Ιστορική αναδρομή - IntradoorΜετά από 34 χρόνια λειτουργίας...

9
Βιομηχανία Εσωτερικών Πορτών

Transcript of Ιστορική αναδρομή - IntradoorΜετά από 34 χρόνια λειτουργίας...

Page 1: Ιστορική αναδρομή - IntradoorΜετά από 34 χρόνια λειτουργίας η εταιρεία αλλάζει σελίδα και περνά στα χέρια

Βιομηχανία Εσωτερικών Πορτών

Page 2: Ιστορική αναδρομή - IntradoorΜετά από 34 χρόνια λειτουργίας η εταιρεία αλλάζει σελίδα και περνά στα χέρια

Μετά από 34 χρόνια λειτουργίας η εταιρεία αλλάζει σελίδα και περνά στα χέρια του τωρινού ιδιόκτητη και υιού της οικογένειας κ. Μιχάλη Πίκουλη. Θεωρείται ήδη υλειμμένη απόφαση η εξειδίκευση της εταιρείας στη εσωτερική πόρτα. Η νέα ονομασία της εταιρείας είναι γεγονός. Γεννιέται η “intradoor”

Η επιχείρηση ενισχύεται με σύγχρονη γραμμή παράγωγης η όποια δίνει νέα δυναμική για το μέλλον.

Υλοποιείται η νέα κτιριακή πτέρυγα όπου επρόκειτο να φιλοξενήσει τα γραφεία της επιχείρησης με τον νέο εκθεσιακό χώρο καθώς και μέρος της τωρινής παράγωγης.

Με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη σχεδιάζεται το νέο μεγάλο επενδυτικό πλάνο τόσο σε κτιριακό όσο και σε μηχανολογικό εξοπλισμό.

Η εταιρεία αλλάζει επίπεδο. Υλοποιείται η μεγάλη επένδυση με υπερσύγχρονη κάθετη γραμμή παράγωγης πόρτων καθιστώντας την “intradoor” ως ηγέτιδα εταιρεία στην ελληνική αγορά της πόρτας.

Πραγματοποιείται η γνωριμία της “intradoor” με τα πυράντοχα προϊόντα. Η παράγωγη ξύλινης πυράντοχης πόρτας με την αντίστοιχη πιστοποίηση αποτελεί ένα επαναστατικό προϊόν για την ελληνική αγορά. Δημιουργείται η νέα σειρά ξενοδοχειακών πυράντοχων πόρτων “hotelin”. Η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητες της και εκτός συνόρων.

Ιστορική αναδρομή

2004

20052006

2007-2008

2009

2010

2011-2012

2013

02 03

Η συνεχής προσπάθεια για εξέλιξη ανοίγει νέους δρόμους για αγορές του εξωτερικού και εδραιώνει ακόμα περισσότερο την παρουσία της εταιρείας εντός των συνόρων.

Δίνοντας έμφαση στις απαιτήσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής η “intradoor” προχώρα στην πιστοποίηση όλων των βαθμίδων της ξύλινης πυράντοχης πόρτας καθώς και ακουστική πιστοποίηση προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο επαναστατικό προϊόν που υπόσχεται πολλά για το μέλλον.

Page 3: Ιστορική αναδρομή - IntradoorΜετά από 34 χρόνια λειτουργίας η εταιρεία αλλάζει σελίδα και περνά στα χέρια

Το σήμεραΣήμερα η λέξη πόρτα είναι συνυφασμένη με την “intradoor”. Έχοντας στη γκάμα της μια τεράστια συλλογή από διαφο-ρετικούς τύπους πόρτας και ικανή να δώσει λύσεις σε κάθε επαγγελματικό και οικογενιακό χώρο καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του σύγχρονου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, η εταιρία “intradoor” πρωτοπορεί καθημερινά και αποτελέι πλέον μια καταξιωμένη εταιρία του χώρου στην εγχώρια αλλά και την παγκόσμια αγορά.

Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε πως η εταιρία επενδύει συνεχώς στις νέες τεχνολογίες, εφαρμόζοντας μεθόδους σχεδίασης και συναρμολόγησης που υπόσχονται υψηλότερα δεδομένα και παράλληλα δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον. Αποτελεί μιά από τις πρώτες εταιρίες στο είδος της που υιοθέτησαν τις οικολογικές βαφές και που η γραμμή παραγωγής της διαθέτει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που λειτουργούν σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο χώρο με μηδενικές έως ελάχιστες ενεργειακές και ατμο-σφαιρικές επιβαρύσνεις στο περιβάλλον.

Συγκεντρώνοντας όλα τα παραπάνω και επιδεικνύοντας επιμονή στην ποιότητα των υλικών και των τελικών προϊόντων, η εταιρία έχει καταφέρει να αυξάνει συνεχώς τους απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες και συνεργάτες ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία και ευθύνη.

04 05

Page 4: Ιστορική αναδρομή - IntradoorΜετά από 34 χρόνια λειτουργίας η εταιρεία αλλάζει σελίδα και περνά στα χέρια

Πρώτες ύλεςΣυνεργαζόμενοι με επιλεγμένους προμηθευτές ξυλείας και εξαρτημάτων από την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη εξασφαλίζουμε σταθερή ποιότητα σε όλες τις σειρές των προϊόντων μας. Αντίστοιχες πιστοποιήσεις βεβαιώνουν πως όλα τα υλικά καθώς και τα στάδια παραγωγής μας εναρμονίζονται με τους κανονισμούς και τις οδηγείες της Ευρωπαϊκης Ένωσης.

ΤεχνολογίαΜε συνεχείς προσθήκες και ανανεώσεις στη γραμμή παραγωγής μας, διαθέτουμε από τις πλέον σύγχρονες ρομποτικές μονάδες κοπής, στίλβωσης και φινιρίσματος. Επίσης ο χειρισμός από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό δίνει τη δυνατότητα για ελαχιστοποίηση του χρόνου παραγωγής με σταθερά εγγυημένο τελικό προϊόν.Ακόμα η “intradoor” ακολουθεί όλα τα διεθνή στάνταρ και είναι από τις ελάχιστες εταιρίες στο τομέα δραστηριοποίησης της που διαθέτει ειδικές πιστοποιήσεις για την κατασκευή και την τοποθέτηση πυράντοχων πορτών.

06 07

ΠιστοποιήσειςΗ εταιρία μας διαθέτει πιστοποιήσεις ΕΝ ISO 9001 και ISO 14001 που αφορούν τον σχεδιασμό, παραγωγή, εμπορία και εγκατάσταση ξύλινων πορτών για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Επίσης IFC certificate για την κατασκευή και την τοποθέτηση πυράντοχων θυρών με χρόνους αντοχής 30΄, 60΄, 90΄ και 120 λεπτά.Ακόμα διαθέτει πιστοποιήση ηχομονωτικής πόρτας έως 36dB.

100%Ελληνικό προϊόν

Όλες οι πόρτες μαςσχεδιάζονται

και παρασκευάζονται στην Ελλάδα

Page 5: Ιστορική αναδρομή - IntradoorΜετά από 34 χρόνια λειτουργίας η εταιρεία αλλάζει σελίδα και περνά στα χέρια

ΠελατολόγιοΗ απόλυτα συγχρονισμένη γραμμή παραγωγής μας, δίνει πλέον τη δυνατότητα να παράγουμε πάνω από 5000 πόρτες ανά μήνα. Ακόμα τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα και η σωστή και ασφαλής συσκευασία των προιόντων μας εξασφαλίζουν ταχύτερους χρόνους παράδοσης σε πελάτες και συνεργάτες σε όλο τον κόσμο.

Έτσι εκτός από το μεγάλο δίκτυο πελατών μας σε όλη την Ελλάδα έχουμε δημιουργήσει και ένα συνεχώς αναπτυσόμενο πελατολόγιο στην Κύπρο και την υπόλοιπη Ευρώπη καθώς και σε Αμερική, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Στόχοι για το μέλλονΜε όλα αυτά τα χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο, η εταιρία “intradoor” διαθέτει τα εφόδια και τις γνώσεις για συνεχή εξέληξη και ανάπτυξη. Η απόλυτα επιτυχημένη σχεδίαση και παραγωγή νέων σειρών από ειδικές πόρτες είναι από τα πιο πρόσφατα παραδείγματα.

Στη σειρά “Hotel In” έχει ήδη ξεκινήσει ο εμπλουτισμός με νέα μοντέλα που περιλαμβάνου μεγάλες καινοτομίες στο θέμα της ασφάλειας και της αντοχής.Επίσης με την χρησιμοποίηση νέων υλικών και τεχνολογίων ήδη βρίσκονται σε παραγωγή οι νέες πυράντοχες πόρτες που υπόσχονται εξαιρετικά υψηλούς χρόνους αντοχής στη φωτιά και την θερμότητα.

Ταυτόχρονα αναμένεται η πιστοποίηση FSC ( Forest Stewardship Council) που επιβεβαιώνει πως χρησιμοποιούμε ξυλεία μόνο από ελεγχόμενες πηγές και ανακυκλωμένη πρωτογενή παραγωγή.

Στα άμεσα σχέδια της εταιρίας είναι η εδραίωση της σε χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής. Κάτι που ήδη έχει ξεκινήσει με πολύ θετικά και ενθαρύντικα αποτελέσματα.

08 09

Page 6: Ιστορική αναδρομή - IntradoorΜετά από 34 χρόνια λειτουργίας η εταιρεία αλλάζει σελίδα και περνά στα χέρια

Οι πόρτες Laminate συνδυάζουν δύο βασικά χαρακτηριστικά. Χαμηλή τιμή και μέγιστη ποιότητα εξαιτίας της αποδεδειγμένης αντοχής τους. Προτείνουμε κάσα σε οβάλ ή ίσια μορφή, επίσης διαφορετικά χρώματα σε κάσα και πόρτα.

Η πόρτα PRIME συνδυάζει την ποιότητα και την ιδιαίτερα χαμηλή τιμή.Προσφέρεται μόνο χωρίς σχέδιο και σε χρώμα καρυδιά.

Οι πόρτες Star συνδυάζουν την ποιότητα της σειράς Classic με ιδιαίτερα χαμηλή τιμή. Προσφέρονται και με σχέδιο από τη σειρά Classic και σε 10 διαφορετικά χρώματα.

Η σειρά Classic αντιπροσωπεύει την κλασική κατασκευή πρεσαριστής πόρτας με σχέδιο παντογράφου ή επίπεδη - με καδρέτα ή χωρίς. Κάθε πόρτα έχει το δικό της μοναδικό σχεδιασμό, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε δικούς σας συνδυασμούς.

10

ΠροϊόνταΒασιζόμενοι στα χρόνια εμπειρίας μας, έχουμε πλέον τη δυνατότητα να παράγουμε κάθε είδους πόρτα για εσωτερικούς χώρους και εισόδους κτηρίων.

Μπορούμε να προτείνουμε και να δώσουμε λύσεις για κάθε προσωπικό και επαγγελματικό χώρο με έτοιμα σχέδια ή ακόμα και κατά παραγγελία.

Πρόσφατα εμπλουτίσαμε τη γκάμα μας με ειδική σειρά από πόρτες για ξενοδοχεία και pension οι οποίες διαθέτουν πιστοποιήσεις και στο τομέα της αντοχής σε ενδεχόμενη πυρκαγιά.

Επίσης σχεδιάσαμε πόρτες οι οποίες εφαρμόζουν μηχανισμούς που τους δίνουν τη δυνατότητα να χρειάζονται ελάχιστο χώρο για πλήρες άνοιγμα και έτσι να αποτελούν ιδανικές λύσεις για μικρά διαμερίσματα και βοηθητικούς χώρους.

Και φυσικά υπάρχει πάντα ή διάθεση και η δυνατότητα να συζητήσουμε κάθε πρόβλημα και ανάγκη των πελάτων μας και να προτείνουμε την καλύτερη εφικτή λύση αισθητικά και λειτουργικά.

Ακολουθούν αντιπροσωπευτικά δείγματα από κάθε κατηγορία σχεδιασμού και χαρακτηριστικών.Για την πλήρη γκάμα των προϊόντων μας μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή να ζητήσετε τον αναλυτικό μας κατάλογο.

Page 7: Ιστορική αναδρομή - IntradoorΜετά από 34 χρόνια λειτουργίας η εταιρεία αλλάζει σελίδα και περνά στα χέρια

Η σειρά Classic αντιπροσωπεύει την κλασική κατασκευή πρεσαριστής πόρτας με σχέδιο παντογράφου ή επίπεδη - με καδρέτα ή χωρίς. Κάθε πόρτα έχει το δικό της μοναδικό σχεδιασμό, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε δικούς σας συνδυασμούς.

Κατι διαφορετικο!Γυαλί και ξύλο δένουν αρμονικά για ιδιαίτερους και ξεχωριστούς χώρους.

Η μοναδικοτητα του χειροποίητου!Πόρτα χειροποίητη κατασκευασμένη εξ’ ολοκλήρου από μασίφ ξύλο, παράγεται και σε ημιμασίφ. Δυνατότητα κατασκευής σε διάφορα ταμπλάδωτού τύπου σχέδια και σε διάφορους χρωματισμούς. Επιλογή κατασκευής πόρτας από διαφορετικούς τύπους ξύλου.

χε ιροποίητη

Πόρτα ξεχωριστή για ιδιαίτερες απαιτήσεις. Συνδυασμός ξύλο, laminate και MDF.

Σας παρουσιάζουμε μια πόρτα από την νέα μας σειρά με πυράντοχες πόρτες ξενοδοχείου (“Hotelin” line) η οποία είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της τεχνολογικής εξέλιξης που έχουμε πάντα ως γνώμονα για την ανάπτυξη της εταιρείας

Η σειρα Securis προσφερει ασφαλεια και ολοκληρωνει το συγχρονο σπίτι.

Συνδυαζει την ποιοτητα και την αντοχη εξασφαλίζοντας την απολυτη και διαχρονικη θωρακιση.

Η σειρα “Special Doors” περιλαμβανει πορτες οι οποίες δίνουν λυσεις σε επίπεδο εργονομίας και ειδικου σχεδιασμου.

Η σπαστη πορτα απευθυνεται σε περιπτωσεις οι οποίες παρουσιαζουν ελλειψη χωρου και περιορίζουν τις επιλογες του πελατη (μικρα WC η μικροί χωροι οπως αποθηκες κλπ.)

Η αξονικη πορτα, η οποία αποτελεί και ενα πολυ πρωτοποριακο προϊον δίνει επίσης λυσεις οσον αφορα την εργονομία και την λειτουργικοτητα ενος χωρου και συγχρονως παραπεμπει σε μια εντελως νεα ταση της εσωτερικης διακοσμησης.

H κρυφη πορτα απευθυνεται σε κατασκευες που επιβαλουν πιο μινιμαλιστικες γραμμες και ακολουθουν τις νεες ιδεες που γεννα ο μοντερνος αρχιτεκτονικος σχεδιασμος.

Page 8: Ιστορική αναδρομή - IntradoorΜετά από 34 χρόνια λειτουργίας η εταιρεία αλλάζει σελίδα και περνά στα χέρια

Περιβάλλον - οικολογίαΘεωρούμε πλέον δεδομένο πως τα προϊόντα μας διαθέτουν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για να είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Έτσι ή ξυλεία που χρησιμοποιούμε προέρχεται κατά κύριο λόγο από ελεγχόμενη υλοτόμηση δασών πιστοποιημένη με FSC . Τα παράγωγα του ξύλου τα οποία έχουν επεξεργαστεί δεν εμπεριέχουν επιπρόσθετη φορμαλδεΰδη HCHO ή είναι εντός των επιτρεπτών ορίων που καθορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.Για ειδικές περιπτώσεις μπορούμε να ακολουθήσουμε το κανονισμό LEED στην παραγωγής μας.

Τα βερνίκια και οι βαφές που χρησιμοποιούμε έχουν σαν βάση το νερό και είναι μη τοξικές. Τα υλικά στο εσωτερικό κάθε πόρτας αποτελούνται από ειδικά επεξεργασμένο χαρτί και όχι παράγωγα πλαστικού.

Η ξυλεία που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί συλλέγεται σε ειδικούς χώρους για να ανακυκλωθεί. Οι εγκαταστάσεις και όλοι οι χώροι παραγωγής έχουν μελετηθεί για όσο το δυνατόν μικρότερη κατανάλωση ενέργειας.Όλα τα κοπτικά και στιλβωτικά μηχανήματα συνδέονται με ειδικό δίκτυο απορρόφησης και συλλογής των υπολλημάτων από την επεξεργασία του ξύλου.Σε κανένα από τα στάδια παραγωγής δεν υπάρχει έκλυση επιβλαβών αερίων στην ατμόσφαιρα. Σε όλους τους χώρους βαφής υπάρχουν εγκατεστημένα ειδικά φίλτρα αέρα.

14 15

NO ADDED FORMALDEHYDE

HCHONO GASEMISSIONS

Page 9: Ιστορική αναδρομή - IntradoorΜετά από 34 χρόνια λειτουργίας η εταιρεία αλλάζει σελίδα και περνά στα χέρια

Μιχάλης Πίκουλης & ΣΙΑ Ε.Ε.

2ο χλμ. Νέας Κίου - Ναυπλίου, Άργος 21200τηλ. 27510 51393 | fax. 27510 51970

www.intradoor.gr

100%Ελληνικό προϊόν

Όλες οι πόρτες σχεδιάζονται και παρασκευάζονται

στην Ελλάδα.