Septemvrios 2014

24
like us on www.facebook.com/247press.com.gr www. 24/7 press.com.gr Μηνιαία τοπική έκδοση | Σεπτέμβριος 2014 | Τιμή: 0,01 € Έρχονται εκλογές στο Χαϊδάρι; Όπως και να έχει θα μάθουμε... τα πρόσωπα της επικαιρότητας 3 σελ 3 Επιστολή “διαδοχής” από την Ελένη Καμπόλη; Παναγιώτης Μοσχονάς Θανάσης Σκουρτόπουλος Δημήτρης Διαμάντης Με μπροστάρητον Δια- μάντη χτυπά άνοδο σελ 16 Με το δεξί... η Αριστερά στον δήμο! Μπάσκετ Συνεργασία Δάφνης Δαφνίου και Δία Χαϊ- δαρίου! σελ 21 Α.Ο.Χ. Μεταγραφές Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε για τον θάνατο της παρα- πληγικής 56χρονης Ευ- τυχία Ποποδάκη, από απροειδοποίητη δια- κοπή του ρεύματος του σπιτιού της λόγω οφειλής 800 ευρώ. σελ 5 σελ 5 Αν είσαι πρώτος στο σανίδι, δεν σημαίνει πώς θα είσαι και πρώτος στο στασίδι Χωρίς απρόοπτα η ορκωμοσία... Τέλος του μήνα η απόφαση της ένστασης ρεπορτάζ σελ 6 & 8 σελ 4 Για γέλια και για κλάματα! Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Σήμερα, 10 χρόνια μετά, οι περισσότερες είναι σε κατάσταση παρακμής και σήψης, περιμένοντας κάποιον να τις χρησιμοποι- ήσει... σελ 14 σελ 6

description

 

Transcript of Septemvrios 2014

Page 1: Septemvrios 2014

like us on www.facebook.com/247press.com.gr

www.24/7press.com.gr

Μηνιαία τοπική έκδοση | Σεπτέμβριος 2014 | Τιμή: 0,01 €

Έρχονται εκλογές στο Χαϊδάρι; Όπως και να έχει θα μάθουμε...

τα πρόσωπατης επικαιρότητας

3σελ 3

Επιστολή“διαδοχής” από την Ελένη Καμπόλη;

► Παναγιώτης Μοσχονάς► Θανάσης Σκουρτόπουλος► Δημήτρης Διαμάντης

► Με μπροστάρητον Δια-μάντη χτυπά άνοδο σελ 16

Με το δεξί... η Αριστερά στον δήμο!

Μπάσκετ► Συνεργασία Δάφνης

Δαφνίου και Δία Χαϊ-δαρίου!

σελ 21

Α.Ο.Χ.Μεταγραφές

Πορεία διαμαρτυρίαςπραγματοποιήθηκε γιατον θάνατο της παρα-πληγικής 56χρονης Ευ-τυχία Ποποδάκη, απόαπροειδοποίητη δια-κοπή του ρεύματοςτου σπιτιού της λόγωοφειλής 800 ευρώ.

σελ 5

σελ 5

► Αν είσαι πρώτος στο σανίδι, δεν σημαίνειπώς θα είσαι και πρώτος στο στασίδι

Χωρίςαπρόοπτα ηορκωμοσία...Τέλος του μήναη απόφαση τηςένστασης

ρεπορτάζ σελ 6 & 8

σελ 4

Για γέλια και γιακλάματα!

Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις

► Σήμερα, 10 χρόνια μετά, οι περισσότερεςείναι σε κατάσταση παρακμής και σήψης,περιμένοντας κάποιον να τις χρησιμοποι-ήσει... σελ 14

σελ 6

Page 2: Septemvrios 2014

2 www.247press.com.grΜηνιαία τοπική έκδοση / Σεπτέμβριος 2014

like us on www.facebook.com/247press.com.gr

Αδίκησε τον εαυτό της, αλλά το πρόσημο είναι θετικό

Το εκπληκτικό ξεκίνημα της εθνικής μας ομάδας και το 5-0 που πέτυχε στην α’ φάση του MundoBasket της Ισπανίας,μας γέμισαν προσδοκίες. Η βαριά ήττα από τη Σερβία στη φάση των 16 μπορεί να μας προσγείωσε απότομα, όμωςοι έλληνες φίλαθλοι μετά από πολλά χρόνια χάρηκαν για την εθνική μας ομάδα. Χάρηκαν για το χαρακτήρα πουέδειξε, για το ωραίο μπάσκετ που έπαιξε και για την αγάπη των παιχτών για τη φανέλλα της εθνικής.Μπορεί να απογοητευτήκαμε πρόσκαιρα φέτος, όμως στο Ευρωμπάσκετ του 2015, η ομάδα μας θα είναι και πάλιδυνατή, με όσους την πιστεύουν και την αγαπούν να είναι στο πλευρό της.

Εκδότης: Ίδρυμα Σπουδών Σύγχρονων ΤεχνολογιώνΑρχισυντάκτης: Μπάμπης Σταύρου

Σύμβουλος Έκδοσης: Σταύρος ΜπαλοδήμαςΥπεύθυνος Αθλητικού Ρεπορτάζ:

Γιάννης ΠανόπουλοςΣυνεργάτες: Π. Νιζάμης, Π. Μπίκουλης

Μ. Στεφανάκης, Μ. Παπαμανώλης, Χρήστος Παπανίκας,Σπύρος Ανδριανός, Χ. Σπυρόπουλος, Μ. Μαγκανάρη,

Θ. ΛιάσκοςΕπικοινωνία:

e-mail: [email protected]@247press.com.gr,

Φαβιέρου 23, Χαϊδάρι, ΤΚ 12461τηλ.: 210 5323263

Περιεχόμενα

Ο κάθε κάτοικος του Χαϊδαρίου μπορεί πλέον να βρίσκει την 24 ΩΡΕΣ Χαϊδάρι σε συγκεκριμένα σημείαδιανομής στα κεντρικότερα σημεία της πόλης. Για την εξυπηρέτηση των αναγνωστών μας τοποθετήθηκανήδη σταθερά stands σε πολυσύχναστα σημεία του Χαϊδαρίου κι έτσι μπορείτε να την αναζητείτε σε αυτάκάθε μήνα. Τα stands είναι τοποθετημένα στα εξής σημεία:

Σημεία διανομής 24 ΩΡΕΣ Χαϊδάρι

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση άρθρων ή ρεπορτάζ της εφημερίδας χωρίς την άδεια της 24 ΩΡΕΣ Χαϊδάρι. Επίσης οι απόψειςτων αρθρογράφων και συνεργατών, οι οποίοι υπογράφουν τη στήλη τους, εκφράζουν τους ίδιους τους συντάκτες τους καιόχι την εφημερίδα. Η 24 ΩΡΕΣ Χαϊδάρι θα δημοσιεύει κάθε επώνυμη επιστολή, που θα είναι σύντομη και κόσμια.

Επαγγελματίες προβληθείτε μέσα από τις σελίδες της 24 ΩΡΕΣ Χαϊδάρι

Τιμή: 0,01 €

• Δημαρχείο Χαϊδαρίου• Καραϊσκάκη & Δαβάκη• Εθνική Τράπεζα• Bar by Enigma• Κολυμβητήριο• Κινηματογράφος

“ΑΝΟΙΞΗ”• Ταχυδρομείο

(οδός Αγ. Στρατοπέδου)• Πλατεία Κουνελίων• Εμπορικό κέντρο Δάσους• Κεντρική πλατεία Δάσους

• Ταχυδρομείο Δάσους• Φαβιέρου & Φειδιππίδου• Πεζόδρομος Δάσους• ΚΕΠ (Αγων. Στρατοπέδου)• Στρ. Καραϊσκάκη

& Κερασούντος

Το θέμα

σελίδα 2 .................................. To θέμα

τα 3 πρόσωπα τηςεπικαιρότητας .......... σελίδα 3

σελίδα 4 & 6...... Επικαιρότητα

Τοπικά .................................... σελίδα 5

σελίδα 7 ............................ Ρεπορτάζ

Το θέματου μήνα .............................. σελίδα 8

σελίδα 10 ...................................... Ρετρό

Υγεία ...................................... σελίδα 11

Lifeσελίδα 12 .......................... Coaching

Κόσμος .................................. σελίδα 14

σελίδα 15 ...................... Μαγειρική

Αθλητικά ............ σελίδα 16 έως 23

Μηνιαία Τοπική Έκδοση

24 ÙÑÅÓ ×áúäÜñé

Page 3: Septemvrios 2014

3www.247press.com.grΜηνιαία τοπική έκδοση / Σεπτέμβριος 2014

like us on www.facebook.com/247press.com.gr

τα πρόσωπα της επικαιρότητας3Γιατί;

Ποιός

Για τηνανάληψη τηςπολύνευραλγικήςθέσης τουαντιδημάρχουοικονομικών.

Επιμέλεια σελίδας: Μπάμπης Σταύρου

O42χρονος πρόεδρος της Ένωσης ΓονέωνΧαϊδαρίου είναι ο νέος αντιδήμαρχος

Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιώντου δήμου Χαϊδαρίου.

Γέννημα θρέμμα Χαϊδαριώτης, ο Π. Μο-σχονάς έχει να επιδείξει την ενασχόλησήτου με τα κοινά από τα μαθητικά του χρόνια.Το ίδιο ίσχυσε και κατά τη διάρκεια τηςπαρουσίας του στο πανεπιστήμιο, ενώ τοίδιο μαχητική ήταν και παρουσία του στακοινά της πόλης.

Πατέρας τριών παιδιών, ασχολήθηκε ενερ-γά με τα θέματα της παιδείας στην πόλη.

Όντας άνθρωπος της αγοράς, μέσα απότην ενασχόλησή του από το λογιστικό τουγραφείο, μπορεί να αφουγκράζεται άμεσατα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.

Τα οικονομικά είναι ένα από τα μεγάλαστοιχήματα της διοίκησης του Μ. Σελέκου,με τον Π. Μοσχονά να δείχνει ότι μπορείνα το κερδίσει.

Γιατί;

Ποιός

Για τηνπαρουσία τουως assistantcoach στοτεχνικό τιμ τηςΕθνικήςΕλλάδος.

ΟΧαϊδαριώτης κόουτς, είναι ένας μπασκε-τάνθρωπος που τυγχάνει της καθολικής

αναγνώρισης του χώρου για τις γνώσεις, το ήθοςκαι το επίπεδό του.

Η φετινή του παρουσία στον πάγκο της Εθνι-κής Ομάδας μοιάζει να είναι η δικαίωση πουάργησε να έρθει κάποια χρόνια, αλλά επιτέλουςήρθε.

Φίλος και συνεργάτης του Φώτη Κατσικάρη

από την εποχή που βρίσκονταν στον πάγκο τηςΑΕΚ, με την παρουσία του στον πάγκο της επί-σημης αγαπημένης μας, έκανε όλους τους Χαϊ-δαριώτες υπερήφανους για αυτόν.

Το εξαιρετικό μπάσκετ που έπαιξε η Εθνικήμας ομάδα αποτελεί παρακαταθήκη για τη συ-νέχεια της παρουσίας του στον γαλανόλευκοπάγκο κι όλοι ελπίζουμε σε μια μεγάλη διάκρισητου χρόνου στο Eurobasket του 2015.

Θανάσης Σκουρτόπουλος

Γιατί;

Ποιός

Για την επάνοδότου στο Χαϊδάριμετά από μιαδεκαετία,κατευθείαν απότα γήπεδα τηςSuper League.

Δεν είχε προηγούμενο αυτή η μεταγραφικήκίνηση. Ο Δημήτρης Διαμάντης, επέ-

στρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε, αφή-νοντας τη Super League και τον Απόλλωναγια την Α’ ΕΠΣΑ και το Χαϊδάρι.

Αφού αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην Α’Εθνική με πολλές ομάδες, προτίμησε στοτέλος της καριέρας του, να πει όχι σε πολλέςπροτάσεις από επαγγελματικές προτάσειςκαι να κλείσει την καριέρα του στο “σπίτι”του.

Θα μπορούσε να επιλέξει μεγάλα συμβό-λαια, με υψηλές οικονομικές αποδοχές, προ-τίμησε όμως να επιστρέψει στο Χαϊδάρι, ναγίνει κι αυτός μέλος της προσπάθειας πουγίνεται να αναγεννηθεί ο σύλλογος και νασυνδέσει το όνομά του με ακόμα μια χρυσήσελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Οι Χαϊδαριώτες ποδοσφαιρόφιλοι, θαέχουν έναν ακόμα λόγο για να πηγαίνουνστο γήπεδο τη φετινή χρονιά.

Δημήτρης Διαμάντης

24 ÙÑÅÓ ×áúäÜñé

Παναγιώτης Μοσχονάς

Page 4: Septemvrios 2014

4 24 www.247press.com.grΜηνιαία τοπική έκδοση / Σεπτέμβριος 2014

ÙÑÅÓ ×áúäÜñé

Πολύ βάρος κουβαλάω πάνω μου και κάπουπρέπει να το ακουμπήσω. Αυτά που δενκάνω σωστά, τα ξομολογούμαι στον παν-τοδύναμο, αυτά που κάνουν οι άλλοι όμωςπρέπει να τα πώ σε κάποιον... Μην ανησυ-

χείτε. Αυτά που μου εξομολογείστε τα κρατάω μέσαμου, αυτά που βλέπω όμως και δεν μου αρέσουν τινα κάνω... να μην τα πώ; Άσε που έχω και τους κομ-μουνιστές πλέον πάνω απο το κεφάλι μου. Αναρω-τιέμαι βρε παιδιά, πώς ψηφίσατε άνθρωπους πουκυριολεκτικά δεν έχουν τον Θεό τους. Έλεγε τονόρκο ο Πάτερ Βλάσης, η πλειοψηφία της διοικούσαςπαράταξης το χεράκι κάτω. Αναρωτιέμαι τι έπρεπενα φέρουμε στην αίθουσα; Σφυροδρέπανα και ναβαράν οι μουσικές για να δούμε νεύμα; Και δώστουαπο κάτω τα χειροκροτήματα... Καλά, τόσοι κομμου-νιστές ζούσαν ανάμεσα μας;

Αχ, και να ήμουν κοντά στον Μιχάλη εκείνοτο βράδυ πόσο θα το ήθελα... Την ώρα πουέλεγε εκείνο το πρωτάκουστο “Οι πόρτεςμας θα είναι ανοικτές για όλους” θα ήθελανα του ψιθυρίσω στο αυτί: Μιχάλη πάρτοπίσω είναι πολλοί... Έναν καφέ να πιείς με

τον καθένα, σε 5 εβδομάδες θα θέλεις εσύ ψυχανά-λυση... και οι προηγούμενοι το ίδιο είχαν πει να σουθυμίσω, αλλά πολλοί δημότες βγάλαν στην πορείαρίζες στο περίμενε.

Ο Βαγγέλης απο την άλλη είναι υποστηρι-κτής της εξέλιξης απο τα κάτω... οι ρίζεςόμως να μπαίνουν βαθιά μέσα στο χώμα...Ο ίδιος (αν όχι αυτός ο πρεσβύτερος του)είδε πως ο Ηρακλής θα ήταν ο εκπρόσωπος

της δεξιάς παράταξης σε μια αυριανή μάχη και είπενα τον εξαφανίσει απο την σκακιέρα γρήγορα. Καιυπομονή έκανε και έφαγε όλη τη χλέμπα. Όλοιαπέξω τον θέλανε και συμμαχήσανε για αυτόν τονσκοπό... Όπως και να το κάνουμε όμως, ηγέτης καιστρατηγός είναι αυτός που χειρίζεται καλά τουςστρατιώτες του, και οι τελευταίοι βγαίνουν μπροστάμε το στήθος ανοικτό... Αλήθεια, έχει μείνει κανέναςτέτοιος στις άλλες παρατάξεις;

Εδώ δεν αναλύουμε την είδηση… την λιβανίζουμε

Θα μου πείτε και ο Πάρις μια καρέκλα κυ-νηγάει και θα σας απαντήσω πως στοιχείαπαρέδωσε... Δεν την ζήτησε χωρίς ναδώσει αποδείξεις και κανείς δεν τον έχειαφήσει να δείξει τι μπορεί να κάνει έμπρα-

κτα μέσα απο το Δημαρχείο. Και τότε με τον συνήγοροτου Δημότη, πάλι κόνξες του έκαναν... Ο επιμένωνπάντως νικά, να μου το θυμηθείτε...

Και μην μου αρχίσετε τώρα την μουρμούρα,γιατί δεν τάσσομαι με κανέναν. Απλά ο κα-θένας αντιλαμβάνεται ότι του κατέβει. Είναικαι αυτό που λέει ο λαός: Όποιος έχει τηνμύγα μυγιάζεται, αλλά λέμε τώρα... Ας μην

το απλώσουμε αυτό δεν βγάζει πουθενά. Εγώ τονΗρακλή τον θεωρώ καλό παίκτη. Πώς στραβώσε (ανστράβωσε) η δουλειά δεν ξέρω... Το μόνο πουάκουσα πάντως ήταν πώς πριν απο λίγες ημέρες τουςκάλεσε όλους μαζί να τα πούνε... Μην με ρωτάτε τιείπανε δεν ξέρω...

Αυτό που μπορώ να σας πώ επίσημα είναιπώς επίσης πριν λίγες ημέρες μεταξύ φα-γητού και ποτού μαζευτήκαν τέσσερις καιτα είπανε. Δυο απο την νέα γενιά και δυοολίγον καρβουδισμένοι απο την θέαση. Τα

πανε και κάτι ετοιμάζουν. Ίσως την επόμενη κίνηση.Αν γίνουν εκλογές... Λέμε τώρα...

Σίγουρα πάντως πολλοί θα κάθονται στακαφενεία και θα φτιάχνουν σενάρια. Εγώτο μόνο που σκέφτηκα στο άκουσμα μιάςνέας προεκλογικής περιόδου ήταν ένα βα-σικό ερωτημα: Αν ξαναγίνουν εκλογές,

ποιός θα πάει κάτω απο τον Ανδρέα; Θα υπάρχει οΑνδρέας στα δικά μας πράγματα ή θα συνεχίσει τηνβεβαιωμένη παράταση της προεδρίας του; Και τι θαπούνε μετά; Ελευθερία ή Θάνατος; Βλέπω την δεξιάπαράταξη τον μεγάλο χαμένο όλης αυτής της παρα-τεταμένης ιστορίας...

Όσο για τον Δημήτρη... Ωραία το έφτιαξετο έργο. Μετά απο αυτόν το χάος. Η υψηλήπολιτική πάντως του πήγαινε πάντα γάντι.Με το που πήγε στο οργανωτικό του κόμ-ματος του ξεκίνησαν και τα νέα σενάρια…

Πάμε σε εκλογές έγραψαν όλες οι εφημερίδες. Γιατο κοινοβούλιο μιλάμε... Είπαμε, κάποιοι κάνουν γιαυψηλή πολιτική.

Τώρα για τους αντιδημάρχους και τον πρό-εδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τι θέλετενα γράψω... Συνήθως αυτά “στήνονται” εκτων έσω.. Ο Δήμαρχος, όπως και να το κά-νεις, έχει τον πρώτο λόγο. Oι αρμοδιότητες

του καθενός έχουν σχέση με την στάση ζωής τους.Δεν βλέπω κανένα ατόπημα. Εκτός και αν υπάρχειγκρίνια απο μέσα, βάση σταυροδοσίας. Η εξωστρέφειαείναι λίγο δύσκολη βέβαια μέσα σε τέτοια κόμματα/πα-ρατάξεις.Υ.Γ: Κάπου εδώ πρέπει να σας αφήσω αλλιώς θα μαυρίσωόλη την εφημερίδα. Εις το επανιδείν με λιγότερες μυρωδιέςστους δρόμους, και περισσότερο Ξυλούρη απο ταμεγάφωνα στην πλατεία του Δημαρχείου. Αλήθεια τασκουπίδια μαζευτήκαν ξαφνικά ή εμένα μου φαίνεται;

γράφει Ο μελάγχθων ΤουΠαναγιώτη Νιζάμη

Επικαιρότητα

like us on www.facebook.com/247press.com.gr

Γύρω, γύρω όλοι, στη μέση ο...

Η απόφαση θα εκδοθεί το αργότερο μέχρι30 του μηνός και θα έχει κοινοποιηθείμέχρι την 1η Οκτωβρίου στο υπουργείοΕσωτερικών και τον δήμο Χαϊδαρίου. Ανείναι θετική τότε είναι υποχρεωτικά άμεσαεκτελεστή, ανεξαρτήτως αν ο συνδυασμόςτου Ηρακλή Δρούλια κάνει αίτημα αναί-ρεσης στο ΣτΕ.

Και επειδή με ρωτάτε συνεχώς, να προ-σθέσω πώς δικαίωμα να αντιδράσει με αν-τένσταση έχει μόνο ο συνδυασμός που θί-γεται και το οικονομικό κόστος της είναιιδιαίτερα υψηλό..

Ανεξάρτητα αν θα γίνει αυτή πάντως,το Υπουργείο Εσωτερικών και ο Δήμοςμας υποχρεούνται να προχωρήσουν στιςδιαδικασίες Επαναληπτικών Εκλογών, τοαργότερο εντός 40 ημερών {9 & 16 Νοεμ-βρίου ή 16 & 23 Νοεμβρίου 2014]. Τώρατι θα γίνει αν τρέχει παράλληλα και τοαίτημα αναίρεσης του ΣτΕ; Tο τελευταίο,-σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφο-ρίες- είναι υποχρεωμένο να συνέλθει γρή-γορα και να εκδώσει απόφαση εντός μόλις10 ημερών διότι την ίδια ώρα θα τρέχουνκαι οι διαδικασίες των εκλογών..Μην φαν-ταστείτε δηλαδή ότι ενδέχεται να στηθούνκάλπες να βγει αποτέλεσμα και μετά ναέρθει η απόφαση του ΣτΕ . Θα μου πείτεστην Ελλάδα ζούμε, δεν νομίζω όμως οικρατικοί λειτουργοί να αφήσουν να συμβείτέτοιο κομφούζιο σε 15 δήμους.

Όλη η Ελλάδα πλέον γνωρίζει πώςστην πόλη μας ενδέχεται να γίνουνεπαναληπτικές εκλογές, αφού μπήκαμεήδη στους πίνακες των μεγαλύτερων«δίκτυων» ενημέρωσης μαζί με όλουςτους υπόλοιπους δήμους που αναμέ-νουν τα αποτελέσματα των ενστάσεωνπου έχουν κατατεθεί. Λίγες ημέρεςπάντως μένουν μετά τον ερχομό τηςέκδοσης μας στα χέρια σας για να μά-θουμε τι θα γίνει.

Όπως και να έχει… θαμάθουμε γρήγορα

Έρχονται εκλογέςστο Χαϊδάρι;

Page 5: Septemvrios 2014

5www.247press.com.grΜηνιαία τοπική έκδοση / Σεπτέμβριος 2014

like us on www.facebook.com/247press.com.gr

24 ÙÑÅÓ ×áúäÜñéΤοπικα

Πραγματοποιήθηκαν οι δημαιρεσίες

στο δήμο ΧαϊδαρίουΌπως ήταν προγραμματισμένες, πραγματο-ποιήθηκαν στις 7 Σεπτεμβρίου οι δημαιρεσίεςτου δήμου Χαϊδαρίου.

Ο Μιχάλης Σελέκος κάθισε για πρώτηφορά στη θέση του δημάρχου Χαϊδαρίου καιτα έδρανα της πλειοψηφίας κατέλαβαν οισύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαϊδα-ρίου.

Ταυτόχρονα, ορίσθηκαν και τα μέλη τωνδυο επιτροπών του δήμου (Οικονομική καιΠοιότητας Ζωής), ενώ ανακοινώθηκαν καιοι νέοι αντιδήμαρχοι οι οποίοι είναι:

Παναγιώτης Μοσχονάς, αντιδήμαρχος Διοι-κητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών.

Νίκος Καραγιάννης, αντιδήμαρχος Αθλητι-σμού και Πολιτισμού.

Ναουάφ Δαουάχερ, αντιδήμαρχος ΚοινωνικώνΥπηρεσιών.

Ηλίας Βαρυτιμιάδης, αντιδήμαρχος ΤεχνικήςΥπηρεσίας.

Μόσχος Χουδελούδης, αντιδήμαρχος Πρασί-νου και Καθαριότητας.

Η μόνη εκκρεμότητα που υπάρχει πλέονείναι οι ορισμοί των προεδρείων των ΝΠΔΔτων Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας και Β/θμιαςΕκπ/σης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

ΨυχολόγοςΨυχολόγοςΜαρία Σιδηροπούλου

Σωκράτους 99, ∆. ΧαϊδαρίουΤ. 210 5323809 - Κ. 6976 385536

E-mail [email protected]

● Συμβουλευτική γονέων: βρεφική ανάπτυξη και πρώιμη παρέμβαση

● Μαθησιακές δυσκολίες: διάγνωση - αποκατάσταση

● Επαγγελματικός προσανατολισμός & διαχείριση καριέρας

● ∆εξιότητες επικοινωνίας & διαπροσωπικές σχέσεις

● Πρόληψη και αντιμετώπιση κατάθλιψης, αγχωδών διαταραχών και διαταραχών σίτισης

Msc in Health PsychologyΣυνεργάτης Κοινωνικής Υπηρεσίαςκαι Παιδ. Σταθμών ∆. Χαϊδαρίου

Msc in Health PsychologyΣυνεργάτης Κοινωνικής Υπηρεσίαςκαι Παιδ. Σταθμών ∆. Χαϊδαρίου

Αν είσαι πρώτος στο σανίδι, δεν σημαίνει πώς θα είσαικαι πρώτος στο στασίδι. Τάσο μου άλλο το ένα έργο άλλοτο άλλο.

Εδώ αλλάζουν οι ρόλοι ανάλογα με την περίστασηκαι το σενάριο δεν το ξέρεις πάντα πριν ανέβεις στηνσκηνή.

Μπορεί να νομίζεις ότι το ξέρεις, αλλά… δεν! Ο Ανδρέας και η Ελευθερία δεν σκέφτηκαν καθόλου

συναισθηματικά απέναντι σου παρότι εσύ έκανες το κα-θήκον σου όπως έδειξαν οι αριθμοί.

Το καλός άνθρωπος και το καλός πολιτικός έχουν τε-ράστιες διαφορές.

Για γέλια και για κλάματα!

Διάσημη τείνει να γίνει πριν καλά, καλά ξεκινήσει τηνλειτουργία της η αμαρτωλή πάλαι ποτέ καντίνα τηςΙεράς οδού. Παρότι ίσως είναι η πρώτη καντίνα πουάνοιξε νόμιμα μετά το καθολικό σφράγισμα εξαιτίας τηςυπόθεσης με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών ακόμα κρατάτην αύρα της αμαρτίας.

Το γνωστό ειδησεογραφικό site Pitsounicity.gr βάλθηκεπάντως να την βαφτίσει. Πρόσφατα ανάρτησε φωτογραφίεςτης καντίνας όπου στην ταμπέλα της με φωτομοντάζέγραψε τέσσερα πρότυπα ονόματα (Αμαρτωλή, Παραδάκι,αχόρταγος και Φακελάκι).

Το ρεπορτάζ μάλλον έγινε σε συνεννόηση με τον ιδιο-κτήτη που μάλλον δείχνει να το διασκεδάζει… καμιάφορά η δυσφήμιση είναι και η καλύτερη διαφήμιση

Διάσημη... λόγω αμαρτήματος

Γέμισε ήχους, χαμόγελα και πλήθος κόσμου η ΠλατείαΚαραϊσκάκη στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου.

Το καλωσόρισμα του φθινόπωρου έγινε με μια υπέροχησυναυλία από τους Γιώργο Υδραίο, Σοφία Μιχαηλίδη,Βάλια Τσιργιώτη και Στάθη Μαραγκό.

Η συγκεκριμένη πλατεία πάντως μετά τα εγκαίνιατης έχει τραβήξει πλήθος κόσμου και τείνει να γίνει τοmust στέκι των καλοκαιρινών μηνών για όλες τις ηλικίες.

Πάμε πλατεία;

Την παραπάνω φωτογραφία μας την έστειλε αναγνώστριατης εφημερίδας από την πορεία διαμαρτυρίας που διορ-γάνωσε η Κατάληψη Παπουτσάδικο (Χαϊδάρι), ο Αυτο-διαχειριζόμενος Αγρός (πάρκο Τρίτση) η Κατάληψη Σι-νιάλο (Αιγάλεω), και ο Θερσίτης (Ίλιον) για τον θάνατοτης παραπληγικής 56χρονη Ευτυχία Ποποδάκη απόαπροειδοποίητη διακοπή του ρεύματος του σπιτιού τουςλόγω οφειλής 800 ευρώ προς την εταιρεία.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε έξω από τις εγκαταστάσειςτης ΔΕΗ (Θερμοπυλών και Επαύλεως) στις 28 Ιουλίουλίγο μετά τις 20.00.

Αντιδράσεις για την Δ.Ε.Η

Page 6: Septemvrios 2014

6 24 www.247press.com.grΕπικαιρότητα Μηνιαία τοπική έκδοση / Σεπτέμβριος 2014

like us on www.facebook.com/247press.com.gr

ÙÑÅÓ ×áúäÜñé

Τα παραπάνω δεν είναι λόγια του αέρα, είναι πραγμα-τικότητα που βασίζεται στα σενάρια της επόμενηςημέρας με βάση τα δείγματα της προηγούμενης περιόδου.

Οι δυνάμεις της κεντροδεξιάς με πυρήνα τον πρώηνΔήμαρχο Χαϊδαρίου Δημήτρη Μαραβέλια κινήθηκανκάτω απο την σκέπη ενός στέλεχους του ΠΑΣΟΚ (τουΑνδρέα Μποζίκα) και ενός πολύ γνωστού ηθοποιούπου ήθελε να δοκιμάσει κάτι καινούριο (του ΤάσουΧαλκιά).

Όσοι “πράσινοι” δεν άντεξαν μέσα σε αυτό το σχήμαέφυγαν, πριν φτάσει ο συνδιασμός στην τελική ευθείακαι ενσωματώθηκαν σε άλλα σχήματα που προσέγγιζαντουλάχιστον την κομματική τους ιδεολογία.

Την ίδια ώρα πολλά στελέχη της δεξιάς παράταξηςπροσεγγίστηκαν απο άλλους συνδιασμούς -χωρίς απο-τέλεσμα- αναλώθηκαν στην πορεία και έφτασαν στηνκορδέλα καταϊδρωμένοι και ανασφαλείς.

Αποτέλεσμα: Η δημιουργία μιας ατροφικής αντιπο-λίτευσης που δεν θρέφει τις δυνάμεις της κεντροδεξίαςαλλά τις εξασθενεί.

Λάθος χαρτί ή πειραγμένα ζάρια;Αφού η πολιτική όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόνείναι η τέχνη του εφικτού, με τον μόνο που θα μπορούσαν

Σενάρια εκλογώνστο Χαϊδάρι...

Λόγια σταράτα

ΤουΠαναγιώτη Νιζάμη

να φλερτάρουν οι απογοητευμένες δυνάμεις της κεντρο-δεξίας (ανεξάρτητα απο την ένσταση) θα ήταν ο συνδιασμόςτου Ηρακλή Δρούλια.

Άλλωστε η παράταξη Όραμα Δημιουργίας ήταν αυτήπου έκλεψε απο την αρχή τις εντυπώσεις αφού ο ηγέτηςτης είχε τεχνοκρατική εμπειρία, ενώ το σύνολο των συ-νιστωσών της είχε πραγματικά ένα Ευρωπαικό προφίλ.Μια συνταγή ας πούμε... σοσιαλοδημοκρατών και συν-τηρητικών, που θα μπορούσε να πάει την πόλη μπροστά,χωρίς βήματα προς τα πίσω...

Εδώ το αντίπαλό δέος έπαιξε τα ρέστα του... Η ένστασηθα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο άσσος στο μανίκιγια να υπάρχει μόνο μία προσωπικότητα απέναντι στονΜιχάλη Σελέκο που θα διεκδικήσει τον δημαρχιακόθώκο στις επόμενες εκλογές, αποκλείοντας άμεσα (εκδι-κητικά ίσως) όλες τις κεντροδεξιές δυνάμεις.

Το πραγματικό αντίπαλό δέος στην πολιτική του Μι-χάλη Σελέκου ακούει ήδη στο όνομα Βαγγέλης Ντινιακόςκαι αυτό ψυθιρίζεται...

Το άδεισμα άλλωστε απο νωρίς στον Τάσο Χαλκιά απότην ίδια του την παράταξη κατα την ανάδειξη εκπροσώπωντου Δήμου, στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής(ΠΕΔΑ) ήταν το σάλπισμα για την εκκίνηση.

Πριν καλά ,καλά ξεκινήσουνόλα, άρχισαν και να ξεκαθαρί-ζουν.

Ο λόγος σε αυτούς που εν-δέχεται να έχουν τον πρώτορόλο σε μία αυριανή δεξιά πα-ράταξη στον δήμο μας.

Μιλάμε πάντα για όσουςέχουν εκλεγεί δημοτικοί σύμ-βουλοι, γιατί ρεπορτάζ για τουςεκτός αιθούσης ακόμα δεν έχου-με.

Οι 4 ψήφοι που κατάφερενα κερδίσει η Ελευθερία Το-κατλίδη για να εκπροσωπεύσειτην μειοψηφία του δήμου μαςστην Περιφερειακή Ένωση Δή-μων Αττικής και μάλιστα μεκλήρωση λόγω ισοψηφίας μετον Ανδρέα Μποζίκα φανερώνειακράδαντα πώς η ίδια θα μπο-ρούσε να είναι ο ένας πόλος.

Ο δεύτερος θα μπορούσε ναείναι αυτός του Φώτη Θεοδω-ρακόπουλου αφού πλέον αυτόςθα έχει το πρώτο βιολί στηνπαράταξη “Πόλης προοπτικής”.

Ενδεικτική ήταν η απουσίατης Ελένης Καμπόλη από τηνειδική συνεδρίαση του δημοτι-κού συμβουλίου για την εκλογήΠροέδρου και Οικονομικής επι-τροπής που του έδωσε τον“χώρο” αφού συνοδευόταν καιαπό μία επιστολή της.

Εκεί σημειώνει χαρακτηρι-στικά πώς “για το αμέσως επό-μενο διάστημα γίνεται απαιτητήλόγω της εργασίας μου, η πα-ρουσία μου εκτός Αθηνών.

Ως εκ τούτου η συμμετοχήμου στις προσεχείς συνεδριάσειςτου Δημοτικού Συμβουλίου θακαθίσταται εξαιρετικά δυσχε-ρής.

Σε κάθε περίπτωση την πα-ράταξη Πόλη προοπτικής θαεκπροσωπεί ο κ. Φώτης Θεοδω-ρακόπουλός”.

Mεγάλος χαμένος η κεντροδεξιάπαράταξη...

Είτε γίνουν καιπάλι εκλογές, είτεόχι, στον δήμο μας,ένα είναι σίγουρο. Ο μεγάλος χαμένοςτων εκλογών αλλάκαι της επόμενηςπεριόδου, είναι ηκεντροδεξιά παράτα-ξη. Αυτό γίνεταιάμεσα αντιληπτόακόμα και αν απλάακυρωθεί ο συνδια-σμός που θίγεταιαυτή τη στιγμή μετάτην εκδίκαση τηςένστασης που τοαποτέλεσμα τηςεκρεμμεί. Προφανώςμιλάμε για την πα-ράταξη του κ. Δρού-λια.

Η δεξιά ανοίγειτον δρόμο της.

Page 7: Septemvrios 2014

7www.247press.com.grΡεπορτάζΜηνιαία τοπική έκδοση / Σεπτέμβριος 2014

like us on www.facebook.com/247press.com.gr

24 ÙÑÅÓ ×áúäÜñé

Κύριος στόχος της Πράξης είναι η ενεργοποίησηκαι κινητοποίηση των τοπικών φορέων με στόχοτη δημιουργία 70 θέσεων απασχόλησης για ανέρ-γους, μακροχρόνια ανέργους και νέους επιστήμο-νες, βάσει διαγνωσμένων αναγκών της τοπικής

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη “Κοινωνική Στόχευση” υλοποιεί την Πράξη “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑΤΗΝ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ”, στο πλαίσιο τηςδράσης: “Τοπικά σχέδια για την Απασχόληση Προσαρμοσμένα στις Ανάγκες των Τοπικών ΑγορώνΕργασίας” (ΤΟπΣΑ) του Άξονα Προτεραιότητας 08: “Διευκόλυνση της Απασχόλησης στις 3Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου”, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού2007-2013”, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Πρωτοβουλία του ΑΣΔΑ για την ανάπτυξη της κοινωνικής επιχειρηματικότητας"

αγοράς εργασίας στους δήμους: Αγίας Βαρβάρας,Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Αιγάλεω, Ιλίου,Περιστερίου, Πετρούπολης, Φυλής και Χαϊδαρίουτης Δυτικής Αθήνας (μέλη του ΑναπτυξιακούΣυνδέσμου Δυτικής Αθήνας).

Στις 24-07-2014 , ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεωνγια συμμετοχή στο πρόγραμμα του ΟργανισμούΑπασχόλησης Εργατικού Δυναμικού επιχορήγησηςεπιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελού-μενων των δράσεων “Τοπικά σχέδια για την απα-σχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικώναγορών εργασίας - ΤοπΣΑ” και “Τοπικές δράσειςκοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες - ΤοπΕ-ΚΟ.

Στο πλαίσιο των δράσεων του έργου “ΠΡΩΤΟ-ΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙ-ΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ” η ΑΣΚοινωνική Στόχευση καλεί όλους τους επιχειρη-ματίες τις δυτικής Αθήνας να γνωρίσουν τουςωφελούμενους του έργου και να κάνουν χρήσητης πρόσκλησης του ΟΑΕΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να έρ-θετε σε επικοινωνία με το infodesk του έργου(τηλ 2012621410, [email protected])

Κατ΄ αυτόν τον τρόπο, ανοίγονται νέοι δρόμοι στην αξιοποίηση κονδυλίων μέσω της νέας προγραμματικήςπεριόδου ΣΕΣ 2014-2020 και εξασφαλίζεται έτσι η αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτωνπου είχαν προκύψει στο παρελθόν, τόσο στο Πάρκο Τρίτση όσο και σε άλλους ανάλογους χώρους σεόλη την Ελλάδα. Σύντομα, ο Υπουργός θα καταθέσει στη Βουλή σχετική νομοθετική διάταξη.

Ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ, Ανδρέας Μποζίκας δήλωσε:- “Οι συνεχείς προσπάθειες του ΑΣΔΑ και των Δήμων της Δυτικής Αθήνας για να βρεθεί λύση σε ένα

από τα μεγάλα προβλήματα της Δυτικής Αθήνας, αυτό του Πάρκου Τρίτση, φαίνεται ότι επιλύεται.Ο ΑΣΔΑ έχει τη στήριξη των Δήμων της Δυτικής Αθήνας, έχει το στελεχιακό δυναμικό και τηνεμπειρία με τους πόρους που θα διατίθενται να δημιουργήσει αυτά που οι κάτοικοι θέλουν για τοΠάρκο μας”.

O Α.Σ.Δ.Α. αναλαμβάνει το Πάρκο "Α. Τρίτσης"Πολύ σημαντική εξέλιξη για τον σημαντικότερο

χώρο πρασίνου στη Δυτ. Αθήνα. Στη σύσκεψηπου πραγματοποιήθηκε με θέμα το μέλλοντου Πάρκου Τρίτση υπό τον υπουργό ΠΕΚΑ,Γ. Μανιάτη και τους δημάρχους της Δυτ.Αθήνας, ο Υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μα-νιάτης, πρότεινε να μεταφερθεί η ευθύνη καιδιαχείριση του πάρκου Τρίτση στον ΑΣΔΑ,μαζί με πόρους που θα εξασφαλίσουν τηνομαλή λειτουργία του, πρόταση την οποία οιΔήμαρχοι αποδέχτηκαν ομόφωνα.

Page 8: Septemvrios 2014

8 24 www.247press.com.grΜηνιαία τοπική έκδοση / Σεπτέμβριος 2014

like us on www.facebook.com/247press.com.gr

ÙÑÅÓ ×áúäÜñéΤο θέμα του μήνα

Λαμπρή Ορκωμοσία... Μέσα σε μια κατά-μεστη αίθουσα μεθερμό κλίμα πραγ-ματοποιήθηκε η τε-λετή ορκωμοσίαςστον Δήμο μας.Με πολιτικό όρκοόπως είχε ήδη προ-αναγγείλει, ξεκί-νησε τηνΔημαρχιακή τουΘητεία ο ΜιχάληςΣελέκος όπως και τοσύνολο των δημοτι-κών συμβούλων τηςΛαϊκής Συσπείρω-σης (πλην των Να-ουάφ Δαουάχερ,Γιαννούλα Ζέρβακαι Ηλία Βαρυτι-μιάδη) Στην ίδιαγραμμή κινήθηκανοι Θοδωρής Σπηλιό-πουλος, ΑθηνάΣκαμπά και ΚώσταςΑσπρογέρακας.Όλοι οι άλλοι έδω-σαν τον καθιερω-μένο θρησκευτικόόρκο.

Ο μέχρι πρότινος Δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Μα-ραβέλιας απουσίαζε, αφού την ίδια ώρα έπρεπε ναδώσει τον δικό του όρκο για την Περιφέρεια τηςΑττικής όπως και ο Τάσος Χαλκιάς που έλειπε σε πε-ριοδεία.

Ο νέος Δήμαρχος της πόλης Μιχάλης Σελέκος στονλόγο του φάνηκε πεπεισμένος πώς θα καταφέρει ναβγάλει το Χαϊδάρι από το τέλμα. Ο ίδιος σημείωσεπως η ευθύνη του απέναντι στον κόσμο είναι πολύμεγάλη και πρόταξε τον αγώνα για να διατηρηθούν ταφιλέτα της πόλης μας, στην πόλη μας. Τόνισε πώς οιπόρτες των στελεχών της διοίκησης και η δική τουθα είναι πάντα ανοικτές για όλους και κάλεσε απότην πρώτη στιγμή τους συλλόγους που στελεχώνουνόλα αυτά τα χρόνια τον δήμο μας σε άμεση συνάντη-ση.

Η τελετή έγινε σε θερμό κλίμα και χειροκροτήθηκαντόσο οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας όσο και αυτοί τηςμειοψηφίας, ενώ την ώρα των υπογραφών δεν έλειψαντα σχόλια του κόσμου για τον καθέναν ξεχωριστά...

εν αναμονή των αποτελεσμάτων της ένστασης

Όλοι μαζί για μια

νέα αρχή

Page 9: Septemvrios 2014

9www.247press.com.grΤο θέμα του μήναΜηνιαία τοπική έκδοση / Σεπτέμβριος 2014

like us on www.facebook.com/247press.com.gr

24 ÙÑÅÓ ×áúäÜñé

Λ. Αθηνών 282, ΧαϊδάριΤηλ.: 210 5813424, Fax: 210 5813015, Κιν.: 6989083257

e-mail: [email protected], www.gasautocar.gr

1 2 3

4

5

6

7 1. Υπογραφή εν αναμονή για τααποτελέσματα της ένστασης.

2. Υπογραφή... με Ιταλική φινέ-τσα.

3. Η πρώην αντιδήμαρχος καταχειροκροτηθηκε.

4. O Κώστας Βορέας... μαχητής.5. K. Ασπρογέρακας: Μια σταθε-

ρή αξία.6. Μια πραγματικά ασφυκτική

από κόσμο αίθουσα 7. Μ.Σελέκος: Ο νέος δήμαρχος

απέσπασε από όλους ένα δυνα-τό χειροκρότημα...

Page 10: Septemvrios 2014

10 24 www.247press.com.grΡετρό Μηνιαία τοπική έκδοση / Σεπτέμβριος 2014

ÙÑÅÓ ×áúäÜñé

like us on www.facebook.com/247press.com.gr

Χαϊδάρι, η πόλη τωνκρυμμένων θησαυρών

Η “24 Ώρες Χαϊδάρι”φιλοξενώντας φωτο-γραφίες από το ανε-κτίμητης συλλεκτι-κής αξίας αρχείο τουΓιάννη Ιγγλέση, πα-ρουσιάζει κάθε μήναφωτογραφίες από τοπαρελθόν της πόληςτου Χαϊδαρίου. Οι φωτογραφίες ανή-κουν στο αρχείο τουΓιάννη Ιγγλέση, τονοποίο και ευχαριστού-με θερμά για την πα-ραχώρησή τους. Όσοιενδιαφέρεστε να έχετεκαι ηλεκτρονική πρό-σβαση σε αυτές, μπο-ρείτε να γίνετε μέληστο group ΧΑΪΔΑΡΙ– Η ΠΟΛΗ ΤΩΝΚΡΥΜΜΕΝΩΝ ΘΗ-ΣΑΥΡΩΝ.

Αυτό το μήνα, τοαφιέρωμά μας αφορά τοΛόφο του Προφήτη Ηλία.Ένα μέρος, που μεγάλωσεγενιές και γενιέςΧαϊδαριωτών, όπωςαπεικονίζεται στοπαρελθόν, με τηνεπιμέλεια και τη φροντίδατου αρχείου του ΓιάννηΙγγλέση.

Page 11: Septemvrios 2014

10+1 λόγοι για να κάνετε εξέτασηπελματογραφήματος

11www.247press.com.grΥγείαΜηνιαία τοπική έκδοση / Σεπτέμβριος 2014

like us on www.facebook.com/247press.com.gr

24 ÙÑÅÓ ×áúäÜñé

Αυτό θα γίνει αν εκτιμηθεί ότι υπάρχει κάποιοπρόβλημα που προκαλεί ασυμμετρία στις δυνάμειςπου ασκούνται στο σκελετό σας όταν περπατάτε ήστηρίζετε τον κορμό σας. Eπίσης, ενδέχεται νακρίνει απαραίτητη την εξέταση, για την καλύτερηδιάγνωση του προβλήματός σας. Tο πελματογρά-φημα συνήθως γίνεται για:1) Παθήσεις των πελμάτων, όπως πλατυποδία,

κοιλοποδία, ραιβοποδία, προβλήματα στα με-

Η εξέταση του πελματογραφήματος ειναιμια πολύ σοβαρή εξέταση, όμως το αν θα κά-νετε πελματογράφημα ή όχι, θα το αποφασίσειο ορθοπεδικός ή ο φυσικοθεραπευτής πουσας παρακολουθεί.

ΤουΜάνου Παπαμανώλη Μέλους Παγκοσμίου Συλλόγου Φυσικο-θεραπευτών, Kinesiotpaing Association,επικεφαλή ιατρικού επιτελείου ΚΑΕ Πα-νελευσινιακός, ΓΣ Περιστερίου, εξειδί-κευση στο INDIBA Activ.

τατάρσια, άκανθα πτέρνας (ασύμμετρη ανά-πτυξη οστού στην κάτω επιφάνεια της φτέρ-νας).

2) Aρθρίτιδα, οστεοαρθρίτιδα γονάτων, ισχίων,σπονδυλικής στήλης.

3) Πόνους στη μέση κατά τη διάρκεια της εργα-σίας. Mε τη χρήση των ειδικών πελμάτων, ημέση αποφορτίζεται και ξεκουράζεται.

4) Σκολίωση, χονδροπάθεια επιγονατίδας (πολύ

συχνή στα κορίτσια), κάλους.5) Nευραλγίες, κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου,

ισχιαλγία, οσφυαλγία.6) Προβλήματα στα κάτω άκρα λόγω σακχαρώδους

διαβήτη.7) Σοβαρά διαστρέμματα, κατάγματα των κάτω

άκρων και της λεκάνης.8) Aνισοσκελία.9) Πόνους στη μέση κατά τη διάρκεια της εγκυ-

μοσύνης ή μετά τον τοκετό. Mε τη χρήση τωνειδικών πελμάτων, η μέση αποφορτίζεται καιξεκουράζεται.

10) Σε όλους τους αθλητές που αθλούνται σε γή-πεδα παλιάς γενιάς πλαστικού δαπέδου.

11) Για την παιδική πλατυποδία. Eάν το παιδίσας έχει πλατυποδία, το πελματογράφημαείναι η καταλληλότερη εξέταση γι’ αυτό. Eίναιεύκολη, ευχάριστη (μπορεί να τη δει σανπαιχνίδι) και απολύτως ακριβής. Mε τα πέλ-ματα που θα κατασκευαστούν ειδικά για τιςανάγκες του, θα μπορεί να φοράει όποια πα-πούτσια θέλει και όχι τα ορθοπεδικά παπού-τσια που κυκλοφορούν στην αγορά. Eπίσης,μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία τηςθεραπείας του, επαναλαμβάνοντας την εξέτασηκατά περιόδους.

Με την κατασκευή ορθοτικών πελμάτων έχου-με:● Eξισορρόπηση των δυνάμεων που ασκούνται

στο σώμα σας όταν περπατάτε.● Kαλύτερη απορρόφηση των κραδασμών. ● Διευκόλυνση των καθημερινών σας δραστη-

ριοτήτων.● Eλάττωση της μυϊκής κούρασης.

maria

find

Hatha yoga all levels

Asthanga Vinyasa

Restorative & Yin Yoga

Prenatal Yoga

Kundalini Yoga

Aerial Yoga

Yoga for the Kids!

Hatha yoga all levels

Asthanga Vinyasa

Restorative & Yin Yoga

Prenatal Yoga

Kundalini Yoga

Aerial Yoga

Yoga for the Kids!

HHatha yoga all atha yoga all

Asthanga VinyAsthanga Viny

Restorative & YinRestorative & Yin

Hatha yoga all

Asthanga Viny

Restorative & Yin

levelslevels

yasayasa

n Yogan Yoga

levvels

yasa

n Yoga

s idfind

maria

Prenatal YogPrenatal Yog

dhiKundalini YogKundalini Yog

hiAerial YogaAerial Yoga

dhiYoga for the KYoga for the K

Prenatal Yog

Kundalini Yog

Aerial Yoga

dhiYoga for the K

gaga

igagaaa

ds!ds!iKidKid

ga

iaa

ga

a

iKids!

Page 12: Septemvrios 2014

Στις σύγχρονες εταιρείες, η σημαντικότερη οντότητα είναι οι άνθρωποί της. Προσ-λαμβάνοντας ένα νέο συνεργάτη, μια εταιρεία θα θέλει να ξέρει αν αυτή η προσθήκηστο προσωπικό είναι μια καλή επένδυση, έχει πιθανότητες απόδοσης και φυσικάμπορεί να εξελιχθεί.

Πως θα δείξω ότι είμαι μια καλή

επένδυση για μια Εταιρεία

Δείξε ότι θες να μάθεις Θεμιτή η ένδειξη αυτοπεποίθησης σε κάθετομέα που πραγματεύεται η εταιρεία. Όμωςο interviewer ξέρει ότι δεν μπορείς να τα ξέ-ρεις όλα σε μια νέα θέση.

Ακόμα και αν δεν γνωρίζεις τέλεια τηναγορά στη περίπτωση που αλλάζεις industry,δείξε την διάθεση να μάθεις ή εξέφρασε μεέμμεσο τρόπο την ικανότητα που έχεις ναμαθαίνεις νέα πράγματα ή να αποκτάς νέεςικανότητες.

Δείξε μέσω των ενδιαφερόντων σου, ότισε ενδιαφέρει να εξελίσσεσαι, να καινοτομείςαλλά και να δημιουργείς.

Κάνε τους να νιώσουν ότι είσαι άξιος εμπιστοσύνηςΔώσε μέσω των εργασιακών σου εμπειριώννα καταλάβουν ότι ακόμα και αν κάτι πάειστραβά, εσύ θα είσαι εκεί.

Ότι θα αναλάβεις τις πρωτοβουλίες εκείνεςπου θα σώσουν την ημέρα σε μια κακιάστιγμή αλλά και θα μετατρέψουν μια καλή

Οι επιτυχημένοι άνθρωποι…1. Έχουν έναν “Μπορώ να το Κάνω” Τρόπο Σκέψης

Διατηρούν την πίστη και την ελπίδα ότι σε οποιοδήποτεπρόβλημα μπορούν να βρουν τουλάχιστον μια λύση.

2. Πιστεύουν ότι “Κάτι θα Σκεφτούν”Δεν λένε ποτέ “δεν γίνεται” αλλά “κάτι θα σκεφτούμε”.

3. Συγκεντρώνονται στις ΕυκαιρίεςΒλέπουν όλες τις καταστάσεις, ακόμα και τα προβλήματα,ως ευκαιρίες για να τις μετατρέψουν σε Επιτυχία.

4. Αγαπούν τις ΠροκλήσειςΚινητοποιούνται, όταν οι άλλοι αντικρίζουν μια πρόκλησηκαι κάνουν πίσω.

5. Αρέσκονται να Λύνουν ΠροβλήματαΠαραμένουν ψύχραιμοι και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημαέχουν αποφασίσει ποια είναι η καλύτερη προσέγγιση γιατην αποτελεσματικότερη επίλυση του προβλήματος.

6. Επιμένουν Μέχρι να ΠετύχουνΚαι αυτό γιατί ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα στηρίζεται σεχαρακτηριστικά που αποκτώνται έπειτα από κόπο, συνεχήδιόρθωση λαθών και φυσικά επιμονή.

7. Παίρνουν ΡίσκαΔεν τους ενδιαφέρει ποτέ να παίξουν εκ του ασφαλούς.

8. Είναι άνθρωποι της ΠράξηςΠροβαίνουν σε τεράστιες ποσότητες πράξεων και κινή-σεων. Δεν μένουν ποτέ στην αδράνεια.

9. Γνωρίζουν τι Σημαίνει ΔέσμευσηΔεσμεύονται συνεχώς σε συγκεκριμένες δραστηριότητεςπου ξέρουν ότι σε βάθος χρόνου θα αποδώσουν και θαπροσφέρουν τους καρπούς της επιτυχίας.

10. Διανύουν όλη την ΔιαδρομήΜόνο έτσι θα καταφέρουν να έχουν μια συνολική εικόναγια το τι δουλεύει και τι όχι.

11. Συγκεντρώνονται στο ΤώραΑποφασίζουν τώρα για την αλλαγή. Δεν περιμένουν.Δρουν.

12. Πρώτα Δεσμεύονται - Μετά ΑναλύουνΓιατί το θέλουν πολύ και διακαώς. Καίγονται, και αυτό τοβράσιμο εκφράζεται ως ένα πανίσχυρο κίνητρο.

13. Είναι Αφοσιωμένοι στη Συνεχή ΜάθησηΗ εξέλιξη της γνώσης δεν τελειώνει ποτέ. Οι επιστήμεςβιώνουν συνεχώς απόρριψη και ταυτόχρονη εξέλιξη.

14. Αρέσκονται να Αισθάνονται ΆβολαΔεν υπάρχει καμία καινούργια κατάσταση που θα τουςκάνει να αισθανθούν ασφαλείς ή σίγουροι. Και αυτή είναιη ομορφιά που εκτιμούν…

14 Αρχές των Εξαιρετικά ΠετυχημένωνΕπιτυχία

HumanAdvanced.comΤο portal HumanAdvanced.com συνδυάζει την αιχμή των γνώσεων από τις σημαντι-κότερες και πιο χρήσιμες Επιστήμες – όπως Ψυχολογία, Επικοινωνία, ΣυναισθηματικήΝοημοσύνη και Management – και τις μεταφέρει στον αναγνώστη με έναν τρόπο με-ταδοτικό και κυρίως πρακτικό, ώστε μέσω αυτών να βιώσει την βελτίωση πουαναζητά στον τομέα που τον απασχολεί, προσωπικό ή επαγγελματικό.

ημέρα σε μια απίστευτα επιτυχημένη. Χρη-σιμοποίησε θετικές λέξεις και φράσεις γιαόλους τους πρώην συνεργάτες σου και δώσενα καταλάβουν πως είσαι ένας άνθρωποςπου υπήρξε δεξί χέρι κάποιου, key personσε ένα έργο, υπεύθυνος για την διαχείρισηκάποιου σημαντικού asset της προηγούμενηςεταιρείας που ήσουν ή απαραίτητος για τηνσωστή λειτουργία μιας διαδικασίας.

Δείξε ότι έχεις φιλοδοξίες. Βλέπεις τον εαυτό σου σε πέντε χρόνια απότώρα σε μια ανώτερη διοικητική θέση και τικαλύτερο από το να έχει στο δυναμικό τηςκάθε εταιρεία ανθρώπους που θα δουλέψουναρκετά ώστε να το πετύχουν.

Δείξε ότι έχεις την διάθεση να αναπτυχθείςμέσω των διαδικασιών που ορίζει η εταιρείακαι με γνώμονα την επαγγελματική ηθικήκαι δεοντολογία του κλάδου του επαγγέλ-ματός σου. Δείξε ότι δεν βολεύεσαι με τηνσταθερότητα αλλά είσαι ανήσυχο πνεύμαπου θέλει προκλήσεις.

12 24 www.247press.com.grLife Coaching Μηνιαία τοπική έκδοση / Σεπτέμβριος 2014

ÙÑÅÓ ×áúäÜñé

like us on www.facebook.com/247press.com.gr

ΤουΣπύρου Ανδριανού Ο Σπύρος είναι telecom manager και βρα-βευμένος πανευρωπαϊκά για την συνει-σφορά του στις Πωλήσεις. Είναισυνδημιουργός του HumanAdvanced.comόπου αρθρογραφεί για θέματα Business De-velopment, Management & Leadership.

ΤουΧρήστου ΠαπανίκαΟ Χρήστος είναι συνδημιουργός του Humanad-vanced.com και επαγγελματίας των Πωλήσεων. Με βα-θιές γνώσεις πάνω στην ανθρώπινη συμπεριφορά καιστη συμβουλευτική σχέσεων, προσφέρει άρθρα για θέ-ματα νευραλγικά για την επίτευξη συναισθηματικήςισορροπίας.

Page 13: Septemvrios 2014
Page 14: Septemvrios 2014

Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Αθηνών10 χρόνια μετά

14 24 www.247press.com.grΚόσμος Μηνιαία τοπική έκδοση / Σεπτέμβριος 2014

ÙÑÅÓ ×áúäÜñé

Tο 2004 η Αθήνα φιλοξένησε τους ΟλυμπιακούςΑγώνες. Δισεκατομμύρια ξοδεύτηκαν για να τουςθυμόμαστε όλοι μας και να φανούμε αντάξιοι τουΟλυμπιακού ιδεώδους.Σήμερα, 10 χρόνια μετά, οι περισσότερες Ολυμ-πιακές εγκαταστάσεις είναι σε κατάσταση παρακ-μής και σήψης, περιμένοντας κάποιον να τιςχρησιμοποιήσει.Θα μπορούσε άραγε να γίνει κάτι για να αλλάξειαυτή η άθλια εικόνα;

like us on www.facebook.com/247press.com.gr

Page 15: Septemvrios 2014

15www.247press.com.grΜαγειρικήΜηνιαία τοπική έκδοση / Σεπτέμβριος 2014

like us on www.facebook.com/247press.com.gr

24 ÙÑÅÓ ×áúäÜñé

Yλικά • 400 γρ. πένες• 200 γρ. σπαράγγια• 2 φρέσκα κρεμμυδάκια• 2 σκελίδες σκόρδο• Άνηθο ψιλοκομμένο• 200 γρ. καπνιστό σολομό• 1/3 φλ. τσίπουρο ή βότκα• 400 ml κρέμα γάλακτος• Ροζ πιπέρι• 50 γρ. βούτυρο

Ξεφλουδίζουμε τα σπαράγγια, τα κόβουμε στη μέσηκαι κρατάμε τις κορυφές τους που είναι πολύ τρυφε-ρές.

Ψιλοκόβουμε τα υπόλοιπα κομμάτια και τα σοτάρουμεσε λίγο βούτυρο με τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο.

Προσθέτουμε τον καπνιστό σολομό και σβήνουμε μετη βότκα ή το τσίπουρο.

Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και τον άνηθο και το

ροζ πιπέρι.Βάζουμε και τις κορυφές των σπαραγγιών και αφή-

νουμε τη σάλτσα να μαγειρευτεί για 2-3 λεπτά. Προσέ-χουμε να μη πάρει βράση γιατί κόβει η κρέμα.

Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα στραγγίζουμε και τα ανα-κατεύουμε με τη σάλτσα.

Γαρνίρουμε με κορυφές σπαραγγιών και φλούδεςπαρμεζάνας προαιρετικά.

ΤουΧάρη ΣπυρόπουλουChef de cuisine στο Club Hotel Casino Loutraki

Πένες με σπαράγγια καικαπνιστό σολομό

Εκτέλεση

Page 16: Septemvrios 2014

Το μπαμ με ΔιαμάντηΤο γεγονός του καλοκαιριού στηνποδοσφαιρική Αθήνα, ήταν δίχωςάλλο η επιστροφή του Διαμάντηστην ομάδα που τον ανέδειξε, κα-τευθείαν από τη Super League καιτον Απόλλωνα. Μια πολύ μεγάληκίνηση, που καλύφθηκε και ολο-κληρώθηκε από τον αντιπρόεδρο κ.Λάμπρου.

- “Στην απόφαση να επιστρέψωστο Χαϊδάρι, μέτρησε πάρα πολύτο συναισθηματικό κομμάτι, κα-θώς είναι ο σύλλογος που με ανέ-δειξε κι σε αυτόν έκανα τα πρώταμου επαγγελματικά βήματα. Μιατέτοια κίνηση στην καριέρα μουθα την έκανα μόνο για το Χαϊδά-ρι.” τόνισε μεταξύ άλλων ο παί-χτης.

Αποχωρήσεις – ΜεταγραφέςΤο ρόστερ της ομάδας ανανεώθηκεφέτος. Έτσι, αποχώρησαν από τηνομάδα οι Σουμελίδης, Πανούσης,Παπούλιας, Μαχαίρας, Ταράτσας,Ρούπι, Τσούκης, Μπαΐρας.

Στον αντίποδα, ήρθαν οι Διαμάν-της, Κασάπης, Παπαδόπουλος, Τουρ-κοχωρίτης, Τριανταφύλλου, Παν-ταζόπουλος, Μάλι, ενώ επανήλθεστην ενεργό δράση ο Μίχος.

Ταυτόχρονα, πολλά παιδιά απότην ομάδα Νέων, με τις εμφανίσειςτους είναι υποψήφιοι να ενταχθούνστην A’ ομάδα.

Προπονητής θα είναι και φέτοςο κ. Ασπρογέρακας, με βοηθό τουτον Μαξ. Κατικαρίδη.

Χαρακτηριστικό του ενθουσια-σμού που επικρατεί στις τάξεις τουκόσμου είναι το ότι στην έναρξητης προετοιμασίας, στις εξέδρες τουγηπέδου βρέθηκαν και 30 περίπουφίλοι της ομάδας, οι οποίοι με συν-θήματα ενθάρρυναν τους παίχτεςκι έδωσαν τον τόνο για τη σεζόνπου έρχεται.

16 24 www.247press.com.grΜηνιαία τοπική έκδοση / Σεπτέμβριος 2014Αθλητικά

ÙÑÅÓ ×áúäÜñé

Με μπροστάρη φέτος τον Διαμάντηχτυπά άνοδο το Χαϊδάρι

Του Γιάννη Πανόπουλου

Μετά την κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος, ο πήχης ανέβηκε για τοΧαϊδάρι. Όλη η πόλη περιμένει από την ομάδα να πετύχει αυτό που της στέρησεη διαιτησία στα περυσινά μπαράζ ανόδου.

Νέο διοικητικό συμβούλιο συγκρο-τήθηκε στον Α.Ο. Χαϊδαρίου. Μετάαπό επαφές που είχε ολο το καλοκαίριο Πέτρος Καραβίτης, ο οποίος μπήκεμπροστά ως εγγυητής της Χαϊδαριώτι-κης αθλητικής οικογένειας, συγκροτή-θηκε ένα νέο συμβούλιο, από το οποίοπεριμένουν πολλά οι Χαϊδαριώτες φίλα-θλοι. Η σύνθεση του νέου δ.σ. είναιεξής:Πρόεδρος: Πέτρος Καραβίτης.Αντιπόρεδροι:

Σπύρος Λάμπρου, Τάκης Σπίνουλας,

Γιάννης Χαραλαμπίδης.Γεν. Γραμματέας:

Μουρούτσος ΓιάννηςΤαμίας: Κοπανάς ΓιώργοςΓεν. Αρχηγός:

Βουρλούμης ΓιώργοςΥπεύθυνος Επικοινωνίας:

Μπαλοδήμας ΣταύροςΥπεύθυνοι Ακαδημιών:

Κυζερίδης Κυριάκος, Χατζηδάκης Γιώργος

Μέλη: Κρέστας Γιάννης, Χαντζής Τάσος, Αραούζος Μιχάλης, Χρονόπουλος Άρης, Χριστοδουλάκης Απόστολος.

Αναπληρωματικά Μέλη: Αλέξανδρος Θεοφιλόπουλος, Κατσίνης Γιώργος, Παππάς Νίκος.

Νέο διοικητικό συμβούλιο

Νεανικό διαρκείας με 20€

like us on www.facebook.com/247press.com.gr

Οι διοικούντες το σύλλογο λοιπόν, σε μια συμβολική κίνηση, αποφά-σισαν να “επιβραβεύσουν” τους νεαρούς Χαϊδαριώτες φιλάθλους γιατη δυναμική τους παρουσία στην εξέδρα την περασμένη χρονιά.Έτσι, αποφάσισαν να εκδώσουν ένα “Νεανικό” εισιτήριο διαρκείαςγια τους νεαρούς φίλους της ομάδας, το οποίο θα κοστίζει μόλις 20€,αφού αντιλαμβάνονται τις οικονομικές δυσκολίες που πιθανόν έχουνοι νεαροί φίλοι της ομάδας. Το εισιτήριο αυτό θα το μπορούν να τοπρομηθεύονται όλοι οι φίλοι του συλλόγου από 18 ως 25 ετών και θαισχύσει για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

Page 17: Septemvrios 2014

17www.247press.com.grΑθλητικάΜηνιαία τοπική έκδοση / Σεπτέμβριος 2014

24 ÙÑÅÓ ×áúäÜñé

like us on www.facebook.com/247press.com.gr

Βατός ο 1ος όμιλος

Νέος προπονητής,ίδια φιλοσοφία στοΔάσος Χαϊδαρίου

Με στόχο τον αθλητισμό και την ανάδειξη νέων ταλέντων από τις ακα-δημίες του συλλόγου, θα πορευτεί και φέτος το Δάσος Χαϊδαρίου. Το κυριότερο όμως είναι ότι οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να μετα-φέρουν τη φιλοσοφία του αθλήματος από τις μικρές στις μεγαλύτερεςηλικίες.

Στον1ο όμιλο της

Γ ΕΠΣΑ

Έτσι, νέος προπονητής της α' ομάδαςτου συλλόγου είναι πλέον ο κ. ΣωτήρηςΡίζος, ο οποίος ήταν πέρυσι προπονητήςστην ομάδα Κ20 του Ατρόμητου Περι-στερίου.

Η συνεργασία πλέον της α' ομάδας μετις ακαδημίες θα είναι συνεχής και γιααυτό το λόγο θα προωθηθούν φέτος καιαρκετοί παίχτες από την ομάδα Νέων

του συλλόγου. Φυσικά, στις ακαδημίεςπαραμένουν ως υπεύθυνοι οι κ.κ. Νταήςκαι Θεοδώρου, οι οποίοι με τη δουλειάτους αναμένεται να τροφοδοτήσουν μεπολλά ταλέντα την α' ομάδα.

Η ομάδα κράτησε το βασικό κορμότης, ενισχύθηκε με παίχτες από την ομά-δα Νέων, ενώ οι μόνοι που αποχώρησανήταν οι Κοντοπύργιας και Σαμπάνης.

ΧΑΛΑΝΔΡΙΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΣΟΥΡΜΕΝΑΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤ.ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΗΛΙΟΥΠΟΛΗΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ

ΧΑΪΔΑΡΙΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΚΑΜΑΤΕΡΟΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ

Στον 1ο όμιλο της Α ΕΠΣΑ κλη-ρώθηκε χθες το Χαϊδάρι.

Οι κυανέρυθροι απέφυγαν νακληρωθούν στον ίδιο όμιλο με ομάδεςόπως Ρουφ, Αιγάλεω, Δόξα Βύρωνα,Χαραυγιακό, όμως θα βρεθούν αντι-μέτωποι με ισχυρές ομάδες όπωςΗράκλειο, Πανερυθραϊκός, Σούρμενα,Αγ. Ελέουσα.

Ο όμιλος αποτελείται από τιςεξής ομάδες:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΔΑΦΝΗ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ

ΠΑΤΗΣΙΑΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣ/ΝΗΣΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ

ΑΕ ΙΛΙΟΥΑΟ ΙΛΙΟΥΔΙΑΓΟΡΑΣ

ΠΟΨ

Η ομάδα κληρώθηκεστον 1ο όμιλο της ΓΕΠΣΑ και θα προσπαθή-σει να έχει μια καλή πο-ρεία.

Οι ομάδες που απαρτί-ζουν τον όμιλο είναι:

Page 18: Septemvrios 2014

18 24 www.247press.com.grΑθλητικά Μηνιαία τοπική έκδοση / Σεπτέμβριος 2014

ÙÑÅÓ ×áúäÜñé

like us on www.facebook.com/247press.com.gr

Στον 2ο όμιλο της Β ΕΠΣΑ κλη-ρώθηκε η ομάδα του Χρ.Κιούρκου. Οι κυανόλευκοι θα συ-ναντήσουν αρκετούς παλιούς γνώ-ριμους όπως τον Αστέρα Εξαρχείωνκαι την ΑΕ Περιστερίου και θα προ-σπαθήσουν για μια ακόμη χρονιάνα πετύχει το στόχο της ανόδου.

Την 1η αγωνιστική οι Χαϊδαριώ-τες δοκιμάζονται εκτός έδρας, κόν-τρα στα πολύ φιλόδοξα φέτοςΠετράλωνα.

Οι ομάδες του ομίλου είναι:

Στον 2ο όμιλοκληρώθηκε ο

Θρίαμβος

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΓΚΥΖΙΑΚΟΣΑΡΜΕΝΙΚΗ

ΑΟ Ν ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

ΜΕΛΙΣΣΙΑΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙΣ/ΝΗΣ

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗΑΤΤΙΚΟΣ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΚΡΟΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Αλλαγές στο ρόστερ καιανανέωση για το Θρίαμβο

Σε πολύ καλό κλίμα και με αισιοδοξία για μια πολύ καλή πορεία, ξεκίνησε την προ-ετοιμασία του για το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου.

Στην ομάδα φέτος έχει γίνει μια ση-μαντική προσπάθεια για ανανέωσητου ρόστερ, ενώ ο μ.ό. ηλικίας έχειπέσει αισθητά. Στο πλαίσιο αυτής τηςανανέωσης αποχώρησαν οι Ντόβας,Πρέκας, Γρίβας, Καγιανάς, Λολέαςκαι Νομικός.

Στον αντίποδα, έγινε προσπάθειανα ενισχυθεί η ομάδα από νεότερουςπαίχτες, που γνωρίζουν όμως την κα-τηγορία. Έτσι, αποκτήθηκαν οι: Ντου-λές, 28 χρ. στόπερ, από Κολωνό, Ντα-νάς, 24 χρ. φορ, από Αναγέννηση Πα-τρούπολης, Παπαχρήστου, 30 χρ. χαφ,

από Ήφαιστο Περιστερίου, Δρόσος,22 χρ. τερματοφύλακας, από Ρούφκαι Κατσαδούρης, 23 χρ. φορ, απόΑ.Ε. Νικαίας. Ταυτόχρονα, επέστρε-ψαν στην ομάδα οι Τσαγιάννης 18χρ, φορ, από Έν. Βοτανικού καιΚα-ραγιάννης 20 χρ. από την Κ20 τουΑτρομήτου. Βοηθός του Χρ. Κιούρκουείναι ο Δημήτρης Βουλέλης, ενώ γυ-μναστής της ομάδας θα είναι φέτος οΝεκτάριος Σοκολάκης. Σημειώνεταιότι μεγάλο βάρος φέτος θα πέσει στηνομάδα Νέων του Συλλόγου. Τεχνικόςτης θα είναι ο κ. Βουλέλης.

Page 19: Septemvrios 2014

Επιτυχίες σε όλες τις ηλικίες για τονΌμιλο Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου

Μετά την πρώτη επιτυχία της Άννας Άρκαδιανούστο National Sport Park U14, που διεξήχθηστην Αλβανία και αγωνίστηκε στον ημιτελικό,ακολούθησε ακόμη μια.

Η Αρκαδιανού κατάφερε μαζί με την Καλλιόπη

Γκούσκου να φτάσουν στον τελικό στα διπλάόπου κατέκτησαν την 2η θέση.

Η Άννα έχει ήδη επιστρέψει στην Ισπανία,όπου από πέρυσι έχει εγκατασταθεί εκεί, για νασυνεχίσει την προσπάθειά της.

19www.247press.com.grΑθλητικάΜηνιαία τοπική έκδοση / Σεπτέμβριος 2014

24 ÙÑÅÓ ×áúäÜñé

like us on www.facebook.com/247press.com.gr

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου σε συνεργασία με τον Δήμο Χαϊδαρίουκατάφερε και εξασφάλισε την άδεια λειτουργίας όλων των γηπέδων αντι-σφαίρισης του Αθλητικού Κέντρου Δάσος Χαϊδαρίου, τα οποία μπορούν ναχρησιμοποιηθούν για την διεξαγωγή Πανελλαδικών και Ενωσιακών πρω-ταθλημάτων που ανατίθενται από την Ελληνική Φίλαθλη ΟμοσπονδίαΑντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.).

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου είναι ο 2ος όμιλος της Θ΄ Ένωσηςπου έχει εξασφαλίσει την άδεια λειτουργίας και από τους λιγοστούς σεόλη την Ελλάδα. Το Δ.Σ. του ομίλου θέλει να ευχαριστήσει για τη βοήθειάτους, όλους όσους συνετέλεσαν στην εξασφάλιση της άδειας λειτουργίαςτων εγκαταστάσεων.

Άδεια λειτουργίας εξασφάλισαν τα γήπεδα τέννις

Οι αθλητές του ομίλου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στη Γ/θμια Εκ-παίδευση είναι:ΑΡΓΥΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ: ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΡΕΘΥΜΝΟΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ: ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΕΥΑ: ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΠΑΤΡΑΣΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΠΕΙΡΑΙΑΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Επιτυχίες και στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Πλούσια η δραστηριότητα του ομίλου για ακόμα ένα καλοκαίρι, μεεπιτυχιες σε όλες τις ηλικίες.

Ακόμη μια επιτυχία για την Αρκαδιανού

Για πρώτη φορά ο Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου διοργανώνειτο 1ο Μasters Ενηλίκων, από τη Πέμπτη 4 έωςτην Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί για τις κατηγο-ρίες ΑΝΤΡΕΣ 14-35, ΑΝΤΡΕΣ 35+(gold-silver).

Στους αγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι

ενήλικες, αθλητές/–τριες της πρώτης 8άδας (gold)και της 2ης στην κατηγορία ΑΝΤΡΕΣ 35+(silver)) σύμφωνα με την βαθμολογία που δια-μορφώθηκε από τα τουρνουά του Α.Ο.Α.Χ. 10οCHRISTMAS OPEN και 6ο SUMMER OPEN.Αναλυτικό ρεπορτάζ στο επόμενο φύλλο μας.

Master's Ενηλίκων από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου

Page 20: Septemvrios 2014

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης 2014 διεξήχθη πριν λίγεςημέρες στη χώρα μας, στα Χανιά, με μέλη της Εθνικής ομάδας Νέων/Νεανίδων ναείναι δύο αθλητές της Α.Ε. Χαϊδαρίου στο τμήμα Τεχνικής Κολύμβησης.

Η Α.Ε. Χαϊδαρίου σε συνεργασία με τονΔήμο Χαϊδαρίου κατάφερε τελικά και εξασφά-λισε την πολυπόθητη άδεια λειτουργίας τουΔημοτικού Κολυμβητηρίου Χαϊδαριου, το οποίομπορεί πλέον να χρησιμοποιείται χωρίς κανέναπρόβλημα και για αγώνες και προπονήσεις κο-λύμβησης, πόλο, τεχνικής και συγχρονισμένηςκολύμβησης. Το Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου είναι

πλέον ένα από τα ελάχιστα κολυμβητήρια τηςχώρας που διαθέτει άδεια λειτουργίας και γιααυτό η ΕΚΟΦ το χρησιμοποιεί πολύ συχνά ωςέδρα τέλεσης μεγάλων κολυμβητικών διοργα-νώσεων, όπως είναι πανελλήνια πρωταθλήματακ.ά.

Η διοίκηση του συλλόγου, ευχαριστεί όσουςβοήθησαν για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Η Α.Ε. Χαϊδαρίουεξασφάλισε άδειαλειτουργίας για τοΔημοτικό Κολυμβητήριο

20 24 www.247press.com.grΑθλητικά Μηνιαία τοπική έκδοση / Σεπτέμβριος 2014

like us on www.facebook.com/247press.com.gr

ÙÑÅÓ ×áúäÜñé

Αποκτήθηκαν οι: Δελώτη, Λαγού, Μπίζου, Σταμπουρλού, Τσελίκα. Ταυτόχρονα,προωθήθηκαν από τις ακαδημίες στην α' ομάδα οι νεαρές: Χαραλαμποπούλου,Τρυφωνίδη, Τσίντζελη και Κούβαρη.

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί δυο νικηφόρα φιλικά παιχνίδιααπέναντι στην Ακαδημία 2008 και στη Νέα Ιωνία, ενώ οι επίσημεςυποχρεώσεις της ομάδας ξεκίνησαν στις 17 Σεπτεμβρίου για το Κύπελλο

ΕΣΚΑ απέναντι στην ομάδα του Πικερμίου. Ρεπορτάζ στο επόμενο φύλλο.Στόχος της ομάδας για φέτος είναι μόνο η άνοδος, για αυτό και η ομάδα

δεν ενισχύθηκε μόνο αγωνιστικά, αλλά και στο διοικητικό κομμάτι, με τηνπαρουσία των έμπειρων παραγόντων κ.κ. Απ. Παπαβασίλη και Χρ. Ξανθούληως εφόρων της Γυναικείας ομάδας.

Μετά τον οδυνηρόυποβιβασμό της πε-ρασμένης σεζόν, οιπράσινες ετοιμάζον-ται για τη Γ' ΕΣΚΑ,με μοναδικό στόχοτην επάνοδο. Το ρό-στερ της ομάδας ανα-νεώθηκε σε μαγάλοβαθμό, ενώ προπονη-τής παρέμεινε ο κ.Κυριάκος Μουές.

Μόνος στόχος η άνοδος για τις Γυναίκεςτης Δάφνης Δαφνίου

Page 21: Septemvrios 2014

21www.247press.com.grΑθλητικάΜηνιαία τοπική έκδοση / Σεπτέμβριος 2014

24 ÙÑÅÓ ×áúäÜñé

Σάρωσε στομεταγραφικό παζάρι

η Δάφνη

ΦΡΟΝΤΙΔΑηλικιωμένων & ασθενώνκατ'οίκον ή νοσοκομεία

Ì ενέσιμη αγωγή Ì χορήγηση φαρμάκων Ì αλλαγές τραυμάτωνÌ αφαίρεση ραμμάτωνÌ περιποίηση κατακλίσεωνÌ μπάνιο ασθενή κ.άΠιστοποιημένη Νοσηλεύτρια

699 23 73 251

Αναλαμβάνονται διεκπεραιώσεις ασφαλιστικών εταιριών

Λ. Καραγιάννη 4, Χαϊδάρι (1η παράλληλος από Λ. Αθηνών 202)Τηλ. 210.5817120

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ● ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ● ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

like us on www.facebook.com/247press.com.gr

Τα δυο σωματεία αποφάσισαν να συνεργαστούναπό το πιο χαμηλό ως το πιο υψηλό επίπεδο.

Η συνεργασία ξεκίνησε ήδη με τη λειτουργίατου Summer Basketball Camp, που διοργανώθηκετον Ιούνιο που μας πέρασε με τη φροντίδα καιτων δυο σωματείων.

Πλέον, η συνεργασία συνεχίζεται και στο επί-πεδο των αντρικών ομάδων.

Τα δυο σωματεία θα συμμετάσχουν κανονικάφέτος στα δυο πρωταθλήματα της Ε.Σ.Κ.Α. (Β' ηΔάφνη και Δ' ο Δίας), θα εξακολουθήσουν ναέχουν δυο ξεχωριστά δ.σ. η φιλοσοφία τους όμωςθα είναι ενιαία, με στόχο της στήριξη της Δάφνηςκαι τη λειτουργία του Δία ως φυτώριο ανάπτυξηςτου αθλήματος και εξέλιξης ταλαντούχων παι-χτών.

Όπως χαρακτηριστικά μας τόνισε ο πρόεδροςτης Δάφνης κ. Σπανόπουλος: - "Η συνεργασία μας θα ξεκινά από το χαμηλότερο

και θα φτάνει στο υψηλότερο επίπεδο. Σκοπός μας είναι να αναπτύξουμε το άθλημα

του μπάσκετ στο Χαϊδάρι με τον καλύτεροτρόπο.

Ενώνουμε λοιπόν τις δυνάμεις μας με τοΔία, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο για τοάθλημα, την πόλη μας και τα παιδιά μας πουασχολούνται με το μπάσκετ".

Πήρε φόρα η διοίκηση των πρασίνων και ενί-σχυσε σημαντικά την ομάδα. Μετά λοιπόν την απόκτηση αρχικά των Τασούλακαι Γκίνη, στη Δάφνη επέστρεψε ο 25χρονος guardΠαν. Βοϊδήλος, μετά από έναν χρόνο απουσίας,όπου αγωνίστηκε στους Αγ. Αναργύρους, ενώ απότην ίδια ομάδα αποκτήθηκε και ο 32χρονος playmaker Δημ. Τσατσάνης. Τέλος, επέστρεψε στο σύλλογο από τον οποίο ξε-κίνησε ο 29χρονος guard Βαγγ. Ρώης μετά απόπλούσια αγωνιστική παρουσία σε ομάδες Β’ και Γ’εθνικής (Παγκράτι, Αιγάλεω, Αγία Παρασκευή), ενώπέρυσι αγωνίστηκε στο συντοπίτη Δία Χαϊδαρίου.

Η Δάφνη θα αγωνιστεί φέτος στον 1ο όμιλο της Β’ΕΣΚΑ σε ένα πρωτάθλημα που ξεκινά στις 9 Οκτω-βρίου. Οι παίχτες του κ. Δεσποτράκη θα αντιμετωπίσουνστην πρεμιέρα εκτος έδρας το Θρίαμβο Αθηνών. Ο όμιλος αποτελείται από τους:

- ΤΥΦΩΝ- ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ- ΘΡΙΑΜΒΟΣ

ΑΘΗΝΩΝ- ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ- ΠΕΡΙΣΣΟΣ - ΚΑΡΕΑΣ- ΓΕΡΑΚΑΣ

- ΕΦΟΑ ΣΠ.ΛΟΥΗΣ- ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΥΣ- ΚΗΦΙΣΙΑ- ΑΜΙΛΛΑ- ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - ΠΑΠΑΓΟΥ- ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ

Μια πρωτόγνωρη συνεργασία στα αθλη-τικά δρώμενα της πόλης μας εγκαινιάζουνφέτος τα δυο σωματεία που καλλιεργούντο μπάσκετ στην πόλη μας. Η Δάφνη Δαφνίου και ο Δίας Χαϊδαρίουαποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμειςτους και να προχωρήσουν σε μια συνερ-γασία που θα ωφελήσει, όχι μόνο τα δυοσωματεία, αλλά πάνω από όλα το μπάσκετκαι την ανάπτυξή του στην πόλη τουΧαϊδαρίου.

Συνεργασία Δάφνης Δαφνίου

και Δία Χαϊδαρίου!

Page 22: Septemvrios 2014

22 24 www.247press.com.grΑθλητικά Μηνιαία τοπική έκδοση / Σεπτέμβριος 2014

like us on www.facebook.com/247press.com.gr

ÙÑÅÓ ×áúäÜñé

Ξαναρχίζουν τα πρωταθλήματα στο Αthens Club 5x5

Μετά τις θερινές διακοπές, όλοι οι φίλοι τουποδοσφαίρου 5x5 επιστρέφουν στη βάση τους,που δεν είναι άλλη από το Athens Club 5x5.

Το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε, με πολλέςνέες ομάδες, αλλά και με τις παλιές γνωστέςπου χρόνια τώρα αγωνίζονται στα πρωτα-θλήματα του Athens Club.

Φυσικά, στο εντευκτήριο του γηπέδου, ηγιγαντοοοθόνη προβάλλει συνεχώς τα μεγάλαευρωπαϊκά ραντεβού των ελληνικών και ευ-ρωπαϊκών ομάδων σε Champions Leagueκαι Europa League, με αποτέλεσμα σχεδόνκάθε βράδυ να δημιουργείται το αδιαχώρη-το.

Από το επόμενο φύλλο, θα υπάρχει ανα-λυτικό ρεπορτάζ και βαθμολογία από το συ-ναρπαστικό πρωτάθλημα 5x5.

Ο όμιλος έχει τις εξής ομάδες:Β΄ Όμιλος

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, ΙΩΝΕΣ, ΠΟΡΦΥΡΑΣ. ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ, ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ,ΕΛΑΣΣΟΝΑ, ΕΑΛ, ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ, ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ.

Τα πρωταθλήματα της Α'2 Γυναικώνθα ξεκινήσουν στις 19 Οκτωβρίου 2014και θα ολοκληρωθούν στις 22 Μαρτίου2015.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωσητων ομίλων της Α'2 ΕθνικήςΚατηγορίας και οι Γυναίκεςτου Θριάμβου Χαϊδαρίου κλη-ρώθηκαν στον Β' Όμιλο. Είναιμια δύσκολη κλήρωση, με τα-ξίδια σε Πελοπόννησο, Ήπειροκαι Θεσσαλία, τα οποία αναμέ-νεται να δοκιμάσουν τις αντοχέςτης ομάδας.

Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου ολοκλήρωσε το ρόστερ του και όλαδείχνουν ότι είναι πανέτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσειςτης Α'2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών. Ήδη ξεκιίνησε η προ-ετοιμασία υπό την καθοδήγηση της νέας προπονήτριας κ.Χαράς Σάκκουλα.

Αναλυτικά το φετινό ρόστερ της ομάδας αποτελείται από τιςπαρακάτω αθλήτριες που παρέμειναν στο σύλλογο:

Μαρια Αλιφιερακη, Κωντσαντίνα Βλάχου, Ρουλα Μουτζου-ριδου, Ιωαννα Εικοσπεντιδου, Ιωαννα Δημοπουλου, Αννα Καρ-κουλια, Γωγω Σταματη, Ελενα Δρουγκα, Ελινα Δριβαλιαρη.

Ταυτόχρονα, αποκτήθηκαν οι:Νικολ Ζαχαρεα απο Ιωνικο Ν.Φιλαδελφειας, Ευτυχια Μαθι-

ουδακη απο ΑΟΝΑ, Κατερινα Στρατικη απο ΓΣ Αμπελοκηπων,Γεωργια Γκοτση απο Ολυμπιαδα Πατρων, Ελενα Μιχαηλ αποΟλυμπιακο, Βανα Καρλαφτη απο ΓΣ Περιστεριου, Μαρια Χιουαπο ΓΣ Περιστεριου, Σμαραγδα Γιοβα απο ΑΕ Ιλιου.

Τέλος, παρελθόν αποτελούν από το σύλλογο οι:Μαριαννα Παπαδιωτη, Σοφια Τζαλαλη, Κων/να Τζαλαλη,

Λαουρα Κορνια, Κατερινα Φλωροπουλου, Λιλη Χονδρου.

Έκλεισε το ρόστερ για την Α'2.

Στον Β' Όμιλο της Α'2 κληρώθηκε

ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

Page 23: Septemvrios 2014

23www.247press.com.grΑθλητικάΜηνιαία τοπική έκδοση / Σεπτέμβριος 2014

like us on www.facebook.com/247press.com.gr

24 ÙÑÅÓ ×áúäÜñé

Πιο συγκεκριμένα, οχτώ νέες παρουσίες θα έχει η νέαχρονιά στην ομάδα, καθώς ήρθαν οι: - ΠΙΝΤΖΟΥ από το ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ,- ΚΑΣΔΟΒΑΣΙΛΗ από τόν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Α.Ο,- ΜΙΧΕΛΑΚΟΥ από τον ΑΟΝΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ,- ΣΟΦΙΑΝΟΥ από την ΑΜΙΛΛΑ,- ΚΟΥΤΟΥΖΙΔΟΥ από την ΑΡΤΕΜΙΣ,- ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ από την Α.Ε.ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ.

Ταυτόχρονα, επανέρχονται στην ενεργό δράση οιέμπειρες ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ,ισχυροποιώντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την ομάδα. Ηπροετοιμασία ξεκινά στις 28 Αυγούστου. Τέλος, απότην ομάδα απεχώρησαν:- ΚΟΛΟΒΟΥ για τον ΑΙΟΛΟ ΤΑΥΡΟΥ,- ΤΣΙΟΥΣΤΑ για την ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ ,- ΜΠΑΦΑΤΑΚΗ και ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ που τελείωσε

ο δανεισμός τους.Τέλος, παραχωρήθηκαν με δανεισμό η ΚΑΛΛΙΑ-

ΚΟΥΔΗ στον ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και η ΚΩΣΤΑΚΗστο ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΣΑΜΟΥ.

Συγχαρητήρια στη Δανάη ΤζιορίδηΟ Α.Ο. Πήγασος Χαϊδαρίου συγχαίρει την αθλήτριατης γυναικείας ομάδας Δανάη Τζιορίδη, μαθήτριας

της Γ' τάξης του 4ου Λυκείου Χαϊδαρίου, που πέτυχεστις Πανελλήνιες Εξετάσεις την εισαγωγή της στοΠανεπιστήμιο Αθηνών, στη σχολή Αγγλικής Φιλολογίαςκαι μάλιστα, ανάμεσα στους πρώτους.

Η αθλήτρια του Πήγασου με την επιτυχία της αυτήαπέδειξε ότι όταν κάποιος θέλει να πετύχει, μπορείνα συνδυάσει τα πάντα.

Η Δανάη είναι μια αθλήτρια που κατά τη διάρκειατης περασμένης χρονιάς δεν έλειψε από καμία προπό-νηση και αγώνα του συλλόγου, ενώ αξίζει να σημειωθείότι ήταν αριστούχος και αποφοίτησε από το Λύκειο μεβαθμό σχεδόν το απόλυτο 20!

Με προγραμματισμό και σο-βαρό πλάνο θα πορευτεί καιφέτος ο Πήγασος Χαϊδαρίουστο πρωτάθλημα της Α'ΕΣΠΕΔΑ. Η διοίκηση τουσυλλόγου, υπό την προεδρίατου ακούραστου κ. Δεσάντη,ενίσχυσε σημαντικά την α'ομάδα, δίνοντας στην κ. Γε-ωργοπούλου τις προϋποθέ-σεις να δουλέψει απρόσκο-πτα και να βγάλει τα μελ-λοντικά αστέρια του συλ-λόγου.

Μεταγραφές ουσίας για τον Πήγασο Χαϊδαρίου

Αλλάζει ο τάπητας στο

"Τ. Χαραλαμπίδης"Σημαντική εξέλιξη για τα σωματείαπου χρησιμοποιούν το "Τ. Χαρα-λαμπίδης".

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμούανακοίνωσε την έγκριση των εργασιώναντικατάστασης του χλοοτάπητα καισυντήρησης του γηπέδου που είχε ζη-τήσει η απερχόμενη Δημοτική Αρχή.

Πρόκειται σίγουρα για ένα πολύ ση-μαντικό έργο σε ότι αφορά τις αθλητικέςυποδομές της πόλης, αφού ο νέος χλο-οτάπητας θα είναι σύμφωνα με τις τε-λευταίες προδιαγραφές της FIFA και μεαυτό τον τρόπο τα Χαϊδαριώτικα σωμα-τεία θα έχουν την ευκαιρία σε μερικούςμήνες μετά την ολοκλήρωση των εργα-σιών να χρησιμοποιούν μια από τις πιοσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις τηςΑττικής.

Ο συνολικός προϋπολογισμός τουέργου είναι 468.000,00 ευρώ και ήδηη Γ.Γ.Α. έχει εγκρίνει τις απαραίτητες πι-στώσεις ώστε να αρχίσει και να ολοκλη-ρωθεί το έργο εντός των προβλεπόμενωνημερομηνιών.

Το κακό είναι ότι οι ομάδες τηςπόλης (Χαϊδάρι, Θρίαμβος και Δάσος)θα αναγκαστούν να δώσουν κάποια παι-χνίδια μακρυά από το Χαϊδάρι μέχρι ναολοκληρωθούν τα έργα, όμως η ταλαι-πωρία θα είναι προσωρινή, ενώ το έργομόνιμο.

Page 24: Septemvrios 2014