Nissan News Μάρτιος 2014

13
Απρίλιος_2013 Μάρτιος_2014

description

Nissan News Μάρτιος 2014

Transcript of Nissan News Μάρτιος 2014

ΚΟΡΥΦΑΙΟ TO ΝΕΟ NISSAN QASHQAI ΜΕ 5 ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ .

- Επιτυχία 5 αστέρων στο EuroNCAP για το νέο, καινοτόμο και συναρπαστικό crossover της Nissan -

Το νέο Nissan QASHQAI, έχοντας ήδη ξεκινήσει τις πωλήσεις του με δυναμικό ρυθμό και στην Ελλάδα, κατάφερε, χάρη στα νέα και εξαιρετικά καινοτόμα χαρακτηριστικά ασφαλείας που διαθέτει, να αποσπάσει με περισσή άνεση την κορυφαία βαθμολογία των 5 αστέρων, στις ολοένα και πιο αυστηρές εξετάσεις του ανεξάρτητου οργανισμού ασφαλείας, EuroNCAP.

Κατά τη διάρκεια των μετωπικών δοκιμών πρόσκρουσης, η καμπίνα των επιβατών του νέου QASHQAI παρέμεινε στιβαρή, όπου η συμπεριφορά των ανδρείκελων εντός του οχήματος, έδειξε καλή προστασία για τα γόνατα και τα μηριαία οστά του οδηγού και του συνοδηγού. Επι-πλέον, το ανδρείκελο του οδηγού, πέτυχε τη μέγιστη βαθμολογία, απολαμβάνοντας καλή προστασία σε όλες τις περιοχές του σώματος. Με το μέγιστο σκορ, βαθμολογήθηκαν και όλα τα μέρη του σώματος κατά την πλευρική πρόσκρουση, δείχνοντας ότι o επιβάτης του νέου QASHQAI, είναι καλά προστατευμένος.

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για να προσφέρει τα καλύτερα δυνατά επίπεδα προστασίας και για τα παιδιά, το νέο QASHQAI θριάμβευσε επίσης και στις δοκιμές των παιδιών, ως επιβατών. Με βάση τις μετρήσεις από τα ανδρείκελα των παιδιών που χρησιμοποιούνται στις προσκρούσεις, το QASHQAI πέτυχε τη μέγιστη βαθμολογία, όσον αφορά την προστασία βρέφους 18 μηνών.

Η επιτυχία του QASHQAI στις δοκιμές ολοκληρώθηκε με τη σχετική δοκιμή στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα του, όπου και πέτυχε τη μέγιστη βαθμολογία για την προστασία που παρέχεται στα πόδια των πεζών. Κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες...

Μάρτιος_2014

Κλικ στην εικόνα

Επίσημη παρουσίαση, σε ειδική εκδήλωση, για το νέο Nissan QASHQAI. Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, παρουσία δημοσιογράφων του ειδικού Τύπου, πραγματοποιή-θηκε σε μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Βουλιαγμένης, η επίσημη παρουσίαση του νέου Nissan QASHQAI.

Σχεδιασμένο από την αρχή, το νέο Nissan QASHQAI, ξεπερνά τα εσκαμμένα στους τομείς της σχεδίασης και της τεχνολογίας, υιοθετώντας πρωτοποριακή αντίληψη, σε κάθε του πτυχή. Με προηγμένη αεροδυναμική εμφάνιση, εσωτερική σχεδίαση, συστήματα πληροφόρησης και πολυμέσων πέρα από κάθε προσδοκία, το νέο QASHQAI αντικατοπτρίζει την αφρόκρεμα της δημιουργικότητας για τη Nissan.

Σύμφωνα με τα στελέχη της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, το νέο Nissan QASHQAI, είναι σίγουρο πως θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για τις πωλήσεις της εταιρείας, ακολουθώντας αντίστοιχη πορεία με αυτή του προκατόχου του, με τον θρυλικό “άθλο” των 20.000 πωλήσεων στην Ελλάδα από το 2007. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στους κορυ-φαίους κινητήρες, με τον 1,2 λίτρων της βενζίνης να κλέβει την παράσταση, ως ολόφρεσκος και πρωτοποριακός για την κατηγορία του αυτοκινήτου. Παράλληλα, οι κινητήρες Diesel των 1,5 και 1,6 λίτρων, προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις με ασύγκριτη οικονομία στην κατανά-λωση καυσίμου : χαρακτηριστικά, ο νέας γενιάς 1,5 dCi, έρχεται με εκπομπές CO2 μόλις 99g/km και κατ’ επέκταση μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, αλλά και με αύξηση της ροπής του κατά 20Nm. Σε ότι αφορά την κατανάλωση καυσίμου, ο 1.5 dCi θέτει νέα δεδομένα στην κα-τηγορία των crossover, με μικτό κύκλο μόλις 3,8 l/100km, προσδίδοντας του μια μέγιστη αυτονομία 1528 χιλιομέτρων !

Κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες...

Μάρτιος_2014

Κλικ στην εικόνα για περισσότερες

φωτογραφίες

Nissan GT-R Nismo : Καθοδόν για το Ευρωπαϊκό του ντεμπούτο! Μετά από ατελείωτες δοκιμές, ρυθμίσεις και επεμβάσεις επί Ευρωπαϊκού εδάφους, το Nissan GT-R Nismo, τελειοποιήθηκε και αναμένεται να κάνει το Ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, στις 4 Μαρτίου.

Με DNA βγαλμένο μέσα από τα σπλάχνα της θρυλικής, παγκόσμιας αγωνιστικής ομάδας της Nismo, το απόλυτο αυτό GT-R, είναι ένα μοντέλο με αγωνιστικό χαρακτήρα, συνδυάζοντας τις εργοστασιακές επιδόσεις ενός supercar με μια επαναστατικά βελτιωμένη αεροδυναμική και τον εξαιρετικά ακριβή χειρισμό του.

Το Nissan GT - R Nismo, διαθέτει αποκλειστική σχεδίαση που συνάδει με τη μακροχρόνια α-γωνιστική φιλοσοφία του θρυλικού αγωνιστικού οίκου της εταιρείας. Έχει αναρίθμητες τεχνολο-γίες, εμπνευσμένες από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με γνώμονα τη βελτίωση της απόδοσής του μέσω της εξαιρετικής αεροδυναμικής, της ανάρτησης, των συστημάτων μετάδοσης αλλά και κίνησης, δημιουργώντας ένα απόλυτα ισορροπημένο μηχάνημα οδήγησης που είναι έτοιμο να βγει τόσο στο δρόμο, όσο και στην πίστα!

Το Nissan GT-R Nismo είναι ήδη διαθέσιμο στην Ιαπωνία, ενώ οι πωλήσεις του στην Γηραιά Ήπειρο αναμένεται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η ναυαρχίδα των GT-R, εκτός της αυθεντικής Ιαπωνικής αγωνιστικής κληρονομιά της Nismo, έχει ρίζες και στην Ευρώπη, αφού έχει αναπτυχθεί και δοκιμαστεί στη διάσημη Γερμανική πίστα Nurburgring Nordschleife , που θεωρείται ως μία από τις πιο δύσκολες στον κόσμο. Για την ιστορία, το Nissan GT-R Nismo, κατέχει το ρεκόρ χρόνου για αυτοκίνητο παραγωγής στην παραπάνω πίστα, με 7 λεπτά και 08.679 δευτερόλεπτα. Κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες...

Μάρτιος_2014

Κλικ στην εικόνα για περισσότερες

φωτογραφίες

Δυναμικό παρόν από τη Nissan, σε κορυφαίες διορ-γανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού για το 2014. Με ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, η Nissan αναμένεται να δώσει τον καλύτερό της εαυτό και στους αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους. Στο διεθνούς φήμης 24ώρο αγώνα Le Mans (Garage 56), η Nissan θα λάβει μέρος με το ταχύτερο ηλεκτροκίνητο αγωνιστικό αυτοκίνητο στον κόσμο, το ZEOD RC. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, θα είναι το πρώτο που θα αγωνιστεί για έναν ολόκληρο γύρο στην πίστα του Le Mans, αποκλειστικά κινούμενο με ηλεκτρική ενέργεια. Στη συνέχεια του αγώνα, προβλέπεται να αναλάβει δράση και ο θερμικός, 3κύλινδρος turbo κινητήρας βενζίνης των 1.5 λίτρων, με απόδοση 400 ίππων, 38,7 kgm ροπής και βάρους μόλις 40 κιλών! Στην κατηγορία GT500 της διοργάνωσης του SUPER GT, η Nissan θα συμμετάσχει με το Nissan GT-R NISMO GT500, όπου το αυτοκίνητο θα προσαρμοστεί στους νέους ειδικούς κα-νονισμούς που εναρμονίζονται πλέον με αυτούς της κατηγορίας DTM. Εκτός των ειδικών προ-διαγραφών που αφορούν τα συστήματα πέδησης, ψύξης και κλιματισμού του αυτοκινήτου, το Nissan GT-R NISMO GT500, θα εφοδιαστεί και με έναν νέο κινητήρα, μικρότερου κυβισμού , καθώς οι κανονισμοί οριοθετούν τις προδιαγραφές των αγωνιζομένων αυτοκινήτων σε 2λίτρα μοτέρ, 4 κυλίνδρων με turbo. Επιπλέον, η μέγιστη απόδοσή τους ορίζεται στα 100kg/h, γεγο-νός που σημαίνει ότι το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στη βέλτιστη διαχείριση του καυσίμου. Η Nissan, εργάζεται πυρετωδώς στον τομέα αυτό, αναπτύσσοντας τον κινητήρα “NR20A” που αναμένεται να έχει θεαματικά αποτελέσματα. Κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες...

Μάρτιος_2014

Κλικ στην εικόνα

H Νissan στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, με νέα μοντέλα, καινοτόμες τεχνολογίες και εκπληκτι-κές επιδόσεις. Με μια δυναμική παρουσία, η Νissan θα αποκαλύψει - μεταξύ άλλων - από τις 6 έως και τις 16 Μαρτίου στη Γενεύη, τα νέα QASHQAI και X-TRAIL, το αμιγώς ηλεκτροκίνητο ελαφρύ φορτηγό e-NV200, το επαναστατικό πρωτότυπο BladeGlider αλλά και το μεγαλειώδες GT-R της έκδοσης Nismo !

Νέο QASHQAI

Το νέο QASHQAI, δικαίως θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του 84ου Σαλονιού Αυτοκινήτου της Γενεύης, καθώς με το ολόφρεσκο αυτό μοντέλο, η Nissan γιορτάζει ένα α-πό τα πιο επιτυχημένα λανσαρίσματα στην ιστορία της. Εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στη σχεδίαση των crossover, το μοντέλο δεύτερης γενιάς έχει προσελκύσει ένα άνευ προηγου-μένου ενδιαφέρον, τόσο από αυτοκινητιστές, όσο και από το σύνολο του ειδικού Τύπου, σε παγκόσμιο επίπεδο. Με την παραγωγή του νέου μοντέλου να είναι πλέον σε πλήρη εξέλιξη, το νέο QASHQAI, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την ηγετική του θέση στην κατηγορία των crossover, έχοντας στην φαρέτρα του, αφενός πολυάριθμες τεχνολογίες που είναι πρωτοπορι-ακές για την κατηγορία, αφετέρου μια πλειάδα καινοτόμων και πρακτικών λειτουργιών που προσφέρουν μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης. Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται το Nis-san Safety Shield που αποτελεί ένα από τα πιο ολοκληρωμένα πακέτα προστασίας του αυτο-κινήτου και των επιβατών στην αγορά, αλλά και το τελευταίας γενιάς σύστημα NissanConnect που συνεργάζεται πλήρως με τα smartphones και τις εφαρμογές που τα συνοδεύουν.

Νέο X-TRAIL

Αποτελώντας το ιδανικό συμπλήρωμα στη γκάμα των crossover της Nissan , το νέο X - TRAIL συνδυάζει τις προηγμένες δυνατότητες 4x4 με μια σειρά από σχεδιαστικές και μηχανο-λογικές καινοτομίες που έχουν γίνει σήμα κατατεθέν της Nissan για την κατηγορία.

Κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες...

Μάρτιος_2014

Κλικ στην εικόνα

Web surfing…

Απολαύστε videos κάνοντας κλικ στις εικόνες

Νέο Nissan QASHQAI TV spot 12 sec

GT Academy 2014 Teaser

Mάρτιος_2014

80 Χρόνια Nissan

2014 NISSAN GT R NISMO GT500 Test at Fuji Speedway

Εκδήλωση κοπής πίτας του QASHQAI CLUB, παρέα με το νέο Nissan QASHQAI ! Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Nissan—Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, το QASHQAI CLUB έκοψε την πατροπαράδοτη πρωτοχρονιάτικη πίτα του, με δώρο 1 CLARION VZ402 Multimedia station , καθώς και 2 CLARION CZ702 R/CD MP3 με USB , για τους τυχερούς του φλουριού.

Με την ευκαιρία αυτής εκδήλωσης, τα μέλη του QASHQAI CLUB, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το άρτι αφιχθέν νέο Nissan QASHQAI, καθώς και άλλα μοντέλα της αγα-πημένης τους μάρκας.

Η Nissan—Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη του QASHQAI CLUB για την παρουσία τους και θα είναι συνεχώς αρωγός, σε εκδηλώσεις που προάγουν τις δραστηριότητές του.

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση, όπως προβλήθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή AUTO-MANIA, στο CHANNEL 9 (με κλικ στην εικόνα που ακολουθεί).

Μάρτιος_2014

Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου φορτηγού Nissan ATLEON (ΝΤ500) στην Ισπανία.

Με το λανσάρισμα του ολοκαίνουργιου, σύγχρονου φορτηγού ATLEON (NT500), η Nissan επισφραγίζει την πρόθεσή της να καταστεί κυρίαρχος παίκτης στην αγορά των μεσαίων φορ-τηγών στην Ευρώπη. Το νέο Nissan ATLEON (NT500), εκτός του ότι υπόσχεται υψηλά επίπεδα άνεσης για τον επαγγελματία οδηγό του, διασφαλίζει αφενός εξαιρετική οικονομία καυσίμου, αφετέρου μειωμένο κόστος συντήρησης καθώς τα διαστήματα service έχουν αυ-ξηθεί σημαντικά. Το νέο Nissan ATLEON (NT500), προσφέρεται με μια μεγάλη ποικιλία από μεταξόνια με μικτό βάρος οχήματος ( GVW ) που ξεκινά από 5,6 και φθάνει έως τους 7,5 τόνους. Θα είναι διαθέσιμο με δύο διαφορετικούς κινητήρες, δύο διαφορετικά κιβώτια ταχυτήτων, καθώς και τρία επίπεδα εξοπλισμού.

Το νέου Nissan ATLEON (NT500) παρέχει μοναδική, κορυφαία για την κατηγορία, ορατό-τητα στον οδηγό του, καθώς η επιβλητική θέση οδήγησης έχει διαμορφωθεί με την τοποθέ-τηση της καμπίνας πάνω από τον κινητήρα, η οποία σε συνδυασμό με την ευρεία γωνία ορα-τότητας, επιτρέπει στον οδηγό να πραγματοποιεί ασφαλείς και ακριβείς ελιγμούς, ακόμα και σε αρκετά μικρούς χώρους. Επιπλέον, το νέο Nissan ATLEON (NT500), διαθέτει ένα προηγμένο και λειτουργικό εσωτερικό, με πολλούς, χρήσιμους και εύκολα προσβάσιμους χώρους αποθήκευσης μικροαντικειμένων, αποτελώντας την πιο ευρύχωρη καμπίνα στην κατηγορία του. Ανάμεσα στις καινοτομίες που εξοπλίζουν το νέο Nissan ATLEON (NT500), περιλαμβάνονται η οθόνη πολλαπλών λειτουργιών (std.), το προηγμένο σύστημα πλοήγησης NissanConnect (option) καθώς και το cruise control (option).

Κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες...

Μάρτιος_2014

Κλικ στην εικόνα

Nissan After Sales: ΔΩΡΕΑΝ χειμερινός έλεγχος & πρόγραμμα προσφορών με πολλές εκπτώσεις και δώρα, μέχρι και το τέλος του Μαρτίου! Η Nissan, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καιρών, συνεχίζει την άκρως δελεαστική καμπάνια ΔΩΡΕΑΝ χειμερινού ελέγχου και προσφορών, δίνοντας τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους κατόχους Nissan, να φροντίσουν το δικό τους αυτοκίνητο, όπως πραγματι-κά του αξίζει. Συγκεκριμένα, η Nissan μέχρι και τις 31 Μαρτίου, σας παρέχει :

15% έκπτωση σε όλα τα Γνήσια Αναλώσιμα Ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα, 15% έκπτωση σε όλα τα Γνήσια Αξεσουάρ

και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο σε :

Δίσκους – Τακάκια Φρένων, Στάθμη Υγρών Φρένων, Αντιψυκτικού και Υγρών Συστήματος Διεύθυνσης, Χειρόφρενο, Λάδια, Λεπίδες Υαλοκαθαριστήρων, Ελαστικά, Φώτα – Λαμπτήρες.

Περισσότερες λεπτομέρειες...

Μάρτιος_2014

Κλικ στην εικόνα

Τη σειρά ADVAN των ελαστικών της YOKOHAMA, επέλεξε και η Porsche για το μοντέλο PANAMERA. Μετά από μια σειρά κορυφαίων διακρίσεων για το ελαστικό ADVAN Sport V105, έρχεται ως πρόσφατο επιστέγασμα των επιτυχιών αυτών, η συμφωνία και με το εργοστάσιο της Por-sche, για τον σχετικό εφοδιασμό της γραμμής παραγωγής του μοντέλου PANAMERA, με το ελαστικό ADVAN Sport V105 N-0.

Συγκεκριμένα, η Porsche AG, επέλεξε από τη σειρά ΑDVAN της YOKOHAMA, το Sport V105 N-0, ως το στάνταρ ελαστικό για το μοντέλο PANAMERA, το premium sedan της μάρκας και ένα εκ των καλύτερων πολυτελών αυτοκινήτων, υψηλών επιδόσεων. Το συ-γκεκριμένο μοντέλο θα εξοπλίζεται εργοστασιακά με τα παραπάνω ελαστικά, που θα είναι διαστάσεων 255/40ZR20 (101Y) εμπρός και 295/35ZR20 (105Y) πίσω.

To ADVAN Sport V105 N-0, αναπτύχθηκε από κοινού με την Porsche, για premium αυτοκί-νητα υψηλών επιδόσεων, ενώ το σήμα N-0 πάνω στο ελαστικό, υποδηλώνει την έγκριση του κορυφαίου κατασκευαστή αυτοκινήτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά ελαστικών ADVAN Sport V105, που λανσαρίστηκε αρκετά πρόσφατα στην αγορά, έλαβε μια κορυφαία κατάταξη στις σχετικές δοκιμές του περιοδικού Evo, σαρώνοντας τη βαθμολογία στις κατηγορίες “Wet handling” (χειρισμός σε βρεγμένο οδόστρωμα).

Το ADVAN Sport V105 είναι ο διάδοχος του V103 και αποτελεί την αιχμή του δόρατος στα ελαστικά υψηλών επιδόσεων της YOKOHAMA. Ήδη, έχει τοποθετηθεί ως εργοστασιακό ελαστικό σε αυτοκίνητα κύρους και υψηλών επιδόσεων, όπως τα τελευταίας γενιάς Audi RS6 και RS7, καθώς και στα Mercedes - Benz CLS αλλά και στη νέα S -Class, απολαμ-βάνοντας με αυτό τον τρόπο, την αναγνώριση που του αξίζει.

Ανακαλύψτε και εσείς την σπορ συμπεριφορά, την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρει η σειρά Advan Sport V105 της ΥOKOHAMA, σε διαστάσεις που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ιδιοκτήτες αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων. Περισσότερες πληροφο-ρίες στο www.yokohama.gr

Μάρτιος_2014

Νέα κάθετη μονάδα Nissan στo Χαλάνδρι.

Η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, καλωσορίζει μία νέα, κάθετη μονάδα Nissan στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Πρόκειται για τη Nissan – Σφακιανάκης ΑΕΒΕ στο Χαλάνδρι, η οποία θα υποδέχεται τους κάτοχους αλλά και υποψήφιους νέους πελάτες Nissan, σε νέ-ες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις πωλήσεων και service.

Η νέα κάθετη μονάδα Nissan, καλύπτει επιφάνεια 600 τ.μ και διαθέτει έκθεση νέων αυτο-κινήτων Nissan, τμήμα γνήσιων ανταλλακτικών με δυνατότητα πώλησης χονδρικής και λια-νικής, καθώς επίσης και εξουσιοδοτημένο συνεργείο, βαφείο και ηλεκτρολογείο. Παράλλη-λα, το συνεργείο διαθέτει μία σειρά μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, με άρτια εκπαι-δευμένους μηχανικούς, εξασφαλίζοντας τον καλύτερο έλεγχο λειτουργίας για το δικό σας Nissan.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η μακρόχρονη παρουσία της εταιρείας Σφακιανάκης ΑΕΒΕ στην α-γορά του αυτοκινήτου, αποτελεί εγγύηση για το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών της Nissan, τόσο κατά την αγορά ενός νέου μοντέλου, όσο και για το εξουσιοδοτημένο ser-vice.

Η διεύθυνση της έκθεσης πωλήσεων της νέας αυτής κάθετης μονάδας Nissan, είναι επί της Λεωφόρου Κηφισίας 350 στο Χαλάνδρι και του συνεργείου, επί της Λεωφόρου Κηφισί-ας 29-31 στο Μαρούσι, καλύπτοντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο, την ευρύτερη γεωγρα-φική περιοχή των βορείων προαστίων της Αττικής. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 210 6853150 και το e-mail [email protected].

Μάρτιος_2014