Oriflame Magazine 4o Τεύχος 2015

16
YOUR DREAMS – OUR INSPIRATION ORIFLAME MAGAZINE 4 TEYXOΣ, 2015 ELEO ΕρωτΕυτΕίτΕ Ξανα τα Μαλλία σασ ΝΕΑ ON LINE Eποχη

description

Oriflame Magazine 4o Τεύχος 2015

Transcript of Oriflame Magazine 4o Τεύχος 2015

Page 1: Oriflame Magazine 4o Τεύχος 2015

YOUR DREAMS – OUR INSPIRATION™

ORIFLAME MAGAZINE 4 TEYXOΣ, 2015

eleoΕρωτΕυτΕίτΕ Ξανα

τα Μαλλία σασ

ΝΕΑ on lineeποχη

Page 2: Oriflame Magazine 4o Τεύχος 2015

2

Αγαπητοί Συνεργάτες,

ΕLEO: EΡΩΤΕΥΤΕΙΤΕ ξανα Τα μαλλΙα σασ 3

OrifLamE νΕα ονLinE ΕΠοΧΗ 4 - 5

WELLnESS: ΠΕΙΤΕ ναΙ σΤΗ σΩσΤΗ δΙαΤΡοφΗ 6 - 7

SKin CarE SETS TESTimOniaLS 8

OΡΓανΩνοΥμΕ HOmE ParTiES 9

ΠΗλΙο OrifLamE HOUSE 10

ΕΤαΙΡΙκΗ κοΙνΩνΙκΗ ΕΥθΥνΗ 11

ΠΕλοΠοννΗσοσ WHiTE SPOT 12 - 13

nEOi ΤΙΤλοΙ 14

σΥνΕνΤΕΥξΕΙσ 15

περιεχόμενα

8

3

Το τελευταίο διάστημα ζήσαμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση στην Ελλάδα μας.Κλειστές τράπεζες, φόβος χρεοκοπίας, σκληρές διαπραγματεύσεις, έλλειψη αξιοπιστίας, πολιτικές και κοινωνικές αναταράξεις, αβέβαιο μέλλον και, σα-φώς, μεγάλη πίεση στην κατανάλωση και την αγορά… Πέρα από την έλλειψη χρημάτων και διάθεσης από τους καταναλωτές, οι πε-ρισσότερες εταιρείες και τα καταστήματα βρέθηκαν αντιμέτωποι με την έλλει-ψη πρώτων υλών και προϊόντων, καθώς “πάγωσαν” όλες οι εισαγωγές από την απουσία ρευστότητας και των τραπεζικών δεσμεύσεων.Παρόλα αυτά εμείς στην Oriflame βλέπουμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων και νιώθουμε σίγουροι για την επόμενη μέρα.Σαν πολυεθνική εταιρεία που είμαστε, έχουμε μεγάλη εμπειρία σε κρίσεις και τις έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές στο παρελθόν. Στις πρόσφατες κρίσεις στην Ρωσία, Ουκρανία και Κύπρο εμείς ήδη, μετά τα όσα συνέβησαν, είμαστε σε πλήρη ρυθμό ανάπτυξης! Με την ίδια λογική αντιμετωπίζουμε και αυτή την κρίση που περνάμε τώρα στην Ελλάδα.Κατορθώσαμε, ακόμη και κάτω από τις πρόσφατες ανορθόδοξες συνθήκες, να

στηρίξουμε τους καταναλωτές μας, τα μέλη μας, το προσωπικό μας και τους προμηθευτές μας, μένοντας όπως πάντα απόλυτα συνεπείς στις πληρωμές μας. Αξιολογώντας τα νέα δεδομένα και κοιτάζοντας δυναμικά το μέλλον, έχουμε ήδη επαναξιο-λογήσει τα πλάνα μας, ώστε να στηρίξουμε ακόμη περισσότερο τους συνεργάτες μας και να ενισχύσουμε την αγοραστική μας πρόταση προς τους καταναλωτές.Πιστεύουμε ότι σύντομα η Ελλάδα και η ελληνική αγορά θα βρουν τους νέους τους ρυθμούς και τις ισορροπίες τους και εμείς στην Oriflame θα συνεχίσουμε τη δυναμική μας πορεία και την αποστολή μας να υποστηρίζουμε εσάς να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Η εποχή αυτή αναδεικνύει τους πιο δυναμικούς και εργατικούς και αυτούς που έχουν επαγγελ-ματική συνείδηση και νοοτροπία.Όλοι εμείς είμαστε έτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση!

Φιλικά,Κωνσταντίνος ΜαρινάκηςManaging Director

ED

ITO

RIA

L

Page 3: Oriflame Magazine 4o Τεύχος 2015

ΌμΌρφα μαλλια απΌ μέσα πρΌσ τα έξωΤα Eleo προσφέρουν βαθιά θρέψη σε κάθε τύπο μαλλιών, αναδομώντας την τρίχα από το εσωτερικό της και λειαίνοντας την επιφάνειά της. Αφήνουν τα μαλλιά λαμπερά και δυνατά, γεμάτα ζωντάνια και κίνηση.

Όχι μΌνΌ μια ρΌυτινα πέριπΌιησησ,αλλα μια έμπέιρια Η σειρά Eleo είναι κάτι περισσότερο από ένα πολυτελές πρόγραμμα φροντίδας μαλλιών – σας προσφέρει μία όμορφη εμπειρία για τις αισθήσεις σας με τις πλούσιες υφές της και τα πολυτελή της αρώματα. Είναι μία εμπειρία που σας συνεπαίρνει από την αρχή έως το τέλος, αφήνοντας τα μαλλιά σας ακαταμάχητα απαλά και με υπέροχο άρωμα!

πΌλυτιμα έλαια πΌυ δέν βαραινΌυντα μαλλια σασΜπορεί να μην προτιμάτε συνήθως προϊόντα μαλλιών με έλαια, πιστεύοντας ότι τα μαλλιά σας θα είναι βαριά και λιπαρά, αλλά τα φυσικά έλαια Argan και Τριαντάφυλλου της σειράς Eleo έχουν επιλεχθεί και επεξεργαστεί με τρόπο ώστε να θρέφουν σε βάθος, ενώ τα μαλλιά σας παραμένουν ανάλαφρα με κίνηση. Το Έλαιο

Μαλλιών Eleo μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα μαλλιά από τη ρίζα έως τις άκρη!

φυσικα έλαια, ένα παγκΌσμιΌ trendστην πέριπΌιηση μαλλιωνΤα πολύτιμα έλαια και ιδιαίτερα το έλαιο Argan, παρόλο που δεν είναι καινούργιο trend στην περιποίηση μαλλιών, παραμένουν ακόμα τα πιο δημοφιλή (πηγή: Datamonitor), αφού περιέχονται περίπου στο 40% των προϊόντων περιποίησης μαλλιών. Επιπλέον, το ίδιο παρατηρείται σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται η Oriflame.

δέν έιναι Όλα τα πρΌϊΌντα ιδιαΣυνήθως, τα premium έλαια μαλλιών διατίθενται αποκλειστικά σε επαγγελματικούς χώρους κομμωτικής. Η σειρά Eleo σας προσφέρει premium, επαγγελματική περιποίηση με μοναδικά έλαια, για τη φροντίδα των μαλλιών στο χώρο του σπιτιού σας, σε ανταγωνιστικές τιμές.

μία σειρά μαλλιών που θα λατρέψετε

31609 Σαμπουάν Eleo (Για κάθε τύπο μαλλιών)

31610 Conditioner Eleo (Για κάθε τύπο μαλλιών)

31611 Μάσκα Μαλλιών Eleo

31613 Έλαιο Μαλλιών για Λείανση Eleo

(Για ταλαιπωρημένα/ατίθασα μαλλιά)

31614 Έλαιο Μαλλιών για Προστασία Eleo

(Για βαμμένα μαλλιά)

έρωτέυτέιτέ ξανατα μαλλια σασΑπό τον Κατάλογο 11 είναι σίγουρο ότι θα ερωτευτείτε ξανά τα μαλλιά σας με τη νέα σειρά μαλλιών Εleo, μία νέα πρόταση από την Oriflame στην περιποίηση μαλλιών. Η σειρά Εleo, με φυσικά Έλαια Argan και Τριαντάφυλλου, Κολλιτσίδα και Βιταμίνη F, δίνει μία νέα νότα πολυτέλειας στη γκάμα προϊόντων περιποίησης μαλλιών της Oriflame.

eleo. η αρχη ένΌσ νέΌυ έρωτα

3

Page 4: Oriflame Magazine 4o Τεύχος 2015

4

www.oriflame.grwww.oriflame.Com.CY

H νέαonline έποχή τής oriflameξέκίνήςέ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Το πολυαναμενόμενο νέο μας site είναι εδώ για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη και μία νέα, απίθανη Online εμπειρία!

Ακολουθώντας τον παλμό της επιχειρηματικότητας, το νέο site της Oriflame επικεντρώνεται περισσότερο από ποτέ στην Επιχειρηματική Ευκαιρία προσφέροντας όλα τα εργαλεία πωλήσεων και εκπαίδευσης που χρειάζεστε εσείς και τα μέλη σας.Πάντα μέσα στις τάσεις της εποχής, που προστάζουν ενδιαφέρον και χρήσιμο online περιεχόμενο, το νέο τμήμα “Beauty Edit” σας προσφέρει όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τη μόδα, την ομορφιά, την υγεία και την ευεξία. Επιπλέον, στο “Beauty Edit” έχετε άμεση πρόσβαση σε Βίντεο που σας μαθαίνουν πώς να αντιγράψετε τα καλύτερα look στο μακιγιάζ!

Το ανανεωμένο μας site είναι συμβατό με κάθε συσκευή (smart phones & tablets) για να είστε πάντα… Online!

Ακόμα πιο εύχρηστο, προσφέρει μία μοναδική εμπειρία αγορών με τη νέα παρουσίαση των προϊόντων και το εύκολο μενού ενώ παράλληλα, η ανανεωμένη μορφή του τμήματος “ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΟΥ” με 5 ενότητες, εξασφαλίζουν την μελλοντική σας ανάπτυξη.

Το νέο μας site είναι πραγματικότητα!

HOLLYWOOD ΣΤΥΛ

Page 5: Oriflame Magazine 4o Τεύχος 2015

VIDEO, ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

5

To πίο ΔΥναΜίκο έΡΓαΛέίο Γία τήν έπίχέίΡήςή ςας

ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

Με περισσότερο Focus στην Επιχειρηματική Ευκαιρία από ποτέ, γεμάτο συμβουλές Ομορφιάς και Στυλ και πιο εύχρηστο από ποτέ, θα γίνει ο νέος σας αγαπημένος προορισμός Ομορφιάς. Ανακαλύψτε τις Ανανεωμένες Υπηρεσίες Consultant:

“ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΟΥ”Ανανεώσαμε το τμήμα “ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΟΥ” όπου θα βρίσκετε πάντα όλες τις Υπηρεσίες Consultant.

VIP παραγγΕΛΙΕΣ: θα βρείτε την υπηρεσία κάνοντας κλικ στο ανθρωπάκι επάνω δεξιά, δίπλα στη ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.

αναφΟρΕΣ (RePoRts) ΔΙαχΕΙρΙΣηΣ ΔΙκτΥΟΥ: Θα βρείτε όλες τις αναφορές στο τμήμα ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ, και κάνοντας κλικ στο ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ στο μενού αριστερά.

φΟρΜα ΕγγραφηΣ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ > ΕΓΓΡΑΦΕΣ στο μενού αριστερά.

φΟρΜα πρΟΣκΛηΣηΣ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ > ΕΓΓΡΑΦΕΣ στο μενού αριστερά.

WIdget ΕγγραφηΣ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ > ΕΓΓΡΑΦΕΣ στο μενού αριστερά.Σημειώστε ότι τα Links του Widget Εγγραφής έχουν αλλάξει, οπότε θα πρέπει να αντικαταστήσετε όσα έχετε τοποθετήσει στα κοινωνικά δίκτυα, σε Blog ή σε προσωπικές ιστοσελίδες με νέα links από το ανανεωμένο Widget Εγγραφής.

ΔΙαχΕΙρΙΣη πρΟφΙΛ: θα βρείτε την υπηρεσία κάνοντας κλικ στο ανθρωπάκι επάνω δεξιά, δίπλα στη ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή σχόλιο για το νέο μας Site επικοινωνήστε μαζί μας με email στο [email protected] και θα σας απαντήσουμε το ταχύτερο δυνατό.

Page 6: Oriflame Magazine 4o Τεύχος 2015

6

Στον ανθρώπινο εγκέφαλο υπάρχει ένα συγκεκριμένο τμήμα που ονομάζετε Κέντρο Επιβράβευσης. Ο κύριος σκοπός που εξυπηρετεί είναι να υποστηρίζει τη συμπεριφορά εκείνη που είναι ευεργετική για την επιβίωση και για την ευημερία.Το τμήμα αυτό του ανθρώπινου εγκεφάλου έχει αναπτυχθεί χιλιάδες χρόνια πριν, στα πρώιμα στάδια εξέλιξης του ανθρώπινου είδους, λόγω του ότι το φαγητό ήταν σπάνιο και η πείνα ήταν απειλή για το ανθρώπινο είδος. Για να έχει το ανθρώπινο είδος πιθανότητες επιβίωσης στην περίοδο αυτή, η μητέρα φύση φρόντισε να δημιουργηθεί σύνδεση μεταξύ φαγητού και ευχαρίστησης.Η διαδικασία έχει ως εξής: επειδή ο εγκέφαλος μας δεν μπορεί να ανιχνεύσει την πυκνότητα των υπαρχόντων συστατικών σε μία τροφή όταν την τρώμε, χρησιμοποιεί 3 συστατικά σαν έμμεσους δείκτες του θρεπτικού περιεχομένου των τροφών που προσλαμβάνουμε. Η ανίχνευση των συστατικών αυτών, τον κάνει να ενημερώνει το Κέντρο Επιβράβευσης του εγκεφάλου με το αίσθημα της ευχαρίστησης. Τα 3 αυτά συστατικά είναι, αλάτι, λιπαρά και ζάχαρη.Στη φύση τα συστατικά αυτά είναι σπάνια. Ακόμα και τα φρούτα που είναι γλυκά, περιέχουν μέτρια ποσότητα ζάχαρης, σε σχέση

για παράδειγμα με ένα γλυκό ή ένα κομμάτι κέικ. Μόνο λίγες φυσικές πηγές τροφίμων περιέχουν υψηλά επίπεδα αλατιού, π.χ. τα φύκια. Ακόμα και το υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά αβοκάντο, το οποίο αποκαλείται το «βούτυρο της ζούγκλας», περιέχει όχι περισσότερο από 22% λιπαρά (σε σύγκριση με το βούτυρο από το αγελαδινό γάλα που περιέχει κατά μέσο όρο 80% σε λιπαρά ή τα ραφιναρισμένα φυτικά έλαια που περιέχουν ως και 100% καθαρό λίπος).Όταν οι πρόγονοι μας, 1000 χρόνια πριν, κατανάλωναν τροφές που έβρισκαν στη φύση και περιείχαν τα απαραίτητα για το σώμα τους συστατικά, καθώς και χαμηλές ποσότητες αλατιού, λιπαρών ή ζάχαρης, το Κέντρο Επιβράβευσης του εγκεφάλου ενεργοποιούταν. Σαν αποτέλεσμα προκαλούσε το συναίσθημα της ευχαρίστησης και της ευτυχίας στο σώμα για να επιβεβαιώσει ότι οι πρόγονοι μας θα συνέχιζαν να τρώνε και θα κατανάλωναν τις ίδιες τροφές σε περίπτωση που θα ήταν διαθέσιμες. Ο μηχανισμός αυτός που αναπτύχθηκε πολλές χιλιάδες χρόνια

Anke GinzburgGlobal Formulation Manager, Wellness Product Developer

Γιατι δεν μπορούμε να αντισταθούμεστη Γοητεια τού φαΓητού!

πειτε ναιστη σωστη διατροφη

WELLNESS

στη σωστη διατροφη!πεσ

Page 7: Oriflame Magazine 4o Τεύχος 2015

• Μην αφήνετε το στομάχι σας άδειο για πολύ ώρα, με αποτέλεσμα να νοιώθετε έντονη επιθυμία για φαγητό, γιατί μ' αυτό τον τρόπο ο εγκέφαλός σας σας κατευθύνει απευθείας στις τροφές, που το Κέντρο Επιβράβευσης θεωρεί ως τις καλύτερες, για την επιβίωσή σας (υψηλές σε λιπαρά, αλάτι και ζάχαρη). Αντί γι' αυτό επιβεβαιώστε ότι έχετε μαζί σας σνακς που θα κρατήσουν τα επίπεδα ζαχάρου στο αίμα σας σταθερά και ισορροπημένα, όπως τα ροφήματα και οι σούπες Natural Balance.• Να καταναλώνετε φυσικές τροφές που δεν έχουν υποστεί υψηλή επεξεργασία και είναι εμπλουτισμένες με αλάτι, λιπαρά ή ζάχαρη.• Μην έχετε στο σπίτι σας τροφές «παγίδες – ευχαρίστησης» που είναι υψηλές σε ζάχαρη, λιπαρά,ή αλάτι.

• Εάν νοιώθετε έντονη επιθυμία για γλυκό, κάντε μια υγιεινή επιλογή, για παράδειγμα επιλέξτε τις Natural Balance μπάρες οι οποίες έχουν σε ισορροπία όλα τα συστατικά τους.• Αποφεύγετε την προσθήκη αλατιού, λιπαρών, ή ζάχαρης στις τροφές σας, γιατί ενεργοποιεί το Κέντρο Επιβράβευσης του εγκεφάλου σας. Να έχετε στο μυαλό σας αυτά τα 3 συστατικά την επόμενη φορά που θα ψωνίσετε τρόφιμα, έτσι ώστε να κάνετε καλύτερες και πιο υγιεινές επιλογές.

Και το πιο σημαντικό… μην παγιδεύεστε στη σκέψη ότι «θα φάω μόνο ένα» γιατί ο εγκέφαλός σας θα σας κάνει να θέλετε και άλλο.

πριν, εξακολουθεί να είναι σε λειτουργία και στις ημέρες μας. Κατά τη διάρκεια των 2 τελευταίων αιώνων, εμείς οι άνθρωποι, έχουμε τελειοποιήσει τις βιομηχανικές μας ικανότητες και σήμερα υπάρχουν διαθέσιμες πολλές επεξεργασμένες μορφές ζάχαρης (κύβοι ή σιρόπι), καθαρών λιπαρών (φυτικά λάδια, βούτυρο ή λαρδί) και επεξεργασμένου αλατιού. Ξεκινήσαμε να παρασκευάζουμε και να καταναλώνουμε τροφές με πολύ υψηλά επίπεδα ζάχαρης, λιπαρών και αλατιού, ενώ ο εγκέφαλος μας είναι ακόμα προγραμματισμένος να αντιδρά με βάση ένα

περιβάλλον με περιορισμένη διαθεσιμότητα σε τροφές. Σήμερα, ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή με τροφές που ενεργοποιούν σε μεγάλο βαθμό το κέντρο ανταμοιβής του εγκεφάλου, γιατί περιέχουν αφύσικα μεγάλες ποσότητες λιπαρών, αλατιού ή ζάχαρης.Ιδιαίτερα διεγερτικά για τον εγκέφαλο μας είναι τα προϊόντα που περιέχουν ταυτόχρονα υψηλές ποσότητες αλατιού, ζάχαρης και λίπους. Μερικοί συνδυασμοί είναι τόσο δελεαστικοί, που από τη στιγμή που θα αρχίσετε να τρώτε, είναι δύσκολο να σταματήσετε.

7

τι μπορούμε να κανούμε Για να αντισταθούμε στη Γοητεια τού φαΓητού;

≥ Σοκολάτες (λιπαρά & ζάχαρη)

≥ Πατατάκια (λιπαρά & αλάτι & ζάχαρη)

≥ Κέτσαπ και άλλες εργοστασιακά

παρασκευασμένες σάλτσες

(ζάχαρη & αλάτι) ιδιαίτερα δελεαστικές

όταν συνδυάζονται με παχιά κρέατα

σε ένα χάμπουργκερ (ζάχαρη & αλάτι & λιπαρά)

≥ Τηγανιτές πατάτες με κέτσαπ

(αλάτι, λιπαρά, ζάχαρη)

≥ Ψημένα και αλατισμένα καρύδια

(λιπαρά & αλάτι)≥ Ψημένα και αλατισμένα καρύδια

με επικάλυψη σοκολάτας

(αλάτι & λιπαρά & ζάχαρη)

≥ Κέικ και μπισκότα (αλάτι & λιπαρά & ζάχαρη)

≥ Παγωτό (λιπαρά & ζάχαρη)

μερικα παραδειΓματα τετοιων τροφιμων ειναι:

JE McCutcheon. The role of dopamine in the pursuit of nutritional value. Physiol Behav, [Epub ahead of print], May 2015

U Toepl, MM Murray. Human gustation: when the brain has taste. Curr Biol, 4; 25(9), May 2015

DJ Lisle, A Goldhamer. The pleasure Trap: Mastering the Hidden Force that Undermines Health & Happiness. Healthy Living Publications, 2006.

ND Bernard. Breaking the Food Seduction: The Hidden Reasons Behind Food Cravings. Griffin, 2004

JA Corsica, L Pelchat. Food addiction: true or false? Curr Opin Gastroenterol, 26(2): 165-169, March 2010

AA Miguel, SC Woods, M Pelchat, PS Grigson, E Stice, S Farooqui, CS Khoo, RD Mattes, GK Beauchamp. Food reward system: current perspectives and future research needs. Nutr Rev; 73(5): 296-307, May 2015

Σαν αποτέλεσμα της δομής τους εγκεφάλου μας, η οποία έχει στόχο να μας σώσει από την ασιτία, είναι πολύ εύκολο να παγιδευτούμε στην κατανάλωση τροφών που μας δίνουν ευχαρίστηση, αντί να μας δίνουν ωφέλημα για την υγεία μας συστατικά.

Page 8: Oriflame Magazine 4o Τεύχος 2015

8

SKIN CARE SETSTESTIMONIALS

Όταν μας προσκάλεσε η εταιρεία να εκπαιδευτούμε στη νέα Ρουτίνα Περιποίησης επιδερμίδας με αφορμή τα Skin Care Sets Ecollagen και Time Reversing, δήλωσα αμέσως συμμετοχή με πολύ ενθουσιασμό. Μετά το σεμινάριο, και ως Skin Care Ambassador πλέον, σκέφτηκα ότι τα Skin Care Sets είχαν μερικά πολύ βασικά πλεονεκτήματα, αποτελούσαν μία ολοκληρωμένη πρόταση ομορφιάς, πρόσφεραν επιπλέον πόντους, θα ήταν σε σταθερή τιμή διαρκώς και πρόσφεραν δυνατότητα δωρεάν αποστολής! Θεώρησα λοιπόν ότι ήταν μία ευκαιρία να επικοινωνήσω τα πακέτα αυτά σε όσες περισσότερες κυρίες μπορούσα, εφόσον η τιμή ήταν πολύ δελεαστική! Ξεκίνησα να ενημερώνω όλες τις κυρίες χωρίς να σκεφτώ ούτε μία στιγμή ότι το πακέτο είναι λίγο ‘’τσιμπιμένο’’ όπως έλεγαν κάποιοι. Εξηγούσα την υψηλή ποιότητα, τη χαμηλή τιμή, την πλήρη σειρά και ειδικά για την Ecollagen μίλαγα και για το βραβείο Prix de Beaute! Φυσικά και εγώ η ίδια ήμουνα πεπεισμένη ότι αυτό που προωθώ είναι το καλύτερο της αγοράς! Σε Home Parties που οργάνωνα με την ομάδα μου, έπειθα τις κυρίες να τα δοκιμάσουν και οι εντυπώσεις μετά ήταν απίθανες! Επιδερμίδα πιο λαμπερή, πιο λεία, αναζωογονημένη στη στιγμή!

Έχοντας επιλεγεί και παρακολουθήσει το σεμινάριο Skin Care Ambassadors, αρχικά επένδυσα αγοράζοντας τα σετ ώστε να έχω την κατάλληλη εικόνα. Επικεντρώθηκα στα πλεονεκτήματα των σετ και άρχισα να βάζω πολλά ραντεβού μέσα στην εβδομάδα.Με αφορμή τη δοκιμή μίας Ρουτίνας Περιποίησης, προσφέρουμε στο υπάρχον πελατολόγιο ένα δώρο για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Για όσους βρίσκονται πιο μακριά μας, είναι μία ευκαιρία, μέσα από την Ρουτίνα Περιποίησης, να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας. Ο στόχος μου, μέσα από αυτή τη διαδικασία, είναι να γνωρίσω ακόμα περισσότερο κόσμο για να επικοινωνήσω τη δουλειά μας. Το ίδιο περνάω και στην ομάδα μου. Στις καινούργιες επαφές, όταν έρθει η ώρα της παραγγελίας, προτείνω πρώτα τα σετ και μετά τα υπόλοιπα προϊόντα. Μπορεί μερικές φορές όλα αυτά να μην φέρνουν άμεσα αποτελέσματα παραγγελιών, χτίζουν όμως σχέσεις εμπιστοσύνης και η επιτυχία, το εύχομαι και το πιστεύω, θα έρθει πολύ σύντομα. Η αίσθηση που σου αφήνει η ''ρουτίνα''... δεν είναι κάτι που ξεχνάς εύκολα!

Ειρήνή ΓραμματικοΓιαννή

Μετά το σεμινάριο που παρακολουθήσαμε για τους ''Skin Care Αmbassadors", η κα Νένα Χάμουζα μας παρουσίασε με τον καλύτερο τρόπο πως να προωθούμε τα νέα σετ, Ecollagen και Time Reversing. Προσωπικά την ευχαριστώ πολύ για ότι μας έμαθε. Έτσι ξεκίνησα να κλείνω Home Parties με πολλές κυρίες αλλά και με λιγότερες... Συνδύασα την περιποίηση προσώπου με την ενημέρωση, εστίασα πάνω στην πολύ καλή ποιότητα των προϊόντων και φυσικά στο βραβείο ''PRIX DE BEAUTE" της σειράς Ecollagen. Το πόσο αποτελεσματικά είναι τα προϊόντα το έβλεπαν στο πρόσωπό τους, μόλις δοκίμαζαν την περιποίηση! Το πρόσωπό τους έδειχνε πιο καθαρό, πιο λαμπερό, πιο φωτεινό! Στη συνέχεια, οι κυρίες με μεγάλο ενθουσιασμό με ρωτούσαν να μάθουν περισσότερα σχετικά με τη Ρουτίνα Περιποίησης. Αμέσως κλείναμε παραγγελίες και τα επόμενα Home Parties. Αυτό συνεχίζω να κάνω μέχρι σήμερα και θα συνεχίσω… γιατί όσο δύσκολα κι αν περνάει η χώρα μας, εμείς πρέπει...

αριαδνή Παλιούρα

Φροσω ΠαΠαϊωαννού ”

...ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

με το κεφάλι ψηλά!“

Το μυστικό της επιτυχίας μου; Πιστεύω στα προϊόντα... καιαυτό είναι το πιο σημαντικό στην πώληση!

Ο στόχος μου, μέσα από αυτή τη διαδικασία, είναι να γνωρίσω ακόμα περισσότερο κόσμο για να επικοινωνήσω τη δουλειά μας.

Page 9: Oriflame Magazine 4o Τεύχος 2015

Εκμεταλλευτείτε την καλοκαιρινή περίοδο και τον καλό καιρό, για να οργανώσετε όσες περισσότερες συναντήσεις μπορείτε! Ίσως και το μέρος των διακοπών σας να είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για Ηome Parties. Θυμηθείτε ότι η πώληση των σετ, σας χαρίζει επιπλέον πόντους, τη δυνατότητα δωρεάν αποστολής και όλα τα προνόμια του Welcome Program για τα νέα μέλη!

Καλή Επιτυχία!

ΓΙΑ ΤΑ SKINCARE SETS!

OρΓΑνώνουμε

HOmeParty

εμεΙς ςΑς δεΙχνουμε βήμΑ – βήμΑ ΤΙ θΑ πρεπεΙ νΑ κΑνεΤε:

Το να προσκαλέσουμε φίλους και γνωστούς σε ένα φιλικό περιβάλλον, με την ευκαιρία της ρουτίνας περιποίησηςκαι των σετ, μπορεί να είναι πολύ ευχάριστο αλλά και πολύ αποτελεσματικό ταυτόχρονα!

1. Προετοιμασια• Συμφωνούμε με την οικοδέσποινα

μία εβδομάδα πριν τη συνάντηση,

την ημέρα και την ώρα και της

προτείνουμε να προσκαλέσει 4 με 6

άτομα τηλεφωνικά, με πρόσκληση, με

e-mail ή όποιο άλλο τρόπο σκεφτεί.

• Επικοινωνούμε μαζί της 3 μέρες πριν,

για να δούμε αν έχει προσκαλέσει

άτομα για τη συνάντηση και πόσα

υπολογίζει να είναι.

• Μία μέρα πριν, ξαναμιλάμε με την

οικοδέσποινα για να επιβεβαιώσουμε

ότι τα άτομα θα έρθουν και να

μάθουμε τον ακριβή αριθμό τους,

ώστε να έχουμε και τον αντίστοιχο

αριθμό δειγμάτων και άλλου υλικού

παρουσίασης.

• Πριν τη συνάντηση τσεκάρουμε ότι

έχουμε μαζί μας όλα τα απαραίτητα

εργαλεία δουλειάς μας (προϊόντα

επίδειξης, δείγματα, έντυπο υλικό,

χαρτομάντηλα, μπατονέτες).

• Φτάνουμε στον χώρο τουλάχιστον

μία ώρα πριν, για να συζητήσουμε

με την οικοδέσποινα και να

προετοιμαστούμε.

2. οργανωση• Προετοιμάζουμε τον χώρο και

συμφωνούμε μαζί της το τραπέζι που θα εκθέσουμε τα προϊόντα.

• Φροντίζουμε όλα τα προϊόντα να είναι καθαρά και περιποιημένα.

• Αφήνουμε σε εμφανές σημείο του χώρου το δώρο της οικοδέσποινας.

• Έχουμε φροντίσει κατάλληλα την εμφάνιση μας με διακριτικό μακιγιάζ και περιποιημένη επιδερμίδα, φροντισμένα και καθαρά νύχια.

3. ΥλοΠοιηση• Συστηνόμαστε και καλωσορίζουμε

την ομάδα.• Ευχαριστούμε την οικοδέσποινα

μπροστά σε όλους για τη φιλοξενία της.• Συστήνουμε την εταιρεία Oriflame.• Επεξηγούμε κάθε βήμα της

καθημερινής Ρουτίνας Περιποίησης της Επιδερμίδας και πως πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα προϊόντα της.

• Παροτρύνουμε τις κυρίες να κάνουν πρακτική εφαρμογή της Ρουτίνας με τη δική μας καθοδήγηση.

• Ζητάμε στη συνέχεια να μας πουν τις εντυπώσεις τους από τη δοκιμή της

Ρουτίνας Περιποίησης.• Εξηγούμε γιατί είναι καλύτερο να

χρησιμοποιείς όλη τη σειρά των Skin Care Sets, δίνοντας έμφαση στα καλύτερα αποτελέσματα.

• Μοιράζουμε δείγματα -συγκεντρώνουμε παραγγελίες.

• Δείχνουμε τον Κατάλογο και ρωτάμε αν θέλουν να συμπληρώσουν κάτι άλλο.

• Συμφωνούμε τον τρόπο παραλαβής και πληρωμής της παραγγελίας τους.

• Ευχαριστούμε για την παρουσία τους.• Ρωτάμε αν έχουν και άλλους φίλους

να μας συστήσουν ή εάν θα ήθελαν να οργανώσουν ένα Home Party και στο δικό τους σπίτι.

4. Follow up• Σημειώνουμε την ημερομηνία της

εκδήλωσης για να κάνουμε follow-up.• Κρατάμε προσωπικά στοιχεία και

στοιχεία αγορών των καλεσμένων.• Επικοινωνούμε τακτικά μαζί τους για

να δουν τον καινούργιο κατάλογο ή να τους υπενθυμίσουμε να ανανεώσουν τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας τους.

99

Page 10: Oriflame Magazine 4o Τεύχος 2015

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα μπορούσα να κάνω τις διακοπές μου και ταυτόχρονα να δουλεύω. Και όμως γίνεται! Η ORIFLAME μέσα από μια καμπάνια, έδωσε την ευκαιρία σε εμένα και στην ομάδα μου, να επισκεφτούμε το μαγευτικό Πήλιο, σε ένα καταπληκτικό παραδοσιακό σπίτι για δυο εβδομάδες. Πολλοί ίσως πιστεύουν ότι αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι, το τελευταίο που θα έπρεπε να σκεφτώ, είναι οι στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι, ναι τώρα θα πρέπει να βρούμε τρόπους για να κρατήσουμε την ψυχική μας ηρεμία, για να πορευτούμε στο μέλλον και ο τρόπος αυτός μου δόθηκε μέσα από την ORIFLAME.

Η σκέψη που έχω αυτή τη στιγμή (γράφοντας το κείμενο από τη βεράντα του παραδοσιακού Πηλιορείτικου σπιτιού, απολαμβάνοντας την ειδυλλιακή θέα, πίνοντας τον πρωινό καφέ μου) είναι, πως δεν θα μπορούσα να βιώσω αυτήν την όμορφη αίσθηση, εάν στο παρελθόν δεν είχα πιστέψει στη δυναμική της ORIFLAME!

10

Το περσινό καλοκαίρι ξεκίνησα να δουλεύω με την Οriflame… για να βγάλω χρήματα φυσικά! Οργάνωσα μια ομάδα σύντομα και από τον πρώτο κατάλογο βγήκα 21%! Παράλληλα, οι χορηγοί μου Γιάννης και Λέα με ενημέρωσαν για το διαγωνισμό του Oricup 2014 (δυνατότητα συμμετοχής σε Κρουαζιέρα, Διακοπές σε Oriflame Σπίτι στο Πήλιο, Σεμινάριο με εισηγητή τον κο Καλογεράκη).

Χωρίς να το καταλάβουμε μπήκαμε στο χορό με την ομάδα μου και στο τέλος του διαγωνισμού ήμασταν… finalist!Ξαφνικά από εκεί που δεν είχαμε τίποτα, βγάλαμε χρήματα, γνωρίσαμε το υπέροχο Team της Oriflame Ελλάδας, τα προϊόντα της εταιρείας, γνωρίσαμε νέους ανθρώπους από όλα τα μέρη της Ελλάδας και Κύπρου (μέσω του Manager’ Seminar) και φυσικά

ταξιδέψαμε... σύμφωνα με το διαγωνισμό του Oricup 2014! Στο πανέμορφο βουνό των Κενταύρων, πρόσφατα είχαμε τη δυνατότητα με την παρέα μου να απολαύσουμε διακοπές με την άνεση και τη ζεστασιά του Oriflame House! Για δύο εβδομάδες, ζήσαμε τις ομορφιές του Πηλίου, με την απίστευτη βλάστηση και τις γραφικές του παραλίες. Fantastic! Απολογισμός ενός έτους με την Oriflame: Ανήκουμε σε μια ωραία «οικογένεια» που φροντίζει να σου παρέχει επαγγελματική στέγη, αμοιβή για την εργασία σου, ομορφιά για το σώμα σου, διασκέδαση και ονειρικά ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδος. Ευχαριστούμε την «οικογένεια» και όλα τα μέλη της (συνεργάτες - χορηγούς - πελάτες) και συνεχίζουμε δυναμικά ώστε η λέξη «κρίση» να μην ανήκει στο καθημερινό λεξιλόγιο μας!

ΠΗΛΙΟΟRIFLAME HOUSE

ΕλΕνη Γαβριηλ

Δημητρης ΚαραΓΕώρΓΟς

ΚατΕρινα ΚΟρινη

Πριν λίγες μέρες, είχα την ευκαιρία να απολαύσω τις διακοπές μου στο πανέμορφο Πήλιο και στο Oriflame Σπίτι! Ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία για όλους μας, τόσο το σπίτι, όσο και η τοποθεσία του. Ξυπνάγαμε σε ένα μαγευτικό καταπράσινο περιβάλλον με μοναδικούς ήχους, κάναμε πανέμορφες εκδρομές εξερευνώντας όλα τα χωριά του Πηλίου με τα απίστευτα χαρακτηριστικά τους και χαρήκαμε κυριολεκτικά όλες τις δυνατότητες ενός τέτοιου προορισμού. Προσωπικά εντυπωσιάστηκα πραγματικά με τη Μακρυνίτσα! Το να βρίσκεσαι σε ένα σπίτι και να κάνεις διακοπές, είναι διαφορετικό και τελικά σε κάνει να νιώθεις πιο κοντά με τους φίλους που το μοιράζεσαι και να αισθάνεσαι πιο βολικά.

Μπράβο στην εταιρεία γι’ αυτή

την καμπάνια, που μας έδωσε

τη δυνατότητα να το κερδίσουμε

και ένα μεγάλο ευχαριστώ για

τη διαμονή μας εκεί.

“”

Αυτά λοιπόν… σας αποχαιρετώ, πάω να ρίξω καμία βουτιά τώρα..:) Τα καλύτερα έρχονται!

“ ”Fantastic!

Page 11: Oriflame Magazine 4o Τεύχος 2015

Εταιρική κοινωνική ΕυθυνήΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

11

Η Oriflame, στα πλαίσια της Κοινωνικής Ευθύνης και της μεγάλης Κοινωνικής προσφοράς, στηρίζει τις προσπάθειες του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, o οποίος έχει πολύ μεγάλη δράση και τεράστια προσφορά σε πολλές ευπαθείς ομάδες!Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και η Άνοδος Α.μ.Κ.Ε. έχουν οργανώσει τη λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο διανέμει, σε τακτική βάση, σε ωφελούμενα άτομα που το έχουν ανάγκη, τρόφιμα, είδη παντοπωλείου, είδη ατομικής υγιεινής, είδη ένδυσης και υπόδησης, βιβλία, κλπ. και στηρίζει ενεργά πάνω από 200 οικογένειες, οι οποίες είναι κάτω από το όριο της φτώχιας.Η Oriflame θέλοντας να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια διέθεσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο προϊόντα καθημερινής φροντίδας αξίας €2.100, για να διανεμηθούν σε όσους δημότες χρειάζονται “βοήθεια’’.Η Oriflame, αναγνωρίζοντας το τεράστιο έργο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, θα συνεχίζει και στο μέλλον να στηρίζει όλες τις προσπάθειες του Δήμου, που θα έχουν μοναδικό σκοπό την υποστήριξη και την αλληλεγγύη στον ΑΝΘΡΩΠΟ. Θέλοντας να επικοινωνήσουμε τη συνέργια αυτή, αλλά και να διαδώσουμε το μήνυμα του Καταλόγου 9, πραγματοποιήσαμε μία μεγάλη προωθητική ενέργεια στο Πάρκο του Φλοίσβου.

Σκοπός μας ήταν να ενημερώσουμε τους Δημότες του Παλαιού Φαλήρου,αλλά και τους επισκέπτες του πάρκου, τόσο για τη φιλανθρωπική μας δράση όσο και για τα οφέλη που προσφέρει η Oriflame σε όλο τον κόσμο, αποδεικνύοντας ότι μέσα στην κρίση η εταιρεία είναι ΕΔΩ και εμπράκτως στηρίζει όλους όσους έχουν ανάγκη.Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια, η αποδοχή μεγάλη και όλοι μαζί με ένα τεράστιο χαμόγελο ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο.

11

Page 12: Oriflame Magazine 4o Τεύχος 2015

πελοποννησοσWhite Spot!Η Πελοπόννησος επιλέχθηκε να είναι η περιοχή που θα υλοποιηθεί το αναπτυξιακό πρόγραμμα White Spot και συγκεκριμένα, ταυτόχρονα, οι νομοί Αρκαδίας και Μεσσηνίας. Κριτήριο επιλογής των νομών αυτών ήταν η μικρή διείσδυση που έχει αυτή τη στιγμή η Οriflame και η μεγάλη ευκαιρία ανάπτυξης των περιοχών αυτών. Η περίοδος του προγράμματος ξεκίνησε από τον Κατάλογο 5 έως και τον Κατάλογο 10 και έχουν ήδη σημειωθεί πολύ καλά αποτελέσματα. 8 εκπαιδευτικά σεμινάρια, πολλές ενέργειες για νέες εγγραφές, όπως Hit and Run, Café and Beach Promotions και Βusiness and Beauty Events έδωσαν και θα συνεχίσουν να δίνουν παλμό και ενέργεια τόσο στην Τρίπολη όσο και στην Καλαμάτα. Στην περιοχή της Μεσσηνίας συμμετέχουν οι συνεργάτες μας, κος Τζανάκης, κα Soffronow, κα Μπαλοδήμα, κα Κλαδούχου, κα Μαυραγάνη, κα Γιαννοπούλου και ο κος Αρβανιτίδης, ενώ στην περιοχή της Αρκαδίας η κα Παπαιωάννου, κος Μπάνος, κα Βοτσαίτη, κα Κορίνη, κος Καραγεώργος, κα Παπαντωνίου και στις δυο περιοχές η κα Xρυσανθακοπούλου και ο κος Καζίκης.

Θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε όλους μας τους συνεργάτες που έχουν συμβάλει σε αυτά τα αποτελέσματα και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην πορεία! Μη ξεχνάτε ότι από εσάς εμπνεόμαστε και είμαστε όλοι δίπλα σας για να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες και τα όνειρα σας!

Beach event Καλαμάτα

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περιοχέςτης Μεσσηνίας και της Αρκαδίας,παρουσιάζουν ήδη θεαματικά αποτελέσματα!

“”

33% αύξηση σε εγγραφές σε σχέσημε το αντίστοιχο περσινό διάστημα

63% αύξηση σε επαναδραστηριοποιήσεις

33% αύξηση σε sales force

20 νέες κλίμακες στο διάστημα των 4 καταλόγωνεκ των οποίων και ένα νέο 12%Μ

εσσ

ην

ία

88% αύξηση σε εγγραφές σε σχέσημε το αντίστοιχο περσινό διάστημα

140% αύξηση σε επαναδραστηριοποιήσεις

64% αύξηση σε sales force

21 νέες κλίμακες εκ των οποίωνκαι ένα νέο 15%και ένα νέο 12%

αρκ

αδ

ία

12

Page 13: Oriflame Magazine 4o Τεύχος 2015

Top 10 Μεσσηνίας

Βusiness and Beauty, event Καλαμάτας

Βusiness and Beauty, event Τρίπολης

Νέες Κλίμακες Καλαμάτας

Eπιτυχημένες ιστορίες, Καλαμάτα Business and Beauty

Καλαμάτα

Τρίπολη

Ηit and run Καλαμάτας

Eπιτυχημένες ιστορίες, Τρίπολη Business and Beauty

Νέες Κλίμακες Βusiness and Beauty, event Τρίπολης

Ο κος Μπάνος σεProspecting στην Τρίπολη

Ηit and run Τρίπολη

Cafe Event Τρίπολης

13

Page 14: Oriflame Magazine 4o Τεύχος 2015

14

Στην ORIFLAME γράφτηκα το Φεβρουάριο του 2015 ακούγοντας από άλλους ότι μπορείς να κερδίσεις χρήματα. Η ανάγκη για οικονομική ανεξαρτησία με έκανε να βάλω ψηλούς στόχους. Με τη βοήθεια και καθοδήγηση της Director μου, κ. Στάλως Τσινώντα, η οποία με έμαθε πώς να χειρίζομαι σωστά την ομάδα μου, κατάφερα σε κάθε κατάλογο ξεχωριστά να πετυχαίνω το στόχο μου. Χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία δουλειάς που μας προσφέρει η ORIFLAME και συστήνοντας συνεχώς τα προϊόντα και τις εκάστοτε προσφορές, τα μέλη μου καταφέρνουν όχι μόνο να ολοκληρώνουν τα βήματα του προγράμματος καλωσορίσματος, αλλά και να συστήνουν και οι ίδιοι τα προϊόντα με ενθουσιασμό.Με μέθοδο και οργάνωση μέχρι στιγμής, έχω πετύχει κάθε στόχο που έχω βάλει και είμαι σίγουρη, ότι έχοντας δίπλα μου τόσο την εταιρεία, όσο και την Director μου, θα πετύχω ακόμα υψηλότερους στόχους.

ΙΟΤCU IZABELA GABRIELA

NέοιΤιΤλοι

Best RecRuiteRs c4-5

ΤΡΑΧιλΗ ΘέΑΤΑΤιΔοΥ ΑΡΧοΝΤιΑIOTCU IZABELA-GABRIELA

ΚΑΤΑλοΓοι 8-9/2015

ΥΠΑΤιΑ ΚΑΨΑλΗGeNNie sALVAtieRRAΜΑΡιΑ ΘέοΔΩΡοΠοΥλοΥΒΑΣιλιΚΗ ΣοΥΡΣοΥMAΡιΑ ΠΑΠΑΣΤέΡΓιοΥΑΝΤΡΗ ΣΤΥλιΑΝοΥMARiLou RodRiquez

12%

ΑΓΓέλιΚΗ ΤΣΑλΑΔΗΜΗΤΡιοΣ ΑλέΞιοΥ

15%

ΣοΦιΑ έΚιΝΤΖοΓλοΥ

seNioR MANAGeR

Page 15: Oriflame Magazine 4o Τεύχος 2015

15

Πετύχετε αλλαγες κλίμακαςαύτό τό καλόκαίρίκαί κερΔίςτε εΠίΠλεόΝ χρΗματα!

€200ΒΟNUS

€150ΒΟNUS

€100ΒΟNUS

€80ΒΟNUS

€50ΒΟNUS

€20ΒΟNUS

από το 18% στο 21%

από το 15% στο 18%

από το 12% στο 15%

από το 9% στο 12%

από το 6% στο 9%

από το 3% στο 6%

Θέλετε να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση στην Oriflame;Τώρα είναι η ώρα να κάνετε την αρχή! Κάθε νέα κλίμακα που κατακτάτε σας χαρίζει Extra Bonus!

• ΓιαναπληρωθείτετοextraBonusτωναλλαγώντηςκλίμακας,προϋπόθεσηείναιναέχετε100BPπροσωπικάή1BP&2προσωπικάWP1Recruit.

• Αλλαγέςκλίμακαςθεωρούνταιαυτέςπουπραγματοποιούνταιγια1ηφοράαπότηστιγμήπουγίνατεμέλος.(Maxever)

• HΚλίμακαπρέπειναείναιαληθινή,δηλαδήναέχετετουλάχιστονμιακλίμακαδιαφοράαπόταμέλητουδικτύουσας.

• Σεπερίπτωσηεπιστροφών,τοBonusδενθακαταβληθεί.

Πόσα χρήματα είχατε σκεφτεί ότι μπορείτε να κερδίσετε αυτό το καλοκαίρι; Είναι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! Με κάθε νέα αλλαγή κλίμακας που γίνεται στην προσωπική σας ομάδα, κερδίζετε και εσείς τα αντίστοιχα bonus!

• ΚάθεφοράπουμιανέακλίμακαστηνπροσωπικήσαςομάδακερδίζειτοExtraΒonus,σαςεπιβραβεύουμεμετοίδιοποσό.

• ΑπαραίτητηπροϋπόθεσηείναινατηρείτετιςπροϋποθέσειςπληρωμήςκαιναείστεSeniorManager&πάνωστονκατάλογοπουεπιτυγχάνεταιηνέακλίμακα.

Extra Bonus Ανάπτυξης για όλους!

Extra Bonus Ανάπτυξηςγια Senior Manager & up! €200ΒΟNUS

€150ΒΟNUS

€100ΒΟNUS

€80ΒΟNUS

€50ΒΟNUS

€20ΒΟNUS

Για κάθε νέο 21%

Για κάθε νέο 18%

Για κάθε νέο 15%

Για κάθε νέο 12%

Για κάθε νέο 9%

Για κάθε νέο 6%

bonuscampaign

καταλόγόί 9-13/2015

Page 16: Oriflame Magazine 4o Τεύχος 2015

DIRECTORS' SEMINAR10 & 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

PORTO CARRAS, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Προσκαλέστε συνολικά 30 Νέα Μέληστο WP1 στους Καταλόγους 10-11-12-13

και ταξιδέψτε μαζί μας στο Directors' Seminar

EΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Το ταξίδι είναι προσωπικό και δεν μεταβιβάζεται. Μόνο στην περίπτωση που έχετε ήδη δικαίωμα συμμετοχής, κερδίζετε άλλη μία συμμετοχή. Μία συμμετοχή ανά Xορηγό.