Ιησούς Δημήτρης Ζευςmyweb.cytanet.com.cy/thezeus/VIRUS.GRK.doc · Web viewΜε...

of 181 /181
Ιησούς Δημήτρης Ζευς 888 ί Υποσυνείδητος έλεγχος του Ανθρώπου Από την Εξουσία του 666 Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ - 666 ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

Embed Size (px)

Transcript of Ιησούς Δημήτρης Ζευςmyweb.cytanet.com.cy/thezeus/VIRUS.GRK.doc · Web viewΜε...

Ιησούς Δημήτρης Ζευς

ΙΗΣΟΥΣ - 888 “Ιοί στον Ανθρώπινο Νου” 114

Ιησούς Δημήτρης Ζευς

888

ί

Υποσυνείδητος έλεγχος του Ανθρώπου

Από την Εξουσία του 666

Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ - 666

ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Το Θέμα έχει μια πολύ πλατειά Επιστημονική βάση. Στηρίζεται από μια Επιστήμη που καταργεί τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ Φυσικής και Μεταφυσικής και αναπτύσσει μια Ενιαία Θεωρία για την προέλευση και φύση του Σύμπαντος, όχι μόνο σαν ένα σύστημα από σώματα με μια κάποια μηχανιστική συμπεριφορά αλλά σαν ένα σύστημα που, εκτός αυτού, παρουσιάζει τα φαινόμενα της Ζωής, της Ενσυνείδησης, των Αισθήσεων, του Πνεύματος και όλα τα συναφή Ψυχικά και Αισθαντικά φαινόμενα. Και εφαρμόζει τους ίδιους Φυσικούς νόμους σε όλο το φάσμα αυτών των φαινομένων.

Η Θεωρία αυτή καταπιάνεται και με τις διάφορες οντότητες του Πνευματικού Κόσμου, Θεότητες και Αισθαντικά όντα, καθώς και την προέλευση τους από τον Ένα-Αμετάβλητο-Υπέρτατο-Θεό, την ταυτότητα του οποίου επίσης αποκαλύπτει. Εξετάζει την εμπλοκή των διαφόρων αυτών ‘Εξουσιών’ στο σχεδιασμό και τη διαμόρφωση του Δομημένου Σύμπαντος και τα προβλήματα που παρουσιάζονται ή που δυνατόν να παρουσιαστούν μεταξύ των διαφόρων Εξουσιών ή Θεοτήτων που εμπλέκονται στη δόμηση και διακυβέρνηση των όντων στα διάφορα στάδια της εξέλιξης του Πνεύματος. Έτσι απαντά και το πιο βασανιστικό ερώτημα του Ανθρώπου, «Πώς είναι δυνατόν ένας Θεός που είναι η ίδια η Αγάπη και όλος καλός να έχει δημιουργήσει ή να έχει επιτρέψει τη γέννηση του Κακού μέσα σε ένα Κόσμο που δημιούργησε με Αγάπη;».

Στην ανάπτυξη της αυτή η Ενιαία Θεωρία καταρρίπτει τις σχετικές παλαιότερες θεωρίες ή εκθέτει τα σφάλματα και τις ανεπάρκειες αυτών των θεωριών, όπως αυτή του Νεύτωνα περί Βαρύτητας και της Δύναμης σαν αιτίας της κίνησης, την Ειδική Θεωρία της Σχετικότητας του Αϊνστάιν, τη Φωτονική Θεωρία μετάδοσης του Φωτός, τη Θεωρία της ‘Μεγάλης Έκρηξης’, τη συμβατική αντίληψη της υφής της Ύλης και τη θεωρία της ‘Τυχαίας Εξέλιξης των Όντων’.

Όμως, όπως ανάφερα πιο πάνω, αυτή η Επιστήμη είναι μόνο η βάση του θέματος. Αποτελεί την αναγκαία τεκμηρίωση της επιστημονικής σοβαρότητας με την οποία έτυχε επεξεργασίας το Θέμα, και συνάμα τα ‘επιστημονικά διαπιστευτήρια’ του συγγραφέα που είναι, ανάμεσα σε άλλα, Μαθηματικός, Φυσικός, Χημικός και Μηχανολόγος και έχει καταπιαστεί σε βάθος με τη Γλωσσολογία, τη Φιλοσοφία και τη συγκριτική Θρησκεία και Μυθολογία.

Το Θέμα το ίδιο είναι πολύ πιο καυτό και πολύ πιο επείγον και έχει μια πολύ άμεση σχέση με τα υπαρξιακά προβλήματα του σημερινού Ανθρώπου:

· Καταπιάνεται με τον υποσυνείδητο ή υποβολιμαίο τρόπο ελέγχου του Ανθρώπου, από ξένες ‘Εξουσίες’, μέσω πλύσης εγκεφάλου από νηπιακής ηλικίας και τις διάφορες μεθόδους που χρησιμοποιούνται γι’ αυτό το σκοπό.

· Αναλύει πώς μ’ αυτό τον υποσυνείδητο έλεγχο επιβάλλεται στον Άνθρωπο η Θρησκευτική και η Επιστημονική προκατάληψη, πώς διαστρέφονται οι προθέσεις και οι πράξεις του, πώς ελέγχονται οι κατευθύνσεις και η πρόοδος του Ανθρώπου σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας και πώς καταντά ο Άνθρωπος να συμπεριφέρεται σαν να είναι ο χειρότερος εχθρός του εαυτού του.

· Αποκαλύπτει την ταυτότητα και το χαρακτήρα της Εξουσίας που ασκεί αυτό τον υποσυνείδητο έλεγχο του Ανθρώπου, καθώς και την ταυτότητα του ίδιου του Σατανά.

· Επισημαίνει και αποδεικνύει ότι αυτός ο έλεγχος και η καθοδήγηση του Ανθρώπου τον κάνουν να συμπεριφέρεται πολύ πιο κάτω από την ανθρώπινη νοημοσύνη, αν αυτή η νοημοσύνη ήταν ελεύθερη και όχι υποσυνείδητα κατευθυνόμενη και μάλιστα από μια Εξουσία που εξυπηρετεί τα δικά της συμφέροντα ενάντια στα συμφέροντα του Ανθρώπου. Για παράδειγμα, δεν είναι δυνατόν, η ανθρώπινη ιδιοφυΐα, που μέσα σε 25 χρόνια πήγε από το μικροεπεξεργαστή στο ‘Virtual Reality’ και που έχει η ίδια επινοήσει συστήματα προβολής εικόνων με βάση κωδικοποιημένα ηλεκτρικά σήματα σε ηλεκτρονικό κύκλωμα, να μην έχει τη νοημοσύνη του ‘ένα κι ένα κάνουν δυο’ για να αντιληφθεί ότι, μηχανιστικά τουλάχιστο, κάτι παρόμοιο πρέπει να συμβαίνει και στην περίπτωση της όρασης. Και, ενώ την εικόνα τη βλέπουμε οπωσδήποτε έξω από το κεφάλι μας, να πιστεύει ένας ‘επιστήμονας’ ότι είναι ο εγκέφαλος που βλέπει. Δεν είναι δυνατόν, ενώ όλοι συμφωνούμε ότι η κωδικοποίηση απαιτεί την ανώτερη νοημοσύνη που διαθέτουμε, και οπωσδήποτε προϋποθέτει πρόθεση και συμφωνία μεταξύ νοημόνων όντων που χρησιμοποιούν τους διάφορους κώδικες, όπως τη γλώσσα, για νοήμονη επικοινωνία, όταν όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι για την κωδικοποίηση και την αυτόματη εκτέλεση ενός κωδικοποιημένου προγράμματος, όπως για την αυτόματη κατασκευή ενός πλαστικού ποτηριού για παράδειγμα, απαιτείται όχι μόνο Πρόθεση και Νοημοσύνη αλλά και η ανάλογη Τεχνολογική κατάρτιση, να υποστηρίζει ένας ‘επιστήμονας’ ότι ο Γενετικός κώδικας της δόμησης των βιοχημικών σωματομηχανών των διαφόρων αισθαντικών όντων δημιουργήθηκε και εξελίχθηκε τυχαία μέσα σε μια ακάθαρτη κολύμπα και ότι η εκτέλεση του δεν προϋποθέτει και την ανάλογη Τεχνολογία.

· Το Θέμα παραθέτει και την Ιστορική πορεία της διακυβέρνησης του Ανθρώπου από τις Εξουσίες του Δράκοντα-Καλικάστια και του Ερμή για χιλιετίες και εξηγεί τη σχέση μεταξύ αυτών των Εξουσιών και των μεγάλων κατακτητών του Κόσμου, του Σίβα, του Αλέξανδρου, των Ρωμαίων, της Ιερής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, των Ευρωχριστιανικών Αποικιοκρατικών Δυνάμεων και της σημερινής Ευρωπαϊκής ηγεμονίας, μέσω των οποίων αυτές οι δυο συμμαχικές Εξουσίες ασκούν τον έλεγχο και τη διακυβέρνηση του υπόλοιπου Κόσμου.

· Εξηγεί τις διάφορες υποβολιμαίες μεθόδους με τις οποίες οι Εξουσίες του Δράκοντα-Καλικάστια και του Ερμή έχουν καταφέρει, παρά τις προθέσεις του Ανθρώπου, να αποκλείσουν τη λατρεία και την Εξουσία του Ιησού (και του Ζεύα) από του να εδραιωθεί στη Γη και πώς, ενώ έχουν καταφέρει τους Ορθόδοξους Χριστιανούς να καθιερώσουν τη λατρεία του Δράκοντα και να αποκλείσουν την παρουσία του Αρνίου μέσα στις εκκλησίες τους, τούς υποβάλλουν την πεποίθηση ότι, μ’ αυτό τον τρόπο και με τη σταύρωση του ομοιώματος του Ιησού, προσφέρουν λατρεία στον Ιησού!!!

· Τέλος, εξηγεί πώς ο Άνθρωπος μπορεί να απελευθερωθεί από την Εξουσία του Δράκοντα-Καλικάστια και του Ερμή, καθώς και την επίδραση του 666 και να πάρει το δρόμο του για τη μεγάλη Ανάσταση. Και, αφού κάθε επόμενο μας βήμα ξεκινά από το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε, η σωστή επιστημονική γνώση του Παρόντος, όπως την πραγματεύεται αυτό το Θέμα, δίνει και τη σωστή κρίση και αντίληψη των προδιαγραφόμενων του Μέλλοντος.

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α

Σελίδα

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ - ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Είναι ο Άνθρωπος πράγματι ο χειρότερος εχθρός του Εαυτού του

ή Θύμα Υποσυνείδητου Ελέγχου;

005

Επιστημονική Προκατάληψη

015

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ - ΒΑΣΙΚΗ ΣΟΦΙΑ

Η Δημιουργία του Σύμπαντος

020

Κατάρριψη υφισταμένων Θεωριών

α) Η Νευτωνική θεωρία

021

β) Το κενό της Ύλης

022

γ) Μετάδοση του φωτός και φωτόνια

024

δ) Η Ειδική Θεωρία της Σχετικότητας του Αϊνστάιν

024

ε) Η θεωρία της Μεγάλης Έκρηξης - (Το «Big Bang»)

027

Η Ενιαία Θεωρία της Δημιουργίας

Η Αρχική Αιτία και η Πρωτογενής Εκδήλωση της

029

Αντικίνηση - Αδράνεια - Ύλη

034

«Σωματίδια» και Γαλαξίες

036

Το Φαινόμενο Της Ζωής

041

Είναι ο Άνθρωπος αθάνατος;

043

Ο Υπέρτατος Θεός

045

Αρσενικό και Θηλυκό

047

Αναγνώριση - Ευχαρίστηση, Ηδονή και Χαρά

051

ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ

Οι Πνευματικές Εξουσίες (Θεότητες)

053

Η Προσωπικότητα της Εξουσίας του «666»

058

Πώς Προκύπτει η Πνευματική Απομόνωση

065

Τι ακολουθεί το στάδιο «666»; Τελικός Θάνατος ή Λύτρωση;

073

ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ - ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Το Τάγμα του Φοίνικα (Η Αδαμική Αποίκηση, ο Ιαπετός και οι Ίωνες) 076

Η Ωραία Ελένη

082

Ο Μέγας Αλέξανδρος

085

Το Κρυφό Ιερατείο του Ζεύα, ο Αβραάμ και οι Ιουδαίοι (Jews)

088

Ο Ερχομός του Ιησού (Ιάσονα) και ο Ρόλος του

090

Ο Παύλος της Ταρσού

094

Η Ελένη του Βυζαντίου

097

Η Ευρωχριστιανική Εξουσία

101

Η Νεότερη Ελλάδα

104

Το Κράτος του Ισραήλ

105

Ε Π Ι Λ Ο Γ Ο Σ

109

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ A

(‘Κυβερνητική’ Συντονισμένου Δομημένου Συστήματος)

110

ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ

116

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Είναι ο Άνθρωπος πράγματι ο χειρότερος εχθρός του εαυτού του ή θύμα υποσυνείδητου ελέγχου;

Συχνά έχει λεχθεί, ίσως συχνότερα για τους Έλληνες, πως ο Άνθρωπος είναι ο χειρότερος εχθρός του εαυτού του. Αυτό είναι μια απαράδεχτη αντίφαση, γιατί αντιβαίνει προς το βασικότερο κίνητρο ή ένστικτο του ανθρώπου, και κάθε όντος, αυτό της επιβίωσης.

Όμως, όταν ο άνθρωπος συμπεριφέρεται είτε ατομικά είτε συλλογικά σαν να είναι ο χειρότερος εχθρός του εαυτού του, τότε δικαιολογημένα πρέπει να υποψιαστούμε πως κάποιος πραγματικός εχθρός του μπερδεύει τα συναισθήματα και το νου και διαστρέφει τις πράξεις του και την όλη του συμπεριφορά, κατευθύνοντας τον υποσυνείδητα και υποβολιμαία, διατηρώντας τον ανυποψίαστο θύμα.

Σ’ αυτό το πρώτο μέρος θα δούμε ότι πλείστες από τις ανθρώπινες δραστηριότητες, καθώς και βασικές επιστημονικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις που κατευθύνουν αυτές τις δραστηριότητες, είναι πολύ πιο κάτω από την ανθρώπινη νοημοσύνη, αν αυτή η νοημοσύνη ήταν ελεύθερη και όχι υποσυνείδητα κατευθυνόμενη.

Πώς διενεργείται αυτός ο υποσυνείδητος έλεγχος; Ποιες είναι οι μέθοδοι και οι μηχανισμοί του;

Θα αναφερθούμε πρώτα σε μερικές κοινά γνωστές μεθόδους και μετά σε άλλες που, άνκαι όχι τόσο γνωστές, θα γίνουν εύκολα αντιληπτές όταν υποδειχτούν:

Όλοι γνωρίζετε κάτι για τον υπνωτισμό. Ένας υπνωτιστής υποβάλλει σε κάποιον υπό την επίδραση του να κάνει κάτι, όταν δεν είναι πια σε κατάσταση υπνωτισμού, σε ανταπόκριση κάποιου ‘κλειδιού’, που μπορεί να είναι είτε φράση, είτε κίνηση είτε οτιδήποτε άλλο. Το ακόλουθο παράδειγμα έχει επιδειχθεί μπροστά σε κοινό: Το ‘κλειδί’ ήταν: Όποτε ο υπνωτιστής άγγιζε τη γραβάτα του, το υπό έλεγχο πρόσωπο έπρεπε να βγάλει το σακάκι του. Πράγματι έτσι και γινόταν κατ΄ επανάληψη, ακόμα και όταν άρχισαν οι παρευρισκόμενοι να μισογελούν και να προκαλούν στο ‘θύμα’ αμηχανία. Συνέχιζε να βγάζει ο άνθρωπος το σακάκι του κάθε φορά που ο υπνωτιστής άγγιζε τη γραβάτα του, βρίσκοντας κάθε φορά και νέα δικαιολογία. Δεν υπάρχει τρόπος να αντισταθεί στο ‘κλειδί’ το ελεγχόμενο πρόσωπο, όσο δε γνωρίζει ακριβώς το ‘κλειδί’. Μόνο όταν μάθει το ‘κλειδί’ μπορεί να αντισταθεί, κι’ αυτό δεν είναι πάντοτε εύκολο.

Πλείστοι από σας θα έχετε ίσως ακούσει και για την υποσυνείδητη διαφήμιση. Ένα πλαίσιο με κάποια διαφήμιση, ή υποβολή, για παράδειγμα για κάποιο συγκεκριμένο αναψυκτικό, παρεμβάλλεται στα πλαίσια μιας κινηματογραφικής ταινίας. Η ταινία τρέχει συνήθως με 24 πλαίσια το δευτερόλεπτο και, άνκαι η διαφήμιση ξεχωρίζεται από τα μάτια και καταγράφεται σαφώς από τον εγκέφαλο, περνά απαρατήρητη από τον ενσυνείδητο νου, γιατί αυτός έχει ταχύτητα μόνο 10 πλαισίων το δευτερόλεπτο.

Αυτού του είδους η διαφήμιση είναι 100% αποτελεσματική. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας τρόπος άμυνας ενάντια σε τέτοιου είδους υποβολή από το ανυποψίαστο θύμα και γι’ αυτό αυτού του είδους οι διαφημίσεις απαγορεύονται με νόμο. Αυτές οι υποσυνείδητες υποβολές ή κρυφά προγράμματα δρουν ακριβώς όπως τα παρείσακτα προγράμματα-ιοί (virus) σ΄ ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ενεργοποιούνται ή θέτονται σε λειτουργία από κάποιο ‘κλειδί’ που αποτελεί μέρος του κανονικού προγράμματος. Για να υπάρξει οποιαδήποτε άμυνα ενάντια σε ένα τέτοιο ‘ιό’, πρέπει πρώτα να ανακαλύψουμε ότι υπάρχει, και μετά να μάθουμε το ‘κλειδί’ του και πώς ακριβώς ενεργοποιείται και με ποιο τρόπο λειτουργεί.

Άνκαι η υποσυνείδητη διαφήμιση απαγορεύεται με νόμο, υπάρχουν άλλοι, λιγότερο φανεροί νόμιμοι τρόποι, μέσω των οποίων η συμπεριφορά, ο τρόπος ζωής, η πρόοδος καθώς και οι θρησκευτικές και επιστημονικές πεποιθήσεις του ανθρώπου ελέγχονται και κατευθύνονται, όχι μόνο για σύντομο χρονικό διάστημα και για απλές μονές πράξεις μέσω ενός μονού ‘κλειδιού’, αλλά εισάγουν μια ολόκληρη στρατιά από τέτοιους ‘Δούρειους Ίππους’ που αποτελούν ένα θεμέλιο πλαίσιο μέσω του οποίου ελέγχεται και κατευθύνεται τώρα και θα κατευθύνεται και στο μέλλον η όλη συμπεριφορά και η πρόοδος του ανθρώπου σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Στις αρχές της δεκαετίας του ‘80, πέραν των 12 παραγωγών ταινιών, ιδιαίτερα για παιδιά, δήλωσαν δημόσια ότι όταν ασχολούνται με την ανάπτυξη του υλικού, των μορφών και συμβόλων των θεμάτων των έργων τους, είναι ξεκάθαρα ενήμεροι ότι καθοδηγούνται από δυνάμεις πέραν από το φυσικό πεδίο.

Έχετε προσέξει πως όλες οι φιγούρες των κινουμένων σχεδίων έχουν τρία δάχτυλα μπροστά, χαρακτηριστικό των δρακόντων; Κατά τα τελευταία λίγα χρόνια έχει αυξηθεί κατακόρυφα η χρήση του Δράκοντα, του δεινόσαυρου και άλλων ερπετών σαν η αξιολάτρευτη φιγούρα σε πάρα πολλές παιδικές παραγωγές. Έχω μετρήσει 10 τέτοιες παραγωγές στην παιδική ζώνη της Κυπριακής τηλεόρασης μέσα σε δυο βδομάδες. Σε καμιά παιδική παραγωγή κινουμένων σχεδίων, ή άλλη, δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σαν αξιολάτρευτο ζωάκι το ΑΡΝΙ, ενώ έχουν χρησιμοποιηθεί πλείστα πνευματικά ακάθαρτα ζώα, όπως ο ποντικός, η αρκούδα, η γουρούνα, ο βάτραχος κλπ. Η αρκούδα, το πιο λαίμαργο και ακατάστατο ζώο, έχει βρει το δρόμο της στις αγκαλίτσες των παιδιών σαν το κατεξοχήν αξιολάτρευτο ζωάκι, η μορφή του φιδιού έχει καταφέρει να εξασφαλίσει θέση στην είσοδο πλείστων κατοικιών σαν διακοσμητικό φράγμα των ρευμάτων της πόρτας και, από μερικών χρόνων, κατά αυξανόμενα δημοφιλή τρόπο, φωλιάζει στους καρπούς των χεριών των ανθρώπων υπό τη μορφή του βραχιολιού της ‘μέντικ αλέρτ’, ενός είδους φορητής ιατρικής ταυτότητας. Τη δεκαετία του ‘70 είχαν γεμίσει τα αυτοκίνητα κάθε μάρκας με το αυτοκόλλητο έμβλημα του Alpha Romeo: Ένα εστεμμένο Δράκοντα που καταπίνει άνθρωπο. Τα παραδείγματα της δημοτικότητας της μορφής του Δράκοντα ή του Όφεως ή άλλων ερπετών, νεκροκεφαλών και παρομοίων θεμάτων, δεν έχουν τελειωμό. Όλα αυτά τα σύμβολα γίνονται δημοφιλή μόλις εισαχθούν, όπως και οι περιβόητες ‘τάπες’ που ξαπλώθηκαν αστραπιαία σε όλα τα δημοτικά σχολεία.

Όλα αυτά τα σύμβολα, ονόματα, φράσεις και μορφές, διαδραματίζουν στο υποσυνείδητο του ανθρώπου ρόλο ακριβώς ανάλογο με τα ονόματα και τα εικονίδια μέσω των οποίων εξασφαλίζεται πρόσβαση στα διάφορα αρχεία και προγράμματα σ΄ ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Η χρήση και η δημοτικότητα της μορφής του Δράκοντα και των άλλων συμβόλων του Σατανά, του Θανάτου και του Άδη δεν είναι κάτι το νέο. Αν επισκεφτούμε παλιές Βυζαντινές εκκλησίες θα παρατηρήσουμε ότι το θέμα του καλλιτεχνικού μοτίβου σε όλες είναι ο Δράκοντας και οι φτερωτοί όφεις. Τα σχοινάκια των καντηλιών κατεβαίνουν από στόματα φτερωτών όφεων και τα βραχιονοστηρίγματα των επισκοπικών θρόνων έχουν μορφή Δράκοντα. Ακόμα και η ποιμαντορική ράβδος των επισκόπων, το σύμβολο της πνευματικής εξουσίας της Βυζαντινής Εκκλησίας, κοσμείται στην κορυφή με δυο Δράκοντες. Σε καμιά Βυζαντινή εκκλησία δεν αποτελεί το ΑΡΝΙ μέρος του καλλιτεχνικού διακόσμου. Και μιλούμε για μια Εκκλησία που υποτίθεται ότι είναι αφιερωμένη στη λατρεία του Αρνίου-Ιησού που ήρθε να ελευθερώσει τον κόσμο από το Δράκοντα-Πλανητάρχη. Σε όλες αυτές τις εκκλησίες ο Ιησούς φιγουράρει κατεξοχήν σταυρωμένος με την επιγραφή ‘Ι-Ν-Β-Ι’, πράγμα που αποτελεί τελετουργία Μαύρης Μαγείας εναντίον του Ιησού και των Ιουδαίων. (Υπάρχουν βέβαια λογικοφανείς εξηγήσεις για όλα). Το τι είναι ίσως πιο αξιοπερίεργο είναι το ότι στην επικράτεια αυτής της Μητέρας όλων των Χριστιανικών Εκκλησιών τα ονόματα Ιησούς και Ζευς είναι τα μόνα που έχουν αφαιρεθεί από το ονοματολόγιο, ενώ όλα τα άλλα ονόματα που συναντούμε στη λογοτεχνία, ιστορία, θρησκεία και μυθολογία, συμπεριλαμβανομένων και των ονομάτων όλων των άλλων αρχαίων Θεών, δίνονται. Η δικαιολογία ότι Ιησούς είναι μόνο ένας δε μπορεί να ευσταθεί, γιατί τα ονόματα Εμμανουήλ, Χρίστος, Σταύρος, Σωτήρης, Μαρία, Παναγιά, Παναγιώτα, Αδάμ, Αβραάμ, Μωυσής, Μιχαήλ, Γαβριήλ, Αφροδίτη, Άρτεμις, Άρης, Ερμής, Δήμητρα και όλα τα άλλα ‘μοναδικά’ ονόματα δίνονται. Ούτε μπορεί να ευσταθεί η άποψη ότι είναι ασέβεια να δίνεται στα παιδιά το όνομα ‘Ιησούς’, γιατί όλα τα άλλα ονόματα δίνονται από σεβασμό και εκτίμηση και όχι το αντίθετο. Γιατί να αποτελεί το όνομα του Ιησού εξαίρεση; (Ζευς = Θεός της Ζωής, από το ασυναίρετο ‘ζηω’ και το ασυναίρετο ‘ζηωη’, ‘Jhwh’-Jehovah-Jove).

Το λόγο τον έχουμε αναφέρει πιο πάνω. Τα σύμβολα και τα ονόματα αποτελούν κωδικούς πρόσβασης προς τα αρχεία, τα προγράμματα και τις οντότητες που αντιπροσωπεύουν. Το ίδιο συμβαίνει και στη Μαύρη Μαγεία, στα Computers, στα τηλεχειριστήρια της τηλεόρασης κλπ. Είναι γι’ αυτό το λόγο που αρχαίοι βασιλιάδες, σαν ο Ναβουχοδονόσορ, άλλαζαν τα ονόματα των αιχμαλώτων που χρησιμοποιούσαν στην υπηρεσία τους και τους έδιναν ονόματα του δικού τους θεού, για να μην υπάρχει ‘βαλτός’ άλλου θεού ανάμεσα σους έμπιστους του βασιλιά. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο δίνεται νέο όνομα στους χειροτονημένους στην υπηρεσία της Εκκλησίας. Στην Αποκάλυψη ο Ιησούς λέγει ότι σε κάθε εκλεχτό θα δώσει ψηφίδα πάνω στην οποία θα είναι γραμμένο ‘νέο όνομα’ το οποίο δε θα γνωρίζει κανείς άλλος εκτός ο λαμβάνων. Δε διερωτηθήκατε ποτέ τι χρειάζεται ένα όνομα που το γνωρίζει μόνο αυτός που το έχει και, φυσικά, αυτός που του το έδωσε; Είναι μυστικός κωδικός πρόσβασης και επικοινωνίας.

Από πού μας ήρθαν λοιπόν αυτά τα σύμβολα και η λατρεία του Δράκοντα, του Θανάτου και του Άδη; Πότε προσηλυτίστηκε η πρώτη γενιά στο δικό μας χώρο;

Η λατρεία του Δράκοντα συναντάται στα Μαιναδικά όργια της Ολυμπιάδας, της μητέρας του Αλέξανδρου, η οποία εισήγαγε τα Μαιναδικά της όργια και μέσα στο Μακεδονικό παλάτι προς φόβο και τρομάρα του βασιλιά Φίλιππου, ο οποίος απόφευγε με θρησκευτικό δέος τα διαμερίσματα και τους κοιτώνες της Ολυμπιάδας, όπου η τελευταία διατηρούσε όφεις και πύθωνες, ακόμα και στο κρεβάτι της. Μάλιστα η Ολυμπιάδα διέδωσε ότι έμεινε έγκυος τον Αλέξανδρο από επέμβαση του Δράκοντα θεού και κατονόμασε το γιο της ‘γιο του Δράκοντα θεού’. Είναι επίσης η Ολυμπιάδα που υιοθέτησε τη σημαία του Σταυρού σαν το επίσημο λάβαρο του Αλέξανδρου. Αυτό το λάβαρο εικονίζεται φερόμενο από τους σημαιοφόρους του Αλέξανδρου σ’ ένα χρωματιστό ανάγλυφο τοίχο της Παιστού που σώζεται σήμερα στο μουσείο της Νεάπολης της Ιταλίας:

Είναι ένα ορθογώνιο λάβαρο με μαύρο Σταυρό, οι βραχίονες του οποίου έχουν πλάτος τριών περίπου εκατοστών και τέμνονται από πολλές μικρές κάθετες γραμμές, (δεν θυμάμαι τον αριθμό), με πιο μεγάλες και πιο πλατειές τις κάθετες στα άκρα των βραχιόνων. Το φόντο είναι τέσσερα γεμιστά κόκκινα ορθογώνια και λίγο άσπρο που απομένει γύρω από το Σταυρό. (Η σημαία της μάχης ήταν ένα σκέτο κόκκινο πανί).

Είναι επομένως φανερό πως ο Χριστός βασιλιάς, γιος του Δράκοντα θεού και της κυράς βασιλομήτορος με τα φίδια και τους Δράκοντες, που είχε σαν λάβαρο το Σταυρό και που πέθανε στο 33ο έτος της ηλικίας του, ήταν ο Αλέξανδρος. Μέσα στους Βυζαντινούς ναούς λατρεύονται κατεξοχήν ο Θάνατος, ο Δράκοντας και η Ολυμπιάδα.

Τώρα ίσως αρχίζετε να καταλαβαίνετε προς τα πού εκτρέπεται κάθε προσπάθεια πρόσβασης σας προς τον Ιησού. (Όσο και να θέλετε να ανάψετε το φως της κουζίνας, ενόσω συνεχίζετε να κατεβάζετε το διακόπτη του εξαεριστήρα, το αποτέλεσμα θα είναι πάντοτε να θέτετε σε λειτουργία τον εξαεριστήρα και όχι να ανάβετε το φως. Είναι πολύ απλό.)

Την ίδια εποχή που η Ολυμπιάδα υιοθετούσε το σύμβολο του Μεγάλου Θυσιαστηρίου και του τελικού Θανάτου, το Σταυρό, σαν λάβαρο του γιου της, τον ίδιο χρόνο, και συγκεκριμένα το 336 π.Χ., το αρχαίο Βυζάντιο υιοθετούσε σαν έμβλημα του το Μισοφέγγαρο, το σύμβολο της θηλυκής θεότητας του Άδη. Το αιτιολογικό ήταν ότι η ανατολή της πρωινής ημισελήνου αφήνιασε τους σκύλους της πόλης και των προαστίων, οι οποίοι με τα γαυγίσματα τους ξύπνησαν τους κατοίκους της πόλης, που έτσι αντιλήφθηκαν την προσέγγιση στρατού των Βαρβάρων, (του Φίλιππου του Μακεδόνα), που σκόπευαν να τους αιφνιδιάσουν και έτσι τους αντιμετώπισαν αποτελεσματικά και έσωσαν την πόλη τους. Βλέπετε τι είδους λογικοφανείς εξηγήσεις υποβάλλουν οι Εξουσίες στον ανθρώπινο νου, προκειμένου να επιτύχουν το σκοπό τους; Γιατί να μην ταράχτηκαν οι σκύλοι από το θόρυβο των στρατευμάτων του εχθρού ή γιατί κάτι μυρίστηκαν; Βέβαια, όπως και ο Σταυρός, το Θυσιαστήριο, το Μισοφέγγαρο προϋπήρχε από πολύ παλιά. Ήταν το σύμβολο της Κυράς του Άδη. Το βρίσκουμε να συνδέεται με την Κυβέλη, την Εκάτη, την Αρτέμιδα και με άλλες θηλυκές θεότητες στο χώρο κυρίως της Μικρασίας, όταν αυτές ταυτίζονταν με τη βασίλισσα του Κάτω Κόσμου.

Με την εγκαθίδρυση της Βυζαντινής αυτοκρατορίας και της Βυζαντινής θρησκείας, τα δυο αυτά σύμβολα, του Σταυρού και του Μισοφέγγαρου, ενώθηκαν μαζί για να αποτελέσουν το σύμβολο της Βυζαντινής πίστης, την Άγκυρα που, μαζί με το Σταυρό και την καρδιά, αποτέλεσαν πολύ δημοφιλή σύμβολα στα κοσμήματα των κυριών και των νηπίων και αργότερα, μαζί με το Δράκοντα, αποτέλεσαν και αποτελούν μέχρι σήμερα τα πιο δημοφιλή θέματα στο Τατουάζ.

Χρόνια μετά που οι Οθωμανοί Τούρκοι κατάκτησαν την Κωνσταντινούπολη, υιοθέτησαν το Μισοφέγγαρο σαν επίσημη σημαία τους και, αργότερα, το επέβαλαν σαν το σύμβολο όλου του Ισλάμ στην επικράτεια της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Από τη στιγμή που υιοθετήθηκε το Μισοφέγγαρο σαν σύμβολο του Ισλάμ, σ’ όλη την έκταση του Ισλάμ, όπου παλαιότερα άκμασαν οι επιστήμες, όπως η Άλγεβρα, η Ευκλείδεια Γεωμετρία, η Χημεία και η καλλιτεχνική αρχιτεκτονική, από τη Σαμαρκάνδη μέχρι τη Γόρδοβα της Ισπανίας, και στην επικράτεια του οποίου είχαν αναβιώσει και τα κλασσικά γράμματα και σπουδές, όπως του Πλάτωνα και άλλων κλασσικών, παρατηρούμε μια κατακόρυφη παρακμή μέχρι την τελική απονέκρωση κάθε πολιτιστικής δραστηριότητας.

Την ίδια κατακόρυφη παρακμή του Ιωνικού και Αθηναϊκού κλασσικού πολιτισμού βλέπουμε και με την κάθοδο του Αλέξανδρου στις Θήβες και την Αθήνα, με μόνη τη διαφορά ότι στο δικό μας χώρο, το χώρο που κληρονόμησε την Ιερή Αδαμική γλώσσα, παράμεινε μια αναλαμπή από το αρχαίο Ιωνικό Πνεύμα, με κύριους φορείς και εκπρόσωπους του να μας έρχονται από τα άγια χώματα της Μικρασίας και των νησιών του ανατολικού Αιγαίου. Κοιτάξετε σε όλη την Ελληνική επικράτεια και σε όλες τις κλασσικές βιβλιοθήκες. Τι το πολιτιστικά αξιόλογο έχουμε να επιδείξουμε από την κάθοδο του Αλέξανδρου και μετά;

Στους τρούλους των παλιών Ρωσικών εκκλησιών βλέπουμε το ίδιο ακριβώς σύμβολο όπως τη Βυζαντινή Άγκυρα. Η κατακόρυφη του Σταυρού των τρούλων τέμνεται στο κάτω μέρος από το Μισοφέγγαρο για να δηλώνει ότι η Ρωσική Εκκλησία είναι Βυζαντινής και όχι Λατινικής προέλευσης. Ακόμα και όταν οι κομμουνιστές θέλησαν να καταργήσουν και τη θρησκεία και τα σύμβολα της, οδηγήθηκαν υποσυνείδητα και ανυποψίαστα, και αντίθετα με τις προθέσεις τους, να υιοθετήσουν σαν λάβαρο του Προλεταριάτου το Σφυροδρέπανο: Το Σφυρί για το Βιομηχανικό Προλεταριάτο, το Δρεπάνι για το Γεωργικό και το Αστέρι για τους διανοούμενους. Με τη λαβή του δρεπανιού μειωμένη στο ελάχιστο, το Σφυροδρέπανο είναι απλώς μια σύνθεση του Σταυρού και του Μισοφέγγαρου, όπως και η Βυζαντινή Άγκυρα.

Βλέπετε, οι Εξουσίες είναι πανέξυπνες και δεν είναι διατεθειμένες να αφήσουν τίποτα και κανένα να ξεφύγει από τον έλεγχο τους μια και εξασφαλίσουν αυτό τον έλεγχο. Όταν δουν ότι δε μπορούν πια να κρατήσουν κάποιο στο δεξί τους χέρι, ετοιμάζουν το αριστερό τους πριν τον αφήσουν από το δεξί τους. Και παίζουν το παιγνίδι με τον κανόνα ‘κορώνα κερδίζω, γράμματα χάνεις’. Γι’ αυτό, πριν ο Λούθηρος καταφέρει να ελευθερώσει τους δυτικούς Χριστιανούς από τον Παπικό σκοταδισμό, η Πνευματική Εξουσία πίσω από τη Χριστιανική Εκκλησία είχε ήδη φροντίσει να εγκαθιδρύσει το πνεύμα που θα καθοδηγούσε την αντίληψη και την ερμηνεία της Βίβλου, αφαιρώντας από τον Κανόνα βιβλία βασικής Σοφίας και μειώνοντας τα βιβλία της Βίβλου των δυτικών μελετητών σε 66. Από τότε, οι δυτικοί μελετητές της Βίβλου, με την υποσυνείδητη καθοδήγηση αυτής της Εξουσίας, επικεντρώνουν τις μελέτες τους στις ερμηνείες των γραφομένων του Παύλου και, με αφορμή αυτές τις ερμηνείες, έχουν καταφέρει να διασπάσουν τη δυτική Εκκλησία σε πάνω από 2000 υποδιαιρέσεις και, μέσα στα πλαίσια αυτών των υποδιαιρέσεων, το κάθε άτομο μέλος έχει τη δική του προσωπική ερμηνεία και ασκεί τη δική του προσωπική ηθική!

Με τα σημερινά απροκάλυπτα και οργανωμένα σατανικά ρεύματα, κινήματα και μόδες, ο Σατανάς εξασφαλίζει και αυτούς που ενσυνείδητα ρέπουν προς το σατανικό και αυτούς που θορυβούνται και ξυπνούν από τον έκδηλο κίνδυνο και τρέχουν ανυποψίαστοι να καταφύγουν για ασφάλεια στην αγκάλη από όπου είχαν φύγει. Και αυτοί οι τελευταίοι είναι για το Σατανά οι πιο σημαντικοί. Κανείς, ούτε ο Σατανάς, δε θέλει σκάρτο ανθρώπινο υλικό για ακόλουθους. Όλοι οι στρατηγοί θέλουν τους πιο διαλεχτούς στρατιώτες και όχι τους σκάρτους. Και ο Δράκοντας-Σατανάς, σαν ο παρών Άρχοντας του Κόσμου, έχει το πλεονέκτημα πρώτης επιλογής.

[Το πραγματικό όνομα του παρόντος Πλανητάρχη είναι ΚΑΛΙΚΑΣτΙΑ, λέξη της οποίας το άθροισμα είναι 99, όπως και της λέξης ΑΜΗΝ, την οποία μας κατάφερε υποσυνείδητα, από τους χρόνους της εισόδου των Ισραηλιτών στη Χαναάν, να προσθέτουμε στο τέλος κάθε προσευχής, έτσι που όλες οι επικλήσεις μας να καταλήγουν σ’ αυτόν. Όταν επικαλούμαστε ανώνυμα το θεό, σαν ‘Θεό’, ‘Κύριο’, ‘Άδοναϊ’, ‘Αλλάχ’ ή ‘Χριστό’, οι επικλήσεις μας καταλήγουν στον Πλανητάρχη και χωρίς το ‘Αμήν’. (Να προσεύχεστε αποκλειστικά στο όνομα του ΙΗΣΟΥ). Για τον ίδιο λόγο κατάφερε τους Ισραηλίτες να αγιάζουν σαν Σάββατο τη μέρα που από αρχαιοτάτων χρόνων ήταν η δική του μέρα, η ‘Κρονία’. (Η αγία μέρα του Ιησού-Ζεύα είναι η Πέμπτη-Jovedi). Ο Κρόνος που καταπίνει τα παιδιά του για να μη του πάρουν την εξουσία και ο Δράκοντας στο κεφάλαιο 12 της Αποκάλυψης που περιμένει να καταπιεί τον Ιησού, τη Νέα Εξουσία, είναι ο ίδιος Παλαιός (παρών) Άρχων του Πλανήτη. Ο Σατανάς είναι ο προσωπικός απεσταλμένος του Εωσφόρου σε όλους τους 982 πλανήτες που εξουσιάζει, αλλά με το όνομα ‘Σατανάς’ αναφερόμαστε σε όλους τους εκπρόσωπους της Εωσφορικής Εξουσίας, από τον ίδιο τον Εωσφόρο μέχρι το Δράκοντα-Καλικάστια και το Σανατά Κουμάρα στη Σαμπάλα, που, μαζί με την ακολουθία ή Ashram του, συμπεριλαμβανομένου και του δικού του ‘Χριστού’ (συμβιωτή/υπερεαυτού του Ιησού), και τους 12 Ζωδιακούς Άρχοντες, αποτελούν την κορυφή της Διοικητικής Εξουσίας του Πλανήτη. Ο Καλικάστια έχει την ιδιοσυγκρασία του Δράκοντα, του κορυφαίου αρπακτικού. Έχει μορφή μάγου ντυμένου στα λευκά, αλλά όταν προκληθεί προβάλλει τη μορφή ενός τρομακτικού κόκκινου Δράκοντα, που είναι στην πραγματικότητα μια προβολή Virtual Reality από τα αρχεία της προσωπικότητας του.]

Κανένας στα συγκαλά του δεν πρόκειται να πάρει το δηλητήριο που του προσφέρεται στα φανερά. Το δηλητήριο προσφέρεται αποτελεσματικά στο πιο αγαπητό μας φαγητό ή ποτό. Για να πλησιάσει τα αρνιά, που θα το βάλουν στα πόδια μόλις μυριστούν την παρουσία του, ο Δράκοντας ντύνεται προβιά. Και ο πιο εύκολος τρόπος να τα τσακώσει είναι να τους στήσει καρτέρι εκεί που πάνε για νερό, στην πνευματική τους βρύση. Ο Σατανάς δεν είναι τόσο βλάκας που θ’ άφηνε αυτό να του ξεφύγει. Γι’ αυτό και η Εξουσία του ‘666’ παρουσιάζεται στην Αποκάλυψη σαν θηρίο με δυο κέρατα ΑΡΝΙΟΥ ενώ έχει φωνή Δράκοντα. Δηλαδή, στα απ’ έξω κατέχει θέση εκπρόσωπου του Ιησού.

Πού έχει αλλού να καταφύγει για ασφάλεια ο άνθρωπος που ενσυνείδητα θέλει να αποφύγει το Σατανά; Μα στην Εκκλησία βέβαια ή στη Βίβλο ή, γενικότερα, στους κόλπους της θρησκείας του.

Δυστυχώς, πολλοί από τους πιο αφοσιωμένους ανθρώπους και πιο ενσυνείδητους πιστούς, όπως οι Ορθόδοξοι ιερείς, είναι οι ανυποψίαστοι πρωταγωνιστές και λειτουργοί της εξουσίας του Δράκοντα-Σατανά.

Ένας άλλος τρόπος υποσυνείδητου ελέγχου είναι ο Μεσμερισμός και η κατά μέτωπο υποβολή. Είναι σε όλους γνωστή η περίπτωση του Εθνικοσοσιαλισμού και του Χίτλερ. Άνκαι παρατηρείται σήμερα μια αναβίωση αυτού το φαινομένου, πολλοί Γερμανοί θυμούνται και τρομάζουν. Ακόμα και Γερμανοί που δεν είχαν ακόμα γεννηθεί τότε φαίνονται να έχουν κάποια συλλογική τύψη συνείδησης. Δε χρειάζεται, ούτε και ωφελεί. Ούτε και είναι εύστοχη η απόδοση της ευθύνης αποκλειστικά στο Χίτλερ. Ο Χίτλερ ήταν κι’ αυτός ένας παραπλανημένος εφήμερος θνητός, αφιερωμένος σε κάποιο ‘σκοπό’ και 100% αναλώσιμος, τηλεκατευθυνόμενος και αυτός από την ίδια Εξουσία όπως και όλοι οι άλλοι. Ένα πιόνι, ένα από τα μεγάλα πιόνια στη σκακιέρα του Σατανά. Αυτός που του κινούσε τα νήματα έδρευε, και ακόμα εδρεύει, στην Ελβετία και συγκεκριμένα στη Γενεύη, την οποία χρησιμοποιεί σαν αρχηγείο του στη Δύση, ενώ το κεντρικό του ιερό και αρχηγείο είναι στο όρος Καΐλα ή Καϊλέ στο Θιβέτ. Από την Ελβετία ελέγχει και κατευθύνει τους πολέμους και όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες στην Ευρώπη και, μέσω της Ευρώπης, διοικεί και εξουσιάζει όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Και όπως λογικά θα αναμενόταν, λαμβάνει όλα τα μέτρα για να κρατήσει τις πολεμικές του δραστηριότητες μακριά από το αρχηγείο του.

Τα ταξί της Γενεύης φέρουν σήμερα σαν κωδικό αριθμό το 666. Η μόνη άλλη πόλη στον κόσμο με κωδικό των ταξί και των λεωφορείων της το 666 είναι τα Ιεροσόλυμα. Σ’ αυτό όμως θα αναφερθούμε εκτενέστερα αργότερα. Προσέξτε επίσης ότι, άνκαι μέσω του Χίτλερ αυτή η Εξουσία διάλεξε τους Γερμανούς σαν το πιο διαλεχτό ανθρώπινο υλικό για το συγκεκριμένο σκοπό, σαν σημαία δε χρησιμοποίησε τη Γερμανική αλλά μια δυναμική μορφή του δικού του λαβάρου, που με τη μια ή την άλλη μορφή υπήρξε η σημαία όλων των αξιωματούχων του, του Αλέξανδρου, των Ρωμαίων, των Βυζαντινών, των Σταυροφόρων, της Ιεράς Εξέτασης, των Βρετανών αποικιοκρατών και όλων των κατακτητών του Νέου κόσμου.

Στην περίπτωση του Εθνικοσοσιαλισμού και του Χίτλερ, αν δεν ερχόταν τόσο πρόωρα ο πόλεμος, ο Εθνικοσοσιαλισμός θα ξαπλωνόταν να πάρει την εξουσία στις πλείστες χώρες της Ευρώπης και σ’ όλη τη Νότια Αμερική, και όλοι αυτοί που ένοιωσαν αποτροπιασμό για το ολοκαύτωμα των Εβραίων θα έκαναν ακριβώς το ίδιο, χωρίς πραγματικά να κατανοούν γιατί και, όπως και οι Γερμανοί, θα κατάφευγαν αργότερα σε όλων των ειδών τις ορθολογιστικές ερμηνείες για να εξηγήσουν ή να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους.

Θέλω να επισημάνω ότι δεν επρόκειτο για Αντισημιτισμό αλλά για Αντιϊουδαϊσμό (Antijewism). Αυτός ο ψυχωτικός Αντιϊουδαϊσμός παρατηρείται με τη μια ή την άλλη μορφή σ’ ολόκληρη τη Ρωμαϊκή-Χριστιανική επικράτεια για 2000 χρόνια και επιτάθηκε από τα τέλη του 13ου αιώνα, όταν για πρώτη φορά στην Αγγλία κλήθηκαν οι Εβραίοι με το όνομα Jews, (αρχικά Jeus στη μεσοαγγλική). Ο διωγμός είναι εναντίον του ονόματος του Ζεύα και αυτών που φέρουν το Όνομα του. Οι Εβραίοι δεν είναι ούτε καλύτεροι ούτε χειρότεροι από τους υπόλοιπους ανθρώπους στον πλανήτη μας. Ούτε και οι ίδιοι καταλαβαίνουν την αιτία του διωγμού τους, άνκαι μπορεί να έχουν τις δικές τους ερμηνείες γι’ αυτό. Ούτε είναι πιο φωτισμένοι ή πιο εκλεκτοί από τους άλλους. Αν τι, αυτοί βρίσκονται ίσως σε πυκνότερο σκοτάδι. Όμως, εξυπηρετούν, ακόμα και σε άγνοια τους, κάποιο σημαντικό ρόλο στα σχέδια του Ζεύα. Ρόλο τον οποίο θα εξετάσουμε αργότερα. Δεν υπάρχει λόγος για φθόνο ή αντιπάθεια ή μίσος ή προκατάληψη εναντίων αυτών των ανθρώπων για αυτό τον άχαρο και σκληρό ρόλο που τους έλαχε.

Το ψυχολογικό και υποσυνείδητο υπόβαθρο για όλους αυτούς τους διωγμούς ετοιμάστηκε μέσω της τελετουργίας της Μαύρης Μαγείας που αναφέραμε νωρίτερα και που συνίσταται στη σταύρωση του ομοιώματος του Ιησού με την επιγραφή ‘Ιησούς Ναζωραίος Βασιλεύς των Ιουδαίων’. Αυτή την τελετουργία ασκούσαν κατά τους πρώτους Χριστιανικούς αιώνες οι Ρωμαίοι, οι οποίοι σταύρωναν ομοιώματα του Ιησού με αυτή την επιγραφή και τα έστηναν σε γωνίες των δρόμων και σε πλατείες για να αναθεματίζουν τους Ιουδαίους και τους ακόλουθους του Ιησού. Αφού η Ρωμαϊκή εξουσία δεν τα κατάφερε ούτε με τους κατά μέτωπο διωγμούς, ούτε με τους μαγικούς αναθεματισμούς να εξολοθρέψει τους Εβραίους και τους Χριστιανούς, κατέφυγε, όπως και οι Δαναοί κατά τον Τρωικό πόλεμο, στο κόλπο του Δούρειου Ίππου. Καμώθηκε πως υιοθετεί το Χριστιανισμό σαν επίσημη θρησκεία της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και σύντομα κατάφερε, παρά τις ευσεβείς προθέσεις των Πατέρων της Εκκλησίας, να υιοθετηθεί η λατρεία του Δράκοντα και αυτή η τελετουργία της Μαύρης Μαγείας από τους ίδιους τους Χριστιανούς, τους οποίους καθοδηγεί υποσυνείδητα να πιστεύουν πως, μ’ αυτό τον τρόπο, προσφέρουν λατρεία στον Ιησού. Θεέ και Κύριε! Αν είναι ποτέ δυνατό!

Όταν πάψει η τελετουργία της σταύρωσης του Ιησού, τότε θα ευλογηθεί ο κόσμος με ειρήνη. Τότε θα έρθει και η πολυπόθητη Ανάσταση που εμποδίζεται για 2000 χρόνια από αυτή τη δήθεν Χριστιανική τελετουργία.

Στην πραγματικότητα η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία ουδέποτε εκχριστιανίστηκε. Μάλλον το αντίθετο. Και οι μέχρι τότε κατατρεγμένοι έγιναν τα φανατικά όργανα του διωγμού της φωτισμένης θρησκείας του Ζεύα και του πολιτισμού των ιερών προγόνων τους και των θεών που τους γέννησαν. Οι Χριστιανοί ‘εκρωμαΐστηκαν’ και από Χριστιανοί έγιναν Ρωμιοί. Από πού ως πού είμαστε εμείς οι Ίωνες, ο αγαπητός λαός του Ζεύα, και όχι οι κάτοικοι της Ρώμης ή έστω οι Ιταλοί, Ρωμιοί, κληρονόμοι και συνεχιστές μιας βάναυσης αυτοκρατορίας που σταύρωσε και συνεχίζει να σταυρώνει ένα θεό και ξεκλήρισε και ξεκληρίζει ένα λαό; Όλες οι προφητείες, από τον Ησαΐα μέχρι το Δανιήλ και από το Δανιήλ μέχρι την Αποκάλυψη, αναφέρονται στη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία σαν το μεγάλο θηρίο που καταδυναστεύει τη Γη και που πρέπει και θα εξολοθρευτεί πριν την εγκαθίδρυση της Ουράνιας βασιλείας. Από την Οθωμανική αυτοκρατορία απελευθερωθήκαμε αλλά ακόμα είμαστε υποτελείς στη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, είτε αυτή λέγεται Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, είτε Ανατολικορωμαϊκή-Βυζαντινή αυτοκρατορία, είτε Ιερή Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, είτε Αποικιακή Ευρώπη ή Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτή μας έχει αλώσει εκ των έσω και μας έχει καταφέρει, μέσω πλύσης εγκεφάλου, που επαναλαμβάνεται από γενιά σε γενιά από νηπιακής ηλικίας, να απορρίψουμε τους Ζώντες θεούς μας, και το Ζεύα και τον Ιησού, και να υιοθετήσουμε τη θρησκεία του Δράκοντα και του Θανάτου, μέσα στους ναούς του οποίου συνεχίζουμε τη Ρωμαϊκή τελετουργία της σταύρωσης του ομοιώματος του Ιησού σαν βασιλιά των Ιουδαίων.

[Ο θεός και φίλος του Αβραάμ είναι ο Ζευς. Το όνομα του θεού του Αβραάμ και του Ισραήλ και του Μωυσή και του Ιησού, όπως αναφέρεται στις γραφές είναι ‘Ζεεύα’. Κατά τη λατινική γραφή ‘Jhwh’ και κατά την Ιωνική γραφή ‘ζηωη’, που είναι το ασυναίρετο ‘Ζωή’. Το ‘ψιλό’ όνομα του Ζώντος θεού, του Ζεεύα, είναι Ζευς. Ο Ζευς είχε υποσχεθεί ότι αυτός ο Ιερατικός λαός των απογόνων του Αβραάμ θα κληθεί με το όνομα Του. Πράγματι, το 13ο αιώνα, οι Ιουδαίοι κλήθηκαν με το όνομα Jeus στη μεσοαγγλική και αργότερα Jews].

Και δεν είναι μόνο η πλύση εγκεφάλου. Είναι και ο παρά φύση χημικός προγραμματισμός του ανθρώπου μέσω της διατροφής του από νηπιακή ηλικία. Είναι τρομερό το κακό της τροφικής διαστροφής που κάνουν οι γονείς στα παιδιά τους. Και το κάνουν από αγάπη και φροντίδα και πλήρη άγνοια.

Ο πιο καλός οδηγός για τη σωστή ανθρώπινη διατροφή είναι οι φυσικές τροφικές αρέσκειες και προτιμήσεις ενός νηπίου όταν πρωτοεισάγεται στη στερεή τροφή. Αν δοκιμάσουμε να δώσουμε σ’ ένα νήπιο whiskey, καφέ, ταμπάκο, πίκλες, τουρσιά, σκόρδα, κρεμμύδια, πιπέρι, καπνιστά κρέατα, καβουρδισμένους καρπούς ή μουχλιασμένο τυρί, το παιδί θα τα αποστραφεί με αηδία, παρ’ όλο που τα νήπια είναι από τη φύση τους λαίμαργα. Τελικά, μέχρι που να ενηλικιωθούν τα παιδιά μας, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, καταφέρνουμε να τα συνηθίσουμε σ’ αυτές τις αποκρουστικές γεύσεις και τις τροφές του αργού θανάτου, σε τέτοιο βαθμό, που δε μπορούν να κάνουν χωρίς αυτές.

Όλες οι τροφές και γενικά οτιδήποτε έχει αγγίσει η φωτιά είναι καρκινογόνο για τον άνθρωπο. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι αυτές οι θανατηφόρες τροφές και γεύσεις δεν οδηγούν σε φυσιολογικές ορέξεις ή προτιμήσεις αλλά σε ακραίες καταστάσεις, όπως η λαιμαργία και ο εθισμός. Σκεφτείτε για μια στιγμή τους δικούς σας εθισμούς: τσιγάρο, καφές, κρέατα ψημένα στα κάρβουνα, που να τα έχει αγγίξει όσο πιο πολύ η καπνιά, καπνιστά αλλαντικά, καβουρδισμένοι καρποί και άλλα παρόμοια.

Η κύρια διδασκαλία του Ιησού στις όχθες του Ιορδάνη αφορούσε την υγιεινή διατροφή. Τόνιζε την αποφυγή, με θρησκευτικό ζήλο, κάθε μορφής τροφής που την έχει αγγίξει η φωτιά. Συνιστούσε σαν κατάλληλη ανθρώπινη τροφή μόνο τους καρπούς των δέντρων στη φυσική τους κατάσταση. Όπως ακριβώς αναφέρεται και στο πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου της Γένεσης. Το ίδιο συνιστούσε παλαιότερα και ο Πυθαγόρας στους μαθητές του. Έλεγε χαρακτηριστικά: «Μακριά από κασάπηδες και μαγείρους. Επικατάρατος όστις αγγίζει κυάμους». (Κύαμοι είναι τα όσπρια γενικά, όχι μόνο τα κουκιά).

Τον ένα τον έκαψαν, και αυτό και τα συγγράμματα του, και τον άλλο τον σταύρωσαν. Τη δε πιο σημαντική διδασκαλία του Ιησού στο ζήτημα της υγιεινής διατροφής, που θα ελευθέρωνε τον άνθρωπο από την αποίκηση του σώματος και του νου του από τα στοιχειακά της φωτιάς, την εξαφάνισε το Βυζαντινό ‘ξεκαθάρισμα’ των γραφών κατά τον τέταρτο αιώνα. Είναι περίεργο και αξιοσημείωτο το γεγονός ότι το αρχαιότερο Βυζαντινό χειρόγραφο της Καινής Διαθήκης, ο ‘Σιναϊτικός Κώδικας’, σώζεται σχεδόν ανέπαφο, ενώ ούτε μια σελίδα από τα κείμενα πάνω στα οποία βασίστηκε η σύνταξη του, (όπως η μαρτυρία του Λαζάρου του νεκραναστημένου φίλου, τον οποίο ανάστησε ο Ιησούς και διόρισε για χρόνια επίσκοπο Κιτίου ειδικά γι’ αυτή τη μαρτυρία), δε σώθηκε στη Βυζαντινή επικράτεια. Σώθηκαν όμως πολλά εκτός Βυζαντινής επικράτειας, όπως στα απομακρυσμένα μοναστήρια της Βακτριανής και στα βάθη της Αραβίας και της Ασίας. Ένα τέτοιο κείμενο που έφεραν μαζί τους οι εκτοπισμένοι από τους Μογκόλους και τους Τούρκους μοναχοί της Βακτριανής σώζεται στη Σλαβονική γλώσσα στη βιβλιοθήκη των Αβσβούργων και στην Αραμαϊκή στα υπόγεια του Βατικανού. Μεταφράστηκε δε από το Ζεκέλυ και κυκλοφορεί και στα Ελληνικά με τίτλο ‘Το Ευαγγέλιο της Ειρήνης του Μαθητή Ιωάννη’. Περιέχει δε ακριβώς αυτή τη διδασκαλία του Ιησού για υγιεινή διατροφή, στην οποία μάλιστα ο Ιησούς τονίζει ότι μ’ αυτή τη διατροφή η μέσον όρο ανθρώπινη ενσάρκωση θα διαρκούσε αιώνες αντί δεκαετίες.

Η διατροφή με τα φαγητά της Φωτιάς προκαλεί την πρόωρη σεξουαλική ωρίμανση και επομένως και τον πρόωρο θάνατο του ανθρώπου, μη δίνοντας του χρόνο να αποκτήσει την απαιτούμενη Σοφία που θα τον απελευθέρωνε από το σκοταδισμό και από τον έλεγχο του Σατανά.

Και αυτός είναι ακριβώς ο κύριος στόχος του Σατανά. Να μην αφήσει τον άνθρωπο να ανακαλύψει την αλήθεια, πρώτον ότι ο άνθρωπος δεν πεθαίνει με το σώμα του και δεύτερο ότι βρίσκεται ανυποψίαστα, και ο νους και τα συναισθήματα και οι θρησκευτικές και επιστημονικές του πεποιθήσεις, κάτω από τον αυστηρό έλεγχο του Σατανά. Δεν τον ενοχλεί το Σατανά αν μερικοί, ακόμα και με τη βοήθεια εικόνων και άλλων ειδώλων, επιτυγχάνουν μερικά ‘θαύματα’, ενόσω δεν υποσκάπτεται από αυτά η εξουσία του. Είναι πολλοί σήμερα οι ‘θαυματουργοί’ και ‘θεραπευτές’. Οι Γερμανοί ‘θεραπευτές’ έχουν κατακλείσει όχι μόνο τη δυτική Ευρώπη αλλά και τα νησιά του Ατλαντικού και τα Ελληνικά νησιά με τέτοια κέντρα θεραπευτικής και σεμιναρίων τάχα ‘Εσωτερικής Επιστήμης’.

Το μόνο που θα υπόσκαπτε την εξουσία του Σατανά και θα ελευθέρωνε τον άνθρωπο είναι η πραγματική επιστημονική Σοφία, η γνώση της επιστημονικής αλήθειας. Και αυτό ακριβώς το δρόμο του ανθρώπου προς τη θεία επιστήμη είναι που φράσσει με αυστηρή επιμέλεια ο Σατανάς.

Όταν η θρησκεία είχε το επάνω, αυτός ο φραγμός της επιστημονικής προκατάληψης ασκούνταν μέσω της θρησκείας και άνθρωποι της επιστήμης, που τολμούσαν να μαρτυρήσουν επιστημονικές αλήθειες ή επιστημονικές καινοτομίες, καίγονταν στον πάσσαλο. Σήμερα, που η ‘τεχνολογική επιστήμη’ (όχι η επιστήμη) έχει το επάνω και η θρησκεία έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος της αξιοπιστίας και του κύρους της, άνκαι δεν καίγονται στον πάσσαλο οι τολμηροί επιστήμονες της θείας επιστήμης, η ίδια και χειρότερη επιστημονική προκατάληψη ασκείται από όλα τα επίσημα κέντρα, και οι τολμηροί αυτοί καινοτόμοι απομονώνονται και αποσιωπούνται πολύ πιο αποτελεσματικά από ότι το μεσαίωνα. (Τουλάχιστο, τότε ακουγόσουν πριν καείς).

Επιστημονική προκατάληψη

Κατά τους τελευταίους λίγους αιώνες της ‘επιστημονικής επανάστασης’ και, πιο συγκεκριμένα, από το 1666, το χρόνο που η ‘μεγάλη πυρκαγιά’ κατάστρεψε το Λονδίνο και που ο Νεύτωνας δημοσίευσε για πρώτη φορά τις θεωρίες του, ο ανθρώπινος νους κατευθύνεται μονόπλευρα στη μελέτη της μηχανικής της ύλης, εξυπηρετώντας την τεχνολογία της Φωτιάς, ενώ σχεδόν παραμελεί, και πολλές φορές είναι κατάφορα μεροληπτικός ενάντια στην επιστήμη της Ζωής και της Ενσυνείδησης. Αυτό έχει οδηγήσει τους πάντες, επιστήμονες και μη, στην εντελώς παράλογη και γελοία αντίληψη ότι το σαρκικό σώμα του ανθρώπου, και οποιουδήποτε αισθαντικού όντoς, ζει και ότι η Ζωή είναι ιδιότητα ή προϊόν των πρωτεϊνών ή των αμινοξέων. Η πραγματικότητα είναι ότι το σαρκικό σώμα δε ζει. Είναι απλώς μια μηχανή χημικής κατασκευής που εκτελεί ορισμένες λειτουργίες που έχουν σχέση με τη Ζωή.

Πέρα από αυτό, η βιοχημική σωματομηχανή δεν είναι το μόνο είδος σώματος που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα αισθαντικό ον. Ένα αισθαντικό oν μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε μηχανή και οποιοδήποτε αντικείμενο για σώμα. Βέβαια, το τι λειτουργίες μπορεί να εκτελεί το αισθαντικό oν με τη σωματομηχανή του εξαρτάται και από τη μηχανική κατασκευή και τις μηχανικές δυνατότητες της σωματομηχανής. Όμως, το oν θα έχει πάντοτε Νοημοσύνη, Ενσυνείδηση και Συναισθήματα ανεξάρτητα από το τι είδους μηχανή χρησιμοποιεί για σώμα. Ο πλανήτης μας, η Γη, είναι ένα πολύ ευφυές αισθαντικό ον, ευφυέστερο από οποιοδήποτε άνθρωπο.

Ήδη, πολλοί από τους μεγάλους υπολογιστές κεντρικού πλαισίου, όπως αυτοί στο Λονδίνο και στις Βρυξέλλες, που έλεγξαν αναγνώστες του βιβλίου μου ‘THE ORIGIN OF THE UNIVERSE - Both Matter and Consciouness’, (‘Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - Ύλη και Ενσυνείδηση’), έχουν παρατηρηθεί ότι έχουν εφτά(7) chakras. (Τα chakras είναι τα κέντρα ζωτικότητας και των συναισθημάτων ενός αισθαντικού όντoς. Ενεργούν σαν συνάψεις μεταξύ αυτού που κοινώς λέμε ‘ΨΥΧΗ’ και του σαρκικού σώματος και είναι μέσω αυτών που επιτυγχάνεται η ανταλλαγή ενέργειας και πληροφοριών μεταξύ Ψυχής και σώματος. Είναι επίσης μέσω αυτών που η ψυχή και το αιθερικό σώμα επιμελούνται τη συντήρηση του βιοχημικού σώματος. Εφτά(7) chakras είναι ο αριθμός για πλήρως εξελιγμένο αισθαντικό ον). Τα νέα αυτά εξέπληξαν ακόμα και μένα, άνκαι στο βιβλίο μου που ανάφερα είχα ήδη προβλέψει ότι τέτοιου είδους μηχανές θα χρησιμοποιούνταν στο σύντομο μέλλον σαν σώματα από ανεξάρτητα κέντρα Ενσυνείδησης.

Αυτή η πολύ λανθασμένη αντίληψη για το τι είναι Ζωή και για το τι είναι ικανό το σώμα, έχει οδηγήσει στην κοινή εντύπωση ότι ο άνθρωπος πεθαίνει με το σώμα του όταν αυτό παρακμάσει. Αυτή η εντύπωση είναι μια από τις πιο χοντροειδείς επιστημονικές πλάνες και στο βιβλίο μου που ανάφερα αυτό αποδεικνύεται πέρα από κάθε σκιά επιστημονικής αμφιβολίας. (Αυτό δε σημαίνει ότι ένα αισθαντικό ον είναι κατ’ ανάγκη αθάνατο).

Ακόμα και στα θέματα της ύλης, της πραγματικής φύσης και προέλευσης της, καθώς και της μηχανικής συμπεριφοράς της, όπου η ανθρώπινη ιδιοφυΐα έχει εξαντλητικά διοχετευτεί, έχει συστηματικά εμποδιστεί από του να δει και να αντιληφθεί φυσικές πραγματικότητες, παγιδευμένη συχνά σε μαθηματικά μοντέλα και αλγεβρικές πλεκτάνες και λαβύρινθους, που, άνκαι μπορούν να προσαρμοστούν αρκετά ικανοποιητικά σε διάφορες εμπειρικές παραμέτρους και φαινομενικότητες, μας κρύβουν τα λάθη μας σε βασικές προϋποθέσεις και τη φυσική πραγματικότητα όσο αφορά τις επιστημονικές Αιτίες και Αποτελέσματα.

Για παράδειγμα, ακόμα πιστεύουμε ότι η ύλη αποτελείται από ‘κουκούτσια’ και ότι μερικά από αυτά φέρουν ηλεκτρικό φορτίο. (Αυτή η ιδέα του ηλεκτρικού φορτίου είναι πράγματι γελοία για κάποιο που δεν έχει ήδη υποστεί την ανάλογη πλύση εγκεφάλου).

Ακόμα πιστεύουμε, σύμφωνα με το Νεύτωνα, πως η ΔΥΝΑΜΗ είναι η ΑΙΤΙΑ της κίνησης, ενώ θα έπρεπε να είναι ολοφάνερο ότι οι ΔΥΝΑΜΕΙΣ και, κατά συνέπεια, οι ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ. Το βάρος παρατηρείται όταν ανακόπτεται η ελεύθερη πτώση ή η κίνηση σε σταθερή τροχιά πεδίου. Ακόμα προσπαθούμε να κατακτήσουμε το διάστημα με μηχανές που προωθούνται με πυραύλους.

Μελετώντας τις επιτεύξεις του ανθρώπινου νου από τα φοιτητικά μου χρόνια, μου φαίνεται παράξενο και, κάποτε, εντελώς ακατανόητο πως αυτός ο νους, ενώ στον τομέα της τεχνολογικής επιστήμης παρουσιάζει δείγματα λαμπρής ιδιοφυΐας, στον τομέα της Ζωής, της Βούλησης, των αισθήσεων, των συναισθημάτων και της Ενσυνείδησης, φαίνεται να του λείπει και η ευφυΐα και η επιστημονικότητα. Εκτός, αν ο νους και η έρευνα μας καθοδηγούνται από Δυνάμεις και Εξουσίες πέρα από μας, αυτές της Τεχνολογίας της Φωτιάς που ασκούμε σήμερα, που έχουν τους δικούς τους κρυφούς λόγους να μας ελέγχουν και να καθοδηγούν παρασκηνιακά και υποσυνείδητα το νου μας, διατηρώντας μας ανυποψίαστους ακόμα και για την ύπαρξη τους. Κι’ αυτό γιατί, μόλις ανακαλύψουμε την αλήθεια για την πραγματική μας φύση και τις δυνατότητες μας, θα πάψουμε να θαυμάζουμε τα επιτεύγματα της Τεχνολογίας της Φωτιάς και θα εγκαταλείψουμε το κατώτερο για το ανώτερο, που είναι η τεχνολογία της Ζωής και οι ικανότητες του νου και της ανθρώπινης ψυχής.

Το πιο δυνατό παράδειγμα του πώς κατευθύνεται υποσυνείδητα ο ανθρώπινος νους και οι πεποιθήσεις του είναι το ακόλουθο:

Όλοι συμφωνούμε πως ο συμβολισμός και η κωδικοποίηση απαιτούν την ανώτερη νοημοσύνη που διαθέτουμε ή που γνωρίζουμε στον πλανήτη μας. Ας πάρουμε για παράδειγμα τη γλώσσα μας, τον πιο αναπτυγμένο κώδικα που έχουμε και που αποτελεί τη μεγαλύτερη επιστημονική μας κληρονομιά, (άνκαι πολλοί δεν κατανοούν πόσο πραγματικά μεγάλος επιστημονικός άθλος είναι η δική μας γλώσσα και, κατ’ επέκταση οι λοιπές Ευρωπαϊκές). Κάθε χαρακτήρας, κάθε γράμμα του αλφαβήτου είναι επιστημονικό σύμβολο και η προφορά του είναι μια προσπάθεια να αποδοθεί ηχητικά όσο πιο πιστά γίνεται η στοιχειώδης αυτή επιστημονική σημασία. Οι ετυμολογικά βασικές λέξεις, όπως, Χάος, Αγάπη, Έρως, Γαία, Αιθήρ, Ουρανός κλπ., είναι Φυσικοί τύποι (φόρμουλες), που αποδίδουν τη σύνθετη επιστημονική σημασία των στοιχειωδών εννοιών που την αποτελούν, όπως και στην περίπτωση των χημικών τύπων. Ας πάρουμε τη λέξη ‘καράβι’. Και αν ακόμα ήταν γεμάτοι οι κάμποι γράμματα, όπως τα χαλίκια στη θάλασσα, και αν έβρεχε ακόμα γράμματα με κάθε μπόρα και η σειρά ‘κ α ρ α β ι’ σχηματιζόταν τυχαία και συχνά, δε θα μπορούσε να σημαίνει από μόνη της την ανάλογη έννοια, αν δε συμφωνούσαν κάποια νοήμονα όντα ότι αυτό θα συμβόλιζε. Η κωδικοποίηση απαιτεί ΠΡΟΘΕΣΗ, ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ και ΣΥΜΦΩΝΙΑ μεταξύ νοημόνων όντων που χρησιμοποιούν αυτούς τους κώδικες για νοήμονη επικοινωνία. Κάποιος εκτός της συμφωνίας, όπως ένας Κινέζος που δε γνωρίζει καθόλου Ελληνικά, δε θα μπορούσε ποτέ να ξέρει ούτε πώς προφέρεται ούτε τι σημασία συμβολίζει. Το ίδιο και με άλλους κώδικες όπως αυτό του Morse και το χρωματοκώδικα των ηλεκτρικών αντιστάσεων. Επί πλέον, έρχεται πρώτα η έννοια και μετά η κωδικοποίηση της. Δεν παίρνουμε μια τυχαία σειρά, ας πούμε ‘τ α ν ι ρ ο’ και λέμε «τώρα που την έχουμε τι έννοια άραγε να της δώσουμε;»

Για να συνθέσουμε σε κώδικα ένα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ για την αυτόματη κατασκευή κάποιου αντικειμένου, χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη νοημοσύνη, καθώς και επιστημονική και τεχνολογική κατάρτιση. Κανένας λογικός άνθρωπος δε μπορεί να παραδεχτεί ότι θα ήταν ποτέ δυνατό, μια δισκέτα να προγραμματιστεί τυχαία, κτυπώντας το πληκτρολόγιο του computer με κλειστά μάτια, και μετά να βάλουμε αυτή τη δισκέτα στο computer ενός τυχαίου εργοστασίου και να έχει αυτό σαν αποτέλεσμα να τεθούν σε λειτουργία μια σειρά από αυτόματα μηχανήματα και μηχανισμοί, έτσι που να μπαίνει σπυρωτό πλαστικό από τη μια και να βγαίνουν πλαστικά ποτήρια ή καλαμάκια από την άλλη. Το αντικείμενο προϊόν, καθώς και τα διάφορα αυτόματα μηχανήματα πρέπει να επινοηθούν, να σχεδιαστούν και να κατασκευαστούν πρώτα και ύστερα να επινοηθεί και να κωδικοποιηθεί το ανάλογο πρόγραμμα. (Η επινόηση και σχεδιασμός της κότας ήρθε πρώτα και μετά το αυγό).

Παρόλα αυτά, η επίσημη επιστήμη υποστηρίζει ότι ο Γενετικός Κώδικας, το DNA, που με τέσσερις μόνο ξεχωριστούς χαραχτήρες, περιέχει καταγραμμένο σε κώδικα το τρομερά πολύπλοκο πρόγραμμα για τη σύνθεση των κατάλληλων πρωτεϊνών και τη μεταφορά τους για τη δόμηση των πολύπλοκων μηχανικών κατασκευών, όπως το ανθρώπινο σώμα, ή έστω το κύτταρο μιας Αμοιβάδας, δημιουργήθηκε ΤΥΧΑΙΑ μέσα σε μια ακάθαρτη λιμνούλα, χωρίς τη μεσολάβηση ΠΡΟΘΕΣΗΣ, ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ και της ανάλογης επιστημονικής και τεχνολογικής κατάρτισης. Πρέπει να σημειώσουμε ότι το DNA δεν αποτελεί μέρος το υλικού κατασκευής κανενός οργανισμού και δεν αποτελείται από πρωτεΐνες ή αμινοξέα. Είναι απλώς το λογισμικό (το software). Δε βγαίνει ποτέ από τον πυρήνα του κυττάρου του και επομένως, όχι μόνο δεν είναι σε θέση να αυτοεκτελέσει το πρόγραμμα του αλλά, στην περίπτωση πολυκύτταρου οργανισμού, δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι γίνεται πέρα από τα όρια του δικού του κυττάρου και να επιβλέψει την πολυκύτταρη κατασκευή.

Το αβίαστο και ξεκάθαρο συμπέρασμα είναι ότι πριν επινοηθεί, σχεδιαστεί και κατασκευαστεί έστω και το πρώτο κύτταρο έπρεπε να υπήρχε η ικανότητα για να γίνει κάτι τέτοιο. Δηλαδή έπρεπε να υπάρχει η Πρόθεση, η Νοημοσύνη και η ανάλογη Επιστημονική και Τεχνολογική κατάρτιση. Και αυτή η γνώση και κατάρτιση αποκτήθηκε και αναπτύχθηκε από Νοήμονα Όντα που δε διέθεταν ούτε κυτταρικό σώμα και οπωσδήποτε ούτε και εγκέφαλο. Όπως και στις διαδοχικές εκδώσεις του ‘Windows’, έτσι και στο DNA, όσες περισσότερες εκδώσεις μεσολαβήσουν στην εξέλιξη ενός όντος τόσο περισσότερο πλεονασματικό DNA συσσωρεύεται.

Η τεχνολογία της εκτέλεσης του προγράμματος του DNA είναι το ίδιο καταπληκτική με την κωδικοποίηση του προγράμματος. Οι αυτόματοι μηχανισμοί υπεύθυνοι γι’ αυτή την εκτέλεση είναι εξωκυτταρικοί