TI ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ...

Click here to load reader

 • date post

  07-Sep-2019
 • Category

  Documents

 • view

  0
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of TI ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ...

 • ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΟΣ FLEXITEEK • Το Flexiteek είναι το αυθεντικό συνθετικό σύστημα επίστρωσης

  καταστρώματος για σκάφη, καθώς επίσης και το προϊόν με διεθνή πατέντα ευρεσιτεχνίας.

  • Το Flexiteek κατέχει την πρωτιά στα συνθετικά συστήματα επίστρωσης καταστρώματος για σκάφη.

  • Το Flexiteek δεν χρειάζεται στεγανοποίηση ή συνεχή εντατική συντήρηση.

  • Διαθέτει εξαιρετικά αντιολισθητική επιφάνεια. Στεγνό ή βρεγμένο το Flexiteek διαθέτει άψογη συγκράτηση στις σκληρότερες συνθήκες (ASTM D 4518).

  • Το Flexiteek δεν αποκτά γκρίζο χρώμα ούτε εξασθενεί ο χρωματισμός του.

  • Ανθεκτικό στους λεκέδες και όπου απαιτείται, οι περισσότεροι από αυτούς, αφαιρούνται εύκολα με σαπούνι και νερό (πετρελαίου, καυσίμων, κόκκινου κρασιού, αίματος ψαριού, κλπ).

  • Δοκιμασμένο στις υπεριώδεις ακτίνες (ASTM G 154-00) με αποδεδειγμένη σχετική ανθεκτικότητα.

  • Σύστημα συγκόλλησης, χωρίς κόλλα, το οποίο εξασφαλίζει ένα υδατοστεγές κατάστρωμα.

  • Τέρμα στις τρύπες για βίδες. Το Flexiteek και η κόλλα δουλεύουν ως δομή τύπου «σάντουιτς» πάνω στο σκάφος σας.

  • Περιορίζει τον ήχο και το θόρυβο μέχρι και 11 ντεσιμπέλ. • Χαμηλής ευφλεκτότητας (δοκιμή ευφλεκτότητας βάση AS/NZ

  53837).

  • Το Flexiteek συνοδεύεται από εγγύηση υλικού για 5 χρόνια. • Όλα τα προϊόντα Flexiteek είναι ανακυκλώσιμα. • Το Flexiteek έχει κερδίσει το σεβασμό των κατασκευαστών

  σκαφών λόγω της υψηλής ποιότητάς του. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες και αναφορές από πελάτες μας που έχουν εγκαταστήσει το σύστημα επίστρωσης καταστρώματος Flexiteek.

  TI ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FLEXITEEK Ο Benny Martinsson, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδιοκτήτης της Nord West Yachts, είπε: «Για μας είναι σημαντικό να προσφέρουμε στους πελάτες μας εναλλακτικές λύσεις. Έχει αποδειχθεί ότι το Flexiteek διαθέτει την υψηλή ποιότητα που ζητούμε για τα σκάφη μας ».

  IBI PLUS 2010-12-17

  Ο Pat Wiesner , V.P. Engineering στη Regal Marine το 2011, ανέφερε: «Όταν εμείς συνεργαζόμαστε με μια άλλη εταιρεία, θέλουμε ο συνεργάτης μας να κατέχει τη πρώτη θέση στον κλάδο του και η Flexiteek, σαφώς, είναι μια τέτοια εταιρεία που πρωταγωνιστεί στο κλάδο της. Το σύστημα επίστρωσης καταστρώματος Flexiteek έχει κάνει τα σκάφη μας να δείχνουν πιο πολυτελή και να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα σκάφη του ανταγωνισμού».

  Europe EP 1196672 USA 6,895,881 Canada 2,377,960 Australia 769707

  China ZL008093733.3 South Korea 10-0765000 South Africa 2001/10348

  ΠΑΤΕΝΤΕΣ FLEXITEEK

  www.flexiteek.com

  12 02

  -E L

  ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ

 • ΤΟ ΞΥΛΟ TEAK ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ – ΣΤΟ ΤΡΟΠΙΚΟ ΔΑΣΟΣ! Το ξύλο Teak – επιστημονικά γνωστό ως Tectona grandis – χρησιμοποιείτο πάντοτε για επίστρωση καταστρωμάτων σε σκάφη. Έχει όμορφη όψη, αλλά χρειάζεται πολλή συντήρηση για να διατηρείται έτσι. Το ξύλο teak που προέρχεται από φυτείες ταχείας ανάπτυξης αποτελείται από πολλές μαλακές ίνες και δεν έχει μακρά διάρκεια ζωής. Το καλύτερο ξύλο teak προέρχεται από τα τροπικά δάση της Βιρμανίας, τα οποία έχουν πλέον τεθεί υπό προστασία , λόγω της μεγάλης εκμετάλλευσης και της ερήμωσης των φυτειών παραγωγής του, τον περασμένο αιώνα. Το Flexiteek είναι ένα προϊόν που μπορεί να καλύψει την ανάγκη για ξύλο teak, χωρίς ν’ απαιτείται η εκμετάλλευση των όμορφων τροπικών δασών του πλανήτη μας. Η παράδοση πρόκειται σύντομα να τελειώσει. Με πωλήσεις σχεδόν 200.000 τετραγωνικών μέτρων Flexiteek, έχουμε «διασώσει» 2400 κυβικά μέτρα ξύλου teak, υποθέτοντας ότι αντικαθίσταται ξύλο teak πάχους 12 χιλιοστών.

  ΤΟ FLEXITEΕK ΔΙΑΡΚΕΙ! Το Flexiteek είναι φτιαγμένο από σύνθετα υλικά, 100% ανακυκλώσιμα σε άλλα προιόντα και η αντιολισθητική ιδιότητα τους είναι εξαιρετική . Κανένας δεν μπορεί να αντιληφθεί αντικρίζοντας το ή αγγίζοντας το, ότι είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από πραγματικό ξύλο Teak. Πλέον μπορείτε να απολαμβάνετε το όμορφο κατάστρωμα σας και να μην ανησυχείτε για την συντήρηση του, ούτε και να προβληματίζεστε για κακή ποιότητα. Η παράδοση πρόκειται σύντομα να τελειώσει.

  Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΞΥΛΟΥ TEAK ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ –ΤΟΥ FLEXITEEK OXI! Το πραγματικό ξύλο Teak διατίθεται σε 3 χρωματισμούς. Ο χρωματισμός του καινούργιου ξύλου Teak, το γκρίζο χρώμα μετά από έκθεσή του σε υπαίθριο χώρο για λίγους μήνες και τέλος το ανοιχτόχρωμο ξύλο teak, μετά που το έχετε τρίψει για πολλές πολλές ώρες! Στην συνέχεια επανέρχεται το γκρίζο χρώμα! Το Flexiteek διατίθεται στους ίδιους χρωματισμούς προς μίμηση του ξύλου teak, ωστόσο αντίθετα με αυτό, διατηρεί το χρώμα που θα επιλέξετε χωρίς την ανάγκη τριψίματος και συνεχούς συντήρησης. Όμως, η φύση δεν μας περιορίζει! Τι θα λέγατε για Μαύρα Μαδέρια; Για το σύγχρονο φουσκωτό σας ή για Άσπρα Μαδέρια με γκρίζους αρμούς για το μπάνιο στο σκάφος ή ακόμη και για το μπάνιο σας στο σπίτι … Με το Flexiteek μπορείτε να είσαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να απαντούμε στις προκλήσεις των πελατών μας.

  ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ Το Flexiteek είναι το αυθεντικό συνθετικό υλικό για επίστρωση καταστρωμάτων, κατέχει δε, από το 2000, την κορυφαία θέση διεθνώς στον τομέα αυτό. Η επιδίωξη δε της τελειότητας και της συνεχούς βελτίωσης ανέκαθεν αποτελούσαν τις βασικές προτεραιότητες της Flexiteek. Μαθαίνοντας μέσα από τις εμπειρίες και επεκτείνοντας συνεχώς τα όρια αποτελούν για την Flexiteek την Δέσμευση που της εξασφαλίζει την πρώτη θέση στα συνθετικά συστήματα επίστρωσης καταστρώματος.

  Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΞΥΛΟΥ TEAK ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ