SEMPERMINT 2012

8
1 ΚΟΡΥΦΑΊΕΣ ΠΡΟΔΊΑΓΡΑΦΕΣ ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΈΙΑ ΓΑΝΤΊΑ ΜΊΑΣ ΧΡΉΣΉΣ

description

Sempermint brochure

Transcript of SEMPERMINT 2012

1

ΚΟΡΥΦΑΊΕΣ ΠΡΟΔΊΑΓΡΑΦΕΣ ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΈΙΑ

ΓΑΝΤΊΑ ΜΊΑΣ ΧΡΉΣΉΣ

Vario Clean_GR_1-12_010212.indd 1 01.02.12 15:19

2

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Στο ερευνητικό κέντρο της Sempermed στο Wimpassing, στην Αυστρία, αναπτύσσονται συνεχώς νέα προϊόντα και δοκιμάζονται σε στενή συνεργασία με χρήστες και ειδικούς. Στο Wimpassing βρίσκεται επίσης και η μονάδα παραγωγής για χειρουργικά γάντια, η μόνη μονάδα παραγωγής για latex και γάντια πολυισοπρενίου στην Ευρώπη. Η υπόλοιπη γκάμα των προϊόντων κατασκευάζεται στην Ασία.

ΜΕΓΊΣΤΟ ΕΠΊΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ΓΊΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΊΚΟ ΚΑΊ ΤΉΝ ΕΤΑΊΡΕΊΑ ΣΑΣ

Σε πολλές επιχειρήσεις, δε μπορεί κανείς πλέον να φανταστεί εργασία χωρίς γάντια προστασίας.

Είτε για λόγους υγιεινής όπως στη βιομηχανία τροφίμων, είτε για προστασία από τραυματισμούς

και ερεθισμούς του δέρματος από δραστικές ουσίες, τα γάντια προσφέρουν τη βέλτιστη προστασία

για το δέρμα και ταυτόχρονα ελαχιστοποιούν τα κόστη που προέρχονται από ασθένειες των εργαζομένων. Η Sempermed

ηγέτης παραγωγός στον κλάδο των γαντιών προστασίας προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας από latex, βινύλιο και

νιτρίλιο για επαφή με τρόφιμα. Όλα τα προϊόντα Sempermed είναι κορυφαίας ποιότητας, ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις και έχουν δοκιμαστεί σύμφωνα με

τους κανονισμούς και τις οδηγίες 89/686/EEC για τον εξοπλισμό προσωπικής προστασίας. Επιπλέον είναι κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα.

ΠΌΙΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Μαζί με την έρευνα και ανάπτυξη από εξειδικευμένο προσωπικό στην Αυστρία ,η ασφάλεια και η ποιότητα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για τη Sempermed. Τα σταθερά υψηλής ποιότητας προϊόντα, η συνεχής προσπάθεια για τελειότητα, η τοπική εξυπηρέτηση και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες, κάνουν την Sempermed τον καλύτερο σύμμαχό σας για την κάλυψη κάθε σας ανάγκης αναφορικά με τα γάντια προστασίας.

Vario Clean_GR_1-12_010212.indd 2 01.02.12 15:19

3

ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΡΌΦΙΜΑ

Τα γάντια Semperguard αποτελούν την ιδανική λύση για τη βιομηχανία τροφίμων καθώς εξασφαλίζουν μια εξαιρετική αίσθηση αφής, ενώ παράλληλα είναι απολύτως ασφαλή στην επαφή με τα τρόφιμα. Συνιστούν την κατάλληλη επιλογή για την επεξεργασία κρέατος, ψαριών, έτοιμων τροφών, φρούτων και λαχανικών. Τα γάντια με μωβ χρώμα μπορούν εύκολα να ξεχωρίσουν από τα προς επεξεργασία υλικά και χρησιμοποιούνται κυρίως σε χώρους όπου εφαρμόζονται οι κανονισμοί HACCP. Τα γάντια Semperguard είναι ιδανικά για χρήση σε εστιατόρια, catering, βιομηχανίες τροφίμων, φούρνους, ζαχαροπλαστεία και άλλα καταστήματα τροφίμων.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΌΣ ΤΌ ΠΕΡΙΒΑΛΛΌΝ

Η εταιρία Sempermed με την παραγωγή γαντιών αναλαμβάνει την ευθύνη όχι μόνο για τη δική σας ασφάλεια, αλλά παράλληλα και για την προστασία του περιβάλλοντος. Για την Sempermed είναι αυτονόητη η παραγωγή με φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους και τεχνολογίες, η μείωση των βλαβερών χημικών ουσιών με καινοτόμες διεργασίες και η συνεχής προσπάθεια βελτιστοποίησης των διαδικασιών παραγωγής πάντα με γνώμονα το περιβάλλον.

Vario Clean_GR_1-12_010212.indd 3 01.02.12 15:19

4

ΟΊ ΊΔΊΟΤΉΤΕΣ ΤΩΝ ΥΛΊΚΩΝ LATEX (ΦΥΣΙΚΌ ΚΑΌΥΤΣΌΥΚ)Το latex έχει υψηλή αντοχή στο τέντωμα, είναι ανθεκτικό και εξαιρετικά ελαστικό, προσφέροντας απόλυτη άνεση στη χρήση και εξαιρετική αίσθηση αφής. Παράλληλα προσφέρει καλή προστασία ενάντια στη μετάδοση μολύνσεων από ιούς. Χρησιμοποιείται πάνω από 100 χρόνια στην παραγωγή γαντιών. Κατά την παραγωγή χρησιμοποιούνται πρόσθετα που προσδίδουν ελαστικότητα και αντοχή στο γάντι, γνωστά ως επιταχυντές. Όι πρωτεΐνες που εμπεριέχονται στο latex και οι επιταχυντές που προστίθενται, αποτελούν τους παράγοντες που πιθανόν να προκαλέσουν αλλεργία στο χρήστη.

ΝΙΤΡΙΛΙΌΤα γάντια από νιτρίλιο είναι απαλά και ελαστικά, προσφέρουν καλή εφαρμογή και αίσθηση αφής. Το νιτρίλιο γενικά έχει αντοχή στο τέντωμα που πλησιάζει αυτή του latex. Τα γάντια νιτριλίου έχουν υψηλή αντοχή σε μια μεγάλη σειρά χημικών (βλ. πίνακα που ακολουθεί). Η μεγαλύτερη αντοχή στη διάτρηση και η βελτιωμένη αντοχή στα χημικά, προσφέρουν στο χρήστη προστασία και άνεση. Τα γάντια νιτριλίου δεν έχουν πούδρα και δεν περιέχουν καθόλου φυσικές πρωτεΐνες latex ενώ μία σειρά από εκπλύσεις τα καθιστά ιδιαίτερα φιλικά για το δέρμα. Αυτό τα κάνει ιδανικά για χρήστες με αλλεργίες τύπου Ι που δεν θέλουν να στερηθούν την άνεση της ελαστικότητας του φυσικού latex. Τεχνικές δοκιμές έχουν δείξει ότι προστατεύουν ενάντια στη διείσδυση ιών. Τα γάντια νιτριλίου θεωρούνται λιγότερο επιβλαβή από τα latex και αποτελούν την εναλλακτική λύση εκεί που απαιτείται ιδιαίτερη προστασία σε ιατρικές διαδικασίες.

ΒΙΝΥΛΙΌ

Τα γάντια βινυλίου ενώ υπολείπονται σημαντικά στο επίπεδο προστασίας που παρέχουν και την άνεση στη χρήση, ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτητικές δοκιμές όπως και τα άλλα γάντια, αποτελώντας όμως μία οικονομική πρόταση που είναι κατάλληλη για συγκεκριμένες εργασίες. Είναι ιδιαιτέρως φιλικά προς το δέρμα και ως εκ τούτου συνιστώνται ιδιαιτέρως για ανθρώπους με αλλεργίες.

δεν είναι κατάλληλο/δεν προτείνεται κατάλληλο υπό συνθήκες → μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μικρής διάρκειας επαφή

κατάλληλο → πλήρης και μακράς διάρκειας επαφή με το αντίστοιχο τρόφιμο

ΥΓΡΑ ΤΡΌΦΙΜΑμέλι, αυγά

ΦΡΌΥΤΑ / ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΌΙΝΌΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗμπύρα, κρασί και άλλα ποτά

ΚΡΕΑΣ / ΛΌΥΚΑΝΙΚΑ

ΛΙΠΑΡΕΣ ΤΡΌΦΕΣβούτυρο, μαργαρίνη, τυρί,

γάλα, λάδι, σοκολάτα, γλυκά, κρέμες

ΨΑΡΙΑ / ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

ΠΡΌΪΌΝΤΑ ΑΡΤΌΠΌΙΙΑΣψωμί, αρτοσκευάσματα

ΒΙΝΥΛΙΌ ΌΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΌΦΙΜΩΝ LATEX ΝΙΤΡΙΛΙΌ

ΌΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΡΌΦΙΜΑ

Vario Clean_GR_1-12_010212.indd 4 01.02.12 15:19

5

XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ LATEX ΒΙΝΥΛΙΌ ΝΙΤΡΙΛΙΌ

Άνεση ++ - + Πρόσφυση ++ + ++ Μηχανική αντοχή Αντοχή στο σκίσιμο ++ - ++ Αντοχή στη διάτρηση + - ++ Ελαστικότητα 800 % 300 % 600 % Κατάλληλο για τρόφιμα ++ - ++ Φιλικό στο δέρμα Πρωτεΐνες Υπάρχουν Δεν υπάρχουν Δεν υπάρχουν Επιταχυντές Υπάρχουν Δεν υπάρχουν Υπάρχουν Φιλικό στο περιβάλλον ++ + +

ΌΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΌΣΤΑΣΙΑ ΑΠΌ ΧΗΜΙΚΑ Χημικές ουσίες χρόνος αντοχής, όπως ορίζεται στο πρότυπο EN 374-3 σε λεπτά Semperguard latex powdered Semperguard vynil Semperguard nitrile XtraLiteAcetic acid (10%) (methylcarbon acid) επίπεδο 6 επίπεδο 6 επίπεδο 6

Ammoniumhydroxid (25 %) A A Chlorhexidin firm επίπεδο 6 επίπεδο 6 επίπεδο 6Ethanol (20%) (ethyl alcohol) A A επίπεδο 1Ethanol (40%) (ethyl alcohol) x A AEthanol (70%) (ethyl alcohol) x A AEthanol (80%) (ethyl alcohol) x A AEthanol p.a. (ethyl alcohol) x AEthidium bromide (1%) (homidium bromide) x x Ethyl acetate (Aceto acid ether) x xFormaldehyde (37%) (formalin, methyl aldehyde) A A Gasoline (heavy, bp 150 – 190°C – CAS 8232-32-4) x x Glutaraldehyde (5%) (1,3- diformylpropane; Glutaral) επίπεδο 4 Heptan – n (CAS 142-82-5) x x Hexan – n (CAS 110-54-3) x x AHydrochloric acid (37%) (muriatic acid, chlorohydric acid) επίπεδο 2 επίπεδο 1Isopropyl alcohol (40%) (2- propanol, isopropanol, IPA) A AIsopropyl alcohol (70%) (2- propanol, isopropanol, IPA) A AIsopropyl alcohol p.a. (2- propanol, isopropanol, IPA) x A Linseed oil A A AMethanol p.a. (methyl alcohol, carbinol, colonial spirit, methylol) x Nitric acid (10%) (azotic acid) επίπεδο 6 επίπεδο 6 επίπεδο 6Nitric acid (36%) (azotic acid) επίπεδο 6 επίπεδο 6Nitric acid (50%) (azotic acid) επίπεδο 6 Phenol (10%) (carbolic acid, benzenol, hydroxybenzene) A ASodium hydroxide (30%)(caustic soda, lye, white caustic) επίπεδο 6 επίπεδο 6 επίπεδο 6Sodium hydroxide (40%)(caustic soda, lye, white caustic) επίπεδο 6 επίπεδο 6 επίπεδο 6Sulfuric acid (96%)( vitriol) A

nnn ➞ Δε συνιστάται

nnn➞ A συνιστάται μόνο για τυχαία ελάχιστη ποσότητα επαφής nnn➞ Eπίπεδο 1 συνιστάται για μικρής διάρκειας επαφή

nnn➞ Επίπεδο 2 συνιστάται για εφαρμογές διάρκειας μέχρι 60 λεπτά

nnn➞ Επίπεδο 3 συνιστάται για εφαρμογές διάρκειας μέχρι 120 λεπτά

nnn➞ Επίπεδο 4 συνιστάται για εφαρμογές διάρκειας μέχρι 240 λεπτά

nnn➞ Επίπεδο 5 συνιστάται για εφαρμογές διάρκειας μέχρι 480 λεπτά

nnn➞ Επίπεδο 6 συνιστάται για εφαρμογές διάρκειας πάνω από 480 λεπτά

ΣΉΜΑΝΤΊΚΉ ΠΛΉΡΟΦΟΡΊΑ: Όλα τα γάντια προστασίας Semperguard είναι σύμφωνα με τα δηλωμένα πρότυπα και οδηγίες της Ευρωπαϊκής ένωσης που είναι σε ισχύ την ώρα της εκτύπωσης του εντύπου. Παρακαλώ σημειώστε ότι οι ιδιότητες του προϊόντος εξαρτώνται άμεσα από τις συνθήκες που χρησιμοποιούνται και την καθαρότητα των χημικών. Αν εργάζεστε με υλικά που μπορεί να βλάψουν το δέρμα, παρακαλώ ελέγξτε το γάντι για τρύπες ή ρωγμές πριν τη χρήση και μην χρησιμοποιείτε κατεστραμμένα γάντια. Σε γενικές γραμμές, οι δοκιμές και τα πιστοποιητικά μπορούν να χρησιμεύσουν ως γενικές πληροφορίες και δεν απαλλάσσουν τον χρήστη από το καθήκον του να βεβαιωθεί ότι το γάντι καλύπτει τις τρέχουσες ανάγκες προστασίας του πριν από τη χρήση.

ΠΡΟΣΟΧΉ: Η μη τήρηση αυτών των πληροφοριών, ειδικά για χημική αντοχή, τη συχνότητα της χρήσης και την ανοχή των γαντιών, μπορεί να προκαλέσει (ακόμα και σοβαρές) υλικές ζημιές και σωματικές βλάβες. Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για την εσφαλμένη χρήση των γαντιών. Ως εκ τούτου, σε περίπτωση αμφιβολίας, ζη τήστε τη συμβουλή ειδικού!

Vario Clean_GR_1-12_010212.indd 5 01.02.12 15:19

6

SEMPERGUARD VINYL με πούδρα

SEMPERGUARD NITRILE Xtra Lite

Ποιοτικό προϊόν με πολύ καλή σχέση ποιότητας – τιμής, για χρήση σε απλές εργασίες στη βιομηχανία, τη συσκευασία, τους χώρους παρασκευής τροφίμων, κ.α.

Εξαιρετικά λεπτό γάντι μίας χρήσης από νιτρίλιο με κύριο χαρακτηριστικό την άνεση. Συνιστάται για πολλές χρήσεις στη βιομηχανία, στους χώρους παρασκευής τροφίμων, στα συνεργεία καθαρισμού, κ.α.

ΤΑ ΠΛΕΌΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

• Γάντια μίας χρήσης με πιστοποίηση CE, Κατηγορίας 1, κατάλληλη για εφαρμογές χαμηλού κινδύνου.

• Ιδιαίτερα φιλικά προς το δέρμα για τους χρήστες με αλλεργία στο latex, απαλλαγμένα από πρωτεΐνες και επιταχυντές.

• Δεν περιέχει την τοξική για την αναπαραγωγή ουσία diethylhexyl-phthalate (DOP/DEHP).

ΤΑ ΠΛΕΌΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

• Γάντια προστασίας μίας χρήσης με πιστοποίηση CE, Κατηγορίας 3 (κατάλληλο για εφαρμογές σύνθετων κινδύνων) και Κλάσης 1 (ιατρικό προϊόν χαμηλού κινδύνου).

• Ειδικά σχεδιασμένο γάντι νιτριλίου μίας χρήσης, με πρωτοποριακή διαδικασία παραγωγής. Πολύ λεπτό με εξαιρετική ελαστικότητα για μεγάλη άνεση στη χρήση.

• Δεν περιέχουν φθαλικούς αστέρες / πλαστικοποιητές και αλλεργιογόνες πρωτεΐνες latex.

• Μωβ χρώμα, κατάλληλο για χώρους όπου εφαρμόζονται οι κανονισμοί HACCP.

• Μεγάλο πρακτικό πακέτο με 200 τεμάχια.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

For fat-free foodstuffs!

ΣΧΗΜΑ επίπεδο με στρογγυλεμένα άκρα (αμφιδέξια)

ΥΛΙΚΌ βινύλιο

ΧΡΩΜΑ διάφανο

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ λεία

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ με πούδρα (από άμυλο καλαμποκιού)

ΜΕΓΕΘΗ/ΣΥΝΌΛΙΚΌ ΜΗΚΌΣσύμφωνα με το πρότυπο EN 420 για ειδικές χρήσεις

S, M, L, XL 240 mm (μέση τιμή)

ΠΑΧΌΣ Ελάχιστο πάχος 0,075 mm

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 100 τεμ/πακ (μεγέθη S, M, L) 90 τεμ/πακ (μέγεθος XL)10 πακ/κιβ

ΧΡΗΣΗ όπως ορίζεται από την οδηγία 89/686 του PPE (Personal Protective Equipment).

Γάντια προστασίας μιας χρήσης για εφαρμογές χαμηλού κινδύνου, Κατηγορία 1

ΣΧΗΜΑ επίπεδο με στρογγυλεμένα άκρα (αμφιδέξια)

ΥΛΙΚΌ νιτρίλιο

ΧΡΩΜΑ μωβ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ανάγλυφη στα δάκτυλα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ χωρίς πούδρα

ΜΕΓΕΘΗ/ΣΥΝΌΛΙΚΌ ΜΗΚΌΣσύμφωνα με το πρότυπο EN 420 για ειδικές χρήσεις

S, M, L, XL 240 mm (μέση τιμή)

ΠΑΧΌΣ 0,07 mm

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 200 τεμ/πακ 10 πακ/κιβ

ΧΡΗΣΗ όπως ορίζεται από τις οδηγίες 89/686 του PPE (Personal Protective Equipment) και 93/42 του MDD (Medical Device Directive).

Ιατρικό προϊόν κλάσης 1,γάντια προστασίας μιας χρήσης για εφαρμογές σύνθετων κινδύνων, Κατηγορία 3

AQL 1,5minmale Riskenminimal risksrisques mineurs EN 455

AQL 1,5EN 4550321

Vario Clean_GR_1-12_010212.indd 6 01.02.12 15:19

7

SEMPERGUARD LATEX

MATADOR® PROFESSIONAL

Γάντια μίας χρήσης υψηλής ποιότητας από φυσικό latex για διάφορες χρήσεις στη βιομηχανία, στα εργαστήρια, στους χώρους τροφίμων κ.α.

Τα γάντια πολλαπλών χρήσεων Matador® έχουν αναπτυχθεί για τους επαγγελματίες στο χώρο της περιποίησης και ομορφιάς, και έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες τους. Η πατενταρισμένη εσωτερική τους επίστρωση εγγυάται υψηλή άνεση κατά τη χρήση ενώ η ανάγλυφη εξωτερική τους επιφάνεια εξασφαλίζει άριστη αίσθηση αφής.

ΤΑ ΠΛΕΌΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

• Γάντια προστασίας μίας χρήσης με πιστοποίηση CE, Κατηγορίας 3 (κατάλληλο για εφαρμογές σύνθετων κινδύνων) και Κλάσης 1 (ιατρικό προϊόν χαμηλού κινδύνου).

• Εξαιρετική άνεση λόγω της υψηλής ποιότητας του φυσικού latex. Εφαρμόζει τέλεια στο χέρι του χρήστη.

• Δεν περιέχει φθαλικούς αστέρες /πλαστικοποιητές.

ΤΑ ΠΛΕΌΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

• Προσφέρει άνεση και τέλεια πρόσφυση.

• Πλήρως ανατομικό σχήμα που δεν κουράζει κατά τη χρήση.

• Τέλειο για το χειρισμό των υγρών λόγω του μεγαλύτερου μήκους και της εφαρμογής ψηλά στον καρπό.

• Εύκολο να φορεθεί και να αφαιρεθεί λόγω της πατενταρισμένης ευρεσιτεχνίας στην εσωτερική επένδυση.

• Καλύτερη αίσθηση αφής και ασφαλής πρόσφυση, λόγω της ανάγλυφης επιφάνειας.

• Υγιεινή και πρακτική συσκευασία ανά ζεύγος.

• Αδιαφανές καφέ χρώμα.

• Δυνατότητα πολλαπλών χρήσεων.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

For fat-free foodstuffs!

ΣΧΗΜΑ επίπεδο με στρογγυλεμένα άκρα (αμφιδέξια)

ΥΛΙΚΌ φυσικό latex

ΧΡΩΜΑ φυσικό

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ανάγλυφη στα δάκτυλα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ με πούδρα

ΜΕΓΕΘΗ/ΣΥΝΌΛΙΚΌ ΜΗΚΌΣσύμφωνα με το πρότυπο EN 420 για ειδικές χρήσεις

S, M, L, XL / 240 mm (μέση τιμή)

ΠΑΧΌΣ 0,10 mm

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 100 τεμ/πακ (μεγέθη S, M, L) 90 τεμ/πακ (μέγεθος XL)10 πακ/κιβ

ΧΡΗΣΗ όπως ορίζεται από τις οδηγίες 89/686 του PPE (Personal Protective Equipment) και 93/42 του MDD (Medical Device Directive).

Ιατρικό προϊόν κλάσης 1,γάντια προστασίας μιας χρήσης για εφαρμογές σύνθετων κινδύνων, Κατηγορία 3

ΣΧΗΜΑ ανατομικό

ΥΛΙΚΌ φυσικό Latex

ΧΡΩΜΑ καφέ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ανάγλυφη

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ χωρίς πούδρα με πατενταρισμένη εσωτερική επίστρωση

ΜΕΓΕΘΗ/ΣΥΝΌΛΙΚΌ ΜΗΚΌΣσύμφωνα με το πρότυπο EN 420 για ειδικές χρήσεις

7 & 7,5 / 270 – 285 mm

ΠΑΧΌΣ 0,21 +/- 0,03 mm

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Σε ζεύγη, 24 ζεύγη/πακ, 20 πακ/κιβ

ΧΡΗΣΗ όπως ορίζεται από την οδηγία 89/686 του PPE (Personal Protective Equipment).

Γάντια προστασίας πολλαπλών χρήσεων για εφαρμογές σύνθετων κινδύνων, Κατηγορία 3

AQL 1,50321

AQL 1,50321

EN 388

Vario Clean_GR_1-12_010212.indd 7 01.02.12 15:20

Vario Clean Α.Ε. Αθήνα: Πειραιώς 205, Ταύρος 17778

Θεσ/νίκη: Εθν. Αντιστάσεως 33, Καλαμαριά 55133 Τηλ. Κέντρο: 210 3418230

www.varioclean.gr, [email protected]

www.sempermed.com

Vario Clean_GR_1-12_010212.indd 8 01.02.12 15:20