Oriflame Magazine 6th issue 2012

16
ORIFLAME MAGAZINE 6 TEYXOΣ, 2012 ΜΟΝΙΚΑ SOFFRONOW & ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΝΔΗΛΑΡΗ #1 ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ WHITE SPOT ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

description

Oriflame Magazine 6th issue 2012

Transcript of Oriflame Magazine 6th issue 2012

Page 1: Oriflame Magazine 6th issue 2012

ORIFLAME MAGAZINE 6 TEYXOΣ, 2012

ΜΟΝΙΚΑ SOFFRONOW& ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΝΔΗΛΑΡΗ

#1 ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ WHITE SPOT

ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Page 2: Oriflame Magazine 6th issue 2012

ΑΓΑΠΗΤΟI ΣΥΝΕΡΓAΤΕΣ

EΚΔΟΤΗΣ:ΟRIFLAME HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕΓΚΥΖΗ 3, 151 25 ΜΑΡΟΥΣΙΤΗΛ:210.6875.800FAX:210.6811.191ΥΠΕΥΘ.ΥΛΗΣ:Βαλεντίνη Κυριακίδου - PR & Image Mgr

ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ

Καλοκαίρι του 2012… Ένα θερμό καλοκαίρι νέων περικοπών σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα, νέων φόρων, νέων έκτακτων εισφορών, νέων δυσκολιών. Η Ελλάδα αισθάνεται και δείχνει όλο και φτωχότερη. Κι άλλα μαγαζιά κλείνουν, η ανεργία και η αβεβαιότητα αυξάνεται, μαζί αυξάνονται και τα πωλητήρια σπιτιών και αυτοκινήτων και όλοι είναι δυστυχισμένοι.

Σίγουρα ένα καλοκαίρι πολύ διαφορετικό από το γνωστό ελληνικό καλοκαίρι, που συγκεντρώνει όλες τις πιέσεις και τις επιπτώσεις μιας τετραετίας συνεχούς ύφεσης για τη χώρα μας, η οποία άλλαξε εντελώς την οικονομική και κοινωνική δομή της Ελλάδας και τη συμπεριφορά των πολιτών της.Κι όμως, μέσα στο νέο αυτό περιβάλλον στην Oriflame κατορθώσαμε να αυξήσουμε το μερίδιο μας στην αγορά, να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας και να έχουμε τη χαρά να βλέπουμε πολλούς από τους συνεργάτες μας να αναπτύσσονται και να αυξάνουν το δίκτυό τους και τα κέρδη τους. Πιστεύω ότι αυτό το πετύχαμε γιατί είδαμε έγκαιρα την έντονη αλλαγή της καταναλωτικής συμπεριφοράς, που κάνει σαφές το ότι ο σύγχρονος καταναλωτής δεν έχει ούτε την οικονομική δυνατότητα αλλά ούτε και τη διάθεση να ξοδεύει όσο στο παρελθόν, παρά το ότι πολλές φορές οι τιμές που του προσφέρονται είναι πραγματικά ασυναγώνιστες. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε επικεντρώσει όλες μας τις ενέργειες στην

προσέλκυση νέων μελών, τόσο καταναλωτών όσο και επαγγελματιών. Η λύση είναι να γίνουμε περισσότεροι και όχι να ζητάμε περισσότερα από τα μέλη μας. Αυτό, βέβαια, σημαίνει ότι θα πρέπει να δουλεύουμε περισσότερο και να μην επαναπαυόμαστε στιγμή, όλη όμως αυτή η προσπάθεια προσφέρει τεράστια ικανοποίηση όταν αποδίδει και σε κάνει να βλέπεις με αισιοδοξία το μέλλον. Ήδη από την αρχή του καλοκαιριού ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο με το Oriflame Word Tour μαζί με τους πιο δυναμικούς συνεργάτες μας, που είναι αποφασισμένοι να συνδυάσουν τις φετινές τους διακοπές με τη δουλειά. Το αποτέλεσμα τους δικαιώνει και τους επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο. Εξάλλου, παρά την κούραση της οργάνωσης και του συντονισμού, έχουμε βρει τον τρόπο να περνάμε και καλά και να είμαστε πάντα μια απίθανη ομάδα που δεν το βάζει ποτέ κάτω.Η θετική μας ενέργεια και ο καλοκαιρινός μας ενθουσιασμός θα μας οδηγήσουν και στη συνέχεια για να κάνουμε, παρά τις αντιξοότητες, το 2012 μία ακόμη χρονιά επιτυχιών για όλους μας!

Φιλικά,Κωνσταντίνος ΜαρινάκηςManaging Director

3 Συνέντευξη 4 Τraining-Beauty 5 Τraining-Sales 6-7 OriflameWorldTour 8-9 TOP15Νεολαίας 10 WhiteSpotKαλαμάτα-Λάρισα

E D I TO R I A L

2 |

11 Wellness12 “ΜπεςστονΚύκλοτης Ομορφιάς”Meetings13 Cyprusevents14 NέοιΤίτλοι BestRecruiters/Sellers15 Sarpio

MAΙΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012

Mπες στο www.oriflame.com/worldtour

Page 3: Oriflame Magazine 6th issue 2012

BUS INES S

| 3

Η πρώτη επαφή με την ORIFLAME έγινε πριν πολλά χρόνια, όπου τα προϊόντα της με κέρδισαν, τόσο για την ποιότητα τους όσο και για τις φανταστικές τιμές τους. Στις αρχές Φεβρουαρίου, είχα μια τηλεφωνική επικοινωνία με τη Director κα Monika Soffronow για ένα νέο ξεκίνημα στην Καλαμάτα.Η πρόταση της ήταν συναρπαστική, ήρθε στην Καλαμάτα και αμέσως άρχισε να μας μεταδίδει τον ενθουσιασμό της και το πάθος της για δημιουργία και ότι η επιτυχία είναι το αποτέλεσμα της θέλησης και της απόφασης μας. Δεν το κρύβω ότι η επιχειρηματική ευκαιρία της ORIFLAME ήταν μια πρόκληση για εμένα και ότι την απόφαση την πήρα στην κατάλληλη στιγμή. Με τη συνεχή καθοδήγηση της κα Monika, ακούραστη όπως πάντα, δημιουργήσαμε μια υπέροχη ομάδα και όλοι μαζί προσπαθούμε να πραγματοποιούμε τους στόχους μας και να αγαπάμε κάθε μέρα πιο δυνατά, αυτό που μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας.Αυτό που κάνουμε συνεχώς, είναι να βελτιώνουμε τον τρόπο που δουλεύουμε, πραγματοποιώντας προκαθορισμένες συναντήσεις για τα νέα μέλη και τους leaders. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη των ομάδων μας και ειδικά τους υπέροχους ανθρώπους στο core team μας, για την άψογη συνεργασία μας και την ομαδικότητα και να πω ότι θα είμαι κοντά σε κάθε προσπάθεια τους. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όσους εργάζονται στην ORIFLAME και ειδικά την κα Έλενα Αλεξοπούλου, που πάντα μας ενθαρρύνει να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα!

Ευχές για κάθε επιτυχία!Χριστίνα Μανδηλάρη - Τσώτσης Νικόλαος

Στην ORIFLAME πρέπει να κάνουμε γνωστό, το μυστικό της επιτυχίας σε όλο τον κόσμο, σε κάθε άκρη της Ελλάδας. Πόσο μάλλον όταν υπάρχει και επιπλέον κίνητρο. Όταν μπήκε η ενέργεια για ανάπτυξη στην περιοχή της Μεσσηνίας, η σκέψη μου έτρεξε σε μια καλή μου φίλη, την κα Χριστίνα Μανδηλάρη από την Καλαμάτα, που γνώρισα χρόνια πριν, στην ORIFLAME, στην Θεσσαλονίκη.

Ενθουσιάστηκα με την ιδέα, ότι θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε κάτι καλό και δυνατό στην Καλαμάτα. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και την προσκάλεσα να βρεθούμε από κοντά για να κάνουμε πράξη την επιχειρηματική πρόταση της ORIFLAME. Η χαρά μου ήταν μεγάλη για την εμπιστοσύνη που αντίκρισα και την απόφασή μας να δημιουργήσουμε μια όμορφη ομάδα και να τη στηρίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δουλέψαμε ακούραστα, με στόχο να βάλουμε γερά θεμέλια και να αναπτύξουμε το δίκτυο μας, όσο καλύτερα γίνεται, με σωστή καθοδήγηση προκαθορισμένες συναντήσεις, σε συγκεκριμένο τόπο και χρόνο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την υπέροχη ομάδα μας, που με κάνει να παίρνω θετική ενέργεια, να αντλώ δύναμη και πάθος γι' αυτό που αγαπώ τόσο πολύ!!

Ευχαριστούμε την εταιρεία για την αμέριστη βοήθεια, να οργανώσει πολλά σεμινάρια, promotions και καμπάνιες για τα νέα προϊόντα στην Καλαμάτα. Ξεχωριστά την κα Έλενα Αλεξοπούλου, για τη δύναμη και το κουράγιο που μας δίνει, την κα Ελένη Ρουβέλλα για την υποστήριξη της, όλα τα στελέχη της εταιρείας και ιδιαίτερα τον κο Κωνσταντίνο Μαρινάκη που μας οδηγεί στο δρόμο της επιτυχίας.

Με εκτίμησηMonika Soffronow

ΜΟΝΙΚΑ SOFFRONOW & ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΝΔΗΛΑΡΗ#1 ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ WHITE SPOT ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Στην φωτογραφία είναι το core team με την σειρά που αναγράφονται:Όρθιες η κα Χριστίνα Μανδηλάρη, κα Ελλη Αλεξανδροπούλου, κα Νίκη Γιάνναρη, κα Monika Soffronow και καθιστές η κα Δέσποινα Καραντινού και η κα Ελένη Κόλι.

Page 4: Oriflame Magazine 6th issue 2012

4 |

SMOKY EYESΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ

B E AU T Y

Αν είστε ο τύπος της γυναίκας που θέλει ένταση στο βλέμμα και γοητεύεστε από τα σκούρα χρώματα στα μάτια, το smoky look είναι το στυλ του μακιγιάζ που σας ταιριάζει!Πάμε να δούμε πως θα το πετύχουμε με απλά βήματα!

• Απλώνουμε ένα μέικ–απ σε όλο το πρόσωπο, ιδανικά ένα τόνο πιο σκούρο από τη φυσική μας απόχρωση. Φοράμε concealer στην περιοχή γύρω από τα μάτια μας, αλλά και στο κινητό βλέφαρο, για να δώσουμε τη δυνατότητα στο μολύβι και τις σκιές που θα απλώσουμε στη συνέχεια, να στρώσουν και να διατηρηθούν καλύτερα.

• Διορθώνουμε με ένα ειδικό μολύβι φρυδιών (Oriflame Beauty Brow Definer pencil) το σχήμα τους και περνάμε μία στρώση από το Giordani Gold Sculpting Brow Gel της Oriflame, έτσι τα φρύδια σας αποκτούν την τέλεια σχεδίαση!

• Το μολύβι των ματιών θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή μας την εμφάνιση. Επιλέγουμε μία πολύ σκούρα απόχρωση μαλακού μολυβιού, (όπως είναι το Oriflame Beauty Smooth Definer Black), ίδια με το χρώμα της σκιάς που θα απλώσουμε στη συνέχεια και σχηματίζουμε στην εξωτερική γωνία του ματιού μία έντονη σταγόνα. Με τη βοήθεια ενός πινέλου σκιάς, αρχίζουμε και σβήνουμε το χρώμα από έξω και προς τα μέσα στο κέντρο του βλεφάρου. Έτσι δημιουργείται μία υπέροχη φωτοσκίαση, που θα αναδείξει το χρώμα της σκιάς που θα φορέσουμε σε όλο το κινητό βλέφαρο αμέσως μετά. Ιδανικά η σκιά σας να είναι σε ματ σκούρο χρώμα ή μαύρη. Στο τόξο κάτω από το φρύδι, περάστε μία ουδέτερη απόχρωση σκιάς σε πολύ ανοιχτό τόνο (λευκή, μπεζ, εκρού) για να φωτίσει το βλέμμα.

• Αν θέλετε ακόμα πιο “δραματικό’’ αποτέλεσμα, σχεδιάστε το περίγραμμα του κάτω βλεφάρου, μέσα και έξω με το ίδιο σκούρο μολύβι που χρησιμοποιήσατε στη φωτοσκίαση. Απλώστε λίγη ποσότητα σκιάς στο κάτω μέρος μόνο, πάνω από το μολύβι σας για να διατηρηθεί το μακιγιάζ αναλλοίωτο για πολλές ώρες.

• Διαλέξτε μία πολύ γήινη ή φυσική απόχρωση κραγιόν για τα χείλη σας που θα αναδείξει τέλεια την ένταση των ματιών σας. Μπορείτε ακόμα να συνδυάσετε εντυπωσιακά το smoky look σας, με ένα γυαλιστερό λιπ γκλος πάλι σε φυσική απόχρωση.

• Φορέστε τουλάχιστον 2 διαδοχικές στρώσεις μάσκαρα σε μαύρο χρώμα.

• Απλώστε στα μάγουλα μία διακριτική φυσική απόχρωση ρουζ.

ΤΟ smokY look ΕίΝΑί δίΑχρΟΝίκΟ, κΑΝΕί ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΑΣ ΑκΑΤΑΜΑχΗΤΟ κΑί ΣΑΣ χΑρίζΕί ΜίΑ πΟΛύ ΕΝΤύπωΣίΑκΗ ΕΜφΑΝίΣΗ. ΕίΝΑί ίδΑΝίκΟ ΛΟίπΟΝ γίΑ ΤίΣ ΒρΑδίΝΕΣ κΑΛΟκΑίρίΝΕΣ ΣΑΣ ΕΜφΑΝίΣΕίΣ! ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ κΑί ΑφΕθΕίΤΕ ΣΤΗ γΟΗΤΕίΑ ΤΟύ!!!

Νένα ΧάμουζαPromotions Manager

Page 5: Oriflame Magazine 6th issue 2012

| 5

B U S I N E S S

Ως Oriflame Consultant έχεις πολλά όνειρα που θέλεις να εκπληρώσεις. Συστήνοντας την Oriflame σε φίλους και συναδέρφους τους βοηθάς να πραγματοποιήσουν και εκείνοι τα δικά τους όνειρα. Η Oriflame σε στηρίζει στην προσπάθειά σου να υλοποιήσεις τους στόχους σου, προσφέροντάς σου επαγγελματική εκπαίδευση που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις τις απαραίτητες γνώσεις για να αναπτύξεις πιο γρήγορα τη δική σου Oriflame επιχείρηση.

Ως Oriflame Consultant έχεις πολλά όνειρα που θέλεις να εκπληρώσεις. Συστήνοντας την Oriflame σε φίλους και συναδέρφους, τους βοηθάς να πραγματοποιήσουν και εκείνοι τα δικά τους όνειρα. Η Oriflame σε στηρίζει στην προσπάθεια σου να υλοποιήσεις τους στόχους σου προσφέροντας σου επαγγελματική εκπαίδευση που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις τις απαραίτητες γνώσεις για να αναπτύξεις πιο γρήγορα τη δική σου Oriflame επιχείρηση.

ΈΝΑ ΥΠΈΡΟΧΟ ΤΑΞΊΔΊ «ΠΟΛΛΏΝ ΜΊΛΊΏΝ» ΞΕΚΙΝΆΕΙ ΜΕ ΕΝΆ ΆΠΛΌ ΒΗΜΆ...

Υπάρχουν διάφορες εκπαιδευτικές ενότητες στην Oriflame που προτείνονται ανάλογαμε το επίπεδο που βρίσκετε ο κάθε consultant. Τα δύο βασικά σεμινάρια που πρέπει όλοι όσοι γίνονται μέλη στην Oriflameνα παρακολουθήσουν είναι:

STEP 2 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Μέσα από αυτότο σεμινάριο μαθαίνετε πώς να προσκαλείτε άλλους σε μία συνάντηση Επιχειρηματικής Ευκαιρίας, τα οφέλη που απορρέουν από τη δημιουργία ομάδας, και το πώς τη δημιουργούμε. Επίσης, εξηγεί πόσα χρήματα μπορεί κάποιος να κερδίσει ανάλογα μετην κλίμακα που βρίσκετε στο Success Plan (3%-21%). Όλοι οι Consultant πρέπει να περάσουν από αυτή την εκπαίδευση και είναι ιδιαίτερα σημαντικό να την παρακολουθήσουν όλα τα νέα recruits ώστε να πάρουν μία πλήρη εικόνα της δυναμικής προοπτικής που η επιχειρηματική ευκαιρία της Oriflame παρουσιάζει.

STEP 1 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Στόχος του σεμιναρίου είναι να αποκτήσετε βασικές γνώσεις για όλες τις σειρές προϊόντων της Oriflame, καθώς και να μάθετε τεχνικές πωλήσεων που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να χειριστείτε αποτελεσματικά πιθανές αντιρρήσεις. Πώς θα δείχνετε τον κατάλογο και θα συγκεντρώνετε παραγγελίες από τους πελάτες σας, καθώς και πώς θα χρησιμοποιείτε τον οδηγό περιποίησης της επιδερμίδας και το χρωματολόγιο για να προτείνετε τα κατάλληλα προϊόντα στους πελάτες σας, είναι μέσα στις θεματικές ενότητες του σεμιναρίου. Όλοι οι Consultants μας θα πρέπει να περάσουν από αυτή τη βασική εκπαίδευση και σίγουρα οι χορηγοί θα πρέπει να παροτρύνουν όλα τα νέα μέλη να το παρακολουθήσουν.

Page 6: Oriflame Magazine 6th issue 2012

6 |

C O N F E R E N C E S & E V E N T S

ORIFLAME WORLD TOUR

ΚΥΠΡΟΣ Δίκτυα: Κούλα Διαουρή, Στάλω Τσινώντα, Μαρία ΙωσήφΚυριακή 8 Ιουλίου - Λάρνακα - Παραλία Μακένζι

ΠΡΕΒΕΖΑ Δίκτυο: Καραντώνη ΑνδρομάχηΠαρασκευή 20 Ιουλίου - Flocafe

ΙΩΑΝΝΙΝΑΔίκτυο: Μάνου ΚικήΠαρασκευή 22 Ιουνίου

ΣΕΡΡΕΣΔίκτυο: Στέλλα ΒακουφήΤετάρτη 4 Ιουλίου

Page 7: Oriflame Magazine 6th issue 2012

| 7

C O N F E R E N C E S & E V E N T S

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΔίκτυο: Νικολάου ΕλένηΣαββάτο 23 Ιουνίου

Δίκτυο: Ελένη& Φρόσω ΝτελλήΠάνω από 300 άτομα παρευρέθηκαν σε αυτή την τεράστια εκδήλωσηΤετάρτη 20 Ιουνίου

ΤΡΙΠΟΛΗΤετάρτη 4 Ιουλίου

ΟΣΤΡΙΑCAFÉΑΛΙΜΟΣ

ΧΑΛΚΙΔΑΔίκτυο: Σοφία ΠανταζήΠαρασκευή 29 Ιουνίου - Café Aurora

Page 8: Oriflame Magazine 6th issue 2012

8 |

BUS INES S

ΤΟP 15 ΝΕΩΝ!!!Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας νέοι άνθρωποι να βλέπουν & να εμπιστεύονται την επιχειρηματική ευκαιρία που τους προσφέρει η Oriflameκαι να αναπτύσσουν την επιχείρηση τους στο Δικτυακό Marketing. Οι 15 top σε σύνολο τζίρου για το 2011 & ηλικίας κάτω των 30 ετών καλέστηκαν στα κεντρικά μας γραφεία για ένα meeting ανταλλαγής απόψεων, εκπαίδευσης και επιβράβευσης. Είχαμε την τιμή να παρακολουθήσουμε σεμινάριο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να συζητήσουμε για την προοπτική της κατευθυνόμενης πώλησης στην Ελλάδα και στο νεανικό κοινό.H διοίκηση της Oriflame θέλει να τους συγχαρεί για τα καταπληκτικά τους αποτελέσματα και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στο δρόμο προς EXECUTIVE DIRECTOR!

Βάλαμε πολύ ενθουσιασμό & ομαδικότητα και ξεκινήσαμε!

Κατερίνα ΓκαζινοπούλουΔημήτρης Παπαδημητρίου

Senior Gold Director

Η επιμονή, η υπομονή και η όρεξη για δουλειά ήταν τα βασικότερα που με βοήθησαν να παραμείνω στους top youth και φέτος.

Χούλια ΚαπζάDirector

Με 2 L2 την εβδομάδα και με συνεχή επικοινωνία με μέλη που θέλουν

να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους!Τόνια Κλουβιδάκη Καραλάκη

Director

Πίστεψε στις δυνατότητες σουκαι πραγματοποίησε τα όνειρα σου με την Oriflame!

Βαρβάρα ΑγοράκηDirector

10 L1, 6 L2, 21 μέρες και ομαδικό πνεύμα, αρκούν για να αλλάξειςτη ζωή σου. Εσύ είσαι έτοιμος για αλλαγή;

Ρόζη Παρασκευή ΣτεφάνουSenior Manager

Με SARPIO,Αισιοδοξία και Χαμόγελο!!!

Παρασκευή ΧατζηπαύλουSenior Manager

Η μαγεία είναι να το σκεφτείς, να το ονειρευτείς και να το ζήσεις!!!

Μαρία-Καλιρρόη ΚουρέταDirector

Page 9: Oriflame Magazine 6th issue 2012

| 9

Τεντολούρη OλυμπίαSenior Gold Director

Με λίγη προσπάθεια και μερικά χαμόγελα όλα γίνονται πιο εύκολα!!!

Μαρία Παπαπέτρου Manager

Επιμονή, υπομονή και φιλοδοξία είναι οι λέξεις που ξεκλειδώνουντην επιτυχία... Τελικά μπορούμε

όλοι όσοι πιστεύουμε στονεαυτό μας και στην οικογένεια

της Oriflame ΜΑΣ!Έστερ Αμγκάρ

Manager

Oriflame η εταιρεία που έκανετη δουλειά μου Διασκέδαση!!!

Αθηνά ΕμμανουήλManager

Το βέβαιο είναι πως για να πετύχει κανείς χρειάζεται ομαδικό πνεύμακαι να ακολουθεί τα σίγουρα βήματατου SARPIO.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ORIFLAME!!! Παναγιώτα Ζαγκώτη

Senior Manager

Με χαμόγελο, ενθουσιασμό και πολλά L1 & L2.

Άννα ΜουταφτσήSenior Manager

Οι αρνητικοί άνθρωποι σου λένε “δε μπορείς να το κάνεις αυτό”.Μην τους ακούς, κάνε αυτό που εκείνοι δεν έκαναν ποτέ:Ονειρέψου….Η Ομαδικότητα και ο Προγραμματισμός έφερε το αναμενόμενο αποτέλεσμα….

Ηρώ ΣακαγιάννηSenior Manager

Η Oriflame μπήκε στη ζωή μου...και έμεινε!

Μαρία Ειρήνη ΑνέμηSenior Manager

Page 10: Oriflame Magazine 6th issue 2012

10 |

C O N F E R E N C E S & E V E N T S

WHITE SPOT ΣΤΙΣ ΠΌΛΕΙΣ ΛΑΡΙΣΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ!

Όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε το αναπτυξιακό πρόγραμμα “WHITE SPOT” που είχαμε εφαρμόσει στο παρελθόν έφερε θεαματικά αποτελέσματα στις ομάδες των Directors που συμμετείχαν, αυξάνοντας σημαντικά τον αριθμό των μελών στις ομάδες τους και εξελίσσοντας πυρήνες στις περιοχές στις οποίες πραγματοποιήθηκαν “white spot” ενέργειες.

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ακόμα βήμα πιο μπροστά! Στους καταλόγους 3 έως 7 δώσαμε τη δυνατότητα σε όσους το ήθελαν να αναπτύξουν νέους ή τους ήδη υπάρχοντες πυρήνες της ομάδας τους που βρίσκονται στις περιοχές του Ν. Λαρίσης. Στο διάστημα αυτό των 5 καταλόγων πραγματοποιήθηκαν 8 εκπαιδευτικά σεμινάρια με περίπου 1000 παρευρισκόμενους!!! Οι κες Δρακοπούλου, Γκαζινοπούλου, Κολοβέτσιου, Μανούσου, Παπαζαφείρη, Ξιαρχογιαννοπούλου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε όλο αυτό το διάστημα και τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά:• 52,8% αύξηση σε εγγραφές σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα• 10,8 αύξηση σε sales force στο κλείσιμο του καταλόγου 7 σε σχέση με τον περσινό 7• 36 νέες κλίμακες μέσα σε 5 μόλις καταλόγουςΣυγχαρητήρια σε όλους για την περίφημη δουλειά που κάνατε και εκμεταλλευτείτε όλη αυτή την “προίκα” που αποκτήσατε σε αυτή την ενέργεια!

Θοδωρής ΔημητρακόπουλοςArea Sales Manager

ΛΑΡΙΣΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο νόμο Μεσσηνίας White Spot Action από τον κατάλογο 3 έως και τον 7. Η μικρή διείσδυση της Oriflame στο νομό αποτέλεσε βασικό κριτήριο της περιοχής προς ανάπτυξη. Κατά τη διάρκεια των 5 καταλόγων, πραγματοποιήθηκαν 7 εκπαιδευτικά σεμινάρια και πολλές ενέργειες recruitment όπως Ηit & Run και 2 μεγάλα Café event street promotions τα οποία έδωσαν παλμό και ενέργεια στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας. Στην ενέργεια αυτή συμμετείχαν οι έμπειροι συνεργάτες μας κα Soffronow, κα Καναβού, κα Βοτσαΐτη, κα Παπαντωνίου, κα Οικονόμου, κα Κυριακίδου και ο κος Ζαχαρόπουλος. Η περιοχή πραγματικά απογειώθηκε και αξίζει να σημειωθεί πως βγήκαν 61 νέες κλίμακες, εκ των οποίων ένας νέος Manager 15%, 3 νέοι Manager του 12%.

Είχαμε αύξηση σε recruits 346%, σε sales force 58,3% και σε πωλήσεις 21,1%. Ένα μεγάλο μπράβο στις κύριες Monika Soffronow και Αργυρώ Καναβού που κατάφεραν να πετύχουν τα κριτήρια του white spot και στις κυρίες Χριστίνα Μανδηλάρη, Δέσποινα Καραντινού, Γιούλα Ιατρού, Σοφία, Μπότου και Εβελίνα Παναγάκη που αναπτύχθηκαν και ανέπτυξαν νέο core team στην περιοχή.Ευχαριστώ πολύ όλους τους συνεργάτες που στήριξαν αυτήν την ενέργεια και εύχομαι σε όλους πάντα επιτυχίες με εκπληκτικά αποτελέσματα και μην ξεχνάμε ότι για να μπορέσουμε να το πραγματοποιήσουμε πρέπει πρώτα να το ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ!!!

Έλενα Αλεξοπούλου Area Sales Manager

Κατερίνα Γκαζινοπούλου με την αισθητικό μας Βάσια Καζίλα

Ρούλα Κολοβέτσιου και Ελένη Παυλή εν δράσει!

ΚΑΛ

ΑΜ

ΑΤΑ

Οι αισθητικοί μας κυρίες Πιτσάκη και Τσουμάνη επί το έργο στο Café Event στο Centro Café event στο CentroΗ κα Χριστοπούλου στο Hit & Run

Οι Leaders που συμμετείχαν στο Café Event στο Centro

Οι κυρίες Soffronow, Μανδηλάρη, Γκίλη, Καραντινού στο promotion της κεντρικής πλατείας Hit & Run Καλαμάτας

Page 11: Oriflame Magazine 6th issue 2012

Το καλοκαίρι πέρασε και εκτός από ευχάριστες αναμνήσεις μας άφησε και μερικά επιπλέον κιλά!!! Κάτι είχαμε καταλάβει στις διακοπές όταν το κουμπί του παντελονιού μας φαινόταν ότι κλείνει με δυσκολία, αλλά δεν δώσαμε ιδιαίτερη σημασία “Τώρα είμαι σε διακοπές” δηλώναμε στον εαυτό μας... Μέχρι που ήρθε η ώρα της επιστροφής και του “ραντεβού” με τη ζυγαριά! Ναι λοιπόν, αυτό που υποψιαζόσαστε επιβεβαιώθηκε... 4 κιλά πάνω έδειξε η ζυγαριά και δεν είναι χαλασμένη, όπως σκεφτήκατε. Παρόλα αυτά μην αγχώνεστε!Τα επιπλέον κιλά των διακοπών θα τα χάσετε χωρίς κόπο, αλλά με το σωστό τρόπο. Οι παρακάτω συμβουλές σίγουρα θα σας βοηθήσουν στην προσπάθεια σας. Ακολουθήστε τις και μην περιμένετε να φθάσει η Δευτέρα για να ξεκινήσετε την προσπάθεια! • Ξεκινήστε, όχι “τιμωρώντας” τον εαυτό σας επειδή “παραστράτησε” και έφαγε, στερώντας του την τροφή. Να είστε σίγουροι ότι με τον τρόπο αυτό θα φέρετε αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δε φτάνει που γυρίσαμε από διακοπές πρέπει να ζοριστούμε και άλλο;• Οργανώστε το ημερήσιο διατροφικό σας πρόγραμμα με ένα καλό πρωινό, 2 κυρίως γεύματα (μεσημεριανό και βραδινό) και 2 ενδιάμεσα ελαφρά σνακ. Συμβουλευτείτε τον οδηγό απώλειας βάρους της Oriflame και βρείτε τις τροφές που προτείνουμε να καταναλώνετε στα γεύματα σας.• Για να μην καταναλώνετε μεγάλη ποσότητα τροφής στα κυρίως γεύματα, καταναλώστε ένα ρόφημα Wellness NBS μισή ώρα πριν το φαγητό. Θα σας δώσει ενέργεια και θα καταπολεμήσει το έντονο αίσθημα πείνας με αποτέλεσμα να φάτε λιγότερο. • Αποφύγετε τα παγωτά που στις διακοπές είχαν γίνει μια όχι ιδιαίτερα

καλή συνήθεια. Σας προτείνουμε εάν νιώθετε την ανάγκη για γλυκό, να αναμείξετε την αγαπημένη σας γεύση Wellness Natural Balance Shake με φρέσκα φρούτα, γάλα ή γιαούρτι. Θα έχετε στη στιγμή ένα ιδιαίτερα υγιεινό “επιδόρπιο” με λίγες θερμίδες, που θα σας καλύψει την ανάγκη για γλυκό και θα σας βοηθήσει να μην πεινάτε.• Βγάλτε για λίγο καιρό το αλκοόλ και τα ανθρακούχα αναψυκτικά από τη διατροφή σας. Κατά τη διάρκεια των διακοπών το ρίξαμε “λίγο έξω”. Εάν θέλετε να ξεδιψάσετε πιείτε νερό το οποίο δεν έχει θερμίδες και σίγουρα δεν έχει ζάχαρη.• Δραστηριοποιηθείτε! Στις διακοπές περπατήσαμε, κολυμπήσαμε, παίξαμε ρακέτες... Ας διατηρήσουμε την καλή συνήθεια της άσκησης. Περπατήστε μισή ώρα την ημέρα, χορέψτε. Η άσκηση, εκτός των άλλων, βοηθάει να “κάψουμε” θερμίδες που είναι και ο στόχος μας. Να θυμάστε ότι κάθε μέρα μπορούμε να κάνουμε και ένα μικρό βήμα προς την επίτευξη του στόχου μας. Ακόμα και εάν κάναμε κάποια παρασπονδία, μπορούμε πάντα να είμαστε πιο προσεκτικοί στο επόμενο γεύμα μας. Συμμαχήστε με το Wellness NBS για να έχετε από το καλοκαίρι και τις διακοπές μόνο όμορφες αναμνήσεις και καθόλου επιπλέον κιλά...!!!

Ρωτήστε το χορηγό σας ή μπείτε στο www.oriflame.gr για την Ελλάδα και www.oriflame.com.cy για την Κύπρο και δείτε πώς να δημιουργήσετε τη Wellness συνδρομή σας και να κερδίσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ ρόφημα Wellness γιατί ενδιαφερόμαστε για την υγεία σας, τα κιλά σας και την... τσέπη σας!

Ευαγγελία ΜενδρινούTraining & Wellness Manager

| 11

Beauty

Πήρατε κιλα στισ διακοΠεσ... Ε και; Το Wellness nBs Ειναι Εδώ!

Page 12: Oriflame Magazine 6th issue 2012

12 |

BUS INES S

“ΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ” MEETINGS

Aπό τις αρχές του 2012 στη Κύπρο δώσαμε έμφαση σε κάτι που παραδοσιακά, εδώ και πολλά χρόνια γίνεται, τα πάρτι Ομορφιάς Oriflame σε σπίτια. (Party Plan) Όπως όλοι γνωρίζουμε, το να συστήνουμε την εταιρεία και τα προϊόντα δια στόματος από φίλο σε φίλο είναι το νούμερο 1 επικοινωνιακό μέσο! Πόσο μάλλον, όταν αυτό γίνεται σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον σαν το σπίτι μας, που δημιουργεί εμπιστοσύνη και ενισχύει τις ανθρώπινες σχέσεις!

• Καλεσμένοι: 5-10 άτομα• Διάρκεια: 1 ½ ώρα• Σκοπός: Πωλήσεις και Recruiting με focus την εύρεση Συνεργατών για Δικτυακό Marketing, με τη μεθοδολογία Sarpio.

Για την καλύτερη υποστήριξη του προγράμματος, δημιουργήσαμε ένα πακέτο που το αιτούνται οι 12% & up, κατόπιν συνεννόησης με την Area Sales Manager, στη μοναδική τιμή των 19.90€. Tο πακέτο περιέχει δείγματα, καταλόγους, προσκλήσεις επιχειρηματικές συναντήσεις (L2) και κυρίως ένα προνομιακό δώρο για την οικοδέσποινα, που πραγματοποιεί το meeting της Οriflame! 

Επίσης, η εταιρεία έχει στην διάθεσή της αισθητικούς ενημερωμένες για τα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης της Oriflame, όπου με 20-30€ σας στηρίζουν, αν χρειάζεται, για την ενίσχυση των στόχων σας. Πρωτοπόρος των “Μπες στον κύκλο της ομορφιάς” Μeetings η κα. Κούλα Διαουρή! Με πολλά χρόνια εμπειρίας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, μας φιλοξένησε σε ένα από αυτά τον Ιούνιο, αλλά κυρίως μας «αποκάλυψε» τον τρόπο δουλειάς της:

“Προσεγγίζω την οικοδέσποινα. Την παροτρύνω να καλέσει 7-8 φίλες στο σπίτι της (όσο περισσότερες μπορεί, τόσο το καλύτερο), για να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα με την ORIFLAME, προσφέροντάς της στο τέλος της παρουσίασης, ένα όμορφο δώρο από τα προϊόντα μας. Η οικοδέσποινα έχει φυσικά, την βοήθεια μου στον τρόπο καλέσματος. Έχω μαζί μου βασικά προϊόντα, καταλόγους, δείγματα και όλο το απαραίτητο υλικό για μια σωστή ενημέρωση. Τις περισσότερες φορές, μία αισθητικός είναι στην παρέα μας, για να δώσει συμβουλές στις κυρίες αλλά και την πραγματοποίηση μακιγιάζ. Τους καλωσορίζουμε και τους παρουσιάζω την ORIFLAME, ποια θα είναι τα οφέλη τους εάν γίνουν μέλη και πόσο έξυπνο είναι να αγοράζουν ποιοτικά προϊόντα σε εκπληκτικές τιμές! Κάνω σωστή ενημέρωση με απλά λόγια, βασιζόμενη στις ανάγκες των καλεσμένων μου. Γράφουμε νέα μέλη και συγκεντρώνουμε τις παραγγελίες τους! Αν κάποια ενδιαφέρεται για extra εισόδημα και θέλει να ενημερωθεί αναλυτικά για το επιχειρηματικό μοντέλο της εταιρίας, την καλώ σε μία άλλη συνάντηση με γραπτή πρόσκληση. Προσέχω η διάρκεια της παρουσίασης να μη ξεφύγει από τον προγραμματισμένο χρόνο, γιατί όλες έχουν υποχρεώσεις! Γνωρίζοντας ήδη από την οικοδέσποινα κάποια χαρακτηριστικά για την κάθε καλεσμένη και έχοντας και προσωπική επαφή, εστιάζω στα θετικά άτομα για επόμενη παρουσίαση, «κλείνοντας» έτσι άλλες 2- 3 παρουσιάσεις στα σπίτια τους.

Οι συναντήσεις αυτές μπορούν να διανθιστούν και με περιποίηση προσώπου, μακιγιάζ, νύχια κα., ανάλογα με το ενδιαφέρον του καθένα. Aυτό που κυρίως χρειάζεται είναι αγάπη και μεράκι γι’ αυτό που κάνουμε, γιατί όλα τα άλλα τα έχουμε από την Oriflame”.Είμαστε στην διάθεσή σας να λύσουμε κάθε απορία, να σας εκπαιδεύσουμε, καθώς και να παρευρεθούμε στα δικά σας meetings ομορφιάς για να επιτύχουμε, κάθε σπίτι στην Κύπρο να φιλοξενήσει τουλάχιστον ένα “Μπες στον κύκλο της ομορφιάς” meeting για τον επόμενο χρόνο!

Με εκτίμηση,Ευαγγελία Γαλανοπούλου 

Sales Manager Κύπρου

Page 13: Oriflame Magazine 6th issue 2012

CYPRUS EVENTS

| 13

C O N F E R E N C E S & E V E N T S

Στα πλαίσια του World Tour, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Ιουλίου, στο Δημόσιο Κήπο Λεμεσού ένα καλοκαιρινό event, από τις δημιουργικές Directors της Λεμεσού, Ε. Γαβριήλ, Χ. Βασιλείου, Μ. Ιωσήφ και Α. Τρύφωνος. Καλεσμένοι ήταν τα μέλη τους με τις φίλες τους, προσκαλώντας μαζί και φίλες. Σε ένα άκρως καλοκαιρινό περιβάλλον, τα 100 άτομα που παρευρέθησαν, είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν, τον Make up artist Γιώργο Βαβανό, που για άλλη μια φορά μάγεψε με τα έξυπνα tips ομορφιάς, αλλά και με την εφαρμογή μακιγιάζ σε νέα μέλη. Αποτέλεσμα, να συγκεντρώσουμε 50 παραγγελίες των 50BPS και αρκετές εγγραφές!

Αντίστοιχα οι πολύ δραστήριοι Directors της Λευκωσίας, Κ. Διαουρή, Τ. Ιωάννου, Κ. & X. Πετρίδη, Μ. Δράκου, Σ. Τσινώντα, και Χ. Καλορκώτη, είχαν την ιδέα να προσκαλέσουν σε απογευματινή εκδήλωση, στον κήπο της Δημοσιογραφικής Εστίας, τα αγαπητά μέλη τους, αλλά και τους φίλους τους, να ακούσουν τα καλοκαιρινά νέα της Oriflame. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουλίου, αν και με καύσωνα… 43C, η ομάδα έδωσε τον καλύτερο εαυτό της! Δεν θα μπορούσε να λείπει από την παρέα μας, ο Make Up Artist μας, Γιώργος Βαβανός που στην κυριολεξία καθήλωσε τους 130 και πάνω καλεσμένους. Αστείρευτη πηγή γνώσεων στο μακιγιάζ, κάθε φορά μαθαίνουμε καινούργια πράγματα, πωλησιακός, βοήθησε τους συνεργάτες να συγκεντρώσουν πάνω από 50 παραγγελίες των 50BPS.H εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πλούσιες κληρώσεις και όλοι έφυγαν ενθουσιασμένοι, μιλώντας για άλλο ένα όμορφο απόγευμα με την Oriflame!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!

Άντρη ΚυριακίδουArea Sales Manager ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ Η Director Μαρία Ιωσήφ με την ομάδα της.

Άντρη Τρύφωνος, Σωτηρούλα Παρασκευαϊδου, Ελένη Γαβριήλ, Χριστίνα Βασιλείου, Μαρία Ιωσήφ, Στάλω Τσινώντα, Γεωργία Πουργούρη

Ο Make Up artist Γιώργος Βαβανός, πραγματοποιεί μακιγιάζ σε μέλη

Ο Make Up artist Γιώργος Βαβανός δείχνει μυστικά ομορφιάς σε μέλη

Κούλα Διαουρή, Μαργαρίτα Δράκου, Τασούλα Ιωάννου Χαρούμενη η παρέα της Director X. Καλορκώτη

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

Κάτια Πετρίδη, Κούλα Διαουρή, Στάλω Τσινώντα, Μαργαρίτα Δρακου, Χριστίνα Καλορκώτη, Τασούλα Ιωάννου, Άντρη Κυριακίδου

Page 14: Oriflame Magazine 6th issue 2012

BUS INES S

ΝΕΟΙ ΤΙΤΛΟΙ

14 |

12%

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ

ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

15%

ΣΕΒΑΣΤΟΥΛΑ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΡΑΤΖΙΑ

SENIOR MANAGER ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΡΕΤΑ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ 7-10 2012

ΘΕΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 6835 BP

ALAE ALDDIN GAZAL ΑΘΗΝΑ 2675 BP

ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΑΘΗΝΑ 2675 BP

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ 9 2012

Καμπάνια Νέων ΒΑΣΙΛΙΚΉ ΠΡΌΣΚΛΉΣΉ

ΜΑΡΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΚΑΖΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΟΝΙΑ ΚΛΟΥΒΙΔΑΚΗ

ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΓΟΡΑΚΗ

ΡΟΖΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΝΟΥ

ΜΟΝΙΚΑ SOFFRONOW

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ

Page 15: Oriflame Magazine 6th issue 2012

SENIOR SARPIO CLUB

Η πρώτη συζήτηση που είχα για το σύστημα Sarpio έγινε με τη χορηγό μου κα Τζουλιέτ Αντωνιάδης. Μου μίλησε για προκαθορισμένες συναντήσεις νέων μελών και όλης της ομάδας, με σκοπό τη γνωριμία με την Oriflame.Έτσι είχε γίνει η πρώτη γνωριμία σχετικά με την ενημέρωση και την ανάπτυξη που ήταν η μέθοδος δουλείας που έγινε ευρέως γνωστό ως Sarpio.Η παρακολούθηση των σεμιναρίων που διοργανώνει η εταιρεία, είναι το κλειδί για την κατανόηση και την ανάπτυξη του συστήματος αυτού από την πλευρά μου.Επίσης, η ανεκτίμητη βοήθεια που μου δόθηκε προκειμένου να αναπτυχθούμε εγώ και η ομάδα μου ήταν η υποστήριξη της ASM μου κα Ρασιμέ Αμέτογλου, την οποία ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό. Η στήριξή της είναι πολύ σημαντική για μένα. Η μέθοδος δουλειάς του Sarpio δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!Με πρόγραμμα, οργάνωση, σωστή δουλεία και ομαδικότητα πραγματοποιούμε συστηματικά 3 L2 την εβδομάδα. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή απογοητεύεσαι, αλλά εαν ως σωστός ηγέτης καταφέρεις να κρατάς άμεση επαφή με την ομάδα πυρήνα σου και να τους εμψυχώνεις διαρκώς, τα αποτελέσματα έρχονται!Το μυστικό για να έχεις το σωστό αποτέλεσμα είναι μια λέξη: ΕΠΙΜΟΝΗ!Εξάλλου δεν είναι τυχαίο η φράση που λέει: Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Βούλα Νεραντζή - Director

Είναι γνωστό σε όλους τους συνεργάτες μας, ότι η Oriflame παρέχει σε όλους τους συνεργάτες της ένα κανάλι διάθεσης ποιοτικών προϊόντων σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές και μια επιχειρηματική ευκαιρία για όλους όσους θέλουν να αυξήσουν το εισόδημά τους. Εκτός από αυτά όμως, προσφέρει μια πολύ συγκεκριμένη μέθοδο δουλειάς, το SARPIO, με την οποία εγγυάται σίγουρη επιτυχία. Οι πιο επιτυχημένοι Leaders στον κόσμο της Oriflame δουλεύουν πραγματοποιώντας προκαθορισμένες συναντήσεις επιχειρηματικής ευκαιρίας για τα νέα μέλη. Όλη η ομάδα τους γνωρίζει πότε και που θα γίνουν αυτές οι συναντήσεις και όποιος ενδιαφέρεται να πραγματοποιήσει τα όνειρα του μέσω της Oriflame, απλά συνοδεύει τα νέα του μέλη σε αυτές τις συναντήσεις.

Μοιραστείτε το μυστικό της Oriflame με όλους!Δείξτε τους τον τρόπο να κερδίσουν Extra εισόδημα!Δεν θέλει κόπο… Θέλει τρόπο!

Προκαθορίστε τις ημέρες, επικοινωνήστε τις σε όλους όσους θέλουν να κερδίσουν χρήματα με την Oriflame και παρουσιάστετην επιχειρηματική μας ευκαιρία! Ακολουθήστε το παράδειγμα όλων αυτών που έχουν αλλάξει την ζωή τους με την Oriflame!

SARPIO - Το σύστημα των 3 επιπέδων, η μέθοδοςδουλειάς των πιο επιτυχημένων Leaders στην Oriflame

B U S I N E S S

| 15

Page 16: Oriflame Magazine 6th issue 2012

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: 210 62 41 880, 801 11 68801CENTRAL OFFICE ΜΑΡΟΥΣΙ: Κηφισίας 20 & Γκύζη 3, 151 25 Μαρούσι • Τηλ.: 210 68 75 800, Fax: 210 68 11 191CUSTOMER SERVICE – ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ: Τηλ.: 210 68 75 802 (Για όλη την Ελλάδα)BRANCH – ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Κηφισίας 20, 151 25 ΜαρούσιBRANCH – ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Λ. Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως) 48, 176 71 Καλλιθέα • Fax: 210 95 78 778IMMEDIATE SERVICE – ΑΧΑΡΝΕΣ: Ιωάννου Θεολόγου 48, ΑχαρνέςΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: Ιωάννου Θεολόγου 48, ΑχαρνέςBRANCH – ΘEΣΣAΛONIKHΣ: Eρμού 75, 546 23 Θεσσαλονίκη • Fax: 2310 24 41 60ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ KYΠPOY: +357 77 777 004, Fax: +357 22 571 401, +357 25 660 550CUSTOMER SERVICE – ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ: +357 77772225BUSINESS CENTER ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Κέννεντυ 12-14, 1087 Λευκωσία

www.oriflame.gr www.oriflame.com.cywww.facebook.com/oriflamegr • www.youtube.com/oriflamegreece • www.twitter.com/oriflamegreece

Επαναφέρει όλα τα Στοιχείατης Νεανικής Επιδερμίδας

• Λάμψη**

• Ρυτίδες**

• Σφριγηλότητα**

• Ανθεκτικότητα**

• Ομοιόμορφος τόνος**

**Εκτίμηση Καταναλωτών 103 γυναίκες άνω των 45 ετών.

ΝέαΣύνθε

ση

σε νέα κομψή

συσκευασία

45+Για ώριμεςεπιδερμίδες

Δείξτε έως και 8 χρόνια Νεώτερη