Oriflame Business & Beauty Magazine 2014

16
ORIFLAME MAGAZINE 2 TEYXOΣ, 2014 YOUR DREAMS – OUR INSPIRATION ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ FASHION BLOGGER TO ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ THE ONE

description

2ο τεύχος του Oriflame Business & Beauty Magazine 2014

Transcript of Oriflame Business & Beauty Magazine 2014

Page 1: Oriflame Business & Beauty Magazine 2014

ORIFLAME MAGAZINE 2 TEYXOΣ, 2014

YOUR DREAMS – OUR INSPIRATION™

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ FASHION BLOGGER

TO ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ THE ONE

Page 2: Oriflame Business & Beauty Magazine 2014

SaleS excellence awardS 2014 3

eUrOSOnG 2014 a Mad SHOw 4

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΕΛΛΗΝΙΔΑ BlOGGer 5

MaratHOn expO – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2014 6

wta “Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ” 7

dIrectOrS’ SeMInar & Gala dInner 2014 8-11

BIG eVentS 12

ΝΕΟΙ ΤΙΤΛΟΙ – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 13-15

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ 16

2

Αγαπητοί Συνεργάτες,Άλλη μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες! Η εταιρεία μας για δεύτερη συνεχή χρονιά ξεχώρισε δυναμικά στην απονομή των Sales excellence awards 2014 μεταξύ των μεγαλύτερων εταιρειών της ελληνικής αγοράς!Κατακτήσαμε την υψηλότερη διάκριση σε δύο εξαιρετικά απαιτητικές κατηγορίες, στις Πωλήσεις Μέσω Internet και στο Key account Management, και βραβευτήκαμε ως οι καλύτεροι ανάμεσα σε πολύ γνωστές και δυναμικές εταιρείες από όλο το φάσμα της αγοράς.Πέρα από το γεγονός ότι τα βραβεία αυτά με κάνουν ιδιαίτερα υπερήφανο για την εταιρεία μας, με κάνουν να νιώθω και τεράστια ικανοποίηση, καθώς είναι η επιβεβαίωση των προσπαθειών μας να προσφέρουμε σε εσάς, τους συνεργάτες μας, τις συνθήκες ώστε η επαφή σας με την Oriflame να είναι πάντα μια απίθανη εμπειρία.Το ότι τα Sales excellence awards επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα, σημαίνει ακριβώς ότι ξεχωρίζουν τις εταιρείες αυτές που πασχίζουν πάντα να βελτιώνουν και να αναβαθμίζουν την εμπειρία των πελατών και των συνεργατών τους.Η ομαδική δουλειά, ο ενθουσιασμός και το πάθος όλων των συναδέλφων μου αντικατοπτρίζονται στα βραβεία αυτά. Το πάθος όλων μας είναι να σας παρέχουμε καθημερινά τις κατάλληλες συνθήκες και υπηρεσίες σε συνδυασμό με την ειλικρινή και θερμή ανθρώπινη υποστήριξη μας, ώστε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα με την Oriflame.Με λίγα λόγια, σε εμάς όλα γίνονται για εσάς και γι’ αυτό πιστεύω ότι βραβευτήκαμε.Σας αφιερώνουμε λοιπόν και αυτά μας τα βραβεία, τα οποία πέρα από τη ικανοποίηση που μας χαρίζουν, αποτελούν άλλη μία σημαντική δέσμευση ώστε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε το ίδιο επίπεδο ανώτερης εμπειρίας και αυτή τη χρονιά.Θέλουμε η Oriflame να είναι 1η σε όλα τα επίπεδα!

Φιλικά,

Κωνσταντίνος ΜαρινάκηςManaging director

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

σελ. 8-11

σελ. 6σελ. 5

σελ.7

Page 3: Oriflame Business & Beauty Magazine 2014

3

Oriflame – 2 Μεγάλες Διάκριςεις ςτάSaleS excellence awardS 2014

Με 2 σημαντικά Βραβεία τιμήθηκε η Oriflame στα Sales Excellence Awards 2014. Δύο μεγάλες διακρίσεις που επιβεβαιώνουν τη συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη της Oriflame σε όλους τους τομείς, έτσι ώστε να μπορεί να υλοποιήσει τη δέσμευσή στα μέλη της, “ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ – Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΑΣ™”, με νέες υπηρεσίες, πρωτοποριακές εφαρμογές, εκπαιδευτικά προγράμματα και εργαλεία επιχειρηματικής ανάπτυξης.Τα Sales Excellence Awards 2014 πραγματοποιήθηκαν στις 27 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Intercontinental, με τη συμμετοχή εταιρειών από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους.

Η Oriflame Ελλάδας κατέκτησε τα βραβεία:

ONLINE SALES GOLD AWARD – Για 2η συνεχή χρονιά η Oriflame είναι η μόνη εταιρεία που κατέκτησε το Gold βραβείο στην ενότητα “Απόδοση Πωλήσεων και Πωλητών”, στην κατηγορία “Πωλήσεις μέσω Internet”, για την καινοτομική της Online πλατφόρμα Πωλήσεων με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, που καλύπτουν παράλληλα τις ανάγκες πολλαπλών target groups (καταναλωτές, μέλη, media), καθώς και για την ανάπτυξη που είχε το 2013 σημειώνοντας αύξηση στις Online παραγγελίες κατά 13%.

KEY ACCOUNT MANAGEMENT SILVER AWARD - στην ενότητα “Οργάνωση & Τεχνικές Πωλήσεων” στην κατηγορία “Key Account Management” το Silver βραβείο - που αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν το υψηλότερο στην κατηγορία - για την οργάνωση του τμήματος Πωλήσεων και των ειδικών κινήτρων που εφαρμόζει για την εξυπηρέτηση των πελατών της, την ανάπτυξη και εκπαίδευσής τους, μέσα από προσωπικές συναντήσεις, εκπαιδευτικές ημερίδες, λανσαρίσματα νέων προϊόντων και επιβραβεύσεις.

Τα Sales Excellence Awards είναι μία πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ), τα οποία διοργανώνονται με την εταιρεία Boussias Communications για δεύτερη χρονιά, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις καλύτερες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς στην Ελλάδα. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από διακεκριμένα στελέχη στον χώρο των πωλήσεων μεγάλων εταιρειών καθώς και από πανεπιστημιακούς καθηγητές.

Βαλεντίνη Κυριακίδου, Κατερίνα Σκουλά, Ελένη Ρουβέλλα,Κρινάνθη Ιωαννίδου.

Η Ελένη Ρουβέλλα παραλαμβάνει το KEY ACCOUNT MANAGEMENT AWARD

Η Κατερίνα Σκουλά και Κρινάνθη Ιωαννίδου παραλαμβάνουντο ONLINE SALES AWARD.

Page 4: Oriflame Business & Beauty Magazine 2014

4

Η ORIFLAME ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ EUROSONG 2014 A MAD SHOW Η Oriflame, ανέλαβε για 2η συνεχή χρονιά το μακιγιάζ των καλλιτεχνών που συμμετείχαν στον Ελληνικό Τελικό EUROSONG 2014 Α MAD SHOW, για να ανάδειξη του ελληνικού τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision στην Κοπεγχάγη. Ένα μεγάλο team από Oriflame make-up artists επιμελήθηκε την εμφάνιση των ελλήνων υποψηφίων στον διαγωνισμό, των επίσημων καλεσμένων καλλιτεχνών και χορευτών του μπαλέτου του Φωκά Ευαγγελινού, που ανέβηκαν στο Stage του Acro, την Τρίτη 11 Μαρτίου! Χρόνια πολλά στην Ελλάδα που φέτος έκλεισε τα 40 χρόνια συμμετοχής της στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού και καλή επιτυχία στους Freaky Fortune που θα μας εκπροσωπήσουν.

Page 5: Oriflame Business & Beauty Magazine 2014

5

Η ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ EINAI ΤΗΕ ΟΝΕ!

Η Στεφανία είναι γνωστή blogger και γράφει για μόδα και ομορφιά στην ιστοσελίδα Not For Sale. Αν δεν την ξέρετε, θα τη μάθετε σύντομα, γιατί είναι η εκπρόσωπος της σειράς THE ONE στο διαδίκτυο για την Ελλάδα!Με πολλούς φανατικούς fans στα social media, η Στεφανία διαθέτει μια εξαιρετική αισθητική και ένα ξεχωριστό, προσωπικό στυλ που την κάνει να ξεχωρίζει. Με την Oriflame γνωρίστηκε στο φετινό Director’s Seminar, όπου έγινε η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας για το λανσάρισμα της σειράς THE ONE. Για την παρουσία της στη σκηνή του Seminar, η ίδια μας είπε ότι παρά το άγχος, απόλαυσε την εμπειρία και μπήκε

αμέσως στο κλίμα και τη νοοτροπία των ανθρώπων. “Ήταν πραγματικά μια εμπειρία ζωής και Oriflame σε ευχαριστώ για αυτό”, μας είπε.Μέσα από το blog της η Στεφανία επικοινωνεί το THE ONE με το δικό της μοναδικό τρόπο, εκμυστηρεύεται tips μακιγιάζ και παρουσιάζει τη σειρά με φωτογραφικό υλικό και βίντεο. Για το γεγονός ότι είναι η επίσημη εκπρόσωπος της σειράς στο διαδίκτυο, η ίδια δηλώνει “Για την Ελλάδα επιλέχθηκα εγώ και το Not For Sale και νομίζω πως δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για τη δουλειά που μου ανατέθηκε. Μέσα από το blog θα μάθουμε τα πάντα για τη σειρά THE ONE”.

Page 6: Oriflame Business & Beauty Magazine 2014

6

Στα πλαίσια του 9ου Διεθνή Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε η 2η Marathon Expo, έκθεση σχετική με συμπληρώματα διατροφής, αθλητικά είδη, φυτικά καλλυντικά, είδη υγιεινής διατροφής και ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, από Παρασκευή 4 Απριλίου έως και Κυριακή 6 Απριλίου 2014.H ORIFLAME ήταν εκεί με περίπτερο διαμορφωμένο αποκλειστικά με προϊόντα WELLNESS και την προώθησή τους διαμέσου των τοπικών δικτύων.Ομάδες ομοιόμορφα ντυμένες και με εξαιρετική θετική ενέργεια, έκαναν γνωστά τα προϊόντα Wellness by Oriflame σε πλήθος κόσμου που επισκέφθηκε την έκθεση. Το κοινό είχε τη δυνατότητα να γευτεί τις μπάρες πρωτεϊνών Wellness by Oriflame, να ενημερωθεί για τα μοναδικά μας προϊόντα και την επιχειρησιακή ευκαιρία, να ζυγιστεί και να κάνει το τεστ Ευεξίας (Health Test).Η ανταπόκριση του κόσμου και τα θετικά σχόλια, μας επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά τη μοναδικότητα και την υπεροχή των προϊόντων

Wellness, δίνοντας στα δίκτυα την ενέργεια να συνεχίσουν να μιλούν καθημερινά και την έμπνευση να δημιουργήσουν τα δικά τους Wellness Groups!!!

Οι ASMs Ρασιμέ Αμέτογλου και Σοφία Παπαδοπούλου ανέλαβαν την οργάνωση των δικτύων και την στήριξή της όλης προσπάθειας με ιδιαίτερη επιτυχία.Άλλο ένα βήμα μπροστά για όλους εμάς που αγαπάμε τα Wellness, που αγαπάμε την ORIFLAME!!!

Ευεξία – Ομαδικότητα – Δημιουργία!!!Τολμήστε το!!!

Η ORIFLAME στΗν MARAthOn ExpO – ΘεσσαλονίκΗ 2014

Πέρασαν από το περίπτερό μας πάνω από 200 άτομα και δοκίμασαν προϊόντα Wellness με εξαιρετικά θετικά

σχόλια για τις μπάρες πρωτεϊνών μας!!!

Soffronow Monika, Σιδηροπούλου Χρυσούλα, Κεσογλίδου Ελένη με μέλη της ομάδας τους

Παναγιωτίδου Κατερινα, Κοκκινίδου Χρύσα με μέλη της ομάδας τους & την ASM Σοφία Παπαδοπούλου

Παναγιωτίδου Κατερίνα Αρβανιτίδης Δημήτρης με μέλη της ομάδας τους και την ASM Αμέτογλου Ρασιμέ Soffronow Monika & Παπαδοπούλου Σοφία

Page 7: Oriflame Business & Beauty Magazine 2014

7

WTA “Η ΔύναμΗ είναί ΟμΟρφία”

To WTA είναι διεθνώς η μεγαλύτερη αθλητική ένωση για γυναίκες με περισσότερες από 2.500 αθλήτριες να συμμετέχουν σε αθλητικές διοργανώσεις σε 33 χώρες!

Η Oriflame υποστηρίζει τις δυναμικές γυναίκες Η Oriflame εδώ και τρία χρόνια είναι υπερήφανη χορηγός του WTA και αυτό γιατί θέλουμε να εκπροσωπούμε δυναμικές γυναίκες. Υποστηρίζουμε το γυναικείο τένις και τις αθλήτριες του WTA γιατί είναι φιλόδοξες και ανεξάρτητες, όπως ακριβώςκαι οι Consultants της Oriflame. Μοιράζονται το ίδιο πάθος για την πραγματοποίηση των προσωπικών τους στόχων και δουλεύουν σκληρά για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Υποστηρίζοντας την WTA, υποστηρίζουμε πολλά περισσότερα από το γυναικείο τένις – υποστηρίζουμε τη δυνατότητα που έχει κάθε γυναίκα να γίνει πετυχημένη, γεμάτη αυτοπεποίθηση και ευτυχισμένη!

Η Δύναμη είναι Ομορφιά… H Oriflame, θέλoντας να εξελίξει τη συνεργασία της με το WTA, δημιουργεί τη νέα καμπάνια “Η Δύναμη είναι Ομορφιά”. Στόχος μας είναι να περάσουμε το μήνυμα της καθημερινής ανάγκης για ομορφιά και στο χώρο του επαγγελματικού τένις και νιώθουμε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό μας το εγχείρημα. Οι αθλήτριες του WTA συνεργάστηκαν αποκλειστικά με την Oriflame για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη μιας υπέροχης σειρά προϊόντων! Οι πετυχημένες αθλήτριες του WTA έχουν πολυάσχολη ζωή, ταξιδεύουν διαρκώς σε ολόκληρο τον κόσμο και προπονούνται πολύ σκληρά. Χρειάζονται, λοιπόν, προϊόντα που να μπορούν να ανταποκρίνονται και να καλύπτουν τις ανάγκες τους. Ποια, όμως, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που θα ήθελαν να έχουν τα προϊόντα που χρησιμοποιούν? Ανακαλύψαμε ότι οι αθλήτριες είχαν ανάγκη να χρησιμοποιούν προϊόντα καθημερινής περιποίησης που να τους προσφέρουν φρεσκάδα και ενυδάτωση και θα τις κάνουν να νιώθουν δυνατές, όμορφες και γεμάτες αυτοπεποίθηση. Εμπνευστήκαμε από τις ανάγκες τους, τη γνώση τους και την

εξειδίκευσή τους και δημιουργήσαμε τη νέα σειρά “Η Δύναμη είναι Ομορφιά”. H υπέροχη αυτή νέα σειρά περιλαμβάνει ενυδατική κρέμα σώματος, αναζωογονητικό κρεμοντούς και αντιιδρωτικό roll-on, προϊόντα εμπνευσμένα από τον δύσκολο και απαιτητικό τρόπο ζωής των αθλητριών του WTA. Όλα τα προϊόντα της σειράς έχουν ένα δροσερό, θηλυκό άρωμα λουλουδιών και έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν επιπλέον φρεσκάδα και ενυδάτωση.Το WTA Strong is Beautiful Anti-perspirant Deodorant έχει δημιουργηθεί με την ίδια τεχνολογία και αποτελεσματικότητα που έχει και το top σε πωλήσεις προϊόν Activelle Αnti-perspirant Deodorants. Η αποκλειστική φόρμουλα προσφέρει 24ωρη αποσμητική προστασία, ενώ παράλληλα φροντίζει την επιδερμίδα.

Η δύναμη των ονείρων Όλες οι δυναμικές γυναίκες έχουν ένα κοινό στοιχείο: Ένα όνειρο και την αποφασιστικότητα να το ακολουθήσουν. Το όνειρο είναι μεγάλη κινητήριος δύναμη. Σου δίνει ελπίδα και σε κάνει πιο δυνατή. Σε εμπνέει και σε παρακινεί να πετύχεις περισσότερα από ότι είχες ποτέ φανταστεί. Ένα όνειρο έχει τη δύναμη να σε εμπνεύσει και να δημιουργήσει νέα, ακόμα μεγαλύτερα όνειρα. Ποτέ μην φοβάσαι να πιστέψεις στα όνειρά σου.Οι αθλήτριες του WTA το κατάφεραν. Μπορείς και εσύ να κάνεις το ίδιο και να πετύχεις.

Cibulkiova Cirstea Hantuchova Makarova Vesnina

Page 8: Oriflame Business & Beauty Magazine 2014

8

DIRECTORS’ SEMINAR & GALA DINNER 2014Το σημαντικότερο ετήσιο event μας πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία φέτος στις 22-23 Φεβρουαρίου στο εντυπωσιακό ξενοδοχείο Club Hotel Casino Loutraki με θέμα “Εμπνέομαι”! Με τους 300 Top Leaders από την Ελλάδα και την Κύπρο, περάσαμε 2 αξέχαστες μέρες, με υπέροχες εμπειρίες και πολύ εκπαίδευση, διασκέδαση αλλά και επιβραβεύσεις πολύτιμων συνεργατών μας. Σκοπός του συνεδρίου ήταν αφενός η ενημέρωση για τα σχέδια της εταιρείας διεθνώς, με επίσημο προσκεκλημένο τον Senior Vice President and Head of WE, Mr. Fredrik Nilsson αλλά και η πορεία και τα πλάνα της Ελλάδας και της Κύπρου, με σκοπό την όλο και μεγαλύτερη κατάκτηση μεριδίου αγοράς και την ανάπτυξη της κερδοφορίας των δικτύων.Είχαμε τη χαρά επίσης να ακούσουμε από τον κο Σωτήρη Κυριακού, εισηγητή και συγγραφέα του βιβλίου Leadership as an Art, το τι σημαίνει ηγέτης, ποια τα χαρακτηριστικά ενός επιτυχημένου ηγέτη και για το πόσο σημαντική είναι η Θέληση για να μπορέσουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας! Όπως κάθε χρόνο, χειροκροτήσαμε με ειδικές επιβραβεύσεις τους συνεργάτες που στην περίοδο των κριτηρίων του συνεδρίου πέτυχαν αξιοσημείωτες επιδόσεις σε διάφορους τομείς και όλοι μαζί

Ε Ι Δ Ι Κ Ε Σ Ε Π Ι Β ΡΑ Β Ε Υ Σ Ε Ι Σ

Νο1 New Rates Λέα ΟικονόμουΝο1 Leaders Club PerformanceΓεωργία Λοίζου Νο1 WP Recruitmnet Rate Γωγώ Κλαδούχου

Νο1 Sarpio Leader Μαριάννα Γαϊτανάρου Νο1 Activity Xριστίνα Βασιλείου Νο1 Average Order Ελένη Γαβριήλ

Νο1 Wellness Γιώργος Τσιρώνης & Ευδοκία Πόντου

Page 9: Oriflame Business & Beauty Magazine 2014

9

DIRECTORS’ SEMINAR & GALA DINNER 2014

t e s t i m o n i a l s

απολαύσαμε μία υπέροχη φιλοξενία με το Πάθος, την Ενέργεια και την Ομαδικότητα που διακατέχει όλη την εταιρεία μας! Στην βραδιά του Gala Dinner, επιβραβεύσαμε τους 15 Top Leaders μας στην κλίμακα του Success plan, τους TOP 15 Συνεργάτες σε Ανάπτυξη. Την τιμητική τους είχαν οι συνεργάτες μας που πέτυχαν τους στόχους τους και άλλαξαν τίτλους. Επιβραβεύσαμε όλους τους νέους Directors, τους νέους μας Gold Directors κα Αργυρώ Κλαδούχου, κα Γεωργία Λοίζου και κο Γιάννη Σίνη και καταχειροκροτήσαμε τους Directors που πέτυχαν δύο αλλαγές τίτλων μέσα στη χρονιά, την κα Λέα Οικονόμου που επιβραβεύτηκε για τους τίτλους Gold & Senior Gold Director αλλά και την κα Κατερίνα Παναγιωτίδου για τους τίτλους Senior Gold & Sapphire Director.

Σωτήρης Κυριακού, Εισηγητής

Η Κατερίνα Σκουλά παρουσιάζει τους social media συνεργάτες μας, Στεφανία Μακροπούλου και Δημήτρη Καλογερόπουλο.

Νέοι Seniors Managers

Νέοι Seniors Managers

Νέοι Seniors Managers

Ελένη ΓαβριήλΓιάννης Σίνης & Λέα Οικονόμου με Αγγελική Βδουκάκη & Κατερίνα Κορίνη

Γωγώ Κλαδούχου Κατερίνα Παναγιωτίδου Τζένη Σαφρά, Παναγιώτης Μπάνος, Λορέττα Χάλαρη

Η έναρξη του συνεδρίου από την διοίκηση με ένα εμπνευσμένο σκετς.

Page 10: Oriflame Business & Beauty Magazine 2014

10

Ειδική στιγμή ήταν η απονομή του “Oriflame Beauty & Business Award” που έχουμε καθιερώσει τα τελευταία 8 χρόνια και απονέμεται στην προσωπικότητα εκείνη που συνδυάζει την προσωπική γοητεία με την επαγγελματική καταξίωση, την επιτυχία και το ήθος. Φέτος το βραβείο απονεμήθηκε στην Τζένη Μπαλατσινού, η οποία συγκινημένη μας δήλωσε: «Η κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της απεριόριστη δύναμη. Αλλά αν υπάρχει κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει, είναι η ικανότητά της να αξιοποιεί εποικοδομητικά το συναίσθημά της και να λειτουργεί περισσότερο συγκινησιακά και όχι τόσο με τη λογική. Συγχαρητήρια αξίζουν στην κάθε γυναίκα που δε το βάζει κάτω καθημερινά και αποδεικνύει έμπρακτα τι σημαίνει να είσαι γυναίκα, μήτηρ, μήτρα, matrix». Η βραδιά έκλεισε με απίστευτο κέφι και χορό στους ρυθμούς του latin με Κουβανέζικη ορχήστρα και τον καταπληκτικό χορευτή Capoeira Tsiago.

W e l l n e s s s tat i o n s

Μια μοναδική Wellness Εμπειρία έζησαν οι συμμετέχοντες στο Directors Seminar! Ειδικά διαμορφωμένοι Wellness Σταθμοί είχαν στηθεί και οι δικοί μας Oriflame Wellness Ambassadors τους περίμεναν για να τους:1. Φωτογραφήσουν πριν την έναρξη της νέας Wellness ζωής τους 2. Ζυγίσουν και μετρήσουν 3. Βοηθήσουν στη συμπλήρωση του Νέου Τεστ Ευεξίας (βρείτε το και συμπληρώστε το & εσείς Online στο http://gr.oriflame.com/wellnesstest)4. Προσφέρουν για γευστική δοκιμή τα wellness προϊόντα της εταιρείας μας Ο διαιτολόγος Δημήτρης Αθανασιάδης ήταν κοντά μας στους Wellness Σταθμούς προσφέροντας συμβουλές για καλή υγεία ευεξία και απώλεια βάρους!

Εκδότρια του πρώτου γυναικείου iPhone & iPad περιοδικού ΗΟΡΕ. Το HoPe δεν είναι απλά ένα περιοδικό μόδας, ομορφιάς, τέχνης και ανάδειξης προσωπικοτήτων. Είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας, δημιουργικότητας για μια νέα γενιά σύγχρονων, ισχυρών γυναικών. Για κάθε γυναίκα η έννοια HoPe έχει διαφορετική σημασία, εμπνέει διαφορετικά όνειρα και γεννάει διαφορετικά συναισθήματα. Είναι ένα παράθυρο σε νέες ιδέες, εκπλήξεις και ευκαιρίες.

Top 15 Ανάπτυξης

Κωνσταντίνος Μαρινάκης, Ευαγγελία Μενδρινού & Fredrik Nilsson

Page 11: Oriflame Business & Beauty Magazine 2014

11

Γεωργία Λοΐζου, Gold Director

Γωγώ Κλαδούχου, Gold Director

Λέα Οικονόμου, Gold & Senior Gold Director

Κατερίνα Παναγιωτίδου, Senior Gold & Sapphire Director

Page 12: Oriflame Business & Beauty Magazine 2014

12

BIG EVENTS!

Την Τετάρτη 2 Απριλίου, πραγματοποιήσαμε ένα μεγάλο event στο Ξυλόκαστρο με στόχο να γνωρίσει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος, τι προσφέρουμε μέσα απ την ORIFLAME.Η εκδήλωση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο συνανθρώπους μας, σε αυτές τις δύσκολες εποχές μας που διανύουμε. Yπήρξε πολύ μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμά μας, πάνω από 400 άτομα παρευρέθηκαν.Προσπαθήσαμε να αναδείξουμε όσο καλύτερα μπορούσαμε όλο το πακέτο: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ-ΕΥΕΞΙΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ. Είχαμε λοιπόν μαζί μας όλο τους υπεύθυνους της εταιρείας μας. Την κα Μαντούκου, την κα Μενδρινού, τον κο Κατρίνη και την μεγάλη τιμή να παρευρίσκονται ο κος Μαρινάκης και η κα Ρουβέλλα. Η εκδήλωση μας καλύφθηκε από τοπικό τηλεοπτικό κανάλι, αφού η πρόθεσή μας, είναι να διαφημίζουμε την εταιρεία και τη δουλειά μας ώστε να δώσουμε σε όλους το ερέθισμα να μας ακολουθήσουν και να κάνουν την αλλαγή στην ζωή τους που ονειρεύονται. Οι εντυπώσεις που αποκομίσαμε από τους καλεσμένους μας ήταν άριστες, κάτι το οποία μας έχει ενθουσιάσει πάρα πολύ και μας δίνει δύναμη να προχωρήσουμε ΔΥΝΑΤΑ! Η ερώτηση απ όλους είναι πως τα καταφέραμε να έχουμε τόσο πολύ κόσμο!!! Η απάντηση είναι ότι η ομάδα που συνεργάζεται αρμονικά, έχει τεράστια δύναμη και μπορεί να κάνει θαύματα! Η ισχύς εν τη ενώσει!Είμαστε πολύ υπερήφανοι, αφού συνεχώς γινόμαστε όλο και περισσότεροι και έχουμετη δυνατότητα να προσφέρουμε σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη!Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου για την άριστη συνεργασία και τον κόσμο που, με τόση θέρμη, ανταποκρίθηκε στο καλεσμά μας! Φυσικά, ένα τεράστιο ευχαριστώ στην εταιρείαπου σύσσωμη ήταν δίπλα μας!

Γωγώ ΚλαδούχουGold Director

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ

Page 13: Oriflame Business & Beauty Magazine 2014

13

Νικολέτα Κυριακίδου – Director

Από το φθινόπωρο του 2013 αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά στον τομέα ανάπτυξης δικτύου με την Oriflame. Έχοντας άψογη συνεργασία με τις Leaders κες Μπαντέλα Αθανασία, Παντελίδου Σοφία και Χαλκίδου Ζωγραφιά κατέκτησα τον τίτλο του Director. Στόχος είναι ο επόμενος τίτλος του Gold Director, που πολύ σύντομα θα επιτευχθεί, γιατί εκτός από εξαιρετική ομάδα, έχω την υποστήριξη του χορηγού μου κου Αρβανιτίδη Δημήτρη, που με αστείρευτη ενέργεια και υπομονή, μοιράζεται μαζί μας τις γνώσεις του και την πολυετή εμπειρία του στην Oriflame.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ C2, C3, C4 /2014

ΠΕΓΚΗ ΚΟΝΔΥΛΕΝΙΟΥ ΒΟΥΒΟΠΟΥΛΟΥΕΥΓΕΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥΦΙΛΙΩ ΠΟΘΗΤΑΚΗΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΟΡΔΑΑΝΝΑ ΔΡΟΣΟΥΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΛΑΝΤΟΥΣΙΑΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΒΑΡΔΑΚΗΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΡΑΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΝΙΚΑΙΩΑΝΝΑ ΜΥΤΑΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΒΑΛΑΒΑΝΙΔΟΥΚΑΛΛΙΡΡΟΗ ΣΓΟΥΡΑΚΗΒΑΛΙΑ ΚΛΑΔΟΥΧΟΥΟΥΡΑΝΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥΑΡΤΕΜΙΣ ΣΥΡΙΓΟΥΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΣΤΕΦΟΥANOMA LALANI MALLAWAARACHCHIΕΛΙΣΑΒΕΤ ΧΑΛΒΑΤΖΙΔΑΚΗΑΝΝΑ ΤΟΓΚΙΔΟΥΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΟΥΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ ΣΟΥΡΛΙΓΚΑΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΚΑΤΙΝΑ ΒΟΛΟΣΥΡΑΚΗΣΠΥΡΟΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣANZHELINA GEORGIEVAMARIA VASILLE

ΝΕΟΙ ΤΙΤΛΟΙ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ ΔΡΑΚΟΥΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΝΑΜΙΧΑΛΗΣ ΣΙΑΧΡΑΣΔΗΜΗΤΡΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΣΟΦΙΑ ΜΕΛΕΤΗΟΛΥΜΠΙΑ ΡΕΠΠΑ

ΟΛΓΑ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΗΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥΜΑΡΙΑ ΠΛΟΙΑΡΧΟΠΟΥΛΟΥΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΚΡΗΤΙΚΑΚΗ ΚΑΚΑΒΟΥΛΗΚΥΡΙΑΚΗ ΛΟIΖΙΔΟΥΜΕΝΗ ΤΣΑΝΤΕΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΒΑΡΔΑΚΗΣΟΦΙΑ ΤΖΑΝΗΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΟΥΣΑΡΟΥΕΙΡΗΝΗ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥΖΩΓΡΑΦΙΑ ΧΑΛΚΙΔΟΥΣΟΦΙΑ ΛΙΟΔΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗΑΚΑΘΗ ΝΟΜΙΚΟΥΒΑΣΩ ΚΑΡΑΦΥΛΛΑΚΗΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΡΙΝΗΜΑΡΙΑΝΝΑ ΓΑΙΤΑΝΑΡΟΥΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΩΑΝΝΟΥΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥΑΡΙΣΤΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥAΓΓΕΛΙΚΗ ΒΔΟΥΚΑΚΗ

ΑΡΙΣΤΕΑ ΝΑΚΑΑΓΓΕΛΙΚΗ ΟΡΦΑΝΟΥΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΠΑΝΤΕΛΑΕΛΕΝΗ ΚΑΡΠΕΤΑ

ΕΙΡΗΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗ

GOLD DIRECTORΙΩΑΝΝΗΣ ΣΙΝΗΣ

SENIOR GOLD DIRECTORΙΩΑΝΝΗΣ ΣΙΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΖΙΛΑΘΕΑ ΤΡΑΧΙΛΗΜΙΧΑΗΛ ΓΚΑΖΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

BEST RECRUITERS C15-17, 2013

ΣΥΝΟΛΟ BPΟΝΟΜΑ C1 – C4/2014ΧΑΝΔΡΗ ΝΙΚΗ (ΔΡΑΜΑ) 11252DΕMETRIΑDES THEMIS (ΛΑΡΝΑΚΑ) 7521BAJRAMI DHURATA (ΛΑΤΣΙΑ) 4966

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΩΛΗΤΕΣ - ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ BEST SELLERS

ΜΙΧΑΗΛ ΓΚΑΖΙΝΟΠΟΥΛΟΣΘΕΑ ΤΡΑΧΙΛΗΕΛΕΝH ΧΑΤΖΗΣΟΦΟΚΛΗ

BEST RECRUITERS C1, 2014

Γιάννης Σίννης – Gold & Senior Gold Director

Μέσα σε μια περίοδο απότομης οικονομικής ανακατάταξης & γενικής ανασφάλειας για το έμμεσο και άμεσο μέλλον της χώρας μας, το να βρεις συνεργάτες που πραγματικά πιστεύουν στον εαυτό τους και κατ’ επέκταση στα λόγια και εκπαίδευση του χορηγού τους, είναι ένα μικρό θαύμα! Παρ’ όλα αυτά είμαι πολύ τυχερός που πραγματικά περιτριγυρίζομαι καθημερινά από άψογους συνεργάτες, που είναι ταυτόχρονα όμορφοι άνθρωποι μέσα και έξω και πιστοί πια φίλοι! Έχοντας ένα τέτοιο core team αισθάνομαι πολύ δυνατός και σίγουρος για το μέλλον της δικής μου οικογενείας, αλλά και για το μέλλον της ίδιας της εταιρείας στην χώρα μας. Έτσι μου δίνεται η δυνατότητα σε διάφορες φάσεις της εξέλιξης των συνεργατών μου, να παρουσιάζω έναν εαυτό συγκροτημένο, ευτυχισμένο και ικανό να στηρίξει προηγούμενες και συνάμα να δημιουργήσει, καινούριες συνεργασίες. Με αλλά λόγια η επιτυχία στην ομάδα μας είναι μια αμφίδρομη σχέση ανθρώπων, που αγαπούν και εμπιστεύονται αυτό

που κάνουν! Εύχομαι όλοι οι συνεργάτες μου να έχουν την ίδια και καλύτερη εξέλιξη από εμένα και να εκπληρώσουν τα όνειρα τους!!

ΈλΈνα ΧατζησοφοκληΟνομάζομαι Έλενα Χατζησοφόκλη. Με προσέγγισε η Χορηγός μου και μου εξήγησε βήμα προς βήμα πώς μπορώ να δουλέψω. Μου εξήγησε πολύ σωστά τον τρόπο και με την βοήθειά της τα κατάφερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την Οriflame που έφτασα μέχρι εδώ και θέλω να συνεχίσω για καλύτερα αποτελέσματα... Σας ευχαριστώ.

Page 14: Oriflame Business & Beauty Magazine 2014

Βασιλική Γιαννοπούλου – Director

Μετά από 10 χρόνια στο MLM, βρήκα μια εταιρία που μπορώ να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου!Όλα ξεκίνησαν πριν περίπου 2 χρόνια όπου οι δρόμοι μας με την χορηγό μου κα Ροδοπούλου, διασταυρώθηκαν. Αν και επιφυλακτική στην αρχή, γιατί προερχόμουν από ανταγωνιστική εταιρεία και είχα ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, δέχτηκα να ενημερωθώ για την επιχειρηματική ευκαιρία της Oriflame.Το δίκαιο σύστημα ήταν αυτό που με έκανε να ξεκινήσω μιας και το μικρόβιο της δικτυώτριας το είχα. Ήθελα άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα και τα είχα. Με την σωστή καθοδήγηση του ASM κου Δήμα, σε 3 μήνες ήμουν 21%. Δεν άργησα να βρω και τη βασική μου συνεργάτιδα (κα Κακαβελάκη – S.Manager) όπου μαζί διεκδικούμε τους υψηλούς μας στόχους. Ο τρόπος δουλειάς μου βασίζεται αποκλειστικά στο Success Plan. Λειτουργώ σύμφωνα με το σύστημα της Oriflame και εκπαιδεύω τους Leaders μου να κάνουν το ίδιο. Η δουλειά μας σίγουρα δεν είναι εύκολη, απαιτεί

πειθαρχία, οργάνωση και συστηματική εργασία, αλλά για κάποιον που το θέλει πολύ, δεν υπάρχει περίπτωση να μην επιτύχει! Ευχαριστώ από καρδιάς τους ASM της εταιρείας για την πολύτιμη βοήθεια τους, την οικογένεια μου για την στήριξη που μου πρόσφερε και εύχομαι στους συνεργάτες μου γρήγορη και σταθερή ανάπτυξη!

14

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μαριάννα Γαϊτανάρου – Director

Γράφτηκα στην Οriflame μόνη μου Online πριν από 2 χρόνια περίπου, με σκοπό την πώληση σε καιρούς ανεργίας. Στην αρχή δεν έκανα τίποτα, ώσπου επικοινώνησε μαζί μου η κα Κλαδούχου η χορηγός μου και μου εξήγησε την επιχειρηματική ευκαιρία, καλώντας με στην συνάντηση τους στην Κόρινθο. Ήμουν ξένη στην περιοχή χωρίς γνωστούς, έμενα εκτός πόλης, πήγαινα όμως σε κάθε συνάντηση επικοινωνώντας την ευκαιρία ΠΑΝΤΟΥ!!! Στον 1ο κατάλογο βγήκα 6% και συνέχισα με ενθουσιασμό πιστεύοντας πως αφού ΘΕΛΩ άρα ΜΠΟΡΩ ! Όταν ο γιος μου μελέτησε το Success plan ζήτησε να γραφτεί και εκείνος, εκείνη ήταν η στιγμή μου. Ξεκινήσαμε δυνατά μαζί και σε 3 καταλόγους ήμουν εγώ στο 21% και εκείνος στο 18% Η άνοδος δεν έρχεται τυχαία. Η συνεχής παρακολούθηση των συναντήσεων καθώς η επιμονή μου και η πίστη μου , ότι Μ Π Ο Ρ Ω έφερε το αποτέλεσμα!!! Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία από το Customer Service μέχρι τη διοίκηση, για την βοήθεια που μου

προσέφερε σε όλη μου την πορεία μου προς την κορυφή ... !!! Την κα Αλεξοπούλου που πίστεψε ότι μπορώ, την κα Μαντούκου, τον κ Δήμα, την κα Ρουβέλλα και την κα Μενδρινού!!! Την χορηγό μου και υποστηρικτή της μεγάλης ιδέας κα Κλαδούχου για την στήριξη και την πίστη της για εμένα! Την κα Λίγγα που με τις γνώσεις της με απογείωσε και ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στην ομάδα μου μιας και χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα, την κα Κων/νίδη, κα Καραμπιτσάκου, κα Κονδυλένιου, δικτυώτριες με πείσμα και όρεξη για επιτυχίες και μόνο !!! Καθώς και όλα τα άτομα που ανήκουν στην ομάδα μου. Τέλος θα καταθέσω το δικό μου μυστικό επιτυχίας, τι πιο απλό << κάνε ότι κάνω>> ...εγγραφές, συναντήσεις, καθοδήγηση, στήριξη και αγάπη προς όλα τα άτομα της ομάδας πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ...γιατί η Oriflame είναι ανθρωποκεντρική εταιρεία... πάνω από όλα ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

Βάσω Καραφυλλάκη – Director

-Θα έρθεις στην Καλλιθέα να σε βραβεύσουμε; -Γιατί τι έκανα;- Έπιασες κλίμακα 9% συγχαρητήρια!!!! Η επιμονή της Έλενας Ντελλή να πάω στις επιβραβεύσεις της ORIFLAME στα τότε γραφεία της εταιρείας στην Καλλιθέα, μου άλλαξε τη ζωή… Εκεί έγινε και το πρώτο “κλικ”. Εντυπωσιάστηκα από τον κόσμο που είδα…Άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, χαρούμενοι, πράγμα σπάνιο για την εποχή μας. Μα γιατί είναι τόσο χαρούμενοι; Η απάντηση ήρθε μόνη της όταν τους άκουσα να διηγούνται τις προσωπικές τους ORIFLAME ιστορίες επιτυχίας!!!! Σκέφτηκα, αν αυτοί μπορούν γιατί όχι κι εγώ!!!! Έτσι απλά, πριν δύο χρόνια, άρχισε το ταξίδι… και τώρα με βεβαιότητα μπορώ να σας πω, κάντε όνειρα, βάλτε στόχους, όλα είναι δυνατά, αρκεί να έχετε πάθος και αγάπη γι’

αυτό που κάνετε!!!! Ευχαριστώ όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου όλο αυτόν τον καιρό: την κα Φρόσω Ντελλή, μαμά όλου του δικτύου μας, παντού και πάντα δίπλα μας, τη Νικολέττα Ντελλή, άμεση βοήθεια ειδικά σε θέματα νέας τεχνολογίας, όλους τους ανθρώπους της εταιρείας, που πάντα μας στηρίζουν με χίλιους δυο τρόπους, την ομάδα μου, εύχομαι σε όλους τους να πάνε ψηλά και να πραγματοποιήσουν όλους τους στόχους τους, το Γιάννη Δήμα, πρώτο ASM που συνεργάστηκα, η εμπιστοσύνη που μου έδειξε από την πρώτη στιγμή ήταν για μένα καταλυτικός παράγοντας, το Θοδωρή Δημητρακόπουλο τωρινό ASM μου, πίστεψε σε εμένα και με τη βοήθειά του φτάσαμε εδώ και πάμε γι’ άλλα, την οικογένειά μου και όλους τους φίλους και συγγενείς που από την πρώτη στιγμή στήριξαν και στηρίζουν την προσπάθειά μου, την Έλενα Ντελλή, που ακούραστα δίπλα μου με καθοδηγεί και μοιράζεται μαζί μου την εμπειρία της, θα την ευχαριστώ αιωνίως για όλα και πάνω απ’ όλα που με έμαθε τι είναι η ORIFLAME!!!!!!!Η ORIFLAME είναι δώρο. Μια εταιρεία –εμπειρία-ευκαιρία για όλους!!!

Σίδερη Μαρία – Director

Όλα ξεκίνησαν σε ένα ταξίδι στην Ιταλία όταν στην επιστροφή μου στο καράβι, η χορηγός μου Αντιγόνη Αναγνωστάκη μου συστήθηκε, μου έδωσε ένα κατάλογο της Οriflame και μου μίλησε με πάθος και ενθουσιασμό για τη δουλειά της! Η συνέχεια.... πήγα στο κατάστημα της Καλλιθέας και ενθουσιάστηκα με τα προϊόντα! Ήθελα να τα αγοράσω όλα!!!! Στον 1ο μου κατάλογο 3 % και αμέσως έβαλα στόχο το 21% και το πέτυχα! Μαζί με την Αντιγόνη ΜΟΥ και την υπέροχη ομάδα ΜΟΥ με οργανωμένη και στοχευμένη δουλειά κάθε κατάλογο άλλαζα κλίμακα και σε 6 καταλόγους έγινα 21 %..... Όλα γίνονται αν το θέλεις πολύ ! Είναι τόσο υπέροχα τα συναισθήματα που νιώθεις όταν το καταφέρνεις !!! ORIFLAME... Σε αγαπώ και σε ευχαριστώ. Δεν σε αλλάζω με τίποτα!!!!

Page 15: Oriflame Business & Beauty Magazine 2014

15

Αρίστη Λαμπροπούλου – Director

Την ORIFLAME μπορώ να πω ότι τη γνωρίζω χρόνια, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορώ να βγάλω χρήματα και να γίνει κύρια απασχόληση μου, ξεκινώντας μία υπέροχη διαδρομή τον Μάϊο του 2011 με τη χορηγό μου Ζωή Τσιάλτα, η οποία με ενημέρωσε για την επιχειρησιακή ευκαιρία που μας προσφέρει και από την αρχή το είδα σοβαρά ! Έκανα λοιπόν απλά οτιδήποτε θα έκανε κάποιος που θα είχε ανοίξει μία δική του επιχείρηση και θα προσπαθούσε να την αναπτύξει ! Το είπα σε όλους τους φίλους μου τους γνωστούς μου, τους συγγενείς μου, όσοι με πίστεψαν με ακολούθησαν και προχωράμε μαζί. Διέδωσα πως πρόκειται για μία εξαιρετική πολυεθνική εταιρία με καταπληκτικά φυσικά καλλυντικά, σε απίστευτες τιμές !! Σε 4 μήνες έγινα Manager και σε 6 μήνες Senior Manager και τώρα πήρα τον τίτλο του Director και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Φυσικά το παν στην δουλεία μας είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση. Η ORIFLAME μου έχει δώσει πάρα πολύ μεγάλη οικονομική ανεξαρτησία, άπειρα δώρα, συνεχώς ταξίδια στο εσωτερικό και το εξωτερικό

πάρα πολλούς φίλους, κοινωνική δικτύωση καταπληκτική διάθεση. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα μου, την Senior Manager Δέσποινα Κωτσίδου, την 18% Παναγιώτα Σεμερτζίδου, την 15% Σοφία Τόλη και ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στην SF Director Κατερίνα Παναγιωτίδου που με την δική της στήριξη και προσπάθεια ήρθαν τα αποτελέσματα πιο γρήγορα. Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω τις ΑSM Ρασιμέ Αμέτογλου και Σοφία Παπαδοπούλου οι οποίες ήταν πάντα στη διάθεση μας και μας βοηθούσαν σε ότι ζητούσαμε!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ORIFLAME!!!!

Βδουκάκη Αγγελική – Director

Πριν από 9 μήνες που ξεκίνησα στην Oriflame, ο τίτλος του Director μου φαινόταν άπιαστο όνειρο.Τώρα πια τους θέλω όλους!!! Νιώθω ότι αυτό είναι μόνο η αρχή για τους επόμενους... Σίγουρα τίποτα δεν έρχεται από μόνο του, χρειάζεται υπομονή, επιμονή, πίστη και όραμα. Όλα όσα αξίζουν στη ζωή μας χρειάζονται θυσίες, το αποτέλεσμα όμως σε ανταμείβει. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μου Γιάννη και Λέα αλλά και σε όλη την ομάδα μας, όπως και στην υπέροχη Άννη μας, που είναι πάντα δίπλα μας, αλλά και σε όλο το Customer Service που απαντάει σε όλες μας τις ερωτήσεις και λύνει τα προβλήματα μας (παιδιά είστε ΗΡΩΕΣ!!!). Νιώθω πολύ όμορφα γιατί μέσα από την οικογένεια της ORIFLAME έχω πάρει και έχω δώσει αγάπη, αναγνωρίζονται οι προσπάθειες μου και είμαι οικονομικά ανεξάρτητη πλέον!

Χριστίνα Ιωάννου – Director

Πριν από ένα χρόνο ξεκίνησα στην ORIFLAME. Ήταν μια αρκετά δύσκολη περίοδος της ζωής μου τότε και πραγματικά μέσα στην εταιρεία υπήρχαν άνθρωποι που με στήριξαν και με βοήθησαν να ξαναβρώ δύναμη, να βάζω στόχους και να τους πραγματοποιώ. Ευχαριστώ την Δώρα Φωτοπούλου που είναι δίπλα μου και συνεχίζω τη πορεία μου μαζί της φεύγοντας μαζί από τη πόλη μας Πάτρα και συνεχίζουμε στην Αθήνα. Είμαι πολύ περήφανη που ανήκω στην οικογένεια της ORIFLAME, στο κόσμο της ομορφιάς και της διασκέδασης, και πολύ χαρούμενη που κατέκτησα το τίτλο του Director μέσα από πολλές δυσκολίες. Δεν το βάζω κάτω, συνεχίζω να κυνηγάω τους στόχους που έχω και είμαι σίγουρη πως η πορεία μου τόσο της ομάδας μου, όσο και η δική μου θα είναι ανοδική!

Ακάθη Νομικού – Director

Ακλόνητη πεποίθησή μου πάντα είναι, ότι ζούμε την ζωή που μας αξίζει.Θυμώνω όταν κάποιος επεμβαίνει σ ΄αυτό και ο θυμός με ξύπνησε από το λήθαργο που μας επέβαλαν να ζούμε. Έσκυψα μέσα μου έλεγξα τα συναισθήματα μου και τις επιθυμίες μου και έβαλα τους στόχους μου. Όταν γνώρισα την ORIFLAME σχεδίασα την μελλοντική μου πορεία. Έλεγξα το μέγεθος της άγνοιας μου και την κάλυψα με το να γνωρίσω τα προϊόντα και να πεισθώ ότι έχω στα χέρια μου γερά όπλα. Και έτσι ένα συναρπαστικό ταξίδι, γεμάτο εμπειρίες, ξεκίνησε πριν ένα χρόνο. Το OΛΟΙ ΜΑΖI ΜΠΟΡΟYΜΕ δεν αποτελεί για μένα φτηνό πολιτικό σύνθημα, αλλά η κινητήριος δύναμη όλης της ομάδας μου. Ευχαριστώ θερμά όλους τους συνεργάτες μου, όσους με στήριξαν και όσους πίστεψαν σε μένα !! Είμαι στην πώληση 25 χρόνια και για πρώτη φορά ζω κάτι πρωτόγνωρο... Η ORIFLAME με δίδαξε με ηθική και αξιοπρέπεια να πουλάω Ο Ρ Α Μ Α. Το να ζει κανείς την ζωή που του αξίζει!!!!! Το να μπορεί ξανά να ονειρεύεται!!!!

Κατερίνα Κορίνη – Director

Keep calm and LOVE Oriflame...Για μένα η Oriflame είναι ο τρόπος για να πραγματοποιήσω όλα μου τα όνειρα και όχι μόνο τα δικά μου. Μπορώ να βοηθήσω και τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου να πραγματοποιήσουν τα δικά τους όνειρα και αυτό είναι που με έκανε να αγαπήσω την Oriflame. Στο πρώτο μου Manager Seminar που πήγα πέρυσι, έβαλα και τον πρώτο μου στόχο, επειδή πίστεψα στους ανθρώπους που τα έχουν καταφέρει και ήθελα να το κάνω και εγώ. Με πολύ προσπάθεια και επιμονή καταφέραμε μαζί με την ομάδα μου πάντα και κάναμε τα πρώτα μας βήματα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο πιο πολύ κόσμο μπορώ και μαζί να ανέβουμε στην Oriflame. Όπως βοήθησαν και εμένα οι χορηγοί μου Ιωάννης Σίνης και Λέα Οικονόμου. Αν δεν ήταν αυτοί δεν θα είχα φτάσει σήμερα σε αυτό το αποτέλεσμα. Σας ευχαριστώ Γιάννη, Λέα και...ORIFLAME!

Page 16: Oriflame Business & Beauty Magazine 2014

KATAΛΟΓΟΣ 7Με κάθε 3 νέους φίλους σας στο Welcome Program 1 παίρνετε ΔΩΡΟτην υπέροχη γυναικεία τσάντατης Συλλογής THE ONE

ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΤΕ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ THE ONE! KATAΛΟΓΟΣ 6

Με κάθε 3 νέους φίλους σας στο Welcome Program 1 παίρνετε ΔΩΡΟτα κομψά γυαλιά ηλίου της Συλλογής THE ONE

Λεπτομέρειες:• Η τσάντα κλείνει με φερμουάρ• Διαθέτει ευρύχωρο εσωτερικό με 3 εσωτερικές θήκες

εκ των οποίων η μία κλείνει με φερμουάρ• Εξωτερική μεγάλη θήκη που κλείνει με φερμουάρ

από το οποίο κρέμονται κομψά παντατίφ• Διαστάσεις: 46 x 14 x36 εκ.

Λεπτομέρειες:• Με λεπτομέρειες από γυάλινες πέτρες

που κάνουν τα γυαλιά να ξεχωρίζουν• 100% UV προστασία• Σε όμορφη θήκη από δερματίνη

Διαστάσεις: σκελετός 14 x 5.5 εκ., βραχίονες 13 εκ. θήκη 15 x 5 x 5.5 εκ.