): 135

n Κόκκινες (ενδιάμεσοι): 119 n Μαύρες (προχωρημένοι): 33

n Σύνολο lift: 287 n Καρεκλάκια: 28

n Συρόμενα t-bar: 53 n Κανόνια χιονιού: Ναι

n Γόνδολες/τελεφερίκ/οδοντωτός: 29/2/57

Page 15: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

14-15

Annapurna, 5*

La Sivoliere, 5*

Les Airelles, 5*Στην περιοχή Jardin Alpin και με άμεση πρόσβαση στις πίστες, σας περιμένει το πολυτελές Les Airelles. Τοιχογραφίες και υφάσματα ειδικά σχεδιασμένα για το ξενοδοχείο, καθώς και εξαιρετική κουζίνα συμπληρώνουν την εμπερία της διαμονής στο ξενοδοχείο αυτό.Τρία εστιατόρια θα καλύψουν τις γευστικές σας αναζητήσεις με gour-met προτάσεις από την τοπική κυρίως κουζίνα. Το SPA “Valmont pour les Airelles” σας προσκαλεί να απολαύσετε την απόλυτη χαλάρωση με: μασάζ, πισίνα, σπήλαιο χιονιού, υδρομασάζ, χαμαμ, κομμωτήριο και πολλές ακόμη υπηρεσίες και δραστηριότητες. Από τα μέσα Δεκεμβρίου έως τέλος Ιανουαρίου η ταράτσα του ξενοδοχείου μετατρέπεται σε ιδιωτικό παγοδρόμιο.

To Annapurna αποτελεί ένα πολυτελές, μοντέρνο ξενοδοχείο 5 αστέρων, σε ιδανική τοποθεσία στα 1.900 μέτρα υψόμετρο στην περιοχή Pralong στη Courchevel 1850. Το ξενοδοχείο προσφέρει μοναδικές δραστηριότητες οι οποίες περιλαμβάνουν μασάζ, τζακούζι, μπιλιάρδο, Playroom και ειδικά διαμορφωμένους χώρους για τα παιδιά. Τα πολυτελή και φιλόξενα δωμάτια προσφέρουν άνετη φιλοξενία. Στο κεντρικό εστιατόριο μπορείτε να περιπλανηθείτε σε τοπικές αλλά και διεθνείς γεύσεις ενώ σε ημέρες που το επιτρέπει ο καιρός μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας στην βεράντα. Οι μελωδίες του πιανίστα στο Lobby συνοδεύουν το ποτό σας δίπλα στο υπέροχο τζάκι.

Le Chabichou, 4*Απολαύστε την ηρεμία του βουνού και την φύση που περιβάλλει το πανέμορφο La Chabichou στο Courchevel. Αφεθείτε στην διακριτική πολυτέλεια, την ζεστασιά του ξύλου, το οικογενειακό κλίμα και την μοναδική άνεση που προσφέρει το ξενοδοχείου.Το La Chabichou παρέχει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις που θα εγγυηθούν μια ευχάριστη και αξέχαστη διαμονή. Το εστιατόριο έχει βραβευθεί με 2 αστέρια Michelin και σίγουρα θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες. Επιπλέον, το So Quartz Spa σας προσκαλεί να ζήσετε την μοναδική εμπειρία στα χέρια των εξειδικευμένω θεραπευτών απολαμβάνοντας ρεφλεξολογία, σιάτσου και πληθώρα προτάσεων για μασάζ. Το Spa διαθέτει σάουνα, υδρομασάζ / τζακούζι και χαμάμ.

Το La Sivoliere δεν αποτελεί ένα συνηθισμένο ξενοδοχείο αλλά ένα ονειρεμένο chalet χτισμένο από πέτρα και ξύλο σε ειδυλλιακή τοποθεσία ανάμεσα σε πευκόφυτη έκταση, σε μια ήσυχη περιοχή στα 1850 μέτρα υψόμετρο. Στα 26 δωμάτια, 13 σουίτες και δύο πολυτελές διαμερίσματα το La Sivolière συνδυάζει τη γοητεία, το καλό γούστο και καλαισθησία και σας κάνει να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε στο δικό σας προσωπικό chalet. Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Το La Sivolière διαθέτει επίσης εσωτερική πισίνα, χαμάμ και ένα χώρο χαλάρωσης όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα μασάζ έπειτα από τις εξορμήσεις σας για ski στις γειτονικές πλαγιές.

Le New Solarium, 3* sup.Στην καρδιά του Jardin Alpin (1850), με εξαιρετική θέα προς την κοιλάδα και άμεση πρόσβαση στις πίστες, σας υποδέχεται το Le New Solarium. Τα 70, μοντέρνα διακοσμημένα, δωμάτια προσφέρουν άνεση και όλες τις απαραίτητες τεχνολογικές παροχές. Το ξενοδοχείο διαθέτει Spa το οποίο περιλαμβάνει πισίνα, σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο, μασάζ, και θεραπείες ομορφιάς. Υπάρχει επίσης κέντρο σκι και κατάστημα για αγορές ή ενοικίαση εξοπλισμού. Highlight αποτελεί το παραδοσιακό γαλλικό εστιατόριο με υπέροχη θέα στο Jardin Alpin. Στην ταράτσα του ξενοδοχεόυ υπάρχουν ξαπλώστρες για να απολαύσετε τις ηλιόλουστες ημέρες και υπέροχη θέα στο χωριό είτε για ποτά ή φαγητό έως αργά το απόγευμα

Des Neiges, 4*Το ξενοδοχείο Des Neiges βρίσκεται στην περιοχή Bellecôte, σε υψόμετρο 1850 μέτρα και προσφέρει μια χαλαρή και πολυτελή ατμόσφαιρα από το 1953. Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στο θέρετρο και φημίζεται για την κομψότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Τα 48 του δωμάτια ανακαινίζονται κάθε χρόνο και προσφέρουν εξαιρετική θέα. Τα δωμάτιά είναι κομψά επιπλωμένα και διαθέτουν εξοπλισμό κορυφαίας τεχνολογίας. Το εστιατόριο L’Orchidee με την κομψή του διακόσμηση και τα μεγάλα παράθυρα είναι λουσμένο από φυσικό φως. Εδώ θα βρείτε ευρηματικές συνταγές από τη γαλλική κουζίνα: μια πραγματική συμφωνία των γεύσεων. Το ξενοδοχείο διαθέτει εσωτερική πισίνα, χαμάμ και υπηρεσίες μασάζ.

Page 16: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

Megeve, France

MeGeVeΡουστίκ και γραφική η Megeve με πανέμορφα ξύλινα σαλέ, διατηρεί το χαρακτήρα της στο πέρασμα του χρόνου και είναι ίσως το πιο όμορφο χωριό – χιονοδρομικό των Άλπεων. Η χαλαρή της διάθεση θα σας προτρέψει σε αρκετές βόλτες στο κέντρο του χωρίου και θα ξυπνήσει γευστικές αναζητήσεις στην gourmet τοπική κουζίνα.

Must Do: Spa στο Fermes De Marie, δοκιμάστε τις δημιουργίες του Chef Emmanuel Renaut στο βραβευμένο με αστέρι Michellin Flocons De Sel.

n Υψόμετρο θέρετρου: 1100m n Υψηλότερο σημείο lift: 2350m

n Μεγαλύτερη διαδρομή: 3km n Συνολικά πίστες: 325km

n Πράσινες (αρχάριοι): 23 n Μπλε (εύκολες): 41

n Κόκκινες (ενδιάμεσοι): 54 n Μαύρες (προχωρημένοι): 17

n Σύνολο lift: 76 n Καρεκλάκια: 28

n Συρόμενα t-bar: 42 n Κανόνια χιονιού: Ναι

n Γόνδολες/τελεφερίκ/οδοντωτός: 6

Page 17: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

16-17

Mont Blanc, 4*

Alpaga, 4*

Les Fermes De Marie, 4*Μοναδικό και exclusive το ξενοδοχείο Les Fermes de Marie βρίσκεται κοντά στο κέντρο του χωριού και απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από τον πεζόδρομο και τα καταστήματα. Διακοσμημένο σε τυπικό στυλ Σαβοΐας το Les Fermes De Marie διαθέτει άνετα δωμάτια με την αίσθηση chalet. Το παραδοσιακό εστιατόριο του ξενοδοχείου προσφέρει πολλές επιλογές σε εποχιακά πιάτα με τοπικά υλικά και συνταγές. Οι επισκέπτες έχουν στη διάθεσή τους το γυμναστήριο του ξενοδοχείου και την πισίνα. Το Pure Altitude Spa προσφέρει αναζωογονητικές και χαλαρωτικές περιποιήσεις. Τέλος, οι επισκέπτες μπορούν ένα απολαύσουν ένα ποτό κοντά στο τζάκι μέχρι να αποφασίσουν πού θα γευματίσουν.

Ιδανικά τοποθετημένο μόλις λίγα μέτρα από την εκκλησία του χωριού το πολυτελές Mont Blanc αποτελεί διαχρονικό πόλο έλξης για τους επισκέπτες της Megeve που αναζητούν διαμονή έναν χώρο εκλεπτυσμένο, πολυτελή και φιλόξενο. Το ξενοδοχείο προσφέρει άμεση πρόσβαση στις πίστες καθώς τα lift είναι δίπλα στο ξενοδοχείο. Οι μοναδικές συνταγές από την παραδοσιακή τοπική κουζίνα σε συνδιασμό με τη γευσιγνωσία σε τοπικά κρασιά και τυριά συνθέτουν ένα μοναδικό gourmet ταξίδι γεύσεων στα εστιατόρια του ξενοδοχείου. Το SPA του ξενοδοχείου αποτελεί μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας ενώ παράλληλα αποτελεί ένα από τα καλύτερα spa στη Megeve.

Chalet St. George, 4*Το chalet - ξενοδοχείο Saint-Georges βρίσκεται στο κέντρο του χωριού ακριβώς απέναντι από το κεντρικό lift Chamois και προσφέρει άμεση πρόσβαση στις πίστες. Τα 24 δωμάτια και σουίτες είναι πλήρως εξοπλισμένα με σύγχρονες ανέσεις ενώ ορισμένα διαθέτουν το δικό τους μπαλκόνι. Τα εστιατόρια του ξενοδοχείου προσφέρουν γαλλική κουζίνα αλλά και ψαρικά. Το Chalet διαθέτει lounge – καφέ με τζάκι, ιδανικό για χαλάρωση μετά από μια μεγάλη μέρα στις πλαγιές. Περιποιήσεις ομορφιάς και ευεξίας αλλά και μασάζ προσφέρονται από το SPA του ξενοδοχείου ενώ παράλληλα το ξενοδοχείο διαθέτει ειδικούς χώρους και για τους μικρούς μας φίλους.

Το πολυτελές ξενοδοχείο Alpaga 4* προσφέρει δωμάτια, διαμερίσματα και παραδοσιακά chalet που φιλοξενούν έως και 12 άτομα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία, λίγο έξω από το κέντρο της Megeve σε μια καταπράσινη περιοχή και προσφέρει εξαιρετική θέα στo βουνό και τις πίστες. Τα διαμερίσματα και chalet είναι πλήρως εξοπλισμένα και διαθέτουν κουζίνα με όλες τις απαραίτητες συσκευές ενώ παράλληλα, το ξενοδοχείο διαθέτει και το εστιατόριο L Alpaga με γευστική τοπική κουζίνα. Στο Spa του Alpaga θα αφεθείτε στα χέρια των ειδικών για θεραπείες ομορφιάς ή απλα θα απολαύστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στην εσωτερική πισίνα και το χαμάμ.

Au Vieux Moulin, 3*Πρόσφατα ανακαινισμένο και ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία της Me-geve, διαχρονικό και με τυπικό γραφικό στυλ Σαβοΐας, το ξενοδοχείο Au Vieux Moulin προσφέρει άνετη διαμονή σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Βρίσκεται στο κέντρο του χωριού και πολύ κοντά στα καταστήματα και τον πεζόδρομο, ενώ παράλληλα προσφέρει άμεση πρόσβαση στα lift και τη γόνδολα Chamois η οποία σας ανεβάζει στις πίστες που αγγίζουν το υψόμετρο των 2350 μέτρων. Το εξαιρετικό εστιατόριο του ξενοδοχείου ακολουθεί πιστά τα υψηλά στάνταρντ της γαλλικής κουζίνας προσφέροντας τοπικές λιχουδιές.Για στιγμές χαλάρωσης το ξενοδοχείο διαθέτει σάουνα, μασάζ και γυμναστήριο.

Le Lodge Park, 4*Το Le Lodge Park αποτελεί ένα chalet - ξενοδοχείο φτιαγμένο από ξύλο και πέτρα καθώς έχει χτιστεί σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική ξύλινης κατοικίας της Σαβοΐας. Η προνομιακή του τοποθεσία προσφέρει άμεση πρόσβαση στο τελεφερίκ και το κέντρο του χωριού. Με βαριά ξύλινη διακόσμηση σαν να είναι βγαλμένο από παραμύθι, το Le Lodge Park προσφέρει διαμονή με χαρακτήρα και άποψη αναδεικνύοντας την τοπική φιλοξενία. Το ξενοδοχείο διαθέτει μπαρ στην ανοιχτή θερμαινόμενη βεράντα με εξαιρετική θέα, ενώ η γαλλική κουζίνα έχει τη τιμητική της και συνοδεύεται άψογα με την μεγάλη λίστα κρασιών. που διαθέτει το εστιατόριο.

Page 18: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

Val d’Isere, France

VAl D’iSereΜπαρόκ σκηνικό, gourmet διάθεση και κονσέρτα κλασικής μουσικής. Η Val D’ Isere συνδυάζει class με μπόλικη αδρεναλίνη στα 300 χιλιόμετρα πίστες που διαθέτει μαζί με την Tignes. Πολλά events κατά τη διάρκεια της χειμερινής σεζόν, παγοδρόμιο-λίμνη στο κέντρο του χωριού, γευσιγνωσία με παρασκευή Γαλλικών τυριών και μαθήματα ζαχαροπλαστικής. Η chill out διάθεση στα μπαράκια του χωριού χαρακτηρίζει τη νυχτερινή ζωή.

Must do: Μία νύχτα σε Igloo, δοκιμάστε τις δυνατότητές σας στην ολυμπιακή πίστα Bellerarde και να κάντε ελκηθροδρομίες με χάσκι.

n Υψόμετρο θέρετρου: 1850m n Υψηλότερο σημείο lift: 3450m

n Μεγαλύτερη διαδρομή: 10km n Συνολικά πίστες: 300km

n Μπλε (αρχάριοι): 61 n Κόκκινες (ενδιάμεσοι): 46

n Μαύρες (προχωρημένοι): 25 n Σύνολο lift: 90

n Καρεκλάκια: 45 n Συρόμενα t-bar: 34

n Κανόνια χιονιού: Ναι

n Γόνδολες/ τελεφερίκ/οδοντωτός: 4/5/2

Page 19: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

Tsanteleina, 4*

Les Barmes De Lours, 5*Το πολυτελές ξενοδοχείο Les Barmes De Lours βρίσκεται στους πρόποδες της Ολυμπιακής πίστας Bellevarde και προσφέρει εκπληκτική θέα στη Val d’ Isere. Η παραδοσιακή του αρχιτεκτονική συνδιάζεται άψογα με τις εκλεπτυσμένες υπηρεσίες που αρμόζουν στο πρώτο ξενοδοχείο 5 αστέρων της περιοχής.Οι διάφοροι τύποι των 49 δωματίων και των 27 σουιτών, με θεματική διακόσμηση, προσφέρουν πολυτελή διαμονή ενώ τα δύο καταπληκτικά εστιατόρια με τοπικές σπεσιαλιτέ φροντίζουν για τις γευστικές “ανησυχίες” κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Το ξενοδοχείο παρέχει SPA 800τμ. με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, θεραπείες ομορφιάς και μασάζ ιδανικά για την χαλάρωσή σας τις ώρες εκτός πίστας.

Le Blizzard, 5*Στην καρδιά του θερέτρου και σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από τις πλαγιες και τα lifts, το Le Blizzard σας υποδέχεται για μια μοναδική διαμονή. Ξύλινο εξωτερικά και με ζεστή εσωτερική διακόσμιση, το ξενοδοχείο αυτό προσφέρει ένα μοναδικά φιλόξενο περιβάλλον. Τα ευρύχωρα δωμάτια, από standard έως suites, πρόσφατα ανακαινισμένα και με chic διακόσμηση, προσφέρουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις. Γευθείτε τις σπεσιαλιτέ της Σαβοΐας στα δύο εστιατόρια του ξενοδοχείου και χαλαρώστε στο σπα με τη μοναδική εσωτερική – εξωτερική πισίνα δίπλα στις πίστες και υπηρεσίες όπως τζακούζι, χαμάμ, μασάζ και θεραπείες ομορφιάς.Για τους νεότερους φαν του Ski το προσωπικό είναι στη διάθεσή σας για να προγραμματίσει μαθήματα Ski.

Κεντρικό ξενοδοχείο με στιλάτη διακόσμηση, το Tsanteleina προσφέρει άμεση πρόσβαση στο χωριό και τις πίστες. Τα ευρύχωρα δωμάτια διακοσμημένα με γήινες αποχρώσεις διαθέτουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις και μπαλκόνι με θέα στο χωριό και τις πίστες. Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα εξαιρετικό εστιατόριο με ποικιλία γεύσεων ενώ ανάμεσα στα highlights συγκαταλέγεται η βραδιά θαλασσινών κάθε Παρασκευή και ο μπουφές γλυκών κάθε Τετάρτη απόγευμα. Το Pure Spa σας ταξιδεύει και αναλαμβάνει την ευεξία και χαλάρωσή σας καθώς διαθέτει γυμναστήριο, εσωτερική πισίνα, τζακούζι, χαμάμ και σάουνα. Επίσης, η εξειδικευμένη ομάδα θεραπευτών προσφέρει μεγάλη ποικιλία θεραπειών όπως σιάτσου, ayuverda, ρεφλεξολογία καθώς και μοναδικές θεραπείες ομορφιάς από την Decleor.

L’ Aigle Des Neiges, 4*Το L’ Aigle des Neiges είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά του παλιού χωριού, πολύ κοντά στις πίστες και σε υψόμετρο 1.850 μέτρων. Παντρεύοντας την παραδοσιακή με την μοντέρνα αρχιτεκτονική και με υλικά όπως το ξύλο και η πέτρα το Hotel L’Aigle des Neiges προσφέρει ευρύχωρα δωμάτια με σύγχρονες ανέσεις. Τα 109 δωμάτια σε φυσικούς τόνους σας υποδέχονται για μία άνετη και ζεστή διαμονή.Τα δύο εστιατόρια του ξενοδοχείου προσφέρουν δημιουργίες της τοπικής κουζίνας με γκουρμε αναζητήσεις ενώ στο lounge μπορείτε να απολαύσετε μία ζεστη σοκολάτα δίπλα στο τζάκι. Το ξενοδοχείο επίσης, διαθέτει εσωτερική πισίνα, χαμάμ, υδρομασάζ και περιποιήσεις ομορφιάς στο SPA που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του.

Le Sorbiers, 3*Το Le Sorbiers είναι ένα μοντέρνο ξενοδοχείο σε στύλ παραδοσιακού ξύλινου σαλέ. Η θέση του ξενοδοχείου είναι ιδανική καθώς βρίσκεται κοντά στο κέντρο του χωριού και ελάχιστα μόλις λεπτά από τις διασημότερες πίστες της περιοχής. Το Le Sorbiers προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις εγγυώντας μία πολύ ευχάριστη διαμονή με θέα τις Άλπεις. Τα πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια διαθέτουν Jacuzzi ενώ κυρίαρχο στοιχείο της διακόσμησης είναι ο συνδυασμός των ξύλινων και των πέτρινων επιφανειών. Το πολύ καλό σέρβις και η ζεστή φιλοξενία είναι είναι τα συστατικά μίας εμπειρίας που θα μείνει αξέχαστη σε κάθε φιλοξενούμενο. Το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο, bar, σάουνα, Wi-Fi πρόσβαση στο internet, δορυφορική και parking.

Le Samovar, 3*Το Le Samovar βρίσκεται στις παρυφές των πιστών του Val d’Isère και μόλις 30 μέτρα από τα λιφτ του σκι, ακριβώς απέναντι από το τελεφερίκ Furnival. Το παραδοσιακό αυτό ξενοδοχείο με κλασική διακόσμηση προσφέρει προσωποποιημένο σέρβις και 21 άνετα δωμάτια με ορεινή διακόσμηση και μοντέρνα επίπλωση με στιλ των Άλπεων. Ορισμένα από τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στο βουνό αλλά όλα προσφέρουν δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο internet.Απολαύστε χαλαρωτικές στιγμές κάθε στιγμή της ημέρας στο τζάκι του lounge bar του ξενοδοχείου καθώς και τοπικές γεύσεις στο εστιατόριο ενώ για την χαλάρωσή σας επιλέξτε ανάμεσα στη σάουνα και το τζακούζι. Το ξενοδοχείο διαθέτει ιδιωτικό parking για την στάθμευση των αυτοκινήτων των πελατών.

18-19

Page 20: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

Chamonix, France

ChAMoNiXΣτους πρόποδες του διάσημου Mont Blanc, το Chamonix αποτελεί διαχρονική αξία για τους λάτρεις του ski. Πολλά εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια και μπαρ κρατούν υψηλό το επίπεδο της apres ski ζωής. Παρά το χαμηλό υψόμετρο του χωριού (1035 μ.), το 90% της περιοχής σκι βρίσκεται πάνω από τα 2000 μ., προσφέροντας εγγυημένο χιόνι για όλη τη χειμερινή περίοδο. Εκτός από το σκι, την ορειβασία ή την πεζοπορία, το Chamonix προσφέρει επίσης και άλλα αξιοθέατα, όπως τα σπήλαια πάγου στο Mer de Glace ή την παγκοσμίου φήμης «θάλασσα του πάγου» που είναι 7 χλμ. και κινείται 70 μ. τον χρόνο, που είναι καλές προτάσεις για ημερήσια εκδρομή.

Must Do: Ανακαλύψτε το Mer de Glace με το γραφικό οδοντωτό σιδηρόδρομο του Montenvers ή πάρτε το υψηλότερο cable car της Ευρώπης προς την κορυφή του Aiguille du Midi και κάντε μία βόλτα με το Tramway du Mont-Blanc, το υψηλότερο οδοντωτό σιδηρόδρομο της Γαλλίας.

n Υψόμετρο θέρετρου: 1035m n Υψηλότερο σημείο lift: 3777m

n Μεγαλύτερη διαδρομή: 24km n Συνολικά πίστες: 262km

n Μπλε (αρχάριοι): 51 n Κόκκινες (ενδιάμεσοι): 190

n Μαύρες (προχωρημένοι): 21 n Σύνολο lift: 230

n Καρεκλάκια: 18 n Συρόμενα t-bar: 32

n Κανόνια χιονιού: Ναι

n Γόνδολες/τελεφερίκ/οδοντωτός: 13

Page 21: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

Les Balcons Du Savoie, 4*

Le Prieure, 3*

Le Hameau Albert 1er, 4*Ένα από τα κλασικά και πιο γνωστά ξενοδοχεία του Chamonix, το Le Hameau Albert 1er προφέρει ποιοτικές υπηρεσίες σε έναν πολυτελή συνδυασμό κλασικής και design διακόσμησης. Βρίσκεται πολύ κοντά στην καρδιά του θερέτρου και διαθέτει mini bus για τις μεταφορές σας στο κέντρο ή τις πίστες. Το φημισμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου Albert 1er έχει βραβευθεί με 2 αστέρια Michelin. Ο chef Pierre Maillet δημιουργεί πιάτα από τη παραδοσιακή γαλλική κουζίνα διαλέγοντας και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα τοπικά υλικά. Εξαιρετική είναι η κάβα του ξενοδοχείου με δοκιμές τοπικών κρασιών κάθε Δευτέρα υπό την καθοδήγηση του sommelier. Το beauty center του ξενοδοχείου προσφέρει αρκετές θεραπείες χαλάρωσης καθώς και εξωτερική – εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με θέα το Mont Blanc.

Ένα πανέμορφο σαλέ στους πρόποδες του ψηλότερου βουνού της οροσειράς των Άλπεων, με 91 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, ευρύχωρα και φωτεινά, διακοσμημένα με έντονα χρώματα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μια χαρακτηριστική διακόσμηση σε στυλ σαλέ και διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση με επίπεδη οθόνη και μπανιέρα. Μπορείτε να χαλαρώσετε στο μπαλκόνι σας και να απολαύσετε την υπέροχη θέα στο Λευκό Όρος ή το Aiguille Verte.Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για τους λάτρεις του χειμερινού αθλητισμού. Το πρωινό σε μπουφέ και το δείπνο από τέσσερα πιάτα σερβίρονται στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, το La Baïta. Το Le Prieu-ré παρέχει επίσης, ένα κοινό σαλόνι, με πιάνο και τζάκι ενώ μπορείτε επίσης να απολαύσετε ένα μασάζ στη γωνιά ευεξίας του ξενοδοχείου.

Το Les Balcons Du Savoie πρόκειται για ένα πολυτελές ξενοδοχείο – διαμερισμάτων, φτιαγμένο σε κλασικό παραδοσιακό στυλ ενώ βρίσκεται μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο του χωριού. Η πρόσβαση στην περιοχή σκι Brevent-Flégère είναι ευκόλη καθώς το τελεφερικ είναι ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο. Τα υπέροχα ευρύχωρα δωμάτια και διαμερίσματα είναι ιδανικά για οικογενειακές διακοπές, ενώ πολλά από αυτά διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στο επιβλητικό Mont Blanc. Το ξενοδοχείο διαθέτει για την ψυχαγωγία σας αίθουσα παιχνιδιών και ένα πολύ όμορφο cosy μπαρ. Για την χαλάρωση και την ξεκούραση από τις πίστες, υπάρχει εσωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο, σολάριουμ και αίθουσα για μασάζ.

Le Morgane, 4*Πρόσφατα ανακαινισμένο με διακριτική κομψότητα και φιλική ατμόσφαιρα, το ξενοδοχείο Le Morgane βρίσκεται στο κέντρο του Cham-onix προσφέροντας μοναδική θέα προς στο βουνό. Η πρόσβαση για τα λιφτ της περιοχής Aiguille du Midi είναι εύκολη καθώς βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Το Le Morgane διαθέτει 56 δωμάτια και σουίτες με μπαλκόνι ή βεράντα με θέα το βουνό και όμορφη διακόσμηση. Τα 2 εστιατόρια του ξενοδοχείου με γεύσεις από τη διεθνή κουζίνα φροντίζουν για τις γευστικές απολαύσεις. Ειδικά στο εστιατόριο Le Bis-trot, ο βραβευμένος σεφ Mickey Bourdillat σερβίρει δημιουργική κουζίνα. Το ξενοδοχείο επίσης, προσφέρει χαλάρωση και ευεξία σε ένα SPA με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα και τούρκικο λουτρό. Παράλληλα, προσφέρονται προγράμματα μασάζ και θεραπείες ομορφιάς.

Les Grands Montets, 3*Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη Argentiere, λίγο έξω από το Chamo-nix, στους πρόποδες της διάσημης πίστας σκι Grands Montets. Πρόκειτα για ένα ζεστό ξύλινο chalet - ξενοδοχείο με εξαιρετική θέα στο βουνό. Οι χώροι του ξενοδοχείου είναι διακοσμημένοι σε στυλ chalet με πολλές ξύλινες επιφάνειες. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες είναι διακοσμημένες σε ζεστό αλπικό στυλ προσφέροντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Το μπαρ του ξενοδοχείου με το τζάκι είναι ο ιδανικός χώρος για καφέ ή ποτό ενώ υπάρχει και μπιλιάρδο για τις ώρες χαλάρωσης. Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου προσφέρονται πιάτα από τη διεθνή κουζίνα. Παράλληλα, υπαρχει χώρος ευεξίας και χαλάρωσης με εσωτερική πισίνα, τζακούζι εξωτερικό, σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο.

Les Aiglons, 3*Στο κέντρο του χωριού του Chamonix, ένα “Eco – Friendly” ξενοδοχείο κερδίζει τις εντυπώσεις. To Les Aiglons, πρόσφατα ανακαινισμένο σε όλους τους χώρους, με μοντέρνα και όμορφη διακόσμηση, υπόσχεται μια ευχάριστη διαμονή στους φιλοξενούμενους του. Το ξενοδοχείο διαθέτει άνετη πρόσβαση στις πίστες αφού το τελεφερίκ προς την περιοχή Aiguille du Midi βρίσκεται εξαιρετικά κοντά. Ευχάριστα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια προσφέρουν όλες τις απαραίτητες παροχές για μία άνετη διαμονή. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου προσφέρει κουζίνα και ποικιλία σε διεθνείς γεύσεις ενώ για τις ώρες χαλάρωσης το cosy lounge bar έχει μοναδική θεά στο Mont Blanc. Τα 300τμ του SPA του ξενοδοχείου διαθέτουν μεγάλο φάσμα από θεραπείες ομορφιάς, σάουνα, γυμναστήριο, υδρομασάζ και μία εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα.

20-21

Page 22: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

AVoriAz MorziNeAll-day party στη χιονοπολιτεία του Avoriaz. Space τετράγωνα αυτοκινητάκια που κινούνται με ερπύστριες, μόνιμα open parties με dj και trendy bar-restaurants. «Snake slides», όπου όλη η παρέα κατεβαίνει μια πλαγιά με ενωμένα έλκηθρα δημιουργώντας ένα τεράστιο «φίδι» και το αλπικό fun εκτοξεύεται στα ύψη. Χτισμένο στα 1800 μέτρα το χωριό που δεν έχει αυτοκίνητα στο κέντρο είναι το απόλυτο ski in/out resort καθώς τα λιφτ ξεκινούν μπροστά από τα περισσότερα ξενοδοχεία. Θεωρείται παράδεισος των snowborder με snowparks, super pipe, snowcross, freeride.

Must Do: Bόλτα με ελικόπτερο πάνω από τη λίμνη Leman, diving κάτω από τον πάγο στη λίμνη Montriond ή για τους τολμηρούς ελεύθερη κατάβαση από το Hauts Forts ως το Prodains για να περάσετε στην ελβετική πλευρά.

Avoriaz Morzine, France

n Υψόμετρο θέρετρου: 1800m

n Υψηλότερο σημείο lift: 2350m

n Μεγαλύτερη διαδρομή: 11km

n Συνολικά πίστες: 650km

n Μπλε (αρχάριοι): 107

n Κόκκινες (ενδιάμεσοι): 127

n Μαύρες (προχωρημένοι): 28n Σύνολο lift: 206n Καρεκλάκια: 82n Συρόμενα t-bar: 110n Κανόνια χιονιού: Ναιn Snowparks: 4n Γόνδολες/τελεφερίκ/ οδοντωτός: 14

Page 23: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

Το Pierre & Vacances Epicea βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του θερέτρου του Avoriaz διαθέτοντας studios και διαμερίσματα σε ένα παραδοσιακό σκηνικό. Κάθε ένα από τα 18 τα διαμερίσματα του Epi-cea είναι άνετα διαμορφωμένο και πλήρως εξοπλισμένο με κουζίνα αυτο-catering (εστίες, πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων, βραστήρα και ψυγείο), τηλεόραση με διεθνή κανάλια, μπάνιο και ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στο γαλλικό θέρετρο, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για οικογενειακές διακοπές. Κατά την διάρκεια της διαμονής σας στο Epicea μπορείτε να γευτείτε τις εξαιρετικές τοπικές συνταγές που προσφέρονται στις επιλογές του μενού του εστιατορίου, ενώ στο μπαρ του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε ένα cock-tail μέσα σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον. Για τους ενοίκους του ξενοδοχείουν υπάρχει μια σειρά από παροχές για όλες τις ηλικίες και τις δραστηριότητες (συμπεριλαμβανομένου ενός health club με σάουνα, τζακούζι, γυμναστήριο κ.λπ.). Για τα παιδιά σας από 3 έως 16 ετών υπάρχει το kids club του ξενοδοχείου όπου εκεί οι μικροί φίλοι μπορούν να περάσουν αρκετές ώρες απασχολούμενοι με αρκετές και άκρως ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Τέλος, το ξενοδοχείο προσφέρει 24-ωρη υπηρεσία παραλαβής και αποθήκευσης του εξοπλισμών για σκι, ενώ βρίσκεται σε απόσταση μόλις 90 μέτρων απο τα lift που οδηγούν στις πιο απαιτητικές πίστες των γαλλικών Άλπεων.

Το Pierre & Vacances Sepia είναι ένα οικολογικό τουριστικό κατάλυμα με μοναδικό στυλ που έλαβε τον τίτλο του “Green Key”. Χτισμένο σε μία περιοχή όπου έχει χαρακτηριστεί ως το “θέρετρο των πεζών”, όπου οι δρόμοι είναι και οι πλαγιές των βουνών είναι σαν να ενσωματώνεται με το βουνό σε μία τέλεια αρμονία. Από το ξενοδοχείο έχετε άμεση πρόσβαση στα σκι λιφτ αφού απέχει μόλις 50 μέτρα από το Le Prodains.Παραδοσιακό και άνετο το Sepia προσφέρει όλες τις απαραίτητες ανέσεις έτσι ώστε να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Τα διαμερίσματα είναι όλα πλήρως εξοπλισμένα και έχουν το δικό τους μπαλκόνι και εντυπωσιακή θέα στης γαλλικές άλπεις. Σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο μπορείτε να απολαύσετε πολλές δραστηριότητες με σχετικά μικρό κόστος: snowshoeing, ορεινή ποδηλασία στο χιόνι, avoscoot, ή περιφορά σε έλκηθρο με σκύλους, sleigh ιππασία, καταδύσεις στον πάγο, αλεξίπτωτο πλαγιάς, πτήση με αερόστατο είναι μόνο μερικές από τις δραστηριότητες που μπορούν να κάνουν μια ημέρα σας στο Avoriaz μοναδική. Παροχές: Εξωτερική, Αίθουσα συνεδριάσεων, Ανελκυστήρας, τηλεφωνικούς θαλάμους / σημεία, Εστιατόριο, Πλυντήριο ρούχων, σκι, Mini market, χώρο στάθμευσης των λεωφορείων. Στο κέντρο “Altiform” που βρίσκεται εκτός ξενοδοχείου μπορείτε να κάνετε μαθήματα γυμναστικής, βάρη, σάουνα, τζακούζι με ειδικές τιμές για τους ενοίκους του ξενοδοχείου.

Pierre Et Vacances Epicea

Pierre Et Vacances Sepia

Neige Roc, 3*

Hotel Des Dromonts, 3*Το Hotel Des Dromonts βρίσκεται στο χιονοδρομικό κέντρο Avoriaz, στην περιοχή Haute-Savoie. Η τοποθεσία του το καθιστά αναμφισβήτητα εξαιρετικό αφού έχει άμεση πρόσβαση στις πίστες του σκι, ενώ η μοναδική αρχιτεκτονική του το κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα στα άλλα καταλύματα των Άλπεων.Τα 35 δωμάτια που διαθέτει το ξενοδοχείο προσφέρουν εκπληκτική θέα στο βουνό και προσφέρουν στους φιλοξενούμενους τους μίνι μπαρ, τηλεόραση και δωρεάν σύνδεση στο internet ενώ ορισμένα από αυτά διαθέτουν μπανιέρα με τζακούζι. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου, La Table du Marché, σερβίρει παραδοσιακή γαλλική κουζίνα και τοπικές σπεσιαλιτέ από τη περιοχή της Σαβοΐα. Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα αρκετά καλά εξοπλισμένο κέντρο ευεξίας με διάφορες θεραπευτικές περιποιήσεις μασάζ σώματος και ομορφιάς. Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου βρίσκεται επίσης παιδική χαρά για τα παιδιά ενώ η ρεσεψιόν είναι ανοιχτή 24 ώρες την ημέρα.Στους φιλοξενούμενους του Hotel Des Dromonts προτείνεται μια απόδραση στη γειτονική Γενεύη αφού το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τα ελβετικά σύνοτα και απέχει μόλις 45 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη Γενεύη.

Το Neige et Roc βρίσκεται σε απόσταση περίπου 30 λεπτών με το αυτοκίνητο απο την Thonon-les-Bains και περίπου 1 ώρα από τα ελβετικά σύνορα. Πρόκειται για ένα ζεστό και φιλικό ξενοδοχείο 3 αστέρων, που η ιστορία του μας πάει σχεδόν έναν αιώνα πίσω όταν και χτίστηκε το 1905 από την οικογένεια Richard.Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για τους λάτρεις του σκι, καθώς βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο σταθμό του τελεφερίκ που σας φροντίζει για την μεταφορά σας στο παγκοσμίως γνωστή περιοχή σκι του Avoriaz.Εδώ μπορείτε να κάνετε σκι σε διαδρομές με συνολικό μήκος 650 χλμ, με τη διαδρομή να ενώνει τη Γαλλία με την Ελβετία! Αυτή η περιοχή ονομάζεται Portes du Soleil και είναι η μεγαλύτερη περιοχή για σκι που υπάρχει στον κόσμο. Το καλοκαίρι μπορείτε να απολαύσετε τη φύση που περιβάλλει το ξενοδοχείο και το γαλήνιο και υπέροχο τοπίο των γαλλικών Άλπεων.Επίσης, για τους πιο αθλητικούς τύπους, η περιοχή προσφέρεται για περιπάτους και για ποδηλασία στο βουνό. Κατα την διάρκεια αυτών των διαδρομών θα συναντήσετε χαρακτηριστικές γαλλικές φάρμες και σαλέ μέσα στο μοναδικό σκήνικο που διαμορφώνει η πανίδα και η χλωρίδα των Άλπεων.

22-23

Page 24: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

St. Moritz, Switzerland

St. MoritzTop of the world, το St. Moritz υποδέχεται την ελιτ του διεθνούς jet set εδώ και αρκετά χρόνια. Κλασικό αλπικό τοπίο με chalet - επαύλεις και παγωμένες λίμνες, ενώ δεν λείπουν οι επώνυμες μπουτίκ, τα design clubακια και τα φεστιβάλ κλασικής μουσικής. Μια νύχτα σε χειροποίητα ιγκλού στο Upper Engadine ή κρίκετ στις παγωμένες λίμνες και SPA σε λουτρά με αλπικά βότανα είναι ό,τι χρειάζεται για να μπείτε στο luxury lifestyle του St. Moritz. Τα 350 χλμ. πίστες για κάθε επίπεδο συνολικού μήκους, εκτός πίστας διαδρομές και περιοχές για freestylers, snow parks, πίστες για freeride με φυσικό τερέν για άλματα, cou-loirs και φρέσκο χιόνι για τους snowboarders καθώς και 180 χλμ. δίκτυο για σκι αντοχής. Εμπειρία η πεζοπορία στο Μονοπάτι των Φιλοσόφων και γαστρονομίας.

Must Do: Nυχτερινό σκι κάθε Παρασκευή με πάρτυ και events, εκδρομή στην ομορφότερη ίσως διαδρομή με τραίνο (Glacier Express).

n Υψόμετρο θέρετρου: 1770m n Υψηλότερο σημείο lift: 3303m

n Μεγαλύτερη διαδρομή: 12km n Συνολικά πίστες: 350km

n Μπλε (αρχάριοι): 57 n Κόκκινες (ενδιάμεσοι): 136

n Μαύρες (προχωρημένοι): 36 n Σύνολο lift: 55

n Καρεκλάκια: 3 n Συρόμενα t-bar: 41

n Κανόνια χιονιού: Ναι

n Γόνδολες/ τελεφερίκ/οδοντωτός: 11

Page 25: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

24-25

Kempinski Grand Hotel De Bains, 5*

Badrutt Palace, 5*To παλάτι – ξενοδοχείο Badrutt προσφέρει για περισσότερο από έναν αιώνα πολυτελή φιλοξενία με διακριτικό service και παραδοσιακή κομψότητα. Μέλος των Leading Hotels of The World, με την εξωτερική όψη του ξενοδοχείου μοναδική και επιβλητική, το Badrutt Palace ξεχωρίζει μέσα σε ένα παραμυθένιο τοπίο. Όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και εξοπλισμένα πλήρως για μία ξεχωριστή εμπειρία διαμονής ενώ παράλληλα προσφέρουν εκπληκτική θέα στις Ελβετικές Άλπεις. Επίσης, οι πολυτελείς σουίτες προσφέρουν θέα στη λίμνη. Το κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο διαφορετικά χαρίζοντας τη δική του γοητεία και χαρακτήρα. Γεύσεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο σας περιμένουν σε κάθε ένα από τα επτά εστιατόρια του ξενοδοχείου έτοιμα να σαγηνεύσουν τις αισθήσεις σας, ενώ τέσσερα μπαρ φροντίζουν για τη διασκέδαση σας κατά τις βραδινές ώρες. Το Wellness Palace εμπνευσμένο από το υπέροχο φυσικό περιβάλλον της κοιλάδας Engadine, σχεδιάστηκε με σκοπό να προσφέρει διάχυτο φυσικό φώς, καθαρό αέρα σε συνδυασμό με την υπέροχη θέα των Ελβετικών Άλπεων στο αίθριο “Κήπος των Άλπεων” για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.

Το εντυπωσιακό ξενοδοχείο Kempinski Grand Hotel βρίσκεται σε υψόμετρο 1.856 μέτρων στις Ελβετικές Άλπεις και σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από τον σιδηροδρομικό σταθμό του St. Moritz. Εδώ θα ζήσετε την εμπειρία μιας πολυτελούς διαμονής, με σύγχρονες υπηρεσίες σε ένα απόλυτα κομψό περιβάλλον. Με μοναδικά χρώματα και άνεση σας υποδέχονται τα δωμάτια που αντανακλούν απλά τον συνδυασμό της κλασικής πολυτέλειας με την state-of-the-art τεχνολογία ενώ οι σουίτες του πύργου θα σας γοητεύσουν. Όλες οι πολυτελείς σουίτες διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα. Η κουζίνα στο Kempinski Grand Hotel des Bains είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς γαστρονομικής έμπνευσης των φημισμένων chefs. Ο πρωινός μπουφές του ξενοδοχείου που σερβίρεται στο εστιατόριο Les Saisons είναι βραβευμένος ως ένας από τους καλύτερους στην Ελβετία. Τα εστιατόρια Ca D’ Oro, Enoteca και Les Saisons προσφέρουν μοναδικές συνταγές με επιρροές από την ιταλική, τοπική και διεθνή κουζίνα. Κρυστάλλινα νερά από τον παγετώνα και μυρωδιές από τα βότανα στο Spa του ξενοδοχείου με έκταση 2800τμ. σας προσκαλούν να απολαύσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Το Spa διαθέτει πισίνα, βιολογική σάουνα, φινλανδική σάουνα, ατμόλουτρο, σολάριουμ, Laconium, καθώς και ένα τμήμα αποκλειστικά για γυναίκες με σπηλιά αρωματοθεραπείας.

Monopol, 4*Το Hotel Monopol βρίσκεται στο κέντρο του St. Moritz, με πολύ εύκολη πρόσβαση στα λιφτ και τις πίστες αφού απέχει μόνο 300μ. από το τελεφερίκ για την κορυφή Corviglia. Βρίσκεται στην μέση του πεζόδρομου του χωριού και είναι ιδανικό για όσους θέλουν άμεση πρόσβαση στα καταστήματα και τις διάσημες μπουτίκ στο κέντρο του φημισμένου θερέτρου. Το παραδοσιακό αυτό ξενοδοχείο άνοιξε τις πύλες του το 1911 ενώ η διακόσμηση του αποτελείται από παραδοσιακά γαλλικά χειροποίητα έπιπλα, ελαιογραφίες και ξύλινες λεπτομέρειες. Τα 73 δωμάτια που διαθέτει είναι ευρύχωρα και άρτια εξοπλισμένα με μοντέρνα και λιτή διακόσμηση σε αποχρώσεις του λευκού σε συνδυασμό με το ξύλο.Το SPA του Monopol Hotel βρίσκεται στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου προσφέροντας μία πανοραμική θέα και διαθέτει γυμναστήριο, σάουνα, τζακούζι. Διατίθενται επίσης προγράμματα μασάζ και περιποιήσεις ομορφιάς από το εξειδικευμένο προσωπικό. Στο εστιατόριο Grischuna και στη βεράντα του, που βλέπει στην πλατεία του χωριού σερβίρεται αυθεντική ιταλική κουζίνα και μια μεγάλη ποικιλία από κρασιά. Διασκεδάστε στο wine bar του ξενοδοχείου και απολαύστε την πανοραμική θέα στα βουνά και τη λίμνη του St. Moritz.

Europa Hotel, 4*To ξενοδοχείο Europa βρίσκεται σε μία ήσυχη καταπράσινη τοποθεσία στην άκρη του Champfer με θέα τη λίμνη και σε απόσταση μόλις 3 χλμ. από το κέντρο του St. Moritz. Κλασικό ξενοδοχείο, που λειτουργεί από το 1960 και φημισμένο καθώς ήταν το πρώτο ξενοδοχείο της περιοχής με πισίνα. Τα 127 δωμάτια είναι κομψά επιπλωμένα και εξοπλισμένα με τηλεόραση και πρόσβαση στο Internet, με μεγάλη ποικιλία βίντεο και μουσικής ενώ τα περισσότερα διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα με εκπληκτική θέα στο βουνό. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου προσφέρει καθημερινά γκουρμέ μενού πέντε πιάτων, ένα μεγάλο μπουφέ με φρέσκες σαλάτες και σπιτικά πιάτα ζυμαρικών με την συνοδεία από ζωντανή μουσική. Ένα εκλεπτυσμένο μενού για χορτοφάγους είναι πάντα διαθέσιμο. Επίσης, το ξενοδοχείο διαθέτει χώρο χαλάρωσης και ευεξίας 700 τ.μ. στο οποίο ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει και να χαλαρώσει χρησιμοποιώντας το ατμόλουτρο, το σολάριουμ, το τζακούζι ή τη μεγάλη εσωτερική πισίνα.To Europa διαθέτει ακόμα αίθουσα μασάζ, μια ηλιόλουστη βεράντα 500 τ.μ. με καρέκλες παραλίας, ξαπλώστρες και κουβέρτες.

Page 26: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

Zermatt, Switzerland

zerMAttΣτη σκιά του επιβλητικού Matterhorn, που υψώνεται πάνω από το θέρετρο στα 4478 μέτρα, βρίσκεται το Zermatt. Αυθεντικό Ελβετικό χιονοδρομικό, αλλά και οικολογικό καθώς μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα κυκλοφορούν στο κέντρο, προσφέρει διαμονή υψηλού επιπέδου στα πολύ καλά ξενοδοχεία και ένα δίκτυο σκι ιδανικό για κάθε επίπεδο ski και snowboard. Πολλές πίστες για προχωρημένους και expert, με την Trifti να φημίζεται ως δυσκολότερη πίστα στην Ευρώπη. Εξαιρετική τοπική και διεθνής κουζίνα σε πολλά εστιατόρια. Δοκιμάστε τα Moods και Findlerhof.

Must Do: Επισκεφθείτε το Glacier Palace στον παγετώνα για να θαυμάσετε τα υπέροχα γλυπτά από πάγο και επισκεφθείτε το χωριό Igloo ανάμεσα στα Riffelberg και Gornergrat.

n Υψόμετρο θέρετρου: 1620m n Υψηλότερο σημείο lift: 3820m

n Μεγαλύτερη διαδρομή: 22km n Συνολικά πίστες: 313km

n Μπλε (αρχάριοι): 28 n Κόκκινες (ενδιάμεσοι): 76

n Μαύρες (προχωρημένοι): 28 n Σύνολο lift: 47

n Καρεκλάκια: 16 n Κανόνια χιονιού: Ναι

n Συρόμενα t-bar/Γόνδολες/τελεφερίκ/οδοντωτός: 11

Page 27: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

26-27

Omnia, 5*Πάνω σε ένα βράχο, 45 μέτρα πάνω από τις στέγες του κέντρου του Zermatt, το The Omnia υποδέχεται τους εκλεκτούς επισκέπτες του μέσω ενός τούνελ που οδηγεί σε ανελκυστήρα και καταλήγει στην υποδοχή του ξενοδοχείου. Η μοναδική αρχιτεκτονική και το concept του ξενοδοχείου περιλαμβάνει μια αρκετά μεγάλη δόση φαντασίας και καινοτομίας. Τα 30 υπερπολυτελή δωμάτια και σουίτες χαρακτηρίζονται από τη φιλοσοφία του ξενοδοχείου για ξεχωριστό και μοντέρνο design. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες ποικίλουν σε μέγεθος και διαρρύθμιση και διαθέτουν κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό, ιδιωτικά μπαλκόνια, τελευταίας λέξης τεχνολογία και τζάκι.Εκλεπτυσμένη, δημιουργική και πρωτοποριακή η κουζίνα του ξενοδοχείου παρασκευάζει γαστρονομικές δημιουργίες από επιλεγμένα εποχιακά συστατικά. Δοκιμάστε μοναδικές γεύσεις του Chef Mischa Pfeuti στο εστιατόριο και στη συνέχεια χαλαρώστε με grappa ή espresso μπροστά στο τζάκι. Το SPA του ξενοδοχείου ακολουθεί τη μοντέρνα σχεδίαση και ξεχωρίζει για τη πισίνα (εσωτερική – εξωτερική) με τη μοναδική θέα που προσφέρει. Η περιοχή χειμερινών σπορ του Zermatt είναι προσβάσιμη σε 15 λεπτά με τα πόδια ή με ηλεκτροκίνητα λεωφορεία και ταξί.

Riffelalp, 5*To ξενοδοχείο Riffelalp βρίσκεται σε υψόμετρο 2.222 μέτρων προσφέροντας μαγική θέα σε όλη την κοιλάδα και το επιβλητικό Mat-terhorn. Μέλος των Leading Small Hotels of the World, προσφέρει τις ποιοτικές υπηρεσίες του από το 1884 και είναι πλέον γνωστό για την φιλοξενία διάσημων επισκεπτών. Το ξενοδοχείο βρίσκεται εντός της περιοχής Ski του Gornergrat προσφέροντας άμεση πρόσβαση στην πίστα. Τα 77 δωμάτια, σουίτες και διαμερίσματα, εκ των οποίων τα περισσότερα διαθέτουν μπαλκόνι με φανταστική θέα στο Matter-horn, είναι άρτια εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Σε χαλαρωτικούς τόνους και με ξύλινα έπιπλα η διακόσμηση των δωματίων σας δίνει την ζεστή αίσθηση της φιλοξενίας. Τα εστιατόρια του ξενοδοχείου καλύπτουν ιδανικά ένα ευρύ φάσμα επιλογών από την τοπική διεθνή και την ιταλική κουζίνα με gour-met διαθέσεις και πινελιές. Χαλαρώστε στην ¨υψηλότερη¨ εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα του κόσμου κολυμπόντας με θέα στο βουνό που κόβει την ανάσα. Μία μεγάλη σειρά από περιποιήσεις σώματος, μασάζ, αρωματοθεραπειες, σολάριουμ, σάουνα είναι στη διάθεσή σας. Οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν: 3 εστιατόρια, 2 διαδρόμους bowling, αίθουσα μπιλιάρδου, αίθουσα για παιδιά, Home Cinema, άνετα καθιστικά, το Nico’s kids Club & Kindergarten καθώς και δωρεάν internet corner.

Mirabeau, 4* sup.Το Boutique ξενοδοχείο Mirabeau βρίσκεται πολύ κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό του Zermatt και μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από το τελεφερίκ. Το μοντέρνο minimal design και η διακόσμηση με προχωρημένα και νέα υλικά, χαρακτηρίζει όλους τους χώρους του ξενοδοχειου. Η μοναδική χαλαρή ατμόσφαιρα και η άνεση είναι διάχυτη σε όλους τους χώρους του Mirabeau. Τα 42 ευρύχωρα δωμάτια του ξενοδοχείου κινούνται στην ίδια φιλοσοφία που χαρακτηρίζει το ξενοδοχείο – μοντέρνο design. Φυσικά και δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι τεχνολογικές ανέσεις. Τα εστιατόρια του Mirabeau προτείνονται από τους γαστρονομικούς οδηγούς Michelin και Gault Millau για την υψηλού επιπέδου κουζίνα που προσφέρουν. Ξεκινήσετε την ημέρα σας με το πλούσιο πρωινό σε μπουφέ και δοκιμάστε το γκουρμέ δείπνο 5 πιάτων ή μία από τις θεματικές βραδιές με ζεστό και κρύο μπουφέ. Μπορείτε να απολαύσετε μερικά σπάνια κρασιά στο wine bar του ξενοδοχείου ή να απολαύσετε ένα ποτό στο Kamin Bar. Στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις SPA και κέντρου ευεξίας με θέα στο επιβλητικό Matterhorn, θα απολαύσετε ατμόλουτρα με αγριολούλουδα, σάουνα, λουτρά με ζεστές πέτρες, βότανα και χαλαρωτικά μασάζ με αναζωογονητικές περιποιήσεις ομορφιάς.

Couronne, 3*Ιδανικά τοποθετημένο κοντά στο κέντρο του χωριού αλλά σε ήσυχη περιοχή, το Couronne είναι ένα ξενοδοχείο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και παροχές. Από το cosy lounge με τη χαλαρή παρεΐστικη διάθεση μέχρι την chill out ηλιόλουστη ταράτσα που θα απολαύσετε ένα ζεστό τσάι, μία μπύρα ή το ποτό σας. Η διαμονή και υπηρεσίες του Couronne είναι το απόλυτο value for money. Τα δωμάτια διακοσμημένα σε ζεστούς γήινους χρωματισμούς διαθέτουν μπαλκόνι (τα περισσότερα) και είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Ξεκινήστε την ημέρα στην αίθουσα πρωινού με την καταπληκτική θέα στο Matterhorn, έως το βράδυ στο Old Zermatt bar & grill restaurant, το ξενοδοχείο Couronne θα σας κερδίσει με τη ζεστή φιλοξενία του και το φιλικό προσωπικό του. Το ξενοδοχείο Couronne διαθέτει επίσης κατάστημα αθλητικών ειδών όπου μπορείτε να βρείτε ρούχα για σκι και σνόουμπορντ, γυαλιά ηλίου και ποδήλατα για το βουνό. ως επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ειδικές εκπτώσεις.Η σάουνα σας προσκαλεί να χαλαρώσετε μετά από μια υπέροχη μέρα έξω στον καθαρό αέρα του βουνού και τις αθλητικές σας δραστηριότητες.

Page 28: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

Gstaad, Switzerland

GStAADΚοσμοπολίτικο, με πολυτελή chalet και resort, γκουρμέ εστιατόρια, μπουτίκ, πολλοί διάσημοι το επιλέγουν για τις χειμερινές τους διακοπές. Χαλαρωτικοί ρυθμοί στο χωριό αλλά δυναμικοί στις 5 περιοχές σκι καθώς διαθέτει 250 χλμ πίστες με πολλές επιλογές για όλα τα επίπεδα και snow park για τους φίλους του snowboard. Πολλές είναι οι επιλογές για θεματικές διαδρομές όπως η Schönried – Saanenmöser History Trail που περιγράφει την ιστορία της περιοχής ή γευσιγνωσία στην Wispile Cheese Trail που περιγράφει τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής τυριού.

Must Do: Μία βόλτα με αερόστατο πάνω από τις χιονισμένες βουνοκορφές είναι μία από τις συναρπαστικότερες εμπειρίες που επιφυλάσσει το Gstaad. Επίσης αξίζει μία εκδρομή στο Montreux (λίμνη Γενεύης).

n Υψόμετρο θέρετρου: 1050m n Υψηλότερο σημείο lift: 3000m

n Μεγαλύτερη διαδρομή: 17km n Συνολικά πίστες: 250km

n Μπλε (αρχάριοι): 40 n Κόκκινες (ενδιάμεσοι): 28

n Μαύρες (προχωρημένοι): 16 n Σύνολο lift: 93

n Καρεκλάκια: 30 n Συρόμενα t-bar: 40

n Κανόνια χιονιού: Ναι

n Γόνδολες/τελεφερίκ/οδοντωτός: 19/4

Page 29: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

Gstaad Palace, 5*

Gstaad Palace, 5*

Ermitage Golf & Spa, 5*

Με θέα την κοιλάδα και το χωριό, το κάστρο – ξενοδοχείο Gstaad Palace δεσπόζει αρχοντικό και επιβλητικό με εκπληκτική θέα στις μαγευτικές ελβετικές Άλπεις. Από το 1913 προσφέρει υψηλού επιπέδου φιλοξενία σε ξεχωριστούς και διάσημους επισκέπτες με μεγάλη έμφαση στο άψογο σέρβις και την αυτοκρατορική διακόσμηση. Το Gstaad Pal-ace έχει κερδίσει ασυναγώνιστη φήμη για τη διακριτικότητα και τη διαχρονική εκλεπτυσμένη φιλοξενία, ενώ στο πελατολόγιό του συμπεριλαμβάνονται ξεχωριστές διεθνείς προσωπικότητες. Το κομψό αυτό ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες μια πραγματικά αξέχαστη διαμονή σε ιδιαίτερο περιβάλλον και χαλαρωτική ατμόσφαιρα ενώ το αφοσιωμένο προσωπικό των 250 ατόμων είναι έτοιμο να σας βοηθήσει με ότι χρειαστείτε.Όποιο από τα 104 δωμάτια και σουίτες κι αν επιλέξετε είναι εξασφαλισμένη η άνετη και ποιοτική διαμονή σας. Επτά εστιατόρια προσφέρουν εκλεπτυσμένες γεύσεις από τοπική γαλλική, ιταλική και διεθνή κουζίνα καλύπτουν όλες τις γευστικές αναζητήσεις των gour-met επισκεπτών. Το SPA του ξενοδοχείου περιλαμβάνει οκτώ αίθουσες περιποιήσεων, ιδιωτική σουίτα SPA, σάουνα και χαμάμ, χώρους χαλάρωσης με θέα, εσωτερική και εξωτερική πισίνα με τζακούζι, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, στούντιο pilates και μια μοναδική εμπειρία χαμάμ με επτά δωμάτια.

Το πολυτελές ξενοδοχείο Ermitage Golf & Spa βρίσκεται σε μία πανέμορφη περιοχή στους πρόποδες του βουνού επάνω από το Γκστάαντ, μέσα σε ένα πάρκο προσφέρει πανοραμική θέα στο Saa-nenland και τα χιονισμένα βουνά που το περιβάλουν. Μόλις 10 λεπτά από το κέντρο του χωριού, το Ermitage Golf & Spa αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές για χαλάρωση και ηρεμία στο αλπικό τοπίο. Τα 79 δωμάτια, άψογα διακοσμημένα, όλα με δικό τους μπαλκόνι και θέα στο βουνό, προσφέρουν στους φιλοξενούμενους τους μια εξαιρετικά άνετη διαμονή. Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρεται εκλεκτή ελβετική κουζίνα με έντονες ιταλικές επιρροές. Το καλαίσθητο Spa του ξενοδοχείου διαθέτει εξωτερική και εσωτερική πισίνα, χαμάμ, υδρομασάζ, αρωματοθεραπείες, σολάριουμ, σάουνα και μεγάλη σειρά από θεραπείες ομορφιάς και μασάζ για την απόλυτη ευεξία και χαλάρωση σας.Το Golfclub Gstaad-Saanenland απέχει περίπου 10 χλμ για τους φίλους του αθλήματος. Στις υπηρεσίες του ξενοδοχείου συμπεριλαμβάνονται: υπηρεσία δωματίου, επιτήρηση βρεφών - παιδιών, πλυντήριο ρούχων, κομμωτήριο/κατάστημα ομορφιάς, υπηρεσία σιδερώματος, νυφική σουίτα, συνάλλαγμα, κατάστημα δώρων, ενοικίαση εξοπλισμού σκι.

28-29Gstaaderhof, 4*

Arc En Ciel, 4* Το ξενοδοχείο Arc en Ciel, σε παραδοσιακό στιλ σαλέ, βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία στα περίχωρα του Gstaad, δίπλα στο σταθμό Eggli του τελεφερίκ και σε κοντινή απόσταση από το πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης ενώ είναι επίσης πολύ κοντά στις πίστες και τους αναβατήρες. Τα όμορφα και ευρύχωρα δωμάτια καθώς και γενικότερα όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου διατηρούν ένα προσωπικό στυλ και φιλόξενο στυλ.Στο Hotel Arc en Ciel, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην όμορφη πιτσαρία με τον παραδοσιακό ξυλόφουρνο και στο εξαιρετικό εστιατόριο La Sarine που διαθέτει χειμερινό κήπο και ηλιόλουστη βεράντα. Στο lobby του ξενοδοχείου μπορείτε να βρείτε το Loco’s Bar. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, η εξωτερική πισίνα αποτελεί ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε ενώ τα παιδιά σας διασκεδάζουν στην παιδική χαρά, στον παιδότοπο ή στην πίστα με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Με μια επιπλέον χρέωση, οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν το φιλικό ιδιωτικό χώρο του σπα, με σάουνα, ατμόλουτρο και μπανιέρα για 2 άτομα. Παρέχονται επίσης υπηρεσίες μασάζ και περιποιήσεις ομορφιάς. Οι επισκέπτες έχουν εύκολη πρόσβαση στα μονοπάτια σκι και πεζοπορίας της περιοχής, ενώ επίσης μπορούν να κάνουν ορεινή ποδηλασία.

Το Gstaaderhof βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του resort, με πολύ εύκολη πρόσβαση στα lift αλλά και στο κέντρο με τα καταστήματα. Το παραδοσιακό ξύλινο Ελβετικό αυτό σαλέ αποτελεί ένα ζεστό, φιλόξενο κατάλυμα για τις διακοπές σας. Σε κοντινή απόσταση από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Gstaad, το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Ο ξύλινος διάκοσμος στο εσωτερικό ακολουθεί την εξωτερική εμφάνιση, προσφέροντας της αίσθηση και ζεστασιά ενός αλπικού σαλέ. Τα 59 δωμάτια επίσης με ξύλινη επίπλωση, άνετα και με ευχάριστα χρώματα προσφέρουν κάθε δυνατή υπηρεσία για να εξασφαλίσουν άνετη διαμονή. Τα δύο εστιατόρια του ξενοδοχείου προσφέρουν κατά κύριο λόγο διεθνή κουζίνα ενώ για τις ώρες χαλάρωσης μπορείτε να επισκεφτείτε το SPA. Οι εγκαταστάσεις του Spa περιλαμβάνουν φινλανδική σάουνα, ατμόλουτρο αρωματοθεραπείας, ντους με υδρομασάζ, τζακούζι και σολάριουμ.Στην περιοχή μπορείτε να δοκιμάσετε τις αθλητικές σας επιδόσεις στα: mountain biking, golf, rafting και canoeing στον ποταμό Saanen.

Page 30: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

Cortina di Ampezzo, Italy

CortiNA Di AMpezzoΤο διασημότερο από τα χιονοδρομικά της Ιταλίας, με old time classic φινέτσα είναι ένα από τα “στέκια’’ των VIPs. Στην Corso Italia καθώς θα κάνετε το απαραίτητο shopping θα δείτε celebrities, όπως η Μόνικα Μπελούτσι και ο Στινγκ, να κάνουν τη βόλτα τους. Η Cortina προσφέρει δυνατές χιονοδρομικές εμπειρίες καθώς διαθέτει μεγάλο και σύγχρονο δίκτυο αναβατήρων (Dolomiti Super ski) με πάνω από 1.200 χλμ. πιστών για κάθε επίπεδο. Δραστηριότητες όπως Extreme ski, crazy sledge, taxi bob, αναρρίχηση σε παγωμένους καταρράκτες και διασκεδαστικό snow rafting για όσους αγαπούν τη δράση. Για την Apre ski ζωή ρομαντικά piano bars με ενημερωμένες λίστες κρασιών αλλά και cosy μπαράκια.

Must dο: Μία εκδρομή στην κοντινή Βενετία, πατινάζ στην ολυμπιακών διαστάσεων πίστα, αλλά και μία επίσκεψη στον καθεδρικό ναό της Cortina.

n Υψόμετρο θέρετρου: 1224m n Υψηλότερο σημείο lift: 3245m

n Μεγαλύτερη διαδρομή: 9km n Συνολικά πίστες: 140km

n Μπλε (αρχάριοι): 28 n Κόκκινες (ενδιάμεσοι): 76

n Μαύρες (προχωρημένοι): 28 n Σύνολο lift: 47

n Καρεκλάκια: 29 n Συρόμενα t-bar: 13

n Κανόνια χιονιού: Ναι

n Γόνδολες/τελεφερίκ/οδοντωτός: 5

Page 31: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

30-31

Faloria Park Hotel, 4*To Faloria Park Hotel είναι ένα παραδοσιακό ξενοδοχείο 4 αστέρων που βρίσκεται σε ένα ήσυχο, ηλιόλουστο και κατάπράσινο περιβάλλον, με θέα τις πιο εντυπωσιακές κορυφές των Δολομιτών, Faloria, Cristallo, Tofane, Cinque Torri. Χτισμένο σύμφωνα με τις επιταγές της τοπικής αρχιτεκτονικής, αποτελείται από δύο κτίρια για τις σουίτες, τα οποία και συνδέονται με ένα κεντρικό κτίριο. Στο τελευταίο οι φιλοξενούμενοι βρίσκουν το κεντρικό σαλόνι, το εστιατόριο και το μπαρ του ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο διαθέτει 31 όμορφα σχεδιασμένες σουίτες επιπλωμένες με στυλ της τοπικής τυρολέζικης παράδοσης και εξοπλισμένες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Όλες οι σουίτες είναι ευρύχωρες και διαιρούνται σε δύο ή τρία δωμάτια με δύο ή τρία μπάνια αντίστοιχα ενώ ορισμένες έχουν το δικό τους μπαλκόνι. Το εστιατόριο του Faloria Park Hotel με επικεφαλή τον σεφ Leonardo Pluristellato Vescera, προσφέρει μια επιλογή από τα καλύτερα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας. Για τη χαλάρωσή σας το συγκρότημα προσφέρει μια πολύ καλή Wellness area με εσωτερική πισίνα, σάουνα, τούρκικο λουτρό, σολάριουμ και σειρά από θεραπείες ομορφιάς και μασάζ. Τέλος το ξενοδοχείο διαθέτει parking και αποθήκη για την φύλαξη του εξοπλισμού του σκι κατά την διάρκεια της παραμονής σας.

Park Hotel Victoria, 4*Από το 1892 η οικογένεια Angeli διαχειρίζεται το εξαιρετικό και μοναδικό Parc Hotel Victoria, ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της περιοχής. Γοητευτικό και παραδοσιακό διακοσμεί την κοιλάδα Cortina d ‘Ampezzo, ακριβώς στο κέντρο του δημοφιλούς χειμερινού θέρετρου, χαρίζοντάς σας άμεση πρόσβαση. Το ξενοδοχείο αύτο αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του σκι. Τα ζεστά και φιλόξενα δωμάτια έχουν παραδοσιακή διακόσμηση με χειροποίητα έπιπλα ενώ τα κλασικά μοτίβα της περιοχής είναι κεντημένα στα υφάσματα που τα αγκαλιάζουν. Με έντονη την παρουσία του ξύλου τα δωμάτια παρέχουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα πολύ καλό εστιατόριο με επιρροές από την τοπική τυρολέζικη και την ιταλική κουζίνα και θα ικανοποιήσει άνετα τις γαστρονομικές σας ανάγκες. Το ξενοδοχείο είναι κατάλληλο και για οικογένειες καθώς διαθέτει: παιδική χαρά, παιδικά καθίσματα, έλκυθρα, ποδήλατα, παιχνίδια ακόμη και ενδοεπικοινωνία για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Απολαύστε το ποτό σας στο bar ή χαλαρώστε με μια παρτίδα μπιλιάρδου.

Hotel Antelao, 4*Το Hotel Antelao βρίσκεται στην περιοχή Borca di Cadore μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κοσμοπολίτικο θέρετρο της Cortina D’ Ampezzo. Το ξενοδοχείο διαθέτει health club, χαμάμ, σάουνα, γυμναστήριο, γήπεδα τένις και ποδοσφαίρου, μεγάλη παιδική χαρά για τους μικρότερους καθώς και δωρεάν parking για τους φιλοξενούμενους του. Οι πίστες σκι της Cortina D’ Ampezzo απέχουν από το ξενοδοχείο μόλις 10 λέπτα με το τελεφερίκ.Τα 33 κλιματιζόμενα δωμάτια του ξενοδοχείου χαρακτηρίζονται για το σύγχρονο design τους ενώ παρέχουν μίνι μπαρ, χρηματοκιβώτιο, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δορυφορικά κανάλια και δωρεάν πρόσβαση στο ιντερνέτ. Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι μη-καπνιζόντων. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν από τη μεγάλη βεράντα του ξενοδοχείου την εξαιρετική θέα στο βουνό. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου έχει θέα στο Monte Pelmo, και θα ικανοποιήσει τους επισκέπτες του τόσο σε θέμα ποιότητας φαγητού όσο και στην εκπληκτική θέα που διαθέτει. Το κέντρο ευεξίας του Antelao διαθέτει ένα μεγάλο τζακούζι, αίθουσα για τσάι και σάουνες. Στην υπηρεσία των επισκεπτών είναι διαθέσιμες περιποιήσεις ομορφιάς και μασάζ. Δείτε την επιλογή επιπρόσθετων παροχών κατά την κράτηση και εξασφαλίστε υπηρεσία ημιδιατροφής εκ των προτέρων.

Trieste, 3*Το Trieste είναι ένα παραδοσιακό ξενοδοχείο από το 1948. Βρίσκεται σε απόσταση 400 μέτρων από το κέντρο της Cortina D’ Ampezzo και προσφέρει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα που θα μετατρέψει τις διακοπές σας σε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης μέσα σε ένα παραδοσιακό τυρολέζικο σκηνικό. Τα δωμάτια του ξενοδοχείο είναι επιπλωμένα με βάση το παραδοσιακό στυλ της περιοχής ενώ είναι χαρακτηριστικά άνετα και φωτεινά. Τα δωμάτια προσφέρουν πανοραμική θέα στους Δολομήτες και είναι εξοπλισμένα με μπάνιο ή ντους και μπαλκόνι. Το Trieste διαθέτει ένα εστιατόριο έτοιμο στο μενού του οποίου περιλαμβάνονται δημιουργίες της τοπικής και της διεθνούς κουζίνας, ενώ υπάρχουν ειδικές επιλογές για τους χορτοφάγους. Για την χαλάρωση μετά το σκι κατα την διάρκεια της παραμονής σας στο ξενοδοχείο είναι διαθέσιμα: αίθουσα παιχνιδιών, μπαρ, παιδική χαρά, σολάριουμ και σάουνα.Για τους λάτρεις του υπάρχει μία ειδική αίθουσα φύλαξης του εξοπλισμού καθώς και μία στάση ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο από όπου περνάει το ski bus με προορισμό τις φημισμένες χιονοδρομικές πίστες της περιοχής.

Page 32: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

MADoNNA Di CAMpiGlioH Πριγκίπισα των Δολομιτών, Madonna Di Campiglio, είναι το πιο glamorous από τα χιονοδρομικά κέντρα της Ιταλίας. Γραφική και κοσμοπολίτικη φιλοξενεί σημαντικά events όπως το meeting της Formula 1 και Moto GP με οδηγούς της Ferrari και Ducati, αλλά και το διάσημο καρναβάλι των Αψβούργων που αναβιώνει κάθε χρόνο, γύρω στα τέλη Φεβρουαρίου, με αυτοκρατορική λάμψη, στολισμένες άμαξες, χορούς και άφθονη σαμπάνια. To χιονοδρομικό κέντρο έχει φιλοξενήσει παγκόσμια πρωταθλήματα και εκτείνεται σε 150 χιλιόμετρα πίστας με εξαιρετικό δίκτυο αναβατήρων, διαδρομές μέσα από το δάσος, καταβάσεις στη αγωνιστική 3Tre και πίστες όλων των επιπέδων στα Folgarida και Marilleva. Οι φίλοι του snowboard θα ενθουσιαστούν με τα 2 πάρκα στo Groste και στο Pinzolo

Must Do: Περπάτημα με snow shoes στο βουνό (το γεύμα στο μικρό καταφύγιο στο τέλος θα σας αποζημιώσει!), μία επίσκεψη στο Εθνικό Πάρκο Adamello-Brenta, pizza και τοπική κουζίνα στο Antico Focolare

n Υψόμετρο θέρετρου: 1550m n Υψηλότερο σημείο lift: 2580m

n Μεγαλύτερη διαδρομή: 8km n Συνολικά πίστες: 150km

n Μπλε (αρχάριοι): 28 n Κόκκινες (ενδιάμεσοι): 76

n Μαύρες (προχωρημένοι): 28 n Σύνολο lift: 47

n Καρεκλάκια: 29 n Συρόμενα t-bar: 9

n Κανόνια χιονιού: Ναι

n Γόνδολες/τελεφερίκ/οδοντωτός: 8/1

Madonna di Campiglio, Italy

Page 33: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

32-33

Το Carlo Magno Hotel Spa Resort απέχει μόλις 200 μέτρα μακριά από το τελεφερίκ Groste που σας οδηγεί σε 22 χλμ πιστών του σκι ενώ προσφέρει και δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από και προς το κέντρο της Madonna di Campiglio. Το ξενοδοχείο διακρίνεται για την κομψότητα και την προσοχή που έχει δωθεί σε κάθε λεπτομέρεια σε συνδυασμό με τη ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, χαρακτηριστική των ιταλικών Άλπεων. Τα δωμάτια είναι άνετα και όμορφα σχεδιασμένα με ορισμένα από αυτά να έχουν το δικό τους μπαλκόνι και εκπληκτική θέα στους Δολομήτες.Χαρίστε στον εαυτό σας κάποιες αυθεντικές στιγμές χαλάρωσης σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα γεμάτη με αρωματικά και απαλή μουσική. Ο θαυμάσιος κόσμος τους SPA με την πισίνα, xαμάμ, σάουνα, περιποιήσεις σώματος και προσώπου, ειδικές θεραπείες με ιαματικά νερά από τις πηγές του βουνού. Για τα παιδία υπάρχει το ειδικό Mini Bare club με διάφορα παιχνίδια και απασχόληση όλη την ημέρα.Το Carlo Magno Hotel παρέχει ενοικίαση σκι και ποδηλάτων, αλλά και ένα αστρονομικό παρατηρητήριο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 εστιατόρια, όπως το ρομαντικό Ristorante Baita με τζάκι, ή το φιλικό προς τις οικογένειες Sala Gran Buffet και να απολαύσετε μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες της τοπικής και της διεθνούς κουζίνας πάντα με την συνοδεία κρασιού από την ιδιαίτερα μεγάλη συλλογή του ξενοδοχείου.

Carlo Magno, 4*

Το ξενοδοχείο Golf Hotel Campiglio είναι ένα διάσημο και ιστορικό θέρετρο, το οποίο χτίστηκε το 1895 ως ένα σαλέ για κυνήγι, και εξελίχθηκε ως τον αγαπημένο προορισμό διακοπών για τους Αψβούργους και την Πριγκίπισα Σίσσυ. Το ξενοδοχείο είναι γνωστό όχι μόνο για την απαράμιλλη ποιότητα των υπηρεσιών του αλλά και για το ετήσιο meeting των οδηγών της Formula 1 και Moto GP της Fer-rari και της Ducati αντίστοιχα. Το ξενοδοχείο απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από του λιφτ Groste.Exclusive υπηρεσίες όπως ιδιωτικό lift για τις πίστες ή ενοικίαση ελικοπτέρου είναι μόνο μερικές από τις ευκολίες που θα σας ενθουσιάσουν. Τα 109 δωμάτια, άψογα διακοσμημένα προσφέρουν άνετη και πολυτελή διαμονή ανάμεσα στους Δολομήτες. Το μοντέρνο, κομψό Κέντρο Υγείας του Golf Hotel Madonna di Campiglio είναι εξοπλισμένο με κορυφαίας τεχνολογίας εξοπλισμό και επανδρωμένο με πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό. Ένα ευρύ φάσμα από θεραπείες ομορφιάς και υγείας είναι διαθέσιμο για τους επισκέπτες που θέλουν να επικεντρωθούν στην ευεξία κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Golf Hotel. Εσωτερική πανοραμική πισίνα, υδρομασάζ, σάουνα, και γυμναστήριο, βιολογική σάουνα, Τούρκικο Λουτρό, Tropical ντους, κρύο ντους, σπρέι με αιθέρια έλαια, Kneipp είναι μόνο μερικές από τις διαθέσιμες υπηρεσίες που παρέχει το ξενοδοχείο.

Golf Hotel, 4*Το Cristal Palace βρίσκεται στην καρδιά της Madonna di Campiglio, λίγα βήματα μακριά από το κέντρο της πόλης και 200 μέτρα μακριά από το τελεφερίκ του Pradalago. Η ιδανική θέση του ξενοδοχείου εξασφαλίζει εκπληκτική θέα σε ολόκληρη την πόλη και την κοιλάδα. Η μεταφορά στα lift προσφέρεται δωρεάν από το ξενοδοχείο με το mini van που διαθέτει. Η κομψή διακόσμηση στα 61 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια του ξενοδοχείου εγγυάται μια άνετη και ευχάριστη διαμονή. Υποαλλεργικά δωμάτια και υποδαπέδια θέρμανση είναι ορισμένες από τις καινοτομίες που προσφέρονται στους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν σύνδεση wifi και επίπεδη τηλεόραση LCD. Για τη διασκέδασή σας το ξενοδοχείο διαθέτει κινηματογραφική αίθουσα με καθημερινές παραστάσεις για παιδιά και ενήλικες και ήχο surround. Ειδική μέριμνα υπάρχει για τα παιδιά με το MINI CLUB με ειδικούς animateur ενώ καθημερινά διοργανώνονται δραστηριότητες όπως χορός, επιτραπέζιο ποδόσφαιρο, πινγκ-πονγκ, ζωγραφική και πολλές άλλες εκπλήξεις. Ειδικά μενου για παιδιά και στο εστιατόριο που σερβίρει Μεσογειακή κουζίνα με υπέροχη θέα στα βουνά.Για τις στιγμές χαλάρωσης των φιλοξενούμενων του το ξενοδοχείο διαθέτει το Cristal Energy Spa, ένα μεγάλο γυμναστήριο και κέντρο ευεξίας με εσωτερική πισίνα.

Cristal Palace, 4* sup.

Sport Hotel Romantic Plaza, 4*Το Sport Hotel Romantic Plaza άνοιξε τις πύλες του το 1956 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2009. Βρίσκεται στην περιοχή Madonna di Campiglio της πόλης Pinzolo λίγα μόλις βήματα από την κεντρική πλατεία του χωριού. Τα λιφτ που σας οδηγούν στις διάσημες πίστες σκι της περιοχής βρίσκονται σε απόσταση μόλις 70 μέτρων. Το ξενοδοχείο διαθέτει εσωτερική πισίνα, spa, χαμάμ και σάουνα και χώρο στάθμευσης για τους επισκέπτες, με επιπλέον χρέωση. Τα 41 δωμάτια του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν μίνι μπαρ, χρηματοκιβώτιο, τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης και δορυφορικά κανάλια ενώ παρέχουν μοναδική θέα προς τους Δολομίτες που υψώνονται πάνω από την κοιλάδα. Διατίθεται επίσης πρόσβαση στο internet υψηλής ταχύτητας (με επιπλέον χρέωση). Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι μη-καπνιζόντων ενλω ορισμένα έχουν το δικό τους μπαλκόνι ή τζακούζι. Το ρομαντικό Plaza Sporthotel παρέχει μεταξύ άλλων δική του πισίνα, σάουνα, τουρκικό χαμάμ και αίθουσα για τσάι. Διαθέτει επίσης, εκπαιδευτές του σκι που προσφέρουν μαθήματα σε όλους του πελάτες ανεξαρτήτως επιπέδου μάθησης. Τέλος προσφέρεται δωρεάν εξοπλισμός σκανδιναβικής πεζοπορίας και ποδήλατα για το βουνό.

Page 34: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

VAl Di FASSA O παράδεισος του σκιέρ προσφέρει πάνω από 210 χιλιόμετρα πίστες σε ένα μοναδικό σκηνικό. Με θέα τους μοναδικούς βράχους - κορυφές κάθε μέρα και διαφορετική περιοχή, σε πίστες πραγματική πρόκληση για όλα τα επίπεδα. Αποκορύφωση το διάσημο σκι σαφάρι της Sella Ronda που θα σας περάσει ίσως από τις πιο όμορφες διαδρομές σκι στον κόσμο. Μαγευτικά χωριουδάκια σε όλη την κοιλάδα (Moena, Canazei, Campitello, Vigo) αλλά και η πανέμορφη γειτονική Val Gardena.

Must Do: Ανεβείτε με το τελεφερίκ στο Passo Por-doi (2950 μ.) η θέα κόβει την ανάσα, απολαύστε ένα καπουτσίνο ή μία bruschetta στο καταφύγιο του Bel-vedere με θέα όλη την κοιλάδα. Μία εκδρομή στην κοντινή Cervinia στην παγωμένη σπηλιά (Piccolo Cervino 3.885 μ.) μέσα από ένα τούνελ 50 μέτρων και σε απόσταση 15 μέτρων από την επιφάνεια του παγετώνα.

n Υψόμετρο θέρετρου: 1460m

n Υψηλότερο σημείο lift: 2950m

n Μεγαλύτερη διαδρομή: 9km

n Συνολικά πίστες: 313km

n Μπλε (αρχάριοι): 30

n Κόκκινες (ενδιάμεσοι): 41

n Μαύρες (προχωρημένοι): 3

n Σύνολο lift: 58

n Καρεκλάκια: 28

n Συρόμενα t-bar: 21

n Κανόνια χιονιού: Ναι

n Γόνδολες/τελεφερίκ/οδοντωτός: 9

Val di Fassa, Italy

Hotel Regina Fassa, 3*

Garni Aritz, 4*Το Garni Aritz είναι ένα παραδοσιακό κατάλυμα στις ιταλικές Άλπεις που φημίζεται για την εξαιρετική φιλοξενία και την περιποίηση που προσφέρει στους επισκέπτες του. Απέχει μόλις 200 μέτρα από το τελεφερίκ Col Rodella, το οποίο σας φροντίζει να σας μεταφέρει μέχρι την εκπληκτική πίστα της Sellaronda. Το ξενοδοχείο διαθέτει πολυτελείς σουίτες, δωρεάν χώρο στάθμευσης, καθώς και ένα εξαιρετικό κέντρο Spa για την χαλάρωση σας μετά το σκι. Το Spa προσφέρει σάουνα, χαμάμ, μπανιέρες Kneipp, ζεστό και κρύο ντους, τζακούζι, ενώ υπάρχει επίσης και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Οι σουίτες στο Aritz διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση και ένα μεγάλο king size κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο με θέα το εντυπωσιακο αλπικό τοπίο. Συνολικά η δυναμικότητα του ξενοδοχείου ανέρχεται στα 39 δωμάτια.Το εστιατόριο του ξενοδοχείου, σε έναν ζεστό και φιλικό χώρο, ανοίγει από το πρωί για ένα πλούσιο πρωινό πριν τις εξορμήσεις στις κοντινές πίστες και συνεχίζει προσφέροντας δημιουργίες τις τοπικής τυρολέζικης και ιταλικής κουζίνας που σερβίρονται σε μπουφέ. Για όσους το επιθυμούν, είναι το εστιατόρια διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από τα πιο γνωστά ιταλικά κρασιά για να συνοδεύσετε το γεύμα ή το δείπνο σας.

Το Hotel Regina Fassa βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της κοιλάδας Val di Fassa περιτριγυρισμένο από τους εντυπωσιακούς Δολομήτες και σε υψόμετρο 1.370 μέτρων. Απέχει περίπου 2 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο Campitello di Fassa και περίπου 4 χλμ. από το χιονοδρομικό Pozza di Fassa, με περισσότερους από 480 λιφτς και πίστες συνολικού μήκους 1.180 χιλιομέτρων. Προσφέροντας όλες τις παροχές και πλήρως εξοπλισμένο, το Hotel Regina Fassa, είναι το ιδανικό μέρος για τις διακοπές “αφιερωμένες” στον αθλητικό τουρισμό και το σκι. Τα 124 δωμάτια του ξενοδοχείου είναι το αποτέλεσμα του συνδυασμού της μίνιμαλ τάσης του design και του παραδοσιακού αλπικού στυλ, ενώ η θέα στους Δολομήτες κόβει την ανάσα. Οι λίστα με τις παροχές των δωματίων είναι μεγάλη και εγγυάται μια ευχάριστη και άνετη διαμονή. Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου υπάρχει διαθέσιμη ασύρματη πρόσβαση στο Internet, με επιπλέον χρέωση. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου προσφέρει πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο όλα σε μπουφέ.Τα βράδια της παραμονής σας στο Hotel Regina Fassa θα σας μείνουν αξέχαστα καθώς θα απολαμβάνετε το ποτό σας συντροφιά με το τζάκι και τις άκρως δελεαστικές τοπικές σπεσιαλιτέ που σερβίρει η κουζίνα του ξενοδοχείου.

Page 35: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012
Page 36: TRAVEL PLAN SKI 2011-2012

Bahamas

0000000 EUROSTAR S.A./TRAVEL PLAN - Αρ. Αδείας ΕΟΤ Χρ. Λαδά 0206Ε61000088400 Ιλίσια 0206Ε610000645Υ1 Πειραιάς 0207Ε610000197Υ1

Γλυφάδα 0206Ε610000687Υ1 Κηφισιά 0206Ε610001596Υ1 Θεσσαλονίκη 0933Ε610000411Υ0

Στοιχεία επικοινωνίαςΚεντρικά Γραφεία-Έδρα

ΑΘΗΝΑ • Xρήστου Λαδά 3, Τηλ. 210 3333300, Email: [email protected]

Δίκτυο Καταστημάτων AθήναςΝΕW ΚΟΛωΝΑΚΙ • Σκουφά 24Α, Tηλ. 210 3333350, Εmail: [email protected]

ΙΛΙΣΙΑ • Μιχαλακοπούλου 80, Tηλ. 210 3333330, Εmail: [email protected]

ΝΕW ΠΕΙΡΑΙΑΣ • Γρ. Λαμπράκη 126, Tηλ. 210 3333360, Εmail: [email protected]

ΓΛΥΦΑΔΑ • Εμπ. κέντρο Florida, Α. Μεταξά 33 & Ζησιμοπούλου, Tηλ. 210 3333370, Εmail: [email protected]

ΚΗΦΙΣΙΑ • Λεωφόρος Κηφισίας 236, Tηλ. 210 3333390, Εmail: [email protected]

ΜΑΡΟΥΣΙ • Εμπορικό κέντρο Avenue, Κηφισίας 41-43, Tηλ. 210 3333340, Εmail: [email protected]

ΝΕW ΠΑΙΑΝΙΑ • Λ. Λαυρίου 102Β, Tηλ. 210 3333320, Εmail: [email protected]

• ΝΕW ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Παν. Τσαλδάρη 95 & Θεμιστοκλέους, Tηλ. 210 3333500, Εmail: [email protected]

Δίκτυο Καταστημάτων Θεσσαλονίκης ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ • Μητροπόλεως 29, Τηλ.: 2310 241660, Εmail: [email protected]

[email protected] • www.travelplan.gr