Outsourcing Services Guide 2012

60
Οδηγός Παροχής Εξωτερικών Υπηρεσιών Οδηγό Παροχή Εξωτερικώ Υπηρεσιώ Οδηγός Παροχής Εξωτερικών Υπηρεσιών Οδηγός Παροχής Εξωτερικών Υπηρεσιών Οδηγός Παροχής Οδηγός Παροχής Εξωτερικών Υπηρεσιών Οδηγός Παροχής Εξωτερικών Υπηρεσιών σε επιχειρήσεις παρουσιάζει

description

outsourcing guide 2012

Transcript of Outsourcing Services Guide 2012

Οδηγός ΠαροχήςΕξωτερικών Υπηρεσιών

Οδηγός Π

αροχήςΕξω

τερικών

Υπηρεσιών

Οδηγός Παροχής

Εξωτερικών Υπηρεσιών

Οδηγός ΠαροχήςΕξωτερικών ΥπηρεσιώνΟδηγός

Παροχής

Οδηγ

ός

Παρ

οχής

Εξω

τερι

κών

Υπηρ

εσιώ

ν

Οδηγός Παροχής Εξωτερικών Υπηρεσιών σε επιχειρήσεις

παρουσιάζει

2

O όμιλος εταιρειών της G.A.P. Vassilopoulos ιδρύθηκε το 1964 και είναι εισηγμένος στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου από το 2001.

Αποτελείται από 30 θυγατρικές εταιρίες και εργοδοτεί περισσότερα από 1000 άτομα στην Κύπρο και το Ηνωμένο Βασίλειο. Διεξάγει εργασίες από 2000 ιδιόκτητα σημεία και ή αντιπροσώπους.

Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos αποτελεί ένα σύγχρονο οργανισμό που ειδικεύεται στον τομέα παροχής εξωτερικών υπηρεσιών (outsourcing), Παγκύπρια, προς τους εμπορικούς οργανισμούς μέσω μιας ουδέτερης πλατφόρμας.

Οι δραστηριότητες του Ομίλου επεκτείνονται στις υπηρεσίες:• Αποθήκευσης και Διανομής - Ware-

housing & Distribution Logistics• Τοποθέτησης προϊόντων - Merchandising

• Παγκύπριων ταχυμεταφορών

φακέλων και δεμάτων – Express courier

• Διεθνών ταχυμεταφορών φακέλων και δεμάτων – International express courier

• Διεθνών ηλεκτρονικών εμπορικών πληρωμών

• Αντιπροσώπευσης διεθνών ασφαλιστικών εταιρειών

• Πρακτόρευσης πλοίων - Shipping Agency

• Διαμεταφοράς θαλάσσιων φορτίων – Sea freight forwarding

• Διαμεταφοράς αεροπορικών φορτίων – Air freight forwarding

• Εκτελωνίσεων – Bonded Warehouse• Αντιπροσώπευσης αεροπορικών

εταιρειών• Επίγειας εξυπηρέτησης αεροπορικών

εταιριών στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου - Airport ground handling services

• Διεθνών αποστολών χρημάτων• Ξενοδοχείων• Τουριστικών υπηρεσιών.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Λεωφόρος Στροβόλου 20,2011,Λευκωσία

Τηλ: 22 710 [email protected]

G.A.P. VASSILOPOULOS GROUP

3

4

5

6

OUTSOURCING SERVICES GUIDE 2012

EDITORIAL

Διευθύνων Σύμβουλος ΙΜΗ: Γιώργος Μιχαήλ Γενική Διευθύντρια ΙΜΗ: Δάφνη Ροδίτου Τανγκ Διευθύντρια Media IMH: Έλενα Λεοντίου Διαφήμιση: Κρίστοφερ Κωνσταντίνου, Ειρήνη Γεωργίου, Χρίστος Κυριακίδης Μάρκετινγκ: Κεύη ΤσίσσιουΣχεδιασμός: Λουκία Αχιλλέως, Μαρία Κυριακού

Τυπογραφείο: CASSOULIDES MASTERPRINTERS

Outsourcing: Οι πρωταγωνιστές, οι υπηρεσίες & τα οφέλη

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη για το ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον περίοδο, όπως αυτή που διανύουμε σήμερα, το οutsourcing αποτελεί σημαντική εναλλακτική λύση για τις επιχειρήσεις. Η επιλογή του κατάλληλου για το σκοπό αυτό συνεργάτη δύναται να αποτελέσει στρατηγικό εταιρικό πλεονέκτημα. Δεν είναι, εξάλλου, τυχαίο που πρόσφατη μελέτη κατέδειξε ότι το 80% των εταιρειών,

που ανήκουν στη λίστα Fortune 500, έχουν αναθέσει σε εξωτερικό συνεργάτη, τουλάχιστον, ένα μέρος των δραστηριοτήτων τους.

Η ανάγκη για outsourcing αυξάνεται όσο πιο πολύ εκτιμώνται από τις εταιρείες και τυγχάνουν αναγνώρισης τα πρακτικά του αποτελέσματα. Από αυτά η εταιρική πρακτική ξεχωρίζει δυο ως τα βασικότερα και δεν είναι άλλα από τη μείωση του κόστους και των πάγιων λειτουργικών εξόδων, αλλά και την απόσπαση προσωπικού από τις μη κύριες δραστηριότητες μιας επιχείρησης και την αξιοποίησή του στο βασικό αντικείμενο και τον κύριο κορμό της.

Το Outsourcing Services Guide 2012 Παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές του τομέα, τις υπηρεσίες που προσφέρουν και τα οφέλη που προκύπτουν από την ανάθεση σε εξωτερικούς συνεργάτες για κάθε επαγγελματική κατηγορία. Βασικός στόχος πάντοτε η ενδυνάμωση της εταιρείας με αποδοτικότερες λύσεις χαμηλότερου κόστους, οι οποίες παρουσιάζονται στον οδηγό αυτό.

Κρίστοφερ Κωνσταντίνου

Στοιχεία Εποικινωνίας:

Αιγάλεω 5, Στρόβολος 2057 Τ.Θ. 21185, 1503 Λευκωσία, ΚύπροςΤηλ. 22505555 Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονική Διεύθυνση:

[email protected]

Outsourcing: Οι πρωταγωνιστές, οι υπηρεσίες & τα οφέλη

inbusinessnews.com, ιν βusiness & gold

τωρα σe ταβleTKAi smART PHone!

δωρεάν γιά τους

ςυνδρομητες

Kατεβάστε σήμερα τα apps για ολοκληρωμένη business ενημέρωση

To ΙnBusinessNews.com διατίθεται δωρεάν στους χρήστες. Η ψηφιακή συνδρομή των περιοδικών IN Business και Gold είναι κατά 40% οικονομικότερη από την τιμή περιπτέρου και ανέρχεται στα €36.99 για το IN Business και €49.99 για το Gold. Σημειώνεται ότι οι συνδρομητές της έντυπης έκδοσης των περιοδικών έχουν δωρεάν πρόσβαση στην ψηφιακή, ενώ στους συνδρομητές του IN Business προσφέρεται 50% έκπτωση για συνδρομή στο περιοδικό Gold είτε στο έντυπο, είτε στην ψηφιακή μορφή.

BrouGhT To you By

8

Η… έξωθεν καλή εταιρική μαρτυρία

Marathon Distributors Ltd

Denan Ltd

Χρίστος Πατσαλίδης Δ.Ε.Π.Ε

Christos Patsalides Corporate Management Ltd

DeltaSoft Ltd

Ebos Technologies Ltd

Eurofast Global Ltd

Fileminders Ltd

GCC Computers Ltd

Genesis Logistics Ltd

myCVpro.com

NetU Consultants Ltd

Odyssey Consultants Ltd

Olive Translations Ltd

Omnitouch Cyprus Ltd

Pamborides LLC

PwC Κύπρου

Supernova Consulting Ltd

S.Synergia Media Ltd

TFI Markets

T&E Polydorou Design

Unicare Cleaning Services Ltd

10

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

42

44

46

48

50

52

54

56

58

* Τα εταιρικά προφίλ των εταιρειών παρουσιάζονται με αλφαβητική σειρά

Painless Benefits Administration Achieving high quality member service within a pressurised cost environment is making pensions and provident fund administration a more painful challenge for trustees and sponsoring companies.

As an award-winning provider of pensions administration, Aon Hewitt can supply the painless solution you and your members desire. Advancements in technology, streamlined processing and increasing levels of automation have pushed our service standards even higher while ensuring our costs stay competitive.

Whether you are already outsourcing or about to do so, our deep understanding of pensions, provident funds and outsourcing allows us to meet the needs of members, trustees and sponsors alike.

So let us take the pain out of your benefits administration and ensure nobody gets stung.

For more information, call +357 22 458011 or email [email protected]

www.aonhewitt.com

Aon Hewitt S.A. is registered in Cyprus. Registered No: AE2188. Registered Office: 1 Eras Street, Nicosia 1060

10

Οι συνεχείς εξελίξεις των τελευταίων ετών έχουν επιφέρει τεράστιες αλλαγές στο στρατηγικό σχεδιασμό των εταιρειών. Σε αυτόν περιλαμβάνεται, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, η ανάθεση εργασιών σε τρίτους, γνωστή ως outsourcing.

Η… έξωθεν καλή εταιρική μαρτυρία

Ηανάθεση μέρους των εργασιών μιας επιχείρησης σε τρίτους είναι συχνό φαινόμενο τα τελευταία χρόνια, αφού η υιοθέτηση του outsourcing της επιτρέπει να εξοικονομεί σημαντικά

κεφάλαια, μειώνοντας τα λειτουργικά έξοδα, τις δαπάνες για προσωπικό και την αγορά εξοπλισμού. Δεν δαπανά με τον τρόπο αυτό χρήματα για τη δημιουργία και τη στελέχωση τμημάτων, που θα διαχειρίζονταν σε αντίθετη περίπτωση τους τομείς που αναλαμβάνει το outsourcing. Από τη στιγμή που τους αναθέτει στο σωστό εξωτερικό συνεργάτη έχει το κεφάλι της ήσυχο, πληρώνοντας, ασφαλώς, το ανάλογο αντίτιμο, που είναι κατά πολύ μικρότερο συγκριτικά με το κόστος που θα επωμιζόταν η επιχείρηση, για να δημιουργήσει εσωτερικά τα τμήματα αυτά ή τις υπηρεσίες. Διότι, πέραν του κόστους αγοράς του εξοπλισμού και της στελέχωσης των τμημάτων, κάθε επιχείρηση έχει να αντιμετωπίσει ζητήματα φθοράς, αναβάθμισης των τεχνολογικών

συστημάτων και εκπαίδευσης του προσωπικού, τα οποία απαιτούν σημαντικά κεφάλαια. Ως εκ τούτου, η επιλογή του outsourcing είναι οικονομικότερη και κρίνεται συμφέρουσα. Εξοικονομείται πολύτιμος χρόνος, περιορίζονται τα έξοδα, επιτυγχάνεται καλύτερη λειτουργία και οργάνωση και η εταιρεία, ξαλαφρωμένη πια από τις έγνοιες που έχει αναλάβει ο εξωτερικός συνεργάτης, επικεντρώνεται σε ζωτικής σημασίας για την ίδια τομείς.

Offshore outsourcingΤο offshore outsourcing είναι η ανάθεση εργασιών σε οργανισμό που δραστηριοποιείται σε άλλη χώρα από αυτή που γίνονται οι εργασίες ή παρασκευάζονται τα προϊόντα μιας επιχείρησης. Η επιλογή του θεωρείται έξυπνη κίνηση, εφόσον οι συναλλαγές σε ξένα νομίσματα δίνουν συχνά την ευκαιρία στις εταιρείες να μειώνουν το κόστος της ίδιας της ανάθεσης. Το offshore outsourcing αφορά, κυρίως, υπηρεσίες τεχνολογίας και προσφέρεται από οργανισμούς ανά το παγκόσμιο.

Είναι ρίσκο; «Αποτελεί ρίσκο για μια εταιρεία η επιλογή του outsourcing;». Οι προβληματισμοί μιας επιχείρησης, που συνθέτουν το καίριο αυτό ερώτημα, περιστρέφονται, κυρίως, γύρω από θέματα εμπιστοσύνης. Περισσότερο στην πιθανότητα διαρροής δεδομένων, αλλά και στη συνέπεια με την οποία ο εξωτερικός συνεργάτης θα διεκπεραιώνει τις εργασίες, ώστε να μην αφήνει εκτεθειμένη την επιχείρηση και κατ’ επέκταση τους πελάτες και συνεργάτες της. Οι ανησυχίες είναι, βεβαίως, πιο έντονες στην περίπτωση του offshore outsourcing, εφόσον οι εργασίες διεκπεραιώνονται εκτός συνόρων και μακριά από τη βάση της αναθέτουσας εταιρείας.Και στις δυο περιπτώσεις, όμως, η απάντηση στο περί ρίσκου ερώτημα είναι μια και δίδεται με τη μορφή λύσης, που λύνει τα χέρια: «Επέλεξε με αυστηρά κριτήρια τον καλύτερο επαγγελματία outsourcing συνεργάτη».

11

12

Χιλή 5.7

Αργεντινή 5.4

Αίγυπτος 5.7

Ιορδανία 5.7

Σρι Λάνκα 5.4

Ινδονησία 6.7

Ταϊλάνδη 5.9

Λιθουανία 5.9

Λιθουανία 5.9

Εσθονία 6.6

Λετονία 5.4

Βιετνάμ 5.4

Μαλαισία 5.8

Φιλιππίνες 6.3

Κίνα 6.4

Ινδία 7.1

Βουλγαρία 6.4

Πολωνία 5.6

Ουγγαρία 5.6

Σιγκαπούρη 6.5

Τσεχία 5.6

The top 20 outsourcing countriesΜια παγκόσμια έρευνα του Sourcingline.com βαθμολογεί τις υπηρεσίες outsourcing όσον αφορά στο κόστος, τους πόρους, την εμπειρία, το επιχειρηματικό και οικονομικό περιβάλλον στην κάθε χώρα. Ο μέσος όρος με άριστα το 10 δίνει προβάδισμα στην Ινδία (7.1), ακολουθούν η Ινδονησία (6.7) και η Εσθονία (6.6).

Γιατί μια επιχείρηση να επιλέξει outsourcing• Μείωση κόστους προσωπικού• Εξοικονόμηση κεφαλαίων για αγορά

και συντήρηση εξοπλισμού και συστημάτων

• Περιορισμός λειτουργικών εξόδων και δαπανών από φθορές

• Επικέντρωση σε σημαντικότερους εταιρικούς στόχους

• Επιτάχυνση ρευστοποίησης• Απόκτηση πλεονεκτήματος στον τομέα• Εξοικονόμηση χρόνου

Πώς Θα επιτύχει • Καθορισμός και κατανόηση των

στόχων της εταιρείας από την ίδια και τους εξωτερικούς συνεργάτες της

• Σωστό στρατηγικό πλάνο για την ανάπτυξη των εργασιών της επιχείρησης, σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες της οutsourcing εταιρείας

• Επιλογή των κατάλληλων επαγγελματιών

• Καλή «χημεία» μεταξύ της εταιρείας και των συνεργατών της

• Σύναψη ορθού συμβολαίου • Συνεχής επικοινωνία των

εμπλεκόμενων φορέων - εταίρων • Παρακολούθηση και ανά τακτά

χρονικά διαστήματα έλεγχος των αποτελεσμάτων της συνεργασίας

Πού προσφέρεται περισσότερο • Serviced and virtual office space • Finance & banking• Accounting• Legal• Event management• Logistics• Filing • Communication, promotion, advertis-

ing• Market & research

(R&D)• Training• HR • Consulting

• Fiduciary• Leasing• Designers (graphic, web)• IT (computers &

information)• Cleaning• Catering• Translation services• Audiovisual services• Recruiting• Telecommunications• Insurance• Pension Funds• Renting of machinery• Call Centers

13

14

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Λεωφόρος Κιλκίς 35, Λατσιά, 2234, ΛευκωσίαΤ.Θ. 21464, 1509, Λευκωσία

Τηλ: 22 899 500 Φαξ: 22 757 173enquiry@marathon- distributors.comwww.marathon- distributors.com

MARATHON DISTRIBUTORS LTD

Αποθήκευση και διανομή φαρμάκων και άλλων συναφών προϊόντων σε όλα τα φαρμακεία, νοσοκομεία και γιατρούς της Κύπρου.

Με πέραν των 50 χρόνων πείρα, η εταιρεία κατέχει σήμερα την ηγετική θέση στον τομέα, με μερίδιο άνω του 35% στην ιδιωτική αγορά φαρμάκων.

Κατάλογος σημαντικότερων αναπτυξιακών έργων, υπηρεσιών, προϊόντων:

Αναπτυξιακά έργα: Νέο σύγχρονο κέντρο διανομής στη Βιομηχανική Περιοχή Λατσιών, σε απόσταση δύο λεπτών από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.Κατασκευάστηκε στη βάση σύγχρονων προδιαγραφών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (GDPs / GMPs), τηρώντας αυστηρά μέτρα ασφάλειας, όπως: 24ωρη φύλαξη, κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, σύστημα ελέγχου πρόσβασης, σύστημα πυρανίχνευσης και αυτόματης πυρόσβεσης, ηλεκτρογεννήτριες. Η συνολική έκταση του κέντρου είναι 2.500 τετραγωνικά μέτρα και το καθαρό ύψος είναι 11 μέτρα (επτά επίπεδα παλετών). Η συνολική χωρητικότητα είναι 2.500 παλετοθέσεις και 5.750 θέσεις συλλογής. Το κέντρο λειτουργεί με ένα από τα πιο σύγχρονα και εξελιγμένα συστήματα πληροφορικής, το JD Edwards Enterprise One της Oracle. Όλες οι εργασίες της

αποθήκης ελέγχονται και εκτελούνται μέσω του Warehouse Management System, το οποίο λειτουργεί με φορητές ασύρματες συσκευές (PDAs). Εφαρμόζεται σύστημα ανταλλαγής δεδομένων (EDI), το οποίο είναι συμβατό με πληροφοριακά συστήματα φαρμακείων και προμηθευτών.

Υπηρεσίες: Παραλαβή και αποθήκευση εμπορευμάτων, λήψη και ετοιμασία παραγγελιών, διανομή, είσπραξη, επιστροφές, ανασυσκευασία και BI ανάλυση δεδομένων.

Συνεργάτες: Πάνω από 50 προμηθευτές. Αποκλειστικές συνεργασίες με διεθνείς φαρμακευτικούς οίκους, όπως GlaxoSmithKline, Astra-Zeneca, MSD, Merck Serono και διεθνείς εταιρείες καλλυντικών και καταναλωτικών προϊόντων, όπως L’Oreal και Unilever.

Προϊόντα: Φάρμακα, παραφαρμακευτικά προϊόντα, ιατρικά αναλώσιμα, βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής, καλλυντικά, προϊόντα προσωπικής φροντίδας, παιδικές τροφές, κτηνιατρικά προϊόντα.

Διευθυντική Ομάδα:

Σιμόνη Καπακιώτη: Διευθύνουσα Σύμβουλος

Γιώργος Χαννατζιάς: Οικονομικός Διευθυντής

Χαρίλαος Γαβριηλίδης:Operations Manager

Μάριος Γεωργίου: IT Manager

16

Οι επιχειρήσεις εστιάζουν τις προσπάθειές τους σε προκλήσεις άλλες από τις γλωσσικές

Η πεποίθηση πως ετοιμοπόλεμος για τις μάχες της αγοράς είναι εκείνος που ξέρει καλά την Αγγλική ήταν ευρέως

διαδεδομένη στο νησί μας μέχρι πρότινος. Σήμερα ο επιχειρηματικός μας κόσμος είναι πια αεικίνητος και έχει επεκταθεί παγκοσμίως: Φιλοξενεί την Ευρώπη, αναπτύσσει συνεργασίες με την Κίνα, με τη Ρωσία. Η πορεία που ακολουθεί κάθε επιχείρηση για την επίτευξη των στόχων της τροποποιείται, ανεξαρτήτως του τομέα όπου αυτή δραστηριοποιείται. Αντίστοιχα κάθε γλώσσα αλλάζει διαρκώς και αναπροσαρμόζεται, ανεξαρτήτως της χώρας όπου ομιλείται.

Η DENAN Limited ιδρύθηκε το 2010 και δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής υπηρεσιών μετάφρασης και διερμηνείας, εξαλείφοντας επικοινωνιακά προβλήματα που προκύπτουν λόγω διαφορετικών γλωσσών.

Η ίδρυση της εταιρείας προέκυψε ως φυσική εξέλιξη των εργασιών και δραστηριοτήτων της Χριστιάνας Χ”Παυλή - Δημοσθένους, η οποία από την απόκτηση του πτυχίου της στη μετάφραση και μετά εργαζόταν ως ελεύθερη επαγγελματίας μεταφράστρια. Με συνεχή επιτυχημένη

συνεργασία με διάφορες υπηρεσίες του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα της Κύπρου και του εξωτερικού, η Χριστιάνα έχει σήμερα στο ενεργητικό της τη μετάφραση εκατοντάδων χιλιάδων λέξεων και διαθέτει πολυετή εμπειρία σε διερμηνεία συνοδείας και δικαστηρίου. Είναι νομίμως εξουσιοδοτημένη μεταφράστρια να βεβαιώνει την ορθότητα και την πληρότητα της μετάφρασης ενός εγγράφου για δικαστήρια της Γερμανίας, είναι μέλος της Παγκύπριας Ένωσης Πτυχιούχων Μεταφραστών και Διερμηνέων και κάτοχος κάρτας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μεταφραστών FIT, καθώς επίσης και σταθερός εξωτερικός συνεργάτης του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών.

Εκτός από το μόνιμο προσωπικό της, η DENAN επενδύει και στη συνεργασία με εξειδικευμένους και πεπειραμένους ελεύθερους επαγγελματίες από την Κύπρο, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, διατηρώντας και ανανεώνοντας συνεχώς το δίκτυο συνεργατών της και διευρύνοντας με τον τρόπο αυτό τους ορίζοντες και τις δυνατότητές της.

Πέραν από μεταφράσεις κειμένων γενικού

περιεχομένου, ο πυρήνας των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία αποτελείται από:

Μετάφραση ιστοσελίδων όπου είναι απαραίτητη η τοπική προσαρμογή τους, ώστε οι πληροφορίες που περιέχουν να μεταφέρονται σε άλλη γλώσσα με τρόπο φυσικό, για να γίνονται εύκολα αντιληπτές στο ευρύτερο κοινό.

Πιστοποιημένες μεταφράσεις ανάλογα με τη χώρα στην οποία θα χρησιμοποιηθεί το έγγραφο. Εξειδικευμένες μεταφράσεις όπου εφαρμόζεται συγκεκριμένη μεθοδολογία έρευνας, για να διασφαλιστεί η επιλογή των καταλληλότερων όρων. Αναθεώρηση κειμένων, δηλαδή η σύγκριση μεταξύ του πρωτότυπου κειμένου και της μετάφρασής του, ώστε το τελικό κείμενο να μη γίνεται αντιληπτό ως μετάφραση. Διερμηνεία συνεδρίων ή αλλιώς «ταυτόχρονη διερμηνεία» η πιο εξειδικευμένη από τις μορφές διερμηνείας που εξοικονομεί χρόνο και χρησιμοποιείται κυρίως σε πολύγλωσσα συνέδρια. Διερμηνεία συνοδείας για τις περιπτώσεις όπου τα μέρη συναντιούνται για κάποιο έλεγχο, μια συνέντευξη ή ένα επίσημο δείπνο, παρά το ότι δεν έχουν κάποια κοινή γλώσσα. Διερμηνεία δικαστηρίου κατά την οποία ο διερμηνέας είναι ο σύνδεσμος του ξενόγλωσσου μέρους με τα υπόλοιπα μέρη της διαδικασίας. Διερμηνεία διαδοχική που συνήθως χρησιμοποιείται όταν ένας ομιλητής απευθύνεται σε μεγαλύτερο κοινό, π.χ. διασκέψεις Τύπου.

Το πλεονέκτημα που προσφέρει η ευέλικτη φύση της DENAN είναι οι διάφοροι κλάδοι εξειδίκευσης:

Οι εξειδικευμένοι και πεπειραμένοι μεταφραστές και διερμηνείς της DENAN Limited διασφαλίζουν την ορθότητα και την πληρότητα της μετάφρασης που μπορεί να χρειαστεί κάθε επαγγελματίας.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Αγίων Ομολογητών 101Α, ΛευκωσίαΤηλέφωνο: 22 102 725Φαξ: 22 102 [email protected]

Υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας

• Δικαστικά θέματα• Νομοθεσία/Νόμοι / Ευρεσιτεχνίες• Καταστατικά εταιρειών και σωματείων• Διαδίκτυο/ Ιστοσελίδες/ Ηλεκτρονικό

Εμπόριο• Διαφήμιση/ Μάρκετινγκ• Πιστοποιητικά/ Βεβαιώσεις/

Επισημειώσεις/ Απολυτήρια/Πτυχία• Κυβέρνηση/Πολιτική/ Διεθνείς οργανισμοί• Κατασκευές/ Μηχανολογία• Χρηματοοικονομικά/ Οικονομικά/

Φορολογικά• Ενέργεια/ Ανανεώσιμες πηγές

ενέργειας/ Περιβάλλον• Τουρισμός/Ταξίδια/ Συγκοινωνίες• Ακίνητα• Εκπαίδευση/ Κατάρτιση• Επιχειρήσεις/ Εμπόριο.

Για ευνόητους λόγους τηρείται εχεμύθεια γύρω από τις επωνυμίες των εταιρειών που συνθέτουν τον κατάλογο πελατών της DENAN. Ωστόσο αξίζει να αναφερθεί πως κατά τα δύο χρόνια λειτουργίας της εταιρείας ο κατάλογος εμπλουτίστηκε και περιλαμβάνει αεροπορικές εταιρείες, καταξιωμένες κατασκευαστικές επιχειρήσεις της Κύπρου και του εξωτερικού και μεγάλα δικηγορικά γραφεία. Μια από τις πρόσφατες επιτυχίες της εταιρείας ήταν η οργάνωση και παροχή υπηρεσιών διερμηνείας συνεδρίων στην Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή.

17

18

Ηδικηγορική Εταιρεία Χρίστος Πατσαλίδης Δ.Ε.Π.Ε. έχει καθιερωθεί στα νομικά δρώμενα της Κύπρου, παρέχοντας

ένα ευρύ φάσμα εταιρικών υπηρεσιών. Σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και ορθών λύσεων στα νομικά ζητήματα που ανακύπτουν.Τόσο το Εταιρικό όσο και το Δικαστηριακό Τμήμα της εταιρείας, ενεργώντας για μία ιδιαιτέρα διευρυμένη πελατειακή βάση με υψηλές απαιτήσεις, λειτουργούν αλληλοσυμπληρούμενα, με άριστη οργάνωση και επαγγελματισμό, πλήρη γραμματειακή υποστήριξη και εξελιγμένα συστήματα μηχανοργάνωσης, με στόχο την ασφαλή, ταχύτατη και πλήρη διεκπεραίωση όλων των υποθέσεων που τους ανατίθενται. Η ποιότητα των υπηρεσιών μας, η ειδική και αξιόπιστη τεχνογνωσία μας στα θέματα της εξειδίκευσής μας, καθώς και η διαμόρφωση των απαιτούμενων δομών για ταχύτατη και αποτελεσματική διαχείριση και διεκπεραίωση όλων των υποθέσεων

και των απαιτήσεων των πελατών, έχουν επισφραγίσει τη δυναμική πορεία της εταιρεία μας στο νομικό χώρο της Κύπρου.Η Δικηγορική Εταιρεία Χρίστος Πατσαλίδης Δ.Ε.Π.Ε. παρέχει υπηρεσίες δικαστηριακής εκπροσώπησης σε αγωγές και υποθέσεις από ευρύ φάσμα Δικαίου. Παρέχουμε υπηρεσίες σε υποθέσεις για Είσπραξη Χρεών και υποθέσεις Οικογενειακού Δικαίου (Διαζύγιο, διατροφή, γονική μέριμνα, περιουσιακές διαφορές).Παρέχουμε εκπροσώπηση σε υποθέσεις Διοικητικού Δικαίου (Προσφυγές στο Ανώτατο Δικαστήριο για ακύρωση διοικητικών πράξεων που αφορούν ραδιοτηλεοπτικά ζητήματα, ζητήματα δημοσίων διαγωνισμών και προσφορών, ζητήματα πολιτικών προσφύγων, θέματα προσλήψεων και προαγωγών στο Δημόσιο κτλ.).Επίσης παρέχουμε εκπροσώπηση σε υποθέσεις Αστικού και Εμπορικού Δικαίου (Συμβάσεις, αστικά αδικήματα περιλαμβανομένων και τροχαίων ατυχημάτων), υποθέσεις Εργατικού Δικαίου, υποθέσεις Ευρωπαϊκού Δικαίου (Υποθέσεις στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Δίκαιο Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων)

και Ποινικές Υποθέσεις (ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου και Κακουργιοδικείου).

Διευθυντική Ομάδα:

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Ευαγόρα 31, Μέγαρο Ευαγόρα, Γραφεία 41-44, 1066, ΛευκωσίαΤ.Θ. 25617, 1311, ΛευκωσίαΤηλ.: 22 677 677Φαξ: 22 674 [email protected] www.patsalides.com.cy

Χρίστος Μ. Πατσαλίδης: Ιδρυτής και Διευθύνων Συνεταίρος

Κωνσταντίνος Κοκκινόφτας: Συνεταίρος και Επικεφαλής Δικαστηριακού Τμήματος

Αυγουστίνος Τσαρκατζιής: Συνεταίρος

Μάριος Καστανιάς: Οικονομικός Διευθυντής

Χρίστος Πατσαλίδης Δ.Ε.Π.Ε - Christos Patsalides L.L.C.

19

20

Η Christos Patsalides Corporate Management Ltd είναι συνδεδεμένη εταιρεία της δικηγορικής εταιρείας Χρίστος

Πατσαλίδης Δ.Ε.Π.Ε. και ασχολείται με τη σύσταση εταιρειών, ίδρυση και διαχείριση εμπιστευμάτων (trust).

Ασχολείται με υπηρεσίες, όπως η σύσταση, διαχείριση και εκπροσώπηση εταιρειών σε Κύπρο και χώρες του εξωτερικού. Παρέχει, μεταξύ άλλων, υπηρεσίες καταπιστευματοδόχων μετόχων, μελών διοικητικού συμβουλίου, γραμματέως και εγγεγραμμένου γραφείου.

Άλλες υπηρεσίες: Ίδρυση και διαχείριση εμπιστευμάτων (trust), μεταφορά εγγεγραμμένου γραφείου εταιρειών στη Δημοκρατίας και εκτός αυτής - επανεγκατάσταση έδρας εταιρείας (Redomiciliation), λογιστική και τραπεζική υποστήριξη εταιρειών, εγγραφή και έρευνα εμπορικών σημάτων, εθνικών, ευρωπαϊκών και διεθνών, καθώς και εγγραφή εμπορικών επωνυμιών,

κατοχύρωση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, εθνικών, ευρωπαϊκών και διεθνών.

Πολύ σημαντικό μέρος των υπηρεσιών μας αφορά στην παροχή συμβουλών και νομικών γνωματεύσεων, αναφορικά με διάφορα φορολογικά θέματα που πιθανό να προκύψουν. Περιλαμβανομένων φορολογικών θεμάτων, σύνταξη και έλεγχος συμβάσεων αναφορικά με συγχωνεύσεις και εξαγορές, αγορές και πωλήσεις ακινήτου ιδιοκτησίας, αγορές και πωλήσεις μετοχών, σύνταξη και έλεγχος συμβάσεων μετόχων, συμβάσεων θεματοφυλακής, ενοικιαστήριων εγγράφων, συμβάσεων παροχής υπηρεσιών, συμβάσεων εργοδότησης κλπ. Επίσης, παροχή υπηρεσιών για σύνταξη γνωμοδοτήσεις για ζητήματα εμπορικού και εταιρικού δικαίου και δικαίου των συμβάσεων. Ειδικευόμαστε στο φορολογικό σχεδιασμό μιας εταιρείας με αποτελεσματικές

δομές, με επενδυτικά ταμεία, διανομή μερισμάτων, φορολογικές διαφορές, φόρους κεφαλαίου, τέλη χαρτοσήμων, Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ), κ.ο.κ.

Περαιτέρω υπηρεσίες καλύπτουν την μεταφορά εγγεγραμμένου γραφείου εταιρειών στην και εκτός Δημοκρατίας – επανεγκατάσταση έδρας εταιρείας (Re-domiciliation), λογιστική και τραπεζική υποστήριξη εταιρειών.

Η Κύπρος θεωρείται χώρα με πολύ σημαντική θέση στο διεθνή φορολογικό προγραμματισμό, προσφέροντας και μια σειρά φορολογικών πλεονεκτημάτων. Μπορεί να φιλοξενήσει πολλές ξένες οντότητες, χρησιμοποιώντας τα πλεονεκτήματα που προσφέρονται από τη χρήση μιας κυπριακής εταιρείας.

Η Κύπρος έχει υπογράψει διάφορες συμφωνίες αποφυγής διπλής φορολογίας με πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, γεγονός που καθιστά τις κυπριακές εταιρείες πολύ πιο ελκυστικές από εκείνες των άλλων δικαιοδοσιών. Σε συνδυασμό με τον Κυπριακό

Εταιρικό Φόρο, που ανέρχεται στο 10% το χαμηλότερο στην Ευρώπη, το 0% φόρο στα μερίσματα που καταβάλλονται στους μετόχους και τη φιλελεύθερη φορολογική κυπριακή νομοθεσία, η Κύπρος είναι μια πολύ προνομιούχα και σεβαστή δικαιοδοσία.

Το προσωπικό της Christos Patsalides Corporate Management Ltd μπορεί να σας συμβουλεύσει πώς να προγραμματίσετε τα φορολογικά σας και να προστατεύετε τα περιουσιακά σας στοιχεία, καθώς και πώς να εγγράψετε μια οποιασδήποτε άλλης δικαιοδοσίας εταιρεία.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Ευαγόρα 31, Μέγαρο Ευαγόρα, Γραφεία 41-44, 1066, ΛευκωσίαΤ.Θ. 25617, 1311, ΛευκωσίαΤηλ.: 22 677 677Φαξ: 22 674 [email protected] www.patsalides.com.cy

Christos Patsalides Corporate Management Ltd

21

Stand out from the crowd – Obtain a

Service Organization Control Report

Organizations increasingly outsource systems, business processes and data processing to service providers to

achieve minimum costs and focus on core competencies. This results in an urgency to check and monitor

relationships with the various service providers and the risks associated to the outsourcing of core business,

financial management and IT processes.

Service Organization Control (SOC) reports, that came to replace the SAS 70 report, can provide a number

of benefits to service providers such as substantially reducing audit support costs, by obtaining a single

report with regards to different user organizations’ audit requirements. It also offers customers a

reasonable degree of ‘assurance’ with regard to the management of processes of the service

organization and creates a positive image towards current and potential customers; thus it

can serve as an effective marketing tool.

KPMG has significant experience in providing attestation services and issuing SOC reports

both in Cyprus and internationally. Our highly skilled professionals can help service

providers establish all the necessary controls over their operations and also

ensure that areas like security, availability and privacy are also fully covered.

For more information:

George TziortzisBoard Member,

Head of Performance & Technology

T: 22 209 336F: 22 513 294

E: [email protected]

Antonis BargillySenior Manager,

Performance & Technology

T: 22 209 021F: 22 513 294

E: [email protected]

Visit our website at: www.kpmg.com.cy

©2012 KPM

G Lim

ited, a Cyprus lim

ited liability company and m

ember of the KPM

G netw

ork of independent mem

ber firm

s affiliated with KPM

G International C

ooperative (”KPMG

International”), a Swiss entity. A

ll rights reserved.

22

Η DeltaSoft δραστηριοποιείται στον τομέα της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και

πληροφορικής με εξειδίκευση σε εφαρμογές στην περιοχή της Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού και Μισθοδοσίας συμπεριλαμβανομένης και της επιχειρησιακής λύσης SAP Human Capital Management.

Κατάλογος σημαντικότερων αναπτυξιακών έργωνΟ βασικός πυρήνας του πελατολογίου μας είναι στον τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό τομέα, στην Κύπρο, Ελλάδα και Ανατολική Ευρώπη, καθώς και στον τομέα διανομής και λιανικού εμπορίου στην Κύπρο, όπου προσφέρουμε σήμερα τις υπηρεσίες μας σε περισσότερους από 50 μικρομεσαίους και μεγάλους οργανισμούς, που έχουν εφαρμόσει λύσεις βασισμένες σε SAP HR και Payroll.

Υπηρεσίες Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού βασισμένες στη λύση SAP• Συνεχής επιχειρησιακή υποστήριξη των

ενοτήτων SAP HR / Payroll• Σχεδιασμός μηχανογράφησης

διαδικασιών μέσω λογισμικού διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (Blueprint και Prototyping)

• Υλοποιήσεις ERP (SAP HR) που συμπεριλαμβάνουν Διαχείριση εργαζομένων, Προσλήψεις, Οργανωτική Δομή, Διαχείριση Χρόνου, Μισθοδοσία, Εκπαίδευση & Προγράμματα κατάρτισης και Ανάπτυξη Προσωπικού

• Σχεδιασμός και υλοποίηση μηχανογραφημένων non- standard λύσεων (π.χ. ειδικές συλλογικές συμβάσεις εργασίας, μοντέλα αξιολόγησης, συστήματα bonus)

• Αξιολόγηση και διαμόρφωση διεπαφών για τη μετατροπή και μεταφορά δεδομένων

• Outsourcing διαδικασιών Ανθρώπινου Δυναμικού / Μισθοδοσίας

Λύσεις και εργαλεία τύπου Business Intelligence και Employee Self Service / Manager Self Service Portal• Employee και Manager Self Service

Portal εξυπηρέτησης (DeltaLink) • Απεικόνιση Οργανωτικής Δομής και

προφίλ εργαζομένων (DeltaGram) • Εργαλεία Business Intelligence, KPI

scorecards, γραφικές παραστάσεις, πίνακες (DeltaBIS)

Διευθυντική Ομάδα:

Αντρέας Λαμπής: Business Integration

Αντρέας Παπαγαπίου: Account Management

Κυριάκος Κυριάκου: Business Development

Δημήτρης Δημητρίου: Managing Director

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Ιπποκράτους 30 Γραφείο 203 Στρόβολος 2006Λευκωσία

Τηλ: 22 375 254Φαξ: 22 519 369Skype: [email protected]

DELTASOFT LTD

24

Η eBOS Technologies Ltd, ως μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες στον τομέα της

ανάπτυξης λογισμικών λύσεων και εφαρμογών διαδικτύου, εδραιώθηκε με την εννεαετή παρουσία της στην Κύπρο, στην παροχή ολοκληρωμένων καινοτόμων και οικονομικά ανταγωνιστικών προϊόντων που προσαρμόζονται εύκολα και ευέλικτα στα μέτρα της κάθε επιχείρησης στη σύγχρονη εποχή.

Ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα της εταιρείας είναι η δημιουργία της δυναμικής πλατφόρμας WiseBOS, η οποία παρέχει όχι μόνο τη δυνατότητα ανάπτυξης ευέλικτων λογισμικών εφαρμογών σε σύντομο χρονικό διάστημα αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, αλλά και το πλεονέκτημα ότι όλες οι παραγόμενες εφαρμογές είναι άρρηκτα συνδεδεμένες (fully integrated) μεταξύ τους.

Επιτυχημένες λογισμικές εφαρμογές όπως π.χ. WiseBOS Case Management, WiseBOS Corporate Legal, WiseBOS Staff Planning & Time Management, Payroll, WiseBOS CMS (σύστημα διαχείρισης περιεχομένου) για δικηγορικά και

ελεγκτικά γραφεία έχουν εδραιώσει την εταιρεία ως πρωτοπόρο στην ανάπτυξη και παροχή ολοκληρωμένων λογισμικών λύσεων.

Οι εφαρμογές αυτές, με το σχετικά χαμηλό τους αρχικό κόστος, αυξάνουν δραματικά την παραγωγικότητα και αποδοτικότητα των εταιρειών αφού αυτοματοποιούν σε μεγάλο βαθμό τις διεργασίες τους και μειώνουν παράλληλα τα λειτουργικά τους έξοδα.

Η επιτυχής πορεία της eBOS Technologies Ltd οφείλεται σε συνδυασμό διαφόρων παραγόντων, συμπεριλαμβανομένων της συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης, της τελειότητας των διαδικασιών για διασφάλιση της ποιότητας, των δεξιοτήτων και ικανοτήτων του επιστημονικού εργατικού της δυναμικού και το αποτελεσματικό περιβάλλον εργασίας.

Η eBOS επιλέγεται στα Eυρωπαϊκά Επιχειρηματικά Bραβεία ΕΕΒΚάθε έτος πάνω από 15.000 επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη αναλύονται από τον οργανισμό Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων - ΕΕΒ (European Busi-ness Awards) στη βάση κριτηρίων σε θέματα εμπορικής επιτυχίας,

καινοτομίας και επιχειρησιακής ηθικής με στόχο την ανάδειξη των καλύτερων από αυτές σε κάθε τομέα.Αποτελεί και μόνο επιτυχία, η επιλογή μίας Κυπριακής εταιρείας, της eBOS Technolo-gies Ltd από τον ΕΕΒ ως μία από τις υποψήφιες επιχειρήσεις στο

ευρωπαϊκό πρόγραμμα απονομής επιχειρησιακών βραβείων για την περίοδο 2012-13, αφού εντυπωσίασε η επιτυχή της πορεία προς την ανέλιξη και τα ευεργετικά αποτελέσματα που είχε προς τις επιχειρήσεις που υποστήριζε με τις λύσεις της.

Διευθυντική Ομάδα:

Δρ Στέλιος Χριστοφή: Director

Φάνος Χριστοφή: Director

eBOS TECHNOLOGIES LTD

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Ηρακλέους 25,ΠαλλουριώτισσαΤ.Κ. 29209, 1623 ΛευκωσίαΚύπρος

Τηλ: 22 877 677Φαξ: 22 877 [email protected]

26

ΗEurofast είναι ένας διεθνής οργανισμός που προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες, ενώ δραστηριοποιείται στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

και Ανατολική Μεσόγειο με πλήρως στελεχωμένα γραφεία σε Λευκωσία, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σόφια, Βουκουρέστι, Βελιγράδι, Ποντγκόριτσα, Τίρανα, Σκόπια, Ζάγκρεμπ, Πρίστινα, Μπάνια Λούκα, Σαράγιεβο, Κάιρο, Αλεξάνδρεια, Τιφλίδα καθώς και Cy tax desks σε Μόσχα και Κίεβο. Οι επαγγελματικές μας υπηρεσίες περιλαμβάνουν λογιστικές υπηρεσίες, υπηρεσίες μισθοδοσίας, συμβουλευτικές υπηρεσίες, εξαγορές και συγχωνεύσεις καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες περί διασυνοριακών επεκτάσεων.

Η Eurofast απασχολεί πάνω από 225 άτομα στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και Ανατολική Μεσόγειο. Η διοίκηση της αποτελείτε από επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του κάθε πελάτη σε μία και μόνο συνάντηση, χρησιμοποιώντας παράλληλα μία και μόνο γλώσσα για όλες τις χώρες εργασιών.

Η Eurofast έχει επιτύχει παγκόσμια αναγνώριση για τις εξαιρετικές φορολογικές συμβουλές, ικανότητες και καινοτομίες στον τομέα του διεθνούς φορολογικού προγραμματισμού. Το 2012 η Eurofast έχει ψηφιστεί “Tier One Tax Planning Advisor”, “Cyprus Tax Firm of the year 2012” για τρίτη φορά τα τελευταία 4 χρόνια που έχει προταθεί καθώς και “Tier One Tax Transactional Practice in Cyprus” για τέταρτη χρονιά από το Interna-tional Tax Review (ITR).

Τα τελευταία χρόνια η Eurofast πρωταγωνιστεί

στην παροχή υπηρεσιών μισθοδοσίας και εργοδοσίας με ένα ευρύ φάσμα πελατών, συμπεριλαμβανομένων πολυεθνικών και τοπικών εισηγμένων εταιρειών και μεγάλων ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Δεδομένου του ότι η εργατική νομοθεσία εξελίσσεται συνεχώς, η σωστή διαχείριση και εναρμόνιση σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού είναι ιδιαίτερα σημαντική. Το Outsourcing βοηθάει τους πελάτες μας να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα, παραμένοντας επικεντρωμένοι σε πιο στρατηγικής σημασίας ζητήματα, έχοντας πρόσβαση σε τελευταίας τεχνολογίας συστήματα μισθοδοσίας χωρίς την ανάγκη αναβαθμίσεων και επιπλέον εξόδων.

Η παγκοσμιοποίηση και η περιπλοκότητα του επιχειρηματικού περιβάλλοντος απαιτούν εξελιγμένη και εξατομικευμένη ενημέρωση υψηλού επιπέδου, που να παρέχεται από πολύπειρους επαγγελματίες που έχουν ως προτεραιότητα τους το συμφέρον του πελάτη.

Η ομάδα μας περιλαμβάνει συμβούλους και φοροτεχνικούς σε θέματα μισθοδοσίας είναι πρόθυμη να σας παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες μισθοδοσίας στην Κύπρο και στα γραφεία μας στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και Ανατολική Μεσόγειο:• Ετοιμασία μισθολογίου και πληρωμές μισθοδοσίας • PAYE (tax deduction from salaries) και κοινωνικές ασφαλίσεις στην Κύπρο• Legal and regulatory global due diligence• Αποζημιώσεις & συμβάσεις υπαλλήλων• Φορολογία για expatriates• Άδειες παραμονής Για περισσότερες πληροφορίες όπως παρακαλούμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.

Διευθυντική Ομάδα:

Ζωή Κοκονή: Director, International Tax

Μαρία Δαμιανού: Director, Accounting Support Services

Μαρία Σάββα: Director of Regional Coordination Κατερίνα Φράκγου: Senior Employer Services

Στοιχεία Επικοινωνίας:

5, Χύτρων, 1302,Λευκωσία

Τηλ: 22 699 222Φαξ: 22 699 [email protected]

EUROFAST GLOBAL LTD

28

Η FilemindersLtd ιδρύθηκε το 2003 και δραστηριοποιείται στον τομέα της επαγγελματικής διαχείρισης αρχείων και πληροφοριών,

προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε όλο το εύρος των σχετικών υπηρεσιών, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών της.

Οι λύσεις της Fileminders βασίζονται στην ειδική γνώση και την πείρα των εμπειρογνωμόνων της και έχουν σχεδιαστεί ώστε να απευθύνονται σε όλες τις εταιρείες, ανεξάρτητα μεγέθους ή τύπου εργασιών. Κύρια προτεραιότητα είναι οι λύσεις να προσαρμόζονται στις ανάγκες των πελατών της, με προσωπική φροντίδα και διεθνή επίπεδα υπηρεσίας. Όλες οι υπηρεσίες σχετίζονται με τη σωστή διαχείριση των πληροφοριών και χωρίζονται σε τέσσερις κυρίως κατηγορίες:• Records Management Solutions• Scanning and Document Management Solutions • Secure Document Shredding• Media Vault.

Το 2007 η εταιρεία βραβεύτηκε με το Βραβείο Καινοτομίας από την Κυπριακή Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ). Σημαντική διάκριση πέτυχε επίσης στα IΝ BusinessAwards, όπου βραβεύτηκε ως «Καλύτερη Μικρομεσαία Επιχείρηση 2011». Η Fileminders είναι μέλος του PRISM International European Advisory Council από το 2012. Η εταιρεία έχει κτίσει τη φήμη της ως αξιόπιστος συνεργάτης για τις περισσότερες κορυφαίες επιχειρήσεις στην Κύπρο σε διάφορους τομείς, όπως:

Τράπεζες/Χρηματοοικονομικά Στο συγκεκριμένο κλάδο το πιο σύνηθες πρόβλημα είναι η έλλειψη και το ψηλό κόστος διατήρησης χώρου φύλαξης αρχείων, καθώς και η δυσκολία στον εντοπισμό και την ανεύρεση των αρχείων λόγω κακής αρχειοθέτησης.

Η συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες διαχείρισης αρχείων, όπως είναι η Fileminders τους προσφέρει εξειδικευμένη παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για τη διαχείριση του αρχείου τους, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε τμήματος.

Ασφαλιστικές εταιρείεςΣε όλο τον κόσμο οι εταιρείες που εμπλέκονται στην ασφάλιση των περιουσιακών στοιχείων/ατύχημα, ασφάλιση ζωής κλπ. εξαρτώνται από τη σωστή διαχείριση των εγγραφών τους που έχουν ανεκτίμητη αξία, αφού αυτά αποτελούν τα τεκμήρια της κάθε υπόθεσης.

Η λύση για την προστασία του ζωτικού αυτού περιουσιακού στοιχείου είναι η ψηφιοποίηση του φυσικού αρχείου και η σύνδεσή του με συστήματα ηλεκτρονικής διαχείρισης για ηλεκτρονική ανάκληση. Αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι η αύξηση της παραγωγικότητας των υπαλλήλων και η μείωση στο κόστος της εταιρείας.

Ιατρικοί φορείςΜέχρι τώρα η διαχείριση των ιατρικών αρχείων γινόταν με τον παραδοσιακό φάκελο του ασθενή. Τα νοσοκομεία και οι γιατροί δεν μπορούσαν να ανταλλάξουν εύκολα αρχεία ασθενών και άλλα σχετικά ιατρικά δεδομένα ηλεκτρονικά.

Ένα «ψηφιακό» ιατρείο λειτουργεί πιο ομαλά. Η εφαρμογή της τεχνολογίας στην υγεία μπορεί να βελτιώσει τα ιατρικά αποτελέσματα, την εμπειρία της φροντίδας και του χειρισμού των ασθενών, καθώς και τη μείωση στο κόστος.

Δικηγορικά γραφείαΗ πρόκληση στο νομικό κλάδο είναι η σωστή διαχείριση του αρχείου - ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμο, η δυνατότητα ταυτόχρονης αναζήτησης πληροφορίας από τους νομικούς συμβούλους και η μείωση του κόστους.

Η Fileminders μπορεί να διαχειριστεί σωστά και αποτελεσματικά τον αυξανόμενο όγκο των αρχείων και να ισορροπήσει το trade off μεταξύ της αύξησης του κόστους ενοικίασης και διατήρησης ακινήτων, το κόστος και την ανάγκη για γρήγορη πρόσβαση.

Η οικονομική κρίση έχει αλλάξει τις απαιτήσεις της αγοράς. Σε τέτοιες περιόδους η Fileminders λειτουργεί ως σύμβουλος στις εταιρείες με τις οποίες

συνεργάζεται. Οι ολοκληρωμένες λύσεις και οι υπηρεσίες της δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να χρησιμοποιήσουν με επιτυχία τα αρχεία τους, να αυξήσουν την παραγωγικότητα, την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητά τους, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Ως εταιρεία προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις για κάθε τομέα ξεχωριστά και συμβουλεύουμε τους συνεργάτες μας ότι πρέπει να είναι προσεκτικοί με το κόστος του αρχείου τους τέτοιες περιόδους. Ένας εξωτερικός ειδικός είναι η λύση για τη σωστή και οικονομική διαχείριση των αρχείων τους.

Διευθυντική Ομάδα:

Μιχάλης Πετρώνδας: Director

Μάριος Ξενοφώντος: Director

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τ.Θ. 16237, 2087 ΛευκωσίαΤηλ: 77 778 666Φαξ: 22 833 [email protected]Κτιριακές εγκαταστάσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό.

FILEMINDERS LTD

29

30

Η επαγγελματική κουλτούρα, η εξειδίκευση και η εμπειρία της GCC καλλιεργούνται για

πάνω από 25 χρόνια, κάτι που μας δίνει τη δυνατότητα σήμερα να εστιάζουμε τις υπηρεσίες μας σε ολοκληρωμένες λύσεις τύπου «με το κλειδί στο χέρι» στους ακόλουθους τομείς:• Δημόσιος τομέας • Τραπεζικός τομέας και τομέας

χρηματοδοτήσεων• Παροχείς υπηρεσιών

τηλεπικοινωνίας• Οργανισμοί κοινής ωφέλειας.

H GCC επίσης παρέχει εξειδικευμένες επιχειρηματικές λύσεις, όπως:• Λύσεις στους τομείς ασφάλειας

διαδικτύου• Λύσεις εγκατάστασης και

παραμετροποίησης δικτύων• Λύσεις διαχείρισης δικτύων και

εφαρμογών• Συστήματα ωρών παρουσίας

(time & attendance) και ελέγχου πρόσβασης.

Προϊόντα και υπηρεσίες Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα ανώτερης ποιότητας, καθώς και παροχή συμβουλών και υποστήριξης τόσο πριν όσο και μετά την αγορά, καλλιεργώντας μία μακροχρόνια και εποικοδομητική επιχειρηματική σχέση.

ΦιλοσοφίαΗ φιλοσοφία της GCC είναι απλή και ξεκάθαρη. Μέγιστη προτεραιότητα «η ικανοποίηση των πελατών» από κάθε άποψη. Όποιες και να είναι οι ιδιαιτερότητες και οι ανάγκες τους, φροντίζουμε να ανταποκρινόμαστε προσφέροντας λύσεις ποιότητας και επαγγελματικής εξυπηρέτησης σε ανταγωνιστικές τιμές.

Επιτυγχάνουμε την ικανοποίηση των εξειδικευμένων αναγκών του πελατολογίου μας, εφαρμόζοντας ένα τρίπτυχο απόλυτης ποιότητας σε προϊόντα, εξυπηρέτηση και τεχνικό προσωπικό.Απόδειξη της έμφασής μας στην ποιότητα είναι η πιστοποίηση ISO 9001:2008 της GCC, που αποτελεί τη βάση του επίσημου συστήματος διαχείρισης ποιότητας και χαρακτηρίζει όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας μας.

ΣτόχοιΣτόχοι της GCC είναι:Να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στον τομέα της πληροφορικής στην Κύπρο. Να ενδυναμώνει συνεχώς τη θέση της και να εφαρμόζει κάθε εξέλιξη στον τομέα της, προσφέροντας ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Να χτίζει μακροχρόνιες και αμοιβαία παραγωγικές επαγγελματικές σχέσεις με πελάτες και συνεργάτες.

Διευθυντική Ομάδα:

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου: Networks & Security Business Unit Manager

Χρίστος Παρελλής: GCC Global Services Business Unit Manager

Χρίστος Μενελάου: MSS Business Unit Senior Engineer

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Διεύθυνση κεντρικών γραφείων:Τίμη 15, 2220, Λατσία, ΛευκωσίαΤ.Θ. 28203, 2091, Λευκωσία

Τηλ: 22 206 222Φαξ: 22 206 [email protected]

GCC COMPUTERS LTD

32

Η Genesis Logistics διαθέτει 4 logistics hubs παρά τον στρατηγικής σημασίας κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού,

κοντά στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, με άμεση πρόσβαση στους αυτοκινητόδρομους προς όλες τις πόλεις. Η συνολική χωρητικότητά τους είναι 25.000 κυβικά μέτρα. Όλοι οι αποθηκευτικοί χώροι καλύπτονται από ολοκληρωμένα προγράμματα υγειονομικής προστασίας και ασφάλειας, συστήματα 24ωρης παρακολούθησης (CCTV) και ελεγχόμενης πρόσβασης εντός και εκτός των εγκαταστάσεων.

Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό και ανυψωτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, φιλικά προς το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγειά. Επίσης, ο ιδιόκτητος στόλος φορτηγών όλων των τύπων δίνει στην εταιρεία το πλεονέκτημα της άμεσης εκτέλεσης δρομολογίων από από και προς κάθε πόλη με δορυφορική κάλυψη και παρακολούθηση ανά πασά στιγμή.

Η αποστολή μας Να προσφέρουμε επαγγελματικές και οικονομικά αποτελεσματικές λύσεις διεθνών μεταφορών και 3 pl, σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών μας, ικανοποιώντας πλήρως τις απαιτήσεις τους.

Η φιλοσοφία μαςΕπαγγελματισμός, ευελιξία, αποτελεσματικότητα, αξιοπιστία, αφοσίωση, προσωπική εξυπηρέτηση, εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Υπηρεσίες• Παραλαβή, μεταφορά, φόρτωση και

εκφόρτωση εμπορευμάτων• Τελωνειακές διατυπώσεις• Αποθήκευση• Διανομές • Αποθήκευση με ελεγχόμενη θερμοκρασία

μέχρι -10 βαθμούς κελσίου• Παρακολούθηση αποθεμάτων ανά

κωδικό, ημερομηνία λήξης και μονάδα ιχνηλασιμότητας

• Ηλεκτρονική λήψη παραγγελίας• Συλλογή (picking) των παραγγελιών• Έκδοση συνοδευτικών εντύπων και

παραστατικών • Έλεγχος, φόρτωση και διανομή

παραγγελιών• Ηλεκτρονική ενημέρωση του πελάτη• Υπηρεσίες μεταφόρτωσης (cross docking)• Περισυλλογή ακατάλληλων,

αποσύρσεων και επιστροφών (reverse logistics)

• Παλετοποίηση, αποπαλετοποίηση, ετικετοκόλληση

• Είσπραξη αντικαταβολών εκ μέρους του πελάτη

• Φυσική και ηλεκτρονική απογραφή αποθεμάτων

• Σύστημα διαχείρισης αποθεμάτων (WMS)• Ανάλυση στατιστικών δεδομένων• Ανασυσκευασία• Αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων,

εισαγωγές και εξαγωγές• Θαλάσσιες μεταφορές εμπορευμάτων,

εισαγωγή και εξαγωγή, ομαδοποιημένων και εμπορευματοκιβωτίων

• Εξειδικευμένες μεταφορές εμπορικών εκθέσεων

• Ασφάλιση εμπορευμάτων κατά τη διάρκεια της μεταφοράς και της αποθήκευσης

• Διαχείριση και ανακύκλωση αποβλήτων.

Οφέλη ανάθεσης (outsourcing) Στο έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον που ζούμε σήμερα τα κέρδη προέρχονται, πλέον, από τα καλά οργανωμένα logistics της κάθε επιχείρησης όσο μεγάλη ή μικρή κι αν είναι. Τα οφέλη που προκύπτουν με την ανάθεση της διαχείρισης 3pl των εμπορευμάτων σας είναι πολλαπλά: Μειωμένο κόστος μέχρι και 65%, ευελιξία, μεταβλητό κόστος, αξιοποίηση του χρόνου σας και επικέντρωση στην αύξηση των πωλήσεων και την εξυπηρέτηση των πελατών σας, εκμετάλλευση υφισταμένων υποδομών σε τεχνολογία και μηχανικό εξοπλισμό του 3pl, δωρεάν εξειδικευμένη τεχνογνωσία άρτια καταρτισμένων στελεχών.

Λόγω των πιο πάνω οφελών, πολλές πολυεθνικές, ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις έχουν εμπιστευθεί μέχρι σήμερα τη διαχείριση όλης της εφοδιαστικής αλυσίδας των εμπορευμάτων και προϊόντων τους στη Genesis Logistics.

Δωρεάν μελέτηΌσο μικρή ή μεγάλη κι αν είναι η επιχείρησή σας, όσο ευρείες κι αν είναι οι δραστηριότητές σας, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας επισκεφθούμε χωρίς καμία δέσμευση εκ μέρους σας, για μια εμπεριστατωμένη οικονομοτεχνική μελέτη. Ακολούθως θα επανέλθουμε με γραπτή δέσμευση για τα οικονομικά και τα αλλά πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν σε περίπτωση ανάθεσης.

Διευθυντική Ομάδα:

Χρυστάλλα Ιορδάνου: Γενική Διευθύντρια

Στέφανος Στεφανή: Διευθύνων Σύμβουλος

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Φιλοκτήτη 1, Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου, 7101, ΛάρνακαΤ.Θ. 42403, 6534, ΛάρνακαΤηλ: 24 82 10 82 77 77 77 91Φαξ: 24 82 10 [email protected]

www.genesiscyprus.com

GENESIS LOGISTICS LTD

34

Ηδιαδικτυακή πύλη, myCVpro.com, ανήκει και λειτουργεί από την εταιρεία Marketplace Business Consulting Ltd. Η εταιρεία

είναι εγγεγραμμένη στην Κύπρο με άδεια λειτουργίας ως Ιδιωτικό Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας (άδεια No.213) από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, στην Επιτροπή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και μέλος του Κυπριακού Συνδέσμου Ανθρώπινου Δυναμικού. Το myCVpro.com παρέχει στους εργοδότες τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες του ανθρώπινου δυναμικού και μια πρωτοποριακή βάση δεδομένων, στην οποία μπορούν να βρίσκουν προσωπικό από μόνοι τους, αποφεύγοντας τις τεράστιες και ατεκμηρίωτες δαπάνες που καταβάλλονται σε προσλήψεις.

Υπηρεσίες και προϊόντα Για εργοδότες• Αναζήτηση και πρόσληψη προσωπικού

ηλεκτρονικά χωρίς προμήθειες και επιπρόσθετο κόστος.

• Αναζήτηση υποψηφίων με πέραν των 100 εξειδικευμένων και διαφορετικών παραμέτρων.

• Πρόσβαση στο σύστημα και στην υπηρεσία σε 24ωρη βάση από οπουδήποτε.

• Όλα τα βιογραφικά στη βάση δεδομένων είναι σε τυποποιημένη μορφή και στα αγγλικά.

• Τοποθέτηση αγγελιών εργασίας ηλεκτρονικά στο myCVpro.com και σε

άλλα κοινωνικά δίκτυα, όπου έχουν πρόσβαση δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες.

• Δωρεάν ηλεκτρονικός λογαριασμός για λήψη βιογραφικών.

• Ηλεκτρονική αρχειοθέτηση υφιστάμενων και νέων βιογραφικών.

• Πρόσβαση στο πιο πρόσφατο βιογραφικό των υποψηφίων.

Για υποψήφιους • Δωρεάν λογαριασμός.• Δημιουργία επαγγελματικού βιογραφικού

σημειώματος με πλήρη καθοδήγηση.• Ενημέρωση για αγγελίες μέσω μηνύματος

στο κινητό τηλέφωνο ή και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

• Πλήρης εχεμύθεια και απόκρυψη των προσωπικών δεδομένων.

• Πλήρης έλεγχος από τον υποψήφιο για αποκάλυψη του βιογραφικού σε οποιονδήποτε εργοδότη.

• Ενημέρωση και αλλαγές στο βιογραφικό ηλεκτρονικά.

• Ηλεκτρονικό αρχείο με τους εργοδότες που έχουν πρόσβαση στο βιογραφικό και για τις θέσεις που έγιναν αιτήσεις.

• Πρόσβαση στο σύστημα και στην υπηρεσία σε 24ωρη βάση από οπουδήποτε.

Γιατί το myCVpro?• Καινοτομία και Πρωτοπορία• Βιογραφικό σε ηλεκτρονική μορφή• Ένα βιογραφικό, πολλοί εργοδότες• Αυτοματισμός στις αιτήσεις για θέσεις

εργασίας• SMS & Email Alerts• 24ωρη βάση• Εμπιστευτικότητα και Προστασία

προσωπικών δεδομένων

Διευθυντική Ομάδα:

Θάνος Βασιλειάδης: Managing Director

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τ.Θ. 42550, Τ.Κ: 6500, Λάρνακα

Τηλ: 70005010Φαξ: [email protected]

myCVpro.com Jobs in Cyprus

C

M

Y

CM

MY

CY

CMY

K

Outsourcing Guide - myCVpro Ad.pdf 1 24-Jul-12 5:30:56 PM

36

ΗNetU αποτελεί κορυφαίο οργανισμό λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής στην Ανατολική Μεσόγειο, με γραφεία σε Κύπρο

και Ελλάδα. Από την ίδρυσή της το 1991, υπήρξε η σταθερή επιλογή από μεσαίους και μεγάλους οργανισμούς ως επιχειρηματικός εταίρος στην προσπάθεια τους να επιτύχουν τους εταιρικούς στόχους και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η εταιρεία παρέχει παγκόσμιας κλάσης λύσεις πληροφορικής στους ακόλουθους τομείς: • Εταιρικές Εφαρμογές: σχεδιασμός

και υλοποίηση οριζοντίων και καθετοποιημένων εταιρικών εφαρμογών (ERP, CRM, κλπ) βασισμένων σεκορυφαία λογισμικά πακέτα.

• Επαγγελματικές Υπηρεσίες: παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών πληροφορικής που περιλαμβάνουν διεύθυνση έργων, ανάπτυξη, υλοποίηση και ενοποίηση συστημάτων, λύσεις επιχειρηματικής ευφυΐας, αποθηκών δεδομένων, διαδικτυακών πυλών, συνεργατικότητας και διαχείρισης περιεχομένου, εκπαίδευση, συντήρηση και υποστήριξη, κλπ.

• Ενοποίηση Συστημάτων - Ολοκληρωμένες Λύσεις: σχεδιασμός και υλοποίηση σύνθετων ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων σε μεγάλους οργανισμούς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Η NetU είναι σε θέση να προσφέρει εξειδικευμένες Εξωτερικές Υπηρεσίες

(Outsourcing Services) στους πελάτες της, επιτρέποντας τους να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία, χωρίς να απαιτείται να διαθέτουν το απαιτούμενο προσωπικό.

Οι προσφερόμενες εξωτερικές υπηρεσίες επικεντρώνονται στους πιο κάτω τομείς:• Συμβουλευτικές υπηρεσίες όπως

σχεδιασμός και παρακολούθηση της στρατηγικής πληροφορικής, ανάλυση συγκεκριμένων αναγκών, καθορισμός και διαχείριση πολιτικών, παρακολούθηση έργων, κλπ.

• Διαχείριση, συντήρηση, υποστήριξη και επέκταση των συστημάτων και της υποδομής του οργανισμού.

• Ανάπτυξη και υλοποίηση λύσεων πληροφορικής (ERP, CRM, Επιχειρηματικής Ευφυΐας, Διαδικτυακές Πύλες, κλπ) για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών.

Επιπρόσθετα, η NetU προσφέρει λύσεις οι οποίες μπορούν να αξιοποιηθούν από άλλους οργανισμούς που ενδιαφέρονται για την παροχή εξωτερικών υπηρεσιών στους πελάτες τους. Αυτές οι λύσεις περιλαμβάνουν:• Συστήματα Οικονομικής Διαχείρισης που

υποστηρίζουν τη διαχείριση πολλαπλών εταιρειών, λογιστικών βιβλίων και νομισμάτων.

• Συστήματα Μισθοδοσίας που υποστηρίζουν τη διαχείριση μισθοδοσίας πολλαπλών εταιρειών σε πολλαπλά νομίσματα.

• Συστήματα Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων που υποστηρίζουν τη

διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων πολλαπλών εταιρειών μέσω διαδικτύου.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

29 Στασικράτους, Samico Building,2082 Λευκωσία

Τηλ: 22 670 080 Φαξ: 22 671 026 [email protected]

NetU CONSULTANTS LTD

IT’s all about

NETU AD (20.8x28) 2012-F conv.indd 1 7/19/12 3:50 PM

38

ΗOdyssey Consultants είναι πρωτοπόρος εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων Ασφάλειας Πληροφοριών, Λύσεων

Υποδομής Δικτύων, Διαχείρισης Κινδύνου και Διαχείρισης Συστημάτων Ασφάλειας (Managed Security & OutsourcingServices Provider) πιστοποιημένη με ISO 27001. Οι υπηρεσίες και λύσεις μας καλύπτουν ολόκληρο το επιχειρησιακό φάσμα ενός οργανισμού: Ανθρώπινο Δυναμικό, Διαδικασίες και Τεχνολογία.

Η Odyssey Consultants ιδρύθηκε το 2002 με κύριο στόχο την παροχή υψηλά-ποιοτικών υπηρεσιών Ασφάλειας Πληροφοριών, Υποδομής και Διαχείρισης Κινδύνου σε οργανισμούς που έχουν επίγνωση της αξίας των πληροφοριών και των δεδομένων τους και επιθυμούν να τα διασφαλίσουν.

Έκτοτε, και παρακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς, η Odyssey αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε σε μια ηγετική εταιρεία στον τομέα της Διαχείρισης Συστημάτων Ασφάλειας στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή.

Το προσωπικό της Odyssey απαρτίζεται από άριστα εκπαιδευμένα και εξειδικευμένα άτομα που έχουν ως κοινό πάθος την ασφάλεια πληροφοριών, κάτι το οποίο αντικατοπτρίζεται στην υψηλή

επαγγελματική προσέγγισή μας σε ό,τι αφορά τις ανάγκες των πελατών μας.

Το όραμά μας είναι «να είμαστε ο ηγετικός οργανισμός στην ευρύτερη περιοχή στους τομείς της Ασφάλειας Πληροφοριών, Υποδομής και Διαχείρισης Κινδύνου και στις σχετικές Υπηρεσίες Διαχείρισης Συστημάτων Ασφάλειας,

δημιουργώντας πραγματική αξία στους πελάτες, εργαζόμενους και μετόχους μας».

Η αποστολή μας είναι «να είμαστε ο αναγνωρισμένος ηγέτης στην αγορά Υπηρεσιών Ασφάλειας Πληροφοριών, Υποδομής, Διαχείρισης Κινδύνου και Διαχείρισης Συστημάτων Ασφάλειας, εκπέμποντας εμπιστοσύνη βασισμένη

στην εμπειρία και στις δεξιότητές μας και παρέχοντας με συνέπεια υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες μας».

Κύριες Κατηγορίες Υπηρεσιών• Διαχείριση Συστημάτων Ασφαλείας (Managed Security & Outsourcing Services)• Ασφάλεια Πληροφοριών

(Information Security)• Υποδομή Δικτύων

(Network Infrastructure)• Διακυβέρνηση

(Governance), Συμμόρφωση με διεθνή Πρότυπα σχετικά με ασφάλεια πληροφορίας (Compliance), και Διαχείριση Κινδύνου (Risk Management).

Διευθυντική Ομάδα:

Ελευθέριος Αντωνιάδης: Εκτελεστικός Σύμβουλος

Χρίστος Ονουφρίου: Εκτελεστικός Σύμβουλος

ODYSSEY CONSULTANTS LTD

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Κύπρος:Λεύκου Αναστασιάδη 1, 3ος Όροφος, 2012 Στρόβολος, Λευκωσία,ΚύπροςTηλ: 22 463 600, Φαξ: 22 463 563

Ελλάδα:Αναστάσεως 7,2ος Όροφος, Χολαργός, 155 61, Αθήνα, ΕλλάδαΤηλ: +30 210 6565200Φαξ: +30 210 6565219

[email protected] www.odysseyconsultants.com

40

ΗOdyssey Consultants ιδρύθηκε το 2002 και είναι πρωτοπόρος εταιρεία παρoχής ολοκληρωμένων λύσεων

Ασφάλειας Πληροφοριών, Λύσεων Υποδομής, Διαχείρισης Κινδύνου και Διαχείρισης Συστημάτων Ασφαλείας (Μanaged Security & Outsourcing Services-MSOS). Οι υπηρεσίες και οι λύσεις που παρέχει εκτείνονται σε ολόκληρο το φάσμα του τρίπτυχου “ανθρώπινο δυναμικό - διαδικασίες - τεχνολογία”.

Κύριος στόχος της εταιρείας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, οι οποίες είναι βασισμένες σε λύσεις τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής επενδυτικής αποδοτικότητας. Η συνεχής και συνεπής προσήλωσή της εταιρείας στον παραπάνω στόχο την έχει επάξια κατατάξει στη κορυφή του τομέα της Διαχείρισης Συστημάτων Ασφάλειας (MSOS) όχι μόνο στη Κύπρο, την Ελλάδα και την Σερβία μέσω των αντίστοίχων τοπικών γραφείων, αλλά και στην ευρύτερη γεωγραφική περιφέρεια της Ευρώπης, των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και της Ρωσίας.

Οι πολλαπλές απειλές στην ασφάλεια των πληροφοριών που αντιμετωπίζουν σήμερα οι διάφοροι οργανισμοί, μαζί με την συνειδητή προσπάθεια για υλοποίηση λύσεων με χαμηλό Συνολικό Κόστος Απόκτησης (TCO) και υψηλό

Δείκτη Επενδυτικής Απόδοσης (ROI), καθώς επίσης και η αδυναμία των οργανισμών να χρησιμοποιήσουν και να διαχειριστούν αποτελεσματικά εσωτερικά εργαλεία όπως συστήματα Διαχείρισης Πληροφοριών και Συμβάντων Ασφάλειας (Security Information Event Management), έφεραν τις υπηρεσίες MSOS στο προσκήνιο. Οι οργανισμοί υπολογίζοντας τις επενδυτικές δαπάνες μαζί με τα λειτουργικά κόστη, δεν δικαιολογούν τη δημιουργία και συντήρηση εσωτερικής ομάδας παρακολούθησης συμβάντων ασφαλείας 24x7x365, το οποίο πλέον αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους των διευθύνσεων Πληροφορικής και Διαχείρισης Κινδύνων.

Κεφαλαιοποιώντας τις εκτενείς γνώσεις των στελεχών της και την πολυετή εμπειρογνωμοσύνη στους τομείς τόσο της Ασφάλειας Πληροφοριών αλλά και της Διαχείρισης Κινδύνου ευρύτερα, παράλληλα με τη λειτουργία και τη σημαντική ερευνητική δουλειά που διενεργούν τα Ithaca Labs της Odyssey, η εταιρεία έχει αναπτύξει και λειτουργεί τεχνολογικά σύγχρονα Κέντρα Διαχείρισης Συστημάτων Ασφαλείας-Managed Security & Outsourcing Ser-vices Centres με ταχέως αναπτυσσόμενη διεθνή φήμη. Ως εκ τούτου, όταν ένας οργανισμός συμβάλλεται με την Odyssey για την

παροχή υπηρεσιών MSOS, αφενός εξασφαλίζει ότι οι τεχνολογικές υποδομές του διατηρούνται σε ύψιστο επίπεδο λειτουργικότητας και αποτελεσματικότητας, και οι σκοτούρες που αφορούν στην διατήρηση μιας ενημερωμένης και ασφαλούς τεχνολογικής υποδομής μεταφέρονται στα ικανά και πεπειραμένα χέρια των εξιδεικευμένων ομάδων της Odyssey. Αφετέρου, ο οργανισμός απελευθερώνει το ανθρώπινο δυναμικό του από εργασίες στις οποίες μπορεί να μην διαθέτει εκτενή γνώση και εμπειρία και που παράλληλα δεν εμπίπτουν στα πλαίσια των ειδικών εργασιών του οργανισμού (core compe-tencies).

Λειτουργώντας σε βάση 24x7x365, το MSOS Centre της Odyssey παρακολουθεί, ελέγχει και ανταποκρίνεται σε επιθέσεις ή άλλου είδους ηλεκτρονικούς κινδύνους όπως για παράδειγμα μη ενδεδειγμένη χρήση (misuse) των υπό παρακολούθηση/διαχείριση Δικτύων, Συστημάτων και Εφαρμογών. Αυτό, επιτυγχάνεται μέσω μιας τεχνολογικά υπερσύγχρονης πλατφόρμας διαχείρισης,το Odyssey MSΟS Portal,την οποία έχει αναπτύξει με τη συμμετοχή σημαντικών πόρων και επενδύσεων και το οποίο συνεχώς αναβαθμίζεται για να ανταποκρίνεται πλήρως στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, στα υψηλά κριτήρια ποιότητας υπηρεσιών που έχει θέσει η εταιρεία και στις ιδιαιτερότητες και ανάγκες των πελατών της. Ενδεδειγμένα, το

ODYSSEY CONSULTANTS LTD

41

MSΟS Portal της Odyssey συνδυάζει παγκοσμίως αναγνωρισμένα εργαλεία για τη συλλογή, επεξεργασία και ανάλυση δεδομένων ασφάλειας ενώ λειτουργεί και εναρμονίζεται με τα σχετικά διεθνή πρότυπα ασφάλειας, όπως το ISO 27001 με το οποίο η Odyssey είναι πιστοποιημένη από το 2011. Το γεγονός αυτό διασφαλίζει ότι οι πελάτες της απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, τα παραδοτέα των οποίων μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτούσια για την εκπλήρωση νομικών και κανονιστικών υποχρεώσεων από τις οποίες διέπονται (legal and regulatory compliance).

Συγκεκριμένα, το Odyssey MSΟS Portal δίνει τη δυνατότητα στην Odyssey να ενσωματώνει και να συνδυάζει πληροφορίες από πολλαπλά εργαλεία συλλογής δεδομένων. Έτσι, οι πελάτες της, μπορούν να χρησιμοποιούν ειδικά διαμορφωμένα ταμπλό (customized dashboards) και αναφορές (reports) τα οποία είναι προσβάσιμα σε αυτούς σε πραγματικό χρόνο, 24x7x365. Επίσης μέσα από το Odyssey MSΟS Portal οι πελάτες της έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται περιστατικά ασφάλειας,όπως π.χ. οι Διευθυντές Ασφαλείας να αναθέτουν τα περιστατικά σε αρμόδια άτομα για επίλυση, ή να επικοινωνούν με τους αναλυτές της Odyssey. Όλες οι ενέργειες στο Odyssey MSΟS Portal από αμφότερες πλευρές (Odyssey και πελάτες) καταγράφονται πλήρως για να είναι ελέγξιμες, να

υπάρχει διαφάνεια και κανονιστική εναρμόνιση.

Περαιτέρω, το Odyssey MSΟS Portal, έχει κτιστεί με τρόπο που μπορεί να υποστηρίζει και να συσχετίζει (cor-relate) πληροφορίες από μια πληθώρα συσκευών και λογισμικών ασφάλειας και δικτύου, όπως Firewalls, IPS, DLP, Web and Database Application Firewalls, DDoS Appliances, Routers, Windows, Linux, UNIX servers κ.α. καθώς επίσης και μηνύματα από εξειδικευμένες εφαρμογές. Η συλλογή γίνεται χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης agent στα εν λόγω συστήματα και εφαρμογές.Μέσα από δύο Κέντρα Διαχείρισης Συστημάτων Ασφάλειας, ένα στην Λευκωσία και ένα στη Αθήνα, οι υπηρεσίες Διαχείρισης Συστημάτων Ασφαλείας της Odyssey, προσφέρονται μέσα από μια γκάμα συμβολαίων τα οποία μπορεί να βασίζονται σε διαβαθμισμένα επίπεδα (Service Level Agreements)ούτως ώστε να ικανοποιούνται οι ανάγκες των πελατών της.

Η συνεχής αναβάθμιση του Odyssey MSΟS Portal με καινούργια χαρακτηριστικά,καθώς και βελτιώσεις στα υφιστάμενα, προέρχονται από:

Σήμερα η υπηρεσία MSΟS της Odyssey παρακολουθεί ή/και διαχειρίζεται εκατοντάδες συσκευές ασφάλειας και αναλύει κοντά στα 50 εκατομμύρια πακέτα δεδομένων την ημέρα. Με περηφάνια μπορεί και συναγωνίζεται σε χαρακτηριστικά και αποτελεσματικότητα διεθνείς οίκους που προσφέρουν παρόμοιες υπηρεσίες, προσθέτοντας περισσότερη αξία στην υπηρεσία με το γεγονός ότι παρέχεται τοπική παρουσία αναλυτών σε Κύπρο, Ελλάδα και Σερβία. Οι πελάτες της που είναι ενταγμένοι στην υπηρεσία πέραν από τα προαναφερθέντα οικονομικά οφέλη που φέρνει η υπηρεσία, έχουν προληπτική ενημέρωση περιστατικών ασφάλειας, ενώ εκμεταλλεύονται την συνεχή γνώση αναφορικά με νέους κινδύνους που έρχονται στην επιφάνεια καθώς σχετικές πληροφορίες διοχετεύονται στην πλατφόρμα από τα Ithaca Labs.

Σύμφωνα με πελάτες της εταιρείας: «Με την υλοποίηση της υπηρεσίας MSΟS από την Odyssey μπορέσαμε να αναγνωρίσουμε τρωτά σημεία στην ασφάλεια μας και να βελτιστοποιήσουμε την παραμετροποίηση των συσκευών και των λογισμικών ασφαλείας μας».

Καταληκτικά, βλέπουμε την υπηρεσία Managed Security & Outsourcing Services να αναπτύσσεται θεαματικά τα επόμενα χρόνια. Ο κ. Ελευθέριος Αντωνιάδης, Εκτελεστικός Σύμβουλος και υπεύθυνος για τον στρατηγικό

σχεδιασμό του Odyssey MSOS Portal δηλώνει: «Θα συνεχίσουμετη ανάπτυξηκαι τη βελτίωση της πλατφόρμας μας ούτως ώστε να μπορεί να υποστηρίζειόλο και περισσότερες και ειδικά καινούργιες τεχνολογίες. Αναμένεται τους επόμενους μήνες η ανακοίνωση υποστήριξης της Πύλης και σε κινητές συσκευές όπως iPhone, iPad και Android.»

Η προσήλωση της εταιρείας στον πελατοκεντρικό της χαρακτήρα παραμένει ο ακρογωνιαίος λίθος στη μελλοντική της στρατηγική σε ότι αφορά το MSOS,τις υπόλοιπες λύσεις προστασίας δεδομένων αλλά και την γενικότερη πορεία της.

«Οι αναφορές που μας δίνει η Πύλη μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε τα επίπεδα συμμόρφωσης σε πρότυπα όπως είναι το PCI καθώς και σε κανονιστικά πλαίσια».

1.2.3.4.

εισηγήσεις πελατών

αλλαγές στακανονιστικά πλαίσια

αλλαγές στηντεχνολογία

και από τα αποτελέσματα των συνεχών ερευνών και δοκιμών που διενεργούνται στα Ithaca Labs.

42

Η Olive Translations Ltd ιδρύθηκε το 2007 στο Ηνωμένο Βασίλειο με στόχο την παροχή μεταφράσεων

υψηλής ποιότητας σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς και σε όλες τις κυριότερες γλώσσες.

Η εταιρεία σε μικρό χρονικό διάστημα, λόγω της άρτιας, ποιοτικής και αμέσου αποτελεσματικότητάς της, κέρδισε την εμπιστοσύνη διεθνών εταιρειών, πανεπιστημίων, κατασκευαστών, εταιρειών πετρελαίου και φυσικού αεριού, κρατικών οργανισμών, δικηγόρων και πολλών άλλων σε Αγγλία, Αμερική, Κύπρο και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Η Olive Translations διαθέτει πιστοποίηση

σύμφωνα με το υψηλότερο Ευρωπαϊκό Πρότυπο Μετάφρασης BS EN 15038, και είναι πιστοποιημένη κατά το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008. Επίσης, η εταιρεία είναι πλήρες μέλος στους μεταφραστικούς οργανισμούς Association of Translation Companies (ATC) και εταιρικό μέλος (Corporate Member)στο Institute of Translators and Interpreters (ΙΤΙ).

Σημειώνεται ότι τα σχετικά πιστοποιητικά εκδίδονται και παραχωρούνται μετά από αυστηρό έλεγχο της αξιοπιστίας των μεταφράσεων και την ικανοποίηση των πελατών κι αυτό φαίνεται στην κλάση των εταιρειών που μας εμπιστεύονται καθημερινά με σοβαρές υποθέσεις και ευαίσθητα υλικά. Μπορείτε να δείτε

μερικούς από τους πελάτες μας στην ιστοσελίδα μας. Ο εμπορικός, επιχειρηματικός και γενικά ο δραστηριοποιημένος και σε άλλους τομείς κόσμος της Κύπρου θα πρέπει, σαν πρώτο βήμα, να μεταφράσει την ιστοσελίδα, καθώς και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του στη γλώσσα της χώρας από την οποία αναμένει συνεργάτες. Η διαδικασία είναι απλή, φθηνή σε σχέση με το ενδεχόμενο όφελος και γίνεται γρήγορα χωρίς οποιεσδήποτε δυσκολίες.

Στην Olive μεταφράζουμε σε όλες τις ευρωπαϊκές γλώσσες, καθώς και στα Ρωσικά, Κινέζικα, Τούρκικα, Αραβικά και πολλές άλλες. Οι τελικοί αναγνώστες σας, όποιοι και αν είναι και όπου και να βρίσκονται, δεν πρόκειται να καταλάβουν ότι διαβάζουν ένα μεταφρασμένο κείμενο.

Μερικά από τα έργα που αναλαμβάνουμε περιλαμβάνουν:• Δικηγορικά και επιχειρηματικά έγγραφα• Ιστοσελίδες• Εγχειρίδια• Πατέντες• Διαφημιστικά Υλικά • Βιβλία κτλ.

Διευθυντική Ομάδα:

Μάριος Χατζητοφής: Director

Άντρη Χατζητοφή: Director

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Μίστρα 10, 1Α, Έγκωμη, 2408, ΛευκωσίαΤηλ: 22 028 [email protected]

www.olivetranslations.com.cy

OLIVE TRANSLATIONS LTD

44

Η Omnitouch είναι μια ιδιωτική εταιρία με έδρα την Λεμεσό που δραστηριοποιείται στον κλάδο της διαχείρισης επαφών με εξειδίκευση

στον κλάδο των call center. Μέσα απο το προηγμένο κέντρο διαχείρισης μας το οποίο μας επιτρέπει να καλύπτουμε όλα σχεδόν τα κανάλια επαφής όπως τηλέφωνο, chat, sms, fax, email προσφέρουμε επι 24ώρου βάσεως ένα πολύ ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως:• Τηλεγραμματεία• Τηλεφροντίδα • Εξυπηρέτηση πελατών • Διαχείριση Ραντεβού• Παραγγελιοληψία• Συλλογές οφειλών•  Διενέργεια τηλεπροώθησης/

τηλεπωλήσεων• Παρακολούθηση συναγερμών • Αυτοματοποιημένες υπηρεσίες μέσω IVR•  Διαχείριση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου,

φαξ• Εξυπηρέτηση πελατών μέσω web-chat• Μαζικές αποστολές SMS.

Βασικές ΑρχέςΟι τρείς βασικές αρχές που στηρίξαμε το επιχειρηματικό μας μοντέλο είναι:Αφοσίωση πελάτη: Κάθε διαδικασία μας και κάθε ενέργεια μας στοχεύουν πάντα στην διασφάλιση ότι ο πελάτης (είτε δικός μας ή των πελατών μας) θα ολοκληρώσει την επαφή του μαζί μας έχοντας ένα θετικό αίσθημα. Αυτό το θετικό αίσθημα σταδιακά κερδίζει την εμπιστοσύνη του πελάτη που με την σειρά του δένεται και δύσκολα θα επιδιώξει ή θα ρισκάρει να το χάσει.

Αύξηση πωλήσεων:  Όλοι μας οι σύμβουλοι εξυπηρέτησης εκπαιδεύονται ειδικά να για να προβάλλουν και να προωθούν προς τον πελάτη το αίσθημα τις εμπιστοσύνης, κάτι που κάτω από τις κατάλληλες προϋποθέσεις ενισχύει σημαντικά τις πωλήσεις. Η σωστή εξυπηρέτηση και ο επαγγελματισμός είναι εργαλεία για μια πιο εύκολη πώληση και εμείς στην Omnitouch ξέρουμε να τα χειριζόμαστε πολύ καλά.

Μείωση κόστους: Για την λειτουργία ενος Call Center το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στις οικονομίες μεγεθών, ειδικά στην Κύπρο που τα μεγέθη των επιχειρήσεων είναι τέτοια που δεν επιτρέπουν τις μεγάλες επενδύσεις σε τεχνολογία και υποδομή. Εμείς προσφέρουμε ακριβώς αυτή την δυνατότητα παροχής άριστης εξυπηρέτησης μέσα από ένα τεχνολογικά προηγμένο κέντρο επαφών για όλο το 24ωρο και όλο αυτό στοιχίζει μόνο όση ώρα οι σύμβουλοι μας χειρίζονται υποθέσεις σας χωρίς να έχετε κανένα πρόσθετο κόστος σε τεχνολογία, υποδομή, συντήρηση κλπ.

Η αγορά μας εμπιστεύτηκεΜέσα στο μικρό χρονικό διάστημα ύπαρξης της η Omnitouch έχει καταφέρει να κτίσει ενα αξιοζήλευτο πελατολόγιο που αποτελείται απο ηχηρά ονόματα της Κυπριακής αγοράς όπως είναι η HERMES AIRPORTS, Ταχυδρομεία Κύπρου, Unicars, ΟΣΕΛ, ΟΣΥΠΑ κλπ.

Κατακρίβεια το πελατολόγιο μας είναι τόσο ευρύ που είναι μάλλον απίθανο να μην έχετε μιλήσει μαζί μας σε κάποια στιγμή. Ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος ότι δεχόμαστε και διαχειριζόμαστε επιτυχώς γύρω στις 6000 κλήσεις την ημέρα, και

ο αριθμός αυτός αυξάνεται ραγδαία. Με εκατομμύρια επαφές τον χρόνο τόσο για χειρισμό απο τηλεφωνητές όσο και με τις αυτοματοποιημένες υπηρεσίες IVR που προσφέρουμε η Omnitouch είναι πλέον σημαντικός πρωταγωνιστής στην Κυπριακή αγορά διαχείρισης επαφών.

Προσαρμοζόμαστε στην κυπριακή πραγματικότητα - Call Center σε μερικά λεπτά Η αγορά μας έχει απόλυτη ανάγκη το outsourcing γιατί χωρίς αυτό οι εταιρίες είναι καταδικασμένες να λειτουργούν είτε με αναχρονιστικές μεθόδους ή να αυξάνουν το κόστος τους επενδύοντας σε προσωπικό και υποδομή. You cannot do today’s job with yesterday’s methods and be in business tomorrow- Nelson Jackson

Για να βεβαιωθούμε οτι το προϊόν μας είναι προσβάσιμο σε όλο το φάσμα των εταιριών προχωρήσαμε σε μια παγκόσμια καινοτομία και σε αναπτύξαμε λύσεις που επιτρέπουν σε οποιονδήποτε επιθυμεί να μας αναθέσει την διαχείριση των κλήσεων του να μπορεί να το κάνει σε μερικά μόνο λεπτά μέσα απο την ιστοσελίδα μας www.omnitouch.com.cy.

Και το πιο σημαντικό είναι οτι οι πελάτες μας έχουν πλήρη διαχείριση της τηλεγραμματείας τους ακόμα καλύτερα και απο αν η γραμματέας βρισκόταν έξω απο το γραφείο τους. Και είμαστε τόσο σίγουροι για αυτό που προσφέρουμε που μπορεί οποιοσδήποτε επιθυμεί να το δοκιμάσει ΔΩΡΕΑΝ για μέχρι 3 ημέρες χωρις καμία απολύτως υποχρέωση.

Διευθυντική Ομάδα:

Δημήτρης Παπαχρυσοστόμου: Sales and Marketing Manager

«Ελάτε νακάνουμε μαζί τη διαφορά»

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Ιαπετού 38, 4101 Βιομηχανική Περιοχή Αγίου ΑθανασίουP.O. Box 57476, 3316, Λεμεσός

Τηλ:77 777 247Φαξ: 25 755 [email protected]

OMNITOUCH CYPRUS LTD

46

Το δικηγορικό γραφείο Pam-boridis LLC ιδρύθηκε το 2003 από τον δρα Γιώργο Παμπορίδη και διαθέτει γραφεία στην Κύπρο (σε Λευκωσία και

Λεμεσό), στην Αθήνα, ενώ πρόσφατα ίδρυσε και γραφείο στο Λονδίνο.

Η ανάπτυξη του γραφείου ήταν ραγδαία και σήμερα αριθμεί τέσσερις συνεταίρους, 18 δικηγόρους, καθώς και αριθμό άλλων συνεργατών, όπως, λογιστών, λειτουργών διαχείρισης εταιρειών και άλλου υποστηρικτικού προσωπικού.

Η Pamboridis LLC χειρίζεται ένα ευρύ φάσμα υποθέσεων και παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες εμπορικού και εταιρικού δικαίου, υποστήριξη σε δικαστηριακές υποθέσεις, καθώς και υπηρεσίες και συμβουλές που άπτονται του εργατικού και διοικητικού δικαίου.

Οι πελάτες της εταιρείας περιλαμβάνουν διεθνείς τραπεζικούς οργανισμούς και ομίλους εταιρειών τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, όπως: Τράπεζα Κύπρου, Barclays Plc, Standard Bank, Bank of Scotland, Swissport International, Singer International, SFS Group Public Company Limited, Jumeirha Group, LUKOIL, Muller Group και Fissler Group.

Το Εμπορικό - Εταιρικό τμήμα της εταιρείας παρέχει υποστήριξη και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε πέραν των 300 κυπριακών και διεθνών εταιρειών, οι οποίες καλύπτουν όλο το εύρος της εμπορικής δραστηριότητας ενός οργανισμού.

Εκείνο το οποίο διαφοροποιεί την Pamboridis LLC από άλλα δικηγορικά γραφεία είναι το

γεγονός ότι πρωταρχικός στόχος του είναι να κατανοήσει το επιχειρηματικό πλάνο του κάθε πελάτη, ώστε να μπορέσει να συνεισφέρει με τρόπο ουσιαστικό στην πραγμάτωσή του, προσφέροντας πρακτικές και εμπορικά λειτουργικές λύσεις στα διάφορα νομικά θέματα τα οποία ανακύπτουν κατά την διεξαγωγή των εργασιών του.

Η Pamboridis LLC αναγνωρίζει ότι η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει είναι άρρηκτα συνυφασμένη με τις ικανότητες και το κύρος των δικηγόρων της. Για το λόγο αυτό το γραφείο αποδίδει τεράστια σημασία στην πρόσληψη και απασχόληση δικηγόρων με τα καλύτερα ακαδημαϊκά προσόντα και επαγγελματική πείρα. Αποτελεί επίσης πρωταρχικό στόχο του γραφείου η συνεχής επιμόρφωση του προσωπικού, ως σημείο αναφοράς για την εξασφάλιση της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρει.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την Pamboridis LLC, το προσωπικό της και τις υπηρεσίες που προσφέρει αποταθείτε στην ιστοσελίδα της www.pamboridis.com ή επικοινωνήστε με τον διευθύνοντα συνέταιρο, δρα Γιώργο Παμπορίδη, στο τηλέφωνο 22752525 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:[email protected]

Διευθυντική Ομάδα:

Δρ Γιώργος Παμπορίδης: Managing Partner

Γιώτα Κυθραιώτου Θεοδώρου: Partner Λευκωσία

Ηλέκτρα Παπαδοπούλου Μακεδόνα: Partner Λεμεσός

Ριανή Ρουσσάκη: Partner Αθήνα

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Διγενή Ακρίτα 45, Κτίριο Παμπορίδης, 1070, ΛευκωσίαT.Θ. 27354, 1644, Λευκωσία

Τηλ: 22 752 525Φαξ: 22 752 [email protected]

PAMBORIDIS LLC

47

PamboridesAd_208x280mm.indd 1 7/19/12 10:12 AM

48

Αναμφίβολα, το σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον χαρακτηρίζεται από πολυπλοκότητα και

αβεβαιότητα. Αναντίλεκτα, η συνεχής εξέλιξη της τεχνολογίας, οι απαιτήσεις συμμόρφωσης με φορολογικές και άλλες νομοθεσίες, όπως και θέματα βέλτιστης διακυβέρνησης, συμβάλλουν στη δημιουργία ενός μεταβλητού επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Προκλήσεις που απορρέουν από το σημερινό επιχειρησιακό περιβάλλον:• Τα συστήματα πληροφορικής

δεν παρέχουν την απαιτούμενη αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα.

• Ανεπάρκεια στην αναγνώριση και ενεργό διαχείριση κινδύνων.

• Αναποτελεσματική λειτουργία του Διοικητικού Συμβούλιου και μη εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών εταιρικής διακυβέρνησης.

• Αναποτελεσματική και μη αποδοτική λειτουργία του Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου, που απορρέει από ελλιπή κατάρτιση και επιπρόσθετα από τη μη χρήση της τεχνολογίας και των εργαλείων της.

• Ο οργανισμός στο παρελθόν αντιμετώπισε περιστατικά διάπραξης απάτης.

• Ανάγκη συμμόρφωσης του οργανισμού με μεταβαλλόμενες νομοθεσίες και κανονισμούς.

Πώς μπορούμε να σας στηρίξουμεΑναμφισβήτητα ένα αποτελεσματικό Τμήμα Εσωτερικού Ελέγχου προσφέρει σ’ έναν οργανισμό την απαιτούμενη στήριξη, για να αντιμετωπίσει τις πιο πάνω προκλήσεις. Ένα αποτελεσματικό και πλήρως καταρτισμένο Τμήμα Εσωτερικού Ελέγχου διασφαλίζει ότι οι διαδικασίες διαχείρισης κινδύνων, εσωτερικού ελέγχου (internal controls), συστημάτων πληροφορικής και εταιρικής διακυβέρνησης πραγματικά συμβάλλουν στην επίτευξη στόχων και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των μετόχων και της Διεύθυνσης.

Οι πλήρως καταρτισμένοι επαγγελματίες της PwC Κύπρου, με εξειδίκευση στον εσωτερικό έλεγχο, έχουν τις ικανότητες και τις γνώσεις για να στηρίξουν το υφιστάμενο σας Τμήμα Εσωτερικού Ελέγχου ή εν τη απουσία τέτοιου να ενεργούν ως Τμήμα Εσωτερικού Ελέγχου στον οργανισμό σας.

Οφέλη σε υφιστάμενους πελάτες μαςΟργανισμοί που μας έχουν επιλέξει για μερική ή πλήρη ανάθεση λειτουργίας του Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου έχουν αποκομίσει οφέλη, όπως:• Την αποτελεσματική αντιμετώπιση των

προκλήσεων που έχουνπροαναφερθεί.• Χαμηλότερο κόστος εν συγκρίσει με

τη δημιουργία υποδομής Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου.

• Την πρόσβαση στην παγκόσμιας κλάσης τεχνογνωσία και τεχνολογία, καθώς και στα εργαλεία της PwC.

• Τη δυνατότητα η διεύθυνση να επικεντρωθεί σε πιο στρατηγικής σημασίας δραστηριότητες.

Διευθυντική Ομάδα:

Χρίστος Τσολάκης: Συνέταιρος, Θέματα Διαχείρισης Κινδύνων

Πoλίνα Αντωνίου: Ανώτερη Διευθύντρια, Θέματα Διαχείρισης Κινδύνων

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Julia House, Θεμιστοκλή Δέρβη 3, 1066, Τ.Θ. 21612, 1591, Λευκωσία, Κύπρος

Τηλ: 22555000Φαξ: [email protected]Τηλ: [email protected] Τηλ: 22555730

PwC Κύπρου

© 2012 PricewaterhouseCoopers Ltd. All rights reserved

Υπηρεσίες Διαχείρισης κινδύνων

www.pwc.com/cy/risk-assurance-consulting

Πως μπορούμε να σας στηρίξουμε

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών οι οποίες παρέχουν την απαιτούμενη στήριξη προς τους πελάτες μας για την καλύτερη διαχείριση των πολύπλοκων επιχειρησιακών κινδύνων που αντιμετωπίζουν. Οι Υπηρεσίες αυτές αφορούν:

• Υπηρεσίες Εσωτερικού Ελέγχου • Υπηρεσίες Κανονιστικής Συμμόρφωσης • Υπηρεσίες αδειοδότησης Εταιρειών Παροχής Επενδυτικών

Υπηρεσιών και Οργανισμών Συλλογικών επενδύσεων • Υπηρεσίες Διακυβέρνησης και Διαχείρισης Κινδύνων • Υπηρεσίες αναβάθμισης συστημάτων εσωτερικού ελέγχου • Υπηρεσίες ελέγχου εφαρμογής συστημάτων • Έλεγχος συστημάτων πληροφορικής SAP, Oracle and Navision • Υπηρεσίες διασφάλισης δεδομένων και πληροφοριών • Υπηρεσίες διακυβέρνησης και ασφάλειας δεδομένων

Παρέχουμε την απαιτούμενη στήριξη σε διευθυντικά στελέχη να λαμβάνουν αποφάσεις βασισμένες σε εμπεριστατωμένα δεδομένα. Η υψηλού επιπέδου κατάρτιση μας όπως και η πληθώρα εμπειριών μας, διασφαλίζουν ότι ο οργανισμός σας θα αντιπαρέλθει τις προκλήσεις του σημερινού πολύπλοκου επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Συγκεκριμένα, παρέχουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα να ενισχύσουν και να προστατεύσουν το ανθρώπινο δυναμικό τους, την παραγωγικότητα, τα συστήματα πληροφορικής, την υλοποίηση της στρατηγικής και επιχειρησιακών πλάνων.

Η μακρά μας ελεγκτική ιστορία όπως και οι πολυπληθείς εμπειρίες όσο αφορά την διαχείριση κινδύνου που αντιμετωπίζουν επιχειρήσεις, μας δίνουν την δυνατότητα να προβαίνουμε με αυτοπεποίθηση σε εμπεριστατωμένες αξιολογήσεις διαδικασιών που αφορούν την εταιρική διακυβέρνηση, συστήματα πληροφορικής, την διαχείριση κινδύνων και ακολούθως να παρέχουμε τις βέλτιστες πρακτικές λύσεις διόρθωσης ή περαιτέρω βελτίωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ εποικοινωνήστε

Χρίστος ΤσολάκηςΣυνέταιροςΘέματα Διαχείρισης Κινδύνων[email protected]: 00357 22 555 570

Γιώργος Λάμπρου ΣυνέταιροςΘέματα Διαχείρισης Κινδύνων[email protected]: 00357 22 555 728

Πoλίνα ΑντωνίουΑνώτερη Διευθύντρια Θέματα Διαχείρισης Κινδύνων[email protected]: 00357 22 555 730

50

ΗSupernova Consulting, ως o πρώτος Χρυσός εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της SAP στην Κύπρο έχει πετύχει

την ανώτατη διάκριση του δικτύου συνεργατών της SAP προσφέροντας τις λύσεις SAP® Business All-in-One, SAP® BusinessObjects και SAP® Business One.

Η ομάδα της Supernova Consulting αποτελείται από πιστοποιημένους συμβούλους στους τομείς της διεύθυνσης επιχειρήσεων, ERP και πληροφορικής όπως επίσης και από εγγεγραμμένους λογιστές. Στόχος της εταιρείας είναι η υλοποίηση καινοτόμων επιχειρησιακών λύσεων πληροφορικής για μεγιστοποίηση της ανταγωνιστικότητας και αποδοτικότητας αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων και επίτευξη των στρατηγικών τους στόχων. Με την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία της σε τοπικά και διεθνή έργα προσφέρει επαγγελματικές, εξατομικευμένες και οικονομικά προσιτές υπηρεσίες και λύσεις που επιταχύνουν την επιχειρησιακή απόδοση.

Η εταιρεία Supernova Consult-ing διαθέτει σήμερα, ίσως τις πιο ολοκληρωμένες και τεχνολογικά αναπτυγμένες λύσεις επιχειρησιακών λογισμικών για μικρό-μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με σημαντική παρουσία σε τομείς όπως εμπορίου και διανομής, εμπορικής ναυτιλίας, λιανικών πωλήσεων, κατασκευές, μεταποίηση και επαγγελματικών υπηρεσιών.Βοηθούμε τους πελάτες μας να δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία και να επιφέρουν αλλαγή μέσα από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και λύσεων που προσφέρουμε:• Consulting - Συμβουλευτική• Technology - Τεχνολογία• Outsourcing - Ανάθεση υπηρεσιών και εργασιών

Ανάθεση Διαχείρισης Εφαρμογών (Application Management)“Delivering Transformational Results”Επιχειρησιακά λογισμικά (business software) και άλλες επιχειρησιακές εφαρμογές (business applications) υποστηρίζουν τις διαδικασίες στις επιχειρήσεις ενώ παράλληλα οι προκλήσεις της υποστήριξης ετερογενών εφαρμογών αυξάνονται. Κορυφαίες εταιρείες αναθέτουν στη Super-nova Consulting να διαχειριστεί την πολυπλοκότητα του περιβάλλοντος των επιχειρησιακών εφαρμογών τους με ένα πιο οικονομικά αποδοτικό τρόπο.

Παραδίδουμε ένα πλήρες φάσμα δυνατοτήτων όπως:• Υποστήριξη συστημάτων σε παραγωγή (production support): διαχείριση απόδοσης συστημάτων, τεκμηρίωση διαδικασιών υποστήριξης, εφαρμογή διόρθωσης συστημάτων (patches), δοκιμές χρήστη (user testing). • Εφαρμογή και συντήρηση συστημάτων (application maintenance): υποστήριξη Break/fix, υποστήριξη επίπεδο 2 (level 2 help desk), διαχείριση προβλημάτων υποστήριξης.• Μικρής κλίμακας βελτιώσεις: διαχείριση αναβαθμίσεων, εξειδικευμένες ανάγκες χρηστών, συμβουλευτικές υπηρεσίες επιχειρησιακών εφαρμογών.• Υπηρεσία διαχείρισης: υποστήριξη πελατών, διαχείριση αλλαγών, αναφορές υπηρεσιών υποστήριξης.

Το ειδικευμένο μοντέλο προσέγγισης μας ενσωματώνει τις απαιτούμενες τεχνολογίες, τους ανθρώπους και τα επίπεδα εξυπηρέτησης. Έχουμε αναπτύξει τις απαραίτητες δεξιότητες και υποδομή για τη διαχείριση περιβάλλοντα τεχνολογίας πληροφορικής (IT), ώστε να αποφέρουν μετρήσιμα αποτελέσματα. Βοηθάμε τους πελάτες μας να:• Μειώσουν το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας

για τη διαχείριση των εφαρμογών τους.• Βελτιώσουν την τεχνική υποστήριξη

(maintenance support) και παραγωγικότητα τους.

• Βελτιώσουν της υπηρεσίας υποστήριξης.• Βελτιώσουν την διαθεσιμότητα των εφαρμογών τους.

Ανάθεση Ανάπτυξης Εφαρμογών(Application Development Services)“Delivering Transformational Results”Οι εταιρείες αναθέτουν την ανάπτυξη εφαρμογών σε εξωτερικούς συνεργάτες για να εξασφαλίσουν ότι οι εφαρμογές τους αντανακλούν και υποστηρίζουν τις επιχειρηματικές τους διαδικασίες, επιτρέποντας επίπεδα υψηλής απόδοσης. Η Supernova Consulting μπορεί να βοηθήσει τις εταιρείες να διαχειρίζονται το πλήρες φάσμα των αναγκών της τεχνολογίας των πληροφοριών τους, με την ανάπτυξη και την υλοποίηση επιχειρησιακών ή προσαρμοσμένων λογισμικών εφαρμογών που απλοποιεί και ενοποιεί τις επιχειρηματικές διαδικασίες και συστήματα για την επίτευξη ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος. Μέσα από τις Υπηρεσίες Ανάπτυξης Εφαρμογών αναλύουμε, σχεδιάζουμε, υλοποιούμε, δοκιμάζουμε (testing) και εφαρμόζουμε νέες λειτουργίες ή/και εφαρμογές ως υπηρεσίες διαχείρισης (applications as a managed service) για ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:• Μεγάλης κλίμακας βελτιώσεις:

Νέα λειτουργικότητα σε απάντηση στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των επιχειρήσεων.• Aναβαθμίσεις λογισμικών: Υψηλού επιπέδου ικανότητες στην ανάπτυξη λύσεων επιχειρηματικού λογισμικού.• Ανάπτυξη λογισμικών: τεχνογνωσία και

επιχειρηματική εμπειρία σε διαδικασίες επιτρέπουν την διαμόρφωση λύσεων τεχνολογίας που υποστηρίζουν τις επιχειρήσεις και βελτιστοποιούν τις διαδικασίες τους.

• Διαχείριση της ζήτησης πόρων: Κατανομή των πόρων με βάση τη συμβολή της επιχειρηματικής αξίας και τη συνολική εξισορρόπηση της προσφοράς και της ζήτησης.

Η Supernova Consulting διαθέτει ένα μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων και ικανοτήτων, για να μπορούν οι πελάτες μας να επιταχύνουν την επιχειρηματική τους απόδοση:• Ευθυγραμμίστε τα επίπεδα υπηρεσίας

και τις δαπάνες με τις επιχειρηματικές προτεραιότητες.

• Εξορθολογισμό των τεχνολογιών, υλικού και λογισμικού.

• Μειώστε το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας. • Επίτευξη περαιτέρω μείωσης στο

συνολικό κόστος της ιδιοκτησίας και της εξοικονόμηση μέσω της διαδικασίας ανασχεδιασμού επιχειρηματικών διαδικασιών για τη λειτουργία σε επίπεδα «καλύτερο στην κατηγορία” (“best-in-class”).

Διεύθυνση:

Κυριάκος Στυλιανίδης:Διευθύνων Σύμβουλος

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 34, Γραφείο 301, 3065, ΛεμεσόςΤηλ: 25 817 880Φαξ: 25 817 [email protected]

SUPERNOVA CONSULTING LTD

Tel. +357 25 817 880, Fax. +357 25 817 881, 34 Arch. Makarios III Ave., Off 301, CY-3065 Limassol, Cyprus,[email protected] www.supernova-consulting.com

SAP Business All-in-One (ERP)SAP Business One (ERP)SAP Customer Relationship Management (CRM)SAP BusinessObjects Business Intelligence (BI)SAP NetWeaver Business Intelligence (BI)SAP Mobility Platform

consulting I technology I outsourcing

we implement SAP...

for the best run business

@2012 Supernova Consulting Ltd. All rights reserved.@2012 SAP AG. All rights reserved SAP Business All-in-One and SAP Business One are trademarksor register trademarks of SAP AG in Germany and in several other countries.

c c

With SAP solutions implemented bySupernova Consultingyou can operate more efficiently,sell more effectivelyand respond more rapidly to market shifts.

R

52

Η εταιρεία S.Synergia Media Ltd δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση δύο εκ των μεγαλύτερων εταιρειών στον τομέα της παροχής

υπηρεσιών ήχου, οπτικών μέσων, φωτιστικού εξοπλισμού, συστημάτων συνεδρίων και διερμηνείας, οργάνωσης και παραγωγής συνεδρίων και εκδηλώσεων, των Synavlia Sound Equipment Ltd και Cinergon Services Ltd. Ως ξεχωριστές εταιρείες βρίσκονταν στον τομέα της παραγωγής συνεδρίων και εκδηλώσεων για 10 και πλέον χρόνια, τα δε στελέχη τους έχουν πάνω από 15 χρόνια εμπειρία στον τομέα.

Σήμερα οι δύο εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις και την εμπειρία τους στον κλάδο σε μία προσπάθεια διευκόλυνσης του πελάτη και προσφοράς ολοκληρωμένων πακέτων υπηρεσιών. Η ενσωμάτωση της πιο ανεπτυγμένης τεχνολογίας, η επιλογή και χρησιμοποίηση του πιο αξιόπιστου και τελευταίας τεχνολογίας πιστοποιημένου εξοπλισμού και η συνεχής παρακολούθηση των τάσεων της αγοράς, των τεχνολογικών εξελίξεων και των αναγκών των πελατών αποτελούν μερικά από τα πλεονεκτήματά μας. Επιπλέον η εμπειρία των εργαζομένων, οι οποίοι είναι προσεκτικά επιλεγμένοι, γνώστες του αντικειμένου και εκπαιδεύονται συνεχώς στις αναπροσαρμογές της τεχνολογίας, αποτελεί το βασικότερο μας υπόβαθρο για επιτυχία.

Οι υπηρεσίας μας:• Ηχητικός, οπτικός και φωτιστικός

εξοπλισμός για συναυλίες και διάφορες εκδηλώσεις.

• Συνεδριακός εξοπλισμός και συστήματα διερμηνείας για σεμινάρια, συνέδρια, εκθέσεις και επίσημους εορτασμούς.

• Οπτικοαουστικός εξοπλισμός για συνέδρια, σεμινάρια και συναυλίες (βιντεοπροβολείς,γιγαντοοθόνες).

• Οργάνωση επιχειρηματικού κέντρου για διασκέψεις, συνέδρια και άλλες εκδηλώσεις.

• Ενοικίαση μουσικών οργάνων.• Κατασκευές σκηνικών.• Παροχή προτάσεων και συμβουλών σε

όλους τους πιο πάνω τομείς.• Τηλεοπτικό πλατό 200m2 με τετρακάμερο

σύστημα.• Σχεδιασμός, οργάνωση και παραγωγή

εκδηλώσεων.

Μερικοί από τους πελάτες μας:• Γραφείο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

στην Κύπρο• Αντιπροσωπεία Ευρωπαϊκής Επιτροπής• Ηνωμένα Έθνη• Γραμματεία της Προεδρίας του

Συμβουλίου της ΕΕ• Κυβέρνηση• ΑΚΕΛ• ΔΗΣΥ• Όμιλος Ιστορικού Διαλόγου και Έρευνας• Κέντρο Στήριξης ΜΚΟ• Δήμος Αγίας Νάπας• Δήμος Αγλαντζιάς• Δήμος Λευκωσίας• Πανεπιστήμιο Κύπρου• ΤΕΠΑΚ• Πανεπιστήμιο Λευκωσίας• Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο• ΠΕΟ• ΣΕΚ• ΔΕΟΚ• Οργανισμός Νεολαίας.

Διευθυντική Ομάδα:

Σωτήρης Ολύμπιος: Γενικός και Οικονομικός Διευθυντής

Χρίστος Πολυκάρπου: Διευθυντής Παραγωγών

Πέτρος Κόσιης: Διευθυντής Έργων

Μιχάλης Ολύμπιος: Διευθυντής Πωλήσεων

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Κολοκοτρώνη 36Γ, 1622, Καϊμακλί, ΛευκωσίαΤ.Κ. 29153, ΛευκωσίαΤηλ: 22446634/5Φαξ: [email protected]

S.SYNERGIA MEDIA LTD

Η S. Synergia Media Ltd έχει αναλάβει, σε συνεργασία με άλλες εταιρείες, τη λειτουργία του εξοπλισμού (οπτικοακουστικού, συνεδριακού, μεταφραστικού και άλλου) για διεκπεραίωση όλων των δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ - από τον Μάρτιο του 2012 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2013 - στους χώρους του Συνεδριακού Κέντρου και του Κέντρου Τύπου στη Λευκωσία.

audi

ovis

ual e

quip

men

t

www.syn rgiamedia.eu

• Ηχητικό, οπτικό και φωτιστικό εξοπλισμό για συναυλίες και διάφορες εκδηλώσεις.

• Συνεδριακός εξοπλισμός και συστήματα διερμηνείας για σεμινάρια, συνέδρια, εκθέσεις, επίσημους εορτασμούς, τα οποία απαιτούν διερμηνεία, ψηφοφορία και συνεδριακό εξοπλισμό.

• Οπτικοακουστικό εξοπλισμό για συνέδρια, σεμινάρια και συναυλίες (βιντεοπροβολείς, γιγαντοοθόνες)

• Οργάνωση επιχειρηματικού κέντρου για διασκέψεις, συνέδρια κ.ά.

• Ενοικίαση μουσικών οργάνων.

• Κατασκευές σκηνικών.

• Παροχή προτάσεων και συμβουλών σε όλους τους πιο πάνω τομείς.

• Τηλεοπτικό πλατό 200m2 με τετρακάμερο σύστημα

• Σχεδιασμός, οργάνωση και παραγωγή εκδηλώσεων

• Οπτικές παραγωγές

οι υπηρεσίες μαςS. Synergiamedia LtdΚολοκοτρώνη 36Γ, 1037 Τ.Κ. 29153, 1622ΛευκωσίαΤηλ.: +357 22446634/5Fax: +357 [email protected]

54

Διευθυντική Ομάδα:

Λούκας Μαραγκός: Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος (CEO)

Μαρία Θεοδώρου: Εκτελεστική Διευθύντρια

Χάρης Χαριλάου: Εκτελεστικός Διευθυντής

A πό το 1999 το TFI Group λειτουργεί ως εξειδικευμένος παροχέας υπηρεσιών συναλλάγματος. Mέσω της 100% θυγατρικής

εταιρείας, TFI Markets, προσφέρει εμπορία συναλλάγματος, πληρωμές σε ξένο νόμισμα και αντιστάθμιση συναλλαγματικού κινδύνου. Η TFI Markets είναι αδειοδοτημένη και εποπτεύεται από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (αρ. 115.1.2.13) και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (αρ. 117/10). Όλες μας οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες σε 24ωρη βάση με πολύγλωσση υποστήριξη και ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο.

Υπηρεσίες και προϊόντα TFI Pay: Payments in Any CurrencyΕκτέλεση πληρωμών σε όλο τον κόσμο, σε οποιοδήποτε νόμισμα, στην καλύτερη συναλλαγματική ισοτιμία. Οι μακροχρόνιες σχέσεις μας με κορυφαίους διεθνείς παροχείς ρευστότητας συναλλάγματος μας δίνει τη δυνατότητα να εκτελέσουμε πληρωμές στις πιο ανταγωνιστικές συναλλαγματικές ισοτιμίες με ένα χαμηλό πάγιο τέλος ανά συναλλαγή, με 0% προμήθειες και χωρίς κρυφές χρεώσεις. Η TFI Pay είναι μια μοναδική υπηρεσία, πολύ ελκυστική τόσο για εταιρικούς πελάτες όσο και για ιδιώτες. Με την υπηρεσία μπορείτε να επωφεληθείτε από μια πολύγλωσση ομάδα υποστήριξης 24 ώρες την ημέρα, πέντε ημέρες την εβδομάδα.

TFIFX: Trade Forex with Success Αποκτήστε πρόσβαση στην αγορά συναλλάγματος (Forex) 24/5. Είτε είστε διαχειριστής χαρτοφυλακίων, επενδυτής ή κερδοσκόπος, η TFIFX παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες εμπορίας Forex, χρησιμοποιώντας τη βραβευμένη MT4 πλατφόρμα συναλλαγών, καθώς και άλλες σύγχρονες εναλλακτικές εφαρμογές (iPhone, Android, windows, web).

Η TFIFX θα είναι πάντα μαζί σας οπουδήποτε κι αν πάτε. Η έμπειρη ομάδα υποστήριξης θα είναι εκεί όποτε τη χρειαστείτε, όπως επίσης θα έχετε και πρόσβαση 24/5 στο Treasury Room, ακόμα και για συναλλαγές μέσω τηλεφώνου.

TFI Hedge: Control Your Currency RiskΕξάλειψε το συναλλαγματικό κίνδυνο. Το TFI Hedge παρέχει στο χρήστη τη δυνατότητα δυναμικής διαχείρισης συναλλαγματικού κίνδυνου και απευθύνεται σε εταιρείες με εισοδήματα ή έξοδα σε ξένο νόμισμα, που συνεπώς είναι εκτεθειμένες σε διακυμάνσεις συναλλαγματικών ισοτιμιών. Η καινοτόμος υπηρεσία TFI Hedge επιτρέπει στον εταιρικό πελάτη να καλύψει τρέχον ή αναμενόμενο συναλλαγματικό κίνδυνο σε πραγματικό χρόνο, χωρίς κόστος συναλλαγών, με εξάλειψη της αβεβαιότητας, προστασία της ρευστότητας και των περιθωρίων κέρδους.

Το TFI Hedge είναι μια ολοκληρωμένη λύση για τον οικονομικό διευθυντή που χρειάζεται συναλλαγματική αντιστάθμιση, δυνατότητα τοποθέτησης σύνθετων εντολών και τελικών πληρωμών προς τους αντισυμβαλλομένους.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Λεωφόρος Αθαλάσσας 178, Irene Tower, 2025, ΛευκωσίαΤ.Θ. 16022, Τ.Κ. 2085, Λευκωσία

Τηλ: 80 000 100Φαξ: 22 817 [email protected] [email protected]

TFI Markets

C

M

Y

CM

MY

CY

CMY

K

Outsourcing Guide - TFI Markets Ad - Print.pdf 1 19-Jul-12 5:18:46 PM

56

Πάθος για διαχρονική οπτική μεταμόρφωση

Τ ι συμβαίνει όταν πρωτογνωρίζεις μία μάρκα ή μία εταιρία; Ό,τι ακριβώς συμβαίνει όταν γνωρίζεις ένα άτομο. Παρακολουθείς

από κοντά τον τρόπο που παρουσιάζει τον εαυτό του, τον τρόπο που εκφράζεται, τα ρούχα που φοράει. Είναι σ’ αυτή την πρώτη γνωριμία που αποφασίζεις αν αυτό το άτομο ή στην περίπτωση της αγοράς - αν αυτή η μάρκα, σε εκφράζει.

Η οπτική επικοινωνία της εταιρίας σας δεν ήταν ποτέ τόσο σημαντική όσο είναι σήμερα. Στον τομέα αυτό o αναμφισβήτητος δυναμισμός της εταιρίας T&E Polydorou Design φαίνεται ξεκάθαρα στο πάθος και στο χειροπιαστό ταλέντο που αναδυκνείει συνεχώς και έχει ως αποτέλεσμα την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματική στρατηγική. Όσο αλλάζει η αγορά και γίνεται πιο διστακτική και πιο καλά εκπαιδευμένη, τόσο φαίνεται η διαχρονικότητα του καλού σχεδιασμού. Για να πετύχεις σήμερα, χρειάζεται να

ενθουσιάζεσαι και να παθιάζεσαι με κάθε νέο έργο – και αυτό ακριβώς το συναίσθημα εκπέμπει όλη η ομάδα της Polydorou Design.

Με τρία συνεχόμενα πρωτεία στα Wolda Awards και παγκόσμια δημοσίευση στο Logolounge, η Polydorou Design αποδεικνύεται ως μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες στην Κύπρο στον τομέα της ανάπτυξης εταιρικής ταυτότητας. Η εταιρία όμως, δεν σταματάει εκεί. Συνεργάζεται με δυναμική ομάδα επαγγελματιών για να πάρει ηγετική θέση ως εκδοτικός οίκος, δημοσιεύοντας προσαρμοσμένα περιοδικά για μεγάλους ομίλους όπως Four Seasons Hotel, Amathus, Aphrodite Hills, Columbia και Carob Mills.

Με 20 χρόνια πείρας στην Κυπριακή αγορά η Polydorou Design προσφέρει αστέρευτη πηγή γνώσης για τη δημιουργία σωστής προωθητικής ή διαφημιστικής στρατηγικής. Δηλώνει αρκετά μικρή για να νοιάζεται σε προσωπικό επίπεδο, και αρκετά μεγάλη και δυναμική για να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών της. Σήμερα, το πελατολόγιό της συμπεριλαμβάνει μεγάλα εταιρικά ονόματα όπως: Κεντρική Ασφαλιστική, Όμιλος Λανίτη, Πανεπιστήμιο Κύπρου και Bioland Energy.

We Focus on:Brand Name OriginationCorporate Identity Systems - logo design and full implementationCorporate Literature - from summarized leaflets to full company profileHotel Identity Systems - from logo design to a complete range of marketing materialProduct PackagingPublishing - bespoke in-house magazines

Διευθυντική Ομάδα:

Τάσος Πολυδώρου: Creative Director

Ελένη Πολυδώρου: Marketing & Business Development

Στοιχεία Επικοινωνίας:

T&E Polydorou Design Ltd23 Αρμενικής Εκκλησίας, 4ος Όροφος - Maria Court,Λάρνακα

Τηλ: 24 654 898Φαξ: 24 658 [email protected], [email protected]

www.polydoroudesign.com

T&E Polydorou Design Ltd

www.polydoroudesign.com

58

Η Unicare Cleaning Services Ltd. ιδρύθηκε το 2000 με σκοπό να καταστεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα καθαρισμού στην Κύπρο.

Μέσα στα χρόνια ζωής της εταιρείας μας καταφέραμε με σκληρή δουλειά να πετύχουμε πάρα πολλά. Πολλές εταιρείες μικρές και μεγάλες μας εμπιστεύονται για να τους παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Εχουμε πελάτες σε ολες τις επαρχίες της Κύπρου.

Η εταιρεία μας εργοδοτεί γύρω στα διακόσια άτομα. Τα άτομα αυτά εργάζονται με βάση τους νόμους και κανονισμούς του Υπουργείου Εργασίας.Στόχος της εταιρεία μας είναι να παρέχουμε πάντοτε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για να αφήνουν τους πελάτες μας απόλυτα ικανοποιημένους.

Υποχρέωση μας είναι να κατανοούμε τις ανάγκες των πελατών μας και να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις.

Η εταιρεία μας εφαρμόζει αυστηρά τους κανόνες όσον αφορά την υγεία και ασφάλεια και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι σε συμμόρφωση με τις ευρωπαικές ρυθμίσεις.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Κεντρικά Γραφεία: Κύκκου 20, Αγ. Δομέτιος2369, ΛευκωσίαΤηλ.: 22 772 945, Κιν: 99606373 Φαξ: 22 776 948

[email protected]

UNICARE CLEANING SERVICES LTD

maintenance

&cleaning contracting

Καθαρίζονται

Γραφεία

Καταστήματα

Επαγγελματικοί χώροι

227729459960637399449574